Bilag Tid: 12. maj :00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00."

Transkript

1 Dagsorden for HB møde, CISV Danmark Bilag Tid: 12. maj :00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Min Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. 5 11:00 11:05 Økonomi Nr. 1 Transportgodtgørelse v/ Winnie Ramsing Jf. HB-mødet i marts vil Winnie Ramsing orientere om mulighederne for at lokalforeninger kan få transportgodtgørelse fra kommunerne. IPP, SC og måske endda JC s deltagelsesgebyr på UW? Diskussion rejst af NUDD mhp. hvem der betaler deltagelsesgebyr for deltagere/jc s der bliver koordineret nationalt :05 11: :15 11:30 Handleplaner Nr. 2.0 Minimumsstandarder for UW er? Mhp. en diskussion af om der skal laves minimumsstandarder for UW er :30 11:50 Nr. 3.0, 3.1 Nr. 4 Debat om nationale aktiviteter Mhp. en diskussion af nationale aktiviteter og CFA i National TTT i DK - nu med flere detaljer. Svar på de spørgsmål der blev rejst på sidste HB-møde. Viderebehandling af forslaget :50 12: :05 12:20 Nr. 5 Nr. 6 National Aktivitetsplan Se bilag for 2014, 2015 og International aktivitetsplan Se bilag for 2014 og :20 12: :40 13:00 FROKOST 13:00 13:30 Udvalg og Taskforces Status på Udvalg 10 13:30 13:40 Status på Taskforces 5 13:40 13:45 Forslag til oprettelse af nationalt køkkenudvalg v/jesper. Udvalget skal bygge på værktøjer der allerede findes i LF erne. 5 13:45 13:50

2 Content Area Human Rights v/ Natascha Iermiin Jf. HB-mødet i marts vil Natascha komme med et oplæg om årets Content Area :50 14:00 Stormøde Behov til indhold på Stormødet v. Nanna Beiter 15 14:00 14:15 PAUSE 14:15 14:25 Lokalforeninger 7.0 Best Practice 30 14:25 15:55 Opdatering på sommerens aktiviteter mv :55 15:10 Lederrekruttering HB efterspurgte sidste møde, at lederrekruttering overvejes mhp. at gøre rekrutteringen mere struktureret og effektiv :10 15:25 Internationalt 8.0, 8.1, 8.2 Evt. Opdatering ift. transition team v/mette 30 15:25 15:55 Udskydes HB's forretningsorden Tilstedeværende Anna Terranella (Hareskov/Værløse), Poul-Erik Larsen (Roskilde), Mie Larsen (Roskilde), Alex Hendriksen (Aalborg), Winnie Ramsing (Amager), Linda Christensen (Nykøbing Falster), Emil Bo (Nykøbing Falster), Emilie Hellesøe (DL), Mette Liebst (DL), Nanna Beiter (DL), Natascha Iermiin (DL), Jesper Lykking (DL). Margit, der er bogholder på kontoret, sad med under hele mødet som observatør. Referent: Line Bloch Kretzschmar Valg af Dirigent og godkendelse af dagsorden Jesper bød velkommen, og opfordrede alle til at melde sig til dirigentrollen. Jesper blev valgt som dirigent. Dagsordenen blev godkendt. Præsentationsrunde Hovedbestyrelsen holdt en kort runde med præsentation af navn og lokalforening eller position.

3 Transportgodtgørelse Det fremgik på HB-mødet i marts, at der er mulighed for transportgodtgørelse fra kommunerne. De er ifølge folkeoplysningslovgivningen forpligtet til at yde støtte til uddannelse og transport. Når man tager på UW fra en lokalforening, er kommunerne derfor forpligtet til at give tilskud til såvel kursus som transport, men det kræver ofte at man presser på. For at søge om midlerne skal man fremvise en personlig faktura, hvor det er specificeret, hvordan UW kvalificerer sig til støtte. Det kræver, at CISV DK udarbejder individuelle fakturaer (med oplysninger om specifikt program), og at NUDD udarbejder en beskrivelse for de forskellige weekend-programmer (Margit tager kontakt til Helene). Det kræver desuden, at fakturaen ikke bliver for forsinket dog afhængigt af de respektive kommuners bestemmelser (kommunerne har forskellige tidsfrister og nogle kommuner støtter mere end andre). Det besluttes, at CISV Danmark skal dække udgifter til transport og kursus, hvis deltageren har søgt kommunalt og fået afslag. Aldersgrænsen for denne form for tilskud diskuteres, og det anslås, at aldersgrænsen for dette tilskud i kommunen er 15 år. Det besluttes, at børn der er under 15 år dækkes af CISV Danmark under alle omstændigheder. En del af den fee børnene betaler for programmet, skal gå til transport i fremtiden (cost-sharing mellem programmer fra 2014 og frem). I år søges kommunerne som hidtil, men fra 2014 bliver det ens for alle. Margit påtager sig at undersøge Folkeoplysningsloven mhp. at klarlægge hvilke bestemmelser, der er på området. Det besluttes desuden, at det træder i kraft i år, og dermed gælder for alle Uddannelses Weekender i IPP, SC og måske endda JC s deltagelsesgebyr på UW? IPP- og SC-deltageres træning udvælges og koordineres pt. nationalt, og der blev derfor stillet spørgsmål ved, hvordan det koordineres i relation til deres deltagelse på UWX, der under normale omstændigheder betales af lokalforeningerne. Det samme gælder langt hen af vejen deltagelse af JC s. Tidligere har bogholderen opkrævet den afsendende lokalforening deltagelses-fee, men med den nye beslutning om, at CISV DK dækker udgifterne, hvis kommunerne afslår, er det nu ikke længere proceduren. Man skal dog fortsat søge tilskud gennem sin lokalforening, men bogholderen skal fremover stå på fakturaen.

4 Jesper og Winnie skriver et udkast til retningslinjer, der afklarer hvordan CISV DK dækker de forskellige programmers aktiviteter og transport hvad der er inkluderet, og hvad der ikke er. Minimumsstandarder for UW er? Efter opfordring fra NUDD diskuterede HB, hvad minimumsstandarden for fremtidens UW er skal være. NUDD havde skrevet et oplæg ud fra evalueringer af denne sæsons UW er, der blandt andet omhandler mangel på madrasser, varme og mad. Manglen på madrasser og varme blev diskuteret, og der blev argumenteret for, at det ikke er praktisk muligt for lokalforeningerne at finde faste steder at afholde UW, og at det heller ikke er muligt at stille krav til, at der er madrasser. Flere oplever, at de gør det bedste de kan under de givne forudsætninger. Det foreslås, at man opfordrer lokalforeningerne til at kræse lidt for stabene, men det gøres ikke til en minimumstandard. Det foreslås også, at man som leder skal kunne afkrydse særlige behov (eksempelvis behov for en madras), når man tilmelder sig. Det foreslås desuden, at man fra lokalforeningerne skal melde ud hvilke madplaner, man har en form for standard for weekenden. Manglen på mad diskuteres, og der henledes til usikkerheden i, hvor mange der deltager, eftersom at der ofte er mange, der ikke er tilmeldte, men alligevel dukker op. Jesper foreslår, at der oprettes tilmelding over medlemssystemet som en national aktivitet. Tilmelding over medlemssystemet giver bedre mulighed for, at tjekke op på tilmeldte og dermed mindske usikkerhed. Desuden vil det afhjælpe problemer med at overskride det deltagerantal, der er indhentet brandtilladelse til. Det foreslås, at hver lokalforening skal være forpligtet til at sende mindst én, og hvis man ikke melder fra minimum en uge før, så betaler lokalforeningen. Det besluttes dog ikke. Det besluttes, at alle lokalforeninger skal sende en mail om, hvad de hver især kan tilbyde, da dette også giver bedre mulighed for at hjælpe hinanden. Det blev foreslået, at Helene fra NUDD, Susanne, en fra DL (Jesper) og enten Bitten eller Anna fra Hareskov/Værløse udarbejder et forslag til standarder ud fra dette. Standarden omhandler national køkkenplan med guidelines, lokaler med en vis minimumstandard og tilmeldinger gennem medlemssystemet.

5 Debat om nationale aktiviteter Debatten om nationale aktiviteter omhandler JB-udvalgets oplæg om, at nationale aktiviteter ikke skal nedprioriteres i forhold til internationale aktiviteter, samt et oplæg om at CFA-udvalgets samarbejde med lokalforeningerne ikke fungerer optimalt. Hareskov/Værløse trækker deres tilbud om afholdelse af CFA tilbage for 2014, og ønsker heller ikke at afholde CFA i år. Det konkluderes, at processen ikke har været optimal, da CFA udvalget ikke har været med i diskussionen. Hareskov/Værløse ønskede at CFA-udvalget stod for at finde en køkkenansvarlig til en specifik CFA, men havde ikke til hensigt, at udvalget generelt skal stå for det i fremtiden. CFA-udvalget ønsker fortsat at afholde CFA i det format det lader sig gøre. Da Hareskov/Værløse har afmeldt skolen de havde booket, foreslår Alex fra Aalborg LF at de muligvis kan overtage ansvaret. De har maksimum plads til 90, og Alex undersøger sagen nærmere. HB kan ikke komme med konkret løsningsforslag, men Aalborg er meget interesseret i at indgå i dialog med CFA-udvalget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, besluttes det, at udvalget frit kan oprette en task force, der afholder CFA som en national aktivitet HB frabeder sig dog ansvar. Det skal fremover koordineres fra år til år hvad formatet for CFA skal være. Nanna kontakter Asbjørn, der er nuværende formand i CFA-udvalget. National TTT i DK Oplægget omhandler, at afholdelse af TTT i 2014 ikke kan garanteres, da der er usikkerhed om, hvem der har mulighed for at afholde det efter TTT en vil erstatte UW0, og den første delweekend kan afholdes i sammenhæng med ICUW2, så længe der kan sikres faciliteter til en ordentlig og uforstyrret træning. ICUW2 afholdes d september af Amager lokalforening, som skal kontaktes. TTT en kan maksimalt have 25 deltagere, og NUDD har brug for 17 pladser til sine trænere. Det efterlader 8 pladser, hvilket er en god mulighed frem for at skulle sende 8 på RTF, der vil have større transportomkostninger. Det fastslås, at HB råder over de resterende frie pladser. Det besluttes, at TTT skal afholdes. Oplysning om at man kan søge TTT, og hvordan man gør det, sender Tore ud på updaten og lægger op på hjemmesiden.

6 National aktivitetsplan Den nationale aktivitetsplan planlægges og besluttes. Nanna får til opgave, at ajourføre den nationale aktivitetsplan for 2014 samt udarbejde den nationale aktivitetsplan for 2015, som hun fremlægger på næste HB-møde. International aktivitetsplan Den internationale aktivitetsplan planlægges. Der bliver bemærket, at børnebyerne helst ikke skal ligge for tæt på hinanden, da det i så fald er samme forældre, der er tilknyttet. Desuden bliver der udtrykkes bekymring om, at vi ikke har kapacitet i Danmark til at afholde så meget internationalt, og det diskuteres, hvor mange børnebyer der skal være i Danmark fremover. Nanna melder sig til at være bindeled mellem de forskellige parter i fastlæggelsen af den internationale aktivitetsplan. Hun bemærker, at det er vigtigt, at man ikke er for længe om at svare, da det er et stort regnestykke, der skal gå op. Nanna kommer med et udkast på næste HB-møde. Status på Udvalg Risk Management RM For at understøtte medlemmerne bedst muligt, og for at fordele ansvaret så mere end en enkelt person tager sig af samtlige RM-problemstillinger, der opstår, har RM-udvalget udarbejdet en Nødprocedure, der skal sikre stabilitet og sikkerhed for medlemmerne. Det sender Tore ud og lægger op på hjemmesiden. Den nationale RM, Margrethe, ønsker ikke at genopstille som udvalgsformand for RMudvalget. HB anerkender plan og arbejds-indsats. Der opfordres til at man stiller op til RM til næste HB-møde, og Tore skriver opfordringen ud på updaten.

7 Opmærksomhedsliste Der skal fremover findes en såkaldt opmærksomhedsliste, der sørger for at man proceduremæssigt skal igennem Risk Management, for at blive leder og stab på et program. Der skal desuden være en i DL, der arbejder tættere med RM for fremtiden. Risk Management-udvalg HB ønsker kun at det er enkelte personer, der har adgang til databasen, da den indeholder personfølsomme oplysninger. Godkendelse af ledere skal ligeledes lægges hos et par enkelte udvalgsmedlemmer. Nå udvalget skal sammensættes på ny, skal det skrives til referat, hvem der har adgang til databasen. HB ønsker ikke selv at nedsætte udvalget, men det skal fortsætte som hidtil med at nedsættes af RM. Køkkenudvalg Der nedsættes en task force der arbejder på at etablere et nyt nationalt køkkenudvalg, evt. med Susanne Rytter (Amager) som formand. Udvalget skal fungere som support-funktion, og skal bl.a. udarbejde en national kogebog og en liste over underleverandører. Task forcen arbejder på en præsentation af, hvad de vil arbejde med indtil HB-mødet i september, hvor udvalget kan godkendes og nedsættes. Valg til udvalgsformænd Det er på nuværende tidspunkt ikke afklaret hvilke udvalgsformænd, der er på valg hvornår, så Mette går videre med at udarbejde en plan til næste HB-møde. Det nationale step up udvalg Jesper skriver til Step Up for at spørge, om det er en forglemmelse at det nationale Step Upudvalg skulle sende en mail til LF erne med spørgsmål til, hvad de ønsker og hvilke behov de har. Human rights Årets Content Area er human rights, og sidste år blev der derfor uddannet 12 indenfor feltet. De vil gerne afholde arrangementer for alle udvalg og lokalforeninger samt aldersgrupper. De kan facilitere en aktivitet om menneskerettigheder, der varer så længe det ønskes. Man skal have et sted hvor det kan afholdes, og vide hvor mange mennesker samt hvilken aldersgruppe det drejer sig om. Hvis man er interesseret, kan man skrive en mail til humanrights@dk.cisv.org.

8 Stormøde 2013 Stormødet har en task force, der ønsker at hente input og inspiration fra HB. Der samles derfor idéer til temaer og rammer for arrangementet ind: Brainstorm over idéer til stormødet 2013 Økonomimøde mellem de lokale kasserer og bogholder Udvalgsmøder for alle udvalg Træning til LF i forbindelse med afholdelse af lokale aktiviteter Forkortelsesordbog Ansvarsbevidsthed: Som frivillig skal man leve op til det man melder sig Eksterne foredragsholdere (om ansvarsbevidsthed eks.) Open space forum for idé-generering. Løse rammer der styres af motivation. Content area Human Rights 2014 Temafest - Brazilian party EU-tilskud til CISV DK (ekstern) Hvornår er CISV DK en succes? (workshop eller foredrag?) Coast-coast Vi kører i bus gennem landet og besøger alle aktiviteter Team building (firma udefra) Hvordan finder vi stab og ledere Sponsorering og fundraising Hvor gode er vi til at udnytte offentlige midler? Hvordan får vi gang i Fyn? Lokalt fokus. Der opfordres til, at man deltager aktivt i udviklingen af stormødet. Best Practise Nanna foreslår følgende fordeling af lokalforeninger:

9 Det godkendes af HB. Opdatering på sommerens aktiviteter Inter Change til USA er aflyst, og der er udgifter i relation til bookning af mini camp. Mette Thomsen kontaktes for at høre, om partnerlandet eller IO kan dække udgiften. Tivolidagen starter med en fælles Rådhus-aktivitet fra , hvorefter man kan fortsætte dagen i Tivoli. Linda mangler madrasser til hele sin Seminar Camp, hvilket er op til 35 madrasser. Lederrekruttering Muligheden for national lederrekruttering diskuteres, og det besluttes, at lederrekrutteringen for nye ledere i fremtiden skal foregå gennem Winnie. Hun sørger for at koordinere lederrekrutteringen, så der ikke forekommer dobbelt-bookninger. Winnie står desuden for, at tage en snak med de nye ledere før hun fordeler dem. Ledere der har været tilknyttet en lokalforening som leder før, skal blot være i kontakt med den givne lokalforening som hidtil. Nye ledere henvises til Winnie, hvis de henvender sig til lokalforeningerne. Der er behov for, at der skrives en god og præcis lederrolle-beskrivelse til hjemmesiden, hvor det klart fremgår hvad jobbet indebærer, og hvad der forventes. Tore skriver ud om ændring af procedure på hjemmesiden.

10 Opdatering ift. transition team Mette informerer i sin rolle som Trustee om, at hun træffer en række beslutninger i international sammenhæng, men at hun gør det på baggrund af de beslutninger og de holdningstilkendegivelser hun får fra HB og DL. Dog træffes større beslutninger i HB først. Mette opfordrer medlemmerne til at deltage i Pre-aim-møde i juni, hvis man vil have mere indflydelse. Mette orienterer om, at AIM nu erstattes med CISV Global Conference (GC). Det bliver noget andet, men stadig et internationalt stormøde. Man skal nu være repræsenteret per lokalforening og ikke per land. Mødet er ikke et beslutningsmøde (modsat AIM), men GC vil være fokuseret på lokalforeningsplan, og omhandle sparring, motivation og inspiration. Som det ser ud nu bliver GC afholdt i 4 dage over en weekend i august. Lokalforeningsrepræsentation kan hurtigt blive dyrt, og derfor vil man også afholde møder på steder, der ikke er dyre at opholde sig det skal gøres så billigt som muligt. Afholdelsesstedet vil skifte ligesom med AIM, og man vil gerne sikre så stor repræsentation som muligt. For tiden diskuteres et forslag om, at afregne per lokalforening i stedet for per land, hvilket vil være en udgift for CISV Danmark, der har relativt mange lokalforeninger. Til gengæld inviteres der per lokalforening til GC, hvilket giver CISV Danmark flere pladser. Økonomisk set vil en sådan model formentlig ikke komme CISV Danmark til gavn, da brugerbetalingen der betales til det internationale medlemskab stiger markant, og pengene går tabt, hvis man ikke er repræsenteret. Forslaget er ikke færdigudviklet, men Mette bringer det op i HB for at diskutere, hvad CISV Danmarks holdning er til en cost-sharing model, hvor det økonomisk set ikke er en fordel, men hvor hensyn til mindre rodfæstede CISV-lande eksempelvis kan tælle højere. HB diskuterede det, og kom bl.a. omkring hvorvidt det er et gennemsigtigt nok system. Den afsluttende konklusion blev, at at Mette har mandat til at beslutte at takke ja til noget der påvirker CISV Danmarks kontingent negativt. Desuden informerede Mette om, at 1) der etableres bedre samarbejde mellem Europa og Afrika, og 2) i omstruktureringen af det internationale område, har man besluttet at give mere beslutningsmagt til Governing Board, som vælges af medlemmerne.

11 Eventuelt Grønland - Winnie fremlægger om tur til CISV Grønland, der gik godt. De er nu 10 i deres nationalbestyrelse, og de vil holde step up næste sommer. En fra Danmark til stab for dem. De udtrykte ønske om at ville starte en lokalforening mere, men blev opfordret til at vente. Det diskuteres om IO bør ansætte en professionel RM. Problemet er, at det ikke er alting der bliver fulgt lige godt op på når det er frivilligt arbejde. Det kan have effekt på budgettet, så Mette efterspørger HB s holdning. HB konkluderede ikke, at der er et presserende behov for en professionel RM.

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter.

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter. DL-møde 26.08 2013 DL-møde 26.08 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul....3 2. Status på økonomi... 5 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 6 4. Status på LF... 6 6. Bordet rundt og

Læs mere

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. marts 2013 10:00-16:00 Sted: Kastrupgårdskolen Min Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 5 10:00 10:05 dagsorden. Præsentationsrunde 10 10:05

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - HB og GF... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast.... 2 - Opdatering fra bogholder... 2 - Regnskabs- og budgetopfølgning...

Læs mere

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum.

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Referat for HB møde, CISV Danmark Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Formalia: Dirigent: Natascha Lermiin 0. Dagsorden godkendes med følgende input: a.

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking DL-møde 23.09 2013 DL-møde 23.09 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 3 4. Status på LF... 4 6. Status, input og

Læs mere

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede DL-møde 29.10 2013 DL-møde 29.10 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte... 4 4. Optimering af opgaver... 5 5. Status

Læs mere

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7 DL-møde 22.05 2013 DL-møde 22.05 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 2. Status på økonomi... 6 Bank... 7 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 7 4. Status på LF... 7 6. Bordet

Læs mere

28. maj DL-møde

28. maj DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden Dagsorden... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Status, input og opdatering af årshjul....2 - Bogholderstillingen orientering (Jesper og Anders)... 2 - Kontoret indretning med ny ansat (Nanna)...

Læs mere

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Formalia del 1 Nationalt

Læs mere

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 16. september 2012 Tid: 10:00-16:00 HB møde Sted: Roskilde Min Start Stop Formalia Kontor/Nationalt Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Evaluering af Raptim-billetter

Læs mere

1. Status, input og opdatering af årshjul

1. Status, input og opdatering af årshjul Indholdsfortegnelse 1. Status, input og opdatering af årshjul... 2 - Procedure for valg af udvalgsformænd... 2 - HB møde indhold til infofilen... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast....

Læs mere

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 DL møde 28/1 2014 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte 3 4. Optimering af opgaver 3 5. Status på LF 3 6. Nyheder til hjemmesiden og

Læs mere

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf.

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 Ekstraordinær GF... 3 Sidste HB-møde... 3 Næste HB-møde... 4 ILTS... 4 2. Status på økonomi... 4 Budget, regnskab og IT... 4 Tidsplan:... 4 Kommentarer...

Læs mere

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Morgenmad Formalia del 1 Tid: 22. november 2014 kl. 09.00-16.00 DUF Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Fra kl. 9 er det muligt at komme og få morgenmad inden mødet formelle

Læs mere

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 Dagsorden a) Valg af dirigent b) Hovedbestyrelsen aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år c) Hovedbestyrelsen aflægger regnskab for

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Referat af HB-møde den

Referat af HB-møde den Referat af HB-møde den 10.03.18. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. Introduktionsrunde Nordjylland: Alex Hendriksen. Aarhus: pr. 1.9. CISV Midtjylland: Liv Pedersen (formand) og Viktoria Torup

Læs mere

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 25. november 2012 Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Formalia 1. Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Aktivitetsplaner

Læs mere

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 12. maj 2012 Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Mi n Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 3 11:00 11:03 dagsorden.

Læs mere

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.00 Formalia B:

Læs mere

Stormøde, generalforsamling og HB-møder v/bitten Warmdahl (D & B) Generalforsamling 2014 v/bitten Warmdahl (O & D & B) Pause Frokost 30 12:30 13:00

Stormøde, generalforsamling og HB-møder v/bitten Warmdahl (D & B) Generalforsamling 2014 v/bitten Warmdahl (O & D & B) Pause Frokost 30 12:30 13:00 Dagsorden, CISV Danmark HBmøde 24. nov. 2013 Formalia Bilag nr. Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. 5 11:00 11:05

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Formalia Tid: 20. september 2014 09:00-15:00 Sted: Skanderborg Realskole Adgelgade 129 8660 Skanderborg Bemærk: Konstituering af næstformand og kasserer samt valg af

Læs mere

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise Dagsorden for s HB møde Tid: 13. marts kl 9.30-14.30 Sted: Min Start Stop Morgenmad Morgenmad er ikke obligatorisk 30 9.30 10.00 Formalia del 1 B: Valg af mødeleder 5 10.00 10.05 Nationalt Navnerunde og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7.

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00.

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. maj 2014 09:00-15:00 Formalia Økonomi Kommunikation Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden O: Status på Økonomi v. Claus O: Årsskrift v. Karin D&B: Hjemmesiden

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

Med denne vedtægtsændring ændrer vi foreningens navn, så foreningens navn stemmer overens med det navn vi til dagligt bruger.

Med denne vedtægtsændring ændrer vi foreningens navn, så foreningens navn stemmer overens med det navn vi til dagligt bruger. Forslag til vedtægtsændringer Ekstraordinær generalforsamling maj 2013 Tilstedeværende - 14 stemmeberettigede: Pia Lykking (Amager), Christian Lykking (Amager), Rasmus Johansen (Amager), Alex Hendriksen

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab.

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Ifm. revisionen af regnskabet for 2011 manglede der regnskaber fra

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1.

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1. 1. Formål 1.1 At motivere og vedligeholde Junior Branch (JB), for 11-25 årige CISV medlemmer i Danmark, i henhold til O-15. 1.2 At repræsentere JB Danmarks medlemmer (alle medlemmer mellem 11-25 år) nationalt

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 6 3. Status på LF... 6 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Medlemshåndtering Lokalforeninger Udvalg Sekretæren Bogholder Medlemmer ne Systemansvarlig Indmeldelse Bistår med svar på spørgsmål/henvendels er Kontrol

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

HB-møde d. 21. maj 2016 kl

HB-møde d. 21. maj 2016 kl HB-møde d. 21. maj 2016 kl. 10.00-14.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Lili Westermann (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Mia Engel (NJR), Frederikke Blemings (Amager), Lone Bak (Næstformand), Josefine

Læs mere

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde!

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! 29-05-2017 Hvem deltog? Fra Daglig Ledelse: Pernille Kok, Tone Stauning, Cecilie Rasmussen, Anders Kristiansen, Jesper Lykking, Anne Tetens Fra kontoret:

Læs mere

DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato:

DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato: Hovedbestyrelsesmøde Sted: DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato: 17.11.2018 Mødedeltagere: HB samt inviterede udvalg Mødeleder: Jesper Referat Formalia Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Referat af HB-møde, lørdag den

Referat af HB-møde, lørdag den Referat af HB-møde, lørdag den 16.09.2017. Tilstede: Pernille Kok, formand Jesper Lykking, næstformand Anders Wulff Kristiansen, landskasserer Cecilie Rasmussen, national junior repræsentant Alex Hendriksen,

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

Vedtægter for CISV Danmark

Vedtægter for CISV Danmark Vedtægter for CISV Danmark 1 - Navn, tilknytning, hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er CISV Danmark. Stk. 2 - Foreningen er internationalt tilsluttet CISV International. Stk. 3 - Foreningens hjemsted

Læs mere

Dagsorden for CISV Danmarks Ordinære Nationale Generalforsamling 10. marts 2012 Tid: 14.00-19.00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Dagsorden for CISV Danmarks Ordinære Nationale Generalforsamling 10. marts 2012 Tid: 14.00-19.00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks Ordinære Nationale Generalforsamling 10. marts 2012 Tid: 14.00-19.00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø a. Valg af dirigent b. Hovedbestyrelsen aflægger beretning om

Læs mere

2. Introduktionsrunde af HB og udvalg samt Daglig Ledelses medlemmer.

2. Introduktionsrunde af HB og udvalg samt Daglig Ledelses medlemmer. Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 15. og 16. september 2018 Sted: Østervangsskolen, Astersvej 15, 4000 Roskilde. Lørdag, den 15.september Mødeleder og referent: Pernille Deltagere: Formand Pernille Kok,

Læs mere

building global friendship fyn

building global friendship fyn building global friendship Vedtægter for foreningen CISV Fyn i Navn, hjemsted og tilknytning Stk. i Foreningens navn er CISV Fyn. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Foreningen er stiftet den 17. maj

Læs mere

Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv Odense C.

Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv Odense C. Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv. 5000 Odense C. Til stede: Rikke, Emilie, Karen, Albert, Caroline, Betina, Helle, Jette, Laura Afbud: Tine, Ida 1. Step

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Vedtægter for CISV Danmark

Vedtægter for CISV Danmark Vedtægter for 1 - Navn, tilknytning, hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er. Stk. 2 - Foreningen er internationalt tilsluttet CISV International. Stk. 3 - Foreningens hjemsted er Danmark 2 - Formål Stk.

Læs mere

HB-møde d. 18. september 2016 kl

HB-møde d. 18. september 2016 kl HB-møde d. 18. september 2016 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Lone Bak (Afgået næstformand), Anders

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 31.08.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Mødedeltagere Daglig Ledelse:, Jesper, Anders, Cecilie, Tone. CISV Danmarks ansatte:, Tina (ref.) Områder 1. Status

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

HB-møde d. 12. marts 2017 kl

HB-møde d. 12. marts 2017 kl HB-møde d. 12. marts 2017 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Anders Wulff (Landskasserer), Alex Hendriksen

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart.

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart. Hovedbestyrelsesmøde Sted: Østerhøjskolen Klakkebjerg 4, 2750 Ballerup /lærerværelset Dato: 18.11.2017 Mødestart: 10.30, let brunch fra kl. 10.00 Forberedelse: Seneste HB referat samt vedhæftede bilag

Læs mere

Elevrådets vedtægter

Elevrådets vedtægter Elevrådets vedtægter Indhold 1 Navn og formål... 2 2 Repræsentation... 2 3 Elevrådsrepræsentanter... 2 4: Organisation... 3 5 Udvalg... 3 6 Ordinære møderegler... 4 7 Forretningsorden... 5 8 Arbejdsopgaver...

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

PRECAMP. Uddannelsesweekend Børneby-Øst 2016

PRECAMP. Uddannelsesweekend Børneby-Øst 2016 PRECAMP Uddannelsesweekend Børneby-Øst 2016 Kære UWBB-Øst-deltager Så nærmer årets UW Børneby-Øst sig med hastige skridt. UW Børneby er en mini-børneby eller en simulation af de første par dage på en camp.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Referat af HB-møde den 26.maj 2018.

Referat af HB-møde den 26.maj 2018. Referat af HB-møde den 26.maj 2018. Sted: DUFs lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 Kbh. Ø Deltagere: Daglig Ledelse: Jesper Lykking Pernille Kok Tone Stauning Anne- Mette Sillassen Anne Tetens (via Skype) HB:

Læs mere

Landsforeningen CISV Danmark. Årsrapport for 2009

Landsforeningen CISV Danmark. Årsrapport for 2009 Landsforeningen CISV Danmark Årsrapport for 2009 1 Indholdsfortegnelse Oplysninger om foreningen side 3 Årsberetning side 4 Ledelsespåtegning side 5 Revisionspåtegning side 6 Anvendt regnskabspraksis side

Læs mere

Referent. Godkendelse af Dagsorden. Status på camps tilføjes ved nationalt herefter godkendes dagsordenen. Mødeleder

Referent. Godkendelse af Dagsorden. Status på camps tilføjes ved nationalt herefter godkendes dagsordenen. Mødeleder Referent Godkendelse af Dagsorden Status på camps tilføjes ved nationalt herefter godkendes dagsordenen. Mødeleder Pernille Kok vedtages enstemmigt som mødeleder Introduktionsrunde Hovedbestyrelsen: Anders

Læs mere

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 Kære -deltagere Det er med stor glæde, at vi hermed inviterer Jer til den store Uddannelsesweekend 3, der markerer afslutningen på Jeres oplevelse og uddannelse

Læs mere

Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl

Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Anders Wulff (Formand), Alex

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Tilskudssystem. Eksempel: Ved Uddannelsesweekend 1 deltager 103 mennesker, der lægges derfor 7 deltagere til for at dække køkkenstabe.

Tilskudssystem. Eksempel: Ved Uddannelsesweekend 1 deltager 103 mennesker, der lægges derfor 7 deltagere til for at dække køkkenstabe. Tilskudssystem De fleste af CISV Danmarks aktiviteter afholdes i lokalforeningerne, og i den forbindelse udbetales tilskud til at dække økonomien. Der er tre typer af arrangementer, CISV Danmark betaler

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Dagsorden d. 30.marts 2016 hos Tine

Dagsorden d. 30.marts 2016 hos Tine Dagsorden d. 30.marts 2016 hos Tine 1. Kommentarer til referatet fra sidst 2. I forlængelse af konstituering fra sidst a. valgperioder skal afklares 3. Step up a. information om mødet med staben på campsite

Læs mere

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl. 14.15 16.00 temamøde om Studium Generale 1. Formalia Valg referent: Rasmus er valgt Ordstyrer: Sidsel er valgt Godkendelse af referat fra d. 12/10: Referatet er

Læs mere

29. april 2014. DL-møde

29. april 2014. DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

Dets Vedtægter og Vejledning

Dets Vedtægter og Vejledning Dets Vedtægter og Vejledning 1 Formålsbestemmelse 1a Elevrådet skal arbejde og agere med bestræbelse på at være interessepolitisk samt undgå al form for partipolitik. 1b Elevrådet skal agere som bindeled

Læs mere

DL-møde. Tirsdag den 25. oktober kl på kontoret. Tilstede. DL: Anders, Cecilie, Mia, Anne. Kontor: Katja. Referent: Katja

DL-møde. Tirsdag den 25. oktober kl på kontoret. Tilstede. DL: Anders, Cecilie, Mia, Anne. Kontor: Katja. Referent: Katja DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 2 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2 FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 2 28. - 29. december 2011 [FU-møde 2] Onsdag 10:30 torsdag kl. 16.00 Lokation: B15 Møde indkaldt af: Søren Deltagere: DS = Ditte Søndergaard SJ = Sebastian Jedzini

Læs mere

Dagsorden til Bestyrelsesmødet torsdag d. 6. april 2017 (17:30-20:00)

Dagsorden til Bestyrelsesmødet torsdag d. 6. april 2017 (17:30-20:00) Dagsorden til Bestyrelsesmødet torsdag d. 6. april 2017 (17:30-20:00) Deltagere: Christian Ougaard (CO), Natascha Linn Felix (NF), Anne Brandt Christensen (AC), Marina Kristensen (MK), Pernille Boye Koch

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 6 3. Status på LF... 6 4. Kommunikation... 7 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 9 7. Akutte

Læs mere

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen

Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster, Yvette Larsen, Yvonne Jørgensen Referat bestyrelsesmøde Torsdag d. 10. april 2014 kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne Egelund Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Bent Jensen, Birthe Munthe, Ulla Spangtoft, Kirsten Falster,

Læs mere

Så nærmer årets UWX sig med hastige skridt. Følgende personer skal deltage på UWX:

Så nærmer årets UWX sig med hastige skridt. Følgende personer skal deltage på UWX: Kære UWX-deltager PRECAMP Uddannelsesweekend X Så nærmer årets UWX sig med hastige skridt. Følgende personer skal deltage på UWX: Seminar Camp deltagere IPP deltagere Step Up stabe Step Up ledere Step

Læs mere

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Deltagere:,, Sofus og Theis 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Ikke tilstede: Tilde, Frederikke, Nynne og Sabina Tidsperspektiv for mødet: 5 timer 2): Godkendelse

Læs mere

Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen. Generalforsamling 15. marts 2013 kl. 13.00 Bygning 1412, lokale 329 Forslag til ændringer af dagsorden og forslag til ændringer af vedtægter skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden generalforsamlingen.

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16.

Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16. Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16. Vi mødes hos Finnbjørg kl. 18:00 til fællesspisning inden mødet J 1. Step Up: Status på sted 2. Step up: Status på køkken; kitchen staff, mad, køkkenvejledning 3.

Læs mere