Jagt i Spanien Med indkvartering hos danske værter Ibex, mankefår og muflon

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jagt i Spanien Med indkvartering hos danske værter Ibex, mankefår og muflon"

Transkript

1 Jagt i Spanien Med indkvartering hos danske værter Ibex, mankefår og muflon Troels med flot repræsentativ beceites Ibex nedlagt i bjergene øst for Valencia Cirka 70 km stik vest for byen Valencia ligger en dejlig spansk Landejendom Finca Gaeta placeret cirka 700 meter over havet på et lille plateau med en fantastisk udsigt mod øst og syd over olivenlunde, mandelplantager og massive rå bjergformationer. På Finca Gaeta bor danske Lene og Troels Petersen, som for godt 10 år siden solgte deres virksomhed og besluttede, at de ville prøve lykken som udenlandsdanskere. De tabte deres hjerte Spanien, til kulturen til landskabet og sidst men ikke mindst til spanierne. For få år siden købte de Finca Gaeta, som de har gennem renoveret så stedet i dag fremstår næsten som ny og meget indbydende for vores gæster. Her fornemmer man for alvor, at Spanien er andet og meget mere end hvide sandstrands, parasoller og stribevis af kedelige badehoteller og swimmingpools. Her er spansk!

2 Sådan bor og spiser du. I gæstehuset hos Lene og Troels er der plads til i alt 8 sovende gæster fordelt på fire soverum. Her er indrettet et dejligt stort køkkenalrum med 8 spisepladser og ligeledes bløde møbler til 8 og satellit TV til alle. Her er tre toiletter med dush. Fra husets vinduer mod sydøst er der panoramaudsigt så langt øjet rækker. Lene serverer enten maden i gæstehuset eller i parrets private gemakker alt efter vores jægeres ønske. Maden er spansk inspireret, rigelig og særdeles lækker og velsmagende. Ved ankomsten finder man et lille menukort som fortæller hvad menuerne består af de enkelt dage og måltider. Indkvarteringen er veludstyret med drikkevarer af enhver art, som man køber for yderst rimelige priser. Et køleskab holder drikkevarerne kolde og vinen kan serveres tempereret efter ønske. Troels agerer guide for vores gæster og er selv med på jagterne i det omfang, som det kan lade sig gøre. Troels har en fint samarbejde med Miguel, som er derboende blot et kvarters kørsel fra Finca Gaeta helt oppe i bjergene på en skøn og rigtig spansk landejendom med dyrehold Miguel og hans familie (tre sønner, en datter og en svigersøn) har viet livet 100 procent til jagten og er organisator af alle Jelling Jagtrejser gæster i samråd med Troels i denne skønne region af Spanien. Troels er et kæmpe aktiv for Jelling Jagtrejser, da ingen af de spanske jægere er fremmedsprogligt særligt stærke og kun taler spansk, som både Lene og Troels mestrer.

3 Jagten på Ibex Miguel har cirka 100 macho Ibex bukke af arten beceites til afskydning inden for en radius af cirka 100 km. Her er selvfølgelig tale om jagt på den frie vildtbane på titusindvis af hektarer kuperet bjergterræn. Jagten foregår som en kombination af kørsel med firehjulstrækkere for observation af dyrene kombineret med til tider lange pürsch i meget forskelligartet natur, hvor vegetationen er lav og tæt med mange mindre fyrretræslunde fordelt på bjergskråningerne. Jagten kan tilpasses de enkelt jægers fysiske formåen og ønsker, så man behøver ikke være så bange for ikke at kunne slå til. Oftest lister man sig frem til forskellige udsigter over dale og modstående klippeformationer, hvor man spotter dyrene og indleder en strategisk anlagt pürsch i retning mod dyrene eller i den retning man forventer dyrene vil bevæge sig. Ibexen er ikke særlig stationær og er i konstant bevægelse, men det går ikke særlig hurtigt, hvorfor det ikke er noget problem at komme i rette skudposition. Ibexen er i brunst fra starten af oktober til begyndelsen af januar, så ugerne i oktober, november og december er de mest attraktive for jagten. Vi anbefaler at opholdet består af 4 dage med tre hele jagtdage, når man jager 1:1 - ønsker man at jeg 2:1 anbefaler vi 5 dages ophold og 4 jagtdage. Jager man i den optimal periode og er almindelig velskydende, får man sin Ibex indenfor få dages jagt. Skudafstande fra 50 og Op til 200 meter forventelig. Man kan komme ud på kanter og skrænter, hvor der er langt ned til begge sider, men fornuftig agtpågivende færdsel i et par solide pürschstøvler med en god stiv sål, betyder at man kan færdes sikkert og de spanske jagtfører tager sig sikkert af jægerne, da de selv har respekt for terrænet. Er man heldig at nedlægge sin Ibex ret hurtigt, kan man evt. fortsætte jagten på hundyr og kid, eller på kronhjort, vildsvin eller muflonfår. Efter skuddet tager Miguel sig af klargøringen af trofæet, som du kan få lavet som du ønsker det. De flest vælger at lade trofæet hovedmontere enten i Spanien eller herhjemme. Ønsker man trofæet sendt med hjem foregår det via den konservator som Troels har valgt at arbejde sammen med. Trofæet sendes til Madrid og derfra til DK. Nogen vælger at lukke øjnene og rejse hjem med trofæet nedsaltet i kufferten.

4 Jagten på andre arter Miguel tilbyder jagt på de fleste jagtbare arter i Spanien. Inden for overkommelig køretid, kan han klare formidle jagt på vildsvin, muflon, mankefår. Disse arter jages som regel hvis Ibexen skulle blive skudt på dag ét eller to, hvis vores jagtgæster ønsker det. Der kan evt. fortsættes med jage Ibex hundyr og kid. Våben og beklædning Miguel besidder indtil mange velskydende våben af flere forskellige mærker monteret med ny og moderne optik. Kaliberen der anvendes er 243, 270 og lignende langt og fladt skydende kaliber, som er de bedste og de rigtige til jagten. Vi anbefaler at man lejer våben hos Miguel ( 100), man får lov at skyde prøveskud, så man kender både aftræk og rekyl. Vi har erfaret at medbringer man egen riffel er forholdene i de spanske lufthave til tider lidt tunge og komplicerede, ligesom der opkræves afgifter for selv at medbringe våben. Vinteren i Spanien kan være kold. Specielt er det koldt om natten og morgenen indtil solen får sit tag i dagen. Vi anbefaler beklædning som på en almindelig efterårsjagt i Danmark. Vigtigst af alt er et par solide vandtætte læderstøvler med god støtte til vrist og svang. Vi anbefaler også at man medbringer gaters, da en del a den lave vegetation er stikkende og ikke rar at få i støvlerne. En hue eller kasket med ørelapper kan være en behagelighed i en kold vind på en bjergside og husk, fryser man fingrene fryser hele kroppen! Medbring en god rygsæk, hor du har plads til en ekstra trøje eller efter en anstrengende og varm pürsch kan tage din trøje af. Din beklædning skal frem for alt være åndbar. Tag din partner med på tapaskursus Det er ikke ofte at vi anbefaler vores jagtgæster, at tage sin partner med på jagtrejse, men her er en oplagt mulighed. Lene tager sig gerne af din partner eller din kæreste, mens du er ude på jagt. Lene arrangerer nogle mindre, men særdeles inspirerede tapaskurser og laver dejlig spanskinspirerede småretter, som du kan tage med hjem og praktiserer i det danske køkken. Kurset ender ud med en lille gave i form af en tapaskogebog i som Lene selv har lavet. Opskrifterne sendes i

5 form af en PDF-fil til din mailadresse. Alt sammen foregår det hyggelig og stemningsfuld atmosfære tilsat lidt lokal god rødvin. Når du så kommer hjem fra jagten, spises hvad kursisten har fermstillet af lækkerier, imens du / I var ude på jagt. Efter jagten Er der tid i overskud eller har din partner lyst til lidt spansk kultur og / eller stor natur vil vores værter forslå forskellige lokale aktiviteter. Nedestående er blot forslag, som kan iværksættes på stedet eller forud reserveres til ledsagerne. Ønsker du vores værters deltagelse må du regne med en timeløn til dem på 30,- pr. person. Sejltur Sejltur på floden Jucar i 1 1/2 time. Se Spaniens Gran Canyon. Prisen er 15 Euro per person. Skal forudbestilles. Ca. 1/2 times kørsel fra Finca Gaeta. Vandreture Der er rigtig mange afmærkede vandrestier i området. Der findes stier i mange sværhedsgrader. Vi giver gerne forklaring om hvor man kan vandre. Hvis det ønskes kan vandreturen også arrangeres sammen med Lene. For personer der er på helpension vil prisen være 45 euro per person med minimum 2 deltagere. Der vil være et let måltid undervejs. Vi spiser en sen frokost efter hjemkomsten. Vinsmagning Finca Gaeta ligger midt i vindistriktet Utiel-Requena. I weekenderne er det muligt at besøge den gamle vingård Torreoria der ud over vin også fremstiller spansk champagne, der hedder Cava. På hverdage kan man besøge vinkooperativet Covinas i Requena. Begge dele skal bestilles på forhånd. Besøget bestilles af Troels og Lene og vejforklaring gives. Prisen er fra 3-10 euro per person afhængig af hvor meget vin man ønsker at smage. Hvis man tager på vinsmagning kan vi anbefale at man spiser frokost på restauranten ved siden af det gamle slot i Requena. Her spiser man i en af de gamle kældre i den gamle bydel.

6 Krobesøg I vores lille landsby ligger den lokale kro, der ejes af familien Iranzo. På kroen betjenes man af de to sønner, Luis og Jose. Gamle mor Fina er i køkkenet sammen med sønnernes koner Dolores og Pilar. I det ene hjørne sidder gammelfar Miguel. Kroen serverer traditionel bondekost som rigtig mange borgere fra Valencia ynder at tage op til som udflugtsmål i weekenderne. Det er også en oplevelse bare at besøge baren for at få en øl eller et glas vin. I forbindelse med kroen ligger familiens slagterforretning. Sønnerne tager sig også af familiens fåreflok og slagter fårene og laver spændende pølser. Pølser og fårekød sælges i butikken og serveres også på kroen. Byfester I nærområdet er der ofte lokale byfester. Nogle er almindelige byfester, andre har et tema såsom vinfest, pølsefest, bålfest osv. Da datoerne varierer vil vi oplyse hvis der er fest i nærheden når en kunde har booket. Valencia I Valencia er byens Science Park et besøg værd hvis der er tid tilovers. Arkitekturen overgår operahuset i Sidney. Derudover er Valencia en hyggelig storby med et gammelt marked, kirker og en gammel bydel med en tyrefægterring. Man kan tage til Valencia i egen bil eller tage toget fra Bunol (30 km fra Finca Gaeta). Lige syd for Valencia kan man se Albufera, der er et vådområde, der dels er fuglereservat og dels findes der masser af rismarker. Hvis man spørger en person fra Valencia skal risen i en paella selvfølgelig komme fra Albufera ;-) Tæt på Albufera ligger også de lange skønne Middelhavsstrande. Husk at Middelhavet er dejlig varmt. F. eks er vandtemperaturen i oktober omkring grader så en badetur kan ikke helt udelukkes. Balneario Omkring 1/2 times kørsel fra Finca Gaeta findes et Spa-Wellness center med varme kilder. Der gives både wellness behandlinger, deciderede skønhedsbehandlinger samt medicinske behandlinger. Cykling Området er meget besøgt af cykelryttere både mountainbikes og landevejscykler. Der er desværre ikke nogle steder i nærheden hvor man kan leje cykler, men en ledsager kan jo overveje at medbringe sin egen cykel. Hvis en gæst har andre ønsker undersøger vi gerne mulighederne for at opfylde det! Udlejningsvogn - en klar og billig fordel. Vi anbefaler at man lejer en bil i lufthavnen - det koster ikke alverden og Jelling Jagtrejser formidler gerne bilne og fremsender en Voucher samt en kørselsbeskrivelse til Finca Gaeta sammen med din flybillet. Har du en mobil GPS, så tag den med, men ellers kan man fra lufthavnen i Valencia trygt køre efter beskrivelsen - køreturen tager en times tid. Flyver du til Alicante tager køreturen to timer, men det er stadig enkelt at finde vej. Fordelen ved lejebilen er, at hvis jagten skulle blive forholdsvis hurtig overstået, og man ikke ønsker at jage mere, så har man sin lejebil til rådighed, så man kan komme rundt i området og se på seværdighederne eller bare nyde naturen. Evt. afhentning i lufthavnen i Valencia eller Alicante tur / retur hhv. 200,- eller 375,-

7 Øvrige betingelser for arrangementet. Der henvises til Jelling Jagtrejsers alm. rejsebestemmelser i øvrigt, som er fremsendt sammen med faktura og rejsebevis. Nedlægges der ikke (mod forventning) nogen Ibex tilbage betales et beløb på 750,- til jægeren på hjemrejsedagen, hvis følgende betingelser ikke har været opfyldt: Der har ikke været en fair chance for jægeren til af afgive skud (indenfor 200 meters afstand hvor Ibexen har haft bladet til). Hvorvidt chancen for afgivelse af skud har været tilstede eller ej afgøres af jagtføreren i samråd med jægeren. Der er ikke afgivet skud (forbiskud, eller fundet sweiss, hår og eller bensplinter). Priser på Jagt og ophold i Spanien Prisen på Ibex inkluderer: 4 dages ophold med 3 hele jagtdage (indtil ibexen er nedlagt) spansk jagtlicens - helpension fra ankomsten til indkvarteringen (indtil 3 daglige måltider) alle drikkevarer er inkl. i prisen - jagtføring 1:1 eller 2:1. Trofæbehandling efter skuddet. Ibexen er et pænt repræsentativt trofæ ikke medalje. Nedlægges et medaljetrofæ uanset bronze, sølv eller guld betales ekstra DKK ,- Evt. medaljetrofæer skal bestilles og forudbetales. Pris pr. jæger ved 3 jagende deltagere jagtføring 1:1 DDK ,- Pris pr. jæger ved 2 jagende deltagere jagtføring 1:1 DKK ,- Pris pr. jæger ved 1 jæger jagtføring 1:1 DKK ,- Pris pr. ledsager DDK 4.795,- Kombiner med Muflon Er man heldig at nedlægge sit dyr tidligt i forløbet er der mulighed for at jage muflon ,- Muflonen er stort repræsentativt mellem 60 og 70 cm. Mankefår: Troels og Lene har ligeledes et skønt hus beliggende på et højdedrag ved Alicante med en pragtfuld udsigt over bjerglandskabet. Blot en halv time fra lufthavnen. Inden for en times kørsel fra huset findes der en storslået jagt på det spanske mankefår. Her er ligeledes mageligt plads til indkvartering af indtil 4 jægere. Trofæerne der jages er ligeledes repræsentative og ligger størrelsesmæssigt mellem 56 og 64 cm Jagten er 100 % sammenlignelig med den vi har beskrevet på Ibex, blot er arten en helt anden. Se fotos næste side. Pris pr. jæger ved 3 jagende deltagere jagtføring 1:1 DDK ,- Pris pr. jæger ved 2 jagende deltagere jagtføring 1:1 DKK ,- Pris pr. jæger ved 1 jæger jagtføring 1:1 DKK ,- Pris pr. ledsager DDK 4.795,-

8 Prisen inkluderer: 4 dages ophold med 3 hele jagtdage (indtil mankefåret er nedlagt) spansk jagtlicens - helpension fra ankomsten til afrejsen fra indkvarteringen (indtil 3 daglige måltider) alle drikkevarer er inkl. i prisen - jagtføring 1:1 eller 2:1. Trofæbehandlingen efter skuddet (klargøring til konservator) mankefåret er et pænt repræsentativt trofæ ikke medalje. Nedlægges ets medaljetrofæ uanset bronze, sølv eller guld betales ekstra DKK ,- Evt. medaljetrofæer skal bestilles og forudbetales. Kombinationsjagt Ibex & mankefår Geografien og de to indkvarteringer hhv. nær Valencia og nær Alicante gør det muligt at kombinere jagten på Ibex og Mankefår. Der er kun to timers kørsel imellem indkvarteringerne. Lene og Troels er fleksible og omstilling parate. Vi afsætter 6 nætter og 5 hele jagtdage til kombinationsjagten. Ellers inkl. som ovenstående. Pris pr. jæger ved 3 jagende deltagere jagtføring 1:1 DDK ,- Pris pr. jæger ved 2 jagende deltagere jagtføring 1:1 DKK ,- Pris pr. jæger ved 1 jæger jagtføring 1:1 DKK ,- Pris pr. ledsager DDK 6.995,- Er man heldig at nedlægge begge dyr tidligt i forløbet er der mulighed for at jage muflon ,- Muflonen er stort repræsentativt mellem 60 og 70 cm. Ikke inkl. i priserne Trofæafgiften indeholder et repræsentativt trofæ af hver af de nævnte arter til oplyst pris ikke medaljer Nedlægges der medaljetrofæer, bronze, sølv eller guld, betales et tillæg på DKK ,- Flybillet tur / retur samt udlejningsvogn eller afhentning i lufthavn. Dip and pack eller udstopning, hjemsendelse ofr forsikring. Alle udgifter til udflugter, ikke nævnte måltider, drikkevarer og serviceydelser, som ikke står nævnt i beskrivelsen. Jelling Jagtrejser & Scotsport Østjysk Huntingcenter, Kildeparken 32, 8722 Hedensted Tel / Fax &

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm!

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm! Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! GREYS GIFT LODGE Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen

Læs mere

GRØNLAND. Outfitter Johanne Bech

GRØNLAND. Outfitter Johanne Bech GRØNLAND Outfitter Johanne Bech En natur, der gavmildt byder på alt fra indlandsis til frodige dale, fra larmende vandfald til stille søer, fra snævre kløfter til uendelige vidder. Fra august, når mørket

Læs mere

Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola

Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola Ja, det lyder som en god historie, men ikke desto mindre er det korrekt,

Læs mere

Lad drømmen blive til virkelighed

Lad drømmen blive til virkelighed Lad drømmen blive til virkelighed ARGENTINA Argentina er uden sammenligning det mest interessante jagtland i Sydamerika, idet man i dette store og smukke land, kan få et væld af skønne jagtoplevelser.

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold

Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold Hvilket sprog foregår undervisningen på? På Zanzibar Højskolen taler vi nordisk. Det vil sige at vi taler en blanding af dansk, svensk og norsk, alt efter hvilke

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Bulgarien & Grækenland

Bulgarien & Grækenland Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Bulgarien & Grækenland Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Tjekkiet & Polen. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Tjekkiet & Polen. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Tjekkiet & Polen Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Liv, Natur & Kultur 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og

Læs mere

Portugal med Motocadia Tekst og foto: Gunnar Skrydstrup

Portugal med Motocadia Tekst og foto: Gunnar Skrydstrup Portugal med Motocadia Tekst og foto: Gunnar Skrydstrup Der er langt ned til Europas sydvestlige hjørne, men med fly kombineret med en organiseret tur eller leje-mc fra firmaet Motocadia kan det på en

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

Louises Vietnam. hemmelige tips til din personlige rejse. Louise Ariesen Rams

Louises Vietnam. hemmelige tips til din personlige rejse. Louise Ariesen Rams Louises Vietnam hemmelige tips til din personlige rejse Louise Ariesen Rams 1 Louises Vietnam - hemmelige tips til din personlige rejse Af Louise Ariesen Rams Louise Ariesen Rams Foto: Privat, Bo Løvschall,

Læs mere

Testimonials MontBlanc Adventure

Testimonials MontBlanc Adventure 2014 Testimonials MontBlanc Adventure Roberto Gallina MontBlanc Adventure November 2014 Indhold Vandring 2014 uge 29 med Jesper og sommeradventure uge 30... 3 Anette Sundby. Østerbro... 3 MontBlanc bestige

Læs mere

Vuelta a Asturias 2008

Vuelta a Asturias 2008 Vuelta a Asturias 2008 Det er endeligt blevet lørdag den 20. september, det er tidlig morgen, og vi er alle seks samlet i Gug (syd for Aalborg). Foran os venter en uges ferie i det spanske Asturien. Vi

Læs mere

Pakkeliste til sommerrejse i Grønland

Pakkeliste til sommerrejse i Grønland Pakkeliste til sommerrejse i Grønland Rigtig beklædning er forudsætningen for, at man får det bedste udbytte af en rejse, der foregår meget udendørs og i verdens smukkeste natur. Dette er vores forslag

Læs mere

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER UDGIVET FOR AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 Flybilletter 1. Bestil i god tid 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte tidspunkter

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR STORKØBENHAVNS JAGTFORENING EFTERÅR 2012 NR.

MEDLEMSBLAD FOR STORKØBENHAVNS JAGTFORENING EFTERÅR 2012 NR. MEDLEMSBLAD FOR STORKØBENHAVNS JAGTFORENING EFTERÅR 2012 NR. 2 www.sjf.dk Skydevogn på Kalvebod skydeterræn Lån Kreds 7 skydevogn Giv medlemmer og dig selv en rigtig fornøjelig og lærerig skydedag med

Læs mere

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer Ølsmagning En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE!

Læs mere

Del 9: Kvalitativ bosætningsanalyse

Del 9: Kvalitativ bosætningsanalyse BOSÆTNING 2014 Bosætningsmønstre og boligpræferencer i Aalborg Kommune Del 9: Kvalitativ bosætningsanalyse - Fokusgruppeinterviews Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Opsummering... 2 Gruppe 1: Seniorboligen...

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere

INDHOLDS- FORTEGNELSE

INDHOLDS- FORTEGNELSE Askov/Malt Jagtforening Jagtmagasinet 2015 www.askovmalt-jagt.dk INDHOLDS- FORTEGNELSE 2 BESTYRELSEN (nov. 2014) Ole P. Johnsen, formand...48 46 13 08/60 89 85 17 E-mail:...ole-amj@hotmail.dk Bent Knudsen,

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr Ecuador Fugletur i Ecuador Fugletur for kendere Følgede er en særlig rundrejse i Ecuador for en lille gruppe (max. 16 personer) af fugleinteresserede. Da vi stadig har nogle få ledige pladser på turen

Læs mere

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Efter utallige

Læs mere

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM AFREJSE: d. 1. -16. maj 2015 16 dage PRIS: DKK 21.900 kr. per person MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, smukke

Læs mere

Toscana Firma Event. Se hvad vi kan gøre - For en unik oplevelse

Toscana Firma Event. Se hvad vi kan gøre - For en unik oplevelse Se hvad vi kan gøre - For en unik oplevelse Må vi præsentere en helt ny dimension til dit næste firma event, som er: En helt Unik oplevelse for et begrænset antal virkelig kræsne deltagere. Max 20 deltager

Læs mere

Grønland sommer i midnatssolens skær

Grønland sommer i midnatssolens skær Rejs med hjerte, hjerne & holdning Grønland sommer i midnatssolens skær Dato 07-07-2015 Varighed 8 dage Pris 19.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Grønland sommer i midnatssolens skær Oplev alle højdepunkterne

Læs mere

KORSIKA. "Skønhedens Ø"

KORSIKA. Skønhedens Ø KORSIKA "Skønhedens Ø" Ruby Rejser Mejlgade 46 B 8000 Århus C. Tlf. 86 15 35 99 Fax 86 15 96 33 E-mail ruby@ruby-rejser.dk www.ruby-rejser.dk Giro 128 2522 Aps reg. nr. 220498 Reg. nr. 206 i Rejsegarantifonden

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2016/17. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2016/17. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 LANZAROTE Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere