Rækværk, ankerpunkter og stålkabler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rækværk, ankerpunkter og stålkabler"

Transkript

1 Rækværk, ankerpunkter og stålkabler

2 Arbejd sikkert i højder med XSPlatforms At arbejde i højder er risikabelt, men man vænner sig til det. I relativt små højder føler folk sig rimeligt trygge og undervurderer ofte de potentielle risici. Dette medfører hvert år hundredvis af ulykker som kunne være undgået: ofte med skader, sommetider skæbnesvangre. Passende faldsikring er derfor en absolut nødvendighed både for den person som arbejder i højden og for kunden. Uanset hvilken type faldsikring du vælger er alle løsninger fra XSPlatforms baseret på en række vitale krav: Pålidelig Praktisk Universel Holdbar Udviklingsafdelingen hos XSPlatforms er de første i branchen som er certificeret af TÜV kvalitetsinstituttet og godkendt til at udføre CE-prøver. Hvert trin i produktets levetid, fra design til vedligeholdelse, udføres i overensstemmelse med certificerede procedurer. Hvert produkt får et unikt serienummer til kvalitetssikring og sporbarhed. Jo mere brugervenligt faldsikringsudstyret er, jo bedre kan brugeren fokusere på det arbejde der skal udføres uden at blive forstyrret. Det modsatte er også gældende: et system der er dårligt udformet øger fristelsen til ikke at bruge sikkerhedsudstyret. Et godt, praktisk design er derfor vigtigt for både produktiviteten og sikkerheden. Faldsikringssystemerne fra XSPlatforms kan monteres på robuste eller endda meget skrøbelige hustage, på alle typer af overflader (træ, stål, beton og andre tagdækningsmaterialer) og ved brug af alle slags tætningsmaterialer (plastik eller bitumen). Der findes tilmed løsninger som kan monteres på vægge eller lofter. Intelligente produktinnovationer sikrer at alle systemer kan monteres nemt og hurtigt. Et godt faldsikringssystem er holdbart. I alle henseender. Dette betyder: lave vedligeholdelseskrav og fremstillet i holdbare materialer. XSPlatforms benytter aluminium og rustfrit stål i alle sine produkter. Vores systemer er udviklet til at sikre at hustage og tagdækningsmaterialer kun lider lidt eller ingen skade under montering og eftersyn, eller tilmed i tilfælde af et fald.

3 Der findes forskellige typer af faldsikring. XSPlatforms tilbyder et komplet udvalg af innovative produkter. Vi tilbyder også specialfremstillede løsninger som forener pris og brugervenlighed i perfekt balance til enhver bygning. Altid med absolut garanti for at faldsikringen vil virke korrekt, sikkert og pålideligt. Flot design Det primære formål med faldsikring er sikkerhed og praktisk anvendelighed. Dog har varig faldprævention, særligt rækværk, også en indvirkning på bygningens ydre fremtræden. Løsningerne fra XSPlatforms er designet til ikke at forringe bygningens arkitektoniske værdi - i nogle tilfælde endda fremhæve den. Effektiv Innovation findes ofte i hvad der forekommer som små detaljer. Takket være intelligent, velgennemtænkt design, er faldsikringsprodukterne fra XSPlatforms pakket effektivt og kræver meget lidt plads under transport og opbevaring. Efter monteringen har de lave vedligeholdelseskrav, er lette at efterse og, om nødvendigt, nemme at udskifte.

4 Specialfremstillede løsninger Der kan udvikles mange forskellige totalløsninger ved at benytte faldsikringsprodukterne fra XSPlatforms. Fra det højest mulige beskyttelsesniveau med maksimal bevægelsesfrihed til et simpelt system som opfylder alle behov, men som kræver mere kendskab af brugeren. En specialfremstillet løsning til alle bygninger og alle lejligheder.

5 fem faldsikringsklasser maksimal, permanent beskyttelse Montering af rækværk gør det muligt at få adgang til hele hustaget uden behov for ekstra foranstaltninger eller beskyttelsesudstyr til personalet. Brugeren behøver ikke at være kyndig i faldsikringssystemer. Standard: EN Antal brugere: ubegrænset. Velegnet til alle hustage. praktisk beskyttelse En række ankerpunkter, som er forbundet med et stålkabel, udgør en permanent gangsti som følger tagkantens kontur. Brugeren er hele tiden fastspændt til linen samtidig med at han har optimal bevægelsesfrihed på begge sider af stålkablet. Da gangstien er placeret i en bestemt afstand fra tagkanten er det kun nødvendigt at justere længden på sikkerhedslinen en enkelt gang. Standard: EN 795, klasse C. Antal brugere: 2 personer per gangsti (eventuelt flere afhængig af for eksempel højde, spænd, længde og antallet af kurver). Velegnet til alle hustage. praktisk og økonomisk beskyttelse To eller flere ankerpunkter forbundet via et permanent stålkabelsystem. Brugeren spænder sig selv fast til stålkablet ved hjælp af en 'traveler' og har således optimal bevægelsesfrihed såfremt sikkerhedslinen er sat til den rigtige længde. Standard: EN 795, klasse C. Antal brugere: 2 personer per gangsti (eventuelt flere afhængig af for eksempel højde, spænd, længde og antallet af kurver). Velegnet til hustage med en maksimal bredde på 16 meter (52,49 fod). økonomisk beskyttelse Dette system omfatter en række forskellige ankerpunkter som er fastgjort til taget med en maksimal afstand på 6 meter (19,69 fod) mellem hinanden og cirka 4 meter (13,12 fod) fra tagkanten. Brugeren spænder sig selv fast til en af disse ankerpunkter ved hjælp af en sikkerhedsline. Standard: EN 795, klasse A. Antal brugere: 1 til 2 personer per ankerpunkt (afhængig af typen). Velegnet til hustage med en bredde på 8 meter (26,25 fod) eller mere. minimum beskyttelseskrav Denne løsning omfatter mindst to permanente ankerpunkter fastgjort med en midlertidig, flytbar livline. Brugeren spænder sig selv fast til denne flytbare livline ved hjælp af en sikkerhedsline. En økonomisk overkommelig løsning som kræver at brugeren har det nødvendige kendskab. Standard: EN 795, klasse A, B eller C (afhængig af brug). Antal brugere: 2 personer per flytbar livline. Velegnet til hustage med en bredde på 8 meter (26,25 fod) eller mere.

6 Rækværk Den højeste faldsikringgrad (fem stjerner) opnås ved at bruge rækværk. En enkel, permanent løsning som garanterer sikkerheden for et ubegrænset antal personer. Kort sagt: optimal beskyttelse for minimal indsats. lige og kurvet XTP-Guardrail fås som 'lige' rækværk samt i en kurvet udgave. De kurvede design giver ekstra sikkerhed (ved at holde folk endnu længere væk fra tagkanten) og kan, takket være deres flotte design, fremhæve bygningens arkitektoniske design. Fritstående XTP-Guardrails står frit og behøver derfor ikke at blive fastgjort til tagstrukturen. De lange ståfødder og modvægte i beton holder systemet sikkert på plads. Dette begrænser risikoen for utætheder og fugtindtrængning. sammenfoldelig Maksimal beskyttelse med minimal indvirkning på det arkitektoniske design: de lige rækværk i XTP-Guardrailserien fås også i en sammenfoldelig udgave, således at de kun er synlige når arbejdet rent faktisk udføres. Integreret tåplade Til bygninger med fladt tag kan XTP- Guardrail nemt udstyres med en integreret tåplade for, for eksempel, at forhindre materialer i at rulle eller glide ned fra taget. De vandrette elementer på rækværket kan monteres permanent ved at bruge et specielt kliksystem. En specialklemme (vist her) fås desuden til midlertidige gelændere hvilket gør det muligt nemt at afmontere de forskellige elementer. Dette gør systemet til en ideel faldsikringsløsning til midlertidige steder som for eksempel byggepladser.

7 Nem at montere Også velegnet til lodrette og flade tagkanter To personer kan montere 250 til 300 meter (820 til 984 fod) om dagen. Der kræves stort set ingen værktøjer da delene blot skal 'klikkes' sammen - det er blot nødvendigt med en specialskruenøgle. Det samme gælder de vandrette elementer som klikkes på plads ovenfra i stedet for at blive ført igennem ståfødderne fra siden. Dette øger sikkerheden for de arbejdere som monterer systemet. XTP-Guardrail fås med fundamenter til montering på facaden eller brystningsmuren på tage med lodrette udhæng såsom flade tage. Systemet er velegnet til alle typer overflader da det ikke behøver at være fastgjort til taget. Og ved hjælp af en speciel profil på alle typer tagdækningsmateriale. Profilerne tilskæres af distributøren og kan derfor altid leveres hurtigt.

8 Computeranimering viser hvordan de intelligente reaktionsmekanismer bøjer i faldets retning for at absorbere stødet. Billedet herunder viser denne påvirkning i praksis. Integreret faldstop Hurtig montering XTS-Impact og XTS-Impact 360SDgr ankerpunkter indeholder en intelligent reaktionsmekanisme som bøjer i samme retning som faldet for at absorbere stødet. Dette faldstop gør det muligt at have større afstand mellem to ankerpunkter i XTS-Linked-gangstien og dermed er der brug for færre ankerpunkter til at udgøre stien. De tre ankerpunkter i XTS-serierne benytter en separat grundplade som er fastgjort direkte til tagdækningsmaterialet med blot et enkelt ankerpunkt. Dette giver monteringstider som er fire til fem gange hurtigere end for standardsystemer. Systemet er også perfekt til aktiviteter som er hurtigt overstået som for eksempel eftersyn, rengøring eller mindre reparationer. Nem at efterse Nem at reparere Optimal bevægelsesfrihed Alle XTS-ankerpunkter kan til enhver tid efterses, både visuelt og ved en træktest (uden at aktivere ankerpunktet). Fikseringsstyrken i et betontag kan let kontrolleres uden at afmontere ankerpunktet. Efter et fald skal ankerpunktet udskiftes. Dette er nemt, takket være de separate grundplader (som normalt ikke beskadiges af et fald og som derfor ikke behøver at blive udskiftet), relativt billigt og medfører ikke skader på taget. XTS-Slider er en 'traveler' eller glider som bevæger sig jævnt langs kablet samt forbi kabelholdere og gennem kurver på begge sider af gangstien. Alt imens brugeren er sikkert fastspændt til kablet. Resultat: mulighed for at arbejde sikkert uden begrænsninger. Maksimal beskyttelse af tagkonstruktionen Universel anvendelse Det integrerede faldstop i XTS-Impact og XTS-Impact 360SDgr sikrer at selv meget lette og skrøbelige tagkonstruktioner kun udsættes for mindre eller ingen skade i tilfælde af et fald. XTS-ankerpunkterne kan benyttes på alle tagtyper takket være faldstoppets gode absorberingsevner. Der fås monteringssæt til en lang række tagdækningsmaterialer. Profilerne der benyttes i monteringssættet er tilskåret af leverandøren og fås derfor altid med kort leveringstid. Forankringssystemerne fra XSPlatforms opfylder ikke blot de nødvendige sikkerhedsstandarder- og bestemmelser, takket være tilsyneladende små, men væsentlige innovationer, XSPlatforms øger niveauet yderligere. Et eksempel: stålkabler skal efterses regelmæssigt for at undersøge om kablet stadig er forbundet over hele længen af 'terminalen' og ikke har forskudt sig gradvist. XTS-Linked-systemet er udstyret med en visuel indikator som gør det muligt at kontrollere dette ved blot et hurtigt øjekast. Revolutionerende beskyttelse

9 også langs lofter og vægge Faldsikring er ikke blot nødvendigt ved arbejde på hustage. Der er ofte også arbejde at udføre i højden inden for bygningens vægge. XTS-Linked væg- og loftsystemer tilbyder brugerne optimal sikkerhed og bevægelsesfrihed. XTS-Linked væg- og loftsystem gør det muligt at montere en gangsti langs en væg eller et loft. Systemet inkluderer en startplade og en slutplade, støtteplader samt en eller flere separate XTS-Dynamics faldstop. XTS-Dynamics faldstop er fastgjort mellem stålkablerne og ankerpunkterne for at reducere den belastning som opstår ved et fald med cirka 60 %. Derudover eliminerer det behovet for et separat stop (som en del af personfaldsikringen) i op til 95 % af tilfældene.

10 Om XSPlatforms XSPlatforms udvikler revolutionerende løsninger til sikkert og effektivt arbejde i højder. Fra design og produktion til montering, eftersyn og vedligeholdelse af systemer til facadeadgang. Igennem vores filialer i Vesteuropa, Asien, Mellemøsten og Nordamerika, tilbyder XSPlatforms også brugeroplæring, risikoopgørelser og rådgivningsvirksomhed over hele verden. Det der adskiller XSPlatforms løsninger er deres flotte, holdbare design, deres høje pålidelighedsniveau, deres enestående brugervenlighed og deres praktiske innovationer. Vores produktportefølje omfatter: Faldsikring Permanent faldsikring i form af rækværk og flytbar faldsikring ved brug af ankerpunkter og stålkabelsystemer. Vi har løsninger til enhver lejlighed og enhver bygning. Løsninger som forener sikkerhed med bevægelsesfrihed, brugervenlighed, hurtig montering og mindst mulig skade på taget. Udstyr til vedligeholdelse af facader Innovative løsninger til facadevedligeholdelsessystemer. Fra kompakte, pladsbesparende tagvogne til den største tagvogn i verden. Vi fremstiller også gondoler som giver brugerne optimal beskyttelse for elementerne, trådløs kommunikation mellem gondolen og tagvognen samt avanceret overvågning med PLC-teknologi. Hængeplatforme Innovative hængeplatforme som udmærker sig med hensyn til brugervenlighed, montering, sikkerhed, transport, levering og opbevaring. Vores systemer er udførligt designet af XSPlatforms og baseret på et modulært koncept med sammenfoldelige platforme og multifunktionelle hejseenheder. Stilladser Stilladser som er nemmere og mere sikre at opstille end nogen havde troet muligt. Systemer som forener fordelene ved stilladstårne og gennemgående stilladser og samtidig giver brugerne optimal fleksibilitet og sikkerhed.

11 Belgien, Kina, Spanien, Holland, De Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, USA 2.0

NÆSTE GENERATION AF BUNDPLADER: XSBASE PLADE, XSMD OG XTRUSION

NÆSTE GENERATION AF BUNDPLADER: XSBASE PLADE, XSMD OG XTRUSION NÆSTE GENERATION AF BUNDPLADER: XSBASE PLADE, XSMD OG XTRUSION SALGSBROCHURE METER VERSION TAGSYSTEMER VORES TAGBUNDPLADER Med vores modulære systemer er det let at montere faldsikring på de fleste tage

Læs mere

F A L D S I K R I N G T I L F L A D E T A G E. developed by

F A L D S I K R I N G T I L F L A D E T A G E. developed by F A L D S I K R I N G T I L F L A D E T A G E developed by Faldsikring til flade tage Risikoen for fald er stor, når der arbejdes på flade tage. De skal dog jævnligt betrædes i forbindelse med eftersyn

Læs mere

BiboBlock. Faldsikring til flade tage

BiboBlock. Faldsikring til flade tage BiboBlock Faldsikring til flade tage BiboBlock Faldsikring til flade tage Risikoen for fald er stor, når der arbejdes på flade tage. De skal dog jævnligt betrædes i forbindelse med eftersyn og vedligeholdelse.

Læs mere

Det mest alsidige faldsikringssystem NOGENSINDE

Det mest alsidige faldsikringssystem NOGENSINDE Det mest alsidige faldsikringssystem NOGENSINDE Kort beskrivelse Innovativt design 2 wirer på separate spoler Selvtilbagetrækkende, selvlåsende Hurtig og nem installation Spændvidde på op til 24 m Ingen

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

Icopal plus garanti. Til arkitekten

Icopal plus garanti. Til arkitekten Icopal plus garanti Til arkitekten Tagpap og trends Tagpap giver dig mulighederne Tagpap er et af de materialer med flest forskellige udtryk, du kan bruge til husets 5. facade. Du kan anvende tagpap til

Læs mere

Godkendelser: EN 131-1: 2015 EN 131-2: 2010+A2: 2017 EN 131-3: Beskrivelse: Før brug: Placering og opstilling af stillads/stige

Godkendelser: EN 131-1: 2015 EN 131-2: 2010+A2: 2017 EN 131-3: Beskrivelse: Før brug: Placering og opstilling af stillads/stige TELESKOPSTILLADS Godkendelser: EN 131-1: 2015 EN 131-2: 2010+A2: 2017 EN 131-3: 2018 Beskrivelse: Dette teleskopiske stillads er nemt at transportere og nemt at justere i højden til brug steder hvor stillads

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

1. Tage med hældning på under 15 grader

1. Tage med hældning på under 15 grader 1. Tage med hældning på under 15 grader 1.1. Arbejde ved tagkant på tage med en hældning på under 15 grader Ansatte, der arbejder og færdes på tage med en hældning på under 15 grader, skal sikres mod nedstyrtning

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

4. Tage med en hældning på over 60 grader

4. Tage med en hældning på over 60 grader 4. Tage med en hældning på over 60 grader 4.1. Arbejde ved tagfod og på tagfladen på tage med en hældning på over 60 grader Ansatte, der arbejder og færdes på tage med en hældning på over 60 grader, skal

Læs mere

3. Tage med hældning på 34 til 60 grader

3. Tage med hældning på 34 til 60 grader 3. Tage med hældning på 34 til 60 grader 3.1. Arbejde ved tagfod og på tagfladen på tage med en hældning på 34 til 60 grader Ansatte, der arbejder og færdes på tage med en hældning på 34 til 60 grader,

Læs mere

Hurtigt op. Og hurtigt ned igen.

Hurtigt op. Og hurtigt ned igen. Hurtigt op. Og hurtigt ned igen. Intet andet stillads er så hurtigt og enkelt at montere som HAKI Ram. Du sparer kostbar tid. Klar, parat, færdigt! HAKI Ram er det hurtigste stillads. Du lægger bare dækket

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

Modul-Floor NÅR ALT FALDER I HAK

Modul-Floor NÅR ALT FALDER I HAK Modul-Floor NÅR ALT FALDER I HAK DU VED ALLEREDE, HVORDAN DET VIRKER I årevis har klik-lås-gulve været anvendt i boliger og kontorer. Vi tilbyder konceptet til branchen for erhvervskøretøjer og har forfinet

Læs mere

Mul10 ProSafe Tagdækkernes faldsikringssystem

Mul10 ProSafe Tagdækkernes faldsikringssystem Mul10 ProSafe Tagdækkernes faldsikringssystem Dokumentation / kvalitetssikring w w w.m u l 1 0 p rosa fe.d k 1 MUL10 ProSafe Testet Test og teknisk rapport Mul10 ProSafe er testet og certificeret i henhold

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

Pusleborde i topklasse

Pusleborde i topklasse DAN DRYER PUSLEBORDE Pusleborde i topklasse Komfort og hygiejne til offentlige puslerum HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER PUSLEBORDE Puslefaciliteter - med fokus på optimal

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

DEFINITION AF FALDSIKRING: Faldsikring er, at beskytte en person fra at falde en vis afstand og derved skade sig.

DEFINITION AF FALDSIKRING: Faldsikring er, at beskytte en person fra at falde en vis afstand og derved skade sig. I den første folder om seler, prøvede landsklubbens miljøudvalg at vise den mangfoldighed af forskellige seler, og hvad man burde være opmærksom på når den enkelte, skulle finde frem til den mest egnede

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

Din sikkerhed på arbejdspladsen. Combisafe Sikkerhedsrækværk Faldsikring Kantsikring Befæstigelse

Din sikkerhed på arbejdspladsen. Combisafe Sikkerhedsrækværk Faldsikring Kantsikring Befæstigelse Din sikkerhed på arbejdspladsen. Combisafe Sikkerhedsrækværk Faldsikring Kantsikring Befæstigelse VI ER EN AF DANMARKS OG NORDEUROPAS FØRENDE UDLEJNINGS- VIRKSOMHEDER Endnu tættere på dig og dine behov

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast er blevet et populært materiale

Læs mere

S H R I N K W R A P P I N G & A I R S H E L T E R S

S H R I N K W R A P P I N G & A I R S H E L T E R S S H R I N K W R A P P I N G & A I R S H E L T E R S Stilladser og overdækninger udført i krympeplast. Krympeplast er rent naturprodukter, og derfor et GRØNT genanvendeligt produkt uden skade for miljøet.

Læs mere

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig

DS FLEX BRO. Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig DS FLEX BRO Færdige skræddersyede bromoduler Vejr- og trafikuafhængig Hurtig montage Økonomisk fordelagtig Forny den gamle bro et med afstand 1,398 mm Fin på overfladen Mange af Danmarks små broer har

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og flade tage. Hilti MSP. El- och VVS. Hilti. Outperform. Outlast. Løsninger til solcellemontage

Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og flade tage. Hilti MSP. El- och VVS. Hilti. Outperform. Outlast. Løsninger til solcellemontage Løsninger til solcellemontage Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og. Hilti. Outperform. Outlast. Stærk og hurtig montage på skrå tage Stærk og hurtig montage på skrå tage Montage af solceller

Læs mere

Alsipercha Faldsikringssystemer

Alsipercha Faldsikringssystemer Alsipercha Faldsikringssystemer Byggeri Udrustning Bygningsarbejder ALSINA Grupo Alsinas målsætning "At tilbyde løsninger for betonstrukturer der hjælper vores kunder til at forbedre effektiviteten og

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre AGILE og CS 80 Magneo Indendørs manuelle og automatiske skydedøre Agile og CS 80 Magneo AGILE og CS 80 Magneo. Manuelle og automatiske skydedøre. Praktiske og pladsbesparende indendørs løsninger. AGILE

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning Introduktion Figur 1, Systemoversigt og individuelle komponenter -2- Introduktion INTRODUKTION Liste over dele Antal/højde Kilde: 1,0 m 1,5 m 2,0 m 3,0 m Produktbeskrivelse A1 1

Læs mere

Håndstempler og Prægeværktøj

Håndstempler og Prægeværktøj Håndstempler og Prægeværktøj Goliath Goliath Spejlvendt Goliath Pryor Mikro mærkning Pryor Kyk og Skandinaviske karakterer Omvendre karakterer fnger en tydelig spejlvendt skt. Karakterstørrelse Typografi

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

FALDSIKRINGSGUIDE. - find den korrekte faldsikring til din arbejdssituation

FALDSIKRINGSGUIDE. - find den korrekte faldsikring til din arbejdssituation FLSIKRINGSGUIE - find den korrekte faldsikring til din arbejdssituation VÆR T VIE når du skal vælge korrekt FLSIKRING Klassifikation af personligt sikkerhedsudstyr 1 Valg af ankerpunkt Findes der et eksisterende

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

FalcoUltimo FALCOULTIMO. FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle

FalcoUltimo FALCOULTIMO. FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle FalcoUltimo FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOULTIMO FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle andre affaldskurve når det gælder moderne design og brugervenlighed.

Læs mere

chromophare F-generation

chromophare F-generation chromophare F-generation Suveræn fleksibilitet Unikt Den innovative hybridlysteknik giver en enestående lyskvalitet, når man skal koncentrere sig om arbejdet. Sikkert Lysdioderne har en gennemsnitlig levetid

Læs mere

Kabel- og rørforseglinger

Kabel- og rørforseglinger Kabel- og rørforseglinger KLIKSEAL KLIKSEAL Klikseal Klikseal er en revolutionerende to-komponent forsegling med kabelforankring noget helt nyt på markedet. Forseglingerne er designet med innovation og

Læs mere

HAR DU FÅET EFTERSET DIT FALDSIKRINGSUDSTYR?

HAR DU FÅET EFTERSET DIT FALDSIKRINGSUDSTYR? HAR DU FÅET EFTERSET DIT FALDSIKRINGSUDSTYR? Aalborg Diamantværktøj er autoriseret i at efterset faldsikringsudstyr fra Cresto, Antec og Miller! Aalborg Diamantværktøj - Gugvej 134-9210 Aalborg SØ Telefonnr.:

Læs mere

Faldsikring - At-vejledning D Arbejdstilsynet

Faldsikring - At-vejledning D Arbejdstilsynet Faldsikring Vejledning handler om, hvornår man skal bruge faldsikringsudstyr, hvordan det skal bruges og de krav, der stilles til mærkning mv. At-vejledning D.5.5-2 Juli 2007 - Opdateret oktober 2014 Erstatter

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Lettekraner Svingkraner

Lettekraner Svingkraner .UDQLQJHQL UHQ $ 6.QVXOHQW NUDQ J OºIWHJUHM Lettekraner Svingkraner LETTEKAN SPECIFIKATIONE LETTETAVESKANE - HOVEDKOMPONENTE C-POFIL SVINGKANE MED SKÅSTÆE TYPE O I-POFIL SVINGKANE MED SKÅSTÆE TYPE O I-POFIL

Læs mere

Vinduestætning for fremtiden

Vinduestætning for fremtiden Vinduestætning for fremtiden Fordel mht. tid og omkostninger på grund af nem, hurtig og sikker formontering Temperatur- og vejruafhængig montering ISO-BLOCO One Control Tidsmæssigt præcis båndaktivering

Læs mere

STILLADSER TIL PROFESSIONELLE

STILLADSER TIL PROFESSIONELLE 4100 Rullestilladser serie 4000 - Basis Altrex rullestilladser i serie 4000 findes med 2 bredder og 1 længde: Model 4100 har en bredde på 0,75 m og en længde på 2,45 m Model 4200 har en bredde på 1,35

Læs mere

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45

Instruktions- og betjeningsmanual. SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-30, CEL-30-M, CEL-35, CEL-40 & CEL-45 Instruktions- og betjeningsmanual SIMA for elektrisk betonjernsklipper MODELLER: CEL-0, CEL-0-M, CEL-5, CEL-40 & CEL-45 Indholdsfortegnelse. Håndtering & transport Side. Montering / samling Side. Opstilling

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

Fald fra højden ved arbejde på tage

Fald fra højden ved arbejde på tage De vigtigste regler om sikkerhedsforanstaltninger mod nedstyrtning og gennemstyrtning fra arbejde og færdsels på tage på byggepladser. Vejledningen handler om de sikkerhedsforanstaltninger, som arbejdsgiveren

Læs mere

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag

Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag 1 2 Monteringsvejledning for Yepp Maxi stelbeslag DK Yepp Maxi Easyfit er egnet til at befordre børn op til en maksimal vægt af 22 kg (ca. 6 år) og opfylder den europæiske standard EN 14344 og amerikansk

Læs mere

1klik. Det har aldrig været lettere at installere ventilation. www.danfoss.com. Plug and Play

1klik. Det har aldrig været lettere at installere ventilation. www.danfoss.com. Plug and Play MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Det har aldrig været lettere at installere ventilation Tid er penge så derfor vil du sikkert sætte pris på, at indregulering og aflevering aldrig har været nemmere. Selv dimensionering

Læs mere

Betjeningsvejledning til flamingoskærer

Betjeningsvejledning til flamingoskærer Betjeningsvejledning til flamingoskærer SPC 2011 SPC 3011 Vi er glade for, at du har besluttet at bruge en skærer fra vores SPC-serie. Dette er et tysk kvalitetsprodukt til professionel brug. Skæreren

Læs mere

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL Teknisk systemhåndbog klemkasser KL 1 4 6 5 3 7 2 Lille kabinet godkendt verden over og fås på lager som standardvare med mange dimensioner. Det praktiske systemtilbehør gør klemkasserne KL til en ideel

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

Ultra kabel og minikanaler. Enkelt og smart

Ultra kabel og minikanaler. Enkelt og smart Ultra kabel og minikanaler Enkelt og smart kabel og minikanaler er enkelt, smart og udført i miljøvenlige materialer. effektive løsninger til moderne bygninger og boliger Ultra er enkle og smarte kabel-

Læs mere

// Enkle og rene karmbeklædninger. Moderniseringsløsninger til ledhejseporte. Et væld af muligheder til ethvet byggeri

// Enkle og rene karmbeklædninger. Moderniseringsløsninger til ledhejseporte. Et væld af muligheder til ethvet byggeri // Enkle og rene karmbeklædninger Moderniseringsløsninger til ledhejseporte Et væld af muligheder til ethvet byggeri Modernisering med Hörmann Én leverandør til det hele Ved modernisering og renovering

Læs mere

Fald fra højden på byggepladser

Fald fra højden på byggepladser De vigtigste regler om sikkerhedsforanstaltninger mod nedstyrtning og gennemstyrtning fra arbejde i højden. Vejledningen handler om de sikkerhedsforanstaltninger, som arbejdsgiveren skal etablere på bygge-

Læs mere

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer

Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid. Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Akustikloftet uden synlige samlinger og med lang levetid Nyhed: Gyptone BIG med unikt Sixto mønster og bedre adgang til tekniske installationer Gyptone Sixto produktserien NYHED Gyptone BIG Sixto 63 Leveres

Læs mere

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse

M O N S T R U M. Materiale og konstruktionsbeskrivelse Materiale og konstruktionsbeskrivelse 2014 Generelt om konstruktion og materialer Alle MONSTRUMs legeredskaber er konstrueret af tømmer i miljøvenlig, PEFC certificeret, gennemimprægneret, nordisk SUPERWOOD,

Læs mere

Rullestillads i aluminium - kl. 3. Brochure og monterings anvisning

Rullestillads i aluminium - kl. 3. Brochure og monterings anvisning Rullestillads i aluminium - kl. 3 Brochure og monterings anvisning Januar 2007 Rullestillads i aluminium kl. 3 Kl. 3 rullestillads med aluply-dæk. Rammer, håndlister og diagonaler i aluminium. 2 stilladsbredder:

Læs mere

Arbejde i højden fra reb

Arbejde i højden fra reb Arbejde i højden fra reb De vigtigste regler om, hvornår arbejdsgiveren må lade arbejde i højden udføre fra reb (rope access) samt om, hvordan arbejde fra reb skal tilrettelægges og udføres sikkerheds-

Læs mere

Vægabsorbenter DET BÆRENDE SYSTEM OG PLADESAMLINGER. Valg af bærende system og hermed pladesamlinger afhænger af kantvalg for den absorberende plade.

Vægabsorbenter DET BÆRENDE SYSTEM OG PLADESAMLINGER. Valg af bærende system og hermed pladesamlinger afhænger af kantvalg for den absorberende plade. Installation Vægabsorbenter Vægabsorbentsystemer består som udgangspunkt af: En ramme: Rammen kan leveres med forskelligt materiale Bærende system/pladesamlinger: Her kan vælges mellem flere forskellige

Læs mere

XStream Luft- og smudsudskillere

XStream Luft- og smudsudskillere Større effektivitet, lavere energiforbrug Luft- og smudsudskillere Den smarte løsning til varmeanlæg. Med ekstrem effekt. Med en unik ECO-/MAX-tilstand Meget enkel at installere Mindre slitage, mindre

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL

SUPER 1/2/3. FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. DEN FLEKSIBLE LAGERREOL SUPER 1/2/3 DEN FLEKSIBLE LAGERREOL FULD JUSTERBAR Hyldebelastning 180-480 kg. Højde op til 10 meter. Levering dag til dag. Reoler A/S - Bakkegårdsvej 501-3050 Humlebæk - Telefon 4919 2122 - info@reoler-as.dk

Læs mere

Standard skabe og monteringskasser

Standard skabe og monteringskasser Standard skabe og monteringskasser Valgguide fra Schneider Electric alsidighed tid effektivitet service Spacial S3D Spacial S3D vægmonterede stålskabe RAL 7035 IP66 rustfrit stål vægmonterede skabe Børstet

Læs mere

Godkendelser: Beskrivelse:

Godkendelser: Beskrivelse: RULLESTILLADS Godkendelser: EN 131-1: 2015 EN 131-2: 2010+A2: 2017 EN 131-3: 2018 Beskrivelse: Dette teleskopiske stillads er nemt at transportere og nemt at justere i højden til brug steder hvor stillads

Læs mere

Solfanger. FIN Made in Germany

Solfanger. FIN Made in Germany Solfanger FIN Made in Germany Solfangere Made in Germany Førende teknologi Made in Germany fordi kun det bedste er godt nok! Solar Technologie Internationals (STI) højtydende plan solfangere er baseret

Læs mere

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? UENDELIGE MULIGHEDER MED PLAST BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast

Læs mere

Brugsanvisning & Monteringsvejledning til JBM kulisseskinne

Brugsanvisning & Monteringsvejledning til JBM kulisseskinne Version 2.0 Danske kvalitetsprodukter siden 2004 Side 1 Brugsanvisning & Monteringsvejledning til JBM kulisseskinne Danske kvalitetsprodukter siden 2004 Side 2 Indhold Formål og anvendelse... 3 Vigtigt/

Læs mere

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft lindab vi forenkler byggeriet Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft Lindab InDomo et komplet kanalsystem, som er designet til integration i boligens konstruktion Lindab InDomo Lindab

Læs mere

RUMINDDELING SKILLEVÆGGE KONTORER STØJDÆMPNING MASKININDKAPSLING PAUSERUM STØJAFSKÆRMNING RENRUM PERSONALERUM KONTROLRUM TAVLERUM MÅLERUM SERVERRUM

RUMINDDELING SKILLEVÆGGE KONTORER STØJDÆMPNING MASKININDKAPSLING PAUSERUM STØJAFSKÆRMNING RENRUM PERSONALERUM KONTROLRUM TAVLERUM MÅLERUM SERVERRUM MATADORVÆGGE RUMINDDELING SKILLEVÆGGE KONTORER STØJDÆMPNING MASKININDKAPSLING PAUSERUM STØJAFSKÆRMNING RENRUM PERSONALERUM KONTROLRUM TAVLERUM MÅLERUM SERVERRUM Kontor opført af Matadorvægge på mezzanin.

Læs mere

LØSNINGER TIL DIT BADEVÆRELSE RENE AFLØB

LØSNINGER TIL DIT BADEVÆRELSE RENE AFLØB ØSNINGER TI DIT BADEVÆRESE RENE AFØB DESIGNAFØB BIVER MERE OG MERE POPUÆRE Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle løsninger, der kan opfylde

Læs mere

At-VEJLEDNING ARBEJDSSTEDETS INDRETNING A.2.1. Nedstyrtnings- og gennemstyrtningsfare på bygge- og anlægspladser mv.

At-VEJLEDNING ARBEJDSSTEDETS INDRETNING A.2.1. Nedstyrtnings- og gennemstyrtningsfare på bygge- og anlægspladser mv. At-VEJLEDNING ARBEJDSSTEDETS INDRETNING A.2.1 Nedstyrtnings- og gennemstyrtningsfare på bygge- og anlægspladser mv. November 2005 Erstatter december 2002 2 Hvad er en At-vejledning? At-vejledninger vejleder

Læs mere

Opstilling af foldestillads fra Silkeborg Stigefabrik

Opstilling af foldestillads fra Silkeborg Stigefabrik Alle rettigheder forbeholdt. Ingen del af denne publikation må gengives, lagres i et søgesystem eller offentliggøres i nogen form eller på nogen måde, elektronisk, mekanisk, ved fotokopiering, optagelse

Læs mere

At-VEJLEDNING. Faldsikring. At-vejledning D.5.5-3

At-VEJLEDNING. Faldsikring. At-vejledning D.5.5-3 At-VEJLEDNING Faldsikring At-vejledning D.5.5-3 Juli 2007 - Opdateret oktober 2016 - Erstatter At-meddelelse nr. 4.09.2 af oktober 1985 2 Hvad er en At-vejledning? At-vejledninger vejleder om, hvordan

Læs mere

Prestige Connex. En gang hvid, altid hvid. Whiteboards Flipover Mobil whiteboard Magnetiske opslagstavler. noboeurope.com

Prestige Connex. En gang hvid, altid hvid. Whiteboards Flipover Mobil whiteboard Magnetiske opslagstavler. noboeurope.com En gang hvid, altid hvid noboeurope.com Prestige Connex Whiteboards Flipover Mobil whiteboard Magnetiske opslagstavler Kontakt din forhandler for at få nærmere oplysninger om hele Nobo-tavleserien. Hovedegenskaber

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

JKS MASKINOPVASK. det ideelle valg til professionel maskinopvask. Onlineshop Koncept. Service Totalløsninger

JKS MASKINOPVASK. det ideelle valg til professionel maskinopvask. Onlineshop Koncept. Service Totalløsninger JKS MASKINOPVASK Onlineshop Koncept Service Totalløsninger det ideelle valg til professionel maskinopvask CITRO NO. 1 maskinopvask et miljøvenligt produkt Citro No. 1 er baseret på kalkbinder, der er 100%

Læs mere

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance.

AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER. People. Passion. Performance. AKKU- VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE I AUTOINDUSTRIEN OG PÅ VÆRKSTEDER People. Passion. Performance. Akku-værktøj - fra Chicago Pneumatic 3 NO LIMITS Kan du fikse det? Kan du nå det? Hvornår er du færdig?

Læs mere

Værdier for fremtiden

Værdier for fremtiden Værdier for fremtiden Duelco har siden grundlæggelsen i 1974 haft fokus på at levere service, produkter og tekniske specialløsninger af højeste kvalitet. Med udgangspunkt i værdier som kompetence, dynamik,

Læs mere

FONTANOT HAR UDTÆNKT EN TRAPPESERIE TIL DEM, DER ELSKER GØR-DET-SELV - ARBEJDE.

FONTANOT HAR UDTÆNKT EN TRAPPESERIE TIL DEM, DER ELSKER GØR-DET-SELV - ARBEJDE. STIL smart FONTANOT HAR UDTÆNKT EN TRAPPESERIE TIL DEM, DER ELSKER GØR-DET-SELV - ARBEJDE. video PIXIMA: SKAB DIN TRAPPE PÅ EN HALV DAG DIN STIL OPMÅLING OG DIMENSIONER DVD Find trappen til dit hjem i

Læs mere

AAG KATALOG. skridsikre gulve og trapper. en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning

AAG KATALOG. skridsikre gulve og trapper. en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning AAG KATALOG skridsikre gulve og trapper en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning SKRIDSIKRE GULVE løsninger der øger komfort og sikkerhed EN SOLID LEVERANDØR AAG har stor viden omkring

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

Thorsman kabeltromler. schneider-electric.dk/kabeltromler

Thorsman kabeltromler. schneider-electric.dk/kabeltromler Thorsman kabeltromler 2018 schneider-electric.dk/kabeltromler Et spørgsmål om tillid Schneider Electric har altid været synonymt med kvalitet, holdbarhed og ekspertise. Vores sortiment af kabeltromler

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK

GLASRÆKVÆRK PLASTMO GLASRÆKVÆRK SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO SKAB ET HYGGELIGT UDEMILJØ OG NYD UDSIGTEN PLASTMO.DK PLASTMO Med et Plastmo Glasrækværk skaber du et hyggeligt udemiljø og øger rumfølelsen på terrassen, alt imens du bevarer udsigten. Glasrækværket

Læs mere

Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange år.

Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange år. Scandinavian Butler INSPIRERET AF TRADITION & DESIGNET TIL DAGLIGDAGEN Tillykke med din nye rollator. Vi har gjort vores bedste for at give dig et sikkert og smukt produkt, der kan hjælpe dig rundt i mange

Læs mere

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer.

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve leveres i standardmønstrene Line 6, Quatrro 41,

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Løftemagneter Svejsemagneter Magnetkroge i krom Magnetkroge i kunststof Magnetkroge

Læs mere

Installationsstandere

Installationsstandere Installationsstandere MULTIFUNKTIONELLE OG NEMME T INSTLLERE GLOBL SPECILIST INDEN FOR ELEKTRISK OG DIGITL INFRSTRUKTUR I BYGGEBRNCHEN Mulighed for frit at vælge Et udvidet sortiment, som dækker alle behov

Læs mere