Indsæt billede. Velkommen til Hvalsø Ældrecenter. HVALSØ ÆLDRECENTER Center for Velfærd & Omsorg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indsæt billede. Velkommen til Hvalsø Ældrecenter. HVALSØ ÆLDRECENTER Center for Velfærd & Omsorg"

Transkript

1 Indsæt billede Velkommen til Hvalsø Ældrecenter HVALSØ ÆLDRECENTER Center for Velfærd & Omsorg

2 Præsentation af Hvalsø Ældrecenter Det er vores mål, at du får en oplevelse af at være i egen bolig med privatlivets fred, nærhed og det individuelle, kombineret med ældrecenterets tryghed. En plejebolig er således ikke en institution, men en bolig under lejeloven, med den råderet over boligen, som er indeholdt i lejeloven. En plejebolig er principielt en ældre- og handicapbolig, men adskiller sig ved at der er tilknyttet personale, som befinder sig i umiddelbar nærhed af boligen. Ud fra en individuel vurdering ydes hjælp til personlig pleje og praktisk bistand. Selvbestemmelse og indflydelse på hverdagen er centrale værdier for beboerne. På Ældrecentret arbejdes der med hverdagsrehabilitering. Hverdagsrehabilitering Hverdagsrehabilitering tager udgangspunkt i, - at støtte og motivere dig til at deltage aktivt i hverdagsaktiviteterne. Dette kunne for eksempel være, at du selv tager tøj på, klarer badet, er sammen med andre, går en tur mm. Aktiviteter med udgangspunkt i hvad der giver mening for dig. Du hjælpes til, at klare flere hverdagsaktiviteter selv. På ældrecentret tilbyder vi dig hjælp til aktiviteter, der kan bidrage til bedring af din livskvalitet. Dette kan både være fælles aktiviteter f.eks. sangeftermiddage eller banko, og det kan være en til en aktivitet som f.eks. gå- eller cykelture. For vores svageste beboere arbejder vi med at dele stjernestunder, hvor nærvær er omdrejningspunktet. Haven Der er fælles havearealer, hvor der findes en dejlig lukket atrium gård, fælles terrasse med springvand. Pasning af de fælles havearealer varetages af Vej og Park. Pasning af terrasser og altaner har du selv og dine pårørende selv ansvaret for. Boligerne Hvalsø Ældrecenter blev taget i brug i Det er siden bygget til og moderniseret af flere omgange. Centret har 48 boliger fordelt på forskellige afdelinger. Alle lejligheder (bortset fra to) er torums lejligheder med handicapvenligt badeværelse, soveværelse, køkkenfaciliteter og stue i størrelser fra kvm, dør til terrasse, altan eller have. Der er fælles spise og dagligstue samt køkken, for alle beboerne fra Blomsterhaven, Bøgely og Birkely.

3 Indsæt billede Faktaoplysninger, lejekontrakt, ind - og udflytning Blomsterhaven består af 20 boliger med udgang til egen terrasse/have, fordelt på 2 fløje. Bøgely består af 9 boliger med udgang til egen terrasse. Birkely består af 3 boliger i stueplan. Desuden seks boliger til midlertidigt ophold med adgang til fælles spisestue og dagligstue. Kløverhuset består af 10 boliger til borgere med en demenssygdom. Der er fælles spise- og dagligstue samt køkken for alle beboerne fra Kløverhuset. Lejekontrakt Du får tilsendt en lejekontrakt til underskrivelse, når du har sagt ja til lejligheden. Så du kan betale indskud. Du kan aflevere den underskrevne lejekontrakt til Teknisk Servicemedarbejder ved indflytningssynet/overtagelsesdagen eller sende den til: Boligkontoret Danmark, Røjelskær 15, 2.s Holte Tlf.: holte@bdk.dk Teknisk servicemedarbejder foretager i samarbejde med dig/dine pårørende et indflytningssyn på overtagelsesdagen. Der vil samtidig blive udleveret en mangelliste som du/i senest 14 dage efter afleverer til teknisk servicemedarbejder. Herefter vil du få besked om hvilke mangler, der kan udbedres og hvornår. Du kan ikke flytte ind i boligen, før den kontraktlige indflytningsdato og før der er betalt indskud og husleje. Det fremgår desuden af lejekontrakten at du ikke må holde husdyr. Udflytning Opsigelse af lejemålet må ske så hurtigt Boligkontoret Danmark, Røjelskær 15, 2.s Holte Tlf.: holte@bdk.dk Teknisk servicemedarbejder kontakter dig eller dine pårørende vedr. tid og dato for udflytningssynet.

4 Indsæt Lejligheden skal være rengjort og ryddet for gardin/stænger, lamper, møbler, vaskemaskine mm., før at synet kan gennemføres inden en måned. Indflytningssamtale Der arrangeres en indflytningssamtale med personalet på stedet. Formålet med denne er, at sikre medarbejdernes kendskab til dine behov og ønsker samt livshistorie. Boligstøtte og indskudslån Du har mulighed for at søge boligydelse/støtte og der betales, som ved andre alment støttede boliger, indskud ved indflytningen. Du kan søge om boligstøtte og varmehjælp digitalt direkte via Nem ID på Har du ikke en computer, kan du søge hjælp i Borgerservice, Hvalsø Rådhus tlf Indretning Ved møblering bør du tage hensyn til personalets arbejdssituation. Du må være indstillet på, at et hjælpemiddel kan medføre at der skal flyttes om på indboet. Du skal selv medbringe en seng med madras. Har du plejeseng skal denne medbringes inkl. madras. Gardiner og belysning skal du selv medbringe. Det er vigtigt for dig selv, men også for personalet, at der er godt med lys i lejligheden. Vi anbefales, at du ikke lægger tæpper i lejligheden, af hensyn til fald risiko og arbejdsmiljø. Tøj/vask Du skal selv medbringe det tøj du har behov for samt sengetøj, dyne, hovedpuder og håndklæder. Toiletartikler, så som tandpasta, shampoo, cremer mm. er du selv ansvarlig for at købe. Du skal selv installere vaskemaskine/ Husleje tørretumbler. Dette er ikke muligt i fire af Den månedlige husleje består af selve boligerne. Her skal du lave en individuel huslejen, elregning, et antenne bidrag aftale. samt et månedligt á conto varmebidrag. I Kløverhuset vaskes linned ved Roskilde Bestemmelser omkring husleje er styret af Boligkontoret Danmark. Ikke personalet Vaskeri og der betales efter forbrug. Vi er ikke ansvarlige for evt. fejlvask. ved Hvalsø Ældrecenter.

5 billede Rygning Vi beder dig om, at udvise forsigtighed og hensyn ved rygning. Rygning i sengen er ikke tilladt. Du må kun ryge i din egen lejlighed og udenfor på terrasserne. Personalet har ret til røgfrit arbejdsmiljø, når de hjælper dig i lejligheden. Dvs. at du ikke må ryge, mens personalet arbejder i din lejlighed. Inden personalet påbegynder arbejdet i din lejlighed, beder vi dig om, at lufte ud. Det anbefales at du/i opsætter en røgalarm. Forsikring Du skal selv sørge for at forsikre sig efter behov. Licens Licens betales af dig selv, hvis du har TV eller radio i lejligheden. Er du gift og din ægtefælle betaler licens er du dækket ind. Antenneforeningen Præstegårdsudstykningen. Penge Dine egne midler, kan personalet ikke påtage sig at administrere. Vi anbefaler at du i samråd med dine pårørende, sørger for at have et mindre beløb til rådighed. Måltider Du kan indtage dine måltider i den fælles spisestue eller i egen lejlighed. På Hvalsø Ældrecenter tilberedes den varme mad fra vores eget køkken. Så vidt det er muligt bruges økologiske råvarer. Betaling til kostkassen Du indbetaler et fast beløb den første dag i hver måned til en konto i Danske Bank. Du noterer dit lejligheds- nummer og navn på indbetalingen. Kontoen tilhører huset, og dermed jer der bor i huset. Der er udarbejdet kostkasseregulativ. Det udleveres i trykt form ved indflytning. Økonomiafdelingen fører tilsyn med kostkasserne. Pension Du vil modtage din pension som hidtil. Personlig og praktisk hjælp Personlig og praktisk hjælp ydes af husets medarbejdere. Din lejlighed bliver gjort rent hver 14.dag. Som beboer på Hvalsø Ældrecenter har du samme ret som andre borgere til at få personlig hjælp. Det kan f.eks. være et personligt tillæg til tandpleje, kørselsmuligheder mm.

6 Indsæt Nødkald Du kan visiteres til nødkald ved behov. Det forudsætter en fastnetinstallation som du selv skal sørge for. Fodpleje Det er muligt at formidle kontakt til en fodterapeut. Du er velkommen til at bruge din tidligere fodterapeut, når du er flyttet ind. Frisør Vi kan formidle kontakt til en frisør. Du er velkommen til at bruge din tidligere frisør. Tandlæge Du bestemmer selv, hvem du ønsker som tandlæge. Du kan beholde den sædvanlige tandlæge eller vælge en anden tættere på centeret. Beboere fra andre kommuner må påregne tandlægeskift. Du betaler selv for transport frem og tilbage. Omsorgstandpleje Du har mulighed for at blive visiteret til besøg og behandling af omsorgstandplejen hvis du pga. af dit helbred ikke kan gå hos en almindelig tandlæge eller du er stole- eller sengeliggende. Du kan ansøge om omsorgstandpleje via ansøgningsskemaet der findes på eller rekvireres ved at kontakte Visitation & Bestiller tlf Læge Du kan beholde din sædvanlige læge. Beboere fra andre kommuner må påregne lægeskift. Vi tilstræber et møde med din læge indenfor den 1. måned mhp. et fremtidigt samarbejde. Medicin Den medicin, du plejer at få, skal medbringes. Vi er behjælpelige med bestilling af medicin. Apoteket leverer til Hvalsø Ældrecenter. Du betaler via PBS (inkl. leveringsgebyr). I det omfang det er muligt, vil medicinen blive dosisdispenseret på apoteket mod et gebyr. Aktiviteter I Centeret og i Kløverhuset vil der i dagligdagen, og ved højtider, blive arrangeret forskellige former for socialt samvær. Gæster er altid velkomne. Hvis du/i har brug for et større lokale til f.eks. fødselsdag eller lign., kan dette aftales ved henvendelse til en af gruppelederne. Husavis Centeret har en husavis som udkommer 12 gange om året. Du/i er meget velkom-

7 billede men til at bidrage med indlæg til en af gruppelederne. Gudstjeneste Lejre Kommunes præster afholder gudstjeneste i Hvalsø Ældrecenter en gang om måneden. Gudstjenesten afholdes i aktivitetscenteret. Frivillige/støttegrupper På Hvalsø Ældrecenter er der frivillige, som medvirker til at give beboerne oplevelser. Dette kan være i form af fester, arrangementer og andet. Beboer- og Pårørende Rådet Der er etableret et Beboer- og Pårørende Råd ved Hvalsø Ældrecenter. Ønsker du at blive medlem af Beboer og Pårørende Rådet eller deltage i/komme med forslag til fælles arrangementer, kan du til hver tid kontakte gruppelederne, eller et af rådsmedlemmerne/formanden. Se I de seneste år har rådet afholdt flere arrangementer med deltagelse af både beboerne og deres pårørende. Rådet er modtagelig overfor alt, der kan gøre hverdagen så god som mulig, og ser meget gerne et godt samarbejde med dine pårørende. Gode initiativer og ideer efterlyses altid. Pårørende og gæster Dine pårørende er altid velkomne, ja uundværlige for at Hvalsø Ældrecenter kan fungere som et trygt og hjemligt miljø. Dine pårørende er et meget vigtigt bindeled mellem dit tidligere- og det nuværende liv. Vi håber, at dine pårørende vil betragte boenheden som dit hjem, og aktivt tage del din hverdag. Vi forventer at pårørende rydder op, og vasker op efter sig selv. Prisliste for mad til pårørende Dine pårørende kan spise med fra tid til anden. Du skal blot give besked til køkkenet, hvor du også betaler i god tid. I kan spise sammen til morgenmad. Middagsmad (varm ret) og aftensmad (kold ret).

8 Indsæt billede Leder af ældre- og plejecentrene Charlotte Thygesen Tlf.: Teamleder Tanja Holscher Tlf.: Kløverhuset Tlf.: /47 Teamleder Britt Nørholm Pedersen Tlf.: Centergruppen Tlf.: Blomsterhaven Tlf.: Centersygeplejersker Tlf.: og tlf HVALSØ ÆLDRECENTER ROSKILDEVEJ 11, 4330 HVALSØ Center for Velfærd & Omsorg

Indsæt billede. Velkommen til Hvalsø Ældrecenter. HVALSØ ÆLDRECENTER Center for Velfærd & Omsorg

Indsæt billede. Velkommen til Hvalsø Ældrecenter. HVALSØ ÆLDRECENTER Center for Velfærd & Omsorg Indsæt billede Velkommen til Hvalsø Ældrecenter HVALSØ ÆLDRECENTER Center for Velfærd & Omsorg Præsentation af Hvalsø Ældrecenter Det er vores mål, at du får en oplevelse af at være i egen bolig med privatlivets

Læs mere

Velkommen til Ammershøjparken

Velkommen til Ammershøjparken Indsæt billede Velkommen til Ammershøjparken ÆLDRECENTRET AMMERSHØJPARKEN Center for Velfærd & Omsorg Præsentation af Ammershøjparken Det er vores mål, at du får en oplevelse af, at være i egen bolig med

Læs mere

Indsæt billede Velkommen til Plejecentret Bøgebakken

Indsæt billede Velkommen til Plejecentret Bøgebakken Indsæt billede Velkommen til Plejecentret Bøgebakken PLEJECENTRET BØGEBAKKEN Center for Velfærd & Omsorg Præsentation af Bøgebakken Det er vores mål, at du får en oplevelse af, at være i egen bolig med

Læs mere

Velkommen til Hvalsø Ældrecenter

Velkommen til Hvalsø Ældrecenter Velkommen til Hvalsø Ældrecenter Center for Velfærd & Omsorg Indholdsfortegnelse Præsentation af Hvalsø Ældrecenter 3 Beskrivelse af boligerne/haven 4 Indflytning og udflytning 5 Indretningen af lejligheden

Læs mere

Velkommen til Hvalsø Ældrecenter

Velkommen til Hvalsø Ældrecenter Velkommen til Hvalsø Ældrecenter Center for Velfærd & Omsorg Indholdsfortegnelse Præsentation af Hvalsø Ældrecenter 3 Beskrivelse af boligerne / haven 4 Indflytning og udflytning 5 Indretningen af lejligheden

Læs mere

Indsæt billede Velkommen til Plejecentret Bøgebakken

Indsæt billede Velkommen til Plejecentret Bøgebakken Indsæt billede Velkommen til Plejecentret Bøgebakken PLEJECENTRET BØGEBAKKEN Center for Velfærd & Omsorg Præsentation af Bøgebakken Det er vores mål, at du får en oplevelse af, at være i egen bolig med

Læs mere

Velkommen til Hvalsø Ældrecenter

Velkommen til Hvalsø Ældrecenter Velkommen til Hvalsø Ældrecenter Center for Velfærd & Omsorg Indholdsfortegnelse Præsentation af Hvalsø Ældrecenter 3 Beskrivelse af boligerne/haven 4 Indflytning og udflytning 5 Indretningen af lejligheden

Læs mere

Velkommen til Ammershøjparken

Velkommen til Ammershøjparken Velkommen til Ammershøjparken Center for Velfærd & Omsorg Indholdsfortegnelse Præsentation af Ammershøjparken 3 Beskrivelse af boligerne/haven 4 Indflytning og udflytning 5 Indretningen af lejligheden

Læs mere

Velkommen til Ammershøjparken

Velkommen til Ammershøjparken Velkommen til Ammershøjparken Center for Velfærd & Omsorg Indholdsfortegnelse Præsentation af Ammershøjparken 3 Beskrivelse af boligerne/haven 3 Indflytning og udflytning 4 Indretningen af lejligheden

Læs mere

Velkommen til Ammershøjparken

Velkommen til Ammershøjparken Velkommen til Ammershøjparken Center for Velfærd & Omsorg Indholdsfortegnelse Præsentation af Ammershøjparken 3 Beskrivelse af boligerne / haven 4 Indflytning og udflytning 5 Indretningen af lejligheden

Læs mere

Velkommen til Bøgebakken Plejecenter

Velkommen til Bøgebakken Plejecenter Velkommen til Bøgebakken Plejecenter Center for Velfærd & Omsorg Indholdsfortegnelse Præsentation af Bøgebakken Plejecenter 3 Beskrivelse af boligerne / haven 4 Indflytning og udflytning 5 Indretning 5

Læs mere

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6

VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 VESTERBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL VESTERBO... 3 FAKTA OM VESTERBO... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 5 KONTAKTPERSON... 5 LEJLIGHEDERNE... 6 STØRRELSE... 6 BOLIGSELSKAB/HUSLEJE...

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON...

VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... SØBO VELKOMMEN INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL SØBO PLEJECENTER... 3 FAKTA OM SØBO PLEJECENTER... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 PERSONALE... 4 KONTAKTPERSON... 4 LEJLIGHEDERNE... 5 STØRRELSE...

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken

Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Velkommen til Plejehjemmet Åløkkeparken Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby Tlf: 7253 0524 Mail: Plejecenter-aaloekkeparken@fmk.dk Hjemmeside: www.aaloekkeparken.dk Indhold Velkommen 3 Bolig 4 Før du flytter

Læs mere

Velkommen på Allerød Plejecenter

Velkommen på Allerød Plejecenter Velkommen på Allerød Plejecenter En værd at vide pjece for dig og dine pårørende 1 Ældre & Sundhed Velkommen på plejecenter i Allerød Kommune Plejeboligen er dit hjem, og vi tilstræber, at du kan fortsætte

Læs mere

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven

Til nye beboere og deres pårørende. Velkommen til Haven Til nye beboere og deres pårørende Velkommen til Haven Indhold Velkommen til Haven...3 Personalet...3 Elever...3 Havens værdigrundlag...4 Du skal opleve en god hverdag...4 Traditioner og arrangementer...4

Læs mere

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

PLEJECENTER KORSLØKKEHAVEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Korsløkkehaven 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN

Velkommen til Søndergården. Et godt sted at være. Korrektur SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen til Søndergården Et godt sted at være SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN Velkommen Med denne folder vil vi som personale gerne byde dig velkommen til Søndergården. Der er 27 lejligheder på Søndergården,

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven

Velkommen som beboer på Plejecenter Korsløkkehaven Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Indflytningssyn 6 Forventningssamtale

Læs mere

PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken

PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN. Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken PLEJECENTER SCT. HANS PARKEN Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken 1 Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Sct. Hans Parken 4

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads

Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads Teglhaven 40, 4654 Faxe Ladeplads 1 Indledning Som ny beboer på Hylleholtcenteret ønskes du hjertelig velkommen af leder og personale. Vi håber på en god og konstruktiv dialog med dig og din familie. Hylleholtcenteret

Læs mere

Velkommen til Porsebakken

Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Velkommen til Porsebakken Plejecentret Porsebakken er beliggende i smukke landlige omgivelser omgivet af hestefolde og marker og med udsigt til Roskilde Domkirke. Fra hovedindgangen

Læs mere

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj

Til nye beboere. Velkommen til Nordhøj Til nye beboere Velkommen til Nordhøj Indhold Velkommen til Nordhøj...3 Omsorgscenteret Nordhøj...4 Personalet...4 Værdigrundlag...4 Træning og aktiviteter...5 Det gode måltid...6 Beboermøder...6 Samarbejde

Læs mere

Velkommen til Damgårdsparken

Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken er beliggende i Stenløse by tæt ved S- togsstation og Egedal Center med gode indkøbsmuligheder. Damgårdsparken består af 41 individuelle

Læs mere

Velkommen til Sofiegården

Velkommen til Sofiegården Velkommen til Sofiegården 12 1 Indhold Velkommen til Plejecentret Sofiegården 3 Om Sofiegården 4 Boligen 5 Økonomi 6 Indflytning 6 Aktivitet og arrangementer 8 Praktisk oplysninger 9 Kontakt oplysninger

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN

VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN VELKOMMEN PÅ SMEDEGÅRDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SMEDEGÅRDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

Velkommen til Fanø Plejecenter. "Hybenhuset "

Velkommen til Fanø Plejecenter. Hybenhuset Velkommen til Fanø Plejecenter "Hybenhuset " Hybenhuset Hybenhuset består af 9 1-værelses lejligheder med fælles køkken og opholdsstue. Hybenhuset er en del af Fanø Plejecenter. Fanø Plejecenters bygninger

Læs mere

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen

plejecentre VelKOMMen til plejecentret SOlVOGnen plejecentre VELKOMMEN TIL PLEJECENTRET SOLVOGNEN Indhold Plejecenteret Solvognen 3 Ved indflytning 3 Rengøring 3 Vask af tøj 4 Plejens tilrettelæggelse 4 Frisør / fodterapeut 4 Nødkald 5 Fødselsdage /

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ GILLEBALLEHUS Indhold Velkommen... 2 Gilleballehus... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje m.m.... 4

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

Velkommen til. Rosengården

Velkommen til. Rosengården Velkommen til Rosengården Velkommen til Rosengården Vi vil gerne byde dig og dine pårørende velkommen på Rosengården. Vi, der arbejder her, har det mål, at Rosengården skal være et godt sted at bo for

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DE GAMLES HJEM I RISE Indhold Velkommen... 2 De Gamles Hjem... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration.

Ud over serviceaftalen, udleveres en speciel pjece vedrørende husleje og indskud som administreres hos Arup & Hvidt, boligadministration. 1 Praktiske råd ved indflytning Vi vil på de kommende sider fortælle om hvad vi kan tilbyde, samt nogle praktiske informationer, som kan hjælpe med til at gøre indflytningen til en god oplevelse. Ved indflytning

Læs mere

Velkommen til Engbo. Personalet

Velkommen til Engbo. Personalet Velkommen til Engbo Velkommen til Engbo Engbo ligger i Ølstykke by tæt på naturen og i gåafstand fra byliv, indkøbsmuligheder og S-tog. Engbo består af to mindre boenheder med i alt 16 individuelle plejeboliger.

Læs mere

Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej Give Tlf

Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej Give Tlf Plejecenter Sandbjerg Gl. Sejrupvej 2 7323 Give Tlf. 76 81 79 50. Plejecenter Sandbjergs vision. Sandbjerg gør en forskel. - viljen til at kunne, giver viljen til at gøre. - vi VIL og vi KAN. Velkommen

Læs mere

Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være

Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være Kære nye beboer Velkommen til.et godt sted at være Vi møder borgeren med opmærksomhed og respekt og sammen skaber vi muligheder så borgeren opnår robusthed til at håndtere eget liv ( vision 2015) Vi håber

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

Velkommen. Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her.

Velkommen. Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her. Velkommen Beboere og personale ønsker dig og dine pårørende hjertelig velkommen på De Gamles Hjem. Vi håber du kommer til at befinde dig godt her. De Gamles Hjem er indrettet til 25 beboere med hver deres

Læs mere

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende i midlertidig bolig på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Du er bevilget

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken

Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken Velkommen som beboer på Plejecenter Sct. Hans Parken Udgivet af OKÆ Plejeboliger Maj 2011 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Plejecenter Sct. Hans Parken 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Cafeteriet

Læs mere

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter

Velkommen som beboer på Enrum Plejecenter Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os Velkommen! 4 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 5 Maden på plejecentert 5 Aktiviteter 5 Praktiske informationer Før du flytter ind 6 Nøgler 6 Det skal du medbringe

Læs mere

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter

Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Velkommen på Povlsbjerg Plejecenter Vi håber lidt information på nuværende tidspunkt vil hjælpe Dem, så De hurtigt vil finde Dem til rette i Deres nye bolig Centret har fælles ledelse med Bregnbjerglunden.

Læs mere

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter

Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter Velkommen til Solkrogen Demensplejecenter 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Velkommen til Solkrogen 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Porsebakken

Velkommen til Plejecenter Porsebakken Velkommen til Plejecenter Porsebakken 2 3 Velkommen til Porsebakken Plejecenter Porsebakken ligger i Smørums smukke landlige omgivelser med udsigt til Roskilde Domkirke, omgivet af hestefolde og marker.

Læs mere

ÆLDRECENTER ØST. Velkommen som beboer på Ældrecenter Øst

ÆLDRECENTER ØST. Velkommen som beboer på Ældrecenter Øst ÆLDRECENTER ØST Velkommen som beboer på Ældrecenter Øst 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen August 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Ældrecenter Øst 4 Boligforhold 4 Fællesskab 4 Vores værdigrundlag

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej

Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej Velkommen til Plejecenter Mimosen Ellevej og Grøn Gang, Rådhusvej Et godt sted at bo, at besøge og at arbejde Du og din familie bydes velkommen til Allerød kommunes plejecenter for borgere med demens Velkommen

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken

Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken Velkommen til Plejecenter Damgårdsparken 2 Velkommen til Damgårdsparken Damgårdsparken ligger tæt ved Stenløse S-togsstation og gode indkøbsmuligheder. Her er 41 individuelle boliger fordelt på 3 bo-enheder:

Læs mere

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER FYNSGADE 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER FYNSGADE Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp

Læs mere

Velkommen til Plejecenter Egeparken

Velkommen til Plejecenter Egeparken Velkommen til Plejecenter Egeparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen til Egeparken 3 Praktiske oplysninger 4 Før du flytter ind 5 Når du flytter ind 6 Personalets arbejdsmiljø 7 Personalet 8 Egedal Madservice

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Introduktion Side 3 Information før indflytning Side 5 Indflytning Side 5 Forplejning Side 6 Tøjvask Side 6 Rengøring Side 6 Servicepakken Side

Læs mere

SANDERUM PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Sanderum Plejecenter

SANDERUM PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Sanderum Plejecenter SANDERUM PLEJECENTER Velkommen som beboer på Sanderum Plejecenter 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Sanderum Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 En

Læs mere

Plejecenter Præstevænget

Plejecenter Præstevænget Plejecentre Velkommen til Plejecenter Præstevænget Indhold Information før indflytning s.4 Indflytning s.5 Forplejning s.6 Tøjvask s.6 Rengøring s.6 Servicepakken s.7 Frisør og fodpleje s.7 Forsikringer

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig.. 3 Praktisk information

Læs mere

FREDERIKSBROEN PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter

FREDERIKSBROEN PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter Velkommen som beboer på Frederiksbroen Plejecenter 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juli 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Frederiksbroen Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag

Læs mere

VELKOMMEN i Poppelhaven. Skærmet afsnit Tlf Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf

VELKOMMEN i Poppelhaven. Skærmet afsnit Tlf Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf VELKOMMEN i Poppelhaven Skærmet afsnit Tlf. 99 22 20 27 Læsø Døgnpleje Doktorvejen 1A, Byrum, 9940 Læsø Tlf. 98 49 14 22 Med dette hæfte ønsker vi at byde dig velkommen i dit nye hjem i Poppelhaven. Poppelhaven

Læs mere

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD

VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL PLEJECENTER DALBOGÅRD VELKOMMEN TIL DALBOGÅRD Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et center. Plejecenter Dalbogård

Læs mere

Velkommen til Herlev Kommunes plejecentre

Velkommen til Herlev Kommunes plejecentre Velkommen til Herlev Kommunes plejecentre Lille Birkholm Center Lærkegård Center Herlevgaard Center Velkommen til Herlev Kommunes plejecentre... 3 De fælles værdier for de tre plejecentre... 3 Plejestrategi...

Læs mere

Velkommen! VELKOMMEN! Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem. Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til ROSENLUNDEN

Velkommen! VELKOMMEN! Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem. Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til ROSENLUNDEN Velkommen! VELKOMMEN! Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til ROSENLUNDEN 2 Indhold DIN NYE BOLIG...3 Indflytning...3 Indflytningssamtale...2

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen Velkommen som beboer på Udgivet af OKÆ Plejeboliger Maj 20 2 Indhold Lidt om os Velkommen! Boligforhold Gårdhave Maden på plejecentret Traditioner Aktiviteter Vores værdigrundlag Praktiske informationer

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Hvenekilden

Velkommen som beboer på Plejecenter Hvenekilden Velkommen som beboer på Plejecenter Hvenekilden Udgivet af OKÆ Plejeboliger Februar 2011 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Hvenekilden Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 Boligforhold 4 Maden på Hvenekilden

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Beboerblad... 3 Bruger- og pårørenderåd... 4 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Velkommen til Tåsinge Plejecenter

Velkommen til Tåsinge Plejecenter Velkommen til Tåsinge Plejecenter Det er vores ønske at nye beboere og pårørende får en god indflytning her på Tåsinge Plejecenter. Kære beboer og pårørende Dette er en velkomstpjece til nye beboere, hvor

Læs mere

MARIENLUND PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Marienlund Plejecenter

MARIENLUND PLEJECENTER. Velkommen som beboer på Marienlund Plejecenter MARIENLUND PLEJECENTER Velkommen som beboer på Marienlund Plejecenter 1 Udgivet af Ældre- og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen! 4 Marienlund Plejecenter 4 Vores værdigrundlag

Læs mere

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken

Personale på Jebjerg Ældrecenter: Dagcenter: Køkken Velkommen som beboer og pårørende på Jebjerg Ældrecenter Velkommen: Med denne pjece vil vi gerne byde dig og dine pårørende hjertelig velkommen til Jebjerg Ældrecenter. Når du læser dette, er du ved at

Læs mere

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER ALBANIGADE

VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER ALBANIGADE VELKOMMEN SOM BEBOER PÅ PLEJECENTER ALBANIGADE Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Maj 2015 INDHOLD Lidt om os 4 Velkommen! 4 Albanigade Plejecenter 4 Vores værdigrundlag 4 En god hverdag 5 Boligforhold

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SKOVGAARDEN

VELKOMMEN PÅ SKOVGAARDEN VELKOMMEN PÅ SKOVGAARDEN 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER SKOVGAARDEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

VELKOMMEN PÅ BÅLHØJCENTRET

VELKOMMEN PÅ BÅLHØJCENTRET VELKOMMEN PÅ BÅLHØJCENTRET 2 VELKOMMEN TIL BÅLHØJCENTRET Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra medarbejderne,

Læs mere

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå

Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Mergeltoften Plejeboliger Mergeltoften 2-14 2990 Nivå Vi er fokuserede og udadrettede Vi er ambitiøse Velkommen og fornyende Vi har forskellighed og fællesskab. 1 Velkommen til din nye bolig på Mergeltoften...

Læs mere

Velkommen til. Lundbyescentret. Lundbyesgade Aalborg

Velkommen til. Lundbyescentret. Lundbyesgade Aalborg Velkommen til Lundbyescentret Lundbyesgade 33 9000 Aalborg Velkommen til Lundbyescentret Medarbejderne på Lundbyescentret vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer

Læs mere

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER VESTERLUND

VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER VESTERLUND VELKOMMEN PÅ ÆLDRECENTER VESTERLUND 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER VESTERLUND Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette

Læs mere

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest

Velkommen. til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig. Plejecenter Vest Velkommen til sektion Bryghuset Pleje Ældrebolig Plejecenter Vest Svendborg kommune Velkomst: Med denne pjece byder vi Dem og Deres pårørende velkommen til sektion Bryghuset Pleje. Det er vores ønske,

Læs mere

VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN

VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN VELKOMMEN PÅ SVANELUNDSBAKKERN 2 VELKOMMEN TIL SVANELUNDSBAKKEN Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra

Læs mere

Plejecenter præstevænget

Plejecenter præstevænget plejecentre velkommen til Plejecenter præstevænget 1 Indhold Information før indflytning 4 Indflytning 4 Forplejning 5 Tøjvask 5 Rengøring 6 Servicepakken 6 Frisør og fodpleje 6 Nyttige telefon numre 6

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Birkebo. Forchhammersvej Aalborg

Velkommen til. Plejehjemmet Birkebo. Forchhammersvej Aalborg Velkommen til Plejehjemmet Birkebo Forchhammersvej 23 9000 Aalborg Et dejligt sted at bo Birkebo er et moderne plejehjem, der blev bygget i 2004 og udvidet i 2017. Plejehjemmet har plads til 100 beboere

Læs mere

December 2017 Plejeboligerne Skovbrynet

December 2017 Plejeboligerne Skovbrynet Plejeboligerne Skovbrynet 1 Plejeboligerne Skovbrynet indeholder 24 plejeboliger fordelt på 2 etager med tilknyttede service- og fællesarealer. Der er 12 boliger i stuen som kaldes Grenen og 12 boliger

Læs mere

PLEJECENTER NÆSBY. Velkommen som beboer på Plejecenter Næsby

PLEJECENTER NÆSBY. Velkommen som beboer på Plejecenter Næsby PLEJECENTER NÆSBY Velkommen som beboer på Plejecenter Næsby 1 Udgivet af Ældre og Handicapforvaltningen Juni 2013 2 Indhold Lidt om os Velkommen 4 Næsby Plejecenter 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret

Læs mere

Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være

Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være Kære nye beboer Velkommen til Sundhedscenter Søndergården.Et godt sted at være Vi møder borgeren med opmærksomhed og respekt, og sammen skaber vi muligheder, så borgeren opnår robusthed til at håndtere

Læs mere

Du og dine pårørende ønskes hermed velkommen til Kløckershave. Vi håber at nedenstående oplysninger vil give en god information om Kløckershave.

Du og dine pårørende ønskes hermed velkommen til Kløckershave. Vi håber at nedenstående oplysninger vil give en god information om Kløckershave. Kære nye beboer i Kløckershave Du og dine pårørende ønskes hermed velkommen til Kløckershave. Vi håber at nedenstående oplysninger vil give en god information om Kløckershave. Boligens indretning Boligen

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43 Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 41-43 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

VELKOMMEN PÅ MARIEBO

VELKOMMEN PÅ MARIEBO VELKOMMEN PÅ MARIEBO 2 VELKOMMEN TIL ÆLDRECENTER MARIEBO Kære nye beboer! Hjerteligt velkommen til vores ældrecenter! Vi håber, at du bliver glad for at bo her og at du, med den rette hjælp fra medarbejderne,

Læs mere

Velkommen som beboer på Ældrecenter Øst

Velkommen som beboer på Ældrecenter Øst Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os... Velkommen! 4 4 Boligforhold 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Vores værdigrundlag 5 Udgivet af OKÆ Plejeboliger Januar 2010 Praktiske informationer...

Læs mere

Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem

Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem Vi håber, at du bliver glad for dit nye hjem Personale og beboere byder dig hjertelig velkommen til Kløverhaven 0 Indholdm 2 DIN NYE BOLIG 2 Indflytning. 2 Indflytningssamtale 2 Din private bolig 3 Du

Læs mere

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter

Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Velkommen som beboer på Broager Plejecenter Indhold Velkommen Broager Plejecenter Vores værdigrundlag Boligforhold Maden Traditioner Aktiviteter Indflytning Lejlighedernes indretning Forventningssamtale

Læs mere

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby

Velkommen til. Plejehjemmet Uttrupgaard. Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Plejehjemmet Uttrupgaard Lerumbakken 1, 9400 Nørresundby Velkommen til Uttrupgaard Jeg og personalet på Uttrupgaard Plejehjem vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, du og dine pårørende

Læs mere

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1

MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 MØLLEHAVEN VELKOMMEN 26-03-2015 1 INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL MØLLEHAVEN... 3 BELIGGENHED... 3 FAKTA OM MØLLEHAVEN... 4 ADRESSE/TELEFON... 4 ANTAL BOLIGER... 4 KONTAKTPERSON... 4 HUSENES TELEFONNUMRE...

Læs mere

Når du flytter i bofællesskab. En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap

Når du flytter i bofællesskab. En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap Når du flytter i bofællesskab En oversigt over beboerbetaling i almene bofællesskaber i Voksenhandicap Voksenhandicap maj 2017 Indledning I denne pjece finder du en oversigt over, hvad du som borger skal

Læs mere

Dit nye hjem. Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre

Dit nye hjem. Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre Dit nye hjem Velkommen til Ringkøbing-Skjern Kommunes ældrecentre Dit nye hjem Når du flytter ind på et ældrecenter i Ringkøbing Skjern Kommune, har du stadig dit eget hjem. Din lejlighed er din privatbolig,

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet. Roden 8-18 9260 Gistrup

Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet. Roden 8-18 9260 Gistrup Velkommen til Plejehjemmet Skovbrynet Roden 8-18 9260 Gistrup Velkommen til Skovbrynet Jeg og personalet på Skovbrynet vil gerne byde dig velkommen. Vi håber, at du og dine pårørende vil befinde jer godt

Læs mere

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED

VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM NYT BILLED VELKOMMEN TIL SØKILDE PLEJEHJEM Med denne pjece vil vi prøve at besvare nogle af de spørgsmål, der ofte opstår i forbindelse med indflytning på et plejehjem.

Læs mere

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43

Velkommen Til Plejecentret Sjælsø. Plejeboligerne Soldraget 41-43 Velkommen Til Plejecentret Sjælsø Plejeboligerne Soldraget 41-43 Telefon Hovednummer------------------------------- 46 11 16 16 Centerleder----------------------------------- 46 11 16 10 Afdelingsleder

Læs mere

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen

Velkommen som beboer på Plejecenter Rytterkasernen Velkommen som beboer på Indhold Lidt om os... Velkommen! 4 4 Boligforhold 4 Gårdhave 4 Maden på plejecentret 4 Traditioner 5 Aktiviteter 5 Vores værdigrundlag 5 Udgivet af OKÆ Plejeboliger Januar 2010

Læs mere

Velkommen til Toftegården

Velkommen til Toftegården Velkommen til Toftegården Velkomsthilsen: Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen som beboer / familie her på Toftegården. Målet er at skabe en tryg hverdag, hvor livet leves i så hjemlige forhold som

Læs mere