Hybrid GSM tyverialarm SSI trådløse zoner + 8 trådførte zoner model - GSM tyverialarm SSI 450 hybrid standard

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hybrid GSM tyverialarm SSI 450 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner. 2014 model - GSM tyverialarm SSI 450 hybrid standard"

Transkript

1 1 Hybrid GSM tyverialarm SSI trådløse zoner + 8 trådførte zoner Dato: model - GSM tyverialarm SSI 450 hybrid standard Version november 2015 Brug vores app's til Android og iphone til betjening af enheden! Hent dem via hjemmeside! SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang Tlf.:

2 2 Tillykke med valget af GSM hybrid tyverialarmen. Vi håber, at du i mange år vil få den fulde glæde af dette udstyr. Svane Electronic har solgt sikringsudstyr, alarmer, adgangskontrolsystemer, samt CCTV siden Vi har solgt over alarmer under navnet SSI, de første af egen produktion og udvikling. Vi mener stadig at have et solidt tag i det danske marked, med mange produkter og en solid servicefunktion, der professionelt tager alle de moderne metoder i brug for at fungere som en servicepartner, der kan og vil betjene alle typer af kunder - også de små. Vi har mange år og med anden generation ved roret, og håber at du bliver tilfreds med dit køb. Vores mange leverandører fra store dele af verden sælger gode produkter, som vi løbende tester for at opnå maksimal funktion og de rette priser. Vi sælger vores produkter i EU, og hovedparten går til kunder i Danmark, men vi ser en stigende tildens til, at firmaer i andre lande i EU gerne vil købe fra Danmark, pga. den gode service og vores evne til at finde de rigtige priser. Ring eller skriv, hvis der er spørgsmål til dit køb eller fremtidige køb. Kig gerne forbi og se og mærk varen, før du træffer din beslutning. Måske er det at se og føle varen, afgørende for om du træffer det bedste valg, og finder et passende produkt til jeres behov og økonomi. Reklamation om leverede varer og indhold, skal senest ske indenfor 8 dage. Mikael Svane

3 3 Ingen strøm på alarmen før SIM kort er isat. Installering af SIM kort Noter venligst: Fjern alle service tjenester fra SIM kortet såsom telefon svarer og andre via udbyder. Før installering af SIM kort, sæt venligst PIN koden til 1234 (nemmere at huske) og som frakoblet. Indsæt SIM kortet i en telefon først, og under sikkerheds indstillinger ændre koden, og til at være frakoblet, opstart af telefonen uden kode skal bruges, kontroller inden isætning i alarmen. Indtast følgende på telefonen med alarmens SIM kort *138*0 og foretage et opkald *139*0 og foretage et opkald, dette forhindrer problemer med service tjenester Hvis det er et brugt SIM kort skal alle gamle oplysninger slettes før ibrugtagning i dette produkt. SSI450 kan kun fungere med 1.8V & 3V SIM kort Gør følgende: Skub SIM lågen frem og løft den op. Sæt SIM kortet ind i låget, vær sikker på det afklippede hjørne af SIM kortet passer til SIM kort holderen. Luk SIM lågen. Skub SIM lågen til låse position så SIM kortet sidder på plads HUSK uden strøm tilsluttet. SIM kort holderen er skrøbelig og tåler ikke vold, så forsigtig med operationen. 1. Først herefter tilsluttes strømmen til alarmen! Ved at isætte SIM kortet med strøm på ødelægges kortet, og nyt skal bestilles hos udbyder! Alarm afbryd spænding og batteribackup. Hvis strømmen til alarmen allerede er sat til; sluk for strømforsyningen, og efter 15 sekunder tryk på og hold den nede indtil alarm slukker helt. Antennen skal monteres inden start af alarmen, ellers kan GSM modul ødelægges!

4 4 Få mest muligt ud af din alarm Det er vores ønske, at du vælger det tilbehør til alarmen, som dækker dit behov og sikrer din bolig bedst muligt. De nedenfor listede komponenter er med til at skabe et sikkert alarmsystem. Husk at benyt de selvklæbende alarm skilte til på klæbning på vinduer og døre, og alarm skiltene i hårdt plast til vægmontering. Så er der større sandsynlighed for at de ubudne gæster springer dit hus over. Følgende udstyr kan installeres på denne alarmcentral: Infrarøde bevægelsessensorer Gasdetektor Magnetkontakter til døre og vinduer Glasbruds sensorer Portkontakter Overfaldstryk til fast montering Fjernbetjeninger Ringeklokke tryk Ekstra trådløst tastatur Sirener indendørs/udendørs, trådløse og trådførte Røgalarmer Signal forstærker til længere afstande. Vi bestræber os hele tiden på at have det bedste udvalg, og vi bliver hele tiden klogere på nye ting og tiltag, der kan gøre tingene endnu bedre, mere effektive og nogle gange også billigere. Hvilket tilbehør dit alarmsystem skal opbygges af, afhænger af din bolig, men vi vil påpege vigtigheden i at montere røgalarmer i boligen, da dette meget ofte medvirker til at redde liv. En røgalarm kombineret med et alarmsystem har desuden den fordel, at skulle røgalarmen blive udløst, mens du ikke er hjemme, så får du besked fra alarmen. En opringning fra alarmen gør måske, at lidt røg kan slukkes inden ilden breder sig. Brug alarmen hele tiden, også ved små besøg hos naboen er det vigtigt at den er tilkoblet. Hvis der skulle være noget, som ikke gør som forventet, så ring og spørg, det er bedre at spørge en gang for meget end en gang for lidt. Service er mange ting, og vi må anbefale, at teste signalet til det trådløse udstyr jævnligt, så vi er sikre på en optimal drift og sikkerhed. Batterilevetiden for batterierne i de trådløse enheder er ca. 2-3 år, afhængig af anlæggets brug. Vi er leveringsdygtige indenfor alarmer, kameraovervågning, adgangskontrol og tilbehør såsom strømforsyninger, el-låse, timere. Relæer, GSM enheder mm. Næsten alle former for funktioner kan kombineres med vores udstyr. Så hvis der skulle være et ønske, så ring og spørg om vi har enheden til netop dit behov. Spørgsmål og henvendelser - hvis I mangler noget, så ring eller skriv en mail. SSI Serviceafdeling * Telefon: * Mail: Vores webshop er åben 24/7. Her finder du oplysninger om de enkelte produkter, du kan bestille det du står og mangler, downloade seneste vejledning, eller se en af vores nyttige instruktionsvideoer. Endnu en gang tillykke med valget af det nye GSM alarmsystem.

5 5 SSI 450 GSM er tidligere solgt som pakkeløsning sammensat med nedenstående komponenter, der er færdigprogrammeret og klar til brug: SSI 450 GSM ny 2014 model 1 stk. Tyverialarm med 32 trådløse + 8 trådførte. Programmeringshjælp via danske talebeskeder. 1 stk. Strømforsyning 15V 2A til stikkontakt. 1 stk. Magnetkontakt til vindue eller dør. 2 stk. PIR infrarøde sensorer, dyretolerante detektor >25kg Røde pelsdyr kan aktivere alarm. 3 stk. Fjernbetjeninger 1 stk. Antenne for GSM (3db) 4 stk. Plastskilte til klæbning på vinduer (klæbning indvendig forlænger holdbarheden). 1 stk. Vejledning på Dansk + De fornødne batterier til alle enheder + Telefonledning, 8 stk. 10K Ω zone modstande, 2 stk. væg/loft-beslag til PIR sensorer. Ikke inkluderet tilbehør: SIM kort uden kode Bestil SIM kort med fast abonnement, eventuelt med betaling efter forbrug. Indprogrammering af trådløst tilbehør Ved levering er alle komponenter i alarm pakken indprogrammeret. Eventuelt bestilt ekstra tilbehør er ikke indprogrammeret, medmindre I ved købet af alarmen også bestiller programmeringshjælp, hvor vi programmerer det hele, så alarmen og alle dele er klar til montering ved modtagelse. Indprogrammering af ekstra trådløst tilbehør (Gør Det Selv) Det må anbefales, at al indprogrammering forgår via den 9 cifret kode på hver enhed, så det undgås at eventuel nabo alarm vil aktivere ens egen eller omvendt. Hver alarm komponent sender konstant signal til kontrolpanelet for at tilkendegive, at den er i live/tilstede. Fejl opstår derfor nemt, hvis ikke indprogrammerings proceduren følges, og enheden ikke bliver korrekt indprogrammet, så den kan kommunikere med alarmen. Vejledning Læs vejledningen grundigt inden ibrugtagning, og hvis der skulle forekommer fejl i den, vil vi sætte pris på at modtage besked om fejlen, så vi kan ændre den. Gode råd Vi håber at jeres installation går nemt og ubesværet, husk på at pakkens materialer er allerede programmeret, og fungerer når alt er tilkoblet og batterierne er isat. Test pakkens indhold inden anden programmering foretages af eventuelle ekstra komponenter. Husk at teste alarmens funktioner jævnligt, så maksimal drift og tryghed opnås. Tilbehør Fordelen ved en alarm fra Svane Electronic er at tilbehør kan købes og tilføjes til alarmen løbende. Ved bestilling af ekstra udstyr skal du oplyse, hvilken frekvens (433 el. 868MHz) Jeres alarm benytter. Vi anbefaler at anvende røgalarmer og sirener i hjemmet, samt at have en bevægelsessensor i hvert rum for optimal sikring af hjemmet. Vi hjælper og rådgiver gerne om hvilket alarm udstyr, der bedst dækker dit behov. Så ring og spørg eller skrive en mail til // Så vidt som muligt, svarer vi dagligt på alle typer spørgsmål.

6 6 Opbygning af alarmen: LCD display viser via symboler forskellige funktioner ved normal drift, 12 tasters tastatur + 4 funktions taster. Zoner: 32 trådløse zoner, 8 trådførte zoner og 8 fjernbetjeninger er maksimum antal på denne model. Zone type opsætning: Når huset forlades er hver zone forud programmeret, men bruger kan let ændre dette via tastaturet. Trådløse zoner indlæring: Alle vores tilbehørs produkter i 868MHz kan indlæres automatisk, eller via tastatur, enhver zone eller fjernbetjening kan indlæres/slettes hver for sig eller ved enkelt kommando. Zone valg: Fuld zone tilkobling, huset forlades helt. Hjemme tilkobling (delvis tilkobling om dagen eller natten primært skalsikring (døre & vinduer). Talebesked og SMS besked: SMS beskeder med tekst på Dansk. Telefon opkald med besked ved alarm samt funktioner. Dansk tale syntese med hjælpe beskeder ved programmering. Telefon numre: 4 stk. til privat opkald, fastnet eller mobil telefon numre. 2 stk. til kontrolcentral med standard: (Ademco format / Contact ID). Hændelser: 120 stk. gemmes, og kan kontrolleres nemt af brugeren selv. Til / Fra koblings hukommelse: Ved strømafbrydelse husker alarmen status på TIL/FRA kobling. Alarm type genkendelse: Ved tilkobling viser alarm nr. og alarm type samt symbol. Ved alarm opkald til kontrolcentral, vil de modtage hændelses adresser og information såsom zone, alarm type mv. Trådløse enheders kontrol: Sensor med sabotage alarm, lavt batteri alarm og status, kontrolleres konstant. Sirene funktion: Bruger kan sætte denne til at lyde, eller som lydløs ved alarm, ud fra hvilken zone type der er valgt. Sabotage: Ved ledningsbrud på trådførte sensorer, vil alarmen gå i alarm, ved brud på telefonlinjen vil der også være en alarm, der aktiverer sirene. Fjernkontrol: Via normal telefonlinje, eller via GSM med SMS beskeder eller vore app for Android og iphone. Ved telefon opkald til alarm, kan man gøre følgende: Tilkobling / Frakobling / Hjemme tilkobling / Aktivere sirene.

