Fremtidsvisioner for Espergærde og Snekkersten

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fremtidsvisioner for Espergærde og Snekkersten"

Transkript

1 Fremtidsvisioner for Espergærde og Snekkersten Helsingør Kommunes udviklingsafdeling v/ Ole Christiansen giver eksklusivt for B&G s generalforsamling en orientering over emnet: Helsingør Kommunes fremtid set i lyset af Vision, Planstrategi og Kongernes Nordsjælland - med særlig vægt på konsekvenserne for Espergærde og Snekkersten. Mødet foregår på Espergærde Bibliotek, umiddelbart efter at foreningen har holdt Ordinær generalforsamling torsdag d. 28. februar 2008 kl Alle er velkomne Nr Februar årgang

2 2 Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Borger- og Grundejerforeningen for Espergærde og Snekkersten m.v. Torsdag den 28. februar 2008 kl på Espergærde Bibliotek DAGSORDEN: 1. VALG AF DIRIGENT 2. FREMLÆGGELSE OG GODKENDELSE AF ÅRSBERETNING 3. FREMLÆGGELSE OG GODKENDELSE AF DET REVIDEREDE ÅRS- REGNSKAB 4. BEHANDLING AF INDKOMNE FORSLAG 5. BEHANDLING AF FORSLAG FRA BESTYRELSEN 6. VALG AF BESTYRELSESMEDLEMMER 7. VALG AF TRE BESTYRELSESSUPPLEANTER 8. VALG AF REVISOR OG REVISORSUPPLEANT 9. FASTSÆTTELSE AF NORMALKONTINGENT 10. EVENTUELT Eventuelle forslag til dagsordenens punkt 4 skal være formanden, Mogens Aarsleff Hansen, eller et bestyrelsesmedlem i hænde senest den 18. februar Efter generalforsamlingen bliver der lejlighed til at høre om Helsingør Kommunes fremtid set i lyset af Vision, Planstrategi og Kongernes Nordsjælland

3 3 Ole Christiansen Fuldmægtig i Helsingør Kommunes Udviklingsafdeling Det er lykkedes Borger- og Grundejerforeningen at få en af Helsingør Kommunes centrale planlæggere til at komme til Espergærde Bibliotek i forbindelse med den årlige generalforsamling. Det er fuldmægtig Ole Christiansen, der kommer og giver et oplæg over temaet: Helsingør Kommunes fremtid set i lyset af Vision, Planstrategi og Kongernes Nordsjælland. Ole Christiansen har været ansat i Udviklingsafdelingen siden før den tid var han kommuneplanchef i København. Før da var Ole Christiansen initiativtager til et boligselskab, der byggede billige ungdomsboliger på Fyn og i Sydjylland. Hans karriere startede imidlertid helt tilbage i 1974, da han blev kommuneplanlægger i Odense. Ole Christiansens hovedopgave i Helsingør Kommune har siden 1990 været arbejdet med Kommuneplanen, men i de sidste år også Planstrategi og Agenda-21-strategi. Af større opgaver kan i flæng nævnes: Lukning af Espergærde Skole i 1991, etablering af Bølgen i Aalsgaard i 1994, etablering af HH-samarbejde i I denne tid arbejder Ole Christiansen med reduktion af energiproduktionen i og til bygninger, bl.a. i forbindelse med udvidelse af den kommunale administration på Prøvestenen. Deruodver kan nævnes etablering af flisfyr på H.P.Christensens Vej, samt forhandlinger om strammere energikrav på de nye bygninger på Tretorn. Derudover har Ole Christiansen været koordinator på Kongernes Nordsjælland og siden 1990 har han desuden undervist på Københavns Universitet i byplanlægning og lovgivning. DER ER MED ANDRE ORD MANGE SAMMENHÆNGE MED B&G S KERNE-IND- SATSOMRÅDER - SÅ DER ER GOD GRUND TIL AT MØDE OP...!

4 Hvad bestyrelsen har Indledning Efter sidste års generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig som vist på bagsiden af dette nummer af Borgerbladet, og der har i årets løb været afholdt 5 bestyrelsesmøder. En markant ændring er, at Peter Pejtersen har afløst foreningens kasserer gennem 15 år Peter Winther, som på dettte sted skal have en stor tak for sin indsats for B&G. Foreningen havde ved årsskiftet 204 medlemmer samt et ikke ubetydeligt antal interessenter, der i henhold til bestyrelsesbeslutning modtager Borgerbladet free of charge. Mange store og små sager har passeret bestyrelsesdagsordenerne, og i det følgende er valgt skønsomt blandt de væsentligste. Lokalplanbehandling I det forløbne år har foreningen behandlet og ytret sig om 2 forslag til lokalplan. Begge forslag omfattede kystnær fortætning af ejendomme ud mod Øresund, og foreningen må konstatere, at såvel projektet ved Kystens Perle som projektet på Gl Strandvej 209 kan gennemføres næsten udelukkende i overensstemmelse 4 fået tiden til at gå med... Årsberetning 2007 for B&G med bygherrernes ønsker. Følgende citat fra foreningens indsigelse sammenfatter de holdninger, som byrådet p.t. ikke har villet lytte til. Specielt i Strandvejskvarteret, men også i andre områder, hvor andre beskyttelsesinteresser medfører, at der er store grunde med lave bebyggelsesprocenter, vil der nu kunne åbnes for lokalplaner, der muliggør etagebyggeri med en urimelig høj, partiel tæthed. Langs Strandvejen vil det føre til en markant fortætning mellem Strandvejen og kysten. Mange grunde vil med de muligheder, der nu dannes præcedens for i lokalplan 3.32 kunne fortættes. Det undrer især, fordi det er i modstrid med kommunens hidtidige håndtering af konkrete byggesager i sådanne områder, f. eks. Skotterupområdet. Tibberup Mølle Foreningen fik i december måned en overraskende telefonisk henvendelse fra arkitekt Johnny Gere i Snekkersten, som spurgte, om B&G ville have noget imod at kommentere et skitseprojekt for en istandsættelse af Tibberup Mølle inkl.

5 5 Fra starten blev Johnny Gere gjort opmærksom på, at vi var tre foreninger m. fl., der i 2006 forhindrede økonomiudvalgets ide om en udstykning, og at disse foreninger ville blive informeret. Det blev oplyst, at fredningsmyndighederne kun interesserer sig for selve bygningsskallen, samt at kommunen meget gerne ser en forhåndsudtalelse fra udstykningsprotestanterne, før man går videre med byggesagsbehandlingen unægtelig en meget overraskende oplysning. Aftalen blev, at der skulle komme en stillingtagen til henvendelsen primo januar. Den, der får sin private bolig i Tibberup Mølle, får en fantastisk udsigt. Her er udsigten fotograferet mod nordøst i foråret en beskeden tilbygning i jordniveau. Af naturlig imødekommenhed samt lidt nysgerrighed var svaret Ja til at høre nærmere om sagen. I løbet af få dage afholdtes så et kort møde, hvor det viste sig, at to tømrermestre fra Næstvedegnen har købt ejendommen og fået udarbejdet et forslag til en total istandsættelse af den eksisterende møllebygning samt en udvidelse med en tilbygning samt carport og udhus med videresalg for øje. Efter megen mailskriveri i julen og nytåret samt kontakt til Helsingør Kommune, Kulturarvsstyrelsen og Tinglysningskontoret mødte foreningerne op fredag den 11 januar på møllegrunden, hvor både arkitekt og den ene tømrermester var mødt op. Resultatet af dette møde blev, at foreningerne ikke kunne tilslutte sig gennemførelsen af det modtagne forslag i alt væsentligt på grund af følgende 2 forhold: Fredningen af møllebygningen tillader ikke den ønskede gennembrydning af møllesoklen for adgang til tilbygningen, samt Kommunens deklaration fra 2006 tillader kun byggeri af carport og udhus på maks 50 m2.

6 Derfor må vi forvente, at arkitekten arbejder på et forslag til som et blev udtrykt en ren luksusbolig for 1-2 personer, eller at møllen måske er sat til salg igen. Foreningerne har anmodet kommunen om høringsret i en kommende byggesag med henvisning til tidligere udvist interesse for den landskabelige og kulturelle herlighedsværdi. Skt Hansbålfesten Større tilstrømning end set i mange år var, hvad bålfesten på kirkestranden ved Egebæksvang opnåede. Det er en stor glæde og inspiration for bestyrelsen, at så mange lægger vejen forbi og deltager i fællesskabet omkring båltalen, som blev holdt af Børne- og Unge-direktør Bjarne Pedersen, samt om sangene og de knitrende flammer fra det store flotte bål. Mange får sig sikkert også en snak med bysbørn, som man ikke ser så tit. Foreningssamarbejde har i det forløbne år resulteret i hele 3 bemærkelsesværdige resultater. Den vellykkede og velbesøgte byvandring i Mørdrup i september blev gennemført i samarbejde mellem B&G, Historisk Forening for Espergærde og Omegn samt Bevaringsforeningen Mørdrup Landsby. Disse tre foreninger og Helsingør Bevaringsforening sikrede sammen med Helsingør Kommune, at istandsættelsen af Så fredelig som i 1901, bliver Mørdrupvej næppe nogensinde igen - men B&G håber stadig på, at byrådet kan bevæges til at gennemføre forandringer, som kan dæmpe hastighed og trafik.

7 7 den oprindelige Espergærde Station ikke gik i glemmebogen. DSB har i slutningen af 2007 gennemført en hårdt tiltrængt istandsættelse med ny tagdækning og maling af det udvendige træværk. Endelig er beskyttelse og bevarelse af Tibberup Mølle en fælles mærkesag for de 4 foreninger. En stor Tak for samarbejdet skal også i år lyde til de øvrige foreninger. Mørdrupvejens fredeliggørelse Som der er redegjort for andetsteds i dette nummer af Borgerbladet, er der brug for det lange seje træk, hvis foreningen skal få opfyldt sine ønsker for Mørdrupvej. Det må konstateres, at indflydelse på og ændring af den politiske prioritering er meget vanskelig at opnå i den komplicerede kommunale virkelighed. Den nye hjemmeside på internettet Også på dettte sted skal www. borger-foreningen.dk nævnes som et medlemstilbud, der i bestyrelsen har skabt stor glæde og tilfredshed. Stor Tak til Ole Praud, der er en fremragende it-ekspert og B&G-webmaster. Cirkuspladsen friholdes for byggeri er et ønske, som foreningen fremførte i forsommeren, da en komunal arbejdsgruppe afsluttede et projektarbejde med at meddele, at den optimale placering Det er B&G s ønske, at man også fremover skal kunne gå i cirkus på Cirkuspladsen. Det er foreningens opfattelse, at stedet ikke er det optimale for et plejehjem - og at der skal arbejdes meget mere med alternative placeringer, f.eks. i Snekkersten, der ikke længere har et plejehjem.

8 8 af et nyt plejehjem lige netop skulle være på det areal, som i kommuneplanen er udlagt til offentlig park. Behovet for ekstra plejehjemskapacitet kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved, men placeringen af nye plejehjem vil sikkert dukke op i kommuneplandebatten inden længe. Anlæggets pleje B&G s lille naturgrund neden for Galbjerg mellem Birtevej og Mørdrupvænget har fået mere lys fra oven, men den er allerede ved at gro til med rodskud, som fik lov at stå endnu i Til brug for afslutningen af byvandringen var den urteagtige bevoksning blevet fjernet med den nyanskaffede buskrydder, således at det også var muligt at komme ind til balancetræet nogenlunde uhindret. Pleje af Anlægget koordineres med Teknisk Forvaltning, som også har en opgave med fjernelse af rodskud på de to øverste matrikler. Affaldsaktivitet Som noget nyt i foreningslivet har en lille 4-mandsgruppe påtaget sig i 2 år at samle affald på kirkestranden ved Egebæksvang. Hvis vejret i 2008 arter sig som i 2007 bliver opgaven fortsat overkommelig. Vedrørende selve resultatet må andre vurdere og evt. udtale sig. Da behovet for affaldsindsamling er stort, er der basis for en udvidelse af aktiviteten i de kommende år. Rostgaards Kilde Foreningens interesse for dettte fredede kulturminde er velkendt i medlemskredse. Ved amternes nedlæggelse er ansvaret for de praktiske fredningsforhold overgået til kommunerne, og Helsingør Kommune har således på forespørgsel lovet at forvalte fredningen af kildeanlægget på Strandvejen efter Kulturarvsstyrelsens overordnede retningslinier. Én af opgaverne for kommunen bliver at sikre kildens vandføring, da det i oktober måned 2007 kunne konstateres, at kilden ikke sendte en dråbe vand ud i den store stenkumme. Foreningen frygter, at manglende vand i kilden kan have sammenhæng med den nu forsvundne historiske kildesø. Opgaver for foreningen i det kommende år Bestyrelsens arbejdsplan ser i skrivende stund således ud: Kommentarer til kommunens planstrategi og Agenda 21 strategi Bålfest på Kirkestranden og 4 medlemsblade Behandling af Lokalplanforslag Mørdrupvejens fredeliggørelse følges op Legehus og legebord i Anlægget samt fjernelse af rodskud Fremme af bevarende lokalplaner for Strandvejsmiljøet Tak for samarbejdet i bestyrelsen og Vel mødt på generalforsamlingen Mogens Aarsleff Hansen

9 Mørdrupvejens fredeliggørelse Status og fremtidige udfordringer af Peter Peitersen 9 På generalforsamlingen i 2007 præsenterede Borger- og Grundejerforeningen et skitseprojekt for et torv ved Mørdrupvejens udmunding i Strandvejen og en sikker indgang fra Mørdrupvej til Egebæksvang skov. Skitseprojekterne blev overvejende positivt modtaget af foreningens medlemmer og mange beboere med tilknytning til området omkring Mørdrupvej har tilkendegivet glæde over, at der måske - endeligt - bliver taget fat på at forskønne og sikre en mere fredelig sameksistens mellem biler og alle andre der færdes i området. Begejstringen var derfor stor da B&G begyndte at tage kontakt til politikere og myndighederne for at få politisk opbakning til projekterne. Her var et godt projekt, som indeholder alle de elementer en kommune normalt påskønner - en rigtig vindersag med mulighed for stor borgertilfredshed. Forundringen var derfor stor da det viste sig, at den eneste støtte projektet kunne opnå, var at blive placeret på en uprioriteret bruttoliste hvor det for tid og stedse vil blive syltet i mere eller mindre tyndt begrundede tekniske og økonomiske afslag. For B&G står det klart: Der er ingen substantielle tekniske eller økonomiske argumenter mod projektet - det drejer sig alene om manglende politisk velvilje og mistanken om, at byrådet bevidst nedprioriterer projektet, begynder at melde sig. Planstrategi 2007 er også sørgelig læsning for Sydkystens beboere i denne forsømmer kommunen igen muligheden for at nytænke området. B&G vil dog anvende denne og andre muligheder i jagten på en genfremførelse af projekterne.

10 Kom til Store Strand i Espergærde og giv et nap med på Affaldsdagen i april! 10 Årets affaldsdag er søndag den 13 april 2008, hvor Danmarks Naturfredningsforening og Landbrugsrådet atter indbyder alle i Danmark til at give en hjælpende hånd med at fjerne affald fra naturen. I Helsingør Kommune arrangerer Teknisk Forvaltning, Agenda 21 s Affaldsgruppe og Danmarks Naturfredningsforening samt Grøn Guide indsamlingen, der forventes at mobilisere mange hundrede deltagere på udvalgte lokaliteter med det største behov. Som det vil være foreningens medlemmer bekendt har foreningen adopteret renholdelse af Kirkestranden ved Egebæksvang Kirke i Espergærde i g 2008 ved interesserede medlemmers (4) hjælp og indsats, og bestyrelsen vil derfor gerne bakke op om Affaldsdagen og udvide engagementet ved at indbyde alle til at deltage i en overhaling af Store Strand i Espergærde samt evt. Skolestranden på denne dag.vi starter ved bålpladsen på Store Strand kl med hver en sort plastiksæk samt evt. andet udstyr, og deltagere bedes være iført arbejdshandsker samt påklædning efter vejrliget. Når vi er færdige, slutter vi med en velfortjent forfriskning. På gensyn den 13. april 2008 Mogens Aarsleff Hansen Tlf , e-post maah@mail.tele.dk Det var på borgernes eget initiativ og med indsamlede penge, at der i blev etableret en stor badestrand i Espergærde. Vær med til at holde den i god stand...!

11 11 HUSK foreningens hjemmeside: Hjemmesiden giver mulighed for at se billeder fra foreningens arrangementer, der er mulighed for at læse eller genlæse nogle af de artikler foreningens medlemmer har udformet i forbindelse med diverse sager, man kan stemme om bestemte aktuelle spørgsmål, man kan læse om foreningens opstart og historie, man kan se hvilke sager bestyrelsen p.t. lægger vægt på, man kan læse hvem der for tiden sidder i bestyrelsen, finde postog mailadresser, man kan se vedtægterne for foreningen, man kan læse foreningens indsigelser til de seneste lokalplaner og man kan se de sidste mange numre af Borgerbladet. Afhængig af interessen og brugen af hjemmesiden, vil vi forsøge med flere udbygninger af siden. Herudover kan medlemmerne selv abonnere på seneste nyt i bestemte sager, således at man automatisk får tilsendt en mail, når der er nyt af interesse på siden. Har Du idéer og forslag til hjemmesiden er Du meget velkommen til at rette henvendelse til web-masteren: Ole Praud - eller klik ind på hjemmesiden og følge vejledningen. Du kan gøre siden mere levende ved at skrive debatindlæg til hjemmesiden

12 12 Returneres ved varig adresseændring Returadresse: Mørdrupvej 36, 3060 Espergærde KOPIER ELLER KLIP DENNE SIDE UD OG SEND DEN TIL KASSERER PETER PEJ- TERSEN, MØRDRUPVEJ 36, 3060 ESPERGÆRDE, HVIS DU VIL VÆRE MEDLEM AF BORGER- OG GRUNDEJERFORENINGEN: JA TAK, JEG VIL GERNE VÆRE MEDLEM AF B&G (årskontingent 100 kr) NAVN: VEJ OG NR: BY: POSTNR. OG POSTDISTRIKT: Du kan også sende indmeldelsen som mail til kassereren: Borger- og Grundejerforeningens bestyrelse m.v.: Formand: Mogens Aarsleff Hansen, Strandvejen 175, Mørdrup, 3060 Espergærde, tlf E-post: Næstformand: Dan B. Hasløv, Toftevej 22, 3060 Espergærde, tlf Medlemskartotek: Stig G. Lund, Strandvangsvej 3 B, 3060 Espergærde, tlf Kasserer: Peter Pejtersen, Mørdrupvej 36, 3060 Espergærde, tlf Sekretær: Henrik Anton Svendsen, Bredgade 4 I tv, 1260 København K, tlf Best.medlem: Jan Arnt, Stokholmsvej 23, Mørdrup, 3060 Espergærde, tlf Best.medlem: Ole Praud, Mørdrupvej 82C, Mørdrup, 3060 Espergærde, tlf Ansvh. redaktør af Borgerbladet: Kjeld Damgaard, Helgavej 8, Mørdrup, 3060 Espergærde, tlf ; E-post: kjeld-damgaard@mail.tele.dk

Generalforsamling på Espergærde Bibliotek

Generalforsamling på Espergærde Bibliotek Generalforsamling på Espergærde Bibliotek Onsdag den 14. februar 2007 kl 19.30 Efter generalforsamlingen præsenterer Dan Hasløv og Stig Lund fra B&G de to forslag til nye pladser hhv. ved Mørdrupvejs udmunding

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2011-12.

Bestyrelsens beretning for 2011-12. Bestyrelsens beretning for 2011-12. Grundejerforeningen ønsker at sikre Trørød dets grønne karakter. Grønne haver med plads til træer, plæner, blomsterbede. En rolig trafik gennem landsbyen, der ikke skæmmer

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Borgerbladet. Onsdag den 25. februar kl 19.30 på Egegaarden, Espergærde. Nr 1 Feb. 2004 50. årgang

Borgerbladet. Onsdag den 25. februar kl 19.30 på Egegaarden, Espergærde. Nr 1 Feb. 2004 50. årgang Borgerbladet Medlemsblad for Borger- og Grundejerforeningen for Espergærde og Snekkersten m.v. Hvordan synes Du, at det går? Synes Du, at B&G fokuserer på de rigtige sager? Eller har Du ønsker til forandringer

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007

Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007 Årsmøde i Grimstrup Lokalråd 19. november 2007 1. Valg af dirigent Per Strand blev valgt uden modkandidat. Konstaterede herefter at årsmødet vat lovligt indkaldt via Bramming Ugeavis. 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

Beretning Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 23. april 2008 til 27. april

Beretning Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 23. april 2008 til 27. april Beretning Stouby og Omegns Lokalråd for perioden 23. april 2008 til 27. april 2009 Tiden flyver, og endnu et år er gået. Et år der har budt på spændende udfordringer for bestyrelsen. Vores største opgave

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav

Raageleje og Udsholt Strand Grundejerlav Referat fra ordinær generalforsamling søndag den 11. august 2013 på Restaurant Søstjernen Introduktion Jakob Wandall (JW) bød velkommen til medlemmerne og vores gæst borgmester. Jan Ferdinandsen (JF) og

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke.

Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen efter afbud ikke. Referat fra Generalforsamling den 16. november 2006, kl. 19.30 i Forsamlingshuset Til generalforsamlingen var mødt i alt 3 andelshavere excl. bestyrelsen. Fra bestyrelsen deltog Erik Jensen og Kaj Jensen

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015

Holbæk Arkæologiklub. Mejerigården oktober 2015 Holbæk Arkæologiklub Mejerigården oktober 2015 Nyhedsbrev vinter 2016 Generalforsamlingen Den 17. november 2015 var det tid at afholde den ordinære generalforsamling. Der var denne gang et fremmøde på

Læs mere

Nu er vi klar med foreningens nye hjemmeside

Nu er vi klar med foreningens nye hjemmeside 1 NR 3 - OKT. 2010-56.ÅRGANG Nu er vi klar med foreningens nye hjemmeside SE SIDE 6-8 Af Peter M. Frederiksen 2 Træerne på Hovvej visner fæld dem og plant nyt Byforeningen har tidligere spurgt kommunen,

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GVF torsdag den 31. marts 2016

Referat fra Generalforsamling i GVF torsdag den 31. marts 2016 Referat fra Generalforsamling i GVF torsdag den 31. marts 2016 Afholdt på Restaurant Egå Marina. Mogens Berg fra Fibia indleder aftenen med foredrag om fiber med internet/tv, som har ca. 900 tilsluttede

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND Navn og formål 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Enø Strand. 2 Foreningens formål er at varetage grundejernes fælles interesser vedrørende: 1) Forholdet

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Handlekraft og sammenhold

Handlekraft og sammenhold Handlekraft og sammenhold en håndbog om klubarbejde Fællesskabet giver styrke En faglig klub giver dig og dine kolleger handlekraft. Slår I jer sammen i en klub, får I større gennemslagskraft og styrke,

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær).

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær). Generalforsamling, Grundejerforeningen Mosen, 26/2 2014 Tilstede: 18, 27, 14, 20, 41, 37, 42, 28, 26, 31, 29, 15, 10, 19 og 13. 1. Valg af dirigent Henrik nr. 20 vælges som dirigent 2. Beretning Præsentation

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling GF Digterparken 2014

Generalforsamling GF Digterparken 2014 Generalforsamling GF Digterparken 2014 Der blev torsdag den 27. februar 2014 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 16 fremmødte samt bestyrelsen. Formanden bød velkomme på vegne af bestyrelsen.

Læs mere

Besparelser. Nr 2 2014. 10. årgang

Besparelser. Nr 2 2014. 10. årgang Nr 2 2014 10. årgang Besparelser Af Karlo Brondbjerg De vedtagne besparelser inden for psykiatri og handikapområdet er frygtlige, og det kunne være gået endnu værre, hvis vi ikke have hjulpet hinanden

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Indsigelsesskema Supplerende partshøring Lokalplan 2013-9 Sommerhusområde ved Hesseløje/Fruerlund

Indsigelsesskema Supplerende partshøring Lokalplan 2013-9 Sommerhusområde ved Hesseløje/Fruerlund Indsigelsesskema Supplerende partshøring Lokalplan 2013-9 Sommerhusområde ved Hesseløje/Fruerlund Indsigelser til Forslag til lokalplan nr. 2013-9 Sommerhusområde ved Hesseløje/Fruerlund Høringsperiode:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, tirsdag den 18. september 2012 kl. 19.00 Formanden indledte med at foreslå, jf. nærmere nedenfor, at alle fremmødte præsenterede sig med

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2009 Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening Bestyrelsen Formand: Jørgen Elsted Hansen Havstien 27 Kongeåvej 7A 6771 Gredstedbro Tlf.: 75 43 13 72 Fanø: 75 16 61 65 Mail: jehan@esbjergkommune.dk

Læs mere

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016.

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Lykken vokser på vor egen ager og kan ikke plukkes i fremmede haver, dette skrev Douglas Jerrold. En sætning som jeg synes står meget godt for det arbejde der

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Kongstedparken, Slagelse

Generalforsamling i Grundejerforeningen Kongstedparken, Slagelse Torsdag d. 6. marts 2014 Generalforsamling i Grundejerforeningen Kongstedparken, Slagelse Afholdt i Super Bowl & Golf Center Bredegade 50-56,, 6. marts 2014. 15 ejendomme var repræsenteret på generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2013 / 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2013 og 2 i foråret 2014. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013

Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013 Beretning generalforsamling Ribe Bykernes Beboerforening 2013 Året 2013 har for en stor dels vedkommende stået i Ølskurets tegn, både internt i foreningen, men måske mest i medierne. Specielt har det netop

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Afgørelse i sagen om Ishøj Kommunes tilladelse til udstykning af 5 byggegrunde.

Afgørelse i sagen om Ishøj Kommunes tilladelse til udstykning af 5 byggegrunde. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 10. oktober 2003 J.nr.: 03-31/150-0018 SKR Afgørelse i sagen

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 15. marts 2010 i Skibet Kirkehus, Vardevej 529, 7100 Vejle. Foreningen Stenager Mølles Venner

Referat af generalforsamling mandag den 15. marts 2010 i Skibet Kirkehus, Vardevej 529, 7100 Vejle. Foreningen Stenager Mølles Venner Referat af generalforsamling mandag den 15. marts 2010 i Skibet Kirkehus, Vardevej 529, 7100 Vejle I Foreningen Stenager Mølles Venner I generalforsamlingen deltog 34 medlemmer. Formanden bød velkommen

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! TAK FOR SIDST. Fællesmøder med Lokalforum

Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! TAK FOR SIDST. Fællesmøder med Lokalforum Nyhedsbrev, februar / marts 2015 GODT NYTÅR! Måske en lidt sen nytårshilsen, men da dette er det første nyhedsbrev i 2015, er det vel på sin plads at starte med det. Vi ser frem til 2015 med forventning.

Læs mere

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt)

Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Generalforsamling GF Digterparken 2013 Der blev torsdag den 28. februar 2013 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 17 fremmødte samt bestyrelsen (dog var formanden sygemeldt) Peter Churchill

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup

Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup 1 Foreningens hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen 1DO Båstrup. Dens hjemsted er Fredensborg Kommune. Grundejerforeningens område er Dannevang

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Udkast til omskrevne VEDTÆGTER for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Navn og formål 1 Laugets navn er Trappelauget Orehøjgård med hjemsted i Tollerup, Halsnæs Kommune. Laugets formål er at opretholde og vedligeholde

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (6) Navn 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (DMU). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 38. årgang nr. 1 Februar 2014 Ordinær generalforsamling 2014 Afholdes tirsdag den 29. april i sognegården kl. 19.00 Forslag kan stilles skriftligt til foreningens formand

Læs mere

VEDTÆGTER TØLLØSE LOKALFORUM. Stk. 2. Hjemsted er Tølløse lokalområde, som geografisk er defineret ved den gamle Tølløse Skoledistrikt.

VEDTÆGTER TØLLØSE LOKALFORUM. Stk. 2. Hjemsted er Tølløse lokalområde, som geografisk er defineret ved den gamle Tølløse Skoledistrikt. VEDTÆGTER TØLLØSE LOKALFORUM 1. Navn, hjemsted og tilhørsforhold Stk. 1. Navnet er Tølløse Lokalforum. Stk. 2. Hjemsted er Tølløse lokalområde, som geografisk er defineret ved den gamle Tølløse Skoledistrikt.

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Procesorienteret trafiksikkerhedsplan borgernes trafiksikkerhedsplan Civilingeniør Jan Ingemann Ivarsen, NIRAS A/S

Procesorienteret trafiksikkerhedsplan borgernes trafiksikkerhedsplan Civilingeniør Jan Ingemann Ivarsen, NIRAS A/S Procesorienteret trafiksikkerhedsplan borgernes trafiksikkerhedsplan Civilingeniør Jan Ingemann Ivarsen, NIRAS A/S Baggrund og formål NIRAS har i løbet af det sidste år udarbejdet en trafiksikkerhedsplan

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014...

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014... R ØRPOSTEN Årgang 5 nummer 1 Forår 2014 Havesæson 2014..... Velkommen til en ny havesæson, som i år er startet rigtig godt, vi nyder sikkert alle de flotte forårsfarver i vore haver og netop nu de blomstrende

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 23. årgang Januar 2016 Hjælp os med at hjælpe andre - sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Godhavn Grundejerforening

Godhavn Grundejerforening Godhavn Grundejerforening Nr. 45 Medlemsinformation 16. maj 2009 Ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Godhavn Grundejerforening Søndag den 21. juni 2009. kl. 10.00

Læs mere

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information:

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information: Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. juni 1993. Punkt 1 : Per Ludvigsen valgtes til dirigent Punkt 2 : Poul gav følgende information: * på et bestyrelsesmøde i

Læs mere

MØDEREFERAT. Referat fra borgermøde om lokalplanforslag 316.3 for Solrød Strandgaard. Mødedato: 19. oktober 2009 Kl.: 19.30-21.00

MØDEREFERAT. Referat fra borgermøde om lokalplanforslag 316.3 for Solrød Strandgaard. Mødedato: 19. oktober 2009 Kl.: 19.30-21.00 SOLRØD KOMMUNE TEKNISK ADMINISTRATION MØDEREFERAT Emne: Referat fra borgermøde om lokalplanforslag 316.3 for Solrød Strandgaard Mødedato: 19. oktober 2009 Kl.: 19.30-21.00 11 borgere Mødedeltagere: ØU:

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 29. september 2009 kl. 19.30

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 29. september 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Kun for medlemmer og deres evt. ægtefælle/partner. 1. Formandens velkomst 2. Valg af dirigent 3. Protokol og formandsberetning 4. Foreningens regnskaber 5. Forslag 6. Valg i henhold til vedtægter

Læs mere

Lilleskoletræf 2016. Kære bestyrelser og skoleledelser

Lilleskoletræf 2016. Kære bestyrelser og skoleledelser Lilleskoletræf 2016 Kære bestyrelser og skoleledelser Velkommen til Lilleskoletræf 2016. At gå i, arbejde i, være forældre i den danske grundskole har ikke i mange år, om nogensinde, haft så stor bevågenhed

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave (herefter benævnt Støtteforeningen) og den tilhørende institution Sorø Skovbørnehave 1 Mellem institutionen Sorø Skovbørnehave og Sorø Kommune indgås

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål Foreningen har det formål at udbrede

Læs mere

file://c:\adlib Express\Work\20160121T060127.843\20160121T060129.014\8fd5ee35-7bb4-4f...

file://c:\adlib Express\Work\20160121T060127.843\20160121T060129.014\8fd5ee35-7bb4-4f... Page 1 of 91 of 9 From: syddjurs Sent: 19-01-2016 11:03:56 To: Team Byggeri Subject: VS: Angående akt indsigt Denne mail er videresendt fra hovedpostkassen syddjurs@syddjurs.dk - BEMÆRK - er din afdeling

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Lo Specchio. Roskilde Amatørscene. Vedtægter

Lo Specchio. Roskilde Amatørscene. Vedtægter Lo Specchio Roskilde Amatørscene Vedtægter 1: NAVN OG FORMÅL Foreningens navn er Lo Specchio - Roskilde Amatørscene. Foreningen har til huse i teatret, Eriksvej 40 i Roskilde. Foreningens formål er at

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 1 Torrild lokalråds bestyrelse, Torrild den 8. december 2015. Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 Dagsorden: 1. Velkomst ved formand Henrik Iversen 2. Oplæg ved Kommunaldirektør

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2007 Rindbynitten Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening Bestyrelsen Formand: Jørgen Elsted Hansen Havstien 27 Kongeåvej 7A 6771 Gredstedbro Tlf. 7543 1372 Fanø 7516 6165 Mail: jehan@esbjergkommune.dk

Læs mere

vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden

vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden Vedtægter for Grundejerforeningen Præstelodden 1. Navn Grundejerforeningens navn er Præstelodden, dens hjemsted er Melby, og dens område er de grunde der

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere