Korsika, Kreta, Guadeloupe & Chamonix

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Korsika, Kreta, Guadeloupe & Chamonix"

Transkript

1 2010 Korsika, Kreta, Guadeloupe & Chamonix

2 Hvis det er umuligt at kede sig, har vi lykkedes. Vi har altid haft mad og liftkort inklusiv i vores skirejser. Ting som man alligevel skal anskaffe sig. På den måde gjorde vi det enklere at kunne fokuserer det vigtige at stå på ski. Når det kommer til vores sommerrejser vil vi gøre det lige så enkelt at fokusere. Men på hvad? Her skal det ikke være én aktivitet som dominerer! Tværtimod. Vores destinationer på Korsika, Kreta, de franske Alper og Caribien, har altid et bredt udbud af aktiviteter og alle af høj kvalitet. Når du er træt af at slikke sol venter oplevelser som vandring, dykning, smuk natur, spændende historie, rig kultur og god mad. Og vigtigst af alt, du slipper for følelsen af masseturisme. En grund til at vi vokser langsomt. Som det charterselskab vi trods alt er, er vi forsigtige i valget af rejsemål. Tag vores etablering på Kreta som fint eksempel. byen Almirida, der ligger lidt for sig selv og så langt væk fra turistmasserne, at det føltes rigtigt. Her kan vi tilbyde charter uden charterfølelse. Så det er ikke uden et stolt smil at vi kan give dig disse oplevelser i år. Du må være godt tosset, hvis du ikke lykkes med at finde din aktive ferie her. Velkommen.

3 Korsika Franskmændene kalder Korsika for Ile de Beautè, skønhedens ø. Ikke underligt. Her findes bjergene og havet. Her findes de krogede veje og byer oppe i himlen. Vi har tre destinationer, Calvi, Ile Rousse og Orizonte. Vælg efter behov. Og lyst. Kreta I byen Almirida har vi fundet den perfekte ferieoplevelse, uanset om du rejser med eller uden børn. Trygt uden at blive kedeligt. Du kan f.eks. finde smukke vandreture og kulturhistoriske mindesmærker i nærheden. Og byen, charmerende og fuldt af liv. Chamonix Hovedstaden for klatre- og vandrefolket byder på sol og klar bjergluft om sommeren. Desuden anbefaler vi cykel, golf eller paragliding som andre måder at opleve landskabet på. Du bor komfortabelt på Langley Hotel Gustavia. Guadeloupe Endelig har vi fundet et paradis i Caribien. Et som selvfølgelig er eksotisk, men som også har alt det andet. Maden, naturen, kulturen, eventyret, historien og menneskerne. For ikke at tale om de 27 grader som man her har året rundt.

4 Korsika Du bliver aldrig træt af det. Temauger Pilates, u. 33 & 34 Yoga, u. 33 & 34 Akvarelkursus, u. 21 & 36 Vandreuger, u & u GR 20 Centre, u. 35 Tennis Konkurrence juniorer, u. 19 Kultur-uge, u

5 Aktiviteter Tennis Klatring & Via Ferrata Vandring Sail & Surf Canyoning Dykning Ridning Leje bil Børneklub Det starter med at du sætter dig i bilen eller på cyklen og kører gennem den dramatiske og skiftende natur. Når du kommer frem til badestederne på vestkysten begynder du at måbe. Med gabende mund ser du de fantastiske klippeformationer som skyder op af havet. Ligesom du udfordrer din svimmelhed når kører rundt på den nordlige spids Cap Corse. Hold i rattet, så skal det nok gå godt. Hvis du stadigvæk ikke har fået nok af højde så er den centrale del af Koriska, én stor bjergkæde med 20 toppe på over 2000 meter. Et paradis for vandrere med en af verdens smukkeste vandringsture, GR20. Ja, det er vigtigt med naturen, og det er vigtigt med badestrande. Men det er ikke slut her. Du sidder på stjernrestaurenten i Calvi og nyder Moules Marinieres. Du dykker i det hav hvor dykkerscenerne fra Det Store Blå blev indspillet. Du drikker korsikansk vin, ja andre vine kan du ikke få. Du spadserer gennem en by på en bjergskrænt og stopper ved en enkel restaurant. Du får en pastis i varmen. Du forsøger at snakke fransk og mødes af venlighed. Du begynder at forstå den korsikanske separationsbevægelse. Hvor skønt at ingen McDonalds har lykkedes med at etablere sig her. Du begynder at planlægge næste besøg. For du vil helt sikkert, komme tilbage. Vores hotel på Korsika. Langley Hotel Napoléon Bonaparte Langley Hotel Orizonte Langley Hotel Méditerranée I Ile Rousse ligger vores hotel med historie fra 1900-tallet. Tæt ved ligger stranden midt i den harmoniske lille landsby og hvis du vandrer et lille stykke langs vandet kommer du til snorkelvenlige klipper. På vores hyggelige og fredfyldte hotelområde findes der pool og børnepool. Lige udenfor på torvet Place Paoli sker alt. Man spiller Boule, spiser en bid, tager et glas likør og snakker om fodbold. For børnene har vi en børneklub med sjov, spil og leg. På Orizonte får du strand og vand. Dvs. de bedste forudsætninger for afkobling. Og selvfølgelig aktiviteter. Vi har fyldt stranden med sjove ting som laserjoller, Hobiewaveskatamaraner, windsurfingboards osv. Der findes også tennisbaner og instruktører For børnene findes der børneklubben Langley Wavebreakers med alt fra opdagelsesture til filmaftener. En af de ting som gør at det her er vores familiehotel frem for andre på Korsika. I Calvi ligger vores byhotel. Her finder du kultur, byliv, strand og udendørsaktiviteter mellem hinanden. Og lige i nærheden findes en klippestrand for dig som snorkler. Hotellet er enkelt, men hyggeligt, og har fortorvsservering. En af grundene til at det ikke er egnet for børn. I øvrigt er byen meget gammel, men tilbyder alligevel både jetsetfølelse og dans. For ikke at tale om den daglige hygge med butikker, lystbådehavnen, patisserier og vinhandlere.

6 Kreta, Almirida Langleys kronjuvel i Grækenland.

7 Temauger Pilates, u. 20 & 21 Yoga, u. 20 & 21 Akvarelkursus, u. 40 Vandreuger, u. 17 & 42 Aktiviteter Tennis Vandring Dykning Cykling Ridning Leje bil Børneklub Da venetianerne i middelalderen fældede cypresserne på Kreta gik øen fra at være grøn til ikke at være det. Fra at være beskyttet mod vind til ikke at være det. Nu kan man jo ikke bebrejde cypresserne for ikke at have givet beskyttelse mod masseturismen men de spor som tidens tand har efterladt, burde have været færre. Vi tør ikke udtale os om venetianernes hærgen, bare om fraværet af masseturismen i Almirida. Og følelsen af de ægte græske omgivelser. Du vandrer gennem byen. Det er søndag og kretenserne kommer her for at slappe af og nyde, stranden og maden. Livet går sin stille gang i den lille fiskerby. Du bliver afslappet. Men, er det ikke en Zorba som står der ovre? Uanset hvad, er det tid til at nyde livet. Vores hotel på Kreta. Langley Hotel Almirida Bay Hotellet ligger højt og midt i en olivenlund. Beliggenheden er fantastisk med udsigt ud over bjergene og havet fra hotelterrassen. Det gør også at milde vinde let når hertil. Der er 500 meter til havet men hvis du vil køle af ved hotellet, så har vi 54 meter pool. Desuden en børnepool. For er der noget vi satser lidt ekstra på, er det børnene. Vi har børnemenuer, børnestole, legetøj og vores børneklub frister med sjov om dagen og film om aftenen. Nej, du behøver ikke at være barn for at aktivere dig ud over strandeventyret. Vores udflugter går bl.a. til Imbroskløfen, Knossos og andre spændende steder. Aktiviteterne er mange. Prøv f.eks. at cykle i bjergene til den smukke by Macheri eller spille tennis med vores instruktør eller på egen hånd.

8 Chamonix Når sneen er borte.

9 Temauger & aktiviteter Bjergbestigning Mont Blanc, u. 35 Vandreuger, u GR 5 Tour du Mont Blanc, u. 28 Gran Paradiso, u. 30 Klatring & Via Ferrata Canyoning Vandring Det her er stedet som tilbyder alpint skiløb i verdensklasse med fantastiske offpist muligheder. Alligevel er der flere besøgende om sommeren end om vinteren. Mennesker fra hele verden kommer til Chamonix for at klatre og vandre. Og der findes virkelig mange muligheder for det. Lige som der er mange andre bjergaktiviteter. 350 km vandringsture, 40 km mountain bike-ture, rafting, canyoning, paragliding og golf. Hvad med en topbjergsbestigning af Mont Blanc, Europas højeste bjerg som ligger og holder vagt over Chamonixdalen? Ud over Mont Blanc og populære italienske Gran Paradiso har vi flere andre ekstreme klatringer og vandringer. Men vi har også lettere udflugter. Nogle smukke to timers vandringer. Eller nogle som aktiverer andre dele af kroppen,. som f.eks. besøg på kunstmuséet Fondation Gianadda i Schweiz. Hvor hård eller afslappende ferie man end vælger at have, så forenes alle Chamonixrejser af aktiviteterne. Lige meget om sommeren som om vinteren. Om end ikke mere. Vores hotel i Chamonix. Langley Hotel Gustavia Midt i centrum ligger det med sine fire etager. Bygget i 1890 og nu en legende i Alperne. Hotelbaren Chamnre Neuf er blevet til et internationelt samlingspunkt for dem som vil spise og drikke godt. Og for den som kommer hjem efter en hård dags bjergaktivitet, er der ikke noget mere afslappende end at sidde i vores skønne sofaer ved det åbne ildsted.

10 Guadeloupe Rejser hele året. Til 27 grader. Aktiviteter Tennis Sail & Surf Cykling Dykning Vandring Canyoning Leje bil RIB båd Børneklub (nov april) Golf

11 Ser du det for dig, havet? De krystalblå farver som afslører at du er i Caribien. Mærker du lykken af at kaste dig i og bryde det bløde paradisvand? I såfald er du ikke unik. Vend dig nu i stedet om og kast det reklamebillede af paradiset af dig. Ta et dybt åndedrag. I det fjerne hører du fuglelyde fra junglen. Duften af det søde caribiske klima og soca-musikken fra en hytte langt væk, driller dine sanser. Madoplevelser fra dagen før giver påmindelser da du opfanger en svag kokos- og limeduft. Længslen efter aftenens kommende retter fra det kreolske køkken, vokser. Men nu, først en gåtur langs stranden, til baren på den anden side af vigen, for lidt god lokal rom, ingen tanker på andet lige nu. Vores hotel på Guadeloupe. Du kan rejse hertil næsten hele året rundt. Med de omtrent 27 grader i luften og vandet er det bare nogle få blæsende efterårsmåneder du skal undvære. Du bor enten på vores hoteldel eller i bungalow. Hvad du end vælger findes der air condition, minibar og tv. Og næsten altid havsudsigt. Vil du aktivere dig, så findes der sejle- og surfingmuligheder. For børnene findes vores børneklub (november april) hvilket indebærer en masse spændende aktiviteter. Alt fra træklatring til bådeudflugt og filmaftener. Cykel og bil lejer du via hotellet. Så får du mulighed at opdage natur og kultur på egen hånd. Noget som er helt trygt eftersom øen er en af de sikreste i Caribien. Ellers så tar du med på nogen af vores udflugter til seværdigheder som Réserve Cousteau eller til aktiviteter som canyoning eller dybdehavsfiskeri.

12 RETURADRESSE: LANGLEY, ØSTERBROGADE 53, 2100 KØBENHAVN Ø Bestil-tidlig-rabat. Bestil din sommerrejse til Korsika eller Kreta før den 28. februar 2010 så får du 500 kroner i rabat. Dette tilbud gælder for alle afgange 10. april 5. juni 2010, dog ikke uge 19 & 21. Kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter. Børne-& ungdomsrabatter. Vi tilbyder alle børn og unge op til 12 år, kroner 1.500,- i rabat på vores sommerrejser. Læs mere på Opdag Korsika. Vi tager dig med på en historisk rejse rundt på Korsika. I uge 20, 21 & 22 arrangerer vi Kulturuge i Ile Rousse. Det bliver en spændende uge med indslag af kultur, natur, historie og vin. Pris 360 kroner. Læs mere på NYHED! Nu flyver vi til Kreta fra København. Fra og med den 1. maj kan du flyve fra København til vores populære Langleyhotel i den lille by Almirida på Kreta. Læs mere på Læs mere og bestil rejse på eller ring Østerbrogade 53, København Ø, tel: Medlem i Rejsegarantifonden medlemsnummer Foto: Anton Renborg, Fredrik Schenholm, Carl Swensson

Testimonials MontBlanc Adventure

Testimonials MontBlanc Adventure 2014 Testimonials MontBlanc Adventure Roberto Gallina MontBlanc Adventure November 2014 Indhold Vandring 2014 uge 29 med Jesper og sommeradventure uge 30... 3 Anette Sundby. Østerbro... 3 MontBlanc bestige

Læs mere

Bulgarien & Grækenland

Bulgarien & Grækenland Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Bulgarien & Grækenland Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden

Læs mere

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning Sommer 2015 Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære Kreta Klassikeren indbyder til afslapning Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser 2 : Indhold Læs mere om vores rejser på detur.dk

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

KORSIKA. "Skønhedens Ø"

KORSIKA. Skønhedens Ø KORSIKA "Skønhedens Ø" Ruby Rejser Mejlgade 46 B 8000 Århus C. Tlf. 86 15 35 99 Fax 86 15 96 33 E-mail ruby@ruby-rejser.dk www.ruby-rejser.dk Giro 128 2522 Aps reg. nr. 220498 Reg. nr. 206 i Rejsegarantifonden

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

Produktblad Events 2011. Velkommen. Indhold. Side 2: Skovaktiviteter. Side 4: Vandaktiviteter. Side 5: Klatring. Side 6: Diverse aktiviteter

Produktblad Events 2011. Velkommen. Indhold. Side 2: Skovaktiviteter. Side 4: Vandaktiviteter. Side 5: Klatring. Side 6: Diverse aktiviteter Velkommen I dette blad finder du informationer om events, aktiviteter og steder som tilbyder og benytter sig af. Vi arrangerer events fra et par timers varighed op til flere dage, hvor der er sørget for

Læs mere

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Italien - spanien - frankrig - grækenland - kroatien - færøerne - island gotravel.dk NU MED

Læs mere

Endelig ferie! Her starter friheden.

Endelig ferie! Her starter friheden. EFTERÅR VINTER FORÅR 2010/2011 Endelig ferie! Her starter friheden. Størst på rejser til Egypten. De Kanariske Øer mere af det bedste! Nyheder: Eksotiske Sri Lanka, dykkerparadiset Marsa Alam i Egypten

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

SPROGREJSER SommEren 2012 FOr dig MELLEM 13 og 20 år Juniorkurser 10 13 år

SPROGREJSER SommEren 2012 FOr dig MELLEM 13 og 20 år Juniorkurser 10 13 år SPROGREJSER SommEren 2012 FOr dig MELLEM 13 og 20 år Juniorkurser 10 13 år oplev dit livs sommer! Tag på SPROGREJSE og vælg mellem 20 forskellige destinationer Tips! Bestil din sprogrejse til sommeren

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Tema / Sommerferie. Sommerdrømme

Tema / Sommerferie. Sommerdrømme Tema / Sommerferie Sommerdrømme Sommerferien er for manges vedkommende årets absolutte højdepunkt. Det er under solen, med uendelige timer til rådighed, vi finder sammen med familien eller vennerne om

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava NADANA TOURS Fælles ferie for alle singler Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava Sommer 2015 Kære gæst velkommen! Du kan rejse til Samos, vores nye rejsemål i Grækenland, til Karpathos og til Kreta.

Læs mere

Bornholm Danmark & Sverige

Bornholm Danmark & Sverige Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Bornholm Danmark & Sverige Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Liv, Natur & Kultur 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Læs mere

Louises Vietnam. hemmelige tips til din personlige rejse. Louise Ariesen Rams

Louises Vietnam. hemmelige tips til din personlige rejse. Louise Ariesen Rams Louises Vietnam hemmelige tips til din personlige rejse Louise Ariesen Rams 1 Louises Vietnam - hemmelige tips til din personlige rejse Af Louise Ariesen Rams Louise Ariesen Rams Foto: Privat, Bo Løvschall,

Læs mere

Vores Dating Filosofi

Vores Dating Filosofi Vores Dating Filosofi I The Dating Mind mener vi at tidspunktet er kommet til at tage fat i alt det, der har været svært for mange at snakke om, og i stedet vende kontakten med det modsatte køn, til noget

Læs mere

SPROGREJSER SOMMEREN 2016 FOR DIG MELLEM 13 OG 18 ÅR JUNIORKURSER 10 13 ÅR

SPROGREJSER SOMMEREN 2016 FOR DIG MELLEM 13 OG 18 ÅR JUNIORKURSER 10 13 ÅR SPROGREJSER SOMMEREN 2016 FOR DIG MELLEM 13 OG 18 ÅR JUNIORKURSER 10 13 ÅR Nyheder 2016 Rekordmange destinationer i USA London Exclusive Best of the West Blogkursus Paddleboard Sailing Starchef Golf Multisport

Læs mere

børneret.nu Børn har ret!

børneret.nu Børn har ret! børneret.nu Børn har ret! en billedbog om børns rettigheder DUI-LEG og VIRKE FNs Børnekonvention Børn har ret - en billedbog om børns rettigheder Tekst: Hans Stavnsager Redaktion: Simon Bauer, DUI-LEG

Læs mere

60 ÅRs JUBILÆUMSSHOW. MEEwallet - Tag på en SPIES læserrejse Rejs med børnebørnene til Mallorca eller oplev det charmerende Grækenland med 4% bonus.

60 ÅRs JUBILÆUMSSHOW. MEEwallet - Tag på en SPIES læserrejse Rejs med børnebørnene til Mallorca eller oplev det charmerende Grækenland med 4% bonus. NR. 2 - MAJ. 2015 130. ÅRGANG 203.700 EKS. F-BLADET.DK 60 ÅRs JUBILÆUMSSHOW 16 MEEwallet - ny betalingsløsning til mobiltelefonen Tag på en SPIES læserrejse Rejs med børnebørnene til Mallorca eller oplev

Læs mere

Australien kalder Skrevet : 22. september 2008

Australien kalder Skrevet : 22. september 2008 Australien Rundt 11. september 27. november 2008 Australien kalder Skrevet : 22. september 2008 Hanne og Heinz Rettig drog midt i september til Australien. Foran venter tre måneder med først bilferie,

Læs mere

Hawaii-side 1.qxp 1/20/2010 9:02 AM Page 1. Hawaii. Paradis i Stillehavet

Hawaii-side 1.qxp 1/20/2010 9:02 AM Page 1. Hawaii. Paradis i Stillehavet Hawaii-side 1.qxp 1/20/2010 9:02 AM Page 1 Hawaii Paradis i Stillehavet Hawaii-side 2-5.qxp 1/20/2010 9:19 AM Page 1 Vores Hawaii team Store erfaringer Grundstenen til TEAM BENNS A/S blev lagt helt tilbage

Læs mere

Oplevelser med Autocamper USA/Canada/Australien/New Zealand

Oplevelser med Autocamper USA/Canada/Australien/New Zealand Aloha fra Hawaii Oplevelser med Autocamper USA/Canada/Australien/New Zealand At rejse i autocamper er i høj grad en livsstil. Det er ikke luksusophold på et resort med et stort værelse, rengøring hver

Læs mere

REJS PÅ FERIE MED FJORD LINE ÅRET RUNDT. AFREJSEHAVN: Hirtshals HIRTSHALS LANGESUND KRISTIANSAND STAVANGER BERGEN

REJS PÅ FERIE MED FJORD LINE ÅRET RUNDT. AFREJSEHAVN: Hirtshals HIRTSHALS LANGESUND KRISTIANSAND STAVANGER BERGEN 2015 REJS PÅ FERIE MED FJORD LINE ÅRET RUNDT AFREJSEHAVN: HIRTSHALS LANGESUND KRISTIANSAND STAVANGER BERGEN Velkommen om bord Velkommen OM BORD PÅ FJORD LINE Norge, vores smukke naboland ligger kun en

Læs mere

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER UDGIVET FOR AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 Flybilletter 1. Bestil i god tid 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte tidspunkter

Læs mere

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 LANZAROTE Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere

HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET BOLIG I UDLANDET. Sygesikring i udlandet

HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET BOLIG I UDLANDET. Sygesikring i udlandet ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE BOLIG I UDLANDET September 2006 Udfordrende Frankrig Tips til boligkøb Sygesikring i udlandet Kend skattereglerne Køb og lej ud Lene og

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere