Referat af årsmødet torsdag den 26. februar

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af årsmødet torsdag den 26. februar"

Transkript

1 Referat af årsmødet torsdag den 26. februar Fra Skads Andrup Lokalråd deltog: Kurt Nybo Jensen (KNJ) Per Christensen (PC) Søren Blicher (SB) Kjeld Nordby (KN) Bent Hyldahl (BH) Joan Sandholt (JS) H.C. Christensen, Gert Lausten og Lars Lasgaard var desværre forhindret. 1. Velkomst ved (KNJ), der noterede sig, at grundet det store fremmøde vil årsmødet fremover blive afholdt i den store sal i forsamlingshuset. Det er naturligvis glædeligt og meget positivt med så stor en tilslutning til årsmødet. 2. Beretning (KNJ) nedenstående punkter viser hovedtrækkene omkring de aktiviteter som lokalrådet har deltaget i siden årsmødet i Lokalrådet afholder 6 lokalrådsmøder årligt, derudover har der i 2008 været afholdt en række ekstraordinære møder omkring etablering af dagligvarebutik i Andrup. Feb Fremsendelse af dagsordenforslag til møde med økonomiudvalget. Apr Møde med økonomiudvalget. Apr. 08 Lokalrådets årsmøde Apr. 08 Fremsendelse af ansøgning om optagelse på det kommunale budget for etablering af Multihal i Andrup. Nov. 08 Dialogmøde med foreninger og institutioner, genvalg af repræsentanter fra foreninger og institutioner. Nov. 08 Afslag på budgetansøgning for etablering af Multihal i Andrup Feb. 09 Lokalrådets årsmøde Lokalrådsmøder + Ekstraordinære møder/ lokalrådsmøder. På det årlige møde med Økonomiudvalget som fandt sted den 10. april 2008 blev følgende punkter behandlet: Udstykninger: Esbjerg kommune har valgt ikke at opkøbe jordarealer til udstykning, det er derfor op til den enkelte lodsejer at igangsætte udstykningen. Kommunen har til gengæld fremrykket udarbejdelsen af lokalplan for Andrup Syd Skads syd er i gang og Andrup Nord forventes igangsat med et mindre område i løbet af 2009.

2 Ældrebebyggelse: Esbjerg kommune har disponeret et areal for etablering af ældreboliger i området Andrup Nordvest. Lokalrådet vil i samarbejde med områdets ældre for afdækket behovet og ønsker til etablering af ældrebebyggelse. Multihal: Der er igen i år i lighed med 2007 indsendt skitsetegninger og ansøgt om optagelse på det kommunale budget for 2010/2011. Lokalrådet har modtaget afslag på denne ansøgning. Emnet omtales yderligere under punktet Dialog og fokus på indsatsområder. Bedre udnyttelse af skolens kapacitet: Der arbejdes løbende på at sikre tilgang af elever til skolen og dermed udnytte skolens kapacitet. Opførelse af læskur ved stoppested ved Tranumsvej: Det nye stoppested ved Tranumsvej er placeret uden nogen form for læ, derfor ønsket opført et læ skur. Bus takster / tider: På landsplan arbejder man med et nyt system, så der er p.t. ingen tilkendegivelse om ændring af priser eller zoner. Trafiksikkerhed: Der er etableret bump i Andrup men der opstår farlige situationer da nogle opfatter disse som fodgængerfelt og det giver anledning til mange farlige situationer hvor bilisterne i den ene retning stopper for fodgængere samtidig med at bilister i modsatte retning kører (der er specielt tale om overgangen ved skolen og ved Grønkærvej Kommunen er gjort opmærksom på dette problem (også påpeget fra skolens side) og har tilkendegivet at dette opprioriteres. Etablering af multifunktions bane: Etableringen af en multifunktions bane var oprindeligt tænkt etableret ved ombygning af den røde bane tæt ved hallen til en bane med bander og mål. Efterfølgende har AIF valgt at sætte en væsentlig højere ambitions niveau, dels ved at afsætte et beløb på ,- til formålet i jubilæumsåret 2008 og dels ved aktivt at forestå for indsamling af økonomiske midler via fonde osv. med henblik på at lave en helt ny bane muligvis med en kunst græs underlag. Den foreløbige placering er tænkt på græs arealet mellem sløjd lokalet og hovedvejen. Erhvervsgrund i Skads: Erhvervsgrund i Skads by har siden 1974 være udbudt til salg. Grunden er placeret tæt ved parcelhuse og kan derfor kun anvendes til begrænsede formål. Lokalrådet har efterlyst en positivliste fra kommunen over hvilke erhverv der kan gives tilladelse til, denne afventes stadig. Søen bag foderstof i Skads: Lokalrådet har opfordret kommunen til at lave en sikkerhedsvurdering af søen, specielt med henvisning til at denne er placeret ca. 50 meter fra legepladsen. Lokalrådet har endvidere foreslået at der sættes hegn op omkring søen. Kommunen efterfølgende lavet foranstaltninger således at vandstanden ikke kan blive så højt som tidligere set, og dermed reduceret den maksimale vanddybde betragteligt. Vedligeholdelse af grønne arealer: Kommunen mener at det skal være naturgrundsagtigt konkrete sager kan dog behandles ved Lokalrådets direkte henvendelse til Vej og Park.

3 Forskønnelse af Skads byvej: Forslag til forskønnelse af Skads byvej er blevet udarbejdet af Esbjerg kommune. Forslaget har været vist på hjemmesiden i en høringsperiode frem til 01 januar Emnet omtales yderligere under punktet Dialog og fokus på indsatsområder. 3. Regnskab Regnskabet blev fremlagt af JS og godkendt af Lokalrådets kasserer Villy Hovgaard og Hanne Hansen. Regnskabet for lokalrådet i hovedtal for 2008: Aktiver i alt pr : 3.846,23 Indtægter i 2008: 4.789,23 Udgifter i 2008: 5.734,70 Aktiver i alt pr : 2.900,76 4. Regnskabet for Borgerforeningens kasse blev fremlagt af Anna Marie Lauridsen. Regnskabet for Borgerforeningens kasse i hovedtal for 2008: Overført fra 2007: ,04 Indtægter i 2008: 2.030,20 Udgifter i 2008: ,00 Kassebeholdning pr ,24 5. Dialog og fokus på indsatsområder: a) Forskønnelse af Skads Byvej (PC). Som beskrevet i Fællesblad nummer 5 har Lokalrådet de seneste par måneder haft Lokalrådets/byplanafdelingens forslag til forskønnelse af Skads Byvej liggende på rådets hjemmeside. I Fællesblad nummer 5 gjorde rådet opmærksom på, at borgere i sognet indtil 31. december 2008 havde mulighed for at rette henvendelse til Lokalrådet med eventuelle kommentarer eller ændringsforslag. Lokalrådet har modtaget en del positive tilbagemeldinger på forslaget, men har ved fristens udløb ikke modtaget forslag til ændringer. Lokalrådet har derfor rettet henvendelse til byplanafdelingen ved Esbjerg Kommune for at få en estimeret pris på projektet. Herefter vil projektet blive forelagt økonomiudvalget ved Esbjerg Kommune på det kommende møde mellem Lokalrådet og udvalget. b) Ny Multihal ved Skads skole (SB). Siden skolen blev udbygget i starten af 70 erne har der været ønsker om at få udbygget de nuværende halfaciliteter. Ønsket har været en hel hal med indvendige mål, der gør det muligt at spille f.eks. håndbold og indendørs fodbold. Der har i den mellemliggende periode været gjort flere forsøg på at få denne udbygning. Hver gang er tiltagene desværre blevet politisk nedprioriteret. Nu forsøger vi så igen. Denne gang tillader vi os oven i købet at hæve ambitionsniveauet til meget mere end bare en hal. Der er efter vores mening adskillige gode grunde til at etablere noget, vi hellere vil kalde et naturligt samlingssted for vort lokalområde.

4 Vi forestiller os et hus fyldt med liv fra morgen til aften over hele ugen. Et hus, hvor de forskellige generationer mødes som en naturlig del af hverdagen. Multihuset vil være det naturlige sociale og samlende bindeled. Summende af aktiviteter fra skolebørn, pensionister, motionister og alle dem, som bare skal ned og møde de andre. Et kultur- og fritidshus. Samlingsstedet i form af en multihal vil have en ideel beliggenhed ved skolen. Udover, at alle områdets idræts- og fritidsfaciliter i forvejen er placeret her, og at skolen kan have stor gavn og glæde af udbygningen, er skolens område geografisk meget centralt placeret i forhold til vort lokalområde. I forbindelse med forestående udbygning af området mener vi, at tiden er den rigtige til at få etableret et samlingssted i lokalområdet. Ud over behovet, som er der i dag, vil det naturligvis være med til at højne kvaliteten af og lysten til at vælge at bosætte sig i vort dejlige område. Multihallen vil samtidig kunne afhjælpe nogle af de mangler, som skolen har i forhold til Sektorplan for Skoleområdet Her kan nævnes en idrætshal med minimumsmålene 20 x 40 m og ikke mindst muligheden for en samlingssal for alle skolens børn og voksne. I forbindelse med ansøgning om optagelse på det kommunale budget har vi fået hjælp fra arkitekt Jørgen Knippel til udarbejdelse af skitser, der viser, hvordan det kunne komme til at se ud. Efterfølgende er vi blevet bevilget kommunale midler til udarbejdelse af en behovsanalyse. Denne analyse, som bliver udarbejdet af et konsulentfirma, skal ende ud i en rapport, der gerne skulle fortælle om vi nu også virkelig har det påståede behov. I bekræftende fald vil resultatet også kunne bruges til at se, hvordan forskellige aktiviteter bør prioriteres i en kommende udbygning. Vi er derfor interesseret i at få fat i så mange input som muligt, og derfor også input fra dig! Resultatet af analysen, som vi forventer færdigt i løbet af foråret er derfor meget afgørende for det videre forløb. I dette arbejde vil der blive inddraget så mange interessenter som muligt. Det vil sige alle nuværende brugere af hallen samt fremtidige potentielle brugere. Der bliver derfor udarbejdet et spørgeskema som først og fremmest bliver husstandsomdelt, men også vil være muligt at hente ned fra vores hjemmeside. Det er ønsket og målet at finde et meget bredt grundlag med mange forskellige mulige aktiviteter, der kan puttes ind i et hus fyldt med liv til gavn og glæde for os alle. c) Kultur & Fritidsdag i Skads/Andrup (PC). Skads Andrup Lokalråd arbejder for tiden på at arrangere en Kultur og fritidsdag som er planlagt til lørdag den 16. maj Lokalrådet inviterer bl.a. institutioner, foreninger og erhvervsliv fra lokalområdet til at deltage i arrangementet. Målet er at eksponere aktiviteterne i vort lokalområde. Den primære målgruppe er borgerne i lokalområdet, sekundært borgere fra andre områder som kunne have en interessere i at se, hvilke muligheder der er i Skads og Andrup, borgere som måske på sigt ville være interesseret i at flytte til vort lokalområde. Da et sådan arrangement kræver en del koordinering og planlægning har Lokalrådet til formålet nedsat en styregruppe på 5 personer. Lokalrådet håber med initiativet, at være med til at styrke det sociale og kulturelle liv i området. Der er allerede taget kontakt til JyskeVestkysten og Ugeavisen Esbjerg som har sagt ja til at være med til at markedsføre ideen med indlæg i deres respektive aviser op til arrangementet.

5 Idet styregruppen kun har modtaget positive tilkendegivelser på vore forespørgsler, ser vi derfor frem til en inspirerende, informativ og aktiv dag. 6. Indkomne forslag der var ingen indkomne forslag. 7. På valg: Gert Lausten ønsker ikke genvalg - Kurt Nybo Jensen ønsker genvalg og blev genvalgt Flemming Remler var opstillet som kandidat og blev valgt. 1. Suppliant: Gert Nygaard, 2 suppliant: Ejnar Søndergård Revisorer: Villy Hovgaard og Hanne Hansen Revisorsuppleant: Anna Marie Lauridsen 8. Eventuelt: Følgende punkter blev debatteret: Der blev givet udtryk for at beretningen manglede et væsentlig punkt, nemlig tilblivelsen af købmandsforretningen (Spar i Andrup) som initiativ gruppen med Willy Hovgaard og Aksel Hesselager i front har fået etableret. Og endvidere at lokalrådet ikke kunne være bekendt ikke at nævne dette i beretningen. KNJ meddelte at lokalrådet bevist havde valgt ikke at fokusere på dette i beretningen, fordi det ikke er lokalrådets arbejde / initiativ som har medført at vi i dag har en købmandsforretning i Andrup. Forslag til opførelse af fodgængerfelt ved busstoppestedet ved Majgårdsparken, således at der er en fodgænger overgang mellem Andrup nordvest og købmandsforretningen. Lokalrådet bør i højere grad anvende dagspressen til at få budskab og ønsker igennem. Byskilt i Andrup mod Esbjerg bør flyttes tættere mod Esbjerg således at byskiltet er placeret før Krogsgårdsvej, for derved at få nedsat den maksimale tilladelige hastighed før svinget. Der bør laves en gennemgang af den nuværende placering af busstoppesteder i Andrup, de er placeret meget uhensigtsmæssige. Esbjerg kommune har plejeplaner for de grønne områder som er offentlig tilgængelige. Esbjerg Idrætspark i forhold til multihallen kan det koordineres. Forslag til genetablering af en borgerforening, for derved at skabe en økonomisk sparringspartner. Lokalrådet har ingen væsentlige økonomiske midler, og det kunne have været gavnligt i forbindelse med tilblivelsen af købmandsforretningen. Information fra Villy Hovgaard: Generalforsamling i Skads- Andrup Købmandshandel ApS. Afholdes Onsdag den 22. april 2009 kl i Skads Forsamlingshus. Venlig hilsen Kurt Nybo Jensen

Dialogmøde 2007. Mellem foreninger/institutioner og Skads/Andrup Lokalråd

Dialogmøde 2007. Mellem foreninger/institutioner og Skads/Andrup Lokalråd Dialogmøde 2007 Mellem foreninger/institutioner og Skads/Andrup Lokalråd Dagsorden Velkomst og præsentation af lokalrådets arbejde i den forgangne periode. Forslag til opstart af Skads/Andrup info dag.

Læs mere

Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007

Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007 Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007 1. Valg af dirigent Per Strand blev valgt uden modkandidat. Konstaterede herefter at årsmødet vat lovligt indkaldt via Bramming Ugeavis. 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 1 Torrild lokalråds bestyrelse, Torrild den 8. december 2015. Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 Dagsorden: 1. Velkomst ved formand Henrik Iversen 2. Oplæg ved Kommunaldirektør

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Sortemose Skov Grundejerforening Referat af 43. ordinære generalforsamling Tirsdag den 22. november 2005

Sortemose Skov Grundejerforening Referat af 43. ordinære generalforsamling Tirsdag den 22. november 2005 Referat af 43. ordinære generalforsamling 1. Valg af dirigent Formanden Bent Andersen (nr. 70) bød velkommen og optælling af de fremmødte viste, at 25 huse var repræsenteret ved generalforsamlingen, og

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Ansøgning om dispensation fra deklarationsbestemmelse ved parcelhusudbygning.

Ansøgning om dispensation fra deklarationsbestemmelse ved parcelhusudbygning. Frederikssund den 7. okt. 2009. Frederikssund Kommune Natur, Teknik og Miljø Byggesektionen Ansøgning om dispensation fra deklarationsbestemmelse ved parcelhusudbygning. Deres sagsnr. 013883 2009. Vi har

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen H.C. Andersen kvarteret, den 29. marts 2012. Punkt 1: Valg af dirigent. Frode Pagh Bæk (FPB) Blev valgt, og han kunne konkludere at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010

Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010 Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010 Dato og Tid: Tirsdag den 14. september 2010, kl. 19:30 Sted: Forsamlingshuset, Koldingvej 31, 6040 Egtved Agenda: Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Lokalrådets

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om a-kassernes rådighedsvurderinger. Maj 2008

Notat til Statsrevisorerne om beretning om a-kassernes rådighedsvurderinger. Maj 2008 Notat til Statsrevisorerne om beretning om a-kassernes rådighedsvurderinger Maj 2008 RIGSREVISORS NOTAT TIL STATSREVISORERNE I HENHOLD TIL RIGSREVISORLOVENS 18, STK. 4 1 Vedrører: Statsrevisorernes beretning

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat. Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels, John, Jørgen og Laila.

Referat. Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels, John, Jørgen og Laila. Lokalrådsmøde med udvalgs- og foreningsformændene Torsdag d. 4. december 2008 kl. 19.00 i Andst Hallens cafeteria. Referat Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt onsdag den 9. marts 2005 kl. 1930 i Kirkebjerg

Læs mere

Møde mellem Økonomiudvalget og Skads Andrup Lokalråd onsdag den 27. maj 2009 kl

Møde mellem Økonomiudvalget og Skads Andrup Lokalråd onsdag den 27. maj 2009 kl Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 16. juni 2009 Møde mellem Økonomiudvalget og Skads Andrup Lokalråd onsdag den 27. maj 2009 kl. 14.00 Deltagere Økonomiudvalget: Borgmester Johnny Søtrup Formand for Arbejdsmarkedsudvalget

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2007 Rindbynitten Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening Bestyrelsen Formand: Jørgen Elsted Hansen Havstien 27 Kongeåvej 7A 6771 Gredstedbro Tlf. 7543 1372 Fanø 7516 6165 Mail: jehan@esbjergkommune.dk

Læs mere

Referat fra Borgermødet på Gadbjerg Skole den 18. Maj 2010

Referat fra Borgermødet på Gadbjerg Skole den 18. Maj 2010 Referat fra Borgermødet på Gadbjerg Skole den 18. Maj 2010 Udover Lokalrådet medlemmer mødte der 11 borgere op. Lokalrådets formand Ole Lange bød velkommen og gennemgik aftenens program, som var følgende:

Læs mere

VVM for Vasevej. Referat for 2. borgermøde vedrørende projekt for Vasevej - Forslag til kommuneplantillæg 4 med VVM-Redegørelse

VVM for Vasevej. Referat for 2. borgermøde vedrørende projekt for Vasevej - Forslag til kommuneplantillæg 4 med VVM-Redegørelse VVM for Vasevej Referat for 2. borgermøde vedrørende projekt for Vasevej - Forslag til kommuneplantillæg 4 med VVM-Redegørelse Mødet afholdtes torsdag den 9. juni 2011 i Store Sal i administrationscentret

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere

Løkken er Motion og Bevægelse

Løkken er Motion og Bevægelse Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Løkken d. 12/5-2015 Løkken er Motion og Bevægelse Formål Inddragelse og aktivt samlingspunkt for hele byen Multibanen i Løkken bliver byens nye samlingssted

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013

Sognefogedparkens Grundejerforening. Generalforsamling d. 26-02-2013 Sognefogedparkens Grundejerforening Generalforsamling d. 26-02-2013 Dagsorden Valg af dirigent. 1.Valg af stemmetællere efter dirigentens bestemmelser. 2.Bestyrelsens beretning, herunder opfordringer til

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Sted: Sognegården, Strib Tid: 9. marts 2012, kl. 19.30 Fremmødte: 55 stemmeberettigede fordelt på 33 parceller DAGSORDEN 1. Valg af dirigent: Kai

Læs mere

Ringsted Sportcenter Tværallé 8, 4100 Ringsted Tlf. 5762 7040 ringstedsportcenter@gmail.com. Ringsted, den 27. maj 2015

Ringsted Sportcenter Tværallé 8, 4100 Ringsted Tlf. 5762 7040 ringstedsportcenter@gmail.com. Ringsted, den 27. maj 2015 Ringsted, den 27. maj 2015 REFERAT ved GENERALFORSAMLING for Onsdag, den 22. april 2015 kl. 19.00 i mødelokale 2 i. DAGSORDEN: Pkt. 1. Valg af dirigent. Mogens Rasmussen blev valgt som dirigent. Der skal

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 23. februar 2016, Møllevangsskolens festsal Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat fra DH Kolding Årsmøde den 27. marts 2014 Formand Ida Jørgensen, Autismeforeningen bød velkommen.

Referat fra DH Kolding Årsmøde den 27. marts 2014 Formand Ida Jørgensen, Autismeforeningen bød velkommen. Danske Handicaporganisationer Kolding v/ formand Ida Merethe Jørgensen Mobil: 61867915 E-mail: idjo50@hotmail.com Hjemmeside: www.handicap.dk/lokalt/kolding Referat fra DH Kolding Årsmøde den 27. marts

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015

Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015 Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015 Generalforsamlingen foregik i biblioteket i Roerslev-Blankes Forsamlingshus, kl. 19.30 Dagsordenen var følgende: 1. Valg af dirigent

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Generalforsamling 2015.

Generalforsamling 2015. Referat af Generalforsamling 2015. Velkommen: Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer, repræsenterende 23 ejendomme i foreningens område. Bestyrelsen var repræsenteret ved: Ejnar Damkjær formand

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Velkommen. til Vangede Bycentrum Hvem er vi? Hvad gør vi? Hvad gør du? VANGEDE BYCENTRUM

Velkommen. til Vangede Bycentrum Hvem er vi? Hvad gør vi? Hvad gør du? VANGEDE BYCENTRUM Velkommen til Vangede Bycentrum Hvem er vi? Hvad gør vi? Hvad gør du? VANGEDE BYCENTRUM Velkommen Velkommen til Vangede som næringsdrivende, vi håber du vil finde dig godt tilpas i vores hyggelige, lokale

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Referat Børns Voksenvenner Svendborg Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Dagsorden for generalforsamling:

Læs mere

Grundejerforeningen KILENs general forsamling 26. februar 2004 på Parkskolen lokale 28 kl. 19.30

Grundejerforeningen KILENs general forsamling 26. februar 2004 på Parkskolen lokale 28 kl. 19.30 Struer feb. 2004 Grundejerforeningen KILENs general forsamling 26. februar 2004 på Parkskolen lokale 28 kl. 19.30 Velkomst: Præsentation af den siddeende bestyrelse: Bo Christensen: Grønne områder Forssavej

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Møde mellem Esbjerg Kommunes Økonomiudvalg og Skads/Andrup Lokalråd onsdag den 23. april Emnekatalog

Møde mellem Esbjerg Kommunes Økonomiudvalg og Skads/Andrup Lokalråd onsdag den 23. april Emnekatalog Møde mellem Esbjerg Kommunes Økonomiudvalg og Skads/Andrup Lokalråd onsdag den 23. april 2014 Emnekatalog Indholdsfortegnelse. Mødedeltagere. 3 1. Etablering af cykelfelt på den resterende del af Nordskrænten

Læs mere

Stine Bøgebjerg deltager under dette punkt for at orientere om Ældreanalysen. Pkt. 6. Orientering fra Nordgruppen, Regionsgruppen og Dansk Ældreråd.

Stine Bøgebjerg deltager under dette punkt for at orientere om Ældreanalysen. Pkt. 6. Orientering fra Nordgruppen, Regionsgruppen og Dansk Ældreråd. Møde Nr. 17 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 27. april 2015 10.00 13.00 Sted Hillerød Rådhus lokale Leen Deltagere Alle Referent Birgit Vejby Afbud Ingen Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsordenen.

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær).

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær). Generalforsamling, Grundejerforeningen Mosen, 26/2 2014 Tilstede: 18, 27, 14, 20, 41, 37, 42, 28, 26, 31, 29, 15, 10, 19 og 13. 1. Valg af dirigent Henrik nr. 20 vælges som dirigent 2. Beretning Præsentation

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling GF Digterparken 2014

Generalforsamling GF Digterparken 2014 Generalforsamling GF Digterparken 2014 Der blev torsdag den 27. februar 2014 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 16 fremmødte samt bestyrelsen. Formanden bød velkomme på vegne af bestyrelsen.

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat fra Bjerringbro Atletik & Motions generalforsamling Bjerringbro Idrætscenter 23. marts 2006

Referat fra Bjerringbro Atletik & Motions generalforsamling Bjerringbro Idrætscenter 23. marts 2006 Dagorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2005 4. Fremlæggelse af budget for 2006, inkl. godkendelse af medlemskontingent 5. Indkomne forslag 6.

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015.

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. Stenløse d. 21-09-2015 Afd. 3 Halkær Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. 1. Velkomst og valg af dirigent Til stede: 9 boliger, 18 stemmeberettiget, samt Driftschef Bo Mølgaard Steffen Bargholz

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning Att.: Mads Kamp Hansen 26. september 2011 Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Hermed fremsendes høringssvar på Københavns

Læs mere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere

Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Generalforsamling Varde Lærerkreds den 11. marts 2016 i Helle Hallen 55 deltagere Velkomst ved formanden Foreningssangen 1. Valg af dirigent og fastsættelse af forretningsorden 2. Beretning Helge Højstrup

Læs mere

SØPARKENS GrundejerFORENING 5260 ODENSE S.

SØPARKENS GrundejerFORENING 5260 ODENSE S. SØPARKENS GrundejerFORENING 5260 ODENSE S. etableret 1971 Referat fra foreningens ordinære generalforsamling afholdt tirsdag den 25. januar 2011 i Dalumhallens klublokale. I henhold til foreningens vedtægter

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Referat fra mødet mellem Økonomiudvalget og Skads/Andrup Lokalråd onsdag den 4. maj 2011 kl. 17.00 i Vester Nebel Sognehus, Stokbrovej 18.

Referat fra mødet mellem Økonomiudvalget og Skads/Andrup Lokalråd onsdag den 4. maj 2011 kl. 17.00 i Vester Nebel Sognehus, Stokbrovej 18. Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 27. maj 2011 Sagsbehandler Hanne Nissen Oust Telefon direkte 76 16 10 49 Sagsid 2010-23958 Referat fra mødet mellem Økonomiudvalget og Skads/Andrup Lokalråd onsdag den 4.

Læs mere

Landsbylauget for Slagslunde og Buresø

Landsbylauget for Slagslunde og Buresø Landsbylauget for Slagslunde og Buresø Referat af bestyrelsesmøde d. 12. marts 2008 kl. 19.30-21.30. Deltagere: Foreninger: Mødt Afbud Udeblevet Borgerforeningen: Lars Seneberg GF Buresø Ole Okkels som

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Søren Arensberg (fungerende formand) bød velkommen, og gik til første punkt på dagsorden. Punkt 1. Valg af dirigent. Som dirigent

Læs mere

År 2010, den 24 marts, afholdtes ordinær generalforsamling for grundejerne i Ryvangens Villakvarter med følgende dagsorden:

År 2010, den 24 marts, afholdtes ordinær generalforsamling for grundejerne i Ryvangens Villakvarter med følgende dagsorden: År 2010, den 24 marts, afholdtes ordinær generalforsamling for grundejerne i Ryvangens Villakvarter med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning og fastsættelse

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i FTSS lørdag den 27. november 2004 kl.9.00 på Restaurant Hero Bar Stormgade 20 1555 København V.

Indkaldelse til generalforsamling i FTSS lørdag den 27. november 2004 kl.9.00 på Restaurant Hero Bar Stormgade 20 1555 København V. Indkaldelse til generalforsamling i FTSS lørdag den 27. november 2004 kl.9.00 på Restaurant Hero Bar Stormgade 20 1555 København V. 3. november 2004 Som bekendt er vor forening indtrådt som afd. 7 i FFT

Læs mere

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016

Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Referat af generalforsamling i Islandshesteklubben Thor d. 6. februar 2016 Finn Nejstgaard er valgt som dirigent. Lisbeth Larsen er valgt som stemmetæller. Lotte Thøgersen referent. Dirigent fastslår at

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2.

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2 Referat Deltager. Kirsten Almind, Formand Marie Lisby, Bestyrelsesmedlem Karin Mortensen, Organisationsbestyrelsen Anne-Kathrine

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006. Dagsorden

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006 Dato og tid: Onsdag den 26. april 2006 kl. 19:00 21:00 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705 København

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning:

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning: Referat Bestyrelsesmøde Dato 18. marts 2014, kl. 19.00 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Anders Bente Glenn Hans Christian Henrik Margot Niels Linda Lissie (delvis) Sonja Ulrik

Læs mere

REFERAT - KLUBMØDE 2016 Århus Baseball Softball Klubs Generalforsamling

REFERAT - KLUBMØDE 2016 Århus Baseball Softball Klubs Generalforsamling REFERAT - KLUBMØDE 2016 Århus Baseball Softball Klubs Generalforsamling Aarhus den 29. marts, 2016 Tid: Tirsdag d. 29. marts kl 19.00-21.00 Sted: Brobjergskolen, Frederiks Allé 20, lokale 204 Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for Thyholm Idrætsforening.

Vedtægter for Thyholm Idrætsforening. Vedtægter for Thyholm Idrætsforening. 1 Foreningens navn er "Thyholm Idrætsforening". Foreningen er stiftet i 1931. Foreningen er hjemmehørende i Struer Kommune. Foreningens kendefarver er rød og hvid/sort.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag den 22. marts 2012 kl. 17

Referat fra generalforsamlingen torsdag den 22. marts 2012 kl. 17 CNISF DANEMARK Tél. +45 21 76 06 25 CONSEIL NATIONAL DES INGENIEURS Trekanten 22 www.cnisf.org ET DES SCIENTIFIQUES DE FRANCE DK-3460 Birkerød klo@cowi.dk +45 45 97 28 87 Section Danoise Referat fra generalforsamlingen

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

628. 08/33093 Kommuneplan nr. 7 og lokalplan 6-102 for et nyt boligområde i Glamsbjerg Øst

628. 08/33093 Kommuneplan nr. 7 og lokalplan 6-102 for et nyt boligområde i Glamsbjerg Øst 628. 08/33093 Kommuneplan nr. 7 og lokalplan 6-102 for et nyt boligområde i Glamsbjerg Øst Indstilling: Miljø- og Teknikudvalget indstiller, at kommuneplantillæg nr. 7 og lokalplan 6-102 for et nyt boligområde

Læs mere

Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset

Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset Frivillighedsudvalg Referat Møde 29. juni 2015 kl. 15:30 i Mødelokale 6, Rådhuset Fraværende: Inge-Lise Kofoed Beck Pkt. Tekst Side 19 Budget/regnskab 1 20 Godkendelse af referat fra møde den 26. februar

Læs mere

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Velkommen til Generalforsamling 2016

SØLLERØD GRUNDEJERFORENING. Velkommen til Generalforsamling 2016 SØLLERØD GRUNDEJERFORENING Velkommen til Generalforsamling 2016 Velkommen Aftenens program: Generalforsamlingens formelle del (Dagsordenen) Spørgsmål til Rudersdal kommune Erik Mollerup, Court Møller og

Læs mere