1. Valg af Dirigent Bjørn fra Grindsted blev valgt, og konkludere at landsmødet var rettidigt varslet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Valg af Dirigent Bjørn fra Grindsted blev valgt, og konkludere at landsmødet var rettidigt varslet."

Transkript

1 Referat fra Landsmødet i Hockey og Floorball i Grindsted d Valg af Dirigent Bjørn fra Grindsted blev valgt, og konkludere at landsmødet var rettidigt varslet. 2. Valg af stemmetællere Sussanne og Maibritt fra Grindsted blev valgt. 3. Valg af referant Alex fra Thisted blev valgt. 4. Godkendelse af Udvalgets beretninger (bilag 1 og 2) Vedr. kursus ønskes de nuværende kursusarrangører at der på sigt komme nye kræfter til, så der kan læres en ny underviser op. Sussanne fra Grindsted kunne være interesseret i dette. Vedr. region 3. Vera håber at klubberne fra fyn vil mødes med region3 for at tale om muligheder. Der vil muligvis kunne søges penge til den ekstra udgift til broen. Man mener festen og venskabet også er vigtig. Region 3 holder ikke weekend stævner længere, men det er fordi det ikke er økonomisk muligt med så få hold. Hvis der kommer flere vil de sikkert og så kunne feste lidt mere. Bjørne fra Breddeudvalget og Carsten fra DHIF kan godt se det er meget uheldigt at Hockey er taget af festvallen, netop denne gang, når det er på sjælland, hvor man mangler hold. Det er postivt at se at der er nye deltagere blandt de tilmeldte floorball hold.. Vedr. Floorball, Hockey spillere kan også få gode oplevelser ved at deltager i samlinger og komme med til udlandet. Da vi ikke har fået det budget der er blevet søgt om, er vi nød til at søge aktivetetspuljen hvergang der skal laves noget særligt floorball orienteret. Beregtninger blev godkendt. 5. Fremlæggelse af regnskab (Bilag 3) Alex vil give Flemming ret i at det et stort arbejde at finde rund ti Systemet, især det faktiske er mange forskellige regnskaber, en til Kørsel, en til Administration, en til kursus, en pr. aktivitetspulje tilskud, og en fælles træner. Det er forsøgt samlet i et regnskab til landmødet for overskueligheden. Kommentarer, det højre kørselstal skyldes stor geogratisk spredning på medlemmerne af landsudvalget. Man kunne måske holde nogle møde på skype?, Vi har de sidste år blandt andet holdt et weekendmøde, for at få mest muligt tid ud af kørslen, og ordwin har kunnet arrangere gratis overnatning. Vedr. Materiale puljen, skyldes faldet i beholdning, at der først fra det kommende FM igen skal indbetales 20 kr. pr deltager ved FM til materiale puljen. Det var været i sat i bero de sidste 3 år for at få nedbragt beholdningen, og jeg håber de 20 kr. vil få det til at løbe rundt unden at man igen får opbygget et stort beløb på kontoen. Dommer udgiften var kørslen til en ekstra indkaldt dommer, da en klub ikke kunne stille med dommer. Klubben havde selv betalt opholdet ved FM for dommeren. Der var ros for godt over overskueligt regnskab.

2 6. Budget for 2015 fremlægges (bilag 4) Kommentarer: Man vil forsøge at søge om 2 fælles trænere, en til Hockey og en til Floorball hvis det er muligt, som det lyder til. Det er vigtigt at begrunde hvorfor man skal bruge flere penge til floorball delen, altså hvorfor den del ikke kan klare på de møder der holdes i forvejen. 7. Indkomne forslag A) Inga fra Ålestrup have forslået at FM skal holdes i første halvdel af april. I år er det først i maj, hvilket gør at det ligger oven i Fodboldens første stævne, og dermed kan de ikke deltage i fodbold i år. Hockey er en vintersport og har ikke noget at gøre i Maj. Grindsted giver ret i at det er forsent i maj, det har været iklarhed i regionen om hvem der skulle arranger det denne gang og derfor har de for sent fået mulighed for at booke hal mens tiden var ledig. Det er for kort en periode med første halvdel af april, da Påsken kan ramme der. Idrætsudvalget forslog at rette forslaget til atfm skal afholdes i April, og få det tilføjet i reglsættet, Inga godtog dette og forslaget blev godkendt. B) Idrætsudvalget forslog en tilføjelse til 2.1.Inden en turneringsrunde afleveres HOLDKORT med navne på spillerne, samt ved FM (de forskellige turneringsansvarlige i regionerne, skal søger for at alle holdkort fra sæsonen er tilstede ved FM). Tilføjes: For at en spiller kan deltage ved FM, skal han have spillet ved mindste et af sæsonens regionsstævner for klubben. Begrundelse: Det skal sikre at det så vidt muligt er de spillere der har kvalificeret sig til FM, som også kommer med til FM. Samt sikre imod spillere man ikke har set i kamp i denne sæson evt. kommer med til FM i en række som de ikke er klassificeret til. Kommentarer: Sådan er det også i andre idrætter, der må stadig der rykkes op fra laverere liggende hold fra samme klub. Forslaget blev godkendt Kommentar: Region 1 har i denne sæson brugt det nye holdkort, hvor der er plads til at krydse af ved hvilke stævner den enkelte spiller har deltaget. Dette kan varmt anbefales det det kan give et hurtigere overblik. 8. Handlingplan for den kommende periode (Bilag 5) Vedr. Floorball. De klubber der har lyst må meget gerne deltage i alle 3 stævner og altså ikke kun i deres egen region. Man kan også lave mix hold, hvor trænerne må spille med sammen med spillerne. Vedr. region 3. Hvad vil man gøre?, Ordwin vil tage fat i Søren og Anette, da konsulenternepå sjælland har henvist til dem. Han vil også deltager i de kommende dialog møde for at få fokus på det. Vedr. Børnehold. Hvor mange skal der være for at man kan lave børnerække. Det kan ikke passe de voksne spiller skal vise særlig hensyn til børnespillere, da de jo ikke har bedt om at spille imod børn.

3 I Reg. 2 Har 3 klubber med børnehold og Kolding arbejder også på at få et hold. Børnehold kan også have stort niveau forskel, så de får mere ud af at møde hold på deres eget niveau. Der bør ikke tages særlige hensyn til børnespillerne. Børnehold bør ikke altid starte i E rækken, da de er meget hurtigere end de rigtige E spillere. Børnehold udvikler sig meget i løbet af en sæson 9. Valg af Idrætsudvalg A) Valg af formand: Ordwin blev genvalgt B) Valg af udvalgsmedlem: Vera blev genvalgt 10. Valg af Repræsentant til repræsentantskabet Ordwin blev genvalgt. 11. Diverse Region 3 er i gang med at undersøge om de kan afholde FM næste år. De håber på at kunne give besked ved FM i Grindsted. Mangler Region 3 folk til noget praktisk, kan de måske trække på folk fra de andre regioner. Ordwin *Opfordre til at deltage i Dialogmøder, hvor han vil tage følgende ting op Fællestræner, SO festival uden Hockey samt Region 3 hjælp til Hockey rekrutering. Bjørne takkede af for at rigtigt godt møde,.

4 Bilag 1 Udvalgets beretning til landsmødet den Siden sidste landsmøde i 2013 havde vi 3 udvalgsmøder, henholdsvis i maj og september sidste år og i januar FM Men jeg starter med sidste års FM, som blev afholdt i Ålestrup. Der blev spillet mange tætte kampe, og efter min opfordring ved træner/ledermødet om fredagen, om at dommere skal være meget aktiv og stoppe det hårde spil og taklinger, blev der dømt meget ihærdig og kontant, og der blev uddelt kort ud ret hurtig for mindre forseelser. Måske en gang imellem for hurtig, men det er ind imellem også vanskelig at finde den rette mellemvej. Vi undgik dog først og fremmest voldelig spil og taklinger, og det var formålet. Tak i hvert fald til Inga og den flok glade pensionister, som sørgede på bedste vis for deltagerne og deres trænere. Behandlede sager ved udvalgsmøderne Rækkeinddeling.: Også i det forløbene år kom vi ikke igennem året uden diskussioner om Region 2's dominans ved FM, og den efterfølgende rækkeinddeling i Region 2, efter at observatørerne har været på besøg ved deres første stævne. Man rykkede godt nok 2 D-hold op i C-rækken, men opfordringen til at bringe orden i A + B-rækken, ved at rykke 1 eller 2 hold i A-rækken blev forkastet trods at vores regelværk forskriver, at man skal have mindst 6 hold i A-rækken hvis man har mindst 30 hold i regionen. Region 3 Da dette er tilfælde i Region 2, har de mislighold vores regler, og skal bringe det i orden til næste sæson. Desværre er nedgangen af tilmeldte hold igen i nedadgående i Region 3, og det er vi da meget bekymret over. Vi drøftede mulighederne, hvordan man også fremover kan fastholde en god turneringsafvikling der. En af mulighederne som Region 3 har drøftet, er om det var en mulighed af Fynsklubberne kunne sammen-lægges og indlæmmes i Region 3. Dette forslag forelagde undertegnede alle klubber i Region 2 på den 2.stævne vi holdte i starten af året, og her var der ingen positive tilbagemeldinger at høre. Nogle af udsagn var, - det er ikke Region 2's problem - man kan sende nogle hold til Sjælland, for at de for flere kampe og mere modstand - Region 3's hold kan spille med i Region 2's turnering Men jeg fik ingen positiv feed back. Kursus Desværre måtte vi aflyse Trin 2 kursus i jan pga. sygdom og dårlig tilslutning af den sene udsendelse. Licensbetaling Brøndby er den eneste klub, som ikke har bragt deres licenser i orden inden årets udgang, som det var fastlagt af landsudvalget. Klubben spiller derfor kun træningskampe i den indeværende sæson, og kan ikke deltage i FM i starten af maj i år.

5 FM-pladsfordeling i 2014 A-række.: Region 1, 3 pladser. Region 2, 2 pladser Region 3, 1 plads B-række.: Region 1, 2 pl. Region 2, 2 pl. Region 3, 2 pladser C-række.: Region 1, 2 pl. Region 2, 2 pl. Region 3, 2 pl. D-række.: Region 1, 2 pl. Region 2, 2 pl. Region 3, 2 pl. E-række.: Region1, 3 pl. Region 2, 3 pl. Region 3, 0 pl. Floorball Dette emne har fyldt rigtig meget i løbet af det sidste års tid. Først blev delingen mellem Hockey og Floorball forkastet ved sidste års landsmøde, men DHIF bevilligede heller ikke nogen budget til Floorball til trods, at gerne man ville fokusere næsten udelukkende på Floorball, da den blev anerkendt som en international idrætsgren, og også er med i programmet for de WWG i Østrig i Mere om dette i den beretning om floorball fra Alex. Speciel Olympics Festival i Frederikssund Ja her har man fra Breddeudvalgets side sløjfet Hockey fra programmet til fordel for Floorball, trods at Hockey er den største idræt under DHIF. På udvalgets vegne Ordwin Maecker, formand

6 Bilag 2 Floorball Beretning Igen i år været har der været godt gang i floorball aktiviteterne. Lige før sidste års landsmøde havde vi haft et hold i sydkorea og flere danske hold med til malmø Open, og allerede i efteråret var det igen tid til at sende et hold udenlands. Denne gang var det til et stævne i Rosenheim i sydtyskland. Indbydelsen kom kort tid før sommerferien, at der ikke blev mulighed for at arrangerer samlinger til en udtagelse af et hold. Derfor blev sendt en indbydelse ud til klubberne og bladt de spillerer der var interesseret blev der udtaget et hold på 10 spiller fordelt på 4 klubber. På tros af at spillerne ikke nåede at træne sammen før stævnet gik de alligevel hen og vandt det hele. Kort tid efter kom så endnu en indbydelse til at udlandlansk stævne, denne gang i Østrig til april. Der blev i februar og marts afhold to samlinger, en i Haslev og en i Kolding, der var 24 spiller der kæmpede om de 16 pladser, da vi denne gang både skulle spille med et A hold og et B/C hold. Spillerne til de 2 hold er nu blevet udtaget og vi vendte spændt på hvordan det kommer til at gå dem. Der var i år 3 danske hold med til Malmø Open. Lavuk stillede med et hold i 2. division og vika stillede med 1 hold i 2 og et hold i 3.division. Vika gik hen og vandt 2. division. Det ertilmeldt 35 spiller til floorball turneringen ved SO festivallen i Frederiksund, fordelt på 1 svensk hold og 2 danske hold (helsingør og Klub liv og motion), samt enkelte spillere fra Team 2010, ikast og haslev Efter sidste års landsmøde afstemning, hvor vi valgte at Hockey og Floorball skulle forblive i samme udvalg, fik vi en plads i den nye tænketank / samarbejdsudvalg, som bestod at repræsentanter fra Dansk Floorball Union, DHIF (en konsulent), Idrætsudvalget for Hockey og Floorball, samt Kørselstolsfloorball. Vi følte dog hurtigt at vi blot havde vores plads af orienterende grund, da DHIF Konsulenten og DAFU havde travlt med at få sat en masse ting i gang inden resten af udvalget blev taget med på råd. Det klagede vi over, og på et efterfølgende møde med Carsten Mortensen, ser vi nu mere lyst på mulighederne for at sambejde med udvalget. Carsten Mortensen har også overtaget DHIF plads i udvalget i stedet for den til konsultent.

7 Bilag 3 Regnskab for Hockey og floorball 2013 Indtægter Udgifter Kursus Deltagerbetaling (note 1) kr 5.000,00 Licens midler kr ,00 Rammebeløb kr ,00 Kursus bevilling kr 1.231,38 Aktivitetspuljen kr 6.927,00 Kontor / Administration (note 2) kr 2.978,00 Kursus (note 3) kr 6.231,38 Møder (Note 4) kr 3.136,58 Kørsel (Note 5) kr ,00 Gebyr/Andet (note 6) kr 0,00 Licens (note 7) kr ,00 Floorball tur til rosenheim kr 5.500,00 Balance kr ,38 kr ,96 Over/underskud kr 1.549,42 Regnskab for Hockey og floorball Materialekonto 2013 Indtægter Udgifter Regionsindbetalinger (note 1) kr 8.700,00 Administration (note 2) kr 153,50 Medaljer (note 3) kr ,50 Dommer (Note 4) kr 1.725,46 Balance kr 8.700,00 kr ,46 Indestående ved Årets start kr ,70 Over/underskud -kr 4.633,46 Nuværende beholdning kr 9.232,24 Indestående På Materialekonto kr 9.232,24 Bilag 4

8 Budget Hockey og Floorball 2015 Til Hockey Adminstration 3.500,00 Møde 4.000,00 PR 3.000,00 Kørsel , ,00 Kursus, hockey 5.000,00 Fælles træner 8.500,00 Til Floorball Kontor 1.000,00 Møde 2.000,00 PR 5.000,00 Kørsel , ,00 Fælles træner 8.500,00

9 Bilag 5 HANDLINGSPLAN FLOORBALL At fortsætte PR arbejdet for orientering om floorball, så der kan afvikles turneringer på landsplan i lighed med halhockey. Startende i sæsson 2014/15 med 3 stævner, 1 i hver region At få ansat en fællestræner At sammen med fællestræner at forberede spillerne til internationale og andre stævner bl.a. Special Olympic. At drage børn og unge ind i Mini/-Floorball, så tidligt som muligt. At rekruttere og uddanne trænere og dommere i Floorball med Special Olympic konceptet som udgangspunkt. At gøre forsøg med at lave mixede hold i Floorball/ Minifloorball HANDLINGSPLAN HALHOCKEY At drage børn/unge ind i hockey så tidligt som muligt, ved bl.a. at besøge Specialskolernes Landsidrætsstævner og Værkstedernes idrætdage, for at fortælle om klubber og turneringer, for at imødekomme afgangen af ældre spillere, og spillere, der har mistet interessen, samt udbrede viden om spillets regler, samt hjælpe ved opstart af klubber, hvis dette er nødvendigt. At gøre det muligt, ved nedsat betaling for børn/ unge, at deltage i den løbende turnering, da der ikke er nok børn/unge til egen turnering. Dette gøres ved at sikre licensmidlerne primært kommer ud i regionerne og arbejde. At vedligeholde det nuværende niveau, dog således, at der arbejdes på at opnå, at der er hold i hver region. I Region 3 bør konsultere / fællestræner inddrages i rekutering af spillere / klubber At afvikle turneringen med afsluttende FM inden udgangen af april måned. At indkalde ekspertbistand for rigtig indplacering i rigtig række, hvis der stadig er behov for det. At arbejde for at optage fysisk handicappede i turneringen. At vedligeholde og udvikle trænere/dommere ved årlige seminarer, for at få en så ensartet dommerstand som muligt. At opretholde og udvikle spillernes medvirken og indflydelse på turneringen og regelsæt

Referat fra Landmødet i Hockey og Floorballudvalget i Vejle d. 27. februar. 1) Valg af dirigent.

Referat fra Landmødet i Hockey og Floorballudvalget i Vejle d. 27. februar. 1) Valg af dirigent. Referat fra Landmødet i Hockey og Floorballudvalget i Vejle d. 27. februar 1) Valg af dirigent. Bjørn fra Breddeudvalget blev valgt. Han konkluderede at der var rettidigt indkaldt til landsmødet. Af praktiske

Læs mere

2. Valg af stemmetællere: Leif fra Klub Fri og John fra Lundehaven blev valgt

2. Valg af stemmetællere: Leif fra Klub Fri og John fra Lundehaven blev valgt Referat fra landsmødet i Hal-Hockey og Floorball 5. marts 2017 i Elbo Hallen 1. Valg af dirigent: Jan Schrøder fra Klub Fri blev valgt 2. Valg af stemmetællere: Leif fra Klub Fri og John fra Lundehaven

Læs mere

Rederat fra Landsmødet i Hockey og Floorball 23-3-2013. 1. Valg af Dirigent: Bjørn fra Grindsted blev valgt

Rederat fra Landsmødet i Hockey og Floorball 23-3-2013. 1. Valg af Dirigent: Bjørn fra Grindsted blev valgt Rederat fra Landsmødet i Hockey og Floorball 23-3-2013 1. Valg af Dirigent: Bjørn fra Grindsted blev valgt 2. Valg af stemmetællere: Mogens fra Sønderborg og John fra Lif blev valgt 3. Valg af referant:

Læs mere

Indkaldelse til landsmøde Hockey / Floorball. Sted: Elbohallen Tingvejen 24, 7000 Fredericia

Indkaldelse til landsmøde Hockey / Floorball. Sted: Elbohallen Tingvejen 24, 7000 Fredericia Indkaldelse til landsmøde Hockey / Floorball Lørdag den 30.Marts, kl. 10.00 Sted: Elbohallen Tingvejen 24, 7000 Fredericia Som noget nyt starter vi kl. 10 med en åben debat om Hal-Hockeyens fremtid, så

Læs mere

1) Valg af dirigent: Bjørn fra Grindsted blev valgt, og han konkludderede at landsmødet var indkaldt rettidigt til landsmødet.

1) Valg af dirigent: Bjørn fra Grindsted blev valgt, og han konkludderede at landsmødet var indkaldt rettidigt til landsmødet. Referat fra landsmødet i Hockey og Floorball 2012 d. 31. Marts i Vejle 1) Valg af dirigent: Bjørn fra Grindsted blev valgt, og han konkludderede at landsmødet var indkaldt rettidigt til landsmødet. 2)

Læs mere

Referat fra landsmødet for Hal-Hockey og Floorball 2015 afholdt 1. marts i Elbo Hallen

Referat fra landsmødet for Hal-Hockey og Floorball 2015 afholdt 1. marts i Elbo Hallen Referat fra landsmødet for Hal-Hockey og Floorball 2015 afholdt 1. marts i Elbo Hallen 1. Valg af dirigent. Bjørn fra Grindsted blev valgt og han konstaterede at landsmødet var lovligt varslet. 2. Valg

Læs mere

9. Budget (se bilag 5) Budgettet blev godkendt

9. Budget (se bilag 5) Budgettet blev godkendt Referat fra landsmødet for Hockey og Floorball i Vejle d. 29. Marts 2008 Til stedet var 14 personer, 2 fra region 1, 10 fra region 2 og 2 fra region 3 1. Valg af dirigent John fra Fredericia blev valgt

Læs mere

1. Valg af dirigent Mogens fra Sønderborg blev valgt og kunne erklære landsmødet for lovligt indkaldt

1. Valg af dirigent Mogens fra Sønderborg blev valgt og kunne erklære landsmødet for lovligt indkaldt Referat fra Hockey-Floorball Landsmødet d. 17 marts 2007 Tilstede var 17 personer fordelt på alle 3 regioner. 1. Valg af dirigent Mogens fra Sønderborg blev valgt og kunne erklære landsmødet for lovligt

Læs mere

Mødet blev indledt med 1 minuts stilhed for den tidligere formand Lotte Ammitzbøl der døde sidste år.

Mødet blev indledt med 1 minuts stilhed for den tidligere formand Lotte Ammitzbøl der døde sidste år. Referat fra Hal-Hockey / Floorball Landsmødet i Vejle d. 14. Marts 2009 Der deltog 20 personer og alle 3 regioner var repræsenteret Mødet blev indledt med 1 minuts stilhed for den tidligere formand Lotte

Læs mere

Hovedtallene er: Kørsel 10.827.80, Møder 2.112,74, kontor 1.943,25, Kursus 14.000, træner 17.000, NM i floorball 30.000

Hovedtallene er: Kørsel 10.827.80, Møder 2.112,74, kontor 1.943,25, Kursus 14.000, træner 17.000, NM i floorball 30.000 Referat fra Hockey-Floorball Landsmødet d. 18.3 2006-03-19 Tilstede var 12 personer fordelt på alle 3 regioner. 1. Valg af dirigent Henning fra Fredericia blev valgt 2. Valg af stemmetællere. Peter fra

Læs mere

Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle.

Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle. Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle. 1: valg af dirigent. (IU foreslår Carsten Mortensen). Carsten blev valgt. 2: valg af referent. (IU foreslår Michael Hansen). Michael valgt.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat fra Landsmødet for Hal-Hockey og Floorball 2016 afholdt i Elboehallen d. 12. marts 2016

Referat fra Landsmødet for Hal-Hockey og Floorball 2016 afholdt i Elboehallen d. 12. marts 2016 Referat fra Landsmødet for Hal-Hockey og Floorball 2016 afholdt i Elboehallen d. 12. marts 2016 1) Valg af Dirigent: Bjørn fra Grindsted (og breddeudvalget) blev valgt 2) Valg af stemme tæller: Allan fra

Læs mere

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 28. JANUAR 2014 REFERAT. Tid: kl

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 28. JANUAR 2014 REFERAT. Tid: kl BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 28. JANUAR 2014 Sted: SKYPE-møde Tid: kl. 14.00 17.30 Deltagere: Carsten Mortensen (CM) deltog under pkt. 3.a Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK)

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Fredag, d. 8. juni 2018 Sted: Skype Tid: kl. 10.00 12.30 Deltagere: Fraværende: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ)

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE MANDAG D. 14. november 2016 Sted: Parasport Danmarks kontor i Vejle Tid: kl. 14.00 21.00 Deltagere: Afbud: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 27. april 2017 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

BREDDEUDVALGSMØDE. Dato: Onsdag, d. 28. februar Parasport Danmarks kontor i Vejle. Tid: kl

BREDDEUDVALGSMØDE. Dato: Onsdag, d. 28. februar Parasport Danmarks kontor i Vejle. Tid: kl BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Onsdag, d. 28. februar 2018 Sted: Parasport Danmarks kontor i Vejle Tid: kl. 13.00 18.00 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes tirsdag d. 6. maj 2014 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) DHIF-pins

Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) DHIF-pins BREDDEUDVALGSMØDE ONSDAG DEN 12. JUNI 2013 Sted: Brøndby Tid: kl. 14.30 18.30 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 REFERAT. Tid: kl

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 REFERAT. Tid: kl BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 Sted: SKYPE-møde Tid: kl. 10.00 12.00 Deltagere: Afbud: Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering...

Indholdsfortegnelse. 1. Almene regler... 2. 2. Klassificeringssystem... 2. 3. Idrætsmateriel... 2. 4. Idrætsregler... 2. 5. FM-holdturnering... Indholdsfortegnelse Side 1. Almene regler... 2 2. Klassificeringssystem... 2 3. Idrætsmateriel... 2 4. Idrætsregler... 2 5. FM-holdturnering... 3 6. Ændring af turneringsregler... 6 7. Bekendtgørelse...

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Der skal vær mere respekt for dommeren fra alle steder, også for spillerdommere.

Der skal vær mere respekt for dommeren fra alle steder, også for spillerdommere. Referat fra Idrætsudvalgs møde d. 12-12-2015 hos Alex 1) Status på region 3 Tros flere henvendelser har vi stadig ikke modtaget resultater eller stillinger, og ved derfor ikke hvilke hold de har i år,

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 26. juli 2015 Tilstede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peder Hindborg, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1.

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 28.02.2012 kl. 19.00 Deltagere: 17 stemmeberettigede medlemmer deltog + et nyt medlem uden stemmeret. Dagsorden. Der var jf. vedtægterne

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008

Mødereferat. ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 ORDINÆR GENERALFORSAMLING 20. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af Referent 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Det reviderede regnskab forlægges til godkendelse 5. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT 11. marts 2019 Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(PE), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard(RB) 1. Godkendelse

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne

Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Hanne Bestyrelsesmøde nr. 15 5. februar 2012 kl. 19.30 hos Deltagere, Vivian, Tove, Olaf, Dagsorden Punkt Indhold Ansvarlig 1 Referat fra sidste møde godkendt 2 Siden sidst: Der er underskrevet en 2 årig kontrakt

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 28. april 2016 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

-idræt for mennesker med udviklingshandicap

-idræt for mennesker med udviklingshandicap Special Olympics -idræt for mennesker med udviklingshandicap Special Olympics er en verdensomspændende organisation, som organiserer og udvikler idræt for mennesker med udviklingshandicap og via idrætten

Læs mere

Dagsorden for Årsmødet i el-hockey 2016 Bygningen Ved Anlæget 14b, 7100 Vejle

Dagsorden for Årsmødet i el-hockey 2016 Bygningen Ved Anlæget 14b, 7100 Vejle Dagsorden for Årsmødet i el-hockey 2016 Bygningen Ved Anlæget 14b, 7100 Vejle 1) Valg af dirigent (IU foreslår Jakob Dahl) 2) Valg af referent (IU foreslår Michaen Hansen) 3) Optælling af stemmeberettigede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Fræværende: Henrik, Carsten, Leif, Mai Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013.

Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Referat fra generalforsamling i Ikast Svømmeklub 2013. Dagsorden for ordinær generalforsamling den 19. marts 2013. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.). 2. Formandens beretning ved Claus

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Bestyrelses møde

Bestyrelses møde MØDEREFERAT 10.03.2016 Michael Pagh, Alis Damgaard, Anders Detlefsen, Claus Thuesen, Poul Erik Clausen, Poul Duch, Mette Klokkeris, Jette Schmidt, Pia Viller Arendt & Alex Thomsen Bestyrelses møde 10.03.2016

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Til stede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1. Godkendelse af sidste

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub.

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub. Referat af generalforsamling den 16.02.2015 i Thy Mors HåndboldDommerklub. Der var mødt 24 op til selve spisningen og der var 24 til selve generalforsamlingen. Der var indkommet 7 afbud til selve arrangementet.

Læs mere

Forbundsmesterskaber Fodbold 2014

Forbundsmesterskaber Fodbold 2014 Forbundsmesterskaber Fodbold 2014 Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg Velkommen Det er os en stor ære igen at kunne indbyde Danmarks bedste fodbold hold til årets forbundsmesterskaber Mange spændende

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart

Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart Vedtægter for Firmaidræt Odense Gokart Vedtægter for : Firmaidræt Odense Gokart 1 Tilhørsforhold a. Aktiviteten sortere direkte under Firmaidræt Odense. b. Firmaidræt Odenses vedtægter skal overholdes

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge.

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Referat af Roskilde Firma og Familieidræts Bestyrelsesmøde nr. 02. / 2012. Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Mødedeltagere: Claus Schou, John Petersen, Birger Jensen, Bitten Petersen,

Læs mere

Fællesvedtægter O F V I T I K. For Firmaidræt Odense s Aktivitetsafdelinger

Fællesvedtægter O F V I T I K. For Firmaidræt Odense s Aktivitetsafdelinger L A R O F R T T V I T I K A Fællesvedtægter For Firmaidræt Odense s Aktivitetsafdelinger Firmaidræt Odense, Tranehøjen 5. 5250 Odense SV. Tlf. 66 17 46 06 Giro. 4 10 71 52 Medlem af SIKO (Samvirkende Idrætsklubber

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE ONSDAG D. 9. APRIL 2014 Sted: LYNC-møde Tid: kl. 10.00 12.00 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK)

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre.

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. 1. Peter Holm blev valg til dirigent 2. John Vinding Petersen blev valgt som referent 3. Beretningen: Formanden fortalte

Læs mere

Generalforsamling i LAVIA Viborg.

Generalforsamling i LAVIA Viborg. Generalforsamling i LAVIA Viborg Generalforsamling i LAVIA Viborg. Mandag, d. 12. marts 2018 kl. 17.30, Hald Ege Hallen, Birgittelystvej 2, 8800 Viborg Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt.

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt. R E F E R A T Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 6. februar 2013, kl. 20.00 Holmebækhallen, 4681 Herfølge Fremmødte:, Conny Jung, Mie Madsen, Camila Pio, Annette Lene

Læs mere

UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre)

UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre) UV-rugby årsmøde Søndag den 6 Juni 2004 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Rødovre Sportsdykkerklubs lokaler (På adressen Islevbrovej 39, 2610 Rødovre) Dagsorden: Valg af dirigent Henrik B. Nielsen Formandens

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen

UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE. Referat. Tobias Hansen UV-RUGBY UDVALGETS ÅRSMØDE Referat Tobias Hansen tobiashansen@hotmail.com Tilstedeværende* Jonas Hoff (Amager/udvalgsmedlem), Tobias Hansen (Amager), Jonas Funch (Amager), William Siefert (Køge), Henrik

Læs mere

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder Generelt om udfyldelse af holdtilmeldingerne, disse bedes udfyldt omhyggeligt især adresseoplysningerne på JBU`s hjemmeside, da det i modsat fald er umuligt at sende oplysninger de rigtige steder hen,

Læs mere