Den glade pizzamand Han kommer, når du ringer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den glade pizzamand Han kommer, når du ringer"

Transkript

1

2 Beboerannoncer: Bord, 50 x 80 cm med udtræksplade Solidt metalstel. Låsbare hjul og højderegulering. Har været anvendt til kopimaskine. Bordet kan afhentes hos: Nutzhorn, Pæremosevej 15, tlf.: Skal du bygge brænde- eller cykelskur, så kan du få hjælp her! Lindar Ståltegl (ligesom bølgeeternit) Sort. 1 pl. 6,0 m - 1 pl. 4,8 m 1 pl. 2,1 m, alle med bredde på 1,1 m. Kan afhentes for kr. 200,-. Pæremosevej 16, tlf.: Den glade pizzamand Han kommer, når du ringer Kalenderen 23/06 Midsommerfest v/egebjergklubben 01/08 Blomstervennerne holder møde 24/08 Bridgeklubben holder møde 25/08 TorsdagsTræf åbner igen 28/08 Fisketur se side 6 31/08 Bridgeklubben holder møde Udlejning af Fælleshuset i ferien: I ferieperioden kan stadig bestilles leje af lokalerne. Ring på eller mellem kl. 17 og 18 på hverdage. Jeg ønsker alle en god sommer. William Skt Hans i Egebjerg!! Der er mulighed for, at vi spiser sammen enten ved selv at have mad med eller via indkøbt spisebillet til en bøf med tilbehør. Spisebilletter sælges i TorsdagsTræf 2/6, 9/6 og 16/6 og hos Egebjerg Grill 2/6 19/6 Pris 50 kr. Egebjerg Grill & Pizzabar kommer rent faktisk, hvis du ringer. Forretningen har nemlig en bil med 75 graders opvarmede ovne, hvor de bestilte varer kan sættes ind, så de fortsat er varme, når de når frem til kunden. Det koster 25 kr. pr tur at få kørt en håndfuld pizzaer eller andet til døren. Sidst i april måned omdeltes en farverig folder med alle forretningens tilbud. Den kan man gemme, så man kan bestille pr telefon, når trangen til et nemt måltid mad dukker op. Pizzamanden hedder Mustafa Filikc og har boet i Danmark i ca. 20 år, hvor han har været ansat i forskellige pizzeriaer. Mustafa stammer fra Tyrkiet og 1. april 2004 startede han som selvstændig på Egebjergvej 72, hvor han har 3 ansatte hjælpere. Og så skal det også noteres, at Mustafa hjælper Egebjergklubben ved at sælge billetter til de forskellige arrangementer, der afholdes. Det siger vi så mange tak for. EGEBJERGBLADET Holder sommerferie i juli måned. Sidste frist for stof til næste blad: 7. august Send evt. til Jappe@FIJ.DK Bladet uddeles: 20. og 21. august Klik ind på Egebjergklubbens hjemmeside Måske er der nyt!

3

4 Du kan leje Egebjergklubbens Grill m/tilbehør for kun 100,00 kr. Grillen er 50 x 80 cm. m/regulerbar rist i rundjern Grillen har håndtag og hjul. Tilbehør: Weber grillstarter 3 grill tænger 3 grill paletter velegnet til party e.lign. Grillen kan transporteres i bagagerummet på en bil. Kan afhentes og tilbageleveres i Fælleshuset, Agernhaven 8 mellem kl. 20 og (når der er TorsdagsTræf) Husk depositum 500 kr. når du henter. Grillen kan reserveres hos: William Bierregaard Tlf /mobil Navne og adresser savnes Efterhånden er alle generalforsamlinger og møder i Interesseforeningerne samt generalforsamlinger i grundejerforeninger overstået. Så har jeg en bøn til alle: Jeg vil gerne udbede mig navne, adresser samt telefonnumre og evt. adresser på nye ansigter, både på formænd og kasserere. kan evt sendes til: vibo.dk eller på. tlf: Hilsen William Bierregaard. Fejl i Egebjergbladet Vi prøver og prøver at læse korrektur, men ak! undertiden smutter det for os. Eksempelvis var interviewet med Hans Christensen korrekt opsat, inden det gik til trykker. Men så skete der noget mærkeligt. Længden på linier så besynderlige ud i det færdige tryk. Fagfolk siger at det var fordi der var mange tvungne linieskift. Så lærte vi det! redaktøren Sankt Hans Aften fejres som bekendt den 23. juni, dagen før Johannes Døbers (Sankt Hans) helgendag. Festen er dog kun af navn andet end resterne af en hedensk højtid i tilslutning til sommersolhverv den 21. juni. Fra den hedenske fest har vi stadig bevaret bålet og ritualet med at sende hekse til bloksbjerg ved at brænde dem af. Før i tiden mente man, at alt det onde, trolde og hekse havde allermest magt omkring midsommer og især Sankt Hans aftenen. Og overtroen sagde, at man bedst holdt troldtøj borte ved hjælp af ild, som Holger Drachmann skriver i sin midsommervise: hver by har sin heks og hvert sogn sine trolde dem vil vi fra livet med glædesblus holde Sankt Hans var det tidspunkt, hvor man kunne tage varsler for liv og død i det kommende år. Det var også en udbredt overtro, at syge og invalide kunne blive helbredt, hvis de tilbragte aften og nat ved en hellig kilde. Sankt. Hans Aften fejres i Egebjerg med fællesspisning i Egebjerg Fælleshus, hvor grillen står klar kl til den medbragte mad eller til den indkøbte bøf med tilbehør (spisebillet 50 kr.) Senere kan interesserede gå til bålpladsen i det ny by-kvarter, hvor der er båltale og musik.

5 Nyt fra Grundejerforeningen Egebjerglund-Syd MYSTISKE INDBETALINGER I grundejerforeningen Egebjerglund-Syd er vi gået over til at opkræve kontingentet elektronisk til vores bankkonto i NORDEA Det kan de fleste sagtens finde ud af. Og de kan også finde ud af at skrive de første tre bogstaver i vejnavnet + husnummeret som identifikation af betalingen. Og havde det nu været 2000 kr. og ikke kun 200 kr., der skulle betales, ville alle sikkert have været mere omhyggelige. En del har kun skrevet deres navn, men det er da til at finde ud af, så det er løst. Men nu sidder jeg altså med 5 gåder. En har skrevet Bioanalytiker, en anden har skrevet LÆGE, en tredje og en fjerde har skrevet PÆR 9, hvor jeg altså selv bor, (den ene har så tilføjet konsulent ) og om den femte uidentificerbare indbetaling ved jeg blot, at den er overført via Netbank. Så hvis nogen føler sig ramt, må de meget gerne henvende sig med en kvittering, så jeg kan få posteret indbetalingerne korrekt NY SNEORDNING I Aagesdal og Syd har vi været på jagt efter en ny snemand. Han er nu fundet. Brolægger Asger Bak Thomsen var enig med os i, at han ikke kunne lægge sten i snevejr,. I stedet kunne han godt køre vores snetraktor, og han har allerede sikret sig en afløser, når han bliver nødt til at holde fri. Men han kan ikke opbevare maskinen. Så nu får Juhl Lykke Nielsen på Pæremosevej 37A huslejen. Ellers er ordningen som tilforn. Der skal normalt køres før kl. 7, når der er faldet mere end to cm sne, og hvis der er kraftigt snefald, kan det blive nødvendigt at køre flere gange. Hvis der falder meget tung sne, eller hvis vi skulle få maskinskade på et kritisk tidspunkt, har vi henvendt os til Digterparkens snemand og lavet en aftale om, at når han er færdig der, kan han komme over og hjælpe os med sit noget kraftigere materiel. De to grundejerforeninger har aftalt, at undertegnede er primær kontaktmand. Thomas Seeberg, Pæremosevej tseeberg@get2net.dk Thomas Seeberg, Pæremosevej tseeberg@get2net.dk.

6 Fisketur Egebjergklubben har planer om en fiskekonkurrence, hvor beboerne i Egebjerg kæmper mod kommunalbestyrelsen om, hvem der fanger flest fisk, den største fisk osv. Inge Magnussen har venligst stillet sin sø Bøndermosen til rådighed, så alt i alt er der lagt op til en hyggelig eftermiddag den 28. august. Mere herom i næste nummer, men se her, hvor galt kan det gå? Konen tog imod ved døren og spurgte, om han havde fanget mange fisk. Han svarede: Ork ja! Masser af forskellige fisk. Men sig mig engang, hvorfor pakkede du egentlig ikke min nye blå silkepyjamas, som jeg bad dig om.? Konen svarede: Det gjorde jeg da også. Den er i fiskekassen. (cito Anita) En mand ringede hjem til sin kone og sagde: Skat, jeg er blevet inviteret på fisketur af en masse af mine kolleger. Vi skal være væk i en uge Vi skal af sted lige fra arbejde, så vil du ikke være sød og pakke mit fiskegrej og noget tøj, så henter jeg tingene på vejen. Åh, ja, for resten, pak også lige min nye blå silkepyjamas! Konen syntes, det lød lidt mystisk, men som den gode hustru, hun er, gjorde hun præcis, hvad han bad hende om. Weekenden efter kom manden så hjem igen lidt træt, men ellers glad og tilfreds.

7 Læ Foreningerne i Egebjerg. Websteder/hjemmesider: Egebjergklubben/Fælleshuset: Grundejerforeningen Skovbo: Grundejerforeningen Egebjerglund Syd: Bredbånd: Egebjerg Sportsklub: Ældreidræt og Stavgang: Billiardklubben: Bridgeklubben: Fællesvirket (i det nye Egebjerg ): På mange af stederne er der links til de andre. Har du kendskab til andre Egebjerg-links, så giv redaktøren et praj, og listen vil blive udvidet i næste nummer!

8 Referat fra Foreningen til Pinsens Bevarelse Søndag 15 marts Atter i år samledes medlemmerne i Skoven ved bålpladsen, hvor vi spiste vor medbragte mad og drikkelse. Vi startede kl. 12, som vi plejer, i et dejligt solskinsvejr. Da foreningens flag blev hejst, startede festlighederne. Der blev taget en masse billeder, både af Erik Hagen og Flemming Adrian, så vi håber på nogle gode billeder. Kl. 14 startede Generalforsamlingen, som vedtægterne foreskriver. Ordensmarskallen i skikkelse af Finn Jappe orienterede om, hvem der var mødt, og hvem der ikke var tilstede. Det blev konstateret, at 24 var mødt op, 10 havde meldt afbud, og 9 var udeblevet uden besked, og 3 nye medlemmer blev godkendt. Til orientering kan meddelelse, at afbud gives til enten La Presidente Anita Mørk, ordensmarskallen Finn Jappe eller skriveren William Bierregaard. Næste punkt på dagsordenen var La Presidentes beretning. Præsidentens beretning: Først vil jeg sige velkommen til alle. Det er dejligt, at så mange er mødt op til den årlige generalforsamling i Foreningen til Pinsens bevarelse. Først lidt om, hvorfor vi danskere holder pinse. Ordet pinse stammer fra det græske ord pentekoste den halvtredsindtyvende. I den kristne festkalender er pinsen en fest til minde om Helligåndens komme altså 50 dage efter påske og deraf navnet. Indtil 1770 fejrede man også en 3. pinsedag, men den afskaffede Struense, og det var måske medvirkende til, at han den 28. april 1772 foran en begejstret menneskemængde først fik hugget højre hånd af og derefter hovedet, hvorefter de sørgelige rester blev lagt på hjul og stejle. Lad dette være en advarsel til de politikere, som kunne finde på at afskaffe nogle af vores helligdage! Det var så lidt om, hvorfor vi fejrer pinse, og jeg vil nu gå over til min beretning, som I jo altid ser hen til. Til alles overraskelse indeholder min beretning denne gang ikke meget, for Foreningen har kun et formål i hvert fald så længe jeg er

9 præsident nemlig at vi samles 1. Pinsedag, for sammen at hygge os i den grønne skov. Lidt indhold i min beretning skal der dog være. Jeg har valgt at fokusere på den furore, der opstod i verdenspressen, da et dansk parti her i foråret fik en kvindelig formand. Hvorfor fik netop denne begivenhed så stor opmærksomhed? Hvor var medierne, da Foreningen til Pinsens bevarelse fik en kvindelig præsident? Jeg spørger bare. Helt ærligt, det er da større at blive præsident end at blive formand! Ak ja, prioritering har aldrig været pressens stærke side. Med dette lille hjertesuk slutter jeg min beretning for 2004 med tak til Ordensmarskallen og Skriveren for deres store arbejde i årets løb. En lille tilføjelse: Når vi kommer til valg, vil jeg sige, at skulle nogen have ønske om at overtage præsidentembedet, er jeg ikke uvillig til at træde tilbage. Præsidentembedet kræver kun, at man har et godt forhold til vejrguderne. Endnu en tilføjelse: Foreningens generalforsamling i 2006 er fastlagt til søndag den 4. juni. Så endnu en tilføjelse: Desværre glemte jeg i min beretning at omtale det meget spændende besøg på Kriminalhistorisk Museum, som Lis Folke og Christa havde arrangeret. Stort bifald til Præsidenten. Finn Jappe meddelte, at som sædvanlig er hans have åben, når vi er færdige her. Inge-Lise giver mad til dem, der har lyst til at komme. Derefter gik valget i gang: Præsident Anita Mørk blev genvalgt. Ordensmarskal Finn Jappe modtog genvalg, ligesådan for Skriveren William Bierregaard, der også modtog genvalg. Skriveren William Mange planer Fisketurkonkurrence med kommunalerne Valgmøde, optakt til kommunevalget Banko Julehygge Modeopvisning af børnetøj Førstehjælpskursus Jo, der var nok at tage fat på ved bestyrelsesmødet den 9. juni Vi følger op i augustnummeret

10 Billig telefoni, TV/radio og Internet - nu ser der ud til at være noget konkret på vej! Bredbåndsgruppens møde den 26. maj var det bedst besøgte møde til dato; knap 20 deltagere. Vi fik tre spændende indlæg fra: Fibernet A/S, der har foretaget en grovprojektering på fiber-kabling af en del af området. ComX, der præsenterede deres produkter og priser (se evt. Egebjergbladet fra februar i år). Balslev A/S, der er et rådgivende ingeniørfirma med speciale i bl.a. rådgivning at foreninger, der påtænker at etablere eget bredbåndsnet. Herudover havde nogle af mødedeltagerne friske nyheder om Ballerup Bynet, som fremover vil hedde BallerupNettet. Der foreligger ikke mange detaljer om det net endnu, men der synes at være udsigt til at nettet bliver en realitet i indeværende år! Det synes også klart, at BallerupNettet vil blive et overordnet bredbåndsnetværk baseret på fiber Der vil formentlig være væsentlige økonomiske fordele for de borgere, der bor et sted med én eller anden form for fælles beboernet. Mødet i bredbåndsgruppen mundede på bl.a. den baggrund ud i, at vi nu vil gå efter at danne en bredbåndsforening, der juridisk kan stå for et arbejde med forberedelse, etablering og drift af et bredbåndsnet, formentlig baseret på lysledere (FTTH). Det står klart, at der vil være behov for professionel teknisk, økonomisk og projektstyrings-rådgivning, f.eks. fra Balslev A/S, samt juridisk bistand i den proces. Det er ikke gratis; hvorfor vi på et tidspunkt vil opfordre potentielt interesserede i at melde sig ind og betale et mindre kontingent (skønsmæssigt kr.). Vi går efter at få afholdt en stiftende generalforsamling til efteråret, som vi regner med at forberede på et møde den 22. september Inden da vil vi forsøge at få talt med alle grundejerne i området og få forklaret fordelene ved at vi selv ejer et sådant fibernet. En lille gruppe vil i den kommende tid arbejde på at få udformet noget konkret materiale herom. Vi vil forsøge at rette det ind efter de forskellige forbrugsmønstre og interesser, der naturligt nok findes i området. Med det i hånden regner vi

11 med, at gruppens medlemmer går fra dør til dør og uddyber efter behov. Vi tror allerede nu på, at der er fordele for de fleste af os. Nogle af de fordele, vi ser ved etablering af vort eget bredbåndsnet, er: Husene bliver lettere at sælge; og stiger måske endda i værdi. Meget lavere telefonregning; nærmest gratis hvis man bruger Internettelefoni. Billigere kabel-tv og radio; digitalt, hvis man ønsker det. Billigere og meget hurtigere Internetforbindelse. Nye tjenester såsom leje af film via Internettet. Tidsplanen er lagt bl.a. under hensyn til førnævnte udsigter vedrørende BallerupNettet. Du kan se mere her Der er også hyppige nyheder fra pressen og om BallerupNettet; samt naturligvis links til de nævnte udbydere med mange flere. Henrik Jensen (tlf ) Invitationen til kursus i førstehjælp var ikke modtaget af ret mange. Men de, der kom, fik et interessant foredrag af en instruktør og en dame fra beredskabsstyrelsen. Jan blev lagt på gulvet og rullet rundt.også andre måtte være ofre til brug for instruktionen. Uden på tøjet forstås. Det hele handler om, hvorvidt vi kan samle mindst 12 til et reelt kursus, som vil strække sig over nogle uger og vil koste 125 kr. Alle de fremmødte oplyste, at de gerne ville deltage i et sådant kursus, og siden er indløbet tilsagn fra andre, som var forhindrede i at møde hin torsdag. Så det ser ud til, at kurset bliver til noget. Der blev nævnt mulighed for kurser, torsdage kl. 18 til 20, måske til Tidspunkterne vil blive fastlagt, når kursisterne får talt sammen, og det er nok først sidst i august, at kurset starter. Hvis du er interesseret, kan du ringe til Bjørn på tlf Nu er det tid til et besøg på din planteskole Det kolde forår har forsinket, men Nu står alt i fuld flor, parat til at Blive flyttet til din have, f.eks. Rhododendrom, Roser Buske og Stauder Se og så udstillingen af flotte vandmiljøer

12 Egebjerg Sportsklub Haltimerne i sæsonen bliver på tirsdage (kl ) og lørdage (kl ) de samme som i den netop afsluttede sæson. Vi har desværre ikke længere baner om fredagen. Som udgangspunkt regner vi med, at medlemmerne ønsker de samme makkere/modstandere og de samme timer, som i den netop afsluttede sæson, så det er lagt på hjemmesiden Ønsker om ændrede timer, m.v. kan allerede nu afleveres til n@henrikjensen.dk ( ) eller f.aabaad@ofir.dk ( ). Til august vil haltimerne som sædvanligt blive omdelt til medlemmerne. Reservér allerede nu datoerne og til juleafslutningen hhv. forårsafslutningen. Der vil formentlig være muligheder for at låne hallen nogle timer om søndagen. Du skal blot henvende dig til formanden ( ) et par Nye medlemmer er stadig velkomne! Kontingentet er årligt 250 kr. for badminton og 75 kr. for fodbold. Vi spiller fodbold hver torsdag kl på banen ved Skovmarksskolen. Mød bare op! Henrik Jensen Grundejerforeningen Egebjerglund Syd Vi vil stadig meget gerne have adresser på medlemmerne. Send en mail til n@henrikjensen.dk Og vi vil fortsat meget gerne låne papirer, tegninger og fotos fra gamle dage til vores arkiv på og eventuelt et festskrift ved 60-årsfødselsdagen i Henrik Jensen Hørt i baren: Ka vi ikke få en vandreudstilling i samarbejde med Egebjerg Kunstforening? Har vi ikke råd til at få malet væggene lyse? uger i forvejen, så det kan ordnes med kommunen.

13 GRENE OG UKRUDT -DET ER TID TIL BESKÆRING- Om sommeren kan grene og ukrudt gøre det vanskeligt at færdes på veje, stier og fortove, som af hensyn til trafiksikkerheden skal kunne bruges i deres fulde bredde. Som hovedregel befinder skellinien sig oftest ca. 30 cm bag fortovets inderste flisekant eller bag eventuelle lysmaster. Hvis ny hæk skal plantes ved offentligt areal eller vej, skal den placeres mindst 30 cm bag skellinien, så den ikke senere gror ud over skel. Ukrudt Som grundejer har du pligt til at holde fortovet rent for ukrudt og andet. Kommunalbestyrelsen har vedtaget at henstille til grundejerne at fjerne ukrudtet ved håndkraft og i videst muligt omfang undgå at bruge kemiske ukrudtsbekæmpelsesmidler. De nævnte bestemmelser er omfattet af Ballerup Kommunes regulativ for ren- og vedligeholdelse af veje og stier. Hvis grundejeren ikke selv sørger for beskæring, ukrudtsbekæmpelse og renholdelse, vil arbejdet i henhold til lov om offentlige veje, kunne udføres ved kommunens foranstaltning for ejerens regning. Oplagring på vej og fortov Du må ikke oplagre byggematerialer eller andet på vej eller fortov uden vejmyndighedens tilladelse. Grene Beplantning langs med veje, stier og fortove skal af grundejeren klippes og beskæres, så der bliver en fri højde over kørebanen på mindst 4 m og over fortove og cykelstier på mindst 2,50 m. Grene som vokser ud omkring gadelygter skal beskæres sådan, at lyset kan spredes optimalt. Hvis man bor på en hjørneejendom med dårlige oversigtsforhold, må træer og buske omkring hjørnet kun være en meter høje, så man kan se over dem, inden man svinger ud fra vejen. Træer og hække skal beskæres helt ind til skellinien, så færdsel forbi ejendommen kan foregå uhindret.

14

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg April 2011 FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg april 2011 Du kan leje Egebjergklubbens grill med tilbehør for kun 100 kr. April D. 26. GF Pilehøj - D. 29. Billardklubben Maj D. 2. Blomstervennerne

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Følgende er en transskription af filmen,, som er produceret af DIIS, 2013. I filmen fortæller Tove Udsholt om sine oplevelser som gemt barn under Besættelsen. Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Mit navn

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Sankt Hans-tale, Slogs Herredshus, 23/6 2015.

Sankt Hans-tale, Slogs Herredshus, 23/6 2015. Sankt Hans-tale, Slogs Herredshus, 23/6 2015. Først vil jeg gerne sige tusind tak for muligheden for at tale her i aften. Det er altid dejligt at komme hjem til Bylderup-Bov og se så mange kendte ansigter.

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12

mennesker noget andet navn under himlen, som vi kan blive frelst ved. Ap.G. 4,7-12 Fra det gamle testamente: Luk retfærdighedens porte op, jeg vil gå ind og takke Herren! Her er Herrens port, her går de retfærdige ind! Jeg takker dig, for du svarede mig og blev min frelse. Den sten,

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014...

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014... R ØRPOSTEN Årgang 5 nummer 1 Forår 2014 Havesæson 2014..... Velkommen til en ny havesæson, som i år er startet rigtig godt, vi nyder sikkert alle de flotte forårsfarver i vore haver og netop nu de blomstrende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD BESTYRELSEN

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD BESTYRELSEN 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD BESTYRELSEN Mødet lørdag den 8. november 2014 kl. 11.30 Til stede : Anders Hornemann (AH), Ove Steen Nielsen (OSN) og Hans Jensen (HJ) Fraværende : Kurt Axelsen

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 38. årgang nr. 3 Juni 2014 Referat fra generalforsamlingen i april kan læses på foreningens hjemmeside www.beringsminde.dk. 50 års Jubilæumsfest for Beringsminde Skal

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Bofællesskab giver tryghed i den tredje alder

Bofællesskab giver tryghed i den tredje alder Bofællesskab giver tryghed i den tredje alder Rune Gleerup og Angete Birch Smith 16. april 2010 Tusindvis af danskere over 65 år har valgt at flytte i bofællesskab. Erling Nielsen er en af dem Den lille

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Foto: Jens Gade. Generalforsamling i Foreningen til Pinsens Bevarelse. Referat og flere fotos inde i bladet

Foto: Jens Gade. Generalforsamling i Foreningen til Pinsens Bevarelse. Referat og flere fotos inde i bladet Foto: Jens Gade Generalforsamling i Foreningen til Pinsens Bevarelse Referat og flere fotos inde i bladet TorsdagsTræf holder ferielukket Til opslagstavlen Oversigt over de foreløbigt planlagte arrangementer

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010

BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 BESTYRELSENS BERETNING Generalforsamling 2010 Så er der gået endnu et år, på trods af, at der stadig er 365 døgn med 24 timer i hvert døgn, føles det som om det var i går vi havde generalforsamling 2009.

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2009 Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening Bestyrelsen Formand: Jørgen Elsted Hansen Havstien 27 Kongeåvej 7A 6771 Gredstedbro Tlf.: 75 43 13 72 Fanø: 75 16 61 65 Mail: jehan@esbjergkommune.dk

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Holmegården Plejecenter

Holmegården Plejecenter Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2012 Holmegården Plejecenter Tilsynsrapport udarbejdet af Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Velfærdsstaben 2 Indhold Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn...

Læs mere

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr Brorlil og søsterlil Fra Grimms Eventyr Brorlil tog søsterlil i hånden og sagde:»siden mor er død, har vi ikke en lykkelig time mere. Vores stedmor slår os hver dag og sparker til os, når vi kommer hen

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2007 Rindbynitten Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening Bestyrelsen Formand: Jørgen Elsted Hansen Havstien 27 Kongeåvej 7A 6771 Gredstedbro Tlf. 7543 1372 Fanø 7516 6165 Mail: jehan@esbjergkommune.dk

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben.

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben. Side 1 af 5 Poul Otto Seidel Fra: "Poul Otto Seidel" Til: "Jørgen Andersen" Cc: "Inge-Lis Seidel" ; "Willy Søren Beck" ;

Læs mere

Generalforsamling GF Digterparken 2014

Generalforsamling GF Digterparken 2014 Generalforsamling GF Digterparken 2014 Der blev torsdag den 27. februar 2014 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 16 fremmødte samt bestyrelsen. Formanden bød velkomme på vegne af bestyrelsen.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 29 juni 2011

Nyhedsbrev nr. 29 juni 2011 Formanden har ordet Siden sidst Siden årsmødet har vi haft den glæde at modtage ca. 5.000 stykker nyt, frasorteret pigetøj fra QueenZ i Haslev som en gave til vores hjælpearbejde i Rumænien. Tøjet vil

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 25. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 25. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 25 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 25 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge25_verden_omkring_mig.indd 1 06/07/10 11.42 Uge 25 l Verden omkring

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -1 I Guds hånd vokser jeg Mål: At give børn en forståelse for, at det er Gud, der lader os vokse. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan han forme os helt efter sin plan, så vi kan blive

Læs mere

Der var gang i april!

Der var gang i april! ildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Der var gang i april! April blev en meget travl og spændende måned med massevis af aktiviteter for både elever og lærere: Sæsonens svømmeundervisning blev afsluttet med

Læs mere

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Opstart: Del 1 Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Når du skal i gang med at tabe dig, er der mange ting, du skal tænke

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for:

Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Velkomstguide og Medarbejdervejledning for: Din kontaktperson er: som kan træffes på telefon: 2015 Velkommen til Center for Job og Oplevelse. Vi glæder os meget til, at du skal starte på Centeret. Center

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 1 og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 med udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digte: Det værste og det bedste Et eksempel på evaluering af komplekse, subjektive og helt umålelige processer.

Læs mere

Jeg vil gerne sige tak for invitationen til at holde årets Sankt Hans-tale, her ved Thisted Roklub.

Jeg vil gerne sige tak for invitationen til at holde årets Sankt Hans-tale, her ved Thisted Roklub. Sankt Hans-tale 2012 Jeg vil gerne sige tak for invitationen til at holde årets Sankt Hans-tale, her ved Thisted Roklub. Det er, på trods af en kølig og våd vejrudsigt, nu her ved midsommer, at vi kan

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Det ånder himmelsk over støvet, det vifter hjemligt gennem løvet, det lufter lifligt under sky fra Paradis, opladt på ny.

Det ånder himmelsk over støvet, det vifter hjemligt gennem løvet, det lufter lifligt under sky fra Paradis, opladt på ny. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 8. juni 2014 Kirkedag: Pinsedag/B Tekst: Joh 14,15-21 Salmer: SK: 290 * 291 * 289 * 281,3 * 723 LL: 290 * 287 * 291 * 289 * 281,3 * 723 Det ånder himmelsk

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere