Regnskabsanalyse for beslutningstagere (5 ECTS)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regnskabsanalyse for beslutningstagere (5 ECTS)"

Transkript

1 Regnskabsanalyse for beslutningstagere (5 ECTS) November 2014 Fagets formål og indhold: Fagets formål er, at klæde de studerende og kommende økonomichefer bedre på til at indgå i dialog med en revisor om aflæggelse af eksternt regnskab i en given virksomhed med afsæt i dels de grundlæggende teorier inden for eksternt regnskab og dels i årsregnskabslovens bestemmelser for de væsentligste regnskabsposter, herunder bl.a. de valgmuligheder, som loven forskriver for disse regnskabsposter. Faget beskæftiger sig med følgende 3 problemkredse: 1. Eksternt regnskab som samfundsaktivitet, videnskabelig disciplin og samfundets regulering af regnskabspraksis via lovgivning, privatsektorregulering og markedsløsning i modificeret form. 2. De fundamentale regnskabsteorier (paradigmer), præstationsorienteret regnskabsteori og formueorienteret regnskabsteori. Sidstnævnte uddybes med forskellige regnskabsmodeller og den begrebsramme, som dansk og international regnskabslovgivning bygger på. 3. En analytisk gennemgang af det tekniske regelsæt, som gælder for aktiver, forpligtelser, indtægter og omkostninger. Undervisningens praktiske gennemførelse: Undervisningen foregår som dialogforelæsninger. Undervisningstidspunkt: Undervisningen består af i alt 24 lektioner á 45 minutters varighed. Undervisningen starter den 3. februar 2015 og løber over 8 kursusgange á 3 lektioner. Der undervises tirsdage fra kl Underviser: Statsautoriseret revisor Morten Jarlund (mj@robaek.dk). Eksamensform: Mundtlig eksamen Vurderingskriterier: For at opnå karakteren 12 skal den studerende ved eksamen indenfor det eksaminerede område demonstrere udtømmende opfyldelse af fagets ovennævnte mål, med ingen eller få uvæsentlige mangler, jf. karakterbekendtgørelsens 2. For beskrivelse af de øvrige karakterer henvises i det hele til karakterbekendtgørelsen.

2 Vejledende litteratur: Jens O. Elling: Finansiel rapportering teori og rapportering, 3. udgave, 2012, forlaget Gjellerup ISBN Årsregnskabsloven (LBK 1253 af 1. november 2013)

3 Lektionsplan Dato Gang Lektion Emne Litteratur 3/ Eksternt regnskab som samfundsaktivitet og teoretisk disciplin samt national og international regnskabsregulering JOE, kap 1 og 2 10/ Den præsentationsorienterede regnskabsteori JOE, kap. 3 17/ Den formueorienterede regnskabsteori og begrebsrammens opbygning og indhold JOE, kap. 4 og 5 24/ Aktiver JOE, kap. 6 3/ Forpligtelser og egenkapital JOE, kap. 7 10/ / Indtægter og omkostninger JOE, kap. 8 og 9 24/ Ledelsesberetning og supplerende beretninger JOE, kap Hvordan ser et rigtigt regnskab ud? Aktuelt regnskab for en rigtig virksomhed. Link hertil oplyses senere.

4 Lektion 1-3: Eksternt regnskab som samfundsaktivitet og teoretisk disciplin samt national og international regnskabsregulering Lektionen har til formål at give en introduktion til faget. Det er derfor lektionens formål at diskutere eksternt regnskab som samfundsaktivitet og teoretisk disciplin. Med udgangspunkt i koalitionsmodellens virksomhedsopfattelse kan private virksomheders regnskabsaflæggelse betragtes som en samfundsaktivitet, der kommunikerer overvejende finansiel information til regnskabets brugergrupper. Regnskabsbrugernes informationsbehov og personlige mål antages at være forskellige, hvilket betyder, at regnskabsaflæggelsen/årsrapporten derfor er en politisk aktivitet, der har økonomiske konsekvenser. Som videnskabelig disciplin er eksternt regnskabs primære problemkreds sammenhængen mellem regnskabsproducent og regnskabsbruger, samt regnskabsbrugernes beslutningsopgaver og informationsbehov. Regnskabsteorien anvender derfor sprogvidenskabens inddeling i syntaktiske, semantiske og pragmatiske relationer. Det er herudover temaets formål at belyse fagets grundlæggende teoridannelser og give eksempler på de forskellige forskningsretninger, der er udviklet på deduktiv og/eller induktiv basis. I forlængelse af fagets introduktion som samfundsaktivitet har lektionen til formål at fremstille årsregnskabslovens tre-delte reguleringsstrategi og den internationale regnskabsregulering. Redegøre for årsrapportens indhold Diskutere eksternt regnskab som en samfundsaktivitet ud fra koalitionsmodellens virksomhedsopfattelse Redegøre for forskellen mellem eksternt og internt regnskab og for begrebet inside information. Diskutere ekstern regnskabsinformations økonomiske konsekvenser Redegøre for eksternt regnskab som videnskabelig disciplin, herunder forskellige videnskabelige metoder, forskellen mellem normative og deskriptive regnskabsteorier mv. Redegøre for verifikation af regnskabsteorier på forskellige niveauer Redegøre for ÅRLs tredelte reguleringsstrategi og diskutere fordele og ulemper. Redegøre for forskelle i målsætning og målesystem mellem 1981-loven og 2001-loven. Redegøre for den internationale regnskabsregulering via EU, IASB og FASB. Regnskabets informationskanaler Årsrapportens bestanddele Inside information Koalitionsmodellens sammenhæng mellem regnskabsproducent og regnskabsbruger Regnskabsinformations økonomiske konsekvenser Deduktion/induktion Normativ/deskriptiv regnskabsteori Verifikation af regnskabsteorier Syntaktiske relationer Semantiske relationer Pragmatiske relationer Lovgivning, standarder, markedsløsning Regnskabsvejledninger Internationale regnskabsstandarder (IAS ere)

5 Lektion 4-6: Den præstationsorienterede regnskabsteori Lektionen har til formål at fremstille den traditionelle regnskabsteori, som bygger på indregning og måling af transaktioner(præstationer) i resultatopgørelsen. Uafsluttede transaktioner fremgår som et residual i balancen. Teorien fremstilles på grundlag af den historiske kostprismodel, der anvender kostpriser(købspriser) og salgspriser som måleattributter. Udgangspunktet tages i en virksomheds pengestrømme og indtægts-omkostningsstrømme for at sammenligne informationsværdien af pengestrømsopgørelsen med resultatopgørelsen. Dernæst præsenteres de forudsætninger og principper, som denne teori bygger på. Sondringen mellem produkt- og periodeomkostninger gennemgås og sammenstilles med bidrags- og selvkostmetoderne. Et vigtigt formål er tillige at redegøre for indholdet af centrale poster i resultatopgørelse og balance. Diskutere sammenhæng og forskel mellem pengestrømsopgørelse og resultatopgørelse Diskutere informationsværdien af begge opgørelser Diskutere kostprismodellens teoretiske grundlag Redegøre for forskellen mellem bidragsmetoden og selvkostmetoden mht. indhold og informationsværdi. Redegøre for sammenhængen mellem resultatopgørelse og balance Redegøre for hovedposterne i årsregnskabet. Redegøre for resultatopgørelsens og balancens informationsværdi Nettopengestrømme Overskud Periodiseringsprincippet Matching-princippet Realisationsprincippet Indtægter Udgifter, udbetalinger, omkostninger Produkt- og periodeomkostninger Kapitalomkostninger Skatteomkostninger Ordinære og ekstraordinære poster Aktiver, forpligtelser og egenkapital Anlægsaktiver og omsætningsaktiver Hensatte forpligtelser, langfristede og kortfristede gældsforpligtelser Definition, indregning og måling Totalindkomstbegrebet

6 Lektion 7-9: Formueorienterede regnskabsteorier og den afledte begrebsrammes opbygning og indhold Formueorienterede regnskabsteorier tager udgangspunkt i indregning og måling af værdien af aktiver og forpligtelser i balancen. Resultatopgørelsens indtægter og omkostninger er underlagt disse værdier og optræder dermed som et residual af balancen. Formålet er at beskrive, hvordan balancens værdiændringer er fremkommet. Med udgangspunkt i økonomisk indkomst som den ideelle indkomstmodel under perfekte og komplette markedsforhold introduceres under imperfekte og ukomplette markedsforhold alternative regnskabsmodeller og deres overskud- og kapitalbegreber analyseres i forhold til idealmodellens. Som måleattributter anvendes historisk kostpris, genanskaffelsesværdi og salgsværdi. Desuden introduceres en variant af kostprismodellen justeret for ændringer i købekraft. De formueorienterede regnskabsteorier udmøntes dernæst i en begrebsramme, der omfatter en målsætningsdel mht. brugerne og deres kvalitetskrav til information samt en målesystemdel, der præciserer definitioner, indregningskriterier, måleattributter og klassifikationskrav til det konkrete regelsæt. Dette tema har til formål at fremstille og diskutere begge disse problemområder. Redegøre for forskellen mellem præstations- og formueorienterede regnskabsteorier Redegøre for den ideelle indkomstmodel(økonomisk indkomst) Redegøre for måleattributternes informationsværdi under forskellige markedsforudsætninger. Diskutere overskud- og kapitalbegreberne i følgende modeller: o Den økonomiske indkomstmodel o Den historiske kostprismodel o Den købekraftsjusterede historiske kostprismodel o Genanskaffelsesværdimodellen o Salgsværdimodellen o Offerværdimodellen Redegøre for en begrebsrammes funktion Redegøre for begrebsrammens 5 niveauer Definere årsregnskabets elementer Diskutere forskelle mellem relevans og pålidelighed og mellem verificerbarhed og repræsentativ gyldighed Redegøre for indregningskriterier og filosofien bag colorized Accounting. Diskutere alternative måleattributter og deres evne til at måle værdi Hicks indkomstmodel Perfekte og komplette markeder Kostprismodel i løbende og faste priser Genanskaffelsesværdimodel Salgsværdimodel Offerværdimodel Begrebsramme Brugernes informationsbehov Kvalitetshierarkiet Definitioner Indregningskriterier Måleattributter Grundlæggende forudsætninger

7 Lektion 10-14: Aktiver Lektionen har til formål at diskutere begrebsramme og teknisk regelsæt mht. definition, indregning og måling af aktiver. Den generelle definition analyseres i dens bestanddele. Tilsvarende for de generelle indregningskriterier. Dernæst analyseres de specielle begreber og regler for undergrupper af aktiver: Immaterielle, materielle og finansielle aktiver. Specielt uddybes den specifikke definition på immaterielle aktiver og de specifikke indregningskriterier som gælder for dette komplekse område. Analysere og anvende den generelle definition på aktiver og de generelle indregningskriterier Analysere og anvende den specifikke definition på immaterielle aktiver med tilhørende specifikke kriterier for indregning af internt oparbejdede immaterielle aktiver. Redegøre for de måleattributter, som anvendes for immaterielle, materielle og finansielle aktiver Redegøre for reglerne for opskrivning og nedskrivning af anlægsaktiver(nedskrivningstest) Definitioner Indregningskriterier: o Immaterielle, materielle, finansielle aktiver o Internt oparbejdede immaterielle aktiver Måleattributter: o Historisk kostpris o Amortiseret kostpris o Genanskaffelsesværdi o Salgsværdi o Nettorealisationsværdi o Kapitalværdi o Nedskrivningstest o Genindvindingsværdi

8 Lektion 15-18: Forpligtelser og egenkapital Denne lektion har til formål at analysere alternative tolkninger af forskellen mellem forpligtelser og egenkapital. Med udgangspunkt i syntaktiske forpligtelser defineres dernæst den formueorienterede teoris semantiske forpligtelser generelt og for hver af de undergrupper, forpligtelser inddeles i. Lektionen har især til formål at analysere definitions- og indregningskriterierne for hensatte forpligtelser og forholdet til eventualforpligtelser (Off Balance Sheet Items). Endvidere gennemgås de måleattributter, som anvendes til måling af de forskellige forpligtelsesformers værdi. Under egenkapital redegøres for de forskellige former for reserver, som indgår i regelsættet for egenkapital. Analysere og diskutere definition og indregningskriterier for forpligtelser. Redegøre for de forskellige former forpligtelser, som findes,og de særlige definitoriske og indregningsmæssige problemer, de rejser. Redegøre for de måleattributter, som kræves anvendt Redegøre for de forskellige egenkapitalformer, som findes Syntaktiske forpligtelser Semantiske forpligtelser Gældsforpligtelser Hensatte forpligtelser Retlige forpligtelser Faktiske forpligtelser Eventualforpligtelser Nettorealisationsværdi Amortiseret kostpris Henlæggelser

9 Lektion 19-21: Indtægter og omkostninger Formålet med denne lektion er at analysere begreberne indtægter og omkostninger på grundlag af 3 forskellige definitioner, hvor definitionerne på indtægter modsvares af afledte definitioner på omkostninger. På grundlag indregningskriterierne gennemgås dernæst 4 indtægtsmetoder, som alle er relevante under hver sit sæt af forudsætninger. Hver indtægtsmetode anvender forskellige måleattributter for varelagre og varedebitorer, som skal kendes for at forstå indtægtsmetodernes konsekvenser for balance og resultatopgørelse. De 3 definitioner på omkostninger udbygges med offerdefinitionen som teoretisk ideal i den formueorienterede regnskabsteori. Forskellige former for klassifikation omtales i denne lektion afledte af de obligatoriske skemaer herunder sondringen mellem primære, sekundære og ekstraordinære. Desuden klassificeres omkostninger i sædvanlig/usædvanlig og knyttet til ophørende/fortsættende aktiviteter og segmentering. Alle klassifikationerne søger på hver sin måde at forøge informationsværdien. Denne lektion har til sidst til formål, at fremstille dele af lagerteorien og afskrivningsteorien Redegøre for forskellige definitioner på indtægter Diskutere og anvende forskellige indtægtsmetoder med de hertil hørende måleattributter Redegøre for forskellige definitioner på omkostninger Redegøre for og diskutere skemaernes krav til omkostningsklassifikation Redegøre for yderligere omkostningsklassifikationer Redegøre for FIFO, LIFO og gennemsnitsmetoden til værdimåling af varelagre Redegøre for forskellige afskrivningsteorier og metoder Indtægter Indtægtsmetoder Måleattributter Kontantrabatter og garantiforpligtelser Forbrugsdefinition på omkostninger Offerdefinition på omkostninger Matching-princippet Bidrags- versus selvkostmetoden FIFO, LIFO, gennemsnit Afskrivninger og afskrivningsmetoder

10 Lektion 22-23: Ledelsesberetning og supplerende beretninger Lektionen har til formål at redegøre for det obligatoriske indhold af ledelsesberetning og frivillig udarbejdelse af supplerende beretninger. Den obligatoriske del omfatter dels en generel beskrivelse af virksomheden og dens omverden og dels speciel information om videnressourcer, samfundsansvar, driftsmæssige og finansielle risici samt det eksterne miljø. Supplerende beretninger afspejler virksomhedens ledelsesfilosofi (Corporate Governance), som fremstilles i tre forenklede udgaver. Som mest påtrængende emne for supplerende beretning gennemgås bæredygtighedsrapportering i hovedtræk. Redegøre for den generelle beskrivelse af virksomheden og dens omverden Redegøre for rapportering om videnressourcer, samfundsansvar, risici og eksternt miljø Redegøre for bæredygtighedsrapportering Ledelsesberetning Virksomheden og dens omverden Videnressourcer Samfundsansvar Driftsmæssige og finansielle risici Eksternt miljø Bæredygtighed

11 Lektion 24: Hvordan ser et rigtigt regnskab ud? Lektionen er en repetitionslektion i forhold til undervisningen i de øvrige lektioner. Lektionen har til formål at redegøre overordnet for de grundlæggende elementer i et eksternt regnskab, herunder ledelsespåtegning, revisionspåtegning, ledelsesberetning, redegørelse for anvendt regnskabspraksis, resultatopgørelse, balance, pengestrømsopgørelse, opgørelse over bevægelserne på egenkapitalen og noter. Lektionen gennemføres med udgangspunkt i et konkret aktuelt regnskab for en rigtig virksomhed. Redegøre overordnet for indholdet i de grundlæggende elementer i et eksternt regnskab Ledelsespåtegning Revisionspåtegning Ledelsesberetning Redegørelse for anvendt regnskabspraksis Resultatopgørelse Balance Pengestrømsopgørelse Opgørelse over bevægelserne på egenkapitalen Noter

EKSTERNT REGNSKAB 1 INTRODUKTION BEGREBSRAMME

EKSTERNT REGNSKAB 1 INTRODUKTION BEGREBSRAMME EKSTERNT REGNSKAB 1 INTRODUKTION BEGREBSRAMME HVAD ER REGNSKABSVÆSEN? HVAD ER ET REGNSKAB? AAA: A Statement of Basic Accounting Theory (1966).... the process of identifying, measuring, and communicating

Læs mere

Mobile Support K/S. Strandboulevarden 151, 2., 2100 København. Årsrapport for. 1. januar december 2016

Mobile Support K/S. Strandboulevarden 151, 2., 2100 København. Årsrapport for. 1. januar december 2016 Mobile Support K/S Strandboulevarden 151, 2., 2100 København Årsrapport for 1. januar - 31. december 2016 CVR-nr. 36 54 16 28 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr Kapital 31/8 ApS Sødalsparken 18, 8220 Brabrand CVR-nr. 37 77 72 85 Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 28/4 2016 31/8 2017) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

KANUT TRANSPORT ApS. Søndergaardsvej Nørre Aaby. Årsrapport 1. januar december 2017

KANUT TRANSPORT ApS. Søndergaardsvej Nørre Aaby. Årsrapport 1. januar december 2017 KANUT TRANSPORT ApS Søndergaardsvej 6 5580 Nørre Aaby Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/07/2018 Tommy J Larsen

Læs mere

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg

LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg LE AF 30. JUNI 2014 A/S under frivillig likvidation Lundvej 14, 8800 Viborg CVR-nr. 27 40 98 73 Årsrapport 1. januar - 31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

MARKIT B2B ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

MARKIT B2B ApS. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den MARKIT B2B ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/01/2015 Kairo Alloja Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2017

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2017 HOLDINGSE Strandgade 1401 Køben 36021632 HOLDINGSELSKABET HBR AF 1/10 2013 APS STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2016-30. SEPTEMBER 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på

Læs mere

STOVBY BYG ApS. Ansvej Silkeborg. Årsrapport 1. januar juni 2016

STOVBY BYG ApS. Ansvej Silkeborg. Årsrapport 1. januar juni 2016 STOVBY BYG ApS Ansvej 41 8600 Silkeborg Årsrapport 1. januar 2016-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 03/07/2016 Steen Hansen Dirigent Side 2

Læs mere

Aktieselskabet af 18. maj 1993 under frivillig likvidation Maglemosevej 51 C 2920 Charlottenlund CVR-nr Årsrapport

Aktieselskabet af 18. maj 1993 under frivillig likvidation Maglemosevej 51 C 2920 Charlottenlund CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Aktieselskabet af 18. maj 1993 under frivillig likvidation

Læs mere

MIAMI CAFÉ & BAR S.M.B.A.

MIAMI CAFÉ & BAR S.M.B.A. MIAMI CAFÉ & BAR S.M.B.A. Gammeltorv 16 1457 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2018 Simran

Læs mere

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018

STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018 HOLDINGSE Strandgade 1401 Køben 36021632 HOLDINGSELSKABET HBR AF 1/10 2013 APS STRANDGADE 12, 1401 KØBENHAVN K ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2017-30. SEPTEMBER 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på

Læs mere

GK AGIO ApS. Årsrapport for CVR-nr Stensballe Strandvej Horsens

GK AGIO ApS. Årsrapport for CVR-nr Stensballe Strandvej Horsens GK AGIO ApS Stensballe Strandvej 195 8700 Horsens CVR-nr. 26 73 91 95 Årsrapport for 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/03 2016 Gert Kristiansen Dirigent

Læs mere

GREENSPEAK ApS. Vermundsgade København Ø. Årsrapport 1. oktober september 2018

GREENSPEAK ApS. Vermundsgade København Ø. Årsrapport 1. oktober september 2018 GREENSPEAK ApS Vermundsgade 13 2100 København Ø Årsrapport 1. oktober 2017-30. september 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 09/02/2019 Anders Bøgeløv

Læs mere

ABC Bilimport & Eksport ApS. Årsrapport 1. januar december 2017

ABC Bilimport & Eksport ApS. Årsrapport 1. januar december 2017 Lergravsvej 60 2300 København S CVR-nr. 36049189 Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 6. februar

Læs mere

Multa ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review)

Multa ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) Østergade 32 4970 Rødby CVR-nr. 35049096 Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) 2. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23-06-2015

Læs mere

Ramsbæk Invest ApS. Ben Websters Vej 38, København SV. Årsrapport 1. januar december 2017

Ramsbæk Invest ApS. Ben Websters Vej 38, København SV. Årsrapport 1. januar december 2017 Ramsbæk Invest ApS Ben Websters Vej 38, 2 8 2450 København SV Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018 Jeppe

Læs mere

Juridisk Kontor CPH ApS. Årsrapport 2015/16

Juridisk Kontor CPH ApS. Årsrapport 2015/16 Palægade 3, 4. th. 1261 København K CVR-nr. 32478786 Årsrapport 2015/16 7. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14. marts 2017 Johnny Hast Hansen

Læs mere

CØP A/S. Klosteralleen Ringsted. Årsrapport 1. maj april 2018

CØP A/S. Klosteralleen Ringsted. Årsrapport 1. maj april 2018 CØP A/S Klosteralleen 6 4100 Ringsted Årsrapport 1. maj 2017-30. april 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/10/2018 Carsten Øhauge Pedersen Dirigent

Læs mere

Carsten Stamp Lambæk Holding ApS. Årsrapport for 2012

Carsten Stamp Lambæk Holding ApS. Årsrapport for 2012 Carsten Stamp Lambæk Holding ApS Edith Rodes Vej 14, 7430 Ikast CVR-nr. 26 90 60 91 Årsrapport for 2012 10. regnskabsår Til Erhvervsstyrelsen Nærværende årsrapport er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Marianne Hvid Holding ApS

Marianne Hvid Holding ApS Marianne Hvid Holding ApS Kongevej 72, st. 6400 Sønderborg CVR-nr. 36 46 67 82 Årsrapport for 2016 Opstillet uden revision eller review Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

HIGH CLASS RACING ApS

HIGH CLASS RACING ApS HIGH CLASS RACING ApS Følfodvej 3 9310 Vodskov Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/12/2017 Søren Fjorback Dirigent

Læs mere

RISIKA ApS. Bredgade 33C 1260 København K. Årsrapport 1. juli december 2017

RISIKA ApS. Bredgade 33C 1260 København K. Årsrapport 1. juli december 2017 RISIKA ApS Bredgade 33C 1260 København K Årsrapport 1. juli 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Nicolai Rasmussen Dirigent

Læs mere

Præstensgaard Holding ApS Mosehøjvej 18, 2920 Charlottenlund

Præstensgaard Holding ApS Mosehøjvej 18, 2920 Charlottenlund Præstensgaard Holding ApS Mosehøjvej 18, 2920 Charlottenlund CVR-nr. 35 47 53 03 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Thomsen 2016 Holding ApS

Thomsen 2016 Holding ApS Thomsen 2016 Holding ApS Skæring Skolevej 157 8250 Egå Årsrapport 1. juli 2015-30. juni 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/11/2016 Klaus Kimose Thomsen

Læs mere

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæring om review af årsregnskabet 3. Ledelsesberetning 4

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæring om review af årsregnskabet 3. Ledelsesberetning 4 Vindegade 75 ApS Kottesgade 13 5000 Odense C CVR-nr. 35377530 Årsrapport 2017 Godkendt på selskabets generalforsamling, den 10.04.2018 Dirigent Navn: Mogens Tveskov Vindegade 75 ApS Indholdsfortegnelse

Læs mere

HOLDINGSELSKABET JMI AF 15/ ApS

HOLDINGSELSKABET JMI AF 15/ ApS HOLDINGSELSKABET JMI AF 15/1 2009 ApS Sitkagranvej 13 9800 Hjørring Årsrapport 1. oktober 2017-30. september 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 03/01/2019

Læs mere

MCS Invest Fond 1 K/S

MCS Invest Fond 1 K/S Navervej 16 C, 7000 Fredericia CVR-nr. 36 46 46 90 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 08/06 2018 Henrik

Læs mere

Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej 400 Randers NV CVR-nr Årsrapport 2018

Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej 400 Randers NV CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89414141 Telefax 89414243 www.deloitte.dk Foreningen Ådalen Retræte Gl. Viborgvej

Læs mere

AROS ADMINISTRATOR ApS

AROS ADMINISTRATOR ApS AROS ADMINISTRATOR ApS Terp Skovvej 111 8270 Højbjerg Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/05/2018 Palle Neistskov

Læs mere

A Mean Joe ApS Rislundvej 7, 8240 Risskov

A Mean Joe ApS Rislundvej 7, 8240 Risskov A Mean Joe ApS Rislundvej 7, 8240 Risskov CVR-nr. 38 42 88 37 Årsrapport 16. februar - 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13. juni 2018.

Læs mere

DEN FORENEDE GRUPPE KØBENHAVN IVS

DEN FORENEDE GRUPPE KØBENHAVN IVS DEN FORENEDE GRUPPE KØBENHAVN IVS Produktionsvej 1 2600 Glostrup Årsrapport 4. juli 2014-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2016 Juliett

Læs mere

ONEHAPPYFAMILY ApS. Nydamsvej Hørning. Årsrapport 1. januar december 2017

ONEHAPPYFAMILY ApS. Nydamsvej Hørning. Årsrapport 1. januar december 2017 ONEHAPPYFAMILY ApS Nydamsvej 19 8362 Hørning Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Marianne From Laursen

Læs mere

Kimco International ApS Miravej 10, 7100 Vejle. Årsrapport regnskabsår

Kimco International ApS Miravej 10, 7100 Vejle. Årsrapport regnskabsår Miravej 10, 7100 Vejle CVR-nr. 34802734 Årsrapport 2016 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29. juni 2017 Flemming Kops Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet. Semesterbeskrivelse for 1. semester på HDR

Semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet. Semesterbeskrivelse for 1. semester på HDR Semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse for 1. semester på HDR Oplysninger om semesteret Skole: AAU Executive Studienævn: MBA- og HD-studienævnet Studieordning:

Læs mere

BKF & P ApS. Maglegårdsvej Brøndby Strand. Årsrapport 1. januar december 2017

BKF & P ApS. Maglegårdsvej Brøndby Strand. Årsrapport 1. januar december 2017 BKF & P ApS Maglegårdsvej 15 2660 Brøndby Strand Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2018 Michael Plesner

Læs mere

SkatteInform Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Årsrapport 2017

SkatteInform Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Årsrapport 2017 CVR-nr. 35394206 Årsrapport 2017 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-05-2018 Inge Nilsson Dirigent Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning

Læs mere

Ulfix ApS under frivillig likvidation Østre Havnepromenade 26, 2. tv., 9000 Aalborg

Ulfix ApS under frivillig likvidation Østre Havnepromenade 26, 2. tv., 9000 Aalborg Ulfix ApS under frivillig likvidation Østre Havnepromenade 26, 2. tv., 9000 Aalborg CVR-nr. 31 93 41 92 Årsrapport 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

SYVSTEN KRO INVEST ApS

SYVSTEN KRO INVEST ApS SYVSTEN KRO INVEST ApS Ålborgvej 439, st tv 9352 Dybvad Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 11/06/2018 Liselotte

Læs mere

Revirk Rådgivning ApS (Rudaras Comp ApS)

Revirk Rådgivning ApS (Rudaras Comp ApS) Revirk Rådgivning ApS (Rudaras Comp ApS) CVR-nr. 30 81 89 97 Årsrapport for perioden 1. juni 2014 til 31. maj 2015 (8. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS. Årsrapport for 2016

Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS. Årsrapport for 2016 Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS Mariane Thomsens Gade 1C, 3, 8000 Aarhus C Årsrapport for 2016 CVR-nr. 35 80 82 21 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

CHRISTIAN DATE GADEBERG HOLDING APS UNDER TVANGSOPLØSNING ØRSTEDSVEJ 10, 8660 SKANDERBORG 2014/15

CHRISTIAN DATE GADEBERG HOLDING APS UNDER TVANGSOPLØSNING ØRSTEDSVEJ 10, 8660 SKANDERBORG 2014/15 Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 CHRISTIAN DATE GADEBERG HOLDING APS UNDER TVANGSOPLØSNING

Læs mere

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018

BUSINESS 88 ApS. Center Boulevard København S. Årsrapport 1. juli juni 2018 BUSINESS 88 ApS Center Boulevard 5 2300 København S Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2018 thorbjørn henriksen

Læs mere

JYDSK BOLIG A/S. Årsrapport for 2017/18. Toftebjerg Alle Løgstør. CVR-nr (24. regnskabsår)

JYDSK BOLIG A/S. Årsrapport for 2017/18. Toftebjerg Alle Løgstør. CVR-nr (24. regnskabsår) JYDSK BOLIG A/S Toftebjerg Alle 6 9670 Løgstør CVR-nr. 18 70 41 96 Årsrapport for 2017/18 (24. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27. februar

Læs mere

MD Thai Cucine ApS. Knabrostræde København K. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018

MD Thai Cucine ApS. Knabrostræde København K. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018 MD Thai Cucine ApS Knabrostræde 3 1210 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 19/09/2018 Kritsakda Suraphut Dirigent Side 2 af 11 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Murerfirmaet Jens M S.M.B.A. Årsrapport for 2013

Murerfirmaet Jens M S.M.B.A. Årsrapport for 2013 c/o Peter Esbensen, A.F. Beyers Vej 20 C 2720 Vanløse CVR-nr. 34617066 Årsrapport for 2013 2. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. maj 2014

Læs mere

MATADOR EJENDOMME APS

MATADOR EJENDOMME APS Tlf: 76 97 37 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab vejen@bdo.dk Ådalen 13 A, 1. www.bdo.dk DK-6600 Vejen CVR-nr. 20 22 26 7020222670 MATADOR EJENDOMME APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2012 Årsrapporten

Læs mere

Sportigan Støvring Holding ApS Volsted Skolevej Støvring CVR-nr Årsrapport 2016

Sportigan Støvring Holding ApS Volsted Skolevej Støvring CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk Sportigan Støvring Holding ApS Volsted Skolevej

Læs mere

Jørgensen og Andersen Ejendomme ApS CVR-nr Hvidovregade 25 B 2650 Hvidovre. Årsrapport 2015/16. Dirigent

Jørgensen og Andersen Ejendomme ApS CVR-nr Hvidovregade 25 B 2650 Hvidovre. Årsrapport 2015/16. Dirigent Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Jørgensen og Andersen Ejendomme

Læs mere

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæring om review af årsregnskabet 3. Ledelsesberetning 4

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæring om review af årsregnskabet 3. Ledelsesberetning 4 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk TA Capital ApS Kottesgade 13 5000 Odense

Læs mere

Søndervang Hobro Holding ApS Kirkegaardsvej 11, 9500 Hobro CVR-nr

Søndervang Hobro Holding ApS Kirkegaardsvej 11, 9500 Hobro CVR-nr Kirkegaardsvej 11, 9500 Hobro CVR-nr. 34 04 79 52 Årsrapport for regnskabsåret 01.05.15-30.04.16 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 08.07.16 Morten Nymann Pedersen Dirigent

Læs mere

Blå Ekstra Holding ApS Nøddevej 8, 3060 Espergærde

Blå Ekstra Holding ApS Nøddevej 8, 3060 Espergærde Blå Ekstra Holding ApS Nøddevej 8, 3060 Espergærde CVR-nr. 36 05 88 46 Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 4. december

Læs mere

Copenhagen Bethel Missionary Baptist Church Lærdalsgade 7, 1. th København S. CVR.nr Årsrapport 2018

Copenhagen Bethel Missionary Baptist Church Lærdalsgade 7, 1. th København S. CVR.nr Årsrapport 2018 Copenhagen Bethel Missionary Baptist Church side 1 Copenhagen Bethel Missionary Baptist Church Lærdalsgade 7, 1. th. 2300 København S CVR.nr 29998248 Årsrapport 2018 Godkendt på menighedsmødet den Dirigent

Læs mere

ADVIEW APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 20. marts Jacob F.

ADVIEW APS. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 20. marts Jacob F. Tlf: 96 34 73 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab aalborg@bdo.dk Visionsvej 51 www.bdo.dk DK-9000 Aalborg CVR-nr. 20 22 26 7020222670 ADVIEW APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2013 Årsrapporten er fremlagt

Læs mere

REVI-FINANS ApS. Tjørnebakken 5B 8541 Skødstrup. Årsrapport 1. juli juni 2017

REVI-FINANS ApS. Tjørnebakken 5B 8541 Skødstrup. Årsrapport 1. juli juni 2017 REVI-FINANS ApS Tjørnebakken 5B 8541 Skødstrup Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/11/2017 Hans-Georg Christensen

Læs mere

HARALD AUTO A/S. Gammel Højmevej Odense SV. Årsrapport 1. januar december 2017

HARALD AUTO A/S. Gammel Højmevej Odense SV. Årsrapport 1. januar december 2017 HARALD AUTO A/S Gammel Højmevej 30 5250 Odense SV Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/05/2018 Peter Lambert

Læs mere

REVISIONSFIRMAET HANNE OG ERLING LUND ApS

REVISIONSFIRMAET HANNE OG ERLING LUND ApS REVISIONSFIRMAET HANNE OG ERLING LUND ApS Vestergade 23 7323 Give Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/07/2018

Læs mere

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens Næss Invest ApS Næsset 13 8700 Horsens CVR-nr. 26 53 44 61 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/05 2018 Benthe Midtgaard Dirigent Næss

Læs mere

KAB-Holding15 ApS CVR-nr Billedvej Nordhavn. Årsrapport 2015/16

KAB-Holding15 ApS CVR-nr Billedvej Nordhavn. Årsrapport 2015/16 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk KAB-Holding15 ApS CVR-nr. 37351431

Læs mere

KØNG BORGERFORENING. Årsrapport 2011

KØNG BORGERFORENING. Årsrapport 2011 KØNG BORGERFORENING CVR nr. 69 67 52 12 Årsrapport 2011 Algade 76, 4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166 e-mail: vordingborg@rsmplus.dk, www.rsmplus.dk CVR-nr. 43622811 (Hjemsted:

Læs mere

OBTON SOLENERGI ROMA KOMPLEMENTARANPARTSSELSKAB

OBTON SOLENERGI ROMA KOMPLEMENTARANPARTSSELSKAB OBTON SOLENERGI ROMA KOMPLEMENTARANPARTSSELSKAB Silkeborgvej 2 8000 Aarhus C Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Roskilde Vækst IVS. Landlystvej Fredericia. Årsrapport 21. november december 2017

Roskilde Vækst IVS. Landlystvej Fredericia. Årsrapport 21. november december 2017 Roskilde Vækst IVS Landlystvej 1 7000 Fredericia Årsrapport 21. november 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/06/2018 Poul-Erik Filtenborg

Læs mere

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17 IA Invest ApS Vestervangen 6, Skt Klemens, 5260 Odense S Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 1/7-30/6) CVR-nr. 32 83 91 34 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

CNR Holding ApS. Årsrapport 1. oktober marts 2017

CNR Holding ApS. Årsrapport 1. oktober marts 2017 Ringager 28 2605 Brøndby CVR-nr. 37222682 Årsrapport 1. oktober 2015-31. marts 2017 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. juli 2017 Christian

Læs mere

Psykiater Anne Lise Jensen ApS. Årsrapport for 2012

Psykiater Anne Lise Jensen ApS. Årsrapport for 2012 Kærlodden 37 2760 Måløv CVR-nr. 31767237 Årsrapport for 2012 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21. maj 2013 Anne Lise Jensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

HH Agro Holding ApS Hornum Søvej Støvring CVR-nr Årsrapport 2016

HH Agro Holding ApS Hornum Søvej Støvring CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk HH Agro Holding ApS Hornum Søvej 19 9530 Støvring

Læs mere

The Factory Music ApS

The Factory Music ApS The Factory Music ApS Østergade 17, 2 1100 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2018 Jamal Abdul

Læs mere

Ocean Hills ApS. Årsrapport for 2015

Ocean Hills ApS. Årsrapport for 2015 Vibevej 50 7330 Brande CVR-nr. 36907142 Årsrapport for 2015 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-05-2016 Kim Tranholm Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

K.H. ApS. Nørrebrogade 18, 1 tv 8000 Aarhus C. Årsrapport 1. januar december 2017

K.H. ApS. Nørrebrogade 18, 1 tv 8000 Aarhus C. Årsrapport 1. januar december 2017 K.H. ApS Nørrebrogade 18, 1 tv 8000 Aarhus C Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/03/2018 Kristoffer Nikolaj

Læs mere

L.L.M. HOLDING ApS Krofennen Varde CVR-nr Årsrapport 2017

L.L.M. HOLDING ApS Krofennen Varde CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postbox 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk L.L.M. HOLDING ApS Krofennen 11 6800 Varde CVR-nr.

Læs mere

ApS KBUS 17 nr Vesterbrogade 33, 1620 København V. Årsrapport for

ApS KBUS 17 nr Vesterbrogade 33, 1620 København V. Årsrapport for ApS KBUS 17 nr. 3683 Vesterbrogade 33, 1620 København V Årsrapport for 2017 CVR-nr. 28 12 92 03 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 8. juni 2018. Michael Havemann

Læs mere

SETHI EJENDOMME III ApS

SETHI EJENDOMME III ApS SETHI EJENDOMME III ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/05/2014 Faisel Sethi Dirigent Side 2 af 11 Indhold

Læs mere

LNM Holding ApS. Smallegade 34, 1. tv Frederiksberg. CVR. nr.: ÅRSRAPPORT 1. januar 2017 til 31. december 2017

LNM Holding ApS. Smallegade 34, 1. tv Frederiksberg. CVR. nr.: ÅRSRAPPORT 1. januar 2017 til 31. december 2017 Smallegade 34, 1. tv. 2000 Frederiksberg CVR. nr.: 32769691 ÅRSRAPPORT 1. januar 2017 til 31. december 2017 Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2018 Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger

Læs mere

LH HANDEL & LOGISTIK ApS

LH HANDEL & LOGISTIK ApS LH HANDEL & LOGISTIK ApS Gestenvej 33 6600 Vejen Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2017 Lars Erik Højbjerg

Læs mere

Invest Birk & Bang ApS Visbjerg Hegn Mårslet CVR-nr Årsrapport 2017

Invest Birk & Bang ApS Visbjerg Hegn Mårslet CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Østre Havnepromenade 26, 4. sal 9000 Aalborg Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk Invest Birk & Bang ApS Visbjerg Hegn

Læs mere

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17

Revisorerne Bastian og Krause. Årsrapport 2016/17 Registrerede revisorer ApS Guldborgvej 8 st. tv. 2000 Frederiksberg CVR-nr. 27335616 Årsrapport 2016/17 14. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Årsrapport for 2016/ (1. regnskabsår)

Årsrapport for 2016/ (1. regnskabsår) Årsrapport for 2016/17 28.10.16-30.06.17 (1. regnskabsår) Bygman IVS H. C. Ørsteds Vej 50 C, 1 1879 Frederiksberg C CVR-nr. 38139886 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Fyrværco Import A/S Niels Bohrs Vej 24, 8670 Låsby

Fyrværco Import A/S Niels Bohrs Vej 24, 8670 Låsby Fyrværco Import A/S Niels Bohrs Vej 24, 8670 Låsby CVR-nr. 21 48 42 02 Årsrapport 1. juni 2017-31. maj 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. oktober

Læs mere

P.O.K. Holding ApS CVR-nr

P.O.K. Holding ApS CVR-nr P.O.K. Holding ApS CVR-nr. 21 27 62 35 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20. februar 2014. Per Oddershede Kanstrup Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bangs Have Selskabet af 1911 ApS Strandparken Bandholm. CVR-nr:

Bangs Have Selskabet af 1911 ApS Strandparken Bandholm. CVR-nr: Strandparken 21 4941 Bandholm CVR-nr: 24 04 10 18 INTERNT ÅRSREGNSKAB 1. januar - 31. december 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning... 3 Ledelsesberetning mv. Ledelsesberetning... 5 Internt

Læs mere

LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade København S CVR-nr Årsrapport

LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade København S CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade

Læs mere

Blyde Holding ApS. Årsrapport for 2017

Blyde Holding ApS. Årsrapport for 2017 Blyde Holding ApS Sørupvej 72, 3480 Fredensborg Årsrapport for 2017 CVR-nr. 28 15 98 89 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/6 2018 Jørgen Nielsen Dirigent

Læs mere

Flexi Holding af 2007 ApS

Flexi Holding af 2007 ApS Flexi Holding af 2007 ApS Hjejlevej 10, 7480 Vildbjerg CVR-nr. 31 25 76 97 Årsrapport for 2012/13 6. regnskabsår Til Erhvervsstyrelsen Nærværende årsrapport er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

FREDERIKSHAVN ERHVERVSFORENING SILOVEJ 8, 9900 FREDERIKSHAVN ÅRSRAPPORT 1. JANUAR DECEMBER 2017

FREDERIKSHAVN ERHVERVSFORENING SILOVEJ 8, 9900 FREDERIKSHAVN ÅRSRAPPORT 1. JANUAR DECEMBER 2017 Tlf.: 96 20 76 00 frederikshavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Rimmens Alle 89 DK-9900 Frederikshavn CVR-nr. 20 22 26 70 FREDERIKSHAVN ERHVERVSFORENING SILOVEJ 8, 9900 FREDERIKSHAVN

Læs mere

NNC APS. Suomisvej Frederiksberg C. Årsrapport 6. december december 2017

NNC APS. Suomisvej Frederiksberg C. Årsrapport 6. december december 2017 NNC APS Suomisvej 4 1927 Frederiksberg C Årsrapport 6. december 2016-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/03/2018 Pernille Molin Rasmussen

Læs mere

Thai Køkken & Butik ApS

Thai Køkken & Butik ApS Thai Køkken & Butik ApS Silkeborgvej 27 7400 Herning Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/06/2017 Henrik Linde

Læs mere

KLAUS MØLLER HOLDING ApS Vinkelvej Viborg CVR-nr Årsrapport 2018

KLAUS MØLLER HOLDING ApS Vinkelvej Viborg CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk KLAUS MØLLER HOLDING ApS Vinkelvej

Læs mere

Martin V. Olsen Holding ApS. Årsrapport for 2014

Martin V. Olsen Holding ApS. Årsrapport for 2014 Mølleåparken 57, 2 f 2800 Kongens Lyngby CVR-nr. 31744229 Årsrapport for 2014 6. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27. januar 2015 Martin Vesterskov

Læs mere

SKÆLSKØR BOLIG A/S under frivillig likvidation Bag Haverne Køge CVR-nr Årsrapport 2017

SKÆLSKØR BOLIG A/S under frivillig likvidation Bag Haverne Køge CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Ndr. Ringgade 70A 4200 Slagelse Telefon 58 55 82 00 Telefax 58 55 82 01 www.deloitte.dk SKÆLSKØR BOLIG A/S under frivillig likvidation

Læs mere

JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS

JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS Absalonsgade 31 8000 Aarhus C Årsrapport 1. juli 2014-30. juni 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/12/2015 Henrik Aaen

Læs mere

FC regnskab Godkendt Revisionsanpartsselskab

FC regnskab Godkendt Revisionsanpartsselskab FC regnskab Godkendt Revisionsanpartsselskab Bekkasinvej 10 2900 Hellerup Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018

Læs mere

4audit rådgivning ApS. Årsrapport 2015/16

4audit rådgivning ApS. Årsrapport 2015/16 Goldschmidtsvænget 6 5230 Odense M CVR-nr. 34054657 Årsrapport 2015/16 5. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 6. december 2016 Johnny Hast Hansen

Læs mere

Dragstrupvej 50 I ApS

Dragstrupvej 50 I ApS Dragstrupvej 50 I ApS CVR-nr. 34 09 37 41 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2014 (4. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/01

Læs mere

Chr. Olesen Finans ApS. Årsrapport for 2017/18

Chr. Olesen Finans ApS. Årsrapport for 2017/18 Chr. Olesen Finans ApS Fjerritslevvej 9, Aggersund, 9670 Løgstør Årsrapport for 2017/18 (regnskabsår 1/5-30/4) CVR-nr. 28 33 23 19 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

FLEXMAN RENT ApS. Erhvervsparken Ebeltoft. Årsrapport 1. januar december 2016

FLEXMAN RENT ApS. Erhvervsparken Ebeltoft. Årsrapport 1. januar december 2016 FLEXMAN RENT ApS Erhvervsparken 17 8400 Ebeltoft Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/07/2017 Leo Larsen Dirigent

Læs mere

Dragstrupvej 50 I ApS

Dragstrupvej 50 I ApS Dragstrupvej 5 I ApS CVR-nr. 34 9 37 41 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 216 (6. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24. maj

Læs mere

Dan Høyer ApS Bernstorffsvej Hellerup CVR-nr Årsrapport 2016

Dan Høyer ApS Bernstorffsvej Hellerup CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Dan Høyer ApS Bernstorffsvej 116

Læs mere

GF - Nordsjælland/Storkøbenhavn F.M.B.A

GF - Nordsjælland/Storkøbenhavn F.M.B.A Dansk Revision Herlev Godkendt revisionspartnerselskab Lyskær 1, 3 tv. 2730 Herlev Herlev@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 59 45 48 00 Telefax: +45 59 45 48 01 CVR: DK 28 85 33 43 Bank:

Læs mere

HS Revision & Rådgivning Komplementarrevisionsanpartsselskab

HS Revision & Rådgivning Komplementarrevisionsanpartsselskab godkendt revisionspartnerselskab Torvegade 7 DK-9490 Pandrup hs@hsrevi.dk www.hsrevi.dk Telefon: +45 99 73 03 00 CVR: DK 36 92 02 89 Bank: 9070 0450042145 Torvegade 7 9490 Pandrup CVR-nummer 36919485 Årsrapport

Læs mere

B&MG ApS Marienlystvej Silkeborg CVR-nr Årsrapport

B&MG ApS Marienlystvej Silkeborg CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk B&MG ApS Marienlystvej 39 8600 Silkeborg

Læs mere

Henrik Ritter Holding ApS Broenge Ishøj CVR-nr Årsrapport 2017

Henrik Ritter Holding ApS Broenge Ishøj CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Henrik Ritter Holding ApS Broenge 2

Læs mere