3F Personalets Feriefond Lejligheden i Spanien

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3F Personalets Feriefond Lejligheden i Spanien"

Transkript

1

2 3F Personalets Feriefond Lejligheden i Spanien 3F personalets feriefonds lejlighed ligger i Spanien (Costa del sol), lige uden for Fuengirola i det område som hedder Los Pacos tæt op af Los Boliches og Torreblanca. Adressen er: Avenida De Los Pacos, Residencial Vegasol bygning 1, 2. sal lejlighed 9. På de følgende sider vil vi fortælle mere om lejligheden, om hvordan man kommer der til samt en del om nærområdet og om området ind mod Fuengirola. Prisen for lejligheden var euro. Udover dette har vi vel brugt omkring euro til at betale staten, advokaten og det sidste er brugt på møbler og inventar til lejligheden. Lejligheden indeholder, bad og toilet, 2 soveværelser, en pæn stor stue og et mindre køkken, samt en dejlig altan, hvorfra man har udsyn ned over poolen. Det ene soveværelse har dobbeltseng, det andet har 2 enkelt senge. I stuen er der en sovesofa, så der i alt er seks sovepladser. I lejligheden er der installeret klima anlæg, sådan at der efter behov sommer og vinter kan tændes for henholdsvis kulde og varme. For at booke lejligheden skal du sende en mail til en af os i bestyrelsen. Du kan se hvilke uger der er ledige i din kalender under navnet FERIEFONDEN. Hvert år i november får alle et ansøgningsskema, til brug for at leje lejligheden i det kommende ferie år. Ansøgningsfristen står på ansøgningsskemaet. Senest 15. december vil bestyrelsen kigge ansøgningen igennem. Bestyrelsen vil også stå for en eventuel lodtrækning, hvis flere ønsker den/de samme uge/uger. Herefter får ansøgerne besked på om de har fået eller ikke har fået lejligheden på det ønskede tidspunkt. Vi fra bestyrelsen kan varmt anbefale stedet og vi håber så mange som muligt vil gøre brug af muligheden. P.B.V. Kenneth Jensen Billederne på forsiden af Pjecen, er af indgangspartiet til bebyggelsen og af poolen.

3 Hvad gør jeg? Gå ind i din kalender under feriefonden og se om den uge du gerne vil af sted er ledig, kontakt så en fra bestyrelsen som kan booke for dig. Flybilletter Gør dig selv en tjeneste ved at tjekke både div. søge maskiner men også de forskellige flyselskaber der flyver til Malaga fra København. Der er penge at spare. Malaga Lufthavn Transport med toget Efter at have modtaget din bagage går du mod udgangen og holder øje med det skilt hvor der er et tog på følg det til stationen. Herfra tages toget til Los Boliches, så du trykker på Los Boliches på billetautomaten og det koster ca. 2 euro pr. person. (Husk småpenge). Når I/du kommer ned fra stationen på Los Boliches skal I/du over gaden og til højre ad Avenida Jesus Cautivo. Herfra drejer I til venstre ad Avenida Finlandia. Den bliver til Avenida De Los Pacos. Så er det bare fremad til man kommer til Residencial Vegasol. Der er ca. 1 km. meter derop fra stationen. Transport med bil Vil du leje bil er der masser af biludlejningsselskaber i lufthavnen, selskaberne ligger en etage under hvor du får din bagage udleveret. Der er også flere steder i Fuengirola hvor du kan leje en bil. Sørg for at have et kort så i kan vejen til Los Boliches. Du kan også leje bil hjemmefra hos eller hos Begge steder taler de dansk. En taxa fra lufthavnen og til lejligheden koster ca. 40 euro. Under lejlighedskomplekset i parkeringskælderen har vi parkeringsplads nr. 8. OBS! Vær opmærksom på at indkørslen til parkeringskælderen ligger efter indgangspartiet til lejlighedskomplekset.

4 Lejligheden Lejligheden er opdelt i 1 badeværelse, 2 soveværelser, en kombineret spise og opholdsstue samt køkken og altan. Badeværelset ser således ud: Soveværelserne ser således ud: På afrejsedagen skal i tage sengelinned af og lægge på gulvet i badeværelset. Har du brug for at få skiftet undervejs kan du selv skifte og evt. vaske. Stuen ser således ud:

5 I køkkenet er både mikroovn, ovn, køle/frys, opvaskemaskine og alt hvad der ellers hører til. I forbindelse med rengøringen fyldes der op med køkkenrulle og toiletpapir. Altanen ser således ud. Der er udgang til altanen både fra stuen og fra køkkenet. På altanen er der et tørrestativ, samt nogle tørresnore. Udsigten ned over pool området fra altanen:

6

7

8 KORT OVER FUENGIROLA/LOS BOLICHES På vedlagte kort er der nogle tal de dækker over nedenstående. 1. Vores lejlighed Adressen: Avenida Los Pacos 7-9, Residencial Vegasol portal 1, 2. sal nr Nærmeste togstation ca. 1 km fra lejligheden og den hedder Los Boli ches Fra Los Boliches til lufthavnen koster det 1,90 euro og det tager ca. 30 min. 3. Togstation (Endestation) Fuengirola Fra Fuengirola til Los Boliches koster det 1,15 euro. Det tager ca. 30 min at gå fra Fuengirola og hjem til lejligheden. 4. Her ligger Dorthe Olsens Ejendomsmægler kontor. Det er Dorthe der administrerer rengøringen af vores lejlighed. I tilfælde af en nødsituation kan Dorthe kontaktes på (Dorthe kan spansk) 5. Parque MIRAMAR Indkøbscenter der er 2 gange større en Fields. Der er også et enormt stort supermarked. 6. El Corte Ingless Indkøbscenter i 4 etager. (6a er en mindre udgave). 7. Euromarket Et lidt større supermarked men ikke så stort som Miramar og El Corte Ingless supermarkeder. 8. Cayetano Almindelige supermarkeder. 9. Markedsplads Hver tirsdag er der kæmpemarked med alt muligt. 10. Havnen Her er lystbådehavnen. Og så ligger der nogle restauranter en af de gode er Ku-damm. 11. Turistinformation Her kan man få pjecer som dem der ligger i lejligheden, bus planer, kort over Fuengirola og svar på div. Spørgsmål. 12. Busstationen Herfra kører langtursbusserne, til Sevilla, Granada, Mijas, Marbella osv.

9 Forretningsoversigt ned ad vejen fra lejligheden Når man går ud af lågen ind til vores lejlighed kommer der flere forskellige butikker ned igennem gaden helt ned til det lille torv. Hvis vi starter oppe fra så kommer der: 1. Delikatesse forretning med mad ud af huset Dagens ret og kyllinger på spyd. 2. Konditoriet: Meget kendt der kommer mange til og henter kager osv. de har også noget brød og lidt drikkevarer ( vand i dunke så skal man ikke slæbe det så langt) 3. Endnu en delikatesse forretning lidt mindre udvalg end den Så kommer der en forretning med tilbehør til div. dyr. 5. Når du kommer ned til krydset, er der en lille købmand lige over vejen, men går du til højre og ca. 200 meter oppe kommer der en biks med alle dagligvare og en lille slagter. 6. Skråt over til højre ligger den nærmeste lille cafe, de har også dagens menu og så er det et pit stop værd i ny og næ. 7. Længere nede i den lille rundkørsel ligger der en restaurant. 8. Den næste der kommer er en basar med alt muligt fra badedyr, til synåle osv. 9. Længere nede kommer der en bar (mændenes bar kalder jeg den) der kommer de lokale herre i løbet af dagen og får skyllet støvet væk. Der er også knyttet en restaurant til. 10. Lige over for ligger en is cafe med meget lækker is. 11. Så er vi noget til det lille torv, og rundt om det er der både et pizzaria, en grill, grønthandler, slagter, apotek og en eller to bagere. Så man kan købe alt det fornødne inden for en lille km. I mændenes bar kan man også få Tapas retter ved disken sammen med et krus øl, eller et glas vin som er ganske udmærket, og utrolig billigt.

10 Håndklæder og linned I lejligheden er der sengelinned og håndklæder. Håndklæder til pool og strand skal i selv medbringe. På afrejsedagen skal i tage alt sengelinned af og lægge det på gulvet i badeværelset, sammen med jeres brugte håndklæder. Har i brug for at skifte sengelinned i den periode i er i lejligheden så lægges det brugte på gulvet i badeværelset og det afhentes så til vask hver mandag af vores rengøringsteam. Der er rengøring i lejligheden hver mandag, og de kan komme mellem kl og Skrald og andet affald Skråt over for indgangspartiet ligger der et busstoppested. Derfra kan man se diverse affalds- og flaskecontainere. Her skal alt skrald smides ud. Busser Busstoppestedet er start og endestation for bus 1. Der er 4 bybusser der kører i Fuengirola og nær området. Det koster 1 euro hver gang man stiger på en bus. I tobakskioskerne i Fuengirola man købe et klippekort til busserne 10 klip 8 euro Mener det hedder noget med abonobus Bus 1 kører til hver hele time. Bussen kører ind over Fuengirola centrum. Gå ned mindst 5 minutter før bussen skal køre, for de er ikke så nøjeregnende med tiden. Taxi i Fuengirola og Los Boliches Taxi i Fuengirola og Los Boliches har telefonnummer Skal du have en taxi til lufthavnen så ring aftenen før og bestil den.

11 Læge I lejligheden ligger der en mappe og i den er der telefonnumre på læger, tandlæger osv. Der ligger en klinik nede på det lille torv i Los Boliches lige bag ved togstationen. Det er en norsk læge (meget flink fyr), der har klinikken. En konsultation koster 70 euro (2009). Skal du have medicin så gem regningerne sammen med regningen fra lægen samt recepten. Du kan få refunderet det meste via din sygesikring når du kommer hjem, men du skal selv betale i første omgang. Skulle der ske et uheld som du ikke selv kan håndterer, er du velkommen til at ringe til vores rengøringsadministrator Jan Andersen på mobilnummer Forlystelser og restauranter I lejligheden er der en gæstebog som bliver brugt flittigt. Den er i velkomne til at bruge. Der står mange gode ting om diverse oplevelser. Der ligger også nogle pjecer vedrørende forlystelser og mangler der noget der, så kan turistkontoret i Fuengirola nok hjælpe. På opslagstavlen hænger der visitkort fra nogle restauranter som kan anbefales, og skulle du selv falde over en så giv tipset videre til de næste enten i form af et visitkort eller også en besked i gæstebogen. I skænken ligger der nogle bøger, som du er velkommen til at låne. Har du selv noget læsestof som du kan undvære så læg det endelig i lejligheden så vi får fornyet hvad der er. Er du til golf er der en liste over golfbaner i mappen i lejligheden. Rigtig god ferie

12 Billederne her på bagsiden viser, grillede sardiner på strandpromenaden, Fra altanen, og ud over området om aftenen. Strandbillede er taget oppefra af stranden ved Torremolinos.

SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 1. marts 2007. Indmeldelses - Blanket Nyt medlemkort Ansattes navn: Afdelings kode:

SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 1. marts 2007. Indmeldelses - Blanket Nyt medlemkort Ansattes navn: Afdelings kode: MAJ 2007 1 SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 1. marts 2007 Rudi Junghans Formand Inga Juel Johansen Næstformand Filip Lange Kasserer Lise Gam Best. Medlem Peer Klein Best. Medlem Peter Bodin Best.

Læs mere

Velkommen på Herlev Kollegiet

Velkommen på Herlev Kollegiet Velkommen på Herlev Kollegiet Som nyindflytter har du garanteret en masse spørgsmål. Denne folder kan måske klare nogle af dem, men hvis der er spørgsmål ud over dette er du mere end velkommen til at spørge

Læs mere

FAQ om Piè di Costa og Montaione

FAQ om Piè di Costa og Montaione FAQ om Piè di Costa og Montaione Er der panoramaudsigt fra ejendommen? Ja huset er placeret på toppen af en bakke, hvorfra man kan beundre det skønne toscanske landskab, og i horisonten kan man skimte

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og historie Med denne

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88, fax: 86 14 69 77 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819

SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819 SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819 1 SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 6. MARTS 2008 Rudi Junghans Inga Juel Johansen Filip Lange Per Vesterberg Lise Gam Peter Bodin Lillian Jørgensen

Læs mere

MAJ 2013. ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk. TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel.

MAJ 2013. ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk. TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel. MAJ 2013 ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel.dk 50 20 12 48 ÅBNINGSTIDER: Tirsdag - Torsdag 12.00-15.00 Ved Dorthe Holm

Læs mere

Information til lejrskoler

Information til lejrskoler Information til lejrskoler 2013 Indholdsfortegnelse Forord............................................ 3 Gudhjem by & omegn................................. 4 Dagligdagen på vandrerhjemmet.........................

Læs mere

SEPTEMBER 2011. ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk. TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel.

SEPTEMBER 2011. ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk. TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel. SEPTEMBER 2011 ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel.dk ÅBNINGSTIDER: Tirsdag - Torsdag 12.00-16.00 Ved Dorthe Holm INDHOLDS

Læs mere

Side 1 af 74 VI TALER DANSK 2 REPETITIONSKORT. Vi taler dansk 2. Repetitionskort

Side 1 af 74 VI TALER DANSK 2 REPETITIONSKORT. Vi taler dansk 2. Repetitionskort Side 1 af 74 Vi taler dansk 2 Repetitionskort Forlaget Synope 2015 Side 2 af 74 INDHOLD Generelt om brug af kortene... s. 3 Planer og ønsker for dagen/ugen skal / vil + infinitiv... s. 4 skal + retning.

Læs mere

St. Martin Val Thorens St. Martin sommer. www.happy-skiing.dk NYT I DENNE SÆSON FAKTA DE 3 DALE / LES 3 VALLÉES

St. Martin Val Thorens St. Martin sommer. www.happy-skiing.dk NYT I DENNE SÆSON FAKTA DE 3 DALE / LES 3 VALLÉES HAPPY SKIING 2004/2005 HAPPY SKIING 2004/2005 DE 3 DALE Velkommen De 3 Dale Happy Skiing byder med dette katalog velkommen til den 15. sæson i træk. Sæt jer ned og nyd indholdet af mulighederne for jeres

Læs mere

Mikkel og Line får stråler

Mikkel og Line får stråler Mikkel og Line får stråler En bog for børn om at få strålebehandling Aarhus Universitetshospital Onkologisk Afdeling D Stråleterapien Mikkel og Line får stråler Denne bog handler om Mikkel og Line. De

Læs mere

Bulgarien & Grækenland

Bulgarien & Grækenland Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Bulgarien & Grækenland Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden

Læs mere

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen SOLRØD STRANDS GRUNDEJERFORENING Solrød Strand - april 2014 Nyhedsbrev om vagtordningen Kære medlemmer af vagtordningen i Solrød Strands Grundejerforening, i Jersie Strands Grundejerforening og i grundejerforeninger

Læs mere

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II DAB mrk. PRJ-2011-00058/tka Direkte tlf. 45872760 Dato 29. december 2014 Hermed fremsendes referat fra: Orienteringsmøde for beboerne i opgang 261 og 259

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Guide til boligkøb i Tyrkiet

Guide til boligkøb i Tyrkiet Guide til boligkøb i Tyrkiet Forord Køb af feriebolig i Tyrkiet har siden 2003 været en populær måde for mange danskere at kombinere en økonomisk investering med en investering i familien og livsglæde.

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

Velkommen til Chateau de l Etoile Croix des Gardes Cannes

Velkommen til Chateau de l Etoile Croix des Gardes Cannes Velkommen til Chateau de l Etoile Croix des Gardes Cannes Side 2 Indholdsfortegnelse: Låsesmede: 4 Forsikring: 4 Elektriker: 4 Ejendomsadministrator 4 Skattemyndighed 4 Konsulen i Nice 4 Advokat 5 Læge.

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Bilag. Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard

Bilag. Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard Bilag Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard RESUME Dette dokument indeholder transskriberinger af interview samt tabeller. Indholdsfortegnelse

Læs mere

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af Vis os det som du selv har lavet og som du er stolt af. Her er det kun positivt at prale. Det giver nemlig idéer til andre. Nr 5. 2 Årgang April 2009 Et blad for folk med dukkehuse som hobby. Lavet af

Læs mere

Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus

Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus Så kom dagen endelig. Vi skulle på sommerlejr og denne tur skulle gå til Litauen. Den blå bus og den store trailer blev pakket og Mads, Camilla, Rene, Stig,

Læs mere

Residencial Monte y Mar

Residencial Monte y Mar Residencial Monte y Mar Flemming Møller Med disse sider vil vi forsøge at informere dig/jer lidt omkring vores hus i Spanien og ikke mindst omgivelserne og seværdighederne i de omkringliggende områder.

Læs mere

Study Abroad Semester på San Diego State University i Californien, efteråret 2012

Study Abroad Semester på San Diego State University i Californien, efteråret 2012 Study Abroad Semester på San Diego State University i Californien, efteråret 2012 Indledning Denne rapport omhandler et study abroad semester på San Diego State University(SDSU) i San Diego, Californien,

Læs mere

Turen går til ROM Torsdag den 21.marts 2013 starter vores tur til ROM. Vi har pakket campingvognen onsdag og da jeg kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen går der kun ½ time så suser vi af sted. Der

Læs mere

De Grafiske Feriehuse. velkommen til en dejlig ferie på. samsø

De Grafiske Feriehuse. velkommen til en dejlig ferie på. samsø De Grafiske Feriehuse velkommen til en dejlig ferie på samsø Gode kollega Velkommen til din egen Ferieby! Bestyrelsen for de grafiske sommerhuse på Samsø (Sælvig Feriehuse) har med denne brochure fornøjelsen

Læs mere

Vuelta a Asturias 2008

Vuelta a Asturias 2008 Vuelta a Asturias 2008 Det er endeligt blevet lørdag den 20. september, det er tidlig morgen, og vi er alle seks samlet i Gug (syd for Aalborg). Foran os venter en uges ferie i det spanske Asturien. Vi

Læs mere