Husbog for ejerforeningen Adelgården II

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husbog for ejerforeningen Adelgården II"

Transkript

1 Husbog for ejerforeningen Adelgården II Velkommen til husbogen Ejerforeningen har udarbejdet denne folder med praktiske oplysninger om vores hus. Vores forening har i fællesskab valgt et højt serviceniveau med bl.a. betalt vicevært, gratis vaskeri, fælles TV abonnement og betalt rengøring af fællesområderne. Alligevel er der ting, vi skal huske, når vi bor så tæt sammen og ovenpå en børnehave. Det har vi skrevet lidt om i denne husbog. Hvis du har forslag til forbedringer i ejendommen, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen for ejerforeningen. Den officielle Husorden for Adelgården kan du få hos ejendommens administrator eller finde på foreningens hjemmeside. Ejendommen Adelgården II er på m2 og består af 42 matrikelnumre. I ejendommen er der ejerlejligheder, lejelejligheder, erhverv og erhvervslejemål. Ejerforeningen holder årlig generalforsamling i april. Her godkendes og vedtages regnskaber, planer og budgetter for det kommende år, og der vælges formand og bestyrelse. Ejerforeningens bestyrelse har ansvar for den daglige drift af ejendommen. Ejendommen har desuden ansat vicevært og administrator. Ejerforeningens bestyrelse består af: Christian Petersen Tlf.: Tandlægeklinikken, lejl 22 Kaj Lund Lise Risgaard, lejlighed 28 Christian Hage, lejlighed 54 Poul Duer, lejlighed 59 Mikkel Egelund, Restaurant Pastis Andre kontaktpersoner: Administrator Tlf.:

2 CEJ Ejendomsadministration A/S Meldahlsgade 5, 1613 København V Hanne Funch Vicevært Mobil: Jan Thomassen Postkassen i vaskeriet Håndværkere Hvis du har en reparation, du mener skal udføres på foreningens regning, skal du kontakte bestyrelsen, inden du bestiller håndværkeren. Skal du selv bruge en håndværker, kan du med fordel benytte de samme håndværkere, som vi bruger i foreningen. De kender huset i forvejen. Vi har dog ikke faste rabataftaler med dem. Tømrer, snedker og vinduer Tlf.: Knud Verdich Tømmerupvej 94, 2770 Kastrup Elektriker. Tlf.: KONtakt ApS Immerkær 52, 2650 Hvidovre VVS (større planlagte arbejder) Tlf.: Basen A/S Farverland 3, 2600 Glostrup VVS ( kender huset godt) Tlf.: Christoffersen og Knudsen Valhøjs Alle 130, 2610 Rødovre Maler Tlf.: Jacob Nordberg ApS Lærkehaven 21, 2980 Kokkedal

3 Affald og storskrald På trappen ved elevatoren ved hver etage er der en nedfaldsskakt til affald. Hver beboer har fået udleveret nøgle til skakten. Bliver den væk, kan man købe en ny hos Møller og Mammen. Affald skal være i lukkede poser og husk at lukke skakten til efter brug, så der ikke kommer lugtgener i opgangen. Man må ikke kaste flasker ned i skakten. For enden af cykelkælderen er vores affaldsrum. Her er affaldscontainere, som tømmes jævnligt af R98. Vi deler affaldsrum med restauranten, så rummet bruges flittigt. Vi bruger affaldssortering i skralderummet. Der er særlige containere til: Storskrald kan placeres i rummet til storskrald. Viceværten sørger for at storskraldet efterfølgende afhentes. Farligt affald må ikke stilles i affaldskælderen. Byggeaffald må ikke placeres i skralderummet. Aftal med håndværkerne, at de selv skal skaffe sig af med dette eller benyt kommunens genbrugspladser, fx Vermlandsgade Genbrugsstation, hvis du selv bygger om. Vaskeri På første sal overfor elevatoren ligger ejendommens vaskeri. Vaskeriet er gratis at bruge for beboerne, men du skal selv købe vaskemiddel. Hjælp med at holde vaskeriet rent. Rengør skuffen til vaskemiddel med en klud, fjern fnuller under tørretumbleren og ryd pænt op efter dig.

