en Miniby klar til general forsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "en Miniby klar til general forsamling"

Transkript

1 Tirsdag den 25. marts 2008 en Miniby klar til general forsamling Tirsdag den 1. april holder Vejen Miniby sin årlige generalforsamling. Der er fortsat brug for frivillige hjælpere. VEJEN Vejen Miniby har nu eksisteret i fire år, og det er ikke småting, hvad der er sket gennem årene. Alle huse bliver fgrst opfgrt i pap i målestoksforholdet De bygninger, som Foreningen Vejen Miniby opfqrer, stilles nu op på et areal bag v ærkstedet v ed Billingland. 1:100, og derefter bliver de muret op i størrelsen 1:10 som rigtige huse med bagmure, lægter og spær i træ til tegltag samt andet materiale. Hidtil har husene stået r tørvejr inden dørs, men nu er der ryddet et areal bag værkstedet ved Billingland. Foreningen Vejen Miniby holder generalforsamling i Vejen-Hallens mødelokale den 1. april, og her er allerede interesserede velkomne, og man behøver ikke at være håndværker for at kunne deltage i arbejdet i minibyen.

2 JydskeVestkysten ltorsdag 3. april 2008 I VEJ Helge Schelde fik årets Johan- NCS. PRIVATFOTO Helge fik Johannes Af Peter Kvorning, tll p kv@jv. d k VEJEN: IVejen Minibyhar de ikke en Bodil som dansk film har, men til gengæld en Johannes, der hvert år på byens generalforsamling uddeles til et medlem, som efter de øwige medlemmers mening har gjort en særlig indsats i minibyen. Johannes er opkaldt efter Johannes Vang lauridsen, og statuetten er en nøjagtig og flot kopi af statuen på banegårdspladsen udførl af Hugo Østergaard. Forleden blev generalforsamlingen holdt med et pænt regnskab og nyvalg til Niels Mortensen, der afløser Karl Nielsen. Højdepunktet var dog da Helge Schelde fik overrakt Johannes. Han blev meget overrasket og glad for tildelingen, som der ikke havde været tvivl om hos de øvrige medlemmer. Leif Meiniche fortalte om det store arbejde som nogle medlemmer udfører på lokalhistorisk arkiv, hvor de søger oplysninger om de huse, der bygges på værkstedet. Han efterlyste interesserede borgere, der vil deltage i dette store arbejde. Det kræver blot en henvendelse i Minibyen, så er man med.., -...'' '-' ' * '., kroner ti Vejen Miniby $* vurru Vejen Miniby har fået kroner af Nykredit Fonden. Centerdirektør i Kolding, Lotte Friis, var i sidste uge inviteret til at se Vejen Miniby, og ikke mindst hvad pengene er gået til. Hans W. Petersen, Bjarne Terp Larsen, Tage Andersen og Niels Mortensen viste Lotte Friis rundt.

3 g;:fi,..fp#fi$ 35. a i$.';.åil.ffi,ffi, Mlnl n på udkiq efter historiske fortællere KALH ISTORIE: Foreningen Vejen Minibys historiske gruppe har brug for skriverkarle og fortællere. Af Jørgen Schultz T lf , jes@jvdk VEJEN: I foreningen Vejen Miniby er de mange frivi[ige ikke kun fravlt beskæftiget med at få tegnet og bygget miniature-huse, som Vejen midtbytog sig ud i første halvdel af forrige århundrede. Foreningen har også nedsat en historisk gruppe, som har til opgave at skrive historien om dehuse og de mennesker, der dengang var i Vejen. - Primært arbejder vi med de huse, somfandtes i den bydel, som minibyen samtidig rekonstruerer i mursten. Vi er dog også meget interesseret i andre huse og menneskers historier. Derfor vil vi gerne i kontakt med alle, der vil yde et bidrag, fortæller Iæif Meineche fra den historiske gruppe. Det er målet, at der bliver dannet grupper på to-tre personer, som i fællesskab får fortalt og skrevet ned om de Ud over at tegne og bygge miniaturehuse - eksempelvis banegården - har foreningen Vejen Kino også en historiegruppe. JV.ARKIV mennesker, der engang boede i Vejens huse. Historierne vil efterfølgende blive lagt på Vejen Minibys hjemmeside. - Vi søger nu personer, som kan huske tilbage til den tid, og som er villige til at fortælle om det - men allerhelst vil skrive sine erindringer. Vi søger også personer, som vil stille sig til rådighed som interviewere og skrivere, så vi får historierne skrevet ned, trlføjer Iæif Meineche. Historiegruppen i Vejen Miniby arbejder tæt sammen med Inkalhistorisk Arkiv som også ligger inde med mange materialer. T TA5T MøDETID Historiegruppen i Vejen Miniby har fast arbejds- og mødetid i Lokalhistorisk Arkiv i Østergade hver tirsdag fra klokken 14 til 16. Alle interesserede, der gerne vil være med i arbejdet som fortæller eller medarbejden kan kontakte Leif Meineche på telefon I WEBSITE Vejen Miniby har en lang række nyttige informationer om foreningens virke liggende på sin hjemmeside på lnternettet. Den har adressen:

