Af forretningsfører Jens S. Damgaard og formand Niels Krogh Madsen, begge Aars Boligforening.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Af forretningsfører Jens S. Damgaard og formand Niels Krogh Madsen, begge Aars Boligforening."

Transkript

1 SAMBONYT I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 11 : OKTOBER 2014 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf Daglig kl Torsdag kl Fredag kl Fjerritslev Aggersundvej 4B, 9690 Fjerritslev Tlf Daglig kl Torsdag kl Fredag kl Løgstør Hjortens Gyde 2, 9670 Løgstør Tlf Mandag kl Tirsdag kl Torsdag kl Nyvalg På afdelingsmøder i Aars Boligforening er der sket følgende nyvalg. Til afdelingsbestyrelser: Kærvej m.v.: Lene Valsted. Dronning Christines Vej: Gitte Toft Jensen. Solvangsparken: Vivi Sørensen. NY ENERGI Af forretningsfører Jens S. Damgaard og formand Niels Krogh Madsen, begge Aars Boligforening. Aars Boligforening havde succes på de bonede gulve i København. Ja, med den bevågenhed fra alle sider og kongeligt besøg på vores stand under Almene Boligdage 2014 først i september måned, føles det som et ekstra boost til at fortsætte vores udvikling af Aars Boligforening til en moderne organisation, som er medspiller, når det gælder boligudvikling i Vesthimmerlands Kommune. Inde i bladet er netop det forhold omkring sammenhold og betydningen af at løfte i flok på tværs af politiske skel omtalt i en artikel med sekretariatschef Ole Bønnelycke, Byggeskadefonden. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, som har gjort det muligt for os at deltage i How to house udstillingen. Sidst men ikke mindst skal der lyde en stor tak til BL og Bella Centrets organisationer for deres store hjælpsomhed og imødekommenhed, dels under forberedelserne til udstillingen, og dels på selve udstillingsdagene. Kronprinsesse Mary kikkede forbi Kronprinsesse Mary spurgte interesseret ind til Aars Boligforenings træhuse, da hun på Almene Boligdage 2014 i Bella Center København besøgte Boligforeningens stand. Forretningsfører Jens Damgaard oplyste, at Aars Boligforening efter færdiggørelsen af de 13 træhuse på Lucernevangen i Aalestrup næste år vil råde over 66 træhuse. Aars Boligforening har de seneste dage præsenteret træhusprojektet og den nye folder herom på en lille udstilling i Jutlander Bank på Himmerlandsgade i Aars. Til repræsentantskabet: Aars Opland: Henrik Andersen. Falken: Gudrun Bach, Helle Bøjer og Jørgen Hejselbak Andersen. Arkitektrådgiver Marianne Sigvard, Aars, præsenterede integrerede radiatorløsninger, og Lone Rold, Aars, viste lysdesign på Aars Bolig forenings stand i Bella Centret. Her ses de sammen med inspektør Annette Kibsgaard, Aars Boligforening (til højre). Forretningsfører Jens Damgaard orienterer Kronprinsesse Mary om Aars Boligforening. Se mere om det royale besøg side 4-5

2 dk Plan om at opføre 20 nye boliger mellem Møllevej og Grønnevej 2 20 nye boliger på hver 110 kvadratmeter er på vej i Aars. De skal opføres på arealet mellem Møllevej og Grønnevej. Vesthimmerlands Byråd har godkendt skema A for projektet, hvorefter Aars Boligforening har igangsat projektering og forberedelse af licitation. Herefter sendes skema B til behandling i Byrådet. Der er meget stor forhåndsinteresse for de planlagte boliger, oplyser forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening. Det bliver halvanden etages boliger, hvor vi udnytter terrænforskellen på ti meter. Det betyder, at alle får mulighed for et godt kik ind mod byen. Det er tanken, at projektet skal indgå i udviklingsprojektet omkring DC Systems isolerede paneler med bæreevne. Aars Boligforening medvirker således til at få afprøvet, hvordan det banebrydende system fungerer i praksis. Den store forhåndsinteresse vil efter min opfattelse resultere i, at de 20 boliger vil være fuldt udlejet, når de står klar, understreger Jens Damgaard. Aars Boligforening håber på grønt lys fra kommunen og byggestart omkring 1. februar Her opfører Aars Bolig forening 20 boliger, hvoraf de 17 får vejadgang fra Møllevej (til venstre), mens de tre får indkørsel fra Grønnevej. Beliggenhedsplanen for de nye boliger. Lokalt arkitektfirma bakker udvikling op Vi bakker op om Aars Boligforenings projekter for godt og bæredygtigt byggeri, siger arkitekt Jens Skadhauge, Krogh Madsen Arkitekter A/S, Aars. Aars-arkitektfirmaet har tegnet træhusene i etape to, Lucernevangen, Aalestrup, og følger også med stor interesse udviklingen af DC Systems nye isoleringspaneler med bæreevne. For os, som et mindre arkitektfirma, betyder det meget at være med, når der sker udvikling på byggeområdet inden for boligsektoren. Det er naturligvis en udfordring, når nye løsninger kommer ind i billedet, pointerer Jens Skadhauge, der deltog i Almene Boligdage 2014 i Bella Center København. Elsa Illeriis, Aalestrup, fra Aars Bolig forenings hovedbestyrelse får sig en snak med Kim Jensen og Jens Skadhauge fra Krogh Madsen Arkitekter A/S, Aars, på Almene Boligdage 2014 i Bella Center København.

3 3 Det store byggeprojekt Aars C er nu på rette kurs Foto: Charlotte Gottlie Fra venstre advokat Carsten Kjeldsen, mekaniker Kristian Jensen, bolig foreningsformand Niels Krogh Madsen og forvaltningschef Jens Chr. Olesen ved markeringen af byggestarten på Aars C. Efter at have gået så grueligt meget igennem, før den endelige godkendelse var i hus, skrider Aars Boligforenings opførelse af Aars C nu planmæssigt frem. Alle elementer og dæk i kælderplanet bortset fra parkeringshuset er færdige. I disse dage starter byggefirmaet på at montere elementer i stueplanet. Da de første spadestik var taget gik snakken lystigt om, det store projekt. Foto: Jesper Nielsen I forbindelse med rejsegildet i juni oplyste Aars Boligforenings formand, Niels Krogh Madsen, at han for otte år siden fik en opringning fra Svend Jørgensen, Sparekassen Himmerland, om, at mekaniker Kristian Jensens bygning på hjørnet Himmerlandsgade-Nibevej var til salg. Det satte gang planlægningen. Det var derfor naturligt nok Kristian Jensen, som fik æren af at tage det første spadestik til det store byggeprojekt. Forvaltningschef Jens Chr. Olesen, Vesthimmerlands Kommune, tog det andet spadestik, mens advokat Carsten Kjeldsen fra Advokatfirmaet Bindslev & Kjeldsen, satte spaden i jorden som nummer tre. Det lokale advokatfirma flytter straks efter færdiggørelsen af forretningsdelen ind i Aars C. Aars har behov for nye kvalitetsboliger Niels Krogh Madsen oplyste, at forhåndsinteressen for såvel forretningsdelen som for de 55 lejligheder er stor. Vi tror, at boligerne hurtigt bliver udlejet. Aars er i vækst, og der er behov for moderne kvalitetsboliger for at fastholde den positive udvikling, understregede Boligforeningens formand. Forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening, har nu blikket skarpt rettet mod 1. november På denne dato skal erhvervs- og forretningsarealerne i stueplanet efter planen være færdige. Tre måneder senere skal alle boliger være klar til indflytning altså 1. februar 2016, fortæller Jans Damgaard. H.P. Byg er hovedentreprenør på Aars C, og firmaet møder med eget murer- og tømrerfirma. Det lokale entreprenørfirma Gunnar Nielsen A/S, Aars udfører som underentreprenør jord- og kloakarbejdet. El-underentreprisen udføres af det lokale elfirma Marius Stubberup A/S, Aars.

