3F Personalets Feriefond Lejligheden i Spanien

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3F Personalets Feriefond Lejligheden i Spanien"

Transkript

1

2 3F Personalets Feriefond Lejligheden i Spanien 3F personalets feriefonds lejlighed ligger i Spanien (Costa del sol), lige uden for Fuengirola i det område som hedder Los Pacos tæt op af Los Boliches og Torreblanca. Adressen er: Avenida De Los Pacos, Residencial Vegasol bygning 1, 2. sal lejlighed 9. På de følgende sider vil vi fortælle mere om lejligheden, om hvordan man kommer der til samt en del om nærområdet og om området ind mod Fuengirola. Prisen for lejligheden var euro. Udover dette har vi vel brugt omkring euro til at betale staten, advokaten og det sidste er brugt på møbler og inventar til lejligheden. Lejligheden indeholder, bad og toilet, 2 soveværelser, en pæn stor stue og et mindre køkken, samt en dejlig altan, hvorfra man har udsyn ned over poolen. Det ene soveværelse har dobbeltseng, det andet har 2 enkelt senge. I stuen er der en sovesofa, så der i alt er seks sovepladser. I lejligheden er der installeret klima anlæg, sådan at der efter behov sommer og vinter kan tændes for henholdsvis kulde og varme. For at booke lejligheden skal du sende en mail til en af os i bestyrelsen. Du kan se hvilke uger der er ledige i din kalender under navnet FERIEFONDEN. Hvert år i november får alle et ansøgningsskema, til brug for at leje lejligheden i det kommende ferie år. Ansøgningsfristen står på ansøgningsskemaet. Senest 15. december vil bestyrelsen kigge ansøgningen igennem. Bestyrelsen vil også stå for en eventuel lodtrækning, hvis flere ønsker den/de samme uge/uger. Herefter får ansøgerne besked på om de har fået eller ikke har fået lejligheden på det ønskede tidspunkt. Vi fra bestyrelsen kan varmt anbefale stedet og vi håber så mange som muligt vil gøre brug af muligheden. P.B.V. Kenneth Jensen Billederne på forsiden af Pjecen, er af indgangspartiet til bebyggelsen og af poolen.

3 Hvad gør jeg? Gå ind i din kalender under feriefonden og se om den uge du gerne vil af sted er ledig, kontakt så en fra bestyrelsen som kan booke for dig. Flybilletter Gør dig selv en tjeneste ved at tjekke både div. søge maskiner men også de forskellige flyselskaber der flyver til Malaga fra København. Der er penge at spare. Malaga Lufthavn Transport med toget Efter at have modtaget din bagage går du mod udgangen og holder øje med det skilt hvor der er et tog på følg det til stationen. Herfra tages toget til Los Boliches, så du trykker på Los Boliches på billetautomaten og det koster ca. 2 euro pr. person. (Husk småpenge). Når I/du kommer ned fra stationen på Los Boliches skal I/du over gaden og til højre ad Avenida Jesus Cautivo. Herfra drejer I til venstre ad Avenida Finlandia. Den bliver til Avenida De Los Pacos. Så er det bare fremad til man kommer til Residencial Vegasol. Der er ca. 1 km. meter derop fra stationen. Transport med bil Vil du leje bil er der masser af biludlejningsselskaber i lufthavnen, selskaberne ligger en etage under hvor du får din bagage udleveret. Der er også flere steder i Fuengirola hvor du kan leje en bil. Sørg for at have et kort så i kan vejen til Los Boliches. Du kan også leje bil hjemmefra hos eller hos Begge steder taler de dansk. En taxa fra lufthavnen og til lejligheden koster ca. 40 euro. Under lejlighedskomplekset i parkeringskælderen har vi parkeringsplads nr. 8. OBS! Vær opmærksom på at indkørslen til parkeringskælderen ligger efter indgangspartiet til lejlighedskomplekset.

4 Lejligheden Lejligheden er opdelt i 1 badeværelse, 2 soveværelser, en kombineret spise og opholdsstue samt køkken og altan. Badeværelset ser således ud: Soveværelserne ser således ud: På afrejsedagen skal i tage sengelinned af og lægge på gulvet i badeværelset. Har du brug for at få skiftet undervejs kan du selv skifte og evt. vaske. Stuen ser således ud:

5 I køkkenet er både mikroovn, ovn, køle/frys, opvaskemaskine og alt hvad der ellers hører til. I forbindelse med rengøringen fyldes der op med køkkenrulle og toiletpapir. Altanen ser således ud. Der er udgang til altanen både fra stuen og fra køkkenet. På altanen er der et tørrestativ, samt nogle tørresnore. Udsigten ned over pool området fra altanen:

6

7

8 KORT OVER FUENGIROLA/LOS BOLICHES På vedlagte kort er der nogle tal de dækker over nedenstående. 1. Vores lejlighed Adressen: Avenida Los Pacos 7-9, Residencial Vegasol portal 1, 2. sal nr Nærmeste togstation ca. 1 km fra lejligheden og den hedder Los Boli ches Fra Los Boliches til lufthavnen koster det 1,90 euro og det tager ca. 30 min. 3. Togstation (Endestation) Fuengirola Fra Fuengirola til Los Boliches koster det 1,15 euro. Det tager ca. 30 min at gå fra Fuengirola og hjem til lejligheden. 4. Her ligger Dorthe Olsens Ejendomsmægler kontor. Det er Dorthe der administrerer rengøringen af vores lejlighed. I tilfælde af en nødsituation kan Dorthe kontaktes på (Dorthe kan spansk) 5. Parque MIRAMAR Indkøbscenter der er 2 gange større en Fields. Der er også et enormt stort supermarked. 6. El Corte Ingless Indkøbscenter i 4 etager. (6a er en mindre udgave). 7. Euromarket Et lidt større supermarked men ikke så stort som Miramar og El Corte Ingless supermarkeder. 8. Cayetano Almindelige supermarkeder. 9. Markedsplads Hver tirsdag er der kæmpemarked med alt muligt. 10. Havnen Her er lystbådehavnen. Og så ligger der nogle restauranter en af de gode er Ku-damm. 11. Turistinformation Her kan man få pjecer som dem der ligger i lejligheden, bus planer, kort over Fuengirola og svar på div. Spørgsmål. 12. Busstationen Herfra kører langtursbusserne, til Sevilla, Granada, Mijas, Marbella osv.

9 Forretningsoversigt ned ad vejen fra lejligheden Når man går ud af lågen ind til vores lejlighed kommer der flere forskellige butikker ned igennem gaden helt ned til det lille torv. Hvis vi starter oppe fra så kommer der: 1. Delikatesse forretning med mad ud af huset Dagens ret og kyllinger på spyd. 2. Konditoriet: Meget kendt der kommer mange til og henter kager osv. de har også noget brød og lidt drikkevarer ( vand i dunke så skal man ikke slæbe det så langt) 3. Endnu en delikatesse forretning lidt mindre udvalg end den Så kommer der en forretning med tilbehør til div. dyr. 5. Når du kommer ned til krydset, er der en lille købmand lige over vejen, men går du til højre og ca. 200 meter oppe kommer der en biks med alle dagligvare og en lille slagter. 6. Skråt over til højre ligger den nærmeste lille cafe, de har også dagens menu og så er det et pit stop værd i ny og næ. 7. Længere nede i den lille rundkørsel ligger der en restaurant. 8. Den næste der kommer er en basar med alt muligt fra badedyr, til synåle osv. 9. Længere nede kommer der en bar (mændenes bar kalder jeg den) der kommer de lokale herre i løbet af dagen og får skyllet støvet væk. Der er også knyttet en restaurant til. 10. Lige over for ligger en is cafe med meget lækker is. 11. Så er vi noget til det lille torv, og rundt om det er der både et pizzaria, en grill, grønthandler, slagter, apotek og en eller to bagere. Så man kan købe alt det fornødne inden for en lille km. I mændenes bar kan man også få Tapas retter ved disken sammen med et krus øl, eller et glas vin som er ganske udmærket, og utrolig billigt.

10 Håndklæder og linned I lejligheden er der sengelinned og håndklæder. Håndklæder til pool og strand skal i selv medbringe. På afrejsedagen skal i tage alt sengelinned af og lægge det på gulvet i badeværelset, sammen med jeres brugte håndklæder. Har i brug for at skifte sengelinned i den periode i er i lejligheden så lægges det brugte på gulvet i badeværelset og det afhentes så til vask hver mandag af vores rengøringsteam. Der er rengøring i lejligheden hver mandag, og de kan komme mellem kl og Skrald og andet affald Skråt over for indgangspartiet ligger der et busstoppested. Derfra kan man se diverse affalds- og flaskecontainere. Her skal alt skrald smides ud. Busser Busstoppestedet er start og endestation for bus 1. Der er 4 bybusser der kører i Fuengirola og nær området. Det koster 1 euro hver gang man stiger på en bus. I tobakskioskerne i Fuengirola man købe et klippekort til busserne 10 klip 8 euro Mener det hedder noget med abonobus Bus 1 kører til hver hele time. Bussen kører ind over Fuengirola centrum. Gå ned mindst 5 minutter før bussen skal køre, for de er ikke så nøjeregnende med tiden. Taxi i Fuengirola og Los Boliches Taxi i Fuengirola og Los Boliches har telefonnummer Skal du have en taxi til lufthavnen så ring aftenen før og bestil den.

11 Læge I lejligheden ligger der en mappe og i den er der telefonnumre på læger, tandlæger osv. Der ligger en klinik nede på det lille torv i Los Boliches lige bag ved togstationen. Det er en norsk læge (meget flink fyr), der har klinikken. En konsultation koster 70 euro (2009). Skal du have medicin så gem regningerne sammen med regningen fra lægen samt recepten. Du kan få refunderet det meste via din sygesikring når du kommer hjem, men du skal selv betale i første omgang. Skulle der ske et uheld som du ikke selv kan håndterer, er du velkommen til at ringe til vores rengøringsadministrator Jan Andersen på mobilnummer Forlystelser og restauranter I lejligheden er der en gæstebog som bliver brugt flittigt. Den er i velkomne til at bruge. Der står mange gode ting om diverse oplevelser. Der ligger også nogle pjecer vedrørende forlystelser og mangler der noget der, så kan turistkontoret i Fuengirola nok hjælpe. På opslagstavlen hænger der visitkort fra nogle restauranter som kan anbefales, og skulle du selv falde over en så giv tipset videre til de næste enten i form af et visitkort eller også en besked i gæstebogen. I skænken ligger der nogle bøger, som du er velkommen til at låne. Har du selv noget læsestof som du kan undvære så læg det endelig i lejligheden så vi får fornyet hvad der er. Er du til golf er der en liste over golfbaner i mappen i lejligheden. Rigtig god ferie

12 Billederne her på bagsiden viser, grillede sardiner på strandpromenaden, Fra altanen, og ud over området om aftenen. Strandbillede er taget oppefra af stranden ved Torremolinos.

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950

Læs mere

Casa Benito Marbella. Sengetøj og håndklæder er inkl. Du modtager en ren og tjekket lejlighed. Ved afrejse rydder du blot pænt op efter dig.

Casa Benito Marbella. Sengetøj og håndklæder er inkl. Du modtager en ren og tjekket lejlighed. Ved afrejse rydder du blot pænt op efter dig. Casa Benito Marbella Casa Benito er min dejlige lejlighed jeg købte sidst i de glade 90 ere. Både som investering og for at have et sted udenfor lille Monda. Jeg bor fast hjemme i Monda og er normalt i

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet København Thorshavnsgade 23, stuen, København

Læs mere

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien

Lej feriebolig på Solkysten i Spanien Lej feriebolig på Solkysten i Spanien 3-værelses feriebolig på Costa del Sol (Duquesa), op til 6 personer Privat pool 300 meter til Restauranter, butikker mv. 500 meter til stranden Lejligheden Lejligheden

Læs mere

Velkommen til Prag. HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet

Velkommen til Prag. HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet Velkommen til Prag HTS PRAHA 21 Jana Rúzicky 1155 Lejlighed 11 14800 PRAHA 4 Tjekkiet BELIGGENHED 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER OM LEJLIGHEDEN: Lejligheden er på ca. 80 m² og består af en kombineret stue/køkken,

Læs mere

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga.

Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Vi er i Benalmádena på Costa del Sol, tæt på Fuengirola, 210 meter over Middelhavets overflade og kun et kvarters kørsel fra lufthavnen i Málaga. Reserva del Higuerón er en urbanisation med mange tilbud

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juli 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017

Fritidshuset Vagtelvej 7. november 2017 Fritidshuset Vagtelvej 7 november 2017 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Hvorfor et sikkert tilbud?

Hvorfor et sikkert tilbud? Boligtilbuddet drejer sig om en 3-soveværelses lejlighed på 145 m2 + ca. 80 m2 privat tagterrasse. Prisen er nedsat fra oprindelig 350.000 euro til nu 210.000 euro. En prisnedsættelse på 40 procent. Hvorfor

Læs mere

Velkommen til Berlin

Velkommen til Berlin Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Herover ser du lejlighedens placering = grøn cirkel, og nærmeste S-bane station = Greiswalder Strasse Station. 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juni 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juni 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2018/2019 Gl. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia / Rødby Berlin / Tyskland Wagrain / Østrig Velkommen til Politiforbundets ferieboliger

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. OBS! Fra 1/1 kan alle medlemmer af 3F leje ferieboligerne i 2009. Hold da helt ferie 2009 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Revideret februar 2009 - Varenummer 3506 Ringkøbing

Læs mere

Ferielejlighed i Spanien

Ferielejlighed i Spanien Roskilde afdeling Ferielejlighed i Spanien Malaga Algarrobo Udlejes til 6 personer Adresse: Balate15, BLOQ 4 4A, Torre Atalaya, Algarrobo Costa, 29700 Malaga Lejligheden indeholder: Køkken Udsigt fra køkken

Læs mere

THE ULTIMATE GUIDE FOR VISITING LA CASA

THE ULTIMATE GUIDE FOR VISITING LA CASA THE ULTIMATE GUIDE FOR VISITING LA CASA INDEN AFREJSE Husk at medtage 1. Sengetøj og lagener 2. Håndklæder 3. Evt. GPS VED ANKOMST TIL MALAGA LUFTHAVN Der er 3 muligheder for transport til La Casa: 1.

Læs mere

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2

Revideret juni 2010 - Varenummer 3506. Side 2 Hold da helt ferie 2010 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side 1 Side 2 Revideret juni 2010 - Varenummer 3506 Søndervig Lodbergsvej 10, 1. 4., Søndervig, 6950 Ringkøbing Nyhed Lejligheden

Læs mere

FERIEBOLIGER 2017/2018. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain

FERIEBOLIGER 2017/2018. Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain FERIEBOLIGER 2017/2018 Skagen Husby Klit Skallerup Vejers Strand Sydals Frederiksberg Tversted Strand Ellinge Lyng Lalandia Berlin Wagrain Velkommen til Politiforbundets ferieboliger 2017-2018 HUSK LODTRÆKNING

Læs mere

Sæsonen 2011-2012. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN/Tjenestemændenes Forsikring ønsker alle en rigtig god ferie.

Sæsonen 2011-2012. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN/Tjenestemændenes Forsikring ønsker alle en rigtig god ferie. Sæsonen 2011-2012 Nu er det tid for at lægge planerne for feriesæsonen 2011-2012. Jeg håber på, at FORSIKRINGSAGENTUR- FORENINGENs tilbud kan være så attraktive, at I vælger at benytte jer heraf. FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN

Læs mere

Investering / Feriebolig

Investering / Feriebolig Andelsprojekt, El Bosque, Penthouse lejlighed Investering / Feriebolig Almeda Del Mar / Torrevieja / Spanien 1/6 andel af penthouse lejlighed i det dejlige Almeda Del Mar område udbydes til salg = 8 ugers

Læs mere

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA BENALMÁDENA - COSTA DEL SOL - SPANIEN HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA Imponerende udsigt over Middelhavet Beliggende mellem Fuengiorola og Mijas 475 m2 bebyggelse - 240 m2 terrasse

Læs mere

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler.

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. Vores Summerhome er beliggende i Highland Reserve, Davenport, 15 min. kørsel syd for Orlando og lige midt i Florida. Perfekt beliggenhed, hvis man vil opleve Floridas mangfoldighed. Det er dejligt bolig/ferie

Læs mere

Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013

Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013 Velkommen til Berlin Anton-Saefkow-Strasse 52, 1 tv 10407 Berlin Tyskland Opdateret den 08.11.2013 Herover ser du lejlighedens placering = grøn cirkel, og nærmeste S-bane station = Greiswalder Strasse

Læs mere

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer.

Roskilde afdeling. Sommerhuset på Møn. Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby. Udlejes til 6 personer. Roskilde afdeling Sommerhuset på Møn Adresse: Hymersvej 4, Hårbølle, 4792 Askeby Udlejes til 6 personer. Huset er 71 kvm.: Stor stue i forbindelse med åbent køkken Stue med udgang til terrasse Køkken Soveværelse

Læs mere

SOMMERHUS til 6 Personer:

SOMMERHUS til 6 Personer: SOMMERHUS til 6 Personer: Sommerhuset er beliggende på Blomstervangen 81, Jegum, 6840 Oksbøl Huset på 74 m2 og er indrettet med: Entre 1 værelse med 2 enkelte senge 1 værelse med køjeseng 1 soveværelse

Læs mere

Casa Lucentum. Denne lille guide har til formål at give dig nogle praktiske oplysninger og gode fif:

Casa Lucentum. Denne lille guide har til formål at give dig nogle praktiske oplysninger og gode fif: Casa Lucentum Kære gæster! Vi byder Jer hermed velkommen til huset: Casa Lucentum! Området du nu befinder dig i, hedder Gran Alacant, og bebyggelsen hedder Brisas Del Faro. Adressen er: Calle Brisas Del

Læs mere

Velkommen til Paris. 30, Rue des Ardennes 6. Sal 75019 Paris Frankrig

Velkommen til Paris. 30, Rue des Ardennes 6. Sal 75019 Paris Frankrig Velkommen til Paris 30, Rue des Ardennes 6. Sal 75019 Paris Frankrig BELIGGENHED 2 PRAKTISKE OPLYSNINGER OM LEJLIGHEDEN: Lejligheden er på ca. 60 m² og består af en stue, køkken, et pænt soveværelse m/2

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej 7. Januar 2017

Fritidshuset Vagtelvej 7. Januar 2017 Fritidshuset Vagtelvej 7 Januar 2017 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Fredag kl. 16.00 til fredag kl. 14.00. Hvis du har bestilt rengøring, dog kun til kl. 12.00 Hvem kan

Læs mere

Ferielejlighed i Spanien

Ferielejlighed i Spanien Roskilde afdeling Ferielejlighed i Spanien Malaga Algarrobo Udlejes til 6 personer Adresse: Balate15, BLOQ 4 4A, Torre Atalaya, Algarrobo Costa, 29700 Malaga Lejligheden indeholder: Køkken Udsigt fra køkken

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Nyt lækkert rækkehus i Brixton, London HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

Udlejning af ferielejlighed i Sydfrankrig Cap Coudalere 069 Boulevard Guadeloupe

Udlejning af ferielejlighed i Sydfrankrig Cap Coudalere 069 Boulevard Guadeloupe Udlejning af ferielejlighed i Sydfrankrig Cap Coudalere 069 Boulevard Guadeloupe VELKOMMEN Cap Coudalere ligger i Languedoc-Roussillon nær Perpignan og Pyrenæerne, ca. 50 km fra den spanske grænse, helt

Læs mere

Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009

Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009 Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009 Punkt... Side Tirsdag den 14. april 2009...3 Onsdag den 15. april 2009...4 Torsdag den 16. april 2009...5 Fredag den 17. april 2009...7 Lørdag den 18. april

Læs mere

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året.

Hold da helt ferie. Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. OBS! Udlejningen er nu åben for alle 3F-medlemmer for resten af året. Hold da helt ferie 2007 Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet Side Side Ringkøbing Fjord Arvidvej 150, 6960 Hvide Sande

Læs mere

Sommerhuset i Lalandia

Sommerhuset i Lalandia Roskilde afdeling Sommerhuset i Lalandia Digestien L 166, Rødby Udlejes til 8 personer Huset er i 2 plan, 103 m 2 Åbent køkken med spiseplads Køkken. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler Åben stue

Læs mere

Antequera Andalusien, 45 km nord for Malaga

Antequera Andalusien, 45 km nord for Malaga Antequera Andalusien, 45 km nord for Malaga Cordoba Sevilla Antequera Granada Malaga Velkommen til Casa San Joaquin Casa San Joaquin befinder sig i en gade i ét af Antequeras høje, gamle kvarterer, op

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga

HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Dejlig feriebolig i Brixton se side 12 HOLD DA HELT FERIE Skønne ferieboliger i Skagen, Marielyst, Hvide Sande, Ringkøbing, København, London og Malaga Ferieboligfonden for Hotel- og Restauranterhvervet

Læs mere

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010

DFDS FRITID. Lodtrækning af fritidsboliger 2010 DFDS FRITID Lodtrækning af fritidsboliger 2010 Lejlighed i Berlin 5 fritidshuse i Danmark Italien: Toscana Sydfrankrig: Nice & Sainte Maxime Skagen i august Lodtrækning finder sted tirsdag 2. februar 2010

Læs mere

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen

Strømlund. Huset er helårsisoleret og opvarmet ved oliefyr (inkluderet varmt vand). Boligindretning: Stueetagen Strømlund Strømlund ligger i meget naturskønne omgivelser, 7 km. fra Fjellerup Strand", hvor der er en usædvanlig dejlig strand og skønt vand. Børnefamilier vil også have glæde af Djurs Sommerland, som

Læs mere

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive.

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive. Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at leje Skive Lejrskole. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien:

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien: Tilbudskatalog Kanon priser på boliger i Spanien: Foråret er over Spanien og det vrimler med kanon gode priser på hele boligmarkedet. Ligesom i Danmark, har bolig salget i Spanien været svagt i hele 2008,

Læs mere

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Ferielejlighederne ligger i den smukke østrigske bjergby Bad Gastein i 1000 m. højde. Bad Gastein ligger ca. 2 timers kørsel fra München og kun 1 time fra Mozarts

Læs mere

Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro. Andelsrækkehus

Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro. Andelsrækkehus Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro Andelsrækkehus Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard,

Læs mere

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive.

Information om Skive Lejrskole Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive. 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk. www.ungdomsskolen-skive. Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at leje Skive Lejrskole. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Mosehuset. Velkommen til Mosehuset! Foreningen Mosehuset byder dig indenfor, uanset om det er første besøg eller en tilbagevendende begivenhed.

Mosehuset. Velkommen til Mosehuset! Foreningen Mosehuset byder dig indenfor, uanset om det er første besøg eller en tilbagevendende begivenhed. Velkommen til! Foreningen byder dig indenfor, uanset om det er første besøg eller en tilbagevendende begivenhed. I denne mappe kan du/i finde nyttige vejledninger og informationer vedrørende dit/jeres

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

REJSEFORSLAG. Rejser til Costa del Sol. Malaga / Costa Del Sol 27/4 4/ John Gædicke (telefon ) REJSEMÅLET REJSEMÅL: PERIODE: Spanien

REJSEFORSLAG. Rejser til Costa del Sol. Malaga / Costa Del Sol 27/4 4/ John Gædicke (telefon ) REJSEMÅLET REJSEMÅL: PERIODE: Spanien REJSEFORSLAG REJSEMÅL: PERIODE: KONTAKTPERSON: Malaga / Costa Del Sol 27/4 4/5-2019 John Gædicke (telefon 70 70 10 51) REJSEMÅLET Rejser til Costa del Sol Spanien Det skønne klima og fine sandstrande har

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst -[forside]- -[overmenu]- Lejligheder og værelser Lejligheder og værelser Naturperlen er en hyggelig landejendom med en fantastisk udsigt over den

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Investering / Feriebolig

Investering / Feriebolig Andelsprojekt, Sun Lake, Hus nr. 17 + 21 Investering / Feriebolig Sun Lake / Torrevieja / Spanien 1/6 andel af 2 enderække huse som er slået sammen i det dejlige Sun Lake område udbydes til salg = 8 ugers

Læs mere

Vil du med på fællesferie? - Tenerife i juni 2016

Vil du med på fællesferie? - Tenerife i juni 2016 ChrisTravel Dyssevangen 48 3520 Farum Telefon +45 4448 2119 Info@christravel.dk www.christravel.dk CVR.nr. 3245 2205 Danske Bank Reg.nr. 4190 Konto 1053 2574 IBAN 2530000010532574 SWIFT DABADKKK Vil du

Læs mere

Velkommen til Umbrien

Velkommen til Umbrien Velkommen til Umbrien Hermed en række nyttige informationer. Området. Svømmebad. Nærmeste offentlige svømmehal ligger i Montecchio, til venstre lige inden man kører op i byen. Seværdigheder. Domkirken

Læs mere

Information om Rørvig husene

Information om Rørvig husene Ferieforeningen for FLSmidth 1 Information om Rørvig husene De to sommerhuse ved Rørvig er beliggende på henholdsvis: Rørvig 1, Lærkevænget 22, 4581 Rørvig Rørvig 2, Lærkevænget 24, 4581 Rørvig Kørselsvejledning

Læs mere

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina)

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Oversigts Kort af turen fra Alicante Lufthavnen til Los Riquelme (Sucina) Turen er 97 Km lang men det meste er på motorvej. Billedet viser lufthavnen

Læs mere

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019.

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Link til hjemmesiden: www.hosfrede.dk/naar-du-har-fri-tilbud-til-dig/feriefonden-hoerfred

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

2012/2013. Kvalitetsstandard for RENGØRING. Hvis du har brug for hjælp til rengøring. Ishøj Kommune

2012/2013. Kvalitetsstandard for RENGØRING. Hvis du har brug for hjælp til rengøring. Ishøj Kommune 2012/2013 Kvalitetsstandard for RENGØRING Hvis du har brug for hjælp til rengøring Ishøj Kommune 1 Formål: Formålet med at få hjælp til rengøring er at sikre forsvarlig hygiejne i dit hjem samt at medvirke

Læs mere

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7

Sæsonen 2012-2013. Blåvand side 4-5. Prag side 6-7 Sæsonen 2012-2013 Nu er det tid for at lægge planerne for feriesæsonen 2012-2013. Jeg håber på, at FORSIKRINGSAGENTURFORENINGENs tilbud kan være så attraktive, at I vælger at benytte jer heraf. Kort Blåvand

Læs mere

Her bor du midt i golfparadis

Her bor du midt i golfparadis Her bor du midt i golfparadis 20 km fra lufthavnen og det historiske Malaga på den spanske solkyst i fredelige og naturskønne omgivelser. Kun 170.000 euro M. Goldschmidt Holding A/S Fra lejlighedens terrasse

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Tema MitHelbred på din ipad

Tema MitHelbred på din ipad Tema MitHelbred på din ipad Sofus 18. oktober 2015 Side 1 Vejledning til Besøglægen.dk e-portal Første besøg Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at

Læs mere

O. Kørselsvejledning til lejligheden

O. Kørselsvejledning til lejligheden Uygun Konak Beach no. 15 Club Dizalay arkasi Konakli 07400 Alanya Grundnr. 249 Parcel nr. 1, blok E, apt no:4. Hjemmeside: bricksite.com/klosterresidense O. Kørselsvejledning til lejligheden Fra Antalya:

Læs mere

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf.

VELKOMMEN. i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015. Læsø Døgnpleje. Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. VELKOMMEN i aflastning/genoptræning eller fast beboer LÆSØ PLEJEHJEM 2015 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Pr. 01-01-2015 Genoptræning / aflastning eller som ny beboer -

Læs mere

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Se www.berlinberlin.dk

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Se www.berlinberlin.dk Informationsmappe Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Se www.berlinberlin.dk Indhold i informationsmappen: 1 indhold 2 nøgler og depositum 3 hvor er kælderen og hvad er der i den? 4 ankomst og afrejse

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin.

Informationsmappe. Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Informationsmappe Pappelallee 76, st. tv., 10437 Berlin. Indhold i informationsmappen: 1 indhold 2 nøgler og depositum 3 hvor er kælderen og hvad er der i den? 4 ankomst og afrejse 5 manualer, menukort

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at bookning kun kan ske pr. telefon.

Vi gør opmærksom på, at bookning kun kan ske pr. telefon. Feriekontoret Peter Ipsens Allé 27, 2400 København NV Tlf.: 88 92 33 60 Mail: feriekontoret-kbh@3f.dk Web: www.3fpost.dk Opdateret den 06.07.15 Ring på tlf. 88 92 33 60 hvis du vil booke et af Postens

Læs mere

Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig

Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig Velkommen på Plejecentret Egely Plejebolig 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egely 3 Egely s adresse og telefonnumre 4 Egely s målsætning 5 Pårørende 6 Praktisk Information 7 Boligen 8+9 Indflytningssamtale

Læs mere

Danish Friends of Animals info@dfas.dk www.dfas.dk

Danish Friends of Animals info@dfas.dk www.dfas.dk Frivillig på internatet Bianca, i byen Carrasqueria, Portugal Hvordan kommer jeg til Sesimbra: Der flyves til Lissabon og køres ca. 50 km syd på mod Sesimbra, mod den sydlige spids af Portugal. Der er

Læs mere

Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration) for hele 2016 starter den 1. oktober 2015 kl. 13 00

Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration) for hele 2016 starter den 1. oktober 2015 kl. 13 00 Feriekontoret Peter Ipsens Allé 27, 2400 København NV Tlf.: 88 92 33 60 Mail: feriekontoret-kbh@3f.dk Web: www.3fpost.dk Opdateret den 18.09.15 Udlejning af Ferieboligfondens boliger (hotel og restauration)

Læs mere

Til Lejerne af Øster Uttrup Forsamlingshus Denne mappe indeholder praktiske oplysninger om følgende:

Til Lejerne af Øster Uttrup Forsamlingshus Denne mappe indeholder praktiske oplysninger om følgende: Til Lejerne af Øster Uttrup Forsamlingshus Denne mappe indeholder praktiske oplysninger om følgende: Lejekontrakt Liste over hvad du selv skal medbringe Mål på borde stole m.m. Inventarliste Billeder fra

Læs mere

Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland

Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland af Henriette Hansen 15. juni 2013 Hotel Amari er et lejlighedshotel på det græske fastland beliggende i en lille skov kun 30 m fra strand. Landsbyen

Læs mere

Sæsonen 2013-2014. Ulrik Salmonsen Formand for Forsikringsagenturforeningen

Sæsonen 2013-2014. Ulrik Salmonsen Formand for Forsikringsagenturforeningen Sæsonen 2013-2014 FORSIKRINGSAGENTURFORENINGEN stiller et sommerhus i Blåvand og en ferielejlighed i Prag til rådighed for de afdelinger, som ikke har haft mulighed for at tilbyde forsikringstagerne i

Læs mere

Velkommen til. Rosengården

Velkommen til. Rosengården Velkommen til Rosengården Velkommen til Rosengården Vi vil gerne byde dig og dine pårørende velkommen på Rosengården. Vi, der arbejder her, har det mål, at Rosengården skal være et godt sted at bo for

Læs mere

Velkomstbrochure-Plejecenteret Egely. Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely

Velkomstbrochure-Plejecenteret Egely. Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely Velkommen til plejebolig på Plejecentret Egely 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egely 3 Egely s adresse og telefonnumre 4 Egely s målsætning 5 Pårørende 6 Praktisk Information 7 Boligen 8 Indflytningssamtale

Læs mere

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder

Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder Marienlyst Palæ Invester i medarbejderglæde i et af Danmarks mest eksklusive ferieboligområder ferielejligheder-marienlyst.dk -alt hvad feriehjertet begærer Se mere på ferieboliger-marienlyst.dk En unik

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL MØLLEHAVEN... 3 BELIGGENHED... 3 FAKTA OM MØLLEHAVEN... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 KONTAKTPERSON... 4 HUSENES TELEFONNUMRE...

Læs mere

FERIEAVISEN 2011. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige

FERIEAVISEN 2011. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige FERIEAVISEN 2011 Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Bulgarien, Tyrkiet, Spanien og Sverige Falcks Personaleforening Rugårdsvej 20 5000 Odense C Tlf.: 66 19 20 45 (mellem 09.00-14.00) Fax: 66 19

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. HYTTER - BØRNEVENLIG STRAND CALVI, CAMPING LA DOLCE VITA *** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. Indkvartering Camping la Dolce

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. HYTTER - BØRNEVENLIG STRAND CALVI, CAMPING LA DOLCE VITA *** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. Indkvartering Camping la Dolce

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

Ferie i Danmark eller i udlandet

Ferie i Danmark eller i udlandet Ferie i Danmark eller i udlandet Århus Kommunes Feriefond Indholdsfortegnelse Lejeregler... side 3 Ferieboliger i Nordjylland...side 4 Ferieboliger i Nordvestjylland...side 8 Ferieboliger i Vestjylland...side

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

Fjordvejen 35 6340 Kruså

Fjordvejen 35 6340 Kruså Fjordvejen 35 6340 Kruså Dejlig udsigtsvilla til den store familie Sag: 62300830 edc.dk Trøst & Mensel Ejendomsmægler, MDE Hærvejen 49-6230 Rødekro Tlf. 74661111-623@edc.dk Boligen Opført/Ombygget: 1960/1976

Læs mere

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende i midlertidig bolig på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Du er bevilget

Læs mere

Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien

Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien Casa Alma Borgo Bagata, Gaiato, Italien Casa Alma ligger i Norditalien i Regionen Emilia Romagna, i bjergområdet syd for Modena og Bologna, tæt ved den Toscanske grænse. Huset var oprindeligt et bjergkloster

Læs mere

FERIEAVISEN 2010. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige. Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S

FERIEAVISEN 2010. Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige. Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S FERIEAVISEN 2010 Indholdet i år er ferieboliger i Danmark, Spanien og Sverige Falcks Personaleforening Sivlandvænget 2 5260 Odense S Tlf.: 66 19 20 45 (mellem 09.00-14.00) Fax: 66 19 20 43 www.falckpf.dk

Læs mere

Lejekontrakt. Personer. Bopælsadresse

Lejekontrakt. Personer. Bopælsadresse 1 Lejekontrakt Fornavn Efternavn Udlejers oplysninger Personer Lejers oplysninger Fornavn Efternavn Andre Personer By og post nr. Telefon nr. Mobil tlf. Email adr. Udlejers oplysninger Bopælsadresse By

Læs mere

altea hills costa blanca

altea hills costa blanca Los Almendros altea hills costa blanca Lejlighed 2e Lejlighed 2e Residencial Los Almendros Calle de Alemania 583 bloque 2 app. E 03590 Altea Hills Velkommen til Los Almendros lejlighed 2E Generelt Se kørevejledning

Læs mere

Paris FERIEBOLIGER SDC. Adresse: SDC A/S, 17 Rue de la Felicite, 75017 Paris

Paris FERIEBOLIGER SDC. Adresse: SDC A/S, 17 Rue de la Felicite, 75017 Paris Paris Adresse: SDC A/S, 17 Rue de la Felicite, 75017 Paris Lejligheden ligger i baghuset på 1. sal. Du skal over gården. På porten ud til gaden er installeret en dørkode. For at komme ind skal du taste

Læs mere

Butik med 49 meter facade til masser af gående, cykler, biler og busser! LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld Frederiksberg

Butik med 49 meter facade til masser af gående, cykler, biler og busser! LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld Frederiksberg Butik med 49 meter facade til masser af gående, cykler, biler og busser! LEJEOPSTILLING Nordre Fasanvej 15, st. + kld. 2000 Frederiksberg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele

Læs mere