Nyt fra kirken Nørre Uttrup & Hvorup kirker december april Tema: Hvordan finder vi Jesus i dag?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt fra kirken Nørre Uttrup & Hvorup kirker december 2015 - april 2016. Tema: Hvordan finder vi Jesus i dag?"

Transkript

1 Nyt fra kirken Nørre Uttrup & Hvorup kirker december april 2016 Tema: Hvordan finder vi Jesus i dag?

2 Fysikeren Albert Einstein sagde de ord. Men vi elsker tallene! Der er gået sport i at sætte alt på tal. Sågar julen: Hvor mange penge fik vi brugt? Hvor stor var forretningernes omsætning? Hvor megen tid har julen lagt beslag på juleafslutninger i børnehaven og på skolen, julefrokosten i sportsklubben og på jobbet? tema Alt kan tælles, men tal siger ikke alt Jeg har for vane at gå en sen tur juleaften. På gåturen sunder jeg mig efter en lang, hektisk december, men bliver glad ved synet af vinduer med lys og mennesker i stuerne og tænker: Hvor ser det hyggeligt ud! Det er så fredfyldt. Vi kan ikke tælle forventninger. Vi kan ikke tælle omsorg eller varme. Hvor mange julekort? Eller s er blevet sendt, eller har vi modtaget? Hvor højt blev strømforbruget? Og sidst men ikke mindst, hvor mange kalorier fik vi indtaget? Og ja, kirken leger skam også med og tæller kirkegængere og juleafslutninger! kolofon Ansvarshavende redaktør: Mogens Gottfred Jensen Layout & tryk: Team Lynderup Tlf Fotos: Christian Rasmussen, crfoto.dk og Videbæk Bogtrykkeri A S Julen er tiden, hvor vi rykker sammen! Men ak og ve, den der sidder alene, den syge, flygtningen, eller de, der har et kært familiemedlem, der fejrer julen langt væk hjemmefra. Og de, der lige har mistet en kær. Så er det svært at mærke glæden i samvær med de glade. Vi elsker tal, men betyder de så meget? Vi kan ikke tælle forventninger. Vi kan ikke tælle omsorg eller varme. Ikke alt kan sættes på tal eller puttes i kolonner og grafer. Så er det svært at mærke glæden i samvær med de glade. Juleevangeliet begynder med, at verdens borgere skal tælles. Men det er fortællingen om et barns fødsel: Kærligheden og glæden fødes ind i»tallenes verden«. For at minde os om det, der virkelig tæller: Gud viste sig sårbar som en lille nyfødt. For at vække glæden i os. Glædelig Jul! Henrik Busk Rasmussen Deadline for indlevering af stof til næste kirkeblad er tirsdag d. 2. februar 2016.

3 tema Julen varer lige til påske Sådan synger vi i en julesang. Og det er så sandt, som det er sagt. Julen varer lige til påske. Vi kunne også sige, at jul først finder sin egentlige mening i påsken. I julen blev Gud menneske og kom for at slå sig ned hos os. Gud kom til os i Jesus. Det i sig selv er jo en vidunderlig god nyhed. Tænk dig: Universets Herre vil dele vilkår med os. Vores verden og vores liv er ikke for beskidt til, at Gud vil bo her hos os. Himlens Gud er ikke bange for at få snavsede hænder. Sådan kunne vi måske beskrive julens budskab. Himlens Gud er ikke bange for at få snavsede hænder. Her begynder påskens budskab. I julen vender Gud sit ansigt imod os. Og i den handling ligger kimen til den forsoning, der udtrykkes ved, at Jesus korsfæstes i påsken. Det at Gud ikke vender sig bort fra mennesket, men vender sig imod os og ser os heri ligger påskens budskab i svøb. Når et andet menneske ser bort og ikke vil møde vores blik, er det udtryk for enten vrede eller skam. Men Gud ser på os, for han kan lide os.»herren velsigne dig og bevare dig! Herren løfte sit ansigt mod dig og give dig fred!«, lyder det i velsignelsen i gudstjenesten. I julen har Gud taget det første skridt på forsoningens vej: Han ser på os. I påsken tages det næste skridt så: Han tager skridtet fuldt ud og bytter liv med os. Hans liv er nu vores, og vores liv nu er hans. Martin Luther kaldte dette»det lykkelige bytte«. Korset er plantet i julen, og julens glæde er bagtæppet for smerten i påsken. Vi ser det allerede i julekrybben. Her danner krybbens ben et kors. Barnet i krybben bæres af krybbens korsformede ben. I påsken var det barnet, der bar korset. Han tager skridtet fuldt ud og bytter liv med os. Hans liv er nu vores, og vores liv nu er hans. Til gengæld tolker julen også påskens smerte. Julen tolker påskens smerte som kærlighedens smerte. Den smerte det koster at elske et andet menneske. Glædelig jul! Mogens Gottfred Jensen

4 Har du stået ved krybben i Bethlehem? Det er jul, og vi synger sange og salmer. Jul er tiden, hvor vi synger sammen. Nogle sætter julekrybber op. De er smukke, og de er en slags souvenir, hvor vi huskes på, hvorfor vi fejrer jul. Hans Adolph Brorson skrev salmen»mit hjerte altid vanker«. Den er blandt julens smukkeste salmer og med Carl Nielsens melodi fra Mit hjerte vender tilbage til Jesu føderum. I linje efter linje undrer forfatteren sig over Jesu sårbare fødsel i en ydmyg stald i en afkrog af verden. Hvorfor dog det? Men salmen slutter med, at selv vi kan få del i det, når vi åbner vore hjerter. Vore hjerter er lige så ydmyge steder som stalden og krybben, og dog er vore hjerter dyrebare og dyrt købt af Jesus selv. Vi vender tilbage til Jesu føderum. Vi er selv i Jesu føderum, når vi åbner os for ham. Ak kom! jeg vil oplukke mit hjerte, sjæl og sind med tusind længselssukke, kom, Jesus, dog herind! Det er ej fremmed bolig, du har den selv jo købt, Så skal du blive trolig udi mit hjerte svøbt. Julekoncert med Aalborg Gardens musikkorps Onsdag d. 9. december kl får Nørre Uttrup kirke besøg af en flok børn og unge mennesker i deres flotte blå og røde uniformer. Der venter os en kulørt og stemningsfuld julekoncert. Efter koncerten er alle velkomne til kaffe og kage. Lys & glæde i en mørk tid? Kom til kyndelmisse-gudstjeneste med NUKUK Allstars! De ni læsninger med NUKUK Allstars Søndag den 13. december kl synger NUKUK Allstars under ledelse af Annette Bo Nielsen i Nørre Uttrup Kirke. Julens budskab fortælles gennem sang og musik og ni udvalgte læsninger fra Bibelen. Efter gudstjenesten er alle velkomne til kaffe og hygge i mødesalen, hvor koret selvfølgelig løfter stemningen med et par julesange. Lørdag den 30. januar kl fyldes Nørre Uttrup kirke med sang, musik og læsninger, der bærer os fra mørket og vender os mod lyset. Fra vinteren mod foråret. Alle er meget velkomne til at komme og tage del i denne sang- og musikgudstjeneste med lys og glæde.

5 sogneeftermiddage Husk: Der kan bestilles taxa på kirkekontoret på tlf senest kl. 12 samme dag. Tirsdag 8. dec. kl Jørgen Jensen fortæller i forlængelse af sit tidligere foredrag om, hvordan han blev inviteret med til Normandiet som repræsentant for Danmark. Traditionsrig eftermiddag med et veldækket kaffebord. Medbring gerne en lille pakke (10-20 kr.). Adventshygge og afslutning i kirken. Tirsdag 12. jan. kl Lokal kunst. Vi får besøg af pensioneret lærer Erik Münchow, Nørresundby. Erik vil fortælle om sine malerier og sit liv. Hvordan barndom og ungdom spiller sammen. Og hvordan opdragelse former et menneske. Med denne blanding af livsovervejelser og kunst kan vi se frem til en spændende eftermiddag. Samtidig udstiller Erik sine påskemotiver i kirken. Tirsdag 9. feb. kl Johannes Derlev, som var præst her i sognet fra besøger os igen. Og han har kaldt sit foredrag»det var så det - om alt mellem himmel og jord«. Tirsdag 1. mar. kl Ingeborg Kappelgaard vil ud fra sin bog»rødder og vingesus«fortælle om sin barndom i Sønderjylland og derefter tage os med på en rundtur til Israel, USA, Afrika, Rumænien, Nørrebro og Beirut. Hvordan en lille kvinde med et stort hjerte, et vidt udsyn og en klar tro møder fremmede kulturer i respektfuld dialog. Tirsdag 5. apr. kl Bent Døssing Hansen har været en markant og afholdt præst i mange år i Aalborg. Bent vil denne eftermiddag kigge lidt i bakspejlet og løfte sløret for de mange ting, som han har oplevet som præst, og han vil berette om mennesker, som fik betydning for ham. Fællesskab i Hvorupgård - her er plads til flere! Hvorupgårdmøder har traditioner, men der er også plads til nye input. Torsdag d. 17. december kl : Vi hygger op til jul med julehistorie og pakkespil, og vi nyder kaffen og Ingers lækre bagværk. Tirsdag d. 23. februar kl : Biografen flytter ind på Den gamle Skole. I dag vises filmen»9. april«. Det er et underspillet og dog dramatisk stykke kunst.

6 Nørre Uttrup aftener Tema-aftener med kant, aktualitet og fællesskab Nørre Uttrup aftener her mødes man i Nørre Uttrup Kirke Onsdag d. 20. januar kl Hvad stiller man op, når man møder Jesus? Journalist Charlotte Rørth Charlotte Rørth var hverken et religiøst eller spirituelt søgende menneske, da Guds søn bogstaveligt talt viste sig for hende og talte til hende i en kirke i Spanien. Oplevelsen kom som et lynnedslag, der blev begyndelsen på en lang personlig kamp. Hun var tvunget til at tage sit moderne rationelle liv op til revision. Arrangeret i samarbejde med Nordjysk Pilgrimsforening. Entré: 75 kr. (kun kontanter) Kaffe, te eller sodavand: 20 kr. Tirsdag d. 2. februar kl Fra barnetro til voksentro. Sognepræst Anders Jensen, Ansgars kirken, Aalborg De allerfleste voksne har en form for barnetro med i bagagen. Denne tro er ofte forankret i visse følelser, sange og ritualer, som i barndommen blev forbundet med Gud, og dens værdi består i, at den giver tryghed midt i livets kaos. Dens svaghed er, at den ikke så let lader sig bearbejde til en voksen tro! Hvad er barnetro? Hvad er voksentro? Hvad er det for nogle gudsbilleder, vi bærer med os? Hvordan præger de vores hverdag og tro? Velegnet for alle, som tør lade sig udfordre. Torsdag d. 7. april kl Efter styrtet. Om at søge fodfæste efter svær sygdom. Peter V. Legarth, professor i teologi En stemme fra mørket. Sådan kan man bedst betegne Peter V. Legarths erindring om den svære stresslidelse, han har gennemlevet. Hvad gør en stresslidelse eller en anden svær sygdom ved et menneske? Hvad gør det ved relationerne til ens nærmeste? Til Gud? Hvad får et menneske til at opgive Gud? Eller hage sig fast i ham. Med en kæmpende tro? Er det muligt at blive et helt menneske igen? Ja, lyder svaret fra Peter. Men ikke den samme som før. I mørket sker der noget. Anni M. Andersen Menighedsmøde Efter gudstjenesten d. 17. januar afholdes det årlige menighedsmøde. Kom og hør om menighedsrådets arbejde, blandt andet målsætning for kirken og væsentlige tal fra regnskabet. Der bliver mulighed for spørgsmål. Provst Ole Rysgaard Madsen vil fortælle lidt om sit arbejde. Hvad er provstiudvalget for en størrelse? Hvilke fælles initiativer kan der tages på provstiplan? Endelig er der også en anledning til, at vi kan stille spørgsmål til vores provst. Menighedsrådet er vært ved en let frokost. Menighedsrådsformand Anni M. Andersen Ole Rysgaard Madsen

7 Gudstjenester Dag Kirkeåret Nørre Uttrup Kirke Hvorup Kirke 6. dec. 2. søndag i advent kl : MGJ Ingen 13. dec. 3. søndag i advent kl : HBR De ni læsninger. Kaffe Ingen 20. dec. 4. søndag i advent kl : MGJ Kaffe Ingen 24. dec. Juleaften kl : HBR Krybbespil kl : MGJ kl : MGJ kl : HBR 25. dec. Juledag kl : MGJ Ingen 26. dec. 2. juledag kl : MGJ Ingen 27. dec. Julesøndag Ingen kl : HBR 1. jan. Nytårsdag kl : HBR Ingen 3. jan. Hellig tre konger kl : HBR Kaffe Ingen 10. jan. 21. s. e. H3K kl : MGJ Ingen 17. jan. S. s. e. H3K kl : MGJ Børnekirke kl : HBR 24. jan. Septuagesima kl : HBR Ingen 30. jan. Lørdag kl HBR. Kyndelmesse 31. jan. Seksagesima kl : MGJ Rytmisk. Brunch. Ingen Børne- og juniorkirke 7. feb. Fastelavn kl : HBR Kaffe og fastelavnsboller kl : MGJ Kaffe og fastelavnsboller 14. feb. 1. søndag i fasten kl : MGJ Ingen 20. feb. Lørdag kl : MGJ Rytmisk. Dåbsgudstjeneste 21. feb. 2. søndag i fasten kl : MGJ Kaffe Ingen 28. feb. 3. søndag i fasten kl : HBR Ingen 6. mar. Midfaste kl : HBR Kaffe kl : MGJ 13. mar. Maria bebudelse kl : MGJ Ingen 20. mar. Palmesøndag kl : HBR Familievenlig gudstj. Kaffe Ingen 24. mar. Skærtorsdag kl : MGJ - Kl : Spisning 25. mar. Langfredag kl : HBR 26. mar. Lørdag kl HBR Konfirmation 27. mar. Påskedag kl : MGJ Børnekirke kl : HBR 28. mar. 2. påskedag kl : HBR - Kirkens fødselsdag. Kaffe Ingen 3. apr. 1. s. e. påske kl : HBR Ingen 10. apr. 2. s. e. påske kl : MGJ Konfirmation kl : HBR 17. apr. 3. s. e. påske kl : MGJ Ingen 22. apr. Bededag kl : HBR Konfirmation Ingen 23. apr. Lørdag kl : HBR Rytmisk. Dåbsgudstjeneste 24. apr. 4. s. e. påske kl : HBR Ingen MGJ = Mogens Gottfred Jensen HBR = Henrik Busk Rasmussen

8 Det sker i sognet december Tirsdag d. 1. december kl Julekrybbe for børnefamilier. Onsdag d. 2. december kl Børnejul for 0-3 årige. Torsdag d. 3. december kl Børnejul for 3-6 årige. Mandag d. 7. december kl : Bøn i kirken. Tirsdag d. 8. december kl Sogneeftermiddag. Onsdag d. 9. december kl Julekoncert m. Aalborg Gardens Musikkorps. Torsdag d. 10. december kl Sangklubben. Søndag d. 13. december kl De ni læsninger. Torsdag d. 17. december kl Hvorupgårdmøde. januar Mandag d. 4. januar kl Bøn i kirken. Tirsdag d. 12. januar kl Sogneeftermiddag. Onsdag d. 13. januar kl Spaghettigudstjeneste. Torsdag d. 14. januar kl Sangklubben. januar (fortsat) Søndag d. 17. januar kl Menighedsmøde. Tirsdag d. 19. januar kl Bogcafeen Allstar. Onsdag d. 20. januar kl Nørre Uttrup Aften v. Charlotte Rørth. Lørdag d. 23. januar kl Dåbsfest + underholdning v. Michael Back. Mandag d. 25. januar kl NUK-junior. Onsdag d. 27. januar kl Pizzagudstjeneste. Fredag d. 29. januar kl Familieaften i NUK. februar Mandag d. 1. februar kl Bøn i kirken. Tirsdag d. 2. februar kl Nørre Uttrup Aften v. Anders Jensen. Tirsdag d. 9. februar kl Sogneeftermiddag. Torsdag d. 11. februar kl Sangklubben. Søndag d. 14. februar Familiearrangement efter gudstjenesten. Onsdag d. 17. februar kl Spaghettigudstjeneste.

9 Det sker i sognet februar (fortsat) Tirsdag d. 23. februar kl Hvorupgårdmøde. Onsdag d. 24. februar kl Film og pizza. Mandag d. 29. feb. kl NUK-junior. Marts Tirsdag d. 1. marts kl Sogneeftermiddag. Lørdag d. 5. marts kl Pilgrimmenes årsmøde. Mandag d. 7. marts kl Bøn i kirken. Onsdag d. 9. marts kl Forberedelse til påske. Torsdag d. 10. marts kl Sangklubben. april Mandag d. 4. april kl NUK-junior. Mandag d. 4. april kl Bøn i kirken. Tirsdag d. 5. april kl Sogneeftermiddag. Torsdag d. 7. april kl Nørre Uttrup Aften v. Peter V. Legarth Fredag d. 8. april kl Familieaften i NUK. Torsdag d. 14. april kl Spaghettigudstjeneste. Torsdag d. 14. april kl Sangklubben. Mandag d. 25. april kl NUK-junior. Søndag d. 13. marts kl Sogneindsamling. Tirsdag d. 15. marts kl Påskevandring for familier. Onsdag d. 16. marts kl Børnepåske for 0-3 årige. Torsdag d. 17. marts kl Børnepåske for 3-6 årige. Torsdag d. 17. marts kl Bogcafeen Allstar. Torsdag d. 24. marts kl Påskemåltid med efterfølgende nadvergudstjeneste kl

10 Påskeevangeliet hele året ny kunst i Nørre Uttrup Kirke Siden påsken 2015 har»påskeevangeliet«hængt i Nørre Uttrup Kirke. Først var det lånt i forbindelse med forårets kunstudstilling. Derefter besluttede menighedsrådet at købe kunstværket. Det er et 3-fløjet maleri i stærke farver, der udtrykker påskens begivenheder, som de udspillede sig skærtorsdag, langfredag og påskemorgen. Billedkunstner Finn Jakobsen glæder sig over, at besøgende i kirken har givet udtryk for, at kirke og maleri klæder hinanden. Billedkunstner Finn Jakobsen i sit atelier på Solsbækvej 210 i Sæby. VI HAR BRUG FOR DIG! Kirkens Genbrugsbutik søger frivillige medarbejdere. Har du lidt ekstra tid til rådighed, og har du lyst til at indgå i et godt team af andre frivillige i vores genbrugsbutik på Boulevarden 36 i Aalborg? Kirkens Genbrug er et samarbejde mellem Samvirkende Menighedsplejer og butikkens frivillige om at støtte det kirkelige-sociale arbejde for ensomme, syge og dårligt bemidlede i Danmark. VI HAR BRUG FOR: Medarbejdere, der vil sælge i butikken. Vi har åbent mandag til fredag mellem kl og samt lørdag kl Hjælpere til at hente varer. Mindre møbler, legesager, tøj og andet men vi kan endnu ikke love selv at hente det. Lyder dette som noget for dig?... Så kontakt: Butikkens daglige leder Birte Fjorback tlf eller butikkens assistent Lis Christensen tlf

11 Se en film - optakt til påske! Onsdag d. 9. marts kl i Nørre Uttrup Kirke Vi ser en film, der beskriver Jesu liv især med fokus på de sidste dage af hans liv. At leve sig ind i påskedagenes begivenheder i Jerusalem for ca år siden - kan være en fin forberedelse til årets påskefejring. Mogens Gottfred Jensen Påske i Hvorup Kirke - kirken på bakken Langfredag er den stille og samtidig den dramatiske dag i kirkeåret. I år får langfredagens fortællinger lov at udspille sig i det gamle kirkerum. I takt med fortællingernes alvor slukkes lyset, og alteret tildækkes. Dagen slutter på kirkegården. Påskelørdag er der konfirmation i kirken. Et ungt menneske, der til daglig bor i udlandet sammen med sin familie, har valgt at blive konfirmeret på denne dag. Påskedag - søndag står vi tidligt op på grund af»sommertiden«. Alle får en påskelilje, som sættes i vaser på bænkenes»hattehylder«. Der er lagt op til en festlig gudstjeneste. Efter gudstjenesten er der mulighed for at nyde et stykke kransekage, og der bliver god tid til at ønske hinanden»glædelig påske«. Påske i Nørre Uttrup Kirke Skærtorsdag Påsken indledes med skærtorsdagsmåltid d. 24. marts kl Vi begynder med et højtideligt og festligt måltid. Her gennemlever vi nogle af de elementer, der indgår i det jødiske påskemåltid. Kl er der nadvergudstjeneste. Pris for måltid: 100 kr. for voksne og 25 kr. for børn 5-14 år. Tilmelding på kirkekontoret: Senest fredag d. 18. marts kl. 12. Påskedag Festgudstjeneste med masser af flot sang og musik fra orgel, klaver og trompet. Efter gudstjenesten samles vi uden for kirken og synger opstandelsesbudskabet ud. Påsken fortalt på video Gå ind på Her finder man 4 korte videoer, hvor sognepræst Michael Brautsch genfortæller påskens begivenheder. 2. Påskedag Anden påskedag markerer vi kirkens 39 års fødselsdag.

12 det sker for børn & familier Højtidsvandringer for hele familien Som noget nyt vil vi år arrangere højtidsvandringer - for at opleve og sanse fortællingerne på en ny måde. Arrangementerne henvender sig især til de 2-8 årige og deres familier. Først vil vi vandre rundt i kirken og opleve, bagefter vil der være servering af aftensmad. Julevandring - tirsdag d. 1. december kl Påskevandring - tirsdag d. 15. marts kl Dåbsfest Lørdag d. 23. januar kl Vi fejrer børnenes dåbsjubilæer med en hyggelig gudstjeneste i børnehøjde. Bagefter serveres der en lille forfriskning, inden Michael Back kommer og synger og leger med børnene. Arrangementet henvender sig især til de 3-5 årige, men alle er velkomne, også selvom man ikke er døbt. FDF Information om Nørre Uttrup FDF kan findes på deres hjemmeside: Onsdag d. 27. januar kl i Nørre Uttrup Kirke For alle børn fra 3. klasse og opefter - med eller uden forældre/søskende. En gudstjeneste, hvor vi skal være både kreative og aktive og i en form og et sprog, som kan»forstås«af børn i alderen 9 år og opefter samt spisning af pizza. pizzagudstjeneste Legestue Onsdag og torsdag kl er der legestue. Vi starter hver gang med en samling med sang og rytmik med børnene herefter er der fri leg på gulvet med kirkens legesager. Der afsluttes med spisning af madpakker, hvor der er mulighed for at få en kop kaffe og brød. Følg med på hjemmesiden. familievenlige gudstjenester Julegudstjeneste med krybbespil Torsdag d. 24. dec. kl Her vil minikonfirmanderne spille det traditionsrige krybbespil. Fastelavnsgudstjeneste Søndag d. 7. februar kl I samarbejde med FDF inviterer vi hele familien til en familievenlig gudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning og fastelavnsboller. Palmesøndag Søndag d. 20. marts kl Vi starter påskeugen med en familievenlig gudstjeneste.

13 det sker for børn & familier Spaghettigudstjenester En enkel og uformel gudstjeneste som er målrettet børn i alderen 3-8 år. Vi mødes i kirken kl og ca spiser vi spaghetti og kødsovs sammen. Der er spaghettigudstjenester følgende datoer: Onsdag d. 13. januar Onsdag d. 17. februar Torsdag d. 14. april en god start på livet Babysalmesang: 3.mdr. - 1 år BørneBongo: 1-3 år SalmeRødder: 3-6 år Opstartstidspunkter: Babysalmesang: Tirsdag kl , uge 2 BørneBongo: Onsdag kl , uge 1-7 SalmeRødder: Torsdag kl , uge Familier bruger kirken Se Det sker i sognet. Kontakt: Lise-Lotte Tang, tlf nuk - junior NUK-junior er for dig, som går i klasse og har lyst til at mødes med andre i et hyggeligt fællesskab i din kirke. Vi mødes kl til januar 29. februar 4. april 25. april mere info! og www. facebook.com/nruttrupkirke eller kontakt sognemedhjælper Pia Jensen på tlf eller mail: sognemedhjaelper@hvorupsogn.dk Rytmiske gudstjenester En rytmisk gudstjeneste er en mere uformel gudstjeneste, der bl.a. er krydret med nyere rytmiske melodier og bønner i et nutidigt sprog.»vi har valgt, at begge vores børn skal døbes til en rytmisk gudstjeneste, da det giver en anden oplevelse af, hvordan en gudstjeneste også kan være. De rytmiske sange giver mere liv, og de opfylder vores ønske for, hvordan vi ser en mere nutidig gudstjeneste«. Forældrene Gitte og Mads Nørre Uttrup Kirke: Søndag d. 31. januar og søndag d. 5. juni kl Hvorup Kirke: Lørdag d. 20. februar og lørdag d. 23. april kl , hvor der er mulighed for dåb.

14 Vil du være med? i et lille fællesskab - en cellegruppe? En cellegruppe er en mindre gruppe, som samles enten privat eller i kirken en gang om måneden. Her mødes man og taler sammen om en tekst fra Bibelen. Hvad betyder den, og hvilken indvirkning kan den få på mit liv? Du kan kontakte enten Bente Kjær på tlf eller Mogens Gottfred Jensen på tlf for at få flere oplysninger. Bogcafe All Stars Nye navne og nye bøger. Jeg vover springet og giver bogcafeen et nyt navn. Vi mødes fortsat i Nørre Uttrup kirke. Alle bøger kan lånes, og nogle kan købes til rimelige priser. Tirsdag d. 19. januar kl. 15: Vi læser Kirsten Hammans seneste bog»alene hjemme«. Sara er i slutningen af 30 erne. Hun bor med sin nye kæreste, fraskilte Philip. Hun ønsker inderligt at få et barn med ham, men ønsker Philip at blive far til deres fælles barn? Torsdag d. 17. marts kl. 15: Kim Leine:»Afgrunden«. Hvad får to brødre til at drage i krig i Finland? Vi følger de to brødre. Deres omtumlede liv. Deres kampe med livet. Deres jagt på livets mening og fylde. Livet der ender brat under den tyske besættelse. Bøn i kirken Dette er en halv time med mulighed for selv at bede, søge forbøn eller samtale med præsten. Det foregår på følgende datoer fra kl : 7. december 4. januar 1. februar 7. marts 4. april Mogens Gottfred Jensen Film, vin og menu Onsdag d. 24. februar kl. 17 i Nørre Uttrup Kirke: Filmen»Wild«. God is a ruthless bitch! Vi fornemmer, at det er hårdt at være Cheryl Strayed. Hun har kastet sig ud på en af de hårdeste vandreruter, nemlig»the Pacific Crest Trail«. Hvad får en kvinde til at vandre 1500 km uden at have trænet? Filmen er en biografisk fortælling om ung kvindes kamp med livet og kampen med at finde mening og sammenhæng.

15 kirkerne Hvorup Kirke Høvejen Nørresundby Nørre Uttrup Kirke Amalienborgvej Nørresundby Præster Sognepræst Mogens Gottfred Jensen Gildsigvej Nørresundby Tlf mobil mogens@hvorupsogn.dk Træffes bedst mandag-torsdag kl , samt efter aftale. Sognepræst Henrik Busk Rasmussen Selsøparken Nørresundby Tlf mobil henrik@hvorupsogn.dk Træffes bedst tirsdag-fredag kl , samt efter aftale. Menighedsrådet Menighedsrådsformand Anni M. Andersen Hvorup Kærvej Nørresundby Tlf mobil Kirkeværge Leif Hove Nielsen Høvejen Nørresundby Tlf mobil Kirkegårde Hvorup Kirkegård Høvejen Nørresundby Henvendelse til Centralkirkegården. Centralkirkegården Erantisvej Nørresundby Tlf Mobil Fax centralkirkegaarden@mail.dk ejviser Ansatte Hvorup Sogns Kirkekontor Amalienborgvej Nørresundby Tlf kirkekontor@hvorupsogn.dk Åbent: Tirsdag-fredag kl , torsdag også kl Kordegn og regnskabsfører Bo Windfeldt Kordegn Rigmor Fredsgaard Jakobsen Kirketjener Inger S. Thomsen Kirketjener Anders H. Andersen Tlf (undt. man.) kirketjener@hvorupsogn.dk Sognemedhjælper Pia Jensen Tlf sognemedhjaelper@hvorupsogn.dk Organist Lene Kastrup Tlf (undt. man.) organist@hvorupsogn.dk Kontoret er åbent alle hverdage kl Kirkegårdsleder: Ask Mikkelsen

16 Hjælp!! Kan du se hvilke bibelske beretninger, der her er tale om? nyhedsmail Tilmeld dig nyhedsmail fra Nørre Uttrup og Hvorup Kirker på vores hjemmeside: Så modtager du hver måned en mail med oversigt og info om kommende arrangementer. Giv af din tid for at hjælpe andre Søndag d. 13. marts kl : Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp Kom og giv tre timer af din tid for at hjælpe med at samle penge ind til mennesker, som har brug for de helt basale ting. Efter indsamlingen nyder alle indsamlere en velfortjent frokost sammen. Din indsamling kan være med til at give: vand og mad, hygiejnepakker og midlertidigt husly til fem katastroferamte i en måned mad på bordet til en familie i en måned tre kvinder hjælp til at starte egen virksomhed, som sikrer familiens livsgrundlag og en vej ud af sult og fattigdom. Meld dig hos vores sognemedhjælper, Pia Jensen på mail: sognemedhjaelper@hvorupsogn.dk eller på tlf

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Nyt fra kirken Nørre Uttrup & Hvorup kirker 10. april - 8. august 2016. Tema: Derfor vil jeg konfirmeres...! Se side 2

Nyt fra kirken Nørre Uttrup & Hvorup kirker 10. april - 8. august 2016. Tema: Derfor vil jeg konfirmeres...! Se side 2 Nyt fra kirken Nørre Uttrup & Hvorup kirker 10. april - 8. august 2016 Tema: Derfor vil jeg konfirmeres...! Se side 2 tema 3 generationer - om konfirmation Derfor vil jeg konfirmeres! Kirstine Sofie Philip

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Kirke & Sogn. aunslev bovense

Kirke & Sogn. aunslev bovense Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 1 december 2013 - marts 2014 Det kimer nu til julefest Synger vi juleaften i kirken så taget er nær ved at løfte sig. Juleaften skal vi synge de salmer vi kender.

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid).

Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Menighedens julefest finder i år sted søndag den 12. december kl. 10:30 (normal gudstjenestetid). Festen slutter med, at vi spiser sammen. Alle bedes bidrage med en lille ret til den fælles buffet. Hanne

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths JUL Foto: Nathalie Babineau Griffiths Tirsdag d. 9. december kl. 17.00 JUL FOR GADENS VENNER Præst Mogens Hagen afholder en hyggelig gudstjeneste, hvor hunde også er velkomne. Efter gudstjenesten sætter

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Godt nytår og god arbejdslyst!

Godt nytår og god arbejdslyst! R K E B T L A D E J a n u a r - A p r i l 2 0 K I 1 5 Godt nytår og god arbejdslyst! I Anna Kirke er det ikke kun erindringsbilleder af en fin jul og et hæsblæsende nytår, der er på nethinden. Vi fejrede

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Børnegudstjeneste til Diakoniens dag 2013.

Børnegudstjeneste til Diakoniens dag 2013. Børnegudstjeneste til Diakoniens dag 2013. v/ sognepræsterne Lene Sander, Haurum-Sall-Houlbjerg-Granslev og Tina Skov Løbner, Marie Magdalene-Koed. HØR - DET GROR!" Når vi laver børnegudstjenester tænker

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Godt Nyt. Oktober 2005. Oktober 2005. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. Oktober 2005. Oktober 2005. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt Oktober 2005 Oktober 2005 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Hjemmesiden som opslagsbog Et lille tip til hvordan du og andre kan få ekstra stort udbytte af kirkens

Læs mere

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45.

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Lindvig Osmundsen Bruger Side 1 05-10-2014 Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Der er en vej som vi alle går alene. Teksterne vi har fået til 16. søndag efter trinitatis

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

Juleaften 2009 Herlev Hospital

Juleaften 2009 Herlev Hospital Juleaften 2009 Herlev Hospital Kom, Jesus, vær vor hyttegæst, Hold selv i os din julefest. Amen. Julen har med stemning at gøre. Vi vil så gerne i julestemning. Vi ønsker brændende, at den skal indfinde

Læs mere

Henrik. September 2008 Side 3

Henrik. September 2008 Side 3 Der er mennesker, der har brug for dig - og måske har du brug for dem! Flere i vores fællesskab oplever at timerne bliver lange, når den ene dag efter den anden går uden at tale med nogen. For dem er det

Læs mere

Vejlby Sogns Kirkeblad

Vejlby Sogns Kirkeblad Vejlby Sogns Kirkeblad DECEMBER 2015 - JANUAR - FEBRUAR 2016 41. ÅRGANG Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke. Lyset, det sande lys, som oplyser ethvert menneske, var ved at komme til verden.

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

Så kom der en lille smule vintersne - midt i januar

Så kom der en lille smule vintersne - midt i januar Så kom der en lille smule vintersne - midt i januar Søndag den 22. februar får vi besøg af Patricia og Dan Kirk, som arbejder i projekt Faros. Et arbejde blandt uledsagede flygtningebørn i Grækenland.

Læs mere

Hvad er dét, der gør, at vi går med. ...en nytårshilsen til Anna Sogn. n u - m K E R E T A D B L 2 K I 6

Hvad er dét, der gør, at vi går med. ...en nytårshilsen til Anna Sogn. n u - m K E R E T A D B L 2 K I 6 B L A D E T j a n u a r - m a j K E R 2 0 1 K I 6 Hvad er dét, der gør, at vi går med...en nytårshilsen til Anna Sogn I skrivende stund er vi stadig ikke færdige med at lave statistik for Anna kirke for

Læs mere

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 30. december 2012 kl. 10.00. Salmer: 123/434/132/127//8/439/112/96 Uddelingssalme: se ovenfor: 112

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 30. december 2012 kl. 10.00. Salmer: 123/434/132/127//8/439/112/96 Uddelingssalme: se ovenfor: 112 1 Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 30. december 2012 kl. 10.00. Salmer: 123/434/132/127//8/439/112/96 Uddelingssalme: se ovenfor: 112 Åbningshilsen Vi fejrer jul. Vi er i Julen. Vi fester. Igen. Jul betyder

Læs mere

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring kirkebladet for hvidovre sogn marts-april 2013 Påskemusical palmesøndag Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

Nogle datoer til kalenderen

Nogle datoer til kalenderen Nogle datoer til kalenderen søndag d. 16. august kl. 10.30 velkomstgudstjeneste i Hogager kirke for alle konfirmander med familie. Bagefter er der indskrivning med en kort introduktion i Sognegården. søndag

Læs mere

fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«luk 10,38-42 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Prædiken

fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«luk 10,38-42 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Prædiken Prædiken Høstgudstj. søndag den 28. september 2014 i Skibet kirke fornødent. Maria har valgt den gode del, og den skal ikke tages fra hende.«luk 10,38-42 Dette hellige evangelium skriver evangelisten Lukas

Læs mere

Godt Nyt. Maj 2004. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. Maj 2004. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt Maj 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Menighedsudflugt Lørdag den 15. maj tager vi på menighedsudflugt. Vi kører fra kirken kl. 9.30 og regner med at være

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 3 - F e b ru a r 2 0 1 4

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 3 - F e b ru a r 2 0 1 4 ASKOV SOGN kirkeblad December 2013 - Februar 2014 Glædelig Jul Københavns tidligere biskop, Erik Norman Svendsen, udgav for nogle år siden en rigtig fin bog om vores danske salmebog:»syng for livet«. Han

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2013 - januar - februar 2014

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2013 - januar - februar 2014 Kirkenyt for Tingsted kirke december 2013 - januar - februar 2014 Den store glæde. Men englen sagde til dem: Frygt ikke! Se jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket: I dag er der

Læs mere

En uge af en landsbypræsts dagbog

En uge af en landsbypræsts dagbog En uge af en landsbypræsts dagbog Jég har verdens bedste arbejde. Men det er også et krævende job de fleste af døgnets vågne timer beskæftiger jeg mig med min præstegerning. Jeg har virket i disse to prægtige

Læs mere

Prædiken til 2. påskedag 2016 i Jægersborg Kirke. Salmer: 236 305 224 // 241 227 235. Maria Magdalene ved graven

Prædiken til 2. påskedag 2016 i Jægersborg Kirke. Salmer: 236 305 224 // 241 227 235. Maria Magdalene ved graven Prædiken til 2. påskedag 2016 i Jægersborg Kirke Salmer: 236 305 224 // 241 227 235 Maria Magdalene ved graven 1. Jeg har igennem årene mødt mange enker og enkemænd, men nok mest enker, som har fortalt

Læs mere

Prædiken til midfaste søndag, Joh 6,24-37. 2. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 30. marts 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til midfaste søndag, Joh 6,24-37. 2. tekstrække. Grindsted Kirke Søndag d. 30. marts 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Grindsted Kirke Søndag d. 30. marts 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til midfaste søndag, Joh 6,24-37. 2. tekstrække Salmer DDS 496: Af dybsens nød, o Gud, til dig DDS 289: Nu bede vi den

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Jul i Padesø Kirke. 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Vinteren 2008/2009 Nr. 1 Jul i Padesø Kirke PRÆSTEN MENIGHEDSRÅDET ADVENT NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Advent og jul i Padesø Kirke Også i år indleder vi adventstiden

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 Kirke og Sogn På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 2 KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN 3 Infoside Kirkekontoret, Sognegården, Kirketorvet 2, 8310 Tranbjerg 86 29 57 33 Mandag-fredag kl. 10.00 13.00 Torsdag

Læs mere

SOGNENYT. Vestervang Sogn KIRKEBLAD FOR VIBORG

SOGNENYT. Vestervang Sogn KIRKEBLAD FOR VIBORG Lys KIRKEBLAD FOR Vestervang Sogn JUNI JULI AUGUST 2012 VIBORG Menighedsrådsvalg 2012 Gudstjeneste i Vestervang Kirke Tanker om konfirmationstiden Aktiviteter Sogneudflugt Babysang Gudstjenesteliste SOGNENYT

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti IDÉKATALOG Sønderborg Provsti MARTS 2010 BØRN: Kirkeligt børnearbejde: Asserballe: I samarbejde med andre foreninger / børnehaver / dagpleje. Christine Terp, tlf. 74 47 32 28 Skolevandringer ved jule-

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

En glædelig jul! En bibelhistorie om Jesus fødselsdag.

En glædelig jul! En bibelhistorie om Jesus fødselsdag. En glædelig jul! En bibelhistorie om Jesus fødselsdag. En glædelig jul! En bibelhistorie om Jesus fødselsdag! Forside billede: Babara Meinel Jacops Illustrationer: Fleur Celeste/ Farvelægning: Naomi Skrevet

Læs mere

Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 28. december 2014 Kirkedag: Julesøndag/A Tekst: Luk 2,25-40 Salmer: SK: 108 * 102 * 67 * 133 * 132,3 * 130

Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 28. december 2014 Kirkedag: Julesøndag/A Tekst: Luk 2,25-40 Salmer: SK: 108 * 102 * 67 * 133 * 132,3 * 130 Gudstjeneste i Skævinge Kirke den 28. december 2014 Kirkedag: Julesøndag/A Tekst: Luk 2,25-40 Salmer: SK: 108 * 102 * 67 * 133 * 132,3 * 130 Der var en, der efter et arrangement for nogen tid siden spurgte

Læs mere

Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Luk 15,1-10

Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Luk 15,1-10 1 3. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 16. juni 2013 kl. 10.00. Én konfirmation. Salmer: 402/12/436/289//492,v.1-3//v.4-6/439/725/15 Uddelingssalme: se ovenfor: 723 Åbningshilsen + I Faderens

Læs mere

Prædiken til juleaften, Luk 2,1-14. 2. tekstrække

Prædiken til juleaften, Luk 2,1-14. 2. tekstrække 1 Grindsted Kirke Søndag d. 24. december 2015 kl. 16.30 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til juleaften, Luk 2,1-14. 2. tekstrække Salmer DDS 94: Det kimer nu til julefest DDS 104: Et barn er født i Betlehem

Læs mere

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 5 - F e b ru a r 2 0 1 6

ASKOV SOGN k i r k e b l a d D e c e m b e r 2 0 1 5 - F e b ru a r 2 0 1 6 ASKOV SOGN kirkeblad December 2015 - Februar 2016 Mod jul Julenat sang Guds engle i vilden sky. Det kunne ikke blive højt nok, når der skulle råbes og synges hele vejen fra himlen til jorden. Nu er kærligheden

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Efterår 2015 Glæd jer altid i Herren! Jeg siger atter: Glæd jer! Lad jeres mildhed blive kendt af alle mennesker. Herren er nær. Vær ikke bekymrede for noget, men bring i

Læs mere

Sidste søndag i kirkeåret II Gudstjeneste i Jægersborg kirke kl. 10.00 Salmer: 732, 448, 46, 638, 321v6, 430

Sidste søndag i kirkeåret II Gudstjeneste i Jægersborg kirke kl. 10.00 Salmer: 732, 448, 46, 638, 321v6, 430 Sidste søndag i kirkeåret II Gudstjeneste i Jægersborg kirke kl. 10.00 Salmer: 732, 448, 46, 638, 321v6, 430 Helligånden oplyse sind og hjerte og velsigne ordet for os. Amen Opfordringen i denne søndags

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Nr. 3. August 2011 31. årgang. S O G N E T. Meddelelsesblad for Vigerslev Sogn

Nr. 3. August 2011 31. årgang. S O G N E T. Meddelelsesblad for Vigerslev Sogn Nr. 3. August 2011 31. årgang. S O G N E T Meddelelsesblad for Vigerslev Sogn Johannesevangeliet 3.1-15 Der var et menneske, en af farisæerne, ved navn Nikodemus, medlem af jødernes råd. Han kom til Jesus

Læs mere

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2 Jeg vil fortælle lidt om væksthuset. Væksthuset lever og har det godt. Vi mødes mindst en gang om måneden. Vi beder sammen, og taler om åndens gaver og tjenester. Vi øver os i at tjene sammen, fordi vi

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Carsten Christensen

Læs mere

Ord på vej Af Dean Andersen

Ord på vej Af Dean Andersen Menighedsblad for Februar/ Marts 2013 KONTAKT Præst Dean Andersen Kyndegårdsvej 13, Nyker Telefon: 56 95 05 30 56 96 16 76 Mobil: 4092 4169 dean.andersen@metodistkirken.dk www.zionskirken.dk Kasserer Bettina

Læs mere

Jesus, tager Peter, Jakob og Johannes med op på et højt bjerg.

Jesus, tager Peter, Jakob og Johannes med op på et højt bjerg. Prædiken til sidste s. e. Hellig3konger 2011 Ved kyndelmisse som vi fejrede den 2. februar var vi halvvejs gennem vinteren. Og jeg tror, at længslen efter lys og forår gælder de fleste af os. Og netop

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016

Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016 Herrestræde 26, 4200 Slagelse Forår 2016 Jeres hjerte må ikke forfærdes! Tro på Gud, og tro på mig! I min faders hus er der mange boliger; hvis ikke, ville jeg så have sagt, at jeg går bort for at gøre

Læs mere

POSTEN TEMPLET KORPS NOVEMBER 2013 - JANUAR 2014

POSTEN TEMPLET KORPS NOVEMBER 2013 - JANUAR 2014 POSTEN TEMPLET KORPS NOVEMBER 2013 - JANUAR 2014 Kom, lad os tilbede ham 1 Frelsens Hær, Templet korps Frederiksberg Alle 9 1621 København V Telefon 33 24 68 33 e.mail: Templet@fhmail.dk Mønttelefon: 33

Læs mere

Hellig 3 Konger 5. januar 2014

Hellig 3 Konger 5. januar 2014 Hellig 3 Konger 5. januar 2014 Jeg hørte en forunderlig historie nytårsaften, en lille fortælling om hvordan vi hænger sammen med den store verden og jeg besluttede at I skulle have den i dag. Da jeg så

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-22. årg. September - Oktober - November 2012 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: Sognepræst Lone Olsen Kragholmvej 8, 7742 Vesløs Tlf. 97 99 30 45, fax 97 99 30 49 E-mail: LO@km.dk

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

4. søndag i advent II Salmer: 86, 87, 142, 596, 85 (nadver), 90

4. søndag i advent II Salmer: 86, 87, 142, 596, 85 (nadver), 90 4. søndag i advent II Salmer: 86, 87, 142, 596, 85 (nadver), 90 I den forgangne uge har der været et hav af børn til julegudstjenester i Jægersborg Kirke. De har sunget salmer af hjertens lyst og lytte

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Matt 2,1-12

Prædiketeksten er læst fra kortrappen: Matt 2,1-12 1 Helligtrekongers søndag I. Sct. Pauls kirke 6. januar 2013 kl. 10.00. Radiotransmission. Salmer: 749/434/138/136//362/439/111/356 Uddelingssalme: se ovenfor: 111 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens

Læs mere

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -1 I Guds hånd vokser jeg Mål: At give børn en forståelse for, at det er Gud, der lader os vokse. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan han forme os helt efter sin plan, så vi kan blive

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Prædiken til 3. s. efter helligtrekonger, Luk 17,5-10. 2. tekstrække

Prædiken til 3. s. efter helligtrekonger, Luk 17,5-10. 2. tekstrække 1 Grindsted Kirke Søndag d. 26. januar 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. s. efter helligtrekonger, Luk 17,5-10. 2. tekstrække Salmer DDS 52: Du, Herre Krist, min frelser est Dåb: DDS 448:

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 1-2016. Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 1-2016. Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 1-2016 Informationer fra lokalområdet Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Provst Vagn Ove Høgild, Snerlevej 42, 7500 Holstebro Tlf.: 3025 3347/ mail: VOH@km.dk Graver Gerda Kvisgaard

Læs mere

Kirkebladet 15. november 2009-15. februar 2010. - magi i luften... - kærlighedens lov er ødsel...

Kirkebladet 15. november 2009-15. februar 2010. - magi i luften... - kærlighedens lov er ødsel... Kirkebladet 15. november 2009-15. februar 2010 - magi i luften... - kærlighedens lov er ødsel... S ø n d e r m a r k s k i r k e n 1 vejviser sognepræster Sognepræst Anne Tyttebærvej 37, træffes hverdage

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI

TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI TINGBJERG KIRKE DIAKONIKIRKEN BISPEBJERG - BRØNSHØJ PROVSTI NR. 117 DEC. - JAN. - FEB. 2016 Om at begynde på ny Nu nærmer sig julen. Et nyt kirkeår er netop begyndt og der er tid til at se tilbage og tænke

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

teentro Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende 2. En Gud derude 3. Gud hernede 4. Hvorfor kom Jesus? frikirkelig konfirmation

teentro Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende 2. En Gud derude 3. Gud hernede 4. Hvorfor kom Jesus? frikirkelig konfirmation teentro frikirkelig konfirmation Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende Målet med denne samling er at have det sjovt og lære hinanden at kende. For at både du og teenagerne skal få mest muligt ud

Læs mere

RINGE SOGNS KIRKEBLAD

RINGE SOGNS KIRKEBLAD RINGE SOGNS KIRKEBLAD December 2013 Marts 2014 Indhold: Og dog bære blus vi med glæde... 2 Kirkebil... 3 Ringe Kirkes besøgsgruppe... 3 Kordegnekontoret... 3 Babysalmesang... 4 Facebook... 4 Minikonfirmander...

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

Juleaften 2015 Salmer: 94, 120, 104, 119, 121

Juleaften 2015 Salmer: 94, 120, 104, 119, 121 Juleaften 2015 Salmer: 94, 120, 104, 119, 121 Når Gud viser os sit ansigt! Hvis billedet ikke er godt nok, er det fordi du ikke tæt nok på. Sådan har en pressefotograf engang udtalt. Jo tættere des bedre.

Læs mere

Prædiken til Kristi himmelfarts dag, Luk 24,46-53. 2. tekstrække

Prædiken til Kristi himmelfarts dag, Luk 24,46-53. 2. tekstrække 1 Nollund Kirke Torsdag d. 5. maj 2016 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til Kristi himmelfarts dag, Luk 24,46-53. 2. tekstrække Salmer DDS 267: Vær priset, Jesus Krist, Guds lam DDS 251: Jesus, himmelfaren

Læs mere

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj

nyt At finde sin rette plads... Se side 2 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj IRKE nyt 39. årgang Nr. 2 2012 Marts - April - Maj At finde sin rette plads... Se side 2 At finde sin rette plads - kan det lade sig gøre i kirken? Jeg har min faste plads i kirken. Sådan siger et par

Læs mere

Vi er en familie -1. Bed Jesus om at hjælpe din familie.

Vi er en familie -1. Bed Jesus om at hjælpe din familie. Vi er en familie -1 Bed Jesus om at hjælpe din familie. Mål: Børn lærer om familiens værdi. De lærer, at familiemedlemmer står sammen, er der for hinanden, elsker hinanden og hjælper hinanden. Børn opmuntres

Læs mere

Kristi Fødsels Dag. 25.dec.2015. Hinge kirke kl.9.00 Nadver. Vinderslev kirke kl.10.30.

Kristi Fødsels Dag. 25.dec.2015. Hinge kirke kl.9.00 Nadver. Vinderslev kirke kl.10.30. Kristi Fødsels Dag. 25.dec.2015. Hinge kirke kl.9.00 Nadver. Vinderslev kirke kl.10.30. Salmer: Hinge kl.9.00: 749-117/ 98-102- 118 Vinderslev kl.10.30: 749-117- 94/ 98-102- 118 Dette hellige evangelium

Læs mere