BARNETS VEN INTRO TIL KOORDINERENDE MEDLEMMER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BARNETS VEN INTRO TIL KOORDINERENDE MEDLEMMER"

Transkript

1 BARNETS VEN INTRO TIL KOORDINERENDE MEDLEMMER

2 Velkommen som koordinerende medlem i Barnets Ven! Et stort og varmt velkommen til den koordinerende gruppe i Barnets Ven! Vi er rigtig glade for, at du har lyst til at blive en del af det vigtige arbejde i et af Danmarks største rollemodelsprojekter. Som nyt koordinerende medlem i Barnets Ven er du blevet tildelt en mentor som vil guide dig godt igennem din første tid i projektet. Din mentor vil følge dig tæt indtil du føler dig fuldstændig tryg ved alle projektets arbejdsopgaver og arbejdsgange.

3 Velkommen som koordinerende medlem i Barnets Ven! Du vil nu blive introduceret til følgende elementer af projektet: Den koordinerende gruppes rolle i Barnets Ven Dine arbejdsopgaver som koordinerende medlem i Barnets Ven Red Barnet Ungdoms forventninger til koordinerende medlemmer i Barnets Ven Sekretariatets funktion i Barnets Ven Din RBU-mail og den koordinerende gruppes kommunikation i Barnets Ven Centrale projektdokumenter i Barnets Ven: Intranettet Centrale projektdokumenter i Barnets Ven: Google Drevet - Din By Introduktion til Red Barnet Ungdoms projektportal

4 Den koordinerende gruppes rolle i Barnets Ven Den koordinerende gruppe varetager den lokale drift og udvikling af Barnets Ven i tæt samarbejde med Red Barnet Ungdoms Sekretariat. Den koordinerende gruppe løfter en lang række centrale arbejdsopgaver, som er utrolig vigtige for den fortsatte udvikling af Barnets Ven. Den koordinerende gruppe består typisk af 4-5 frivillige koordinerende medlemmer, som deler ansvaret og arbejdsopgaverne imellem sig alt efter deres kompetencer og interesser.

5 Dine arbejdsopgaver som koordinerende medlem i Barnets Ven! Som medlem af den koordinerende gruppe vil du blandt andet få ansvaret for at introducere nye rollemodeller til projektet, introducere børn og rollemodeller for hinanden, støtte op om rollemodeller og planlægge arrangementer for projektets rollemodeller og børn. Dine primære opgaver som koordinerende medlem vil derfor være: At afholde infosamtaler At afholde matchmøder At være kontaktperson for match At planlægge og afholde fællesarrangementer At planlægge og afholde supervision

6 Dine arbejdsopgaver som koordinerende medlem i Barnets Ven! 1. At afholde infosamtaler: Formålet med infosamtalerne er at informere rollemodellerne yderligere til Barnets Ven, få formidlet Red Barnet Ungdoms krav og forventninger til frivillige rollemodeller og få yderligere information omkring rollemodellernes forventninger og interesser. Som koordinerende medlem er det også din mulighed for at vurdere om rollemodellerne er klar til det ansvar, der medfølger som rollemodel i Barnets Ven. Til infomøderne er det vigtigt at få indhentet både børneattest og frivilligkontrakt. 2. At afholde matchmøder: Formålet med matchmøderne er at præsentere rollemodellen og matchbarnet/familien for hinanden, så de kan lære hinanden lidt bedre at kende, så de forhåbentligt har lyst til at ses på egen hånd. Din rolle som koordinerende medlem er at være med til at facilitere mødet, samt følge op både hos familien og rollemodellen 2 dage efter mødet. Til matchmøder er det vigtigt at få indhentet samtykkeerklæring og fototilladelse (hvis familien tillader det) samt fototilladelse mellem rollemodel og familien.

7 Dine arbejdsopgaver som koordinerende medlem i Barnets Ven! 3. At være kontaktperson for match I løbet af din tid som koordinerende medlem bliver du kontaktperson for et antal match i Barnets Ven. Du vil være den primære kontakt til de match, herunder familie og rollemodel, som du har. Det vil sige, at det er dig, som de kontakter, hvis de oplever udfordringer i deres match. Derudover er det også dig, der står for at følge op på dine match ved at lave opfølgende opkald i henholdsvis februar, maj og november, hvor du både ringer ud til familien og til rollemodellen. Desuden sender du en månedlig sms til rollemodellen for at høre, om alt går som det skal. VIGTIGT: hvis der under disse opkald, fremkommer informationer som kan påvirke matchets fremtid f.eks. hvis matchet ikke kører særligt godt, så er det vigtigt at følge op på det evt. med en sekretariatsansat.

8 Dine arbejdsopgaver som koordinerende medlem i Barnets Ven! 4. At planlægge og afholde fællesarrangementer Sammen med de øvrige koordinerende medlemmer kommer du til at stå for at arrangere mindst to årlige fællesarrangementer for projektets rollemodeller og deres matchbørn. Eksempler på fællesarrangementer kan være juleklipsdag, tur i Sommerland, tur på museum, tur i Zoologisk Have. Derudover står den koordinerende gruppe også for fællesarrangementer kun for rollemodellerne f.eks. en julefrokost eller en sommerfest. 5. At planlægge og afholde supervision Som medlem af den koordinerende gruppe vil du være med til at planlægge og afholde supervision for projektets rollemodeller. Selve supervisionen forestås dog af en ekstern supervisor. Supervision skal afholdes minimum 2 gange årligt.

