HR Konsulent-uddannelsen 4 intensive dage med certificering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HR Konsulent-uddannelsen 4 intensive dage med certificering"

Transkript

1 NY CONFEX-UDDANNELSE: HR Konsulent-uddannelsen 4 intensive dage med certificering Komplet introduktion alt du bør vide som HR-konsulent Rekruttering, ansættelse og afskedigelse bliv klædt på til bedre håndtering af ansættelsesforholdets faser HR som strategisk partner styrk HR s gennemslagskraft og skab nye resultater Det formelle ansættelsesforhold bliv opdateret på personalejura og overenskomster/aftalesystemet Medarbejderudvikling og -samtaler få praktiske værktøjer til fastholdelse, karriere- og kompetenceudvikling Personalepolitik og -administration få styr på formulering og formalia I samarbejde med:

2 Alt hvad du behøver at vide som HR Konsulent Der er mere end nogensinde fokus på HR s rolle og muligheder for at støtte både medarbejdere og organisation gennem forandringer og nye udfordringer. Tendensen er, at HR-konsulenten i stigende grad medvirker til at integrere virksomhedens strategi og de menneskelige ressourcer. HR Konsulent-uddannelsen klæder dig på til at løse opgaver som ansættelser, fratrædelser og personalejuridisk bistand samt giver dig en større gennemslagskraft i rollen som strategisk og udviklende sparringspartner. Mest eftertragtede kompetencer i HR HR Konsulent-uddannelsen er blevet til på baggrund af omfattende undersøgelser blandt HR-konsulenter, HR-chefer og -eksperter, og indholdet afspejler tidens mest efterspurgte kompetencer for HR-konsulenten. I løbet af 4 intensive dage bliver du derfor en fagligt stærkere rådgiver for din HR-afdeling. HR-uddannelse med certificering Uddannelsen er bygget op omkring tre moduler fordelt på 4 dage (2+1+1 dage), og undervisningen baseres på en kombination af nyeste teori og praktiske øvelser. Som afslutning afleverer du en skriftlig opgave med udgangspunkt i udfordringer fra egen HR-funktion. Du får personlig feedback på opgaven fra underviserne og modtager efterfølgende et uddannelsescertifikat, der dokumenterer dine nye kundskaber. Tilmelding begrænset antal pladser For at sikre et højt udbytte er der begrænset deltagerantal. Derfor anbefaler vi hurtig tilmelding. Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte mig på telefon eller via til Vel mødt til 4 intensive dage! Udbyttet er stort: Bliv opdateret på lovkrav og overenskomster for ansættelsesforholdet Bliv klædt på til bedre rekruttering, ansættelse, fastholdelse og afskedigelse Styrk HR s gennemslagskraft og skab nye resultater Lær nye karriere- og kompetenceværktøjer til medarbejderudvikling Få teknikker til de vigtige og vanskelige samtaler Susanne Geert Projektleder Confex Danmark A/S NYT! Køb afbestillingsforsikring for uddannelsen