7 7 Test kald: Bruger kan sætte en tid for et testkald til kontrolcentral, for at sikre sig at der er forbindelse hele tiden. Opsætning for automatisk Til/Fra kobling af alarm med faste tider: Bruger kan programmere 4 forskellige tider for automatisk Til/Frakobling af alarmen. Kodeord opsætning: System kodeord er for opsætning af alarmen, og 16 bruger kodeord er til daglig drift for Til/Fra kobling, eller via distance opkald til alarmen. Alle kodeord kan ændres efter behov. Signalforstærker: Forstærker enhed for længere afstande eller meget beton eller stål i huset. Batteri kontrol: Batterierne i enhederne kontrolleres hele tiden, og alarmen giver besked, før de skal skiftes. Procedure for almindelig drift: Fjernbetjening kan til/frakoble alarmen indefra/udefra ved blot at trykke på de respektive knapper. Så fjernbetjeningen bruges kun til almindelige fra/til koblinger uden indgangstone eller alarm. Under eventuelt indgangstid skal bruger anvende koden der bruges ved frakobling via tastaturet. Ved alarm under indgang, eller andre alarm funktioner skal bruger bruge koden der tastes for at stoppe alarmen. Disse ændringer er for at sikre et højere sikkerheds niveau for brugen af alarmen. Alarmen kan også TIL/FRA koble via en ekstern kontakt (adgangs kontrol system med kode og brik) Alarm informationer: Alle alarm informationer kan programmeres til følgende opsætning: 0 = Sender ingen alarm informationer 1 = Sender kun SMS 2 = Kun opringning til brugere 3 = SMS og opkald til brugeren 4 = Kun kontrolcentral 5 = Kontrolcentral og SMS 6 = Kontrolcentral og opkald til brugeren 7 = Kontrolcentral, SMS og opkald til brugeren Dør klokke funktion: Dørklokke har 4 funktioner der kan vælges frit. 1 = Ding Dong 2 = Velkommen 3 = Afspiller tale besked 4 = Dee-Dee ~ Telefon funktion: Alarmen kan ringe op til indtastet telefon nummer og tale håndfrit med den opkaldte men i begrænset tid. Hændelser: Alarmen gemmer 120 hændelser!

8 8 Betjenings tastatur

9 9 Betjening af tastatur og deres funktioner. Tast Funktion under hver enkelt tast! 1. : Tast i 3 sekunder for at aktivere brand alarm 2. : Tast i 3 sekunder for anden hjælp 3. : Tast i 3 sekunder for overfald 4. : Tast i 3 sekunder herefter brugerkode for at til eller frakoble dørklokke 5. : Tast i 3 sekunder herefter brugerkode for at til eller frakoble PGM udgang 6.: Tast i 3 sekunder for at sætte alarm i hvile tilstand og omvendt 7. : Tast i 3 sekunder herefter brugerkode for at til eller frakoble kontakt funktion 8. : Tast i 3 sekunder herefter brugerkode for at forbi koble eller tilkoble zoner, gemmer ikke denne funktion mere end en tilkobling, næste tilkobling er fuld tilkobling. 9. : Tast i 3 sekunder herefter brugerkode for normal test, sirene og gå test 0. : Tast i 3 sekunder for telefon opkald gennem GSM, længste opkald er 240 sek. opkald vil blive afbrudt ved alarm, start med indtastning af telefon nummer for opkald ( )? *. : Tast i 3 sekunder for at tilgå tekniker kode ( fabrikskode).: Fjern strømforsyning og tast ned i 3 sekunder, indtast brugerkode (1234) alarm slukker helt Hvile tilstand, slukker alle LED, display og lyde slukker, ved alarm eller betjening vender alt tilbage til normal drift. Frakoblet zone: Frakoblet zone(r) er en zone der er frakoblet funktion. Frakoblet zone vil ved tilkobling/hjemmetilkobling igen blive aktiv. Kommunikations test: At teste om kommunikation til CMS (kontrolcentral) fungerer normal. Sirene test: At teste om sirene virker normalt. Gang test: At teste om detektorer virker som de skal imellem detektor og alarm. Symboler fra frontplade! 230V Fuld tilkobling Hjemmetilkobling Frakoblet Status Hændelser

10 10 GSM / SMS telefon drift Kontrol af alarm funktioner ved GSM alarm via telefon ved alarm: Ved alarm vil alarmen sende SMS besked og herefter ringe op og afspille alarm besked, og følgende vil kunne aktiveres: Tryk [1] : Stop alarmen. Tryk [2] : Kontroller alarm zone nummer. Tryk [3] : Tilkoble alarmen (fuld tilkobling). Tryk [4] : Frakoble alarmen. Stop sirenen. Tryk [5] : Hjemme tilkobling Tryk [6] : Start sirenen. Tryk [7] : Lytte med på stedet. Tryk [8] : Kontrol af programmerbar udgang PGM vælg 1 tilkoble / 0 for frakoble Tryk [9] : Tal tilbage til alarm / Lytte med. Tryk [0] : Læg på stop forbindelsen. ******************************************************************************************************************* Fjernbetjening af alarm via telefon opkald udefra: Brugeren kan ringe til alarmen, og få følgende muligheder efter at have indtastet sin bruger kode, følg talebeskeden. Tryk [1] : System tilkobles (fuld tilkobling). Tryk [2] : System frakobles. Tryk [3] : Hjemme tilkobling. Tryk [4] : Forespørge system status. Tryk [5] : Tilbehør kontakt kontrol Tryk [8] : Kontrol af programmerbar udgang PGM vælg 1 tilkoble / 0 for frakoble Tryk [9] : Tal tilbage til alarm/ Lytte med. Tryk [0] : Læg på stop forbindelsen. Telefonen ringer de antal gange som er programmeret ind i centralen maksimum 6 gange i Danmark. ******************************************************************************************************************* Alarm telefon drift uden GSM Kontrol af alarm funktioner ved alarm via telefon ved alarm: Ved alarm vil alarmen ringe op og afspille alarm besked, kode indtastes og følgende vil kunne aktiveres: Tryk [1] : Tilkoble alarmen (fuld tilkobling). Tryk [2] : Frakoble alarmen. Stop sirenen. Tryk [3] : Hjemme tilkobling Tryk [4] : Status Tryk [5] : Kontrol af kontakt system (ikke brugt i Danmark) Tryk [0] : Læg på stop forbindelsen.

11 11 Tilslutninger for trådførte zoner, PGM udgang, telefon linje, strømforsyning, volumen og antenne 15V ind Højttaler niveau 12V udtag PGM udgang Zone indgange Memory kort Ekstra TLF. Telefon linje Antenne Trådførte zoner Ved mindre antal trådførte sensorer kan udgang med (12V 100mA) bruges. Trådførte zoner kræver normalt en ekstern strømforsyning på 12VDC minimum 1A. Vare nummer kan anvendes hvis der ønskes strømforsyning med batteri backup. Zonerne skal have en 10K Ω endemodstand monteret i hver zone. Alle trådførte zoner er frakoblet fra fabrik, så de zoner der ønskes i drift skal programmeres til en funktion. Alle zoner i drift vises i displayet ved aktivering. Alarmens indbyggede talebeskeder kan justeres i volumen, via potentiometer på bagsiden. Strømforsyning af trådførte med backup batteri: strømforsyning 12VDC 4A for backup! batteri 12V 7.2A Strømforsyning af trådførte uden backup batteri: strømforsyning til stikkontakt 12V 1A strømforsyning til stikkontakt 12V 2A Eller flere andre typer der passer til jeres behov! Ekstra tilbehør findes på hjemmeside eller ring på alle hverdage!

12 12 Trådførte zoners montering: 10K Ώ 0V for udgang 12V for valgfri udgang 100mA 0V for trådførte zoner 12V for trådførte zoner 100mA PGM udgang kan programmeres til en af følgende funktioner: 1. Følger alarm udgang 2. Følger TIL kobling 3. Følger AC strøm fejl udgang 4. Følger kommunikation fejl udgang 5. Følger kodeord udgang eller telefon opkald / SMS

13 13 GSM kommando opsætning for SMS beskeder sendt SMS beskeder for alarm kontrol funktioner: Frakobling af alarm (fuld frakobling) Skriv kun som vist her i kommando! p:1234fra Hjemme tilkobling af alarm (delvis tilkobling) p:1234hjem Tilkobling af alarm (fuld tilkobling) p:1234til Stop alarm hyler p:1234stop Status på alarm (er alarmen TIL/HJEMME/FRA) p:1234status Tilkoble PGM udgang på alarm via SMS p:1234pgm aktivere Frakoble PGM udgang på alarm via SMS p:1234pgm deaktiv Aktivere kontakt 1-8 p:1234kontakt aktivere 1 (1-8) Deaktivere kontakt 1-8 p:1234kontakt deaktiv 1 (1-8) Koden 1234 følger kunde koden, så når denne ændres skal disse følge koden! App's! Til Android og iphone! Brug vores app til din telefon for nemmere betjening, og giv besked til dine brugere, findes til Android og iphone telefoner. Tilkoble alarm system Frakoble alarm system Bruger kode: Brugerkode eks Bruger kode: Hjemme tilkobling Eller via fjernbetjening: Overfald Fuldt tilkoblet Frakobling Hjemme tilkobling

14 14 Fabriks koder for SSI 450 tyverialarm Installatør/Tekniker kode: Bruger kode: 1234 Alarmen har totalt 16 bruger koder, hvor kun nummer 1 er fabriks kodet til 1234, øvrige koder er alle tomme og kan programmeres efter ønske. Tekniker kode er standard 6 cifret: Bruger koder er standard 4 cifret: Alle kommandoer afsluttes med et Alarmen har 32 trådløse zoner og 8 trådførte zoner, samt mulighed for 8 fjernbetjeninger tilslutning. Betjening/Display og TIL / FRA kobling af alarmen Tilkoble alarm system Frakoble alarm system Bruger kode: Hjemme tilkobling Læs hændelser Ikon Symbol forklaring Ikon Symbol forklaring GSM signal styrke GSM i drift Telefon linje Blinker ved linje brud Hjemme tilkobling Detektor - lavt batteri Alarm FRAkoblet Alarm panel - lavt batteri Alarm TILkoblet Alarm Overførsel til CMS Talebesked tilkoblet

15 15 Blinker når telefon linje er afbrudt, lyser konstant ved normal linje. Blinker når GSM signal ikke er tilstede, lyser konstant ved normalt GSM signal. Blinker ved manglende kommunikation med CMS, lyser konstant med forbindelse til CMS. Blinker ved frakoblet tilstand, lyser konstant ved normal drift. Zone visninger med zone hændelser som eksempel: Zone 5 alarm Zone 5 detektor tabt Zone 5 med fejl Zone 5 lavt batteri Zone 5 frakoblet Alarm zone vil stadig blive vist i display ved første frakobling Ved alarm, returneres til normal drift, kun ved at bruger frakobler alarmen 2 gange. Fjernbetjeninger 868MHz Maksimum 8 stk. kan ind programmeres i alarmen. Fuldt tilkoblet (alt er tilkoblet) Frakobling (alle zoner frakoblet undtagen 24 timer zoner) Hjemme tilkobling (tilkobling af skal på huset) Overfald/hjælp (aktiver overfald øjeblikkeligt og starter sirene og sender alarm) Alarm tilkobling kan foregå på følgende måder: Fjernbetjeninger Tastatur kode med personlig kode Via opkald på telefon Via SMS kommandoer Eksterm udstyr som proximity læser eller tastatur via trådført zone Zone kontrol: Under opstart vil trådførte detektorer ikke kunne aktivere det første minut. Kodeord restart: Indtast for at tilgå system opsætning menu indenfor et minut under alarm opstart.

16 16 Fjernbetjenings funktioner Tilkobling Frakobling Hjemmetilkobling Overfald Koder der kan TIL / FRA koble forskellige måder: TIL/FRA kobling via fjernbetjeninger: 1-8 fjernbetjeninger TIL/FRA kobling via bruger koder: 1-16 koder TIL/FRA kobling via telefon opkald: 1-4 bruger kode TIL/FRA kobling via CMS: 97 TIL/FRA kobling via hjemme tilkobling eller tilkobling på panel: 98 Automatisk TIL/FRA kobling via automatisk tider eller nøgle zone: 99

17 17 Programmering for brugere Opkode 1 Tryk * ned for 3 sek. * Sæt dato og klokken 2. Sæt bruger kodeord 3. Sæt private telefon numre 1. Sæt klokken og dato * Kode Opkode ÅR M D T M S Dette stiller klokken og dato i displayet til klokken 14:59:36, dato Sæt bruger koder * Kode Opkode bruger nr. Kode nr. 2 Bruger koder: 1 16 stk. Kun første kodeord (1234) kan ændre eller tilføje alle de andre brugerkoder 3. Private telefon opkald (indtast også landekode ) * Kode * 1234 Kode Opkode 1. tlf. nr. Telefon nr Opkode 3. tlf. nr. Telefon nr. * Kode Opkode 2. tlf. nr. Telefon nr. * Kode Opkode 4. tlf. nr. Telefon nr.

18 18 Hoved menu - Programmering for tekniker/installatører Hoved menu Tryk * ned for 3 sek. 1. Sæt kodeord 2. Sæt kontrol cental nr. 3. Sæt privat opkald telefon nr. 4. Sæt system muligheder * Sæt trådløse enheder 6. Sæt zoner 7. System vedligehold 8. Sæt GSM 9. Sæt avancerede muligheder Fortsætter de næste sider!

19 * Sæt kodeord 2. Sæt kontrol cental nr. 3. Sæt privat opkald telefon nr. 4. Sæt system muligheder 5. Sæt trådløse enheder 6. Sæt zoner 7. System vedligehold 8. Sæt GSM 9. Sæt avancerede muligheder Sæt kodeord * Sæt administrator/tekniker kodeord 2. Sæt 16 stk. bruger kodeord 1. Opsætning af kodeord for administrator/tekniker: Tryk * ned for 3 sek. * Opkode Tekst Kode 6 cifre 1 Tekniker kode XX Under opstart af alarm er administrator koden det første minut! Ellers ! Tast tilbage! 2. Opsætning af kodeord for brugere nr med kun 4 cifre Tryk * ned for 3 sek. * Opkode Bruger kode nr. Ny kode - 4 cifre 2 Fortsæt med de næste! Sletning af koder: Tryk * ned for 3 sek. * (02-16) + 0

20 * Sæt kodeord 2. Sæt kontrol cental nr. 3. Sæt privat opkald telefon nr. 4. Sæt system muligheder 5. Sæt trådløse enheder 6. Sæt zoner 7. System vedligehold 8. Sæt GSM 9. Sæt avancerede muligheder 2. Kontrol central opsætning bruges kun af tekniker/alarm installatør * Opkode Tekst Funktion 2 Kontrol central opsætning 1 5 Opkode nr. Tekst Telefon numre 1 1. telefon nummer telefon nummer Konto nummer 4 Opkalds forsøg Test interval 0 = ingen eller timer (24 timer) Tast tilbage!

21 * Sæt kodeord 2. Sæt kontrol cental nr. 3. Sæt privat opkald telefon nr. 4. Sæt system muligheder 5. Sæt trådløse enheder 6. Sæt zoner 7. System vedligehold 8. Sæt GSM 9. Sæt avancerede muligheder 3. Private telefon opkalds opsætning kun for brugere Tryk * ned for 3 sek. * Opkode Tekst Funktion 3 Privat opkald opsætning Opkode nr. 1 6 Tekst Telefon numre 1 1. privat telefon nr privat telefon nr privat telefon nr privat telefon nr Opkalds forsøg Test interval 1: Aktiv 2: Frakoblet Tast tilbage!

22 * Sæt kodeord 2. Sæt kontrol cental nr. 3. Sæt privat opkald telefon nr. 4. Sæt system muligheder 5. Sæt trådløse enheder 6. Sæt zoner 7. System vedligehold 8. Sæt GSM 9. Sæt avancerede muligheder Sæt systems muligheder 1. Sæt system klokke (ur) 2. Sæt indgangstid 3. Sæt udgangstid * Sæt sirene aktiveringstid 5. Sæt antal ring (opkald) 6. Sæt detektor tabt kontrol 7. Sæt til/frakoblings tone 8. Sæt til/frakobling rapport 9. Sæt andet Sæt klokken og dato * Kode Opkode ÅR M D T M S Dette stiller klokken og dato i displayet til klokken 14:59:36, dato Indgangstid ( sek.) 010 sek. er standard Opkode Tid Udgangstid ( sek.) 010 sek. er standard Opkode Tid Sirene tid (0-30 min.) 5 minutter er fabriksværdi 3 minutter i DK Opkode Tid 4 03 Antal ring (7 gange) 0-15 antal ved adgang med kode udefra Opkode Antal ring 5 05 Ved 0 bliver telefonen ikke taget.

23 23 Tabt detektor (0-99 timer) 0 timer er fabriksværdi Opkode Tid 6 08 Sæt ikke tiden til mindre end 6 timer Sæt TIL/FRAkobling tone Opkode 7 Tone vælg: 1. Kort høj lyd 2. Ingen lyd (Fabriks indstilling) Sæt TIL/FRAkobling rapport Opkode Rapport vælg: 8 1. Tilkoble 2. Frakoblet (Fabriks indstilling) Tast tilbage! Sæt andre: * Sæt overfalds alarm sirene type 2. Sæt AC FRA kontrol tid 3. Tillade magnet kontakt kontrol 4. Kontrol af trådløs detektor sabotage 5. Sæt tvangs tilkobling 6. Sæt telefon linje frakobling hukommelse 7. Sæt zone alarm tid 8. Sæt lytte med tid 9. Sæt AC FRA kontrol 1. Sæt overfalds sirene lyd Opkode 1 Sirene valg 1. Konstant 2. Puls 0. Lydløs (Fabriks indstilling) 2. Sæt AC kontrol tid Opkode AC - Kontrol tid minutter (30) fabriksværdi Sæt pause før alarmen sender besked om manglende AC 3. Sæt magnet kontakt om der skal vises fejl i display Opkode Rapport vælg: 3 1. Tilkoblet 2. Frakoblet (Fabriks indstilling)

24 4. Sæt kontrol af trådløs detektor sabotage Opkode Rapport vælg: 4 1. Tilkoblet (Fabriks indstilling) 2. Frakoblet 5. Sæt tvangstilkobling via fjernkontrol Opkode Rapport vælg: 5 1. Auto tvangs tilkobling 2. Frakoblet auto tvangs tilkobling ved fjern kontrol 6. Opsætning af telefon linje kontrol Opkode Rapport vælg: Sirene forsinkelse (Fabriks indstilling) 2. Buzzer valg 3. Frakoblet 7. Opsætning af alarm zone gentagelse Sat til kun en gang vil alarm ikke sende Opkode Rapport vælg: 7 1. Ingen begrænsning 2. Kun 1 gang 8. Lytte med tid i sekunder Opkode 8 Rapport vælg: Vælg imellem sekunder for medlytning Fabriksværdi 10 sekunder 9. Sæt AC FRA/TIL valg Opkode 9 Rapport vælg: 1. SMS advarsel 2. Talebesked advarsel 3. Frakoblet

25 * Sæt kodeord 2. Sæt kontrol cental nr. 3. Sæt privat opkald telefon nr. 4. Sæt system muligheder 5. Sæt trådløse enheder 6. Sæt zoner 7. System vedligehold 8. Sæt GSM 9. Sæt avancerede muligheder Tilføje trådløse enheder 1. Sæt fjernbetjening kontrol 2. Sæt detektorer * Sæt tilbehør ekstra kontakter 4. Tilføj trådløs sirene 5. Tilføj dørklokke 1. Indtast fjernbetjening kontrol * Indtast fjernbetjenings kode 3. Slet fjernbetjenings kode Tilføj fjernbetjeninger 1. Programmering af fjernbetjening via aktivering af enheds taster Kode Enhedsnummer Aktiver tast på 1 (1-8 ) - Flere enheder tryk ekstra Fjernbetjening 2. Programmer fjernbetjening via indtastning af unikt nummer Kode Enhedsnummer Indtast nr. 2 (1-8 ) - Flere enheder tryk ekstra 3. Slette fjernbetjeninger Kode Enhedsnummer 3 Tast tilbage! (1-8) Eller alle = 0 9 cifre Funktion +

26 26 Detektor kodning 1. Indtast detektor indkodning * Indtast detektor kode 3. Slet detektor kode 1. Programmering af trådløse enheder via aktivering Kode Enhedsnummer 1 Aktiver sabotage (01-32) - Flere enheder tryk ekstra Aktiver enhed + 2. Programmer trådløse enheder via indtastning af unikt nummer Kode Enhedsnummer Indtast nr. 2 (01-32) - Flere enheder tryk ekstra 3. Slette trådløse enheder Kode Enhedsnummer 3 Tast tilbage! (01-32) Eller alle = 00 9 cifre Funktion + Tilføj trådløs kontakter 230VAC * Indkode trådløs kontakt Slette trådløs kontakt 1. Programmering af trådløse kontakter Kode Tryk kontakt nr. Vælg kontakt nr. på enhed (0) sletter alle 0 Tast tilbage! Tilføj trådløs sirene med strømforsyning 1. Indkode trådløs sirene * Slet trådløs sirene 1. Programmering af trådløse sirener (se nærmere om sirener) Kode Aktiver 1 Tast SAVE og hold nede og tryk slip save + 2 Slette sirene + + Ved sirene med dobbelt kommunikation har sabotage vises zone 41 alarm Tast tilbage!

27 27 Tilføj dør klokke * Indkode dør klokke 2. Slet dør klokke 1. Programmering af dørklokke Kode Aktiver 1 Dør klokke Slet dør klokke + + Tast tilbage!

28 * Sæt kodeord 2. Sæt kontrol cental nr. 3. Sæt privat opkald telefon nr. 4. Sæt system muligheder 5. Sæt trådløse enheder 6. Sæt zoner 7. System vedligehold 8. Sæt GSM 9. Sæt avancerede muligheder Sektor opsætninger 1. Sæt zone muligheder for kontrol 2. Sæt zone sirene type * Sæt trådført zone type 4. Sæt trådført zone respons tidsinterval 5. Sæt relateret zone 1. Zone funktion for nøgle tilkobling eksempel Kode Indtast zone nr. til ændring Zone funktion 1 Tast tilbage! (33 40) 7 Vælg imellem følgende funktioner: 0 Permanent frakoblet - ingen funktion 1 Ind/udgangs zone (med indgangstid) tillader adgang til alarm under indgang og forlade 2 Skal sikring (hjemme tilkobling) 3 Alarm zone (fuld tilkobling) hele alarmen tilkobler 4 Overfalds zone - Aktiv hele døgnet uanset TIL eller FRAkobling 5 24 time zone (sabotage zone) - Aktiv hele døgnet uanset TIL eller FRAkobling 6 Brand alarm zone - Aktiv hele døgnet uanset TIL eller FRAkobling 7 Nøglekontakt zone (tilkobling via kontakt) Kun trådførte zoner kan anvendes! Kun et valg pr. zone. 2. Sirene valg pr. zone Zone 00 er overfalds zone på alarm og fjernbetjening Kode Indtast zone nr. til ændring Sirene valg 2 Vælg imellem 1 Kort puls (00-40) 1? 2 Puls tone 3 Lydløs

29 29 Kode eksempel: Overfaldstryk med sirene: Zone 00 skal programmeres til 1 (Kort puls) Nøglekontakt zone: Kun for trådførte zoner (33-40), til brug for adgangskontrol til/frakobling, ved denne zone type vil alarm funktion være frakoblet helt. Dørklokke funktion: Kun for trådløse zoner (01-32). Virker kun i frakoblet alarm, ellers alarmering.

30 30 Zone funktion EOL, NC eller NO. Opsætning af kablet zone type (standard indstilling EOL) Valgmulighederne er som nedenfor: * zone nr EOL 2. N/C 3. N/O 1> EOL zone typen: Når modstands normal værdi er 10k på zonen, når zonen har åben sløjfe eller kortsluttet udløses alarm 2> N/C zone typen: Zone kortsluttet er normal, åben zone udløser alarm 3> N/O zone typen: Zone åben er normal, kortsluttet zone udløser alarm Sæt trådførte zoners responstid (fabriksværdi er 500 milliondel sekund) Vist zone 40. * zone nr ms ms Vigtigt: Normal detektor respons tid er 500 milliondel sekund, høj hastighed respons detektor ligesom vibrations sensorer er 10 milliondel sekund.

31 31 Relaterede zone opsætning Sæt relateret zone: Zone 1 + zone 2 + relateret tid + niveau Mulighederne er følgende: Adgang kode Opkode Gruppe Zone 2. Zone Sekunder sek. Niveau 0-3 * XX XX XXX X 3 XX XX XXX X 4 XX XX XXX X Eksempel: Set zone 5 og zone 9 som niveau 4 dobbelt aktivering niveau zone, aktiveringstid er 120 sekunder. Vigtigt: kun 4 grupper relateret zoner! 0> Frakoblet zone niveau 1> Udgang dobbelt aktivering niveau: Aktivere zone 1 eller 2 separat vil ikke aktivere alarm. Aktivere zone 1 først, derefter under given tid aktivere zone 2, derefter vil begge zone aktivere alarm. Aktivere zone 2 først, herefter zone 1 vil ikke aktivere alarm. 2> Udgang enkelt aktiverings niveau: Aktiver zone 1, zone 1 aktiver alarm, aktiver zone 2 først, under given tis aktiver zone 1, vil ikke aktivere alarm. Aktivere zone 2, og ikke zone 1 under given tid, herefter vil zone 2 skabe alarm. 3> Dobbelt aktiverings niveau: Aktiver zone 1 eller zone 2 kun aktiver ikke alarm. Under given tid aktivere zone 1 eller 2, vil zone 1 eller 2 aktivere alarm.

32 * Sæt kodeord 2. Sæt kontrol cental nr. 3. Sæt privat opkald telefon nr. 4. Sæt system muligheder 5. Sæt trådløse enheder 6. Sæt zoner 7. System vedligehold 8. Sæt GSM 9. Sæt avancerede muligheder System vedligeholdelse 1. Sæt automatisk TIL & FRA kobling tider 2. Optage talebesked * Afspil optagelse 4. Sæt programmerbar udgang 5. Slet system hændelser 6. Tilbage til fabriksværdi Opsætning af automatisk til/frakobling af alarm Tryk i 3 sek. Kode Opkode Opkode * Tidsskema Nr. 7 1 Tilkoblingstid Frakoblingstid Tilkoblingstid Frakoblingstid Eksempel: Nr. 1 Procedure for kanal 1: * = Auto tilkobling 06:50 Auto frakobling 20:35. For at slette til/frakoblings tider, indtast følgende i en kommando: * tryk herefter på for at returnere til næste menu. Tast de følgende hvis disse også skal slettes Kan med fordel bruges hvor der er en åbningstid på kontor eller butik, og alarmen skal være frakoblet. Alarm tilkobler ikke hvis der er en åben zone.

33 33 Optagelse af 15 sekunders talebesked * Optagning af 15 sekunders talebesked Start optagelse efter Bib lyd Afspiller automatisk efter indtaling Afspille talebesked * Afspille talebeskeden Afspiller talebesked i 15 sek. Tast tilbage! Programmering af udgangs port PGM 1. Følger alarm udgang 2. Følger TIL kobling * Følger AC strøm fejl udgang 4. Følger kommunikation fejl udgang 5. Følger kodeord udgang eller telefon opkald / SMS Vigtigt: Ved opsætning som kodeord kontrol udgang, tast 5 i 3 sekunder og indtast bruger kodeord, herefter vil den programmerede udgang skifte TIL/FRA eller FRA/TIL. SMS og tlf. opkald kan også aktivere udgang. Udgang skifter: TIL: 14.5V FRA: 0V Tast tilbage! Advarsel!!! Denne funktion skal kun bruges med yderste forsigtighed! Slette alle hændelser * Tast tilbage! Denne funktion skal kun bruges med yderste forsigtighed! Tilbage til fabriksværdi * Tast tilbage!

34 * Sæt kodeord 2. Sæt kontrol cental nr. 3. Sæt privat opkald telefon nr. 4. Sæt system muligheder 5. Sæt trådløse enheder 6. Sæt zoner 7. System vedligehold 8. Sæt GSM 9. Sæt avancerede muligheder Opsætning af GSM modul * Talebeskeden vil instruere om denne opsætning. GSM modul programmering 1. Sæt GSM TIL/FRA 2. Sæt GSM i prioritet 1 2 Vælg: 1: GSM TIL 2: GSM FRA Vælg: 1: GSM prioritet 2: PSTN prioritet : 1 : 1 3. GSM signal vises i display 4. GSM taletidskort udløbs advarsel! 3 4 Maksimum niveau er 31 Indtast SIM kort udløbs Normalt niveau er ca.17 dato: Tast tilbage tast, når handling er færdig. Information: Alarm vil sende en SMS for at minde om udløb 10 dage før, så dette kan fornys i tide.

35 35 Avanceret opsætnings muligheder Uden talebesked, program adresse og mulighed ifølge skema! 01 GRPS tilkoblet og frakoblet 59 Sensor OK I drift 5 02 Sæt server IP adresse 60 Sensor tabt 5 03 Sæt server port 61 System lavt batteri 5 04 Sæt bruger ID 62 System AC tabt 5 05 Sæt bruger kodeord 63 System AC OK 5 06 GSM SMS sprog 64 Zone forbi kobling 5 07 Indgangs zone muligheder 65 Telefon linje fejl 5 08 Handshake tone signal styrke 66 Periodisk test rapport 5 09 DTMF udgangs signal styrke 67 Trådløs zone fejl 0 10 Sæt LCD standby lys niveaustyrke 68 Trådløs zone OK 0 11 Alarm hændelser gemme tid 69 System batteri OK 0 50 System zone Kommunikations fejl 0 51 Indgangs zone 7 71 Forbi kobling slettet 0 52 Perimeter zone 7 72 Alarm OK 0 53 Alarm zone 7 73 Frakobling timer zone 7 74 Hjemme tilkobling 0 55 Overfalds zone 7 75 Tilkobling fuld 0 56 Brand zone 7 76 Alarm panel programmering ændret 0 57 Sabotage zone 7 77 System alarm fejl 5 58 Sensor lavt batteri 5 78 Telefon linje OK 4 79 Kommunikation OK 4 Program adresse følger mulighederne i alarm, data til højre er fabriks opsætninger. Sæt alarm data som nedenfor: 0. Send ingen information 1. Send kun SMS 2. Kun telefon linje 3. SMS & telefon linje 4. Kun overførsel til kontrol central 5. Overførsel til kontrol central + SMS 6. Overførsel til kontrol central + telefon linje 7. Overførsel til kontrol central + SMS + telefon linje Eksempel: Du vil sætte indgangs zone til ingen informationer. *

36 * Sæt kodeord 2. Sæt kontrol cental nr. 3. Sæt privat opkald telefon nr. 4. Sæt system muligheder 5. Sæt trådløse enheder 6. Sæt zoner 7. System vedligehold 8. Sæt GSM 9. Sæt avancerede muligheder Dato Indgangs zone lyd opsætninger i frakoblet tilstand 1. Ding dong * Velkommen 3. Optage egen talebesked 4. Didi Eksempel: Indgangszone som optage niveau Tast * Funktion: I frakoblet tilstand, når indgangszonen aktiveres vil en af de fire lyde blive aktiveret. Til/Frakobling af funktion: Tryk på tast 4 i 3 sekunder og indtast brugerkode kan aktivere eller deaktivere den funktion. Når der vælges optage niveau, vil enheden ikke afspille det indtalte ved opkald via alm. telefon opkald... LCD display visning Indtastning af display lysstyrke for standby tilstand (fabriksværdi er 02) Tast * Funktion: cifre er normal standby display uden aktiviteter. Lysstyrke er fra altid 2 Alarm hændelser gemme tid Tast * Funktion: Når telefonlinjen og GSM begge fejler, vil alarmen begivenheden bevares i den forud indstillede tid. Ellers vil de tabes. Efter telefonlinje og GSM er opstartet, vil de overføres til CMS. (standard er 010 minutter). Minimum 3 cifre!

37 37 Trådløs sirene 868MHz - indendørs model med sirene og flash OBS: Ingen enheder (f.eks. PIR eller magnetkontakt) må være i drift under programmering af sirene, da deres test signal kan programmere enheden ind i sirene og derved kan PIR eller magnetkontakt aktivere sirenen direkte uden om alarmen. Sirene er ikke programmeret ind i alarmen, det er alarmen der er programmeret ind i sirene. Derfor kan flere sirener programmeres til at virke med kun en alarm. Ved tilslutning af flere sirener i et system, vil sabotagekontakten kun fungere ved den første sirene. Vejledning ved tilslutning/ibrugtagning Åben låget og tilslut batteri og strømforsyning. Strømforsyning 230VAC Forbind strømforsyning til sirene. Der er ingen polaritet på ledningerne. Vigtige knapper SAVE = Gemme CLEAR = Slette Jumper indstillinger: Sirene lyd niveau Jumper - lav lyd Jumper - høj lyd Ved 868MHz model sidder jumper til batteri backup på undersiden - ud for NO Batteri backup tilkobling Jumper - frakoblet Jumper - tilkoblet 868MHz model Fabriksindstilling: sirene høj lyd og batteri backup frakoblet. Forsyning Sirene niveau Batteri tilkobling Save og Clear knapper Programmering af trådløs sirene Tryk i 3 sek. Kode Opkode Funktion Tilføj sirene Aktiver knap på sirene indtil 2 korte hyl lyder * Hold SAVE nede mens tastes. Slip SAVE når 2 korte hyl fra sirenen lyder. Tryk og forlad menu. Sletning at sirenes forbindelse til alarm Tryk på SAVE & CLEAR samtidigt, hold dem nede indtil: Blå LED lyser i 3 sek. Herefter blinker blå LED langsomt, ca.10 blink Herefter blinker blå LED hurtigt Blå LED skifter til konstant lys eller ingen lys

38 38 Trådløs sirene - udendørs model med sirene og flash VIGTIGT! Programmer sirener før andre trådløse enheder. Rec = Clr1 Crl2 = Programmering = Slette Slette Strømforsyning 230VAC - 18VDC Sletning af programmeringen i sirenen Tryk de to andre kontakter Clr ned herefter er en konstant lyd og derefter en pulserende lyd og igen en konstant lyd, slip kontakterne og sletning er fuldendt. Programmering af trådløs sirene Tryk i 3 Kode Opkode Funktion sek. Tilføj sirene Aktiver på sirene indtil kort bib fra begge enheder Hold REC nede inden tast af // herefter er en konstant lyd og derefter en pulserende lyd og * igen en konstant lyd, slip kontakt og programmering er fuldendt. Ved programmering hold minimum 6 meter imellem enheder, da kort afstand forstyrrer signal. Advarsel! Sirene er ikke programmeret ind i alarmen, det er alarmen der er programmeret ind i sirene, derfor kan mange sirener programmeres til af virke på kun en alarm. Ingen enheder (PIR-Magnetkontakt) må være i drift under programmering af sirene, da deres test signal kan programmere enheden in i sirene og derved kan PIR eller magnetkontakt derved aktivere sirenen direkte uden om alarmen.

39 39 Print magnet kontakt/jumper funktioner Ekstra monteret magnetkontakt funktion: Jumper af = NO kontakt Jumper på = NC kontakt Højre HUSK JUMPER: Højre/Venstre montering af magnetkontakt: R= Højre L= Venstre Venstre Jumper valg af intern ekstern magnet: Jumper af = Intern magnet Jumper på = Ekstern magnet Indgang til ekstern magnetkontakt NO/NC eller anden form for trådført sensor Standard infrarød sensor (PIR) Test mode: Aktiverer PIR hele tiden Normal mode: Aktiveres hver 2.5 minut efter en aktivering. Sender test signal hver 65 minut. Kodning: Tryk sabotage kontakt ned i mere end 3 sek. For kodning med kontakterne 3 OFF + 4 OFF Dipswitch Mode ON OFF 1-Puls OFF ON 2-Puls OFF OFF 3-Puls Dipswitch 3+4 Sabotage kontakt Husk at sætte kontakt tilbage efter kodning Grøn kodning 3 4 Mode ON OFF Test OFF ON Normal OFF OFF Kodning Grå standard

40 40 Ekstra tilbehør for kontrol af alarmen Alarmen er udstyret med mulighed for tilkobling og frakobling med ekstern enhed som f.eks. denne proximity læser med mulighed for at vælge følgende: Kode tastatur som eksempel: eller Kort/brik som eksempel: eller Strømforsyning 12V som eksempel: eller Kombination af kort/brik og tastatur koder brugere der kan anvende kode og kort/brik efter behov Andre læser typer vil kunde anvendes til TIL /FRA kobling af alarmen. Tilslutning via trådført zone som, fuld TIL/FRA kobling af alarm NC Funktion med 10KΩ NO funktion med 10KΩ Hvis zonerne skal i drift skal der altid sættes en 10K Ω modstand i serie imellem zone og GND. Alarmens teknik! Denne alarm har en teknik der betyder at hver enhed hele tiden skifter koder (hoppende koder), hvilket betyder at hver enhed er unik, og har sit eget 9 cifret nummer, derved er programmering nem hvis naboen også har en alarm magen til, da ny programmering blot skal ske med ny enheds kode og derved er indflydelse fra naboen ikke gældende, og de forstyrrer ikke hinanden. Hvis man har købt en eller flere alarmer til privaten og sommerhuset, vil det være muligt at bruge samme fjernbetjeninger til begge installationer, og herved gøre dem nemmere at anvende. Det er nu også muligt at anvende SMS til at kontrollere alarmen for TIL/FRA kobling via tastaturer eller GSM kontrol, hvor blot et telefon kald kan frakoble eller tilkoble alarmen, og samtidigt tænde for varmen i huset, ved blot at sende en SMS. Perfekt til udlån eller blot gæster der kommer regelmæssigt. Vi hjælper gerne med netop jeres kombination til sikring af jeres hus for optimal udnyttelse af sikring og komfort. Der er en løbende udvikling på disse områder, og gode råd i dag er ikke det samme som gode råd i morgen, udviklingen for nye funktioner skifter hele tiden, især inden for GSM kontrol. Ring og spørg!

41 41 PIR - detektor monterings vejledning Monter PIR så den Åben ikke vindue i ikke kigger direkte på sikret område, det varme samme gælder flader. udluftnings kanaler. Den øverste del af dækningen er ikke dyre venlig maks. 25kg, vip PIR op, så kun nederste stråler dækker hunde/katte. Monter ikke PIR udendørs. solskin. Placer PIR så den ikke Trådførte PIR må ikke Monter ikke på en kigger direkte mod føres sammen med ustabil væg der kolde eller stærkstrøm. ryster. Bedste aktivering Monter kun PIR i rum, hvor dyr ikke kan klatre op og aktivere alarm. Installations højde af PIR skal være imellem 1,80 2,40 meter for, at være dyre venlige. PIR sensorer er følsomme for meget varme og træk fra luft kanaler, og man være opmærksom på ovennævnte, så PIR monteres korrekt i hvert rum. Vi har flere typer PIR på lager, så hvis man er i tvivl så ring og spørg Gang direkte imod sensor er ikke særligt følsomt, sæt derfor PIR i hjørnet af rummet, for bedre aktivering. Test altid inden afslutning af installation. Røde pels dyr vil aktivere PIR uanset hvordan der bliver installeret, så de maksimum 25 kilo virker ikke her.

42 42 System data: Zone data: 32 stk. trådløse zoner, 8 stk. trådførte zoner, 8 stk. fjernbetjenings zoner. Zone typer: Tyveri, perimeter, ind/udgang, overfald, røgalarm, gasalarm, nøglefunktion, ringeklokke. Frekvens: 868MHz for tilbehørs bestilling. Signal distance: Ca. 50 meter indendørs og 100 meter (åben område). Strømforsyning: 15VDC 2A. Indbygget batteri backup: 11.1V/1000mA. Statisk forbrug: 50mA/15V Alarmering forbrug: <300mA/15V (uden høj sirene forbrug). 12V udgangs forbrug: <maksimum 100mA til tilbehør Optagelsestid for tale: 15 sekunder. Frekvens: 868MHz +/- 0,5%. Aktiverings pause på trådførte zoner: <500 ms. / 10 ms. Opkalds system: GSM / DTMF. DTMF opkalds variation: < 1.5% Kommunikations protokol: Ademco Format / Contact ID. Fysiske forhold: Drift temperatur: 0 til 45 C. Lager temperatur: -20 til 60 C. Fugtighed: 85% ved 30 C. Størrelse: 230*160*38mm. Vægt: 550g. Farve: Hvid. Forbehold for løbende ændringer i funktion og opsætning! SSI reparations garanti: 2 år imod fabriksfejl. Programmering og eventuel installation efter regning. Ingen stærke rengøringsmidler må bruges på overfladerne, kun let sulfo med hård opvredet mikrofiber klud. Service eftersyn hvert andet år må anbefales! Batteri skift efter behov ca. hvert 1-3 år. Bestillings nr SSI Service telefon indenfor forretningstiden:

23.1.14 GSM hybrid tyverialarm SSI 500 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner. 2014 model - GSM hybrid tyveri alarm SSI 500. Version januar 2014

23.1.14 GSM hybrid tyverialarm SSI 500 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner. 2014 model - GSM hybrid tyveri alarm SSI 500. Version januar 2014 1 23.1.14 GSM hybrid tyverialarm SSI 500 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2014 model - GSM hybrid tyveri alarm SSI 500 Version januar 2014 Brug vores app's til Android og iphone til betjening af enheden!

Læs mere

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 09-9-2013 SSI400 GSM ALARM Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2013 model - GSM alarm SSI400 433/868MHz Version December 2012 Brug vores app til Android og iphone til betjening

Læs mere

Vejledning for SSI400 868MHz GSM Tyverialarm SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner

Vejledning for SSI400 868MHz GSM Tyverialarm SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 24-07-202 SSI400 GSM ALARM Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner Ny model SSI400 GSM i 868MHz SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk 7025300

Læs mere

GSM porttelefon og samtale anlæg. SSI 2600.8002 GSM porttelefon system

GSM porttelefon og samtale anlæg. SSI 2600.8002 GSM porttelefon system SSI 2600.8002 GSM porttelefon system GSM samtale anlæg og 1000 telefon numre med opkald for dør/port åbning Udendørs station med separat indendørs kontrol boks SSIHuset Svane Electronic ApS Arildsvej 27,

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic

SSIHuset Svane Electronic -03- FC-300PLUS Hybrid tyverialarm 3 trådløse zoner + 8 trådførte zoner Ny model FC-300PLUS SSIHuset Svane Electronic ApS Arildsvej 7, Gråmose, DK-744 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk Tillykke

Læs mere

Vejledning for SSI300 Tyverialarm SSI300 ALARM

Vejledning for SSI300 Tyverialarm SSI300 ALARM 0--0 SSI00 ALARM Hybrid tyverialarm trådløse zoner + 8 trådførte zoner Ny model SSI 00 SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 7, Gråmose, DK-7 Engesvang ssi@svane-el.dk 70500 www.svane-el.dk Indhold Velkomst

Læs mere

Manual til PRO DK180

Manual til PRO DK180 Manual til PRO DK180 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen... 11 Indtastning af egen

Læs mere

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system SSI-9001 IP65 GSM fjern kontrol og alarm system Installations vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Vejledning Kontakt Tænd/sluk 1 - Strømforsyning: Forbundet til egen 12V / 1.5A strømforsyning (*)

Læs mere

GSM ALARM BASIC. Brugervejledning dansk. Version 1. Side

GSM ALARM BASIC. Brugervejledning dansk. Version 1. Side GSM ALARM BASIC Brugervejledning dansk Version 1 Side Tekniske data Spænding/strøm Standby strøm Alarm strøm Trådløs frekvens GSM frekvens Back-up Batteri Relæudgang (NO) 9-12V DC / 500mA

Læs mere

Beskrivelse af tryghedsalarmen

Beskrivelse af tryghedsalarmen Denne vejledning fungerer som en hurtig og nem brugervejledning på dansk, oversat af GSM Teknik ApS. Skal man bruge alle detaljer, henvises til den engelske vejledning, der medfølger i kassen. Beskrivelse

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 1 21.11.2010 Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 Ny version December 2010 Med variabel kode længde SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk

Læs mere

GSM / SMS dør/port kontrol enhed

GSM / SMS dør/port kontrol enhed 11-07-2013 GSM / SMS dør/port kontrol enhed 6 stk. Digitale indgange med egen tekst besked via SMS 4 stk. Udgange med aktivering via SMS besked 4 stk. Administrator telefonnumre der modtager SMS alarm

Læs mere

GSM port styring 400 brugere

GSM port styring 400 brugere 1 GSM port styring 400 brugere SMS alarm, temperatur og fjernkontrol system 16 brugere til at modtage alarmbeskeder via SMS Software vejledning SSIHuset Svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442

Læs mere

Svane Electronic Universal timer med 2 relæer og 18 funktioner hver 1

Svane Electronic Universal timer med 2 relæer og 18 funktioner hver 1 Svane Electronic Universal timer med 2 relæer og 18 funktioner hver 1 Digital dobbelt timer print modul 12V 2000.2236 Multi funktions timer med 18 funktioner pr. relæ, anvendelig i mange installationer,

Læs mere

GSM ALARM CAMPING. Brugervejledning dansk. Telefon 52625200 Hverdage kl. 10-16. mail@gsmteknik.dk www.gsmteknik.dk. Version 2. Side.

GSM ALARM CAMPING. Brugervejledning dansk. Telefon 52625200 Hverdage kl. 10-16. mail@gsmteknik.dk www.gsmteknik.dk. Version 2. Side. GSM ALARM CAMPING Telefon 52625200 Hverdage kl. 10-16 mail@gsmteknik.dk www.gsmteknik.dk Brugervejledning dansk Version 2 Side 12 Side Introduktion Denne GSM alarm er beregnet til at lave en simpel og

Læs mere

Programmering af trådløse modtagere (RF)

Programmering af trådløse modtagere (RF) Comfort CSx75 Programmering af trådløse modtagere (RF) Introduktion Centralerne CSx75 kan udvides med trådløse (RF) modtagere på 868 MHz og 433 MHz. Når en RF modtager er installeret på centralen, kan

Læs mere

WT-9001 GSM Fjernkontrol med SMS/GPRS alarm kontrol system Version 3.7 2010

WT-9001 GSM Fjernkontrol med SMS/GPRS alarm kontrol system Version 3.7 2010 14.02.2010 WT-9001 GSM Fjernkontrol med SMS/GPRS alarm kontrol system Version 3.7 2010 SSIHuset Svane Electronic 14.2.2010 1 Version 3.7 Tillykke med valget af vores GSM produkt som er et i en stigende

Læs mere

KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD. Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med blåt lys

KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD. Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med blåt lys KODETASTATUR MED PROXIMITY LÆSER 125KHZ STANDARD 16.11. 2015 Varenr. 2000.1610 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 3x4 trykknapper med blåt lys Varenr. 2000.1615 Valgfri kodelængde 2-6 cifre 2x6 trykknapper med

Læs mere

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm

Manual til: Miracas DK080 GSM Tyverialarm Manual til DK080 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Tag alarmen i brug... 9 Programering af alarmen... 10 Indtastning af egen kode...

Læs mere

Quick Start Guide til ST-3

Quick Start Guide til ST-3 Quick Start Guide til ST-3 Indhold Forord... 3 Modtagelse af alarmen... 4 Udpakning af alarmen... 5 Navigation i alarmens menuer... 6 Koder generelt... 7 Ændring af administrator-kode... 7 Ændring af bruger-kode...

Læs mere

GSM / SMS port kontrol enhed

GSM / SMS port kontrol enhed 26.1.2011 GSM / SMS port kontrol enhed 6 stk. Digitale indgange med egen tekst besked via SMS 4 stk. Udgange med aktivering via SMS besked 4 stk. Administrator telefonnumre der modtager SMS alarm besked

Læs mere

Vare nr. 2000.0600. Svane Electronic ApS. Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang 70 25 30 10 www.svane-el.dk mail: ssi@svane-el.dk

Vare nr. 2000.0600. Svane Electronic ApS. Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang 70 25 30 10 www.svane-el.dk mail: ssi@svane-el.dk 1 Vare nr. 2000.0600 Svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang 70 25 30 10 www.svane-el.dk mail: ssi@svane-el.dk 2 September 2014 Tillykke med valget af vores nyeste GSM hybrid tyverialarm

Læs mere

Side 2 CS 9452 Brugervejledning. Afsnit Navn Side. 1 Ordforklaring (terminologi) 3. 3 Betjeningsknapper og -lamper 6

Side 2 CS 9452 Brugervejledning. Afsnit Navn Side. 1 Ordforklaring (terminologi) 3. 3 Betjeningsknapper og -lamper 6 BRUGERVEJLEDNING Side 2 CS 9452 Brugervejledning INDHOLDSFORTEGNELSE: Afsnit Navn Side 1 Ordforklaring (terminologi) 3 2 Introduktion 5 3 Betjeningsknapper og -lamper 6 4 Fuld tilkobling, Deltilkobling,

Læs mere

GSM port kontrol med samtale anlæg

GSM port kontrol med samtale anlæg 12-04-2011 SSI 2600.8001 GSM porttelefon system Samtaleanlæg og 1000 telefon numre med opkald for åbning Alt i en kontrol enhed til udendørs installation SSIHuset Svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose,

Læs mere

Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5

Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5 Comfort CSx75 Programmering af CS7002 GSM/GPRS modul Version 5 Introduktion CS7002 GSM/GPRS modulet er en fuldt integreret enhed som kan sende alarmer trådløst enten via GSM eller GPRS nettet. Der er desuden

Læs mere

Vejledning for GSM dør/port

Vejledning for GSM dør/port 25-09-11 GSM dør/port telefon Samtaleanlæg og 100 telefon numre med opkald for åbning Alt i en kontrol enhed til udendørs installation Bestillings nummer: 6000.8005 SSIHuset v/svane Electronic Arildsvej

Læs mere

Manual til Elegant DK190

Manual til Elegant DK190 Manual til Elegant DK190 Indhold Forord... 4 Alarmens generelle opbygning... 5 Placering af alarmen... 7 Oversigt over alarmen... 8 Forside... 8 Bagside... 9 Tag alarmen i brug... 10 Programering af alarmen...

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 20 med Piezo tastatur

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 20 med Piezo tastatur 1 22.10.2013 Tastatur med proximity standard læser Model 20 med Piezo tastatur Op til 1000 brugere 3 adgangsformer 5 cifret adgangskode SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang

Læs mere

KomGodtIgang-guide for Infinite Prime

KomGodtIgang-guide for Infinite Prime KomGodtIgang-guide for Infinite Prime 19.05.11 KomGodtIgang-guiden, er tænkt som en hjælp til at spare installationstid for montøren ved 1.gangs-opstart, men følg altid de forskellige manualers anvisninger,

Læs mere

PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet

PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet PROFI BRUGER manual Til daglig betjening af systemet Indhold: 1 Lysdioder og symboler...3 2 Betjening af systemet...5 2.1 Tilkobling...5 2.2 Frakobling...5 2.3 Overfaldsalarm...6 2.4 Alarmstop...6 2.5

Læs mere

GSM / SMS kontrol system

GSM / SMS kontrol system 17.1.2012 GSM / SMS kontrol system 2 stk. Indgange for temperatur med direkte kontrol eller SMS 4 stk. Digitale indgange med egen tekst til SMS besked 4 stk. Udgange kontrolleret TIL/FRA via SMS besked

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL Ver 3.7 INDHOLDSFORTEGNELSE BETJENING... side 3 TIL- OG FRAKOBLING... side 4 TILKOBLING NIVEAU 1... side 5 TIL- OG FRAKOBLING NIVEAU 2... side 6 TIL- OG FRAKOBLING

Læs mere

RS 4600. Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL

RS 4600. Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL RS 4600 Radiobaseret tyverialarm BRUGERMANUAL side 2 RS 4600 Radiobaseret tyverialarm Indholdsfortegnelse Ordliste... 3 1 Indledning... 4 2 Sender/Detektor muligheder... 4 3 Betjeningspanel & display...

Læs mere

Svane Electronic ApS

Svane Electronic ApS 1 Version 15.5.2009 FC-300 Hybrid alarm Svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk 2 Tillykke med valget af vores alarm udstyr. Vi håber at de i mange

Læs mere

Basic alarm brugervejledning v3.30. Basic alarm v.3. Brugervejledning. www.gsmteknik.dk 5.01.2015 Side 1

Basic alarm brugervejledning v3.30. Basic alarm v.3. Brugervejledning. www.gsmteknik.dk 5.01.2015 Side 1 Basic alarm v.3 Brugervejledning www.gsmteknik.dk 5.01.2015 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion side 3 2. Planlægning side 4 3. Om Basic alarmpanel side 5 4. Beskrivelse af alarmpanel side 6 5.

Læs mere

Trådløst Alarm System. Med indbygget GSM modem. Brugsanvisning V1.01

Trådløst Alarm System. Med indbygget GSM modem. Brugsanvisning V1.01 Trådløst Alarm System Med indbygget GSM modem Brugsanvisning 1 Indhold Side 2 - Forord Side 3 - Alarm oversigt Side 4 - Opstart af alarm Side 4 - Programmering af alarmcentral Side 4 - Indtastning af kode

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE Side 1 til den udendørssirene Introduktion Den udendørs sirene bruges som en ekstra sikkerhed, for at naboer kan høre og se, at der er gået en alarm og for at stresse en

Læs mere

Programmering af CS1700-Proxlæser

Programmering af CS1700-Proxlæser Comfort CSx75 Programmering af CS1700-Proxlæser Introduktion CS1700 er en proxlæser og der kan tilsluttes op til 15 læser til CSx75-centralen. Du kan programmere CS1700 til passagekontrol i et eller flere

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system Installationsvejledning. Tekniske data, symbol forklaringer

L P. Komfort / Alarm system Installationsvejledning. Tekniske data, symbol forklaringer Tekniske data, symbol forklaringer Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet

Læs mere

OASIS BRUGER. manual. Til daglig betjening

OASIS BRUGER. manual. Til daglig betjening OASIS BRUGER manual Til daglig betjening Blinker = alarm Konstant lys = fejl Tændt = Område A tilkoblet Tændt = Område B tilkoblet Tændt = Område C tilkoblet Konstant lys = Power OK Blinkende lys = Batteri

Læs mere

GSM ALARM KAMERA. Brugervejledning dansk. www.gsmteknik.dk. Telefon 52625200. mail@gsmteknik.dk. 16 Version 6

GSM ALARM KAMERA. Brugervejledning dansk. www.gsmteknik.dk. Telefon 52625200. mail@gsmteknik.dk. 16 Version 6 GSM ALARM KAMERA www.gsmteknik.dk Telefon 52625200 mail@gsmteknik.dk Brugervejledning dansk 16 Version 6 Tekniske data GSM enhed: Strømforbrug statisk:20 ma Arbejdsspænding: 9 12VDC Arbejdstemperatur:

Læs mere

SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre

SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre 1 SSI 6000.0400 GSM Fjernbetjenings system for porte/garage døre Vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang mail: ssi@svane-el.dk http: svane-el.dk 2 System for

Læs mere

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler Fleksible sikkerhedsløsninger Fra beboelse til erhverv. AlphaVision ML alarmanlæg tilbyder, med

Læs mere

GSM ALARM SMART. Brugervejledning dansk. Kontakt oplysninger for produkt: www.gsmteknik.dk. Telefon 52625200. mail@gsmteknik.dk. 16 Ver.

GSM ALARM SMART. Brugervejledning dansk. Kontakt oplysninger for produkt: www.gsmteknik.dk. Telefon 52625200. mail@gsmteknik.dk. 16 Ver. Kontakt oplysninger for produkt: GSM ALARM SMART www.gsmteknik.dk Telefon 52625200 mail@gsmteknik.dk Brugervejledning dansk 16 Ver. 5 Tekniske data Spænding/strøm DC12V /1A Standby strøm

Læs mere

Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang Mail.

Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang Mail. SSI 2400 Serie Adgangskontrol system Manual AR-321H AR-721H AR-725H SSIHuset v/svane Electronic ApS Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang 70253010 - Mail. ssi@svane-el.dk Generelle Informationer Hold SSI

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system. 9. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas.

L P. Komfort / Alarm system. 9. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas. 9. Tekniske data Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2//4 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet 15 milliampere,

Læs mere

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion

Trådløst tastatur med ringeklokke funktion Trådløst tastatur med ringeklokke funktion 8.12.17 Funktioner 1. En perfekt kombination af dørklokke og dør/port oplåsning, der er behageligt i brug og praktisk; 2. RF data med rullende koder for at give

Læs mere

Guide - Secvest IP FUAA10011

Guide - Secvest IP FUAA10011 Guide - Secvest IP FUAA10011 1 Indhold SECVEST IP - KOMPONENTER... 3 TILSLUTNING AF BATTERI OG STRØMFORSYNING... 4 PLACERING AF NØGLEKOMPONENTER... 5 INDKODNING AF DE TRÅDLØSE KOMPONENTER... 6 MENU 1 INDKODNING

Læs mere

L P. Komfort / Alarm system. 8. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas.

L P. Komfort / Alarm system. 8. Tekniske data. LINDGAARD PEDERSEN A/S Banemarksvej 50 B - 2605 Brøndby Telefon 4344 8811 / 8640 8811 www.lpas. 8. Tekniske data Styreenhed Strømforsyning Strømforbrug Komponent teknik Temperatur område Sirene udgang Udgange Kanal 2/3/4 udgang Indbyggede relæer 12/24 Volt, minus til stel, polaritetsbeskyttet 15

Læs mere

PARAGON SUPER II. Betjeningsvejledning

PARAGON SUPER II. Betjeningsvejledning PARAGON SUPER II Betjeningsvejledning Side 2 Paragon Super II Indholdsfortegnelse Side 1 Indledning...3 2 Faciliteter...4 3 Funktionsbeskrivelse...5 3.1 Operationstilstande...5 3.2 Ind- og udgangstilstande...6

Læs mere

Alarmsystem. INSTALLATIONSVEJLEDNING Kun for kvalificerede teknikere

Alarmsystem. INSTALLATIONSVEJLEDNING Kun for kvalificerede teknikere 10034576 Alarmsystem INSTALLATIONSVEJLEDNING Kun for kvalificerede teknikere ADVARSEL! Producenten fralægger sig ethvert ansvar for og giver ingen garanti i forbindelse med fejl og fejlfunktioner, der

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Magnetisk

Installationsmanual Trådløs Dørsensor Magnetisk Trådløs Dørsensor Magnetisk Indholdsfortegnelse KOM GODT I GANG... 2 UDPAKNING... 2 MONTERING... 3 INSTALLATION AF BATTERIER... 5 EFTER INSTALLATION AF BATTERIER... 5 TEST AF DØRSENSOREN... 6 RESET TIL

Læs mere

CODY UNIVERSAL 2. CODY Universal 2, er afløseren for den gamle CODY 2.

CODY UNIVERSAL 2. CODY Universal 2, er afløseren for den gamle CODY 2. CODY Universal 2, er afløseren for den gamle CODY 2. Den nye model har nogle gode fordele, nu kan man montere 2 enheder direkte på printet. Forskellige tastaturer (standart folie / metal, smal model /

Læs mere

Betjeningsvejledning. Alarm System AS-400

Betjeningsvejledning. Alarm System AS-400 Betjeningsvejledning Alarm System AS-400 Indholdsfortegnelse Egenskaber Funktioner... 03 Installation... 04 Initialisering... 06 System... 06 Indstillinger... 06 føj Fjernbetjening... 07 Fjern Fjernbetjening...

Læs mere

S26 MOTOR Original brugermanual

S26 MOTOR Original brugermanual S26 MOTOR Original brugermanual Indhold 1. Indledning 1 2. Liste over nødvendigt værktøj 1 3. Sikkerhedspåbud 1 4. Motor montering 2 4.1. Instruktion før montering 2 4.2. Samling af skinne 3 4.3. Opsætning

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light

QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light Montering 1. Piccolo Light kan installeres uden brug af kommunikation via GSM, men installeres et SIM-kort i enheden, vil man bl.a. kunne få alarmer som sms og email.

Læs mere

CAN BUS alarm, AK4625 Snapguide med oversigt over ledninger fra sirene og modul

CAN BUS alarm, AK4625 Snapguide med oversigt over ledninger fra sirene og modul CAN BUS alarm, AK4625 Snapguide med oversigt over ledninger fra sirene og modul Denne snapguide er ikke en komplet monterings- eller brugeranvisning, men en oversigt over ledninger og funktioner. AK4625

Læs mere

Easy-808/808A Manual Easy2Access A/S Easy-808 Fingerprint lock

Easy-808/808A Manual Easy2Access A/S Easy-808 Fingerprint lock Easy-808/808A Manual 1 Dansk brugervejledning Indledning: Tak for at du benytter vores Fingeraftrykslås EASY-808. Denne manual indeholder vejledning til installation og brug. Venligst læs denne manual

Læs mere

SSI-9002. Bruger vejledning. SSIHuset v/svane Electronic. GSM Samtaleanlæg og Adgangs kontrol System

SSI-9002. Bruger vejledning. SSIHuset v/svane Electronic. GSM Samtaleanlæg og Adgangs kontrol System 1 SSI-9002 GSM Samtaleanlæg og Adgangs kontrol System Bruger vejledning SSIHuset v/svane Electronic 2 I/O Port GND Udtryk 2 Udtryk 1 Modem RXD TXD Sort Rød Grøn Gul Port telefon Indgang 2 Indgang 1 3 SSIHuset

Læs mere

Master-manual. Trådløs GSM/GPRS alarm

Master-manual. Trådløs GSM/GPRS alarm Master-manual Trådløs GSM/GPRS alarm 1 Indhold: 1. Område 3 1. Områder 3 1.1. Gang Test 3 1.2. Brugerkoder 4 1.3. Master kode 5 1.4. Indstillinger 5 1.5. SMS hus ID / SMS hovedmelding. 7 1.6. SMS Kodeord

Læs mere

Svane Electronic Universal timer med 4 relæer og et valg af 18 funktioner hver 1. 4 kanals timer med 18 funktioner

Svane Electronic Universal timer med 4 relæer og et valg af 18 funktioner hver 1. 4 kanals timer med 18 funktioner Svane Electronic Universal timer med 4 relæer og et valg af 18 funktioner hver 1 4 kanals timer med 18 funktioner 2000.2238 Vi sikrer en høj kvalitet sammen med vores samarbejdes partnere! Vi udveksler

Læs mere

Betjeningsvejledning. System Alarmpanel xx S2s

Betjeningsvejledning. System Alarmpanel xx S2s Betjeningsvejledning System Alarmpanel xx S2s Indhold 1 Indhold Indholdet af denne vejledning kan ændres uden forudgående varsel. Firmaer, navne og data anvendt i eksempler er fiktive, medmindre andet

Læs mere

Indhold: 2. GSM GSM signal GSM Call back (Benyttes ikke) Reset GSM 7

Indhold: 2. GSM GSM signal GSM Call back (Benyttes ikke) Reset GSM 7 Indhold: 1. Område 2 1. Områder 2 1.1. Gå Test 2 1.2. Kode indstil. 3 1.3. Master kode 4 1.4. Gen. Indstil. 5 1.5. SMS Overskrift. 6 1.6. SMS Kodeord (for SMS styring) 6 2. GSM 7 2.1. GSM signal 7 2.2.

Læs mere

Kommandoer for SMS boks.

Kommandoer for SMS boks. Kommandoer for SMS boks. For at skifte mellem Bosch og Panasonic varmepumpe sendes følgende besked: MODEL0 = Panasonic MODEL1 = Bosch (Som standard står SMS-boksen altid til Panasonic. D.v.s at hvis du

Læs mere

Vejledning til GSM alarm sender

Vejledning til GSM alarm sender 1 Vejledning til GSM alarm sender SSIHuset Svane Electronic 2 Sikkerheds tips Brug kun dette produkt som foreskrevet her i vejledningen. Installer ikke senderen tæt på vand, fugt eller direkte varme. Forbind

Læs mere

Bruger manual SmartPro-180 Version 1.0. Indholdsfortegnelse

Bruger manual SmartPro-180 Version 1.0. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Forord... 2 Oversigt over alarmen... 3 Tilslutte og afbryde alarmen... 4 Tilslut alarmen via keyboardet... 4 Tilslutning/afbrydelse af alarmen via SMS... 5 Tilslutning/afbrydelse ved

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL

BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL ALPHATRONICS DANMARK BRUGERVEJLEDNING CP-508LCD ALARMCENTRAL Version 4.2 INDHOLDSFORTEGNELSE BETJENING... side 2 TIL- OG FRAKOBLING... side 3 TILKOBLING NIVEAU 1... side 4 TIL- OG FRAKOBLING NIVEAU 2...

Læs mere

Betjeningsvejledning. S4 ledningsfri tyverialarm

Betjeningsvejledning. S4 ledningsfri tyverialarm Betjeningsvejledning S4 ledningsfri tyverialarm Indhold Indhold Indholdet af denne vejledning kan ændres uden forudgående varsel. Firmaer, navne og data anvendt i eksempler er fi ktive, medmindre andet

Læs mere

Mini alarm brugervejledning v6.11. Mini alarm v.6.11. Brugervejledning. 433MHz/433MHz udgave. www.gsmteknik.dk 06.12.2015 Side 1

Mini alarm brugervejledning v6.11. Mini alarm v.6.11. Brugervejledning. 433MHz/433MHz udgave. www.gsmteknik.dk 06.12.2015 Side 1 Mini alarm v.6.11 Brugervejledning 433MHz/433MHz udgave www.gsmteknik.dk 06.12.2015 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion side 3 2. Planlægning før du går i gang side 4 3. Om alarmpanel side 5 4.

Læs mere

Indholdsfortegnelse Egenskaber Egenskaber Alarm Panel Initialisering Systemindstilling Betjening Tekniske Data Pleje og vedligeholdelse I Pakken

Indholdsfortegnelse Egenskaber Egenskaber Alarm Panel Initialisering Systemindstilling Betjening Tekniske Data Pleje og vedligeholdelse I Pakken Alarm System AS-300 Indholdsfortegnelse Egenskaber Egenskaber... 03 Alarm Panel... 04 Initialisering... 07 Systemindstilling... 07 Indstillinger... 07 Tilføj Fjernbetjening... 08 Fjern Fjernbetjening...

Læs mere

Bruger manual for Trådløst Basis Alarmsystem FS222E

Bruger manual for Trådløst Basis Alarmsystem FS222E Bruger manual for Trådløst Basis Alarmsystem FS222E 1 Denne brugermanual fortæller hvordan Fronti Basis alarm betjenes via tastaturet med og uden nøglebrikker, app og sms fjernstyring. De sidste 3 sider

Læs mere

Brugervejledning til AlphaVision NG

Brugervejledning til AlphaVision NG Brugervejledning til AlphaVision NG INDHOLDSFORTEGNELSE BETJENING...3 TILKOBLING NIVEAU 1...5 TIL- OG FRAKOBLING NIVEAU 2...5 TIL OG FRAKOBLING NIVEAU 3, 4 ELLER 5...5 TILKOBLING MED 2 CIFRET KODE...5

Læs mere

4. Tilslut batteri backup i centralen til dens konnekter. I tilfældet af en alarm indtast Masterkoden (default 1234) for at afstille alarmen

4. Tilslut batteri backup i centralen til dens konnekter. I tilfældet af en alarm indtast Masterkoden (default 1234) for at afstille alarmen Installations punkter. 1. Monter centralen hvor man ønsker den placeret 2. Monter forsyningskablet 3. Tilslut Ethernet kablet og/eller SIM kortet til kommunikations modulet 4. Tilslut batteri backup i

Læs mere

SSI GSM PORT kontrol brugervejledning. SSI GSM PORT brugervejledning V1.2

SSI GSM PORT kontrol brugervejledning. SSI GSM PORT brugervejledning V1.2 1 13.04.2015 SSI 6000.0410 SSI 6000.0410 GSM PORT brugervejledning V1.2 Port / Dør åbner via telefon opkald eller SMS - op til 30 brugere SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, 7442 Engesvang

Læs mere

Bruger Manual For Fronti Trådløst Basis Alarmsystem FS222E

Bruger Manual For Fronti Trådløst Basis Alarmsystem FS222E Bruger Manual For Fronti Trådløst Basis Alarmsystem FS222E 1 Indholdsfortegnelse: side Beskrivelse af LED lamper og lyde 2 Beskrivelse af nøglebrik tastaturet 4 Fjernstyring via sms og app 9 Oprette eller

Læs mere

GT1000. Brugervejledning

GT1000. Brugervejledning Brugervejledning Tekniske specifikationer Spænding Strømforbrug GSM frekvenser Antal digitale indgange Belastning relæudgang Arbejdstemperatur 7-14 VDC typisk 12VDC 2A (maks) typisk 40mAh 850/900/1800/1900MHz

Læs mere

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless

Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Installationsmanual SuperSail Marine Alarm Marine Alarm Wireless Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse... 1 1 PAKKENS INDHOLD... 3 2 INSTALLATION... 4 2.1 PLACERING... 4 2.2 FORBRUG... 4 2.3 12V TILSLUTNING...

Læs mere

RS-210 ERHVERS TYVERI ALARM BRUGER VEJLEDNING. Alarmfirma:

RS-210 ERHVERS TYVERI ALARM BRUGER VEJLEDNING. Alarmfirma: RS-210 ERHVERS TYVERI ALARM Alarmfirma: Ver. 2-1 Rev. 01.03.2001 Dokument: RS-210b/F.G. BRUGER VEJLEDNING 2 11 INDHOLDSFORTEGNELSE: Egne notater : Denne vejledning beskriver de generelle betjeningsmuligheder

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

Brugermanual til NaboLink enhederne: BaseLink V02 KeyLink V02 AlarmLink V02 Revision 16.03.2016. Indholdsfortegnelse:

Brugermanual til NaboLink enhederne: BaseLink V02 KeyLink V02 AlarmLink V02 Revision 16.03.2016. Indholdsfortegnelse: Brugermanual til NaboLink enhederne: Indholdsfortegnelse: BaseLink V02 KeyLink V02 AlarmLink V02 Revision 16.03.2016 1 Side 1. Standard sæt indeholder.... 2 2. AlarmLink indeholder.... 2 3. Udvidet sæt

Læs mere

RS-206 ERHVERVS TYVERI ALARM

RS-206 ERHVERVS TYVERI ALARM RS-206 Ver. 1-2 ERHVERVS TYVERI ALARM BRUGER VEJLEDNING - Rudolph Schmidt A/S Ver. 1-2 Rev. 9.10.1997 Dokument: RS-206b 2 Brugervejledning Indholdsfortegnelse : Denne vejledning beskriver de generelle

Læs mere

Beskrivelse. Steuersign al Sirene. Wahlschalter zur

Beskrivelse. Steuersign al Sirene. Wahlschalter zur Henvisning For at undgå en manipulation af kompaktalarmeringen, skal produktet opsættes mindst 3 meter oppe. Vær også opmærksom på gældende lokale bestemmelser for udendørs sirener. I nogle europæiske

Læs mere

Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR2003

Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR2003 DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FRA SOFTWARE VERSION 3.X Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR2003 KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.:

Læs mere

WT-1672A GSM trømsvigt Alarm

WT-1672A GSM trømsvigt Alarm VERSION: 1.2 UPDATED: AUG 2013 WT-1672A GSM trømsvigt Alarm Bruger MANUAL WITURA TECHNOLOGY SDN BHD WT-1672A GSM Power Outage Alarm User Manual V1.4 1 INTRODUCTION Strømsvigts alarm er en simpel enhed

Læs mere

Trådløst tastatur Med nøglebriklæser

Trådløst tastatur Med nøglebriklæser Trådløst tastatur Med nøglebriklæser Brugervejledning Venligst læs brugervejledningen inden montering og brug. KP700/DK-1401-1.0 Indholdsfortegnelse Introduktion Forord Medfølgende dele Produktoversigt

Læs mere

Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur

Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur Brugermanual til GSM Alarmsystem med Touch tastatur 29 trådløse Zoner - 109 sensorer - Trådløs ringeklokke - Dansk menu Tillykke med dit nye alarmsystem. Du bedes læse vejledningen grundigt, før du tager

Læs mere

Installationsmanual. 2 Installering...6. 3 Installering SMS sender...7. 4 Installering PSTN/GSM sender...7. 5 Installering PSTN GSM konverter...

Installationsmanual. 2 Installering...6. 3 Installering SMS sender...7. 4 Installering PSTN/GSM sender...7. 5 Installering PSTN GSM konverter... CS 47 Syntax Side 2 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion...4 1.1 Funktioner...4 1.2 Forsyning...4 1.3 PSTN support...5 1.4 GSM support...5 1.5 SMS support...5 1.6 Indgange...5 1.7 Udgange...5 1.8 Password...5

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN9. Montering

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN9. Montering QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN9 Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

Betjeningsvejledning. Alarm System AS-100

Betjeningsvejledning. Alarm System AS-100 Betjeningsvejledning Alarm System AS-00 Indholdsfortegnelse Egenskaber Egenskaber...0 Systeminstallation...0 Systemeindstillinger...06 Initialisering...06 Tale...06 LED Signal...06 System deaktivering...06

Læs mere

Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel

Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel Brugermanual Beskrivelse af betjeningspanel med kontrolpanel For den mest bekvemme kontrol / styring og status af Jablotron 100 systemet, tilbydes der forskellige former for betjeningspaneler. Styring

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk Tlf: 70253010 www.svane-el.dk

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk Tlf: 70253010 www.svane-el.dk SSI GSM System GSM Samtaleanlæg og adgangskontrol system Marts 2014 Bestillings nummer 60008007 Version 2014 SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk Tlf: 70253010

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk Tlf: 70253010 www.svane-el.dk. GSM dør/port kontrol 20

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk Tlf: 70253010 www.svane-el.dk. GSM dør/port kontrol 20 GSM dør/port kontrol 20 Bestillings nummer: 6000.0420 SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk Tlf: 70253010 www.svane-el.dk 1 1 Funktioner Fjernstyring af automatiske

Læs mere

D210 GSM Strømstyringsmodul med temperatursensor

D210 GSM Strømstyringsmodul med temperatursensor Side 1 af 11 D210 GSM Strømstyringsmodul med temperatursensor Vigtig: Maks 8A 110-230V AC Indgang Vejledning Manual version 1.0 1. Beskrivelse GSM Strømstyrings modul med indbygget 12VDC 200mA strømforsyning

Læs mere

GT5000. Brugervejledning

GT5000. Brugervejledning Brugervejledning Tekniske specifikationer Spænding Strømforbrug GSM frekvenser Antal digitale indgange Belastning relæudgang Arbejdstemperatur 7-14 VDC typisk 12VDC 2A (maks) typisk 40 mah 850/900/1800/1900MHz

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6. Montering

QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6. Montering QUICKVEJLEDNING til multiguard DIN6 Montering 1. Klargør et SIM-kort, så pinkoden er 1234 eller deaktiveret. Monter kortet i enheden. Enheden har nu 1234 som password eller kører uden password. Kortet

Læs mere

Introduktion til Guardsman ctc 1132

Introduktion til Guardsman ctc 1132 Introduktion til Guardsman ctc 1132 Tillykke med dit nye Guardsman alarmsystem. I denne manual kan du læse, hvordan systemet placeres, indstilles og anvendes. Følgende trin vil blive gennemgået: 1. Montering

Læs mere