T-DOC ENDOCYCLE - DATAREGISTRERING DOKUMENTÉR DINE ENDOSKOPPROCESSER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "T-DOC ENDOCYCLE - DATAREGISTRERING DOKUMENTÉR DINE ENDOSKOPPROCESSER"

Transkript

1 T-DOC ENDOCYCLE - DATAREGISTRERING DOKUMENTÉR DINE ENDOSKOPPROCESSER

2 2 T-DOC EndoCycle DIGITAL DOKUMENTATION SPORING AF CYKLUSPARAMETRE De stadigt stigende krav til at dokumentere genbehandling af endoskoper kan udgøre en reel udfordring. T-DOC EndoCycle sikrer første niveau af sporbarhed på endoskopiafsnittet og bidrager til overholdelse af gældende lovkrav. Med T-DOC EndoCycle kan du dokumentere og spore de essentielle desinfektionsprocesser for dine endoskoper og derved opnå en fuldstændig kontrol over de daglige procedurer på endoskopiafsnittet. Vigtige cyklusparametre lagres elektronisk i T-DOC databasen, og du har derfor altid hurtig og nem adgang til dine produktionsdata. T-DOC EndoCycle er en del af Getinges modulære T-DOC produktportefølje verdens førende instrumentsporbarheds- og managementløsning. Med over 650 T-DOC installationer i mere end 35 lande verden over har vi erfaringen til at overvinde dine udfordringer. Registrer desinfektionsprocesdata elektronisk via T-DOC EndoCycle og opnå et problemfrit første niveau af sporbarhed for dine endoskoper.

3 T-DOC EndoCycle 3 VI TILBYDER DIG! DOKUMENTÉR DESINFEKTIONSPROCESSERNE FOR DINE ENDOSKOPER Opnå første niveau af sporbarhed på endoskopiafsnittet T-DOC EndoCycle registrerer alle endoskoper gennem hele deres levetid og linker til alle desinfektionsprocesser, handlinger og aktører, som de kommer i berøring med under desinficeringen i endoskopiafsnittet. Du har derfor altid en dokumenteret registrering af, at korrekte desinfektionsprocesser og procedurer er fulgt. Implementer papirløs processtyring T-DOC EndoCycle gør det muligt at få en fuldstændig digital arbejdsgang, idet maskindata og forbrug af rengørings- samt desinfektionsmidler lagres elektronisk. Derved elimineres behovet for opbevaring af utallige ringbind med udskrifter af procesdata. Desuden sikrer det, at den manuelle håndtering af dokumentering af desinfektionsprocesser holdes på et absolut minimum. Udnyt det brugervenlige interface I T-DOC EndoCycle kan du generere diagrammer, grafer og lister for hver enkelt maskincyklus, hvilket giver dig et mere avanceret og brugervenligt interface for dine maskinprocesser. I sidste ende vil dette medføre en mere uproblematisk og nøjagtig arbejdsgang. Kvalitetssikrer dine desinfektionsprocedurer Med T-DOC EndoCycle kan du elektronisk linke endoskoper til en patient og en læge. Dette betyder en mindre belastning af personalet og derved en minimering af antallet af fejl. I sidste ende kan du strømline arbejdsgange og samtidig opnå en forbedret kvalitetssikring. Forbedrer patientsikkerhed Med et højt fokus på infektionskontrol og kvalitetssikring kan du minimere spredning af sygehuserhvervede infektioner på dit hospital. Hvis der mod al forventning skulle forekomme kontaminering, er det ved hjælp af T-DOC EndoCycle muligt, hurtigt og effektivt, at identificere alle involverede parter. Patienter kan således øjeblikkeligt få den nødvendige behandling, og en potentiel meget alvorligere sundhedsrisiko kan undgås. Sikrer overholdelse af lovpligtige standarder Getinge Poka-Yoke og Getinge ED-FLOW AER (automatiseret endoskopkontiminatorer) overholder lovpligtige krav i EN ISO &4. I kombination med T-DOC EndoCycle er du i stand til at sammenholde alle væsentlige oplysninger for dine endoskopers desinfektionsprocesser. Du har derfor altid en dokumenteret registrering af, at dine endoskoper er desinficeret korrekt og i overensstemmelse med hospitalets foruddefinerede arbejdsprocedurer.

4 4 T-DOC EndoCycle UDFORSK DINE MULIGHEDER NÆSTE GENERATION ENDOSKOP GENBEHANDLINGSDOKUMENTATION Første niveau sporbarhed I T-DOC EndoCycle registreres alle desinfektionsprocesser, som et endoskop møder i endoskopiafsnittet fra det tidspunkt, hvor det returneres til desinficering, til det er desinficeret og igen er klar til brug. På denne måde dokumenteres historikken for endoskoperne, og sikrer således et første niveau af sporbarhed for en rimelig omkostning. Digital dataregistrering T-DOC EndoCycle kan integreres med Getinge Poka-Yoke og Getinge ED-FLOW AER (automatiseret endoskopkontiminatorer) og kan derved levere dataregistrering af cyklusparametre, som f.eks. cyklusfaser, tid, temperatur samt forbrug af rengørings- og desinfektionsmidler. Alle data lagres elektronisk i T-DOC, og kan vises i en graf eller i et simpelt listeformat. Derudover er det muligt at indhente ydeevnedata på udstyr til brug i forbindelse med service og vedligeholdelse. Automatisk arkivering og forbedret datasikkerhed T-DOC EndoCycle registrerer og lagrer procesdata elektronisk og sikkert. Historikdata kan derfor hurtigt findes og hentes, når det er nødvendigt. Lagerstyring af rengørings- og desinfektionsmidler Med T-DOC EndoCycle kan du registrere basale oplysninger, som f.eks. LOT-nummer, udløbsdato og beholdning af rengørings- og desinfektionsmidler på lageret. Desuden kan du tilføje nye forbrugsvarer til lagret og linke disse til en bestemt AER-maskine. Derved opnås der fuld kontrol med lageret af forbrugsvarer og sporbarhed på desinfektionsprocesserne. Omfattende managementrapportering T-DOC EndoCycle giver mulighed for omfattende managementrapportering, herunder søgefunktioner, som således kan benyttes til et historisk datagrundlag. Du kan udtrække rapporter om emner som f.eks.: AER-desinfektionsprocesdokumentation Statistik for fejl i desinfektionsprocesser Anvendelse af AER-maskiner Statistik for tilbagekaldelse af endoskoper (herunder link til patient) Kombiner T-DOC EndoCycle med en Getinge Poka-Yoke AER for at sikre desinfektion i høj kvalitet samt elektronisk dokumentation af ét endoskop. Optimer din endoskopgenbehandling med Getinge ED-FLOW AER. I kombination med T-DOC EndoCycle er du sikret desinfektion i høj kvalitet samt elektronisk dokumentation af to individuelle endoskoper.

5 T-DOC EndoCycle 5 OPLEV DYNAMIKKEN I T-DOC ENDOCYCLE INTRODUKTION TIL EN DIGITAL ARBEJDSGANG 1. Proces- og dataregistrering Endoskopet registreres og linkes til den valgte desinfektionsproces. Alle procesparametre dokumenteres og lagres elektronisk i T-DOC EndoCycle. De vigtigste procesparametre omfatter: endoskopets RFID-tag, brugerens RFID-tag, nummer på den valgte AERmaskine, programtype og forbrug af rengørings- og desinfektionsmidler. 2. Elektronisk procesverificering Når desinfektionsprocessen er færdig, kan brugeren kontrollere vigtige cyklusværdier for at bekræfte en vellykket desinfektionsproces. Hvis AER-maskinen rapporterer en cyklusfejl, alarmerer T-DOC EndoCycle personalet inden verificeringsprocessen fortsættes. 3. Registrering af patient og læge Så snart det brugte endoskop returneres til genbehandling, kan det linkes til en patient og/eller en læge. Registrering af patient og læge kan udføres ved hjælp af et tastatur eller en scanner, hvorved der sikres første niveau af sporbarhed.

6 6 T-DOC EndoCycle VORES LØFTE TIL DIG FULD SERVICE OG SUPPORT Den bedste service Getinge tilbyder komplette service- og supportløsninger, som gør det muligt at optimere implementeringen og anvendelsen af dit T-DOC-system. I sidste ende giver dette en forøget driftstid og produktion uden afbrydelser til faste vedligeholdelsesomkostninger. Vores målsætning er at levere de bedst mulige betingelser for din succes med T-DOC. Under alle implementeringsog produktionsfaser tilbyder vi en lang række serviceydelser. T-DOC s professionelle serviceorganisation sikrer en vellykket implementering, hvorimod en T-DOC serviceaftale berettiger dig til omfattende fordele allerede fra produktionsstart. Du kan vælge mellem vores fire niveauer af T-DOC servicesupport: Fleksible træningsmuligheder Træning sikrer, at du kan udnytte alle fordelene ved de forskellige funktioner i T-DOC EndoCycle. Vi tilbyder træning af medarbejdere på alle erfaringsniveauer og i flere udformninger. Fra klasseundervisning i en af Getinge s faciliteter til supervision af brugere og IT-afdelinger på hospitalerne. Fra grundlæggende og avanceret standardiseret produkttræning til kurser, som er tilpasset til netop dine behov. Erfaringsudveksling i T-DOC brugergrupper Getinge anbefaler og støtter etableringen af lokale T-DOC brugergrupper, som allerede findes i flere lande. I dette forum kan du få glæde af andre T-DOC-brugeres erfaringer og give forslag til den fremtidige udvikling af T-DOC. T-DOC Platinum-serviceaftale Den ultimative serviceløsning med 24-timers T-DOC servicesupport, herunder den hurtigste responstid, to årlige on-site besøg og T-DOC hardwareservice. T-DOC Gold-serviceaftale Serviceløsningen i høj kvalitet med omfattende T-DOC servicesupport, herunder kortere responstid, et årligt on-site besøg og T-DOC hardwareservice. En integreret del af T-DOC servicekonceptet omfatter nem adgang til et erfarent og dedikeret lokalt supportteam, som understøttes af vores centrale T-DOC supporthovedkvarter. T-DOC Silver-serviceaftale Den avancerede serviceløsning med et højt niveau af T-DOC servicesupport, herunder opdateringer og opgraderinger og et årligt systemcheck. T-DOC Bronze-serviceaftale Den basale serviceløsning med et omkostningsbevidst niveau af T-DOC servicesupport.

7 T-DOC EndoCycle 7 UDNYT MULIGHEDERNE I T-DOC AVANCEREDE IT-LØSNINGER Fuld sporbarhed med T-DOC EndoTrace T-DOC EndoCycle kan opgraderes til T-DOC EndoTrace, som giver fuld sporbarhed samt kontrol over den komplekse håndtering og avancerede desinficering af endoskoper. Dermed er det muligt at registrere og overvåge alle kritiske tidintervaller mellem desinficering, tørreprocessen og den reelle anvendelse på en patient. Fuld integration til sterilcentralen med T-DOC 2000 Vores førsteklasses løsning, T-DOC 2000, gør det muligt at håndtere alle aspekter af hospitalsinstrumenter og endoskoper. T-DOC 2000 er udviklet, så du kan dele informationer på tværs af afdelinger og funktionelle enheder og derved give overblik - i reel tid - over instrumenter, endoskoper og relaterede enkeltvarer. Det modulære design for T-DOC produktporteføljen sikrer skalerbare løsninger, som kan skræddersys til enhver institution inden for sundhedssektoren. Vi kan derfor sikre den samme konsekvente, ensartede infrastruktur, hvis du ønsker at opgradere dit T-DOC system med yderligere funktioner for at dække dine fremtidige behov. T-DOC er repræsenteret af et dedikeret, globalt netværk af Getinge-salgsselskaber og certificerede partnere. Lad os præsentere dig for din lokale T-DOC-repræsentant. Du kan kontakte os på sales@t-doc.com. Vi tilbyder dig en T-DOC-løsning, der passer til dine specifikke behov, baseret på erfaringer i verdenklasse.

8 Getinge Infection Control er verdens førende udbyder af løsninger til steril behandling i sundhedssektoren. Vi stræber efter at sikre den bedste kvalitet og sikkerhed til den lavest mulige pris. Vi tilbyder komplette løsninger til et problemfrit workflow, der minimerer risikoen for kontaminering, og øger effektiviteten inden for sundhedssektoren DAN DK Göteborgstryckeriet Göteborgstryckeriet Vi forbeholder We reserve os ret til the at foretage right to tekniske make technical og konstruktionsmæssige and construction ændringer. changes. Getinge Infection Control AB P O Box 69 SE Getinge SWEDEN Phone: +46 (0) info@getinge.com Getinge Danmark A/S Industriparken 44 B, Ballerup DANMARK Telefon: getinge.danmark@getinge.com getinge.com/t-doc GETINGE GROUP er en ledende global leverandør af produkter og systemer, der bidrager til kvalitetsforbedring og effektivisering af omkostninger inden for sundhedssektoren og biovidenskaben. Vi driver forretning under mærkerne ArjoHuntleigh, GETINGE og MAQUET. ArjoHuntleigh fokuserer på patientmobilitet og sårpleje. GETINGE er leverandør af udstyr til behandling af infektioner inden for sundhedssektoren og forebyggelse af kontaminering inden for biovidenskaben. MAQUET specialiserer sig i løsninger, behandlinger og produkter til kirurgiske indgreb, interventionel kardiologi og intensivafdelinger.