3 PROGRAM Den 18. maj 2010 Den 19. maj 2010 Tiltrækning og rekruttering Rekrutteringsmetoder og processen Jobanalyse metodisk kortlægning af jobbets krav Personprofil hvilke kompetencer og personlighedstræk er vigtige for jobbet? Gennemførelse af det strukturerede jobinterview Anvendelse af psykologiske tests værktøjer og procedurer Udvælgelsen sådan sikrer du, at du får den rette ansat Det kvalificerede afslag Ansættelse Ansættelsen kontraktens indhold, forhandling og proces Introduktion sådan sikrer du, at nye medarbejdere kommer godt fra start Få styr på lovkrav omkring ansættelsen Udvikling og fastholdelse af medarbejdere del I Forholdet mellem medarbejder, chef og HR hvad er din rolle, og hvad kan forbedres? Styrk de vigtige og til tider vanskelige samtaler, HR tager del i Få bedre kvalitet i udviklingssamtaler som bl.a. MUS/GRUS/LUS Fastholdelse gode råd og redskaber Stresshåndtering beredskab og muligheder Det formelle ansættelsesforhold og personalejura Formulering af personalepolitik og -administration Overenskomster/aftalesystemet Barsel, orlov og sygdom generelle lovkrav Løn og kompensation få styr på rammer, rutiner og muligheder Tjenstlige samtaler hvad må drøftes; hvad er bisidders rolle og rettigheder? UNDERVISERE Morten L. Baagø, Partner, Incipia Morten har gennem de seneste 12 år bestridt flere danske og internationalt rettede stillinger som HR-chef. Han har en bred operationel indsigt og direkte erfaring med de fleste aspekter af HR samt et indgående kendskab til arbejdsmarkedsforholdene i Danmark. Morten er uddannet cand.merc. i Human Resource Management fra CBS. Hasse Steenbuch, Partner, Incipia Hasse har flere lederstillinger bag sig, senest som adm. direktør i en større konsulentvirksomhed. Han har de seneste 14 år arbejdet indgående med HR gennem uddannelse af medarbejdere og ledere samt rekruttering. Hasse har beskæftiget sig med mange aspekter af HR både som konsulent og leder bl.a. rekruttering, afskedigelser, genplaceringsforløb samt administrative og strategiske HR-spørgsmål. Hasse er uddannet HD fra CBS. Incipia er en konsulentvirksomhed, som har specialiseret sig i praktiske HR-løsninger som f.eks. rekruttering, ledervurdering, kompetenceudvikling, HR-kommunikation og strategiske HR-projekter.

4 Den 8. juni 2010 Den 22. juni 2010 Udvikling og fastholdelse af medarbejdere del II Karriere- og kompetenceudviklingsværktøjer Organisations- og lederudvikling Medarbejderundersøgelser og -målinger Skab sammenhæng mellem organisationens udvikling og medarbejdernes kompetencer Håndtering af forandringsmodstand HR som strategisk partner del I HR-strategien i virksomheden og HR som strategisk partner Hvor vil I hen og hvordan ser vejen ud? Nye muligheder for HR Styrk HR s interne gennemslagskraft med klar kommunikation HR som strategisk partner del II Hvordan kan du bidrage til virksomhedens udvikling? Styrk HR s assistance ved karrierevejledning og -udvikling Brug HR-strategien til at målrette og planlægge dit arbejde Lær at navigere i interne magtstrukturer Afskedigelse og ændringer i ansættelsesforholdet Afskedigelse, fritstilling og bortvisning juridiske forhold og HR s rolle Re-organisering og nedskæringer Etik i afskedigelsen få metoder til en god proces og til at tackle menneskelige reaktioner Genplacering Seniorpolitik, pensionering, efterløn og nedsat tid Den fleksible arbejdsplads Den afsluttende, individuelle opgave introduceres Undervisningsform Undervisningen baseres på en kombination af nyeste teori og praktiske øvelser. Der arbejdes med cases og gruppeøvelser, som hjælper med at koble din nye viden og de anvendte værktøjer til konkrete forbedringsforslag i din daglige HR-praksis. Uddannelsen lægger op til netværksdannelse mellem deltagerne (frivilligt). Individuel opgave Som afslutning på uddannelsen udarbejder du en skriftlig, individuel opgave. Opgaven hjælper dig med at få integreret de nye værktøjer i dine udfordringer fra hverdagen. Du arbejder med en konkret udfordring fra din HR-funktion og diskuterer udvalgte emner og værktøjer fra undervisningen. Opgavens omfang er ca. 5 sider, og du får feedback fra underviserne på din opgave. Hvis opgaven vurderes tilfredsstillende, modtager du et uddannelsescertifikat.

5 TID OG STED TILMELD DIG PÅ UNDERVISNINGSDATOER Den 18. maj 2010 (101170) Den 19. maj 2010 Den 8. juni 2010 Den 22. juni 2010 AFHOLDELSESSTED Adina Apartment Hotel Copenhagen Amerika Plads København Ø Tlf.: TIDSPUNKTER: Registrering og morgenmad: Kl Undervisning: Kl Der er indlagt pauser med frokost og forfriskninger undervejs. PRIS: Prisen er kr ekskl. moms pr. deltager. Prisen inkluderer undervisningsmaterialer, udannelsescertifikat, morgenbrød, frokost samt forfriskninger i pauserne. AFBESTILLINGSBETINGELSER Eventuel afbestilling skal foregå skriftligt til Confex Danmark A/S, Trommesalen 5, 4. sal, 1614 København V, eller faxes til Ved afbestilling beregnes et administrationsgebyr på 10 % af fuld uddannelsesafgift pr. afbestilling dog minimum kr. 500,-. Fra 8-14 dage inden arrangementet beregnes et gebyr på 50 % af fuld uddannelsesafgift pr. afbestilling. 7 dage inden arrangementet og senere vil refundering af uddannelsesafgiften ikke længere være mulig. Hvis du er forhindret i at deltage, er du naturligvis velkommen til at overdrage din plads til en kollega. Alternativt kan du, indtil 14 dage inden arrangementets 1. dag, vælge at blive flyttet til en anden dato eller et tilsvarende arrangement mod et gebyr på kr. 500,-. Efter overflytning er det dog ikke længere muligt at få refunderet uddannelsesafgiften, ligesom du kun kan overflyttes én gang pr. tilmelding. 1) Vælg fanebladet Tilmelding 2) Tast tilmeldingskoden fra bagsiden af denne brochure - eller søg på titlen 3) Vælg den ønskede afholdelse, og tryk på Tilmeld dig Ring på tlf , hvis du har spørgsmål til tilmeldingen NYHED! Tegn en afbestillingsforsikring! Confex tilbyder nu som noget nyt og helt unikt i markedet en afbestillingsforsikring, der giver alle pengene igen. Ved køb af vores afbestillingsforsikring, der koster 6 % af listeprisen, kan du og/eller din virksomhed nu undgå afbestillingsgebyrer og få hele deltagergebyret tilbagebetalt selv hvis du melder afbud dagen før afholdelse. Læs mere på Confex Danmark A/S, Trommesalen 5, 4. sal, 1614 København V Andre spørgsmål: Tlf Der tages forbehold for trykfejl og eventuelle programændringer. Rabatter kan ikke kombineres.

6

DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt

DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt Sådan du med leder arbe spredt o jdere geografi ver eller tid Skab resultater trods distancen lær teknikker til målstyring, uddelegering

Læs mere

Økonomi for ikke-økonomer

Økonomi for ikke-økonomer 2-dags kursus Økonomi for ikke-økonomer - Grundlæggende økonomi og budgetarbejde Bliv bedre rustet til budgetarbejdet Få større forståelse for de økonomiske sammenhænge i din virksomhed Lær at udarbejde

Læs mere

INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme.

INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme. Spar kr. ved tilm1.000,inden 1 elding. februa r 2 dage med fokus på INTERN EJENDOMSSERVICE - Faglig og personlig udvikling for dig, der arbejder med professionelt vedligehold og service af ejendomme. Sådan

Læs mere

for ikke-journalister

for ikke-journalister 2-DAGES KURSUS WEBJOURNALISTIK for ikke-journalister Du får både skriftlig og mundtlig evaluering af dit site! Væk dine brugeres interesse skab de rigtige overskrifter, vinkler og punch -lines på din hjemmeside

Læs mere

Programmering af. Nyt specialkursus i Excel. Makrooptageren Excel VBA Automatisering Funktions udvidelse

Programmering af. Nyt specialkursus i Excel. Makrooptageren Excel VBA Automatisering Funktions udvidelse Confex-Kursus: Den 18.-19. november 2009 i København Den 3.-4. december 2009 i København ekstra dato Programmering af makroer i EXCEL Nyt specialkursus i Excel Begynder bruger Videregående Avanceret Makrooptageren

Læs mere

ØKONOMISTYRING ANNO 2009

ØKONOMISTYRING ANNO 2009 Kursus i København d. 10. & 11. juni 2009 Kursus i Århus d. 15. & 16. juni 2009 Early bird rabat tilmeld dig inden 24. april og få 15% i rabat ØKONOMISTYRING ANNO 2009 de nye teknikker og metoder Økonomistyringens

Læs mere

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 Skab øget motivation og bedre resultater Styrk dit personlige lederskab Tag afsæt i dine styrker Få personlig og målrettet rådgivning på 3283 3610 Kursusrådgivning

Læs mere

Ledelse af forskellige persontyper

Ledelse af forskellige persontyper k u r s u s T i l m e l d d i g d i r e k t e p å www.ibceuroforum.dk/en k ø b e n h a v n Kursus 1: 30. april - 1. maj 11. - 12. juni Kursus 2: 15.- 16. september 27. - 28. oktober 2 0 0 9 Ledelse af

Læs mere

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer 11.-12. august 2014 Lær at lære og huske mere effektivt 25. september 2014 Strategi og forretningsudvikling i praksis 27.-28. oktober 2014 Styrk din personlige

Læs mere

Selvledelse. - personlig motivation og handlekraft. Underviser: Klaus N. Jakobsen, direktør og erhvervspsykolog Improvement Aps

Selvledelse. - personlig motivation og handlekraft. Underviser: Klaus N. Jakobsen, direktør og erhvervspsykolog Improvement Aps Begrænset deltagerantal Selvledelse - personlig motivation og handlekraft Lær at sætte mål - og nå dem! Oplev personlig vækst Skab større handlefrihed for dig selv Styrk din kommunikation og blev bedre

Læs mere

Konference på Hotel Scandic Copenhagen den 19. & 20. november 2008

Konference på Hotel Scandic Copenhagen den 19. & 20. november 2008 Konference på Hotel Scandic Copenhagen den 19. & 20. november 2008 Målgruppe: Controllere, chefcontrollere, økonomiansvarlige, konsulenter og andre medarbejdere fra økonomifunktionen CONTROLLEREN 2008

Læs mere

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2014-15 KURSUSKATALOG FORRETNINGSFORSTÅELSE FORANDRINGSLEDELSE DET PERSONLIGE LEDERSKAB LEDELSE

Læs mere

Business Administration MBA

Business Administration MBA Efteruddannelse MASTER of Business Administration MBA Kontakt Læs mere om uddannelsen på www.sdu.dk/mba, hvor du også finder et ansøgningsskema. Du kan få besvaret spørgsmål om uddannelsen ved at kontakte

Læs mere

Kursuskatalog - Speditørskolen

Kursuskatalog - Speditørskolen Kursuskatalog - Speditørskolen Uddannelsesvejen er lagt Uddannelse og kompetenceudvikling er to af nøgleordene der skal sikre vores fremtid og vores branche Kravene fra vores kunder stiger, og udenlandske

Læs mere

MASTER of. Business Administration MBA

MASTER of. Business Administration MBA E f t e r u d d a n n e l s e MASTER of Business Administration MBA for sk ningsba se re t e ft e rud d a n n e lse P r of essor Lars Th ø ger C h r iste nse n st udiele der for MB A MBA-uddannelsen ved

Læs mere

De 7 gode vaner. styrk dit personlige lederskab

De 7 gode vaner. styrk dit personlige lederskab En af verdens mest udbredte workshops i personlig ledelse og effektivitet 2-dages workshop med FranklinCovey Danmark De 7 gode vaner styrk dit personlige lederskab Få konkrete redskaber til at øge din

Læs mere

Kommunikations- og marketingkurser få konkrete værktøjer med hjem SOCIALE MEDIER MÅLRETTET WEBKOMMUNIKATION SEM, SEO & SOCIAL. mellem 3 kurser.

Kommunikations- og marketingkurser få konkrete værktøjer med hjem SOCIALE MEDIER MÅLRETTET WEBKOMMUNIKATION SEM, SEO & SOCIAL. mellem 3 kurser. Vælg mellem 3 kurser TILMELD DIG DIREKTE PÅ www.ibceuroforum.dk Kommunikations- og marketingkurser få konkrete værktøjer med hjem SOCIALE MEDIER FÅ EN RELATIONSOPBYGGENDE VÆRKTØJSKASSE UNDERVISER: Jonas

Læs mere

Talent Management & Succession Planning Fornyet fokus i en tid med manglende arbejdskraft

Talent Management & Succession Planning Fornyet fokus i en tid med manglende arbejdskraft SPAR kr. 1.500,- ved tilmelding senest 10. oktober Konference Tilmeld dig direkte på www.ibceuroforum.dk/talent K ø b e n h a v n 3. 4. d e c e m b e r W o r k s h o p 2. december 2 0 0 8 Talent Management

Læs mere

håndtere stress lær at og skab trivsel stress- og trivselsvejlederuddannelsen på organisationsledelsesafdelingsog individniveau

håndtere stress lær at og skab trivsel stress- og trivselsvejlederuddannelsen på organisationsledelsesafdelingsog individniveau [ fra stress til trivsel ] lær at håndtere stress og skab trivsel på organisationsledelsesafdelingsog individniveau stress- og trivselsvejlederuddannelsen center for stress og trivsel aps STRESS- OG TRIVSELSVEJLEDERUDDANNELSEN

Læs mere

Grundlæggende HR-uddannelse

Grundlæggende HR-uddannelse Grundlæggende HR-uddannelse Grundlæggende HR-uddannelse Har du som leder ansvar for tiltrækning, fastholdelse, udvikling og afvikling af medarbejdere, men måske mangler en HR-afdeling i virksomheden, der

Læs mere

refleks 2015 Uddannelsesweekend

refleks 2015 Uddannelsesweekend refleks 2015 Uddannelsesweekend En weekend med fem vinkler på ledelse af frivillige i DUFs medlemsorganisationer. Lørdag den 12. september til søndag den 13. september 2015 i Haslev. refleks2015 velkommen

Læs mere

Controllerkonferencen 2007

Controllerkonferencen 2007 KONFERENCE København 23. 24. OKTOBER SPAR kr. 2.000 ved tilmelding senest 31. august WORKSHOP 25. OKTOBER 2007 Bliv opdateret om de nyeste trends og tendenser inden for økonomistyring Fokus på fremtidens

Læs mere

Confex kursuskatalog 2011

Confex kursuskatalog 2011 Mød os på www.confex.dk Tid til ledelse og personlig udvikling? Confex kursuskatalog 2011 KURSUS 2011 Her bliver du præsenteret for et udsnit af de kurser, konferencer og uddannelser, Confex kan tilbyde

Læs mere

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde

Kursuskatalog - efterår 2010. FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Kursuskatalog - efterår 2010 FORENINGSHØJSKOLEN Kurser om drift, økonomi, udvikling og ledelse i det frivillige sociale arbejde Indhold Drift & Økonomi Kurserne i dette spor er for dig, der sidder i bestyrelsen,

Læs mere

Layout: Mariann Pedersen - Tryk: Pekema

Layout: Mariann Pedersen - Tryk: Pekema Layout: Mariann Pedersen - Tryk: Pekema Arbejdsmiljøkurser 2014 PROGRAM 2014 I 2010 blev den obligatoriske uddannelse for medlemmer af arbejdsmiljøgrupper gjort kortere. Idéen bag den kortere uddannelse

Læs mere

2012-13 LEDERUDVIKLING. lederuddannelser Projekt- og Procesledelse coaching- og netværksledelse Økonomi og jura kommunikation

2012-13 LEDERUDVIKLING. lederuddannelser Projekt- og Procesledelse coaching- og netværksledelse Økonomi og jura kommunikation lederuddannelser Projekt- og Procesledelse coaching- og netværksledelse Økonomi og jura kommunikation LEDERUDVIKLING 2012-13 kursuskatalog inspirationsmøder lederkurser Butiksledelse Personlig lederudvikling

Læs mere

Service Desk 2009. - understøt forretningen med værdiskabende it-support. Mød blandt andre:

Service Desk 2009. - understøt forretningen med værdiskabende it-support. Mød blandt andre: Service Desk 2009 - understøt forretningen med værdiskabende it-support Den 22.-23. april 2009 Taastrup Hør om fremtidens krav til supportmedarbejderen høj service, kompetent sparring og professionalisme

Læs mere

Den klassiske Mini MBA fra IME

Den klassiske Mini MBA fra IME Den klassiske Mini MBA fra IME Som den eneste Mini MBA i Danmark er IME Mini MBA baseret på samme faglige struktur som den klassiske MBA-uddannelse IME Mini MBA IME Mini MBA er som den eneste Mini MBA

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Kursuskatalog - Speditørskolen

Kursuskatalog - Speditørskolen Kursuskatalog - Speditørskolen Uddannelsesvejen er lagt Uddannelse og kompetenceudvikling er to af nøgleordene der skal sikre vores fremtid og vores branche. Kravene fra vores kunder stiger, og udenlandske

Læs mere