Korsika, Kreta, Guadeloupe & Chamonix

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Korsika, Kreta, Guadeloupe & Chamonix"

Transkript

1 2010 Korsika, Kreta, Guadeloupe & Chamonix

2 Hvis det er umuligt at kede sig, har vi lykkedes. Vi har altid haft mad og liftkort inklusiv i vores skirejser. Ting som man alligevel skal anskaffe sig. På den måde gjorde vi det enklere at kunne fokuserer det vigtige at stå på ski. Når det kommer til vores sommerrejser vil vi gøre det lige så enkelt at fokusere. Men på hvad? Her skal det ikke være én aktivitet som dominerer! Tværtimod. Vores destinationer på Korsika, Kreta, de franske Alper og Caribien, har altid et bredt udbud af aktiviteter og alle af høj kvalitet. Når du er træt af at slikke sol venter oplevelser som vandring, dykning, smuk natur, spændende historie, rig kultur og god mad. Og vigtigst af alt, du slipper for følelsen af masseturisme. En grund til at vi vokser langsomt. Som det charterselskab vi trods alt er, er vi forsigtige i valget af rejsemål. Tag vores etablering på Kreta som fint eksempel. byen Almirida, der ligger lidt for sig selv og så langt væk fra turistmasserne, at det føltes rigtigt. Her kan vi tilbyde charter uden charterfølelse. Så det er ikke uden et stolt smil at vi kan give dig disse oplevelser i år. Du må være godt tosset, hvis du ikke lykkes med at finde din aktive ferie her. Velkommen.

3 Korsika Franskmændene kalder Korsika for Ile de Beautè, skønhedens ø. Ikke underligt. Her findes bjergene og havet. Her findes de krogede veje og byer oppe i himlen. Vi har tre destinationer, Calvi, Ile Rousse og Orizonte. Vælg efter behov. Og lyst. Kreta I byen Almirida har vi fundet den perfekte ferieoplevelse, uanset om du rejser med eller uden børn. Trygt uden at blive kedeligt. Du kan f.eks. finde smukke vandreture og kulturhistoriske mindesmærker i nærheden. Og byen, charmerende og fuldt af liv. Chamonix Hovedstaden for klatre- og vandrefolket byder på sol og klar bjergluft om sommeren. Desuden anbefaler vi cykel, golf eller paragliding som andre måder at opleve landskabet på. Du bor komfortabelt på Langley Hotel Gustavia. Guadeloupe Endelig har vi fundet et paradis i Caribien. Et som selvfølgelig er eksotisk, men som også har alt det andet. Maden, naturen, kulturen, eventyret, historien og menneskerne. For ikke at tale om de 27 grader som man her har året rundt.

4 Korsika Du bliver aldrig træt af det. Temauger Pilates, u. 33 & 34 Yoga, u. 33 & 34 Akvarelkursus, u. 21 & 36 Vandreuger, u & u GR 20 Centre, u. 35 Tennis Konkurrence juniorer, u. 19 Kultur-uge, u

5 Aktiviteter Tennis Klatring & Via Ferrata Vandring Sail & Surf Canyoning Dykning Ridning Leje bil Børneklub Det starter med at du sætter dig i bilen eller på cyklen og kører gennem den dramatiske og skiftende natur. Når du kommer frem til badestederne på vestkysten begynder du at måbe. Med gabende mund ser du de fantastiske klippeformationer som skyder op af havet. Ligesom du udfordrer din svimmelhed når kører rundt på den nordlige spids Cap Corse. Hold i rattet, så skal det nok gå godt. Hvis du stadigvæk ikke har fået nok af højde så er den centrale del af Koriska, én stor bjergkæde med 20 toppe på over 2000 meter. Et paradis for vandrere med en af verdens smukkeste vandringsture, GR20. Ja, det er vigtigt med naturen, og det er vigtigt med badestrande. Men det er ikke slut her. Du sidder på stjernrestaurenten i Calvi og nyder Moules Marinieres. Du dykker i det hav hvor dykkerscenerne fra Det Store Blå blev indspillet. Du drikker korsikansk vin, ja andre vine kan du ikke få. Du spadserer gennem en by på en bjergskrænt og stopper ved en enkel restaurant. Du får en pastis i varmen. Du forsøger at snakke fransk og mødes af venlighed. Du begynder at forstå den korsikanske separationsbevægelse. Hvor skønt at ingen McDonalds har lykkedes med at etablere sig her. Du begynder at planlægge næste besøg. For du vil helt sikkert, komme tilbage. Vores hotel på Korsika. Langley Hotel Napoléon Bonaparte Langley Hotel Orizonte Langley Hotel Méditerranée I Ile Rousse ligger vores hotel med historie fra 1900-tallet. Tæt ved ligger stranden midt i den harmoniske lille landsby og hvis du vandrer et lille stykke langs vandet kommer du til snorkelvenlige klipper. På vores hyggelige og fredfyldte hotelområde findes der pool og børnepool. Lige udenfor på torvet Place Paoli sker alt. Man spiller Boule, spiser en bid, tager et glas likør og snakker om fodbold. For børnene har vi en børneklub med sjov, spil og leg. På Orizonte får du strand og vand. Dvs. de bedste forudsætninger for afkobling. Og selvfølgelig aktiviteter. Vi har fyldt stranden med sjove ting som laserjoller, Hobiewaveskatamaraner, windsurfingboards osv. Der findes også tennisbaner og instruktører For børnene findes der børneklubben Langley Wavebreakers med alt fra opdagelsesture til filmaftener. En af de ting som gør at det her er vores familiehotel frem for andre på Korsika. I Calvi ligger vores byhotel. Her finder du kultur, byliv, strand og udendørsaktiviteter mellem hinanden. Og lige i nærheden findes en klippestrand for dig som snorkler. Hotellet er enkelt, men hyggeligt, og har fortorvsservering. En af grundene til at det ikke er egnet for børn. I øvrigt er byen meget gammel, men tilbyder alligevel både jetsetfølelse og dans. For ikke at tale om den daglige hygge med butikker, lystbådehavnen, patisserier og vinhandlere.

6 Kreta, Almirida Langleys kronjuvel i Grækenland.

7 Temauger Pilates, u. 20 & 21 Yoga, u. 20 & 21 Akvarelkursus, u. 40 Vandreuger, u. 17 & 42 Aktiviteter Tennis Vandring Dykning Cykling Ridning Leje bil Børneklub Da venetianerne i middelalderen fældede cypresserne på Kreta gik øen fra at være grøn til ikke at være det. Fra at være beskyttet mod vind til ikke at være det. Nu kan man jo ikke bebrejde cypresserne for ikke at have givet beskyttelse mod masseturismen men de spor som tidens tand har efterladt, burde have været færre. Vi tør ikke udtale os om venetianernes hærgen, bare om fraværet af masseturismen i Almirida. Og følelsen af de ægte græske omgivelser. Du vandrer gennem byen. Det er søndag og kretenserne kommer her for at slappe af og nyde, stranden og maden. Livet går sin stille gang i den lille fiskerby. Du bliver afslappet. Men, er det ikke en Zorba som står der ovre? Uanset hvad, er det tid til at nyde livet. Vores hotel på Kreta. Langley Hotel Almirida Bay Hotellet ligger højt og midt i en olivenlund. Beliggenheden er fantastisk med udsigt ud over bjergene og havet fra hotelterrassen. Det gør også at milde vinde let når hertil. Der er 500 meter til havet men hvis du vil køle af ved hotellet, så har vi 54 meter pool. Desuden en børnepool. For er der noget vi satser lidt ekstra på, er det børnene. Vi har børnemenuer, børnestole, legetøj og vores børneklub frister med sjov om dagen og film om aftenen. Nej, du behøver ikke at være barn for at aktivere dig ud over strandeventyret. Vores udflugter går bl.a. til Imbroskløfen, Knossos og andre spændende steder. Aktiviteterne er mange. Prøv f.eks. at cykle i bjergene til den smukke by Macheri eller spille tennis med vores instruktør eller på egen hånd.

8 Chamonix Når sneen er borte.

9 Temauger & aktiviteter Bjergbestigning Mont Blanc, u. 35 Vandreuger, u GR 5 Tour du Mont Blanc, u. 28 Gran Paradiso, u. 30 Klatring & Via Ferrata Canyoning Vandring Det her er stedet som tilbyder alpint skiløb i verdensklasse med fantastiske offpist muligheder. Alligevel er der flere besøgende om sommeren end om vinteren. Mennesker fra hele verden kommer til Chamonix for at klatre og vandre. Og der findes virkelig mange muligheder for det. Lige som der er mange andre bjergaktiviteter. 350 km vandringsture, 40 km mountain bike-ture, rafting, canyoning, paragliding og golf. Hvad med en topbjergsbestigning af Mont Blanc, Europas højeste bjerg som ligger og holder vagt over Chamonixdalen? Ud over Mont Blanc og populære italienske Gran Paradiso har vi flere andre ekstreme klatringer og vandringer. Men vi har også lettere udflugter. Nogle smukke to timers vandringer. Eller nogle som aktiverer andre dele af kroppen,. som f.eks. besøg på kunstmuséet Fondation Gianadda i Schweiz. Hvor hård eller afslappende ferie man end vælger at have, så forenes alle Chamonixrejser af aktiviteterne. Lige meget om sommeren som om vinteren. Om end ikke mere. Vores hotel i Chamonix. Langley Hotel Gustavia Midt i centrum ligger det med sine fire etager. Bygget i 1890 og nu en legende i Alperne. Hotelbaren Chamnre Neuf er blevet til et internationelt samlingspunkt for dem som vil spise og drikke godt. Og for den som kommer hjem efter en hård dags bjergaktivitet, er der ikke noget mere afslappende end at sidde i vores skønne sofaer ved det åbne ildsted.

10 Guadeloupe Rejser hele året. Til 27 grader. Aktiviteter Tennis Sail & Surf Cykling Dykning Vandring Canyoning Leje bil RIB båd Børneklub (nov april) Golf

11 Ser du det for dig, havet? De krystalblå farver som afslører at du er i Caribien. Mærker du lykken af at kaste dig i og bryde det bløde paradisvand? I såfald er du ikke unik. Vend dig nu i stedet om og kast det reklamebillede af paradiset af dig. Ta et dybt åndedrag. I det fjerne hører du fuglelyde fra junglen. Duften af det søde caribiske klima og soca-musikken fra en hytte langt væk, driller dine sanser. Madoplevelser fra dagen før giver påmindelser da du opfanger en svag kokos- og limeduft. Længslen efter aftenens kommende retter fra det kreolske køkken, vokser. Men nu, først en gåtur langs stranden, til baren på den anden side af vigen, for lidt god lokal rom, ingen tanker på andet lige nu. Vores hotel på Guadeloupe. Du kan rejse hertil næsten hele året rundt. Med de omtrent 27 grader i luften og vandet er det bare nogle få blæsende efterårsmåneder du skal undvære. Du bor enten på vores hoteldel eller i bungalow. Hvad du end vælger findes der air condition, minibar og tv. Og næsten altid havsudsigt. Vil du aktivere dig, så findes der sejle- og surfingmuligheder. For børnene findes vores børneklub (november april) hvilket indebærer en masse spændende aktiviteter. Alt fra træklatring til bådeudflugt og filmaftener. Cykel og bil lejer du via hotellet. Så får du mulighed at opdage natur og kultur på egen hånd. Noget som er helt trygt eftersom øen er en af de sikreste i Caribien. Ellers så tar du med på nogen af vores udflugter til seværdigheder som Réserve Cousteau eller til aktiviteter som canyoning eller dybdehavsfiskeri.

12 RETURADRESSE: LANGLEY, ØSTERBROGADE 53, 2100 KØBENHAVN Ø Bestil-tidlig-rabat. Bestil din sommerrejse til Korsika eller Kreta før den 28. februar 2010 så får du 500 kroner i rabat. Dette tilbud gælder for alle afgange 10. april 5. juni 2010, dog ikke uge 19 & 21. Kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter. Børne-& ungdomsrabatter. Vi tilbyder alle børn og unge op til 12 år, kroner 1.500,- i rabat på vores sommerrejser. Læs mere på Opdag Korsika. Vi tager dig med på en historisk rejse rundt på Korsika. I uge 20, 21 & 22 arrangerer vi Kulturuge i Ile Rousse. Det bliver en spændende uge med indslag af kultur, natur, historie og vin. Pris 360 kroner. Læs mere på NYHED! Nu flyver vi til Kreta fra København. Fra og med den 1. maj kan du flyve fra København til vores populære Langleyhotel i den lille by Almirida på Kreta. Læs mere på Læs mere og bestil rejse på eller ring Østerbrogade 53, København Ø, tel: dk@langley.eu Medlem i Rejsegarantifonden medlemsnummer Foto: Anton Renborg, Fredrik Schenholm, Carl Swensson

KULTUREKSPLOSION. Fly AND DRIVE.

KULTUREKSPLOSION. Fly AND DRIVE. Korsika by KOLLISION. Korsika er Middelhavets smukkeste ø med sin dramatiske og skiftende natur. Napoléon Bonaparte skal have sagt, at alt på Korsika er skønnere og bedre end noget andet sted. Han tænkte

Læs mere

Ferie med ekstra alt. Sommeren 2009

Ferie med ekstra alt. Sommeren 2009 Ferie med ekstra alt. Sommeren 2009 Afslapning kan være en anstrengende historie. Når nogen spørger hvad idéen med Langley er, plejer jeg at svare at det er charterrejser for dig der egentlig ikke vil

Læs mere

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by TREASURE ISLAND Guadeloupe by Den, som søger skal finde. Til dig, som vil det hele. Som vil ha både og. Og som aldrig kan bestemme sig. Velkommen til øen, som vil gøre dig helt vild og fuldstændig henført.

Læs mere

TOP OF THE WORLD. Chamonix by

TOP OF THE WORLD. Chamonix by ON TOP OF THE WORLD Chamonix by Sommerbyen. Chamonix byder på skiløb i absolut verdensklasse med fantastiske offpistemuligheder. Året rundt. Men der er faktisk flere besøgende her om sommeren end om vinteren.

Læs mere

have det skønt og præcis, som du vil

have det skønt og præcis, som du vil Paradise Lost Kunsten at gøre absolut ingenting En gang var vi bare de bedste til at servere præcis den morgenmad, som en rigtig skiløber har brug for at kunne fokusere på det, han eller hun elsker mest.

Læs mere

OFFICIEL SPONSOR AF SKISÆSONEN 2009/2010. www.langley.eu

OFFICIEL SPONSOR AF SKISÆSONEN 2009/2010. www.langley.eu OFFICIEL SPONSOR AF SKISÆSONEN 2009/2010 VENTETIDEN ER OVRE. NU ER SKISÆSONEN HER SNART! Nu er der ikke lang tid til det første snefald i Alperne. Og forhåbentlig fortsætter sneen med at falde til langt

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

SNE FOR ALVOR. Kun 3 timer fra færge til piste. Nu 26 alpine piste. Priser fra 3.080,- Se side 2-3. Se bagsiden. Se side 4-5

SNE FOR ALVOR. Kun 3 timer fra færge til piste. Nu 26 alpine piste. Priser fra 3.080,- Se side 2-3. Se bagsiden. Se side 4-5 SKI FOR SJOV Foto: Göran Assner Kun 3 timer fra færge til piste Se side 2-3 Nu 26 alpine piste Se bagsiden Priser fra 3.080,- Se side 4-5 Book ferien på www.colorline.dk SNE FOR ALVOR HOVDEN HAR DET 3

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika.

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND PÅ KORSIKA VANDRING RUNDT OM CAP CORSE  Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. Det kan du glæde dig til

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

Korsika efter dit hoved... vandring i bjergene, dasen på stranden - du kan selv sammensætte turen efter dine behov. Inkl. billeje.

Korsika efter dit hoved... vandring i bjergene, dasen på stranden - du kan selv sammensætte turen efter dine behov. Inkl. billeje. RUNDTUR I BIL OPLEV KORSIKA MED HOTEL Korsika efter dit hoved... vandring i bjergene, dasen på stranden - du kan selv sammensætte turen efter dine behov. Inkl. billeje. Rundtur i bil Korsikansk roadtrip

Læs mere

På den lange og meget børnevenlige strandstrand kan man leje liggestole og parasoller, nyde solen og det turkisblå badevand i fulde drag.

På den lange og meget børnevenlige strandstrand kan man leje liggestole og parasoller, nyde solen og det turkisblå badevand i fulde drag. HOTEL MED HALVPENSION CALVI, HOTEL LA CARAVELLE*** Hyggeligt hotel ved god sandstrand. 300 m til centrum. Mindre, velindrettede værelser med udgang til fælles gårdhave eller havudsigt. Halvpension. Transferbus.

Læs mere

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern. Hotel Restaurant Schützenhof auf Hotel Restaurant Schützenhof tilbyder familiære omgivelser i kort afstand til havnen. Introduktion Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Udlandsrejse. Hardsyssel Efterskole. med. Rom. Playitas. Ardéche. Skitur

Udlandsrejse. Hardsyssel Efterskole. med. Rom. Playitas. Ardéche. Skitur Udlandsrejse med Hardsyssel Efterskole Rom Playitas Ardéche Sko leå ret 2 0 1 9 / 2 0 2 0 Skitur At rejse er at leve Den største del af tiden på Hardsyssel Efterskole foregår på skolen, hvor der er almindelig

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

Korsika. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Korsika. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Korsika Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 10.05.2020 21.05.2020 11.795,- Højdepunkter Bonifacio Corte Køreturen over Bavella passet Turen fra Ajaccio til Calvi Særprægede vejskilte

Læs mere

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø.

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. OPLEVELSESRIG MOTIONSCYKLING PÅ KORSIKA KORSIKA FRA NORD TIL SYD Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Det kan du glæde dig til På denne cykelferie til Korsika kan du

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Danmarks billigste kør-selv skirejser

Danmarks billigste kør-selv skirejser vinter 2009/2010 Danmarks billigste kør-selv skirejser Vi tilbyder følgende destinationer: Berchtesgaden, Tauplitz, Schladming, Wagrain, Gerlos og Dachstein West hygge, glæde og masser af sne! Åbent alle

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Havfruernes verden - En sanserejse Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

Velkommen til Hotel Nova!

Velkommen til Hotel Nova! Hotel Nova Det danskejede hotel ligger ideelt, både sommer og vinter. Om sommeren er der masser af muligheder for at vandre, nyde naturen, tage på Nordic Walking eller spise udenfor i den bjergtagende

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet.

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet. Hotell Vesterhavet Hotell Vesterhavet er et sted, der passer til jer, uanset om I er ude efter en sommerferie eller weekendtur. Naturskønt område tæt på både skov, hav og byliv. Hotellet har en skøn beliggenhed

Læs mere

SEEK AND YOU SHALL FIND.

SEEK AND YOU SHALL FIND. SEEK AND YOU SHALL FIND. DU KENDER DET DER SUG I MAVEN Vi blev født på bjerget. Det er ret længe siden nu, men det karakteriserer os stadig: Drømmen om den der nedfart og suget i maven. Som skiløber ved

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland

Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland af Henriette Hansen 15. juni 2013 Hotel Amari er et lejlighedshotel på det græske fastland beliggende i en lille skov kun 30 m fra strand. Landsbyen

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Hotel Nova. Skøn naturrig ferie i det vestlige Østrig. Hotel Nova. Introduktion. Hotel tilbyder

Hotel Nova. Skøn naturrig ferie i det vestlige Østrig. Hotel Nova. Introduktion. Hotel tilbyder Hotel Nova Velkommen til Hotel Nova! Introduktion Garni Hotel Nova er et hyggeligt, danskejet hotel i fantastiske omgivelser. Hotel tilbyder På hotellet starter dagen med en stor morgenbuffet, og om aftenen

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Hyggeligt hotel med lille have og pool. Få minutters gang til dejlig sandstrand og til byens torv med restauranter og transferbus.

Hyggeligt hotel med lille have og pool. Få minutters gang til dejlig sandstrand og til byens torv med restauranter og transferbus. HOTEL MED MORGENMAD ILE ROUSSE, HOTEL SPLENDID** Hyggeligt hotel med lille have og pool. Få minutters gang til dejlig sandstrand og til byens torv med restauranter og transferbus. Indkvartering Hotel Splendid**

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

En uge hvor vi nyder specialiteterne fra det korsikanske køkken, havets brusen og solnedgange i det tyrkisblå hav.

En uge hvor vi nyder specialiteterne fra det korsikanske køkken, havets brusen og solnedgange i det tyrkisblå hav. HYGGE OG FÆLLESSKAB DIREKTE PÅ STRANDEN. ALGAJOLA, SINGLETUR En uge hvor vi nyder specialiteterne fra det korsikanske køkken, havets brusen og solnedgange i det tyrkisblå hav. Singletur til L'Escale i

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

EGE-ROSENGAARD-SKITOURS, ÅLEKÆRET 14, 3450 ALLERØD

EGE-ROSENGAARD-SKITOURS, ÅLEKÆRET 14, 3450 ALLERØD Kære Stamgæster, gæster og ikke mindst nye gæster! Efter stort pres fra vores gæster kan vi nu tilbyde, hvad mange mener er det ultimative: Ischgl - kombinationen af eventyrligt skiløb og verdensklasse

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Cykelferie på Korsika, hav, kastanier og vilde svin. Ophold. Sværhedsgrad (4) og kort ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS

Cykelferie på Korsika, hav, kastanier og vilde svin. Ophold. Sværhedsgrad (4) og kort ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS Den ulitimative cykelø. Det er svært, der er ikke cykelstier og det kan være varmt. Men her er ufattelig smukt og afvekslende! 5 fantastiske cykeldage

Læs mere

Familieferie i Orlando, Florida

Familieferie i Orlando, Florida Familieferie i Orlando, Florida Tag på en herlig familieferie i Florida i Orlando, hvor oplevelser for såvel store som små nærmest står i kø for at blive opdaget. Lige fra de mange fantastiske forlystelsesparker

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Samtaleferie på Alonissos i Det græske Øhav

Samtaleferie på Alonissos i Det græske Øhav Samtaleferie på Alonissos i Det græske Øhav 9. 16. juni 2009 ved Irma Tonnesen SAMTALEFERIE er for dig, der gerne vil gøre noget godt for både sjæl og krop. Her har du kombinationen af samtale og ferieoplevelser.

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Puerto Pollensa - Bedste Område på Mallorca!

Puerto Pollensa - Bedste Område på Mallorca! Vi er medlem af rejsegarantifonden Kontakt os på Grupperejser til fordelagtige priser Få en unik oplevelse i det bedste træningslandskab på Mallorca. Vi strikker den perfekte grupperejse sammen - præcist

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Hotel Praha. Aktiv ferie ved Erzgebirge bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Hotel Praha. Introduktion

Hotel Praha. Aktiv ferie ved Erzgebirge bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Hotel Praha. Introduktion Hotel Praha Hotel Praha Introduktion Hotel Praha, som ligger i den lille hyggelige landsby Boží Dar, er indrettet i en charmerende bygning og her vil I opleve en varm og hyggelig atmosfære. Hotellet ligger

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Notre Dame des Anges. Oplev det smukke Provence. April og maj samt september og oktober.

Notre Dame des Anges. Oplev det smukke Provence. April og maj samt september og oktober. Notre Dame des Anges Oplev det smukke Provence April og maj samt september og oktober. Luberon bjergene er et af de smukkeste områder i Provence. Her ligger byen Forcalquier der med skyggefulde pladser,

Læs mere

Vejens digte. Inger Jakobsen

Vejens digte. Inger Jakobsen Vejens digte Inger Jakobsen Caminoen i Spanien, maj 2011 EN LILLE VEJ En lille vej Hvid og lysende Med grønt græs i midten Og 1000 blomster oh -bare jeg skulle ned af den. Jeg kan næsten ikke dy mig VEJEN

Læs mere

LANGRENDS-SKITUR GÅLÅ

LANGRENDS-SKITUR GÅLÅ LANGRENDS-SKITUR GÅLÅ GUDBRANDSDALEN Nytår 2011-12 Gålå i Gudbrandsdalen Holte Skiklub s langrendsudvalg arrangerer igen skitur til vort favoritsted GÅLÅ i Norge og dette har været vort rejsemål siden

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Villa Talea

Nyhedsbrev fra Villa Talea Nyhedsbrev fra Villa Talea Nyhedsbrev nr. 7, November 2010 Sæson 2011 Bali. En fotografisk rejse gennem 30 år. HVERT ENESTE ÅR igennem næsten 30 år har den danske fotograf Rodney Aarup og hans kone Mariann

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Ferielejlighederne ligger i den smukke østrigske bjergby Bad Gastein i 1000 m. højde. Bad Gastein ligger ca. 2 timers kørsel fra München og kun 1 time fra Mozarts

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark På cykel i Danmark Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark Definition af cykelturisten Hvad er definitionen på en international cykelturist i Danmark? Er det den tyske familiefar, der har cyklen bag

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

Gamemasteren er typisk en lærer, der påtager sig opgaven at lede rollespillet. For at spille Klasseturen, skal Gamemasteren følge nedenstående plan:

Gamemasteren er typisk en lærer, der påtager sig opgaven at lede rollespillet. For at spille Klasseturen, skal Gamemasteren følge nedenstående plan: KLASSETUREN Varighed: 2 lektioner Klassetrin: Fra 7. klasse til 9. klasse Synopsis "Klasseturen" er et rollespil, der fokuserer på de positive sider i samarbejde. Målet er at give deltagerne øvelse i at

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Ud til Gullmarnfjorden ligger et af Sveriges bedste spahoteller. Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet tilbyder

Ud til Gullmarnfjorden ligger et af Sveriges bedste spahoteller. Vann Spa, Hotell & Konferens. Hotellet tilbyder Vann Spa, Hotell & Konferens Tag en mini ferie med både spa, fitness og wellness på Vann Spa Hotell & Konferens. Hotellets har sin egen badebro og private strand lige på Gullmarsfjorden. Hotellet udefra

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014

KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 KYSTFERIE I DANMARK WARUM NICHT? Kolding 3. december 2014 Rejsebehov hos loyale, tidligere og nye turister Fokus pårejsebehov og oplevelsesønsker hos tyske turister både blandt de som kommer til Danmark,

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere