Taastrup FCs generalforsamling den BERETNING

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Taastrup FCs generalforsamling den 26.02.2013 BERETNING"

Transkript

1 Igen 2012 kan Taastrup FC melde om fremgang. Taastrup FCs generalforsamling den BERETNING Kvinderne har stabiliseret sig i 3F ligaen. Der ydes en stor indsats af trænerstaben samt af den sportslige leder Pia Arngrimsen. Kvindesenior 2 sluttede som nr. 6 i kvindeserien. Herrerne i Sjællandsserien har ligeledes stabiliseret sig i rækken. Også her har vi en meget dedikeret træner sammen med hans assistenter. Herresenior 2 ligger flot placeret som en suveræn nr. 1 i serie 3. I beretningsåret har Taastrup FC haft en stabil medlemsudvikling. Den store medlemsskare fordrer flere ledere og trænere her har klubben en udfordring især overfor breddeholdene. Medlemstal Senior mænd Seniorkvinder Drenge/ungdom Piger Træner/ledere Fripas Høje-Taastrup kommune fortsætter med projektet fritidspas. I den forbindelse har Taastrup FC modtaget et større antal drenge, som får betalt deres kontingent af Høje-Taastrup kommune i 6 måneder, hvorefter tanken er at forældrene skal overtage kontingentbetalingen. Desværre viser Taastrup FCs erfaringer, at hovedparten ikke betaler kontingentet, hvorefter Taastrup FC er tvunget til at udmelde drengene. Desuden har Høje-Taastrup kommune v/ Cemal hjulpet til med at rekruttere trænere til denne særlige udfordring. Desværre har det vist sig, at udfordringen i de ældre årgange har været så stor, at hovedparten af trænerne efter kort tid ophørte med trænergerningen angiveligt fordi, der mere krævedes en pædagog til opgaven. Lad det være understreget Taastrup FC indgår fortsat gerne i sådanne integrationsprojekter men det skal være på et ærligt grundlag. Dette har klubben på flere møder meddelt Fritids og Kultur forvaltningen.

2 Medlemstilgang er ikke et mål i sig selv. Kun hvis Taastrup FC kan rekruttere et tilstrækkeligt antal ledere og trænere er vi i stand til at aktivere endnu flere børn og unge. Shoppen Igen i år har shoppen bidraget med et pænt overskud. Taastrup FC beklædningen medvirker til brande Taastrup FC overfor lokalområdet, men også i forhold til andre klubber, når holdene er til stævner. Eksempelvis under Lillebælt cup i Fredericia, hvor 300 spillere og ledere bevæger sig rundt i hallerne i Taastrup FCs tøj. Organisationen Med mønsterklubbeskrivelsen har klubben beskrevet rollerne. Udfordringen ligger i at få dem alle besat rigtigt! Således besluttede bestyrelsen i efteråret at erstatte det tidligere seniorudvalg med en sportschef. Det skulle vise ikke at blive en succes, idet sportschefen opsagde sin stilling pr Efterfølgende har vi været på studiebesøg hos Næsby boldklub uden for Odense. En klub ca. på Taastrup FCs størrelse, som er længere fremme med rolle besættelserne. Her har man stor succes med et trænerråd. Taastrup FC har derfor besluttet at starte et trænerråd bestående af HS1, HS2 U19, og talenttræneren. 3F licens Som bekendt har DBU stillet krav om en 3F licens som betingelse for at Kvindesenior 1 kan spille i 3F ligaen fra og med den kommende sæson. Til 3F licensen knytter sig en lang række krav, som et licensudvalg med bl.a. Pia Arngrimsen, Nina Keller har fået på plads. Endvidere har Høje-Taastrup kommune bidraget med 200 siddepladser i Taastrup idrætspark, som var et ufravigeligt krav fra DBU. Taastrup FCs bestyrelse stillede fra starten som betingelse, at opfyldelsen af licenskravene skulle finansieres ved siden af klubbens daglige økonomi, bl.a. hjælp af yderligere sponsorater. Desuden yder DBU tilskud til flere af elementerne i licenskravene. Et væsentligt element i licenskravene er en kommerciel leder på ½ tid, som klubben skal ansætte. DBU dækker 60 pct. af lønnen til den kommercielle leder. Denne skal bl.a. bevise sit værd ved at skaffe sponsorater, der mindst kan dække egen løn ind.

3 Hele 3F licensprojektet forudsætter naturligvis at holdet er sportslig kvalificeret til 3F ligaen fra og med den kommende sæson. Til gengæld vil Taastrup FC have etableret sig i toppen af danske kvindefodbold og vil efterfølgende kunne tiltrække nogle af de bedste spillere, ligesom det vil give klubbens egne talenter noget stort at stræbe efter. Taastrup FC er stolt af Julie Tavlos udtagelse til landsholdets træningstur til Brasilien i december I løbet af beretningsåret har bestyrelsen haft små udfordringer at forholde sig til. Man er naiv hvis en forening med næsten 1000 medlemmer kan klare sig uden småproblemer.. Børneafdelingen Teknikskole for U10 og U11 drengene på Nyhøj har kørt en sæson, og bliver i denne tid evalueret og optimeret, så den igen i april kan starte op. Vi har i efteråret krydret træningspasset med teknisk målmandstræning. Her har 4-6 drenge deltaget hver gang. Flere trænere i børneafdelingen har gennemført B1 træner kurset og fået løftet deres trænings niveau yderligere. U11 har hele sæsonen spillet 7 mands fodbold men skal bruge tiden frem til sommerferien på at forberede sig på 9-mands fodbold og i at komme til at indgå i Taastrup FCs talentarbejde. Der skal generelt arbejdes med hurtighed og pasningsspil frem mod sommerferien. Ungdomsafdelingen Ungdomsafdelingen for drenge der består af årgangene U12 til U17 inkluderer nu 250 spillere og 33 trænere/ledere. Trænerne har også her ydet en stor indsats på træningsbanerne igennem hele året, og alle lederne som er tilknyttet årgangene har ydet en mindst ligeså stor indsats. Alle ved godt at ledernes arbejde måske ikke altid er så synligt, men uden deres bidrag, ville det være mere end svært at få tingene til at glide. Året har budt på en del udfordringer på at finde frivillige trænere til vores breddehold, status lige nu er dog at alle hold er besat på trænersiden. En opfordring skal der lyde til dem som har lyst til trænergerningen. De er de mere end velkommen. Målsætningen for vores ungdomshold i 2012 var at fortsætte den sportslige udvikling, i henhold til klubbens værdi og normer, og et er lykkedes på en ganske fornuftig måde. Der skal lyde en stor tak til alle vores spillere i ungdomsafdelingen for den positive måde, hvorpå de viser vores klublogo frem, det frembringer stolthed hos alle i afdelingen.

4 Pigeafdelingen Pigeafdelingen har haft et spændende 2012 med DBU Sjællands indførelse af rene årgange noget som har udfordret de fleste klubber på Sjælland. Det er også lykkes at få startet en U7 årgang op og denne tæller nu 13 spillere så hele pigeafdelingen op til U16 piger nu er oppe på 159 spillere. I foråret 2012 afviklede pigeafdelingen med hjælp fra 3F holdet DBUs Pigeraket med over 60 piger. Her fik piger uden for Taastrup FC mulighed for at lege lidt fodbold og vores egne piger mulighed for at møde stjernerne fra 3F liga holdet. Senior breddeudvalget Efter at seniorudvalget blev nedlagt op til sommerferie, er området opdelt i mindre enheder. Der er derfor i løbet af efterårssæsonen danne et breddeudvalg med følgende hold som ansvarsområde: Herre senior Herresenior/3 lukket 11-mandshold, der spiller i serie 4. Herresenior/4 Åbent 11-mandshold, der spiller i serie 5. 3 herre senior 7-mandshold 2 lukkede hold og 1 åbent hold. Kvinde senior Åbent 11-mandshold, der spiller i serie 2. 1 kvinde senior 7-mandshold lukket hold. Gammelmandshold. Veteran, masters og gransuperveteran Oldboys, veteran og superveteran 3 lukkede 11-mandshold. 3 lukkede 7-mandshold. Breddeudvalget består af Per Saxil og Ingolf Skafte. Udvalget fungerer som bindeled mellem klubben og de enkelte hold. Breddeholdene har mest fokus på det sjove i at spille fodbold og det gode kammeratskab både under træning og kampe. Derfor er der ikke her i beretningen omtalt de sportslige resultater. Gammelmandsholdene spiller fodbold hele året rundt. Efterårsturneringen er kun lige præcis færdigspillet, før vinterturneringen går i gang. De gamle drenge mødes til lidt småbold lørdag formiddag på Nyhøj. Det sker ofte, at der møder 40 mand op selv på de kolde vinterdage. Samarbejdet med Fløng Hedehusene Fodbold Taastrup FC startede i 2011 et udviklingssamarbejde af pigefodbold sammen med Fløng Hedehusene Fodbold. Samarbejdet fortsatte i 2012 og som der ind i 2013 er udvidet med U14 piger. I det hele taget ønsker Taastrup FC er udvidet samarbejde om talentudvikling med klubberne i området.

5 Aftalen med Brøndby IF Aftalen med Brøndby IF om udveksling af trænererfaringer og mulighed for træningspas til vores største talenter er fortsat gældende, men det siger nok sig selv, at med Brøndby Ifs store udfordringer med økonomien har aftalen ligger lidt underdrejet i efteråret Elitesatsningen Høje-Taastrup kommunes elitestøtte fortsætter. Egon Sahl og Nina Keller repræsenterer Taastrup FC i eliteidrætsbestyrelsen. Talentsatsningen Arbejdet med talenthold i drenge U12, U13, U14, U17 og U19 samt pigerne i U14, U16 og U18 fortsætter under Steen Bybjergs ledelse. Klubbens målsætning er at skabe et talentmiljø, der får klubbens talenter til at blive i Taastrup FC for hovedpartens vedkommende. De helt store talenter der ønsker at afprøve deres talent i Brøndby IF eller i en anden af superligaklub ønskes held og lykke. Skulle de ikke slå igennem er de meget velkomne retur i Taastrup FC. Talentafdelingen har i 2012 fået tilknyttet både en fysisk træner og en Fysioterapeut. Endvidere er kompetenceniveauet hævet, så vi er helt tæt på at alle cheftrænere i talentafdelingen som minimum har et kompetenceniveau på UEFA B2. Resultaterne er også så småt begyndt at vise sig. Det er lykkes Morten Albrechtsen og hans talentfulde U19 hold at spille sig op i 3. division. På pige siden blev vores U14 piger (årgang 99/00) Sjællandsmestre både indendørs og udendørs. Holdet spiller nu med i Unionens bedste række, Mesterrækken, her blev de nr. 2 efter Brøndby IF. Vores U16 piger er også rykket op i bedste række, Elite 1, her blev de også nr. 2 efter Brøndby IF. Det er fortsat klubbens ambition at søge T-licens. Anlæg Med det stigende medlemstal over flere år er faciliteterne på Nyhøj ikke tidssvarende. På de store træningsdage er omklædningsfaciliteterne ikke tilstrækkelige. I forhold til de mange medlemmer er mødefaciliteter og faciliteter til sociale arrangementer helt utidssvarende. Det sidste er en vigtig del af en idrætsklubs virke, men kan ikke praktiseres i nævneværdigt omfang overfor klubbens mange medlemmer. Hertil hører cafeteria faciliteter svarende til næsten 1000 medlemmer, som ej heller er tidssvarende. De administrative faciliteter inkl. Shoppen er også for små for en klub af vores størrelse. Bestyrelsen har derfor inviteret Fritids og Kulturudvalget på et bygningssyn, hvor vi vil tilbyde udvalget, at de kan udpege bare en anden sportsklub i Danmark med næsten 1000 medlemmer, der må klumpe sig sammen i tilsvarende lokaliteter.

6 Cafeen på Nyhøj Har været drevet af cafe Stopuret, men det kan godt blive en udfordring i det kommende år. Medlemsdiskotek I klubbens nytårshilsen inviterede vi interesserede forældre til at danne en større gruppe, der kan forestå diskotek på Parkskolen for klubbens unge medlemmer. Naturligvis alkohol og stoffri, hvilket fordrer en større forældreindsats. I denne beretning vil vi gerne gentage denne invitation til store forældregrupper i Taastrup FC. Møde med afdelingslederne Et af de forsømte områder er møder med afdelingslederne. Bestyrelsen har besluttet at opprioritere denne indsats. Disciplinærudvalget Udvalget har i det forløbne år haft meget få sager til behandling, det tjener medlemmerne til ære, at man opfører sig i henhold til klubbens værdier. Turneringsudvalget Turneringsudvalget har mange opgaver. De sikre bl.a. at klubbens hold bliver tilmeldt til Unionens turneringer. De tilrettelægger og fordeler banekapaciteten både udendørs og indendørs. Det er altid kæmpe puslespil dels med fordelingen mellem de små klubber dels internt i Taastrup FC. Specielt er kunstgræsbanen meget presset af de mange, der benytter banen. Når vintersæsonen 2013/2014 går i gang har vi den nye kunstgræsbane i Hedehusene Idrætspark, hvilket bør aflaste banen på Nyhøj til glæde for vores mange medlemmer. Optimalt set kunne Taastrup FC have behov for yderlige kunstgræs på Nyhøj. En stor tak til turneringsudvalget for arbejdet med dette store puslespil. Stævner Igen i 2012 bidraget til Taastrup FCs økonomi, men vi må konstatere færre hold tilmelder sig denne turnering. Årsagen ligger sikkert i at DBU Sjælland arrangerer vinterturneringer. I februar 2012 afholdtes det store breddestævne i Taastrup Idrætshaller. Også her kan vi notere os færre tilmeldte hold igen sikkert fordi DBU Sjælland arrangerer inde turneringer. Den store sommer cup på Nyhøj i august havde ligeledes færre tilmeldte hold, men det kunne hænge sammen med sammenfaldet med den udskudte skoleferie. Under alle omstændigheder er sommer cuppen en oplevelse for børn, forældre, bedsteforældre og alle de frivillige, der hjælper til med afviklingen af stævnet.

7 I november afholdtes det store A-stævne i Taastrup Idrætshaller for de bedste spillere. Til gengæld blev stævnet i december aflyst grundet en dårlig oplevelse med Taastrup Idrætscenter. Bestyrelsen vil nu overveje om man under de givne omstændigheder fremover skal arrangere indstævner i Taastrup Idrætshaller, alternativt finde en anden form/sted at afvikle stævnerne under. Lillebælt Cup Anden weekend i januar 2012 drog 300 børn, unge og ledere i en buskortege til Fredericia for at deltage i Lillebælt cup, som afvikles i 6 sammenhængende haller, der ligger ved siden af en stor svømmehal, en bowlinghal, faciliteter til fitness og et rigtigt stadion med plads til flere tusinde tilskuere imponerende i en kommune, der er mindre end Høje-Taastrup. Taastrup FCs bestyrelse henlagde igen i år et bestyrelsesseminar til Fredericia, således at kunne følge børn og unge i kampene samt se hvordan de var indkvarteret på en skole. Samtidig kunne vi følge med i, hvordan trænere og ledere håndterede denne weekend. Der al mulig grund til at rose alle deltagerne for opholdet på skolen, indsatsen i kampene og ikke mindst det store sammenhold årgangene internt og på tværs af årgangene. Sponsorerne Taastrup FC vil gerne rette en stor tak til alle vores sponsorer for deres støtte til klubben. Uden denne støtte vil det ikke være muligt at udvikle klubben på talent/elitesiden, idet klubbens erklærede mål er, at udviklingen af eliten ikke skal betales af klubbens breddehold. I løbet af 2012 er det lykkedes at udvide kredsen af sponsorer. Det er vi meget glade for. Målsætningen er at udvikle omfanget af sponsorater og sponsorer så meget, at klubben kan udvikle et netværk af klubbens sponsorer. Således så vi hos Næsby boldklub, hvordan de arrangerer en fodboldrejse til en stor fodbold-kamp et sted i Europa for deres store sponsorer, der har kunnet invitere forretningsforbindelser med på disse ture. Sådanne arrangementer er en målsætning for sponsorarbejdet i Taastrup FC.

8 Pressen En stor tak til den lokale presse, Lokalavisen og Dagbladet for den omtale Taastrup FC opnår. Således vurderer vi, at den store medlemstilgang ikke mindst hos pigerne delvis kan tilskrives den fine omtale 3F ligaholdet har fået i pressen, hvormed pressen indirekte medvirker til, at flere dyrker idræt. I den kommende sæson vil Taastrup FC opprioritere dækningen af Sjællandsserie holdets kampe. Ligeledes arbejder Niels Torp på et fire siders indstik i Lokalavisen forud for forårsturneringen samt forud for efterårsturneringen. Taastrup FC er i det hele taget meget taknemmelig for den støtte den tidligere redaktør på Lokalavisen, Niels Torp, yder klubben. Den er guld værd. Taastrup FCs venner Tak til støtteforeningen for den store støtte som I igen har ydet klubben i beretningsåret. Bestyrelsen Igen i år er der stor grund til at takke bestyrelsesmedlemmerne for det store arbejde i ligger i denne klub. Udover at jeres arbejde for alle medlemmerne i klubben håber jeg også, at arbejdet kan være til inspiration for jeres familier, der immervæk må undvære jer mange aftener i løbet af året. At frivillige ledere i idrætsklubberne ind imellem kan blive udsat for et urimeligt pres har Taastrup FC på det seneste fået demonstreret på flere måder. Man skal tale ordentlig til hinanden man skal kunne have tillid til, når en repræsentant for en idrætsklub melder ud på vegne af sin klub, man skal tale om problemets løsning frem for at øve selvtægt og sidst men ikke mindst skal idrætsklubberne i Høje-Taastrup kommune behandles på lige fod, også når det gælder Taastrup Idrætscenter. En stor tak til klubbens forretningsfører Frank Mouritsen, som uanset sit ansættelsesforhold yder en fantastisk indsats for denne klub. Ligeledes tak til Tom og Ingelise som holder styr på bolde og trøjer. Sluttelig en særlig tak til næstformanden Allan Dreves, der ikke ønsker genvalg grundet stor travlhed i sin virksomhed. Du har med din sobre tilgang til sagerne allerede givet klubben så meget. Heldigvis har du accepteret at fortsætte i sponsorudvalget.

Taastrup FC s generalforsamling d. 28.02.2012. BERETNING. Taastrup FC en klub i fortsat rivende udvikling, tænk bare på følgende:

Taastrup FC s generalforsamling d. 28.02.2012. BERETNING. Taastrup FC en klub i fortsat rivende udvikling, tænk bare på følgende: Taastrup FC s generalforsamling d. 28.02.2012. BERETNING Taastrup FC en klub i fortsat rivende udvikling, tænk bare på følgende: Kvinderne vandt 1. division og rykkede op i 3F ligaen, hvor de har fået

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Velkommen alle sammen, - en speciel velkomst til vores gæst fra DBU Thomas Jensen, samt Jørgen Dahl, der for andet år skal overrække Ries mindelegat. Jeg vil

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Seriebold. i udkanten af rampelyset

Seriebold. i udkanten af rampelyset Seriebold i udkanten af rampelyset AaB er andet og mere end et højt profileret SAS Liga-hold. Amatørafdelingen i den nordjyske traditionsklub råder bl.a. over et hold i Serie 2 og tre hold i Serie 5, og

Læs mere

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent.

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. I 2013 har vi haft et meget

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

Taastrup FCs generalforsamling 25.02.2014. Beretning

Taastrup FCs generalforsamling 25.02.2014. Beretning Taastrup FCs generalforsamling 25.02.2014 Beretning 2013 blev modsætningernes år i Taastrup FC. På den ene side et fantastisk år for herreseniorholdene med oprykning for 1. + 2. + 3. + 4. holdet. Endvidere

Læs mere

BLOVSTRØD IDRÆTSFORENING FODBOLDAFDELINGEN

BLOVSTRØD IDRÆTSFORENING FODBOLDAFDELINGEN BLOVSTRØD IDRÆTSFORENING FODBOLDAFDELINGEN Bestyrelsens beretning 2010 INDHOLD SIDE Indledning (ved formanden) 1 Økonomi 1 Ikke turnerings relaterede aktiviteter 2 Turnerings relaterede aktiviteter 4 Fremtiden

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt Referat af generalforsamling den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 16 medlemmer er fremmødt 1) Valg af dirigent Peter Trolle er enstemmigt valgt Generalforsamlingen er lovligt indkaldt 2) Beretning om virksomheden

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 1) Valg af dirigent: Robert Nielsen Beretning fra Formanden Ole., Bestyrelsen skal i henhold til vedtægterne lave en beretning om foreningens stilling

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020

Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020 Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020 VISION 2020 STRUKTUR Resursegruppen ELITE BREDDE Kvinder 19+ år (elite) Kvinder 19+ år (bredde) Piger 13-19 år (elite) Piger 13-19 år (bredde)

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov

DEN RØDE TRÅD. Seriøs fodbold for sjov DEN RØDE TRÅD Seriøs fodbold for sjov Sportsafdelingen har i Svogerslev Boldklub valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød tråd, er at sikre sig den bedste

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 Fodboldåret 2015 var et meget spændende år. Mange af vores hold var med i toppen, og for mange af dem lykkedes det at sikre en oprykning,

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00.

Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00. Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00. Vi lover, igen i år, at standard punkterne(1-5) er afholdt indenfor max. 45 min. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING

TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING TRÆNERHÅNDBOG HORNBÆK SPORTSFORENING VELKOMMEN SOM TRÆNER I HSF- FODBOLDAFDELING Klubben er etableret i 1945, og har siden starten stille og roligt udvidet sit medlemstal. Der er nu ca. 300 aktive spillere

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Det er en glæde endnu engang at kunne få lov til at fremlægge beretning over, hvad der har været af aktiviteter, hvad vi har været involveret i, og hvilke fantastiske personligheder

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8 MICRO FODBOLD U6-U8 Starten på et fodboldeventyr 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Microfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer

Velkommen i klubben. HI-Fodbold. Målsætning og filosofi vision. Est. 1923. Trænere/holdledere. Kontor. Til nye medlemmer HI-Fodbold Velkommen i klubben Est. 1923 Til nye medlemmer Herlev Fodbold Tvedvangen 200 2730 Herlev. Opdateret september 2014. (Nord) Med denne folder byder vi dig velkommen til HI-Fodbold. HI-Fodbold

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Referat: Tirsdag d.26. oktober 2010 kl. 18.00 Raffinaderivej 3, 2300 København S 1. Valg af dirigent. Flemming Kyllensbech vælges til dirigent. Konstaterer at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde Sponsor i Din klub - dit lokalområde Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag eller søndag formiddag til at lægge vejen forbi Dalum stadion? Her vrimler det med børn

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk HIF Fodbold Årgangsbog for U9 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

BREDDESTRATEGI FOR TFC

BREDDESTRATEGI FOR TFC 1. ERFARINGER Hvad har klubben gjort indenfor breddeområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusé at klubben har arbejdet med bredden? List i punktform. r på fakta) Hvad har betinget, Træningstid

Læs mere

Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming

Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming Til alle klubbens medlemmer og interesserede Silkeborg, den 29. februar 2016 Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming Dagsorden:

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Formålet med arbejdet i Pigeafdelingen følger naturligvis Den Gule Tråd i Skjold Birkerøds overordnede retningslinjer for udvikling og træning. Dvs. at alle

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING

ALLERØD FODBOLD KLUB MEDLEM AF LILLERØD IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING 2008: Bestyrelsens beretning vil bestå af 2 dele. Først den generelle del, som jeg vil fremlægge. Herefter vil afdelingsformændene supplere med en beretning fra de respektive afdelinger.

Læs mere

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF HJÆLP Information til spillere og forældre om ny kontingentstruktur i Hammerum IF Vi har brug for flere frivillige. Mange flere... Hammerum IF er en fodboldklub, der kun eksisterer fordi en række engagerede

Læs mere

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006.

Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Bestyrelsens mundtlige beretning 2006. Klubbens medlemmer har gennem klubbladet modtaget bestyrelsens skriftlige beretning samt beretninger fra nogle af udvalgene. Jeg skal her blot tilføje nogle yderligere

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Værdierne ind under huden... 2. Overensstemmelse mellem værdier og adfærd... 2. Vi sætter ord på værdierne... 3

Værdierne ind under huden... 2. Overensstemmelse mellem værdier og adfærd... 2. Vi sætter ord på værdierne... 3 Vore værdier Indholdsfortegnelse Brug indholdsfortegnelsen til at komme hurtigt frem til et bestemt afsnit ved at klikke på den ønskede linie. Fra de enkelte sider kommer du hurtigt tilbage til indholdsfortegnelsen

Læs mere

NIF Nyt Fodbold. SYDBANK - Hovedsponsor for Næstved IF Fodbold. Nr. 1 - Marts 2015

NIF Nyt Fodbold. SYDBANK - Hovedsponsor for Næstved IF Fodbold. Nr. 1 - Marts 2015 Fodbold Nr. 1 - Marts 2015 Endnu en vinter er gået på hæld, og vi er ved at være klar til udendørssæsonen igen og dermed træning for alle hold i klubben. Og hvad er der så sket i løbet af vintermånederne?

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Generalforsamling 8. marts 2013

Generalforsamling 8. marts 2013 Generalforsamling 8. marts 2013 Vi sætter værdierne i centrum Indkaldelse til generalforsamling 2013 Kære Søborg-medlem Du indkaldes til ordinær generalforsamling fredag den 8. marts 2013 kl. 18.00. Generalforsamlingen

Læs mere

Forældremateriale omkring:

Forældremateriale omkring: Forældremateriale omkring: Forældre Version Rev A Side 1 Hockey og godt miljø er en del af i OIK Vi ønsker at OIK skal være et rart sted at komme, med en ordentlig omgangstone både spillerne imellem, men

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

INFORMATIONS FOLDER 2014 / 2015

INFORMATIONS FOLDER 2014 / 2015 INFORMATIONS FOLDER 204 / 205 VELKOMMEN I VIBY IF HÅNDBOLD Vi byder dig velkommen i Viby IF Håndbold og håber, du får mange gode oplevelser. Formålet med denne folder er at fortælle om Viby IF Håndbold

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2009

Bestyrelsens beretning for 2009 Bestyrelsens beretning for 2009 Indledning. Den nye struktur er nu fuldt gennemført og der har været både fordele samt ulemper. Især opstarten af den nye sæson til august er problematisk, idet der ikke

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Alkohol og rusmidler.. side 7 Godtgørelse til udvalgene. side 7 Gavebeløb til trænerne og hjælpertrænerne side 7

Alkohol og rusmidler.. side 7 Godtgørelse til udvalgene. side 7 Gavebeløb til trænerne og hjælpertrænerne side 7 Retningslinier for SF.GIF`s Bestyrelse. side 2 SF.GIF`s Værdigrundlag.. side 2 Samværsformer. side 2 Pædofili side 3 Børnepolitik. side 3 Hvordan skaber vi et godt idrætsmiljø for børn i SF.GIF.. side

Læs mere

Referat. fra mødet den 17-02-2009 kl. 16.00 i MØDELOKALERNE D og E

Referat. fra mødet den 17-02-2009 kl. 16.00 i MØDELOKALERNE D og E Referat fra mødet den kl. 16.00 i MØDELOKALERNE D og E Medlemmer: Eigil Boye, Elisabeth Pedersen, Erik Bak Jensen, Jens Yde, Kristian J. Kristensen, Morten Bach Andersen, Poul Hvass Hansen, Steffen Kjær

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Videbæk Svømme Club 6920 VIDEBÆK.

Videbæk Svømme Club 6920 VIDEBÆK. 6920 VIDEBÆK. Formandens beretning ved generalforsamlingen i Videbæk Svømme Club d. 25. september 2014 Videbæk svømme Club besøg af EM svømme maskot, december 2013 Vi har i Videbæk Svømme Club afsluttet

Læs mere

Overblik over regelændringer forår 2012

Overblik over regelændringer forår 2012 Overblik over regelændringer forår 2012 Op til starten på forårssæsonen 2012 er der blevet foretaget en række væsentlige ændringer i turneringsreglementerne. Vi har samlet vejledningerne her. Vær opmærksom

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2011

BESTYRELSENS BERETNING 2011 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2011 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt med noget interesse for vores forening. 2011 et

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

Forslag til ændringer skal sendes til den siddende formand for Team Ø, som så vil tage det med på næstkommende møde.

Forslag til ændringer skal sendes til den siddende formand for Team Ø, som så vil tage det med på næstkommende møde. Forord Denne håndbog er et arbejdsredskab for samarbejdsklubberne og Team Ø udvalget. Det er lavet som en vejledning og hjælp til alle der måtte have brug for dette! Håndbogen tænkes mere som en guide

Læs mere

Ansøgningsskema. 5. Problemstilling/udfordring Beskriv kort, hvilket problem eller udfordring projektet/aktiviteten skal være med til at løse:

Ansøgningsskema. 5. Problemstilling/udfordring Beskriv kort, hvilket problem eller udfordring projektet/aktiviteten skal være med til at løse: Ansøgningsskema 1. Oplysninger om ansøger Ansøgers navn: Anders Riisager Forening/institution: Taastrup FC Adresse:Sydskellet 1 Postnummer:2630 Telefon:40208170 CVR-nummer:26456673 By:Taastrup Email:ar@kemi.dtu.dk

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 26.02.2014 Foreningsåret 2013 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 26.02.2014

HG s repræsentantskabsmøde 26.02.2014 Foreningsåret 2013 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 26.02.2014 HG s repræsentantskabsmøde 26.02.2014 Foreningsåret 2013 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 26.02.2014 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal 2. Endnu et godt år for HG 3. Herlufsholm

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015

HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015 HG s repræsentantskabsmøde 25.02.2015 Foreningsåret 2014 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 25.02.2015 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. Endnu et godt år for

Læs mere

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvad gør vi nu? Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvis ovenstående har givet jeres klub lyst til at starte et Special Olympics-hold eller blot at høre nærmere om indholdet,

Læs mere

Sommer Cup 16.. august

Sommer Cup 16.. august U11 8 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de ældste Vi er glade for at kunne byde de ældste drenge velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne med 8 mands fodbold.

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! FC Odense 5250 Odense SV Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/fc-odense Intro FC Odense er en mindre

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. Århus den 11. marts 2016 Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Allan Enevoldsen, udvalgsmedlemmer,

Læs mere