4 Hver lejlighed har en hængelås med lejlighedens nummer. Denne skal anvendes til at reservere en tid på tavlen med vasketider og efterfølgende til at aflåse et tørrerum. Hver lejlighed må kun bruge en hængelås, og der skal være tydeligt lejlighedsnummer på den. Hvis en vasketid er reserveret, men ikke påbegyndt inden for 30 minutter, må andre benytte vaskeriet. Vaskeriet kan kun anvendes i den periode, der er vasketider. Af sparehensyn slukker strømmen automatisk til vaskeriet uden for åbningstiden. Hvis du ikke har fået tømt vaskemaskinen i åbningstiden, kan vaskemaskinerne altid nødåbnes ved at åbne lugen i bunden af vaskemaskinen og trække i den røde snor. Vi har kun to tørrerum til alle beboere, så sørg for at tømme tørrerum så hurtigt som muligt. Normalt er tøjet tørt inden for en dag. Ro og orden Selvom vi er mange beboere i ejendommen og betonkonstruktionen i huset gør at støj spredes til mange, har vi sjældent problemer med støj. Ejendommen har ikke et festlokale. Når du holder fest, så giv dine naboer besked i forvejen med et opslag på opslagstavlen ved elevatoren. Sørg også for at dine gæster opfører sig pænt. Når dine gæster trækker luft på svalegangen, kan de fleste høre dem, så pas på med støjen, og sørg for at de ikke kaster cigaretter eller glas ned i gården til børnehaven. Hvis du har håndværkere eller selv bygger om, bør du begrænse støjen til mellem 07 og 21. Giv gerne dine naboer besked om dit projekt med opslag ved elevatoren. Det er tilladt at have husdyr i ejendommen.

5 Ombygning af lejlighederne Skal du have installeret alarm, kan alarmselskabet bore hul i muren ved din lejlighed til nøgle. Der er eksisterende nøglebokse ved ydermuren ved siden af hoveddøren. Kontakt bestyrelsen, hvis dit alarmselskab ikke bruger en af disse. Husk, at der i din lejlighed er ledninger og rør, der går videre til dine naboer. Du må ikke ændre udluftning i loftet uden godkendelse. Du må gerne montere emhætte via den nuværende kanal, og du må gerne få boret hul i din ydervæg til udluftning. Du må gerne lade installere opvaskemaskine eller vaskemaskine i lejligheden. Skal din håndværker ændre på VVS installationerne og du skal have lukket for vandet, skal du huske at aftale tidspunkt med bestyrelsen og helst i god tid. Andre praktiske oplysninger Cykelrum Til højre for indgangsdøren har vi rum til cykelparkering. Din cykel er ikke forsikret af ejendommens forsikring. Vi har lidt pladsproblemer i cykelkælderen, så hvis du ikke bruger din cykel, har vi et ekstra aflåseligt rum i kælderen, hvor du kan få din cykel opmagasineret. Kontakt formanden for ejerforeningen. Dørmåtter Du skal selv anskaffe og rengøre din dørmåtte foran hoveddøren. Elevator Hvis elevatoren sidder fast, kan du bruge nødknappen i elevatoren. Nødknappen giver forbindelse til et alarmcenter. Kontakt viceværten, hvis der er problemer med elevatoren.

6 Gårdsplads Gårdspladsen har vi fælles med børnehaven, men vi bruger den i praksis kun uden for børnehavens åbningstid. Husk at rydde pænt op efter dig, da der er børn, der leger der næste dag. Indgangsdør Døren til foyeren skal altid være lukket og låst. Vi har ikke mange ubudne gæster, men tjek alligevel altid hvem du lukker ind. Din dørtelefon åbner yderdøren. Hvis du skal bære ting ind og ud af døren, kan den holdes åben ved at holde den i yderstilling i kort tid. Af sikkerhedshensyn må du ikke installere automatisk døråbning. Kabeltv Alle lejligheder har indlagt kabeltv fra YouSee med adgang til fuld programpakke. Udgifter til kabeltv og YouSee er betalt via dit bidrag til fællesudgifterne. Vi ejer vores kabeltv netværk og har en fordelagtig aftale på tv signalet. Du skal dog selv betale licens. Hos YouSee kan du også selv tilkøbe internetadgang via din kabeltv forbindelse og ekstra digitale tv pakker. Navneskilte Du skal selv sørge for navneskilt på din egen hoveddør. De indendørs hoveddøre har løse bogstaver, som du kan købe hos Møller & Mammen. Navneskilt i postkasserne skal du selv udskifte. Navneskilt ved ringklokken ved hoveddøren udskifter vores vicevært for din regning. Sæt blot et klistermærke på dit skilt med dit navn og viceværten udskifter det med et rigtigt skilt Nøgler Vores hovednøgle er en systemlås. Derudover har vi hver fået nøgler til vores postkasse. Ekstra nøgler til hoveddøren eller postkasse kan bestilles hos administrator for 150 kr. pr. stk. Du er selv ansvarlig for låsen i din egen dør og hængelåsene til vaskekælderen og kælderrummet. Parkering Vi har mulighed for at få en beboerlicens til parkering på gaden (www.kk.dk). I kælderen er der parkeringspladser der kan lejes via

7 Ejendomsselskabet af 1975 A/S eller q-park.dk. Vi har ikke fortrinsret til parkering. Portrummet Rampen bruges til varelevering til restaurant og forretning, og af R98 til fjernelse af vores skrald. Børnehavens klapvogne står også i rummet. Adgangsvejen til børnehaven sker gennem porten. Postkasser Vores postkasser er placeret i foyeren. Tag alt din post med dig og smid ikke reklamer eller aviser i foyeren. Hvis du ikke ønsker at modtage reklamer, kan du bestille et reklamer nej tak skilt hos Post Danmark. Pulterrum Alle lejligheder har et pulterrum (lejl og øverste kælderetage og lejl på 6. sal). Pulterrummene hører under fællesarealerne og foreningen har ikke ansvar for deponeret materiale i rummene. Rengøring Trappe og fællesarealer rengøres ugentligt af viceværten. Rygning Rygning er ikke tilladt i elevatoren eller trappeopgangen. Rygning er tilladt på svalegangen, men pas på med cigaretskodder og kast dem ikke ned til børnehaven. Pas også på med cigaretskodder i askebægre, som vinden kan kaste ned i børnehaven. Småting Viceværten ordner også småting på vores fællesarealer. Han skifter pærer, smører låse og andet. Send en mail til viceværten eller formanden for ejerforeningen, hvis noget ikke fungerer. Snerydning Vi betaler kommunen for snerydning på fortove og viceværten for at rydde svalegangene. Viceværten bor ikke i ejendommen, så der kan gå lidt tid, inden han når at rydde for sne.

8 Svalegangene Svalegangene er en del af fællesarealet og vores brandveje. Da det er brandveje, er der offentlige regler for, hvad vi må. Man må ikke fastmontere ting på brandvejen, som fx møbler. Man må ikke lade cykler, møbler eller antenner stå på gangen. Men selvfølgelig må vi bruge gangen, børn må gerne sove i barnevogne på svalegangen, og vi må gerne have potteplanter på svalegangen. Trapperum Hovedtrappen og trapperne ned til kældrene renholdes af viceværten. Varme Vi betaler hver især individuelt for varmeforbruget. Aflæsning sker af Clorius. Beboere på 5. sal skal udlufte radiatorerne for at undgå boblelyde i systemet. Spørg viceværten om råd, hvis du ikke har prøvet det før. Det anbefales kraftigt at bruge Danfoss-ventiler på radiatorerne. Sidst opdateret 12. november 2012.

Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19. ABC for andelshavere

Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19. ABC for andelshavere Andelsboligforeningen Peter Fabers Gade 5-19 ABC for andelshavere Opdateret februar 2013 Hvad betyder det at bo i en andelsboligforening? Først vil vi gerne byde dig velkommen til vor andelsboligforening,

Læs mere

Værd at vide om Kilholm Andelsboligforening. Vanløse Allé 50-64 2720 Vanløse

Værd at vide om Kilholm Andelsboligforening. Vanløse Allé 50-64 2720 Vanløse Værd at vide om Kilholm Andelsboligforening Vanløse Allé 50-64 2720 Vanløse Administrator Kontakt foreningens administrator vedrørende: køb, salg og fremleje af andelslejlighed, husleje, opskrivning til

Læs mere

Ejerforeningen Vigerslevvej 144-148 / Skyttegårdvej 1-11 skyttegaardvej.dk

Ejerforeningen Vigerslevvej 144-148 / Skyttegårdvej 1-11 skyttegaardvej.dk Generel information til ejere og beboere i Ejerforeningen Vigerslevvej/Skyttegårdvej Hjemmeside Ejerforeningens hjemmeside er. Hjemmesiden bestyres af Allan Th. Andersen, Skyttegårdvej 5, st. mf. På hjemmesiden

Læs mere

Beboerpjece med husorden Vesterbrogade 169-171

Beboerpjece med husorden Vesterbrogade 169-171 Beboerpjece med husorden Vesterbrogade 169-171 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen....... 3 Bestyrelse 3 Vores hus. 4 Husorden Ejendommens fællesfaciliteter....4 Beplantning... 4 Brandfare....4 Børn og leg...

Læs mere

HUSORDEN OG INFORMATION

HUSORDEN OG INFORMATION HUSORDEN OG INFORMATION A/B Ny Haraldsgade Haraldsgade 90-110 2100 København Ø www.nyharaldsgade.dk Find svar på det meste i din husorden læs den derfor inden du kontakter bestyrelsen eller viceværten

Læs mere

Velkommen som ny ejer i Ejerforeningen af 1911

Velkommen som ny ejer i Ejerforeningen af 1911 Velkommen som ny ejer i Ejerforeningen af 1911 Dette velkomstbrev er ment som en orientering til nye ejere i vores ejerforening, så ejerskabet forhåbentligt får den bedst mulige start. Nedenfor følger

Læs mere

Denne info-folder er udarbejdet af bestyrelsen for Andelsboligforeningen Ryesgade/Hedemannsgade. Formålet med folderen er at informere såvel

Denne info-folder er udarbejdet af bestyrelsen for Andelsboligforeningen Ryesgade/Hedemannsgade. Formålet med folderen er at informere såvel Denne info-folder er udarbejdet af bestyrelsen for Andelsboligforeningen Ryesgade/Hedemannsgade. Formålet med folderen er at informere såvel nyindflyttede som gamle andelshavere om forskellige forhold

Læs mere

Husorden/informationsskrivelse for; Ejerforeningen Matr. 23o Forhåbningsholms Alle 41A og B 1904 Frederiksberg C (Udkast 2007)

Husorden/informationsskrivelse for; Ejerforeningen Matr. 23o Forhåbningsholms Alle 41A og B 1904 Frederiksberg C (Udkast 2007) 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 Husorden/informationsskrivelse for; Ejerforeningen Matr. o Forhåbningsholms Alle 1A og B 10 Frederiksberg C (Udkast 00) Denne skrivelse er til nuværende og nye beboere. Hensigten

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord www.bakkebonord.dk

Ejerforeningen Bakkebo Nord www.bakkebonord.dk Indholdsfortegnelse Velkommen til Bakkebo Nord... 1 Bestyrelsen... 2 Bygninger og lejligheder i Bakkebo Nord... 3 Lejlighedstyper... 4 Låsesystem... 5 Festlokale... 6 Ordensregler for festlokale... 7 Gæsteværelser...

Læs mere

A/B Hedebygade 16-18 December 2009

A/B Hedebygade 16-18 December 2009 A/B Hedebygade 16-18 December 2009 1 Indhold Om AB... 4 Ansvarlighed... 4 ADSL... 4 Altan... 4 Altan beklædning... 5 Arbejdsdage... 5 Bagtrappe... 5 Det er et gammelt hus... 5 Ekstern venteliste... 5 Farvekoder...

Læs mere

Husorden i ejerforeningen Kærhusene

Husorden i ejerforeningen Kærhusene Husorden Indholdsfortegnelse 1. Forord 2. Affald 2.1. Generelt 2.2. Brug af skralderum 2.3. Brug af storskraldsrum 3. Fællesarealernes renholdelse 3.1 Gårdanlæg 3.2 Grillning 4. Skilte 5. Vaskeri 6. Tørrerum

Læs mere

Vi håber, du fik svar på dine spørgsmål, ellers kontakt bestyrelsen eller varmemesteren. Med venlig hilsen Bestyrelsen vinteren 2011

Vi håber, du fik svar på dine spørgsmål, ellers kontakt bestyrelsen eller varmemesteren. Med venlig hilsen Bestyrelsen vinteren 2011 Velkommen til Ejerforeningen Holmbladsgade 22 og Ålandsgade 1-17, og tillykke med din nye lejlighed! Denne pjece er tænkt som et supplement til vedtægterne, og den bør kunne hjælpe dig med diverse småproblemer,

Læs mere

Indhold. ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG. Velkommen til:

Indhold. ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG. Velkommen til: Velkommen til: ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG Indhold. Lidt om ejendommen Hvem sidder i bestyrelsen Viceværten Ejendomsadministrationen Andelsboligforeningen Kabel - tv Fjernvarmeanlæg

Læs mere

Husorden og beboerinformation. Skodsborg Solgård. Marts 2013 ver. 2.2

Husorden og beboerinformation. Skodsborg Solgård. Marts 2013 ver. 2.2 Husorden og beboerinformation Skodsborg Solgård Marts 2013 ver. 2.2 Administrationsselskab Boligexperten Administration A/S Vesterbrogade 12 1620 København V Tlf.: 33 22 99 41 E-mail: adm@boligexperten.dk

Læs mere

VELKOMMEN KANTORPARKEN 67-77 HUSORDEN & BEBOERHÅNDBOG TIL

VELKOMMEN KANTORPARKEN 67-77 HUSORDEN & BEBOERHÅNDBOG TIL VELKOMMEN TIL KANTORPARKEN 67-77 HUSORDEN & BEBOERHÅNDBOG Gældende fra juni 2014 INDHOLD Kantorparken... 3 Ejerforeningen... 3 Generalforsamlingen (gf)... 3 Bestyrelsen... 3 Fællesudvalget (FU)... 4 Affald

Læs mere

1. Tegning over værelse Borefrizoner i de forskellige lejligheder Type A, B, C og D Side 2 5. 2. Husorden Side 6 9

1. Tegning over værelse Borefrizoner i de forskellige lejligheder Type A, B, C og D Side 2 5. 2. Husorden Side 6 9 BEBOERHÅNDBOG 1. Tegning over værelse Borefrizoner i de forskellige lejligheder Type A, B, C og D Side 2 5 2. Husorden Side 6 9 3. Beboerrådsbrev ver. 2. Side 10-11 4. Praktiske tips Side 12-15 5. Dørtelefon

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Ejerforeningen Egevang Syd Gældende fra 1. februar 2014 (afløser Velkommen til Egevang Syd februar 2007) Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Præsentation af lokalområdet og bebyggelsen... 3

Læs mere

Beboerhæfte for Ejerforeningen Bremergården

Beboerhæfte for Ejerforeningen Bremergården Formand Næstformand Sekretær Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Carsten Frederiksen Bremensgade 37, st. tv. Tlf.: 32 96 10 28 Erling Rasmussen Bremensgade 25, 1. tv. Tlf.: 32 95 46 97 Ilona Hansson Bremensgade

Læs mere

Velkommen Til Vallensbækhus

Velkommen Til Vallensbækhus Velkommen Til Vallensbækhus Indeholder vores husorden plus nogle praktiske oplysninger. Læs den! Brug den! Så vi alle kan færdes og bo i et godt boligmiljø. Indhold AFFALD...2 ALTANER...2 BADEVÆRELSER...3

Læs mere

Velkommen til. Egevang Syd. Ejerlejlighedsforeningen Egevang Syd. Langebjerg 8 38 2850 Nærum

Velkommen til. Egevang Syd. Ejerlejlighedsforeningen Egevang Syd. Langebjerg 8 38 2850 Nærum Velkommen til Egevang Syd Ejerlejlighedsforeningen Egevang Syd Langebjerg 8 38 2850 Nærum 2 Velkommen til Egevang Syd Bestyrelsen for Ejerlejlighedsforeningen Egevang Syd byder dig hermed velkommen til

Læs mere

HUSORDEN for FYRHOLM KONTAKT. Affald

HUSORDEN for FYRHOLM KONTAKT. Affald HUSORDEN for FYRHOLM KONTAKT Ejerforeningen Fyrholm er til for at varetage vedtægterne og den daglige drift af Fyrholm. Det gælder for såvel ejere som lejere. Fyrholm skal være det bedste sted at bo. Og

Læs mere

Husorden A/B TOFTEVANG

Husorden A/B TOFTEVANG Husorden A/B TOFTEVANG Denne husorden erstatter tidligere husorden af 1. februar 2012. Vedtaget den 10. april 2014. Generelt Alle beboere, andelshavere, lejere, og fremlejere skal overholde denne husorden.

Læs mere

Formandsberetning 2001

Formandsberetning 2001 Formandsberetning 2001 Året 2001 var et af de gode år. Vi blev ikke ramt af nogle store overraskelser (som ellers har ramt os de foregående år). Så enten er vi bare heldige, eller også er vi efterhånden

Læs mere

Ejerforeningen Stockholmsgade 21, 2100 København Ø www.stockholmsgade21kbh.dk. Husorden EJERFORENINGEN STOCKHOLMSGADE 21, 2100 KØBENHAVN Ø

Ejerforeningen Stockholmsgade 21, 2100 København Ø www.stockholmsgade21kbh.dk. Husorden EJERFORENINGEN STOCKHOLMSGADE 21, 2100 KØBENHAVN Ø Husorden EJERFORENINGEN STOCKHOLMSGADE 21, 2100 KØBENHAVN Ø 1 Formål Formålet med denne Husorden er, at alle ejere/lejere i Stockholmsgade 21 har et konkret regelsæt at forholde sig til i det daglige.

Læs mere

Ejerforeningen Fjordstokkene

Ejerforeningen Fjordstokkene Ejerforeningen Fjordstokkene Beboerhåndbog og husorden Indholdsfortegnelse Indledning... side 3 Bestyrelse... side 3 Fjordstokkene... side 3 Fjordstokkenes vicevært... side 3 Husorden... side 3 Ansvar...

Læs mere

Administration Affald Intet andet må fyldes i disse containere! Afløb Altaner 54.250 kr 110.695 kr

Administration Affald Intet andet må fyldes i disse containere! Afløb Altaner 54.250 kr 110.695 kr Administration Andelsboligforeningen har valgt Andelsbo, Dronning Olgas Vej 37, 2000 Frederiksberg (telefon 38 16 11 25), som administrator. Udover huslejeopkrævning forestår Andelsbo alle juridiske forhold

Læs mere

Praktiske oplysninger og Husorden

Praktiske oplysninger og Husorden Praktiske oplysninger og Husorden 2013 Indholdsfortegnelse: Praktiske oplysninger... 3 Bestyrelsen for A/B Veksøhuse... 3 Åbningstider i bestyrelseslokalet... 3 Ejendommens funktionærer... 4 Kontortider

Læs mere

HUSORDEN ELLEKONEBAKKEN.

HUSORDEN ELLEKONEBAKKEN. HUSORDEN ELLEKONEBAKKEN. Indholdsfortegnelse over emner. A... Affald, Altaner, Antenner B... Bad og toilet, Barnevogne, Beplantning, Boldspil, Boremaskiner C... Campingvogne, Containere store, Cykler D...

Læs mere

Beboerhåndbog Ejerforeningen Jagtparken Ordrup Jagtvej 123 179 2920 Charlottenlund

Beboerhåndbog Ejerforeningen Jagtparken Ordrup Jagtvej 123 179 2920 Charlottenlund Beboerhåndbog Ejerforeningen Jagtparken Ordrup Jagtvej 123 179 2920 Charlottenlund Velkommen i Jagtparken. Jagtparken byder blandt andet på En forening med styr på økonomien. Solrige græsarealer. En dejlig

Læs mere