4 Trolden fik et knæk Af Hans Jørgen Ehrhardt f fi , hje@jv.d k Foto:Joan Hald VEJEN: Mange timers arbejde med en lille kopi af troldefiguren i springvandet foran kunstmuseet lå efter weekenden i ruiner, efter at hærværksfolk havde været på besøg hos Vejen Mini By på Knudevejen. Hugo Østergaard havde brugt rigtig mange timer på først at forme figuren i ler, hvorefter den blev brændt i keramikovnen og til sidst glaseret. Nu er figuren knækket, og der er også sket andre mindre skader på modellen med springvand og museumsbygning. -Jeg tror athanvil prøveat lime den, men om det lykkes ved jeg ikke. Det er jo altid sjovere at bygge nye huse end reparere på skader, siger en af de frivillige, Arne Mørup. Figuren er i målestok 1:10. - Vi har netop haft"springvandet kørende i to måneder, og det var klar til at komme ud på vores nye, udendørs udstilling til sommer, siger Hilmar Baun Nielsen fra Vejen Mini By. I *u*u*- t${ $ffitrårdffirfq Hærværk mod minibyen VEJEN: Der var i weekenden hærværk mod flere modelbyggerier hos Vejen Mini By på Knudevejen. Det er blandt andet gået ud over en model af kunstmuseet. hie Arne Mørup, til venstre, og Hilmar Baun Nielsen fra Vejen Mini By vurderer muligheder for at reparere den brækkede troldefigur. Vejen Mini By har ikke plads til de færdige huse indendørs, og de står derfor på et udendørs, overdækket område. Hugo Østergaard, der har lavet troldefiguren, håber at kunne lime den sammen.

5 2 wffi#ffiffi Der er fuld gang ijordarbejdet med store entreprenørmaskiner i området bag Billingland. travl hed I

6 LOKÅLI STOR E: Der holdes ikke sommerferie i Veien Miniby" I øjeblikket arbejdes der med at planere areale[ hvor minibyens byggerier skal opstilles" Af Jørgen Schultz T lt ?60,.i os@ iv.d k YEIEN: På trods af sommerferie er der fuld gang i aktivies der i de forskellige grupper både med byggeri, der fremstilles mursten og tegl sanrt fbrskelligttønuner og der er gang i denhistoriske gruppe. I øjeblitfret er der ftrld gang i arbejdet med at få arealerne bae Bilingland, hvor minibyen holder til, giort klar. Vejen Miniby har fået mulighed for at anvende arealet, hvor de forskeliige bygninger, som opføres, kan opstilles. I første omgang arbejdes der atfi opførtenkopi af området Nørregade, Jernbane. gade og Skowej. Planeriqgen af jordarealerne *er med hjætp fra en af minibyens sponsorer. Det er entreprenørfirmaet Rob ert E. Nielsen A/S, der er behjælpe lig rned dels planeringen og dels rydningen af ffæer. - Efter at arealet er planeret skal der lægges stabilgnrs, og det er meningen, at terrænet skal fremstå præcis, som det så ud i virkelighedens bymidte anno 1930, fortæller huis. Tirnmennann fra foreningen Vejen Miniby. Når jordarealerne er giort Har, vil deforskellige bysninger, som erfremstillet kunne opstilles, 0g sa skal det ellers vise sig, om husene kan tåle det danskevejrlig. l0m vejet{ hlll{lby Formålet med foreni nger Vejen Miniby er at bygge kopiaf Vejen over et tids rum fra19oo til omkring Byggeriet i miniatureforr skal ornhandle, hvordan man levede på dette tids punkt, samt at opleve, ht dan Vejen har udviklet si' fra at være stationsby til blive noget iretning af et mindre industriby. T

7 Vejen Miniby holder ikke sommerferie S verru Der sker hele tiden noget i Vejen Miniby. I gjeblikket er man i.gang med at planere arealet bag bygningen, fordi der er givet tilsagn om, at anvende arealet til opstilling af husene. Det sker med hjælp fra en af Minibyens største sponsorer, enfrepren@rfirmaet Robert E. Nielsen A/S. Arealet er blevet ryddet for træer og buske. Senere skal der lægges stabilgrus på, så terrænet kommer til at fremstå, som det var i virkelighedens bymidte anno Når husene efterhånden er færdige, placeres de på arealet - i første omgang drejer det sig om Nørregade, Jernbanegade og Skowej.

8 J V',{E"t ggi<r1r{ s r 2-æ *#,.! Voksenlærling lmlnlbyen fll vurru Minibyen i Vejen har holdt grillfest, hvor den første voksenlærling også fik overrakt sit bevis. Det er JohanAndreassen, der har fået overrakt sin svendebrev af formanden for minibyen, Edvard Berg, der ses bagerst. PRIVATFOTO VEJEN: Minibyen i Vejen, som er i gang med at opbygge en kopi af midtbyen fra begyndelsen af sidste århundrede i miniatureformat, hår fået sin første voksenlærling. Det er Johan Andreassen, der har fået overrakt sin svendebrev af formanden for minibyen, Edvard Berg, der ses bagerst.

9 Miniby fi k penge fra Sydbank VEJEN De to medarbejdere, Henrik FI. Madsen og Inger Th. Ravn, fra Sydbank i Vejen har været på bes@g i Vejen Miniby med en check på kroner til støtte til Vejen Miniby. På billedet ses fra venstre lnger Th. Ravn, Bjarne Terp Larsen, Henrik H. Madsen samt Alf Hyldig. ' VEJEN Vejen Miniby har haft Trælastens medarbejdere på rundvisning i minibyen. Det er Vejens mindste byggeplads, men nok 6n af de mest spændene. Her arbejder man på at opfgre Vejen, som den så ud for år siden. Og der sættes store krav til historie og kvaiitet. Alle bygninger bliver lavet præcis som de var, dog i minifbrmat. Minibyen har egen tegnestue hvor arkitekt og ingenigr arbejder side og side med at tegne de forskellige byggerier. Derefter bliver tegningerne afleveret til murerafdelingen eller tømrer/snedker afdelingen, som så påbegynder arbejdet. Vejen Trælast leverer materialer til byggeriet, men må dog give tabt når det gælder mursten og teglsten, da minibyen bruger så små størrelser, at dc selr,, hal lavet sig et miniteglværk, så de kan lave sten og tegl i rctte st@rrelser. Trælasten havde en check med til støtte af arbejdet som dækker et års forbrug af byggematerialer.

10 Tirsdag den t 8. novernber 2008 Vejen Miniby gør klar til ny milepæl Minibyen udvider sit område - og inviterer til rejsegilde på fredag den 21. november. ffiyurru Vejen Miniby har efterhånden bygget så mange huse, at man ikke kan "huse" deno indendgre, og hvad gør man så? Jo, minibyen har fået lov at benytte et udendørs areal syd for værkstedet rned adgang" Men da dette areal såherrens Snoren klippet for ny rnilepæl I rniniby HfSTORIE: Veftn t"f,nibl6 germpforels+ af Vepru mitfrby, som d t så td if3o, sl+ri. der hdrqt frem lgår vr der rejffqikte. ud, måtte man alliere sig med en entreprenør, og der blev derfor rettet henvendelse til minibyens gode ven og sponsor, Henning Have. Han var straks rede til at hjælpe og sendte en medhjælper med maskine til at rydde buske og planere jorden, så det i dag lignet et område i Vejen by (Nønegade, Skovvej og Jernbanegade), således som det så ud i omkring Det er så meningen at markere disse gader rned skilte og derefter ptracere husene, efterhånden sorn de er fæidige, og i minibyen mener rnan: at dette er en rnilepæl, som skal markeres med et rejsegilde. Det sker på fredag den 21. november, hvor borgmester Egon Fræhr har lovet at komme. Det bliver Henning Have og hustru, Jytte, der skal klippe snoren, mens borgmester Egon Fræhr og "sognerådsformand" Evald Berg vil påse, at alt gar rigtig til. åt -lq111 S5fa1fi1 l't f {: 'uail}..gi;1j1,fi ltjl-li: $linibrr*n i l-rico nå' rdr. ril ny nilep.,l i Hlf rurd. rhu. I drålfiulc roktinryf. nxrt rnrd bolde riøurtrarpt* mlun"r r-rr drr sn *U*+ tr.jil* rf,tlu påd+s nyt*d,*mt '.r lfårt hlad{'d r}dfn for Bil. linnland - Ficrhlrrhn roln Yi ltr runr< hun tllt' nrafl*iff ui Jytlr Hrvr ulm+d+ flrorpn ta tj+in Hkråff nfe. bltrfin4*ild? 59*t Eorryrrtrr Egm Frcfr oq fiet+/ffe lornurg, Edruro gctr+ d tll r:'-.htr ri'rrt.' lufl r-t hlar. llrn hr'.d rlcd rr $ tlnr rl.tg. llt'r.rf rl virh*f uc! d rilnnkrr(. hrr tl ril fltm+ lir:dr. r..t :';lrrl, Frrrrl pthåhtm luu h't ;rrlerrlri til rnilibqrn -r.'lir<lrrp-'lttr rrtl rtrrn g.uth' \iirphil. Jaq$r$ lirlv*rrl [...rp, l,,rnqrxl,:d 'rnr61,- r,lrlrh'n:rrnd- i \iptr Sliråy. Ilirrib'fta lbrr litr'l t<*.'rl hn'lp qil klarg,y:ruf 1 ii rr..'+ l*t. Ilinifun'nt gadr. vrn {if ri1{rrrrr, lhunia* llarr,, har rlis,t rnrluritl vfi,tllnrl:* iirslt trl ljxlixlrtrj ld,rgnn-trr F,$rtfi t ra-hs L'ir {rgst t:l *lrr&', dr rnnn'n blr.v klpg.l til. l}<rrfsr*.*r." rru urll+hlr iurrftru,lrlv' lw rlrtl r'lrige inrtt-:rl:r, trnr rl.'r' frivillip" rtrh rl nu'dar beidce i rninihrn udrnrr. StEtll lrirhl lrlctlbr'i{dr Fl l+r$,.lct* vr:gr-1' 6r +hrtk frt lllhl km'ru.r b1 nrinitrf-n< ar. b+ å." T HITEI {orrrrqnn L'e1{fl H*,rbry t+ et rlllol-'al h,rnrcp ldr('!{..*r'g l*.fcttri( i+ffl den tl.rt crr*rrn1 l?3d F+t +rlå"r txrrctlf fril trgrå1..]rt 'rtd Srn'.q" f*srrtllidlr -rt1 Jtrrtmqddr JydskeVestkyste n 22. november

11 Tirsdag den 2. december 2008,KS 13 &.8åH Ny milepæl for de frivillige i minibyen Vejen Minibys genopfgrelse af Vejens midtby, som det så ud i tr 930, skrider hastigt frem. VEJEN Minibyen i Vejen har nået en ny milepæi. I strålende solskinsvejr, men med kolde vintertemperaturet var der en slags rejsegilde på det nye areal, som er blevet klargjort uden for Billingland. "Efterhånden som vi får vores huse klar, mangler vi plads. Nu har vi fået byggemodnet dette nye areal, hvor vi kan få opstillet de huse, som er klar. Men hvad skal vi så den dag, hvor vi vokser ud af rammerne her. Vi vil gerne finde et sted, hvor publikum har let adgang til minibyen -eksempelvis ved den gamle Vejen-hal", fastslog Edvard Berg, formand og "sognerådsformand" i Vejen Miniby. Minibyen har fået god hjælp til klargøringen af arealet, Minibyens gode ven og sponsor, Henning Have, har stillet materiel og arbejdskraft til rådighed. Borgmester Egon Fræhr var også til stede, da snoren blev klippet til. Borgmesteren udtrykte anerkendelse for den store indsats, som den frivillige stab af medarbejdere i minibyen udgver. Og så medbragte han 1000 kroner. Jytte Have klippede snoren Fræhr så til. til Vejen Minibys nye, byggemodnede areal. Borgmester'Egon Kort efter at snoren tit det nye wdendqrs areal var klippet kunne den fprste bygning - et dobbelthus fra Jernbanegacle - sættes på plads. Herær det en række af de frivillige med Helge Schelde ifront.

I minibyen er kun engagementet stort

I minibyen er kun engagementet stort I minibyen er kun engagementet stort småtand: Ær skal være nøjagttgt, når Vejen Miniby bygger. Derfor tager det længere tid at bygge en kopi end at bygge originalen. Det gør ikke noget, for tiden bliver

Læs mere

Vejen Miniby er et besøg værd

Vejen Miniby er et besøg værd J/ &s 2no? w & Miniby fylder år VEJEN: Når Vejen Miniby på torsdag afvikler sin årlige generalf orsamling, fylder foreningen samtidig fem år. Efter en lang og sej start er der nu rigtig gang i byggeriet,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Kend din by 2. Nyborg Fæstning

Kend din by 2. Nyborg Fæstning Kend din by 2 Nyborg Fæstning Nyborg og Omegns Museer Skoletjenesten Slot og Fæstning På denne tur i Nyborg skal I ud i naturen. I skal opleve hvor pænt og fredeligt der kan være så tæt på byen, og samtidig

Læs mere

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 Tilstede: Faglærer og Kristine Lodberg Madsen Kristine: Hvad er din baggrund, uddannelse og hvad

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde

Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde MOGENS BILLE Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde Pædagogisk Center Ballerup Kommune 2014 1 2 Skolen i 1914 fortalt af Edith fra Schwenckestræde. Edith fra Schwenckestræde 6 boede i et lille

Læs mere

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse.

Nyt fra børnehaveklassen, l. & 2. klasse. Til forældre og andre venner. Endnu en periode med en glad og arbejdsom atmosfære er forløbet siden sidste nyhedsbrev. Og nu er det næsten blevet sommer! Eleverne nyder de udendørs aktiviteter, og humøret

Læs mere

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Juni 2015 Sommerhilsen Så er forårets generalforsamling og den ekstraordinære generalforsamling overstået. Jeg vil gerne

Læs mere

I LÆRE PÅ VÆRFTET. Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse

I LÆRE PÅ VÆRFTET. Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse I LÆRE PÅ VÆRFTET Et lærestyret undervisningsforløb på Helsingør Værftsmuseum for elever i 1. til 4. klasse Helsingør Kommunes Museer 2013 Introduktion Velkommen til Helsingør Værftsmuseum. Museet handler

Læs mere

Orddeling Der er valgt en mekanisk orddeling, der følger de stavelsesdelingsregler, som børnene også skal bruge, når de på skrift skal dele ord.

Orddeling Der er valgt en mekanisk orddeling, der følger de stavelsesdelingsregler, som børnene også skal bruge, når de på skrift skal dele ord. 1 Gale Streger Forfatter: Helle S. Larsen Illustration: Lars Hornemann Forfatteren og Furesø Museer, 2013 Trykkeri: XL Print Aps ISBN: 87-91140-24-2 Orddeling Der er valgt en mekanisk orddeling, der følger

Læs mere

Smeden hed Peter Hansen

Smeden hed Peter Hansen Smedjen i Himmelev I Himmelev Sogns Historie fortælles, at smeden var en vigtig håndværker i landsbyen. Han skulle fremstille hestesko og plovskær. I 1787 hed smeden i Himmelev by Andreas Kamp. Sognet

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Søbæk græsmølle, Mørdrup Mellemvang fra år ca. 1550

Søbæk græsmølle, Mørdrup Mellemvang fra år ca. 1550 Søbæk græsmølle, Mørdrup Mellemvang fra år ca. 1550 Af Arkitekt MAA Jan Arnt, juni 2005 Fund af gamle lejesten og akselsten er måske rester fra den gamle Sobechis Mølle og nye undersøgelser af de topografiske

Læs mere

Sønderjyland/Sydslesvig

Sønderjyland/Sydslesvig Sønderjyland/Sydslesvig 2. årg. nr. 2 1 5. maj 201 3 GE ERALFORSAMLI G SØ DERJYSK HUSFLID DE 18. APRIL 2013, REFERAT FRA GE ERALFORSAMLI GE : 1. Dirigent - Margit Sørensen 2. Referent - Gerd Bargum Petersen

Læs mere

Bilag nr. 8: Interview med Lars

Bilag nr. 8: Interview med Lars Bilag nr. 8: Interview med Lars I: Se Lasse du tegnede denne her tegning i går. Kan du huske det? I: Kan du ikke starte med at fortælle os lidt om, hvad der er på den? 5 L: Det det mig og min far på vej

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2012 Nyt fra 0. årgang Juleværksted. Vi kan nu se en ende på vores hemmelige værksteds arbejde. Børnene har nydt at arbejde der nede i fred og ro. Vi har haft nogle gode snakke og vi voksne har nydt deres selskab

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Nyt fra Den Sikre Vej

Nyt fra Den Sikre Vej Nyhedsbrev maj 2005 Nyt fra Den Sikre Vej I dette nyhedsbrev kan jeg tilbyde en frisk opdatering på dagligdagen hos Camino Seguro, efter den nye skolebygning er taget i brug i en artikel skrevet af Anne

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Evaluering af sløjd i 6. klasse

Evaluering af sløjd i 6. klasse Evaluering af sløjd i 6. klasse Elever på fredagssløjdholdet blev stillet nedenstående evaluerings- spørgsmål Hvad har jeg lært af nye teknikker i 6. klasse? Hvilke teknikker er jeg blevet bedre til i

Læs mere

FOLK OMKRING RINGOVNEN

FOLK OMKRING RINGOVNEN FOLK OMKRING RINGOVNEN - ÅR 1900. Fortalt af Merete Bjerngaard Illustreret af Per Jørgensen 2 Folk omkring Ringovnen -år 1900 ISBN 978-87-994302-0-8 3 Kort over Nivå Her kan I se et kort over Nivå. Alle

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 6. Emne: Eventyr HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 Kursusmappe Uge 6 Emne: Eventyr Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 6 Emne: Eventyr side 1 HIPPY HippHopp Uge6_Eventyr.indd 1 06/07/10 11.24 Uge 6 l Eventyr Hipp og Hopp står i læ under træet. Det

Læs mere

Indsigelse mod Vejen Kommunes Vindmølleplan.

Indsigelse mod Vejen Kommunes Vindmølleplan. Indsigelse mod Vejen Kommunes Vindmølleplan. Kære byråd, forvaltning, Udvalg for Teknik & Miljø samt andre interessenter. Dette er min indsigelse mod, den nuværende vindmølleplan der skal åbne op for etablering

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Evalueringsrapport. Fleksible åbningstider i dagplejen

Evalueringsrapport. Fleksible åbningstider i dagplejen Evalueringsrapport Fleksible åbningstider i dagplejen Indholdsfortegnelse Resume... 3 Indledning og baggrund... 3 Metodisk tilgang... 3 Resultater... 3 Kendskab til ordningen om fleksible åbningstider

Læs mere

Rolfsted Brugs starter i Rolighedsgården 1896 2010/1

Rolfsted Brugs starter i Rolighedsgården 1896 2010/1 Rolfsted Brugs starter i Rolighedsgården 1896 2010/1 Siden sidst. Lørdag d. 26/9/09 var Lokalhistorisk Forening på udflugt til Hjelholts Uldspinderi, Langå Vi blev guidet rundt af indehaveren og fik fortalt

Læs mere

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Narsaq i billeder Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Vi tager fra Kastrup tirsdag 3. maj kl. 9.00 mod Narsaq med mellemlanding i Sønder Strømfjord og Narsarsuaq. Kl. 17 lokal tid er vi indkvarteret

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Fiskerhytterne ved Gambøt

Fiskerhytterne ved Gambøt Medlemsblad 2015 Fiskerhytterne ved Gambøt 1 Referat fra generalforsamlingen i Thurø Lokalhistoriske Forening Den 2. februar 2015 på Skipperkroen Der deltog 61 personer ved generalforsamlingen. Formanden

Læs mere

1. Find skulpturen. Danserindebrønden

1. Find skulpturen. Danserindebrønden 1. Find skulpturen Danserindebrønden Mindre børn skal følges og vejledes af en voksen Opgaverne vil føre jer rundt på museet I skal også op på museets 1. sal Den finder du ved at gå op ad trappen i museumsbutikken

Læs mere

Eventyret om det skæve slot

Eventyret om det skæve slot 24 Eventyret om det skæve slot Tema I Børnekulturhus Ama r er et eventyr om, hvordan det lykkedes at bygge landets første børnekulturhus opført fra grunden på baggrund af hårdt arbejde fra en ildsjæl og

Læs mere

Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet.

Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet. Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet. I vinterhalvåret når frosten sætter ind, så er det meget eftertragtet

Læs mere

IDEHEFTE VEDRØRENDE TEKSTLIGGØRELSE

IDEHEFTE VEDRØRENDE TEKSTLIGGØRELSE IDEHEFTE VEDRØRENDE TEKSTLIGGØRELSE DEN KONKRETE FREMGANGSMÅDE Tekstliggørelse er med vilje en meget enkel metode, som ikke kræver specielle indkøb eller nye færdigheder. Det er vigtigt, fordi dagligdagen

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

Vejen Minibys. på lokale

Vejen Minibys. på lokale // -3'2tut4 VEJEN MINIBY, ER NU EN REALITET VEJEN: På en velbesøgt generalforsamling blev foreningen Vejen Miniby stiftet med et foreløbigt medlemstal på :0. Målet er at bygge en kopi af Vejen By iskala

Læs mere

En mini e-bog til dig fra Solrød Kommune i samarbejde med Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB

En mini e-bog til dig fra Solrød Kommune i samarbejde med Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB En mini e-bog til dig fra Solrød Kommune i samarbejde med Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB Kan du svare klart på alle 7 spørgsmål

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 2. december 2010

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 2. december 2010 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 2. december 2010 Julemåneden er kommet godt i gang. Der bliver klippet julepynt til den helt store guldmedalje og i SFO en er det store julepakke-show gået i gang.

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Nyt fra Veteranernes Tur til Rosenborg 14. april 2011

Nyt fra Veteranernes Tur til Rosenborg 14. april 2011 Nyt fra Veteranernes Tur til Rosenborg 14. april 2011 Vi var kun 9 Veteraner, der tog af sted fra Udbygade klokken 9:00 i dag, og så var vi hele 4 voksne med på turen. Vi gik ned ad Sjællandsgade for at

Læs mere

Årsberetning 2015 for Egernsund Borgerforening

Årsberetning 2015 for Egernsund Borgerforening Årsberetning 2015 for Egernsund Borgerforening Vi har afholdt 4 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling Faste aktiviteter: Operation Ren By i april Der var god tilslutning, der var nok at tage

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev september 2007

TAK - Nyhedsbrev september 2007 Dette nummer: Indhold af nyhedsbrevet:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Nyt Billedarkiv... 1 Nyt fra bestyrelsen.... 1 Klubtøj... 1 Nye toilet faciliteter... 2 Konkurrencen fra sidste nummer... 2 Klubben

Læs mere

Renovering af Egemose Centrets Jernbane. Projektbeskrivelse

Renovering af Egemose Centrets Jernbane. Projektbeskrivelse Renovering af Egemose Centrets Jernbane Projektbeskrivelse 1 Indholdsfortegnelse Indledning...2 Om Egemose centret... 3 Jernbanens historie... 3 Renovering af banen... 3 Støbning af sveller...4 Jordarbejde,

Læs mere

1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 0 7 Januar 2016

1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 0 7 Januar 2016 GildeNyt 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 1 0 7 Januar 2016 Stafetten Tale er sølv tavshed er guld. Sct. Georgs Gilderne I Danmark Et gammelt dansk ordsprog. 1. Gilde Gildemester

Læs mere

Velkommen I Dagplejen

Velkommen I Dagplejen Velkommen I Dagplejen Dorrith Glibstrup Skovvejen 23 6064 Jordrup Mobil nr. 4016 9267 Åbningstider: Man-tors 6.45-16.30 Fredag 6.45-15.45 Jeg hedder Dorrith Glibstrup og er født i 1962. Jeg har været dagplejer

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm. Nyhedsbrev uge 1-2013 Side 1 Godt nytår! Side 3 Børnehaven Side 2 Side 5 Kalender, kontakt mm. Godt nytår! Nytåret er en oplagt anledning til at kigge tilbage på året der gik, tid til evaluering, hvordan

Læs mere

Quick ringeguide til jobkonsulenter. Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder

Quick ringeguide til jobkonsulenter. Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder Quick ringeguide til jobkonsulenter Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder Generelle råd til samtalen Vær godt forberedt Halvér dit taletempo Tal tydeligt med entusiasme og

Læs mere

side 9 manden flemming Dupont StilladsInformation nr. 59 - november 1999 - et jubilæumsportræt Alder: 53 Start i branchen: 1974 Solrød Stilladser

side 9 manden flemming Dupont StilladsInformation nr. 59 - november 1999 - et jubilæumsportræt Alder: 53 Start i branchen: 1974 Solrød Stilladser StilladsInformation nr. 59 - november 1999 side 9 manden flemming dupont - et jubilæumsportræt Navn: Bopæl: flemming Dupont dragør Alder: 53 Start i branchen: 1974 Firma: Solrød Stilladser Den 30. september

Læs mere

Januar 2006. Medlemsblad for

Januar 2006. Medlemsblad for Januar 2006. Medlemsblad for Allinge-Sandvig Byforenings Bestyrelse. Formand: Anders Koefoed Larsen, Kampeløkken 9, 3770 Allinge, tlf. 56 48 06 17, e-mail: akl@vip.cybercity.dk Næstformand: Richardt Bendtsen,

Læs mere

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham.

LEKTIE. Det store, store træ. Parat til at undervise. Guds kærlighed hjælper os med at komme til at ligne Jesus mere, når vi vokser i ham. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 9 Det store, store træ Ugens tekst og referencer: Matt 13,31-32. Christ s Object Lessons, side 76-79. Huskevers: Voks i Jesu nåde (2 Pet 3,18) Hovedformålet er, at børnene

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Referat for møder afholdt den 1. april og 10. april 2014.

Referat for møder afholdt den 1. april og 10. april 2014. Referat for møder afholdt den 1. april og 10. april 2014. Deltagere den 1.4: Deltagere den 10.4: Robert, Henriette, Thøger, Hans, Per, Lea, Bodil og Marianne Robert, Henriette, Thøger, Hans, Bodil og Marianne

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Nyhedsbrev januar 2016

Nyhedsbrev januar 2016 Nyhedsbrev januar 2016 Kære forældre Godt nytår til jer alle. Så faldt temperaturen og det betyder flyverdragt/overtrækstøj så jeres barn kan holde varmen udenfor. Det betyder også, at der er brug for

Læs mere

Der var mødt 49 medlemmer op til generalforsamlingen inklusive bestyrelsen.

Der var mødt 49 medlemmer op til generalforsamlingen inklusive bestyrelsen. Bramsnæs Lokalhistoriske Forening Co/Biblioteket i Kirke Hyllinge Bygaden 53, 4070 Kirke Hyllinge E-mail: blf.bramsnaes@live.dk Webadresse: www.bramsnaeslokalhistorie.dk Referat Ordinær generalforsamling

Læs mere

Bordtennis. Danske Politimesterskaber i. Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. marts 2012. Nørresundby Idrætscenter Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

Bordtennis. Danske Politimesterskaber i. Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. marts 2012. Nørresundby Idrætscenter Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Arrangør: PI-Aalborg Danske Politimesterskaber i Bordtennis Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. marts 2012 Nørresundby Idrætscenter Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Dansk Politiidrætsforbund Tryksager kræver

Læs mere

Indsamlerevaluering 2012

Indsamlerevaluering 2012 Indsamlerevaluering 2012 Generelt matcher svarene fra 2012 svarene i både 2010 og 2011. Hvis man skal fremhæve noget er det at: - 52 % vælger at gå sammen med en anden på ruten. - Folk er glade for at

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 40. årgang nr. 2 April 2016

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 40. årgang nr. 2 April 2016 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 40. årgang nr. 2 April 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 afholder Grundejerforeningen Beringsminde ordinær generalforsamling

Læs mere

Det er blevet Allehelgens dag.. den dag i året, hvor vi mindes de kære elskede, som ikke er hos os længere!

Det er blevet Allehelgens dag.. den dag i året, hvor vi mindes de kære elskede, som ikke er hos os længere! ALLEHELGEN 2012 HA. Der er dage, hvor jeg slet ikke har lyst til at stå ud af sengen Jeg tænker på hende hele tiden. Der er ikke noget, der er, som det var før. Sådan udtrykte en mand sig. Han havde mistet

Læs mere

Side 3.. ægypten. historien om de ti plager.

Side 3.. ægypten. historien om de ti plager. Side 3 ægypten historien om de ti plager 1 Slaver 4 2 Ild i en busk 6 3 Staven 8 4 Sæt dine slaver fri 10 5 En slange 12 6 Blod 14 7 Frøer 16 8 Myg og fluer 20 9 Sygdom 22 10 Hagl 24 11 Græshopper og mørke

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

NJH s beretning til generalforsamlingen d. 20. april 2010 Fil: kontot/bestyrelse/generalforsamling/beretning.

NJH s beretning til generalforsamlingen d. 20. april 2010 Fil: kontot/bestyrelse/generalforsamling/beretning. NJH s beretning til generalforsamlingen d. 20. april 2010 Fil: kontot/bestyrelse/generalforsamling/beretning. Vi lever i en tid, hvor der bliver lavet statistik og undersøgelser på næsten alt og selvfølgelig

Læs mere

dilemma En Banegård Hvordan vil du handle? Begrund hvorfor?

dilemma En Banegård Hvordan vil du handle? Begrund hvorfor? ? En Banegård Bodil er ny i leve- og bomiljøet. Da hun i sin tid blev introduceret til stillingen som social og sundhedsassistent fik hun at vide, at man her tog meget hensyn til beboernes individuelle

Læs mere

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 Vi begyndte 2011 med at 20 Bydelsmødre-grupper fra hele landet stiftede Bydelsmødrenes Landsorganisation. Siden da er mange nye Bydelsmødre blevet uddannet, mange nye Bydelsmødre-grupper

Læs mere

Beskrivelse og materialeliste for løbsledelsen:

Beskrivelse og materialeliste for løbsledelsen: Beskrivelse og materialeliste for løbsledelsen: Start: Hvert hold får sin egen farve, så vi kan kende holdene fra hinanden. Holdets farve males på kinderne af deltagerne og alles næser males røde med sminke-

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012 Fælles info Uge 42. Der er vinterferie i uge 42, men SFO har som altid åbent når der er skoleferie! Vi åbner 06.30, men LUKKER kl. 16.00. Der er igen som altid- ingen til eller fra melding. Dem der har

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Bamse Polle. i 1. klasse

Bamse Polle. i 1. klasse Bamse Polle i 1. klasse Polle Noller Sigurd Søren Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på læseplan for den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og blev støttet af Det kriminalpræventive

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Den nye skydebane. Vamdrup Jagtforening. Projektmappe

Den nye skydebane. Vamdrup Jagtforening. Projektmappe Vamdrup Jagtforening Den nye skydebane Projektmappe Øverst: Perspektivtegning fra arkitektfirmaet over etape 1 af det planlagte byggeri Nederst: Etape 1 som byggeriet ser ud nu, hvor det er taget i brug.

Læs mere

Sådan går det i. sønderborg. Kommune. beskæftigelsesregion

Sådan går det i. sønderborg. Kommune. beskæftigelsesregion Sådan går det i sønderborg Kommune beskæftigelsesregion syddanmark Kære kommunalpolitiker i Sønderborg Kommune Denne pjece giver et overblik over forskellige aspekter af udviklingen i Sønderborg Kommune.

Læs mere

Nr. 39 - Persillekræmmeren - 2006

Nr. 39 - Persillekræmmeren - 2006 Nr. 39 - Persillekræmmeren - 2006 Peder Sandahl Skov: Erindringer Smedemester Peder Sandahl Skov (1919-2006) har skrevet sine erindringer under titlen "Fra Socialistunge til fhv. smedemester". Det er blevet

Læs mere

Kvalitetsstandard for

Kvalitetsstandard for 2011/2012 Kvalitetsstandard for Hverdagsrehabilitering Vi bruger dine ressourcer aktivt Informationsfolder om Rehabiliteringskoordinatorfunktionen Ishøj Kommune 1 Vi tror på, at det giver livskvalitet

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016.

Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Ryslinge Lokalråds generalforsamling 2016. Lykken vokser på vor egen ager og kan ikke plukkes i fremmede haver, dette skrev Douglas Jerrold. En sætning som jeg synes står meget godt for det arbejde der

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Mozarts symfoni nr. 34

Mozarts symfoni nr. 34 Mozarts symfoni nr. 34 På besøg hos DR SymfoniOrkestret s. 2 Komponisten Mozart Du skal snart ind i Koncerthuset og opleve DR SymfoniOrkestret spille. Du skal høre orkestret spille en symfoni. Ved du,

Læs mere

110 besøgende til regentparret Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen

110 besøgende til regentparret Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen 110 besøgende til regentparret Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Egetoft, Egtved. Torsdag formiddag klokken er lidt over halv 10 og foran Egetoft er der samlet efter hånden 110 mennesker, de har

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Byggeri og renovering af skolen i 2005, byggedagbog.

Byggeri og renovering af skolen i 2005, byggedagbog. Byggeri og renovering af skolen i 2005, byggedagbog. Fotos taget af lærer Kai Pedersen, Gitte Hansen, mfl. Vi er nu godt i gang med den ny etape byggeri og renovering på Stillinge Skole. Her i byggeperioden

Læs mere

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme.

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme. REFERAT Bestyrelsesmøde 26. juni 2014 17:00 Møde indkaldt af Helle Nilsson Schmidt, administrationen Deltagere: Henrik Brønd HB Bent Nielsen BN (afbud) Kjeld Petersen KP Bo Bierbaum BB Jacob Nilsson JN

Læs mere

En Vogterdreng. Af Freja Gry Børsting

En Vogterdreng. Af Freja Gry Børsting En Vogterdreng Af Freja Gry Børsting Furesø Museer 2016 1 En Vogterdreng Forfatter: Freja Gry Børsting Illustration: Allan Christian Hansen Forfatteren og Furesø Museer Trykkeri: XL Print Aps ISBN: 87-91140-27-7

Læs mere

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 SKRÅNINGEN Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 Der deltog 72 medlemmer i generalforsamlingen og 67 i spisningen. Inden generalforsamlingen fortalte Berit

Læs mere

Hermed året udgave af J Uglegylp.

Hermed året udgave af J Uglegylp. HERMED ÅRET UDGAVE AF J UGLEGYLP. 1 Hermed året udgave af J Uglegylp. DEN GODE, DEN ONDE OG DEN GRUSOMME 2 GENBRUGS JUL TEMAUGERNE FOR 3. OG 4. ÅRGANG 2 KOGLEFOLKET I 0. OG 1. ÅRGANG 3 KOGLEFOLKET 3 MERE

Læs mere