Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser:"

Transkript

1 Kommunalt tilsyn Plejecenter: Egvad Dato: Data træk på ernæringsindsatser: Træk ernæringsscreening i Nexus på 3 beboere: Er den lavet: JA/NEJ Nej- beboer er ny indflyttet. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser: JA/NEJ/ Nej Er der iværksat særlig ernæringsindsats: JA/NEJ/ Er det tydeligt, at beboers egne ønsker inddraget i evt. diæt: JA/NEJ/ Nej Hvis beboer er småtspisende/underernæret skal der tilbydes måltider 6-8 gange i døgnet. Fremgår det af dokumentationen, at beboer skal have dette (Døgnrytmeskema/handlingsanvisning? JA/NEJ/ikke aktuel

2 Er der dokumentation for beboers evne til at varetage mund- og tandhygiejne: JA/NEJ Hvis beboer har behov for hjælp til mund- og tandpleje, er der så lavet beskrivelse af dette? JA/NEJ/ikke aktuel Nej Er der vurderet, om beboer selv eller ved pårørendes hjælp er i stand til at bestille og besøge praktiserende tandlæge eller er beboer tilknyttet omsorgstandplejen? JA/NEJ Hvor mange sundhedsfaglige medarbejdere har gennemgået KvaliCares frivillige modul for mund- og tandpleje (Ikke obligatorisk modul): Antal medarbejdere på plejehjemmet 57 Antal medarbejdere, der har gennemført modulet 44 Tallet kan være misvisende, da nogle KvaliCare moduler gennemgås sammen på teammøde. Medarbejderne skal alle have gennemgået modulet forud for undervisning ved omsorgstandplejen i oktober måned.

3 Spørgeguide ernæringsindsats: Leder: Maj-Britt Friborg Hvordan har I arbejdet med implementering af Det gode måltid? Der er uddannede måltidsværter, som er ansvarlige for at informere kollegaer ved teammøderne. Der arbejdes med gode rammer og små spisegrupper, afhængig af beboernes behov. Der er fælles spisning om aftenen. Beboere deltager i borddækning og oprydning efter måltidet. Der er indført fælles brunch en gang i ugen. Hvordan arbejder I med måltidværter? 5 måltidsværter er uddannet, så hele huset er dækket. Der er en ansvarlig for alle måltider og det prioriteres, at der altid er en medarbejder ved måltidet, men det er ikke nødvendigvis måltidsværten. Både dag og aften er der ekstra personale ved måltidet. Hvor stor en andel af beboerne har en BMI på under 24? Er der evt. en tovholder på området? Ca %. Der er ikke en tovholder på området, men ernæringsscreening er en fast del af indflytningsproceduren. Hvordan håndterer I det, at småtspisende ældre skal tilbydes måltider 6-8 gange i døgnet? Der tilbydes fast 6 måltider og ofte står der små portioner, som beboerne selv kan tage. Er I opmærksomme på, at beboere med tygge og synkeproblemer skal tilbydes gratinkost og hvordan håndterer I dette? (Laves det i køkkenet eller bestilles fra Åkanden? Særlige hygiejnekrav?) Maden modtages fra Åkanden. Ergoterapeut i huset er uddannet i dysfagi og involveres på tværs af huset, hvis der er mistanke om synkeproblemer. Der samarbejdes endvidere med ergoterapeut fra SCV ved behov. Hvad er køkkenpersonalets uddannelsesniveau? 1 køkkenassistent har den koordinerende opgave med Åkanden, men plejepersonalet serverer selv maden fra anretter køkken. Leder af Åkanden deltager i møder, når der er beboere med særlige behov.

4 Medarbejder: Har du gennemgået KvaliCares tandplejemodul? JA: X NEJ Oplever du, at modulet har hjulpet dig til at arbejde mere målrettet tandpleje? JA: X NEJ Kender du pjecen Appetitvækkeren? JA: X NEJ Kender du beskrivelsen af Måltidsværten? JA: X NEJ Ved du, hvilke måltider, du skal servere til den enkelte beboer? JA: X NEJ Ved du, hvilke drikkevarer, du skal servere til måltider for underernærede? JA: X NEJ Hvis du serverer saft til måltidet, er det så beboerens eget ønske eller plejehjemmets sædvanlige praksis? JA: X NEJ Laves der madplaner sammen med beboerne? JA NEJ: X Har forsøgt, men uden succes. Observationer ved middagsbordet: demensafsnit Deltager beboere i aktiviteter omkring måltidet? JA: X NEJ Deltager beboere i forberedelse af mad, bagværk, dessert? JA NEJ: X Øser man selv op på tallerkenen, hvis muligt? JA: X NEJ Er serveringsudstyr let at betjene for beboere? JA: X NEJ Er tallerkner og kopper ensfarvede i klare farver, så maden tydeligt afgrænses fra porcelænet? JA: X NEJ Er der en stemning af ro, nærvær, tid? JA: X NEJ Er der en god belysning ved middagsbordet? JA: X NEJ Er der taget hensyn til beboeres ønske for samvær/ikke samvær ved måltidet: JA: X NEJ Supplerende obs.: Stille musik før og delvis under måltidet. Medarbejdere fordeler sig ved bordene og hjælper borgere med særlig behov. Beboere placeres sammen eller i mindre grupper efter behov og alle får hjælp under måltidet. Stille snak om bordet, hvor alle beboere på skift inviteres ind i samtalen. Let og hyggelig stemning omkring måltidet. Laborant og håndværker forstyrrer roen ved deres ankomst under måltidet.

5 Beboer: Er du glad for at bo på her? JA: X NEJ Hvad synes du er godt? Personalet er gode ved os og jeg har, hvad jeg skal bruge. Det mangles ingenting. Hvad synes du kunne være bedre? Ikke noget. Jeg tager tingene som de er. Har du mulighed for at være med til at vælge maden JA NEJ: X Får du den nødvendige hjælp ved måltider? JA: X NEJ Får du tilbudt mellemmåltider? JA: X NEJ Er du tilfreds med maden? JA: X NEJ Er maden pænt anrettet? JA: X NEJ Synes du, maden smager godt? JA: X NEJ Er der hyggeligt ved bordet under måltidet? JA: X NEJ Glæder du dig til det næste måltid? JA: X NEJ Spiser du med andre beboere? JA: X NEJ Kan du selv vælge, hvor du vil spise dine måltider? JA: X NEJ Hvilke praktiske opgaver deltager du i? (fx borddækning, hente aviser og post, feje udendørs, vasketøj) Hjælper med diverse opgaver ude og inde. Deltager i rengøring i lejligheden. Kommer du ud i den friske luft en gang i mellem, hvis du har lyst? JA NEJ IKKE AKTUELT X Deltager du i fritidsaktiviteter, der er arrangeret af plejehjemmet? JA NEJ IKKE AKTUELT X

6 Audit på borgerjournal vedr. rehabiliterende indsatser de seneste 12 måneder: JA NEJ Fremgår borgerens ressourcer i helhedsvurderingen? 5 1 Er borgerens funktionsevnetilstande opdateret/aktuelle? 4 2 Er relevante dele af generelle oplysninger dokumenteret? 5 1 Er livshistorien dokumenteret i generelle oplysninger? 4 2 Er der udfyldt indsatsmål? 6 Afspejler indsatsmålene borgernes egne mål? Hvis flere indsatsmål vælges den første. 3 3 Er handlingsanvisningen døgnrytmeplan udfyldt? Dag: 6 Dag: Aften:5 Aften:1 Nat: 5 Nat:1 Fremgår den rehabiliterende tilgang af 5 1 døgnrytmeplanen (dvs. at borgernes indsats og ressourcer fremgår af døgnrytmeplanen)? Dag: Aften: Nat: Er der udfyldt andre handlingsanvisninger end døgnrytmeplanen? Afspejler disse handlingsanvisninger den rehabiliterende indsats (dvs. at borgernes indsats og ressourcer fremgår af døgnrytmeplanen)? Hvis flere handleplaner vælges den første Der er udfyldt for 3 måneder på tidspunktet for tilsyn.

7 Tilsyn på sundhedsfaglig virksomhed: Medicinhåndtering Jr.nr. 1 Jr.nr. 2 Jr.nr 3 Dato for ordination og evt. seponering fremgår af medicinliste Behandlingsindikation fremgår af medicinliste for alle præparater Fremgår ordinerende læges navn på medicinlisten for alle præparater? Fremgår aktuelle handelsnavn, dispenseringsform og styrke på medicinlisten? Fremgår enkeltdosis, døgndosis og tidspunkt for indgift for alle faste ordinationer tydeligt? Fremgår enkeltdosis, døgndosis og tidspunkt for indgift for alle PNordinationer? Fremstår medicinliste enkel og overskueligt og uden håndskrevne ændringer /overstregning? Er der overensstemmelse mellem doseret medicin og medicinliste? Er der oprettet en handlingsanvisning, hvor administration af PN-medicinen er beskrevet? Findes den ordinerede medicin i borgers medicinbeholdning eller er den bestilt? Dispenseret PN medicin er mærket med navn, cpr.nr.-, præparatnavn-, styrkeog dosis samt dispenseringsdato og udløbsdato? Er alle doseringsæsker påført navn og cpr nummer? Er der plan for efterdosering? Nej Nej Nej Der er anbrudsdato på salver, insulin, miksturer og dråber? Er medicinens holdbarhedsdato overskredet? Er medicin, der ikke er i brug, adskilt fra medicinen, der er i brug? Er der dokumentation for stikprøvekontrol af dosisruller? Nej Nej Nej Systemet er der, men dokumentationen

8 går på sidste dosistrulle Fremstår borgerens medicinbeholdning opryddeligt og hygiejnisk forsvarlig? Er borgerens medicin opbevaret forsvarlig og utilgængelig for uvedkommende? Er holdbarhedsdato for enhedens adrenalin, sprøjter og kanyler i orden? Lukket skab og kontor Ikke kontrolleret Lukket skab og kontor Lukket skab og kontor Øvrige bemærkninger til medicinhåndtering: Alt medicin, der ikke er doseret opbevares aflåst på kontoret.

9 Dokumentation af sygeplejen: 1 journal 2. journal 3. journal Er Generelle oplysninger udfyldt med relevant oversigt over borgers sygdomme og funktionsnedsættelser samt kontrol af kroniske sygdomme ved behandlingsanvarlig læge? Er der lavet relevant og overskuelig sygeplejefaglig udredning? Er der på baggrund af udredning lavet relevante handlingsanvisninger og dato for opfølgning? Er borgers egen vurdering af helbredstilstand beskrevet? Er borger og /eller pårørendes egne opgaver i forbindelse med aktuelle helbredstilstande beskrevet? Er borgers evne til helt eller delvist at give samtykke vurderet og beskrevet i Helbredstilstande. Er der dokumentations for, at borger har givet samtykke til kontakt til læge eller til ordineret behandling? Personalet kender og anvender instruks for fravalg af livsforlængende behandling og genoplivning? /nej/ikke aktuel Delvis /nej/ikke aktuel Delvis Ny indflyttet Nej Nej Nej Delvis Delvis Delvis /nej/ikke aktuel Nej Delvis JA Nej Nej Nej Øvrige bemærkninger til dokumentation: Dokumentationen bærer præg af af implementering af FS lll er i gang, men ikke færdigt. Fx ligger opfølgning af helbredstilstande og indsatser endnu ikke under Opgave og tilstandene er oprettet, men ikke alle er udfyldt. Det kan være svært i forhold til en gruppe beboere præget af demenssygdomme at få borgers egen vurdering ind i tilstandene, men der kan arbejdes mere med dette.

10 Resultat for månedlig audit på dokumentation af sygeplejen de sidste 12 måneder. I alt for 24 journaler. Audit for sygeplejen Egvad 2018: ( 4 måneder) Dokumentation af sygeplejen: Nej Ikke aktuel Er Generelle oplysninger udfyldt med relevant oversigt over borgers sygdomme og funktionsnedsættelser samt kontrol af kroniske sygdomme ved behandlingsanvarlig læge? Er der lavet relevant og overskuelig sygeplejefaglig udredning? Er der på baggrund af udredning lavet relevante handlingsanvisninger og dato for opfølgning? Er borgers egen vurdering af helbredstilstand beskrevet? Er borger og /eller pårørendes egne opgaver i forbindelse med aktuelle helbredstilstande beskrevet? Er borgers evne til helt eller delvist at give samtykke vurderet og beskrevet i Helbredstilstande. Er der dokumentations for, at borger har givet samtykke til kontakt til læge eller til ordineret behandling? Personalet kender og anvender instruks for fravalg af livsforlængende behandling og genoplivning?

11 Hvilke fund er gjort i forbindelse med Egenkontrol besøg det sidste år og hvilke initiativer har det medført: Hvordan har enheden arbejdet med UTH det seneste år: Lokal indberetningsskema er introduceret, men ikke implementeret Eventuelle kommentarer til tilsynet: Tilsynet udført af: Margrethe Siig

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser:

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser: Kommunalt tilsyn Plejecenter: Spjald Dato: 9. august Data træk på ernæringsindsatser: Træk ernæringsscreening i Nexus på 3 beboere: Er den lavet: /NEJ Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale

Læs mere

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser:

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser: Kommunalt tilsyn Plejecenter: Vorgod Dato: 02-07-2018 Data træk på ernæringsindsatser: Træk ernæringsscreening i Nexus på 3 beboere: Er den lavet: /NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale

Læs mere

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser:

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser: Kommunalt tilsyn Plejecenter: Klokkebjerg Dato: 14. juni 2018 Data træk på ernæringsindsatser: Træk ernæringsscreening i Nexus på 3 beboere: Er den lavet: /NEJ men plan for det Hvis beboer er i ernæringsrisiko

Læs mere

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser:

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser: Kommunalt tilsyn Plejecenter: Åstedparken Borris Dato: 5.september 2018 Data træk på ernæringsindsatser: Træk ernæringsscreening i Nexus på 3 beboere: Er den lavet: /NEJ Hvis beboer er i ernæringsrisiko

Læs mere

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser:

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser: Kommunalt tilsyn Plejecenter: Tim Plejehjem Dato: 3. juli 2018 Data træk på ernæringsindsatser: Træk ernæringsscreening i Nexus på 3 beboere: Er den lavet: /NEJ Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale

Læs mere

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser:

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser: Kommunalt tilsyn Plejecenter: Fjordglimt Dato: 19.juni 2018 Data træk på ernæringsindsatser: Træk ernæringsscreening i Nexus på 3 beboere: Er den lavet: / Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale

Læs mere

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser:

Kommunalt tilsyn. Er den lavet: JA/NEJ. Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale involveret i planlægning af ernæringsindsatser: Kommunalt tilsyn Plejecenter: Hemmet Dato: 4.juli 2018 Data træk på ernæringsindsatser: Træk ernæringsscreening i Nexus på 3 beboere: Er den lavet: /NEJ Hvis beboer er i ernæringsrisiko er køkkenpersonale

Læs mere

Bilag, /1: Handleplan udarbejdet på baggrund af plejehjemstilsynet 17. marts 2015 på Områdecenter Søhusparken KRAV Fra embedslægen

Bilag, /1: Handleplan udarbejdet på baggrund af plejehjemstilsynet 17. marts 2015 på Områdecenter Søhusparken KRAV Fra embedslægen 1 of 5 KRAV Fra embedslægen Instrukser: at ledelsen sikrer, at personalet er introduceret til instrukserne, og at personalet følger instrukserne i det daglige arbejde Sygeplejefaglige optegnelser: at de

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Tagenshus

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Tagenshus Jr.nr.: 5-2211-121/1 P-nr.: 1017009210 SST-id: PHJSYN-00003608 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Seniorcenter Kildegården

Birthe Margrethe Pedersen. Seniorcenter Kildegården Jr. nr.: 5-2211-940/1 P-nr.: 1003263992 SST-id: PHJSYN-00003899 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet mindre fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Embedslægeinstitutionen Øst. Plejecentret Kristinehøj HELSINGØR KOMMUNE

Birthe Margrethe Pedersen. Embedslægeinstitutionen Øst. Plejecentret Kristinehøj HELSINGØR KOMMUNE P-nr.: 1003057823 SST-id: PHJSYN-00002550 Tilsynsførende: Ansvarlig embedslæge: Embedslægeinstitution: Birthe Margrethe Pedersen Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitutionen Øst Besøgsdato: 12. april

Læs mere

Tilsynsrapport 2011 Anmeldt tilsynsbesøg Kragsbjergløkke Plejecenter - plejeboligerne Kragsbjergvej 72, 5000 Odense C Den 22/9 2011

Tilsynsrapport 2011 Anmeldt tilsynsbesøg Kragsbjergløkke Plejecenter - plejeboligerne Kragsbjergvej 72, 5000 Odense C Den 22/9 2011 Tilsynsrapport 2011 Anmeldt tilsynsbesøg på Kragsbjergløkke Plejecenter - plejeboligerne Kragsbjergvej 72, 5000 Odense C Den 22/9 2011 1 1. Indledning Kragsbjergløkke Plejecenters plejeboliger rummer 18

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav. Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav. Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet har

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejehjemmet Søndervang Adresse: Nyelandsvej 87, 2000 Frederiksberg Kommune: Frederiksberg Leder: Lene Wichmann Telefon: 61 18 92 74 E-post: lewi01@frederiksberg.dk Dato

Læs mere

Plejecenter Knud Lavard Centret

Plejecenter Knud Lavard Centret Jr. nr.: 5-2211-1175/1 P-nr.: 1011938090 SST-id: PHJSYN-00002156 Tilsynsførende: Lizet Jorck Ansvarlig embedslæge: Claus Iversen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Sjælland Besøgsdato: 16. april 2012

Læs mere

Hanne Juhl Pedersen. Hiort Lorenzen Center. 6100 Haderslev. Syddanmark. Haderslev kommune. dikmiv@haderslev.dk

Hanne Juhl Pedersen. Hiort Lorenzen Center. 6100 Haderslev. Syddanmark. Haderslev kommune. dikmiv@haderslev.dk Jr. nr.: 5-2211-1250/1 P-nr.: 1009677824 SST-id: PHJSYN-00003987 Tilsynsførende: Hanne Juhl Pedersen Ansvarlig embedslæge: Henrik Kirkeby Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Karen Marie Dencker. Kaas Plejecenter Pandrup. Nordjylland. Jammerbugt kommune. P-nr.: SST-id: PHJSYN

Karen Marie Dencker. Kaas Plejecenter Pandrup. Nordjylland. Jammerbugt kommune. P-nr.: SST-id: PHJSYN P-nr.: 1010330536 SST-id: PHJSYN-00002227 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Henrik Bøggild Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato: 22. november 2012 Plejehjem:

Læs mere

BIRKELSE PLEJECENTER. Jammerbugt kommune

BIRKELSE PLEJECENTER. Jammerbugt kommune Jr. nr.: 5-2211-1852/1 P-nr.: 1003057914 SST-id: PHJSYN-00003044 Tilsynsførende: Ulla Birgit Paludan Ansvarlig embedslæge: Henrik Bøggild Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato: 20.

Læs mere

grethe.jorgensen@fredericia.dk

grethe.jorgensen@fredericia.dk Jr. nr.: 5-2211-1116/1 P-nr.: 1003429171 SST-id: PHJSYN-00003016 Tilsynsførende: Ulla Smith Ansvarlig embedslæge: Henrik Kirkeby Embedslægeinstitution: Embedslægerne Syddanmark Besøgsdato: 26. marts 2012

Læs mere

Kommunalt tilsyn. Hvor mange sundhedsfaglige medarbejdere har gennemgået KvaliCares obligatoriske modul for hverdagsrehabilitering:

Kommunalt tilsyn. Hvor mange sundhedsfaglige medarbejdere har gennemgået KvaliCares obligatoriske modul for hverdagsrehabilitering: Kommunalt tilsyn Plejecenter: Egvad plejehjem Dato: 29. april 2016 Data træk på rehabilitering: Hvor mange sundhedsfaglige medarbejdere har gennemgået KvaliCares obligatoriske modul for hverdagsrehabilitering:

Læs mere

Lone Husted ASP PLEJECENTER Struer. Midtjylland. Struer kommune.

Lone Husted ASP PLEJECENTER Struer. Midtjylland. Struer kommune. Jr. nr.: 5-2211-132/1 P-nr.: 1003057641 SST-id: PHJSYN-00003447 Tilsynsførende: Lone Husted Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Midtjylland Besøgsdato: 26. marts 2012

Læs mere

Bofællesskaberne i Brønderslev. Brønderslev kommune.

Bofællesskaberne i Brønderslev. Brønderslev kommune. J-nr: 5-2911-320/1 P-nr.: 1003376580 SST-id: PHJSYN-00004595 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Nord

Læs mere

sikkerpost@frederikshavn.dk

sikkerpost@frederikshavn.dk Jr. nr.: 5-2211-2023/1 P-nr.: 1013556683 SST-id: PHJSYN-00004261 Tilsynsførende: Henrik Bøggild Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Nord

Læs mere

Tilsynsrapport Ekstra tilsyn Følstruphusene Hus A. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen

Tilsynsrapport Ekstra tilsyn Følstruphusene Hus A. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Tilsynsrapport 2016 Ekstra tilsyn Følstruphusene Hus A Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Telefon: 72 32 60 08 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for

Læs mere

Plejecenter Solbakken

Plejecenter Solbakken Jr. nr.: 5-2211-1062/1 P-nr.: 1004354521 SST-id: PHJSYN-00002155 Tilsynsførende: Lotte Petersen Ansvarlig embedslæge: Claus Iversen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Sjælland Besøgsdato: 15. februar

Læs mere

Jr. nr.: 5-2211-4449/1 P-nr.: 1003422724 SST-id: PHJSYN-00004449 Tilsynsførende: Ellen Breddam Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Syd Besøgsdato: 09. december 2013 Plejehjem:

Læs mere

Marianne Presskorn-Thygesen. Seniorcentret Rosenlund

Marianne Presskorn-Thygesen. Seniorcentret Rosenlund Jr. nr.: 5-2211-1146/1 P-nr.: 1009230951 SST-id: PHJSYN-00002735 Tilsynsførende: Marianne Presskorn-Thygesen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden

Læs mere

Elisabeth Tornberg Hansen. Embedslægerne Hovedstaden. Fredensborg kommune

Elisabeth Tornberg Hansen. Embedslægerne Hovedstaden. Fredensborg kommune Jr. nr.: 5-2211-809/1 P-nr.: 1003257099 SST-id: PHJSYN-00002524 Tilsynsførende: Ansvarlig embedslæge: Embedslægeinstitution: Sonja Aasted Elisabeth Tornberg Hansen Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato:

Læs mere

Dronning Ingrids Hjem. Carl Jacobsens Vej 6A KØBENHAVNS KOMMUNE

Dronning Ingrids Hjem. Carl Jacobsens Vej 6A KØBENHAVNS KOMMUNE Jr. nr.: 5-2211-680/1 P-nr.: 1007809278 SST-id: PHJSYN-00002384 Tilsynsførende: Kirsten Thornval Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato:

Læs mere

Tilsynsrapport Svanelundsbakken. Adresse: Svanelundsbakken 25, 9800 Hjørring. Kommune: Hjørring. Leder: Jette Nissen. Telefon:

Tilsynsrapport Svanelundsbakken. Adresse: Svanelundsbakken 25, 9800 Hjørring. Kommune: Hjørring. Leder: Jette Nissen. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Svanelundsbakken Adresse: Svanelundsbakken 25, 9800 Hjørring Kommune: Hjørring Leder: Jette Nissen Telefon: 72 33 69 50 E-post: sikkerpost@hjoerring.dk Dato for tilsynet: 22. oktober

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 1-17-140/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 28-10-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere Solgården,,Aggersundvej 31,

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj Sagsnummer 1-17-134/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 17-05-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere 18 Hune Plejecenter,,Hansensvej

Læs mere

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Tilsynsrapport 2016 Boligerne på Skovstien Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Telefon: 40 34 00 25 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet: 27. april

Læs mere

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen

Tilsynsrapport Boligerne på Skovstien. Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen Tilsynsrapport 2017 Boligerne på Skovstien Adresse: Skovstien 4, 3400 Hillerød Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Malmer Jensen Telefon: 40 34 00 25 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Overordnede temaer fra Styrelsen for patientsikkerhed 2017: Medicinhåndtering og prøvesvar i patientforløb.

Overordnede temaer fra Styrelsen for patientsikkerhed 2017: Medicinhåndtering og prøvesvar i patientforløb. Tjekliste for Risikobaseret tilsyn-akut Tilbud. Overordnede temaer fra Styrelsen for patientsikkerhed 2017: Medicinhåndtering og prøvesvar i patientforløb. Forkortelser: MVV: Medarbejdernet-Værktøjer-vejledninger.

Læs mere

Marianne Presskorn-Thygesen. Ældrecenter Æblehaven

Marianne Presskorn-Thygesen. Ældrecenter Æblehaven Jr. nr.: 5-2211-911/1 P-nr.: 1004680016 SST-id: PHJSYN-00002464 Tilsynsførende: Marianne Presskorn-Thygesen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Bøgehøjgård HELSINGØR KOMMUNE

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Bøgehøjgård HELSINGØR KOMMUNE Jr. nr.: 5-2211-705/1 P-nr.: 1003279764 SST-id: PHJSYN-00003604 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015 Plejecenter Kirstinehaven den 3/9 2015 Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015 Tilsynet fandt sted d. 15/6 2015 Handleplan er udarbejdet d. 3/9 2015 af Udviklingssygeplejerske Stine Briand og

Læs mere

sikkerpost@silkeborg.dk

sikkerpost@silkeborg.dk Jr. nr.: 5-2211-528/1 P-nr.: 1013525095 SST-id: PHJSYN-00003155 Tilsynsførende: Heidi Aagaard Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Midtjylland Besøgsdato: 08. april

Læs mere

Tilsynsrapport 2015. Område Øst, Sejs Plejecenter. Adresse: Lyngvej 2, 8600 Silkeborg. Kommune: Silkeborg. Leder: Lokalleder Annette Jørgensen

Tilsynsrapport 2015. Område Øst, Sejs Plejecenter. Adresse: Lyngvej 2, 8600 Silkeborg. Kommune: Silkeborg. Leder: Lokalleder Annette Jørgensen Tilsynsrapport 2015 Område Øst, Sejs Plejecenter Adresse: Lyngvej 2, 8600 Silkeborg Kommune: Silkeborg Leder: Lokalleder Annette Jørgensen Telefon: 89 70 46 30 E-post: sikkerpost@silkeborg.dk Dato for

Læs mere

Tilsynsrapport Boligerne på Herludalsvej. Adresse: Herlufdalsvej 6A, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Eva Karlson

Tilsynsrapport Boligerne på Herludalsvej. Adresse: Herlufdalsvej 6A, 3400 Hillerød. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Eva Karlson Tilsynsrapport 2016 Boligerne på Herludalsvej Adresse: Herlufdalsvej 6A, 3400 Hillerød Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Eva Karlson Telefon: 72 32 75 80 E-post: erka@hillerod.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2015. Smedegården. Adresse: Nørrebro 36, 9881 Bindslev. Kommune: Hjørring. Leder: Mette Færch. Telefon: 72 33 53 10

Tilsynsrapport 2015. Smedegården. Adresse: Nørrebro 36, 9881 Bindslev. Kommune: Hjørring. Leder: Mette Færch. Telefon: 72 33 53 10 Tilsynsrapport 2015 Smedegården Adresse: Nørrebro 36, 9881 Bindslev Kommune: Hjørring Leder: Mette Færch Telefon: 72 33 53 10 E-post: sikkerpost@hjoerring.dk Dato for tilsynet: 31. august 2015 SST-id:

Læs mere

Tilsynsrapport 2014. Seniorcenter Kildegården. Adresse: Kildebakkegårds Alle 165, 2860 Søborg. Kommune: Gladsaxe. Leder: Daglig leder Inger Frænchel

Tilsynsrapport 2014. Seniorcenter Kildegården. Adresse: Kildebakkegårds Alle 165, 2860 Søborg. Kommune: Gladsaxe. Leder: Daglig leder Inger Frænchel Tilsynsrapport 2014 Seniorcenter Kildegården Adresse: Kildebakkegårds Alle 165, 2860 Søborg Kommune: Gladsaxe Leder: Daglig leder Inger Frænchel Telefon: 39 57 40 50 E-post: sofifr@gladsaxe.dk Dato for

Læs mere

Tilsynsrapport 2014. Allerød Omsorgscenter Engholm. Adresse: Rådhusvej 3, 3450 Allerød. Kommune: Allerød. Leder: Charlotte Urhammer

Tilsynsrapport 2014. Allerød Omsorgscenter Engholm. Adresse: Rådhusvej 3, 3450 Allerød. Kommune: Allerød. Leder: Charlotte Urhammer Tilsynsrapport 2014 Allerød Omsorgscenter Engholm Adresse: Rådhusvej 3, 3450 Allerød Kommune: Allerød Leder: Charlotte Urhammer Telefon: 24 40 09 63 E-post: charlotte.urhammer@alleroed.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport Bofællesskabet Valhalla. Adresse: H.P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Lotte Kragelund

Tilsynsrapport Bofællesskabet Valhalla. Adresse: H.P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Lotte Kragelund Tilsynsrapport 2016 Bofællesskabet Valhalla Adresse: H.P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør Kommune: Helsingør Leder: Lotte Kragelund Telefon: 49 28 12 05 E-post: lok43@helsingor.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 Endelig

Tilsynsrapport 2015 Endelig Tilsynsrapport 2015 Endelig MUNKEBOCENTRET DISTRIKT ØST Adresse: Farimagsvej 44-52, 4700 Næstved Kommune: Næstved Leder: Birgitte Ettrup Telefon: 55 88 19 04 E-post: biett@naestved.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2015. Kløckershave. Endelig tilsynsrapport. Adresse: Dahlensstræde 6, 2820 Gentofte. Kommune: Gentofte. Leder: Ulla Rytved

Tilsynsrapport 2015. Kløckershave. Endelig tilsynsrapport. Adresse: Dahlensstræde 6, 2820 Gentofte. Kommune: Gentofte. Leder: Ulla Rytved Tilsynsrapport 2015 Kløckershave Endelig tilsynsrapport Adresse: Dahlensstræde 6, 2820 Gentofte Kommune: Gentofte Leder: Ulla Rytved Telefon: 39 75 01 61 E-post: ullr@gentofte.dk Dato for tilsynet: 21.

Læs mere

Tilsynsrapport Friplejehjemmet Nordstjernen. Adresse: Borrisvej 2, 8800 Viborg. Kommune: Viborg. Leder: Forstander Bente Bay Kristensen

Tilsynsrapport Friplejehjemmet Nordstjernen. Adresse: Borrisvej 2, 8800 Viborg. Kommune: Viborg. Leder: Forstander Bente Bay Kristensen Tilsynsrapport 2016 Friplejehjemmet Nordstjernen Adresse: Borrisvej 2, 8800 Viborg Kommune: Viborg Leder: Forstander Bente Bay Kristensen Telefon: 96 51 46 40 Høringsmail: bba@plejehjemmetnordstjernen.dk

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj Sagsnummer 5-17-101/5 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Claus Iversen Besøgsdato 18-03-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 329 Region Antal beboere 109 Knud Lavard

Læs mere

KORREKT HÅNDTERING AF MEDICIN

KORREKT HÅNDTERING AF MEDICIN KORREKT HÅNDTERING AF MEDICIN ET VÆRKTØJ FOR PLEJEHJEM, HJEMMEPLEJEN OG BOSTEDER - ansvar, sikkerhed og opgaver LÆSEVEJLEDNING Denne pjece er et værktøj for personalet på plejehjem, i hjemmeplejen og på

Læs mere

Tilsynsrapport Gedsted Ældrecenter. Adresse: Søndergade 12, 9631 Gedsted. Kommune: Vesthimmerlands. Leder: Anette Jacobsen. Telefon:

Tilsynsrapport Gedsted Ældrecenter. Adresse: Søndergade 12, 9631 Gedsted. Kommune: Vesthimmerlands. Leder: Anette Jacobsen. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Gedsted Ældrecenter Adresse: Søndergade 12, 9631 Gedsted Kommune: Vesthimmerlands Leder: Anette Jacobsen Telefon: 99 66 97 30 E-post: sikkerpost@vesthimmerland.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport Vestergaarden. Adresse: Annebergvej 73, 9000 Aalborg. Kommune: Aalborg. Leder: Gitte Damsgaard Hansen. Telefon:

Tilsynsrapport Vestergaarden. Adresse: Annebergvej 73, 9000 Aalborg. Kommune: Aalborg. Leder: Gitte Damsgaard Hansen. Telefon: Tilsynsrapport 2016 Vestergaarden Adresse: Annebergvej 73, 9000 Aalborg Kommune: Aalborg Leder: Gitte Damsgaard Hansen Telefon: 99 31 69 20 E-post: aeldre.handicap@aalborg.dk Dato for tilsynet: 10. juni

Læs mere

Tilsynsrapport 2014. Strandcentret plejecenter. Adresse: Frydenhøj Alle 100, 2670 Greve. Kommune: Greve. Leder: Mai-Britt toft.

Tilsynsrapport 2014. Strandcentret plejecenter. Adresse: Frydenhøj Alle 100, 2670 Greve. Kommune: Greve. Leder: Mai-Britt toft. Tilsynsrapport 2014 Strandcentret plejecenter Adresse: Frydenhøj Alle 100, 2670 Greve Kommune: Greve Leder: Mai-Britt toft Telefon: 43959066 E-post: mvt@greve.dk Dato for tilsynet: 23. juni 2014 Sagsnr:

Læs mere

Tilsynsrapport Lundbyescentret. Adresse: Lundbyesgade 33, 9000 Aalborg. Kommune: Aalborg. Leder: Marianne Savkov. Telefon:

Tilsynsrapport Lundbyescentret. Adresse: Lundbyesgade 33, 9000 Aalborg. Kommune: Aalborg. Leder: Marianne Savkov. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Lundbyescentret Adresse: Lundbyesgade 33, 9000 Aalborg Kommune: Aalborg Leder: Marianne Savkov Telefon: 99 31 64 70 E-post: aeldre.handicap@aalborg.dk Dato for tilsynet: 27. november

Læs mere

Kommunerapport Hedensted kommune 2 / 14

Kommunerapport Hedensted kommune 2 / 14 Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Hedensted Kommune 2015 Titel Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Hedensted Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerhed, 2016. Publikationen

Læs mere

Oversigt over fund ved det risikobaserede tilsyn af Bostedet Nybrogård Dato: 25. juni 2018 Af: Katrine Stenild

Oversigt over fund ved det risikobaserede tilsyn af Bostedet Nybrogård Dato: 25. juni 2018 Af: Katrine Stenild GLADSAXE KOMMUNE Social- og Handicapafdelingen NOTAT Oversigt over fund ved det risikobaserede tilsyn af Bostedet Nybrogård Dato: 25. juni 2018 Af: Katrine Stenild Oversigten indeholder hovedpunkterne

Læs mere

Tilsynsrapport Botilbuddet Dronninggårdsallé Adresse: Dronninggårds Allé 24-26, 2840 Holte. Kommune: Rudersdal

Tilsynsrapport Botilbuddet Dronninggårdsallé Adresse: Dronninggårds Allé 24-26, 2840 Holte. Kommune: Rudersdal Tilsynsrapport 2016 Botilbuddet Dronninggårdsallé 24-26 Adresse: Dronninggårds Allé 24-26, 2840 Holte Kommune: Rudersdal Leder: Konstitueret daglig leder Allan Steen Vilhelmsen Telefon: 46 11 37 30 E-post:

Læs mere

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015

Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015 Plejecenter Egely den 3/9 2015 Handleplan for opfølgning på Embedslægetilsyn 2015 Tilsynet fandt sted d. 2/6 2015 Handleplan er udarbejdet d. 24/9 2015 af Afdelingssygeplejerske Jannie Brøndal og Plejecenterleder

Læs mere

Tilsynsrapport Bofællesskabet Valhalla. Adresse: H. P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Lotte Kragelund

Tilsynsrapport Bofællesskabet Valhalla. Adresse: H. P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Lotte Kragelund Tilsynsrapport 2017 Bofællesskabet Valhalla Adresse: H. P. Christensens Vej 22, 3000 Helsingør Kommune: Helsingør Leder: Lotte Kragelund Telefon: 49 28 12 05 E-post: lok43@helsingor.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2014 OMRÅDECENTRET KLØVERMARKEN. Adresse: Kløvervej 3, 7752 Snedsted. Kommune: Thisted. Leder: Winnie Halkjær. Telefon: 99 17 45 00

Tilsynsrapport 2014 OMRÅDECENTRET KLØVERMARKEN. Adresse: Kløvervej 3, 7752 Snedsted. Kommune: Thisted. Leder: Winnie Halkjær. Telefon: 99 17 45 00 Tilsynsrapport 2014 OMRÅDECENTRET KLØVERMARKEN Adresse: Kløvervej 3, 7752 Snedsted Kommune: Thisted Leder: Winnie Halkjær Telefon: 99 17 45 00 E-post: wiha@thisted.dk og sikkerpost@thisted.dk Dato for

Læs mere

Tilsynsrapport Kronborgsund. Adresse: Sundtoldvej 4st, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Forstander Camilla Kolind Glæsel

Tilsynsrapport Kronborgsund. Adresse: Sundtoldvej 4st, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Forstander Camilla Kolind Glæsel Tilsynsrapport 2015 Kronborgsund Adresse: Sundtoldvej 4st, 3000 Helsingør Kommune: Helsingør Leder: Forstander Camilla Kolind Glæsel Telefon: 41 86 81 92 E-post: ckg07@helsingor.dk Dato for tilsynet: 16.

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 4-17-128/4 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 4 Helle Lerche Nordlund Elisabet T. Hansen Besøgsdato 30-06-2009 Navn og adresse på plejehjem Kommune 183 Region Antal beboere

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 GRØNNEPARKEN. Adresse: Nørregade 30, 7430 Ikast. Kommune: Ikast-Brande. Leder: Forstander Birte Bæk. Telefon: 96 26 36 00

Tilsynsrapport 2015 GRØNNEPARKEN. Adresse: Nørregade 30, 7430 Ikast. Kommune: Ikast-Brande. Leder: Forstander Birte Bæk. Telefon: 96 26 36 00 Tilsynsrapport 2015 GRØNNEPARKEN Adresse: Nørregade 30, 7430 Ikast Kommune: Ikast-Brande Leder: Forstander Birte Bæk Telefon: 96 26 36 00 E-post: sikkerpost@ikast-brande.dk Dato for tilsynet: 14. april

Læs mere

Tilsynsrapport Følstruphusene. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen

Tilsynsrapport Følstruphusene. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Tilsynsrapport 2016 Følstruphusene Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Telefon: 72 32 60 08 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet: 26. april

Læs mere

Tilsynsrapport 2014. Bispebjerghjemmet. Adresse: Tagensvej 186, 2400 København NV. Kommune: København. Leder: Forstander Carsten Ilsøe

Tilsynsrapport 2014. Bispebjerghjemmet. Adresse: Tagensvej 186, 2400 København NV. Kommune: København. Leder: Forstander Carsten Ilsøe Tilsynsrapport 2014 Bispebjerghjemmet Adresse: Tagensvej 186, 2400 København NV Kommune: København Leder: Forstander Carsten Ilsøe Telefon: 35 30 28 90 E-post: carsten.ilsøe@suf.kk.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 MARGRETHEGÅRDEN. Adresse: Skyttevej 200, 6760 Ribe. Kommune: Esbjerg. Leder: Mona Buhl. Telefon:

Tilsynsrapport 2015 MARGRETHEGÅRDEN. Adresse: Skyttevej 200, 6760 Ribe. Kommune: Esbjerg. Leder: Mona Buhl. Telefon: Tilsynsrapport 2015 MARGRETHEGÅRDEN Adresse: Skyttevej 200, 6760 Ribe Kommune: Esbjerg Leder: Mona Buhl Telefon: 76 16 31 00 E-post: jest@esbjergkommune.dk Dato for tilsynet: 23. november 2015 SST-id:

Læs mere

INSTRUKS FOR DEN SUNDHEDSFAGLIGE DOKUMENTATION

INSTRUKS FOR DEN SUNDHEDSFAGLIGE DOKUMENTATION INSTRUKS FOR DEN SUNDHEDSFAGLIGE DOKUMENTATION Udarbejdet og godkendt af: kommunal risikomanager, sygeplejerske Christine Vammen Revideret: Christine Vammen Dato: 2012-04-19 Dato: 2015-08-19, 2017-07-21,

Læs mere

Tilsynsrapport Plejecenter Aaglimt. Adresse: Otto Jørgensens Vej 1, 9620 Aalestrup. Kommune: Vesthimmerlands.

Tilsynsrapport Plejecenter Aaglimt. Adresse: Otto Jørgensens Vej 1, 9620 Aalestrup. Kommune: Vesthimmerlands. Tilsynsrapport 2014 Plejecenter Aaglimt Adresse: Otto Jørgensens Vej 1, 9620 Aalestrup Kommune: Vesthimmerlands Leder: Ives Cohen Telefon: 99 66 97 50 E-post: sikkerpost@vesthimmerland.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

INSTRUKS FOR DEN SUNDHEDSFAGLIGE

INSTRUKS FOR DEN SUNDHEDSFAGLIGE INSTRUKS FOR DEN SUNDHEDSFAGLIGE DOKUMENTATION Udarbejdet og godkendt af: kommunal risikomanager, sygeplejerske Christine Vammen Revideret: Christine Vammen Dato: 2012-04-19 Dato: 2015-08-19, 2017-07-21,

Læs mere

Lokal instruks for håndtering af medicin:

Lokal instruks for håndtering af medicin: Lokal instruks for håndtering af medicin: August 2012. Medicinordination: Ordinationen foretages af en læge. Den kan både være skriftligt, elektronisk og mundligt. Ordination registreres i Bosted i dagbog

Læs mere

Tilsynsrapport Rørbæk Ældrecenter. Adresse: Engparken 1, 9500 Hobro. Kommune: Rebild. Leder: Tanja Danmark. Telefon:

Tilsynsrapport Rørbæk Ældrecenter. Adresse: Engparken 1, 9500 Hobro. Kommune: Rebild. Leder: Tanja Danmark. Telefon: Tilsynsrapport 2016 Rørbæk Ældrecenter Adresse: Engparken 1, 9500 Hobro Kommune: Rebild Leder: Tanja Danmark Telefon: 99 88 84 70 E-post: su@rebild.dk Dato for tilsynet: 08. marts 2016 SST-id: PHJSYN-00006719

Læs mere

Tilsynsrapport 2017 Endelig Rapport

Tilsynsrapport 2017 Endelig Rapport Tilsynsrapport 2017 Endelig Rapport Plejeboligcenter Fælledgården Adresse: Drejøgade 3, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Hannah Hjorth Telefon: 23 27 78 71 E-post: b54e@suf.kk.dk c630@suf.kk.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2015. Område Viby-Højbjerg - Lokalcenter. Adresse: Nygårdsvej 2, 8270 Højbjerg. Kommune: Århus. Ledere: Sonja Anesen og Nana Eli Bach

Tilsynsrapport 2015. Område Viby-Højbjerg - Lokalcenter. Adresse: Nygårdsvej 2, 8270 Højbjerg. Kommune: Århus. Ledere: Sonja Anesen og Nana Eli Bach Tilsynsrapport 2015 Område Viby-Højbjerg - Lokalcenter Holme, Madsbjerg Adresse: Nygårdsvej 2, 8270 Højbjerg Kommune: Århus Ledere: Sonja Anesen og Nana Eli Bach Telefon: 87 13 50 30 E-post: post@mso.aarhus.dk

Læs mere

PLEJEHJEMMET SOLGÅRDEN. Jammerbugt kommune

PLEJEHJEMMET SOLGÅRDEN. Jammerbugt kommune Jr. nr.: 1-17-140/7 P-nr.: 1003377423 SST-id: PHJSYN-00001085 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Karen Marie Dencker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato:

Læs mere

Tilsynsrapport Helhedstilbudet Gefion. Adresse: Karpevænget 1D, 3460 Birkerød. Kommune: Rudersdal. Leder: Jørgen Svendsen. Telefon:

Tilsynsrapport Helhedstilbudet Gefion. Adresse: Karpevænget 1D, 3460 Birkerød. Kommune: Rudersdal. Leder: Jørgen Svendsen. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Helhedstilbudet Gefion Adresse: Karpevænget 1D, 3460 Birkerød Kommune: Rudersdal Leder: Jørgen Svendsen Telefon: 72 68 34 44 E-post: josv@rudersdal.dk Dato for tilsynet: 19. marts 2015

Læs mere

Tilsynsrapport Ældre Sæby Ældrecenter Øst. Adresse: Gasværksvej 24, 9300 Sæby. Kommune: Frederikshavn. Leder: Birthe Ploug Filtenborg

Tilsynsrapport Ældre Sæby Ældrecenter Øst. Adresse: Gasværksvej 24, 9300 Sæby. Kommune: Frederikshavn. Leder: Birthe Ploug Filtenborg Tilsynsrapport 2016 Ældre Sæby Ældrecenter Øst Adresse: Gasværksvej 24, 9300 Sæby Kommune: Frederikshavn Leder: Birthe Ploug Filtenborg Telefon: 98 45 65 50 E-post: sikkerpost@frederikshavn.dk Dato for

Læs mere

Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vordingborg Kommune 2015

Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vordingborg Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vordingborg Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vordingborg Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerhed, 2016. Publikationen

Læs mere

Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Favrskov Kommune 2014 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Favrskov Kommune 2014 Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Læs mere

Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Tårnby Kommune 2015

Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Tårnby Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Tårnby Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Tårnby Kommune 2015 Styrelsen for Patientsikkerhed, 2016. Publikationen

Læs mere

Tilsynsrapport 2014. Plejecenter Valdemarsgade. Adresse: Valdemarsgade 25-27, 9700 Brønderslev. Kommune: Brønderslev. Leder: Lene Weibel Christiansen

Tilsynsrapport 2014. Plejecenter Valdemarsgade. Adresse: Valdemarsgade 25-27, 9700 Brønderslev. Kommune: Brønderslev. Leder: Lene Weibel Christiansen Tilsynsrapport 2014 Plejecenter Valdemarsgade Adresse: Valdemarsgade 25-27, 9700 Brønderslev Kommune: Brønderslev Leder: Lene Weibel Christiansen Telefon: 99 45 54 33 E-post: sikkerpost@99454545.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport 2014. Fortegårdens Plejecenter. Adresse: Femmøllervej 10, 8240 Risskov. Kommune: Århus. Leder: Karin Short.

Tilsynsrapport 2014. Fortegårdens Plejecenter. Adresse: Femmøllervej 10, 8240 Risskov. Kommune: Århus. Leder: Karin Short. Tilsynsrapport 2014 Fortegårdens Plejecenter Adresse: Femmøllervej 10, 8240 Risskov Kommune: Århus Leder: Karin Short Telefon: 87178144 Høringsmail: ksh@aarhus.dk E-post: post@mso.aarhus.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport Skørping Ældrecenter - Teglgårdsminde. Adresse: Buderupholmvej 57, 9520 Skørping. Kommune: Rebild. Leder: Hanne Bjerring Eriksen

Tilsynsrapport Skørping Ældrecenter - Teglgårdsminde. Adresse: Buderupholmvej 57, 9520 Skørping. Kommune: Rebild. Leder: Hanne Bjerring Eriksen Tilsynsrapport 2016 Skørping Ældrecenter - Teglgårdsminde Adresse: Buderupholmvej 57, 9520 Skørping Kommune: Rebild Leder: Hanne Bjerring Eriksen Telefon: 9988 8660 E-post: sikkerpost@rebild.dk Dato for

Læs mere

Navn på medarbejder Uddannelse og årstal

Navn på medarbejder Uddannelse og årstal 1 Uanmeldt tilsyn Frit Valg 2015. Interviewguide borger og medarbejder(e), samt kontrol af elektronisk dokumentation. Dette skema krydses af elektronisk under tilsynsbesøget. Navn på borger: Adresse Distrikt:

Læs mere

Titel Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vesthimmerland Kommune2015

Titel Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vesthimmerland Kommune2015 Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vesthimmerland Kommune 2015 Titel Styrelsen for Patientsikkerheds tilsyn med plejehjem i Vesthimmerland Kommune2015 Styrelsen for Patientsikkerhed,

Læs mere

Sundhedsstyrelsens standarder for plejehjemstilsyn

Sundhedsstyrelsens standarder for plejehjemstilsyn Sundhedsstyrelsens standarder for plejehjemstilsyn Formålet med embedslægernes tilsyn med plejehjem er at medvirke til at sikre den sundhedsfaglige indsats over for de svage ældre i plejehjem. For at opnå

Læs mere

Tilsynsrapport 2015. Følstruphusene. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen

Tilsynsrapport 2015. Følstruphusene. Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg. Kommune: Hillerød. Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Tilsynsrapport 2015 Følstruphusene Adresse: Nødebovej 38, 3480 Fredensborg Kommune: Hillerød Leder: Centerleder Lisbeth Jensen Telefon: 72 32 60 08 E-post: lijn@hillerod.dk Dato for tilsynet: 13. april

Læs mere

Carl Nielsens Alle 39A KØBENHAVNS KOMMUNE

Carl Nielsens Alle 39A KØBENHAVNS KOMMUNE Jr. nr.: P-nr.: 1005037432 SST-id: PHJSYN-00002355 Tilsynsførende: Helle Lerche Nordlund Ansvarlig embedslæge: Anna Lise Wagner Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato: 10. august 2011

Læs mere

Tilsynsrapport 2011 for uanmeldt genbesøg på Tullebølle Centeret

Tilsynsrapport 2011 for uanmeldt genbesøg på Tullebølle Centeret 14. december 2011 J.nr. 5-2211-48/1 Tilsynsrapport 2011 for uanmeldt genbesøg på Tullebølle Centeret Adresse: Annexstræde 76, 5953 Tranekær Kommune: Langeland Leder: Pia Clausen Telefon: 63 51 65 90 E-post:

Læs mere

INSTRUKS FOR SYGEPLEJEFAGLIG

INSTRUKS FOR SYGEPLEJEFAGLIG INSTRUKS FOR SYGEPLEJEFAGLIG DOKUMENTATION Udarbejdet og godkendt af: kommunal risikomanager, sygeplejerske Christine Vammen Revideret: Christine Vammen Dato: 2012-04-19 Dato: 2015-08-19, 2017-07-2, 2018-06-29

Læs mere

Tilsynsrapport 2014. Aktivitets- og plejecenter Lunden. Adresse: Paradisvej 83, 3700 Rønne. Kommune: Bornholm

Tilsynsrapport 2014. Aktivitets- og plejecenter Lunden. Adresse: Paradisvej 83, 3700 Rønne. Kommune: Bornholm Tilsynsrapport 2014 Aktivitets- og plejecenter Lunden Adresse: Paradisvej 83, 3700 Rønne Kommune: Bornholm Leder: Sanne Korp Skovgaard og Connie Drejer Telefon: 56924600 E-post: lunden@brk.dk Dato for

Læs mere

Tilsynsrapport Lundgården - Vrå. Adresse: Stadionvej 6, 9760 Vrå. Kommune: Hjørring. Leder: Finn Bernhard. Telefon:

Tilsynsrapport Lundgården - Vrå. Adresse: Stadionvej 6, 9760 Vrå. Kommune: Hjørring. Leder: Finn Bernhard. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Lundgården - Vrå Adresse: Stadionvej 6, 9760 Vrå Kommune: Hjørring Leder: Finn Bernhard Telefon: 72 33 52 11 E-post: sikkerpost@hjoerring.dk Dato for tilsynet: 27. november 2015 SST-id:

Læs mere

Tilsynsrapport Plejecenter Kildedalscentret. Adresse: Ejstrupvej 18, 8832 Skals. Kommune: Viborg. Leder: Anni Søby Rasmussen. Telefon:

Tilsynsrapport Plejecenter Kildedalscentret. Adresse: Ejstrupvej 18, 8832 Skals. Kommune: Viborg. Leder: Anni Søby Rasmussen. Telefon: Tilsynsrapport 2015 Plejecenter Kildedalscentret Adresse: Ejstrupvej 18, 8832 Skals Kommune: Viborg Leder: Anni Søby Rasmussen Telefon: 8787 6868 E-post: sikkerjob-velfaerd@viborg.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsyn med medicinhåndtering på plejehjem. Afdelingslæge Marianne Søborg Nielsen Sundhedsstyrelsen

Tilsyn med medicinhåndtering på plejehjem. Afdelingslæge Marianne Søborg Nielsen Sundhedsstyrelsen Tilsyn med medicinhåndtering på plejehjem Afdelingslæge Marianne Søborg Nielsen Sundhedsstyrelsen Plejehjemstilsynet Lovbaseret systematisk tilsyn siden 2002 Embedslæge-institutionerne ~ 5 regionale enheder

Læs mere

Tilsynsrapport Plejecentret Bernadottegården. Adresse: Bernadottegården 94, 9560 Hadsund. Kommune: Mariagerfjord.

Tilsynsrapport Plejecentret Bernadottegården. Adresse: Bernadottegården 94, 9560 Hadsund. Kommune: Mariagerfjord. Tilsynsrapport 2016 Plejecentret Bernadottegården Adresse: Bernadottegården 94, 9560 Hadsund Kommune: Mariagerfjord Leder: Mona Kjær Telefon: 97 11 46 66 E-post: sikkerpost@mariagerfjord.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2015 Endelig

Tilsynsrapport 2015 Endelig Tilsynsrapport 2015 Endelig Lions Park Søllerød Adresse: Lendemosevej 4, 2850 Nærum Kommune: Rudersdal Leder: Birte Jexen Telefon: 40 71 35 75 E-post: bjx@lionspark.dk Dato for tilsynet: 08. september

Læs mere

Formål og lovgrundlag for Plejehjemstilsynet

Formål og lovgrundlag for Plejehjemstilsynet Tilsynsrapport 2016 Center Vest Adresse: Kirkebyvej 9, 6990 Ulfborg Kommune: Holstebro Leder: Lokalleder Anne Marie Damsgaard Telefon: 96 11 42 60 E-post: kultur.sundhed@holstebro.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Oversigt over embedslægetilsynets konklusioner og krav til de enkelte plejecentre 2014

Oversigt over embedslægetilsynets konklusioner og krav til de enkelte plejecentre 2014 Plejecenter Konklusion Krav Søkilde Tilsynet har fundet mindre fejl og mangler, som samlet kun indebærer ringe risiko for Næste tilsyn vil, hvis der modtages en fyldestgørende handleplan og skriftlig oplysning

Læs mere

Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Hillerød Kommune 2014 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Hillerød Kommune 2014 Sundhedsstyrelsen, 2015. Publikationen kan frit refereres med tydelig kildeangivelse.

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Hune Plejecenter

Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Hune Plejecenter J. nr.: 1-17- 134/6 P nr.: 1003381649 Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Hune Plejecenter Adresse: Hansensvej 2, 9492 Blokhus Kommune: Jammerbugt Leder: Gruppeleder/ social og sundhedsassistent Jonna

Læs mere