9 Red Barnet Ungdoms forventninger til koordinerende medlemmer i Barnets Ven Red Barnet Ungdom har følgende forventninger til dig som koordinerende medlem i Barnets Ven: Aktiv deltagelse i møder, både med de resterende koordinerende medlemmer og de sekretariatsansatte Løbende tjek af henvendelser til din RBU mail svar tilbage inden for en uge på henvendelser. 2-6 timers arbejde om ugen (ferie/eksamensperioder er undtaget) Overholdelse af RBU's samværspolitik samt retningslinjer for afholdelse af udgifter(se dokumentet 'Retningslinjer for afholdelse af udgifter, findes på Intranettet og BV s samværspolitik).

10 Sekretariatets funktion i Barnets Ven Sekretariatets ansatte på Barnets Ven står bl.a. for: Behandlingen af indkomne ansøgninger fra nye rollemodeller Behandlingen af indkomne ansøgninger fra børn Koordineringen af matchmøder Afholdelse af uddannelsesdage Etablering/vedligeholdelse af samarbejdsaftaler med lokale aktører Hvis du bliver i tvivl om arbejdsfordelingen mellem jer som koordinerende medlemmer og de sekretariatsansatte, så læs pjecen 'BV-ARBEJDSDELING MELLEM FRIVILLIGE OG ANSATTE' (er på Intranettet).

11 Din RBU-mail og den koordinerende gruppes kommunikationen i Barnets Ven I forbindelse med din opstart som koordinerende medlem i Barnets Ven vil du få tilsendt en mail med loginoplysningerne til din RBU-mail. Du modtager alt post på din egen RBU-mail. Størstedelen af kommunikationen mellem dig og de øvrige koordinerende medlemmer vil formentlig foregå på Facebook, hvor du vil blive tilkoblet den relevante gruppe.

12 De centrale dokumenter i Barnets Ven: Intranettet I forbindelse med din opstart som koordinerende medlem kan du finde alle relevante dokumenter på vores Intranet. Intranettet findes via vores hjemmeside redbarnetungdom.dk, hvor man i højre hjørne klikker på For Medlemmer. Her går du ind under For Projektaktive og vælger Barnets Ven (KG). Der er en række vigtige opdelinger: 1. Medbringes til infosamtaler Alt der skal bruges til infosamtaler, foruden den trykte folder Frivillighåndbog. De nuværende KG-medlemmer vil sætte dig ind i dette. 2. Medbringes til matchmøder Alt der skal bruges til matchmøder, foruden pjecen Lad os være venner og Planetbogen. De nuværende KG-medlemmer vil sætte dig ind i dette.

13 De centrale dokumenter i Barnets Ven: Intranettet 3. Praktiske dokumenter Her findes vigtige dokumenter såsom 'udgiftsafregning', 'retningslinjer vedrørende afholdelse af udgifter. De øvrige koordinerende medlemmer vil sætte dig ind i disse dokumenter samt forklare dig hvordan de skal udfyldes. 4. Beskrivelse af projektet Her findes dokumenter, der kan hjælpe dig med at klarlægge, hvad projektet går ud på samt være med til at give en forståelse af arbejdsdelingen mellem sekretariatsansatte og dig som koordinerende medlem.

14 De centrale dokumenter i Barnets Ven: Google Drevet - Din by! I forbindelse med din opstart som koordinerende medlem vil du få tilsendt en invitation til en by-specifik mappe på vores Google Drev. I den mappe findes alt hvad der er relevant for projektet dit netop din by. Matchkartotek I denne mappe finder du følgende undermapper: Igangværende match er mappen hvor alle match er oplyst. Det er de sekretariatsansatte, der står for at opdatere denne. Nederst på siden er der fanen matchstatus, som er her, hvor du som KG skal skrive ind, når du har fulgt op på de match, du har i henholdsvis februar, maj og november. Afsluttede match er mappen, hvor du kan følge med i hvilke match, der er afsluttet. Det er også her de sekretariatsansatte, der sørger for at opdatere denne.

15 De centrale dokumenter i Barnets Ven: Google Drevet - Din by! Vagtplan I vagtplanen skriver du ind hvilke dage og tidsrum, du er tilgængelig. Når din vagt bliver booket, får du en besked med yderligere information fra den sekretariatsansatte. I starten bliver du tilkoblet en af de øvrige koordinerende medlemmer, så du har en med til dine første infomøder og matchmøder. Du får som udgangspunkt besked om en booking minimum 5 dage i forvejen du kan dog blive spurgt tættere på, om du stadig har mulighed.

16 Introduktion til Red Barnet Ungdoms projektportal(pp) Dit login til Red Barnet Ungdoms projektportal sendes til dig via mail. Du skal derefter gå ind på I højre hjørne kan du trykke på Projektportalen og derefter logge ind. I projektportalen findes følgende: Oversigt over frivillige Denne oversigt bliver opdateret af de sekretariatsansatte på Barnets Ven. Det er vigtigt at oplyse en sekretariatsansat, hvis en rollemodel ændrer f.eks. telefonnummer. Budget Her er det muligt at få et overblik over hvor mange penge, der er brugt på hvad. Det er vigtigt at holde øje med, at der er balance i budgettet. Matchstatus og statusrapporter Her udfylder KG-gruppen samlet en statusrapport og matchstatus 3 gange årligt (februar, maj/juni og november). Disse statusrapporter er udformet på baggrund af de opfølgende opkald til rollemodeller og forældre, samt jeres oplevelser.

