Vision & Mission. Vision & Mission

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vision & Mission. Vision & Mission"

Transkript

1 Vision & Mission Vision & Mission

2

3

4 Det gode liv som beboer Vi vil have fokus på det gode liv i afdelingen, social integration samt beboerdemokrati Det gode liv i afdelingen Det gode naboskab Respekt i alle relationer Plads til at være sig selv Tryghed i afdelingen Beboerambassadører Informationskampagne, der højner beboernes tolerance og nedbringer antallet af naboklager med 10% i perioden. Beboerundersøgelse, der måler beboernes trivsel. 80% skal føle, at der er plads til at være sig selv. Beboerundersøgelse, der måler beboernes tryghed. 90% af respondenterne skal føle sig trygge. Udarbejdelse af hensigtserklæring. Igangsætte pilotprojekt i forskellige typer afdelinger (5 afdelinger). Informere om projektet til øvrige afdelinger.

5 Det gode liv som beboer Vi vil have fokus på det gode liv i afdelingen, social integration samt beboerdemokrati Det gode liv i afdelingen Deleøkonomi Udarbejdelse af inspirationskatalog, der viser mulighederne for deleøkonomi. et er at afdelingerne får kendskab til mulighederne, og at minimum to afdelinger benytter inspirationskataloget. Sundhed Udarbejdelse af inspirationskatalog (fx udendørs/indendørs fitness, fællesspisning, nyttehaver, attraktive legepladser, multibaner, indeklima) herunder mulighederne for fundraising. Minimum to afdelinger skal benytte inspirationskataloget. Samarbejde med kommunen og BL om beboernes sundhed. et er at udarbejde en skriftlig aftale.

6 Det gode liv som beboer Vi vil have fokus på det gode liv i afdelingen, social integration samt beboerdemokrati Det gode liv i afdelingen Grønne glæder Alternativer til brugsplæner Afholde temaaften for afdelingsbestyrelser om brugsplæner, grønne lunde og gårdmiljøer (fx højbede, nyttehaver, blomsterenge, alternative legepladser, multibaner, udendørs fitness). Der skal være interesse fra 25% af de relevante afdelinger. Temaartikel i Til enhver Lejlighed. Afholde inspirationstur for interesserede afdelingsbestyrelser.

7 Det gode liv som beboer Vi vil have fokus på det gode liv i afdelingen, social integration samt beboerdemokrati Social integration Boligsociale indsatser Mennesket i Midten Permanentgøre projektet og udbrede det til hele FællesBo. Boligsociale helhedsplaner Forankring i afdelingerne Fastholde samarbejdet mellem kommunen og afdelingerne efter helhedsplanerne er ophørt. Beboerdemokrati Udvikling af kursusweekend Kursusweekenden skal udvikles i takt med udviklingen i beboerdemokratiet og den årlige evaluering. Succeskriteriet er 50% fremmødte og 75% glade smileys.

8

9 Attraktive boliger Vi vil have fokus på konkurrencedygtige boliger, byggefysiske helhedsplaner samt oplandet Konkurrencedygtige boliger Mere for pengene boliger Mere fokus på 'totalhusleje. Fokus på at bygge boliger med en høj standard til en lavere pris. Fleksible boliger Fleksible elementer (vægge, køkkenskabe m.v.) Nybyggeri Herning+ (sygehusgrunden) Familieboliger Ungdomsboliger

10 Attraktive boliger Vi vil have fokus på konkurrencedygtige boliger, byggefysiske helhedsplaner samt oplandet Konkurrencedygtige boliger Fremtidens boliger/boformer Fokus på efterspørgslen fra fremtidens lejere (størrelse, oldekoller, ungdomsboliger, familieboliger m.v.) Byggefysiske helhedsplaner Færrest mulige eksterne omkostninger. Løbende fokus på optimering af boligmassen. Fokus på mindre afdelinger i Herning, som ikke kan bære en helhedsplan. Fokus på opland Boligstandard, der matcher de private udlejere. Udføre planen i screeningsrapporten i prioriteret rækkefølge med de største behov først.

11

12 Professionel organisation Vi vil have fokus på Attraktiv arbejdsplads Sikre det gode arbejdsmiljø der fremmer arbejdsglæde, god service samt høj faglig kvalitet Godt informationsniveau i organisationen Formidle interne informationer og de gode historier i hele organisationen via relevante medier (nyhedsbrev, intranet m.v.) Udforme et årshjul til info-breve, med tema for hver md. Udsendes 1 gang pr. md. Fokus på fælles kultur og sociale tiltag Sikre integration af ejendomsfunktionærer, håndværkere og boligsociale medarbejdere. At alle har mulighed for at deltage i alle personalemæssige aktiviteter i organisationen.

13 Professionel organisation Vi vil have fokus på Udvikling, optimering og kvalitet Den digitale boligorganisation Digital kommunikation 80% af beboerne skal være digitale ved udgangen af Når over 80% af beboerne er digitale er det et fravalg og ikke et tilvalg. Digitale afdelingsbestyrelser Fyraftensmøder/områdemøder, der sætter fokus på fordelene ved digitaliseringen. Tema i Til enhver Lejlighed. 85% af afdelingsbestyrelserne skal være digitale ved udgangen af 2022.

14 Professionel organisation Vi vil have fokus på Udvikling, optimering og kvalitet Nytænkende og være på forkant med udviklingen Opfordre medarbejdere, bestyrelser og beboere til at komme med gode idéer Innovationskonkurrence med præmiering af den bedste idé til gavn for hele FællesBo. Fokus på hvad der rører sig i og udenfor den almene boligsektor Holde sig opdateret og indgå i dialog med relevante parter. Videreudvikling og innovation ved interne og eksterne kurser. Strategisk samarbejde (andre organisationer, IT, økonomi, markedsføring).

15 Professionel organisation Vi vil have fokus på Udvikling, optimering og kvalitet Fokus på tab ved fraflytninger Mennesket i Midten Permanentgøre projektet og udbrede det til hele FællesBo. Fokus på ejendoms-funktionærernes og håndværkernes roller Beskrivelse af hvad de skal have fokus på ( fx fyldte postkasser). Efterfølgende tydelig kommunikation til ejendomsfunktionærerne og håndværkerne med deres rolle. Optimering af ressourcer Indarbejde de digitale arbejdsgange i hele organisationen.

16 Professionel organisation Vi vil have fokus på Sideaktiviteter Håndværkerafdelingen Fastholde og udvikle håndværkerafdelingen Tilpasses og udvikles i takt med resten af organisationen. Bruge dem til sparring indenfor deres fagområder. God service God kommunikation og forebyggelse af konflikter Uddanne alle grupper af personale i kommunikation og konflikthåndtering. I samråd med trivselsgruppe i FællesBo. Sikre beboere og samarbejdspartnere god service Kun ved at behandle folk forskelligt, kan vi behandle dem ens. Frihed under ansvar. es ved tilfredshedsundersøgelse.

17 Professionel organisation Vi vil have fokus på Bæredygtig politik /grøn profil Byggepolitik ved nybyggeri Vi tilstræber, at bygningerne er selvforsynende indenfor varme og el i henhold til gældende bygningsreglement og energikrav. I renoveringssager Fokus på at sikre de mest bæredygtige løsninger indenfor den givne økonomi. Eksisterende boligmasse Ved optimering af den eksisterende boligmasse skal besparelse og optimering hænge sammen. Klimatilpasning Generelt fokus på klimaændringer (spildevandsseparering, græs på tage m.v.)

18 Professionel organisation Vi vil have fokus på Sikre en velfungerende organisationsbestyrelse Politiske forretningsgange Udarbejdelse og årlig gennemgang af politiske forretningsgange. Sikre kendskab til arbejdet i bestyrelse Fokus på, at der skal arbejdes med organisationens opgaver og ikke i egen afdelings interesser. Løbende orientering om bestyrelsesarbejdets omfang. Bestyrelsessamarbejde Fastholde det gode samarbejde i bestyrelsen via fx ekstern inspirator.

19

20 En synlig boligorganisation Vi vil have fokus på Kommunikation og markedsføring Styrke vores formidling af hvad den almene sektor er Samarbejde med andre organisationer Danne netværksgruppe (på formandskabs-niveau) med de øvrige boligorganisationer. Styrke vores formidling af den gode historie om FællesBo Markedsføring af den digitale boligorganisation. Formidle FællesBos initiativer videre i den almene sektor. Markedsføring af beboernes FællesBo. Fokus på at fortælle om fordelene ved at bo alment.

21 En synlig boligorganisation Vi vil have fokus på Kommunikation og markedsføring Fastholde et åbent og godt forhold til medierne Fortælle de gode historier. Fremme kommunikation til kunder og samarbejdspartnere via digitale og trykte medier Formidle informationer i form af eksempelvis videoklip, opslag på sociale medier, mv. Branding Velkomstgave (filtdupper, nøglering, køleskabsmagnet, dørmåtte, osv.) til nye beboere i FællesBo. Implementering af ny hjemmeside Kørende demonstration af 'Min side' (evt. bus).

22 En synlig boligorganisation Vi vil have fokus på Politikere udenfor sektoren Lokal og national interessevaretagelse Kaffemøder med politikerne (organisationsbestyrelsen). Fastholde og udvikle politiske og administrative netværk.

Vision At skabe de bedste rammer for beboerne ved: Boligen, beboerdemokratiet, organisationen, administrationen og arbejdspladsen.

Vision At skabe de bedste rammer for beboerne ved: Boligen, beboerdemokratiet, organisationen, administrationen og arbejdspladsen. Beboerindflydelse på udvikling af tidssvarende boliger Beboerindflydelse på udvikling af tidssvarende boliger Velfungerende beboerdemokrati Fremsynet Velfungerende ved åbenhed beboerdemokrati og samarbejde

Læs mere

FællesBo 2015-2018 Kursusweekend for afdelingsbestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer 22. februar 2015

FællesBo 2015-2018 Kursusweekend for afdelingsbestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer 22. februar 2015 FællesBo 2015-2018 Kursusweekend for afdelingsbestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer 22. februar 2015 Hvor skal vi hen? Strategisk Overblik, vision, værdier, retning Taktisk Fokusområder, styring,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 21. maj 2019 KANDIDATLISTE TIL VALG AF ORGANISATIONS- BESTYRELSESMEDLEMMER

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 21. maj 2019 KANDIDATLISTE TIL VALG AF ORGANISATIONS- BESTYRELSESMEDLEMMER Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 21. maj 2019 KANDIDATLISTE TIL VALG AF ORGANISATIONS- BESTYRELSESMEDLEMMER Der kan også opstilles kandidater på selve repræsentantskabsmødet. Heidi Guldhammer Larsen

Læs mere

Den Digitale Boligorganisation

Den Digitale Boligorganisation Den Digitale Boligorganisation Konference for organisationsbestyrelser 6. September 2015 FællesBo hvem er vi? Peter Bøgebjerg Mortensen driftschef FællesBo hvem er vi? FællesBo er i dag Herning Kommunes

Læs mere

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig 02 MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2015 ØSTJYSK BOLIG INDHOLD 4 5 6 8 9 11 12 13 14 15 Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning Udgiver Organisationsbestyrelsen

Læs mere

Strategi 2015-2020. - bolig med nærhed

Strategi 2015-2020. - bolig med nærhed Strategi 2015-2020 - bolig med nærhed Indhold Før strategiplan 2015-2020...5 Missionen...6 Om BOLIGNÆSTVED...7 Værdierne Troværdighed...8 Nærvær og engagement...8 Handlekraft...9 Visionen...10 Målsætningerne

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM

MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2016 2020 Mission vision - værdier for Klik her! - og indsæt forsidefoto 1 INDHOLD Mission - Vision - Værdier MISSION... 3 VISION... 3 VÆRDIER... 3 VIBOs værdier RUMMELIGHED... 4 TRYGHED...

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO

MÅLSÆTNINGSPROGRAM Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2016-2020 Mission - vision - værdier for Boligforeningen VIBO INDHOLD Mission - Vision - Værdier Mission.... 3 Vision... 3 Værdier.... 3 VIBOs værdier Rummelighed.... 4 Tryghed.... 4

Læs mere

HANDLEPLAN 2016-2018. Vesterbrogade 4 7000 Fredericia 76 22 12 00 post@boligfa.dk www.boligfa.dk

HANDLEPLAN 2016-2018. Vesterbrogade 4 7000 Fredericia 76 22 12 00 post@boligfa.dk www.boligfa.dk HANDLEPLAN 2016-2018 Indsatser på baggrund af Målsætnings- og Handleplan godkendt af Repræsentantskabet i Boligkontoret Fredericia på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 19. november 2015 Vesterbrogade

Læs mere

Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere

Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere Hvorfor almene boliger? Introduktion til nye medarbejdere Almene boliger Almene boliger omfatter: Familieboliger Ældreboliger Ungdomsboliger Den historiske baggrund Købehavn vokser 1902: ca. 500.000 indbyggere

Læs mere

POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB

POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB POLITIK FOR ALMENT SOCIALT ANSVAR I BOLIGFORENINGEN AAB Indhold AAB s sociale ansvar - principielt... 1 Respekt for beboerdemokratiet... 2 Fremtidssikring... 2 Nybyggeri... 2 AAB s sociale ansvar - konkrete

Læs mere

I VAB VIL VI... STRATEGI & VISION

I VAB VIL VI... STRATEGI & VISION I VAB 2020 STRATEGI & VISION I VAB Være et attraktivt og eftertragtet boligselskab....med en god og sund boligmasse i trygge rammer. Forskellige boligstørrelser, indretninger og pris vil sikre, at der

Læs mere

Den Digitale Boligorganisation

Den Digitale Boligorganisation Den Digitale Boligorganisation ERFA-møde Almennet Skanderborg 4. oktober 2016 FællesBo hvem er vi? Peter Bøgebjerg Mortensen driftschef FællesBo hvem er vi? FællesBo er i dag Herning Kommunes største boligorganisation

Læs mere

VISIONS- & MÅLSÆTNINGSPROGRAM og god arbejdsplads. En fremsynet og troværdig samarbejdspartner. Et veluddannet beboerdemokrati

VISIONS- & MÅLSÆTNINGSPROGRAM og god arbejdsplads. En fremsynet og troværdig samarbejdspartner. Et veluddannet beboerdemokrati Tidssvarende boliger En effektiv organisation og god arbejdsplads Et veluddannet beboerdemokrati med fokus på analog og digital kommunikation En fremsynet og troværdig samarbejdspartner med lokal interessevaretagelse

Læs mere

100 år er ingen alder

100 år er ingen alder Strategi 2015-2018 100 år er ingen alder 100 år er ingen alder AAB nærmer sig de 100 år, men det er ingen alder. Kompetente medarbejdere og beboervalgte, har skabt en udviklingsorienteret og værdibaseret

Læs mere

TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Poppelhaven III Opførelsesår: 1960 54 boliger, rækkehuse Ole Rømers Vej Opførelsesår: 1990 9 boliger, rækkehuse Poppelhaven Opførelsesår:

Læs mere

Strategi. Version 2017

Strategi. Version 2017 Strategi 2020 Version 2017 Boligselskabet Sjælland vil være det bedste boligselskab i landet Det betyder at vi skal være: - Et boligselskab der sikrer trivsel og de bedst tænkelig rammer for beboerne -

Læs mere

STRATEGI. MÅL og frem mod BO-VEST

STRATEGI. MÅL og frem mod BO-VEST STRATEGI MÅL og frem mod 2022 BO-VEST STRATEGI OG MÅL FREM MOD 2020 Det strategiske fundament for BO-VESTs arbejde er vores mission, vision og værdier. Mission Vores mission, det som BO-VEST er sat i verden

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 24. maj 2012. Kandidatliste til valg af organisationsbestyrelsesmedlemmer

Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 24. maj 2012. Kandidatliste til valg af organisationsbestyrelsesmedlemmer Repræsentantskabsmøde i FællesBo den 24. maj 2012 Kandidatliste til valg af organisationsbestyrelsesmedlemmer Der kan også opstilles kandidater på selve repræsentantskabsmødet. Knud Villy Mogensen 500

Læs mere

Sammen kan vi mere. Målsætningsprogram 2009-2015 NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLE ENGAGEMENT

Sammen kan vi mere. Målsætningsprogram 2009-2015 NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLE ENGAGEMENT Målsætningsprogram 2009-2015 Boligkontoret Danmark Sammen kan vi mere NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLESSKAB ENGAGEMENT NÆRVÆR MANGFOLDIGHED FÆLLE ENGAGEMENT Målsætningsprogrammet er vedtaget på Boligkontoret

Læs mere

MÅLSÆTNINGSPROGRAM

MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2018-2021 Målsætningsprogrammet er delt op i de værdier, som Bomidtvest driver virksomhed efter, samt en række målsætninger, som skal gøre det attraktivt at være lejer og ansat i Bomidtvest.

Læs mere

Afdelingsbestyrelsens arbejde. Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016

Afdelingsbestyrelsens arbejde. Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016 Afdelingsbestyrelsens arbejde Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016 1 1 Emnerne i dagens program Hvem bestemmer hvad? Ansvar og opgaver i Bo42 Afdelingsbestyrelsens opgaver Hvad

Læs mere

Målsætning vedrørende almen social ansvarlighed

Målsætning vedrørende almen social ansvarlighed Repræsentantskabet vedtog på mødet den 16. juni 2012 handlingsplanen for Boligkontorets Danmarks indsatsområder i det kommende år. Repræsentantskabet vedtog samtidig Målsætning vedrørende almen social

Læs mere

Lokal case v. FAB. BL og Almennet ERFA møde 19. marts 2019, Middelfart

Lokal case v. FAB. BL og Almennet ERFA møde 19. marts 2019, Middelfart Lokal case v. FAB BL og Almennet ERFA møde 19. marts 2019, Middelfart FAB Fyns Almennyttige Boligselskab, etableret i 1946 FAB har 95 boligafdelinger med 8.950 boliger 136 411 554 Ca. 110 ansatte: 45 administration,

Læs mere

Workshop C. Samarbejdsforhold i Københavns Kommune

Workshop C. Samarbejdsforhold i Københavns Kommune Workshop C. Samarbejdsforhold i Københavns Kommune 1 2 Fortiden, nutiden og måske en fremtid 3 Interesse eller branche? Klar arbejdsdeling Professionalisme Mål og rammer Fordi den effektive interesseorganisation

Læs mere

BL S NYE MÅLSÆTNINGS PROGRAM OG FN'S VERDENSMÅL OG WHATS IN IT FOR ME?

BL S NYE MÅLSÆTNINGS PROGRAM OG FN'S VERDENSMÅL OG WHATS IN IT FOR ME? BL S NYE MÅLSÆTNINGS PROGRAM OG FN'S VERDENSMÅL OG WHATS IN IT FOR ME? Liv Jørgensen og Christina Krog BLs 7. kreds, 2. november 2018 Eftermiddagens videre program FNs Verdensmål og BLs målsætningsprogram

Læs mere

Sundby-Hvorup Boligselskab

Sundby-Hvorup Boligselskab Sundby-Hvorup Boligselskab Oplæg.. Hvem er jeg, Tanker on fremtidsanalyser. Lidt om SHB Hvordan vi har gjort det. Hvad fik vi ud af det. Tanker. Involvering/ejerskab /helhedstænkning er nødvendig for analysen.

Læs mere

Guide til organisationsbestyrelsen. Tre lette trin SÆT ALMENT SAMFUNDSANSVAR PÅ DAGSORDENEN

Guide til organisationsbestyrelsen. Tre lette trin SÆT ALMENT SAMFUNDSANSVAR PÅ DAGSORDENEN Guide til organisationsbestyrelsen Tre lette trin SÆT ALMENT SAMFUNDSANSVAR PÅ DAGSORDENEN 1 INTRODUKTION SÆT ALMENT SAMFUNDSANSVAR PÅ DAGSORDENEN Kerneopgaven i den almene sektor er, at stille gode og

Læs mere

notat Boligsocial strategi for fsb Udfordringerne i de udsatte boligområder Hvorfor en boligsocial strategi for fsb?

notat Boligsocial strategi for fsb Udfordringerne i de udsatte boligområder Hvorfor en boligsocial strategi for fsb? notat Boligsocial strategi for fsb Udfordringerne i de udsatte boligområder fsb har i lighed med de øvrige almene boligorganisationer ansvar for at etablere og drive velfungerende boligområder, hvor beboerne

Læs mere

Målsætningsprogram for Herlev Boligselskab

Målsætningsprogram for Herlev Boligselskab Målsætningsprogram for 2017 2021 Herlev Boligselskab Herlev Boligselskab www.herlev boligselskab.dk v/kab Vester Voldgade 17 1552 København V Målsætningsprogram 2016 2020 1 Indledning Herlev Boligselskab

Læs mere

SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE SAMARBEJDSSTRATEGI MELLEM BOLIGORGANISATIONERNE FYNS POLITI OG ODENSE KOMMUNE

SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE SAMARBEJDSSTRATEGI MELLEM BOLIGORGANISATIONERNE FYNS POLITI OG ODENSE KOMMUNE SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE SAMARBEJDSSTRATEGI MELLEM BOLIGORGANISATIONERNE FYNS POLITI OG ODENSE KOMMUNE 1 Odense Kommune Bystrategisk Stab Oktober 2014 Indledning De almene boliger

Læs mere

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP Danske FunktionæresBoligafdelings afdelinger i Høje-Taastrup Charlottegården Gadehavegård Sportorno Charlottegården Opførelsesår: 1975 405

Læs mere

Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen.

Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen. Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen. Servicerammen indeholder fem servicetemaer. Under hvert servicetema

Læs mere

Weekendkonference i 2. kreds 28. Januar 2017

Weekendkonference i 2. kreds 28. Januar 2017 Effektivisering Weekendkonference i 2. kreds 28. Januar 2017 FællesBo hvem er vi? Kaj Mortensen administrerende direktør Gitte Bjerregaard udlejningschef FællesBo hvem er vi? FællesBo er Herning Kommunes

Læs mere

Visioner for. Bovia AAB Kolding Billund Boligforening

Visioner for. Bovia AAB Kolding Billund Boligforening Visioner for Bovia AAB Kolding Billund Boligforening 2013-2017 Indledning Det er stadig en større udfordring at samarbejde med moderne ledelse af virksomheder, og i den forbindelse er en boligforening

Læs mere

MÅ LSÆTNINGER FOR 2010-2013

MÅ LSÆTNINGER FOR 2010-2013 Målsætningsprogram 2010 2013 1 Overordnede målsætninger for organisationen At synliggøre for organisationen, såvel beboerdemokratiet som organisationens ansatte, hvad der er organisationens overordnede

Læs mere

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund

Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds. Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00. Hotel Legoland. Aastvej 10. 7190 Billund Oversigt over kandidater på valg i 7. kreds Kredsvalgmøde den 18. april 2012, kl. 19.00 Hotel Legoland Aastvej 10 7190 Billund Formandskandidat: Per Nielsen Opstillet af: Bovia ANSAT i boligorganisationen

Læs mere

STYRINGSDIALOG TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKSABS AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Poppelhaven I, II og III Bygaden Ole Rømers Vej Grønnehaven Nørreby Sønderby

Læs mere

RØDOVRE BOLIGSELSKAB Målsætning

RØDOVRE BOLIGSELSKAB Målsætning Målsætning 2013-2014 RØDOVRE BOLIGSELSKAB Målsætning Den overordnede vision for Rødovre Boligselskab Rødovre Boligselskab er et selvstændigt boligselskab med egen administration. Et lokalt boligselskab,

Læs mere

Vision 2020 er udarbejdet i efteråret 2008. Layout og grafisk produktion: Aakjærs a/s

Vision 2020 er udarbejdet i efteråret 2008. Layout og grafisk produktion: Aakjærs a/s vision 2020 2 Vision 2020 er udarbejdet i efteråret 2008. Layout og grafisk produktion: Aakjærs a/s VISION 2020 3 "Vi er lejernes første valg!"...sådan siger omverdenen om AAB, når vi kigger dybt i krystalkuglen

Læs mere

FællesBo ENESTÅENDE HJEM TIL ENESTÅENDE MENNESKER

FællesBo ENESTÅENDE HJEM TIL ENESTÅENDE MENNESKER FællesBo ENESTÅENDE HJEM TIL ENESTÅENDE MENNESKER Introduktionsaften for nyvalgte afdelingsbestyrelsesmedlemmer 27. oktober 2016 FællesBo hvem er vi? FællesBo er i dag Herning Kommunes største boligorganisation

Læs mere

Kortlægning af beboerdemokratiets sammensætning dataindsamling primo

Kortlægning af beboerdemokratiets sammensætning dataindsamling primo Kortlægning af beboerdemokratiets sammensætning dataindsamling primo 212 1 Gennemførelsen af dataindsamlingen Informationerne er indsamlet primo 212 af sermo analyse på foranledning af BL og på basis af

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN ARBEJDER BO42. Kursus for afdelingsbestyrelser i Bo42 Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger Lørdag d. 23.

AFDELINGSBESTYRELSEN ARBEJDER BO42. Kursus for afdelingsbestyrelser i Bo42 Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger Lørdag d. 23. AFDELINGSBESTYRELSEN ARBEJDER BO42 Kursus for afdelingsbestyrelser i Bo42 Dorte Hjerrild, BL Danmarks Almene Boliger Lørdag d. 23. marts 2019 VELKOMMEN Nyd morgenmaden og det gode selskab Noter dit svar

Læs mere

Strategi AAB Silkeborg

Strategi AAB Silkeborg Strategi AAB Silkeborg 2016-2020 AAB Silkeborg- Attraktive Almene Boliger - Transparente i alle sammenhænge Vi er stolte af AAB Silkeborgs mission. Den inspirerer og forpligter. Fremtiden vil være præget

Læs mere

OPSAMLING FRA CAFÉDEBAT PÅ KURSUSWEEKEND FOR AFDELINGSBESTYRELSES- OG REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMER I FÆLLESBO 2014.

OPSAMLING FRA CAFÉDEBAT PÅ KURSUSWEEKEND FOR AFDELINGSBESTYRELSES- OG REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMER I FÆLLESBO 2014. INDLEDNING Nedenstående materiale er en opsamling (udarbejdet af BL) af en brainstorm i forbindelse med en cafédebat på årets kursusweekend 2014 for afdelingsbestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer

Læs mere

Målsætningsprogram 2016-2020 Arresø Boligselskab

Målsætningsprogram 2016-2020 Arresø Boligselskab Målsætningsprogram 2016-2020 Arresø Boligselskab Målsætningprogram 2016-2020 Indledning Arresø Boligselskab blev stiftet den 1. januar 2011, efter en sammenlægning mellem Ølsted Andelsboligforening og

Læs mere

BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN I VOLLSMOSE 2016-2020 1/15

BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN I VOLLSMOSE 2016-2020 1/15 BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN I VOLLSMOSE 2016-2020 1/15 HELHEDSPLAN VOLLSMOSE 2016-2020 En kommende helhedsplan i Vollsmose skal gennem lokale indsatser understøtte de politiske udviklingsmål, som stat, kommune,

Læs mere

Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014

Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014 Målsætningsprogram for BO-VEST 2009 til 2014 Efter en udfordrende og spændende etablering af det nye administrationsfællesskab i BO-VEST er det nu tid til at udstikke en fælles kurs for det fremtidige

Læs mere

3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID

3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID 3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID 3 år med BolivVejle status og fremtid 2 BolivVejle Læs om projekter og resultater fra de første tre år med BolivVejle og om fremtiden BolivVejle er den fælles platform

Læs mere

STYRINGSDIALOG BOLIGSELSKABET AKB TAASTRUP

STYRINGSDIALOG BOLIGSELSKABET AKB TAASTRUP STYRINGSDIALOG BOLIGSELSKABET AKB TAASTRUP AKB Taastrups afdelinger i Høje-Taastrup Taastrupgård Blåkildegård Taastrup Valhøj Taastrupgård Opførelsesår: 1972 913 boliger, etagebyggeri Blåkildegård Opførelsesår:

Læs mere

Året 2010 - Indledning

Året 2010 - Indledning EVU 2010 (1) Året 2010 - Indledning - Resultat (Stigning i omsætning stigning i omkostninger) - Revision af diplom - Akkreditering (pilotprojekt) - Evalueringer - Administration - Større projekter EVU

Læs mere

Styrket dialog og fælles løsninger. Rapport fra boligkonferencen den 17. juni 2015

Styrket dialog og fælles løsninger. Rapport fra boligkonferencen den 17. juni 2015 Styrket dialog og fælles løsninger Rapport fra boligkonferencen den 17. juni 2015 1. Styrket dialog og fælles løsninger For andet år i træk afholdte Randers Kommune i samarbejde med RandersBolig en boligkonference

Læs mere

KOMMUNIKATION. Kommunikations. politik

KOMMUNIKATION. Kommunikations. politik Kommunikations politik 1 Udgivet af: Svendborg Kommune februar 2018 Produktion: Svendborg Kommunes Kommunikationsafdeling Layout: Svendborg Kommunes grafiske afdeling 2 Forord Kommunikationspolitikken

Læs mere

Strategiplan PLUSBOLIG STRATEGIPLAN

Strategiplan PLUSBOLIG STRATEGIPLAN Strategiplan PLUSBOLIG STRATEGIPLAN 2015 2020 I 2014 iværksatte Plus Bolig en revision af selskabets mission, vision og værdier. Revisionen skete med baggrund i flere forhold. For de fleste er den gennemførte

Læs mere

Beboerne kan til enhver tid gå ind på www.kab-bolig.dk og se AKB København s serviceramme samme sted, som man finder husordener m.v.

Beboerne kan til enhver tid gå ind på www.kab-bolig.dk og se AKB København s serviceramme samme sted, som man finder husordener m.v. Beboerne kan til enhver tid gå ind på www.kab-bolig.dk og se AKB København s serviceramme samme sted, som man finder husordener m.v. Boligorganisation Boligselskabet AKB, København Boligafdeling: AKB Lundtoftegade

Læs mere

Strategiplan Administration og Service

Strategiplan Administration og Service Strategiplan 2019-2022 Administration og Service Udgiver: Miljø- og Energiforvaltningen Administration og Service Udgivelse: 31.05.2018 Sagsnr.: 2018-012993 Dok.nr.: 2018-012993-9 Tekst: Strategiplanlægning

Læs mere

Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941. Styringsrapport. Regnskabstal for 2013

Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941. Styringsrapport. Regnskabstal for 2013 Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941 Regnskabstal for 2013 LBF-nr. 117 Navn: Andelsboligforeningen af 1941 Ringsted Antal lejemål i alt:c54 Fordelt på typer: Almene boliger Almene

Læs mere

Frivillighedspolitik. Bo42

Frivillighedspolitik. Bo42 Frivillighedspolitik Bo42 Vedtaget på repræsentantskabsmøde afholdt den 4. juni 2013 Forord En af Bo42 s bestyrelses fornemste opgaver er at være med til at skabe og udvikle gode rammer og muligheder for

Læs mere

Handlingsprogram

Handlingsprogram Handlingsprogram 2018-2019 Mest mulig kvalitet for færrest mulige penge Øget serviceniveau for beboere og beboerdemokrater Gode og attraktive boliger og boligområder Vi tager alment samfundsansvar BO-VESTs

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 31. AUGUST 2016 :

ORGANISATIONSBESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 31. AUGUST 2016 : * => bilag til punktet kl. 16 30 på Vestergårdsvej 15 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Sager til drøftelse/beslutning a. Kommunikationsstrategi* Med henblik på drøftelse i Organisationsbestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

Direktør til AAB Vejle baggrund til stillingsopslag

Direktør til AAB Vejle baggrund til stillingsopslag Direktør til AAB Vejle baggrund til stillingsopslag Politiske og administrativ organisation Direktørens opgaver og profil AAB Vejle Arbejdernes Andels-Boligforening i Vejle er den største almene boligorganisation

Læs mere

Handlingsprogram

Handlingsprogram Handlingsprogram 2017-2018 HANDLINGSPROGRAM 2016-2017 1 BO-VESTs handlingsprogram 2017-18 er bygget på de samme fire målsætninger som sidste år: Vores beboere skal have mest mulig kvalitet for færrest

Læs mere

Boligkontoret Danmark Michael Demsitz (til og med punkt 3) Lars Lehmann Bent Gail-Kalashnyk Torben Eriksen Tonny Bjørn (fra punkt 3)

Boligkontoret Danmark Michael Demsitz (til og med punkt 3) Lars Lehmann Bent Gail-Kalashnyk Torben Eriksen Tonny Bjørn (fra punkt 3) 1 Deltagere Københavns Kommune Morten Boje (Teknik - og Miljøforvaltningen) Rina Sandberg (Teknik og Miljøforvaltningen) Rune Gamby (Teknik og Miljøforvaltningen) Fie Cathrine Støttrup Olsen (Teknik og

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Kommunikationsgrundlag for Sygehus Sønderjylland

INDHOLDSFORTEGNELSE. Kommunikationsgrundlag for Sygehus Sønderjylland 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 BAGGRUND... 3 FORMÅL MED KOMMUNIKATIONSGRUNDLAGET... 3 AFSENDER-MODTAGERFORHOLD... 4 ANSVAR... 4 KOMMUNIKATIONSKANALER... 4 STRATEGISKE MÅL... 4 Kommunikationsgrundlag

Læs mere

Den almene sektor. Introkursus for boligsociale medarbejdere 22. oktober 2013

Den almene sektor. Introkursus for boligsociale medarbejdere 22. oktober 2013 Den almene sektor Introkursus for boligsociale medarbejdere 22. oktober 2013 2 Hvad skal vi nå inden kl. 14.15? Det lovmæssige grundlag Hvordan hænger det sammen? Hvem bestemmer hvad? Beboerdemokratiet?

Læs mere

AB mod Mission, Vision og Værdigrundlag

AB mod Mission, Vision og Værdigrundlag AB mod 2020 Mission, Vision og Værdigrundlag Arbejdernes Boligforening AB mod 2020 AB har siden 1917 arbejdet målrettet på at sørge for gode boliger til alle. Denne mission er stadig gældende for os både

Læs mere

BEBOERHØJSKOLEN SAMLET KURSUSOVERSIGT BOLIGORGANISATION. (for boligorganisation og beboervalgte) VISION OG MÅL 2018 BOLIGSTRATEGISK HANDLEPLAN

BEBOERHØJSKOLEN SAMLET KURSUSOVERSIGT BOLIGORGANISATION. (for boligorganisation og beboervalgte) VISION OG MÅL 2018 BOLIGSTRATEGISK HANDLEPLAN BEBOERHØJSKOLEN SAMLET KURSUSOVERSIGT BOLIGORGANISATION (for boligorganisation og beboervalgte) VISION OG MÅL 2018 BOLIGSTRATEGISK HANDLEPLAN BLAD MED DEBAT & HOLDNINGER TVÆRKULTUREL INTEGRATION LAV EN

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 21. september 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 21. september 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 24. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 21. september blev

Læs mere

Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen.

Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen. Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen. Servicerammen indeholder fem servicetemaer. Under hvert servicetema

Læs mere

Gladsaxe en kommunikerende kommune

Gladsaxe en kommunikerende kommune Økonomiudvalget 18.01.2011 Punkt 14, bilag 1 Gladsaxe en kommunikerende kommune Kommunikationsstrategi for Gladsaxe Kommune 11.01.2011 Baggrund Gladsaxe Kommune ønsker en fælles kommunikationsstrategi,

Læs mere

Øvrige forslag til indsatser

Øvrige forslag til indsatser Øvrige forslag til indsatser På workshop den 16. marts 2013 blev der udarbejdet forslag til prioriterede indsatser, der skal bidrage til at virkeliggøre den nye vision for Slagelse Boligselskab. I dette

Læs mere

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014)

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014) Performance : 4,10 (4,12) Importance : 4,25 (4,28) Respondenter : 91 (93) Organisation 3,87 (3,94) 5.0 Økonomi 4,06 (4,10) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,34 (4,18) 3.0 Interessenter 3,94 (3,97) Afdeling/enhed 4,39

Læs mere

Hvis I ikke er med i Domea.dk, så har vi ikke fremragende almene boliger.

Hvis I ikke er med i Domea.dk, så har vi ikke fremragende almene boliger. Formandens mundtlige beretning Hvis der ikke er blod i årene, så stivner kroppen. Hvis der ikke er benzin i motoren, vil bilen ikke starte. Hvis der ikke er ilt i rummet, så dør flammen. Hvis I ikke er

Læs mere

MÅLSÆTNINGS PROGRAM 2017

MÅLSÆTNINGS PROGRAM 2017 MÅLSÆTNINGS PROGRAM 2017 ØSTJYSK BOLIG Søren Frichs Vej 25 8000 Aarhus C østjyskbolig.dk 86 15 66 88 info@ojba.dk Målsætningsprogrammet udgives af Østjysk Boligs Organisationsbestyrelse INDHOLD INDLEDNING

Læs mere

Målsætningsprogram/Handlingsplan for VIBO 2011 2015

Målsætningsprogram/Handlingsplan for VIBO 2011 2015 Målsætningsprogram/Handlingsplan for VIBO 2011 2015 Beboerdemokrati Økonomi VIBO s organisation Boligsocial indsats Bæredygtighed Kommunikation Administrativ fokusering Beboerdemokrati En styrkelse af

Læs mere

Målsætningsprogram 2005-2007

Målsætningsprogram 2005-2007 Målsætningsprogram 2005-2007 KAB bygger på fællesskab Forord 3 KAB s mission 5 KAB s vision 6 Grundlaget for indsatsen 7 Profil 1: Samfundsmæssige og politiske målsætninger 9 Profil 2: Byggemålsætninger

Læs mere

Temaaften - helhedsplaner

Temaaften - helhedsplaner Temaaften - helhedsplaner 1 Program Velkomst Baggrund for FællesBos planer og Landsbyggefonden Vejen til en helhedsplan Fortællinger fra virkeligheden Ca. 18.30 Pause Mini-workshop - rollerne i en renoveringssag

Læs mere

FORSLAG. Handlingsprogram

FORSLAG. Handlingsprogram FORSLAG Handlingsprogram 2016-2017 HANDLINGSPROGRAM 2015-2016 1 Maj 2016: BO-VESTs handlingsprogram 2016-17 bygger på fire målsætninger: Mest mulig kvalitet for færrest mulige penge, Øget serviceniveau

Læs mere

OMRÅDE- TILGANG STYRINGS- DIALOG HELHEDS- PLANER BYSTRATEGISK UDVIKLING NYBYGGERI NYBYGGERI BEBOERSAMMEN- SÆTNING

OMRÅDE- TILGANG STYRINGS- DIALOG HELHEDS- PLANER BYSTRATEGISK UDVIKLING NYBYGGERI NYBYGGERI BEBOERSAMMEN- SÆTNING OMRÅDE- TILGANG STYRINGS- DIALOG HELHEDS- PLANER BYSTRATEGISK UDVIKLING BEBOERSAMMEN- SÆTNING NYBYGGERI NYBYGGERI DET BYSTRATEGISKE SPOR DET BOLIGSOCIALE SPOR NYBYGGERI TRYGHED ORGANISERINGS- SPORET..

Læs mere

Revideret november Kommunikationspolitik

Revideret november Kommunikationspolitik Revideret november 2014 Kommunikationspolitik Forord Vi siger, hvad vi gør. Og vi gør, hvad vi siger. Vi siger det i et enkelt og klart sprog. Det er kommunikationspolitikken i Svendborg Kommune. Både

Læs mere

Frederiksbergs Frivillighedsstrategi

Frederiksbergs Frivillighedsstrategi April 2013 Frederiksbergs Frivillighedsstrategi Kære borger, frivillig, medarbejder og samarbejdspartner. Frederiksberg er hovedstadens sunde, pulserende og grønne hjerte. Det skyldes ikke mindst byens

Læs mere

Værdier og. målsætninger

Værdier og. målsætninger Værdier og målsætninger Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere værdi- og visionsgrundlaget for AAB. Vi håber, at alle vil bruge det som inspiration og arbejdsredskab i den fremtidige udvikling af

Læs mere

Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen.

Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen. Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen. Servicerammen indeholder fem servicetemaer. Under hvert servicetema

Læs mere

STYRINGSDIALOG AAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG AAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG AAB, HØJE-TAASTRUP AABsafdeling i Høje-Taastrup Afdeling 51. Pælestykkerene Afd. 51 Pælestykkerne Opførelsesår: 1966 147 boliger, etagebyggeri AFTALE Baggrund Hvert år i april afholdes et

Læs mere

VIBOs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP

VIBOs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP VIBOs AFDELINGER I HØJE-TAASTRUP Charlotteager I Opførelsesår: 1979 182 boliger, etagebyggeri Charlotteager II Opførelsesår: 1981 186 boliger, etagebyggeri Charlottegårdshave Opførelsesår: 1982 71 boliger,

Læs mere

Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. Handleplan

Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. Handleplan Fremtidssikring af Herlevgårdsvej Handleplan Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. September 2007 Indhold side Hvad er fremtidssikring? 4 Introduktion til handleplanen 6 Afdelingens vision 7 Handleplanen:

Læs mere

BEBOERNE I CENTRUM. fordi det handler om menneskers hjem

BEBOERNE I CENTRUM. fordi det handler om menneskers hjem BEBOERNE I CENTRUM fordi det handler om menneskers hjem Målsætningsprogram frem mod 2019 BEBOERNE I CENTRUM fordi det handler om menneskers hjem Glostrup Boligselskabs boligafdelinger er attraktive. Velplaceret

Læs mere

DE TRE STRATEGIER FOR VOLLSMOSE UDVIKLINGEN FRA BOLIGOMRÅDE TIL BYDEL I ODENSE I VOLLSMOSE VOLLSMOSE SEKRETARIATET 2016

DE TRE STRATEGIER FOR VOLLSMOSE UDVIKLINGEN FRA BOLIGOMRÅDE TIL BYDEL I ODENSE I VOLLSMOSE VOLLSMOSE SEKRETARIATET 2016 LOKALT ENGAGEMENT DE TRE ER FOR UDVIKLINGEN I SEKRETARIATET 2016 VÆKST I FYSISK SOCIAL Odense Byråds otte politiske mål for Vollsmoses fremtid fra byrådsbeslutning den 12.12.2012: Vollsmose skal gå fra

Læs mere

Ikast SvømmeCenter 1års plan 2018

Ikast SvømmeCenter 1års plan 2018 Ikast SvømmeCenter 1års plan 2018 Dit rette element Jesper Harder & Michael Lysgaard 16-04-2018 Indhold Ikast Svømmecenters fokusområder...2 Strategisk afsæt...3 S2020 Vision 3 Robust økonomi og godt købmandskab...3

Læs mere

Boligsocial profil for AKB, København

Boligsocial profil for AKB, København Boligsocial profil for AKB, København 2015-2020 Vision Formål Vores vision som boligselskab er ikke kun at sikre gode og sunde boliger til rimelige priser. Det er også at være med til at skabe gode rammer

Læs mere

Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen.

Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen. Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen. Servicerammen indeholder fem servicetemaer. Under hvert servicetema

Læs mere

MARTS 2016 ENERGIPOLITIK. Energipolitik for ALBOA // 03.2016 1

MARTS 2016 ENERGIPOLITIK. Energipolitik for ALBOA // 03.2016 1 MARTS 2016 ENERGIPOLITIK Energipolitik for ALBOA // 03.2016 1 Indhold ALMEN BOLIGORGANISATION AARHUS Vestergårdsvej 15 8260 Aarhus Telefon 87 406 700 Fax 87 406 701 post@alboa.dk www.alboa.dk CVR 29462518

Læs mere

BL S NYE MÅLSÆTNINGS PROGRAM OG FN'S VERDENSMÅL

BL S NYE MÅLSÆTNINGS PROGRAM OG FN'S VERDENSMÅL BL S NYE MÅLSÆTNINGS PROGRAM OG FN'S VERDENSMÅL OG WHATS IN IT FOR ME? Liv Jørgensen og Christina Krog 4. kreds, 5.-6. oktober 2018 Eftermiddagens videre program FNs Verdensmål og BLs målsætningsprogram

Læs mere

Projektorganisering: Den boligsociale Helhedsplan for Høje Kolstrup Kommissorium. A: Bestyrelsen:

Projektorganisering: Den boligsociale Helhedsplan for Høje Kolstrup Kommissorium. A: Bestyrelsen: Den boligsociale Helhedsplan for Høje Kolstrup 2016-2020. Kommissorium. A: Bestyrelsen: 1. Formål: Bestyrelsen skal medvirke til en effektiv styring og koordinering på strategisk niveau af den boligsociale

Læs mere

Opstart Har I brug for rådgivere, der kender alt til helhedsplaner og selv har arbejdet i det almene?

Opstart Har I brug for rådgivere, der kender alt til helhedsplaner og selv har arbejdet i det almene? Helhedsplaner Afklaring Hvordan kan jeres boliger og afdeling udvikles? ALECTIA tilbyder både individuelle og standardiserede løsninger. Ideer og/eller en strategi Gennem dialog og samarbejde med beboerne,

Læs mere

BSM_S1 MÅLSÆTNINGSPROGRAM

BSM_S1 MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM MÅLSÆTNINGSPROGRAM INDHOLD VÆRDIGRUNDLAG FOR BOMIDTVEST MÅLSÆTNING, OVERORDNET MÅLSÆTNING, NYBYGGERI MÅLSÆTNING, RENOVERING OG OMBYGNING MÅLSÆTNING, AFDELINGENS DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

Aftale mellem Staben i Job og Borgerservice og Job- og Borgerservicechef Michael Maaløe

Aftale mellem Staben i Job og Borgerservice og Job- og Borgerservicechef Michael Maaløe Aftale mellem Staben i Job og Borgerservice og Job- og Borgerservicechef Michael Maaløe 1. Indhold Styringsmodellen i Silkeborg Kommune baserer sig på gensidige aftaler mellem institutionslederne og den

Læs mere

Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen.

Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen. Denne serviceramme er et dialogværktøj til at skabe overblik over den grundlæggende service, som ejendomskontoret yder i afdelingen. Servicerammen indeholder fem servicetemaer. Under hvert servicetema

Læs mere

SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE HANDLINGSPLAN 2017 BOLIGORGANISATIONERNE I ODENSE - FYNS POLITI - ODENSE KOMMUNE

SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE HANDLINGSPLAN 2017 BOLIGORGANISATIONERNE I ODENSE - FYNS POLITI - ODENSE KOMMUNE SAMARBEJDSSTRATEGI OM DEN ALMENE SEKTOR I ODENSE HANDLINGSPLAN 2017 BOLIGORGANISATIONERNE I ODENSE - FYNS POLITI - ODENSE KOMMUNE INDHOLD Indledning 3 Handlingsplan 2017 5 Pejlemærke 1 5 Pejlemærke 2 9

Læs mere