Spilleregler for. Onsdags Lotto

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spilleregler for. Onsdags Lotto"

Transkript

1 Spilleregler for Onsdags Lotto gældende fra 2. juli 2015

2 Generelt Onsdags Lotto arrangeres af Danske Lotteri Spil A/S i samarbejde med europæiske spilleselskaber. For tiden omfatter dette samarbejde AB Svenska Spel (Sverige), Islensk Getspá - Getraunir (Island), Norsk Tipping AS (Norge), Oy Veikkaus Ab (Finland), AS Eesti Loto (Estland), Oliféja (Litauen) og Latvijas Loto (Letland), og Onsdags Lotto kan spilles i alle 8 lande. Samarbejdspartnerne kan dog udskiftes løbende uden ændring i nærværende regler. Disse regler gælder for Onsdags Lotto, som spilles i Danmark. Onsdags Lotto kan i Danmark (samt i Grønland og Færøerne) spilles hos autoriserede forhandlere eller via 1. Onsdags Lotto er betegnelsen på et talspil, der går ud på at forudsige det rigtige lodtrækningsresultat, når der af 48 tal udtrækkes 6. Foruden de 6 vindertal trækkes endvidere 2 såkaldte tillægstal. Endvidere trækkes et tal (Supertal) forud for den egentlige Onsdags Lottotrækning. Denne trækning har betydning for 1. præmiens størrelse i de lande, der til enhver tid har valgt at deltage i trækning af et Supertal og uddeling af en SuperPulje, se nedenfor. 2. I øvrigt gælder punkterne 2, 3, 4, 5, og 6 i spillereglerne for Lotto også for Onsdags Lotto. Spillemåder 3. Onsdags Lotto kan etableres på følgende måder: a) Den udfyldte kupon indlæses af forhandleren i terminalen. Ved etablering af Onsdags Lotto gennem Danske Lotteri Spils terminaler skal Danske Lotteri Spils officielle kuponer benyttes, jf. dog punkt 3 b). b) Spilleren anmoder forhandleren om at få udskrevet et ønsket antal Onsdags Lotto rækker valgt af en tilfældighedsgenerator ("Onsdags LynLotto"). c) I dele af dagligvarehandlen kan Onsdags Lotto spilles som LynLotto direkte ved kasselinjen i forbindelse med det øvrige dagligvarekøb og vil fremgå af den udskrevne kassebon. d) Som anpartsspil, der udelukkende kan spilles hos forhandlerne. e) Via Se endvidere spillevejledningen på bagsiden af kuponerne. Onsdags Lotto-spillet 4. På Onsdags Lotto-kuponen er angivet 10 felter, som hver indeholder tallene fra 1 til og med 48. Spilleren skal ved afkrydsning blandt tallene fra 1 til 48 markere, hvilke tal spilleren ønsker at spille. På viser kuponen ét felt ad gangen. Hvert felt indeholder tallene fra 1 til og med 48.

3 5. En række består af 6 tal, udvalgt blandt tallene fra 1 til 48. På en kupon markeres en række ved at afkrydse 6 af de 48 tal i et felt. Det mindste beløb, der kan spilles for pr. kupon, svarer til indskudsbeløbet for to rækker. Indskudsbeløbet pr. række fremgår af kuponen. 6. Danske Lotteri Spils Onsdags Lotto-systemkupon anvendes til at spille udvalgte matematiske systemer, reducerede systemer eller chancesystemer. Når spilleren har valgt de tal, som spilleren ønsker at spille, krydses de af i feltet, som indeholder tallene fra 1 til og med 48. Herefter vælger og afkrydser spilleren et af systemerne, som er angivet på kuponen. Der kan kun spilles ét system pr. kupon. Enkeltrækkerne i de reducerede systemer eller chancesystemer dannes i overensstemmelse med en udskrivningsnøgle. Det autoriserede eksemplar af udskrivningsnøglen opbevares af Spillemyndigheden. Spilleuge 7. Her gælder punkterne 12 og 13 i spillereglerne for Lotto. Kvitteringen 8. Her gælder punkterne 14 og 15 fra spillereglerne for Lotto. Annullering af spil 9. Her gælder punkt 16 fra spillereglerne for Lotto. Trækningen 10. Trækningen foretages af ét af de deltagende landes selskaber eller af den respektive spillemyndighed. Foretages trækningen af et selskab, sker dette under opsyn af pågældende lands spillemyndighed. 11. Trækningsrækkefølgen er altid 1. vindertal, 2. vindertal, 3. vindertal, 4. vindertal, 5. vindertal og 6. vindertal og derefter 1. tillægstal og 2. tillægstal. Øvrige regler for trækningen er fastlagt i en instruks udarbejdet af de deltagende selskaber og spillemyndighederne i de enkelte lande.

4 12. Inden den egentlige Onsdags Lotto-trækning finder sted i henhold til punkt 11, trækkes ét tal (Supertal) blandt tallene 1 til 48. Såfremt Supertallet efterfølgende også er blandt de 6 vindertal, der trækkes i henhold til punkt 11, udløses SuperPuljen, se punkt Trækningsresultatet er først gyldigt, når Spillemyndigheden i det land, hvor trækningen foretages, har godkendt resultatet. Det officielle og endelige trækningsresultat protokolleres hos det selskab, som foranstalter trækningen. Det er alene det i protokollen registrerede, som er afgørende for trækningens resultat. 14. Trækningen foretages i den form, som er aftalt mellem selskaberne og landets spillemyndighed. 15. Trækningen foretages om onsdagen i tidsrummet mellem kl. 18 og kl. 22, med mindre andet bestemmes af de arrangerende selskaber eller landenes spillemyndigheder. 16. Hvis det på grund af strejke eller anden force majeure, kommunikationsproblemer, datatransmissionsproblemer m.v. ikke er muligt at gennemføre Onsdags Lotto-spillet under overholdelse af de normale sikkerhedsforanstaltninger, bestemmer de arrangerende selskaber, om spillet alligevel skal gennemføres, eventuelt på national basis eller på almindelig fælles basis, men uden deltagelse af alle lande, eller om spillet skal annulleres. Hvis spillet annulleres, kan spillerne efter Danske Lotteri Spils nærmere anvisning mod aflevering af kvitteringen benytte det erlagte indskudsbeløb som hel eller delvis betaling i en senere spilleuge. Gevinstberegning 17. Af indskudsbeløbet for enhver spillet række, uanset i hvilket land den er spillet, går et beløb på 0,040 euro til en fælles førstepræmiepulje, jf. dog punkt 22. De arrangerende selskaber kan dog fastsætte et andet beløb. Fra og med trækningen den 9. september 2015, går et beløb på 0,055 euro til den fælles førstepræmiepulje. 18. Af indskudsbeløbet for enhver spillet række, der er spillet i de til enhver tid i SuperPuljen deltagende selskaber, går et beløb på 0,034 euro til en for disse lande fælles SuperPulje (p.t. deltager Danmark, Norge, Island, Finland, Estland, Letland og Litauen i SuperPuljen). De deltagende selskaber kan dog fastsætte et andet beløb. Fra og med trækningen den 9. september 2015, går et beløb på 0,055 euro til den fælles SuperPulje. 19. Førstepræmiepuljen, opgjort i euro, fordeles ligeligt blandt alle rækker, som, uanset i hvilket land de er spillet, indeholder 6 rigtige vindertal, jf. dog punkt 22. Præmie for rækker med 6 rigtige, som er spillet i Danmark, udbetales i danske kroner (fradraget den danske gevinstafgift på

5 gevinstbeløb, jf. punkt 28 i spillereglerne for Lotto). Omregning af førstepræmiepuljens størrelse fra euro til danske kroner sker med anvendelse af Nationalbankens kurs på trækningsdagen. Ud over den fælles førstepræmiepulje supplerer Danske Lotteri Spil førstepræmiepuljen med midler fra en gevinstopsparingspulje, som kun kan tilfalde førstepræmievindere, der har spillet i Danmark, se endvidere punkt SuperPuljen, opgjort i euro, fordeles ligeligt blandt alle rækker, som, uanset i hvilket af de deltagende lande (se punkt 18) de er spillet, indeholder 6 rigtige vindertal, jf. dog punkt 22. Præmie for rækker med 6 rigtige, som er spillet i Danmark, udbetales i danske kroner (fradraget den danske gevinstafgift på gevinstbeløb, jf. punkt 28 i spillereglerne for Lotto). Omregning af SuperPuljens størrelse fra euro til danske kroner sker med anvendelse af Nationalbankens kurs på trækningsdagen. 21. Findes der i en spilleuge ingen rækker med 6 rigtige vindertal i nogen af de deltagende lande, overføres førstepræmiepuljen og SuperPuljen til den følgende spilleuges førstepræmiepulje og SuperPulje, jf. dog punkt 22. Beløb, som på denne måde er overført til den følgende uges førstepræmiepulje og SuperPulje, kan ikke tilbageføres til nationale præmiepuljer, hvis et land af grunde som anført i punkt 16 ikke deltager i pågældende trækning eller udtræder af samarbejdet. Det beløb, som overføres, omregnes fra euro til danske kroner ved anvendelse af Nationalbankens kurs på den trækningsdag, hvor der ikke fandtes rækker med 6 rigtige vindertal. 22. Hvert land kan kun få del i den andel af førstepræmiepuljen og SuperPuljen, som er optjent i de uger, hvor landet har deltaget i Onsdags Lotto / trækning af Supertal. 23. I overensstemmelse med bekendtgørelse om tilbagebetalingsprocenter mv. anvendes mindst 45 % af den samlede indskudssum til gevinster (den samlede gevinstsum). Den samlede gevinstsum i Danmark, fradraget det beløb, som tilgår den fælles førstepræmiepulje og SuperPulje, fordeles i fire præmiepuljer og en gevinstopsparingspulje med: 6 % som 2.præmie til rækker i Danmark, som indeholder 5 vindertal og 1 tillægstal. 4 % som 3.præmie til rækker i Danmark, som indeholder 5 vindertal. 9 % som 4.præmie til rækker i Danmark, som indeholder 4 vindertal. 61 % som 5.præmie til rækker i Danmark, som indeholder 3 vindertal. 20 % til en gevinstopsparingspulje til supplering af førstepræmiepuljen i Danmark. Midlerne fra gevinstopsparingspuljen supplerer førstepræmiepuljen i Danmark. Det supplerede beløb kan variere fra uge til uge.

6 Gevinstopsparingspuljen opgøres én gang hvert kvartal, den 31. marts, den 30. juni, den 30. september og den 31. december. Eventuelle overskydende midler i gevinstopsparingspuljen udloddes i forbindelse med trækninger i de tre efterfølgende kvartaler til spillere, der har spillet i Danmark efter Danske Lotteri Spils nærmere bestemmelser. Fra og med trækningen den 9. september 2015 fordeles den samlede gevinstsum i Danmark, fradraget det beløb, som tilgår den fælles førstepræmiepulje og SuperPulje, i fire præmiepuljer med: 7,0 % som 2. præmie til rækker i Danmark, som indeholder 5 vindertal og 1 tillægstal. 4,7 % som 3. præmie til rækker i Danmark, som indeholder 5 vindertal. 11,2 % som 4. præmie til rækker i Danmark, som indeholder 4 vindertal. 77,1 % som 5. præmie til rækker i Danmark, som indeholder 3 vindertal. 0 % til en gevinstopsparingspulje til supplering af førstepræmiepuljen i Danmark. Fra og med trækningen den 9. september 2015 men senest pr. trækningen den 29. juni 2016, hvor gevinstopsparingspuljen udgår endeligt - vil eventuelle resterende midler fra gevinstopsparingspuljen supplere førstepræmiepuljen i Danmark, ligesom yderligere overskydende midler i gevinstopsparingspuljen udloddes i forbindelse med trækninger i de efterfølgende kvartaler til spillere, der har spillet i Danmark efter Danske Lotteri Spils nærmere bestemmelser. På den enkelte række kan kun vindes én præmie. 24. Fra den i punkt 23 angivne fordeling af gevinstsummen imellem de fire præmiepuljer (2.-5. præmien) gælder følgende undtagelser: a) Såfremt gevinsterne i en højere præmiepulje bliver mindre end i en lavere pulje, slås puljerne sammen, og beløbet deles ligeligt mellem vinderne i disse puljer. b) Såfremt der ikke forekommer gevinstgivende rækker i en præmiepulje, eller gevinsterne ikke udgør mindst 5 kr. pr. række, fordeles puljens gevinstbeløb ligeligt blandt de øvrige nationale præmiepuljer. 25. Alle gevinster afrundes inden udbetalingen, og efter eventuelt fradrag af gevinstafgift, jf. punkt 28 i spillereglerne for Lotto, nedad til nærmeste hele kronebeløb. De pågældende ørebeløb henføres til en speciel ørefond for Onsdags Lotto. Midlerne i ørefonden anvendes til udbetaling af eventuelle gevinster, som godkendes efter klage, samt efter Danske Lotteri Spils nærmere bestemmelser i hvert enkelt tilfælde til f.eks. supplering af en eller flere præmiepuljer i en spilleuge,til bortlodning mellem gevinstgivende kvitteringer/rækker eller ved foranstaltning af en ekstra trækning. 26. Danske Lotteri Spil udarbejder for hver trækning en gevinstoversigt med oplysninger om udtrukne tal, antallet af gevinster samt oplysninger om præmiestørrelser m.v. Gevinster på

7 euro (ca kr.) og derover kan ændres i indtil tre uger regnet fra trækningsdagen som følge af godkendt klage, uanset i hvilket af de deltagende lande en sådan klage godkendes. Gevinstafgift 27. Her gælder punkt 28 fra spillereglerne for Lotto. Gevinstudbetaling 28. Her gælder punkterne 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 og 38 i spillereglerne for Lotto. Spærring 29. Her gælder punkt 39 fra spillereglerne for Lotto. Forældelse 30. Her gælder punkt 40 fra spillereglerne for Lotto. Klagevejledning 31. Her gælder punkt 41 fra spillereglerne for Lotto. Offentliggørelse 32. Her gælder punkt 42 fra spillereglerne for Lotto. Danske Lotteri Spil A/S Korsdalsvej Brøndby Kundecenter tlf

Spilleregler for. Onsdags Lotto

Spilleregler for. Onsdags Lotto Spilleregler for Onsdags Lotto gældende fra 5. marts 2014 Generelt Onsdags Lotto arrangeres af Danske Lotteri Spil A/S i samarbejde med europæiske spilleselskaber. For tiden omfatter dette samarbejde AB

Læs mere

Spilleregler for. Eurojackpot

Spilleregler for. Eurojackpot Spilleregler for Eurojackpot gældende fra 21. oktober 2014 Generelt Eurojackpot arrangeres af Danske Lotteri Spil A/S i samarbejde med europæiske spilleselskaber. For tiden omfatter dette samarbejde Bremer

Læs mere

Spilleregler for. Lotto

Spilleregler for. Lotto Spilleregler for Lotto gældende fra 22. oktober 2014 Generelt 1. Lotto er betegnelsen på et talspil, som går ud på at forudsige det rigtige lodtrækningsresultat, når der af 36 tal udtrækkes 7. Foruden

Læs mere

Spilleregler for. BingoBoxen

Spilleregler for. BingoBoxen Spilleregler for BingoBoxen gældende fra 05. marts 2014 1 Generelt 1. BingoBoxen er betegnelsen på et talspil, hvor de vindende kombinationer fremkommer ved udtrækningen af en talrække. Trækningen eller

Læs mere

Spilleregler for. Lotto

Spilleregler for. Lotto Spilleregler for Lotto gældende fra 20. december 2016 Generelt 1. Lotto er betegnelsen på et talspil, som går ud på at forudsige det rigtige lodtrækningsresultat, når der af 36 tal udtrækkes 7. Foruden

Læs mere

Spilleregler for. Find & Vind

Spilleregler for. Find & Vind Spilleregler for Find & Vind gældende fra 3. marts 2016 1 Generelt 1. Danske Lotteri Spil udbyder en række forskellige Find & Vind spil i henhold til de nedenstående regler. 2. Find & Vind er en spiltype,

Læs mere

Spilleregler for. Eurojackpot

Spilleregler for. Eurojackpot Spilleregler for Eurojackpot gældende fra 20. december 2016 Generelt Eurojackpot arrangeres af Danske Lotteri Spil A/S i samarbejde med europæiske spilleselskaber. For tiden omfatter dette samarbejde Bremer

Læs mere

Spilleregler for. Joker

Spilleregler for. Joker Spilleregler for Joker gældende fra 1. januar 2012 Generelt 1. Joker er betegnelsen på et talspil, hvor det vindende 7-cifrede Joker-tal fremkommer ved lodtrækning.. Joker kan spilles sammen med følgende

Læs mere

Spilleregler for. Keno

Spilleregler for. Keno Spilleregler for Keno gældende fra 23. maj 2013 1 Generelt 1. Keno er betegnelsen på et talspil, hvor spilleren efter eget valg skal forudsige, hvorvidt enten 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 eller 10 af tallene

Læs mere

Spilleregler for. Keno

Spilleregler for. Keno Spilleregler for Keno gældende fra 20. december 2016 1 Generelt 1. Keno er betegnelsen på et talspil, hvor spilleren efter eget valg skal forudsige, hvorvidt enten 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 eller 10 af tallene

Læs mere

Spilleregler for. Bingo

Spilleregler for. Bingo Spilleregler for Bingo gældende fra 15. maj 2014 Generelt 1. Bingo er betegnelsen på et talspil bestående af 75-90 numre, hvoraf der i hvert spil udtrækkes et givent antal numre. 2. Bingo kan spilles via

Læs mere

Spilleregler for. Dantoto

Spilleregler for. Dantoto Spilleregler for Dantoto gældende fra 4. juli 2014 Spilleregler for Dantoto 1. Dantoto spil er den samlede betegnelse for en række spil på hestevæddeløb, der udbydes af Danske Lotteri Spil. Dantoto spil

Læs mere

Spilleregler for. BingoBoxen

Spilleregler for. BingoBoxen Spilleregler for BingoBoxen gældende fra 10. marts 2016 1 Generelt 1. BingoBoxen er betegnelsen på et talspil, hvor de vindende kombinationer fremkommer ved udtrækningen af en talrække. Trækningen eller

Læs mere

Spilleregler for. Quick Skrabespil

Spilleregler for. Quick Skrabespil Spilleregler for Quick Skrabespil gældende fra 3. juli 2013 Generelt 1. Danske Lotteri Spil udbyder en række forskellige Quick skrabespil. For samtlige skrabespil gælder, at der på skrabeloddet findes

Læs mere

Notat vedrørende NKS' afregningsprincipper med hensyn til valuta

Notat vedrørende NKS' afregningsprincipper med hensyn til valuta Til NKS-sekretariatet c/o FRIT Frederiksborgvej 399 FRI-776, Box49 4000 Roskilde Ernst & Younq Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Ro's Torv 53 4000 Roskilde Denmark Tel: +45 46 33 30 30 Fax: +45 46

Læs mere

Rev. 04.06.2014. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil

Rev. 04.06.2014. Spilleregler: Bånd oversigt: Gevinst oversigt Featurespil Rev. 04.06.2014 Spilleregler Bånd oversigt Gevinst oversigt Featurespil Spilleregler: Bånd oversigt: Indsatsen vælges ved at logge på en automat med den ønskede indsats. 50 øre 1 krone eller 5 kroner pr.

Læs mere

Hovedaftale mellem Danske Dramatikeres Forbund og Det Kongelige Teater, Odense Teater, Århus Teater og Ålborg Teater.

Hovedaftale mellem Danske Dramatikeres Forbund og Det Kongelige Teater, Odense Teater, Århus Teater og Ålborg Teater. HOVEDAFTALE - TEATER Hovedaftale mellem Danske Dramatikeres Forbund og Det Kongelige Teater, Odense Teater, Århus Teater og Ålborg Teater. Nærværende hovedaftale omfatter opførelser på ovennævnte teatres

Læs mere

Vejledning Afslutning af ferieåret 2011/2012

Vejledning Afslutning af ferieåret 2011/2012 Vejledning Afslutning af ferieåret 2011/2012 Vi åbner for afslutning af ferieåret 11/12 d. 1. maj 2012 og arbejdet skal være færdigt fredag d. 29. juni 2012. Så nærmer vi os tiden, hvor vi skifter fra

Læs mere

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag

Obligationsvilkår. Udsteder og hæftelsesgrundlag Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes i Kapitalcenter D i fælleshæftende serier med fælles seriereservefond. Nykredit og serierne i kapitalcenter D hæfter for forpligtelser

Læs mere

Bekendtgørelse nr. [Klik og indtast nummer] af [Klik og indtast dato] 2015. Bekendtgørelse om almennyttige foreningslotterier 1)

Bekendtgørelse nr. [Klik og indtast nummer] af [Klik og indtast dato] 2015. Bekendtgørelse om almennyttige foreningslotterier 1) Skatteministeriet J. nr. 13-5457626 Bekendtgørelse nr. [Klik og indtast nummer] af [Klik og indtast dato] 2015 Bekendtgørelse om almennyttige foreningslotterier 1) I medfør af 10, stk. 2, 36, stk. 2, 41,

Læs mere

Åbningsdato Lukkedato Udløbsdato Valuta (kupon) DK000976458-1 Variabel 37D 500CF6 2017 5 % 0,35% 6 mdr. 01/08 2006 31/10 2016 01/01 2017 DKK.

Åbningsdato Lukkedato Udløbsdato Valuta (kupon) DK000976458-1 Variabel 37D 500CF6 2017 5 % 0,35% 6 mdr. 01/08 2006 31/10 2016 01/01 2017 DKK. Til Københavns Fondsbørs Ændring i Endelige vilkår for prospekt for udbud af realkreditobligationer i Nykredit Realkredit A/S i serie 37D (amortisable obligationer med variabel rente i DKK med eller uden

Læs mere

Betingelser. Samsung Electronics Nordic AB Samsung Curved Monitor bonusspilkampagne ( kampagnen )

Betingelser. Samsung Electronics Nordic AB Samsung Curved Monitor bonusspilkampagne ( kampagnen ) Betingelser Samsung Electronics Nordic AB Samsung Curved Monitor bonusspilkampagne ( kampagnen ) Samsung Curved Monitor bonusspilkampagnen giver forbrugere mulighed for at gøre krav på et gratis PC-spil

Læs mere

Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond

Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond Hvordan søger du kulturstøtte? Spørgsmål og svar fra Kulturkontakt Nord & Nordisk Kulturfond Nordisk dimension Hvor mange nordiske lande skal være med i mit projekt? Kulturkontakt Nord: Ansøgninger til

Læs mere

Om at være arbejdsløshedsforsikret i EØS og på Færøerne

Om at være arbejdsløshedsforsikret i EØS og på Færøerne Om at være arbejdsløshedsforsikret i EØS og på Færøerne Indholdsfortegnelse I denne pjece kan du læse om følgende: 1. Indledning om arbejde mv. i EØS og på Færøerne 2. Danske dagpenge, mens du søger arbejde

Læs mere

er undtaget af Nykredits begrænsning af en uhensigtsmæssig påvirkning af udtrækningsrisikoen Udsteder og hæftelsesgrundlag

er undtaget af Nykredits begrænsning af en uhensigtsmæssig påvirkning af udtrækningsrisikoen Udsteder og hæftelsesgrundlag Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter Nykredit). Obligationerne udstedes i kapitalcenter G i fælleshæftende serier med fælles seriereservefond.

Læs mere

lã=~í=î êé=~êäéàçëä ëüéçëñçêëáâêéí=á=bõp==

lã=~í=î êé=~êäéàçëä ëüéçëñçêëáâêéí=á=bõp== Indholdsfortegnelse I denne pjece kan du læse om følgende: 1. Indledning om arbejde mv. i EØS 2. Danske dagpenge, mens du søger arbejde i et andet EØS-land 3. Overførsel af forsikrings- og arbejdsperioder

Læs mere

Om efterløn til personer, der bor eller arbejder i udlandet

Om efterløn til personer, der bor eller arbejder i udlandet Om efterløn til personer, der bor eller arbejder i udlandet A-kassen LH 4. udgave, december 2015 Indhold Side 1. Forord 3 2. Lande og områder i EØS 3 3. Efterløn ved bopæl og ophold i andet EØS-land 3

Læs mere

Nykredit knytter med nedenstående endelige vilkår 3 nye obligationsserier til Prospekt for udbud af realkreditobligationer i Nykredit Realkredit A/S :

Nykredit knytter med nedenstående endelige vilkår 3 nye obligationsserier til Prospekt for udbud af realkreditobligationer i Nykredit Realkredit A/S : Til Københavns Fondsbørs Nye endelige vilkår til Prospekt for udbud af realkreditobligationer i Nykredit Realkredit A/S - serie 29D, 49D og 67D 7. februar 2007 Nykredit knytter med nedenstående endelige

Læs mere

Retningslinjer for spil på lodbevis 20. januar

Retningslinjer for spil på lodbevis 20. januar Retningslinjer for spil på lodbevis på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet) Generelt om spillet herunder definitioner 1. Klasselotteriet er et spil, hvor man spiller på et eller flere

Læs mere

Ansættelseskontrakt. for medarbejdere i landbruget. (der ikke er omfattet af Lov om visse arbejdsforhold i landbruget m.v. eller Funktionærloven)

Ansættelseskontrakt. for medarbejdere i landbruget. (der ikke er omfattet af Lov om visse arbejdsforhold i landbruget m.v. eller Funktionærloven) Ansættelseskontrakt for medarbejdere i landbruget (der ikke er omfattet af Lov om visse arbejdsforhold i landbruget m.v. eller Funktionærloven) Dansk Landbrug Nærværende kontrakt er udarbejdet til brug

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen]

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen] KONTRAKT mellem Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. og [Indsættes ved kontraktindgåelsen] vedrørende "Pleje af grønne områder" 1 Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32

Læs mere

Ansøgning om uhævede feriepenge

Ansøgning om uhævede feriepenge Udbetaling af uhævede feriepenge må ikke ske på baggrund af denne blanket, hvis blanketten er modtaget efter den 5. juli 2010. Ansøgning om uhævede feriepenge (optjent i 2008 for ferieåret 2009/2010) Du

Læs mere

Bekendtgørelse om barseludligning på det private arbejdsmarked

Bekendtgørelse om barseludligning på det private arbejdsmarked Bekendtgørelse om barseludligning på det private arbejdsmarked I medfør af 2, stk. 2, 3, stk. 2-3, 4, stk. 1-3, 5, stk. 2, 6, stk. 1-2, 7, stk. 1-3, 9, 11, 12, stk. 2 og 14 i lov nr. 417 af 8. maj 2006

Læs mere

Statistik om udlandspensionister 2011

Statistik om udlandspensionister 2011 N O T A T Statistik om udlandspensionister 2011 22. juni 2012 J.nr. 91-00024-10 Sekretariatet Indledning Den samlede udbetalte danske pension til pensionister i udlandet udgjorde ca. 2 mia. kroner i 2011.

Læs mere

Bekendtgørelse om visse regler i pensionsafkastbeskatningsloven

Bekendtgørelse om visse regler i pensionsafkastbeskatningsloven BEK nr 1634 af 21/12/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 21. juni 2016 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 2010-322-0005 Senere ændringer til forskriften BEK nr 1442 af 23/12/2012

Læs mere

Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer. kapitalcenter. D, G og I af 24. maj 2012, i serie 91D

Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer. kapitalcenter. D, G og I af 24. maj 2012, i serie 91D Endelige vilkår til prospekt for udbud af realkreditobligationer udstedt ud af kapitalcenter D, G og I af 24. maj 2012, i serie 91D (inkonverterbare stående obligationer i DKK) Obligationsvilkår Udsteder

Læs mere

Driftspuljen til landsdækkende sygdomsbekæmpende organisationer

Driftspuljen til landsdækkende sygdomsbekæmpende organisationer Sundhedsstyrelsen Maj 2011 Vejledning til ansøgningsskema Tips- og lottomidler 2011 Driftspuljen til landsdækkende sygdomsbekæmpende organisationer Sundhedsstyrelsen Enhed for Sunde Rammer Islands Brygge

Læs mere

Fondshandel og investeringsoverblik

Fondshandel og investeringsoverblik Fondshandel og investeringsoverblik Rådgivning Hvis Netbank brugeren selv handler værdipapirer sker det uden personlig og individuel rådgivning. Netbank brugeren og en evt. fuldmagtsgiver bærer selv ansvaret

Læs mere

Spilleregler for. Quick Skrabespil

Spilleregler for. Quick Skrabespil Spilleregler for Quick Skrabespil gældende fra 28. januar 2016 Generelt 1. Danske Lotteri Spil udbyder en række forskellige Quick skrabespil. For samtlige skrabespil gælder, at der på skrabeloddet findes

Læs mere

Retningslinjer for elektronisk spil på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet)

Retningslinjer for elektronisk spil på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet) Retningslinjer for elektronisk spil på lotterier i Det Danske Klasselotteri A/S (Klasselotteriet) Generelt om spillet herunder definitioner 1. Klasselotteriet er et spil, hvor en spiller spiller på et

Læs mere

Indhold. 2. Bonus. l. Forord 4

Indhold. 2. Bonus. l. Forord 4 Indhold l. Forord 4 2. Bonus 2.1 Hvad er bonus? 5 2.2 Generelt om bonusprognoser 5 2.3 Bonuskilder 6 2.4 Anvendelse af bonus i forsikringstiden 11 2.5 Anvendelse af bonus i udbetalingsperioden 11 3. Indestående

Læs mere

Opmandskendelse i faglig voldgift (FV2013.0078)

Opmandskendelse i faglig voldgift (FV2013.0078) Opmandskendelse i faglig voldgift (FV2013.0078) Fagligt Fælles Forbund (forhandlingssekretær Ivan Bak) mod Dansk Byggeri for CRH A/S Betonelement, Hobro (afdelingschef Thorsten Wilstrup) Voldgiftsretten

Læs mere

Betingelser for handel med finansielle instrumenter

Betingelser for handel med finansielle instrumenter Betingelser for handel med finansielle instrumenter 1. Indledning Følgende betingelser gælder for handel med finansielle instrumenter i Spar Nord Bank A/S, herefter kaldet Spar Nord. I øvrigt gælder Spar

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet. Herudover gælder vestjyskbanks almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet.

Betingelser for overførsler til og fra udlandet. Herudover gælder vestjyskbanks almindelige forretningsbetingelser til enhver tid i kundeforholdet. 4.8.5 Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem dig og vestjyskbank i følgende situationer: Ved overførsel

Læs mere

Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. 531 (Alm. del), som Folketingets Retsudvalg har stillet til justitsministeren den 1. april 2008.

Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. 531 (Alm. del), som Folketingets Retsudvalg har stillet til justitsministeren den 1. april 2008. Retsudvalget (2. samling) REU alm. del - Svar på Spørgsmål 531 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Civil- og Politiafdelingen Dato: 28. maj 2008 Kontor: Politikontoret Sagsnr.:

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 12/2010 1/2

Selskabsmeddelelse nr. 12/2010 1/2 NASDAQ OMX København A/S - Jyske Bank har ingen problemer med at klare EU-stresstest Kernekapitalprocenten er 12,5% eller derover i hele stressperioden Jyske Bank har aldrig modtaget statsligt kapitalindskud

Læs mere

Fælles omkostningsindeks for buskørsel 1. BAGGRUND 2. TRAFIKSELSKABERNES OMKOSTNINGSINDEKS 3. PROGNOSER NOTAT 4. PUBLICERING AF OMKOSTNINGSINDEKSET

Fælles omkostningsindeks for buskørsel 1. BAGGRUND 2. TRAFIKSELSKABERNES OMKOSTNINGSINDEKS 3. PROGNOSER NOTAT 4. PUBLICERING AF OMKOSTNINGSINDEKSET Fælles omkostningsindeks for buskørsel 1. BAGGRUND 2. TRAFIKSELSKABERNES OMKOSTNINGSINDEKS 3. PROGNOSER 4. PUBLICERING AF OMKOSTNINGSINDEKSET 5. UDFORMNING AF UDBUDSBETINGELSER NOTAT 07. juli 2010 Johan

Læs mere

Udsteder og hæftelsesgrundlag. er optaget til handel (noteret) på et eller flere regulerede markeder for værdipapirhandel.

Udsteder og hæftelsesgrundlag. er optaget til handel (noteret) på et eller flere regulerede markeder for værdipapirhandel. Obligationsvilkår Udsteder og hæftelsesgrundlag 1 Obligationerne udstedes af Nykredit Realkredit A/S (herefter Nykredit). Obligationerne udstedes ud af kapitalcenter E. Nykredit og kapitalcenter E hæfter

Læs mere

Lov om ændring af ferieloven

Lov om ændring af ferieloven Lov om ændring af ferieloven (Udbetaling af uhævede feriepenge) LOV nr. 1200 af 27/12/2003 (Gældende) Lov om ændring af ferieloven (Udbetaling af uhævede feriepenge) VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRØDRENE A. & O. JOHANSEN A/S. CVR-nr. 58 21 06 17. Albertslund

VEDTÆGTER FOR BRØDRENE A. & O. JOHANSEN A/S. CVR-nr. 58 21 06 17. Albertslund VEDTÆGTER FOR BRØDRENE A. & O. JOHANSEN A/S CVR-nr. 58 21 06 17 Albertslund Selskabets navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er Brødrene A. & O. Johansen Aktieselskab. Dets hjemsted er Albertslund

Læs mere

Indhold. 3. Depot 13. 6. Genkøb 18 6.1 Beregning af genkøbsværdi 18 6.2 Skat ved genkøb 18. 1. Forord 4

Indhold. 3. Depot 13. 6. Genkøb 18 6.1 Beregning af genkøbsværdi 18 6.2 Skat ved genkøb 18. 1. Forord 4 Indhold 1. Forord 4 2. Bonus 5 2.1 Hvad er bonus? 5 2.2 Generelt om bonusprognoser 5 2.3 Bonuskilder 6 2.4 Anvendelse af bonus i forsikringstiden 11 2.5 Anvendelse af bonus i udbetalingsperioden 11 3.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Hvem kan tegne forsikringen? 2. Hvad er DAGPENGE + 3. Oplysninger. 4. Ikrafttræden. 5. Karens. 6.

Indholdsfortegnelse. 1. Hvem kan tegne forsikringen? 2. Hvad er DAGPENGE + 3. Oplysninger. 4. Ikrafttræden. 5. Karens. 6. Indholdsfortegnelse 1. Hvem kan tegne forsikringen? 2. Hvad er DAGPENGE + 3. Oplysninger 4. Ikrafttræden 5. Karens 6. Selvrisiko 7. Hvornår udbetales ydelsen? 8. Hvem modtager ydelsen? 9. Hvor stor er

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet

Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for overførsler til og fra udlandet 1. Generelt Disse betingelser gælder mellem Dem og pengeinstituttet i følgende situationer: Ved overførsel af beløb til udlandet, Ved modtagelse af beløb

Læs mere

Redegørelse om beløbet til Grønland i forbindelse med spil

Redegørelse om beløbet til Grønland i forbindelse med spil Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del Bilag 166 Offentligt 12. april 2016 J.nr. 15-0694798 Redegørelse om beløbet til Grønland i forbindelse med spil Skriftlig redegørelse Skatteministeren (Karsten Lauritzen)

Læs mere

Forbrugsundersøgelsen Regnskabshæfte

Forbrugsundersøgelsen Regnskabshæfte Forbrugsundersøgelsen Regnskabshæfte Regnskab føres: fra og med dag den til og med dag den Afsluttende interview er aftalt til: dag den kl. Jeres interviewer er: IP-nummer: År Uge Klynge Nr. Kan kontaktes

Læs mere

Bilag 7 Side 1 af 7. Bilag til Rigspolitiets retningslinjer for køreprøver VERSION 12.13

Bilag 7 Side 1 af 7. Bilag til Rigspolitiets retningslinjer for køreprøver VERSION 12.13 Side 1 af 7 Vejledning i anvendelse/udfyldelse af bedømmelsesskema a. Praktisk prøve, kategorierne. b. Teoriprøve, Traktor/motorredskab. c. Praktisk prøve, Traktor/motorredskab. Side 2 af 7 Vejledning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN ERHVERV A/S

VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN ERHVERV A/S VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN ERHVERV A/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Ringkøbing-Skjern Erhverv A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Ringkøbing-Skjern Kommune. 2. Selskabets formål 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Kapitel 1. Lovens område

Kapitel 1. Lovens område Landstingslov nr. 10 af 12. november 2001 om ferie Kapitel 1. Lovens område 1. Alle lønmodtagere i privat eller offentlig tjeneste har ret til ferie og feriegodtgørelse eller løn under ferie efter reglerne

Læs mere

Ny mælkeafregning i Arla Foods 2003

Ny mælkeafregning i Arla Foods 2003 Ny mælkeafregning i Arla Foods 2003 Ny mælkeafregning fra og med oktober Arla Foods oktober 2003 Den 1. oktober 2003 indfører vi i Arla Foods en ny fælles afregningsmodel for vores danske og svenske andelshavere.

Læs mere

Vejledning til rapport om udbud af spil 1/7

Vejledning til rapport om udbud af spil 1/7 Vejledning til rapport om udbud af spil 1/7 Generelt Rapporten skal udarbejdes i henhold til 43, stk. 1 i lov om spil, og skal redegøre for, om indehavere af tilladelse til at udbyde væddemål og/eller

Læs mere

Tilsagn om tilskud til Natura 2000-projekt om rydning af tilgroede arealer og om forberedelse til afgræsning, j.nr.

Tilsagn om tilskud til Natura 2000-projekt om rydning af tilgroede arealer og om forberedelse til afgræsning, j.nr. Danmarks Naturfond Hennetved Kågårdsvej 12 5900 Rudkøbing Brev dato: 26-06-2014 J.nr.: 32308-14-L-0787 Center for Projekttilskud Sagsbehandler.: Dennis Munch E-mail: projekttilskud@naturerhverv.dk Tilsagn

Læs mere

Ansøgning. Ansøgning for bestyrer og personale (se vejledningen) Spillemyndigheden Havneholmen 25, 7. sal 1561 København V.

Ansøgning. Ansøgning for bestyrer og personale (se vejledningen) Spillemyndigheden Havneholmen 25, 7. sal 1561 København V. 1/5 Spillemyndigheden Havneholmen 25, 7. sal 1561 København V Ansøgning Ansøgning for bestyrer og personale (se vejledningen) Ansøgningen skal udfyldes af personer, der ønsker at blive godkendt som bestyrer

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

30. januar 2015 FM 2015/98. Kapitel 1 Almindelige betingelser m.v.

30. januar 2015 FM 2015/98. Kapitel 1 Almindelige betingelser m.v. 30. januar 2015 FM 2015/98 Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx.xx 2015 om førtidspension Kapitel 1 Almindelige betingelser m.v. 1. Retten til førtidspension er betinget af, at ansøgeren har dansk

Læs mere

Brugervejledning. People Software Solutions Ltd. Version: 2011.1.24

Brugervejledning. People Software Solutions Ltd. Version: 2011.1.24 Brugervejledning People Software Solutions Ltd. Version: 2011.1.24 1 Start programmet Isæt USB-nøglen i et ledigt USB-stik på computeren. Klik på: Klik på ikonet, når mappen på USB-nøglen er åbnet. Skulle

Læs mere

HANDELSBETINGELSER - MEMOO I/S

HANDELSBETINGELSER - MEMOO I/S HANDELSBETINGELSER - MEMOO I/S Vi gør en dyd ud af at der er styr på tingene når du handler eller samarbejder med os dette gælder både vores kreative og grafiske kunnen samt levering, men gælder også det

Læs mere

Rundskrivelse nr. 50/08

Rundskrivelse nr. 50/08 Rundskrivelse nr. 50/08 18. december 2008 Stormgade 10 Postboks 1103 1009 København K Tlf. 38 10 60 11 Fax 38 19 38 90 adir@adir.dk www.adir.dk Ændring af bekendtgørelse og vejledning om fleksibel efterløn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare BESTYRELSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN Smørum den 9. januar 2000 Således godkendt af Ledøje-Smørum kommune den 25. januar 2000. Bestyrelsen

Læs mere

Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Schaumann Retail Finland 1 A/S (Udsteder)

Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Schaumann Retail Finland 1 A/S (Udsteder) Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Schaumann Retail Finland 1 A/S (Udsteder) Fuldstændige beslutningsforslag for dagsordenens punkt 4, 5 og 6 I dette fuldstændige beslutningsforslag

Læs mere

Vi kan lide at tro at vort koncept er skræddersyet til at dække Deres behov - skal vi gå efter mere?

Vi kan lide at tro at vort koncept er skræddersyet til at dække Deres behov - skal vi gå efter mere? Screwpull proptrækkeren er udviklet af oliemanden Herbert Allen i 1979. I dag er varemærket Screwpull globalt anerkendt, og produkterne sælges i næsten ethvert industrialiseret land. Mange nye produkter

Læs mere

LÅNTYPER Privatkunder 10. april 2015

LÅNTYPER Privatkunder 10. april 2015 LÅNTYPER Privatkunder 10. april 2015 OBLIGATIONSLÅN MED FAST RENTE Kort beskrivelse Rente Løbetid Obligationslån med fast rente. Lånets rente er lig med renten på obligationerne og er fast i hele lånets

Læs mere

Allan C. Malmberg. Terningkast

Allan C. Malmberg. Terningkast Allan C. Malmberg Terningkast INFA 2008 Programmet Terning Terning er et INFA-program tilrettelagt med henblik på elever i 8. - 10. klasse som har særlig interesse i at arbejde med situationer af chancemæssig

Læs mere

Vejledning om afholdelse af almennyttige lotterier

Vejledning om afholdelse af almennyttige lotterier Vejledning om afholdelse af almennyttige lotterier 1. Indledning Denne vejledning beskriver de betingelser, der følger af bekendtgørelse nr. 1301 af 15. december 2011 om almennyttige lotterier. I nogle

Læs mere

Zalando SE (herefter "Zalando") Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et

Zalando SE (herefter Zalando) Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et Betingelser Zalando SE (herefter "Zalando") Tamara-Danz-Str. 1, 10243 Berlin, Tyskland, er et tysk firma registreret ved byretten i Berlin (Charlottenburg) med registreringsnummer HRB 158855 B. Zalando

Læs mere

ISIN DK000978698-0 LU069005012-4. Auktionsresultater. Salg 8.600 mio. kr. 700 mio. euro. Bud 32.840 mio. kr. 3.245 mio. euro. Rentetillæg 0,07% 0,05%

ISIN DK000978698-0 LU069005012-4. Auktionsresultater. Salg 8.600 mio. kr. 700 mio. euro. Bud 32.840 mio. kr. 3.245 mio. euro. Rentetillæg 0,07% 0,05% Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S og pressen 1. december 2011 Refinansiering af variabelt forrentede lån fastsættelse af rentetillæg Nykredit Realkredit har i dag gennemført to auktioner i forbindelse med

Læs mere

Spilleregler og vilkår Gældende fra 1. februar 2018

Spilleregler og vilkår Gældende fra 1. februar 2018 Spilleregler og vilkår Gældende fra 1. februar 2018 Resultat -spil 1. Væddemålstype Resultat -spil er et puljevæddemål og væddemål på holdkampe. Spilleren skal forudsige måltallet for de to hold i en af

Læs mere

Aftalen mellem PostNord Danmark og HK Post & Kommunikation (december 2015)

Aftalen mellem PostNord Danmark og HK Post & Kommunikation (december 2015) Ofte stillede spørgsmål til: Aftalen mellem PostNord Danmark og HK Post & Kommunikation (december 2015) (Version 2) Betalt spisepause bortfalder pr. 1.4.2016 1. Må man undlade at holde frokost? Tjenestetilrettelæggelsen

Læs mere

Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse

Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse Børnepasningsorlov Januar 2005 FORORD 2 Både ansatte, selvstændige og ledige kan stadig få børnepasningsorlov, hvis barnet er født inden den 27. marts

Læs mere

Lønpolitik for PenSam Liv forsikringsaktieselskab

Lønpolitik for PenSam Liv forsikringsaktieselskab Side 1 af 6 Indhold Indledning Formål... 1 Indhold... 1 Indledning... 1 Formål... 1 Afgrænsning... 2 Referencer... 2 Ændringshistorik... 3... 4 Indledning... 4 Aflønning af bestyrelsen, direktionen samt

Læs mere

Samejeoverenskomst. Undertegnede [navn] [cpr.nr.] og medundertegnede [navn] [cpr.nr.], har d.d. indgået følgende

Samejeoverenskomst. Undertegnede [navn] [cpr.nr.] og medundertegnede [navn] [cpr.nr.], har d.d. indgået følgende Samejeoverenskomst Undertegnede [navn] [cpr.nr.] og medundertegnede [navn] [cpr.nr.], har d.d. indgået følgende aftale: 1 1.1 Vi har med overtagelsesdag pr. d. [dato] købt ejendommen [adresse]. 1.2 Vi

Læs mere

Vejledning om tildeling af handyrtillæg

Vejledning om tildeling af handyrtillæg Vejledning om tildeling af handyrtillæg (HD-tillæg) Juli 2011 Kolofon Denne vejledning er udarbejdet af FødevareErhverv i 2011 Bidragyder(e): FødevareErhverv Fotograf(er): Colourbox Ministeriet for Fødevarer,

Læs mere

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder)

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Betingelser 1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN må, om ønsket, gennemføre betalinger via PBS (Pengeinstitutternes

Læs mere

Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum i 2007

Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum i 2007 Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum i 2007 1907-2007 Program for jubilæumsåret 2007 Dansk Svømme- og Livrednings Forbund stiftedes den 6. april 1907. Således kan Dansk Svømmeunion i 2007 fejre 100 års

Læs mere

VEJLEDNING OM AFTALE OM OVERDRAGELSE AF DRIFTSLEDERANSVAR. mellem. Elselskabet (Herefter benævnt elselskabet)

VEJLEDNING OM AFTALE OM OVERDRAGELSE AF DRIFTSLEDERANSVAR. mellem. Elselskabet (Herefter benævnt elselskabet) VEJLEDNING OM AFTALE OM OVERDRAGELSE AF DRIFTSLEDERANSVAR mellem Elselskabet (Herefter benævnt elselskabet) og Entreprenør / elinstallatør (Herefter benævnt entreprenøren) Der har en af de i Stærkstrømsbekendtgørelsen

Læs mere

Udenlandsk indkomst og personfradrag

Udenlandsk indkomst og personfradrag - 1 06.13.2014-08 (20140222) Personfradrag udl. indkomst Udenlandsk indkomst og personfradrag Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Efter en henvendelse fra EU-Kommissionen har SKAT ændret praksis

Læs mere

I medfør af 2 i lov nr. 580 af 29. november 1978 for Grønland om arbejds og socialvæsenet fastsættes: Kapitel 1 Almindelige betingelser m.v.

I medfør af 2 i lov nr. 580 af 29. november 1978 for Grønland om arbejds og socialvæsenet fastsættes: Kapitel 1 Almindelige betingelser m.v. Landstingsforordning nr. 4 af 7. maj 2007 om førtidspension I medfør af 2 i lov nr. 580 af 29. november 1978 for Grønland om arbejds og socialvæsenet fastsættes: Kapitel 1 Almindelige betingelser m.v.

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S BEKIDAN MASKINFABRIK A/S ERHVERVSVANGEN 18 DK-5792 ÅRSLEV TLF. +45 6599 1635 CVR-nr. DK 10511038 e-mail: bekidan@bekidan.dk www.bekidan.dk Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik

Læs mere

N Y E R E G L E R I S P I L L E L O V G I V N I N G E N E R U N D E R B E H A N D L I N G

N Y E R E G L E R I S P I L L E L O V G I V N I N G E N E R U N D E R B E H A N D L I N G 13. maj 2015 N Y E R E G L E R I S P I L L E L O V G I V N I N G E N E R U N D E R B E H A N D L I N G Indledning Folketinget har den 21. april 2015 haft et lovforslag gennem 1. behandling. Indtil videre

Læs mere

I denne vejledning kan du læse om, hvordan du i HR-Løn med løntjek straks kan se en beregning af lønnen i kroner og ører.

I denne vejledning kan du læse om, hvordan du i HR-Løn med løntjek straks kan se en beregning af lønnen i kroner og ører. Løntjek i HR-Løn Side 1 af 7 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du i HR-Løn med løntjek straks kan se en beregning af lønnen i kroner og ører. Indhold 1. Formål med løntjek... 2 2. Sådan finder

Læs mere

Vejledning til indberetning af store debitorer

Vejledning til indberetning af store debitorer Vejledning til indberetning af store debitorer Finanstilsynet 16. september 2014 Pengeinstitutterne skal i forbindelse med den løbende indberetning til Finanstilsynet halvårligt indberette engagementer

Læs mere

Danske Funktionærers Boligselskab. Råderetskatalog Nybrovænge Ældre. Administreret af

Danske Funktionærers Boligselskab. Råderetskatalog Nybrovænge Ældre. Administreret af Danske Funktionærers Boligselskab Råderetskatalog Nybrovænge Ældre Administreret af 1 Indhold RÅDERETTEN Lejet men helt dit eget!... 3 Forbedringer og forandringer... 3 Udenfor eller indenfor boligen...

Læs mere

Side 1 af 19 Vejledning til anlægsmodulet

Side 1 af 19 Vejledning til anlægsmodulet Side 1 af 19 Vejledning til anlægsmodulet 9. september 2008 Indledning Denne vejledning får du svar på de hyppigst stillede spørgsmål til anlægsmodulet. Vejledningen tager udgangspunkt i den nye kontoplan

Læs mere

Danske Funktionærers Boligselskab. Prags Boulevard. Råderetskatalog. Prags Boulevard. Administreret af

Danske Funktionærers Boligselskab. Prags Boulevard. Råderetskatalog. Prags Boulevard. Administreret af Danske Funktionærers Boligselskab Prags Boulevard Råderetskatalog Prags Boulevard Administreret af Indhold RÅDERETTEN Lejet men helt dit eget!... 3 Forbedringer og forandringer... 3 Udenfor eller indenfor

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BESTILLINGSKONTORET. TAXI 4x27 (Aarhus)

VEDTÆGTER FOR BESTILLINGSKONTORET. TAXI 4x27 (Aarhus) VEDTÆGTER FOR (Aarhus) Udarbejdet i henhold til lov om taxikørsel og bekendtgørelse gældende pr. 29. august 2011. Udskrevet 6. maj 2015 Vedtaget 29. april 2015 VEDTÆGTER FOR (Aarhus) Foreningen Taxi 4x27

Læs mere

900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion. Informationsmemorandum

900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion. Informationsmemorandum 900 MHz-auktion og 1800 MHz-auktion Auktion over frekvenserne 891,9 896,9 MHz og 936,9 941,9 MHz samt 1710,1-1720,1 MHz og 1805,1-1815,1 MHz Informationsmemorandum Bilag C: Beslutning om gennemførelse

Læs mere

Betingelser for overførsler til og fra udlandet

Betingelser for overførsler til og fra udlandet Betingelser for til og fra udlandet Gældende fra 26.05.2016 26.05.2016 03 Side 2/6 Disse betingelser gælder mellem dig og Lægernes Bank i følgende situationer: ved overførsel af beløb til udlandet ved

Læs mere

Nyhedsbrevet indeholder informationer om forskellige emner inden for international social sikring.

Nyhedsbrevet indeholder informationer om forskellige emner inden for international social sikring. Nr. 2, oktober 2007 Nyhedsbrevet indeholder informationer om forskellige emner inden for international social sikring. I dette nummer er der under emnet Sygehjælp informationer om: - Syge(for)sikring af

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Danmarks Skibskredit A/S. CVR-nr. 27 49 26 49

V E D T Æ G T E R. for. Danmarks Skibskredit A/S. CVR-nr. 27 49 26 49 V E D T Æ G T E R for Danmarks Skibskredit A/S CVR-nr. 27 49 26 49 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er "Danmarks Skibskredit A/S". 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne:

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER.

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER. ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER. 1. GENERELT 1.1 Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, ordrebekræftelser og leverancer, med mindre

Læs mere