UDKAST. Vedtægter. Filmtalent. for. Fonden. Navn og stifter. Fondens navn er Fonden Filmtalent. Fonden er stiftet af: Det Danske Filminstitut.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDKAST. Vedtægter. Filmtalent. for. Fonden. Navn og stifter. Fondens navn er Fonden Filmtalent. Fonden er stiftet af: Det Danske Filminstitut."

Transkript

1 UDKAST Vedtægter for Fonden Filmtalent Navn og stifter 1 Fondens navn er Fonden Filmtalent. Fonden er stiftet af: Det Danske Filminstitut. Knud Foldschack Christian Dahlager Lulla Forchhammer Line Barfod Dorthe Kynde Nielsen Shuki Foighel Steven Vildgaard Hansen Maria Pagels Esther Løffler Helena Reumert Gjerding Sidsel Arler Juhl Skindergade 23, 4. sal Postboks 2257 Dk-1019 København K telefon Formål J UDKAST vedtægter Filmtalent december Fonden er oprettet med henblik på at rekruttere, udvikle og markedsintroducere filmtalenter og på anden måde understøtte den kunstneriske, kulturelle og erhvervsmæssige udvikling af de filmiske genrer og udtryksformer bl.a. ved at sikre, at der er et landsdækkende talentudviklingstilbud med lokal repræsentation. Dette kan ske på enhver måde, der er tjeneligt for formålet herunder, men ikke begrænset til, at uddele midler til filmværksteder i Danmark og at skabe det bedst mulige, forpligtende samarbejde mellem filmværksteder i Danmark, samt samarbejde med andre relevante talentudviklingsinitiativer i ind- og udland.

2 Det kan endvidere bl.a. ske ved fundraising, projektkoordinering, koordinering af det landspolitiske arbejde, indsamling af data, forskning og publicering, ved at skabe rammer for faglig sparring, koordinering af undervisningstilbud, fælles kommunikation, koordinering af aftaler med relevante organisationer, deltagelse i internationale samarbejder samt formidling af de færdige værker. For at fremme formålet kan Fonden udøve erhvervsvirksomhed og engagere sig i lokale, regionale og nationale samarbejder og aktiviteter. De indenlandske aktiviteter kan suppleres og fremmes mest muligt med grænseoverskridende og internationale samarbejder og aktiviteter, herunder erhvervsaktiviteter. Fonden opfatter og anvender begrebet film som udtryk for en bred forståelse af filmiske genrer og udtryksformer i både eksisterende og fremtidige medier. For at fremme formålet kan Fonden foretage investeringer eller dispositioner i øvrigt af enhver art, alene betinget af eventuel behørig godkendelse fra tilsynsmyndighederne. Fonden kan endvidere oprette selskaber der helt eller delvist er ejet af Fonden til drift af Fondens projekter. Ligesom Fonden kan erhverve fast ejendom. Fondens formål er almennyttigt/-velgørende, Fonden driver socialøkonomisk virksomhed og er omfattet af lov om registrerede socialøkonomiske virksomheder. Fonden vil sikre at være samfundsmæssigt inddragende og ansvarlig bl.a. ved at afholde møder/seminarer med interessenter på området. Fonden skal stræbe mod, at filmtalenter/brugere kan få indflydelse på og komme med forslag til udvikling af eksisterende og nye projekter. Uddeling 3 Bestyrelsen beslutter og er ansvarlig for Fondens uddelinger. Af årets overskud og af frie reserver i henhold til Fondens seneste årsrapport, kan Fonden støtte aktiviteter og organisatoriske initiativer, ligesom Fonden kan støtte enkeltpersoner og/eller juridiske personer, som direkte eller indirekte arbejder for formålet. Fondens midler kan kun anvendes til opfyldelse af Fondens formål og ikke anvendes af enkeltpersoner til private formål.

3 Fonden kan støtte såvel egne som andre eksisterende og nye aktiviteter af enhver art i overensstemmelse med formålsbestemmelsen og lov om registrerede socialøkonomiske virksomheder. Fonden kan foretage uddelinger i eget regi med henblik på opfyldelse af Fondens formål. Der kan ikke ske uddeling til stifter, bestyrelse m.v., jf. lovgivningens regler herom. Bestyrelsen 4 Fondens ledelse varetages af en bestyrelse bestående af 7 medlemmer, som vælges på følgende måde: 1 medlem er lederen af Fonden Open Workshop i Viborg. 1 medlem er lederen af Fonden Aarhus Filmværksted. 1 medlem er lederen af Den Selvejende Institution Odense Filmværksted. 1 medlem er lederen af Fonden Filmværkstedet i København 3 medlemmer vælges af bestyrelsen ud fra at de pågældende tilsammen skal besidde følgende kompetencer: - Professionel erhvervsmæssig erfaring - Juridisk, økonomisk og ledelsesmæssig kompetence - Fremme af talenter/iværksættere - Kendskab til filmbranchen og produktion af kreative produkter - Internationalt kendskab til filmbranchen 5 Bestyrelsen udpeges for 4 år ad gangen fra den 1. januar til den 31. december. De fire bestyrelsesmedlemmer, der er ledere af de fire filmværksteder, genudpeges af deres respektive bestyrelser, således at lederen af Fonden Open Workshop i Viborg og lederen af Fonden Filmværkstedet i København udpeges første gang ved stiftelsen, dernæst i 2018 og derefter hvert fjerde år. Mens lederen af Fonden Aarhus Filmværksted og lederen af Den Selvejende Institution Odense Filmværksted udpeges første gang ved stiftelsen, dernæst i 2020 og derefter hvert fjerde år.

4 Såfremt en leder af et af de fire filmværksteder ophører i sin stilling skal bestyrelsen for det pågældende filmværksted udpege den nye leder til Fonden Filmtalens bestyrelse. Såfremt der ikke er ansat en ny leder, skal bestyrelsen for det pågældende filmværksted udpege en konstitueret leder for perioden frem til der ansættes en ny leder. De tre bestyrelsesudpegede opdeles, således at én er udpeget ved stiftelsen og derefter skal på valg i 2018 og derefter hvert fjerde år. Mens de to øvrige er udpeget ved stiftelsen og derefter skal på valg igen i 2020 og derefter hvert fjerde år. Der trækkes lod blandt de bestyrelsesudpegede om, hvem der kun er valgt for to år. Har bestyrelsen ikke senest med udgangen af december måned valgt eller taget de fornødne initiativer til udpegningen af nye bestyrelsesmedlemmer/genudpegning af hidtidige bestyrelsesmedlemmer, fortsætter de hidtidige bestyrelsesmedlemmer i en 4 års periode. Afgår bestyrelsesmedlemmer, skal nye bestyrelsesmedlemmer udpeges af bestyrelsens flertal uden ugrundet ophold således, at bestyrelsen altid består af mindst 7 medlemmer. Genvalg/genudpegning kan finde sted. Dog kan der højst ske genudpegning to gange af de tre bestyrelsesudpegede. For det bestyrelsesmedlem, der kun har to år i sin første valgperiode, kan der dog ske genudpegning tre gange. 6 Bestyrelsen konstituerer sig selv med en formand og eventuelt en næstformand. De fire bestyrelsesmedlemmer der er udpeget af filmværkstederne kan ikke vælges til formand eller næstformand. Konstitueringen skal ske på det førstkommende bestyrelsesmøde, hvor bestyrelsen er beslutningsdygtig, efter den 1. januar i det år, hvor bestyrelsen er valgt/udpeget i henhold til 4. 7 Bestyrelsen holder møde så ofte et medlem eller revisor ønsker dette, dog mindst 4 gange årligt. Formanden indkalder til møde i bestyrelsen. Mødet indkaldes skriftligt med mindst 8 dages varsel.

5 Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 4 medlemmer er til stede, jf. dog reglerne vedrørende væsentlige beslutninger i 17 og ændring af vedtægter og opløsning af Fonden i 18. Hvis tidsfristen om at et møde skal indkaldes med 8 dages varsel ikke kan overholdes, grundet særlige omstændigheder, vil bestyrelsen altid være beslutningsdygtig, når samtlige medlemmer er til stede og enige i mødets afholdelse. 8 Afgørelser i bestyrelsen besluttes med 5/7 flertal, jf. dog reglerne vedrørende sen indkaldelse i 7, væsentlige beslutninger i 18 og ændring af vedtægter og opløsning af Fonden i 19. Ved stemmelighed er formandens stemme afgørende. 9 Bestyrelsen overvåger Fondens drift, og bestyrelsen er ansvarlig for, at Fonden drives i overensstemmelse med gældende lovgivning. Bestyrelsen påser og har ansvar for, at Fondens økonomiske og administrative anliggender varetages under hensyntagen til Fondens formål og de regler, der til enhver tid gælder for Fondens ledelse og drift. Bestyrelsen kan fastsætte et honorar for bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen skal på sit første møde fastsætte en forretningsorden. 10 Al kommunikation i bestyrelsen, herunder mødeindkaldelser m.v. samt kommunikation mellem bestyrelsen og direktøren kan foregå elektronisk. Protokol 11 Der føres en protokol, hvor alle beslutninger i bestyrelsen skrives ind. Protokollen underskrives af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer senest ved næste møde.

6 Medlemmer der ikke var til stede ved mødet kvitterer for at have læst protokollen. Et medlem, der ikke er enig i bestyrelsens beslutning, har ret til at få sin mening tilført protokollen. Direktør 12 Bestyrelsen ansætter en direktør, der er ansvarlig for Fondens daglige ledelse og drift. Direktøren ansætter og afskediger det øvrige personale. Direktøren samarbejder med bestyrelsen til opnåelse af Fondens formål. Direktøren forestår kontakten mellem bestyrelsen og Fondens daglige aktiviteter. Direktøren har ansvaret for den daglige ledelse og driften af Fonden, herunder kontakten med myndigheder, samarbejdspartnere m.v. Direktøren er sekretær for bestyrelsen. Direktøren sidder med til bestyrelsesmøder som rådgiver uden stemmeret. Dog kan bestyrelsen i særlige tilfælde beslutte at drøfte et punkt uden direktørens tilstedeværelse. Samarbejdsaftaler 13 Bestyrelsen drøfter mindst hvert fjerde år de samarbejdsaftaler Fonden indgår i og vurderer om der er behov for ændringer. Fonden skal som minimum have en samarbejdsaftale med hver af de fire filmværksteder om, hvilke opgaver der skal udføres af Fonden og hvorledes samarbejdet mellem Fonden og de fire filmværksteder skal foregå. Regnskab 14 Fondens regnskab følger kalenderåret. Det reviderede regnskab for det foregående år fremlægges inden den 1. maj hvert år. Bestyrelsen påser, at der føres nøjagtigt regnskab, der viser drifts-, anlægs- og etableringsudgifter samt formuebevægelser.

7 Regnskabet, der skal udarbejdes i henhold til lovgivningen, skal revideres af en af bestyrelsen valgt statsautoriseret eller registreret revisor. Revisor skal vælges for 1 år ad gangen. En gang om året afholdes der Årsregnskabsmøde hvor revisor deltager, og årsregnskabet godkendes. Tegningsret 15 Fonden tegnes af bestyrelsesformanden og direktøren i forening, eller af direktøren og 2 medlemmer af bestyrelsen i forening. Endvidere kan Fonden tegnes af 3 bestyrelsesmedlemmer i forening. Fonden kan delegere sin tegningsret vedrørende konkrete dispositioner til direktøren for Fonden i henhold til beslutningsprotokollat (prokura). Økonomiske dispositioner 16 Fondens midler kan kun anvendes i overensstemmelse med Fondens formålsparagraf, efter fradrag af rimelige henlæggelser til konsolidering. Det påhviler Fondens bestyrelse at anvende årets indtægter (overskud) med fradrag af rimelige henlæggelser til konsolidering af Fondens formue, samt henlæggelser til tredjemandsforpligtelser. Fonden hæfter med sin kapital efter dansk rets almindelige regler for alle Fondens påhvilende gældsforpligtelser. Fondens kontante beholdning skal så vidt muligt indestå på konto i pengeinstitut lydende på Fondens navn. Fondens bestyrelse er ikke pligtig at anbringe Fondens midler i et forvaltningsinstitut, men kan ansætte en administrator, som forestår anbringelsen og administrationen af Fondens økonomi i øvrigt på baggrund af beslutning i bestyrelsen, eller bestyrelsen kan bestemme anbringelsen af Fondens midler. Udover de fondsretlige betragtninger er det bestyrelsens ansvar at sikre at fonden altid lever op til de godkendelsesmæssige vilkår og vejledning i forhold til disponering af overskud og eventuel godkendelse af væsentlige beslutninger.

8 17 For Fondens forpligtelser hæfter alene dens formue. Klausuler på gaver til Fonden skal respekteres. 18 Væsentlige beslutninger vedrørende Fonden, herunder køb, salg og pantsætning af fast ejendom samt indgåelse og ophævelse af lejekontrakter, træffes af bestyrelsen med 6/7 flertal. Ved større økonomiske dispositioner skal bestyrelsen være særlig opmærksom på om der er særlig lovgivning der skal følges, herunder om beslutningen skal godkendes af Erhvervsstyrelsen eller anden myndighed. Ændring og opløsning 19 Ændring i nærværende vedtægter samt beslutning om opløsning af Fonden kan med 6/7 flertal besluttes af bestyrelsen. I tilfælde af Fondens opløsning skal dens eventuelle nettoformue, efter forslag fra bestyrelsen, anvendes til formål, der er beslægtede med de formål der er nævnt i 3. Vedtægtsændringer og opløsning skal godkendes af Erhvervsstyrelsen. Væsentlige vedtægtsændringer og opløsning skal desuden godkendes af Civilstyrelsen. Fondens grundkapital udgjorde ved stiftelsen kr. INDSÆT BELØB indbetalt ved INDSÆT BETALINGSFORM af Det Danske Filminstitut.

9 Tiltrådt af stifterne den: INDSÆT NAVN INDSÆT NAVN INDSÆT NAVN Tiltrådt af bestyrelsen den: Bestyrelsen udgøres af: INDSÆT NAVN INDSÆT NAVN INDSÆT NAVN INDSÆT NAVN INDSÆT NAVN

Fondens vedtægter skal godkendes af Københavns Kommune, der ligeledes fører tilsyn med fonden.

Fondens vedtægter skal godkendes af Københavns Kommune, der ligeledes fører tilsyn med fonden. VEDTÆGT for Ragnhildgadefonden Fondens navn og hjemsted 1 Fondens navn er Ragnhildgadefonden Fonden er stiftet af XXXX. Fondens hjemsted er Københavns Kommune. Fondens vedtægter skal godkendes af Københavns

Læs mere

Poulsker Idrætshal V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende Institution. Bilag 15

Poulsker Idrætshal V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende Institution. Bilag 15 Bilag 15 V E D T Æ G T E R for Den Selvejende Institution Poulsker Idrætshal Knud Foldschack Christian Dahlager Lulla Forchhammer Line Barfod Dorthe Kynde Nielsen Shuki Foighel Steven Vildgaard Hansen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Botilbud Utterslev Gamle Skole

VEDTÆGTER. for. Botilbud Utterslev Gamle Skole VEDTÆGTER for Botilbud Utterslev Gamle Skole Cvr.nr. 32 80 44 89 Botilbud Utterslev Gamle Skole er en fond med hjemsted i Lolland Kommune. 1 2 Fondens formål er at drive socialpædagogisk virksomhed for

Læs mere

Reviderede vedtægter. for. Fonden Danhostel Faxe Vandrerhjem

Reviderede vedtægter. for. Fonden Danhostel Faxe Vandrerhjem V Niels W Fredsted Kjeld Fruensgaard Henrung Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen J nr 458 18-01

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution

Vedtægt for den selvejende institution Vedtægt for den selvejende institution AFUK s Produktionsskole Navn, hjemsted og formål Kapitel 1 1 AFUK s Produktionsskole er en selvejende institution, der i sit virke er uafhængig. Skolen har hjemsted

Læs mere

Fonden Bønnerup Fiskeri- og Lystbådehavn

Fonden Bønnerup Fiskeri- og Lystbådehavn V E D T Æ G T E R for Fonden Bønnerup Fiskeri- og Lystbådehavn 1. NAVN, HJEMSTED OG STIFTER 1.01 Fonden er en erhvervsdrivende fond, etableret i overensstemmelse med lov om erhvervsdrivende fonde. 1.02

Læs mere

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION HVIDE SANDE MASTERCLASS. Institutionens navn er Hvide Sande Masterclass.

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION HVIDE SANDE MASTERCLASS. Institutionens navn er Hvide Sande Masterclass. ADVOKAT JØRGEN IVERSEN MARKEDSPLADSEN 25 6800 VARDE Tlf. 75212121 J.NR. 555.037/DLA/jiv VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION HVIDE SANDE MASTERCLASS 1 Institutionens navn er Hvide Sande Masterclass.

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution (fond) De Frivilliges Hus

Vedtægter for den selvejende institution (fond) De Frivilliges Hus Vedtægter for den selvejende institution (fond) De Frivilliges Hus 1 De organisatoriske rammer Den selvejende institutions navn er "De Frivilliges Hus". Den selvejende institution er en fond, som har hjemsted

Læs mere

Poulsker Idrætshal V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende Institution

Poulsker Idrætshal V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende Institution V E D T Æ G T E R for Den Selvejende Institution Poulsker Idrætshal Knud Foldschack Christian Dahlager Lulla Forchhammer Line Barfod Dorthe Kynde Nielsen Shuki Foighel Steven Vildgaard Hansen Helena Reumert

Læs mere

Vedtægter for. Fonden VisitAarhus

Vedtægter for. Fonden VisitAarhus Vedtægter for Fonden VisitAarhus 1. Navn Fondens navn er Fonden VisitAarhus. Fondens hjemsted er Århus Kommune. Fonden er stiftet af: Erhverv Århus (oprindelig Aarhus Handels- og Industriforening) Århus

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R GRUNDEJERFORENINGEN KARISE PERMATOPIA. (KP-Grund) Præambel

V E D T Æ G T E R F O R GRUNDEJERFORENINGEN KARISE PERMATOPIA. (KP-Grund) Præambel V E D T Æ G T E R F O R GRUNDEJERFORENINGEN KARISE PERMATOPIA (KP-Grund) Præambel Disse vedtægter regulerer forholdene i Grundejerforeningen Karise Permatopia, herefter kaldet KP Grund, som er en del af

Læs mere

Reviderede vedtægter for Fonden Bofællesskabet Poststrædet 2 (cvr.nr )

Reviderede vedtægter for Fonden Bofællesskabet Poststrædet 2 (cvr.nr ) Reviderede vedtægter for Fonden (cvr.nr. 32 02 33 04) 1 Navn Fondens navn er Fonden. 2 Hjemsted Fondens hjemsted er Jammerbugt Kommune. Fondens formål er: 3 Formål 1 At bidrage til at skabe bomuligheder

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Fonden Vimby i Hjortshøj

V E D T Æ G T E R. Fonden Vimby i Hjortshøj V E D T Æ G T E R for Fonden Vimby i Hjortshøj Fondens navn og hjemsted 1 Fondens navn er Fonden Vimby i Hjortshøj Fondens hjemsted er Aarhus Kommune. Stifter og grundkapital 2 Fonden er stiftet af Støtteforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MUSEUMS CENTER BLÅVAND FONDEN

VEDTÆGTER FOR MUSEUMS CENTER BLÅVAND FONDEN VEDTÆGTER FOR MUSEUMS CENTER BLÅVAND FONDEN 1. Fondens navn og hjemsted 1.1. Fondens navn er Museumscenter Blåvand Fonden. 1.2. Fondens hjemsted er Varde Kommune. 2. Fondens stifter 2.1. Fonden er stiftet

Læs mere

1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme

1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme Advokatpartnerselskab Finn Overgaard Revideret udkast 24. november 2014 Advokat J.nr. 295540 VEDTÆGT FOR DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND DANSK KYST- OG NATURTURISME 1. Fondens navn og hjemsted 1.1 Fondens navn

Læs mere

Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro

Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro Dybbølsgade 41, 1721 København V Tlf. 33 22 88 20 * Fax 33 22 40 16 CVR nr. 18 21 08 51 Bank 5331-0240301 settlementet@settlementet.dk Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro Navn og stifter 1 Stk.

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution Døgncentret

Vedtægt for den selvejende institution Døgncentret Vedtægt for den selvejende institution Døgncentret 07. juni 2012 Fondens / institutionens navn er: Døgncentret 1 Navn og hjemsted Døgncentret er en selvejende institution stiftet af Kristelig Forening

Læs mere

Vedtægter for Fylla Fonden

Vedtægter for Fylla Fonden Fondens navn«hjemsted og formål Vedtægter for Fylla Fonden Fondens navn er Fylla Fonden, P Fonden er stiftet af: Ærø Kommune Faaborg-Midtfyn Kommune Svendborg Kommune Skibets virkeområde er hovedsagligt

Læs mere

VEDTÆGTER. for. (CVR-nr. 48 95 30 18) - 1 - PKK/169862/1380198-16

VEDTÆGTER. for. (CVR-nr. 48 95 30 18) - 1 - PKK/169862/1380198-16 VEDTÆGTER for KRAKS FOND (CVR-nr. 48 95 30 18) - 1 - PKK/169862/1380198-16 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Fondens navn er Kraks Fond. 1.2 Fondens kontor og hjemsted er i Københavns Kommune. 2. STIFTELSE, SAMMENLÆGNING

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for KNUD HØJGAARDS FOND

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for KNUD HØJGAARDS FOND FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN for KNUD HØJGAARDS FOND 1 FORRETNINGSORDENENS GRUNDLAG 1.1 Bestyrelsen for Knud Højgaards Fond har i medfør af 5, stk. 7, i Fondens vedtægt samt lov om erhvervsdrivende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG VAND A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG VAND A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG VAND A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets formål er

Læs mere

stk. 2 Fonden er stiftet af foreningen Århus Filmværksteds generalforsamling den 3. maj 2005

stk. 2 Fonden er stiftet af foreningen Århus Filmværksteds generalforsamling den 3. maj 2005 vedtægter 1 Navn og hjemsted Fondens navn er Fonden Århus Filmværksted Fonden er stiftet af foreningen Århus Filmværksteds generalforsamling den 3. maj 2005 Fondens hjemsted er Århus Kommune 2 Formål og

Læs mere

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted Vedtægt for Den selvejende institution Ungecenteret Allégården 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Den selvejende institutions navn er: Ungecenteret Allégården. Ungecenteret Allégården drives af Landsforeningen

Læs mere

Den erhvervsdrivende fond Sundhedshus i Knebel Vedtægter

Den erhvervsdrivende fond Sundhedshus i Knebel Vedtægter Stiftere Borgerforeningen Mols, Fællesmenighedsrådet for Knebel-Rolsø sogne, Investor Gert Pedersen, Thorupgården, Knebel og Syddjurs kommune. Den erhvervsdrivende fond Sundhedshus i Knebel Vedtægter 2010

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Art Center Aalborg - MonAA

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Art Center Aalborg - MonAA UDKAST 09. marts 2018 V E D T Æ G T E R for Fonden Art Center Aalborg - MonAA 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Fonden Art Center Aalborg - MonAA. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fondens

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R F R E D E R I K S B E R G B O L I G F O N D

V E D T Æ G T E R F O R F R E D E R I K S B E R G B O L I G F O N D V E D T Æ G T E R F O R F R E D E R I K S B E R G B O L I G F O N D A. Fondens navn, hjemsted og formål. 1. Fondens navn er Frederiksberg Boligfond. "Frederiksberg Boligfond" er stiftet af Frederiksberg

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Assens Forsyning A/S 900985 13601 / 2750234

VEDTÆGTER. for. Assens Forsyning A/S 900985 13601 / 2750234 VEDTÆGTER for Assens Forsyning A/S 900985 13601 / 2750234 1 Selskabets navn, hjemsted og formål: 1.1 Selskabets navn er Assens Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Assens Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Bygningsfonden MonAA

V E D T Æ G T E R. for. Bygningsfonden MonAA UDKAST 9. marts 2018 V E D T Æ G T E R for Bygningsfonden MonAA 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Bygningsfonden MonAA. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fondens hjemsted er Aalborg. 2. FORMÅL

Læs mere

Vedtægter. for. Den selvejende institution Midgård Bo- og Arbejdsfællesskab

Vedtægter. for. Den selvejende institution Midgård Bo- og Arbejdsfællesskab Vedtægter for Den selvejende institution Midgård Bo- og Arbejdsfællesskab Fonden er etableret i henhold til lov om social service Fondens navn er Den selvejende institution Midgård Bo- og Arbejdsfællesskab

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BROCKSTEDT-RASMUSSEN Godthåbsvej 4 DK 8600 Silkeborg Tel. +45 87 20 64 44 Fax +45 87 20 64 40 E-mail: br@brmail.dk

ADVOKATFIRMAET BROCKSTEDT-RASMUSSEN Godthåbsvej 4 DK 8600 Silkeborg Tel. +45 87 20 64 44 Fax +45 87 20 64 40 E-mail: br@brmail.dk ADVOKATFIRMAET BROCKSTEDT-RASMUSSEN Godthåbsvej 4 DK 8600 Silkeborg Tel. +45 87 20 64 44 Fax +45 87 20 64 40 E-mail: br@brmail.dk J.nr. 22-101935-HL/JK VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FOR ERHVERV SILKEBORG (foreningen)

Læs mere

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted UDKAST VEDTÆGT for Design Society (fond) Stk. 1. Fondens navn er Design Society (fond). 1 Fondens navn og hjemsted Stk. 2. Fonden er stiftet af Erhvervs- og Vækstministeriet, Dansk Design Center (fond),

Læs mere

VEDTÆGTER. for. BOTILBUDDET TOLSTRUPHUS cvr.nr

VEDTÆGTER. for. BOTILBUDDET TOLSTRUPHUS cvr.nr VEDTÆGTER for BOTILBUDDET TOLSTRUPHUS cvr.nr. 27 81 35 77 2 Botilbuddets navn er: Botilbuddet Tolstruphus. Botilbuddets hjemsted er: Skive Kommune. 1. Navn, hjemsted og formål. Botilbuddet er en selvejende

Læs mere

Leg, læring og fællesskab

Leg, læring og fællesskab VEDTÆGTER for Fonden, Bjørnebandens Weekendkoloni 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er Fonden for Bjørne Bandens Weekendkoloni. Fondens hjemsted er Slagelse kommune. 2 Fondens formål Fonden har til

Læs mere

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1. Stiftelse Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1.1. Fonden Geopark Odsherred er stiftet af Odsherred Kommune. 1.2. Der er ikke tillagt stifteren, væsentlige gavegivere/bidragsydere eller andre særlige

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje

VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje VEJEN Torvegade 16 DK 6600 Vejen Tlf. +45 76 10 00 88 Fax +45 75 36 52 66 vejen@advodan.dk CVRnr. 25 57 52 88 Sag nr. 67037888JWN VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Fondens

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark.

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. Vedtægter for Den selvejende institution Teatercentrum i Danmark 1 Navn og hjemsted Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. DSI Teatercentrum i Danmark er undtaget fra

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AFLØB BALLERUP A/S CVR. NR: 32 65 95 86. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001. J.nr.

VEDTÆGTER FOR AFLØB BALLERUP A/S CVR. NR: 32 65 95 86. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001. J.nr. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 157077 VEDTÆGTER FOR AFLØB BALLERUP A/S CVR. NR: 32 65 95 86 \\fd09fs02\tshomes$\fb\fbifk\desktop\til web\publiseret

Læs mere

VEDTÆGTER. for DEN SELVEJENDE INSTITUTION. GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28

VEDTÆGTER. for DEN SELVEJENDE INSTITUTION. GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28 VEDTÆGTER for DEN SELVEJENDE INSTITUTION GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28 1. Hjemsted og formål. Giersings Realskole er en selvejende institution med hjemsted i Odense

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ROSA DANSK ROCK SAMRÅD

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ROSA DANSK ROCK SAMRÅD VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ROSA DANSK ROCK SAMRÅD 1: NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Den selvejende institutions navn er ROSA Dansk Rock Samråd, dannet 23. august 1981, herefter kaldet ROSA. Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FONDEN DSI ECV 1 NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR FONDEN DSI ECV 1 NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR FONDEN DSI ECV 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Fondens navn er den selvejende institution EnergiCenter Voldparken. 1.2. Fonden er stiftet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg. 1.3. Fondens hjemsted er Københavns

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Den Erhvervsdrivende Fond 111

V E D T Æ G T E R. for. Den Erhvervsdrivende Fond 111 j.nr. 190095/PR 5/11 2009 V E D T Æ G T E R for Den Erhvervsdrivende Fond 111 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Fondens navn er Den Erhvervsdrivende Fond 111. 1.2 Fonden er stiftet af Viborg Kommune, Mercantec,

Læs mere

Vedtægter. for den private institution. S/I Klatretræet

Vedtægter. for den private institution. S/I Klatretræet Vedtægter Side 1 af 6 Vedtægter for den private institution S/I Klatretræet 1. Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er. Institutionen har hjemsted i Svendborg Kommune Institutionen

Læs mere

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen).

1 Navn, hjemsted og tilsyn stk. 1 Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Vedtægter for Den Selvejende Institution, Aarhus Scenekunstcenter 1 Navn, hjemsted og tilsyn Den Selvejende Institutions navn er Aarhus Scenekunstcenter (Institutionen). Institutionen er stiftet af Aarhus

Læs mere

Vedtægter. for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET

Vedtægter. for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser 2011-12 L 79 Bilag 12 Offentligt 26. marts 2012 Poul Heidmann Partner Vedtægter Ref 3000196 Dok 1028932 for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET 1 Fondens

Læs mere

Vedtægter for Generationsskifte & Vækst A/S cvr-nr. 20813938

Vedtægter for Generationsskifte & Vækst A/S cvr-nr. 20813938 J.nr. 2634 Vedtægter for Generationsskifte & Vækst A/S cvr-nr. 20813938 1. 1.0 Navn 1.1. Selskabets navn er Generationsskifte & Vækst A/S. 2.0. Formål 2. 2.1. Selskabets formål er at drive investerings-,

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Neverland

VEDTÆGTER for Fonden Neverland Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Carsten R. Christiansen Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Peter Frandsen Nima Nabipour J. nr. 778.17-01 ldi@cphlex.dk cvr.nr. 27 07

Læs mere

Vedtægter for Den Selvejende Institution Hjertebo Foreningen Hjertebos venner Boligafdelingen på Hjertebo

Vedtægter for Den Selvejende Institution Hjertebo Foreningen Hjertebos venner Boligafdelingen på Hjertebo Vedtægter for Den Selvejende Institution Hjertebo Foreningen Hjertebos venner Boligafdelingen på Hjertebo Bofællesskabet Hjertebo, herefter kaldet Hjertebo, er oprettet i overensstemmelse med og skal til

Læs mere

Bilag A Vedtægter for Fonden Fristaden Christiania

Bilag A Vedtægter for Fonden Fristaden Christiania Bilag A Vedtægter for Fonden Fristaden Christiania VEDTÆGTER for Fonden Fristaden Christiania Fondens navn og hjemsted 1. Fondens navn er Fonden Fristaden Christiania. 2. Fondens hjemsted er Københavns

Læs mere

Vedtægter for HEF Net A/S

Vedtægter for HEF Net A/S HEF Net A/S www.hefnet.dk hef@hef.dk PW/PW J.nr. 336479 v.3 22. september 2011 Vedtægter for HEF Net A/S HEF Net A/S, Over Bækken 6, 9000 Aalborg, Tlf. 9936 9936, CVR 24998231 1. Navn 1.1. Selskabets navn

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Ungdomsbureauet

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Ungdomsbureauet V E D T Æ G T E R for Fonden Ungdomsbureauet 1. NAVN 1.01 Fondens navn er Fonden Ungdomsbureauet. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 2. FORMÅL 2.01 Fondens formål er på almennyttigt grundlag, at fremme

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R S W I N G I N G E U R O P E. (Udkast d.12. november 2013)

V E D T Æ G T E R F O R S W I N G I N G E U R O P E. (Udkast d.12. november 2013) V E D T Æ G T E R F O R S W I N G I N G E U R O P E (Udkast d.12. november 2013) 1 NAVN OG HJEMSTED Den selvejende institutions navn er Swinging Europe. Den selvejende institutions hjemsted er Herning

Læs mere

Vedtægter for Tjele Efterskole

Vedtægter for Tjele Efterskole Vedtægter for Tjele Efterskole Revideret og godkendt 12-09-2011 Vedtægter for den selvejende institution Tjele Efterskole Hjemsted, formål, og værdigrundlag. 1 Stk. 1. Tjele Efterskole er en uafhængig

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution NØVLINGSKOV EFTERSKOLE.

Vedtægter for den selvejende institution NØVLINGSKOV EFTERSKOLE. Vedtægter for den selvejende institution NØVLINGSKOV EFTERSKOLE. 1. Hjemsted og formål Nøvlingskov Efterskole, der er oprettet ved stiftende repræsentantskabsmøde den 9. sept. 1982, er en uafhængig, selvejende

Læs mere

Vedtægt Bilag 03.3 Side 1 af 1 Tryllefløjten, Langebjerg 40, 2850 Nærum

Vedtægt Bilag 03.3 Side 1 af 1 Tryllefløjten, Langebjerg 40, 2850 Nærum Side 1 af 1 Vedtægt for den selvejende private institution Børnehaven Tryllefløjten 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er. Institutionen har hjemsted i Rudersdal Kommune. Institutionen

Læs mere

STIFTELSESDOKUMENT FOR NY HOLMEGAARD FONDEN

STIFTELSESDOKUMENT FOR NY HOLMEGAARD FONDEN STIFTELSESDOKUMENT FOR NY HOLMEGAARD FONDEN Side 1 af 8 Undertegnede [NN] har den [00.00] 2018 stiftet NY HOLMEGAARD FONDEN på grundlag af nedenstående vedtægt. NY HOLMEGAARD FONDEN har som grundkapital

Læs mere

Vedtægt. Reno Djurs I/S

Vedtægt. Reno Djurs I/S Vedtægt for Reno Djurs I/S Vedtægten er tiltrådt af 8 interessenter den 1. juli 1996 I 2001 er vedtægtens 9 ændret I 2005 er vedtægtens 14 ændret I 2006 er vedtægtens 1, 2, 6, 9 og 10 ændret I 2009 er

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål Foreningen har det formål at udbrede

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende undervisningsinstitution Vestjyllands Højskole

VEDTÆGTER for den selvejende undervisningsinstitution Vestjyllands Højskole VEDTÆGTER for den selvejende undervisningsinstitution Vestjyllands Højskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Vestjyllands Højskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

Vedtægt for den integrerede skoleinstitution Vestervang

Vedtægt for den integrerede skoleinstitution Vestervang 1. Institutionens forankring Institutionens navn er Den integrerede skoleinstitution Vestervang. Institutionen har hjemsted i Københavns Kommune. Institutionen er beliggende på adressen, Dannebrogsgade

Læs mere

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn Vedtægter for Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn 1. Hestehovedet Lystbådehavn er en selvejende institution med hjemsted i Nakskov. 2. Institutionens formål er at leje og drive Hestehovedet

Læs mere

METTE LAURITZEN STEEN L. FREDERIKSEN

METTE LAURITZEN STEEN L. FREDERIKSEN METTE LAURITZEN STEEN L. FREDERIKSEN ADVOKAT (H) ADVOKAT NYBROGADE 26 2 1203 KØBENHAVN K TLF 33 91 44 66 FAX 33 91 64 66 GIRO 617 5600 V E D T Æ G T E R for Opholdsstedet "Lille Valbygård" (selvejende

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (6) Navn 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (DMU). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Vedtægt for den selvejende private institution Mølleløkkens private Børnehave. 1 Institutionens navn

Vedtægt for den selvejende private institution Mølleløkkens private Børnehave. 1 Institutionens navn Vedtægt for den selvejende private institution Mølleløkkens private Børnehave 1 Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er Mølleløkkens private Børnehave, Mølleløkken 50, 5300 Kerteminde.

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave (herefter benævnt Støtteforeningen) og den tilhørende institution Sorø Skovbørnehave 1 Mellem institutionen Sorø Skovbørnehave og Sorø Kommune indgås

Læs mere

Fonden er almennyttig og kan støtte andre teater- og kulturrelaterede initiativer og institutioner på Frederiksberg.

Fonden er almennyttig og kan støtte andre teater- og kulturrelaterede initiativer og institutioner på Frederiksberg. VEDTÆGTER for Aveny-T Fonden 1. Navn, hjemsted og stifter 1.1 Fondens navn er Aveny-T Fonden. Fondens binavn er Aveny Teatret ERF. 1.2 Fondens hjemsted er Frederiksberg Kommune. 1.3 Fonden er stiftet af

Læs mere

Fundats for Fonden Danske Veteranhjem

Fundats for Fonden Danske Veteranhjem Fundats for Fonden Danske Veteranhjem Realdania stiftede den 19. maj 2010 en almenvelgørende fond (Fonden) efter forudgående samarbejde med Forsvarsministeriet, den daværende Forsvarskommando og Danske

Læs mere

ÆNDREDE VEDTÆGTER. for. Fonden. Danwatch. Fondens navn og hjemsted. Stifter og grundkapital

ÆNDREDE VEDTÆGTER. for. Fonden. Danwatch. Fondens navn og hjemsted. Stifter og grundkapital ÆNDREDE VEDTÆGTER for Fonden Danwatch Fondens navn og hjemsted 1 Fondens navn er Fonden Danwatch. Fondens hjemsted er Københavns Kommune. Stifter og grundkapital 2 Fonden er stiftet af Forbrugerrådet,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LYNGE-UGGELØSE IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR LYNGE-UGGELØSE IDRÆTSFORENING 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Lynge Uggeløse Idrætsforening, normalt forkortet til LUI. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Det er foreningens formål at tilbyde

Læs mere

Vedtægter for Dansk Træforening. Foreningen er etableret ved fusion af Foreningen Danske Trælastimportører og Dansk Træhandlerforening.

Vedtægter for Dansk Træforening. Foreningen er etableret ved fusion af Foreningen Danske Trælastimportører og Dansk Træhandlerforening. Vedtægter for Dansk Træforening NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Dansk Træforening. 1 Foreningen er etableret ved fusion af Foreningen Danske Trælastimportører og Dansk Træhandlerforening. Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Roskilde Festival

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Roskilde Festival V E D T Æ G T E R for Fonden Roskilde Festival 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fonden er en erhvervsdrivende fond, etableret i overensstemmelse med lov om erhvervsdrivende fonde. 1.02 Fondens navn er Fonden Roskilde

Læs mere

DISfonden. I henhold til de hidtidige vedtægters pkt. 12 har bestyrelsen godkendt, at vedtægterne fremover skal have følgende ordlyd: VEDTÆGTER FOR

DISfonden. I henhold til de hidtidige vedtægters pkt. 12 har bestyrelsen godkendt, at vedtægterne fremover skal have følgende ordlyd: VEDTÆGTER FOR DISfonden DISfonden blev under navnet Danmarks Internationale Studenterkomité stiftet den 26. marts 1946 af studenterorganisationer og foreninger samt lærerkræfter ved de højere læreanstalter i Danmark.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Musholmfonden

VEDTÆGTER. for. Musholmfonden VEDTÆGTER for Musholmfonden 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fonden er en erhvervsdrivende fond, etableret i overensstemmelse med lov om erhvervsdrivende fonde. 1.02 Fondens navn er Musholmfonden. 1.03 Fondens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen 1 Foreningens navn er: Teleforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Hvidovre Kommune. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 3 Foreningens formål er efter ansøgning til bestyrelsen at: Støtte

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen

V E D T Æ G T E R. for. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen V E D T Æ G T E R for Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fonden har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 1. Hjemsted. Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. 2.

VEDTÆGTER FOR. 1. Hjemsted. Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. 2. VEDTÆGTER FOR HOLBÆK LILLESKOLE 1. Hjemsted Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. Skolens adresse: Stenhusvej 22 A, 4300 Holbæk CVR nr.: 65

Læs mere

Vedtægter for. 4. Medlemskab. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen.

Vedtægter for. 4. Medlemskab. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen. Vedtægter for Vestlollands Bridge Klub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Vestlollands Bridge Klub og klubben er hjemmehørende i Lolland kommune. Klubben er stiftet den 15 maj 1963 2. Formål. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FONDEN FEMERN BELT DEVELOPMENT. at udvikle og koordinere regionens interesser i forhold til infrastruktur og transport,

VEDTÆGTER FOR FONDEN FEMERN BELT DEVELOPMENT. at udvikle og koordinere regionens interesser i forhold til infrastruktur og transport, J. nr. 90708-4 Bilag 4. VEDTÆGTER FOR FONDEN FEMERN BELT DEVELOPMENT 1. Navn og hjemsted Fondens navn er: Fonden Femern Belt Development Fondens hjemsted er Lolland Kommune. 2. Formål Fondens formål er

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Gjerrild-Bønnerup Friskole.

Vedtægter for den selvejende institution Gjerrild-Bønnerup Friskole. Vedtægter for den selvejende institution Gjerrild-Bønnerup Friskole. Hjemsted og formål 1 "Gjerrild-Bønnerup Friskole" er en selvejende institution med hjemsted i Nørre Djurs Kommune, Århus amt. Skolen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA

VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA 223-102024 JTL/usk 24.05.2006 VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA 1. Navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Fonden Boformen Gaia. 1.2 Fondens adresse og hjemsted er Bøgelunden 25, 9320 Hjallerup. 2. Stiftelse

Læs mere

FUNDATS FOR HOLBÆK FONDEN

FUNDATS FOR HOLBÆK FONDEN Advokat Steen Marslew Sags nr. 800020.20.34 FUNDATS FOR HOLBÆK FONDEN 1 Navn Fondens navn er Holbæk Fonden. 2 - Hjemsted Fondens hjemsted er Holbæk kommune. 3 Stiftelse Fonden er stiftet den 17. november

Læs mere

VEDTÆGT. for BY- OG PENDLERCYKEL FONDEN. CVR-nr.. Stk. 3. Fonden er stiftet af Københavns kommune og Frederiksberg kommune.

VEDTÆGT. for BY- OG PENDLERCYKEL FONDEN. CVR-nr.. Stk. 3. Fonden er stiftet af Københavns kommune og Frederiksberg kommune. VEDTÆGT for BY- OG PENDLERCYKEL FONDEN CVR-nr.. 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er By- og Pendlercykel Fonden. Stk. 2. Fonden er etableret i henhold til bekendtgørelse af lov om erhvervsdrivende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION LYNGS IDRÆTSEFTERSKOLE

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION LYNGS IDRÆTSEFTERSKOLE VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION LYNGS IDRÆTSEFTERSKOLE Lagt på hjemmesiden d. 2/4-2013 1. HJEMSTED OG FORMÅL Stk. l. Lyngs Idrætsefterskole er en selvejende undervisningsinstitution,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Ejendomsfonden Kattegatcentret Havets Hus

V E D T Æ G T E R. for. Ejendomsfonden Kattegatcentret Havets Hus V E D T Æ G T E R for Ejendomsfonden Kattegatcentret Havets Hus 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Ejendomsfonden Kattegatcentret Havets Hus. 1.02 Fondens hjemsted er Norddjurs Kommune. 2. FORMÅL

Læs mere

Vedtægter for Det Danske Institut i Rom

Vedtægter for Det Danske Institut i Rom Vedtægter for Det Danske Institut i Rom Navn og hjemsted 1 Det Danske Institut for Videnskab og Kunst i Rom (Accademia di Danimarca) er en selvejende institution under Kulturministeriet. Instituttet er

Læs mere

LAVAS.dk. Landsforeningen for Vækstlags Scenekunst i Danmark VEDTÆGTER

LAVAS.dk. Landsforeningen for Vækstlags Scenekunst i Danmark VEDTÆGTER VEDTÆGTER Vedtægter. 1 - FORENINGENS NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSKRAV Foreningens navn:. Landsforeningens formål: At fungere som et interessefællesskab og netværk for vækstlagsscenekunst i Danmark, der opfylder

Læs mere

Vedtægter. for. Fonden Rytmisk Musik Esbjerg

Vedtægter. for. Fonden Rytmisk Musik Esbjerg Vedtægter for Fonden Rytmisk Musik Esbjerg 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Fonden Rytmisk Musik Esbjerg. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fondens hjemsted er Esbjerg Kommune. 2. FORMÅL

Læs mere

Vedtægter for den integrerede privatinstitution Rønde Frie Skovbørnehave

Vedtægter for den integrerede privatinstitution Rønde Frie Skovbørnehave Vedtægter for den integrerede privatinstitution Rønde Frie Skovbørnehave 1 Forankring Rønde Frie Skovbørnehave er en privat integreret institution og drives i henhold til dagtilbudsloven. Bestyrelse for

Læs mere

Vedtægter for. Bestyrelse 2.1 Levuk ledes af en frivillig bestyrelse, der består af 5 medlemmer. Et medlem udpeges af

Vedtægter for. Bestyrelse 2.1 Levuk ledes af en frivillig bestyrelse, der består af 5 medlemmer. Et medlem udpeges af Vedtægter for den selvejende institution LEVUK 1 Formål 1.1 Levuk er en selvejende institution som er stiftet den 16. august 2004 af Landsforeningen LEV. Den selvejende institutions hjemsted er Hillerød

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Privatskoleforening. 3. Medlemskreds, udmeldelse og eksklusion

Vedtægter for Danmarks Privatskoleforening. 3. Medlemskreds, udmeldelse og eksklusion Vedtægter for Danmarks Privatskoleforening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danmarks Privatskoleforening, og den har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningen har til formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Aveny-T Fonden. UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1

VEDTÆGTER. for. Aveny-T Fonden. UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1 VEDTÆGTER for Aveny-T Fonden UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1 1 Navn, hjemsted og stifter 1.1 Fondens navn er Aveny-T Fonden. Fondens binavn er Aveny Teatret ERF. 1.2 Fondens hjemsted er Frederiksberg

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tolne Skov ApS CVR-nr. 45 17 12 13

VEDTÆGTER. for. Tolne Skov ApS CVR-nr. 45 17 12 13 Advokatfirmaet Hjortlund & Partnere Nørresundby - Frederikshavn - Hjørring Sagsnr.: 403201 LFA/MHL Dato: 18. april 2011 Åstrupvej 9 DK-9800 Hjørring Telefon +45 9819 3800 Telefax +45 9892 7938 hjr@ahplaw.dk

Læs mere

VEDTÆGTER April 2016. for. PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18

VEDTÆGTER April 2016. for. PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 VEDTÆGTER April 2016 for PFA Holding A/S CVR-nr. 22 43 80 18 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er PFA Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er

Læs mere

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. At indsamle midler til driften af børnehjemmet Lengasti Children Center.

Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. At indsamle midler til driften af børnehjemmet Lengasti Children Center. Vedtægter 1. Navn, hjemsted og stiftelse Foreningens navn er Masaibarn. Foreningen kan anvende navnet Maasaichild i internationale sammenhænge. Foreningens hjemsted er formandens adresse. Foreningen er

Læs mere

VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet "Stativlauget" Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C

VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet Stativlauget Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet "Stativlauget" Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C 1 Navn og hjemsted: 1.1. Fællesskabets navn er Administrationsfællesskabet Stativlauget. 1.2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Foreningen.., der har hjemsted i kommune, er stiftet den dag/måned/år.

Foreningen.., der har hjemsted i kommune, er stiftet den dag/måned/år. Vedtægter for... 1: Navn og hjemsted Foreningen.., der har hjemsted i kommune, er stiftet den dag/måned/år. Foreningen er tilsluttet (Eventuel hovedforening), lokalunion samt Dansk BordTennis Union under

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole

Vedtægter for den selvejende institution Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole Vedtægter for den selvejende institution Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole 1 Hjemsted og formål. Stk. 1. Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole er en uafhængig selvejende institution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

2.3 Fonden vil gennem sin grundkapital, tilskud og donationer fra tredjemand samt optagelse af lån forfølge sit formål.

2.3 Fonden vil gennem sin grundkapital, tilskud og donationer fra tredjemand samt optagelse af lån forfølge sit formål. Lett Advokatfirma Adv. Jesper Knudsen J.nr. 267175-HUP VEDTÆGT FOR SØV-FONDEN KOLDING 1. Fondens navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er SØV-Fonden Kolding. 1.2 Fondens binavn er Socialøkonomisk Fond Kolding.

Læs mere

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S v/ Advokat Thomas Schioldan Sørensen J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Stk. 3. Stk. 4. Fondens navn

Læs mere