LEJEKONTRAKT. Lejer skal udfærdige vedtægter for området. Vedtægt og efterfølgende ændringer i vedtægten skal godkendes af ejer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LEJEKONTRAKT. Lejer skal udfærdige vedtægter for området. Vedtægt og efterfølgende ændringer i vedtægten skal godkendes af ejer."

Transkript

1 LEJEKONTRAKT Mellem Guldborgsund Kommune Parkvej 37, 4800 Nykøbing F. Cvr (i det følgende kaldet ejeren) og Haveforeningen Dannebrog Industrivej 14A, 4990 Sakskøbing. Cvr. (i det følgende kaldet lejer) Lejer har siden 1. januar 1991 lejet arealet af ejer. Ejer opsagde lejekontrakten til ophør med udgangen af 2015 på grund af ændringer i kolonihaveloven. Nærværende kontakt indgås med virkning fra 1. januar Det lejede Lejemålet omfatter det på vedhæftede kort afmærkede areal matr. nr. 172-a, Sakskøbing Markjorder på m2. Arealet er omfattet af lokalplan Kolonihaver ved motorvejen SAK 63, og er udlagt til kolonihaveområde. 2 Anvendelse Det lejede må kun anvendes til kolonihavebrug, og skal af lejer stilles til rådighed for medlemmerne af Haveforeningen Dannebrog. Enhver bruger/lejer af et havelod skal således være medlem af kolonihaveforeningen (lejer). Lejer skal udfærdige vedtægter for området. Vedtægt og efterfølgende ændringer i vedtægten skal godkendes af ejer. Såfremt der i kolonihaveområdet ønskes foretaget ændringer eller nyetableringer, skal der først optages forhandlinger med ejeren herom. I tilfælde af at ejeren skal afholde eller deltage i afholdelsen af udgifter til nævnte foranstaltninger, forbeholder ejeren sig ret til at regulere lejen under hensyn hertil. Der gælder endvidere følgende for brug af arealet: a. Der må ikke opsættes skilte eller reklamer på arealet eller på indhegninger omkring haverne. b. Flagning med politiske flag er forbudt c. Der må ikke holdes kaniner, høns, andet fjerkræ eller husdyrhold generelt. d. Der må ikke drives jagt på arealet e. Der må ikke anlægges vandbassiner uden ejers godkendelse.

2 f. Hverken lejer eller den enkelte havelodejer må drive handle eller beværtning eller indrette og drive forlystelsesvirksomhed på det lejede areal. Husene på den enkelte havelod må ikke anvendes til helårsbeboelse. Husene må kun benyttes til sommerophold, dvs. beboelse med natophold i perioden 1. april til 31. oktober. I perioden 1. november 31. marts må benyttelsen derfor ikke have et omfang, der indebærer, at en lodejer i realiteten har bopæl i området. Lodejerne kan ikke være tilmeldt folkeregisteret på en adresse i området. 3 Bebyggelse 1. På det enkelte havelod kan opføres et kolonihavehus og et udhus, der forinden opførelsen skal godkendes af både bygningsmyndigheden og af lejer. 2. Lejer er ansvarlig for at opførte kolonihavehuse, udhuse mv. på det lejede er lovligt opførte og lejer er ansvarlig for at sikre, at bestyrelsen i haveforeningen fører tilsyn med, at nedenstående bestemmelser overholdes: a. Lejer skal inden nyopførelse eller ud- og tilbygning give skriftlig tilladelse til byggeriet. Den skriftlige tilladelse skal henvise til og påtegnes på tegninger, som med angivelse af mål, herunder skelafstand indeholder oplysning om størrelse og udformning af byggeriet. b. Det bebyggede areal incl. 1 udhus må ikke overstige 0,08 x haveloddens grundareal c. Ingen bygning må opføres med mere end 2.7 m bygningshøjde, hvormed forstås højden fra terræn til den linje, hvor ydervæg og tagflade mødes (bortset fra gavltrekanter) d. Bygningens højde til tagrygningen må ikke være over 4,0 m e. I området skal alle bygninger opføres parallelt med eller vinkelret på haveloddens begrænsning f. Huse skal anbringes således på havelodden, at der er mindst 2.5 m afstand til dennes begrænsning mod såvel vej som nabo g. Blanke eller reflekterende tagmaterialer må ikke anvendes h. Til udvendige bygningssider må ikke anvendes reflekterende materialer (excl. vinduesglas) i. I øvrigt skal bebyggelsen i sine væsentlige træk have en sådan ydre udformning og fremtræden, at der i forbindelse med den øvrige bebyggelse på stedet opnås en god helhedsvirkning j. Antennemaster tillades ikke opsat, med mindre det etableres et fælles anlæg for hele kolonihaveområdet k. Flagstænger må ikke være højere end 7 m l. Kolonihaveforeningen står for samtlige udgifter til etablering og vedligeholdelse af alle interne ledninger og deraf følgende driftsudgifter, det være sig vand, spildevand, renovation mm. 4 Kontraktens løbetid 1. Denne lejekontrakt afløser alle tidligere indgåede lejekontrakter og tillæg vedrørende det lejede. 2. Lejemålet er fra begge parters side uopsigeligt til d Kontrakten skal inden uopsigelighedsperiodens udløb genforhandles fuldt ud.

3 3. Lejer er forpligtet til mod et forud givet varsel på 3 måneder, til enhver tid og uden krav på erstatning, at kræve de nødvendige arealer til stianlæg, vejanlæg, lægning af ledninger, eventuelle andre offentlige anlæg og til øvrige forhold, hvor kommunen kunne erhverve de samme rettigheder ved ekspropriation. Ved afståelse af eventuelle arealer, vil lejen ikke blive nedsat. Såfremt en afståelse betyder, at en havelodsejer hos lejer ikke længere kan benytte sit lod, skal havelodsejeren tilbydes en erstatningslod eller have krav på erstatning hos ejer. Såfremt en eller flere bygninger må nedrives som følge af afståelsen, har havelodsejer krav på erstatning hos ejer for disse bygninger. 4. Ved lejemålets ophør ydes der ikke lejer nogen erstatning for bygninger og lignende indretninger, beplantninger, hegn eller andre arbejder eller forbedringer, som er udført på arealet. Hvis ejer kræver det skal det lejede afleveres i ryddeliggjort og retableret stand. Såfremt lejer ikke efterkommer et sådan krav, kan ejer lade rydning og reetablering foregå på lejers bekostning. 5 Lejens størrelse og regulering 1. Lejeafgiften er fastsat til kr pr. år gældende fra d Lejeafgiften betales årligt d. 1. januar. 3. Lejen reguleres hvert år pr. 1. januar med 2 % af foregående års leje, første gang den 1. januar Uanset den i 4 anførte uopsigelighed er udlejer berettiget til med 12 måneders varsel at kræve lejen reguleret til markedsleje. 5. Lejer er forpligtet til at fastsætte lejen for det enkelte havelod således, at lejen for samtlige havelodder maksimalt dækker lejers udgifter til lejen til ejer samt driftsudgifter, som direkte kan henføres til driften af det lejede areal. Lejer er forpligtet til hvert år inden den 1. april at fremsende revisorpåtegnet regnskab til ejer som dokumentation herfor. Ejer kan frit kræve yderligere dokumentation. 6 Skatter og afgifter Lejer betaler udover lejeafgift evt. pålignede ejendomsskatter for arealet samt evt. afgift for renovation, vand, kloak, rottebekæmpelse, forsikring m.v. 7 Ventelister 1. Lejers videreudlejning af havelodder til den enkelte bruger må kun finde sted efter nedenstående regler om ventelister. 2. Lejer er forpligtet til at føre og anvende en offentlig tilgængelig venteliste, der skal omfatte alle, der ønsker at komme i betragtning til en havelod. 3. Placering på venteliste sker ud fra, hvornår man har anmodet om at komme på venteliste. Alene personer, der er fyldt 16 år og som har bopæl i Guldborgsund Kommune kan optages på ventelisten. 4. Såfremt en lodsejer ønsker at overdrage sin lod til børn, børnebørn, forældre eller bedsteforældre, ægtefælle/registreret partner, eller til

4 ægtefællens/den registreret ægtefælles børn, børnebørn, forældre eller bedsteforældre går dette forud for ventelisten. 5. Ventelisten skal være offentlig tilgængelig og i det omfang lejer har en hjemmeside skal listen offentliggøres der. Ellers skal lejer pr. 1. marts fremsende en ajourført eksemplar af ventelisten til udlejer, som herefter sørger for at listen bliver offentlig tilgængelig. 6. På den offentliggjorte venteliste anføres kun navn på de personer, som er optaget på ventelisten. Ansøgere skal derfor orienteres af lejer om, at deres navn bliver offentliggjort på ventelisten. 7. For at stå på venteliste skal den enkelte ansøger betale et årligt gebyr svarende til lejers udgift, pt. kr Ved manglende betaling inden hvert års 1. februar bortfalder den enkeltes plads på listen. Gebyret kan ændres, idet det dog maksimalt kan udgøre foreningens udgift ved at føre ventelisten. 8. Ejer skal godkende de af lejer fastsatte nærmere regler for, hvordan ventelisteordningen skal udformes. 8 Veje, pladser, stier, beplantning, hegn 1. Efter nærmere aftale med ejeren kan lejeren anlægge de nødvendige veje, pladser og stier og såfremt ejeren har anlagt disse, overtages de af lejer og fremtidig vedligeholdelse udføres af lejeren, ligesom evt. nye veje, parkeringspladser og stier m.v. anlægges af lejeren. 2. Alle grundejerpligter i forbindelse med det lejede påhviler lejer, herunder vedligeholdelse, renholdelse, snerydning og grusning af adgangsveje og stier til og på det lejede og veje ud for det lejede. Haver, fællesarealer, fællesanlæg og veje og stier skal altid holdes i god orden og fri for ukrudt. Det er ikke tilladt at bruge kemisk bekæmpelse af ukrudt. 3. Området skal være offentligt tilgængeligt. 4. Låger må kun lukke indad. Udvendigt skal være anbragt tydelige havenumre. 5. Lejeren har fuld hegnspligt til alle sider, hvor der ikke findes tilgrænsende permanente kolonihaver. Hegn mod nabo og vejarealer skal etableres som levende hegn max. 1.5 m høje - og disse skal placeres og holdes klippet således, at det til enhver tid holdes inden for haveloddens begrænsning. Raftehegn el. lign. må kun anvendes som læhegn i umiddelbar forbindelse med bebyggelse. Anvendelse af pigtrådshegn er forbudt. I øvrigt følges hegnslovens bestemmelser. 6. Der må ikke på de enkelte havelodder findes beplantning, der ved skygge eller kraftig vækst er til væsentlig gene for naboerne 9 Ordensbestemmelser 1. Hunde skal altid holdes i snor. 2. Anvendelse af radio, musikafspiller m.v. i fri luft kan forbydes af ejer. 3. Affald og lignende må kun henlægges på de dertil anviste pladser eller containere. Fjernelse af dette affald og udgiften dertil påhviler lejer. 4. Gødning må ikke henligge på gange eller vejarealer ud over eet døgn.

5 5. Parkering må kun ske på parkeringspladser / egen grund / vejarealer men må ikke hindre eller vanskeliggøre andre køretøjers gennemkørsel. 6. Hvis lejer ønsker fastsat yderligere ordensregler skal disse godkendes af ejer. 7. Bygninger skal stedse holdes i ordentlig og sømmelig stand. ejer har ret til at besigtige området og de der værende bygninger og kræve af lejer, at dette forhold overholdes. 10 Overdragelse af haver (fremleje, udlån) Kolonihaveforeningens vedtægter skal indeholde bestemmelser om overdragelse af havelodder, herunder fremleje og udlån, værdiansættelse og overdragelse generelt. Vedtægt skal, jf. 2 godkendes af ejer. 11 Misligholdelse Såfremt lejen ikke betales rettidigt, er ejeren berettiget til straks at ophæve lejemålet og udsætte lejer af det lejede. Udlejer kan dog kun ophæve lejeaftalen, hvis lejer ikke har berettiget restancen senest 4 uger efter, at skriftligt påkrav er kommet frem til lejer. Lejeren er dog stadig pligtig til at betale den forfaldne leje med påløb af renter i henhold til de til enhver tid gældende regler (renteloven). Overtrædelse af kontraktens 5 om dels fastsættelse af lejen for den enkelte havelod og dels om fremsendelse af dokumentation samt 7 om ventelister betragtes af udlejer som væsentlig misligholdelse af kontrakten med den virkning, at udlejer er berettiget til at ophæve lejemålet til fraflytning straks. Det er dog en betingelse for ophævelsen, at udlejer har fremsendt skriftligt påkrav om ophævelse af lejemålet til lejer, og at lejer til trods for påkravet fortsætter med at overtræde bestemmelsen. I tilfælde af misligholdelse har lejer ikke krav på erstatning for bygninger og lignende indretninger, beplantninger, hegn eller andre arbejder eller forbedringer, som er udført på arealet. Ved lejers misligholdelse er lejer pligtig at erstatte ejers renholdelses- og retableringsudgifter i forbindelse med fraflytningen. Hvis lejer for forringet det lejede eller påført ejer andet tab, skal lejer betale fuld erstatning. 12 Forsikring Lejer er forpligtet til at tegne og afholde udgiften til forsikring for skader tilføjet personer eller ting, når erstatningsanvar pålægges lejer som ejer af ejendommen, herunder bl.a. ansvar for skader som følge af mangelfuld snerydning, grusning mv. 13 Originale lejekontrakt Den originale lejekontrakt forbliver i kommunens varetægt, mens lejer modtager en kopi. Nykøbing F., den For Guldborgsund Kommune Sakskøbing, den For Haveforeningen Dannebrog

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826

LEJEKONTRAKT. Næstved Kommune. Kolonihaveforeningen Ellevang. mellem. Sagsnr. 2014-15160 Dok.nr. 2014-94826 Næstved Kommune Center for Ejendomme Rådmandshaven 20 4700 Næstved LEJEKONTRAKT mellem Næstved Kommune og Kolonihaveforeningen Ellevang 1 1 Parterne Mellem Næstved Kommune i det følgende kaldet ejeren

Læs mere

Lejekontrakt. Slagelse Kommune

Lejekontrakt. Slagelse Kommune Lejekontrakt Mellem Slagelse Kommune Og Kolonihaveforbundets Vestsjællands Kreds Haveforeningerne Etterbjerg, Mønsterkolonien, Nørrevang, Skovly, Søndervang og Østervang 1 Parterne Mellem Slagelse Kommune

Læs mere

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Lyngby-Taarbæk Kommune L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Mellem Lyngby-Taarbæk Kommune (nedenfor kaldet ejeren) og Kolonihaveforbundet for Danmark (nedenfor kaldet lejeren) er der dags dato

Læs mere

KOLONIHAVE FORBUNDET FOR DANMARK GENUDLEJNINGSAFTALE

KOLONIHAVE FORBUNDET FOR DANMARK GENUDLEJNINGSAFTALE KOLONIHAVE FORBUNDET FOR DANMARK GENUDLEJNINGSAFTALE Imellem Kolonihaveforbundet for Danmark og H/F Sundbyvang, i det følgende kaldet henholdsvis Forbundet og foreningen, oprettes hermed følgende genudlejningsaftale:

Læs mere

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N. for. Haveforeningen Nordre Vang EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) D E K L A R A T I O N for Haveforeningen Nordre Vang Underskrevne ejer af matr. nr. 15C, 15D og 15 E Skelgårde, Tårnby, beliggende Viberupstræde 5, 2770 Kastrup, der siden

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på.

I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på. I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på. De overordnede regler er beskrevet i Ballerup kommunes LOKALPLAN NR: 059, der gælder

Læs mere

(Lejekontraktens løbetid kan ikke overstige 30 år).

(Lejekontraktens løbetid kan ikke overstige 30 år). . KONTRAKT OM LEJE AF SOMMERHUSGRUND Mellem den danske stat, Naturstyrelsen, som udlejer og nedenstående lejer oprettes følgende kontrakt angående leje af et areal. Navn: Adresse: Telf.: Grund nr.: Beliggende:

Læs mere

Lejekontrakt (FORSLAG - november 2015)

Lejekontrakt (FORSLAG - november 2015) H O R S E N S K O M M U N E Lejekontrakt (FORSLAG - november 2015) Horsens Kommune, (i det følgende kaldet Ejer) udlejer herved til Sydøstjyllands Kolonihave Kreds (i det følgende kaldet kredsen) det Horsens

Læs mere

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Hobro den 20.06.2010 Lejekontrakt Udlejre: Team Hyldahl A/S Lilleringvej 6 8462 Harlev J. Lejre: Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Indholdsfortegnelse. 1. Parterne 2. Det lejede 3. Det lejedes

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R 1. PARTERNE Mellem Cvr. nr. 29189730, P.nr 1019130610 Svendborg Kommune Ejendomsadministration Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge. (i

Læs mere

STANDARDLEJEVILKÅR FOR FORENINGER PÅ LEJET JORD

STANDARDLEJEVILKÅR FOR FORENINGER PÅ LEJET JORD STANDARDLEJEVILKÅR FOR FORENINGER PÅ LEJET JORD Nye standardvilkår Tidligere lejeaftale Status I lejeaftaler, hvor haveforeningen ikke ejer haveforeningens område, er grundlaget for lejeaftalen lejevilkår

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding HAVEFORENINGEN FINMARKEN Revideret 20/2-14 LEJEKONTRAKT 50.- Depositum andrager: Betalt tidligere ejer 800.- 0.- Kontingent Vand 300.- 125.- Havens areal udgør 350 m² a 1.00 kr. pr m² 350.- Forsikring

Læs mere

L E J E K O N T R A K T. Høringsudgave areallejekontrakt for kolonihaveområde (varigt kolonihaveområde)

L E J E K O N T R A K T. Høringsudgave areallejekontrakt for kolonihaveområde (varigt kolonihaveområde) L E J E K O N T R A K T Høringsudgave areallejekontrakt for kolonihaveområde (varigt kolonihaveområde) Kolding Kommune (herefter kaldet udlejer) udlejer til Haveforeningen xxx (herefter kaldet lejer) et

Læs mere

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Cvr. Nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 og lejer: Kolding Miniby Elvej 2 6000 Kolding Cvr. nr. 31716179 Tlf.

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Lejemålet omfatter arealer udlagt til have, vej og sti, parkeringspladser, fællesareal og beplantningsbælter.

LEJEKONTRAKT. Lejemålet omfatter arealer udlagt til have, vej og sti, parkeringspladser, fællesareal og beplantningsbælter. LEJEKONTRAKT 1. Mellem Ringsted Kommune og Kolonihaveforbundets Midt og Østsjællands Kreds indgås følgende aftale om udlejning af arealer til kolonihaver. Omfattet af aftalen er følgende kolonihaveområder:

Læs mere

[KAN DET LADE SIG GØRE AT KOLONIHAVEFORBUNDET FOR DANMARK YDER FORSKELSBEHANDLING ]

[KAN DET LADE SIG GØRE AT KOLONIHAVEFORBUNDET FOR DANMARK YDER FORSKELSBEHANDLING ] 2011 Kolonihavernes Fælles Rådgivning Palle Flebo-Hansen Kapitel 3 [KAN DET LADE SIG GØRE AT KOLONIHAVEFORBUNDET FOR DANMARK YDER FORSKELSBEHANDLING ] Lighed for medlemmerne eller er der forskel? 1 Kan

Læs mere

Lejekontrakt. Ret til opstilling af badehus. mellem. Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer)

Lejekontrakt. Ret til opstilling af badehus. mellem. Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer) Dato: 20. december 2013 Lejekontrakt Ret til opstilling af badehus mellem Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer) og xxx (herefter Lejer) DET LEJEDE

Læs mere

D E K L A H A T I O N

D E K L A H A T I O N Matr.nr. 156i Søgård Hovedgård m.m. Holmsland Klit sogn l Området. D E K L A H A T I O N Underskrevne ejer af ejendommen matr.nr. 156i, Søgård Hovedgård m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig

Læs mere

STANDARDLEJEVILKÅR FOR LEJE AF ET HAVELOD I KOLONIHAVEFORBUNDET, ØSTJYLLANDS KREDS. ( HAVEFORENINGER PÅ LEJET JORD)

STANDARDLEJEVILKÅR FOR LEJE AF ET HAVELOD I KOLONIHAVEFORBUNDET, ØSTJYLLANDS KREDS. ( HAVEFORENINGER PÅ LEJET JORD) STANDARDLEJEVILKÅR FOR LEJE AF ET HAVELOD I KOLONIHAVEFORBUNDET, ØSTJYLLANDS KREDS. ( HAVEFORENINGER PÅ LEJET JORD) 1. BETINGELSER FOR MEDLEMSKAB. 1. Ved lejekontraktens indgåelse bliver lejer medlem af

Læs mere

Stempelafgift: 50,00 kr.

Stempelafgift: 50,00 kr. Stempelafgift: 50,00 kr. Tinglysningsafgift: 500,00 kr. Ejendom: Matr. nr.e 13 r og 13 u, BALLERUP BY, Pederstrup. Anmelder: Sommerbyen Brøndgården v/tom Hansen Magleparken l98 2750 Ballerup D E K L A

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57 Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Sofiendalsvej, Hasseris. Byplanvedtægt for

Læs mere

Lejekontrakt for Birkehavehus

Lejekontrakt for Birkehavehus Dato: 5. februar 2014 Journal nr. NST-5232-00454 Lejekontrakt for Birkehavehus mellem Naturstyrelsen, Nordsjælland Gillelejevej 2B, 3230 Græsted, tlf. 72543000 (herefter Udlejer) og NAVN ADRESSE TLF CPR

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T Advokat Ole Kildeby Danmarksgade 81.2.th. 9900 Frederikshavn Tlf.nr. 98 42 91 11 L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Fonden Tordenskiold, Frederikshavn som udlejer, og Tordenskiolds Soldater

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T MILJØMINISTERIET Naturstyrelsen Midtjylland Mellem xxxx som lejer og Naturstyrelsen Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T 1. Lejemålet Hastruphus

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Lejekontrakt Mellem Holbæk Kommune Kanalstræde 2, 4300 Holbæk CVR.nr.: 2918 9447 (herefter kaldet udlejer) Fonden Sidesporet Ahlgade 1B, 4300 Holbæk (herefter kaldet lejer) Er der

Læs mere

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail:

Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand. Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.: e-mail: Lejekontrakt vedrørende stadeplads på Rungsted Badestrand Mellem: Hørsholm Kommune Hørsholm Rådhus Ådalsparkvej 2 2970 Hørsholm (i det følgende kaldet kommunen) Og Navn: Cvr.nr./Cpr.nr. Adresse: Tlf. nr.:

Læs mere

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Lejemålet omfatter stuehus, samt garage /staldbygning og have som vist på det vedhæftede

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag.

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag. Matr. nr. l i Neder Holluf by, Fraugde DEKLARATION Undertegnede Jens P. Koch & Co. A/S, Odense deklarerer hermed for sig selv og fremtidige ejere a ejendommen matr. nr. I i Neder Holluf by, Fraugde samt

Læs mere

Tidsbegrænset lejekontrakt

Tidsbegrænset lejekontrakt Dato: XXXX J.nr. NST-523-00729 Tidsbegrænset lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen Hovedstaden, Dyrehaven 6 2930 Klampenborg (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 1. Ordensbestemmelser. 1.1. Al unødvendig kørsel på haveselskabets område er forbudt. Højeste hastighed er max. 10

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup

Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup Sag nr. 161631/HCF Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup Mellem Glostrup Kommune og Biografforeningen Sofarækken Advokatfirmaet Jost Jensen, Thomasen & Partnere A/S 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Storemosevej 7, 9510 Arden mellem Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET

Læs mere

Lejekontrakt. om leje af '111F Nordre Vang" til kolonihaveformål. mellem. Miljø- og Fødevareministeriet. Kolonihaveforbundet

Lejekontrakt. om leje af '111F Nordre Vang til kolonihaveformål. mellem. Miljø- og Fødevareministeriet. Kolonihaveforbundet Lejekontrakt mellem Miljø- og Fødevareministeriet Natu rerhvervstyrelsen CVR nr. 20 8t 46 L6 Pionér Allé 9 6270 Tønder og Kolonihaveforbundet CVR nr. 16 ts 4628 Frederikssundsvej 304 A 2700 Brønshøj om

Læs mere

Grundlejekontrakt. mellem. Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr (i det følgende benævnt udlejer ) Part 2:

Grundlejekontrakt. mellem. Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr (i det følgende benævnt udlejer ) Part 2: Grundlejekontrakt mellem Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr. 31433177 (i det følgende benævnt lejer ) og Part 2: Svendborg Kommune, Center for Ejendomme og Teknisk Service Svendborgvej

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N.

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N. Fællesdeklaration tinglyst på matr. 4 e, 7 a, 7 æ, 8 a og 11 a, avnsø By, Føllenslev Sogn, Skippinge erred, olbæk Amt. Tinglyst 16-6-1970: Dokument om benyttelse, bebyggelse, hegn, veje, grundejerforening

Læs mere

LEJEKONTRAKT KOLONIHAVEFORBUNDETS ÅRHUSKREDS ÅRHUS KOMMUNE KOLONIHAVE FORBUNDETS ÅRHUSKREDS. mellem. v/ MAGISTRATENS 1. AFDELING

LEJEKONTRAKT KOLONIHAVEFORBUNDETS ÅRHUSKREDS ÅRHUS KOMMUNE KOLONIHAVE FORBUNDETS ÅRHUSKREDS. mellem. v/ MAGISTRATENS 1. AFDELING LEJEKONTRAKT mellem ÅRHUS KOMMUNE v/ MAGISTRATENS 1. AFDELING Og KOLONIHAVEFORBUNDETS ÅRHUSKREDS KOLONIHAVE FORBUNDETS ÅRHUSKREDS 1 Mellem Århus Kommune, v/ Magistratens 1. afdeling, og Kolonihaveforbundets

Læs mere

TEMSK FORVALTN1NG. Struer kommune.24. ÅU6. 1972* 0 0 4735. Deklaration for kolonihaveforeningen "Fjordglimt". 1. Område.

TEMSK FORVALTN1NG. Struer kommune.24. ÅU6. 1972* 0 0 4735. Deklaration for kolonihaveforeningen Fjordglimt. 1. Område. Matr. nr.: 12 a Struer. Anmelder: Struer kommune TEMSK FORVALTN1NG J.nr. /3. 0. Ô 601 "0/ 6210-z4 Struer kommune.24. ÅU6. 1972* 0 0 4735 Deklaration for kolonihaveforeningen "Fjordglimt". 1. Område. 1.

Læs mere

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem Lejekontrakt mellem Kolding Kommune og Kolding Modeljernbaneklub Mellem Kolding Kommune Senior-, Sundhed- og Fritidsforvaltningen Fritid og Idræt 6000 Kolding (i det følgende kaldet udlejer) og Kolding

Læs mere

Byplanvedtægt 11. Vest for Hørsholm Hovedgade

Byplanvedtægt 11. Vest for Hørsholm Hovedgade Byplanvedtægt 11 Vest for Hørsholm Hovedgade HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplan 11 for området vest for Hørsholm Hovedgade Byplanvedtægt for området vest for Hørsholm Hovedgade. I medfør af lov om byplaner,

Læs mere

Sammenskrivning af. Lov om kolonihaver

Sammenskrivning af. Lov om kolonihaver Sammenskrivning af Lov om kolonihaver Dette er en sammenskrivning af Lovbekendtgørelse nr. 790 af 21. juni 2007 med følgende ændringslove indarbejdet i teksten: Lov nr. 1571 af 20. december 2006 Lov nr.

Læs mere

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt "Udlejer")

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt Udlejer) 14. januar 2009 Mellem og Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej 30 8700 Horsens CVR-nr. 29 19 09 25 (i det følgende benævnt "Udlejer") Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder CVR-nr.: 32

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300 Partiel Byplan 3 For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.06.1975 3011502PB0300 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 3, for dele af Havnsø og Egemarke

Læs mere

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune BRAMMING KOMMUNE LOKALPLAN nr. 103 for et kolonihaveområde i Bramming by i Bramming kommune Udarbejdet i marts 1978 af teknisk forvaltning, Bramming Godkendelses- og vedtagelsesdatoer: Indstillet af teknisk

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads Campingpladsen: udlejer herved sæsonplads nr. til navn: adresse: postnr. og by: tlf.nr.: med følgende hjemmeboende børn under 18 år Børn over 18 år er ikke omfattet af lejeaftalen. Aftalen er indgået for

Læs mere

Lejekontrakt. Esbjerg Kommune (EK) udlejer til Kolonihaveforbundet Esbjerg Kreds (Kf) følgende arealer

Lejekontrakt. Esbjerg Kommune (EK) udlejer til Kolonihaveforbundet Esbjerg Kreds (Kf) følgende arealer Lejekontrakt Esbjerg Kommune (EK) udlejer til Kolonihaveforbundet Esbjerg Kreds (Kf) følgende arealer 1. matr.nr. Bryndumdam, Bryndum 4g (haveforeningen Bryndumdam) 2. matr.nr. Fovrfeld By, Guldager 4ck

Læs mere

Bilag 2A. Lejekontrakt (kontrakt Aarhuskredsen) Arbejdsgruppe lejekontrakter

Bilag 2A. Lejekontrakt (kontrakt Aarhuskredsen) Arbejdsgruppe lejekontrakter Bilag 2A August 2017 Lejekontrakt (kontrakt Aarhuskredsen) Arbejdsgruppe lejekontrakter Deltagere: Jesper Nymann: HF Søvang, Lars Spring: HF 1941, Erland: HF Søholm, Bente Gregersen: HF Sølyst, Pia Vogelius:

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen [ ] [ ] (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND...

Læs mere

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer AREALLEJEKONTRAKT Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer og Økonomiforvaltningen Center for Sikker By, Vanløse Lokaludvalg Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

Lejekontrakt for Rungstedhus

Lejekontrakt for Rungstedhus Dato: xx. xx 2016 Journal nr. NST-xxx Lejekontrakt for Rungstedhus mellem Naturstyrelsen, Hovedstaden Dyrehavehus 6, 2930 Klampenborg, tlf. xx (herefter Udlejer) og NAVN ADRESSE TLF CPR (herefter Lejer)

Læs mere

Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010.

Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010. 1 Have 38 i Strandparken Have 38 i Strandparken Det er vigtig at forstå - reglerne for at se den dybere mening med have 38. Ole Quist byrådsmedlem (s) har solgt have 38 i år 2010. Huset har gennemgået

Læs mere

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Formålet med reglementet er at gøre opholdet så behageligt som muligt samt at bevare områdets grønne udseende, og dette bør tages i betragtning,

Læs mere

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/

L E J E K O N T R A K T edoc 2011/ L E J E K O N T R A K T edoc 2011/05143-52 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Skjoldborg 3300 Frederiksværk

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej Faxe. Cvr.nr (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej Faxe. Cvr.nr (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

Kapitel 3. Selandia sagen KFRR anno 2011. Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune.

Kapitel 3. Selandia sagen KFRR anno 2011. Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune. Kapitel 3 Den, 09 april 2007 tilskriver formanden for Selandia Tårnby Kommune 1 Han bekræfter således at husene er 60 m2 2 Han bekræfter også at der bygges 10 m2 Skur Den, 01december 2009 sender formanden

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: Ledelsesnr.: Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen (herefter Udlejer) og (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE...

Læs mere

LEJEKONTRAKT (version 23. juni 2015)

LEJEKONTRAKT (version 23. juni 2015) 1 LEJEKONTRAKT (version 23. juni 2015) Mellem ejerne (herefter Udlejer) af 63 a og 63 f Sebbersund by, Sebber, benævnt Ejerskabet Navet, Sebbersund : - Sebber Borgerforening Engvej 7 9240 Nibe (Som ejer

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn. Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført. Mellem.

LEJEKONTRAKT. Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn. Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført. Mellem. LEJEKONTRAKT Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført Mellem Køge Kommune og xxxx Indholdsfortegnelse: 1. Det lejede 2. Det lejedes

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Cvr.nr xxxxx xxx (i det følgende kaldet

Læs mere

LEJEPROSPEKT Udlejes, Villa i Skanderborg med søen som nabo Årlig leje = 108.000kr. + forbrug

LEJEPROSPEKT Udlejes, Villa i Skanderborg med søen som nabo Årlig leje = 108.000kr. + forbrug LEJEPROSPEKT Udlejes, Villa i Skanderborg med søen som nabo Årlig leje = 108.000kr. + forbrug Oddervej 30, 8660 Skanderborg Sag 201366 Her får man hele 250m2 tæt på én af Skanderborgs bedste adresser Villaen

Læs mere

Love for Kolonihaveforeningen. Ellevang Næstved. Stiftet den 31. august 1935

Love for Kolonihaveforeningen. Ellevang Næstved. Stiftet den 31. august 1935 Love for Kolonihaveforeningen Ellevang Næstved Stiftet den 31. august 1935 Foreningens navn er Haveforeningen ELLEVANG. Dens formål er at bevare havekolonien som permanent havekoloni, samt varetage medlemmernes

Læs mere

Bemærkninger i notatet, der direkte relaterer sig til konkrete modtagne spørgsmål, er fremhævet med fed skrift.

Bemærkninger i notatet, der direkte relaterer sig til konkrete modtagne spørgsmål, er fremhævet med fed skrift. NOTAT Størrelsen på kolonihavehuse Strategi & Udvikling, Jura Iben Brinkland isbri@slagelse.dk 24. februar 2012 Notatet er udarbejdet efter ønske fra Udviklingsdirektøren med baggrund i de forespørgsler

Læs mere

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN Vedtaget på afdelingsmødet den 17. september 2015 Side 1 af 5 Affald 1. Der må ikke henlægges affald udenfor de dertil indrettede containere. 2. Af hygiejniske

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Cvr.nr.: 29190941 (i det følgende kaldet udlejeren) og Aalborg Kommune Boulevarden 13 9100 Aalborg Cvr.nr.:

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T. Ikke momsregisteret. Mellem Udlejer. Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej Holte.

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T. Ikke momsregisteret. Mellem Udlejer. Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej Holte. E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Ikke momsregisteret Mellem Udlejer Rudersdal kommune Rudersdal Ejendomme Øverødvej 2 og Lejer Holte Rideklub Egebækvej 22 CVR nr. 56739818 vedrørende Areal Egebækvej

Læs mere

2 Foreningens formål er at aktivere førtidspensionister, folkepensionister samt efterlønsmodtagere ved dyrkning af pensionisthaver.

2 Foreningens formål er at aktivere førtidspensionister, folkepensionister samt efterlønsmodtagere ved dyrkning af pensionisthaver. - VEDTÆGTER OG ORDENSREGLER FOR HAVEFORENINGEN LUNDTOFTE GAARD 1 Foreningens navn er "Haveforeningen Lundtoftegaard". 2 Foreningens formål er at aktivere førtidspensionister, folkepensionister samt efterlønsmodtagere

Læs mere

Servitut. Ejendom: Adresse: Ryhavegårdsvej Skanderborg Ejendomstype: Adresse: Ryhavegårdsvej Skanderborg.

Servitut. Ejendom: Adresse: Ryhavegårdsvej Skanderborg Ejendomstype: Adresse: Ryhavegårdsvej Skanderborg. Servitut Ejendom: Adresse: Ryhavegårdsvej 44 Adresse: Ryhavegårdsvej 45 Ejer: Naturstyrelsen Førstballevej 2 7183 Randbøl Cvr-nr.: 33157274 Sagsreference: 601996_Haveforeningen Ryhaven Ejer: Skanderborg

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

Husorden afdeling 14 - Tuestensvej

Husorden afdeling 14 - Tuestensvej Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder også, at der er en række love, vedtægter og regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. I din afdeling er der desuden af beboerne

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2014

ORDENSREGLER. April 2014 ORDENSREGLER April 2014 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2012 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn 1 Formål Nedenstående bestemmelser har til formål at sikre en kendt og smidig administration af Brejning Lystbådehavn. 2 Retningslinier Enhver pladshaver/bruger

Læs mere

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T 1. PARTERNE... 3 2. DET LEJEDE... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE... 4 4. LEJEMÅLETS BEGYNDELSE... 4 5. OPSIGELSE... 4 6. LEJE... 5 7. REGULERING AF LEJEN...

Læs mere

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring Dette er en vejledning til haveejere i H/F Hjortespring, som ønsker at ændre/opføre bygninger på grunden. Hvad skal jeg gøre inden jeg går i gang? Først og fremmest skal du sætte dig ind i reglerne for

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2015 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

DEKLARATION. 1. Området.

DEKLARATION. 1. Området. DEKLARATION 1. Området. Underskrevne ejer af ejendommene matr. 77c, 77e, 77s, 77t, 77u, 77v, 77x, 77y, 77z og 77i, Strandgårde m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig og efterfølgende ejere og

Læs mere

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION Matr.nr. 104l, 104 v til 104ø, 104aa til 104ay, 194c, 194v, 194y til 194ø, 194aa til 194ai 196p, 196be til 195bu af Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. Anmelder: Kristian Madsen landsretssagfører

Læs mere

Fredericia Kommune udbyder buejagt i Nyskov

Fredericia Kommune udbyder buejagt i Nyskov Fredericia Kommune udbyder buejagt i Nyskov Såfremt du ønsker at byde på jagten skal du kontakte undertegnede. Venlig hilsen Carsten Pedersen Natur & Miljø Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Fredericia

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: 15. juli 2019. Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen Kronjylland Vasevej 7, 8920 Randers Nv. (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE...

Læs mere

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Vedtaget på generalforsamlingen d. 25. marts 2007 Med ændring af 2.06 på generalforsamling 2011 og ændring af 1.06 og 3.03 på genforsamling 2014 1. Bestemmelser

Læs mere

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 1 Foreningens navn og adresse Haveforeningen Søvang, Sylbækvej 38, 8230 Åbyhøj. Haveforeningens hjemsted er Århus Kommune.

Læs mere