Kommende arrangementer, noter i kalenderen. Lørdag den 6. september Fællestur til Århus Fredag den 10. oktober Italliensk aften i madklubben

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kommende arrangementer, noter i kalenderen. Lørdag den 6. september Fællestur til Århus Fredag den 10. oktober Italliensk aften i madklubben"

Transkript

1 April 2003

2 2 OPSLAGSTAVLEN Fredag den 25. april kl. 19,00 Gymnastikopvisning/Sangaften Mandag den 28. april Sidste tilmelding til Sommer gymnastik/powerwalking Onsdag den 30. april Sidste tilmelding til Eventyr løbet Torsdag den 1. maj kl. 17,00 Start Sommergymnastik Mandag den 5. maj kl. 19,00 Start Powerwalking Torsdag den 29. maj kl. 11,00/11,45 Eventyrløbet Fredag den 30. maj Sidste frist for betaling af kontingent Søndag den 15. juni kl. 11,00 Skibhusløbet Kommende arrangementer, noter i kalenderen. Lørdag den 6. september Fællestur til Århus Fredag den 10. oktober Italliensk aften i madklubben HUSK sidste frist for betaling af kontingent er den 30. maj. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37. Kom evt. pengene i en kuvert, sammen med den del af girokortet hvor navnet står på. Meddel foreningen hvis I er flyttet, eller vil meldes ud.

3 3 Gymnastikopvisning og Sang aften Fredag den 25. April kl i samlingssalen Er I klar til en masse spændende gymnastik så kom og vær med. Jeg har mange ideer til sjov og måske også anderledes gymnastik til fedt musik. Sådan skrev Anne i gymnastikprogrammet før vintersæsonen startede, og nu bliver der så mulighed for at se, hvad hun har lært alle sine piger. Fredag den 25. april kl. 19,00 udløses spændingen alle er velkommen til en sjov og hyggelig aften, med både gymnastik og sang. Efter opvisningen og en forfriskning, overtager Neel Buur scenen, hvor hun har tilrettelagt et spændende syng sammen program med overraskelser undervejs. Hun har også taget hensyn til at der er Sang og Gymnastik børn med, så der bliver noget for hele familien. Helt igennem endnu en god Sct. Hans er aften, der er vær at gå efter, så mød op, ung som ældre til et hyggeligt sammenværd.

4 4 Kom i løbeform med Sct. Hans erne Løbeafdelingen mødes på Marienlyst hver mandag og onsdag kl. 17,30, hvor vi begiver os ud på forskellige ruter, alt efter hvor lang man vil løbe. Vil du/i være i form til Eventyrløbet, eller måske løber i forvejen, men gerne vil have nogen at følges med, så mød op. Det er altid lettere at komme af sted, når der er nogen der venter på en. Evt. spørgsmål til Bent, tlf Løbeafdelingen holder sommerferie i juli måned. Sidste træningsaften bliver den 30. juni, og vi starter op igen den 4. august. Men husk!! Det er godt at holde formen ved lige, også i ferien. Nye vedtægter På generalforsamlingen den 2.7 marts fik vi nye vedtægter, årsagen er at kommunen for et års tid siden forlangte at vi skulle ændre dem, af hensyn til det tilskud vi får fra det offentlige, når vi for eksempel låner skolens lokaler. De nye vedtægter får den betydning at vi ikke længere må kalde vores kontingent for familiekontingent. Fremover er det den der står på girokortet der er medlem, men derfor kan hele familien stadigvæk deltage i alle vores tilbud. Det får kun en betydning ved generalforsamlingen, hvis der skal stemmes om et eller andet. Formanden

5 5 Sommergymnastik Som en ny form for sommergymnastik, prøver vi i år at starte et POWERWALKING hold, i maj og juni. Powerwalking er en populærbetegnelse for rask gang med armsving, ofte i intervaller. Ved powerwalking forbrænder man ligeså meget som ved jogging og aerobic, men der er ikke nær så stor belastning på knæ, ryg og hofter. Så hvis I/du har lyst til god motion og frisk luft, så mød op i skolegården på Sct. Hans Skole, iført løstsiddende tøj, mandag den 5. maj kl. 19,00. Turene varer hver gang ca. 45 minutter. Minimum 12 deltagere, dog max 20. Vel mødt Maj Sommeren nærmer sig, så nu er det ved at være sidste chance for at pudse formen af, inden vi skal til stranden. Torsdag den 1. maj kl. 17,00 til ca. 18,15, starter holdet med fedtforbrænding og bodytoning. Som sidste år er det Tina der tager sig af torsdagens sommergymnastik i maj og juni, og alle der kender hendes hold, ved at de nok skal få rørt alle dele af kroppen. Mindst 12 deltagere. Powerwalking Sommergymnastik Instruktør: Maj Olsson Instruktør: Tina Tripsen Start: Mandag den 5. maj Start: Torsdag den 1. maj Sted: Skolegården Sct. Hans Skole Sted: Drengesalen, Sct. Hans Skole Tid: 19,00 ca.19,45 Tid: 17,00 ca. 18,15 Pris: 60,- kr. Pris: 100,- kr. Tilmelding til Aase Nielsen, Windelsvej 82, tlf , senest den 28. april. Husk det er vigtigt I tilmelder jer, da holdene kun bliver gennemført hvis der er nok tilmeldte. Betaling Den første træningsaften vil jeg tage imod penge, (spar portoen) eller i vil få udleveret et girokort. Aase

6 6 SKIBHUSLØBET igen, igen Søndag den 15. juni er det 13 gang Sct. Hans erne kalder til Skibhusløb. Løbet er ved at være et man husker, og et mange har lyst til at deltage i. Afviklingen af løbet bliver efterhånden også nemmere, når alle hjælpere kender deres pladser og funktioner. Løbet foregår i Skibhuskvarteret, og skovene omkring Marienlystcentret. Benyt chancen til at deltage og få lidt motion, samtidig med at I kommer rundt i jeres kvarter. Start og mål: kl. 11,00 fra Marienlystcentret, hvor der er mulighed for omklædning og bad. Distance: 10 km. og 4,6 km. Diplom: Til alle der gennemfører. Pris: 30 kr. for voksne, og 15 kr. for børn ( 14 år inkl. ) Tilmelding: Fra kl. 10,00. Vi håber at rigtig mange Sct. Hans ere vil bakke op om vores eget løb. Godt løb. Eventyrløbet Danmarks største motionsløb, Eventyrløbet, foregår Kr. Himmelfartsdag, der i år er den 29. maj. Starten går kl. 11,00 for 10 km. og kl. 11,45 for 5 km. Sct. Hans erne skal selvfølgelig også stille med et hold, så hvis I ønsker at stille op for foreningen er tilmeldingsfristen den 30. april. Startgebyr: Til og med 2. maj: 0-8 år gratis 9-14 år kr. 50,- fra 15 år kr. 80,- Efter den 2. maj: 0-8 år kr. 20, år kr. 70,- fra 15 år kr. 100,- Husk børn fra 0-8 år skal tilmeldes. Alle der stiller op for foreningen får det halve af startgebyret betalt. Tilmelding til Aase/Bent Windelsvej 82, eller på tlf Det er vigtigt at overholde tidsfristen, da startnummeret efter løbet giver adgang til alle tiders koncert med BAMSES VENNER, så der bliver rift om at deltage. Betal venligst jeres andel af startgebyret når I tilmelder jer.

7 7 Fællestur til Århus Lørdag den 6. september. Sammen med foreningen Nøjsomhed i Skallebølle, skal vi for tredje år i træk på langfart til et spændende sted i Danmark. Og denne gang er det Århus. De sidste detaljer i planlægningen er ikke helt på plads med Ørsted Turistfart, men det er de i næste blad. Vi kan dog røbe at vi skal i Den gamle by og at vi skal se botanisk have. Vi er ved at undersøge en guidet rundvisning i centrum og det ligger fast at vi skal spise aftensmad i Tivoli Friheden. Sæt kryds i kalenderen nu, for det bliver en forrygende dag. På foreningens vegne Bodil. En fantastisk bidronning Hendes mund er ustandselig rimpet sammen, men i den anden ende er hun mere åben. Familiens dronning, snerpet, forurettet og lidende fremstillet af Ann-Mari Max Hansen, skal jo bekræftes og føle, hun lever, og det kan være svært når man lever i et provinshul med en biologi- og biavlermand. Men så er der jo heldigvis Charles, en charlatan iført charmeklud og hurtige replikker, et intellektuelt nul med konstant kriller i rumsterstangen, spiller af Kurt Dreyer. Sådan kan man læse starten af anmeldelsen, i den lokale avis, til Kærlighed og bistik. Vi 21 Sct. Hans ere der havde købt billet, fik en fantastisk aften med gedigen og afslappet underholdning. Et stykker der var fyldt med verbale grovheder og humor. Aftenen sluttede på Chookus Nes med en dejlig anretning bestående af grillede laksetomater, fyldte avocado + meget mere, i alt en rigtig hyggelig aften. Vi glæder os til næste arrangement.

8 8 Beretning ved generalforsamlingen den 27. marts 2003 Medlemstallet i foreningen ligger på 184. Det er ca. det samme som sidste år Gymnastik Gymnastikafdelingen har haft en god sæson. På sidste generalforsamling fortalte jeg at vi skulle ud for at finde to nye instruktører, da hverken Shila eller Betina havde mulighed for at fortsætte. Maj Olsson, som har gået til gymnastik ved Shila i mange år, har overtaget Callanetic. Anne Thorsen har taget sig af pigerne i stedet for Betina, og Tina Tripsen har fortsat haft Bodytoning og Step. Som noget nyt, har vi lavet et motionshold, som jeg har fornøjelsen at stå for. Det er et hold der består af næsten lige mange damer som mænd. Der er stor tilslutning til alle holdene. Vi har en instruktør mere der hedder Signe Nielsen, hun forsøgte at lave et hold med gymnastik for ældre, men desværre var der ikke tilslutning nok til holdet. Næste sæson vil hun prøve igen, med ryg gymnastik. Næste sæson stopper Anne desværre, hun kan ikke afse tid til det. Sommergymnastikken starter først i maj, under ledelse af Tina Tripsen. Der kommer mere om det i næste klubblad. Som noget nyt kan jeg nævne at Maj Olsson, her til sommer, prøve med powerwalking, hvis der ellers er tilslutning til det. Powerwalking betyder hurtig gang, hvor man bruger armene meget. Løbeafdelingen Løberne træner stadig mandag og onsdag fra Marienlyst centeret. Vi har fået en lille tilgang, men der kan nemt være mange flere. Løberne har som sædvanlig deltaget i diverse motionsløb rundt om på Fyn. Til Eventyrløbet var der tilmeldt ca. 30 gennem foreningen plus mange flere som stillede op for diverse firmaer og foreninger. Det viser at der er stor interesse for at løbe, men de fleste foretrækker at løbe alene

9 9 eller på andre tidspunkter end vi gør i Sct. Hans erne. Eventyrløbet i år bliver d. 29 maj og hvis i stiller op for foreningen, skal vi ha besked inden den 30 april, og husk at foreningen betaler det halve af startgebyret. I H.C. Andersen maratonløbet var der også deltagere fra Sct. Hans erne. Skibhusløbet havde ca. 82 deltagere og vi var så heldige at få pressedækning, der kom besøg af en journalist og en pressefotograf fra Fyens Stiftstidende. Det kommende Skibhusløb er søndag d. 15 juni og jeg vil opfordre så mange som mulig til at deltage i løbet. Der er også brug for folk til at gi en hånd med ved selve afviklingen af løbet. Sct. Hans erne har deltaget med et hold i DGIs terrænløb i vinter, hvor vi som sædvanlig arrangerede et af løbene i skoven omkring Marienlystcentret. Vi fik en forskrækkelse da det viste sig at man ikke kunne løbe der hvor vi plejer, på grund af kabelarbejde. I sidste øjeblik måtte jeg lave en alternativ rute, men deltagerne tog det heldigvis pænt. Jeg vil gerne sige tak til alle dem der havde bagt kage, det er meget populært når man kan få kaffe eller te og et stykke kage efter løbet på en kold vinterdag. Madklubberne Vores to madklubber mødes stadig, henholdsvis den første og den anden fredag hver måned. Sangkoret Sangkoret har fået en ny leder, han hedder Carsten Hessum. Den tidligere leder, Poul Christian, stoppede sidste år da han rejste til Canada. Vi har allerede hørt koret en gang under Carstens ledelse det var til julehyggen i december og i aften skal vi høre dem igen, når generalforsamlingen er slut. Teater og natmad Som noget nyt prøvede vi sidste år at lave en teater tur med efterfølgende natmad. Vi havde reserveret nogle billetter til en forestilling på Nedergadeteatret. Efter forestillingen var der natmad på Cafe Mauritz på Skibhusvej. Der var stor tilslutning og tilfredshed med arrangementet, og vi har valgt at prøve en gang til. Denne gang bliver det en forestilling

10 10 på sukkerkogeriet der hedder Huble boy. Natmaden bliver på Froggies cafe. Arrangementet finder sted den 4 april. Bustur til Sønderjylland I september sidste år havde vi sammen med foreningen Nøjsomhed fra Skallebølle, arrangeret en bustur til Sønderjylland, hvor turen blandt andet gik til Ribe, Tønder og Emil Nolde museet. Det er anden gang vi har lavet et fælles arrangement med Nøjsomhed, og den 6 september er der planlagt en tur til Århus med besøg i den gamle by. Mere herom i det næste blad. Skibhus-festivalen Den 31 august var vi igen med i et fællesarrangement i Victorieklubben. Der var deltagelse af masse forskellige foreninger, og vores andel bestod i at sælge de meget populære pandekager, som Jens Arne og Frits er specielister i. Vi skulle desuden sælge fadøl og sodavand og vi fik en meget travl eftermiddag. Der var rigtig mange mennesker og de fleste skulle hen forbi vores boder. Vi havde valgt at flytte klubfesten til den dag, for at prøve noget nyt. Det var vores håb at vi kunne få nogle af de mange mennesker til at komme til festen. Vi havde stillet en stor grill op, så vi kunne stege vores medbragte mad. Om aftenen havde vi arrangeret en tryllekunstner til underholdning for børn og voksne. Resten af aftenen spillede Gengangerne op til dans. Desværre kom der ikke ret mange til festen som vi havde håbet. Næste gang der er Skibhus-festival er det samtidig Sct. Skoles 125 års fødselsdag, og i den forbindelse skal der ske en hel masse, som vi skal involveres i. Helt nøjagtigt hvad det bliver ved vi ikke endnu, men i løbet af foråret og sommeren kommer der mere om arrangementet. Klatrehallen Vi har også været en tur i klatrehallen, for at afprøve vores højdeskræk. Vi

11 11 var lige ved at aflyse arrangementet på grund af manglende tilslutning, men i sidste øjeblik meldte folk sig til og det var lige før vi blev for mange. Der er en begrænsning på 20 deltagere ellers koster det en ekstra instruktør. Svampeturen Den årlige svampetur skulle havde fundet sted den 29 september, men den blev desværre aflyst. Sigfred Pedersen aften I november måned havde vi besøg af Benni og Povl Gammelgård, som fortalte om Sigfred Pedersens liv. Sigfred Pedersen var Bennis farbror, og hun fortalte underholdende om hans liv, og sang nogle af hans mindre kendte sange, medens hendes mand Povl spillede til. Der blev også tid til at tilhørerne kunne få rørt stemmebåndene, til hans mere kendte sange. Syng sammen aften Nu vi er ved det med at synge, så får vi endnu en gang besøg af Neel Buur, som kommer og synger sammen med os. Arrangementet er flyttet fra den 27 februar til den 25 april. Sammen med syng sammen aftenen har vi gymnastikopvisning for Anne Thorsens piger. Anne har arbejdet med pigerne hele vinteren, og det bliver spændende at se hvad de har fundet på. Vi er nogle stykker der har været så heldige at se hvad de har øvet på om tirsdagen, og i har noget at glæde jer til. Kommende arrangementer Af kommende arrangementer kan nævnes en brombær tur til Romsø og en aftentur til zoo med madkurv, hvor vi skal putte dyrene. PBV. Bent Nielsen

12 Formand: Bent Nielsen Windelsvej Odense C tlf: Næstformand Kasserer: Annelise Rasmussen Bøgebjergvej Odense C tlf: Bestyrelse: Bodil K. Petersen Egebæksvej Odense C tlf: Ejnar V. Thorsen Windelsvej Odense C tlf: Gert Hansen Baumgartensvej Odense C tlf: Lene Kornelius Windelsvej Odense C tlf: Svend Thorsen Victoriagade 30 B 5000 Odense C tlf: Bestyrelsessuppleanter: Else Madsen Holmehusvej Odense C tlf.: Vagn Egdal Kalørvej Odense V tlf: BennyJørgensen Monbergsvej Odense C tlf: Revisor: Hans Brun Emilievej Odense C tlf: Helge Larsen Mågebakken Odense SVtlf: Revisorsuppleant: Peter Nielsen Tranevej Odense C tlf: Blad: Jens Arne Petersen Egebæksvej Odense C tlf: Bliv medlem af Sct. Hans erne. Kontingent for ét år er 50 kr. (1/4-31/3). Betales når du melder dig til. Afleveres til et medlem af bestyrelsen. Navn Adresse By Telefon

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen April 1999 2 Aktivitetskalender: Til opslagstavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der motionsløb eller gåtur fra Marienlystcentret, vælg 3 km, 5 km, 8 km eller længere rute. 22. 23. 24. April Shat

Læs mere

Endelig lykkedes det! Opslags tavlen. Sct. Hans erne

Endelig lykkedes det! Opslags tavlen. Sct. Hans erne Marts 2000 2 Sct. Hans erne Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Opslags tavlen 30. mats kl. 19.30 Generalforsamling

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37.

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37. Maj 2000 2 Sct. Hans erne Opslags tavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 12. maj kl. 19.00 Klubfest, Skoletorvet

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

Juleafslutning. Den 2. december 2010 Kl i Rød bygning på Sct. Hans Skole.

Juleafslutning. Den 2. december 2010 Kl i Rød bygning på Sct. Hans Skole. November 2010 2 OPSLAGSTAVLEN 28. november Cross løb Hedvigslundskoven 2. december Juleafslutning 12. december Cross løb Holeskov 16. januar Cross løb Skibhusskoven 4. februar Chokoladeforedrag 13. februar

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding/eventyrløb søndag 23. april Sidste bestilling/t-shirt mandag 01. maj Start sommergym. EFFEKT m/m torsdag 04. maj kl. 17.00 Start Pilates

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2005 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Kalender: Generalforsamling torsdag 31. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet fredag 1. april Teater & Natmad fredag 29. april Eventyrløb torsdag

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

DGIs Cross Løb 2012/2013

DGIs Cross Løb 2012/2013 September 2012 2 OPSLAGSTAVLEN 28. september Sidste tilmelding Oktober Festen 12. oktober Midtfyns Bryghus 13. oktober Oktober Festen 13. oktober Sidste tilmelding Weekend Syning 28. oktober Zumba Event

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2005 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Kalender: Teater & Natmad fredag 29. april Start Store Bolde mandag 2. maj kl. 17.00 Start Intensiv effekt tr. mandag 2. maj kl. 18.00 Eventyrløb torsdag 5.

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

April 2014 2 OPSLAGSTAVLEN 25. april Sidste tilmelding Ladywalk 28. april Sidste tilmelding Sommergymnastik 01. maj Start Sommer-STRAM OP 05. maj Start POWER Gym. og Zumba 06. maj Start Sommer Zumba og

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Den 1. juni Sidste frist for betaling af kontingent. Den 8. juni. Kl. 15.00 Danmark stafetten på Tåsinge

Den 1. juni Sidste frist for betaling af kontingent. Den 8. juni. Kl. 15.00 Danmark stafetten på Tåsinge Maj 2002 2 OPSLAGSTAVLEN Kom i løbeform med Sct. Hanserne Løbeafdelingen mødes på Marienlyst mandag og onsdag kl. 17,30 hvor vi begiver os ud på forskellige ruter rundt omkring i Odense. Vil du også være

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

SKIBHUSLØBET. Søndag den 17. juni kl. 11.00, er det 22. gang Sct. Hans erne arrangerer Skibhusløbet.

SKIBHUSLØBET. Søndag den 17. juni kl. 11.00, er det 22. gang Sct. Hans erne arrangerer Skibhusløbet. April 2012 2 OPSLAGSTAVLEN 22. april Sidste tilmelding Ladywalk 27. april Sidste tilmelding Sommergymnastik 01. maj Start Trim kroppen og Zumba 03. maj Start Torsdags holdet 07. maj Start POWER Gym. og

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN.

OPSLAGSTAVLEN. November 2004 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Søndag den 31. oktober kl. 10.00 Søndag den 21. november kl. 10.00 Torsdag den 25. november kl. 19.30 Søndag den 12. december kl. 10.00 Søndag den 9. januar

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN Påmindelse:

OPSLAGSTAVLEN Påmindelse: August 2002 2 OPSLAGSTAVLEN Den 31. August kl. 13.00 Skibhusfestival Den 31. August kl. 18.30 Sct. Hans er Fest Den 2. September kl. 17.00 Start Callanetic Den 2. September kl. 18.15 Start Ældregymnastik

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Opslagstavlen.

Opslagstavlen. April / Maj 2008 2 Opslagstavlen www.scthanserne.dk 1. maj Eventyrløbet 6. maj Start Sommer Yoga 8. maj Start Torsdags Holdet 22. maj Midtfyns Bryghus kl.18.30 15. juni Skibhusløbet kl. 11.00 Kom i løbeform

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014

Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Solstrålen Årgang 21 Maj 2014 Telefonliste Plejecentret Solbakken 8911 1300 Køkkenet kl. 07:15-13:00 8911 1306 Sidste frist for tilmelding til mad samme dag: Varm mad til middag - senest kl. 08:00 Smørrebrød

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL MARINETELEGRAFEN Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL Nr. 28 2009 Opråberen!!! Har du fået overrakt dit medlemsemblem? Vi har stadigvæk nogen medlemsemblemer liggende, som det

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

Aktiviteter Februar 2016

Aktiviteter Februar 2016 Aktiviteter Februar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage Tirsdage Kl.13.00: Onsdage

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende:

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. HUSK Meddel kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen. Mail: torben.jensen@scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. HUSK Meddel kassereren hvis I flytter, eller gerne vil meldes ud af foreningen. Mail: torben.jensen@scthanserne.dk Februar 2014 2 OPSLAGSTAVLEN OPSLAGSTAVLEN 25. februar Cykelmøde 13. marts Generalforsamling 01. april Sidste tilmelding Eventyrløbet 25. april Sidste tilmelding Ladywalk 25. maj Ø tur Drejø 26. maj Ladywalk

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

OPS LAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPS LAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk December 2008 2 OPS LAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 23. November Cross løb Marienlyst Skoven 11. December Juleafslutning 14. December Cross løb Hole Skov 11. Januar Cross løb Sandhus Skoven 30, januar 2009

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk April 2004 2 OPSLAGSTAVLEN Lørdag den 17. april kl. 15.30 Onsdag den 20. april Torsdag den 29. april Mandag den 3. maj kl. 17,30 Mandag den 3. maj kl. 17,00 Tirsdag den 4. maj kl. 18.00 Torsdag den 6.

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS!

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! KONTAKTOPLYSNINGER PÅ ARBEJDSGRUPPEN: SOLVEIG ØSTERBY LARSEN 21 79 09 47 CLAUS SKYTTE MADSEN 51 71 55 24 RANDI HØJ

Læs mere

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt september 2016-10. januar 2017 Indholdsfortegnelse Sensommertur... 3 Underholdning og fællessang... 3 Foredrag... 4 Juleunderholdning/koncert... 4 Nytårskoncert... 5

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2015

Nyhedsbrev Oktober 2015 Nyhedsbrev Oktober 2015 Fælles Ude 42: I efterårsferien er der pasning for de tilmeldte børn. I denne uge er der ikke planlagt noget fast. Husk! Hvis der er ændringer til de udmeldte tider, skal det meldes

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere