Community avis. -Nyheder, hver mandag! Gulerods byggerier. Skrevet af AoE Redaktion REKLAME: Gulerod er nu begyndt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Community avis. -Nyheder, hver mandag! Gulerods byggerier. Skrevet af AoE Redaktion REKLAME: Gulerod er nu begyndt."

Transkript

1 Community avis -Nyheder, hver mandag! Skrevet af AoE Redaktion Gulerods byggerier Gulerod er nu begyndt på et nyt byggeri ude ved hans flotte statuer. Det næste bliver en stor tekande. Jeg kan huske dengang jeg så serveren første gang, og en af de ting der overbevidste mig var hans flotte statuer. Han har lavet et fly, en and og en hånd. Der er desværre ingen togstation endnu, det håber jeg der vil komme.

2 PvP Turnering #7 Denne turnering var uden tvivl en af de mest spændende. Det startede med at der manglede en admin til at slå PvP, til men der var ingen på! Der gik et lille kvarter og så kom Xcanner på, men det var tæt på at turneringen blev aflyst. Team goat (Casper98dk og TheTurtleGuy) kom et godt stykke op, vandt blandt andet over SkyCity til deres egen overraskelse, og kom hele vejen op til semifinalen, hvor de igen skulle slås mod SkyCity, hvor de tabte, nu var det SkyCity mod Waterfall Dale, efter en længere og fed kamp vandt Waterfall og vandt deres første turneringen. Billigt sand til salg på WebAuction! Søg på enten MightyPete eller Kofodz 1. pladsen: Team Waterfall Dale fatkaizer & kaffeluskeren. 2. pladsen: Team Sky City Kofodz & MightyPete. 3. pladsen: Team Goat Casper98dk & TheTurtleGuy.

3 Ugens interview: Havde i forventet at vinde? Vi havde ikke umiddelbart forventet at vinde, men vi havde da regnet med at komme blandt top 3. Måske på baggrund af resultatet af Crafters-løbet hvor vi kom ind på en 2 og 3 plads. Havde i forbredt jer på nogen måde? (øvet, plant taktik eller andet) Vi havde ikke som sådan nogen taktik, men vi havde set arenaen an og snakket om fordelene ved de forskellige forhindringer. Derudover en smule fægte-teknik og bevægelse. Har i et tip til læserne, angående PvP? Jeg tror på at en del af kampens udfald er held, men selvfølgelig er det altid en god idé at tage et kig på det miljø man skal kæmpe i, så man ikke bliver overrasket over nyopsatte forhindringer (de nye tårne f.eks). Kofodz: "Jeg er tosset med laks" Man kan snakke om hvad man gør i bestemte situationer eller aftale hvem der er bueskytte på forhånd, så der ikke opstår forvirring midt i kampens hede. Derudover er kommunikation et must, være det over mumble, skype eller et helt tredje program. Kommer i tilbage næste gang? Meget gerne! Nu har vi jo en titel at forsvare Hvad synes i om arenaen? noget i ønsker var anderledes? De nye tårne i arenaen giver kampene et løft rent spændings og taktikmæssigt og gør også kampene mere interessante at observere. Har ikke umiddelbart noget negativt at pege på. UGENS TIP: Før du spørg i chatten om noget, så kig på hjemmesiden, der burde de fleste spørgsmål kunne blive besvaret.

4 Billeder fra PvP turneringen

5 Ændringer på Crafters.dk Julemand101 har lavet et plugin som alle VIP s kan bruge, kommandoen hedder /ny Den giver så en standard besked til nye spillere, hvad de skal gøre for at bygge mine og bygge (blive VIP). Kommandoen skal ikke bare bruges fordi der er en default på serveren, men skal bruges når de spørger om hjælp. Se mere info på forummet. - AFK kick fjernet, hvis man ikke kan styre at have en XP farm, vil vi tage nødvendige tiltag mod spilleren. - Prisen for at have item liggende på WekAuktionen, som ikke er tilsalg, stiger fra dags dato til 0,20 bobs per item. Redaktionen: Hvis du har en historie så skriv til os! Hvis du har en god historie, eller noget så skriv til Casper98dk på forummet (via PM) Der skal lige gives Credit til Zicy for at rette avisen igennem for fejl!