Danske Slotshoteller

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danske Slotshoteller"

Transkript

1 Danske Slotshoteller

2 Velkommen Dansk Slotshoteller består af 6 historiske slotte og herregårde, beliggende fra Nordjylland til Nordsjælland. Alle stederne står flot restaurerede med respekt for tid og tradition. Her er der en skøn og imponerende ramme til at betjene gæster med god mad, store vine og en enestående romantisk atmosfære. Værelserne har alle toilet og bad samt fri opkobling til internettet. Gæsterne kan vælge mellem flere værelseskategorier fra mindre, til himmelsengsværelse, brudeværelse og suite. Efter en god nats søvn går man man op i morgenrestauranten til et morgenmåltid med kaffe brygget på friskmalede kaffebønner. Slotshotellerne ligger alle omgivet af marker og skove, hvor man kan gå tur og nyde naturen. I takt med årstidens skiften, skifter vi også vores menuer, så de gode friske råvarer støtter op om oplevelsen. At bo på et af de danske slotte er som at bo midt i Danmarks historie. Her sover man i skønne senge med gåsedunsdyner, man spiser i sale med lysekroner eller under hvælvinger og hygger i bløde sofaer foran pejsen.

3 Restaurant Besøg restauranten og nyd en udsøgt middag. Hver aften forbereder kokken menuer fra én til syv retter af friske sæson råvarer. Vi søger at lave autentisk mad af lokale sunde råvarer. Fra Veng Kloster kommer Angus Bøf, der har græsset sødgræs på markerne omkring Veng sø. De saftige møre bøffer med marmoreringer har en helt fantastisk smag. Fra jagtvæsenet kommer vildt, der anvendes til velsmagende retter, som kombineret med god vin giver en fuldendt smagsnydelse. Aftenen kan indledes med en lille vinsmagning i vinkælderen til at bestemme vin til maden. Flere af de gode vine kommer fra egen vingård. Efter maden kan vi servere kaffe og cognac i salonen. En god afslutning på en god aften.

4 Slotsophold En nydelse for sjæl og gane. Tjek ind i smukke værelser og få serveret eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage i salonen. Kl. 18 mødes gæsterne til drinks i barstuen eller vinkælderen inden middagen serveres i restauranten. Næste morgen serveres en lækker morgenbuffet. Gourmetophold er i brudeværelse, og ud over, hvad der hører til slotsophold, serveres en 5-retters gourmetmenu om aftenen. Honeymon ophold er i suiten, og der serveres ud over som ved slotsophold en lækker 7-rettets menu. Slotsophold kan arrangeres for grupper og kan derfor udvides med egne lokaler, vinsmagning og natmad.

5 Kokkedal Slot Navnet stammer fra kog eller sejlrende. Her samledes vikingerne før de erobrede England i Banner slægtens gamle rød-hvide skjold stammer fra denne tid. Borgen brændte under Grevens Fejde, men blev genopført i 1540 af rigsmarsk Erik Banner. En mægtig mand der under Christian 2. også var lensmand på Kalø og havde således den kendte Gustav Vasa i sin varetægt og blev medvirkende til Sveriges løsrivelse. Gæster kan opleve uforklarlige hændelser, som frøken Lykke, der blev levende indemuret, og går igen. Eller fandens ligvogn, der henter den afdøde Karen Galde, der viede sin sjæl til fanden mod et liv i luksus. Slottet blev i 1990 renoveret med prins Joachim som protektor. Her er en levende historie.

6 Vraa Slotshotel Vraa ved Store Vildmose nævnes første gang i Efter Grevens Fejde blev bønder, der ikke kunne bevise deres uskyld, fæstet under kronens store besiddelser i Vendsyssel. Rigsråd Predbjørn Gyldenstjerne købte i 1600 gården for at opdrætte stude. Kvæget blev drevet ned ad Hærvejen og solgt i Nederlandene. I år 1642 arvede Ide Lindenov Vraa. Hun byggede slottet og gravede voldgraven som forsvar mod fjender. Engang vedblev en hestevogn at køre hen over broen og forstyrre folks nattesøvn. Man mente, at det var greven, der havde glemt noget til det hinsides. Det blev for meget, og man hængte en rød uniformsjakke på en krog på gavlen. Næste morgen var jakken væk, og hestevognen kom ikke mere. I dag får gæsterne et lækkert måltid mad og man sover godt i det nyrenoverede slot.

7 Jul & Nytår I december afholdes julemarked, og serveres gløgg og æbleskiver. Program kan ses på vores hjemmesiden Julehøjtiden den 24. til 26. december fejres med traditionelt julepynt, god mad, hygge, sang og dans omkring juletræet. Nytår er højt humør, fyrværkeri og dronningens tale. Riddersalen pyntes, og der serveres en flot 4-retters gourmetmenu efterfulgt af kaffe og sødt i salonerne. Herefter musik, dans og bar indtil midnat, hvor der serveres champagne med kransekage, mens gæsterne hopper ind i det nye år til rådhusklokker og sang. Herefter fyrværkeri i haven inden festen slutter efter natmaden. Nytårsmorgen serveres lækker brunch for vore overnattende gæster.

8 Møder & Kursus Slotshotellerne ligger fordelt over landet og er lette at komme til. Her er rammerne for at træffe langtrækkende beslutninger. Deltagerne forkæles med lækker mad, og kan derefter føre samtale i øjenhøjde i salonens bløde sofaer. Vores lokaler kan indrettes så de passer til dine ønsker om mødefaciliteter og det er muligt at leje hele slottet uden andre gæster. Hos Danske Slotshoteller gør vi alt for at dine mødedeltagere får den bedste oplevelse med fra et kursus, konference eller møde ophold.

9 Store Restrup Herregården hed oprindeligt Refstrup efter den navnkundige viking Ref, som ifølge legenden grundlagde gården i Arilds tid. Efter sejr over Skipper Clement, fik Gabriel Gyldenstjerne al den jord, han kunne ride omkring på en dag. Bønderne, som det gik ud over mente, at hesten han red på var fanden selv. Gabriel anlagde her en stor vandmølle og en befæstet borg med bro, voldgrave og mere end ha jord. Hovedbygningen blev opført i 1723 af ridder af elefant ordenen greve Chr. Levetzau. Interiøret udsmykkes i 1815 med franske billedtapeter. Parken var oprindelig i barokstil, og skoven er indrettet til parforcejagt. I København byggede greven et af Amalienborgs palæer. Det er et godt varsel at møde den hvide dame, når hun våger over små børn, der sover trygt i himmelsengene.

10 Sophiendal Gods Veng ligger i de vidtstrakte skove mellem Ejer Bavnehøj, Himmelbjerget og Ravn sø. Her er en storslået natur med spændende jagt på fasaner, gæs, rådyr og krondyr. Klosteret, bygget i 1058 af engelske munke, er landets ældste bygning. I 1767 solgte kongen til von Woyda, der oprettede stamhuset Sophiendal opkaldt efter hustruen. Barnebarnet baron Jørgen Rosenkrantz deltog i 1808 som jægersoldat for Hessen i krigen mod Napoleon. Et attentatforsøg mod kejseren blev opdaget, og han blev dømt til døden, men han undslap. Sønnen baron Gottlob Rosenkrantz, der var en af grundlovens fædre, byggede her slottet i Godset driver i dag bæredygtigt land- og skovbrug med opdræt af Angus kvæg ved Veng sø.

11 Landbrug & Mad Danske Slotshoteller bestræber sig på at så mange som muligt af vores råvarer til køkkenet kommer fra vores landbrug på Sophiendal. Her græsser Angus kødkvæg frit på engene i Veng. Efter slagtning, modnes bøffen omhyggeligt inden den opskæres til saftige bøffer og hjemmelavede spegepølser. Vi hjemtager en stribe varer via vores egen import. Bland andet indføres vor Jasmin te fra Sri Lankas bjerge. Fra Middelhavslandene hentes delikatesser som tomat, artiskok, capers, oliven, tørret frugt og havsalt.

12 Teambuilding Slotshotellet tilbyder teambuilding i samarbejde med eksterne konsulenter. Sø, park og skov er idéelle rammer for jagt, sejlads, orienteringsløb, cykling eller flugtskydning. Vil man udforske landet og besøge nogle af vore natur- og kulturelle højdepunkter har vi flere programer med ture, der evt. kan tilrettelægges med guide og bus. Vinkælderen afholder vinsmagning for grupper. Programmer sammensættes i tema og ledsages af fortælling om vinen og dens oprindelse. Rundvisning med fortælling om historien kan kombineres med en servering i restauranten af frokost eller kaffe og kage.

13 Hvedholm Slot Hvedholm ligger med en betagende udsigt over det sydfynske øhav. Kongsgården ved Horne nævnes første gang i Kongen og Laurits Panter byttede i 1430 gården Hvedholm med Langeland, som var i familiens eje i 500 år. I 1600-tallet ejede Jørgen Brahe også kaldet Den lille konge på Fyn slottet. Han byggede i 1637 Horneporten med Welske gavle. Da onklen Tycho Brahe flyttede til Prag, blev Uranienborg nedtaget og stenene herfra sejlet til Hvedholm, hvor stenene indgår i murene i dag. Lensgreveskabet Brahesminde blev i 1751 oprettet ved at sammenlægge flere store godser, herunder Hvedholm, Stensgaard og Egeskov. Sit nuværende udseende fik slottet ved ombygning i år 1880 under lensgreve Preben Bille Brahe Selby. Gæster kan her glemme hverdagen og lade sig henføre til en svunden tid.

14 Sauntehus Saunte ligger nær kysten ved Hornbæk. Her kom guldaldermaleren Jens Juel og digteren Holger Drachmann for at finde inspiration. Den oprindelige herregård bestod af 200 ha. I 1912 opførte Søren Hald hovedbygningen med tårn og svungne gavle. Samtidig anlagde han den smukke park med mange sjældne træer, hvoraf livstræet med 50 meter i omkreds er landets største. Som gullasch baron tjente han under 1. verdenskrig på salg af dåsemad til de krigsførende magter. For at vise sin patriotisme påførte han dåserne til Tyskland:»En tak for 1864«. Slottet var i mange år ramme om velhavende ejeres liv. I 1983 blev det købt af Statsanstalten for Livsforsikring, der ombyggede Sauntehus med luksuriøs indretning. I 1999 åbnedes stedet med himmelsengsværelser, festsal og restaurant.

15 Fest & Bryllup Slottene er skabt til glade gæster. Ankomst ved den opslåede fordør, hvor rød løber er rullet ud. Velkomsten serveres på terrassen eller i hallen. Middagen kan indtages i Riddersalen, kaffen kan nydes i salonen og natmaden kan serveres i vinkælderen. Gæsterne kan trække sig tilbage til slottets dejlige værelser og samles næste morgen til et sundt morgenmåltid med tid til afsked. Se vore festmenuer på slotshotel.dk med flere pakker sammensat efter behov, eller lad vor personale sammensætte et individuelt tilbud, der gør din fest til en oplevelse for livet. Bryllup på slottet er et eventyr, hvor stedet og dekorationer er med til at skabe en stemning med dufte, farver og gode samtale ved bordet.

16 Danske Slotshoteller Sauntehus - Hornbæk - Tlf Vraa - Tylstrup - Tlf Kokkedal - Brovst - Tlf Vraa Store Restrup - Aalborg - Tlf sophiendal - Skanderborg - Tlf kokkedal Hvedholm - Faaborg - Tlf slotshotel.dk book@slotshotel.dk store restrup sophiendal sauntehus hvedholm

SLOTSOPHOLD. Danske Slotshoteller. www.slotshotel.dk. Sauntehus - Hornbæk - Tlf. 49 75 03 15. Kokkedal - Brovst - Tlf. 98 23 36 22

SLOTSOPHOLD. Danske Slotshoteller. www.slotshotel.dk. Sauntehus - Hornbæk - Tlf. 49 75 03 15. Kokkedal - Brovst - Tlf. 98 23 36 22 Danske Slotshoteller Sauntehus - Hornbæk - Tlf. 49 75 03 15 Vraa - Tylstrup - Tlf. 98 26 13 77 SLOTSOPHOLD kokkedal Vraa store restrup Kokkedal - Brovst - Tlf. 98 23 36 22 Store Restrup - Aalborg - Tlf.

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

.nforpå Hvedholm _LJ. ll1l1_. UUi

.nforpå Hvedholm _LJ. ll1l1_. UUi .nforpå Hvedholm _LJ UUi ll1l1_ Romantiske Hvedholm Slotsfruens r egetdesign Overalt på Hvedholm Slot får gæsterne indtryk af at være tilbage i tiden med gamle møbler i de smukke gemakker. Men møblerne

Læs mere

Juleaften-ophold 2.195, december

Juleaften-ophold 2.195, december JUL & NYTÅR 2019 BOOK JERES OPHOLD NU! Tlf. 96 49 61 00 Mail hgsr@hgsr.dk www.hgsr.dk Juleaften-ophold 23. 25. december Forkæl jer selv med et lækkert juleophold med 2 overnatninger på vores nyrenoverede

Læs mere

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Fester Jubilæer HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Receptioner Værkmestergade 2 / DK-8000 Aarhus / Tel (+45) 8672 8000 hotel.aarhus@comwell.dk / comwellaarhus.dk INVITÉR JERES GÆSTER PÅ EN UFOR- GLEMMELIG FESTOPLEVELSE.

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN S ELSKABER PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN K OKKEDAL SLOT COPENHAGEN Livets store mærkedage fortjener unikke omgivelser og opmærksomhed ud over det sædvanlige. Fra det øjeblik I ankommer til Slottet, krydses

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør OM OS/ For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledreborg Slot, ligger Herthadalen. De smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 15 til 200 personer,

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister

energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister energi Breaks Forkælelse der huskes forkælelse til enhver smag forkælelse til dine kursister EnergiBreaks fra KursusCentre.dk giver dine kursister ny energi, og er med til at gøre dit møde, konference

Læs mere

Hjertelig velkommen til Sostrup Slot & Kloster

Hjertelig velkommen til Sostrup Slot & Kloster Sostrup Slot & Kloster Hjertelig velkommen til Sostrup Slot & Kloster En oase med en nærmest magisk ro og stilhed. Her indbydes til fordybelse, refleksion og nærvær. Hyggelige stier snor sig gennem Slotsparken

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere

Et godt gemme. Et fund i bjergene

Et godt gemme. Et fund i bjergene AUGUST 2014 Et godt gemme Labrador-krydsningen Choco er den første, der byder velkommen, når du kommer inden for lågen i The Urban Villa. Glad og logrende kommer han stille og roligt hen og snuser interesseret

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven Ophold Autentiske oplevelser i skoven Velkommen til HOTEL AMERIKA Det smukt beliggende hotel midt i Østerskoven, omgivet af ro og idyl, skaber de perfekte rammer for Jeres ophold. På de følgende sider

Læs mere

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Inspiration Skal du holde bryllup, fødselsdag, firmafest, jubilæum, reception eller anden form for fest eller sammenkomst har Højslev

Læs mere

Konferencer møder & Kloster & Møllegård

Konferencer møder & Kloster & Møllegård Konferencer møder & selskaber E sru m Kloster & Møllegård Velkommen til Esrum Fantastiske rammer der indbyder til innovative indslag, rolige refleksioner og forrygende fester! Konferencer, møder, teambuildings,

Læs mere

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab.

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. SELSKABER Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. Gyrstinge Skovkro, der ligger ude i Lille Bøgeskov, har en tilhørende smuk have med en lille sø. Vi har de

Læs mere

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview.

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview. dinby efterår 2013 Skanderborg 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset Man går også i byen for at spise i Skanderborg Stort interview Heine Schriver Vend magasinet - og se kommende arrangementer i Kulturhuset

Læs mere

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold Tid til forkælelse Weekend- og ferieophold Forkæl dig selv, eller en du holder af, med et weekendophold eller en miniferie i særklasse. Best Western Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade,

Læs mere

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund

Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland. Laurentziuslund Selvbetjenings-kursussted i smukke og afstressende omgivelser på Midtsjælland Laurentziuslund Velkommen til Laurentziuslund Her har vi ro, her skaber naturen rammer for mennesker og ikke omvendt, og det

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant Søren K serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant. Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

Turismens Venners Nyhedsbrev december 2017

Turismens Venners Nyhedsbrev december 2017 Turismens Venners Nyhedsbrev december 2017 Turismens Venner på Munkebo Kro - Kroen ved Noret Tekst: Jane Margrete Yde Fonvig og Aase Sørensen Foto: Munkebo Kro Tirsdag eftermiddag den 14. november 2017

Læs mere

Møder og konferencer på Bautahøj...

Møder og konferencer på Bautahøj... Møder & Konferencer Møder og konferencer på Bautahøj... Bautahøj konferencecenter råder over 6 plenumlokaler og 23 grupperum samt kan huse op til 160 personer i samme konferencelokale i skønne omgivelser

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE KONFERENCE & KURSUS Overrask jeres deltagere med en konference, hvor det faglige fokus er sat i en ramme af lys, luft og liv Hotel Faaborg Fjord er et 5-stjernet kursus- og konferencehotel med plads til

Læs mere

Mandag den. 5. Januar 2015 byder vi klubbens medlemmer velkommen ind i det nye år.

Mandag den. 5. Januar 2015 byder vi klubbens medlemmer velkommen ind i det nye år. Kontingent Kontingentet skal være betalt senest den. 31. Januar 2015 Pris 75 kr halv årligt Hvis dette ikke er sket, melder du dig automatisk ud af klubben, og kan først blive medlem af klubben igen næstkommende

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold

Tid til forkælelse. Weekend- og ferieophold Tid til forkælelse Weekend- og ferieophold Forkæl dig selv, eller en du holder af, med et weekendophold eller en miniferie i særklasse. Best Western Hotel Europa ligger midt i Aabenraa by, tæt på gågade,

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT. T:

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT.  T: HOTEL KONFERENCE RESTAURANT www.nrvosborg.dk T: 97 48 48 97 Nørre Vosborg er stedet, hvor man kan strække sit indre menneske ud i fuld størrelse Hans Edvard Nørregård-Nielsen HISTORIEN Herregården Nørre

Læs mere

KONFERENCER & MØDER PRISLISTE

KONFERENCER & MØDER PRISLISTE PRISLISTE LET MØDEPAKKE KL. 8 13 ELLER KL. 13 17 KR. 605,- PR. PERSON Kaffete og en croissantkage Frisk frugt Sandwich ved lokalet Kaffete og isvand Plenumlokale W dac.dkmeeting FYRAFTENSMØDE I FORBINDELSE

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant søren k serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km.

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. MTB OPHOLD - MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. www.koncepthotel.dk Priser og diverse information omkring MTB ophold Det vigtigste

Læs mere

Arrangør: PI-Køge. Niels Juel løbet. I Skjoldenæsholm/Højbjerg Tirsdag d. 30. august

Arrangør: PI-Køge. Niels Juel løbet. I Skjoldenæsholm/Højbjerg Tirsdag d. 30. august Arrangør: PI-Køge Niels Juel løbet 2011 I Skjoldenæsholm/Højbjerg Tirsdag d. 30. august Dansk Politiidrætsforbund Niels Juel Løbet 2011 På vegne af Køge Pi vil jeg byde alle velkommen til Niels Juel Løbet

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Erhvervsog sponsorsamarbejde

Erhvervsog sponsorsamarbejde Erhvervsog sponsorsamarbejde - med kontante fordele Det vilde liv i de danske søer og vandløb AQUA Akvarium & Dyrepark er det eneste danske akvarium og dyrepark, som udelukkende sætter fokus på dyr og

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER. Møder & konferencer. på kanten af Øresund

HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER. Møder & konferencer. på kanten af Øresund HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER Møder & konferencer på kanten af Øresund Konference PÅ KANTEN AF ØRESUND Direkte ud til Øresund og kun en lille times kørsel fra København finder du

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som KOMFORT KOMFORT AUDITORIUM DDANNELSE KONFERENCE DDANNELSE KOK GOUMET MØDELOKALER KOMFORT KOMFORT TEKNIK OVERNATNING ET ANDERLEDES KURSUSCENTER MED ATTRAKTIVE PRISER handelsfagskolen.dk VELKOMMEN KURSUS

Læs mere

UDFLUGTER & BUSSELSKABER 2018

UDFLUGTER & BUSSELSKABER 2018 UDFLUGTER & BUSSELSKABER 2018 BESØG EVENTYRLIGE GAVNØ Besøg Gavnø Slot og Slotspark - entréen giver adgang til hele området. Entré for busselskaber kr. 99,00 pr. person. Gratis entré + kaffe og kage til

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus ing- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference - Møde - Kursus - Reception

Læs mere

Ved booking af La Tour KongeBroGaarden Kongebrovej 63 5500 Middelfart + 45 63416341 hotel@kongebro.dk

Ved booking af La Tour KongeBroGaarden Kongebrovej 63 5500 Middelfart + 45 63416341 hotel@kongebro.dk Ved booking af La Tour KongeBroGaarden Kongebrovej 63 5500 Middelfart + 45 63416341 hotel@kongebro.dk Vedrørende et La Tour V.I.P medlemskab ring eller mail og få et møde/besøg med La Tours ejer, Peter

Læs mere

Serveret på et sølvfad

Serveret på et sølvfad EN KLASSE FOR SIG Nyd livet og mærk verden ved Vesterhavet Serveret på et sølvfad Tre dage med Verdensballetten på Nørre Vosborg og en perlerække af håndplukkede oplevelser ved havet, fjorden og på heden.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. MAD & GASTRONOMI

BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. MAD & GASTRONOMI 6-i-1 GAVE 500 KR 1 MAD & GASTRONOMI BØF FOR 2 NYD EN DEJLIG AFTEN I HINANDENS SELSKAB MED EN GOD, SAFTIG BØF FOR TO. Storbyens caféer og restauranter er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt

Læs mere

Flot ydre og indre skønhed

Flot ydre og indre skønhed Flot ydre og indre skønhed Det første man lægger mærke til når man kører op ad alléen til Sydvestjyllands efterskole er den flotte hovedgård der lægger op til skolen. En smuk bygning med rustik murstensbelægning

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Selskabskort Indsæt billed

Selskabskort Indsæt billed Indsæt billed Selskabskort 2018 Haraldskær Sinatur Hotel & Konference byder dig velkommen i smukke historiske omgivelser, tæt på naturen og med stor fokus på stemning og atmosfære. Vores restaurant og

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Ægte håndværk bagt med hjertet. Fristende øjeblikke fra bageren

Ægte håndværk bagt med hjertet. Fristende øjeblikke fra bageren Ægte håndværk bagt med hjertet Fristende øjeblikke fra bageren Et midihorn er beregnet til 22 personer. Kransekagekonfekt bestilles ekstra. Beregn 50 g pr. person. OVERFLØDIGHEDs HORN god smag til enhver

Læs mere

JULEGAVER 2013 500 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet

JULEGAVER 2013 500 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet JULEGAVER 2013 500 KRONER En oplevelsesfabrik drevet med hjertet ET PAR GODE BØFFER SMAG Der er ikke noget bedre end at sætte tænderne i en god bøf og med dette gavekort kan du invitere din ven eller partner

Læs mere

Arrangementeksempel: Den store ridderturnering

Arrangementeksempel: Den store ridderturnering Vi skræddersyr firmafester, events og teambuildingforløb til dine behov. Du og din virksomhed kan vælge alt fra arrangementer af nogle timers varighed til længerevarende engagementer. Vi har plads fra

Læs mere

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 I dag står mange op hver morgen for sammen at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed AXELBORG OSER AF STEMNING og inviterer

Læs mere

Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016

Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016 Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016 Velkommen til en ny termin og velkommen til Kulturudvalget arrangementer. Kulturudvalget har ny sammensætning i denne termin efter installationen i foråret. Det

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Hæfte med små skriveopgaver til 10 minutters daglig skrivetræning

Hæfte med små skriveopgaver til 10 minutters daglig skrivetræning Hæfte med små skriveopgaver til 10 minutters daglig skrivetræning Navn og klasse 2019 dansktip.dk Husk at indberette dette ark til Copydan, hvis du er Copydan-skole. 1 Skriv et postkort Du er på ferie.

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

Lindholm. Lindholm ligger syd-vest for Gevninge. Den er del af Selsø-Lindholm Godser. Selsø-Lindholm Godser ejes Marina E.U. von Malsen- Ponikau.

Lindholm. Lindholm ligger syd-vest for Gevninge. Den er del af Selsø-Lindholm Godser. Selsø-Lindholm Godser ejes Marina E.U. von Malsen- Ponikau. Lindholm Lindholm ligger syd-vest for Gevninge. Den er del af Selsø-Lindholm Godser. af Selsø-Lindholm Godser ejes Marina E.U. von Malsen- Ponikau. Lindholm er på 309 ha. Selsø-Lindholm Godser: Lindholm

Læs mere

Mest for pengene. Midt i landet.

Mest for pengene. Midt i landet. Mest for pengene. Midt i landet. Aalborg - OCC 2t 45m Aarhus - O CC 1t 40m København - OCC 1t 45m Hadersl ev - OCC 1t 15m Denne vej til jeres næste møde? Jeres mødebehov - på ét sted Det kan let føles

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig.

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen ligger lige uden for Middelfart. Det er et dejligt sted med mange muligheder.

Læs mere

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 495,* Overnatning, 3 retters middag og morgenbuffet *) Priseksempel 27/6-17/8 2014 Ta på og nyd de skønne omgivelser Auditorie 38 mødelok aler Restauran t & Ca 153 værels fé er - kom og lad os

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019

Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019 Ammershøj bladet Velkommen til Januar 2019 Dejligheden Velkommen til Husavisen Vi inviterer til, at alle kommer med indlæg, forslag til aktiviteter, gode historier til avisen. Send gerne forslag senest

Læs mere

Udflugter & busselskaber 2020

Udflugter & busselskaber 2020 Udflugter & busselskaber 2020 EVENTYRET BEGYNDER PÅ GAVNØ Besøg Gavnø Slot og Slotspark Entréen giver adgang til hele området. Entré for busselskaber kr. 100,00 pr. person. Gratis entré + kaffe og kage

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Restaurant Petit. Før du læser bogen

Restaurant Petit. Før du læser bogen OPGAVER TIL Restaurant Petit NAVN: Før du læser bogen OPGAVE 1 1. Læs teksten på bagsiden af bogen Hvor er Jacob og Lone henne? Hvad laver de? Hvorfor tænker Lone på at rejse hjem? Snak om, hvad I synes

Læs mere

Sensommerhilsner til jer alle sammen

Sensommerhilsner til jer alle sammen Sensommerhilsner til jer alle sammen September 2012 Hos Familier med kræftramte børn sender vi dig denne hilsen med stor tak for din støtte, som gør det muligt for os at afholde rigtig mange nyttige aktiviteter

Læs mere