Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin"

Transkript

1 Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstillinger i speciallæge-uddannelsen i Videreuddannelsesregion ØST, Hovedstaden. Den faglige profil er godkendt af det videnskabelige selskab og udmeldt af Danske Regioner. Ansættelsesudvalget for specialet foretager på baggrund af ansøgning og samtale en konkret vurdering af den enkelte ansøger. De faglige profiler kan findes på Kun ansøgninger, som er sendt elektronisk, vil komme i betragtning. Det er således ikke muligt at indsende ansøgning eller dokumentation på papir ved ansøgning om en introduktionsstilling. For at komme i betragtning til ansættelse i en introduktionsstilling skal du være formelt kvalificeret, dvs. have godkendt og gennemført klinisk basisuddannelse/turnus. Ansættelsesudvalget behandler kun ansøgninger fra ansøgere, der senest er kvalificerede på ansættelsestidspunktet. Hvis du ikke afslutter KBU /turnus som forventet bortfalder tilbuddet om en introduktionsstilling. Det påhviler dig at sikre, at korrekt dokumentation er vedhæftet. Du anbefales at læse hele vejledningen igennem, inden du går i gang med at oprette en ansøgning. Klager over ansættelsesudvalgets vurdering og indstilling sendes til Det Regionale Videreuddannelsessekretariat hvor introduktionsstillingen hører til, og stiles til formanden for udvalget. Login/ oprettelse af bruger: Ved oprettelse af bruger, indtastes oplysninger om navn, cpr-nr. og en permanent, privat -adresse. Du skal indtaste adressen to gange ved oprettelsen for en sikkerheds skyld. -adressen vil blive brugt til at sende informationer og evt. tilbud om en introduktionsstilling. -adressen vil også efter ansættelse blive brugt til at give informationer om i-stillingen, så du skal bruge en privat adresse, som du kan beholde også efter jobskifte. Det er ikke muligt at dele en adresse med en anden ansøger.

2 adressen er også brugernavnet på Du vælger selv adgangskoden. Den skal bestå af mindst 6 karakterer, og indeholde både små og store bogstaver samt tal. Du skal indtaste adgangskoden 2 gange ved oprettelsen for sikkerheds skyld. BEMÆRK: Hvis du oplever problemer med din ansøgning bedes du kontakte Lisbeth Selchau-Hansen tlf: , mail: lsh@regionh.dk Der er deadline for aflevering af ansøgninger 14. oktober 2016 kl. 23:59. Såfremt du får problemer den sidste aften er det vigtigt at du uploader din ansøgning - også selvom den er mangelfuld på grund af problemer- så udreder vi dette efterfølgende. Hvis du heller ikke kan uploade din ansøgning er det vigtigt, at du sender en mail til lsh@regionh.dk med beskrivelse af, at du har forsøgt at uploade din ansøgning, men at du har haft problemer. Såfremt du har sendt denne mail inden deadline (14. oktober 2016 kl. 23:59) får du selvfølgelig lov at indsende din ansøgning efterfølgende.

3 Konkret vejledning til de enkelte punkter i ansøgningsskemaet OPRETTE ANSØGNING: Efter login kommer du til forsiden. Her vil alle introduktionsstillinger, der aktuelt er i opslag i almen medicin, være anført. Hvis du ønsker at søge en af dem (det er muligt at søge flere), vælger du den relevante videreuddannelsesregion. Herefter kommer du ind på selve ansøgningen, der er opdelt i 5 faneblade. Du skal udfylde og gemme de første 4 faneblade. På det 5. og sidste bruges til at indsende ansøgningen. Hvis du ikke har gemt for hvert faneblad, vil du ikke kunne indsende ansøgningen. Du kan redigere i din ansøgning frem til ansøgningsfristen udløber. Herefter vil ansøgningen være låst. Obligatoriske vedhæftninger: - kopi af billedsiden i pas, eller anden dokumentation for dansk statsborgerskab eller gyldig arbejds- og opholdstilladelse. (se mere i vejledningen i ansøgningsskemaet) - dokumentation for KBU/turnus forløb. (Se også tekst under Fanebladet STAMDATA) De obligatoriske felter vil være angivet med en rød stjerne indtil feltet bliver udfyldt. Herefter forsvinder den røde stjerne. Du kan ikke indsende din ansøgning uden at have vedhæftet noget under de to punkter, samt have udfyldt felter markeret med rød stjerne. Dokumentation vedhæftes i en af følgende filtyper: JPG, TIF, TIFF, PDF, DOC, DOCX, XLS, RTF. Fanebladet STAMDATA: -har du opnået Tilladelse til Selvstændigt Virke så angiv dato for udstedelse af Tilladelse til selvstændigt virke og vedhæft denne som fil. -vedhæft evt. et udtræk fra autorisationsregisteret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, eller den mail fra Sundhedsstyrelsen, der giver dig besked på, at du har opnået Selvstændigt Virke. -har du ikke afsluttet din KBU vedhæftes i stedet dokumentation fra sidste ansættelsessted i KBU, der angiver hvilken dato du forventes at færdiggøre denne.

4 Publicerede publikationer i peer reviewed tidsskrifter Vedhæft dokumentation, f.eks. udskrift fra PubMed eller lignende. Der kan vedhæftes én fil. Kopi af selve artiklerne skal ikke vedhæftes. Posters, abstracts, foredrag i videnskabelige selskaber, o.l. Lav din egen liste over posters, abstracts, foredrag o.l. og vedhæft listen som fil. Du skal ikke vedhæfte selve posteren, abstractet m.v. Der kan vedhæftes én fil. Du kan evt. medbringe yderligere dokumentationen til ansættelsessamtalen. HUSK at gemme inden du går videre. Du skal gemme på hvert enkelt faneblad. Fanebladet CV: Curriculum Vitae: Her indtastes oplysninger om ansættelser og orlovsperioder i kronologisk orden. Husk også at angive din nuværende ansættelse. Du skal indtaste en linje for hver ansættelse i turnus/kbu. For hver ansættelse skal du trykke på Indsæt aktivitet her. Du skal selv indtaste i kronologisk rækkefølge idet ansættelserne kommer i den rækkefølge, de står på skærmen. Hvis du skal indsætte en ny ansættelse mellem to andre, indtastede ansættelser, skal du trykke på knappen Indsæt aktivitet her som står i mellem disse to ansættelser. Når du henter din ansøgning i pdf-format på forsiden, vil CV et være opstillet i et kortere listeformat. Øvrige kurser: Du kan vedhæfte én fil med en samlet liste over dine relevante kurser. Øvrige aktiviteter: Du kan vedhæfte én fil med en samlet liste over øvrige relevante aktiviteter.

5 Supplerende information: Vedhæft evt. personlig CV hvis du ønsker at uddybe det kronologiske CV du allerede har indtastet. Vedhæft evt. andet dokumentation du mener er vigtig for din ansøgning Fanebladet MOTIVERET ANSØGNING: Vedhæft motiveret ansøgning på maksimalt én A-4 side (ca anslag inkl. mellemrum). Der kan vedhæftes én fil. Følgende formater accepteres: JPG, TIF, TIFF, PDF, DOC, DOCX, XLS, RTF. Det et vigtigt, at ansættelsesudvalget får mulighed for at danne sig et personligt indtryk af den enkelte ansøger: hvem er du/hvordan er din personlighed/hvad vil du med almen medicin? Ansættelsesudvalgets anbefalinger til den motiverede ansøgning kan samles i en række fokuspunkter: Hvad har du lavet under studiet/efter afslutning af universitetet? Hvor mange kurser (relevante) har du været på? Har du forskningserfaring? Har du haft ansættelser indenfor relevante specialer? (Det anbefales af ansættelserne er fra 6 til 12 mdr.) Har du haft længere perioder med frivilligt arbejde? Har du andre uddannelser? Er du aktivt fagpolitisk? Er du aktiv i foreningsarbejde? Hvad er dine private interesser/livserfaringer? Har du erfaringer fra organisatorisk arbejde i privat sfæren? Den motiverede ansøgningen kan med fordel deles i 3 punkter: 1) Uddannelse 2) Arbejdsliv 3) Civilt liv

6 Det er vigtigt at tydeliggøre om arbejdet er gennemført under medicinstudiet eller om arbejdet er gennemført efter afsluttet medicinstudie, og det er vigtigt at det fremgår, hvor mange timer i hvor mange uger eksempelvis frivilligt arbejde har varet. Husk også at beskrive/forklare hvorfor der evt. er perioder uden aktivitet i dit CV. Fremgår ovenstående ikke af ansøgningen skal ansættelsesudvalget bruge tid på det til samtalen, og det er ærgerligt for alle, at skulle bruge den relative korte samtale på at indhente faktuelle oplysninger. NB: Husk at oplyse fra hvornår du kan tiltræde! Fanebladet PRIORITERING: Forløb/område skal prioriteres med nummer (1,2,3) Du skal prioritere områderne her, og i den motiverede ansøgning skal du huske at påføre, hvornår du kan starte din introduktionsstilling, hvis du tilbydes en. Ingen forløb/område kan prioriteres ens. Hvis der kun er ét område/forløb du søger, prioriteres dette som 1. Områder/forløb, som ikke ønskes, skal ikke prioriteres. Hvis du efter at have indsendt din ansøgning ønsker at ændre din prioritering, skal du kontakte det Pågældende videreuddannelsessekretariat. Ændringer kan senest ske i forbindelse med ansættelsessamtalen. Fanebladet INDSEND ANSØGNING: Hvis du mangler at udfylde dele af ansøgningen, vil dette fremgå af fanebladet INDSEND ANSØGNING. Først når du har udfyldt og gemt alle faneblade vil det være muligt at indsende ansøgningen. Dette betyder ikke at oplysninger og vedhæftninger er blevet godkendt som korrekte, men blot at du har gemt oplysninger og vedhæftninger på alle faneblade og ved alle obligatoriske felter. Du kan ændre i ansøgningen frem til ansøgningsfristens udløb også selvom du har trykket indsend.

7 Efter indsendelse af ansøgning: På forsiden kan du frem til efter afholdelse af ansættelsessamtalerne se din indsendte ansøgning. Her kan du også se, hvilke ansøgninger du er i gang med, men endnu ikke har indsendt. Du kan også downloade en indsendt ansøgning i PDF-format. Indtil ansøgningsfristens udløb vil du kunne downloade et foreløbigt PDF-dokument. Når ansøgningsfristen er udløbet, vil du kunne downloade en endelig udgave af din ansøgning. Det anbefales, at du kigger PDF-udgaven af din ansøgning igennem inden ansøgningsfristens udløb Al kommunikation i løbet af ansættelsesrunden vil foregå via mail. Du vil modtage en mail med kvittering for indsendt ansøgning i løbet af de første 2 hverdage efter ansøgningsfristen. Hvis du ikke har modtaget kvitteringsmailen skal du kontakte sagsbehandleren i det relevante speciale. Hvis du får tilbudt en introduktionsstilling, vil du modtage en mail med et link til med angivelse af en frist på 5 hverdage. Du skal indenfor denne frist logge ind og vælge, om du accepterer eller afviser det tilbudte forløb. Du skal være opmærksom på, at dit svar er bindende (dog under forudsætning af, at din samtale med praksis forløber planmæs-sigt). Hvis du accepterer, vil du kunne downloade din uddannelses- og ansættelsesaftale i PDF-format fra forsiden. Dette vil du også kunne gøre senere. Du kan også slette en indsendt ansøgning, hvis du har fortrudt din ansøgning. Accepterer du det tilbudte forløb indenfor 5 hverdage får du herefter en ny tidsfrist på 7 hverdage til at kontakte den tildelte praksis (fremgår af uddannelsesaftalen) og gennemføre en samtale med din tildelte tutorlæge. Din accept af den tilbudte uddannelsesstilling er bindende dog først efter du har gennemført samta-len med din tutorlæge. Forløber samtalen tilfredsstillende, skal du ikke foretage dig yderligere, idet du allerede har accep-teret. Om ansættelsesproceduren Efter udløb af ansøgningsfristen videresendes samtlige ansøgninger elektronisk til ansættelsesudval-get til vurdering. Udvalget mødes efterfølgende og udarbejder en prioritering liste over samtlige indsendte ansøgere.

8 Ansættelsesudvalget til introduktionsstillinger i almen medicin består af 2 AMU er (som er praktiserende læger), 1 Dynamu samt 1 medarbejder fra Sekretariatet. Ved besættelse af introduktionsstillinger udvælger ansættelsesudvalget ca. 1/3 flere ansøgere end der er ledige stillinger. De valgte ansøgere indkaldes via mail til en samtale. Samtalen er opdelt i 2 faser og består af: 1) 10 min. forberedelse af en/eller to på stedet udleveret epikrise(r). 2) min. samtale med ansættelsesudvalget som tager udgangspunkt i den motiverede ansøgning. VIGTIGT: Ansættelsesudvalget udvælger den 27. oktober 2015 et passende antal af de bedst kvalificerede ansøgere til en samtale. De, der bliver inviteret til samtale vil blive kontaktet via mail i uge 44. Vær opmærksom på at samtalen med ansættelsesudvalget foregår i uge 45 enten den 2. november, den 3. november eller den 4. november 2015! NB: Det er en forudsætning for tildeling af en introduktionsstilling, at man har været til en person-lig samtale med ansættelsesudvalget på én af de ovenfor nævnte datoer. Tildelingen af praksis sker i henhold til placering på den prioriterede liste. Den ansøger der er højest placeret tildeles praksis i det område, han/hun har prioriteret højest. Vær opmærksom på, at du ikke kan/vil få tildelt en praksis i et område, du ikke har prioriteret. Så søger du få områder, er dine chan-cer for at få tilbudt en stilling mindre, end hvis du søger alle områder. De ansøgere, der indstilles til en introduktionsstilling skal forud for endelig ansættelse have en sam- tale med den tildelte tutorlæge. Tilbydes du en stilling, skal du derfor være opmærksom på, at du i uge 46 /47 skal gennemføre en samtale med den tildelte praksis/tutorlæge. Ved samtalen afklares gensidige forventninger samt praktiske ting såsom arbejdstider, ferieønsker, ect. Det skal bemærkes, at det hører til sjældenhederne, at samtalen forløber negativt. Men det skal understreges, at samtalen med din kommende tutorlæge skal medvirke til at afklare, hvordan din introstilling skal forløbe, og det er derfor vigtigt, at samtalen afholdes. Husk at evt. ferie skal varsles med 3 måneder. Dette gælder både uddannelseslæge og tutorlæge. Ansøgere der ikke bliver tilbudt en stilling vil få endelig svar senest i starten af december Alle afviste ansøgere tilbydes en karrierevejledende samtale med et af medlemmerne fra ansættelsesudvalget.

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstillinger i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til genopslag af hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i psykiatri 2016-1

Vejledning om ansøgning til genopslag af hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i psykiatri 2016-1 Vejledning om ansøgning til genopslag af hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i psykiatri 2016-1 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oto-rhino-laryngologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oto-rhino-laryngologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oto-rhino-laryngologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin 2. halvår 2016

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin 2. halvår 2016 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk fysiologi og nuklearmedicin 2. halvår 2016 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb

Læs mere

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi 1. halvår 2016

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi 1. halvår 2016 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi 1. halvår 2016 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i i Arbejdsmedicin

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i i Arbejdsmedicin Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i i Arbejdsmedicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin

Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin Vejledning om ansøgning til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Almen medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstilling i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi

Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi Generel vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Dermatologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern Medicin: Infektionsmedicin

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern Medicin: Infektionsmedicin Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern Medicin: Infektionsmedicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Plastikkirurgi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Plastikkirurgi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Plastikkirurgi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Login/ oprettelse af bruger: BEMÆRK:

Login/ oprettelse af bruger: BEMÆRK: Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern medicin: Lungesygdomme 2019-2 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning vedr. ansøgning til hoveduddannelsesforløb i Intern Medicin: Reumatologi , genopslag

Vejledning vedr. ansøgning til hoveduddannelsesforløb i Intern Medicin: Reumatologi , genopslag Vejledning vedr. ansøgning til hoveduddannelsesforløb i Intern Medicin: Reumatologi 2019-2, genopslag I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Mikrobiologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Mikrobiologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Mikrobiologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Neurologi 2. halvår 2015

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Neurologi 2. halvår 2015 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Neurologi 2. halvår 2015 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Radiologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Radiologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Radiologi 2017-2 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Børne- og ungdomspsykiatri

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Børne- og ungdomspsykiatri Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Børne- og ungdomspsykiatri I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i intern medicin: nefrologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i intern medicin: nefrologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i intern medicin: nefrologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i plastikkirurgi 2015-1

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i plastikkirurgi 2015-1 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i plastikkirurgi 2015-1 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi 2. halvår 2019

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi 2. halvår 2019 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi 2. halvår 2019 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Urologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Urologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Urologi 2019-1 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Farmakologi Region Øst, Syd og Nord

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Farmakologi Region Øst, Syd og Nord Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Farmakologi Region Øst, Syd og Nord I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern medicin: Kardiologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern medicin: Kardiologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern medicin: Kardiologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i BU Psykiatri

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i BU Psykiatri Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i BU Psykiatri I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi Genopslag med start

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi Genopslag med start Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi Genopslag med start 1.8. 2019 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oftalmologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oftalmologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oftalmologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oftalmologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oftalmologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oftalmologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i Videreuddannelsesregion Syd.

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi 2015-1

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi 2015-1 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi 2015-1 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi 1. halvår 2015

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi 1. halvår 2015 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Klinisk Onkologi 1. halvår 2015 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Almen medicin.

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Almen medicin. Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Almen medicin. I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern medicin: Hæmatologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern medicin: Hæmatologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Intern medicin: Hæmatologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Gynækologi og Obstetrik

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Gynækologi og Obstetrik Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Gynækologi og Obstetrik I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk mikrobiologi 1. halvår 2020

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk mikrobiologi 1. halvår 2020 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk mikrobiologi 1. halvår 2020 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen i Videreuddannelsesregion

Læs mere

Ansøgning til introduktionsstilling i Almen Medicin i Region Sjælland

Ansøgning til introduktionsstilling i Almen Medicin i Region Sjælland Ansøgning til introduktionsstilling i Almen Medicin i Region Sjælland Indledning I nedenstående uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstilling i Almen Medicin i Region Sjælland. Introduktionsstillingen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oto-Rhino-Laryngologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oto-Rhino-Laryngologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oto-Rhino-Laryngologi I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Børne- og ungdomspsykiatri

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Børne- og ungdomspsykiatri Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Børne- og ungdomspsykiatri I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i gynækologi-obstetrisk

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i gynækologi-obstetrisk Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i gynækologi-obstetrisk I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Mikrobiologi 1. halvår 2019

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Mikrobiologi 1. halvår 2019 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Klinisk Mikrobiologi 1. halvår 2019 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

baggrund af ansøgning og samtale en konkret vurdering af den enkelte ansøger.

baggrund af ansøgning og samtale en konkret vurdering af den enkelte ansøger. Vejledning om ansøgning til: (introduktions- og hoveduddannelse) Hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Neurologi 1. halvår 2019 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til sammenhængende-

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk Kirurgi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk Kirurgi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk Kirurgi Indledning I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning til ansøgning om genopslag af introduktionsstilling. i Almen medicin i Region Nordjylland

Vejledning til ansøgning om genopslag af introduktionsstilling. i Almen medicin i Region Nordjylland Vejledning til ansøgning om genopslag af introduktionsstilling i Almen medicin i Region Nordjylland 1. november eller 1. december 2015 samt 1. januar 2016 I denne vejledning uddybes og præciseres proceduren

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri, 1. halvår 2018

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri, 1. halvår 2018 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri, 1. halvår 2018 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi 1. halvår 2017

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi 1. halvår 2017 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi 1. halvår 2017 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi BEMÆRK: Det er første gang at ansættelsesproceduren er elektronisk for anæstesiologi. Flere specialer har haft

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oto-rhino-laryngologi 2015-1 - Øst

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oto-rhino-laryngologi 2015-1 - Øst Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oto-rhino-laryngologi 2015-1 - Øst I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning til: ansøgning om Introduktionsstilling i Almen medicin i Region Nordjylland

Vejledning til: ansøgning om Introduktionsstilling i Almen medicin i Region Nordjylland HR April 2018 Vejledning til: ansøgning om Introduktionsstilling i Almen medicin i Region Nordjylland I denne vejledning uddybes og præciseres proceduren for ansøgning om introduktionsstilling i Almen

Læs mere

Vejledning til ansøgning om hoveduddannelsesstilling. i Almen medicin i Region Nordjylland. 1. november 2015

Vejledning til ansøgning om hoveduddannelsesstilling. i Almen medicin i Region Nordjylland. 1. november 2015 Vejledning til ansøgning om hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland 1. november 2015 I denne vejledning uddybes og præciseres proceduren for ansøgning om hoveduddannelsesstilling

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi 2. halvår 2019

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi 2. halvår 2019 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi 2. halvår 2019 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi 1. halvår 2019

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi 1. halvår 2019 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Kirurgi 1. halvår 2019 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oto-, Rhino-, Laryngologi, Videreuddannelsesregion Nord

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oto-, Rhino-, Laryngologi, Videreuddannelsesregion Nord Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Oto-, Rhino-, Laryngologi, Videreuddannelsesregion Nord I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri, 2. halvår 2017

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri, 2. halvår 2017 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Pædiatri, 2. halvår 2017 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til Introduktionsforløb i speciallægeuddannelsen i Almen medicin

Vejledning om ansøgning til Introduktionsforløb i speciallægeuddannelsen i Almen medicin Vejledning om ansøgning til Introduktionsforløb i speciallægeuddannelsen i Almen medicin I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til introduktionsstilling i Almen medicin i Region Midtjylland.

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk kirurgi 1. halvår 2020

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk kirurgi 1. halvår 2020 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk kirurgi 1. halvår 2020 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk kirurgi 1. halvår genopslag

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk kirurgi 1. halvår genopslag Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk kirurgi 1. halvår 2017 - genopslag I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi - 1. halvår 2017

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi - 1. halvår 2017 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi - 1. halvår 2017 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning til ansøgning om Introduktionsstilling. i Almen medicin i Region Nordjylland. 1. november 2017, 1. december 2017 eller 1.

Vejledning til ansøgning om Introduktionsstilling. i Almen medicin i Region Nordjylland. 1. november 2017, 1. december 2017 eller 1. Vejledning til ansøgning om Introduktionsstilling i Almen medicin i Region Nordjylland 1. november 2017, 1. december 2017 eller 1. januar 2018 I denne vejledning uddybes og præciseres proceduren for ansøgning

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk kirurgi 1. halvår 2019

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk kirurgi 1. halvår 2019 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk kirurgi 1. halvår 2019 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk kirurgi 2. halvår 2019

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk kirurgi 2. halvår 2019 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Ortopædisk kirurgi 2. halvår 2019 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning til ansøgning om hoveduddannelsesforløb. i Almen medicin i Region Nordjylland. Maj 2014

Vejledning til ansøgning om hoveduddannelsesforløb. i Almen medicin i Region Nordjylland. Maj 2014 Vejledning til ansøgning om hoveduddannelsesforløb i Almen medicin i Region Nordjylland Maj 2014 I denne vejledning uddybes og præciseres proceduren for ansøgning om hoveduddannelsesforløb i Almen medicin

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen Ortopædisk kirurgi 2. halvår Genopslag

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen Ortopædisk kirurgi 2. halvår Genopslag Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen Ortopædisk kirurgi 2. halvår 2019 - Genopslag I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb

Læs mere

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi efteråret 2016

Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi efteråret 2016 Vejledning om ansøgning til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Anæstesiologi efteråret 2016 I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning til: ansøgning om Hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland

Vejledning til: ansøgning om Hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland HR April 2018 Vejledning til: ansøgning om Hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland I denne vejledning uddybes og præciseres proceduren for ansøgning om hoveduddannelsesstilling i

Læs mere

Vejledning til ansøgning om Hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland Maj 2017

Vejledning til ansøgning om Hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland Maj 2017 Vejledning til ansøgning om Hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland Maj 2017 I denne vejledning uddybes og præciseres proceduren for ansøgning om hoveduddannelsesstilling i Almen

Læs mere

Vejledning til ansøgning om hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin for efterår 2016

Vejledning til ansøgning om hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin for efterår 2016 Vejledning til ansøgning om hoveduddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen i Almen Medicin for efterår 2016 Du skal læse hele vejledningen grundigt igennem, inden du går i gang med at oprette en ansøgning,

Læs mere

Vejledning til ansøgning om Hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland November 2017

Vejledning til ansøgning om Hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland November 2017 Vejledning til ansøgning om Hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland November 2017 I denne vejledning uddybes og præciseres proceduren for ansøgning om hoveduddannelsesstilling i Almen

Læs mere

Vejledning om ansøgning til: Sammenhængende uddannelsesforløb (introduktions- og hoveduddannelse) i Psykiatri - GENOPSLAG

Vejledning om ansøgning til: Sammenhængende uddannelsesforløb (introduktions- og hoveduddannelse) i Psykiatri - GENOPSLAG Vejledning om ansøgning til: (introduktions- og hoveduddannelse) i Psykiatri - GENOPSLAG I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til sammenhængende uddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Adgang til det elektroniske ansøgningsskema Du skal benytte fondens elektroniske ansøgningsskema, som du finder via linket https://x.regionsjaelland.dk/sites/afp.

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] Opret CV og Jobønsker på jobnet På Jobnets forside Jobnet.dk kan du oprette et CV. Det kan du gøre ved at oprette dig som bruger via linket Mit CV

Læs mere

Produktionsskolernes muligheder i Elevplan

Produktionsskolernes muligheder i Elevplan 1 Produktionsskolernes muligheder i Elevplan Velkomstbillede Her ses velkomstbillede for den bruger der logger ind med skolens nummer som brugernavn og med den udsendte adgangskode. Denne særlige bruger

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere

Katalog 2013. - sådan opdaterer du dine oplysninger til Danhostel-kataloget. Version 1.0 INDHOLDSFORTEGNELSE

Katalog 2013. - sådan opdaterer du dine oplysninger til Danhostel-kataloget. Version 1.0 INDHOLDSFORTEGNELSE Katalog 2013 - sådan opdaterer du dine oplysninger til Danhostel-kataloget Version 1.0 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. ADGANG OG LOGIN... 2 2. STAMDATA... 2 3. TEKSTER... 4 (OBS: DER ER IKKE TEKSTER I 2013 KATALOGET)...

Læs mere

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Europass Mobilitetsbevis skal udfyldes og udstedes i mobilitetsdatabasen: http://mobilitet.europass.dk/.

Læs mere

Brugermanual til Ventelistelukning. www.ventelistelukning.dk

Brugermanual til Ventelistelukning. www.ventelistelukning.dk Brugermanual til Ventelistelukning www.ventelistelukning.dk Publikationen er udgivet af Socialstyrelsen Edisonsvej 18, 1. 5000 Odense C Tlf: 72 42 37 00 E-mail: socialstyrelsen@socialstyrelsen.dk www.socialstyrelsen.dk

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS)

Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Du finder ansøgningssystemet via linket på siden: http://kandidat.au.dk/optagelse/ansoegning/. Her skal du vælge punktet Sådan søger du og klikke på: Login

Læs mere

Vejledning til ansøgning om Hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland November 2016

Vejledning til ansøgning om Hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland November 2016 Vejledning til ansøgning om Hoveduddannelsesstilling i Almen medicin i Region Nordjylland November 2016 I denne vejledning uddybes og præciseres proceduren for ansøgning om hoveduddannelsesstilling i Almen

Læs mere

fotografisk kommunikation

fotografisk kommunikation XDANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE CAMPUS KØBENHAVN Forprøve 2016 fotografisk kommunikation 1/2 Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Fotografisk Kommunikation Del 1:

Læs mere

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog JOBLOG Sådan bruger du din joblog INDHOLD 4 BRUG DIN JOBLOG AKTIVT 5 FÅ OVERBLIK OVER DINE JOBANSØGNINGER 6 STATUS PÅ JOBANSØGNING 7 OPRET NY JOBSØGNING 9 ANSØGNINGSMETODE 10 ANSØGNINGSDATO 12-13 DEN ENKELTE

Læs mere

Anmelder opretter selv sit login til systemet via hjemmesiden, ved at klikke på knappen Opret login.

Anmelder opretter selv sit login til systemet via hjemmesiden, ved at klikke på knappen Opret login. Vejledning til anmelder af jordflytning Login Anmelder opretter selv sit login til systemet via hjemmesiden, ved at klikke på knappen Opret login. Her udfyldes oplysninger om anmelderen (navn, adresse,

Læs mere

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer, hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

Klinisk Institut. 27. juni 2007

Klinisk Institut. 27. juni 2007 Brugervejledning i bestilling af forsøgsdyr ved Klinisk Institut. 1. Du åbner hjemmesiden. Af sikkerhedsmæssige grunde, er der begrænsninger på hvorfra man kan tilgå denne side. Følgende muligheder er

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Anmodninger og blanketter. Idé og funktion

Anmodninger og blanketter. Idé og funktion Anmodninger og ter Idé og funktion Anmodninger Definition En mail eller et brev til en anden (både udenfor og indenfor ) Indhold En dynamisk tekst (alm. mail indhold) Evt. link til vedhæftede filer Evt.

Læs mere

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk]

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] Opret din joblog Joblog på Jobnet.dk Joblog er et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, organisere og målrette din jobsøgning. Med joblog får du

Læs mere

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD

DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREUDDANNELSESREGION NORD Dato Sagsbehandler E-mail Telefonnr. Sagsnr. 26. november 2015 Thomas Bøttern Christensen Thomas.Christensen@rm.dk 7841 0809 1-30-72-147-15

Læs mere

Brugervejledning. Optagelse.dk Vejledning til forældre og elever i grundskolen

Brugervejledning. Optagelse.dk Vejledning til forældre og elever i grundskolen Brugervejledning Optagelse.dk Vejledning til forældre og elever i grundskolen 7. februar 2012 1 INDLEDNING... 4 1.1 MÅLGRUPPE... 4 1.2 BEMÆRKNINGSFELT... 4 2 UDDANNELSESPLANEN FOR ELEVER... 5 2.1 LOGIN...

Læs mere

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. Marts 2016. Version 1.3

Mit Sygefravær. Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning. Marts 2016. Version 1.3 Mit Sygefravær Introduktion til den borgervendte selvbetjeningsløsning Marts 2016 Version 1.3 Indholdsfortegnelse Forord... 4 Når en borger bliver sygemeldt... 5 Brev til den sygemeldte om opgaver i Mit

Læs mere

grafisk design Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Grafisk Design

grafisk design Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Grafisk Design XDANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE CAMPUS KØBENHAVN Forprøve grafisk design Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Grafisk Design Del 1: Plakatserie Til efteråret afholder

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever

Netprøver.dk. Brugervejledning for elever Netprøver.dk Brugervejledning for elever 9. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Dine forberedelser i Netprøver.dk før prøvedagen... 3 2.1 Sådan logger du på netprøver.dk... 3 2.2 Sådan retter du din

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret udgave af KEAs nye, automatiske blanket-system.

Læs mere

Kom godt i gang med Sydbanks NetBank

Kom godt i gang med Sydbanks NetBank Kom godt i gang med Sydbanks NetBank Du skal bruge dit kodebrev og dit nøglekort, som er på dit nøglebrev. På www.sydbank.dk, vælger du [Log på] dernæst NetBank. Indtast brugernummer og kodeord fra kodebrevet.

Læs mere

Brugermanual til Assignment Hand In

Brugermanual til Assignment Hand In Brugermanual til Assignment Hand In Indhold: Undervisere:... 2 Hvor finder jeg Assignment hand in?... 2 Opret en opgave... 3 Slet en opgave... 4 Rediger en opgave... 4 Hvor finder jeg de afleverede filer?...

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Ofte stillede spørgsmål Log in problemer Jeg kan ikke logge ind? Læs mere under Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse. Hvis du efter at have læst det, stadig ikke kan logge ind, kan du sende

Læs mere

OPRET OG REDIGER FORMULARER I DYNAMICWEB

OPRET OG REDIGER FORMULARER I DYNAMICWEB OPRET OG REDIGER FORMULARER I DYNAMICWEB Modulet formularer giver dig mulighed for at oprette dynamiske formularer, som enten kan anvendes til kontakt, brugerundersøgelser, quiz eller tilmeldinger. Du

Læs mere

Guide til at udfylde klageskema. når du som patient vil klage over sundhedsfaglig behandling

Guide til at udfylde klageskema. når du som patient vil klage over sundhedsfaglig behandling Guide til at udfylde klageskema når du som patient vil klage over sundhedsfaglig behandling Guide nr., version, april 06 Log på med nøglekort NemID Vi skal bruge mange oplysninger fra dig, når du vil klage

Læs mere