17 Vi håber, at du bliver glad for at være en del af den koordinerende gruppe! Vi håber, at du bliver glad for at være en del af den koordinerende gruppe i Barnets Ven og at du føler dig velkommen! Du er altid velkommen til at henvende dig til Red Barnet Ungdoms sekretariatsansatte, hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp til at løse konkrete arbejdsopgaver! Som koordinerende medlem i Barnets Ven gør du en stor forskel for en masse børn og unge! Vær stolt af det!

ARBEJDSFORDELINGEN ML. FRIVILLIGE OG ANSATTE PÅ BARNETS VEN

ARBEJDSFORDELINGEN ML. FRIVILLIGE OG ANSATTE PÅ BARNETS VEN ARBEJDSFORDELINGEN ML. FRIVILLIGE OG ANSATTE PÅ BARNETS VEN 16.05.2019 MATCHPROCESSEN: Følgende arbejdsdelingen vedr. matchprocessen gælder mellem de koordinerende grupper og ansatte på Barnets Ven: Ansøgningsskemaer:

Læs mere

GUIDE TIL MATCHMØDER I BARNETS VEN

GUIDE TIL MATCHMØDER I BARNETS VEN GUIDE TIL MATCHMØDER I BARNETS VEN Denne guide indeholder retningslinjer, nyttige informationer og gode råd til brug for koordinerende frivillige ved matchmøder hos familier i Barnets Ven. OM MATCHMØDER

Læs mere

PROJEKTLEDERVEJLEDNINGEN

PROJEKTLEDERVEJLEDNINGEN PROJEKTLEDERVEJLEDNINGEN INDHOLD S.01 S.04 VELKOMMEN SOM PROJEKTLEDER! OPGAVE 1: PROJEKTSTYRING - REGISTRERING - AFRAPPORTERING - TILLADELSER - PLANLÆGNING - REKRUTTERING AF FRIVILLIGE - KOMMUNIKATION

Læs mere

GUIDE TIL FACILITERING AF INFORMATIONSMØDER MED NYE ROLLEMODELLER BARNETS VEN

GUIDE TIL FACILITERING AF INFORMATIONSMØDER MED NYE ROLLEMODELLER BARNETS VEN GUIDE TIL FACILITERING AF INFORMATIONSMØDER MED NYE ROLLEMODELLER BARNETS VEN Denne guide er udviklet til at hjælpe jer med afholdelse af informationsmøder for nye rollemodeller og sikre, at vi gør det

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE BARNETS VEN

PROJEKTBESKRIVELSE BARNETS VEN PROJEKTBESKRIVELSE BARNETS VEN 2019 Hvad er Barnets Ven? Barnets Ven er et rollemodelprojekt og en tidlig forebyggende indsats, hvor unge frivillige fra Red Barnet Ungdom mødes med et barn, der har brug

Læs mere

VEJLEDNING I Lokaleansøgning

VEJLEDNING I Lokaleansøgning På disse sider beskrives processen for lokaleansøgning via Foreningsportalen. Ansøgningsprocessen kan beskrives kort med nedenstående punkter: Kladder udfyldes Ansøgning sendes afsted Behandles i diverse

Læs mere

Vejledning - til foreningsoplysninger samt bookinganmodninger

Vejledning - til foreningsoplysninger samt bookinganmodninger Vejledning - til foreningsoplysninger samt bookinganmodninger I denne vejledning kan du finde information om, hvordan du opdaterer din offentlige profil og kontaktoplysninger. Derudover indeholder vejledningen

Læs mere

Vejledning. - generelle sider på foreningsportalen

Vejledning. - generelle sider på foreningsportalen Vejledning - generelle sider på foreningsportalen 01-01-2018 I denne vejledning kan du finde information om, foreningsportalens generelle sider og faner. Indhold 1.0 Foreningsportalens sider... 2 1.1 Forside...

Læs mere

NemBørn. Når der er nyt, skal du orientere dig og om nødvendigt respondere på det, du har modtaget. Kære Forældre

NemBørn. Når der er nyt, skal du orientere dig og om nødvendigt respondere på det, du har modtaget. Kære Forældre Kære Forældre NemBørn Når der er nyt, skal du orientere dig og om nødvendigt respondere på det, du har modtaget. Det du som udgangspunkt skal gøre i NemBørn er: Vi overgår til digital kommunikation Fra

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Vallensbæk Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

KONCEPTBESKRIVELSE. - Adventureklub

KONCEPTBESKRIVELSE. - Adventureklub KONCEPTBESKRIVELSE - Adventureklub Adventureklubben er en idrætsklub for udsatte børn og unge. Gennem forskellige motions- og idrætsaktiviteter er det hensigten at stimulere deres nysgerrighed, styrke

Læs mere

NemBørn. Kære Forældre

NemBørn. Kære Forældre Kære Forældre NemBørn Vi overgår til digital kommunikation Fra d. 4.6.12 får du information om dit barn direkte i vores nye kommunikationskanal NemBørn. Nembørn er daginstitutionernes pendent til Skoleintra,

Læs mere

Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem

Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem Velkommen til Sønderborg Kommunes Online bookingsystem Indhold Intro... 2 Login... 2 Foretag en booking... 5 Booking af Idrætshaller... 6 Booking af øvrige faciliteter... 7 Mine foreningsdata... 7 Mine

Læs mere

VEJLEDNING TIL MØDEBOOKING PÅ WWW.AGROPARK.DK

VEJLEDNING TIL MØDEBOOKING PÅ WWW.AGROPARK.DK Kære lejere. Som I nok alle ved, har vi - efter lejernes ønske om at kunne se, hvilke mødelokaler der er ledige - fået udviklet et booking-modul til Intranettet, hvorfra al booking af mødelokaler fremover

Læs mere

BARNETS VEN FRIVILLIGHÅNDBOG

BARNETS VEN FRIVILLIGHÅNDBOG BARNETS VEN FRIVILLIGHÅNDBOG RED BARNET UNGDOM OM BARNETS VEN VELKOMMEN I BARNETS VEN Vi er glade for, at du har lyst til at være ven med et barn, der har brug for lidt ekstra opmærksomhed og et afbræk

Læs mere

TÅRNBY FORENINGSPORTAL

TÅRNBY FORENINGSPORTAL GUIDE TIL TÅRNBY FORENINGSPORTAL - for foreninger Tårnby Foreningsportal Tårnby Foreningsportal er foreningernes værktøj til booking af faciliteter, indsendelse af dokumentation samt kommunikation med

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

DaluxFM vejledning til leverandører

DaluxFM vejledning til leverandører DaluxFM vejledning til leverandører Indhold Introduktion til DaluxFM... 2 Hvorfor har vi valgt DaluxFM?... 2 Sådan bruger du DaluxFM... 3 Brug af DaluxFM app... 4 Behandling af opgaver... 6 Ansvarlig for

Læs mere

1 Guides til forældrene

1 Guides til forældrene 1 Guides til forældrene 1.1 Vejledninger til forældrene Det er institutionens ansvar at få formidlet til forældrene, hvordan de skal anvende DayCare. 1.1.1 DayCare flyer Flyer en, som er vist nedenfor,

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking 1) Oversigt over indhold af denne vejledning 2) Gå ind på Fritidsportalen i Silkeborg Kommune 3) Klik på en genvej 4) Søg dig frem til en facilitet

Læs mere

Velkomst af nye aktivitetsdeltagere

Velkomst af nye aktivitetsdeltagere Velkomst af nye aktivitetsdeltagere I kan byde børn og unge velkommen i Ungdommens Røde Kors fede fællesskab på mange forskellige måder. Der er ikke noget, der nødvendigvis er rigtigt eller forkert, så

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister Foreningsregister BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige Version 1.0 BRND Foreningsregister version 1.0 / GE 1 AKTIVPORTALEN Foreningsregister Velkommen til brugerguiden for Foreningsregister. Med denne guide

Læs mere

Guide til at eftersende oplysninger ved digital byggeog miljøansøgning

Guide til at eftersende oplysninger ved digital byggeog miljøansøgning Guide til at eftersende oplysninger ved digital byggeog miljøansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygger- eller miljøansøgning

Læs mere

INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO

INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO 9. juli 2018 9. juli 2018 INFO OG GUIDE VEDR. TABULEX FOR FORÆLDRE I TRANBJERGSKOLENS SFO Vi har valgt, at børn, forældre og personale skal bruge Tabulex - et elektronisk komme/gå- og stamkortssystem til

Læs mere

Forældrevejledning til BørneIntra

Forældrevejledning til BørneIntra 1 Forældrevejledning til BørneIntra Introduktion Dit barns daginstitution er begyndt at bruge BørneIntra. Det giver dig som forælder nogle nye muligheder for at følge med i dit barns hverdag. Denne vejledning

Læs mere

Frivillighed i Odense Bibliotekerne- en model

Frivillighed i Odense Bibliotekerne- en model Frivillighed i Odense Bibliotekerne- en model 02-01-2017 Odense Bibliotekerne Kamilla Geisler 0 Indhold 1. Indledning... 2 2. Organisering og fordeling af ansvar i arbejdet med frivillige.... 3 3. Interne

Læs mere

Forældrevejledning til BørneIntra

Forældrevejledning til BørneIntra www.dagtilbudsvendborg.dk 1 Forældrevejledning til BørneIntra 2 Introduktion Dit barns daginstitution er begyndt at bruge BørneIntra. Det giver dig som forælder nogle nye muligheder for at følge med i

Læs mere

Brugervejledning Book et kommunalt lokale

Brugervejledning Book et kommunalt lokale Brugervejledning Book et kommunalt lokale Når foreningen ønsker at benytte et lokale, skal bookingforespørgslen laves på: www.foreningsportalen.esbjergkommune.dk Start med at logge på siden med brugernavn

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Høje-Taastrup Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

GUIDE TIL OPSTART AF LEKTIECAFÉER

GUIDE TIL OPSTART AF LEKTIECAFÉER GUIDE TIL OPSTART AF LEKTIECAFÉER 1 Indhold Hvad er en lektiecafé i Ungdommens Røde Kors?... 4 Hvem kan starte en lektiecafé?... 5 Først skridt: Er der et behov og en samarbejdspartner?... 5 Behovsafdækning...

Læs mere

2019 Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem

2019 Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem FOLKESKOLEDONATIONEN 2019 Vejledning til A.P. Møller Fondens ansøgningssystem 01 Indhold Introduktion 03 Inden I udfylder ansøgningsskemaet 04 Start 05 Ansøgninger 06 Stamdata 07 Ansøgere 08 Projekt 09

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2017

Velkommen til Guldsmeden 2017 Velkommen til Guldsmeden 2017 Et godt forældresamarbejde er med til at skabe tryghed, så alle børn oplever den bedste start i Guldsmeden Under rundvisningen fortæller pædagogen om vores pædagogik og om

Læs mere

Det gode samarbejde - frivillige på arbejdspladsen

Det gode samarbejde - frivillige på arbejdspladsen Det gode samarbejde - frivillige på arbejdspladsen Vejledning Forord Frivillige har i flere år været en del af Fredensborg Kommune. Fredensborg Kommune er glade for samarbejdet med de frivillige og oplever,

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

INDHOLD BARNETS VEN ET PROJEKT MED UDGANGSPUNKT I DET ENKELTE BARN S.04 ER DU FORÆLDER? S.07 HVEM ER BARNET? S.08 VIL DU VÆRE FRIVILLIG? S.

INDHOLD BARNETS VEN ET PROJEKT MED UDGANGSPUNKT I DET ENKELTE BARN S.04 ER DU FORÆLDER? S.07 HVEM ER BARNET? S.08 VIL DU VÆRE FRIVILLIG? S. BARNETS VEN INDHOLD S.04 S.07 S.08 S.13 S.14 BARNETS VEN ET PROJEKT MED UDGANGSPUNKT I DET ENKELTE BARN ER DU FORÆLDER? HVEM ER BARNET? VIL DU VÆRE FRIVILLIG? TIL SAMARBEJDSPARTNERE I BARNETS VEN BARNETS

Læs mere

Kontakt din læringskonsulent. Hvis du skal bruge oplægget til undervisning, har du behov for oplægget i Power Point.

Kontakt din læringskonsulent. Hvis du skal bruge oplægget til undervisning, har du behov for oplægget i Power Point. Kontakt din læringskonsulent Hvis du skal bruge oplægget til undervisning, har du behov for oplægget i Power Point. Pædagogisk personale Formål At du kan anvende og forstå Aula At du får en god forståelse

Læs mere

Tilknyt/agé r som tjénéstéydér

Tilknyt/agé r som tjénéstéydér Tilknyt/agé r som tjénéstéydér En virksomhed/klient kan vælge at tilknytte en tjenesteyder til at varetage opgaverne i LER. Tjenesteyderen kan indberette forsyningsområder og svare på graveanmodninger

Læs mere

Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem

Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem Velkommen til Sønderborg Kommunes online tilskudssystem Indhold Intro... 2 Login... 2 Ansøgning om tilskud... 5 Sønderborgordningen... 6 Lokaletilskud...8 Mine foreningsdata...11 Tilknyt borger... 13 Kontakt

Læs mere

Tennissommerskole i Odder Tennisklub

Tennissommerskole i Odder Tennisklub Tidspunkt Februar/marts Tilmelding til DTF Aktion og kommentarer Mail fra DTF om tennissommerskole. Klubben skal tilmelde sig en tennisskolepakke inden en bestemt dato (medio april). Gør opmærksom på ved

Læs mere

Håndbog i brugen af Mødrehjælpens webmail

Håndbog i brugen af Mødrehjælpens webmail Håndbog i brugen af Mødrehjælpens webmail Senest opdateret 18. november 2015/los Indholdsfortegnelse Generelt... 1 Indstil kompatibilitetsvisning... 2 Login på webmailen... 5 Ændring af adgangskode...

Læs mere

Login-vejledning til Falck MyCare

Login-vejledning til Falck MyCare Login-vejledning til Falck MyCare På grund af den nye persondataforordning (GDPR) om beskyttelse af personfølsomme oplysninger, har vi i Falck Healthcare opgraderet vores bookingsystem Falck MyCare til

Læs mere

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning Byg og Miljø Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

Kom godt i gang www.pengeuge.dk

Kom godt i gang www.pengeuge.dk Kom godt i gang www.pengeuge.dk Denne vejledning gennemgår: 1. Log på med sikkerhedskode (kun til oprettelse af kontaktpersoner) 2. Opret og login kontaktperson 3. Rediger profil og skift password 4. Vælg

Læs mere

Børne Intra Kvik-start-guide til forældre www.dagtilbud-aarhus.dk

Børne Intra Kvik-start-guide til forældre www.dagtilbud-aarhus.dk Dit brugernavn som skal bruges til log in Hvordan kommer jeg på? 1. Åbn din browser til internettet (f.eks. Internet Explorer), i adressefeltet øverst skriver du: 2. Du er nu på Dagtilbud Aarhus hjemmeside.

Læs mere

Foreningsguide. Frederikssund.kultur.egon.dk/forening. EG On Kultur & Fritid

Foreningsguide. Frederikssund.kultur.egon.dk/forening. EG On Kultur & Fritid Foreningsguide Frederikssund.kultur.egon.dk/forening EG On Kultur & Fritid Indhold 1. Login 1. Hvis du har modtaget en invitation 2. Hvis du ikke har modtaget en invitation 2. Foreningsforsiden 3. Administration

Læs mere

1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side2. 2. Opret eller rediger en stillingsprofil Side Tildel stillingsprofil Side 7

1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side2. 2. Opret eller rediger en stillingsprofil Side Tildel stillingsprofil Side 7 6 trin i Kompetenceevaluering i HR-systemet (alle trin har en IT-vejledning, som er trykt i denne mappe og som også ligger på intranettet HTKAlle under ledelsesevaluering) 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet

Læs mere

Introduktion til Fronter

Introduktion til Fronter Introduktion til Fronter Følg med på Fronter og tjek din UCL mail Som studerende I UCL får du automatisk tildelt en mailadresse, som vi konsekvent benytter, når vi kontakter dig. Det er dit ansvar, at

Læs mere

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar Guide Sådan bruger du KampKlar Guide til brug af KampKlar Indholdsfortegnelse... 0 Sådan downloader du app en... 2 Sådan logger du på... 2 Guide til at benytte dit barns log ind... 3 Jeg har ikke mit barns

Læs mere

1 Forside. Side 1 af 15

1 Forside. Side 1 af 15 Side 1 af 15 1 Forside Fra forsiden af Byg & Miljø, er der flere 'indgange' til både mere viden og muligheder for at ansøge. BEMÆRK - På forsiden af Byg & Miljø kan du blive mødt af forskellige fejlmeddelelser,

Læs mere

Opgavekatalog VB Ungdom

Opgavekatalog VB Ungdom Forord: Som nævnt tidligere i Nyhedsbrev 1. udgave har ungdomsudvalget arbejdet på en ny struktur for at lette arbejdsbyrden for udvalgsmedlemmerne, styrke klubben og gøre den mere parat til at udføre

Læs mere

sam- værspolitik Red Barnet Ungdom

sam- værspolitik Red Barnet Ungdom sam- værspolitik Red Barnet Ungdom samværspolitik Red Barnet Ungdoms RED BARNET UNGDOMS SAMVÆRSPOLITIK Enhver borger, som får mistanke om at et barn eller en ung under 18 år udsættes for vanrøgt eller

Læs mere

Giv Liv tilmeldingssystemet

Giv Liv tilmeldingssystemet Giv Liv tilmeldingssystemet Denne guide beskriver hvorledes Giv Liv tilmeldingssystemet fungerer og hvorledes du anvender systemet. Desuden har vi tilføjet en række forslag til, hvordan du kan kontakte

Læs mere

AKTIV FREDENSBORG. Indhold i vejledningen

AKTIV FREDENSBORG. Indhold i vejledningen Indhold i vejledningen AKTIV FREDENSBORG Samlet vejledning februar 2019 Kom godt i gang med Aktiv Fredensborg... 2 - Forsidens indhold... 2 - Ændring af kodeord og e-mail til adgang.... 2 Hovedmenuens

Læs mere

Studiestart med Canvas. for studerende ved radiografuddannelsen, UCN

Studiestart med Canvas. for studerende ved radiografuddannelsen, UCN for studerende ved radiografuddannelsen, UCN INDHOLD Velkommen til studiestart med Canvas... 3 Login på Canvas... 4 Undervisningsplaner, forberedelse og litteratur... 8 Opgaver, som skal løses... 8 Opgave:

Læs mere

SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse

SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse SLS-kasserer - Vejledning til kassererarbejdet i din lokalbestyrelse [Revideret januar 2019] Indholdsfortegnelse 1. Økonomisk støtte til lokalbestyrelsen... 2 Kassereropgaver i SLS-lokalbestyrelsen...

Læs mere

Kom godt i gang med Nembørn. Vejledning Til forældre

Kom godt i gang med Nembørn. Vejledning Til forældre Kom godt i gang med Nembørn Vejledning Til forældre 1 Vejledning til NemBørn Indholdsfortegnelse Log på MitBarn 3 Daglige adviseringer om nyheder i Mitbarn 4 Kartotekskort 5 Fuldmagter 6 Vaccinationer

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Dansk Røde Kors i Assens og Assens kommune om Familiedansk

Samarbejdsaftale mellem Dansk Røde Kors i Assens og Assens kommune om Familiedansk Samarbejdsaftale mellem Dansk Røde Kors i Assens og Assens kommune om Familiedansk Formål med aftalen: Denne aftale indgås mellem Dansk Røde Kors Assens afdeling og Assens Kommune. Formålet med aftalen

Læs mere

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Dagtilbudsportalen, og du kan nu lægge relevante tilbud for daginstitutioner på portalen. For at hjælpe dig bedst

Læs mere

APV Transport quick-guide

APV Transport quick-guide APV Transport quick-guide Arbejder du indenfor transport- og engrosbranchen, og skal du i gang med APV? APV Transport hjælper dig gennem hele APV-arbejdet i 4 enkle skridt Inden du går i gang med arbejdet

Læs mere

FORÆLDREGUIDE TIL NEMBØRN version 2, september 2012

FORÆLDREGUIDE TIL NEMBØRN version 2, september 2012 FORÆLDREGUIDE TIL NEMBØRN version 2, september 2012 HVAD ER NEMBØRN? Velkommen til NemBørn! NemBørn er dit blik ind i dit barns børnehaveliv. I denne guide får du en introduktion til de vigtigste funktioner

Læs mere

Beskrivelse...2 Klassernes hjemmesider og mailadresse... 2. Første gang oprette en Google-konto...3 Log ind...4 Fællesmail...5 Mailarkiv...

Beskrivelse...2 Klassernes hjemmesider og mailadresse... 2. Første gang oprette en Google-konto...3 Log ind...4 Fællesmail...5 Mailarkiv... Denne vejledning introducerer dig til de forskellige funktioner i Børnenes Friskoles Info. Indholdsfortegnelse Beskrivelse...2 Klassernes hjemmesider og mailadresse... 2 Første gang oprette en Google-konto...3

Læs mere

Vejledning til sæsonbooking

Vejledning til sæsonbooking Indholdsfortegnelse Vejledning til sæsonbooking Indledning.. side 2 Login.. side 3 Søg ny sæsontid.. side 4 Side 1 Indledning Dette er en vejledning der beskriver, hvordan Folkeoplysende foreninger kan

Læs mere

HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE

HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE HVORDAN GØR JEG? MEEBOOK FOR FORÆLDRE Kære forældre I denne guide finder du vejledning til de forskellige funktioner i Meebook for forældre. Du kan bl.a. se, hvordan du opretter dig, og hvilke informationer

Læs mere

VEJLEDNING I CONVENTUS... 1

VEJLEDNING I CONVENTUS... 1 Indhold VEJLEDNING I CONVENTUS... 1 ANSØGNINGER... 2 DETAILBOOKING... 7 AFBOOKING... 9 FRITIDSPORTALEN... 10 Vejledning i Conventus Log på foreningens profil på www.conventus.dk. Hvis ikke den kommunale

Læs mere

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning Byg og Miljø Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk

Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Vejledning til forældre i 9. og 10. klasse. Brugervejledning til Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen Styrelsen for

Læs mere

Velkommen til ForældreIntra

Velkommen til ForældreIntra Velkommen til ForældreIntra I dit dagtilbud og dit barns pasningstilbud har vi fået et nyt kommunikations- og samarbejds-system, som hedder Børneintra. Det er et hjemmeside- og intranet-system, som man

Læs mere

IT-Brugerkursus. Modul 1 - Introduktion til skolens netværk og FC. Modul 1 - Introduktion til FC og Lectio. Printvenligt format. Indholdsfortegnelse

IT-Brugerkursus. Modul 1 - Introduktion til skolens netværk og FC. Modul 1 - Introduktion til FC og Lectio. Printvenligt format. Indholdsfortegnelse Modul 1 - Introduktion til FC og Lectio IT-Brugerkursus Modul 1 - Introduktion til skolens netværk og FC Printvenligt format Indholdsfortegnelse Formål og opbygning Opgave Vejledning til intranettet Åbne

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål og svar...

Læs mere

Godt at vide som frivillig. Kære frivillig

Godt at vide som frivillig. Kære frivillig Kære frivillig Vi er glade for, at du har valgt at blive frivillig på vores asylcenter. Vi har samlet dette materiale for at klæde dig på til at indgå i hverdagen på asylcentret, for som frivillig er det

Læs mere

Velkommen i Dagplejen Åby

Velkommen i Dagplejen Åby Velkommen i Dagplejen Åby Århus Kommune Dagtilbuddet Gl. Åby En pjece til nye forældre Forældrerådet i Dagplejen Åby vil bidrage med at få etableret en god kontakt mellem dagpleje og hjem. Derfor er der

Læs mere

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01 Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn Version 0.01 Versionslog: 0.01 1 Oprettet: 01.08.2014 Indhold 1. Formål med vejledningen...3 2. Katalogforsiden...4 2.1 Brugeradgang...5 2.2 Skift

Læs mere

Dalux FM Kundevejledning

Dalux FM Kundevejledning Dalux FM Kundevejledning Indhold Derfor benytter ATP Ejendomme DaluxFM:... 2 Kundevejledning til indmelding på DaluxFM HelpDesk App:... 2 Download App:... 2 Log på DaluxFM - App:... 3 Opret en indmelding:...

Læs mere

Bookingsystem - brugervejledning

Bookingsystem - brugervejledning Bookingsystem - brugervejledning Kære medlemmer af Vinterbadelauget ved Hald Sø Så er vi klar til at bruge vores nye bookingsystem som hedder SuperSaas. Når alle medlemmer er oprettet i det, skal Facebook-gruppen

Læs mere

OM AT VÆRE MENTOR. i Lær for Livet

OM AT VÆRE MENTOR. i Lær for Livet OM AT VÆRE MENTOR OM AT VÆRE MENTOR i Lær for Livet 1 MENTOR I LÆR FOR LIVET Lær for Livets mentorordning er en del af Lær for Livet, som er Egmont Fondens signaturprojekt. Målet med Lær for Livet er:

Læs mere

God Løsladelse. Infopakke september 2011 3. udgave

God Løsladelse. Infopakke september 2011 3. udgave God Løsladelse Infopakke september 2011 3. udgave www.kriminalforsorgen.dk Læs i infopakken: Velkommen til infopakke og nyheder om God Løsladelse Samarbejdsaftaler mellem Kriminalforsorgen og kommunerne

Læs mere

TILSKUD TIL BRILLER ILLUSTRERET BRUGERREJSE // EDS 2015

TILSKUD TIL BRILLER ILLUSTRERET BRUGERREJSE // EDS 2015 TILSKUD TIL BRILLER ILLUSTRERET BRUGERREJSE // EDS 2015 Anna er 66 år og pensioneret. Da Annas oplever, at hendes syn begynder at blive dårligere, ved hun, at hun snart får brug for nye briller. Hun er

Læs mere

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de?

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de? Trivsels- og kontaktforældre Hvad skal de - og hvad kan de? 1 2 God trivsel - godt samarbejde Den gode trivsel i klassen og det gode samarbejde mellem skole og forældre vægter vi højt på Sølvgades skole.

Læs mere

Håndbog for frivillige medarbejdere på Akaciegården. Denne lille pjece informerer om de rettigheder og pligter, du som frivillig medarbejder har.

Håndbog for frivillige medarbejdere på Akaciegården. Denne lille pjece informerer om de rettigheder og pligter, du som frivillig medarbejder har. Håndbog for frivillige medarbejdere på Akaciegården Denne lille pjece informerer om de rettigheder og pligter, du som frivillig medarbejder har. Hvad er en frivillig medarbejder på Akaciegården: Som frivillig

Læs mere

Opret et arrangement på

Opret et arrangement på Vejledning Opret et arrangement på www.oplevrebild.dk Før du kan lægge arrangementer i kalenderen, skal du oprettes som bruger. Klik ind på www.oplevrebild.dk og vælg Opret konto øverst til højre. Når

Læs mere

Forældrevejledning til BørneIntra

Forældrevejledning til BørneIntra 1 Forældrevejledning til BørneIntra Introduktion Dit barns daginstitution er begyndt at bruge BørneIntra. Det giver dig som forælder nogle nye muligheder for at følge med i dit barns hverdag. Denne vejledning

Læs mere

Brugervejledning til CrewPlan

Brugervejledning til CrewPlan Brugervejledning til CrewPlan Danske Ølentusiaster bruger CrewPlan til vagtplanlægningen på Ølfestival 2019. Der er 2 måder at komme ind CrewPlan. Den ene er ved at gå ind på Ale.crewplan.dk og logge på

Læs mere

Proces for introduktion til nye sagsbehandlere

Proces for introduktion til nye sagsbehandlere Proces for introduktion til nye sagsbehandlere Formål med introduktionsprogram for nye sagsbehandlere Her beskrives formål med og mål for introduktionsprogrammet: Det overordnede formål med introduktionsprogrammet

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ad. En bestemt aktivitet... 4 Ad. Et bestemt sted... 5 Eksempel på at søge flere tider på en gang i én forespørgsel...

Indholdsfortegnelse. Ad. En bestemt aktivitet... 4 Ad. Et bestemt sted... 5 Eksempel på at søge flere tider på en gang i én forespørgsel... Indholdsfortegnelse Kort om Interbook.roskilde.dk.... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Hjælpefunktion... 3 Startsiden... 4 Nyheder... 4 Søg ledige tider enkelt søgning... 4 Ad. En bestemt aktivitet... 4 Ad.

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Sådan logger du på Først skal du hente dit

Læs mere

MEEBOOK FOR FORÆLDRE HVORDAN GØR JEG? Kære forælder

MEEBOOK FOR FORÆLDRE HVORDAN GØR JEG? Kære forælder HVORDAN GØR JEG? 1 AF 13 Kære forælder I denne guide finder du vejledning til de forskellige funktioner i Meebook for forældre. Du kan bl.a. se, hvordan du opretter dig, og hvilke informationer dit barns

Læs mere

Kl. mikrobiologisk afdeling Side 1 af 15 Hvidovre Hospital vers.1.6

Kl. mikrobiologisk afdeling Side 1 af 15 Hvidovre Hospital vers.1.6 Kl. mikrobiologisk afdeling Side 1 af 15 Indholdsfortegnelse: Generelt om WWBakt...3 Brugere...3 Anvendelse af patientoplysninger....3 Adgang til programmet...3 Anbefalet skærmindstilling....3 Log på programmet...4

Læs mere

Zenegy Enheder og Adgange

Zenegy Enheder og Adgange ENHEDER & ADGANGE INTRODUKTION Zenegy Enheder og Adgange Med Enheder og adgange holder du styr på, hvilket udstyr og IT-adgange de enkelte medarbejdere har fået stillet til rådighed. Enheder og Adgange

Læs mere

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. Marts 2016. Version 1.3

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. Marts 2016. Version 1.3 Mit Sygefravær Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning Marts 2016 Version 1.3 Indholdsfortegnelse Forord... 4 Når en borger bliver sygemeldt... 5 Brev til den sygemeldte om opgaver i Mit

Læs mere

STADS-DANS ANSØGNINGSVEJLEDNING

STADS-DANS ANSØGNINGSVEJLEDNING STADS-DANS ANSØGNINGSVEJLEDNING Login til STADS-DANS: www.stadsdans.aau.dk Et godt tip Tryk på F11 for at få STADS-DANS til at fylde hele skærmen. FANEBLADENE Den side, du starter på, når du er logget

Læs mere

Opdatering af Bookplan

Opdatering af Bookplan B E S K R I V E L S E A F Æ N D R I N G E R O G F E J L R E T T E L - SER Opdatering af Bookplan Version 2019.0-22.05.2019 I N D H O L D 1 Ændringer... 3 Notifikation til brugere ved udløb af bon på ankomststander...

Læs mere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til undervisere support@pralemappen.dk Brugerhåndbog til undervisere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til undervisere support@pralemappen.dk Brugerhåndbog til undervisere www.pralemappen.dk v4 side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Velkommen til pralemappen.dk 1.1 Introduktion...side 3 1.2 Grundlæggende funktioner...side 3 1.3 Indstillinger der gælder hele skolen...side 4 1.4

Læs mere

Procedure for etablering af nye aktiviteter

Procedure for etablering af nye aktiviteter Procedure for etablering af nye aktiviteter Styregruppen for døgninstitutioner Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 1 2. Første kontakt.... 1 3. Samarbejdsaftalen... 2 4. køreplan... 3 5. rekruttering af

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

CORPORATE VOLUNTEERING. Tryghedsopkald

CORPORATE VOLUNTEERING. Tryghedsopkald CORPORATE VOLUNTEERING Tryghedsopkald Vejledning til samarbejde mellem virksomheder og Røde Kors om tryghedsopkald foretaget af virksomhedsfrivillige. RødeKors.dk 1 INTRODUKTION OG FORMÅL Denne vejledning

Læs mere