Alt, hvad vi ønsker at ændre i livet, starter med os selv. o Et godt helbred o Kærlighed o En god økonomi o Succesfuld karriere o Gode relationer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alt, hvad vi ønsker at ændre i livet, starter med os selv. o Et godt helbred o Kærlighed o En god økonomi o Succesfuld karriere o Gode relationer"

Transkript

1 En rejse ind i den ny tids energi Kursus i Portugal d maj 2015 Denne rejse, ind i den nye tids energi, er en rejse, der skaber vejen ind til dit sande selv. Find vejen ind til din indre kilde, din egen sandhed. Denne sandhed vil hjælpe dig til at forstå, at alle andre mennesker også har deres egen sandhed. Vi har alle valgt at komme til denne planet for at give og modtage visdom/lærdom fra hinanden. Vi er alle på en rejse, og denne del af din rejse er et bevis på, at du er klar til at træde ind i den nye tids energi. Her er det forståelsen for hinandens forskelligheder, forståelsen for vi alle er forbundet i energien, der er hele universet. Alt, hvad vi ønsker at ændre i livet, starter med os selv. o Et godt helbred o Kærlighed o En god økonomi o Succesfuld karriere o Gode relationer Lever du i en illusion, der ikke er på bølgelængde med din egen sandhed, opstår der ubalancer i krop, sind og sjæl. Hvis du har skabt en uhensigtsmæssig illusion kan du også skabe en god og vidunderlig illusion. Her kan det være, at du er blokeret af traumatiske oplevelser fra tidlig barndom eller et traume, du har arvet fra dine forfædre. Gennem regression og healing af dit indre barn kan du slippe disse traumer og bevæge dig væk fra disse og ind i den ny tid. Din intelligente krop har en selvhealende egenskab. Det er vigtigt at finde roen gennem meditation og mindfulness. Denne ro åbner for kontakten til dit indre, du kommer så at sige på bølgelængde med dine celler og dine organer. Herfra vil det være muligt at kommunikere og få svar på problematikker i forhold til de symptomer, du har. Oftest når der tales om kærlighed, er det i relation til andre mennesker, hvilket også er vigtigt, dog er kærligheden til dig selv, det første og vigtigste skridt du bør tage. Mange mennesker hævder, at de elsker sig selv, men.: og så nævner de noget de gerne vil ændre for at elske sig selv endnu mere. Udfordringen er at elske dig selv 100 procent med alt det, du indeholder. Både de gode og de mindre gode sider. Ubetinget kærlighed til dig selv. Når du mærker denne ubetingede kærlighed til dig selv, vil der være mange ting i livet, der ikke længere er vigtige for dig. Det vigtigste for dig bliver den rejse, du er på, og hver dag vil være endnu et skridt ind i den nye tid. Hver dag møder du mennesker på din vej, mange af dem vil vise dig nye sider af dig selv. Sider du endnu ikke kender. Disse vil måske skabe en ubalance inde i dig, indtil du forstår gaven og ser og elsker denne egenskab i dig selv (god eller mindre god). Den ubetingede kærlighed til dig selv vil med tiden også påvirke dine relationer og omgivelser. Accepter aldrig en tilstand som du gerne vil have forandret

2 Program for ugen Den ny tids energi Skabe ro, fokus og overblik. Bliv inspireret og find din kreativitet Få overskud til at gøre noget ved det du har tænkt på længe Mindfulness/meditation: Mindfulness til at skabe ro, balance og fokus. Være til stede i nuet. Denne hjælper med at fjerne dig fra uro, angst og frygt. Meditation skaber kontakten til din indre oprydder, så underbevidstheden går i gang med at bearbejde de skyggesider, der forhindre dig i at nå dine mål. Dette frigiver dopamin, der gør, at glæden og humoren får frit løb. Manifestation: Manifester din nye virkelighed. Hvordan kan du med tankens kraft bruge negative situationer til at åbne for dine sanser og intuition. Lær også hvorfor du ikke altid får det, du beder om. Få kontakt til din intuition og personlige visdom, der gør, at du kan de træffe de rigtige beslutninger. Cellernes intelligens: Stamceller, manifester, visualiser, illusion. Gennem meditation og visualisering vil du lære at lytte til din krop og dine celler. Forstå at ubalancen opstår, når du ikke lytter til kroppens signaler, altså kroppen giver dig mulighed for at genskabe balancen. Alt er energi, vid det og kommuniker med dine celler ved at sende positiv, kærlig og healende energi til dem. Hvilken illusion lever du i? Kan du vælge en anden? Regression: Løsriv dig fra gamle traumatiske og uhensigtsmæssige følelser fra barndommen. Og find de positive oplevelser fra barndommen, som du kan bruge i nuet. Tankefeltterapi/EFT Tankefeltterapi/EFT er en simpel metode til hurtig behandling af de fleste psykologiske problemer bl.a. Traumer Smerter Stress Har du ubehag i krop eller sind, vil disse styre din måde at leve på, eller IKKE leve på. Her kombineres Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi. Resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og smertefrit eliminerer psykisk og fysisk ubehag. Du får redskaberne til selv at bruge tankefeltterapi og til at fjerne traumer/blokeringer.

3 METAsundhed Intuition: Din krop er intelligent. METAsundhed vil vende op og ned på din opfattelse af sundhed og sygdom. METAsundhed er en effektiv og hurtig analysemetode, som synliggør det enkelte menneskes sundhedstilstand og viser, hvordan man kan forbedre den. METAsundhed forbinder etableret lægevidenskab med komplementær terapi og alternativ terapi. METAsundhed er et analyseredskab, der hjælper dig til at forstå sammenhængen mellem psyke og den fysiske krop. Vi finder den følelsesmæssige årsag til din sygdom og forklarer, hvordan den har fundet vej til dig. Hvilken oplevelse skabte en følelsesmæssig blokering inde i dig, nok til at give dig en fysisk lidelse/sygdom. Denne analyse er beregnet som et supplement til en traditionel medicinsk diagnose. Intuitionen er din indre læremester. Intuitionen taler kontinuerligt med dig. Den er som en coach eller rådgiver, som ser alt, hvad du møder på din vej igennem livet. Den ser muligheder og forhindringer. Ved at åbne døren i dig selv gør du det nemmere at tage de valg og følge den vej, du skal gå. Intuitionen er en del af dig selv, og træningen foregår som en naturlig og kontinuerlig proces. At udvikle intuitionen medfører, at vi bliver mere klare i at nå de mål, vi gerne vil frem til. Vær bevidst om egne værdier og mål. Ved at styrke din egen intuition styrker du også bevidstheden om, hvad du står for som person, hvilke værdier du har og sætter højt, hvilke mål og ønsker du har, og ikke mindst hvordan du kan komme frem til dem. Når du styrker din intuition, får du det perfekte værktøj til at udvikle dig selv, skabe nye interesser indenfor fritid, sport eller karriere, og ikke mindst kan du overvinde den angst, der begrænser dig. Når du er klar over, hvilket mål du søger, vil en god intuition være med til at vise, hvordan du kommer frem. Står tingene stille, kan intuitionen være en vejviser til nye muligheder og større potentiale. Intuitionen og kreativiteten hænger sammen og kan give utroligt flotte resultater. Sanserne: Du vil komme til at arbejde med de fem sanser. Hvordan påvirker de dine handlinger? Sanserne påvirker underbevidstheden, som sætter hukommelsen i gang, der igen sender besked til følelserne. Og ud fra denne følelse handler du på forskellige måder. Et eksempel kan være en duft, der skaber en erindring om at være tilbage i mormors køkken, som igen skaber en følelse af tryghed. Det kunne også være en negativ erindring, som at spise et stykke brød. I det øjeblik du tager en bid, får du en dårlig nyhed, det er traumatisk, og du kan blive intolerant over for denne type brød og/eller trigget, hver gang du oplever duften af dette brød. Det er sådan, vi ved hjælp af METAsundhed afkoder traumer og forstår at vores sanser; (se, høre, lugte, føle og smage) sender signaler til vores fysiske følelser.

4 Motion og bevægelse Det er yoga hver morgen, for at få energistrømningerne til at flyde og man bliver mere modtagelig. Der vil være vandreture hvor vi vil finde energicentre, så du kan få en fornemmelse af hvad det vil sige at finde energier i naturen ud fra den shamanistiske bevidsthed Aura-chakra: Din aura og chakra vil blive målt og optaget på video ved kursusstart og ved afslutning, så du kan se den visuelle forandring af dit arbejde med dig selv. Det bliver således tydeligt for dig, hvad der sker med aura og chakra, når du arbejder med din fysiske og psykiske energi. Undervisere: JohnCalmar.dk Mail. Tlf Gudrun Boost, Mail Tlf Har du spørgsmål kan du kontakte os på adresserne ovenfor.

5 Gravito - Portugal Adressen til Gravito Gravito, Pedrogao Grande, Portugal Gravito, er en gammel Portugisisk skifer landsby, beliggende Beira Baixa s skovklædte bjerge i det centrale Portugal, et område med søer og floder. En afsides liggende dal, med floden og i frodige grønne omgivelser, hvor der er fokus på selvforsyning og bæredygtighed. Gravito er et magisk sted og skaber den perfekte ramme for en intens uge hvor vi skaber ro, fokus, overblik og klarhed for dig og din spirituelle udvikling. Gravito har individielle terasser med hvert sin møblerede tipi. Kursus lokalet er en kæmpe stor yurt, samt en udendørs terasse. Maden er hjemmedyrket og lokale økologiske råvarer, der skaber en lækker, nytænkende og nærende vegansk menu (og fisk). Filosofien er bæredygtighed, opmærksomhed og tilstedeværelse i nuet, som Shobha og Miguel præsenterer ydmygt og humoristisk. Gravito ligger lige midt imellem byerne Lissabon og Porto (ca. 2 timer fra begge). Der bliver arrangeret en fælles bus fra lufthavnen. Se billeder og informationer om stedet på deres hjemmeside Pris for kursus og ophold Prisen er kr ,- pr. person. Vi bor i tipi med 4 personer i hver. Prisen inkluderer kursus, kursusmaterialer, alle måltider. Fly transport pris ca kr ,- pr. person. For alle der tilmelder sig nu kan vi bestille fælles rejse, og dermed opnå rabat. Du kan også selv arrangere fly.

6 Priser og betingelser Pris for kursus og ophold Prisen er ca. kr ,- pr. person i en 4 personers tipi. Prisen inkluderer kursus, kursusmaterialer, alle måltider. For at sikre din plads betales depositum Kr.3500,- ved tilmelding, på konto: mærket Gravito maj 2015 og dit navn. restbeløbet betales senest Bemærk at prisen er eksklusiv flytransport. Vi arrangere transfer fra Lissabon lufthavn til Gravito fredag d. 8. Maj. Husk at arrangere din egen rejseforsikring og afbestillingsforsikring. Du kan sagtens give dette skønne kursus i gave, vær opmærksom på at gaven ikke kan ombyttes til kontanter eller andre behandlinger. Afbestilling Ved afbestilling 30 dage før afrejse tilbagebetales det indbetalte beløb eksklusiv depositum. Afbestilling 7 dage før afrejsedato tilbagebetales 50% af kursusprisen. Afbestilling mindre end 7 dage før afrejsedato kan der ikke gøres krav på tilbagebetaling. Sygdom Ved akut sygdom kan du mod dokumentation få refunderet dit indbetalte beløb, eksklusiv administrationsgebyr på Kr Du skal selv sørge for at dokumentere sygdom, inden rejsen påbegyndes. Du accepterer betingelserne når du har indbetalt til vores konto. Forsikring Husk det blå sygesikringsbevis. Du kan eventuelt også tjekke med din egen forsikringsselskab hvordan du er dækket på rejse udenfor Danmark.

GUDRUN BOOST. Styrken er inde i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L.

GUDRUN BOOST. Styrken er inde i dig. Det har den altid været. Er du villig til at udvide din tænkemåde og vække denne styrke til live? Louise L. GUDRUN BOOST Føler du dig låst fast i livet? Tror du på at du fortjener et godt liv? Saboterer din underbevidsthed din fremgang? Trænger du til et skud kærlighed fra dig selv? Skal de pessimistiske briller

Læs mere

Sov godt. Af Anne Søvang. Juni 2012. www.annesoevang.dk

Sov godt. Af Anne Søvang. Juni 2012. www.annesoevang.dk Sov godt Af Anne Søvang Juni 2012 www.annesoevang.dk Copyright 2012 1 Søvn er vigtig. En god søvn hjælper kroppen med at regenerere og forny sig. Så kan føle os veludhvilede og er klar til den nye dag,

Læs mere

Forebyg stress af Bjarne Toftegård

Forebyg stress af Bjarne Toftegård Forebyg stress af Bjarne Toftegård Hej, jeg hedder Bjarne Toftegård. Jeg hjælper mennesker med at forebygge stress, så de får et bedre arbejdsliv, et bedre familieliv og et bedre helbred. At forebygge

Læs mere

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Skab plads til det gode arbejdsliv! Skab plads til det gode arbejdsliv! Kære medlem! Vi ved det godt. Det talte ord har stor betydning. Vi ved også, at der findes gode og dårlige måder at håndtere for eksempel et problem eller travlhed på.

Læs mere

Vejen til indre ro. Meditation med kropsscanning

Vejen til indre ro. Meditation med kropsscanning Vejen til indre ro Der findes mange måder at meditere på. Jeg præsenterer her fire former, som alle er lette at gå til og hver varer 12 minutter. Kropsscanning er den mest enkle og derfor god at starte

Læs mere

energicentre eller chakraer. Kanalisering af den healende energi kan ske enten ved at holde hænderne direkte på kroppen eller helt uden at røre

energicentre eller chakraer. Kanalisering af den healende energi kan ske enten ved at holde hænderne direkte på kroppen eller helt uden at røre Healing Healing har sine rødder i shamanismen. Den måde naturfolkene overalt på kloden har plejet det syge på, er grundlæggende vidt forskelligt fra den moderne kliniske måde at gøre det på. Grænserne

Læs mere

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål

COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål Sofia Manning (2007) COACHING Det handler om at stille de rigtige spørgsmål den 09-03-2012 kl. 9:57 Søren Moldrup side 1 af 13 sider Bogen er skrevet i du-form henvendt til den kommende coach. Denne stil

Læs mere

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog

Center For Selvværd. ELSK DIG SELV - Minibog Center For Selvværd ELSK DIG SELV - Minibog Er du træt af at bruge energi på at kritisere og være mod dig selv, og har du lyst til at opleve mere kærlighed, ro og åbenhed i dit liv, så er denne mini- bog

Læs mere

du er ikke alene Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom

du er ikke alene Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom du er ikke alene Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom Du er ikke alene Hjerteforeningen. 2009 Tekst: Helle Spindler, cand. psych., ph.d, Psykologisk Institut, Aarhus Universitet Grafisk

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

DU ER IKKE ALENE. Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom

DU ER IKKE ALENE. Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom DU ER IKKE ALENE Tanker og følelsesmæssige reaktioner efter hjertekarsygdom Indhold DEL 1 Reaktioner 4 Nye tanker og følelser 4 Om oplevelser, tanker og følelser ved hjertekarsygdom At huske alt det praktiske

Læs mere

27 Gode Råd Rettigheder & Anvendelse

27 Gode Råd Rettigheder & Anvendelse 27 Gode Råd Rettigheder & Anvendelse Hvad må jeg og, hvad må jeg ikke, med e-bogen? Bogen kan downloades gratis fra web-siden www.et-udbytterigt-liv.dk Ikke-kommercielt brug : Dele af bogen og udvalgte

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. januar 2015

Center for Personlig Udvikling Viborg. Program pr. 15. januar 2015 Center for Personlig Udvikling Viborg Program pr. 15. januar 2015 DIT ANSIGT ER EN SLADREHANK! ved Peer Heissel Foredrag torsdag den 22. januar 2015, kl. 19.00 til 21.30 Borgerhuset Stationen, Ll. Sct.

Læs mere

Sådan gør du DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED

Sådan gør du DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED Anja Nielsen og Anita Christensen Sådan gør du DINE DRØMME TIL VIRKELIGHED Hjertevarm, inspirerende og lærerig bog fra Cert. konsulent i ernæring og sundhed Anja Nielsen og tidligere tredobbelt verdensmester

Læs mere

Boligstylist modul 6

Boligstylist modul 6 Boligstylist modul 6 Neo Feng Shui Harmoniske energier i boligen I dette modul skal du lære om den spændende filosofi Neo Feng Shui, som du med stor fordel kan kombinere med din viden om boligindretning.

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

Talentfuldekvinder.dk - Erhvervscoach og psykoterapeut Lisbeth Olesen Tlf.: 2949 4588 - mail@talentfuldekvinder.dk 1

Talentfuldekvinder.dk - Erhvervscoach og psykoterapeut Lisbeth Olesen Tlf.: 2949 4588 - mail@talentfuldekvinder.dk 1 Talentfuldekvinder.dk - Erhvervscoach og psykoterapeut Lisbeth Olesen Tlf.: 2949 4588 - mail@talentfuldekvinder.dk 1 Indholdsfortegnelse Forord 5 Kapitel 1 Introduktion 8 Hvad vil det sige "at være leder

Læs mere

5 veje til et godt liv

5 veje til et godt liv 5 veje til et godt liv Styrk dit netværk... Lær noget nyt... Lev dit liv aktivt... Vær til stede i nuet... Giv af dig selv... 5 VEJE TIL ET GODT LIV Styr yrk dit netv tvær ærk Lær noge get nyt Lev dit

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

Tegn og Mal med intuition

Tegn og Mal med intuition Dansk niveau C Winnie Soelberg Pedersen Social- og sundhedsskolen i Hammerbakker Omskolingsforløb til social- og sundhedsassistent Hold: 0309165 Lærer: Liselotte Meelsen Oktober 2003 Forord I forbindelse

Læs mere

Healing Code Alexander Loyd & Ben Johnson

Healing Code Alexander Loyd & Ben Johnson Healing Code Alexander Loyd & Ben Johnson En artikel om The Healing Code af Jarle Tamsen 1 2 Bogen, The Healing Code, er skrevet på grundlag af en gave, som Alex Loyd modtog fra Universet (Gud) i 2001.

Læs mere

Nyhedsbrev august 13. Indhold:

Nyhedsbrev august 13. Indhold: Nyhedsbrev august 13 Indhold: 1) Aktiviteter i centeret (side 1) - Faste terapeuter (side 2) - Faste ugentlige aktiviteter (side 5) - Kurser, workshops og foredrag (side 7) 2) Sundhedsdagene på Frb.: aktiviteter

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

Fælles Pædagogisk Grundlag

Fælles Pædagogisk Grundlag Fælles Pædagogisk Grundlag Information til forældre Dagtilbud 0-6 år Forord Det er med glæde, at Børne-, Unge- og Familieudvalget i oktober måned godkendte et fællespædagogisk grundlag for det samlede

Læs mere

BLIV DIN EGEN OMSORGSFULDE FORÆLDER

BLIV DIN EGEN OMSORGSFULDE FORÆLDER BLIV DIN EGEN OMSORGSFULDE FORÆLDER BEHOV FOR SELVREALISERING At opnå sine mål. Realisere og udvikle specielle potentiale og kompetencer. Højdepunktsoplevelser, spiritualitet. BEHOV FOR ANERKENDELSE Alle

Læs mere

Mindfulness Af cand.mag. i filosofi. og exam.yogalærer Simon Krohn leder og underviser hos Mindyourself, www.mindyourself.dk.

Mindfulness Af cand.mag. i filosofi. og exam.yogalærer Simon Krohn leder og underviser hos Mindyourself, www.mindyourself.dk. Mindfulness Af cand.mag. i filosofi. og exam.yogalærer Simon Krohn leder og underviser hos Mindyourself, www.mindyourself.dk. Indledning Evnen til at være helt tilstede i nuet er noget, som flere og flere

Læs mere

Personprofil og styrker

Personprofil og styrker Personprofil og styrker Et redskab til at forstå dine styrker gennem din personprofil Indhold Dette værktøj er udviklet med henblik på at skabe sammenhæng mellem de 24 karakterstyrker udviklet af The VIA

Læs mere