Er blevet færdig som kunstterapeut og glæder sig her til april hvor hun skal starte nye forløb.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Er blevet færdig som kunstterapeut og glæder sig her til april hvor hun skal starte nye forløb."

Transkript

1 FNE Skabende udtryksformer hos ETF i København Deltagere i temamødet. Jeannette Cold: De berørte en halv times dokumentar om pårørende under Senior tv Århus og kan lånes via Psyk.Info Interview med pårørende til psykisk syge både forældre, bedsteforældre. Rikke Jespersen: Er blevet færdig som kunstterapeut og glæder sig her til april hvor hun skal starte nye forløb. Inge Barash: Har deltaget på Kreativ Mindfulness kursus hos Institut for kunstterapi. Meget spændende og givende. Har netop givet tilbud til Horsens Kommune om privat kunstterapi forløb. Hanne Mølgaard: Psykoterapeutisk afsnit i Odense. Har både gruppe og individuel tilbud til kunstterapi. Har indenfor det sidste afsluttet en kandidat. Overvejer at starte på kunstterapi uddannelsen i Odense. Ellen Thomasen: Efterløn, Udd. musikterapeut (GIM) hun underviser og har klienter i dette. Er sensor på ergoterapeutskolen. Har et tilbud med fra Ålborg UNI musikterapi uddannelse, 2 årig efteruddannelse PROMUSA (se forlder eller hjemmeside) Inge Degn Konsulent i psyk. For ældre området på Næstved + undervisning på Ergo skolen i Kbh (Er der ved at forsøge at få de mere skabende udtryksformer ind på skolen) Karen Collin Ergoterapeut. Starter nyt job i kommunen i et projekt hvor hun skal være tovholder for de sindstlidende vej fra sygehuset til kommunen samt et projekt for psykisk sårbare hun hun laver tegne terapi

2 Winnie Snedker Ergoterapeut og kunstterapeut i Vejle Ambulant terapi afsnit. Har lige fået grønt lys for at undersøge muligheden for Kunstterapi til EUP patienter i fase 2 i DAT behandlingsforløb i samarbejde med en psykolog. Anette Graversen Ledende ergoterapeut i Middelfart psyk. Afd og forfatter til bogen Billedsprog. Arbejder med at få tegning med i al mulig undervisning osv. Lige nu udvider de retspsyk. Sengepladser i Middelfart og Anette vil gerne forsøge at få de skabende udtryksformer ind på den afdeling og meget gerne musik. Anne Vibeke Ergoterapeut med selvstændigt firma VækstVærkstedet. Har altid beskæftiget sig med det kreative. Mange billedterapeutisk kurser + teaterterapi (gestalt) + 4 årig gestaltterapeutisk uddannelse + 1 år efteruddannelse som supervisor. Nyder at være selvstændig og selv kan sætte rammerne for sit arbejde. Camilla Schmidt Fra Holbæk Udannet Ergo fra Næstved jan Tidligere grafikker med års erfaring. Birgit Højberg Er blevet meget inspireret af sin autistiske datter som tegner meget. Har arbejdet med datteren både sanse mæssigt og tegne mæssigt. Økonom i 21 år. Nyuddannet ergoterapeut i januar fra Næstved.

3 Indlæg fra Camilla Schmidt og Birgit Højberg. Bacheloropgave: Kunstterapi i psykiatrien Denne kan ses på ucsj Videnscenter hjemmeside. Inden projektet for alvor gik i gang malede de et billede hver især, som tog udgangspunkt i deres forventning til en bachelor om kunstterapi. Problemformulering: Hvilket udbytte har psykiatriske patienter af kunstterapi? Definition (deres afgrænsning) af kunstterapi: En aktivitet hvor man udtrykker sig visuelt med maling på lærred, enten individuelt eller i grupper. Visuel kunst i form af en malende proces, hvor pt. kan fordybe sig i maleriet s smukke og æstetiske form eller i en fordybelse og mere psykodynamisk tolkning af maleriet. (af Hanne Stubbe Teglberg) Seks studier blev udvalgt:. The experience of creative activity as a treatment medium af Griffiths, England.. Evaluating the impact of participatory art projects for people with mental health needs af Hacking, Secker, Spandler, Kent og Shenton, England. Art therapy for schizophrenia or schizophrenia like illnesses af Ruddy og Milnes, England. Group art therapy as an adjunct to treatment for cronic outpatients af Green, Wehling og Talsky, USA. Creative art occupations in therapeutic practice a review of the literature af Perruzza og Kinsella, Canada. Creative art groups in psychiatric care: Development and evaluation of a therapeutic alternative af Körlin, Nybäck og Goldberg, Sverige Indlæg ved Inge S. Barash. Kunstterapi i praksis ved Sønderparken Horsens/Hornsyld IB. fortæller om sit afsluttende speciale i kunstterapi ved Vibeke Skov. Problemformulering: Kan kunstterapi bidrage som terapeutisk/præterapeutisk forløb til personer, som anses for værende psykotiske og udenfor terapeutisk rækkevidde? Endvidere vil IB undersøge den kristne religions psykologiske funktion i kontekst med det beskrevne kunstterapeutiske forløb.

4 Præterapi ifølge Lisbeth Sommerbeck og Poltry. *Kontakt med sig selv (affektiv) *Kontakt med andre (Kommunikativ) *Kontakt med den ikke sociale verden (realitetskontakt) Opgaven vil blive lagt på hjemmesiden Indlæg ved Anette Graversen Billedsprog fortælling i ord og billeder, en genvej til sindet: Bogen er bygget op om 12 case stories. De beskriver, hvordan pt. og tp. i fællesskab udvikler en fortælling med ord og tegninger, der kan hjælpe pt. AG fortæller om sin egen private oplevelse første gang det gik op for hende, at hun helt naturligt brugte billedsprog på sin egen arbejdssituation.

5 GENERAL FORSAMLING: 1. Valg af ordstyrer AnneMarie Laustsen og referent Winnie Snedker 2. Fremlæggelse og godkendelse af bestyrelsens årsberetning Årsberetningen blev udleveret og lægges på hjemmesiden. En rettelse: Notat under Karen Collin om hendes foredrag om Mindfulness og maleudtryk. Diskussion omkring hvor svært det er efterhånden at få lov til fra arbejdsgiver at deltage på disse temamøder.. Mange er efterhånden nødt til at betale selv. På den anden siden vil det nok også blive svært,hvis vi flytter vores temamøder til lørdag eller søndage. Det er fremover meget vigtigt at vi har vores netværk, da udviklingen ser ud til at føre til færre ergoterapeutledere og meget fokus på produktivitet. Det er også vigtigt, at vi fremover i vores ansøgning medhæfter dagsordenen for en temadag uden dagsordenen for generalforsamlingen. 3. Fremlæggelse og godkendelse af revideret regnskab 2010 Som noget nyt har bestyrelsen besluttet, at alle bestyrelsesmedlemmer får rejsen betalt til general forsamlingen. 4. Indkomne forslag Intet 5. Fastlæggelse af kontingent for Fortsættelse med 100kr for medlemmer og gæster. Gratis for studerende. 6. Fremlæggelse af budget for 2011 Kopi udleveres. Rettelse: Årsmøde til Temadag. 7. Valg til bestyrelsen: Medlemmer vælges for 2 år ad gangen. Inge S. Barash Sønderparken Hornsyld, og Jeanette Cold Free lance er på valg. Jeannette stopper som formand med tanke om, at det skal være en formand, som sidder i praksis. Jeannette genvælges som menigt medlem. Winnie Snedker blev valgt som formand med Jeanette som mentor. Inge blev genvalgt. Karen Collin, Psyk. Hospital Nykøbing Sjælland, Winnie Snedker Psyk afd. Vejle team ATA og Hanne E. Møllegård psykoterapeutisk afsnit, psyk. Afd. Odense Fortsætter et år endnu. Valg af suppleanter til bestyrelsen: De vælges for et år af gangen.

6 Annette Graversen og Rikke Højberg fra Middelfart Psyk. Afd. er begge villig til genvalg. Begge genvælges. 8. Valg af økonomisk kontrollanter: Lene Barslund fra ETF og Anne Marie Laustsen 9. Nyt fra ETF ved Anne Maria Laustsen. *ETF fokus område. Vi sætter pris på ergoterapi (Papir udleveres) At ergoterapi fastholdes og udvikles på det offentlige og det private arbejdsmarked. Der er 9 forskellige delmål under dette punkt. Følg med i Ergoterapeuten. Bl.a. er der et stort arbejde med at få en overenskomst med sygesikringen. Dette kan dog ikke lade sig gøre før vi bl.a. er flere ergoterapeuter for at kunne udbyde et ensartet tilbud til hele landet. ETF har netop udgivet en pjece omkring det at starte som selvstændig ergoterapeut. peet godt sted at få hjælp og godt sted at være medlem af FNE for selvstændige ergoterapeuter. Det er nu også muligt for privatpraktiserende fysioterapeuter at ansætte hjælpepersonale ex ergoterapeuter i deres praksis lige som privatpraktiserende læge og psykiatere kan det. Vær obs. på dette!!!! Følg med på hjemmesiden. *Overenskomst 11 Husk at stemme. *ETF s faglige organisering indeholder nu også Dansk Ergoterap Selskab. Lige nu er der 14 faglige netværk hvor nogle i fremtiden vil blive til et selskab for at få større gennemslagskraft rent fagligt (Det er de netværk som lige nu har specialist ordninger) Skabende Udtryksformer fortsætter som et netværk. (Inge Degn er blevet opfordret til at stille op til bestyrelsen for Ergoterapi fagligt selskab psykiatri) *Protac legatet frist den Nyt fra bestyrelsen i FNE Skabende Udtryksformer *Profilering af Skabende udtryksformer WSJ har oplæg i Psyk.info i maj om kunstterapi den 3.maj på Vejle psyk. afd. ATA Vi opfordrede hinanden til at nedskrive cases fra praksis, så vi kunne dokumentere vort arbejde med fokus på det vidensbaserede. Skulle vi lave en face book gruppe?? *Hjemmeside. Webmaster ved Karen Collin send hvis i har noget spændende (det tager dog noget tid før det er på hjemmesiden) *Litteratur. Nye bøger ved bestyrelsen: OSHO Kreativitet Borgens forlag Creativ processes in gestalttherapi af Joseph Zinker. 11. Evt Nyt fra Gunner Gamborg: Hvad er et for nogle særlige bidrag ergoterapeuter kan bidrage med for at skabe noget nyt. Dette er en kernefunktion i ergoterapi vor erfaringsgrundlag. Nyt liv på nye betingelser. Hvad går man og skaber, når man er kreativ. Alle disse spørgsmål skal blive til en bog. En arbejdsgruppe er nedsat med Gunner Gamborg, Bodil Winther (ergoskolen i Kbh.) og Jacob Madsen (uv. ergo skolen i Ålborg)

7 Emneområdet indeholder 4 temaer: 1 manuelle håndværksmæssige aktiviteter 2 opfindsomhed på hjælpemiddelområdet 3 skabe erkendelse og arbejde metaforisk 4 designer hverdage (struktur). Hvordan bliver noget kreativt til noget innovativt. Bogen skal suppleres med praksis eksempler små korte ergoterapeut portrætter. til brug for at få verificeret at det foregår. Bodil Winther: Hvad er skabende udtryk i en terapeutisk praksis. og Kreativitet og rehabilitering master opgave af Gunner Gamborg findes på ETF s hjemmeside. Gunner foreslog, at vi fremover i vor dagsorden skulle have et samfundsrelateret så det bliver emne med, så det ville være nemmere at få bevilliget deltagelse via arbejdsgiveren. Vi kan gøre brug af konsulenter fra ETF, som kan kommer med et oplæg som måske er mere bredt: ex retningslinjer og instrukser for det skabende. 12. Næste møde. Forslag til indhold: Oplæg ved Gunner Gamborg eller anden konsulent fra ETF. September andre vinkler som psykodrama, musik o.l. Gøre plads til teori også evt. invitere undervisere fra de 2 uddannelser f. eks Karin von Dalar til den 23/30. sep. eller 7.okt 2011 i Odense eller et andet sted på Fyn. (Inge Barash kontakter hende). Næste bestyrelsesmøde: Lørdag den 28. maj kl hos Anette i Kolding

Genvej til sindet. Skabende udtryksformer

Genvej til sindet. Skabende udtryksformer Genvej til sindet I psykiatrien giver arbejdet med skabende udtryksformer patienterne en mulighed for at åbne for nye erkendelser, se noget nyt eller se det genkendelige fra en ny vinkel Af Lisbeth Maindal,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 1. Velkomst v/daniela Jakobsen Bestyrelsen anbefaler, at Lene Barslund (Etf) er ordstyrer. 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg Lene

Læs mere

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd i Fredericia Idrætscenter Regionsbestyrelsen bød velkommen til de fremmødte. Gæster: Lotte Lagoni Næstformand Ansatte i Etf: Lars Møller Direktør

Læs mere

Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014

Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014 Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014 Arrangører: Ergoterapeutuddannelsen i Holstebro Referent: Ergoterapeutuddannelsen Odense 1) Bestyrelsen præsenteres og årsrapporten bliver gået

Læs mere

Bestyrelsen præsenterer sit nye logo. Beretningen godkendes. Regnskabet godkendes. Arbejdsprogram EFS Geriatri og Gerontologi 2019

Bestyrelsen præsenterer sit nye logo. Beretningen godkendes. Regnskabet godkendes. Arbejdsprogram EFS Geriatri og Gerontologi 2019 Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 07.02.2019 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh Dagsorden Referat

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter

Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter Generalforsamling i Ergoterapeutforeningens Region Syd Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17.00 på Fredericia Idrætscenter Ved ankomst fik deltagerne udleveret en mappe med følgende: Dagsorden, Sang, Regionsbestyrelsens

Læs mere

Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017

Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017 Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017 Dagsorden for generalforsamling EFS-Dysfagi kl. 11.00 12.30 1. Velkomst v/annette Kjærsgaard 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg

Læs mere

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi.

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 01.03.18 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh tilstede: 4 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen. Region Midt Nord den 8. april 2014. Afholdt på Via University College, Viborg

Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen. Region Midt Nord den 8. april 2014. Afholdt på Via University College, Viborg Referat af generalforsamling i Ergoterapeutforeningen Region Midt Nord den 8. april 2014 Afholdt på Via University College, Viborg Regionsformand Lisbeth Krabbe bød velkommen til de fremmødte. PKT 1: VALG

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts

Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts Referat fra RB-møde i Etf region Syd, mandag 16. marts Deltagere: Marianne Roth Sørensen, Jørgen Peschardt, Karin Horsted, Marie Kaas, Kamilla Mercado, Camilla Mohr Nielsen, Helle Svendsen, Silja Junker

Læs mere

Læsning som mental sundhed. Mette Steenberg Læseforeningen

Læsning som mental sundhed. Mette Steenberg Læseforeningen Læsning som mental sundhed Mette Steenberg Læseforeningen Læseforeningen Social frivillig forening PUF Stærke læsende fællesskaber gennem fælles læsning Væresteder, ældresektoren (kommunalt), psykiatrien,

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde

Dagsorden til bestyrelsesmøde ADeltagere: Katja, Ida, Charlotte, Susanne, Anette, Solveig, Anna og Hanne Dato: 28 august 2016, hos Solveig fra 11.00-20.00 Emne Bemærkninger Referat 1. Sekretariat og administration. Anna, Anette og

Læs mere

Det Ergoterapifaglige Selskab for Geriatri og Gerontologi blev stiftet den 7. maj 2012.

Det Ergoterapifaglige Selskab for Geriatri og Gerontologi blev stiftet den 7. maj 2012. Ergoterapeutforeningen Om os - EFS Geriatri og Gerontologi Det Ergoterapifaglige Selskab for Geriatri og Gerontologi blev stiftet den 7. maj 2012. Bestyrelsen - kontakt Formand Anne Henckel Johansen Helsingør

Læs mere

forskning i praksis Seminar i EFS Psykiatri og psykosocial rehabilitering

forskning i praksis Seminar i EFS Psykiatri og psykosocial rehabilitering Kreative aktiviteter & recovery forskning i praksis Seminar i EFS Psykiatri og psykosocial rehabilitering Den 7 oktober 2019 Helle A. Pedersen, ledende ergoterapeut Region Sjælland, Psykiatrien Syd Karin

Læs mere

Terapeutisk approach til unge med dobbeltdiagnose

Terapeutisk approach til unge med dobbeltdiagnose Terapeutisk approach til unge med dobbeltdiagnose 1 John Schmidt, psykiater Marie Madsen, sygeplejerske og cand. pæd. pæd. psyk. Louise Duus, kunst og musikterapeut Nathalie Larsen, pædagog. 2 Diagnosegrupper

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart.

Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Referat af generalforsamling Søndag 22. april 2018 Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning fremlægges 3. Formanden

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30)

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Mette Leth, Sonja Vinkler, Eva Ejlersen Wæhrens, Lisa Østergård, Helle Dreier, Kirsten Petersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C.

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Referat af ordinær generalforsamling i NeMo Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00 Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Deltagere: Der var mødt 11 stemmeberettigede medlemmer op. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling tirsdag den 25. oktober 2016 kl

Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling tirsdag den 25. oktober 2016 kl Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere Generalforsamling tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 17-18.30 Sted: Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense Tilstede: Referat 1. Valg af referent og dirigent Pernille

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Kreativitet i hverdagen 7. marts 2018

Kreativitet i hverdagen 7. marts 2018 Kreativitet i hverdagen Kl. 14.35 Kl. 14.40 Kl. 14.45 Kl. 15.00 Kl. 15.15 Kl. 15.20 kl. 15.40 Kl. 15.50 Kl. 16.25 kl. 16.45 Kl. 17.30 Kl. 18.00 7. marts 2018 Velkomst. Charlotte Psykinfo Centerterapien.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen

Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Referat af bestyrelsesmøde i HjernetumorForeningen Lørdag d. 10. feb. 2018 kl. 10-15 Kræftrådgivningen i Vejle, Beriderbakken 9 Deltagere: Iben Raffnsøe, Karen Risgaard, Mette Marino, Trine Salbøg Kristensen.

Læs mere

Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Bestyrelsens beretning 2014 Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Beretningen dækker perioden 14. marts 2014 til 5. marts 2015. Bestyrelsen vi

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Referat lokalt netværksmøde for kliniske undervisere ved ergoterapeutuddannelsen i Århus d. 7. november 2016.

Referat lokalt netværksmøde for kliniske undervisere ved ergoterapeutuddannelsen i Århus d. 7. november 2016. Referat lokalt netværksmøde for kliniske undervisere ved ergoterapeutuddannelsen i Århus d. 7. november 2016. Sted: VIA, Hedeager 2 8200 Aarhus N Lokale: 33.12 Tid: Kl. 9.00 15.00 Deltagere: Lene Thomsen,

Læs mere

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d Referat af Paideias ordinære generalforsamling d. 13.11.2012 Fremmøde: 13 medlemmer 1. Valg af dirigent. Berit Rød blev valgt uden modkandidater. Hanne Kristensen blev valgt som referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Praksisbeskrivelse Skabende udtryksformer.

Praksisbeskrivelse Skabende udtryksformer. Praksisbeskrivelse Skabende udtryksformer. Ergoterapilærer Jytte Kokholm JCVU, ergoterapeutuddannelsen i Århus Skejbyvej 15, 8240 Risskov Tlf. 86 21 11 88 E-mail: jyk@efaa.jcvu.dk Min baggrund: Jeg er

Læs mere

Referat fra generalforsamlig

Referat fra generalforsamlig Referat fra generalforsamlig Her kan du læse referatet fra generalforsamlingen ved fagligt årsmøde, som blev afholdt d. 20. november 2015 i Vejle Deltagere: Kristian, Jonna, Annette, Maria, Vibe, Birgitte,

Læs mere

Referat af RB-møde, onsdag 30. november 2016

Referat af RB-møde, onsdag 30. november 2016 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, onsdag 30. november 2016 Til stede: Camilla Mohr Nielsen,

Læs mere

Generalforsamling 15. januar 2016 i Børneneuropsykologisk selskab, formandsberetning

Generalforsamling 15. januar 2016 i Børneneuropsykologisk selskab, formandsberetning Generalforsamling 15. januar 2016 i Børneneuropsykologisk selskab, formandsberetning Bestyrelsen Lotte Fensbo, formand; Mette Hennelund, næstformand; Ester Ulsted Sørensen, kasserer, suppleant; Birgit

Læs mere

Nordre Strandvej 53 B, 3000 Helsingør Tel 20464441 trembacz@tdcadsl.dk www.trembacz.dk

Nordre Strandvej 53 B, 3000 Helsingør Tel 20464441 trembacz@tdcadsl.dk www.trembacz.dk trembacz.dk Cand. psych. Birgit Trembacz - Supervisor og specialist i psykoterapi samt forfattter Kursus i Par- og familieorienteret alkoholbehandling 28. maj til 25 september 2013 Nordsjællands Misbrugscenter

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Nyt fra Ergoterapeutforeningen information og dialog v/ Lene Barslund, næstformand. Årsmøde for kliniske undervisere 18. september 2015.

Nyt fra Ergoterapeutforeningen information og dialog v/ Lene Barslund, næstformand. Årsmøde for kliniske undervisere 18. september 2015. Nyt fra Ergoterapeutforeningen information og dialog v/ Lene Barslund, næstformand Årsmøde for kliniske undervisere 18. september 2015. Dagens emner Etf s Praksispulje ca. 1.5 mio. kr. Kliniske retningslinjer

Læs mere

Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE 2016

Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE 2016 Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE 2016 Der var fremmødt 12 medlemmer inklusive bestyrelsen til foredrag og generalforsamling torsdag den 14. april pa Specialhospitalet i Rødovre, (tidligere PTU). De

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Kunstterapiuddannelsen

Kunstterapiuddannelsen Kunstterapiuddannelsen Overbygning - Hold II April 2019 - April 2020 UCL, Erhvervsakademi og professionshøjskole Kompetence- og organisationsudvikling UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Niels Bohrs

Læs mere

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet 1. Navn og Hjemsted Foreningen er stiftet 6. maj 2014. Foreningens navn er Akademiet for Moderne dans og Klassisk ballet v. Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, forkortet Akademiet for Moderne dans

Læs mere

Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013

Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013 Notat Dato 6. marts 2013 CH Side 1 af 5 Referat generalforsamling Sektionen for Selvstændige 1. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning v/ellen Hansen 3. Debat om vigtige

Læs mere

2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen

2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen 2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen Dagsorden: Lisbeth bød velkommen og foreslog at vi sang: Når jeg ser et rødt flag smælde. 1. Valg

Læs mere

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Ordstyrer: Trine T. Henriksen Referent: Richard G. Little Referatet er godkendt. 2. Runde med nyt siden sidst Regin S. Hansen fortæller

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Årsberetning fra april 2012 til april 2013

Årsberetning fra april 2012 til april 2013 Årsberetning fra april 2012 til april 2013 Årsberetning fra april 2012 til april 2013 Opgaver ifølge Vedtægter: Afholde et møde en gang årligt (årsmøde) Bidrage til og formulere ønsker og behov for efteruddannelse

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Faggruppen for Neurofysiologiassistenter

Faggruppen for Neurofysiologiassistenter Faggruppen for Neurofysiologiassistenter Dagsorden: 1. Velkomst til faggruppelandsmødet 2. Valg af ordstyrer og referent, Lene er ordstyrer, Tove er mødeleder, Bente er referent (Anne supplerer) Vi har

Læs mere

Referat af Generalforsamling

Referat af Generalforsamling Side 1 af 5 Referat af Generalforsamling SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRAÅ DGIVERE Odense Zoo d. 18.01.2018 Ordstyrer: Anne-Marie Wulf Referent: Rikke Ludvigsen Deltagere: 15 Formandens beretning for

Læs mere

Skabende kunstterapi. Hanne Stubbe teglbjærg. a arh u S u nivers itets forlag

Skabende kunstterapi. Hanne Stubbe teglbjærg. a arh u S u nivers itets forlag Skabende kunstterapi Hanne Stubbe teglbjærg a arh u S u nivers itets forlag SKABENDE KUNSTTERAPI Hanne Stubbe Teglbjærg SKABENDE KUNSTTERAPI Aarhus Universitetsforlag a Skabende kunstterapi Forfatteren

Læs mere

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter.

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter. Referat Generalforsamling i DSO lørdag d. 8. oktober 2016 Dagsorden: 1. Dirigent Rikka Poulsen. Referent Dorte Kocemba. 2. Formandsberetning oktober 2016 ved Tom Lykke Gregersen. Ved årsmødet, var emnet

Læs mere

Vedtægter for Dansk Selskab for Intensiv Dynamisk Korttidsterapi

Vedtægter for Dansk Selskab for Intensiv Dynamisk Korttidsterapi Vedtægter for Dansk Selskab for Intensiv Dynamisk Korttidsterapi Danish Society for Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy 1. Selskabets navn og hjemsted Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv

Læs mere

Kursuskatalog 2016. Følg med! Meld dig til DFFs nyhedsbrev på. www.fibromyalgi.dk. DANSK FIBROMYALGI-FORENING Lergravsvej 53 2300 København S

Kursuskatalog 2016. Følg med! Meld dig til DFFs nyhedsbrev på. www.fibromyalgi.dk. DANSK FIBROMYALGI-FORENING Lergravsvej 53 2300 København S Følg med! Meld dig til DFFs nyhedsbrev på www.fibromyalgi.dk Kursuskatalog 2016 DANSK FIBROMYALGI-FORENING Lergravsvej 53 2300 København S Tlf.: 33235560 Mail: dff@fibromyalgi.dk Husk at melde dig til

Læs mere

Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE d

Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE d Oplæg og Generalforsamling i AMPS FNE d. 19.03.18 20 medlemmer var mødt op til fagligt oplæg ved ledelsesfilosof/erhvervsfilosof Kasper Warming (KW) forud for Generalforsamling, som foregik på Ørbygaard

Læs mere

PSFS Psykologfagligt Selskab for Supervision The Danish Psychological Society for Supervision

PSFS Psykologfagligt Selskab for Supervision The Danish Psychological Society for Supervision PSFS Psykologfagligt Selskab for Supervision The Danish Psychological Society for Supervision Vedtægter for Psykologfagligt Selskab for Supervision Besluttet på Konstituerende Generalforsamling Tirsdag

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Projekt Børn som pårørende Nyhedsbrev

Projekt Børn som pårørende Nyhedsbrev Projekt Børn som pårørende Nyhedsbrev I dette nyhedsbrev kan du læse om hvad der sker netop nu i projekt Børn som pårørende i psykiatrien. Projekt Børn som pårørende i psykiatrien er et tre årigt samarbejdsprojekt

Læs mere

Musiklytning til patienter i skærmning Schou, K., Pedersen, I. N. & Bonde, L. O. 2010 I : Psykiatrisk Sygepleje. 18, 2, s. 25-28 4 s.

Musiklytning til patienter i skærmning Schou, K., Pedersen, I. N. & Bonde, L. O. 2010 I : Psykiatrisk Sygepleje. 18, 2, s. 25-28 4 s. Adjunkt Institut for Kommunikation Institut for Kommunikation Musikterapi Kroghstræde 6, 1 9220, Aalborg Ø Danmark Kroghstræde 6, 5 9220, Aalborg Ø Danmark E-mail: schou@hum.aau.dk Telefon: 9940 7238,

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE Annoncering Der er en speciel formular vi kan udfylde til annoncering af arrangementer i Ergoterapeuten. Se www.etf.dk/kalenderdata. Deadline for indsendelse af annonce findes på www.etf.dk Tilmeldingsfrist:

Læs mere

Fra indlagt til udskrevet

Fra indlagt til udskrevet Fra indlagt til udskrevet Gode råd om at vende tilbage til hverdagen, når du har været indlagt på psykiatrisk afdeling Psykiatri og Social psykinfomidt.dk Målet med din indlæggelse er at blive rask og

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Nyt fra Ergoterapeutforeningen information og dialog. Generalforsamling i FNE AMPS 2. april 2014

Nyt fra Ergoterapeutforeningen information og dialog. Generalforsamling i FNE AMPS 2. april 2014 Nyt fra Ergoterapeutforeningen information og dialog Generalforsamling i FNE AMPS 2. april 2014 Emner i dag Kliniske retningslinjer Nye pjecer: Der er noget, du skal vide om mig Ergoterapi i forskellige

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter

Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for neurofysiologiassistenter Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation v/tove Rygaard 2. Mødets konstituering, herunder godkendelse af

Læs mere

2. Møde i Råd for Center for Kliniske Retningslinier 25. februar 2009

2. Møde i Råd for Center for Kliniske Retningslinier 25. februar 2009 Møde i Råd for Center for Kliniske Retningslinier 2. Møde i Råd for Center for Kliniske Retningslinier 25. februar 2009 Tilstede: Vibeke Krøll, formand, Inge Madsen, Judith Mølgaard, Inge Hynkemejer, Hans

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Psykiatri. INFORMATION til pårørende til børn og unge

Psykiatri. INFORMATION til pårørende til børn og unge Psykiatri INFORMATION til pårørende til børn og unge VELKOMMEN Som forælder til et barn eller en ung med psykisk sygdom har du et naturligt ansvar for din datter eller søn, og du er samtidig en betydningsfuld

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Vedtægter for foreningen SIND Pårørenderådgivning

Vedtægter for foreningen SIND Pårørenderådgivning Vedtægter for foreningen SIND Pårørenderådgivning 1. Foreningens navn er SIND Pårørenderådgivning. 2. Foreningens formål: SIND Pårørenderådgivnings formål er: at tilbyde pårørende til sindslidende rådgivning,

Læs mere

MILJØTERAPEUTISK UDDANNELSE OG ORGANISATIONSUDVIKLING FOR 5 OPHOLDSSTEDER

MILJØTERAPEUTISK UDDANNELSE OG ORGANISATIONSUDVIKLING FOR 5 OPHOLDSSTEDER MILJØTERAPEUTISK UDDANNELSE OG ORGANISATIONSUDVIKLING FOR 5 OPHOLDSSTEDER OBS: ÆNDRING I ADRESSE: Efter 15 år på Vallekilde Højskole forsøger vi os med nye lokaler på Hotel Strandparken i Holbæk fra 1.

Læs mere

Fagligt selskab for sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling

Fagligt selskab for sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling Fagligt selskab for sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling Referat 9. ordinære generalforsamling i FS-KAB lørdag d. 24/10-2015 kl. 10 12. Odense Universitetshospital, Patienthotellet

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Referat af årsmøde for Kliniske Undervisere. Torsdag og fredag d. 5-6/9 2013

Referat af årsmøde for Kliniske Undervisere. Torsdag og fredag d. 5-6/9 2013 Referat af årsmøde for Kliniske Undervisere. Torsdag og fredag d. 5-6/9 2013 Arrangører: Ergoterapeutuddannelsen i Ålborg. Referat: Ergoterapeutuddannelsen i Holstebro. Torsdag d. 5/9 2013 Dagsorden: Velkomst

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Generalforsamling i KDF 2016

Generalforsamling i KDF 2016 Generalforsamling i KDF 2016 Tid: Søndag den 20. marts 2016 kl. 10.00 Sted: Marienlystcentret Windelsvej 138 5000 Odense C Program: i Fra kl. 09.45 Kl. 10.00 Kl. 12.00 Kl. 12.45 Kl. 14.00 Ankomst kaffe,

Læs mere

Psykiatrien. Tanker om psykiatriens udvikling og samspillet med det omgivende samfund. Michael Schmidt, ledende overlæge

Psykiatrien. Tanker om psykiatriens udvikling og samspillet med det omgivende samfund. Michael Schmidt, ledende overlæge Psykiatrien Tanker om psykiatriens udvikling og samspillet med det omgivende samfund Michael Schmidt, ledende overlæge Psykisk sygdom i Danmark 200.000 lider af depression 250.000 har en angstlidelse 80.000

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

Generalforsamling 2008 Referat fra generalforsamling i Region Sjælland 2008

Generalforsamling 2008 Referat fra generalforsamling i Region Sjælland 2008 Generalforsamling 2008 Referat fra generalforsamling i Region Sjælland 2008 Tilstede: 31 deltagere Pkt. 1. Velkomst. Regionsformand Lise Hansen bød velkommen og opfordrede alle til at stemme ved næstformandsvalget.

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling

Dagsorden for generalforsamling Dagsorden for generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning v/flemming Dyring 3. Forelæggelse af regnskab og budget til godkendelse v/anne Thomasen 4. Fastlæggelse af kontingent 5. Indkomne

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Mind Map. Bevar overblikket i alle situationer. Hvad kan du bruge Mind Map til? Få det visuelle overblik, du har brug for

Mind Map. Bevar overblikket i alle situationer. Hvad kan du bruge Mind Map til? Få det visuelle overblik, du har brug for Mind Map Mind Map Få det visuelle overblik, du har brug for Bevar overblikket i alle situationer Giv dig selv et værktøj, der hjælper dig med at være oven på i de fleste situationer. Mind Map er et visuelt

Læs mere

Referat fra Klubben for Kliniske Undervisere i Ergoterapi

Referat fra Klubben for Kliniske Undervisere i Ergoterapi Referat fra Klubben for Kliniske Undervisere i Ergoterapi Dato: 10. januar 2018. Til stede : Tina Nør Langager (formand for ETF), Kristina Frank Kristiansen (formand for klubben), Mette Styrbæk Jensen,

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark 1. Navn, hjemsted, baggrund og formål Stk. 1: Foreningens navn er Fortællere i Danmark. Foreningens hjemsted er Odense. Fortællere i Danmark er en forening

Læs mere

Årsmøde i BKF-Region Midt lørdag d. 21. februar 2015 i Trøjborg Medborgerhus

Årsmøde i BKF-Region Midt lørdag d. 21. februar 2015 i Trøjborg Medborgerhus Årsmøde i BKF-Region Midt lørdag d. 21. februar 2015 i Trøjborg Medborgerhus ad 1: Valg af dirigent: Ole C. Hansen ad 2: Valg af referent: Rigmor Bak Frederiksen ad 3: Valg af stemmetællere: Ole Gjermandsen,

Læs mere

LILLESKOLETRÆF Til dette års træf skal vi mødes om nogle af de udfordringer,

LILLESKOLETRÆF Til dette års træf skal vi mødes om nogle af de udfordringer, INVITATION LILLESKOLETRÆF 2018 Velkommen til Lilleskoletræf 2018. Hvad er det for et samfund, vi laver lilleskole i og lilleskole til? Hvad er det for fællesskaber og offentligheder, der omgiver vores

Læs mere

Vedtægter for Dansk Selskab for Interkulturel Psykologi i Dansk Psykolog Forening

Vedtægter for Dansk Selskab for Interkulturel Psykologi i Dansk Psykolog Forening Vedtægter for Dansk Selskab for Interkulturel Psykologi i Dansk Psykolog Forening NAVN OG AFGRÆNSNING 1. Selskabets navn er Dansk Selskab for Interkulturel Psykologi (SIP) i Dansk Psykolog Forening (DP).

Læs mere

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 9. september 2010 Tlf. dir.: 4477 3832 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: bib@balk.dk Kontakt: Bibi Lund Referat Fra

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere