KORTE KURSER uge 27 uge 28 uge 28 uge 29 uge 30 uge 30 uge 31 uge 32

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KORTE KURSER 2015. uge 27 uge 28 uge 28 uge 29 uge 30 uge 30 uge 31 uge 32"

Transkript

1 KORTE KURSER 2015 uge 27 uge 28 uge 28 uge 29 uge 30 uge 30 uge 31 uge 32 uge 32 Mindfulness og meditation Den indre pilgrimsvandring Sang som stressdæmper Sund og glad (velegnet for udviklingshæmmede) Malekursus, acryl Bliv dus med din ipad Harmonika og højskole Livsstil på kryds og tværs Bliv dus med din ipad

2 Side 2 Praktisk information for korte kurser Livsstilshøjskolen Gudum Højbjergvej Lemvig Tlf.: Mail: info@livsstilshoejskolen.dk Beliggenhed Livsstilshøjskolen ligger i Vestjylland mellem Struer og Lemvig i landsbyen Gudum. Skolen er naturskønt beliggende, midt i noget af Danmarks kønneste natur og med den blide Limfjord mod nord. Der er kun 25 km til en af Vestkystens mest besøgte og bedste badestrande ved høfde Q. Nærmeste nabo mod syd er Klosterhedens Statsskov distrikt. Skoven har et væld af publikumsfaciliteter og er meget besøgt og brugt. Her lever Danmarks eneste bestand af bævere med deres eminente dæmningsbyggerier.

3 Side 3 På Livsstilshøjskolen Gudum tilbyder vi kurser, der øger din livskvalitet og livsglæde: Vi har erfarne og kompetente undervisere med hjertet på rette sted Vi har fokus på en høj grad af faglighed Vi serverer spændende og sund mad Vi tager dig med på udflugter ud i den varierede og smukke natur omkring os. Du kan være sikker på hyggelig samvær med medkursister Humor er en integreret del af opholdet Du bliver en del af et varmt og omsorgsfuldt miljø med blik for den enkelte kursist. Her er plads til 61 kursister På Højskolen er der et fitnesslokaler, som du frit kan benytte. Vi er til for, at du skal få en oplevelse for livet!

4 Side 4 Skolen Skolen kan rumme 61 kursister. Alle får eneværelse, dog kan vi lave 2 dobbeltværelser. Vil du gerne bo sammen med en anden kursist på samme værelse og dermed betale mindre pr. uge, kan du tale med skolen om dette. Desuden har vi 24 nyrestaurerede og nyindrettede værelser med eget toilet og bad. Vi vil anbefale, at du er i god tid, hvis du gerne vil bo på sådan et værelse.

5 Side 5 Personale Forstander: Solvejg Krarup Viceforstander & Marketing: Lise Kragh Møller Sekretær og bogholder: Ilse Knudsen. Sundhedsservicesekretær: Sussie Høgsgaard Højskolelærer: Elsebeth Bak, yoga, meditation, kultur, filosofi. Højskolelærer: Flemming Jacobsen, EDB, naturliv, kreative fag. Højskolelærer: Birgit Vendelbo, motion. Højskolelærer: Karen Skalkhøj, musiske fag, motion. Højskolelærer: Mette Krohn, kostlære Psykoterapeut: Gitte Bitsch, psykologi, selvudvikling og relationskompetence. Pedel: Henrik Harmon Pedersen Køkkenleder: Ulla Pedersen Køkkenassistent: Inge Marie Pedersen Køkkenassistent: Louise Rabjerg Slagter og Cater: Lenette Nielsen Ernæringsassistentelev: Camilla Søndergaard Projektmedarbejder: Bjarne Laugesen

6 Side 6 Telefon og EDB Der er trådløst internet og mulighed for brug af egen PC på hele skolen Mobiltelefoner skal være på lydløs under morgensamling og i undervisningstimer. Medbring Vækkeur og badekåbe. Spiller du på et instrument, er det en god ide at tage det med, hvis det er muligt.

7 Side 7 Køkken - mad Maden er et kapitel for sig selv. Livsstilshøjskolen har specialiseret sig i fedtfattig mad med mange grøntsager. Skolens køkken sætter fokus på alle sanser, så her er noget for både øjne, næse og mund. Vin, øl og vand kan købes til måltiderne. Hvis du skal have specialkost, koster det 200 kr. pr. uge. Dette gælder ikke for diabetikere. Ønskes specialkost skal dette være meddelt til skolen senest 14 dage før kursusstart.

8 Side 8 Opholdet I prisen er inkluderet håndklæder og sengelinned. For 50,- kr. pr. del kan der lejes ekstra håndklæder og sengelinned. Transport Du kan tage toget til Struer. Bus nr. 33 går fra Struer mod Lemvig. Bussen kører mod Lemvig og har stoppested ved Livsstilshøjskolen. Breve, der skal sendes, kan afleveres på kontoret og vil blive afsendt samme dag, hvis der afleveres inden kl

9 Side 9 Cykler Der kan lånes cykler på skolen. Det er også muligt at medbringe egen cykel. Rygning Skolen er røgfri, så der ryges udendørs i haven, husk at bruge askebægeret. Læge Lægevagten: tlf.: Der er lægekonsultation i Lemvig og Struer. Der er døgnåben skadestue i Holstebro, Lægårdvej 12, 7500 Holstebro Betaling Depositum 800,- kr. betales senest 1 uge efter tilmelding, restbeløbet betales senest 5 uger før kursusstart. Framelder du dig kurset senest 4 uger før kursusstart, får du det indbetalte beløb tilbage fratrukket administrationsgebyr på 200,- kr. Framelder du senere end 4 uger, mister du det indbetalte beløb. Ved betaling benyt venligst den på fakturaen anførte betlings-id Samtlige kursusplaner er med forbehold for ændringer. Vi glæder os til at se dig til nogle hyggelige dage.

10 Side 10 Kurser i 2015 Meditation og mindfulness uge 27 Fra 28/6 til 4/ Pris: 3600 kr. Du vil blive introduceret til forskellige indgange til mindfulness og meditation, få øvelser til at afspænde åndedræt, krop, stemme og sind og samtidig øvelser til at opnå øget kropsopmærksomhed og kropsbevidsthed. Du vil få tilbud om NADA, der balancerer krop og psyke, skaber ro og stabilitet. Du vil i ugens løb arbejde med temaer som sindsro og omsorg, centrering og afgrænsning, tålmodighed og mental styrke, rummelighed og accept, mod og selvstændighed. Din indre pilgrimsvandring uge 28 Fra 5/7-11/ Pris: 3600 kr. Din indre Pilgrimsvandring en vandre uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Har du lyst til at vandre ud i naturen, mens den vågner eller være der, når natten sænker sig og stjernerne træder tydeligt frem, så kom med! Vi skal vandre i egnens kraftfulde natur. Havets barskhed, fjordens blidhed og skovens stilhed vil danne baggrund for de indre pilgrimsvandringer. Kurset vil være en vekselvirkning mellem vandringer, meditation og foredrag, der vil også være tid til refleksioner og socialt samvær. En uge, der byder på en masse udsigt og indsigt. Daglige vandringer på mellem 12 og 20 km.

11 Side 11 Sang som stressdæmper uge 28 Fra 5/7 til 11/ Pris: 3600 kr. Sang som vejen til velvære og mindre stress Dybt åndedræt, afslappet nynnen, fri sang eller stemmemeditationer - her bruger vi stemmen for at dæmpe stress og opnå fornemmelsen af indre balance. Hvis du er plaget af stress og mistrivsel i hverdagen, kapsler kroppen sig ind i spændinger, og her kan sang og brugen af en løsnet og fri stemme være vejen til velvære. Det handler ikke om at "synge godt". På kurset vil du blive guidet i arbejdet med åndedræt og stemme af professionelle instruktører, og ugens workshops sigter mod at øge kendskabet til, hvordan stemme og sind kan påvirke hinanden. Sund og glad velegnet for udviklingshæmmede uge 29 Fra 12/7 til 18/ Pris: 3900 kr. God og sund livsstil består af mange forskellige ting. Her hos os på Livsstilshøjskolen beskæftiger vi os hver dag med: sund kost, sjov motion, hvad vi tænker om os selv naturen sang og musik at skabe og forme ting Du vil derfor i ugens løb komme til at beskæftige dig med alle emnerne og sammen med dejlige medkursister øve dig på at leve det gode, sunde og glade liv.derudover vil du blive en del af et varmt og dejligt fællesskab, hvor alle hjælper hinanden med at få en god oplevelse ud af ugen.

12 Side 12 Bliv dus med din ipad Uge 30 + Uge 32 Fra 19/7 til 25/ (uge 30) Fra 2/8 til 8/ (uge 32) Pris: 3600 kr. En ipad er et fortræffeligt lille medie. Den har mange fordele i forhold til den bærbare computer. Den er handy, let at medbringe og ikke mindst nem at finde ud af. Kurset er for dig, der har anskaffet dig en ipad og som nu gerne vil lære noget om alle de funktioner og muligheder ipadden giver. Vi starter helt fra bunden og vores mål er, at når du har deltaget i kurset, så er du klædt på til at udnytte langt de fleste funktioner. Vi glæder os til at se dig i uge 30 + uge 32 Malekursus, akryl uge 30 Fra 19/7 til 25/ Pris: til materialer Livsstilshøjskolen afholder igen et spændende kursus i akrylmaleri. Undervisere på kurset er Christina Kjeldsmark, Merete Lisby og Flemming Texel Jacobsen, de to første fra kunstnersammenslutningen Artclub.dk. På kurset vil vi eksperimentere med former, farver, billedopbygning og malerteknikker ud fra den enkelte deltagers lyst og formåen. Temaer og motiver vælger vi bredt lige fra det abstrakte til det naturalistiske. En uge, hvor du kun skal tænke på at blive inspireret af dygtige kunstnere. Materialer udgør 300 kr., der betales forud sammen med kursusgebyret. Lærreder er ikke inkluderet. Harmonika og højskole uge 31 Fra 26/7 til 2/ Pris: 3995 kr. En forrygende uge med dansk musik på harmonika venter forude. Vi dykker ned i traditionel dansk spillemandsmusik, berører store danske komponister med sjælen, hygger med viser og ballader i Buskspilsform og går på nostalgisk vandring med Danske Evergreens. Og ikke mindst - det hele serveres på et sølvfad, lige på

13 Side 13 dit niveau. 3 undervisere gør deres bedste for at du skal få den skønneste musikalske oplevelse og samtidig hente så megen viden, som vi kan nå - om teknik og teori på vort instrument. Livsstil på kryds og tværs Kurset er velegnet for tidligere kursister uge 32 Fra 2/8 til 8/ Pris: 3600 kr. Har du lyst at ændre dine vaner og leve sundere? Er du godt i gang med at ændre din livsstil, men har brug for et kærligt skub? Har du tabt dig og ønsker at fastholde dit vægttab? Har du problemer med at holde motivationen til dine livsstilsændringer? I fællesskabets ånd tilbyder vi dig en uge, hvor du kan få ideer til at forme dine egne sunde livsstilsvaner. Ugen vil bl.a. indeholde motion, afspænding, sang, ernæring, kreativitet, selvudvikling, foredrag og oplevelser i vores smukke natur. Mulighed for NADA. Kurset er også velegnet for tidligere kursister. Vi på højskolen ser frem til at give netop dig en god oplevelse samt nogle hyggelige dage.

14 Side 14 Pris pr. uge: Uge 27: Mindfulness og meditation. pris 3600,- Uge 28: Din indre pilgrimsvandring. pris 3600,- Uge 28: Sang som stressdæmper. pris 3600,- Uge 29: Sund og Glad. pris 3900,- Uge 30: Bliv dus med din ipad. pris 3600,- Uge 30: Malekursus, akryl. pris 3600,- Materialer til malerkurset. pris 300,- Uge 31: Harmonika og højskole. pris 3995,- Uge 32: Livsstil på kryds og tværs. pris 3600,- Uge 32: Bliv dus med din ipad. pris 3600,-

15 Side 15 uge 27 Mindfulness og meditation uge 28 Din indre pilgrimsvandring uge 28 Sang som stressdæmper uge 29 Sund og glad uge 30 Malekursus, akryl uge 30 Bliv dus med din ipad uge 31 Harmonika og højskole uge 32 Livsstil på kryds og tværs uge 32 Bliv dus med din ipad Tilmeldingsblanket 2015 Sæt- Navn: Adrese: Postnr.: by: Tlf. nr.: mail: Statsborgerskab: CPR nr. Enkeltværelse: Enkeltværelse med eget bad: Dobbeltværelse: Kontakt til nærmeste pårørende OBS. Tilmelding er først gældende når depositum er modtaget. Blanketten sendes til:

16

KORTE KURSER 2014. uge 27 uge 28 uge 28 uge 29 uge 30 uge 30 uge 31 uge 32

KORTE KURSER 2014. uge 27 uge 28 uge 28 uge 29 uge 30 uge 30 uge 31 uge 32 KORTE KURSER 2014 uge 27 uge 28 uge 28 uge 29 uge 30 uge 30 uge 31 uge 32 Afspænding og meditation Den indre pilgrimsvandring Kom på sporet med koret Sund og glad (velegnet for udviklingshæmmede) Malekursus,

Læs mere

Vi udbyder 10 forskellige sommerkurser, og vi håber at et eller flere af dem er noget for dig.

Vi udbyder 10 forskellige sommerkurser, og vi håber at et eller flere af dem er noget for dig. 2016 Sommerkurser Velkommen til Livsstilshøjskolen Gudum Sommerkurser i 2016 - vi glæder os til at se dig Vi udbyder 10 forskellige sommerkurser, og vi håber at et eller flere af dem er noget for dig.

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro. Uge 27 28/6-4/7-2015

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro. Uge 27 28/6-4/7-2015 2015 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 28/6-4/7-2015 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du i ugens løb blive præsenteret

Læs mere

PRAKTISK INFORMATION Lange kurser

PRAKTISK INFORMATION Lange kurser PRAKTISK INFORMATION Lange kurser Side 2 Dagsprogram for lange kurser Denne brochure indeholder praktiske informationer omkring Højskolens dagligdag. Læs den grundigt, det hjælper dig til hurtigere at

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015

Hamonika og højskole. Uge 31 26/7 2/8 2015 2015 Hamonika og højskole Uge 31 26/7 2/8 2015 Side 2 Harmonika og højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi skal spille

Læs mere

Malekursus, akryl. Uge 30 20/7 26/7-2014

Malekursus, akryl. Uge 30 20/7 26/7-2014 2014 Malekursus, akryl Uge 30 20/7 26/7-2014 Side 2 Livsstilshøjskolen afholder igen et spændende og inspirerende kursus i akrylmaleri. Denne gang med overskriften: Vestjylland i maleriets ånd. Med pensel

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vore sommerkurser

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vore sommerkurser 2017 Sommerkurser Sommerkurser 2017 Ugenummer: Uge 27 Uge 27 Uge 28 Uge 28 Uge 29 Uge 30 Uge 31 Uge 31 Uge 32 Meditation for alle Motion skal der til Det sunde liv Vandreuge med yoga og meditationstræning

Læs mere

Trivsel og velvære - en mulighed?

Trivsel og velvære - en mulighed? 2016 Trivsel og velvære - en mulighed? Uge 32 7/8-14/8-2016 Side 2 En uge med fokus på livskvalitet i forhold til hormonelle og stofskiftebetingede sygdomme. Du kan i ugens løb lære om: - sundhed og balance

Læs mere

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro

Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro 2016 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro Uge 27 3/7-9/7-2016 Side 2 Mindfulness og meditation en uge med fokus på sindsro og indre balance Kurset er for dig, der gerne vil nå lidt længere

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Din indre Pilgrimsvandring

Din indre Pilgrimsvandring 2015 Din indre Pilgrimsvandring En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 5.7-11.7. 2015 Side 2 Din indre Pilgrimsvandring 2015 - med nye ture og nye temaer! En vandre-uge

Læs mere

LIVSSTIL LIVSSTILS HØJSKOLEN SOMMERKURSER Balance i livet SUND LIVSSTIL MED FOKUS PÅ KOST, MOTION, TRIVSEL OG PSYKOLOGI

LIVSSTIL LIVSSTILS HØJSKOLEN SOMMERKURSER Balance i livet SUND LIVSSTIL MED FOKUS PÅ KOST, MOTION, TRIVSEL OG PSYKOLOGI Balance i livet SOMMERKURSER 2018 SUND LIVSSTIL MED FOKUS PÅ KOST, MOTION, TRIVSEL OG PSYKOLOGI LIVSSTIL LIVSSTILS HØJSKOLEN SOMMERKURSER & HØJSKOLEOPHOLD velkommen Tak for din interesse for vores skole.

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2018 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet -

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Send din harmonika på højskole

Send din harmonika på højskole 2014 Send din harmonika på højskole Uge 31 27/7 3/8 2014 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum.

Læs mere

Tank op! Sommerkurser 2015

Tank op! Sommerkurser 2015 Tank op! Sommerkurser 2015 Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrej

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2017 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Har du et eller flere overvægtige børn i alderen 8 13 år og er du interesseret i at ændre på den situation, er dette kurset, du har ventet på.

Har du et eller flere overvægtige børn i alderen 8 13 år og er du interesseret i at ændre på den situation, er dette kurset, du har ventet på. Familie, filosofi og outdoor (6. juli - 12. juli 2008) Familie Har du et eller flere overvægtige børn i alderen 8 13 år og er du interesseret i at ændre på den situation, er dette kurset, du har ventet

Læs mere

Motion skal der til. En inspirerende uge om motion. Uge 30. Dato 24/7-30/7

Motion skal der til. En inspirerende uge om motion. Uge 30. Dato 24/7-30/7 2016 skal der til En inspirerende uge om motion Uge 30 Dato 24/7-30/7 Side 2 Side 11 MOTION SKAL DER TIL, uge 30 Et liv uden motion kan udvikle sig til at blive et liv fyldt med fysiske skavanker i stedet

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Livsstilskursus for dig, som er afskediget fra en Kommune

Livsstilskursus for dig, som er afskediget fra en Kommune 2014 Livsstilskursus for dig, som er afskediget fra en Kommune Tryghedspuljen Kompetenceudvikling Vægttab Personlig udvikling Stresshåndtering Side 2 Livsstilskursus - Tryghedspuljen Livsstilshøjskolen

Læs mere

Livstilskursus for jeres medarbejdere. Kompetencefonden. Kompetenceudvikling Vægttab Personlig udvikling Stresshåndtering

Livstilskursus for jeres medarbejdere. Kompetencefonden. Kompetenceudvikling Vægttab Personlig udvikling Stresshåndtering 2014 Livstilskursus for jeres medarbejdere Kompetencefonden Kompetenceudvikling Vægttab Personlig udvikling Stresshåndtering Side 2 Livsstilskursus - Kompetenceudvikling Livsstilshøjskolen tilbyder jeres

Læs mere

Kurser 2014-2015. Drammelstrupvej 15 - Tirstrup 8400 Ebeltoft tlf. 87 52 91 20 e-mail: post@djfh.dk www.djfh.dk

Kurser 2014-2015. Drammelstrupvej 15 - Tirstrup 8400 Ebeltoft tlf. 87 52 91 20 e-mail: post@djfh.dk www.djfh.dk Kurser 2014-2015 LANGT HØJSKOLEOPHOLD Kursus 2-14 fra den 10. august 2014 i 12 eller 18 uger Kursus 1-15 fra den 4. januar 2015 i 12 eller 22 uger Kursus 2-15 fra den 9. august 2015 i 12 eller 18 uger

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 28. juni - 4. juli 2009 på Brenderup Højskole inspirationen malekursus: i det ukendte k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 colaborative paiting mal musikken mal om natten

Læs mere

Sundhed for dig på Samsø i april 2019

Sundhed for dig på Samsø i april 2019 Sundhed for dig på Samsø i april 2019 - Yogaretreat hvor din krop er i fokus Du bliver inviteret og guidet igennem yoga morgen og eftermiddag/aften med fokus på områder og funktioner i kroppen. Hver yogatime

Læs mere

Livsstilskursus for jeres medarbejdere

Livsstilskursus for jeres medarbejdere 2013 Livsstilskursus for jeres medarbejdere Jobrotation Vægttab Livsstil Personlig udvikling Stresshåndtering Side 2 Livsstilskursus - Jobrotation Livsstilshøjskolen tilbyder jeres ansatte et livsstilskursus

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv - og verden.

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv - og verden. INDHOLD Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi udbyder denne 60 timers uddannelse i RESTORATIV YOGA - for yogalærere og behandlere. Uddannelsen varer 10 uger og næste gang er den 15. september - 26.

Læs mere

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018

Camp Unge Pårørende. 5 Fredericia Vandrerhjem september 2018 Camp Unge Pårørende 28.-30. september 2018 5 Fredericia Vandrerhjem En weekend med fællesskab, faglige og personlige oplæg, aktiv udfoldelse og mad i det fri 5 Camp Unge Pårørende Fredericia Vandrerhjem

Læs mere

Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 30.10.16 05.11.16 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Akademiet for borgere med handicap

Akademiet for borgere med handicap Forår 2018 for borgere med handicap I foråret 2018 starter endnu en gang op med et sæt nye kurser. byder som altid undervisning som har formål at støtte, udvikle og give ny viden. Vi erfarer at flere af

Læs mere

Nordfyns Højskole. Lange kurser.

Nordfyns Højskole. Lange kurser. Nordfyns Højskole Lange kurser www.nordfyns.nu Om skolen Nordfyns Højskole er en hyggelig højskole i landsbyen Harritslev få kilometer fra kystbyen Bogense. Skolen er omgivet af skøn natur, der opfordrer

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2016. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2016. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2016 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

Kursusoversigt 2016. Book på telefon 97850822 eller mail@kursuscenterstruer.dk. Uge 1 og 2 Nytårskursus. Uge 3 og 4 Vinterkursus 1

Kursusoversigt 2016. Book på telefon 97850822 eller mail@kursuscenterstruer.dk. Uge 1 og 2 Nytårskursus. Uge 3 og 4 Vinterkursus 1 Kursusoversigt 2016 Uge 1 og 2 Nytårskursus Beskrivelse: Nytårskursus med fokus på motion og nye vaner! - Forskellige valgfag med masser af motion Uge 3 og 4 Vinterkursus 1 Beskrivelse: Fokus på kost,

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

MBNT Mindfulness-baseret kursus i naturterapi

MBNT Mindfulness-baseret kursus i naturterapi MBNT Mindfulness-baseret kursus i naturterapi Kurset er for dig, der gerne vil finde tilbage til et liv med mere livsglæde og mindre stress, eventuelt ovenpå en stresssygemelding, og for dig, der vil udvikle

Læs mere

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv

Invitation til SUNDHEDSDAG. Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Invitation til SUNDHEDSDAG Naturlig, sund og energi-boostende mad, forkælelse og inspiration til et sundt, slankende og aktivt liv Kunne du tænke dig en hel dag med forkælelse og tid til dig selv, sund

Læs mere

Indholdsplan. Sommerkursus 2. Uge 27-28 2016

Indholdsplan. Sommerkursus 2. Uge 27-28 2016 splan Sommerkursus 2 Uge 27-28 2016 Om KursusCenter Struer (KCS) KCS er en del af Struerskolen. Vores kursister er i aldersgrupper 16 år og opefter. Vi driver sundhedskurser inden for rammerne af de gældende

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris Villa Fjordhøj, den 21. 24. marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Tanker og mentale konstruktioner

Læs mere

Sommer-slank. vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE

Sommer-slank. vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE Sommer-slank vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? NYMANNS SLANKESKOLE Sommer-slank vil du ned i vægt hurtigt og effektivt? Kick-start dit vægttab og din sunde livsstil på vores 7 dages intensive kom-godt-i-gangmed-vægttabet-kursus.

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

ART-of-YOGA. Om ART-of-YOGA. ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser.

ART-of-YOGA. Om ART-of-YOGA. ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser. www.artvesta.dk ART-of-YOGA ART-of-YOGA er det nye element i ART VESTA s palette af sanseoplevelser. Om ART-of-YOGA Vibeke Vesta har med afsæt i sin uddannelse som Hatha-yoga instruktør udviklet sit eget

Læs mere

Livsstilskursus. Jobrotation. Vægttab Livsstil Personlig udvikling Stresshåndtering

Livsstilskursus. Jobrotation. Vægttab Livsstil Personlig udvikling Stresshåndtering 2016 Livsstilskursus Jobrotation Vægttab Livsstil Personlig udvikling Stresshåndtering Side 2 Livsstilskursus - Jobrotation Livsstilshøjskolen tilbyder jeres ansatte et livsstilskursus med fokus på sund

Læs mere

KOM VIDERE I LIVET UNDERVISNING TIL VOKSNE MED PSYKISKE, EMOTIONELLE OG/ELLER SOCIALE VANSKELIGHEDER FORÅRET 2018

KOM VIDERE I LIVET UNDERVISNING TIL VOKSNE MED PSYKISKE, EMOTIONELLE OG/ELLER SOCIALE VANSKELIGHEDER FORÅRET 2018 HVAD ER VSU? VSU (Voksen Special Undervisning) er kompenserende specialundervisning for voksne, som har funktionsnedsættelser som følge af et fysisk eller psykisk handicap. VSU er et gratis kommunalt undervisningstilbud.

Læs mere

specielle kompetencer indenfor vægttab livsstil stress lavt selvværd

specielle kompetencer indenfor vægttab livsstil stress lavt selvværd specielle kompetencer indenfor vægttab livsstil stress lavt selvværd Nyt livsmod og opkvikkende inspiration til andre måder at gøre tingene på. Ro til at finde ud af i hvilken retning, dit liv skal gå.

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN 25.11.18 01.12.18 PROGRAM Hos Grundtvig havde historiefortællingen en kolossal betydning i udviklingen af os som individer og som folk, i dannelsen af nationen og i historiens

Læs mere

AKADEMIET KURSUS KATALOG FORÅR for borgere med handicap

AKADEMIET KURSUS KATALOG FORÅR for borgere med handicap - for borgere med handicap KURSUS KATALOG FORÅR 2019 Kursuskatalog Forår 2019 for borgere med handicap Nu starter en ny omgang kurser. tilbyder som altid undervisning, som har til formål at støtte, udvikle

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

Å-Strand. Sommerhøjskole 2014. Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Å-Strand. Sommerhøjskole 2014. Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Å-Strand Sommerhøjskole 2014 Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2014 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Senioruge Uge 29: Ferie med oplevelser Uge

Læs mere

Nordfyns Højskole. Korte kurser.

Nordfyns Højskole. Korte kurser. Nordfyns Højskole Korte kurser www.nordfyns.nu Om Nordfyns Højskole Du er kommet til en lille hyggelig højskole i landsbyen Harritslev udenfor Bogense. Vi glæder os til at være med til at give dig en fantastisk

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er til for at hjælpe dig til at finde indre balance,

Læs mere

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion MIDSOMMER I ASKOV 17.06.19 21.06.19 i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion PROGRAM På kurset får du indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Dagsrytme

Læs mere

Daghøjskole Tag på højskolen om dagen og sov i din egen seng om natten! 1 uge på højskolen som dagskursist koster kun 1.050,- kr.

Daghøjskole Tag på højskolen om dagen og sov i din egen seng om natten! 1 uge på højskolen som dagskursist koster kun 1.050,- kr. Daghøjskole 2017 Tag på højskolen om dagen og sov i din egen seng om natten! Bor du i nærheden af Højskolen Marielyst og har lyst til at deltage på kurser og aktiviteter på højskolen så er tilbuddet om

Læs mere

Ugens faste aktiviteter:

Ugens faste aktiviteter: SS Ugens faste aktiviteter: Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret er et levende og åbent sted, hvor man styrker borgernes sundhed, velvære og trivsel. Aktiviteterne på Valdemarshus

Læs mere

Indholdsplan / KursusCenter Struer. August 2015 December 2015

Indholdsplan / KursusCenter Struer. August 2015 December 2015 splan / KursusCenter Struer August 2015 December 2015 Om KursusCenter Struer (KCS) KCS er en del af Struerskolen. Vores kursister er i aldersgruppen, 16 år og op efter. Vi driver sundhedskurser inden for

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 15.05.17 21.05.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011 KUNSTLEGEPLADS 24.-30. juli CIRKUS 3.-9. juli 10.-16. juli ROLLESPIL 17.-23. juli HJEMMELAVEDE SPIL - SKULPTUR - FOTO FUNKY FAMILIE 24.-30. juli FANTASI - HYGGE - FORTÆLLING DOGCAMP 3.-9. juli SAMMENSPIL

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter andet halvår 05. August - 18. december 2014 Valdemarshus har åbent dagligt fra 09:00 til 17:00 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information

Læs mere

Livsstilskursus til dig som medarbejder

Livsstilskursus til dig som medarbejder 2013 Livsstilskursus til dig som medarbejder Jobrotation Vægttab Livsstil Personlig udvikling Stresshåndtering Side 2 Livsstilskursus - Jobrotation Livsstilshøjskolen vil gerne som led i jobrotation tilbyde

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2010 1. 14. juli 6B Bornholmske midsommer motiver 14 dage med akryl Praktiske oplysninger Telefon Der kan ringes direkte til kursisterne i spisesalen: 56 97 40 87 Bedste tider

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 16. - 22. august 2009 Le, leg og lev vel! Sommerhøjskole arrangeret i samarbejde med Fountainhouse k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter. Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter første halvår 06. januar - 26. juni 2015 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information om Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Centret

Læs mere

Nordfyns Folkehøjskole KORTE KURSER VELKOMMEN

Nordfyns Folkehøjskole KORTE KURSER VELKOMMEN KORTE KURSER VELKOMMEN OM NORDFYNS FOLKEHØJSKOLE er en lille hyggelig højskole i landsbyen Harritslev få kilometer fra kystbyen Bogense. Skolen er omgivet af skøn natur, der opfordrer til både ro og inspiration.

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

GUDRUN BOOST. Styrken er inde i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inde i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE SØLVSMYKKER 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 20.08.17 26.08.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ LÆR UNGE AT FINDE DEN INDRE RO KURSUSCENTER BROGAARDEN APRIL/MAJ 2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ Lær

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Akademiet for borgere med handicap

Akademiet for borgere med handicap for borgere med handicap Til sommer starter endnu en gang op med en ny omgang kurser. tilbyder som altid undervisning, som har til formål at støtte, udvikle og give ny viden. Vi erfarer, at flere af vores

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere