Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 10. december 2015 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 10. december 2015 kl"

Transkript

1 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 10. december 2015 kl Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Nina Alleslev, Miki Kalfner, Jonas Alstrøm, Lone Sewerin, Jens Paaske, Frederikke Klok, Tove Lind Afbud fra: Pia Sandager, Thomas Pinndal, Betina Thorndal Sørensen Ad. 1 Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Signe Christensen Referent: Nina Alleslev Ad. 2 Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og underskrevet. Ad. 3 Elevernes mulighed for medbestemmelse og indflydelse via elevrådet (Morten, som er elevrådsrepræsentant deltager) Frederikke, som er formand for elevrådet fortalte, at elevrådet gerne ville være med til at planlægge temaugerne. Eksempelvis kunne eleverne brainstorme sammen med lærerne om temaugens indhold. Trivselsdagen eleverne er mere positive over for trivselsdagen end lærerne. Lærerne mener ikke, at eleverne tager nok medansvar. Sidste år på trivselsdagen, skulle lærerne planlægge forskellige værksteder. Der var enighed om, at elevrådet skal planlægge trivselsdagen sammen med lærerne for fremtiden. Nogle skoler har en Grundlovsdag, hvor elevrådet er ansvarligt for dagen sammen med lærerne. En ide, der kunne fremlægges i elevrådet. Signe spurgte Frederikke, hvad elevrådet gerne ville have indflydelse på? Frederikke svarede, at det er godt, at eleverne arbejder med det samme emne på hele skolen. Trivselsdagen er en god ide, syntes Frederikke, Men der skal forventningsafstemmes, så alle har samme mål. Signe spurgte til indretningen af den nye gård, om eleverne ikke kunne have indflydelse på den.

2 Tove foreslog at man kunne se på forskellige eksempler på skolegårde, så der var noget forskelligt at tage udgangspunkt i. Det syntes Frederikke var en god ide. Kim sagde dog, at det ikke er sikkert, at der er penge til indretning af skolegården. Skolen skal have EAT efter helhedsrenoveringen. Elevrådet kan få indflydelse på indretningen af gangene i den nye bygning. Her kan der indrettes steder, hvor eleverne kan spise, da skolen ikke har plads til et decideret lounge område. Frederikke foreslog, at elevrådet kunne være med til at planlægge en onsdag om året. På den måde lærer eleverne at planlægge noget ordentligt. Signe foreslog, at eleverne også kunne være med til at se på nye undervisningsmaterialer i SB. Morten sagde, at forslaget om et boldbur i skolegården havde været oppe rigtig mange gange i elevrådet. Morten har forstået det sådan, at vi får et boldbur efter renoveringen? Runar har måske søgt om penge til et boldbur? Kim og Nina finder ud af, om der er søgt midler til et boldbur. Morten sagde, at SB altid kan vende tilbage og sige, hvad de gerne vil have elevrådet arbejder med. Ad. 4 Meddelelser fra eleverne Frederikke fortalte, at de har valgt KESO formand. Theodor og Luna fra 6.v deler formandsposten Elevrådet havde diskuteret, hvordan luften er i de forskellige lokaler i den nye bygning. Nogen gange er der varmt, men der er også tidspunkter, hvor der bliver køligt. Resultatet var: I 7.u skifter det I 7.v skifter det I 8.v skifter det I 6.v er det lidt bedre Elevrådet vil gerne være med til at planlægge, hvordan skolen fejrer det, når 0. til 5. klasse vender tilbage fra Bispebjerg, og vi alle er samlet på Sølvgade igen. I forbindelse med problemer med rengøringen havde elevrådet talt om, at den klasse på skolen, der var bedst til at gøre rent kunne vinde en

3 biograftur, og den klasse, der samlet set, var dårligst til at gøre rent skulle gøre et areal på skolen rent i slutningen af skoleåret. Ad. 5 Meddelelser fra ansatte, skolelederen og formanden. Ansatte: Miki fortalte, at der har været afholdt et pædagogisk Rådsmøde, hvor lærerne havde diskuteret uro i klasserne. Punktet blev taget op på baggrund af skolens trivselsmåling, hvor eleverne havde givet udtryk for, at der var uro i timerne. Punktet havde også været oppe i de forskellige afdelinger, og det havde resulteret i forskellige tiltag. Indskoling ville laver en smiley ordning Udskolingen ville lave et uro barometer. Miki fortalte desuden, at lærerne også havde diskuteret læringsmål. Der var enighed om, at skolen skal se på det, der virker. Intro perioden til læringsmål har været tung. Alle er nu i gang med implementeringsfasen Miki fortalte, at det har været svært med genhusningen. Meget af det, som skolen satte i søen i forbindelse med folkeskolereformen, har de droslet ned på, da de ikke har kunnet yde den support, som de normalt gør. Hvad angår læringsmål, er der brug for nogle forløb, hvor lærerne er med i hinandens undervisning. De kan lære af hinanden, hvordan de inddrager læringsmål mere, så der ikke kun arbejdes med det, der er let at måle og veje. Jens sagde, at lærerne i 9. klasse brugte læringsmål. Han havde som forældre stor fornøjelse af dem, så han kunne tale med sin søn om, hvad de arbejdede med i skolen. Læringsmålene skal være så operationelle som mulige. Miki fortalte, at lærernes frustrationer går på, at det er lettere at lave læringsmål i matematik end i dansk. Kim fortalte, at man tager det fra fælles mål og så gør det operationelt ud fra dem. Miki fortalte, at han bruger læringsmålene til at tydeliggøre for eleverne hvad de skal lære. Det nye er, at eleven selv har en bevidsthed om, hvor hun/han ligger i forhold til læringsmålene. Tove sagde, at der skal være forståelse for, at den enkelte lærer skal undervise bedst muligt. Der skal også være plads til det dannelsesmæssige, så det ikke altid kun er det, der kan måles og vejes der arbejdes med.

4 Til gengæld skal læringsmålene ikke være så bredt formuleret, så man ikke ved, hvad der skal arbejdes med. Kim fortalte, at man på engelsk burger man intended learning outcome. Det har man på dansk oversat til synlig læring, og det er i virkeligheden noget andet? Ledelsen: Kim og Nina fortalte, at de har ansat Annette Mortensen som børnehaveklasseleder i 0.v fra d. 1. januar Annette kommer fra en lignende stilling fra Skole på Strandboulevarden. har også ansat Kim Scherers Larsen som ny tysklærer. Kim starter d. 1. februar Men han har 9. klasse i tysk om fredagen i januar måned. Kim fortalte, at han havde været på en workshop i Innovationshuset sammen med nogle lærere fra skolen. Grundet omprioriteringsbidraget skal hver skole lave en besparelse på 10 procent. Københavns kommune har lavet en investeringspulje, så de ser på, hvordan man bedst kan lave mere for færre penge. Hvor kan vi hente nogle reelle besparelser? Der bliver ikke lærerfyringer, men der bliver muligvis forflyttelsesrunder og alle skal løbe stærkere. Det svarer til ca. fem til seks lærerstillinger pr. skole. Besparelserne skal udmøntes i BUF har 10 milliarder det skal der spares 10 procent af. Innovationsprojekt ser på, hvordan vi kan gøre det bedst muligt. Den første workshop havde nogle gode processer og konstruktive løsninger. Det er ikke en nem opgave for nogen. Med workshopsene forsøger kommunen at lave en proces, hvor der findes reelle besparelser, og man ikke bare bruge grønthøstermetoden. Kim har fået kontakt til nogen personer i Innovationshuset, der ved noget om indretning. Skolen skal mødes med dem, så de sætter en proces i gang om, hvordan vi kan indrette og udnytte pladsen bedre i klasseværelserne end vi gør nu. Hvordan kan vi udnytte rummeterene bedre? Formanden: Signe fortalte, at hun var med til ansættelsessamtalerne. Det var alle sammen gode kandidater. Ad. 6 Helhedsrenovering Kim fortalte, at tidsplanen holdes indtil videre. Men det bliver presset, når vi skal flytte tilbage. Lige nu gør skolen sig forskellige tanker om, hvordan de løser det bedst muligt. Skolen skal have nogle dage, hvor de kan pakke ud. Umiddelbart kan vi flytte kontor og lærerarbejdspladser i uge 3. Vi skal have møde på onsdag om tilbageflytning.

5 Efter påske er alt normalt håber vi. Skolen haft møde med EAT. De vil indrette gangene i den nye bygning som loungeområde. EAT Starter efter sommerferien på. Vi skal evt. have nogle ud fra Madhuset på et SB møde og fortælle om EAT. Vi aftalte i SB, at der skal være et fælles forældremøde mellem vinterferien og påske, så forældrene kan se den ny renoverede skolen og høre, hvad der er nyt. Ad.7 Indeklimaet i den nye bygning (se bilag med svar til MBR) Jens havde fået svar på sin forespørgsel til Henrik Appel Esbensen. Henrik Appel Esbensen har sendt Jens spørgsmål videre til Københavns Ejendomme. Der kom først et svar og så et andet svar. Der skulle ifølge svaret have været nogen ude og se på skolens hybridanlæg i uge 49. Men skolen har ikke haft besøg af nogen i uge 49. Skolen vil gøre opmærksom på problemet ved 5 års gennemgang. Der kommer til at køre en byggesag om problematikken. Kim taler med Runar, som taler med de ansvarlige igen. Linjen holdes varm og Kim rykker på det. Ad.8 Kommentarer til kontakt- og trivselspjecen Pia har sendt et udkast til kontakt- og trivselspjecen. Vi diskuterede, om den skulle være på fire eller otte sider. Vi skal have samme layout som i pjecerne til de forskellige afdelinger. Vi besluttede at lave en otte siders pjece. Tove ser på det, og Kim og Nina finder billeder til pjecen. Ad. 9 Skolefoto Skolen har fået flere tilbud fra forskellige fotofirmaer. Signe foreslog, at vi skal tage et firma, der ligger tæt på skolen. Men forudsætningen/ønsket er, at vi kan få to elever i praktik hos firmaet. Signe kontakter Rosenfeldt, Modulfoto, og firmaet i Kronprinsessegade, og hører, hvad de kan tilbyde skolen. Ad. 10 Punkter til kontaktforældremødet d. 21. januar Indretning af lokaler Ro og orden. Kommentarer til kontakt- og trivselspjecen. Forventninger til skole/hjemsamarbejdet.

6 Mødet varer fra kl. 17 til kl Ad. 11 EVT. Tove spurgte til lektiecafe og faglig fordybelse. Kim fortalte, at skolen lige nu bruger tiden til buskørsel. Vi har skudt emnet lidt til hjørnet. Men der skal ligge noget klar til efter sommerferien. Ad. 12 Konkrete sager

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 13. marts 2017 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Nina Alleslev, Daniel Denta, Lone Sewerin, Betina Thorndal Sørensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Jonas

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 13. oktober 2016 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 13. oktober 2016 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Onsdag d. 13. oktober 2016 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Nina Alleslev, Jonas Alstrøm, Miki Kalfner, Pia Sandager, Frederikke Klok, Betina Thorndal

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 7. juni 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 7. juni 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 7. juni 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Nina Alleslev, Jens Paaske, Miki Kalfner, Tove Lind. Afbud

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 21.08.2014 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Pia Sandager, Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Lone

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 23. januar 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 23. januar 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 23. januar 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Nina Alleslev, Jonas Alstrøm, Christina Grøntved,

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 18. februar 2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 18. februar 2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Onsdag d. 18. februar 2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager,

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 27.10.2014 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 27.10.2014 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 27.10.2014 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Lone Sewerin, Jens Paaske, Betina

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl. 18.30 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Miki Kalfner, Daniel Denta, Christina Grøntved,

Læs mere

Forældrerepræsentanterne i SB har holdt møde og har følgende liste over spørgsmål til idrætslærerne.

Forældrerepræsentanterne i SB har holdt møde og har følgende liste over spørgsmål til idrætslærerne. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Onsdag d. 24.09.2014 kl. 17.00 19.30 Til stede: Pia Sandager, Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Lone Sewerin, Jens

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 27. september 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 27. september 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 27. september 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Camilla Roed Otte, Nina Alleslev, Daniel Denta, Jens Paaske, Vigga Ørskov

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 21. august 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 21. august 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 21. august 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Anne-Merete Esmark Thers, Camilla Roed Otte,

Læs mere

Sølvgades Skole. 29. maj 2018

Sølvgades Skole. 29. maj 2018 Referat af skolebestyrelsens årsmøde d. 26. maj 2018 Årsmødet blev indledt med en velkomst af skolebestyrelsesformand Signe Christensen og en kreativ sang og optræden af 5. Klasses piger, hvor de reklamerede

Læs mere

Sølvgades Skole. 3. juni 2015

Sølvgades Skole. 3. juni 2015 Referat af skolebestyrelsens årsmøde d. 30. maj 2015 Årsmødet blev indledt med en velkomst af skolebestyrelsesformand Signe Christensen. Formandens beretning Signe Christensen skitserede de vigtigste sager

Læs mere

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard

Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl i personalerummet. Afbud fra Helene Egtved og Grith Puggaard Mødet afholdtes på Kirkevej torsdag den 18. januar kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

Invitation til onsdag den 7. november

Invitation til onsdag den 7. november Til børn og forældre. Invitation til informationsmøde på Sølvgades Skole. Onsdag den 7. november 2018 klokken 17.00-18.30 Til Sølvgades Skole hører fritidsinstitutionen ved Sølvgades Skole: 33 91 96 96

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmødet

Referat af skolebestyrelsesmødet Referat af skolebestyrelsesmødet 21.01.2015 1. Valg af ordstyrer Carina Ved mødet deltog: MF (Morten From), ME (Merete Jensen), MR (Maike Raahauge), Martin (formand), Britt, Nina, Cristina, Carina, Malene,

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Tirsdag d , kl Personalerummet ØST

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Tirsdag d , kl Personalerummet ØST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 6 2016-17 Tirsdag d. 21.02.17, kl. 18.00-21.00 Personalerummet ØST Dato: 21.2.2017 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde 24. marts 2015

Referat skolebestyrelsesmøde 24. marts 2015 Referat skolebestyrelsesmøde 24. marts 2015 Dato : Tirsdag den 24. marts 2015 kl. 17.00 19.00 Sted : Stort mødelokale, B, 1. Sal Deltagere: Eva, Lars Aaberg, Annette, Nikolaj, Mads, Susanne, Stella Karina,

Læs mere

Afbud: Maike. Pkt. 1: Ordstyrer: Anders Referatet fra sidste møde: Godkendt med følgende rettelser:

Afbud: Maike. Pkt. 1: Ordstyrer: Anders Referatet fra sidste møde: Godkendt med følgende rettelser: Referat fra Skolebestyrelsesmøde 23.2.2017 Tilstede: Britt, Maria, Anders, Malene, Anita, Nizrin, Povl, Morten (medarbejder), Signe(medarbejder), Nina, Sofus (elev), Julie(elev), Josefine (elev),torben(skoleleder),

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 16. januar 2018 kl. 18.00-20.30 Mødelokale ved Cafeen i Frederikssund Hallen Formøde for forældrevalgte kl. 17.30 18.00 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Dagsorden 19. september 2018

Dagsorden 19. september 2018 Dagsorden 19. september 2018 Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen skal

Læs mere

Referat af møde i skolebestyrelsen mandag den 4. april kl

Referat af møde i skolebestyrelsen mandag den 4. april kl Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af møde i skolebestyrelsen mandag den 4. april kl. 17.00 20.00 Til stede: Susanne Frelsvig Lene Høyer Tina Baungaard Linda Olsson Thomas Strømsholt

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsen. Dato: 25. september 2018 Tid: Sted: Mødelokale 115 på Tøndervej. Emne: Skolebestyrelsesmøde

Referat. Skolebestyrelsen. Dato: 25. september 2018 Tid: Sted: Mødelokale 115 på Tøndervej. Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Dato: 25. september 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Mødelokale 115 på Tøndervej Emne: Skolebestyrelsesmøde i = informationspunkt, d = punkt til drøftelse, b = punkt til beslutning, h= høring Mødedeltagere:

Læs mere

Fraværende: Frederikke 8.C

Fraværende: Frederikke 8.C Mødet afholdtes på Kirkevej mandag den 19. marts kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Torsdag d , kl Personalerummet ØST

Referat Skolebestyrelsesmøde nr Torsdag d , kl Personalerummet ØST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 7 2016-17 Torsdag d. 16.03.17, kl. 18.00-21.00 Personalerummet ØST Dato: 16.3.17.2017 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte

Læs mere

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Skole Sengeløse Skole Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE tirsdag den 9. juni 2015 kl. 18.30 21.30 i personalerummet Til stede: Ricard Farina, Signe Sørensen, Henrik J Mortensen, Brian Hjermind, Astrid H Larsen,

Læs mere

Ref. Skolebestyrelsesmøde nr Onsdag d , kl VEST

Ref. Skolebestyrelsesmøde nr Onsdag d , kl VEST SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Ref. Skolebestyrelsesmøde nr. 7 2017-18 Onsdag d. 21.03.18, kl. 18.00-21.15 VEST Dato: 5.3.18 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte Graatang Morten Smistrup,

Læs mere

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen Skolebestyrelsesmøde mandag den 13.06.16 på Kirkebjerg Skole, Kl. 16.30-19.00 (efterfulgt af afslutningsmiddag fra kl. 19) Deltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer: Kenneth Wolstrup, Mette Borgaard Bang, Christina

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord

Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord SKOVLUNDE SKOLE Skolebestyrelse Referat: Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 18/12 Kl. 17:00-20:00 i personalerummet på Skovlunde Skole afdeling Nord Inviterede: Andreas W. Christoffersen, Christel M. Billeskov

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor Skolebestyrelsesmøde mandag d. 23.01.17 kl. 19.00-21.30 Mødelokalet på skolens kontor Fremmødte: Tine, Mette, Anders, Merete, Thomas, Rasmus, John, Fredrik, Karl og Trine. Freja og Emma (elevrep.) Afbud:

Læs mere

P E D E R L Y K K E S K O L E N BRYDES ALLÉ 25, 2300 KØBENHAVN S, TLF ,

P E D E R L Y K K E S K O L E N BRYDES ALLÉ 25, 2300 KØBENHAVN S, TLF , Skolebestyrelsesmøde torsdag den 2.februar 17 kl. 17.00-19.00 Dagsorden Deltagere: Zahid Akhtar (ZA), Nathalie Lambert (NL), Frank Thingvad Olsen (FO), Thara Q.Hussein, (TH) Vigdis Finnsdóttir (VF), alle

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

Ledelse uden stemmeret: Distriktsskoleleder Gitte Graatang og Pædagogisk leder og souschef Claus Andersen

Ledelse uden stemmeret: Distriktsskoleleder Gitte Graatang og Pædagogisk leder og souschef Claus Andersen SKOLE & INSTITUTIONER Skovvejens Skole Dagsorden/Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 3 2016-17 Tirsdag d. 27.10.16, kl. 18.00-21.00 I Mødelokale Øst (Kontoret) Det tilstræbes, at der kun dagsordenssættes

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de?

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de? Trivsels- og kontaktforældre Hvad skal de - og hvad kan de? 1 2 God trivsel - godt samarbejde Den gode trivsel i klassen og det gode samarbejde mellem skole og forældre vægter vi højt på Sølvgades skole.

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/11 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Thorleif Frøkjær, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin

Læs mere

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl

Dagsorden NPS bestyrelsesmøde kl Dagsorden NPS bestyrelsesmøde 14.06.16 kl. 17-18.45 Sted: Lærerværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede: Henrik, Claus, Katja,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 11 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Torsdag den 29. august 2013 Kl. 18:00-21:30 Møderum Syd

Referat af skolebestyrelsesmøde Torsdag den 29. august 2013 Kl. 18:00-21:30 Møderum Syd Sct. Jørgens Skole Til: Oscar B. Andersen, Tilmize Aydemir, Helle Gert Christensen, Louise Gaub, Lene Jensby Lange, Klaus Nørskov, Nanna Viereck, Mona Hansen, Søren Mortensen, Laura Hjetting Veitland,

Læs mere

Skraldindsamling 2014

Skraldindsamling 2014 Skolebladet Skraldindsamling 2014 FOLKESKOLEREFORM Som de fleste nok ved, blev folkeskolereformen vedtaget i folketinget sidste år. Det kommer til at betyde ændringer for jeres børn, skole-/hjemsamarbejdet

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 23. marts 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 24 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. september 2016 Møde nr. 91 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. september 2016 Møde nr. 91 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 21. september 2016 kl. 18.30 OG STED: MEDLEMMER: Suppleanter I skolens mødelokale på kontoret. Der tages portrætfoto og gruppebillede lige inden mødet!!! Sanne Lønskov (SL), Jens

Læs mere

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen 20. maj 2016 Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 18. maj 2016 Klokken: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Deltagere: Stig Stavnskær Pedersen, Søren Lauritsen, Peter Stecher, Carsten Møhlenberg, Betina Hofmann,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Referat fra: Medlemmer. Dato: torsdag den 7. januar 2015 Tidspunkt: Sted: Konferencerum

Skolebestyrelsesmøde. Referat fra: Medlemmer. Dato: torsdag den 7. januar 2015 Tidspunkt: Sted: Konferencerum Referat fra: Skolebestyrelsesmøde Dato: torsdag den 7. januar 2015 Tidspunkt: 17.30 20.30 Sted: Konferencerum Medlemmer Forældre: Ole Frimer, Allan Nørgaard, Carsten Bach, Jesper Sørensen, Anja Trælle

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde

Referat fra skolebestyrelsesmøde BORGMESTER SCHNEIDERSVEJ 40, 2840 HOLTE SKOVLYSKOLEN TELEFON 45 42 37 22 EMAIL SKOVLYSKOLEN@RUDERSDAL.DK Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødetidspunkt Den. 29. oktober kl 18.00 til 20.30 Sted Medlemmer

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Invitation til mandag den 28. november. Til børn og forældre. Invitation til informationsmøde på Sølvgades Skole. Mandag den 28.

Invitation til mandag den 28. november. Til børn og forældre. Invitation til informationsmøde på Sølvgades Skole. Mandag den 28. Til børn og forældre. Invitation til informationsmøde på. 2011 klokken 17.00-18.00 Til hører fritidshjemmene: Brandstationen 33 91 96 96 Klerkegade 33 11 52 90 Dronen 33 13 61 41 Ring og aftal et tidspunkt

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Bemærk! Personalestuen, Havrehedskolen afd. Veflinge

Bemærk! Personalestuen, Havrehedskolen afd. Veflinge MØDEREFERAT 20 Skolebestyrelsesmøde (20) Onsdag d. 16. juni 2016 19:00 21:00 Mødested: Bemærk! Personalestuen, Havrehedskolen afd. Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose

Læs mere

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Skolereform på Hummeltofteskolen 14-1515 Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Program 1. Præsentation af den nye bestyrelse, bestyrelsens årsplan 14-1515 samt principper for kontaktforældrearbejdet.

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde Møde: Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde Dato: Mandag d. 2. juni 2014 Tid: 18.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen + SFO-afdelingsleder Kirsten Lundager Afbud: Søren Kaj Mortensen, Carsten Buch Mødeleder:

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Mødeindkaldelse Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Møde dato 6. november 2018 Møde tidspunkt Kl. 19:00-21:30 Mødeleder Søren Storm Mødested Alminde-Viuf Fællesskole Møde nr. 4 Afbud til srsto@kolding.dk

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00

Referat. Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00 SØHUSSKOLEN, Bispeengen 3, 5270 Odense N, Tlf. 63 75 76 00, Fax. 63 75 76 27 1. Mødeleder Susanne Referat Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen, Lars Pano Thørs(Afbud), Anna Ilsøe, Anne Marie Helmuth Tuff, Lars Harder(Afbud), Thomas Berlin

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 7/3 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Charlotte, Mulle, Pia, Kim, Frank, Tine, Troels, Anders Fraværende: Annette, Helle, Ida, Allan Elevråd: Ali, Dagsorden:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018

Referat fra bestyrelsesmøde Oddense Børneunivers. den 27. august 2018 Ordstyrer: Anders Afbud: Elevrådet deltog ikke i bestyrelsesmødet 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde: Godkendt 3. Konstituering: Jakob Sølyst blev valgt som

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 13. september 2017 kl. 18.00-20.30 Lærerværelset på afdeling Marienlyst Formøde for forældrevalgte medlemmer kl. 17.30 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 22. februar :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 22. februar :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) 22. februar 2016 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d kl

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d kl Dagsorden Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 09.10.2018 kl. 19.00 Deltagere: Jesper Jakobsen, Kasper Kristensen, Henrik Lauridsen, Svend Plesner, Henny Nielsen, Allan Krantz Jensen, Mai-Britt Christjansen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mandag den 26. maj 2014 kl på kontoret

Skolebestyrelsesmøde Mandag den 26. maj 2014 kl på kontoret Skolebestyrelsesmøde Mandag den 26. maj 2014 kl. 18.30 på kontoret Afbud: JS, ÅN, Laus, Jeppe Dagsorden Referat v/ Jette Horsted De voksne spiser 18.30 19.00 1/67 Elevråd og elevforhold. Afbud fra elevrådsrepræsentanterne

Læs mere

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat

Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Torsdag d. 21. januar 2016 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

Afbud: Henrik Toft Simonsen, Mette Vöge Jensen

Afbud: Henrik Toft Simonsen, Mette Vöge Jensen Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde Sted: Skolens kontor Dato: Onsdag d. 15.1.14 kl. 18.30-21.00 Deltagere: Hans Henrik Heidesleben, Klaus Kolberg, Jens Christian Britze, Frederik Thalbitzer, Per Høxbroe,

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 22. oktober 2014 Møde nr. 74

Skolebestyrelsesreferat Dato 22. oktober 2014 Møde nr. 74 MØDETIDSPUNKT Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: tirsdag d. 21. februar Tid: 17.00 19.00 Sted: afd. Mogenstrup Tilstede: Søren Rasmussen Blak, Nina Lise, Karen Berner Skipper, Charlotte Roest, Charlotte Nielsen,

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 29. august 2016 kl. 18:30 21:00 Mødets formål er.... at få skabt enighed til mødestruktur/datoer (herunder fokusering på tema/drift).. at få etableret

Læs mere

Der er endnu ikke valgt elever til skolebestyrelsen forventes på plads til næste skolebestyrelsesmøde. Ikke noget nyt at berette

Der er endnu ikke valgt elever til skolebestyrelsen forventes på plads til næste skolebestyrelsesmøde. Ikke noget nyt at berette Østervangsskolen Mødetype: Skolebestyrelsesmøde Tid: 26-08-2019 kl. 17.00-19.00 Mødeleder: Thomas Winther. Referent: Claus Kannegaard-Krogsholt Afbud fra: Keen Frisk Mette Vinther deltog som suppleant.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 03.05.18 kl. 19.00-21.30 Store mødelokale HE Fremmødte: Anders, Jacob, Tine, Fredrik, Lone, Ken, John, Mette, Merete, Karl, Trine, Thomas (kommer senere) Afbud: Mahmed Godkendel

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 04. maj 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Betina Persson Fraværende:

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 18. september 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 23. JANUAR 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 21. AUGUST 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 21. AUGUST 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 21. AUGUST 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 27. august kl Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: Lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 27. august kl Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: Lærerværelset Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 27. august kl. 17.00-20.00 Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: Lærerværelset DELTAGERE Mikael Christensen Christoffer Juul Jensen 9.A Henrik H. Mikkelsen

Læs mere

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen Skolebestyrelsen Brobyskolerne. Møde nr. 5 Skoleåret 2013/ 2014 Deltager: SKB: Berit, Per, Sussie, Camilla, Pernille, Maja D, Maja J. Ansatte: AH, HJE, DB, BL, HG, PM, BN Afbud: GG, Susie, Maja J, Pernille,

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl. 17.00-18.30. Storebjerg B3 PJ Kl. 18.30 mødes den nye bestyrelse og konstituerer sig. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte.

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl. 17.15-21.00 Referat: Fremmødte: Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Skoleleder: Konrad.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den

Referat af skolebestyrelsesmøde den Referat af skolebestyrelsesmøde den 14.3.2018 Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Kaspar Hviid, Bintha Andersen, Ditte Jensen, Klarafine Lildholdt, Lotte Greve, America Crespo, Qasim Sikandar Afbud:

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde

Referat Skolebestyrelsesmøde Referat Skolebestyrelsesmøde Sted: Skolens kontor Dato. Tirsdag d. 11. marts 2014 Dagsorden: Deltagere: Henrik Toft Simonsen, Klaus Kolberg, Jens Christian Britze, Per Høxbroe, Birgitte Dyreborg, Mikael

Læs mere

Handleplan for den nationale (elev-)trivselsmåling 2016/17. til Slangerup Skole

Handleplan for den nationale (elev-)trivselsmåling 2016/17. til Slangerup Skole til Handleplan for den nationale (elev-)trivselsmåling 2016/17 Udarbejdet af skolebestyrelse, elevråd og medarbejdere ved Revideret april til Forberedelse til vurdering af resultater Hvem skal inddrages

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl Status: Lukket 1. marts 2018 Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/2 2018 kl. 19.00-21.00 Til stede: Afbud: Tina Skelgaard, Thomas Larsen, Søren Smedegaard, Jeanet Gramm, Lars-Henrik Madsen, Helle Bygholm Jensen,

Læs mere

Bilag 8 Trivselsmåling Vurdering af resultater

Bilag 8 Trivselsmåling Vurdering af resultater Ådalens Skole Udvikling Hvordan har udviklingen været i trivselsmålingens indikatorer? Social trivsel Rapporten viser, at der er sket en generel positiv udvikling i forhold til om eleverne er glade for

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere