Boligforeningen Fjordblink Afd. 15. Husorden & Havereglement

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Boligforeningen Fjordblink Afd. 15. Husorden & Havereglement"

Transkript

1 Boligforeningen Fjordblink Afd. 15 Husorden & Havereglement Vedtaget på ekstraordinært afdelingsmøde den 21. januar 2014

2 Foto: Henrik Bom 1.

3 Husorden for Afdeling 15, Boligforeningen Fjordblink Forord: Med denne husorden er det tilsigtet, at beboerne i Fjordblinks afdeling 15 kan finde det reglement, der gør sig gældende for afdelingens beboere. Rigtig god læselyst. Afdelingsbestyrelsen HUSORDEN FOR AFDELING 15 Boligens vedligeholdelse Vedrørende boligens vedligeholdelse m.v. henvises til Fjordblinks almindelige vedligeholdelsesreglement, der udleveres til alle indflyttere - eller kan rekvireres fra administrationen. Ændringer i boligen Ejendomsfunktionæren eller bestyrelsen kan vejlede dig i, hvor du bør henvende dig, inden du påbegynder en eventuel ændring af din bolig. Det er ikke tilladt at foretage ændringer i lejemålet uden administrationens skriftlige samtykke og anvisninger i forhold til råderetsbestemmelserne. Opvaskemaskiner og vaskemaskiner i lejemålene Det er tilladt at opstille vaske-/opvaskemaskine i afdelingens lejemål, blot du følger nedenstående anvisninger: Vandinstallationen skal være forsynet med vandstopsanordning. Afløbsinstallationen skal udføres efter afløbsregulativet. El-installationen skal udføres efter "Stærkstrømsbekendtgørelsen". Alle installationer skal udføres af autoriserede installatører. Afdelingen forbeholder sig ret til at lade installationerne besigtige. Altaner/terrasser Der må gerne bruges vingetørrestativer, men det er ikke tilladt at ophænge tørresnor. Tørring af tøj eller andet, samt luftning af tæpper/dyner må kun ske på vingestativer på 1. sal og i haven. 2.

4 Det er ikke tilladt at smide noget ud over altanen. Der må gerne opstilles badebassiner (max. 200 liter). Ønskes der altankasser på 1.sal, skal disse opsættes på indvendig side af hensyn til underbo. Altaner/terrasser må ikke bruges til opmagasinering af møbler eller andet. HUSK: altanerne er ikke opbevaringsplads for affald og kasseret bohave. Der henvises til containergården/molokkerne ved p-pladserne. Affald Der er i afdelingen opstillet affaldssystemet Molok. Disse er beregnet til henholdsvis dagsrenovation, glas samt pap og papir. Det står på de enkelte molokker, hvad de er beregnet til. Der må ikke stilles affald ved siden af molokkerne, da det tiltrækker rotter. Større affald skal i den store container, som står i indelukket på P-pladsen. Alle beboere har nøgle til containergården, hvor man efter brug skal låse efter sig. Haveaffald afleveres på den af afdelingen henviste plads. Haveaffald må ikke afleveres i plastposer/sække. Færdsel og parkering Al færdsel med motorkøretøjer på afdeling 15 s arealer imellem blokkene henvises til parkeringspladserne. Det er ikke tilladt at føre motorkøretøjer på gangstierne imellem blokkene. Færdsel i området bør ske under hensyntagen til beplantningen. Parkering Al parkering henvises til P-pladserne. Parkering på gangstier og fortove imellem blokkene er IKKE tilladt. Stierne er tydeligt markerede som gangstier. Dette skal respekteres. Parkering - knallerter (30/45) og motorcykel Al parkering af knallerter og scootere henvises til cykelskure eller de afmærkede P-pladser, hvor det er tilladt at parkere knallerter og motorcykler. Husk at transport til og fra cykelskur foregår med slukket motor. NB: Tremmerummene i kælderen må ikke anvendes til henstilling af motorkøretøjer - herunder scootere, knallerter og motorcykler. Cykler: Al henstilling af cykler skal ske i afdelingens cykelskure eller evt. i de tydeligt afmærkede rum i kælderen. 3.

5 Tremmerum Til hver etagelejlighed hører der et tremmerum til opmagasinering. Det er muligt at låse rummet med hængelås - den skal du dog selv medbringe. Tremmerummet må ikke anvendes til opmagasinering af kemikalier, olier eller andet, der medfører luft- og lugtgener, og ligeledes må tremmerummene ikke anvendes til knallerter eller andre former for motorkøretøjer. Her henvises til afdelingens retningslinjer for parkering. Barnevogne / klapvogne Al henstilling af barnevogne og klapvogne skal ske i de tilknyttede barnevognsrum, og må ikke ske i opgange/trapperum af hensyn til brandsikkerheden. Indkøbsvogne: Al henstilling af indkøbsvogne på afdelingens arealer er ikke tilladt. Ved hjembringelse af indkøbsvogne skal disse fjernes straks efter brug. Skadedyr Undlad at henkaste brød eller fuglefoder i anlæg og på gange. Sørg for at kælderdøre holdes lukkede, og vær med til at give rotter og andre skadedyr så dårlige levevilkår som muligt. Paraboler / antenner Tilkobling af parabol skal altid ske til Skulbolen (skulpturen, der er placeret ved pavillonerne). Kontakt ejendomsfunktionæren for tilslutning. Ved installering af antenner til brug af walkie talkie og radioamatører skal der søges om tilladelse hos afdelingsbestyrelsen. Vaskekælder Maskinerne i vaskekælderen må ikke betjenes af børn/unge under 16 år. Husk at tørre maskinerne af efter brug, samt fjerne spildt vaskemiddel o.l. Tøm dine maskiner umiddelbart efter brug, inden andre gør det. Husk at rense filter på tørretumbleren efter brug. Det er ikke tilladt at vaske gulvtæpper i vaskemaskinerne, da tæpper bliver meget tunge, når de er våde. Uafhentet tøj vil efter få dage blive fjernet. Brug af vaskekælder sker på eget ansvar. 4.

6 Støjforhold Det påhviler den enkelte beboer at tage hensyn til omgivelserne, herunder sikre nattero for øvrige beboere. Anvendelse af radio- og musikanlæg må ikke forstyrre de omkringboende. Brug af vaskemaskiner i egne lejemål i boligblokke må ske i tidsrummet 07:00 til 22:00. Boremaskiner og lignende slagværktøj må bruges hverdage i tidsrummet 08:00 til 19:00 samt lørdage 08:00 til 15:00. Tag altid en snak med naboen i god tid, hvis du regner med, at ovenstående undtagelsesvis ikke kan overholdes ved særlige begivenheder. Husdyrhold i afdelingen Det er tilladt at holde ét husdyr pr. lejemål. Alle husdyr registreres hos ejendomsfunktionæren i afdelingen med forevisning af nødvendig forsikring, hvis der er tale om hund. Registreringen skal ske ved henvendelse til ejendomsfunktionæren i kontorets åbningstid. Ikke registrerede husdyr vil blive forlangt fjernet. -Hvad er et husdyr? Husdyr defineres som hund og kat. For andre husdyr som marsvin, kanin mv. gør det sig ligeledes gældende, at disse ikke må være til gene for beboerne i afdeling 15. -Pasning af husdyr Ved pasning af husdyr gør det sig gældende, at man maksimalt må have ét husdyr i pasning i 3 uger. Ved pasning af hunde skal der indhentes tilladelse hos ejendomsfunktionæren og fremvises gyldig hundeforsikring. Det er ikke tilladt at passe husdyr, der er omfattet af ulovlige racer i hundeloven. -Luftning af husdyr Haverne må ikke anvendes til direkte luftning uden fjernelse af efterladenskaber, da det i større omfang kan være til gene for de omkringliggende beboere. Skulle uheldet være ude under gåturen, fjernes efterladenskaber omgående! Hunde og katte skal altid føres i snor uden for lejemålet på afdelingens arealer. Hundeloven For husdyr gælder den almindelige lov om hunde nr. 380 af 26. juni 1969, samt den nye hundelov omfattet af ulovlige racer iflg. justitsministeriet. Pasning og hold af ulovlige hunderacer / kamphunde eller blandinger, hvor disse racer indgår, er ligeledes ikke tilladt i afdelingen. 5.

7 Husdyr til gene? Det er altid en grundregel, at dyrene ikke må være til gene for naboer og andre lejere i afdeling 15. Her gælder de almindelige retningslinjer om lugtgener, støj med videre. Det er ligegyldigt, om forstyrrelsen af de omboendes ro sker om dagen eller om natten, eller om hunden opholder sig udendørs eller indendørs. OBS! Vær specielt opmærksom på, at akvarier kan være ekstremt tunge, afhængig af størrelsen og mængden af vand. Eksempelvis kan et akvarium på 250 liter nemt komme op og veje over 300 kilo med indhold. Rådfør dig altid med ejendomsfunktionæren, og husk at sikre dig, at gulvet har bæreevnen til akvariet. Hvis reglerne ikke overholdes kan akvariet blive forlangt fjernet. Generelt i afdelingen - Afdelingens udendørsarealer Som beboer i afdeling 15 forpligter du dig til at være behjælpelig med at renholde og passe på vores udendørsarealer. I praksis betyder det, at du udviser almindelig dannelse og pli overfor de andre beboere og sørger for altid at rydde op efter dig selv. Boldspil på afdelingens arealer Al boldspil i afdelingen henvises til Multi-banen. Boldspil op ad og langs beboelser og andre bygninger i afdelingen er ikke tilladt af hensyn til beboerne. Der henvises ligeledes til, at det er muligt at benytte de omkringliggende arealer, herunder den store mark imellem Skallerupvej og Saltumvej. Rygning i afdelingen Rygning i lejemålene er tilladt. Det er besluttet, at al rygning i afdelingens opgange og fælleshuse er forbudt. Rygning foregår udendørs, hvad enten fælleslokaliteter anvendes til private eller offentlige arrangementer. Haver Se havereglement. 6.

8 Hvad nu hvis jeg ikke overholder husordenen? Reglerne i husordenen er vedtaget på demokratisk vis af beboerne på afdelingsmødet. Ved tilsidesættelse af husordenen overholder du ikke dine forpligtigelser i forhold til dine naboer. Hvis du som beboer i afdeling 15 undlader at overholde husordenen, risikerer du, at andre beboere eller bestyrelsen udfærdiger en klage over dig. Du vil blive underrettet om klagens indhold men bliver ikke underrettet om, hvem der har klaget. Hvis du som beboer modtager gentagne klager over grove overtrædelser, risikerer du at få opsagt eller ophævet dit lejemål og må dermed finde et andet sted at bo. 7.

9 Boligforeningen Fjordblink Afd. 15 Havereglement 8.

10 Havereglement Haven er etableret af Boligforeningen Fjordblink afd. 15 med græs, låge og hæk. Hækken må maksimalt have en højde på 180 cm. Haven skal være udgiftsneutral for afdelingen. Afdelingen opsætter havelåge. Bredde 90 cm. Højde 140 cm. Der må ikke laves anden låge. Havens størrelse er boligens bredde og frem til nuværende hæk. I haven kan der sås græs, etableres bede og anlægges fliser. Vejledning vedr. nedlægning af fliser kan rekvireres hos ejendomsfunktionæren. Eksisterende hæk og træer i haven må ikke fjernes. Ønskes der yderligere beplantninger/træer i haven, må disse ikke overstige en højde på 3 meter. Haveredskaber Det er op til den enkelte beboer at anskaffe sig haveredskaber. Haveredskaber, hækkeklipper samt plæneklipper kan lånes af ejendomsfunktionæren mod et depositum. Krav afstedkommet af tekniske årsager: Der skal altid være adgang til tekniske installationer, f.eks. kloak, brønde o.l. Afdelingen kan ikke stilles til ansvar for evt. omlægninger eller opgravninger af installationer. Brønddæksler skal være i fliseniveau. Der må ikke opsættes faste redskabs-, driv- eller legehus. Der må ikke hænges tørresnor op i haven eller på terrassen. Der må ikke laves kompostbeholder. Der må ikke hænges tæpper, dyner eller andet over gelænder. Der må gerne bruges mobilt vingetørrestativ. Fodring af fugle: kun i opstillet foderhus med rottespærring. Havens vedligeholdelse Beboeren skal klippe og vedligeholde hækken samt holde haven i god og renholdt stand. Beboeren har pligt til at klippe og vedligeholde hækken på begge sider ud mod fællesarealet inden 1. august hvert år. Der må ikke opbevares gammelt affald og skrammel o.l. i haven. Ingen afbrænding af haveaffald. 9.

11 Havevanding Dette bør ske med måde, f.eks. er det ikke en god ide at vande, mens solen står højt, da der sker en stor fordampning, og vandet ikke kommer planterne til gavn. Vi skal spare på vandet. Husk!! Du skal selv betale for dit vandforbrug. Ved fraflytning Ved fraflytning skal haven i lighed med den indvendige bolig afleveres i ryddet og rengjort stand. Springvand/tekniske installationer skal fjernes ved fraflytning. De kan ikke overdrages/sælges til ny indflytter. Hvis haven ikke bliver holdt og hækken ikke bliver klippet, vil dette blive udført på beboerens regning. Beløbet vil blive trukket med huslejen for oktober måned. Haveaffald skal afleveres på den af afdelingen henviste plads. 10.

12 Boligforeningen Fjordblink administreres af Alabu Bolig Brohusgade 2 B, 9000 Aalborg Åbningstider: Mandag - tirsdag - torsdag kl Onsdag kl Fredag Lukket Telefonnummer: Faxnummer: adresse: Internetadresse: info@alabubolig.dk Alabu Bolig a.m.b.a. er et boligadministrationsfællesskab, som blev stiftet den 1. januar Fællesskabet består af boligforeningerne Vanggården og Fjordblink, BS Aalborglund, BS NordBo, Skørping Boligselskab og AB Mariager, der tilsammen udgør ca lejemål med beboere. Alabu Bolig med tilhørende organisationer har ca. 100 medarbejdere. For yderligere information, se venligst 11.

Husorden & Havereglement

Husorden & Havereglement «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 23 Skallerupvej 1-35 Husorden & Havereglement Vedtaget på ekstraordinært afdelingsmøde den 21. januar 2014 Revideret i forbindelse med ordinært afdelingsmøde den 28. august

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 14 S BEBOERE. Velkommen i boligforeningen. Fjordblink. Afdeling 14 - Saltumvej HUSORDEN / REGLEMENT

HUSORDEN FOR AFDELING 14 S BEBOERE. Velkommen i boligforeningen. Fjordblink. Afdeling 14 - Saltumvej HUSORDEN / REGLEMENT Velkommen i boligforeningen Fjordblink Afdeling 14 - Saltumvej HUSORDEN / REGLEMENT Forord:... 3 Boligens vedligeholdelse... 4 1. Inde i boligen... 4 1.1 Maling i lejeboligerne... 4 1.2 Maling udvendig...

Læs mere

Alabu Bolig Saltumvej Afd. 21. Saltumvej samt Husorden. Vedtaget på ordinært afdelingsmøde 2013 Revideret den 3. sept.

Alabu Bolig Saltumvej Afd. 21. Saltumvej samt Husorden. Vedtaget på ordinært afdelingsmøde 2013 Revideret den 3. sept. Alabu Bolig Saltumvej Afd. 21 Saltumvej 11-69 samt 2-38 Husorden Vedtaget på ordinært afdelingsmøde 2013 Revideret den 3. sept. 2014 (Tilpasset 22. november 2018 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Husorden & Have-, terrasse- og altanreglement

Husorden & Have-, terrasse- og altanreglement Boligforeningen Vanggården Afdeling 20 Pandoravej Husorden & Have-, terrasse- og altanreglement Forslag til godkendelse på afdelingsmødet den 08. september 2014 Side 1 af 10 Husorden Reglement for husorden

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

Husorden afdeling 78 - Isagervej

Husorden afdeling 78 - Isagervej Indhold Lejlighed... 1 Ventilation... 2 Ændringer... 2 Husdyr... 2 Støj... 2 Fællesområder... 3 Rygeloven... 3 Fællesvaskeriet... 3 Antenneforhold... 3 Affaldshåndtering... 4 Terrasser... 4 Knallerter...

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- & KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- & KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Odense Boligselskab. Albanigade Odense C - tlf Kontortid mandag-torsdag kl. 9-16, fredag kl

Odense Boligselskab. Albanigade Odense C - tlf Kontortid mandag-torsdag kl. 9-16, fredag kl Ordensreglement for Stærmosegården Affald Grundet tiltagende problemer med skadedyr (rotter og store fugle) må der ikke stilles affald ved siden af molokkerne. Ligeledes må der ikke smides brød og andet

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M.

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. ALTANER FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken Husorden Afd. 26 - Himmerlandsparken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE AFFALD CYKLER, KNALLERTER M.M. ANSØGNINGER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE AFFALD CYKLER, KNALLERTER M.M. ANSØGNINGER «Bruger_Initial» INDHOLDSFORTEGNELSE GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANSØGNINGER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE OG UDENDØRSBELYSNING...

Læs mere

26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE

26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE 26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE Indholdsfortegnelse AFFALD... 2 AFLØB, BAD OG TOILET... 2 AKTIVITETER... 2 ALTANER... 2 ANTENNER... 2 FODRING AF FUGLE OG ANDRE DYR... 2 FÆLLESVASKERI OG TØJTØRRING...

Læs mere

Husorden Afd. 216 Borgergade

Husorden Afd. 216 Borgergade Husorden Afd. 216 Borgergade Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag - onsdag 09.00-16.00 Torsdag - onsdag 10.00-17.00 Fredag onsdag 09.00-12.00 Aars Boligforening er en almen boligorganisation

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29:

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Navn» Dato Dato Ordensregler for Afdeling 3 Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5 Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Husorden Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Kære beboere På vores beboermøde den 12. september 2012, blev vores husorden vedtaget i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredsstillelse, når

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus Vedtaget på beboermøde Revideret 15. november 1990 26. februar 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 2 1. Affald... 2 2. Altaner / terrasser... 2 3. Bad... 2 4. Brug

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup Andelsboligforeningen Birkebakken II Birkehegnet 7, 2630 Taastrup HUSORDEN for Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup 20140901_Husordenen.doc www.birkebakken-2.dk

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 BRANDDØRE... 3 FODRING AF

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B Nyrevideret husordensreglement godkendt på ekstraordinært afdelingsmøde 6. maj 2019. Omdelt af ejendomsfunktionæren 22. maj 2019. Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden afdeling 88 - Skæphøj

Husorden afdeling 88 - Skæphøj Nærværende husorden er udarbejdet af afdelingsbestyrelsen og vedtaget på det årlige afdelingsmøde. Denne reviderede udgave er vedtaget på afdelingsmødet den 27. september 2011. Vi lægger i husorden op

Læs mere

Har du spørgsmål til Husorden eller overholdelse af denne, rettes henvendelse til ejendomskontoret.

Har du spørgsmål til Husorden eller overholdelse af denne, rettes henvendelse til ejendomskontoret. Mosegårdsparken Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Mosegårdsparken. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler:

Læs mere

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden Afdeling 9 HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade 1 Bygninger Beboerne er økonomisk ansvarlige for de skader, som leg, hærværk eller lignende måtte påføre bygninger og andre bygningsdele.

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015 JULI 2015 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at bo. Netop

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husorden gældende for afd. 4 Umanakvej

Husorden gældende for afd. 4 Umanakvej Husorden gældende for afd. 4 Umanakvej Til overholdelse af god orden i ejendommen påhviler det enhver lejer at overholde de bestemmelser, som boligselskabet og afdelingsbestyrelsen træffer, herunder nedenstående

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

Husorden Afdeling 12 Løvvangen. Vikingevej 1 29, Strubjerg 2 20, Arkildsdal 1 173, Vangen 83 447.

Husorden Afdeling 12 Løvvangen. Vikingevej 1 29, Strubjerg 2 20, Arkildsdal 1 173, Vangen 83 447. Husorden Afdeling 12 Løvvangen Vikingevej 1 29, Strubjerg 2 20, Arkildsdal 1 173, Vangen 83 447. INDLEDNING Et godt miljø er meget værd. DET SKABER TRYGHED OG TILFREDSHED NÅR ALLE TAGER HENSYN TIL HINANDEN.

Læs mere

Husorden Afdeling 8. Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133.

Husorden Afdeling 8. Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133. Husorden Afdeling 8 Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133. INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD SIDE INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 ANTENNER, PARABOLER

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Husorden. For Samvirkende Boligselskab Askholm. Dexter Gordons Vej 1 5 Sluseholmen 37 39 Thad Jones Vej 2-4. Vedtaget på afdelingsmødet November 2009

Husorden. For Samvirkende Boligselskab Askholm. Dexter Gordons Vej 1 5 Sluseholmen 37 39 Thad Jones Vej 2-4. Vedtaget på afdelingsmødet November 2009 Husorden For Samvirkende Boligselskab Askholm Dexter Gordons Vej 1 5 Sluseholmen 37 39 Thad Jones Vej 2-4 Vedtaget på afdelingsmødet November 2009 E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER GRØNNE OMRÅDER BARNEVOGNE, CYKLER, M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER GRØNNE OMRÅDER BARNEVOGNE, CYKLER, M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden Husorden Pr. 17. juni 2013 (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 61 Alabu Bolig Generel opførsel Der skal være plads

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

Husordensreglement. Indledning

Husordensreglement. Indledning Husordensreglement Indledning En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden - man bliver fælles om mange ting - og derfor er det naturligt

Læs mere

Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013

Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013 Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013 Under henvisning til boligoverenskomstens bestemmelser er enhver beboer forpligtet til at iagttage god orden i ejendommen. AFFALD

Læs mere

Husorden. for. Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1

Husorden. for. Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1 Husorden for Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1 Formål med husordenen Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan

Læs mere

20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN

20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN 20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN Indholdsfortegnelse AFFALD... 2 AFLØB, BAD OG TOILET... 2 AKTIVITETER... 2 ANTENNER... 2 FODRING AF FUGLE OG ANDRE DYR... 2 FÆLLESAREALER... 2 GRILL... 2 GRØNNE

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 238 GRÆSTED HAVE REVIDERET 10. JANUAR 2012 1 - Anlægget Da alle gerne vil bo i et pænt kvarter, er der gjort meget for at skabe en god bebyggelse.

Læs mere

Husorden. Afd. 30 - Olle Kolle

Husorden. Afd. 30 - Olle Kolle Husorden Afd. 30 - Olle Kolle Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag - Onsdag 09.00-16.00 Torsdag 10.00-17.00 Fredag 09.00-12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 260 Skolestien mfl. Godkendt på afdelingsmødet den 12.11.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Affald... 2 Antenner...

Læs mere

GENERELT ANSØGNINGER ANTENNER/PARABOLER AFFALD BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE

GENERELT ANSØGNINGER ANTENNER/PARABOLER AFFALD BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE «Bruger_Initial» INDHOLDSFORTEGNELSE GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANSØGNINGER 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BILER, MOTORCYKLER, CAMPINGVOGNE OG TRAILERE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 4 DØRSKILTE OG UDENDØRSBELYSNING...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden 1-3051 Østerhøj

Husorden 1-3051 Østerhøj Husorden 1-3051 Østerhøj Udsendt februar 2012 Formål med husordenen En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er afhængige af hinanden og fælles om mange ting. For at skabe et

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER AFFALD BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- OG KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER AFFALD BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- OG KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 4 FODRING AF FUGLE

Læs mere

LEJERBO HUSORDEN MAJ 2016 REV

LEJERBO HUSORDEN MAJ 2016 REV MAJ 2016 REV. 29.08.2017 HUSORDEN afd. 304-0 I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 830 ENGELHOLM ALLE VEDTAGET PÅ ORDINÆRE BOERMØDER: 5/3/02, 3/9/02 & 10/3/05 1. Færdsel på trapper, brug af elevator samt færdsel på de til

Læs mere

Husorden i afdeling 37

Husorden i afdeling 37 Husorden i afdeling 37 1 September 2016 Afdelingsbestyrelsen har ansvar for, at husordenen bliver overholdt. De har pligt til, og ejendomsfunktionærerne har ret til, at påtale gældende bestemmelser. Det

Læs mere

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26 Husorden Afdeling 21 Fjordparken 4-26 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING AFFALD BAD OG TOILET DØRE/VINDUER EL EMHÆTTER HAVER 5 HUSDYR (HUND/KAT) 6 MUSIK -

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD FODRING AF FUGLE, KATTE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD FODRING AF FUGLE, KATTE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 FODRING AF FUGLE, KATTE M.V....

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 8 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 8 sider Afdelingens regler Reglerne for afdelingen

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere