Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: Lokale: D118

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: Lokale: D118"

Transkript

1 Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: Lokale: D118 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Anna Kathrine Frørup, Bergthora Kristjansdottir, Elina Maslo, Jonatan Leer, Maria Marquard, Merete Justesen, Anne Larson, Vibe Aarkrog og Pernille Hovej (referent) Lisbeth Carlsson fra Biblioteket Forslag til dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser a. Orientering om styregruppe for videreudvikling af masteruddannelserne på DPU - Workshop for studiekoordinatorer d. 20. november 2017 (ud af huset) b. Aftagerpanelmøde 9. november 2017 c. Opgavefordeling i masterstudiecentret 3. Biblioteket kommer og fortæller om deres tilbud til de studerende 4. Evaluering 5. Censorallokeringsproces 6. Eventuelt ARTS Studier Efter- og videreuddannelse Campus Emdrup Pernille Hovej Studiekoordinator Dato: 13. oktober 2017 Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden er godkendt. Jeanette beklagede, at indkaldelsen til mødet var sket med meget kort frist. Indkaldelser fremover vil forsøgt gjort i god tid, så flere kollegaer har mulighed for at deltage. Ad 2) Meddelelser a. Orientering om styregruppe for videreudvikling af masteruddannelserne Eva Viala har nedsat en styregruppe for videreudvikling af masteruddannelserne bestående af Stig Roesen, Eva Viala og Jeanette Magne Jensen. Styregruppen har til opgave at formulere anbefalinger, der beskriver: 1) En samlet strategi for efter- og videreuddannelsesområdet på DPU i relation til institutionens øvrige aktiviteter samt øvrige nationale udbud på området. 2) Muligheden for sammenlægning af eksisterende masteruddannelser. ARTS Studier Efter- og videreuddannelse Campus Emdrup Aarhus Universitet Tuborgvej København NV

2 3) Muligheden for at skabe nye masteruddannelser i relation til for eksempel såvel ny forskning som behov for kompetenceudvikling på arbejdsmarkedet på masterniveau. 4) Muligheden for at udbyde efter- og videreuddannelse i kursusformat, herunder angivelse af mulige kursusudbud og samspil med masteruddannelserne. Hanne Knudsen og Rie Thomsen har sendt følgende kommentar til kommissorium for styregruppe via mail, da de var forhindret i at deltage ved mødet: 1. Vi synes, det er en god idé med en samlet strategi for efter- og videreuddannelsesområdet på DPU og det er godt med et udspil til drøftelse. To af styregruppens anbefalinger skal handle om muligheden for sammenlægning af eksisterende masteruddannelser og oprettelsen af nye i relation til ny forskning. Her finder vi det væsentligt at de faglige miljøer bag eksisterende masteruddannelser og forskningsmiljøerne i øvrigt inddrages i den proces. Kommissoriet beskriver ikke, hvordan denne inddragelse eller konsultation skal finde sted og vi er bekymrede for om det reelt kan lade sig gøre inden for den skitserede tidsramme. 2. Der står, at uddannelsesjuridiske og økonomiske forhold skal indgå i kommissoriets arbejde. Den viden er væsentlig at få frem ligesom det er væsentligt at de faglige miljøer bag masteruddannelserne også får dette indblik. Det ser vi frem til. 3. Vi mener at en del af kommissoriet også skal være at kortlægge den nuværende markedsføring af de forskellige masteruddannelser og give anbefalinger til fremadrettet markedsføring i relation til den nye strategi. Dette for at sikre at vi får formuleret problemet korrekt. 4. Vi mener at styregruppen bør udvides med mindst et medlem mere som findes i Master Uddannelsesnævnet eller blandt koordinatorerne. I forhold til Hanne og Ries kommentar er det allerede blevet besluttet af Jeanette og Eva, at Lotte Hedegaard Sørensen, der sidder i Master UN, indtræder i styregruppen. Claus Holm har åbnet op for at der kan laves nye masteruddannelser - lige nu er der tale om en masteruddannelse i ny teknologi og human ressource. Målet for styregruppen er at finde midler, hvis der er sådanne. Sørger for økonomiske robusthed og se på om masteruddannelserne skal have andet format.

3 Styregruppen organisere processen, men træffer ikke alene beslutningerne. Kommentar fra Rie og Hanne er dækkende for tankerne rundt om bordet i forhold til kommissoriet og styregruppen. Vi har oplever et vigende optag på masteruddannelserne, kun nogle få uddannelser har stadig et godt optag DAV, Positiv Psykologi og Voksen. Beregningsmodellen som har været brugt til beregning af, om masteruddannelserne var rentable, har ikke været korrekt. Dette er egentligt positivt forstået på den måde, at masteruddannelserne har vist sig at være mere rentable, end forventet, men det har måske haft en uheldig effekt på den prisfastsættelse, der har været fortaget på masteruddannelserne. Det bør dog ikke være det, der afholder de studerende fra at tilmelde sig en masteruddannelser, idet priserne ikke er væsentlig anderledes fra andre, der udbyder masteruddannelser. Dette vigende optag er et generet problem ikke kun på AU, så derfor vil styregruppen også skulle have øje for om formatet af masteruddannelserne er korrekt. Har vi de rigtige masteruddannelser? Skal nogle uddannelser lægges sammen? Skal der være en bred indgang til masteruddannelserne, hvor man kan specialiserer sig via valgmoduler, der måske er på mindre ECTS end 15. Større efterspørgsel på efteruddannelse som skræddersyet kurser. Anne Larson nævnte en rapport fra Ekspertgruppen for voksen-, efter- og videreuddannelse (Nye kompetencer hele livet). Den sender hun til Jeanette, da rapporten kan understøtte styregruppens arbejde. Jeanette generere data fra 8 masterstuderende om, hvorfor de har valgt at tage en masteruddannelse frem for en anden efteruddannelse. b. Aftagerpanelmøde 9. november 2017 på DPU Jeanette har inviteret 3 medlemmer fra aftagerpanelet til at holde oplæg om hvilke kompetencer inden for pædagogik, ledelse og læring, der er behov for i fremtiden. Jeanette vil invitere koordinatorerne til at deltage i mødet. Kan koordinatoren ikke deltage, må der sendes en modulansvarlig. Invitation vil blive udsendt til koordinatorerne. Masteruddannelserne er overordnet emne for sidste møde i år i Studienævnet. Masteruddannelses rapport fra 2010 sendes med ud sammen med referatet. C. Opgavefordeling i masterstudiecentret Meretes nye (og gamle) opgaver:

4 1 årige status: Kvalitetssikring af datapakker mv 5-årige evaluering: Mødekoordinator, kvalitetssikring af rapporter, høringer mv Udvikling af nye uddannelser Titelændringer FU vedr. institutionsakkreditering - EVU repræsentant i prodekanens forretningsudvalg Løbende opdatering af kvalitetsdokumenter og praksis Studieordningsrevisioner (DPU) Løbende spørgsmål om legalitet og kvalitetssikring Betjening af uddannelsesnævn Timetælling for EVU Undervisningsevaluering Studievejledning på DPU Pernilles nye opgaver: Budgetter/regnskaber Vip O Matic Studienævnssager (DPU, IKK, IKS) Koordinatormøder Idas nye opgaver: Datoer for fællesforelæsninger Undervisningsplaner Udbud af undervisning i EDDI og STADS Klargøring af moduler på BB - DPU Hildes nye opgaver: Webshop, forplejning og plakater ved fællesforelæsninger DPU Ved henvendelser er det mest hensigtsmæssigt at skrive til Master@dpu.dk, det er for at sikre at I får svar hurtigst muligt. Ved at skrive til vores private mails kan I komme til at vent unødigt på svar, ved fx ferier, kurser eller sygdom. Ad 3) Bibliotekets tilbud til de studerende Lisbeth Ramsgaard Carlsen, AU Library - Arts - lica@au.dk Biblioteket havde udviklet små videoer, som var lagt ud på Black Board. statistikken viste dog, at stort set ingen havde brugt dem. Læringsmodul fra AU Library Arts har nu fået sin egen plads på alle mastermodulerne på BB.

5 Erfaringen har vist, at de studerende er positiv over at der er hjælp at finde, når de bliver bekendt med, hvor de kan finde oplysningerne om fx referencer og søgning efter litteratur, mv. Biblioteket vil derfor opfordre alle underviserne til i forbindelse med kollektiv vejledning, at vise de studerende hvor på BB de kan finde hjælpen sådan finder du litteratur Biblioteket modtager gerne feedback fra de studerende. er der noget de mangler? Kan noget gøres bedre? Lisbeth Ramsgaard Carlsen kan kontaktes af underviserne, hvis der er tvivl om hvordan de viser det til de studerende. BB-support yder support til de studerende, hvis de har problemer med BB. Ad 4) Evaluering Evaluering af modulerne de kvantitative evalueringer har en alt for lav svar procent forårssemester samlede svarprocent er 41 %, hvilket er alt for ringe. Der er udbudt 26 moduler i foråret 2017, heraf er der 9 moduler, som har svar fra under 5 respondenter, hvilket betyder at de ikke kan generere en datarapport. Fokus skal i efteråret være på, at få de studerende til svare. Der skal afsættes tid i undervisningen. Den mundtlig evaluering slut evalueringen skal tage udgangspunkt i datarapporten der skal være fokus på at få uddybet punkter, hvor der er utilfredshed i forhold til rapporten. Fx Hvordan har I forstået dette spørgsmål? hvad har I svaret på? Der var snak om bordet, om der kunne mulighed for kaffe/kage, som motivation til at få de studerende til at udfylde spørgeskema. Ad 5) Censorallokeringsproces Der er fra Prodekan Niels Overgaard Lehmann kommet en ny procesplan for hvordan censorerne skal allokeres. Censorallokeringen vil fremover ligge hos censorformanden. Det betyder, at eksamenssekretærerne skal indhente oplysninger om datoer og vejleder til eksamenerne meget tidligere end hidtil. Dette er nødvendigt, da eksamenssekretærerne skal kunne leverer disse oplysninger til censorformanden tidligt i semesteret. Datoerne for eksamen skal derfor planlægges samtidig med undervisningsdatoerne. Når budgetterne for modulerne skal udarbejdes, skal de indehold navnene på de eksaminatorer, der skal bruges i forbindelse med eksamen.

6 Der blev spurgt til, om der behøver at være vejledertildeling til hver enkelt studerende allerede ved semesterstart eller om antal vil være nok? (gældende for både mundtlige og rent skriftlige opgaver) det vil masterstudiecentret undersøge. Der var om bordet en undring over beslutningen om denne proces, da alle var enige om at den nuværende håndtering fungere rigtig godt for alle involverede. Ad 6) Eventuelt Intet Godkendt i mailhørring

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid: Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator), Søren Langager, Karen Bjerg Petersen, Vibe

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 7. marts 2017 Tid: Lokale: D120

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 7. marts 2017 Tid: Lokale: D120 Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 7. marts 2017 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Bergthora Kristjansdottir, Claus Haas, Vibe Aarkrog,

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 16. møde den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Lokale D118 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Jeanette Magne Jensen (uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE øde den 30. november 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid: ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Lotte Hedegaard-Sørensen,

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 7. marts 2018 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 7. marts 2018 Tid: Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 7. marts 2018 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator), Bergthora Kristjansdottir, Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 4. oktober 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

AU VIDEN. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130

AU VIDEN. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130 Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130 Deltagere: Gorm Hansbøl, Karen Lund, Elina Maslo, Bent B. Andreasen, Nina Tange, Anne Larson, Hanne Knudsen,

Læs mere

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Møde 23. maj 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator og formand) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Tilforordnede:

Læs mere

ARTS STUDIER. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 24. marts 2015 Tid: Lokale: D120

ARTS STUDIER. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 24. marts 2015 Tid: Lokale: D120 ARTS STUDIER Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 24. marts 2015 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Lone Nordin, Helle Merete Jacobsen, Elina Maslo, Bergthora,

Læs mere

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet undervisningsevaluering E2018 under punkt 6. Herefter blev dagsordenen

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet undervisningsevaluering E2018 under punkt 6. Herefter blev dagsordenen Møde 4. september 2018 kl. 11-14 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (forperson) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Helene Gad Ratner Lotte Hedegaard

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 17. marts 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Tilforordnede:

Læs mere

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 15. september 2016 Tid: Lokale: D118

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 15. september 2016 Tid: Lokale: D118 Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 15. september 2016 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D118 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Vibe Aarkrog, Bjørn Hamre, Bergthora Kristiansdottir,

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 11. september 2018 Tid: 10.30-12.00 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator), Eva Silberschmidt Viala, Bergthora Kristjansdottir,

Læs mere

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Linda Kragelund deltager ikke mere i uddannelsesnævnet, da hun ikke længere er ansat på DPU.

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Linda Kragelund deltager ikke mere i uddannelsesnævnet, da hun ikke længere er ansat på DPU. Møde 2. oktober 2017 kl. 10-13 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Eva Silberschmidt

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 13. møde den 2. december 2013 kl. 9.30-13 Lokale A104 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Gorm Hansbøl (Uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson Tilforordnede:

Læs mere

AU VIDEN REFERAT. Møde den 8. oktober 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne

AU VIDEN REFERAT. Møde den 8. oktober 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne Møde den 8. oktober 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne REFERAT Til stede: Stig Roesen, Pernille Hovej, Ida Stub Nielsen, Ib Ravn, Lis Hemmingsen, Kristina Mariager-Andersson,

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE AARHUS UNIVERSITET

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE AARHUS UNIVERSITET ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 9. november 2018 kl. 10-14 Lokale D120 Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Jeanette Magne (formand), Frans Ørsted Andersen, Lotte Hedegaard-Sørensen,

Læs mere

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde REFERAT Til stede: Gorm Hansbøl, Frans Ørsted Andersen, Anne Larson, Kristina Mariager- Anderson og Merete Justesen (referent),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 22. marts 2019 kl Mødested: Emdrup D120, Århus Mødeemne: Masterkoordinatormøde

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 22. marts 2019 kl Mødested: Emdrup D120, Århus Mødeemne: Masterkoordinatormøde Side 1/7 Mødedato: 22. marts 2019 kl. 11-12.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Masterkoordinatormøde Deltagere: Eva Silberschmidt Viala, Søren Langager, Kristina Mariager-Andersson, Anna

Læs mere

AU VIDEN. Møde den: 13. marts 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne

AU VIDEN. Møde den: 13. marts 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne Møde den: 13. marts 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne REFERAT Til stede: Gorm Hansbøl, Stig Brostrøm, Elisabeth Arnbak, Maria Marquard, Kristina Mariager-Andersson,

Læs mere

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om.

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 24. august 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. august 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 13. juni 2016 kl. 12.00-15.00 1443-413 Videolink (12); Emdrup D118 Videolink (25) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 19. april 2013 A130 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 19. april 2013 A130 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde Møde den: 19. april 2013 A130 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde REFERAT Til stede: Gorm Hansbøl, Frans Ørsted Andersen, Anne Larson, Kristina Mariager-Anderson, Anne Selsøe Sørensen, Eva Silberschmidt

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen, Rikke Merete Friis,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg Møde den: 8. juni 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Kristine Kousholt, Isabel Joy Axtmann Hansen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jonas Westergaard, Jakob

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1)

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1) Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 22. november 2018, kl. 9:00 11:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. maj 2017 D 120 / Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. maj 2017 D 120 / Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 19. maj 2017 D 120 / 1443-413 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Pernille Sommerfeldt

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 17. januar 2019, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet: Mødedato: 22. februar 2019 Mødested: Emdrup: A 011 / Aarhus: 1443-240 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher,

Læs mere

Undervisnings- og uddannelsesevaluering på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse

Undervisnings- og uddannelsesevaluering på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse Undervisnings- og uddannelsesevaluering på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse Denne politik udfolder Arts retningslinjer for evaluering og sigter dels mod evalueringen af undervisningen på de

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Aarhus

Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Aarhus VIA University College Dato: 24. april Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Aarhus Ultimo 2014 er der gennemført

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 14. juni 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup B101a; 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: 5. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Dato: 28. maj 2018 Side 1/5 Deltagere: Medlemmer Lisbeth

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat 5. studienævnsmøde Tidspunkt: Tirsdag den 7. juli 2015, kl. 11-14 Sted: A011 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK REFERAT Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV. Susanne Bartram Studienævnssekretær E-mail: studienaevn.edu@au.dk Tidspunkt:

Læs mere

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant)

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant) Møde den: 20. april 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Jonas

Læs mere

AU STUDIEADMINISTRATION, ARTS AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Masterkoordinatormøde den 18. april 2012 kl i lokale A403

AU STUDIEADMINISTRATION, ARTS AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Masterkoordinatormøde den 18. april 2012 kl i lokale A403 REFERAT Masterkoordinatormøde den 18. april 2012 kl. 14-15.30 i lokale A403 Deltagere: Janne Hedegaard Hansen, Hilde Bollen, Hanne Knudsen, Ib Ravn, Jeanette Magne Jensen, Lis Hemmingsen, Mikala Hansbøl,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. maj, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes Mødedato: 19. juni 2018 Mødested: D 120 / 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Louise Bøttcher, Simon Nørby, Studerende: Tine Sørensen,

Læs mere

Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Viborg

Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Viborg VIA University College Dato: 24. april Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Viborg Ultimo 2014 er der gennemført

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Louise Andrès, Altan Cakiroglu, Astrid

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 13. marts 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Andreas

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 19. november 2014...3 FU-møde: 27. februar 2015...4 Elektronisk semesterevaluering...5

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Grundkursus i

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 5. december 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 (det blå rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET Dato: 10. oktober 2018 Mødedato: 10. oktober 2018 kl. 14-16 Mødested: Emdrup A011 (25) Videolink; 1483-525 Det Blå Rum Videolink (6) Mødeemne: 8. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN)

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET

ARTS AARHUS UNIVERSITET Godkendt referat af 5. møde i Uddannelsesfagudvalget for didaktikuddannelserne (UFU) 20. maj 2015 Til stede: Anna Karlskov Skyggebjerg, Tomas Højgaard (fra pkt. 4), Lisbeth Haastrup, Sven-Erik Holgersen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Morten Høyer bad om at få tilføjet et punkt om eksamen på modul 1.

1. Godkendelse af dagsorden Morten Høyer bad om at få tilføjet et punkt om eksamen på modul 1. Møde den: 12. november 2010 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Malou Juelskjær, Anne Morin, Kirstine Louise Mei Petersen, Erik Storrud, Bue Bohr, Morten Høyer

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd.

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd. Side 1/5 Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus 1443-240 Mødeemne: UN-møde pæd. filosofi Deltagere: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Asger Sørensen, Henrik Vase Frandsen, Oliver

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat ARTS Møde den: 20. marts 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.)

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.) Ekstraordinært møde for Studienævnet ved DPU Møde: torsdag den 9. februar Sted: A011 Tidsrum: 11-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktikuddannelserne),

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Lisser Rye Ejersbo, Karina

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Dagsorden til møde i Uddannelsesudvalget Arts 3. februar Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt

Referat AARHUS UNIVERSITET. Dagsorden til møde i Uddannelsesudvalget Arts 3. februar Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Møde den: Tirsdag den 3. februar 2016 kl 14.30-16.00 Sted: Aarhus, 1431 021 (link til Emdrup D118) Emne: Møde i Uddannelsesudvalget Arts Referat Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Arne Kjær,

Læs mere

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1 Vejledning for semesterkoordinatorer, kursusholdere og vejledere på 1. studieår Nedenstående udgør TEKNAT-skolernes vejledning for semesterkoordinatorer m.fl. på 1. studieår. Vejledningen er opbygget som

Læs mere

Indledende: Anna Karlskov Skyggebjerg blev i formand Lisbeth Haastrups fravær mødeleder.

Indledende: Anna Karlskov Skyggebjerg blev i formand Lisbeth Haastrups fravær mødeleder. Referat Mødedato: 6. december 2017 kl. 10-12 Mødested: Emdrup A011 Mødeemne: 10. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere Dato: 6. december 2017 Side 1/6 UN-medlemmer: Signe Elmstrøm

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt UN-møde Pædagogisk filosofi 07. 06. 2017 Til stede: VIP: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Carsten Fogh Nielsen, Thomas Aastrup Rømer. Studerende: Maira Hoffmann, Maria Langy Jensen,

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 24. september 2010 D120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Anne Morin, Kirstine Louise Mei Petersen, Lise Lefevre, Morten

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 10. september 2018 kl. 13-15 Mødested: 1483-523 Det Gule Rum Videolink (6); Emdrup A011 (25) Videolink Mødeemne: 7. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere: Dato: 10.

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 25. januar Sted: D120 Tidsrum: 12-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Gritt B. Nielsen (Pædagogisk antropologi og

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen Møde den: 7. juni 2012, kl. 15.00-17.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Øvrige: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Tove Pedersen (referent), Iben Henriksen, (studievejleder.)

Øvrige: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Tove Pedersen (referent), Iben Henriksen, (studievejleder.) Møde den: 17. januar 2018 kl. 09:00 13:00 Emdrup; lokale B101a og Aarhus; 1483-523 (Nobel) Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik Schmidt,

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde.

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 22. maj 2018 kl. 11.00-12.30 Bygning 2630 lokale 102 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i dansk som andetsprog, foråret 2011

Evaluering af Masteruddannelsen i dansk som andetsprog, foråret 2011 Evaluering af Masteruddannelsen i dansk som andetsprog, foråret 2011 Der har i foråret 2011 været udbudt et modul i masteruddannelsen i dansk som andetsprog. Modulet er samlæst med Uddannelsen til underviser

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/8 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. juni, kl. 10:00 16:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til Ref: kkmo Mødedato: 11. januar 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Side 1/5 Deltagere: Afgående UN: Lars Holm

Læs mere

Opdateret 7. september 2017, tilføjelse til punkt 4d. 4) Meddelelser 4a) Status for nye 2017 studieordninger

Opdateret 7. september 2017, tilføjelse til punkt 4d. 4) Meddelelser 4a) Status for nye 2017 studieordninger Møde onsdag den 23. august 2017 kl. 10.00 12.00 7. møde i Uddannelsesnævnet for didaktikuddannelserne (UN) GODKENDT REFERAT Deltagere: Lisbeth Haastrup (formand), Christina Matthiesen (dansk), Tomas Højgaard

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 3. april 2017 kl. 9.00-12.00 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Jonas Andreasen Lysgaard, Malou Juelskjær, Oliver Alexander

Læs mere