J2A Holding ApS vil fremsætte et købstilbud til aktionærerne i Arkil Holding A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "J2A Holding ApS vil fremsætte et købstilbud til aktionærerne i Arkil Holding A/S"

Transkript

1 MÅ HVERKEN DISTRIBUERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER IND I USA, CANADA, AUSTRALIEN, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION, HVOR DISTRIBUTION STRIDER MOD LOVGIVNINGEN. Nasdaq Copenhagen Selskabsmeddelelse J2A Holding ApS vil fremsætte et købstilbud til aktionærerne i Arkil Holding A/S Arkil Holding A/S har i dag modtaget meddelelse fra J2A Holding ApS om, at J2A Holding ApS har besluttet at fremsætte et offentligt, betinget købstilbud til B-aktionærerne i Arkil Holding A/S om køb af samtlige B-aktier i Arkil Holding A/S for DKK kontant pr. B-aktie à DKK 100. J2A Holding ApS er 100% ejet af Jesper Arkil og Jens Skjøt-Arkil. Meddelelsen om J2A Holding ApS beslutning om at fremsætte købstilbuddet er vedhæftet og fremgår desuden nedenfor. Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til bestyrelsesformand, Agnete Raaschou-Nielsen, via Arkil Holding A/S direktionssekretær, Gitte Holm, på gih@arkil.dk eller tlf Med venlig hilsen ARKIL HOLDING A/S Agnete Raaschou-Nielsen Bestyrelsesformand Arkil Holding A/S Søndergård Alle 4 DK-6500 Vojens Tel Fax arkil@arkil.dk Sydbank Danske Bank CVR-nr

2 MÅ HVERKEN DISTRIBUERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER IND I USA, CANADA, AUSTRALIEN, JAPAN ELLER NOGEN ANDEN JURISDIKTION, HVOR DISTRIBUTION STRIDER MOD LOVGIVNINGEN. side 2 : 5 Fremsættelse af købstilbud til aktionærerne i Arkil Holding A/S J2A Holding ApS, CVR-nr , Vidarsvej 8, DK-6100 Haderslev, Danmark ( J2A Holding ), hvis anpartskapital er 100% ejet af Jesper Arkil og Jens Skjøt-Arkil, har i dag besluttet at fremsætte et tilbud om køb af alle udestående B-aktier i Arkil Holding A/S, CVRnr ( Arkil eller Selskabet ) (ISIN DK ) med en kontant tilbudskurs på DKK pr. B-aktie à DKK 100. Købstilbuddet vedrører alene B-aktierne i Selskabet, idet samtlige A-aktier i forvejen ejes af J2A Holding. Jesper Arkil og Jens Skjøt-Arkil ejer i dag via J2A Holding nominelt DKK A-aktier og nominelt DKK B-aktier, hvilket tilsammen svarer til 22,13 % af aktiekapitalen og 64,38 % af stemmerettighederne i Arkil (eksklusive Selskabets egne aktier). Jesper Arkil og Jens Skjøt-Arkil er i dag medlemmer af Arkils direktion som henholdsvis Administrerende Direktør og Direktør for Forretningsudvikling. Lind Invest ApS samt visse andre større aktionærer har over for J2A Holding afgivet uigenkaldelige forhåndstilsagn om at acceptere købstilbuddet vedrørende deres B-aktier. Disse uigenkaldelige forhåndstilsagn udgør tilsammen med J2A Holdings ejerskab af A-aktier og B-aktier 44,98 % af aktiekapitalen og 74,84 % af stemmerettighederne i Selskabet. Efter gennemførelse af købstilbuddet forventes en afnoteringsproces iværksat. Hovedelementer i købstilbuddet B-aktionærerne i Arkil vil blive tilbudt en kontant betaling på DKK pr. B-aktie à DKK 100, hvilket svarer til en præmie på: 38 % i forhold til slutkursen på Nasdaq Copenhagen den 24. april 2019 (sidste handelsdag inden offentliggørelse af denne meddelelse). 48 % i forhold til den volumenvægtede gennemsnitskurs i de sidste 6 måneder frem til og med den 24. april % i forhold til den volumenvægtede gennemsnitskurs i de sidste 12 måneder frem til og med den 24. april % i forhold til den volumenvægtede gennemsnitskurs i de sidste 3 år frem til og med den 24. april % i forhold til den volumenvægtede gennemsnitskurs i de sidste 5 år frem til og med den 24. april 2019.

3 Den volumenvægtede gennemsnitskurs er beregnet på baggrund af total volumen og total omsætning i den pågældende periode for Selskabets B-aktier noteret på Nasdaq Copenhagen. side 3 : 5 Tilbudskursen i købstilbuddet er tillige højere end den højeste børskurs nogensinde på DKK den 24. november 2017 (intradag) og svarer til en samlet værdiansættelse af B-aktierne i Selskabet på DKK 666 mio. Købstilbuddet, der forventes at blive offentliggjort i et tilbudsdokument senest den 1. maj 2019, vil være betinget af visse sædvanlige betingelser, herunder at J2A Holding opnår gyldige accepter, således at J2A Holding ved købstilbuddets udløb vil eje mere end 90 % af aktiekapitalen og stemmerettighederne i Selskabet (eksklusive Selskabets egne aktier) som følge af gennemførsel af købstilbuddet. J2A Holding har tilstrækkelige kontante midler og kreditfaciliteter til rådighed til at købe og betale for alle B-aktier, der erhverves ved gennemførelsen af købstilbuddet. Baggrund for købstilbuddet Gennem J2A Holding ejer Jesper Arkil og Jens Skjøt-Arkil i dag 22,13 % af aktiekapitalen og 64,38 % af stemmerettighederne i Arkil (eksklusive Selskabets egne aktier) og har således kontrol over Selskabet. I tillæg dertil ejer Ellen og Ove Arkils Fond 4,46 % af aktiekapitalen og 2,04 % af stemmerettighederne og Lind Invest ApS 19,01 % af aktiekapitalen og 8,70 % af stemmerettighederne (eksklusive Selskabets egne aktier). Dermed udgør den andel af aktiekapitalen, der kan anses for værende i frit omløb (free float), 54,40 % af den samlede aktiekapital og 24,88 % af stemmerettighederne. Den samlede markedsværdi af B-aktierne i Arkil udgjorde DKK 481 mio. den 24. april Arkils B-aktie har i markedet længe været beskrevet som illikvid givet Selskabets størrelse og den relativt koncentrerede ejerskabsstruktur. J2A Holding vurderer derfor, at Arkils børsnotering ikke skaber tilstrækkelig værdi for hverken Arkils aktionærer eller Arkil-koncernen, og at det af den årsag ikke længere er hensigtsmæssigt at opretholde en børsnotering af Arkil. Jesper Arkil og Jens Skjøt-Arkil, som er tredje generation i Arkil, fungerer i dag som henholdsvis Administrerende Direktør og Direktør for Forretningsudvikling. Jesper Arkil og Jens Skjøt-Arkil er enige i den strategi, som Arkils bestyrelse har fastlagt, og som Selskabet har fulgt. Intentionen er derfor at fortsætte driften af Arkil-koncernen som hidtil, og ledelsens samt øvrige medarbejdernes ansættelse i Arkil-koncernen forventes opretholdt og at fortsætte på uændrede vilkår. Vi ser os selv som langsigtede ejere af Arkil, og vi vurderer ikke, at en børsnotering af Arkil skaber tilstrækkelig værdi for aktionærerne eller for selskabet sammenholdt med de omkostninger, som det indebærer. Vi ønsker fortsat at drive Arkil, som virksomheden drives i dag og ud fra samme strategiske kompas, men vurderer, at vi over tid kan gøre dette mere

4 effektivt i privat kontekst. Derfor tilbyder vi nu aktionærerne kr. pr. B-aktie, hvilket er højere end den højeste børskurs nogensinde. Vi mener, det er et attraktivt tilbud for aktionærerne. siger Jesper Arkil, J2A Holding og Administrerende Direktør i Arkil. side 4 : 5 Vi anser dette tilbud som en god mulighed for alle parter, da vi har anstrengt os for at skabe et grundlag for at kunne give alle aktionærer en stor gevinst i forhold til den nuværende børskurs. Vi er meget langsigtede ejere og ser over tid et potentiale for at drive en mere effektiv forretning under 100% privat ejerskab. I en tid hvor mange danske selskaber er solgt til udenlandske ejere eller kapitalfonde, føles det samtidig rigtigt at bringe en traditionsrig virksomhed som Arkil tilbage til det langsigtede familieejerskab. For de dygtige og loyale medarbejdere i Arkil vil det i høj grad være business as usual. Samme selskab, samme kollegaer, samme strategi. siger Jens Skjøt-Arkil, J2A Holding og Direktør for Forretningsudvikling i Arkil. Offentliggørelse af tilbudsdokument og tilbudsperiode J2A Holding vil afgive købstilbuddet samt offentliggøre tilbudsdokumentet hurtigst muligt og forventeligt den 1. maj Tilbudsperioden for købstilbuddet begynder ved offentliggørelsen af tilbudsdokumentet og forventes at udløbe fire (4) uger herefter. Tilbudsdokumentet vil indeholde vilkår og betingelser for købstilbuddet samt instruktioner til accept af købstilbuddet. Tilbudsdokumentet med dertilhørende acceptblanket vil blive fremsendt på dansk til alle registrerede B-aktionærer, dog under hensyntagen til gældende lovgivning, og vil blive gjort tilgængeligt via samt Nasdaq Copenhagen. Købstilbuddet er omfattet af almindelige aftaleretlige regler under dansk ret, herunder at accept er bindende. Købstilbuddet er ikke underlagt bestemmelser om købstilbud i Kapitalmarkedsloven (lovbekendtgørelse nr. 12 af 8. januar 2018 om kapitalmarkeder med senere ændringer) eller Bekendtgørelse om Overtagelsestilbud (bekendtgørelse nr af 31. oktober 2017 om overtagelsestilbud), idet købstilbuddet alene vil medføre en konsolidering af den eksisterende kontrol over Selskabet. Rådgivere J2A Holding har engageret ABG Sundal Collier som finansiel rådgiver og Andersen Partners Advokatpartnerselskab som juridisk rådgiver.

5 side 5 : 5 Disclaimer Købstilbuddet vil hverken direkte eller indirekte blive fremsat i en jurisdiktion, hvor dette vil udgøre en overtrædelse af lovgivningen i den pågældende jurisdiktion. Denne meddelelse og andre dokumenter vedrørende købstilbuddet må ikke sendes, videresendes eller distribueres på nogen anden måde inden for en jurisdiktion, hvor dette vil udgøre en overtrædelse af lovgivningen inden for den pågældende jurisdiktion, herunder USA, Canada, Japan eller Australien. Denne meddelelse udgør ikke et tilbud eller en invitation til at sælge eller købe aktier i Arkil Holding A/S. Tilbuddet bliver fremsat udelukkende på baggrund af tilbudsdokumentet, der vil blive udarbejdet og offentliggjort af J2A Holding ApS. Tilbudsdokumentet vil indeholde de fuldstændige vilkår og betingelser for købstilbuddet. B-aktionærerne i Arkil Holding A/S anbefales at læse tilbudsdokumentet og alle tilhørende dokumenter igennem, da disse vil indeholde vigtige oplysninger vedrørende købstilbuddet.

Redegørelse fra bestyrelsen i Arkil Holding A/S om det betingede, offentlige tilbud fremsat den 1. maj J2A Holding ApS

Redegørelse fra bestyrelsen i Arkil Holding A/S om det betingede, offentlige tilbud fremsat den 1. maj J2A Holding ApS MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGULERING I DEN PÅGÆLDENDE JURISDIKTION.

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT. Købstilbud til aktionærerne i. Arkil Holding A/S (CVR-nr ) fremsat af. J2A Holding ApS (CVR-nr ) 1.

TILBUDSDOKUMENT. Købstilbud til aktionærerne i. Arkil Holding A/S (CVR-nr ) fremsat af. J2A Holding ApS (CVR-nr ) 1. TILBUDSDOKUMENT Købstilbud til aktionærerne i Arkil Holding A/S (CVR-nr. 36 46 95 28) fremsat af J2A Holding ApS (CVR-nr. 40 46 57 31) 1. maj 2019 Aktionærerne i Arkil Holding A/S tilbydes et kontant vederlag

Læs mere

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DIBA BANK A/S

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DIBA BANK A/S Denne Tilbudsannonce og Købstilbuddet, som denne Tilbudsannonce relaterer til, er ikke rettet mod aktionærer, hvis deltagelse i Købstilbuddet kræver udsendelse af et tilbudsdokument, registrering eller

Læs mere

Ord og udtryk, der ikke er defineret i denne Tilbudsannonce, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet.

Ord og udtryk, der ikke er defineret i denne Tilbudsannonce, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. TILBUDSANNONCE Ord og udtryk, der ikke er defineret i denne Tilbudsannonce, har samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. Denne Tilbudsannonce og Købstilbuddet, som denne Tilbudsannonce relaterer

Læs mere

Tillæg til. Tilbudsdokument af 29. februar vedrørende. anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i

Tillæg til. Tilbudsdokument af 29. februar vedrørende. anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i Tillæg til Tilbudsdokument af 29. februar 2016 vedrørende anbefalet, frivilligt, betinget købstilbud til aktionærerne i Copenhagen Network A/S (CVR-nr. 26 68 56 21) Fremsat af Dansk OTC A/S (CVR-nr. 32

Læs mere

28. august Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i IC Group A/S (cvr. nr ) Adelgade 12 D 1304 København K Danmark

28. august Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i IC Group A/S (cvr. nr ) Adelgade 12 D 1304 København K Danmark 28. august 2018 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i IC Group A/S (cvr. nr. 62816414) Adelgade 12 D 1304 København K Danmark Tilbagekøbstilbuddet (som defineret nedenfor) er ikke rettet mod

Læs mere

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DANISCO A/S

KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DANISCO A/S Denne Tilbudsannonce og Købstilbuddet, som denne Tilbudsannonce relaterer til, er ikke rettet mod aktionærer, hvis deltagelse i Købstilbuddet kræver udsendelse af et tilbudsdokument, registrering eller

Læs mere

15. marts Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C

15. marts Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C 15. marts 2019 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr. 25 36 21 95 Skibhusvej 52 C 5000 Odense C Dette tilbagekøbstilbud er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse

Læs mere

Victoria Properties A/S - redegørelse fra bestyrelsen

Victoria Properties A/S - redegørelse fra bestyrelsen FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 217 26. september 2016 1 af 1 Victoria Properties A/S - redegørelse fra bestyrelsen I henhold til 23 i bekendtgørelse nr. 562 af 2. juni 2014 om overtagelsestilbud ( Overtagelsesbekendtgørelsen

Læs mere

TILLÆG AF 4. SEPTEMER 2009

TILLÆG AF 4. SEPTEMER 2009 TILLÆG AF 4. SEPTEMER 2009 TIL TILBUDSDOKUMENT AF 6. AUGUST 2009 Forhøjet tilbudskurs til aktionærerne i Gudme Raaschou Vision A/S fremsat af KlimaInvest A/S KlimaInvest A/S offentliggjorde den 6. august

Læs mere

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet.

Medmindre andet er specifikt angivet i dette Tillæg, har de definitioner, der anvendes i Tillægget, samme betydning som angivet i Tilbudsdokumentet. MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGLER I DEN PÅGÆLDENDE JURISDIKTION

Læs mere

8. februar Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i DFDS A/S (cvr. nr ) Sundkrogsgade København Ø Danmark

8. februar Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i DFDS A/S (cvr. nr ) Sundkrogsgade København Ø Danmark 8. februar 2017 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i DFDS A/S (cvr. nr. 14194711) Sundkrogsgade 11 2100 København Ø Danmark Tilbagekøbstilbuddet (som defineret nedenfor) er ikke rettet mod

Læs mere

24. april Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C

24. april Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr Skibhusvej 52 C 5000 Odense C 24. april 2019 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Esoft systems a/s cvr-nr. 25 36 21 95 Skibhusvej 52 C 5000 Odense C Dette tilbagekøbstilbud er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse

Læs mere

Betinget frivilligt købstilbud til aktionærerne i Danske Andelskassers Bank A/S

Betinget frivilligt købstilbud til aktionærerne i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 4 Betinget frivilligt købstilbud til aktionærerne i Danske Andelskassers Bank A/S MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDI- REKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION,

Læs mere

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier Side 1 af 5 24. november 2015 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier i Auriga Industries A/S (cvr. nr. 34629218) Finlandsgade 14 8200 Aarhus N Danmark Dette Tilbagekøbstilbud er ikke rettet

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse nr. 12/ november Meddelelse om aktionærers indgåelse af aftaler

Fondsbørsmeddelelse nr. 12/ november Meddelelse om aktionærers indgåelse af aftaler Fondsbørsmeddelelse nr. 12/2007 19. november 2007 Meddelelse om aktionærers indgåelse af aftaler Det meddeles herved, at Spæncom A/S' 5 største aktionærer, nemlig Spændbeton Holding ApS, JAJUNIFI ApS,

Læs mere

Til NASDAQ Copenhagen A/S og pressen. 18. januar Fondsbørsmeddelelse nr Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Deltaq a/s

Til NASDAQ Copenhagen A/S og pressen. 18. januar Fondsbørsmeddelelse nr Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af aktier i Deltaq a/s Deltaq a/s Brogrenen 10, 2. sal DK-2935 Ishøj Til NASDAQ Copenhagen A/S og pressen www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 18. januar 2016 Fondsbørsmeddelelse nr. 03-16 Tilbud til

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT KØBSTILBUD TIL MINORITETSAKTIONÆRERNE I. egetæpper A/S (CVR-nr ) Fremsat af

TILBUDSDOKUMENT KØBSTILBUD TIL MINORITETSAKTIONÆRERNE I. egetæpper A/S (CVR-nr ) Fremsat af TILBUDSDOKUMENT KØBSTILBUD TIL MINORITETSAKTIONÆRERNE I egetæpper A/S (CVR-nr. 38 45 42 18) Fremsat af Selskabet af 5. november 2018 A/S (et selskab ultimativt ejet af Mads Eg Damgaards Familiefond) (CVR-nr.

Læs mere

27. JANUAR 2017 TILBUD TIL AKTIONÆRERNE OM TILBAGEKØB AF AKTIER I CEMAT A/S CVR-NR SILICIUMVEJ FREDERIKSSUND

27. JANUAR 2017 TILBUD TIL AKTIONÆRERNE OM TILBAGEKØB AF AKTIER I CEMAT A/S CVR-NR SILICIUMVEJ FREDERIKSSUND 27. JANUAR 2017 TILBUD TIL AKTIONÆRERNE OM TILBAGEKØB AF AKTIER I CEMAT A/S CVR-NR. 24932818 SILICIUMVEJ 1 3600 FREDERIKSSUND Dette Tilbagekøbstilbud er ikke rettet til aktionærer, hvis deltagelse i tilbagekøbet

Læs mere

Vurdering fra Columbus IT Partner A/S bestyrelse af købstilbud af 28. juli 2010 fra EG Holding A/S

Vurdering fra Columbus IT Partner A/S bestyrelse af købstilbud af 28. juli 2010 fra EG Holding A/S Meddelelse nr. 18/2010 Vurdering fra Columbus IT Partner A/S bestyrelse af Denne børsmeddelelse udgør vurderingen fra Columbus IT Partner A/S' bestyrelse i henhold til 14 i bekendtgørelse nr. 221 af 10.

Læs mere

To Nasdaq Copenhagen 12. februar 2018

To Nasdaq Copenhagen 12. februar 2018 To Nasdaq Copenhagen 12. februar 2018 Selskabsmeddelelse 9/2018 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE

Læs mere

Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i Thrane & Thrane A/S i medfør af selskabsloven 70-72

Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i Thrane & Thrane A/S i medfør af selskabsloven 70-72 27. juni 2012 Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i Thrane & Thrane A/S i medfør af selskabsloven 70-72 Efter gennemførelsen af det frivillige anbefalede købstilbud, offentliggjort den 19.

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT PLIGTMÆSSIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I

TILBUDSDOKUMENT PLIGTMÆSSIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I TILBUDSDOKUMENT PLIGTMÆSSIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) fremsat af Heliograph Holding GmbH (selskabsregistreringsnummer HRB 176787, Krailling,

Læs mere

For yderligere information henvises til vedhæftede meddelelse fra Pensionskassernes Ejendomme A/S.

For yderligere information henvises til vedhæftede meddelelse fra Pensionskassernes Ejendomme A/S. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 8/2012 Hellerup den 4. april 2012 CVR nr. 21 33 56 14 Pensionskassernes Ejendomme A/S offentliggør tvangsindløsning af minoritetsaktionærer i Dan-Ejendomme

Læs mere

Købstilbud til aktionærerne og warrantindehaverne i Satair A/S

Købstilbud til aktionærerne og warrantindehaverne i Satair A/S 1 Denne Tilbudsannonce og Købstilbuddet, som denne Tilbudsannonce relaterer til, er ikke rettet mod aktionærer og warrantindehavere, hvis deltagelse i Købstilbuddet kræver udsendelse af et tilbudsdokument,

Læs mere

Jeudan udbyder nye aktier for DKK 1 mia.

Jeudan udbyder nye aktier for DKK 1 mia. Ikke til offentliggørelse eller distribution i Australien, Canada, Japan eller USA Denne meddelelse er ikke et tilbud om køb eller salg af værdipapirer i Jeudan A/S ( Værdipapirer ) i Australien, Canada,

Læs mere

Nasdaq Copenhagen A/S

Nasdaq Copenhagen A/S Nasdaq Copenhagen A/S Herning, den 7. februar 2019 Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i egetæpper a/s i henhold til selskabslovens 70 og 72 På vegne af Carpet Holding A/S offentliggøres hermed

Læs mere

Redegørelse fra bestyrelsen i Berlin IV A/S om det frivillige offentlige købstilbud fremsat den 17. november 2015

Redegørelse fra bestyrelsen i Berlin IV A/S om det frivillige offentlige købstilbud fremsat den 17. november 2015 Redegørelse fra bestyrelsen i Berlin IV A/S om det frivillige offentlige købstilbud fremsat den 17. november 2015 af Immeo Dansk Holding ApS et indirekte datterselskab af Foncière des Régions SA Købstilbuddet

Læs mere

Lån & Spar Bank A/S ("Banken") offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission

Lån & Spar Bank A/S (Banken) offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission Nasdaq Copenhagen A/S Lån & Spar Bank A/S Højbro Plads 9-11 1200 København K CVR.nr. 13 53 85 30 Telefon 33 78 20 00 Telefax 33 78 20 01 E-mail lsb@lsb.dk www.lsb.dk Den 21. november 2018 IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE

Læs mere

Bestyrelsens redegørelse vedrørende det af Gefion Group A/S fremsatte overtagelsestilbud

Bestyrelsens redegørelse vedrørende det af Gefion Group A/S fremsatte overtagelsestilbud Bestyrelsens redegørelse vedrørende det af Gefion Group A/S fremsatte overtagelsestilbud Victoria Properties A/S Bilag til fondsbørsmeddelelse nr. 272 19. november 2018, København MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES,

Læs mere

Meddelelse om tvangsindløsning til aktionærerne i TDC A/S (CVR-nr ) i overensstemmelse med i selskabsloven

Meddelelse om tvangsindløsning til aktionærerne i TDC A/S (CVR-nr ) i overensstemmelse med i selskabsloven Meddelelse om tvangsindløsning til aktionærerne i TDC A/S (CVR-nr. 14 77 39 08) i overensstemmelse med 70-72 i selskabsloven 1 Indledning Efter gennemførelsen af Tilbuddet (som defineret nedenfor) besidder

Læs mere

SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission

SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission 25. januar 2013 Meddelelse nr. 143 SSBV-Rovsing offentliggør prospekt og udbyder nye aktier for ca. DKK 26,1 mio. i en fuldt garanteret fortegningsemission MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, VIDERESENDES ELLER DISTRIBUERES,

Læs mere

Redegørelse fra Bestyrelsen i Copenhagen Network A/S vedrørende det anbefalede frivillige offentlige købstilbud fra Dansk OTC A/S

Redegørelse fra Bestyrelsen i Copenhagen Network A/S vedrørende det anbefalede frivillige offentlige købstilbud fra Dansk OTC A/S Redegørelse fra Bestyrelsen i Copenhagen Network A/S vedrørende det anbefalede frivillige offentlige købstilbud fra Dansk OTC A/S Købstilbuddet fremsættes i form af et tilbudsdokument med tilhørende acceptblanket

Læs mere

TILBUD TIL MINORITETSAKTIONÆRERNE I MOLS-LINIEN A/S

TILBUD TIL MINORITETSAKTIONÆRERNE I MOLS-LINIEN A/S TILBUD TIL MINORITETSAKTIONÆRERNE I MOLS-LINIEN A/S Købstilbud til minoritetsaktionærerne i: Mols-Linien A/S, CVR-nr. 17 88 12 48 fremsat af Lind Invest ApS, CVR-nr. 26 55 92 43 den 2. september 2015 Finansiel

Læs mere

Bestyrelsens redegørelse vedrørende Sparekassen Sjællands købstilbud til aktionærerne i Sparekassen Faaborg A/S

Bestyrelsens redegørelse vedrørende Sparekassen Sjællands købstilbud til aktionærerne i Sparekassen Faaborg A/S Markedspladsen 15 5600 Faaborg www.sparekassenfaaborg.dk Selskabsmeddelelse den 24. juni 2013 (nr. 10/2013) Tlf.: 6361 1800 Telefax: 6361 1808 Bestyrelsens redegørelse vedrørende Sparekassen Sjællands

Læs mere

Meddelelse til aktionærerne i Land & Leisure A/S (CVR-nr ) om tvangsindløsning i overensstemmelse med i selskabsloven

Meddelelse til aktionærerne i Land & Leisure A/S (CVR-nr ) om tvangsindløsning i overensstemmelse med i selskabsloven Meddelelse til aktionærerne i (CVR-nr. 31 22 65 11) om tvangsindløsning i overensstemmelse med 70-72 i selskabsloven 1 Indledning Pr. dags dato besidder @Leisure Holding B.V. ("@Leisure") 93,17 procent

Læs mere

Admiral Capital A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission

Admiral Capital A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission MÅ IKKE DIREKTE ELLER INDIREKTE DISTRIBUERES TIL ELLER PÅ ANDEN MÅDE GØRES TILGÆNGELIG I USA, CANADA, AUSTRALIEN, SCHWEIZ ELLER JAPAN, ELLER ANDRE JURISDIKTIONER UDEN FOR DAN- MARK, MEDMINDRE EN SÅDAN

Læs mere

Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 22. november 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K

Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 22. november 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Nasdaq OMX Copenhagen A/S Skjern, 22. november 2012 Nikolaj Plads 6 1007 København K Selskabsmeddelelse nr. 21/2012 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, VIDERESENDES ELLER DISTRIBUERES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I USA,

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, CANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN Selskabsmeddelelse nr. 1/2011 7. juni 2011

Læs mere

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier

Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier Side 1 af 5 16. august 2016 Tilbud til aktionærerne om tilbagekøb af B-aktier i Solar A/S (cvr. nr. 15908416) Industrivej Vest 43 6600 Vejen Danmark Tilbagekøbstilbuddet (som defineret nedenfor) er ikke

Læs mere

13. MAJ 2008 TILLÆG TIL

13. MAJ 2008 TILLÆG TIL 13. MAJ 2008 TILLÆG TIL Anbefalet Købstilbud til aktionærerne i fremsat af Dan Agro Holding A/S FORHØJELSE AF TILBUDSKURS Finansiel rådgiver for Dan Agro Holding A/S: Generelle forhold og særlige meddelelser

Læs mere

1. Baggrunden for bestyrelsens redegørelse Om bestyrelsens håndtering af interessekonflikter... 2

1. Baggrunden for bestyrelsens redegørelse Om bestyrelsens håndtering af interessekonflikter... 2 Admiral Capital A/S Nasdaq Copenhagen A/S nr. 3 / 2019 Aarhus, 7. februar 2019 CVR. nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Admiral Capital A/S Bestyrelsesredegørelse MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER

Læs mere

Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission

Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission Finanstilsynet Nasdaq Copenhagen A/S Vestjysk Bank A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 31. juli 2017 Vestjysk Bank offentliggør beslutning om fortegningsretsemission Vestjysk Bank har truffet

Læs mere

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne:

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne: Haderslev, den 23. marts 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Arkil Holding A/S til afholdelse torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens,

Læs mere

Prospektmeddelelse. Udbuddet kan sammenfattes som følger: Udbuddet:

Prospektmeddelelse. Udbuddet kan sammenfattes som følger: Udbuddet: FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 142 1 af 7 Prospektmeddelelse Victoria Properties A/S offentliggør i dag prospekt vedrørende en delvis garanteret fortegningsemission af op til 2.459.578 stk. nye aktier samt et

Læs mere

Anbefalet Købstilbud til aktionærerne i Alm. Brand Pantebreve A/S

Anbefalet Købstilbud til aktionærerne i Alm. Brand Pantebreve A/S Anbefalet Købstilbud til aktionærerne i Alm. Brand Pantebreve A/S Tilbudsannonce Alm. Brand Bank A/S, CVR nr. 81753512, Midtermolen 7, 2100 København Ø ( Alm. Brand Bank eller Banken ), fremsætter herved

Læs mere

Tilbudsdokument. Frivilligt offentligt købstilbud til aktionærer i: Mols-Linien A/S CVR-nr. 17 88 12 48. fremsat af

Tilbudsdokument. Frivilligt offentligt købstilbud til aktionærer i: Mols-Linien A/S CVR-nr. 17 88 12 48. fremsat af Tilbudsdokument Frivilligt offentligt købstilbud til aktionærer i: Mols-Linien A/S CVR-nr. 17 88 12 48 fremsat af Holding af 29. juni 2015 A/S CVR-nr. 36 94 06 70 et Datterselskab af Polaris Private Equity

Læs mere

Tilbudsdokument. Pligtmæssigt købstilbud til aktionærer i: Mols-Linien A/S CVR-nr. 17 88 12 48. fremsat af

Tilbudsdokument. Pligtmæssigt købstilbud til aktionærer i: Mols-Linien A/S CVR-nr. 17 88 12 48. fremsat af Tilbudsdokument Pligtmæssigt købstilbud til aktionærer i: Mols-Linien A/S CVR-nr. 17 88 12 48 fremsat af Holding af 29. juni 2015 A/S CVR-nr. 36 94 06 70 et Datterselskab af Polaris Private Equity IV K/S

Læs mere

Redegørelse fra bestyrelsen i Nordicom A/S om det pligtmæssige offentlige købstilbud fremsat den 5. oktober 2016 af Park Street Asset Management

Redegørelse fra bestyrelsen i Nordicom A/S om det pligtmæssige offentlige købstilbud fremsat den 5. oktober 2016 af Park Street Asset Management Redegørelse fra bestyrelsen i Nordicom A/S om det pligtmæssige offentlige købstilbud fremsat den 5. oktober 2016 af Park Street Asset Management Limited Købestilbuddet fremsættes i form af et tilbudsdokument

Læs mere

Jeudan offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission

Jeudan offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission Jeudan offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsretsemission Tegningsforhold på 5:1 (en ny aktie for hver fem eksisterende aktier) Udbud på op til 1.155.014 stk. nye aktier af nominelt DKK 100

Læs mere

TK Development A/S offentliggør i dag prospekt i forbindelse med udbud af 56.087.620 stk. nye aktier à nominelt DKK 1 til DKK 4,11 pr.

TK Development A/S offentliggør i dag prospekt i forbindelse med udbud af 56.087.620 stk. nye aktier à nominelt DKK 1 til DKK 4,11 pr. Selskabsmeddelelse nr. 19/2013 Side 1 af 5 Ikke til offentliggørelse eller distribution i USA, Canada, Australien eller Japan Denne meddelelse er ikke et tilbud om køb eller salg af værdipapirer i TK Development

Læs mere

i forbindelse med offentliggørelse af, at Nykredit Realkredit A/S gennemfører det anbefalede købstilbud vedrørende aktier i Forstædernes Bank A/S.

i forbindelse med offentliggørelse af, at Nykredit Realkredit A/S gennemfører det anbefalede købstilbud vedrørende aktier i Forstædernes Bank A/S. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 7. februar 2007 24. oktober 2008 offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

Læs mere

Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i egetæpper a/s i henhold til selskabslovens 70 og 72

Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i egetæpper a/s i henhold til selskabslovens 70 og 72 7. februar 2019 Meddelelse om indløsning af minoritetsaktionærer i egetæpper a/s i henhold til selskabslovens 70 og 72 Som oplyst i selskabsmeddelelse offentliggjort af egetæpper a/s ( Selskabet eller

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I

TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I Admiral Capital A/S (CVR-nr. 29 24 64 91) fremsat af CL Denmark ApS (CVR-nr. 38 33 07 80) 17. januar 2019 Indholdsfortegnelse: 1 Vigtige

Læs mere

Spar Nord Bank A/S udbyder nye aktier for ca. DKK 913 mio.

Spar Nord Bank A/S udbyder nye aktier for ca. DKK 913 mio. Til NASDAQ OMX Copenhagen og Pressen 5. marts 2012 Selskabsmeddelelse nr. 9 MÅ IKKE UDGIVES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I USA, CANADA, AUSTRALIEN ELLER JAPAN ELLER I EN

Læs mere

Dan-Ejendomme Holding as Købstilbud

Dan-Ejendomme Holding as Købstilbud Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 2/2012 Hellerup den 15. marts 2012 CVR nr. 21 33 56 14 Dan-Ejendomme Holding as Købstilbud Pensionskassernes Ejendomme A/S fremsætter frivilligt offentligt

Læs mere

PLIGTMÆSSIGT OVERTAGELSESTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I NETOP SOLUTIONS A/S. CVR nr Bregnerødvej Birkerød ("Netop Solutions")

PLIGTMÆSSIGT OVERTAGELSESTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I NETOP SOLUTIONS A/S. CVR nr Bregnerødvej Birkerød (Netop Solutions) PLIGTMÆSSIGT OVERTAGELSESTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I NETOP SOLUTIONS A/S CVR nr. 16 22 15 03 Bregnerødvej 127 3460 Birkerød ("Netop Solutions") BAGGRUND Consolidated Holdings A/S, CVR nr. 35 42 20 13, Fredheimvej

Læs mere

REDEGØRELSE FRA BESTYRELSEN I NEUROSEARCH A/S VEDRØRENDE DET PLIGTMÆSSIGE OFFENTLIGE OVERTAGELSESTILBUD FREMSAT DEN 7. AUGUST

REDEGØRELSE FRA BESTYRELSEN I NEUROSEARCH A/S VEDRØRENDE DET PLIGTMÆSSIGE OFFENTLIGE OVERTAGELSESTILBUD FREMSAT DEN 7. AUGUST Side 1 af 9 Bilag til selskabsmeddelelse 21 / 19 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE

Læs mere

Aktierne overdrages til Holding af 5. september 2016 A/S for DKK 60 pr. aktie à nominelt DKK 20, og afregningen sker kontant.

Aktierne overdrages til Holding af 5. september 2016 A/S for DKK 60 pr. aktie à nominelt DKK 20, og afregningen sker kontant. M E D D E L E L S E O M I N D L Ø S N I N G A F M I N O R I T E T S A K T I O N Æ R E R I M O L S - L I N I E N A / S I M E D F Ø R A F S E L S K A B S L O V E N 70 O G 72 21. september 2016 J.nr.: 249003

Læs mere

Consolidated Holdings A/S har besluttet at tvangsindløse de øvrige aktionærer i Netop Solutions A/S i henhold til Selskabslovens 70 og 72.

Consolidated Holdings A/S har besluttet at tvangsindløse de øvrige aktionærer i Netop Solutions A/S i henhold til Selskabslovens 70 og 72. MEDDELELSE CLAUDE WINTHER NIELSEN ADVOKAT FREDERIKSBERGGADE 16 1459 KØBENHAVN K TEL +45 33 11 45 45 FAX +45 33 11 80 81 CWN@NNLAW.DK 27. SEPTEMBER 2013 REF. 62.204 MEDDELELSE FRA CONSOLIDATED HOLDINGS

Læs mere

MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L.

MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L. MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER vedr. UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L. S pligtmæssige købstilbud til ejerne i AQUALIFE A/S CVR-nr.

Læs mere

Redegørelse fra bestyrelsen i Cimber Sterling Group A/S vedrørende pligtmæssigt købstilbud fra Mansvell Enterprises Ltd.

Redegørelse fra bestyrelsen i Cimber Sterling Group A/S vedrørende pligtmæssigt købstilbud fra Mansvell Enterprises Ltd. Selskabsmeddelelse nr. 24-2011/12 29. august 2011 Denne redegørelse er udarbejdet i henhold til dansk ret. Redegørelsen er ikke rettet mod aktionærer, hvis deltagelse i Købstilbuddet kræver udsendelse

Læs mere

TREFOR Invest F.M.B.A. (et 100 % ejet datterselskab af TREFOR) Fremsætter købstilbud til ejerne i

TREFOR Invest F.M.B.A. (et 100 % ejet datterselskab af TREFOR) Fremsætter købstilbud til ejerne i TREFOR Invest F.M.B.A. (et 100 % ejet datterselskab af TREFOR) Fremsætter købstilbud til ejerne i European Wind Investment A/S CVR-nr. 31 08 86 58 fondskode DK0060127520 juli 2013 Indhold 1. Indledning...

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling Ekstraordinær generalforsamling 23. november 2015 side 1 Velkommen Jens Due Olsen, Formand for bestyrelsen side 2 Dagsorden 1. Forslag fra bestyrelsen vedrørende erhvervelse af egne aktier 2. Forslag fra

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse. Redegørelse fra bestyrelsen i ISS A/S. Fondsbørsmeddelelse nr. 14/05 12. april 2005

Fondsbørsmeddelelse. Redegørelse fra bestyrelsen i ISS A/S. Fondsbørsmeddelelse nr. 14/05 12. april 2005 Fondsbørsmeddelelse Fondsbørsmeddelelse nr. 14/05 12. april 2005 Redegørelse fra bestyrelsen i Redegørelse fra bestyrelsen i i henhold til 7 i Fondsrådets bekendtgørelse nr. 827 af den 10. november 1999

Læs mere

Afgørelse - Tilbudskursen - Cimber Sterling Group A/S

Afgørelse - Tilbudskursen - Cimber Sterling Group A/S Plesner Thomas Holst Laursen Amerika Plads 37 2100 København Ø 26. august 2011 Ref. abr J.nr. 6373-0104 Afgørelse - Tilbudskursen - Cimber Sterling Group A/S De har ved e-mail af 17. august 2011 på vegne

Læs mere

TDC A/S ejer 51,6 pct. af aktierne i Song Networks Holding AB og forhøjer sit Købstilbud på Song Networks Holding AB til SEK 95 per aktie

TDC A/S ejer 51,6 pct. af aktierne i Song Networks Holding AB og forhøjer sit Købstilbud på Song Networks Holding AB til SEK 95 per aktie Til fondsbørserne i 27. oktober 2004 København og Stockholm Meddelelse 30/2004 TDC A/S ejer 51,6 pct. af aktierne i Song Networks Holding AB og forhøjer sit Købstilbud på Song Networks Holding AB til SEK

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT PLIGTMÆSSIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I

TILBUDSDOKUMENT PLIGTMÆSSIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I TILBUDSDOKUMENT PLIGTMÆSSIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I Expedit A/S (CVR-nr. 37 75 25 17) fremsat af: Wanzl Metallwarenfabrik GmbH (selskabsregistreringsnummer HRB 1970, Amtsgericht Memmingen)

Læs mere

Amagerbanken udbyder den planlagte aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer.

Amagerbanken udbyder den planlagte aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer. Meddelelse nr. 25-2010 17. august 2010 Selskabsmeddelelse Amagerbanken udbyder den planlagte aktieemission med fortegningsret for eksisterende aktionærer. Amagerbanken offentliggør i dag prospekt i forbindelse

Læs mere

Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud).

Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud). Meddelelse nr. 30-2009 18. november 2009 Selskabsmeddelelse Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud). Aktiekapital o Bestyrelsen

Læs mere

Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission.

Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 30. august 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 28/2013 Østjydsk Bank A/S offentliggør prospekt i forbindelse med fortegningsemission. Bestyrelsen

Læs mere

(excl. bilag på 6 sider herudover)

(excl. bilag på 6 sider herudover) Fondsbørsmeddelelse nr. 14/2007 10. december 2007 Bestyrelsens redegørelse for frivilligt tilbud fra Consolis Denmark A/S I fortsættelse af fondsbørsmeddelelse nr. 12/2007, samt meddelelser fra Consolis

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT PLIGTMÆSSIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I

TILBUDSDOKUMENT PLIGTMÆSSIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I TILBUDSDOKUMENT PLIGTMÆSSIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) fremsat af Heliograph Holding GmbH (selskabsregistreringsnummer HRB 176787, Krailling,

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT BETINGET KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I. JENSEN & MØLLER INVEST A/S (CVR nr ) (Fondskode (ISIN) DK )

TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT BETINGET KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I. JENSEN & MØLLER INVEST A/S (CVR nr ) (Fondskode (ISIN) DK ) TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT BETINGET KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I JENSEN & MØLLER INVEST A/S (CVR nr. 53 28 89 28) (Fondskode (ISIN) DK0010020668) FREMSAT AF ERIK OLESENS EJENDOMSSELSKAB A/S (CVR nr. 21

Læs mere

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer

Denne meddelelse udgør ikke et prospekt, og intet i denne meddelelse indeholder et udbud af værdipapirer Hovedkontor Borgergade 3 7200 Grindsted Tlf. +45 76 72 09 99 Fax +45 47 36 77 20 E-mail: direktion@djs.dk www.djs.dk Cvr 39178443 IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE, DISTRIBUTION ELLER UDLEVERING DIREKTE ELLER

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT ANBEFALET OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I. DiBa Bank A/S (CVR-nr. 32 12 77 11) fremsat af

TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT ANBEFALET OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I. DiBa Bank A/S (CVR-nr. 32 12 77 11) fremsat af TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT ANBEFALET OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I DiBa Bank A/S (CVR-nr. 32 12 77 11) fremsat af Sydbank (CVR-nr. 12 62 65 09) 21. november 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE RESUMÉ AF

Læs mere

Skælskør Bank udbyder nye aktier for at styrke bankens solvens

Skælskør Bank udbyder nye aktier for at styrke bankens solvens Denne meddelelse eller kopi heraf må, hverken direkte eller indirekte, medtages, sendes eller distribueres til eller i USA, Canada, Australien, eller Japan eller i nogen jurisdiktion, hvori en sådan fremsendelse

Læs mere

Redegørelse fra bestyrelsen i SmallCap Danmark A/S vedrørende købstilbud fremsat af Strategic Investments A/S

Redegørelse fra bestyrelsen i SmallCap Danmark A/S vedrørende købstilbud fremsat af Strategic Investments A/S Redegørelse fra bestyrelsen i SmallCap Danmark A/S vedrørende købstilbud fremsat af Strategic Investments A/S Bilag til børsmeddelelse nr. 14.2019. København, d. 1. juli 2019 1. Indledning 1.1. Baggrund

Læs mere

Pligtmæssigt købstilbud til aktionærerne i Eitzen Bulk Shipping A/S Dateret den 19. juli 2010

Pligtmæssigt købstilbud til aktionærerne i Eitzen Bulk Shipping A/S Dateret den 19. juli 2010 Pligtmæssigt købstilbud til aktionærerne i Eitzen Bulk Shipping A/S Dateret den 19. juli 2010 Tilbudsannonce Ultragas ApS, CVR-nr. 32 94 95 41, ( Tilbudsgiver eller Ultragas ) fremsætter herved et pligtmæssigt,

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen

NASDAQ OMX Copenhagen NASDAQ OMX Copenhagen Herning 23 November 2018 Company Announcement tender document regarding tender offer to Minority Shareholders On behalf of Selskabet af 5. november 2018 A/S ( Tenderer ), a company

Læs mere

OMX Nordic Exchange Nikolaj Plads København K 7. juli 2008

OMX Nordic Exchange Nikolaj Plads København K 7. juli 2008 OMX Nordic Exchange Nikolaj Plads 6 1007 København K 7. juli 2008 Redegørelse fra EDB Gruppen A/S bestyrelse i forbindelse med offentligt købstilbud fra Cidron IT A/S, et indirekte helejet selskab af Nordic

Læs mere

DuPont forlænger perioden for købstilbuddet på Danisco for at imødekomme igangværende lovgivningsmæssige undersøgelser

DuPont forlænger perioden for købstilbuddet på Danisco for at imødekomme igangværende lovgivningsmæssige undersøgelser OVERSÆTTELSE: Dette er en oversættelse af DuPonts selskabsmeddelelse offentliggjort den 30. marts 2011. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem den engelske version og denne oversættelse skal den engelske

Læs mere

Alm. Brand A/S Alm. Brand A/S offentliggør prospekt i forbindelse med en fuldt garanteret fortegningsemission

Alm. Brand A/S Alm. Brand A/S offentliggør prospekt i forbindelse med en fuldt garanteret fortegningsemission ALM. BRAND Direktionssekretariatet Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 Telefax 35 26 62 38 www.almbrand.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Ref SLB/hdg Selskabsmeddelelse

Læs mere

Konsolidator har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark. Den succesfulde salgsstrategi skal nu udrulles.

Konsolidator har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark. Den succesfulde salgsstrategi skal nu udrulles. Konsolidator A/S MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN. Denne meddelelse udgør ikke en virksomhedsbeskrivelse.

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL. Ekstraordinær generalforsamling. Egetæpper A/S CVR-nr J.nr Torben Buur

FORHANDLINGSPROTOKOL. Ekstraordinær generalforsamling. Egetæpper A/S CVR-nr J.nr Torben Buur FORHANDLINGSPROTOKOL Ekstraordinær generalforsamling FOR Egetæpper A/S CVR-nr. 38454218 J.nr. 157345-Torben Buur Side Dato J.nr. 2 af 3 14. januar 2019 157345-593950 Den 14. januar 2019 afholdtes ekstraordinær

Læs mere

Zealand Pharma fastsætter udbudskursen til DKK 86 pr. aktie i forbindelse med sin børsnotering og udbud af nye aktier

Zealand Pharma fastsætter udbudskursen til DKK 86 pr. aktie i forbindelse med sin børsnotering og udbud af nye aktier Zealand Pharma fastsætter udbudskursen til DKK 86 pr. aktie i forbindelse med sin børsnotering og udbud af 4.336.047 nye aktier Selskabsmeddelelse Nr. 5/2010 23. november 2010 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES ELLER

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I. IC GROUP A/S (CVR-nr ) fremsat af

TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I. IC GROUP A/S (CVR-nr ) fremsat af TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I IC GROUP A/S (CVR-nr. 62 81 64 14) fremsat af FRIHEDEN INVEST A/S (CVR-nr. 15 73 49 49) 20. maj 2019 SIDE 1 1. KØBSTILBUDDET 6 2. VIGTIGE

Læs mere

T I L B U D S D O K U M E N T

T I L B U D S D O K U M E N T T I L B U D S D O K U M E N T KlimaInvest A/S fremsætter frivilligt overtagelsestilbud til aktionærerne i Gudme Raaschou Vision A/S Dette tilbudsdokument med bilag indeholder vigtige oplysninger og bør

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I

TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I Berlin IV A/S (CVR-nr. 29149860) fremsat af Immeo Dansk Holding ApS (CVR-nr. 30535723) et indirekte datterselskab af Foncière des Régions

Læs mere

Samtidig ændres strukturen i bekendtgørelsen, så den bliver mere overskuelig og nemmere at anvende i praksis.

Samtidig ændres strukturen i bekendtgørelsen, så den bliver mere overskuelig og nemmere at anvende i praksis. 15. august 2014 N Y B E K E N D T G Ø R E L S E O M O V E R T A G E L S E S T I L B U D Indledning Den 1. juli 2014 trådte den nye bekendtgørelse om overtagelsestilbud i kraft. Bekendtgørelsen indfører

Læs mere

Side 1 af 15. Bilag til selskabsmeddelelse 14 / 18

Side 1 af 15. Bilag til selskabsmeddelelse 14 / 18 Side 1 af 15 Bilag til selskabsmeddelelse 14 / 18 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse nr. 26 / 2006 ØK indleder nyt aktietilbagekøbsprogram

Fondsbørsmeddelelse nr. 26 / 2006 ØK indleder nyt aktietilbagekøbsprogram Aktionærsekretariatet Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 e-mail: eac@eac.dk Internet: www.eac.dk CVR.nr.:

Læs mere

NKT HOLDING A/S' UDSTEDELSE OG SALG AF OP TIL AKTIER I FORBINDELSE MED EN RETTET EMISSION

NKT HOLDING A/S' UDSTEDELSE OG SALG AF OP TIL AKTIER I FORBINDELSE MED EN RETTET EMISSION Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K 4. oktober 2016 Selskabsmeddelelse nr. 48 MÅ IKKE UDLEVERES, OFFENTLIGGØRES ELLER DISTRIBUERES, HVERKEN HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse nr. 9/2004. ØK tilbagekøber aktier for DKK 250 mio.

Fondsbørsmeddelelse nr. 9/2004. ØK tilbagekøber aktier for DKK 250 mio. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 e-mail: eac@eac.dk Internet:www.eac.dk CVR.nr.: 26 04 17 16 Fondsbørsmeddelelse

Læs mere

Tilbudskurs i det pligtmæssige overtagelsestilbud til aktionærerne i Nordicom A/S

Tilbudskurs i det pligtmæssige overtagelsestilbud til aktionærerne i Nordicom A/S Accura Advokatpartnerselskab t.: Director Noel Strange-Obel Johansen Sendt pr. mail til Noel.Johansen@accura.dk 5. oktober 2016 Ref. jcs J.nr. 6373-0074 Tilbudskurs i det pligtmæssige overtagelsestilbud

Læs mere

Danish Aerospace Company A/S udbyder aktier og har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark.

Danish Aerospace Company A/S udbyder aktier og har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark. Danish Aerospace Company A/S udbyder aktier og har søgt om optagelse på Nasdaq First North Denmark. SELSKABSMEDDELELSE MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER

Læs mere

Appendix til TDC A/S' selskabsmeddelse nr. 27/2010

Appendix til TDC A/S' selskabsmeddelse nr. 27/2010 IKKE TIL OFFENTLIGGØRELSE, DISTRIBUTION ELLER UDGIVELSE, HVERKEN HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, JAPAN ELLER CANADA TILBAGEKØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE I TDC A/S

Læs mere

DONG Energy offentliggør i dag lukning af sit udbud, herunder tidlig lukning af udbuddet til private investorer.

DONG Energy offentliggør i dag lukning af sit udbud, herunder tidlig lukning af udbuddet til private investorer. Selskabsmeddelelse Nr. 18/2016 MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN Denne meddelelse udgør ikke

Læs mere

TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT ANBEFALET OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE OG WARRANTINDEHAVERNE I. Satair A/S. (CVR-nr. 78 41 97 17) Fremsat af

TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT ANBEFALET OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE OG WARRANTINDEHAVERNE I. Satair A/S. (CVR-nr. 78 41 97 17) Fremsat af 1 TILBUDSDOKUMENT FRIVILLIGT ANBEFALET OFFENTLIGT KØBSTILBUD TIL AKTIONÆRERNE OG WARRANTINDEHAVERNE I Satair A/S (CVR-nr. 78 41 97 17) Fremsat af Airbus Denmark Holding ApS (CVR-nr. 33 78 38 25) et 100

Læs mere

1. INDLEDNING. 1.1 Købstilbuddet

1. INDLEDNING. 1.1 Købstilbuddet Redegørelse fra bestyrelsen i Mols-Linien A/S om det frivillige, offentlige købstilbud fremsat den 10. juli 2015 (og revideret ved tillæg af 10. august 2015) af Holding af 29. juni 2015 A/S (CVR nr. 36

Læs mere