4 dk kastede glans på messe 4 Kronprinsesse Kronprinsesse Mary på vej til Aars Boligforenings træhus. Aars Boligfor Forretningsfører Jens Damgaard præsenterer Bolig foreningens introduktion på standen i Bella Centret. Jens Damgaard og sekretariatschef Ole Bønneløkke, Byggeskadefonden, fik sig en god snak på boligudstillingen. Hellere lille og vågen end stor og dvask. Sådan kan Aars Boligforening tillade sig at sige efter sin succesfulde deltagelse i Almene Boligdage 2014 i Bella Center København den 5. og 6. september. Aars Boligforening hører ikke til de største boligforeninger i Danmark, men havde alligevel valgt at tage handsken op og deltage med en stand på årets største begivenhed inden for boligbevægelsen. Udstillingen på Almene Boligdage 2014 hed How to House arkitektur, byggeri, velfærd og innovation. Aars Boligforenings stand vakte interesse Kronprinsesse Mary åbnede arrangementet og så nærmere på tre af de mange stande på udstillingen, heriblandt Aars Boligforenings. Boligforeningen havde opbygget et af de træhuse, som inden jul færdiggøres som led i etape to med 13 træhuse på Lucernevangen i Aalestrup. Blandt byggekomponenterne er et banebrydende produkt fra DC System A/S, Aars. Det drejer sig om virksomhedens højisolerede panel, som også er bærende, idet der indstøbes bærende stålprofiler i hvert panel. Det kan nok være, at vor stand vakte interesse, fortæller forretningsfører Jens Damgaard, som sammen med administrativt personale og Boligforeningens hovedbestyrelse deltog i Almene Boligdage. Den store interesse hænger utvivlsomt sammen med, at bæredygtigt byggeri i dag er et must. Mellem 30 og 40 procent af Danmarks samlede energiforbrug bruges til opvarmning, ventilation og lys i bygninger. I den almene sektor investeres i disse år voldsomt såvel i nybyggeri som renoveringer. Frem til 2016 renoveres således for cirka 35 milliarder kr. i de almene boliger. Landsbyggefonden støtter renoveringerne, som skaffer cirka 4000 nye arbejdspladser.

5 5 Mary Jens Damgaard diskuterer bæredygtig isoleringspaneler med Allan Andersen og Klaus Kolding fra DC System A/S, Aars. over ening Forretningsfører Jens Damgaard får her et royalt håndtryk af kronprinsesse Mary i forbindelse med kronprinsessens besøg på Aars Bolig forenings stand på Almene Boligdage i Bella Centret. Bella Center København, som lagde hus til boligdagene, er et internationalt udstillingscenter med flot arkitektur. Navnlig er centrets hotel et imponerende bygningsværk. Lysdesigner Lone Rold, Aars, Kronprinsesse Mary, arkitektrådgiver Marianne Sigvard, Aars, og forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening, ved Boligforeningens træhus. Men er det ikke et almindeligt sommerhus, spurgte prinsessen Kronprinsesse Mary blev budt velkommen til standen af Aars Bo ligforenings formand, Niels Krogh Madsen, og forretningsfører Jens Damgaard. Kronprinsesse Mary spurgte, om det udstillede træhus ikke var et sommerhus, fortæller Jens Damgaard. Som svar kunne jeg oplyse, at træhuset på standen skulle opføres i det naturskønne område ved Lucernevangen i Aalestrup. Bebyggelsen ligger på kanten af Simested Ådal. Området passer som fod i hose til vore rustikke træhuse, som minder om bjælkehuse. Kronprinsessen syntes, det var en god ide og var imponeret over, at Aars Boligforening efter færdiggørelsen af projektet i Aalestrup råder over ikke færre end 66 træhuse i Himmerland. Ansatte og bestyrelse fra Aars Boligforening foran træhuset i Bella Center, København. Stående fra venstre Jonna Skyum (næstformand), Niels Krogh Madsen (formand), Jens Damgaard (forretningsfører), Sanne Abildgaard (kontorassistent) Elsa Illeriis, Hans Klausen og Grethe Olesen (alle bestyrelsesmedlemmer). Forrest fra venstre Annette Kibsgaard (inspektør), Jørgen Jensen (regnskabschef) og Knud Heisz Pedersen (bestyrelsesmedlem).

6 6 dk Klaus Kolding og Allan Andersen fra DC System A/S, flankerer her Jens Damgaard, Aars Boligforening på standen i Bella Centret. Der var overvældende interesse for isoleringspanelet med bæreevne, som Aars-virksomheden DC System A/S præsenterede på Almene Boligdage 2014 i Bella Center København i sidste måned. Snesevis af boligforeningsfolk, professionelle byggefolk og andre interesserede lagde vejen forbi Aars Boligforenings stand, hvor de fik oplysninger om det epokegørende produkt. Jens Jørgensen og Jens Garfalk fra Boligselskabet Langeland får her oplysninger om det bæremde isolerende panel fra direktør Allan Andersen, DC System A/S, Aars. OVERVÆLDENDE INTERESSE for nyt produkt fra DC system Allan Andersen og Klaus Kolding fra DC System havde travlt med at fortælle og besvare spørgsmål om de nyudviklede paneler. Kombinationen af isolering, bæreevne og facade i samme panel rummer store fordele. DC-panelernes styrke er, af de fylder mindre end traditionelle løsninger og at de er lettere at håndtere i byggefasen. Den store interesse bestyrker vore meget store forventninger til det nye produkt, fortæller direktør Allan Andersen, DC System, Aars. Perspektivet i det nye produkt fra virksomheden i Aars er så lovende, at der er bevilget en halv snes millioner kr. fra EU til udviklingen af de nye isolerende og bærende paneler, hvis brandsikring allerede er godkendt. Boligchef har mange roser til Aars Boligforening Aars Boligforening ser rigtigt ved at satse på energirigtige løsninger uden at det går ud over komforten i boligerne. Derfor kan jeg kun rose initiativet med højisolerede, bærende byggeelementer og det træhus, som Boligforeningen præsenterede på Almene Boligdage 2014 i Bellacentret. Det siger sekretariatschef i Byggeskadefonden, Ole Bønnelycke, som i lighed med snesevis af andre byggeinteresserede besøgte Boligforeningens stand på udstillingen How to house arkitektur, byggeri, velfærd og innovation. Her havde Boligforeningen opstillet et træhus i fuld størrelse. I forbindelse med træhuset præsenterede DC System A/S, Aars, et nyt epokegørende produkt, nemlig et isoleringspanel med bæreevne. Endvidere deltog lysdesigner Lone Rold fra Fagerhult med avancerede lysløsninger og arkitektrådgiver Marianne Sigvard, Hudevad/Ribe Jernstøberi, med integrerede radiatorløsninger. Boligforeningens stand var at finde i udstillingsafsnittet Smart byggeri. Ole Bønnelycke har godt kendskab til Aars Boligforening og lokalområdet i det hele taget, fordi han i perioden boede i Aars og stadig har forbindelse til byen. Han var planchef i den daværende Aars Kommune. Sammenholdet om at gennemføre bæredygtige løsninger og løfte i flok på tværs af politiske skel har skabt bemærkelsesværdige resultater i Aars. Derfor er det lykkedes at udvikle såvel Aarsområdet som Aars Boligforening, pointerer Ole Bønnelycke. Byggeskadefondens sekretariatschef understreger, at det er uhyre vigtigt, at der er den fornødne kvalitet i byggeriet. Ellers melder byggeskaderne sig. Heldigvis hører Aars Boligforening ikke til problembørnene med hensyn til byggeskader, slutter Ole Bønnelycke. Sekretariatschef Ole Bønnelycke, Byggeskadestyrelsen, roser Aars Bolig forening for satsning på bæredygtigt byggeri.

7 7 Aalestrup-træhus med afstikker Klar til indflytning inden jul Så smukt ligger de ti træhuse opført som første etape ved Lucernevangen. Hans Klausen, Jonna Skyum og Jens Damgaard tog de første spadestik til 13 nye træhuse på Lucernevangen i Aalestrup. Trip, trap, træsko så gelinde går det med at få træhusene i etape to på Lucernevangen i Aalestrup opført. De første spadestik til de 13 træhuse fra Frøslev Træ blev taget på behørig vis. Det skete fredag den 8. august. Første spadestik stod Aars Boligforenings forretningsfører Jens Damgaard for. Han ridsede forhistorien op. Den startede med erhvervelsen af en privat udstykning i Efter godkendelse i den daværende Boligforeningen Nørrevang, som nu er en del af Aars Boligforening, blev projektet i det naturskønne område godkendt og igangsat. Andet spadestik blev taget af Hans Klausen, formand for Boligforeningen Nørrevang og nu medlem af Aars Boligforenings hovedbestyrelse. Vi havde i bestyrelsen fra starten adskillige overvejelser om projektet, men valgte at sige ja til det kvalitetsbyggeri, som nu følges op med etape to, sagde Hans Klausen. Aars Boligforenings næstformand, Jonna Skyum, tog tredje spadestik og udtrykte håb om, at de nye boliger i det skønne naturområde vil udgøre gode rammer for lejerne i mange år. Formand Niels Krogh Madsen, Aars Boligforening, bød velkommen til markeringen i Aalestrup og oplyste, at den store interesse for at leje de ti boliger i første etape gav stødet til at fortsætte med etape to. Der er også stor interesse for at leje et af de nye huse De lejere, som flyttede ind 1. maj 2011, bor der endnu, og interessen for at leje et af de nye træhuse er stor, betonede formanden. På Almene Boligdage 2014 i dagene den september i Bella Center København blev det første hus i anden etape opbygget i fuld størrelse og trak snesevis af interesserede gæster bl.a. Kronprinsesse Mary til Aars Boligforenings stand. Efter udstillingen i København blev træhuset pillet ned og transporteret til Lucernevangen i Aalestrup. Her skrider genopførelsen godt frem. Indflytningen i de tre første huse er berammet til før jul. Herefter går det slag i slag med de øvrige ti træhuse, hvoraf de sidste bliver færdige før sommerferien Summa-summarum er der tale om ikke så lidt af en solskinshistorie til gavn for lejerne, boligforeningen og Aalestrupområdet i det hele taget. Der blev serveret en lille forfriskning, da etape to startede.

8 dk 8 Medarbejderportræt Allan Rask kontrollerer dæktryk. I baggrunden kollega John Nielsen. Garagemesteren med varm soldatererfaring fra Cypern Vicevært Allan Rask, Aars Boligforening. Den 62-årige vicevært Allan Rask, Skivum, følger vejrudsigterne med stor interesse. Vejret har nemlig afgørende betydning for, hvor stor travlheden er på hans job i Aars Boligforening. Allan Rask klar til at rykke ud med saltsprederen. I disse dage er det vinterberedskabet med glatføresaltning og snerydning, der gøres klar til. Om sommeren er det store spørgsmål, hvorvidt der er tørvejr eller om græsset er for vådt til at blive slået. Allan Rask har været ansat hos Aars Boligforening i ti år. Før den tid arbejdede han i landbruget og hos entreprenørfirmaer, f.eks. på byggepladser. Slidgigt fik Allan Rask til at søge ind hos Boligforeningen, hvor han har medansvar for materiellet i garage/værksted på Gislumvej. Ja, det er ikke forkert at benævne ham garagemester. Fleksible traktorer kan tjene forskellige formål Aars Boligforening råder over to Egholmtraktorer. De er gode at arbejde med, fordi de er så fleksible. De er gode kombinationsmaskiner, som kan bruges til sugeanlæg (til nedfaldne blade m.v.), vinterudstyr (f.eks. saltspreder og snerydder) samt plæneklipper. Når der er tid om vinteren, servicerer jeg de små plæneklippere, som står til fri afbenyttelse for beboerne i de små afdelinger med lidt have. Plæneklipperne rengøres, bliver gennemgået, får skiftet olie og knive, så de er klar til næste sæson, fortæller Allan Rask. Den 62-årige vicevært er glad for sit job. Når jeg om sommeren slår græs på de store plæner i f.eks. Tofteparken og Himmerlandsparken, hilser jeg ofte på de forskellige beboere. Græsset bliver så vidt muligt slået en gang om ugen. Som pensionist vil jeg gense Cypern Allan Rask ved godt, hvad han vil, når han bliver pensionist. Så vil jeg besøge Cypern, hvor jeg som Garagemester og vicevært Allan Rask ved en af Aars Boligforenings traktorer. soldat var med i FN-styrken i fire år, nemlig fra 1975 til 1977 og igen fra 1983 til Det var en stor oplevelse, selv om det godt kunne være en varm fornøjelse, pointerer Allan Rask. Jeg glemmer ikke den sommerdag i 1976, hvor termometeret kom op på 47 grader. Det var en varm omgang. Soldatertiden startede Allan Rask på Bornholm, men flyttede senere til Dronningens Livregiment i Aalborg som konstabel. Han var soldat i knap syv år, men er nu faldet så godt til som vicevært, at han som sagt har været ansat som sådan i ti år og gerne vil fortsætte, til han bliver pensionist. Denne sugeanordning påmonteres Boligforeningens traktor. Aars Bogtryk & Offset Martin Glerup Information

Giftfri ukrudtsbekæmpelse i Løgstør de sidste 22 år Træer og buske, græs og ukrudt vokser og skaber travlhed hos Løgstør Boligforenings vice-

Giftfri ukrudtsbekæmpelse i Løgstør de sidste 22 år Træer og buske, græs og ukrudt vokser og skaber travlhed hos Løgstør Boligforenings vice- SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 11 : JUNI / JULI 2015 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00

Læs mere

Vi har startet et analysearbejde, som skal kortlægge behovet for at sikre de af foreningens 32 afdelinger, der har risiko for oversvømmelser.

Vi har startet et analysearbejde, som skal kortlægge behovet for at sikre de af foreningens 32 afdelinger, der har risiko for oversvømmelser. SAMBONYT I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 11 : DECEMBER 2014 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00 Fredag kl. 9.00-12.00

Læs mere

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 10 : JANUAR 2014 ved betaling af det årlige ajourføringsgebyr på 150 kr.

www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 10 : JANUAR 2014 ved betaling af det årlige ajourføringsgebyr på 150 kr. SAMBONYT www.sambo-amba.dk I VESTHIMMERLAND OG HAN HERRED : ÅRGANG 10 : JANUAR 2014 KONTORTIDER: Aars - Aalestrup Kirkegade 2, 9600 Aars Tlf. 98 62 24 13 Daglig kl. 9.00-16.00 Torsdag kl. 10.00-17.00 Fredag

Læs mere

December 2014 Nr. 14. Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

December 2014 Nr. 14. Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra December 2014 Nr. 14 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening 2 Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 www.aaabolig.dk post@aaabolig.dk Boliger

Læs mere

Kontakten. Boligselskabet Østparken. Nr. 3 december 2008

Kontakten. Boligselskabet Østparken. Nr. 3 december 2008 Kontakten Boligselskabet Østparken Nr. 3 december 2008 Afdeling 1: Afdeling 2, 9 og 10: Afdeling 3: Afdeling 4: Afdeling 5: Afdeling 6: Afdeling 7: Afdeling 8: Afdeling 12 og 13: Hovedformand: Saltholmsgade,

Læs mere

december 2011 8. årgang nr. 2 Nyt NAB SØBO

december 2011 8. årgang nr. 2 Nyt NAB SØBO december 2011 8. årgang nr. 2 NAB SØBO Nyt Nyt Beboerblad for de almene boligorganisationer Nordborg Andelsboligforening NAB Boligforeningen SØBO 8. årgang nr. 2. December udgaven 2011. Bladet udsendes

Læs mere

ÅRSSKRIFT. Albertslund Boligselskab

ÅRSSKRIFT. Albertslund Boligselskab 2005 ÅRSSKRIFT Albertslund Boligselskab Albertslund Boligselskab Den almene boligsektor i modvind og Indhold Den almene boligsektor i modvind og forandring.......... 2 Stop tyveriet af beboernes opsparing!........................

Læs mere

Februar 2015. Fejlsortering kan koste beboerne dyrt. side 3. Tenna har boet 70 år i samme bolig. side 5. I SAB løfter vi i flok.

Februar 2015. Fejlsortering kan koste beboerne dyrt. side 3. Tenna har boet 70 år i samme bolig. side 5. I SAB løfter vi i flok. Februar 2015 Fejlsortering kan koste beboerne dyrt side 3 Tenna har boet 70 år i samme bolig side 5 I SAB løfter vi i flok side 8 Af John B. Sørensen, organisationsbestyrelsesformand København en by i

Læs mere

lidt mere end et sted at bo!

lidt mere end et sted at bo! lidt mere end et sted at bo! Glade beboere hos Bo42. Foto: Anders Beier En hilsen fra Bo42 til hele øen Med udgangen af marts dette år udløber Bo42 s boligsociale projekt. Gennem de seneste fire år har

Læs mere

Spar penge på at bygge nyt

Spar penge på at bygge nyt # 8:2013 Riv ned og byg nyt Spar penge på at bygge nyt Flere og flere vælger at bygge nyt i stedet for at reparere på det gamle og det er der gode grunde til. Det er sund fornuft at tænke på fremtiden

Læs mere

4. årgang Nr. 15 september 2014. inside

4. årgang Nr. 15 september 2014. inside 4. årgang Nr. 15 september 2014 inside Side 12 Side 8 Side 28 Kære læser Tak fordi du har åbnet dette blad, som udkommer samtidig med, at andre blade er begyndt at falde af træerne. I ALBOA inside #15

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER.

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Vores BORNHOLM. 4 anne Birgitte lundholt masser af positive historier at fortælle. 7 Charlotte Berg fra banken til banen

Vores BORNHOLM. 4 anne Birgitte lundholt masser af positive historier at fortælle. 7 Charlotte Berg fra banken til banen Vores BORNHOLM 4 anne Birgitte lundholt masser af positive historier at fortælle 7 Charlotte Berg fra banken til banen 8 Bornholms rovfugleshow - bliv dus med fuglene 10 gratis køreundervisning til endnu

Læs mere

SUCCES FOR AKKORD-DEBUT MALEREN . 15. Indvandrere tager chancen som malere. Fokus på MAL-koder i 2016 DER ER MASSER AF LIV I MALERFORBUNDET

SUCCES FOR AKKORD-DEBUT MALEREN . 15. Indvandrere tager chancen som malere. Fokus på MAL-koder i 2016 DER ER MASSER AF LIV I MALERFORBUNDET MALEREN Indvandrere tager chancen som malere SIDE 18. 15 Fokus på MAL-koder i 2016 SIDE 19 02 MEDLEMSBLAD FOR MALERFORBUNDET I DANMARK APRIL SUCCES FOR AKKORD-DEBUT Bygningsmaler Nikolai Smith havde akkordoverskud

Læs mere

Kvarteret. Flyt i nyt i Hjortshøj TEMA: Råderetten og dine muligheder Rollatortræf i Hinnerup Hænder på arbejde i Reginehøj Sådan bor Jacob og Sofya

Kvarteret. Flyt i nyt i Hjortshøj TEMA: Råderetten og dine muligheder Rollatortræf i Hinnerup Hænder på arbejde i Reginehøj Sådan bor Jacob og Sofya 06 / december 2012 BEBOERBLAD for boligkontoret århus Kvarteret Flyt i nyt i Hjortshøj TEMA: Råderetten og dine muligheder Rollatortræf i Hinnerup Hænder på arbejde i Reginehøj Sådan bor Jacob og Sofya

Læs mere

Vores Bornholm. 6 7 Lene Grønning Ambassadør med fuld overbevisning. 9 Kim Caspersen Bornholm skal have del i øget rejselyst

Vores Bornholm. 6 7 Lene Grønning Ambassadør med fuld overbevisning. 9 Kim Caspersen Bornholm skal have del i øget rejselyst Vores Bornholm 6 7 Lene Grønning Ambassadør med fuld overbevisning 9 Kim Caspersen Bornholm skal have del i øget rejselyst 13 Andreas Jørgensen Først genoptræning - så gennembrud 12 Mærk naturen og kunsten

Læs mere

Update. Ringgården. Grønt er godt for øjnene besøg i den tyske bydel Vauban. Skizofreni med humor beboerbesøg i afd. 28

Update. Ringgården. Grønt er godt for øjnene besøg i den tyske bydel Vauban. Skizofreni med humor beboerbesøg i afd. 28 Ringgården Update December 2013 # 108 Skizofreni med humor beboerbesøg i afd. 28 Og vinderen er Vulkanen Aarhus Kommunes Arkitekturpris Grønt er godt for øjnene besøg i den tyske bydel Vauban Christian

Læs mere

Repræsentantskabsmøde afholdtes torsdag den 13. juni 2013 kl. 19.00 på Radisson SAS, Scandinavia Hotel Aarhus, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C.

Repræsentantskabsmøde afholdtes torsdag den 13. juni 2013 kl. 19.00 på Radisson SAS, Scandinavia Hotel Aarhus, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C. 1.13.1 Repræsentantskabsmøde afholdtes torsdag den 13. juni 2013 kl. 19.00 på Radisson SAS, Scandinavia Hotel Aarhus, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C. Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af

Læs mere

Kontakten Beboerblad for Vivabolig Nr. 2 oktober 2013

Kontakten Beboerblad for Vivabolig Nr. 2 oktober 2013 Kontakten Beboerblad for Vivabolig Nr. 2 oktober 2013 Odinsgade har gennemgået en totalrenovering Vesterbro 23 Postbox 213, 9100 Aalborg Tel. 9630 9460 E-mail: mail@viva-bolig.dk www.viva-bolig.dk Vivabolig

Læs mere

Lejligheden. Boliggarantibevis s. 14 På job med en varmemester s. 15 Nyt fra Energiudvalget s. 18 Fredericianer på Borgen s. 24

Lejligheden. Boliggarantibevis s. 14 På job med en varmemester s. 15 Nyt fra Energiudvalget s. 18 Fredericianer på Borgen s. 24 Lejligheden Beboerblad for boligkontoret i Fredericia 3 2011 AV min varmeregning! Kirsten Marie Nielsen undrer sig over sin store varmeregning. Fjernvarmeselskabets direktør giver hende en forklaring s.

Læs mere

ISSN: 1903-7937. Udvikling for udviklingshæmmede. Nr. 8. dec. 2012. 61. årgang. bladet. 60 år. i medgang og modgang

ISSN: 1903-7937. Udvikling for udviklingshæmmede. Nr. 8. dec. 2012. 61. årgang. bladet. 60 år. i medgang og modgang ISSN: 1903-7937 Udvikling for udviklingshæmmede. Nr. 8. dec. 2012 61. årgang bladet 60 år i medgang og modgang 2012 er ved at være gået, og det har været et travlt og begivenhedsrigt år Vores projekt,

Læs mere

på museum Urbanplanen års jubilæum på Händelsvej Søagerpark Københavns Zoo nu leverandør til

på museum Urbanplanen års jubilæum på Händelsvej Søagerpark Københavns Zoo nu leverandør til 3B s beboerblad til alle, der bor i Boligforeningen 3B I nr. 14 I december 2014 50 års jubilæum på Händelsvej Søagerpark nu leverandør til Københavns Zoo Urbanplanen på museum Indhold 3 Glædelig jul og

Læs mere

B LIG NYT 1 Nr. Nok se, men ikke røre SIDE 4. Nøglen til 45.000 boliger SIDE 10. Fokus på vejstøj SIDE 12

B LIG NYT 1 Nr. Nok se, men ikke røre SIDE 4. Nøglen til 45.000 boliger SIDE 10. Fokus på vejstøj SIDE 12 Beboerblad for Boligforeningerne Højbo og Bo83 B LIG NYT 1 Nr. 2011 Nok se, men ikke røre SIDE 4 Nøglen til 45.000 boliger SIDE 10 Fokus på vejstøj SIDE 12 INDHOLD ARTIKLER Leder........................

Læs mere

inside 3. årgang Nr. 9 marts 2013

inside 3. årgang Nr. 9 marts 2013 3. årgang Nr. 9 marts 2013 inside Vinteren har givet rig anledning til at svinge kosten og strø salt på fortovene. Her er det Jes der er i gang i Søndervangen en tidlig morgen efter nattens snefald. Det

Læs mere

AB bladet 12. årgang nr. 1

AB bladet 12. årgang nr. 1 AB bladet 12. årgang nr. 1 Nyt byggeri: Nu er byggeriet af 12 nye almene familieboliger startet på Buskelundhøjen Find os på internettet www.ab-silkeborg.dk info@ab-silkeborg.dk Info og Indhold Bladudvalg:

Læs mere

KBS Beboer Nyt Nummer 26. August 2011

KBS Beboer Nyt Nummer 26. August 2011 KBS Beboer Nyt Nummer 26. August 2011 Der var mange der trodsede de lidt dystre vejrudsigter og mødte frem til boligselskabets årlige Sankt Hans arrangement ved Kulturhuset. På billedet skinner solen,

Læs mere

Kvarteret 02 / DECEMBER 2011. BEBOERBLAD for BOLIGORGANISATIONERNE

Kvarteret 02 / DECEMBER 2011. BEBOERBLAD for BOLIGORGANISATIONERNE 02 / DECEMBER 2011 BEBOERBLAD for BOLIGORGANISATIONERNE VesterBo, Højbo, BO83 og fagbo Kvarteret FUSIONEN hvad betyder den for dig? Så fik bladet navn Indret dig som du vil få inspiration her Svært ved

Læs mere

Et boligselskab bliver stiftet

Et boligselskab bliver stiftet Et boligselskab bliver stiftet Maleri af Helsingørs borgmester og boligselskabets initiativtager Peder Christensen. Portrættet, der hænger på Helsingør Rådhus, er malet af H. C. Bärenholdt. 75 år er gået,

Læs mere

SAB-Nyt. Orientering om helhedsplan. SAB NYT ÅRGANG 5 NR 4 December 2011

SAB-Nyt. Orientering om helhedsplan. SAB NYT ÅRGANG 5 NR 4 December 2011 SAB-Nyt... Mandag den 24. oktober startede Hansson & Knudsen de fysiske arbejder på den store renovering i afdeling 16 - Skovparken. Fyldig dækning inde i bladet. Læs side 3, 4, 8, 9 og 14. 7 10 23 3 Nyt

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere