Helsinge Fjernvarme 51. ordinære generalforsamling 3. april 2013 kl Bymose Hegn, Hotel og kursuscenter, Helsinge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Helsinge Fjernvarme 51. ordinære generalforsamling 3. april 2013 kl. 19.00 Bymose Hegn, Hotel og kursuscenter, Helsinge"

Transkript

1 Helsinge Fjernvarme 51. ordinære generalforsamling 3. april 2013 kl Bymose Hegn, Hotel og kursuscenter, Helsinge 34 fremmødte, heraf 27 Stemmeberettigede. 761/13 Velkomst ved Formand fra Bestyrelsen Ole Juel Jensen Velkommen til dette års generalforsamling i Helsinge Fjernvarme. Som det fremgår af indkaldelsen er det den 51. ordinære generalforsamling. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Revisor Per frost Jensen. Som også blev valgt af generalforsamlingen. Dirigenten fastslog herefter at generalforsamlingen var lovlig ved fremvisning af lovmæssig personlig indkaldelse, og fremvisning af Ugeposten fra 19/ hvor indkaldelsen endvidere er trykt. Pkt. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Formanden Ole Juel Jensen gennemgik og kommenterede den udsendte beretning. Generelt 2012 blev igen et år med mange aktiviteter og det var samtidig året, hvor Helsinge Fjernvarme kunne fejre idriftsættelsen af 1. etape af det nye solvarmeanlæg med et velbesøgt åbent hus arrangement på kraftvarmeværket. Ud over den normale drift af kraftvarmeværket og ledningsnettet har Helsinge Fjernvarme i 2012 fortsat leveret driftsbistand til Vejby-Tisvilde Fjernvarme og administrationsbistand til Helsinge Vandværk. Endvidere har administrationen af energispareaktiviteter og serviceordningen samt etableringen af solvarmeanlægget lagt beslag på mange ressourcer hos medarbejdere og bestyrelse. Konstituering Efter generalforsamlingen 28. marts 2012 har bestyrelsen konstitueret sig med Ole Juel Jensen som formand, Jette Schjønnemann som næstformand, Jørgen Skovsende som kasserer, Jarl Baadsmand som sekretær og Ole D. Jensen som Gribskov Kommunes repræsentant.

2 762/13 Suppleanter valgt for en 1-årig periode er Brian Hansen og Bo Harhorn. Efter endelig godkendelse af de nye vedtægter på den ekstraordinære generalforsamling 25. april 2012 er Brian Hansen indtrådt som det 6. medlem i bestyrelsen. Produktion / salg 2012 var et forholdsvis mildt varmeår (2800 graddage), og varmesalget på MWh blev 5,6 % mindre end budgetteret svarende til et normalår (3112 graddage). Samtidig var varmesalget 1,5 % mindre end i 2011, dette skyldes de færre graddage. El-produktionen blev kun MWh, og dermed kun 21 % af det budgetterede og kun 28 % af produktionen i Dette skyldes lavere elsalgspriser og højere gaspris, som har gjort det meget mindre attraktivt at producere el i Gasforbruget blev kun m3, og dermed kun 54 % af det budgetterede og kun 66 % af forbruget i Dette skyldes især den meget lavere Elproduktion i 2012, men også at det har været muligt at producere en forholdsvis stor varmemængde på EL - kedlen. Den nye EL-kedel på 10 MW, som blev taget i brug ved årsskiftet 2010 / 2011, har igen i 2012 vist sig at være en god investering. Varmeproduktionen på EL kedlen har været MWh svarende til ca. 23 % af den samlede varmeproduktion i I forbindelse hermed er der samtidig sparet ca. 2.3 mio. kr. i forhold til alternativ varmeproduktion på gaskedler. Solvarmeanlæg Udbud og tilbudsindhentning på solfangerpaneler skete i december 2011 og et tilbud fra ARCON Solar A/S på levering og montering af 4733 m2 solfangere blev accepteret i januar 2012, idet dette ville give en optimal udnyttelse af grundarealet. Udbud og tilbudsindhentning af rørledninger i solfangerfelt, opførelse af tekniktilbygning og udførelse af vekslerstation med tilhørende VVS-og ELinstallationer skete i februar marts 2012.

3 763/13 Herefter startede etableringen af solvarmeanlægget med jordarbejder i marts og øvrige arbejder blev udført i april og maj, så anlægget kunne idriftsættes 14. maj De samlede anlægsudgifter til solvarmeanlægget udgør ca. 8,9 mio. kr. og anlægget forventes fremover at kunne levere ca MWh eller næsten 5 % af den årlige varmeproduktion. Det nye solvarmeanlæg har siden ibrugtagningen fungeret tilfredsstillende og har i 2012 fra 1. juni i alt leveret ca MWh. Den daglige solvarmeproduktion kan følges på Det vil her kunne ses, at solvarmeanlægget i årets første 3 måneder har leveret ca.170 MWh og heraf alene i marts 138 MWh. Det frie el-marked Helsinge Fjernvarme har fortsat i 2012 haft aftale om salg og køb af el med Nordjysk El-handel som produktionsbalanceansvarlig (det firma, der formidler køb og salg af el på det frie el-marked). El-salget er sket på spot- og regulerkraftmarkedet med henblik på at opnå den bedst mulige salgspris for el-produktionen. Men der har i en stor del af 2012 været så lave el-priser, at det ikke har været rentabelt at producere el på motorerne. Det har i øvrigt været tilfældet i hele landet og skyldes at store mængder billig vandkraft og stigende mængder tysk vindkraft og solcellestrøm har presset elpriserne. Gennemsnitssalgsprisen for den producerede el i 2012 har dog været 587 kr./mwh. På grund af de lave el- priser i 2012 er der til gengæld opnået et produktionsuafhængigt pristillæg (årligt grundbeløb) på ca. 4,5 mio. kr. El-købet til El-kedlen er sket på spotmarkedet for at opnå den lavest mulige købspris og gennemsnitskøbsprisen for hele 2012 har således været 221 kr./ MWh. Det har igen i 2012 samtidig været muligt at deltage i primær reservekraft (frekvensregulering) og modtage et rådighedsbeløb herfor af Energinet.dk, men efter 1. oktober 2012, hvor reglerne er ændret, har mulighederne herfor været stærkt begrænset. Der er dog i forbindelse med EL-kedlen opnået en rådighedsbetaling på ca. 4 mio. kr. i 2012.

4 764/13 Ledningsnet Af hensyn til forsyning af den nye skole og svømmehal er der foretaget renovering og udskiftning til større dimension af hovedledninger i Skolegade fra Boagervej til Nordre Parkvej. Desuden er Poppelvej og Tårnvej renoveret. Ledningsnettet er desuden i fornødent omfang blevet vedligeholdt, og der er foretaget de nødvendige reparationer og omlægninger som følge af nye tilslutninger. Varmepriser Helsinge Fjernvarme har fra 1.december 2011 frikøbt sig fra den gældende kontrakt med HMN. Gaskøbet sker herefter fortsat via HMN, men nu på det frie marked Nord Pool Gas. Frikøbet er sket ved betaling af et tillæg pr. købt m3 frem til 1. oktober Gasprisen er som følge heraf reduceret væsentlig i 4. kvartal, men da der samtidig har været stigende gaspriser er besparelsen ikke blevet så stor som forventet. Desværre ser det ud til at gasprisen er fortsat med at stige i 2013, især i marts måned er der konstateret høje gaspriser, som ligger en del over det budgetterede. I henhold til Dansk Fjernvarmes prisundersøgelse for 2012 udgjorde udgiften til opvarmning af et hus på 130 m² og med et forbrug på 18,1 MWh ved individuel naturgas kr. incl. moms og ved individuel oliefyr kr. incl. moms. Opvarmning fra Helsinge Fjernvarme kostede i 2012 med det samme forbrug kr. incl. moms, eller lidt over gennemsnitsprisen for decentrale kraftvarmeværker. Energibesparelser Helsinge Fjernvarmes samlede sparemål udgjorde 645 MWh i 2012 og hertil kommer et underskud på 146 MWh fra Med de opnåede energibesparelser for 2012 på i alt 2406 MWh, heraf solvarmeanlæg 2240 MWh, vil der kunne overføres et overskud på 1615 MWh til Som det blev nævnt på sidste års generalforsamling har alle fjernvarmeselskaber med det seneste energiforlig i Folketinget fået pålagt en væsentlig forøgelse af energispareindsatsen hos deres forbrugere. Helsinge Fjernvarme skal opfylde sin andel af fjernvarmeselskabernes samlede sparemål, og dette udgør MWh pr. år i 2013 og 2014, en stigning på 100 % i forhold til 2012.

5 765/13 Da overskuddet fra 2012 således hurtigt vil blive brugt, skal bestyrelsen endnu engang opfordre vore forbrugere til at få udført energibesparende foranstaltninger og fortælle herom til Helsinge Fjernvarme inden arbejdet sættes i gang. Idet nye forbrugere giver et væsentligt bidrag til opfyldelse af energisparemålet, vil der i 2013 fortsat tilbydes rabat på fjernvarmetilslutning for alle eksisterende ejendomme ved eksisterende hovedledninger, idet der kun skal betales for stikledningen. Serviceordningen Over 500 forbrugere er nu tilsluttet Fjernvarmens Serviceordning (FJRordningen), som fortsat tilbydes gratis til alle forbrugere med almindelige boliger. Hovedserviceeftersynets anbefalede ændringer og forbedringer på varmeanlægget er med til at forbedre afkølingen og reducere varmeforbruget samt dermed bidrage til opfyldelsen af energisparemålet. Der er dog kun udført i alt ca. 55 hovedeftersyn og vedligeholdelsestjek og den samlede udgift til serviceordningen udgjorde kun ca. kr i Fremover vil vedligeholdelsestjek desuden blive udført af Helsinge Fjernvarmes nyansatte driftsmedarbejder. For at tilskynde alle forbrugere med gennemsnitlig årsafkøling mindre end 25 grader til at forbedre deres husinstallationer, er den gratis FJR-ordning obligatorisk for disse forbrugere. Nye tilslutninger I 2012 har der fortsat været tilbud om fordelagtig fjernvarmetilslutning til nye forbrugere med eksisterende el- og olieopvarmning ved eksisterende hovedledninger. Den samlede effekt heraf har i alt været 10 nye forbrugere. Den nye Helsinge Skole og Svømmehal, Helsinge Realskoles om og tilbygning samt boligbebyggelsen Askly er tilsluttet i løbet af Af kommende større tilslutninger kan stadigvæk nævnes det resterende nye boligområde mellem Frederiksborgvej og Vognmarken, samt området ved Stationen og Fiat-grunden mellem Vestergade og Skolegade, selv om tidsplanen for de sidstnævnte byggerier stadig er usikker.

6 766/13 Personale Dette omfatter driftsleder Leif Jakobsen, driftsassistenterne Claus Adamsen og Jørgen Petersen, samt fra 1. september 2012 desuden Tom Anker Baungaard. Sidstnævntes ansættelse skyldes at HF nu har overtaget alle driftsopgaver hos Vejby-Tisvilde Fjernvarme. I administrationen er det uændret Annie Forsberg, Lotte Sørensen og Jens Larsen der varetager de daglige opgaver. Igen i år en stor tak til medarbejderne for deres indsats i årets løb. Samtidig vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke bestyrelsen og suppleanterne for et godt og konstruktivt samarbejde i årets løb. Ole Juel Jensen / 3. april 2013 Spg. Heidi Beierholt, Bryderupvej 13. Hvor meget har prisen på el ændret sig i årets løb? Svar fra Ole Juel Jensen. Elprisen kan ændre sig meget i løbet af meget kort tid, ofte fra time til time. Ofte svinger elprisen fra negativ elpris til en pris på 140 øre pr. kwh. Det kan derfor ofte være svært at forudse kommende ændringer i elprisen. Spg. Kaj Petersen, Lærkevej 29. Hvis man ikke kan leve op til sparekravene, som er pålagt fjernvarmeværkerne, hvad sker der så? Svar fra Ole Juel Jensen. I henhold til lovgivningen kan der gives bøder, hvis man ikke opfylder sparekravene. Spg. Ib Christensen, Bymosevej 39. Gasprisen er steget væsentligt for fjernvarmen, men private gasbrugere har fået væsentligt billigere varme, hvad skyldes det? Svar fra Ole Juel Jensen. Helsinge Fjernvarme har for nogle år siden frikøbt sig den tidligere gasaftale, der var bundet til olieprisen, hvilket har været en gevinst for fjernvarmen, da olieprisen er steget væsentligt den seneste tid. Den nuværende udvikling kan følges fordi Helsinge Fjernvarme nu benytter det frie marked for gas, herunder med henvisning til Dog skal spørgsmålet også besvares ved at Fjernvarmeværkerne er blevet pålagt en forsyningsafgift der er temmelig høj. Herefter blev beretningen godkendt af generalforsamlingen.

7 Pkt. 3 Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 767/13 Kasserer Jørgen Skovsende gennemgik og uddybede de i indkaldelsen fremlagte tal fra årsrapport 2012, og redegjorde for over og underskud, og indstillede herefter til generalforsamlingens godkendelse. Revisionen har ikke givet anledning til forbehold. Spg. Kaj Petersen, Lærkevej 29. Samarbejdet med Vejby-Tisvilde fjernvarme og samarbejdet med Helsinge vandværk. Hvordan er det rent betalingsmæssigt? Svar fra Jørgen Skovsende. Der er gennemsigtige betalinger for de ydelser der laves for henholdsvis Helsinge Vandværk og Vejby-Tisvilde Fjernvarme. Der er derfor ikke ekstra omkostninger for forbrugerne ved Helsinge Fjernvarme ved at man tilbyder ydelser andre steder. Det har i øvrigt den fordel at der er mere personale til at lave pressede opgaver i form af opgørelser, aflæsninger mv. Årsrapport 2012 blev herefter godkendt af generalforsamlingen. Pkt. 4 Budget opgjort efter varmeforsyningslovens prisbestemmelser for indeværende driftsår fremlægges til orientering. Kasserer Jørgen Skovsende gennemgik det udsendte budget for året 2013 i forhold til indtægter, udgifter, Distribution, Administration + tilbageførsler/henlæggelser. Den nye forsyningssikkerhedsafgift er blevet pålagt Helsinge Fjernvarme pr. 1. februar og udgør 40 øre pr. m3, hvilket er en samlet udgift på 1,2 mio.kr. Det er en udgift der er pålagt efter at budgettet er lavet, og vil derfor allerede nu være en udfordring. Budget for 2013 blev taget til efterretning af generalforsamlingen. Pkt. 5 Fremlæggelse af investeringsplan for kommende år til orientering. Ole Juel Jensen orienterede om Investeringsplan Renovering af brønde og ledningsnet (3 mio. kr. i 2013) I lighed med tidligere år er der igen i år afsat et beløb til den løbende renovering af hovedledninger og stikledninger.

8 768/13 Udskiftning af energimålere (400 Tkr. i 2013) For at fremskynde den løbende udskiftning af de ældste energimålere, er der medregnet udskiftning af 200 målere. Idet disse er fjernaflæselige opnås der samtidig et betydelig tidsbesparelse i forbindelse med årsaflæsningen. Herefter vil alle vore målere være fjernaflæselige. Anskaffelse af ny bil (200 Tkr. I 2013) I forbindelse med ansættelse af den nye driftsmedarbejder er der behov for indkøb af en lille ekstra varebil, som blev anskaffet her i februar for 112 Tkr. Renovering af generator motor 1 (300 Tkr. evt. i 2013) I november 2011 er der udført en såkaldt LEAP måling på de 2 ældste motorers generatorer for at bestemme deres restlevetid og behov for renovering med lejeskift m.v. Ifølge tilstandsrapporten herfor anbefales en renovering inden for 1-2 år dog afhængig af driftstimerne. Men da disse i 2012 har været ret begrænsede er renoveringen af generatoren på motor 1 foreløbig udskudt i hvert fald 1 år. Med hensyn til motor 2 udskydes renoveringen på ubestemt tid, idet behovet for driftstimer på denne motor er usikker. Røggasveksler til kedel 2 (700 Tkr. evt. i 2013) Da kun kedel 1 har installeret røggasveksler, som udnytter varmen ved ekstra afkøling af røggassen fra kedlen, er der tidligere også foreslået etableret røggasveksler på kedel 2, men er udskudt på grund af meget få driftstimer. På baggrund af driftserfaringerne for 2012, hvor der har været behov for stor varmeproduktion på kedler vil det nu være rentabelt at installere røggasveksler på kedel etape af solvarmeanlæg (11 mio. kr. i 2014 og10 mio. kr. i 2015) Solvarmeanlæggets 2. etape på ca m2 var oprindelig planlagt opført på arealet beliggende syd-vest for Kraftvarmeværket mellem Skovgårdsvej og Rensningsanlægget. Ved en nærmere vurdering af dette areal må det imidlertid konstateres, at den 3-kantede udformning er uhensigtsmæssig, og at der vil være stor skyggevirkning fra det høje læhegn og træer langs sydskellet.

9 769/13 Idet Helsinge Fjernvarme nu ud fra egne og bl.a. Vejby- Tisvilde Fjernvarmes driftserfaringer kan konstatere, at den optimale og nuværende maksimale størrelse for solvarmeanlæg udgør ca. 20 % af den årlige varmeproduktion, vil der være behov for i alt ca m2 solvarmeanlæg. På denne baggrund planlægger bestyrelsen derfor som 2. etape at opføre i alt ca m2 solvarmeanlæg og arealbehovet hertil vil udgøre ca m2. Da anlægget teknisk og økonomisk optimalt udføres som et samlet anlæg, har Helsinge Fjernvarme kontaktet ejeren om køb af et areal, som er beliggende mellem Kildevejen og udstykningen Ammendrup Bygade. Arealet er det nærmest beliggende samlede areal, som har en hensigtsmæssig udformning og placering i forhold til solvarmeudnyttelse. Til Planafdelingen i Gribskov Kommune er der derfor den 30. januar 2013 fremsendt ansøgning om supplerende udpegning af dette areal til 2. etape med m2 solvarmeanlæg. Ansøgningen er behandlet på Planudvalgsmødet den 20. marts 2013 og det er her besluttet, at indkalde evt. øvrige idéer vedr. placering af større solvarmeanlæg og solcelleanlæg, således at arealerne kan blive indarbejdet i den kommende Kommuneplan , der skal i høring i løbet af sommeren og endelig godkendes sidst på året. Bestyrelsen har desuden kontaktet Rambøll for at få rådgivningsbistand til udarbejdelse af en strategiplan for fremtidig varmeproduktion. Herunder at få erfaringer fra andre værker om mere effektiv udnyttelse af solvarme og motorer med varmepumper m.v. Investeringsplanen blev taget til efterretning af generalforsamlingen. Pkt. 6 Forslag fra bestyrelsen. Der var ingen forslag. Pkt. 7 Indkomne forslag fra andelshavere/varmeaftagere. Der var ikke indkommet forslag.

10 770/13 Pkt. 8 Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer (for 2 år). Bestyrelsen foreslog genvalg af Jarl Baadsmand og Brian Hansen samt nyvalg af Bo Harhorn til bestyrelsen. Generalforsamlingen valgte herefter de tre ovennævnte til bestyrelsen. Da Jette Schjønnemann har solgt sin ejendom er hun ikke længere valgbar og kunne derfor ikke genopstille. Pkt. 9 Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen ( for 1 år). Bo Moltved Christiansen og Michael Toft blev foreslået af bestyrelsen. De blev herefter valgt af generalforsamlingen. Pkt. 10 Valg af revisor. BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab ved Per Frost Jensen blev genvalgt af generalforsamlingen. Pkt. 11 Eventuelt. Ole Juel Jensen takkede på bestyrelsens vegne Jette Schjønnemann for hendes gode loyale indsats i bestyrelsen i de seneste 8 år og det gode samarbejde. Ole Juel Jensen afsluttede med at takke dirigenten for ledelse af generalforsamlingen og de tilstedeværende for fremmødet og deres aktive deltagelse. Per Frost Jensen Dirigent Jarl Baadsmand Referent

Helsinge Fjernvarme A.m.b.a. Skovgårdsvej 4 A - 3200 Helsinge Tlf. 48 79 52 25

Helsinge Fjernvarme A.m.b.a. Skovgårdsvej 4 A - 3200 Helsinge Tlf. 48 79 52 25 Helsinge Fjernvarme A.m.b.a. Skovgårdsvej 4 A - 3200 Helsinge Tlf. 48 79 52 25 Dagsorden: Indkaldelse til: 51. ordinære generalforsamling onsdag den 3. april 2013 kl. 19.00 på Bymose Hegn - Hotel & Kursuscenter

Læs mere

Helsinge Fjernvarme 52. ordinære generalforsamling 2. april 2014 kl. 19:00 Bymose Hegn, Hotel & Kursuscenter, Helsinge

Helsinge Fjernvarme 52. ordinære generalforsamling 2. april 2014 kl. 19:00 Bymose Hegn, Hotel & Kursuscenter, Helsinge Helsinge Fjernvarme 52. ordinære generalforsamling 2. april 2014 kl. 19:00 Bymose Hegn, Hotel & Kursuscenter, Helsinge Nr. 840/14 37 fremmødte, heraf 26 stemmeberettigede. Velkomst ved formanden fra bestyrelsen

Læs mere

Helsinge Fjernvarme A.m.b.a. Skovgårdsvej 4 A - 3200 Helsinge Tlf. 48 79 52 25

Helsinge Fjernvarme A.m.b.a. Skovgårdsvej 4 A - 3200 Helsinge Tlf. 48 79 52 25 Helsinge Fjernvarme A.m.b.a. Skovgårdsvej 4 A - 3200 Helsinge Tlf. 48 79 52 25 Dagsorden: Indkaldelse til: 52. ordinære generalforsamling onsdag den 2. april 2014 kl. 19.00 på Bymose Hegn - Hotel & Kursuscenter

Læs mere

Helsinge Fjernvarme A.m.b.a. Skovgårdsvej 4 A - 3200 Helsinge Tlf. 48 79 52 25

Helsinge Fjernvarme A.m.b.a. Skovgårdsvej 4 A - 3200 Helsinge Tlf. 48 79 52 25 Helsinge Fjernvarme A.m.b.a. Skovgårdsvej 4 A - 3200 Helsinge Tlf. 48 79 52 25 Dagsorden: Indkaldelse til: 53. ordinære generalforsamling onsdag den 8. april 2015 kl. 19.00 på Bymose Hegn - Hotel & Kursuscenter

Læs mere

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015

Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015. Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Velkommen til Slagslunde Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 1 Fjernvarme A.m.b.a. Generalforsamling 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Indkaldelse til: 55. ordinære generalforsamling onsdag den 5. april 2017 kl i Helsinge Hallerne Idrætsvej 21, 3200 Helsinge

Indkaldelse til: 55. ordinære generalforsamling onsdag den 5. april 2017 kl i Helsinge Hallerne Idrætsvej 21, 3200 Helsinge Helsinge Fjernvarme A.m.b.a. Skovgårdsvej 4 A - 3200 Helsinge Tlf. 48 79 52 25 Dagsorden: Indkaldelse til: 55. ordinære generalforsamling onsdag den 5. april 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. i Helsinge

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus.

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Generalforsamling afholdtes jf. dagsorden med 21 fremmødte forbrugere ex. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006.

Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Generalforsamling i Skovlund Varmeværk onsdag, den 14. juni 2006. Sted: Skovlund Kro Deltagere: 11 personer inkl. bestyrelse og varmemester. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2015/16. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (54. regnskabsår)

ÅRSRAPPORT 2015/16. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (54. regnskabsår) ÅRSRAPPORT 2015/16 Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele CVR nr. 12868014 (54. regnskabsår) Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den Dirigent Ordinær generalforsamling

Læs mere

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme.

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2011/2012 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Generalforsamling 18.09.13. Velkommen

Generalforsamling 18.09.13. Velkommen Generalforsamling 18.09.13 Velkommen Generalforsamling 18.09.13 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2017. Torsdag, den 28. september 2017 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Læs mere

Mølholm Varmeværk. REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30

Mølholm Varmeværk. REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30 Mølholm Varmeværk REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Afholdt onsdag den 8. okt. 2014 kl. 19.30 j.nr. 43606002, LDN, 24.10.2014 År 2014, den 8. oktober kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i

Læs mere

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen Generalforsamling 20.09.12 Velkommen Generalforsamling 20.09.12 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015

Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Ulbjerg Kraftvarme 29. sep. 2015 Beretning til Generalforsamling varmeåret 2014/15 1. Valg af dirigent ** Kurt Johansen blev valgt 2. Beretning til generalforsamling - varmeåret 2014/15 Afslutning af varmeår

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME April 2019 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i hallen Torsdag, den 23. maj 2019

Læs mere

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006

Hvalpsund Kraftvarmeværk. Generalforsamling. den 11. oktober 2006 Hvalpsund Kraftvarmeværk rk Generalforsamling den 11. oktober 2006 Dagsorden Velkomst Valg af dirigent og stemmetællere Beretning for det forløbne regnskabsår Formandens beretning Bestyrelsens arbejde

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014

Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 Formandens beretning til generalforsamlingen 27. august 2014 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling BRAMMING FJERNVARME August 2013 Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 Tirsdag,

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 17. august 2016

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 17. august 2016 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 17. august 2016 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 5 Side 1 af 5 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2005 Tilstede: 18 stemmeberettigede personer Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2013/14. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (52. regnskabsår)

ÅRSRAPPORT 2013/14. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (52. regnskabsår) ÅRSRAPPORT 2013/14 Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele CVR nr. 12868014 (52. regnskabsår) Ordinær generalforsamling afholdes torsdag den 25. september 2014 kl. 19.00 i Tjelecenterets forsamlingshus.

Læs mere

Referat af Hundested Varmeværks. ordinære generalforsamling. den 3/9-2018

Referat af Hundested Varmeværks. ordinære generalforsamling. den 3/9-2018 Referat af Hundested Varmeværks ordinære generalforsamling den 3/9-2018 1 HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. indkalder til ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag, den 3.september kl. 19.30 på Hundested Kro, Nørregade

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2014/15. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr. 12868014. (53. regnskabsår)

ÅRSRAPPORT 2014/15. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr. 12868014. (53. regnskabsår) ÅRSRAPPORT 2014/15 Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele CVR nr. 12868014 (53. regnskabsår) agt og godkendt ordinære generalforsamling den nt Ordinær generalforsamling afholdes onsdag den

Læs mere

Referat: Ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2016 kl Danhostel Blåvandshuk, Oksbøl

Referat: Ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2016 kl Danhostel Blåvandshuk, Oksbøl Referat Ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2016 kl. 19.30 Danhostel Blåvandshuk, Oksbøl Fremmødte: 46 personer inkl. bestyrelsen og personale Formanden Erhardt Jull bød alle velkommen

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME Juli 2018 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i auditoriet Tirsdag, den 28. august

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 23. august 2017 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 27. august 2014

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 27. august 2014 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Onsdag d. 27. august 2014 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket.

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2012. Tirsdag, den 25. september 2012 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere

Læs mere

ÅRSBERETNING 2008 / 2009

ÅRSBERETNING 2008 / 2009 1 ÅRSBERETNING 2008 / 2009 Produktion nøgletal: Varmesalg 2.500 MWh fald 136 MWh Elproduktion 2.118 MWh stigning 781 MWh Gasforbrug 619.041 m³ stigning 58.701 m 3 Vi startede året med en pris på kr. 1,15

Læs mere

Referat: Ordinær generalforsamling afholdt den 22. september 2015 kl. 19.30 på Blåvandshuk Idrætscenter, Cafe Ålholt

Referat: Ordinær generalforsamling afholdt den 22. september 2015 kl. 19.30 på Blåvandshuk Idrætscenter, Cafe Ålholt Referat Ordinær generalforsamling afholdt den 22. september 2015 kl. 19.30 på Blåvandshuk Idrætscenter, Cafe Ålholt Deltagere: 46 incl. bestyrelsen og personale Formanden Erhardt Jull bød alle velkommen

Læs mere

59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl på Arena Assens.

59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl på Arena Assens. FJÉRNWRNE 59. ordinære eeneralforsamline Torsdae den 20. september 2018, kl. 19.30 på Arena Assens. Dagsorden: l. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. 11. juni 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME Juli 2015 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i auditoriet Tirsdag, den 25. august

Læs mere

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme.

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 17. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

VELKOMMEN TIL 55. GENERALFORSAMLING

VELKOMMEN TIL 55. GENERALFORSAMLING VELKOMMEN TIL 55. GENERALFORSAMLING Glamsbjerg Fjernvarme 55. generalforsamling Dagsorden jf. vedtægterne 6 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den inkl. formandens beretning

Referat fra ordinær generalforsamling den inkl. formandens beretning Referat fra ordinær generalforsamling den 27.09.17 inkl. formandens beretning 1. Karsten Møller Madsen blev valgt til dirigent Det blev bemærket, at indkaldelsen til generalforsamlingen ikke indeholdt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2014/2015 Vamdrup Fjernvarme fik i regnskabsåret 2014/2015 et resultat på 2.219.000 kr. i overskud. Det flotte resultat skyldes blandt

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Nørre Aaby Kraftvarmeværk a.m.b.a.. Tirsdag d. 8. april 2014 -kl. 18.00, Grønnegade 7, Nørre Aaby Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Dagsorden 2. Beretning for det forløbne regnskabsår

Dagsorden 2. Beretning for det forløbne regnskabsår Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4. Budget opgjort efter varmeforsyningslovens prisbestemmelser for indeværende

Læs mere

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling. 1 Beretning for året 2017/2018 generalforsamling den 25. september 2018. Indledning Jeg vil begynde beretningen med at oplyse, hvorledes bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling.

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme!

Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! Generalforsamlingen den 14. november 2018 5. november 2018 1 2 Velkommen til generalforsamling i Vejle Fjernvarme! I det forløbne regnskabsår har vi købt 213.740 MWh hos vore varmeleverandører, fordelt

Læs mere

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri.

Salg af det gamle værk. Det gamle værk er solgt, og grunden er erklæret forureningsfri. GENERALFORSAMLING med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Revisoren aflægger det reviderede regnskab for 1998/1999 4. Revisoren fremlægger budget for året 1999/2000

Læs mere

Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ravnhavevej Christiansfeld Telefon , kl Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A.

Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ravnhavevej Christiansfeld Telefon , kl Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ordinær generalforsamling tirsdag d. 26. september 2017 kl. 19.30 på Brødremenighedens Hotel Referat Fraværende med afbud: HC Jensen. side 721 Formand, Jens Jørgen Madsen, bød velkommen. Der var ud over

Læs mere

RINGE FJERNVARMESELSKAB AMBA. Generalforsamling 2017 Driftsåret 2016

RINGE FJERNVARMESELSKAB AMBA. Generalforsamling 2017 Driftsåret 2016 RINGE FJERNVARMESELSKAB AMBA Generalforsamling 2017 Driftsåret 2016 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse

Læs mere

Beretningen blev taget til generalforsamlingens efterretning.

Beretningen blev taget til generalforsamlingens efterretning. IFJERNVARNE 60. ordinære eeneralforsamline Tirsdae den 12. marts 2019. kl. 19.30 i Arena Assens. Dagsorden: l. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede

Læs mere

STØVRING KRAFTVARMEVÆRK

STØVRING KRAFTVARMEVÆRK STØVRING KRAFTVARMEVÆRK GENERALFORSAMLING 2013 VELKOMMEN 28-11-2013 1 28-11-2013 2 FORBRUGERE 50 96 150 172 201 254 350 369 412 443 486 567 689 739 775 824 911 977 997 1005 1030 1034 1049 1088 1210 1250

Læs mere

5. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af evt. investeringsplaner for kommende år

5. Forslag fra bestyrelsen, herunder fremlæggelse af evt. investeringsplaner for kommende år Referat Af generalforsamling Mandag den 05.11.2018 kl. 19.30 i Løgstrup hallen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse

Læs mere

RINGE FJERNVARMESELSKAB AMBA. Generalforsamling 2018 Driftsåret 2017

RINGE FJERNVARMESELSKAB AMBA. Generalforsamling 2018 Driftsåret 2017 RINGE FJERNVARMESELSKAB AMBA Generalforsamling 2018 Driftsåret 2017 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse

Læs mere

Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling 07.10.2015 Beretning for varmeåret 2014/2015

Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling 07.10.2015 Beretning for varmeåret 2014/2015 Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling 07.10.2015 Beretning for varmeåret 2014/2015 Nye forbrugere P2 Støvring by fortsætter med at vokse. Der er i det forgangne varmeår tilkommet 42 nye forbrugere

Læs mere

Joan Pofler. Hej. Hermed til Fanø Kommunes orientering.

Joan Pofler. Hej. Hermed til Fanø Kommunes orientering. Joan Pofler Fra: Nordby Fjernvarme Sendt: 14. november 2017 13:18 Til: Officiel postkasse Fanø Kommune Emne: Nordby Fjernvarme Vedhæftede filer: Årsrapport -2016-2017.pdf; Prisblad 2017-2018.pdf;

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 6 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 27. september 2007 Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 7 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2011

Skuldelev Energiselskab A.M.B.A Side 1 af 7 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2011 Side 1 af 7 Referat fra generalforsamlingen i Skuldelev Energi A.M.B.A. 29. september 2011 Tilstede: 31 andelshavere, revisor Referent: Hanne Normann Hansen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.a Driftsleder Kim K. Jensen

Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.a Driftsleder Kim K. Jensen Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.a Driftsleder Kim K. Jensen Lidt om Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.a. Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.a. blev stiftet i 1965 og der blev bygget en

Læs mere

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2010-2011.

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2010-2011. Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2010-2011. Ordinær generalforsamling 2010 2011. På Hjallerup Fjernvarmes vegne vil jeg byde velkommen til Hjallerup Fjernvarmes ordinære generalforsamling 2010

Læs mere

Jelling Varmeværk a.m.b.a. Årsregnskab 2014/15 54. regnskabsår

Jelling Varmeværk a.m.b.a. Årsregnskab 2014/15 54. regnskabsår Jelling Varmeværk a.m.b.a. Årsregnskab 2014/15 54. regnskabsår Nærværende regnskab er et sammendrag af Varmeværkets årsrapport for 2014/15. Årsrapporten er afgivet med følgende konklusion: Revisionen har

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 8. juni 2016 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 61 Andelshavere 3 Medarbejdere Mod dokumentation

Læs mere

Som dirigent foreslår bestyrelsen Christian Jensen (andre forslag)

Som dirigent foreslår bestyrelsen Christian Jensen (andre forslag) Formandens beretning til generalforsamlingen 17. august 2016 a) Velkomst På bestyrelsens vegne skal jeg hermed byde alle fremmødte velkomne til Aabybro Fjernvarmeværks årlige generalforsamling. En særlig

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDET Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten

Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Referat af ordinær generalforsamling i Gråsten Fjernvarme A.m.b.A afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19.00 i Ahlmannsparken, 6300 Gråsten Der var mødt 24 andelshavere, der repræsenterede 84 stemmer.

Læs mere

Investeringer. Driftsøkonomien

Investeringer. Driftsøkonomien Beretning 2015 Nørre Snede Varmeværk har nu i 2 år haft samarbejde med Ejstrupholm Varmeværk. Et samarbejde, som har vist sig som en god løsning for begge værker, hvor vi især samarbejder om maskinerne

Læs mere

Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling Beretning for varmeåret 2.halvår 2018

Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling Beretning for varmeåret 2.halvår 2018 Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling 27.03.2019 Beretning for varmeåret 2.halvår 2018 Omlægning af regnskabsåret I foråret 2018 afholdt vi 2 ekstraordinære generalforsamlinger grundet omlægning

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014.

Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014. Beretning til generalforsamlingen i Lemvig Varmeværk 15. september 2014. Emnerne: Det forløbne år Forsyningsområde og dækningsgrad Driftsøkonomi og brændselsomkostninger Varmepris og takstpolitik Drift

Læs mere

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden:

Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: Generalforsamling afholdtes den 27.marts 2014 kl. 19.30 på vandværkets adresse med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 2013 3. Det reviderede regnskab for 2013. 4. Budget 2014 og takstblad

Læs mere

Skovlund Varmeværk Nørremarken 20 Skovlund 6823 Ansager / 75 29 24 76

Skovlund Varmeværk Nørremarken 20 Skovlund 6823 Ansager / 75 29 24 76 Skovlund Varmeværk Nørremarken 20 Skovlund 6823 Ansager / 75 29 24 76 Referat fra generalforsamlingen ved Skovlund Varmeværk Afholdt torsdag d. 11. juni 2015 Kl. 19.00 i Skovlund Kulturhus. Antal deltagere:

Læs mere

Beretning for Ordinær generalforsamling den 24. april 2018 i Langå Varmeværk A.m.b.a.

Beretning for Ordinær generalforsamling den 24. april 2018 i Langå Varmeværk A.m.b.a. Beretning for Ordinær generalforsamling den 24. april 2018 i Langå Varmeværk A.m.b.a. 1. Indledning Jeg vil som tidligere år, byde alle velkommen og forsøge at give generalforsamlingens deltagere en fyldestgørende

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Konsulent Erik Sørensen, DFP deltager under

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 29. august 2017 kl i forsamlingshuset.

Ordinær generalforsamling den 29. august 2017 kl i forsamlingshuset. Ordinær generalforsamling den 29. august 2017 kl. 19.30 i forsamlingshuset. Deltagere Kennet Rasmussen Jens Chr. Nissen Kjeld Møbjerg Niels Peter Kraak Marius P. Olesen Frank Sørensen Jørgen H. Beeck Alex

Læs mere

Ordinær generalforsamling, torsdag den 22. september 2016 på Idrætscenter Vendsyssel. Dagsorden:

Ordinær generalforsamling, torsdag den 22. september 2016 på Idrætscenter Vendsyssel. Dagsorden: Ordinær generalforsamling, torsdag den 22. september 2016 på Idrætscenter Vendsyssel Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af beretning. 3. Aflæggelse af regnskab og fremlæggelse af budget. 4.

Læs mere

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2012-2013.

Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2012-2013. Hjallerup Fjernvarme A.m.b.a. Beretning for 2012-2013. Ordinær generalforsamling 2012 2013. På Hjallerup Fjernvarmes vegne vil jeg byde velkommen til Hjallerup Fjernvarmes ordinære generalforsamling 2012

Læs mere

HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008. Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009

HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008. Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009 Poststemplets dato, oktober 2008 HUNDESTED VARMEVÆRK A.m.b.a. Resultatopgørelse for tiden 1/6 2007-31/5-2008 samt Status pr. 31. maj 2008 Resultatbudget for tiden 1/6 2008-31/5-2009 O R D I N Æ R G E N

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 24.9.2013 på Vissenbjerg Storkro.

Referat fra generalforsamling den 24.9.2013 på Vissenbjerg Storkro. Referat fra generalforsamling den 24.9.2013 på Vissenbjerg Storkro. Der var mødt 31 stemmeberettigede + 1 fuldmagt. Nogle af deltagerne havde ledsager med. Formand Jørgen Pedersen bød velkommen og gik

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 27. august 2015

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 27. august 2015 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 27. august 2015 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Mandag den 14. juni 2010 kl. 19:00, Cafeteriet Lystrup Hallen

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Mandag den 14. juni 2010 kl. 19:00, Cafeteriet Lystrup Hallen Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Mandag den 14. juni 2010 kl. 19:00, Cafeteriet Lystrup Hallen Deltagere: 61 Andelshavere 4 Medarbejdere Rådgivende ingeniør, Jørgen Halle

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2003 Referat Generalforsamling Dato 26. maj 2010 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 25 stemmesedler heraf 1 ved fuldmagt. Der var i alt 32 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Ebeltoft Fjernvarmeværks Generalforsamling Dagsorden:

Ebeltoft Fjernvarmeværks Generalforsamling Dagsorden: Ebeltoft Fjernvarmeværks Generalforsamling 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse a. v/ ekstern revisor René

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A.

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Beretning. Driftsåret 2016. 1. Nyudstykninger, nyanlæg, reparationer, ombygninger m.m. i 2016. Der var ingen byggeaktivitet i Golfparken i 2016. Der er bygget 2 huse på naboudstykningen. Området er udlagt

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018

Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018 Velkommen til Generalforsamling i Fensmark Fjernvarmeværk torsdag d. 27.09.2018 Formandens beretning for regnskabsåret 2017/2018 Årets resultat er et underskud på kr. 0,3 mio mod et budgetteret underskud

Læs mere

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår

Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår Regnskabsåret 2015/2016 Det har været et mildt regnskabsår med kun 2.665 skygge-graddage mod 3.112 skygge-graddage i et normalt år. Vi har modtaget 13.356

Læs mere

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for

VARMEVÆRKETS. skriftlige. beretning. for VARMEVÆRKETS skriftlige beretning for regnskabsåret 2014 Indholdsfortegnelse: Side Forbrugere ------------------------------------------------------------- 3 Regnskabet 2014 ------------------------------------------------------

Læs mere

Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling Beretning for varmeåret 2016/2017

Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling Beretning for varmeåret 2016/2017 Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling 11.10.2017 Beretning for varmeåret 2016/2017 Nye forbrugere P2 Støvring by oplever i disse år et sandt byggeboom. Der er i varmeåret etableret og udvidet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 8. september 2016, kl på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 8. september 2016, kl på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand. september 2016. Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 8. september 2016, kl. 19.00 på Solrød Bibliotek, Solrød Center, 2680 Solrød Strand. Formand Ole Christensen indledte med at byde alle velkommen

Læs mere

Referat. Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00. 21. februar 2013

Referat. Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00. 21. februar 2013 Referat Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00 21. februar 2013 Sted: Løgstør Fjernvarme Herefter spisning på Hotel du Nord. Deltagere: Formand Uffe Bro, bestyrelsesmedlemmerne:

Læs mere

GENERALFORSAMLING 24. SEPTEMBER 2013 KL. 19 PÅ HOLEBY KRO. DAGSORDEN

GENERALFORSAMLING 24. SEPTEMBER 2013 KL. 19 PÅ HOLEBY KRO. DAGSORDEN GENERALFORSAMLING 24. SEPTEMBER 2013 KL. 19 PÅ HOLEBY KRO. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 22. april 2015

Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 22. april 2015 Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 22. april 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4.

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 10. april 2019

Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 10. april 2019 Velkommen til generalforsamling i Brædstrup Fjernvarme 10. april 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4.

Læs mere

Jelling Varmeværk a.m.b.a. Årsregnskab 2013/14 53. regnskabsår

Jelling Varmeværk a.m.b.a. Årsregnskab 2013/14 53. regnskabsår Jelling Varmeværk a.m.b.a. Årsregnskab 2013/14 53. regnskabsår Nærværende regnskab er et sammendrag af Varmeværkets årsrapport for 2013/14. Årsrapporten er afgivet med følgende konklusion: Revisionen har

Læs mere

Støvring Kraftvarmeværk A.m.b.a. Generalforsamling 09.10.2013 Beretning for varmeåret 2012/2013

Støvring Kraftvarmeværk A.m.b.a. Generalforsamling 09.10.2013 Beretning for varmeåret 2012/2013 Støvring Kraftvarmeværk A.m.b.a. Generalforsamling 09.10.2013 Beretning for varmeåret 2012/2013 Nye forbrugere P2 Der er i det forgangne varmeår tilkommet 25 nye forbrugere mod 31 i sidste regnskabsår.

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsesmøde nr. 7. 2017/2018 Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var fuldtallig Peter deltager under punkt 4 og 5 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Onsdag, den 3. april 2019 kl. 16:30. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Onsdag, den 3. april 2019 kl. 16:30. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDET Onsdag, den 3. april 2019 kl. 16:30. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. Revisor Ole Jespersen-Skree Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

Strategiplan for 2012 2013 /Investeringsplan. Indkøb af nye motorer fra Jenbacher type Jenbacher JMS 620, varmeeffekt 4,4 MW Indkøb af nye

Strategiplan for 2012 2013 /Investeringsplan. Indkøb af nye motorer fra Jenbacher type Jenbacher JMS 620, varmeeffekt 4,4 MW Indkøb af nye Strategiplan for 2012 2013 /Investeringsplan. Indkøb af nye motorer fra Jenbacher type Jenbacher JMS 620, varmeeffekt 4,4 MW Indkøb af nye røggasvekslere for motorer type Danstoker Indkøb af ny Elkedel

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Årsberetning ved generalforsamling

Årsberetning ved generalforsamling Årsberetning ved generalforsamling 27.09.2016 Som sædvanlig på generalforsamlingen skal der af bestyrelsen aflægges beretning for det forløbne år, hvor jeg vil redegøre for, hvad der er passeret, herunder

Læs mere

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk

Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Beretning 2009/2010 for Løgstrup Varmeværk Gas- og varmeprisen Vi har haft et varmesalg på i alt 11.843 MW mod 10.470 MW i det foregående år. Altså har varmesalget været noget større. Året har også haft

Læs mere