Ordinær generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinær generalforsamling"

Transkript

1 Ordinær generalforsamling Referat: Tirsdag d.26. oktober 2010 kl Raffinaderivej 3, 2300 København S 1. Valg af dirigent. Flemming Kyllensbech vælges til dirigent. Konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Beretning om foreningens stilling og virksomhed for 2009/2010 Formandens beretning: Formanden indledte sin beretning med, at det fortsat, selv efter 2 år, er svært, at komme til en ny klub, forstået på den måde, at der stadig er mange nye ting. Der er fortsat meget han ikke ved ret meget om, men selvfølgelig er der mere og mere han har fået kendskab til, men der er stadig mange spørgsmål. Formanden nævnte, at han har været efter de ældre medlemmer i bestyrelsen omkring, at vi ikke mere bare siger, at det har vi altid gjort, men finder ud af hvad vi gør ved det nu. Citat fra formanden Alligevel syntes jeg stadig, at det har været et par spændende år. Jeg syntes, at der er sket flere ting i klubben i år og jeg vil godt omtale følgende. Tutten har igen været kørt af Erland og det har fungeret godt. Vores hjemmeside som nu har kørt i lang tid, syntes at fungerer rigtigt godt og bliver besøgt rigtigt meget. En stor tak til web-master Flemming Kyllensbech for dette.

2 Vi er jo overgået til Klub Office hvilket har været og er lidt problematisk. Vi har brugt meget tid på at tale om nøgler og dette skulle være løst, samtidig med at vi har ændret alarmen. Hvis ikke dette fungerer, må vi ud i et helt nyt nøglesystem. Vi har fulgt op på børneattester og disse burde nu være helt op til dato. Vi har igen holdt et mindre arrangement for alle ledere, trænere og bestyrelsen i forbindelse med den første hjemmekamp og det er fungeret godt og vil fortsætte. Vi har igen i år haft hold til Limone cup og endda vundet en pokal dernede. Vi er fortsat venskabsklub med FCK. Vi har fortsat automat Lars til at repræsentere os i Kløvermarkens brugerbestyrelse og som talsmand i forhold til KI. En stor tak for hjælpen til Lars. Vi er fortsat glade for vores aftale med Amar-sport og vi vil fremover holde øje med at denne bliver brugt fuldt ud. Vi har lavet en handleplan for ungdomsafdelingen. Der er blevet udarbejdet en opstartsmappe for nye ledere og trænere. Vi har arbejdet med at højne forberedelsen til bestyrelsesmøderne for at kunne effektuere disse. Festudvalget holdt de sædvanlige fester med lidt ekstra. Sponser udvalget har ikke rigtigt fungeret og det er nok svært i disse finanskrisetider.

3 Vi har ansat Tommy i et skånejob, han har vasket tøj og vi skal finde ud af hvad han ellers kan hjælpe med. Der har været afholdt førstehjælpskursus. Vi vurderer og arbejder fortsat på at kunne uddanne vores egne trænere og ledere. Ud fra ovenstående ser det ud som om at klubben kører rigtigt godt, men der er stadig meget der kan blive bedre og endda meget bedre. Nogle af de ting vil formanden komme inde på lidt senere. Arrangementer: Vi har både haft Sundby Cup = Mikkel Kessler cup, kommunebold og diverse fodboldskoler. Disse er kørt rigtigt godt og det er især glædeligt, at se, at vi i forbindelse med Mikkel Kessler cup har fået meget hjælp fra alle afdelinger, den kan heller ikke køre rundt hvis dette ikke havde været tilfældet, tak til alle for hjælpen omkring denne turnering som vi af alle har fået meget ros for og tak for hjælpen til de andre fodboldskoler. Materialer: Der forsvinder fortsat alt for meget tøj, bolde og mål her i klubben, vi er gode til at tage tingene frem men meget dårlig til at tage det med tilbage. Det skal der strammes op på da, det der er unødige penge vi bruger på nye ting. Oprydning: Vi er desuden meget dårlige til at rydde op i omklædningsrummende især i vise omklædningsrum, det er så slemt at vi ikke mere får gjort rent i rummene. Så prøv fremover af ryd op efter jer. Kontingent og medlem registrering: Det er næste punkt vi skal sætte kraftigt ind overfor i Sundby. Vi får alt for få kontingent indtægter ind. Der vil markant blive strammet op på dette område.

4 Vi kan ikke eksistere uden kontingentindtægter. Så den der ikke har betalt kan jo selvfølgelig ikke deltage i kampe eller træning. Sportsligt: Formanden ville ikke komme ret meget ind på det sportslige, Det kommer fra afdelingslederne, men han vil da godt lige benytte lejligheden til at ønske både 1 damer og 1 herrer tillykke med oprykningerne til henholdsvis danmarksserien og serie 1 Flot gået. Beretningen er herfor godkendt da ingen bemærkninger. Afslutningsvist: Til sidst sluttede formanden af med at sige tak til bestyrelsen for et godt samarbejde. En speciel tak til Bruno som har valgt at gå ud af bestyrelsen. Formanden tilføjede, at han syntes vi på mange punkter har en god og social klub og at vi skal passe på den, men der skal fortsat bruges hjælp løbende for at holde klubben i gang, så i stedet for at sidde med foldede hænder og se passivt på så meld jer. Ungdomsformandens beretning v/suppleant Peter Christensen for Bo Hammer. Forårssæsonen Vi startede sæsonen med følgende hold: Drenge U13 Piger U11 Piger Drenge årgang Drenge årgang FNUGGI årgang & 07 U7/U9 Piger under opstart I forårets turneringer blev U11 piger og U13 piger vindere af deres rækker i KBU's turnering. 96 drengene der egentlig så lovende ud stoppede mere eller mindre i løbet af foråret.

5 De små drenge og piger kørte foråret igennem med krum hals og har både vundet og tabt de stævner de har deltaget i. Efterårssæsonen Til denne sæson start blev det muligt at danne et egentligt U15 pigehold, der kunne eksisterer ved egen kraft, dvs. at de ikke hele tiden skulle låne spillere fra U13. Så vi startede efterårssæsonen med følgende hold: U15 Piger U13 Piger U11 Piger Drenge årgang Drenge årgang FNUGGI årgang & 07 U7 Piger U9/U10 Piger Samlet set var der registreret 246 ungdomsmedlemmer i Sundby boldklub i de rækker der er nævnt ovenfor, hvilket svarer til ca. 40 % af klubbens medlemmer. I efterårsturneringen vandt U13 og U15 deres respektive rækker, U11 havde fået en medlemstilgang på 20 % og havde derfor problemer med at opretholde et niveau fra den ene kamp til den anden - alle skulle jo helst med ud og spille kampe. Så for U11 pigernes vedkommende blev det ikke til en gentagelse fra foråret. Vores 96 drenge stoppede helt inden sæsonen startede. MKS CUP Kært barn mange navne, der er tradition for at Sundby boldklub afholder et stævne den anden weekend i september. Det gjorde vi traditionen tro også i år. Der var i år stor søgning til stævnet, og vi havde rent faktisk 572 deltagende børn til dette års cup, og stævnet blev afviklet med et minimum af forsinkelser over begge dage, da det så værst ud var vi 11 minutter efter planen. Stævnet blev afviklet som et fair play stævne, og i år valgte Sundby at stævnet skulle afvikles som et sundt stævne, hvilket vil sige at vi solgte frugt i

6 stedet for slik - Aldrig har vi fået mere positiv respons på et tiltag end der. Stort set alle deltagende forældre roste tiltaget til skyerne. Så det vil vi nok blive ved med. Hvis man så sammenfatter ris og ros fra stævnet, så må det siges at have været en BRAGENDE SUCCESS. En stor tak til Peter, stævneledere / koordinatorer. LIMONE CUP Vanen tro tager pigeafdelingen til Italien i efterårsferien, nærmere betegnet til Limone Cup ved garda søen. I år deltog der et pigehold årgang 96, og et pigehold årgang 98. Vi kom hjem med en flot anden plads (årgang 96)og en endnu flottere første plads (årgang 96) Pigeraketten Sundby boldklub var værter for DBU's pigeraket, og pigerne havde en dejlig eftermiddag/aften i Sundby boldklub. DBU FODBOLDSKOLE Sundby boldklub var vært for DBU fodboldskole i juli måned. Arrangementet blev gennemført med vanlig success, og er alle enige om hvordan man eventuelt skulle gøre det til næste år. MIKRO FODBOLDSKOLE Sundby boldklub var vært for DBU mikro fodboldskole. Arrangementet blev gennemført med vanlig success. UNGDOMSUDVALG gennem sæsonen er det blevet besluttet at det ville være en god ide med et ungdomsudvalg, beslutningen blev truffet af Ungdoms formanden og hans suppleant, og et sådant udvalg er blevet nedsat. I den forbindelse har ungdomsafdelingen valgt at indgå et samarbejde med Johan Wikman fra 1 herre om at han skal starte som en sportslig koordinator i ungdomsafdelingen. Hans rolle vil primært komme til at være i form af en central person som kan holde trådene i fnuggi afdelingen samlet og i henhold til det oprindelige koncept.

7 Der arbejdes pt. i ungdomsudvalget på at få fnuggi konceptet skrevet ned og operationaliseret, så det ikke er helt så person afhængigt som det er pt. Det kan tænkes at Johans rolle skal udvides på sigt. Herrelederens beretning v/ suppleant Johnny Sander for Nis Stendevad. Der var kun godt og sige samlet om herre afdelingen 2 oprykningen og der var stor ros til trænerne og til det store fremmøde fra spillerne til træningen hver eneste gang, hvilket har løftet hele afdelingen samlet. 7 mand herre har også klart det flot og forsætter alle igen til næste sæson Johnny synes det alt i alt havde været et rigtig godt år for herre afdelingen og de ser alle frem til en spænende og forventningsfuld ny sæson. Spørgsmål fra Kasper. Hvordan er træner situationen næste sæson? Svar.: 2.herre træner stopper, men ellers forsætter alle andre trænere. Damelederens beretning v/ Lene Rydal 2010 har været et fantastisk år for kvinderne i Sundby. Munkes damer Munkes damer har haft en hæderlig sæson sluttede af på en 6 plads med 6 point og det må være en fremgang fra sidste år stort tillykke! Navnet Munkes damer refererer også til en flok erfarne fodboldkvinder, som ikke længere kun har en sejr i fokus Derimod klubbens andet Old Girls hold: Mudi s piger Mudi's Piger er et nyt fænomen i Sundby Boldklub i 2010 men, som de selv skriver på hjemmesiden, er kommet for at blive! Der er ingen tvivl om, at Old Girls 2 er en stærk trup, så de gik selvfølgelig efter at blive nr. 1 igen i

8 efteråret 2010! Deres navn refererer også til potentielle 1. holds spillere eller afdankede ( ). Der burde ligge et officielt samarbejde mellem 1. dame og Mudi s piger Resultatmæssigt fik de ret.. De endte på 1. pladsen med hele 19 point og 35 mål! 2. dame 2.damers fodbold år startede med nogle forandringer. Efter et meget skidt 2009 fodbold år, startede år 2010 op med ny træner ved roret(claus Ø) og en introduktion af 7 mands fodbold. 2. dame havde efter egen beslutning, valgt at forsætte fodboldspillet i 7 mands rækken. Hele foråret har der været en fast trup og forårsturneringen endte også med en hæderlig 8.plads i rækken. Efteråret begyndte bedre, da der kom tilgang af spillere og med en kamp endnu i efterårs turneringen ligger de nummer 6. Holdmæssigt: Socialt er 2.damer en fremragende trup og kvinderne har jo altid været en fast bestanddel af Sundby boldklub, både fodboldmæssigt og absolut socialt. Trænerpost: Claus Ø fortsætter som 2.dame træner i 2011 med stor glæde. Han har udtalt det er en fornøjelse at træne 2.damer. Første holdet Resultatmæssigt holder de vinterpause på 5 pladsen med 12 point og har 11 point op til 1. pladsen (Frederiksværk). De mangler den sidste kamp, men sandsynligvis kan kampens resultat ikke røre ved Deres placering uanset hvordan kampen ender. Lad os dog håbe på en sejr og 3 skridt nærmere FFK. Pokalturneringen 3F Cuppen blev afsluttet med et brag mod Skovbakken og selvom resultatet ikke tør nævnes, skal De dog alligevel være stolte af, at drømmen endte i ¼ finalen! Sidste år røg De ud i 1/8 finalen mod pokalvinderne Brøndby, så det var et flot skridt fremad.

9 Holdmæssigt Er truppen blev udvidet lidt og det glæder alle! Stort set hele sæsonen har træningen været præget af mange spillere og god stemning. De har fortsat haft en fast spisning den først tirsdag i måneden og det kunne være en opfordring til andre seniorhold? Trænerpost Benny og Kim Andersen har været et team det sidste år og vi takker for den gode indsats I har gjort og de resultater I har været medvirkende til. Veteranlederens beretning v/ Jesper Sundby Boldklub har en af Københavns største veteranafdelinger med 6 tilmeldte turneringshold. Oldboys lå i den bedste række, men er desværre rykket ned. Veteranerne lå tilmed også i den bedste række og ender holdet lå i række 1, men ender utroligt nok sidst i deres række.. Busserne har i år 25 års jubilæum og i foråret endte de på en flot 3 plads, men da De gik det kolde efterår i møde endte de sidst og efterfølgende er holdet lukket ned grundet manglende spillere. 7-mandsmaster klaret sig godt i foråret. Rykket op i mester rækken som de enlig ikke ville, da dette er en hård række. De har dog klaret sig rigtig godt og endt over stregen;) Grand Oldmasters endte næstsidst med 15 point. Fremlæggelse af det reviderede driftsregnskab for år 2009, samt statusopgørelse pr. 31. december 2009 til godkendelse. Se bilag 1. v/ Nour E. Raida Spørgsmål fra medlemmerne Johan: Hvad ligger der bag udgifter til anlægsmateriale Svar: Udgifterne er primært gået til nye gulvtæpper i tutten og terrassen.

10 Tommy: Hvem betaler for dommere og kan man få evt. tilskud hertil? Svar: Nej klubben betaler selv for alle dommere. Flemming: Kyllesbech mente at det fremlagte sammen trukket regnskabet burde være mere detaljeret og påført noter, da man ikke kan læse på div. poster hvad udgifterne går til.? Svar: Alle er velkommen til at komme og kigge i regnskabet på kontoret, men hvis Raider fremviser alle bilag til en generalforsamling vil han aldrig blive færdig med at redegøre på dette. Det blev sagt at punktet materialer i regnskabet skulle noteres mere udførligt. Dette var der oppakning omkring og derfor vil dette fremover blive opdelt i regnskabet. Generalforsamlingen godkender regnskabet for 2009 ved applaus. Fremlæggelse af driftsbudget for år 2011 Spørgsmål fra medlemmer: Spørgsmål: Er det forventet de ,- i overskud for MK cup? Svar: Vi kan nu tjene penge på navnet og efter vi har afholdt dette i 2 år har vi erfaret hvordan det bedst muligt kan gribes and. Spørgsmål: Fos tilskud hvor kommer de fra? Svar: Fra Kommunen og beløbet afhænger af kontingent indbetaling Spørgsmål: Hvorfor ender vi med et minus? Vi antager at der i budget vil komme mere indbetalt kontingent end tilskrevet + fos tilskud Generalforsamlingen godkender budget for 2011 ved applaus. Valg af bestyrelse jf. 10 stk. 2 og stk. 3 a. Valg af Kasser (Nour E. Raider ønskede genvalg) Raider er genvalgt ved applaus. b. Valg af herresenior (Nis Stendevad ønskede genvalg) Nis er genvalgt ved applaus. c. Valg af damesenior (Lene Rydal ønskede genvalg)

11 Lene er genvalgt ved applaus. d. Valg af veteranleder (Bruno Jacobsen ønskede ikke genvalg) Claus Østervig Petersen stiller op. Claus er valgt ved applaus Valg af Suppleanter 1. Valg af herresenior suppleant (Johnny Sander ønskede genvalg) Johnny er genvalgt ved applaus. 2. Valg af damesenior suppleant (Ea Brusch Nielsen ønskede genvalg) Ea er genvalgt ved applaus. 3. Valg af ungdomsleder suppleant (Peter Christensen ønskede genvalg) Peter er genvalgt ved applaus. 4. Valg af materiale og anlægsleder suppleant (Jytte Henriksen ønskede genvalg) Jytte er genvalgt ved applaus. Valg af revisor jf. 12 stk. 1 Flemming Kyllensbech fratræder efter gældende regler, som revisor efter 2 år. Per Graversen 1.revisor og 2. revisor er Johan Wikmann. Begge er valgt ved applaus. Eventuelt Spørgsmål til tutten da Erland stopper. Hvem skal overtage? Erik overtager tutten pr. 1. januar 2011 Opfordring til bestyrelsen efter mangel på dommere. Kan vi sætte en liste op, så dommerne selv har mulighed for at skrive sig på de kampe som de nu kan.? Bestyrelsen mener ikke dette vil gøre situationen meget bedre. Vi må simpelthen finde nogle flere dommere. Bestyrelsen fik stor ros for deres gode arbejde i år. Svend som har været i klubben i mange år fortalte han aldrig har været med til en mere positiv generalforsamling end dette års. SUNDBY LÆNGE LEVE!!!

12

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 1) Valg af dirigent: Robert Nielsen Beretning fra Formanden Ole., Bestyrelsen skal i henhold til vedtægterne lave en beretning om foreningens stilling

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdag 30. oktober 2014 kl. 19.00 Raffinaderivej 3, 2300 København S

Ordinær generalforsamling Torsdag 30. oktober 2014 kl. 19.00 Raffinaderivej 3, 2300 København S Ordinær generalforsamling Torsdag 30. oktober 2014 kl. 19.00 Raffinaderivej 3, 2300 København S Ca. 54 deltagere ved general forsamlingen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Bruno Jakobsen blev valgt 2. Beretning

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Sommer Cup 16.. august

Sommer Cup 16.. august U11 8 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de ældste Vi er glade for at kunne byde de ældste drenge velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne med 8 mands fodbold.

Læs mere

Fredericia Billardklub

Fredericia Billardklub Fredericia Billardklub Møde referat General forsamling Referat nummer: 2014-03 Mødedato: 19. maj 2014 Fredericia den 19.maj 2014 0. Fremmødte a. Bestyrelsen b. Navne Per Hermansen, Tommy Larsen, Niels

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt

den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 Referat af generalforsamling 16 medlemmer er fremmødt Referat af generalforsamling den 27. februar 2012, kl 19.00-21.30 16 medlemmer er fremmødt 1) Valg af dirigent Peter Trolle er enstemmigt valgt Generalforsamlingen er lovligt indkaldt 2) Beretning om virksomheden

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

U6 - U7 3 mands kampe

U6 - U7 3 mands kampe U6 - U7 3 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de yngste Vi er glade for at kunne byde de yngste årgange velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne. Det er vigtigt

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming

Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming Til alle klubbens medlemmer og interesserede Silkeborg, den 29. februar 2016 Generalforsamling i Lemming IF mandag, den 29. februar 2016, kl. 19.30 i Klubhuset, Lemming Skolevej 10A, Lemming Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Tilstede: 5 fra bestyrelsen og 19 medlemmer. Præcis klokken 19.06 bød formanden de mange fremmødte velkommen til generalforsamlingen 2013.

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00.

Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00. Generalforsamling i Solbjerg IF Fodbold Afd. Sportscafeén onsdag den 2. marts 2016 klokken 19:00. Vi lover, igen i år, at standard punkterne(1-5) er afholdt indenfor max. 45 min. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2009

Bestyrelsens beretning for 2009 Bestyrelsens beretning for 2009 Indledning. Den nye struktur er nu fuldt gennemført og der har været både fordele samt ulemper. Især opstarten af den nye sæson til august er problematisk, idet der ikke

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 20.10.2007. vs. Dronningborg B.

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 20.10.2007. vs. Dronningborg B. Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 20.10.2007 vs. Dronningborg B. stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent.

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. I 2013 har vi haft et meget

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015

Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015 Referat af bestyrelsesmøde 9. marts 2015 Tilstede: Lars Jonsson,,,,, Morten Røndum, Margit Friis Fraværende: Michael Colstrup, Lotte Radekop, Søren Carlsen Referent: 1 Velkomst og valg af referent Lars

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Fremad Amager for 2012

Ordinær generalforsamling i Fremad Amager for 2012 Ordinær generalforsamling i Fremad Amager for 2012 Der var mødt 73 medlemmer frem til aftenens generalforsamling, som startede klokken 18.35, efter at alle medlemmerne havde fået fyldt maverne ovenpå den

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 Fodboldåret 2015 var et meget spændende år. Mange af vores hold var med i toppen, og for mange af dem lykkedes det at sikre en oprykning,

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Velkommen alle sammen, - en speciel velkomst til vores gæst fra DBU Thomas Jensen, samt Jørgen Dahl, der for andet år skal overrække Ries mindelegat. Jeg vil

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 Antal deltagere 18: Ilse, Kirsten, Troels, Anne Marie, Margit, Inger, Hans Jørgen, Kresten, Arne, Per, Birgit, Conni, Henrik, Bodil, Birthe, Alice, Susanne, Knud, Pkt

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg

børneklub Årets Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Årets børneklub samler hel bydel Aalborg KFUM er en klub båret af ildsjæle og så tiltrækker klubben drenge og piger fra Hasseris og hele Storaalborg Tekst og fotos: Niels Henriksen Når stadsgartneren vender

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Klub blad for 2015-2016

Klub blad for 2015-2016 Klub blad for 2015-2016 Sportslig målsætning og vigtig information. Velkommen til sæson 2015/16 I dette klubblad vil der være oplysninger og datoer for, hvad der skal ske i den nye sæson. Vi håber, det

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34.

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2015 34. årgang Optog mod konkurrencepladsen Fir sugeslanger September 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

Den 9. - 11. august 2013

Den 9. - 11. august 2013 Den 9. - 11. august 2013 Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Indhold Velkommen.. Side 3 Reglement og præmier.. Side 4 Puljeinddeling. Side 5 Program.. Side 6 De sidste 10 års vindere.. Side

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE TIL KBU klubberne I World Cup Hallen Rødovre, den 7. januar 2013 Vedlagt fremsendes indkaldelse til Kreds 13 s repræsentantskabsmøde den 30. januar 2013 i World Cup Hallen. Sammen med indkaldelsen er vedlagt

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2011

BESTYRELSENS BERETNING 2011 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2011 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt med noget interesse for vores forening. 2011 et

Læs mere

Dagsorden Riffel sektions Møde

Dagsorden Riffel sektions Møde Dagsorden Riffel sektions Møde TID: Onsdag den 7. oktober 2015 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

Generalforsamling 8. marts 2013

Generalforsamling 8. marts 2013 Generalforsamling 8. marts 2013 Vi sætter værdierne i centrum Indkaldelse til generalforsamling 2013 Kære Søborg-medlem Du indkaldes til ordinær generalforsamling fredag den 8. marts 2013 kl. 18.00. Generalforsamlingen

Læs mere