a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr."

Transkript

1 a August 2013 b Årgang 13, nr. 8 Muslingeskal fra Dubai God sommer Pris: 10,00 kr.

2 Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener Plejecenterleder Inge Lise Clement Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen Teamleder stueetagen Mette Palholt Hansen Teamleder køkken/café Jytte Thøstesen Aktiviteten Bladudvalget Bladet udkommer 1 gang månedligt. Formålet med bladet er at informere om store og små begivenheder på Torstorp Plejecenter. Bladet indeholder praktiske oplysninger i forhold til deltagelse i plejecentrets aktiviteter, både i forhold til dagaktivitetstilbuddet, og i forhold til dagligdagen for beboerne. Bladudvalget, der nedsat af bruger- og pårørenderådet, har 2 medlemmer: Leif Andersson og Inge Lise Clement

3 Inge Lises side. Sikken en sommer. Hvor har vi nydt det. Vores nye havemøbler er rigtig kommet til sin ret. Og husk endelig, at de er så lette, at de er nemme at flytte lige til den krog i haven, som man gerne vil sidde i. Så der burde være rig mulighed for at finde en plads i skyggen, hvis det er det, man er til. Eller at finde en plads midt i solen, hvis det er det behov man har. Det er dejligt at se, at man som besøgende også bruger vores skønne haver. Og de er bestemt ikke blevet mindre skønne af, at der er plantet nye blomster. Mangen en kaffetår er blevet nydt i haven mens verdenssituationen er blevet vendt. Det giver en helt anden stemning, når man også kan opholde sig udendørs. Lige nu puster vi i varmen, og kunne også godt ønske os en lille regnbyge eller to. Det er jo det, der er så pragtfuldt ved den danske sommer, nemlig at den kan byde på lidt af hvert. Demensenheden var ikke lige med, da vi tidligere på sommeren renoverede blomsterbedene i de andre haver. De har nu taget skeen i egen hånd, og er gået i gang med at male plantekasserne, og få ryddet op i ukrudt og andre gamle planter. De har allerede nu fået genskabt en hyggelig have. Så må vi finde ud af, om der skal udskiftes planter her i efteråret, eller det skal vente til foråret. Forberedelserne til fødselsdagsfesten, der i år afholdes den 5. september, er i fuld gang. Vi kan stadig bruge flere gevinster til det lotteri, som forhåbentlig skal give et godt tilskud til støtteforeningens kasse. Vi håber, I alle vil støtte foretagendet og give en gave, der kan bortloddes. Se opslag herom andet sted i bladet. Nu har vi igen fået mulighed for at hejse flaget. Flagsnoren knækkede på en af de meget blæsende dage. En knækket flagsnor fordrer normalt, at man må lægge flagstangen ned, for at skifte snoren. Vores flagstang er 12 meter høj, så det r ikke nemt at nå toppen. Den er da også placeret på et beslag, der skulle gøre det rimeligt nemt at tippe den. Problemet er blot, at pergolaen er bygget efterfølgende, og den forhindrer at flagstangen skan lægges ned. Det problem måtte så løses ved at rekvirere en lift, så en mand kunne komme op og skifte snoren, uden at flagstangen blev lagt ned. Så nu er alt i orden igen, og flaget kan stryge til tops på diverse fødselsdage, både husets og beboernes. Inge Lise Clement Centerleder

4 Bruger- og pårørenderåd 2013, Torstorp Plejecenter Formand og repræsentant for pårørende: Leif Andersson Torvet 17 B, 1. th., 4720 Præstø Telefon: , Næstformand og repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Birgit Lassen Morelhaven 139, 2630 Taastrup Telefon: Medlemmer: Jørgen Jakobsen, repræsentant for beboerne Morelhaven 124, -6, 2630 Taastrup Ole Johansen, repræsentant for beboerne Morelhaven 124, -10, 2630 Taastrup Rigmor Sørensen, repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Hindbærhegnet 6, 2630 Taastrup Telefon: Winnie Grynnerup, repræsentant for pårørende Fredensvej 26, 2630 Taastrup Telefon: ; Suppleanter: Hermann (Knud Erik Lysen), repræsentant for beboerne Morelhaven 126, -1, 2630 Taastrup Telefon: Svend Ørnby, repræsentant for pårørende Lindevangshusene 26, st.th., 2630 Taastrup Telefon: Repræsentant for Seniorrådet: Tage Sørensen Månebakken 40, Fløng, 2640 Hedehusene. Tlf Tilsynsførende politikere: Merete Scheelsbeck Svend-Erik Hermansen Sekretær for Bruger- og pårørenderådet: Plejecenterleder Inge Lise Clement Opdateret den:

5 Banko Torsdag den 1. August Kl Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag.

6 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 31 Mandag 29/7 Tirsdag 30/7 Onsdag 31/7 Torsdag 1/8 Fredag 2/8 Lykkehjulet kom og vær med Stolegymnastik Fortællinger fra 1970érne Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Fysisk aktivitet Film fra fortælling af Vietnam Bowling Petanque Gl.Dags kuglespil På bræt fra vi hygger med kaffe/kage Selvkørende banko Oplæsning af Søren ryges bøger Vi hygger på terrassen med kaffe og kage. Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

7 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 32 Mandag 5/8 Tirsdag 6/8 Onsdag 7/8 Torsdag 8/8 Fredag 9/8 Avis læsning I bo enhed 124. st Stolegymnastik Gudstjeneste Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Sang koret mødes måske udendørs Fælles morgenmad I aktiviteten Negle pleje Socialt samvær/ Vi laver postkort Højt læsning af Mini banko For kørsels hold og beboere Quiz I bo enhed Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

8 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 33 Mandag 12/8 Tirsdag 13/8 Onsdag 14/8 Torsdag 15/8 Fredag 16/8 Gæt et ord _ K P _ Stolegymnastik Elektronisk dart Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Oplæsning Fra børnenes store citat bog Tøjstativet Oplæsning Af Aggi jensens bøger Tøj salg Avis læsning På terrassen Petanque udendørs fælles sang i bo enhed 128. st Div. spil Quiz I bo enhed 126.st Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

9 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 34 Mandag 19/8 Tirsdag 20/8 Onsdag 21/8 Torsdag 22/8 Fredag 23/8 Ris pose kast På gul plade Stolegymnastik Negle pleje i aktiviteten Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Ris pose kast Div. spil Nintendo wii Højtlæsning quiz danmarks spillet Gå tur i nær området Quiz Hjernegymnastik I bo enhed Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

10 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 35 Mandag 26/8 Tirsdag 27/8 Onsdag 28/8 Torsdag 29/8 Fredag 30/8 Dart Vi spiller elektronisk dart kom og vær med Stolegymnastik Negle pleje I aktiviteten Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Gå tur Vi går tur til de små haver Avis læsning i boenhed 126, Aktiviteten er lånt ud. Vi laver fysisk aktivitet udendørs Aktiviteten er lånt ud. Vi laver Fysisk aktivitet udendørs ballon kast Oplæsning Quiz I boenhed 124 st. Af Søren Ryges bøger Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

11 Torsdag den 5. september 2013 fylder Torstorp plejecenter 13 år Vi indbyder derfor til fødselsdagsfest Kl Forret Hellefisk med surbrød og senneps dressing. Hovedret Kalveculotte med rødvinssauce, små ristede kartofler, waldorfsalat, bønner m. bacon, sødt og surt, samt chips. Dessert Islagkage. Kaffe/the og chokolade Underholdning René Schmidt Komponist, Musiker og Folkesanger Der vil blive afholdt Amerikansk lotteri, så husk penge (5 kr.pr. lod) Pris Beboere 110kr. Gæster 150kr. Tilmeldning i aktiviteten senest den 29/

12 Sommerhygge med is og jordbær. Aktiviteten havde inviteret til sommerhygge under pergolaen i cafehaven. Det var meningen at vi skulle have nydt det dejlige danske sommervejr, og at beboere, brugere og personalet skulle have et velfortjent pusterum i skyggen, men da dagen oprandt, var det ikke nødvendigt at kravle i skygge, det var nemlig både koldt, vådt og blæsende. I stedet dækkede vi fint op med duge, blomster og servietter i Aktiviteten. Vi havde inviteret lidt ungdom fra fritidsklubben Basen, der kom 3 unge fra deres mentorgruppe samt en leder. Snart sad vi tæt bænket omkring 2 lange borde. Vi nød den frisklavede kaffe og spiste dejlige danske jordbær med is. Bagefter var der Quiz, og det var som altid imponerende at høre hvor velbevandret vores beboere er i danmarkshistorien og i geografi. De gav de unge baghjul og det var tydeligt at det kom lidt bag på dem. Det er jo netop sådan en oplevelse, der fjerner skel og styrker samværet mellem unge og ældre. Vi håber på mange nye oplevelser på tværs.

13 Vi mangler gaver til lotteriet til fødselsdagsfesten den 5. september. Torstorps fødselsdag plejer at blive fejret med et væld af gaver, der finder sin ejermand gennem et lotteri. Vi har gennem årene forsøgt forskellige metoder til at skaffe gaverne, uden at skulle ud at købe dem. Nogle år har det været en gruppe af friske brugere af aktiviteten, der har opsøgt byens handlende, og overtalt dem til at sponsere nogle gaver. Det er imidlertid blevet vanskeligere, da krisen kradser for de butiksdrivende. De sidste år har det så været vores leverandører, der har stået for skud. Nu står vi i den situation, at vi ikke længere har så mange leverandører, da en stor del af køkkenets indkøb er blevet samlet hos en enkelt leverandør. Det betyder, at vi igen må tænke nyt. Vi har derfor fået den idé, at hvis nu alle pårørende til beboerne ville donere en gave til formålet, så var vi jo allerede nået et godt stykke vej. Idéen med et lotteri er jo at det skal give overskud. Overskuddet fra lotteriet tilfalder ubeskåret vores støtteforening, så de kan forsøde tilværelsen for os med musik til fester og ture ud i omverdenen. Det er derfor vores håb, at alle vil være med på idéen, og på den måde støtte os i bestræbelserne på at få skaffet penge til fremtidige fornøjelser. Glem heller ikke at tilmelde jer festen. Det er dejligt både for beboerne og for medarbejderne, når der er pårørende, der vil komme og feste sammen med os.

14 Oplæsning ved Ældresagen. Her på Torstorp er vi så heldige at 2 frivillige fra Ældresagen kommer her i huset ca. hver 14. dag for at læse for vores beboere. Birgit og Niels har efterhånden sammen med Aktiviteten samlet en lille skare af trofaste tilhængere, som nyder at høre en god historie, og samværet. Samtidig med højtlæsningen drikkes der kaffe og spises køkkenets gode kage. Her på billedet har vi trukket os ud i vores dejlige have ved Aktiviteten, og har forenet det at kunne nyde det gode vejr med en dejlig historie. Vi ser frem til mange dejlige timer på denne måde og siger Birgit og Niels tak for deres engagement.

15 Grillparty i Aktivitetens have. Torsdag den 4. juli havde Aktiviteten indbudt til grillparty. Vi havde sådan håbet på godt vejr, og sørme om ikke vi var super heldige. Det var lunt og så dejligt at vi dækkede op ude som planlagt. Grillen blev støvet af og snart stod der et mega langt flot bord dækket med alt hvad der hører sig til af blomster, servietter og lyslygter. Haven blev pyntet med balloner og vores nye flagguilander. Vores nytilplantede plantekasser tog sig flotte ud, og den nye rose udsendte en vidunderlig duft. appetit. Grillpølserne lå og fristede sammen med dejlig kartoffelsalat og grøn salat samt pølsebrød. Vi sang også 3 dejlige sange før det blev tid til dessert. Desserten var is og jordbær. Efter dette dejlige måltid var det tid til at slå mave, og mens vi gjorde det var der igen livlig gang i sangbøgerne. Kl. ca kom de første gæster, de hjalp med at dække bordet, og begyndte de øvrige gæster at indfinde sig. Efter lidt start vanskeligheder i form af lidt rigelig røg fra grillen, ja, så kørte det hele bare på skinner. Vi havde alle en dejlig dag med 25 gæster i højt humør og med god Dagen sluttede med en god tår kaffe og friskbagt brød. En rigtig dejlig dag for os alle.

16 Vores nyanlagte bede. Her i sommer har vi nytilplantet bedene i cafehaven og haven ved Aktiviteten. Da planen blev godkendt, skulle planterne købes og Henrik skulle i gang med at fordele og plante. I løbet af kun en uge blev vores bede totalt fornyet, og nu skal der bare vand og tålmodighed til, før vi om et par år rigtig kan se hvor frodigt og smukt det bliver. I caféhaven er der 3 bede. Desuden er der planter ved alle stolper på pergolaen. Slyngrose Det ene bed er plantet til med pink roser omkranset med rosa salvie. Et andet bed er plantet til med store pink roser omkranset med lavendler. I begge bede har vi bevaret vores flotte sommerfuglebuske. Roser og lavendel Roser og salvie

17 Et tredje bed er plantet til med høstfloks i div. lilla nuancer. Omkring disse er plantet Skt. Hans urt i lys rosa med bordeaux farvet løv. Høstfloks og Skt. Hans urt Blåregn Ved pergolaen har vi bevaret blåregnen i midten, da den efterhånden er vokset godt til og giver behagelig skygge, Ved de andre stolper er der plantet slyngroser, både engelske slyngroser i sart rosa og en abrikosfarvet slyngrose, og klematis Montana med små hvide og rosa blomster. Vores håb er, at også disse planter vil brede sig hen over pergolaen og være med til at give en god og skyggefuld opholdsplads i haven. I haven ved Aktiviteten er der 2 bede. Disse bede har også fået nye planter. Det ene bed er plantet til med rosa/pink Fairy roser, omkranset af alunrod med mørkt løv og små aks med hvide blomster. Det andet bed har fået store blå hortensia i midten og Skt. Hans urt i mørk bordeaux i kanten Roser og alunrod Hortensia og Skt. Hans urt Vi håber at bedene må bringe glæde og vil brede sig og blive frodige, så der altid er noget forskelligt at kikke på. Planen er at lægge en masse løg til efteråret for at få det optimale look.

18 Gæt et ordsprog! Oven på den lange, varme sommer periode, har de fleste svært ved at komme i gang igen. Derfor denne lille konkurrence, som sætter gang i hjerne cellerne. D E _ R E _ D _ T _ M R O _ M _ D. En lille ledetråd: Ordsproget hentyder til, at det ikke altid betaler sig, at være fremme i skoene. Sidste frist for deltagelse Den heldige vinder bliver offentlig gjort i morellen, I september bladet. Navn: Adresse: Ord sproget er:

19 Middagsplan for August Hovedret Biret Tors. 1. Kogt oksekød m/ peberrodssovs Oksekødsuppe Fre. 2. Frikadeller m/ kold kartoffelsalat Kirsebærgrød Lør. 3. Revelsben m/ honningmarinade Tærte m/ skum Søn. 4. Glaseret skinke m/ flødekartofler Skovbærfromage m/ skum Man. 5. Skinkeschnitzler m/ smørsovs Jordbærkoldskål Tirs. 6. Fiskefrikadeller m/ picklessovs Forloren spejlæg Ons 7. Teriyakikylling m/ skysovs Solbærdessert Tors. 8. Græske frikadeller m/ tzatiki Ost & kiks m/ vindruer Fre. 9. Æggekage m/ sprængt flæsk Jordbærgrød Lør. 10. Ungarsk gullasch m/ mos Pandekager m/ is Søn. 11. Provence krydret nakke m/ skysovs Skovbærfromage Man. 12. Forloren skildpadde m/ ½ æg Frisk frugt Tirs. 13. Stegt flæsk m/ persillesovs Blommegrød Ons. 14. Fiskepakker m/ pesto & skinke Hybensuppe m/ skum Tors. 15. Kødboller m/ karrysovs Amerikansk frugtsalat Fre. 16. Stegt kylling m/ persille-skysovs Kærnemælksfromage m/ saftsovs Lør. 17. Skinkemignon m/ mild pebersovs Vaniljeis m/ chokoladesovs Søn. 18. Rullesteg m/ persille - skysovs Appelsinfromage m/ skum Man. 19. Medisterpølse m/ stuvet spidskål A-38 koldskål Tirs. 20. Kogt torsk m/ sennepssovs Blandet frugtgrød Ons. 21. Husmandskoteletter m/ hvid løgsovs Tunmousse m/ brød Tors. 22. Lasagne m/ grøn salat Henkogt frugt m/ skum Fre. 23. Stegt kalvelever m/ bløde løg, løgsovs Minestronesuppe Lør. 24. Kyllingeschnitzler m/ paprikasovs Rabarberkage Søn. 25. Flæskesteg m/ skysovs Citronfromage m/ skum Man. 26. Hakkebøf m/ bløde løg -skysovs Jordbærsuppe Tirs. 27. Pølser m/ varm kartoffelsalat Tærte m/ creme fraiche Ons. 28. Kalvehjerter i flødesovs Rødgrød Tors. 29. Krebinetter m/ stuvet ærter -gulerødder Æg & rejer m/ brød Fre. 30. Stegt fisk m/ persillesovs Ymerfromage m/ saftsovs Lør. 31. Kålrouletter m/ muskatsovs Pære Belle Helene Ret til ændringer forbeholdes. Hilsen køkkenpigerne

20 Åbningstider Aktiviteten: Aktiviteten er åben mandag fredag kl Medarbejderne vil dels lave aktiviteter i det særlige aktivitetslokale, dels lave aktiviteter rundt om i huset. Mandage og onsdage er indtil videre reserveret aktiviteter for beboerne på Torstorp Plejecenter. Tirsdag, torsdag og fredag er der åbent for borgere udefra sammen med beboerne på plejecentret. Caféen: Caféen har åbent alle ugens dage. Beboere, pårørende og borgere udefra er velkomne til at benytte caféområdet til almindeligt socialt samvær og småaktiviteter. Det kan forekomme, at caféen er optaget af et større arrangement, idet blandt andet husets fester afholdes her. Der er åbent for salg i caféen i følgende tidsrum: Hverdage: Morgenmad 08:00 10:30 Middagsmad 11:00 13:00 Eftermiddagskaffe :00 Weekend: Middagsmad 11:00 13:00 Kom indenfor, her er åbent.

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr.

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr. Januar 2015 Årgang 15, nr. 1 Godt Nytår Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00

Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00 Nr. 8/2015 4. årgang August Pris: kr. 10 Holmegårdsparken Ordrupvej 32-2920 Charlottenlund www.holmegaardsparken.dk 39 45 18 00 2/40 Holmegårdsparkens øverste ledelse Connie Engelund Direktør Linn Hovind

Læs mere

NYHEDSBREV - JUNI. Øjeblikke af lykke. Danmarks befrielse. Det åbne madmøde. Kaffeslabberas

NYHEDSBREV - JUNI. Øjeblikke af lykke. Danmarks befrielse. Det åbne madmøde. Kaffeslabberas Mandag d. 1. juni 2015 NYHEDSBREV - JUNI Øjeblikke af lykke Ferrari eller massage? Tilmelding er åben til Øjeblikke af lykke Danmarks befrielse Tænk, det er 70 år siden, vi hørte frihedsbudskabet for første

Læs mere

NYHEDSBREV - JULI. Ferrari. Skt. Hans. Vinsmagning. Og alt det andet. Solskin og varme perfekt dag til en tur i Ferrari

NYHEDSBREV - JULI. Ferrari. Skt. Hans. Vinsmagning. Og alt det andet. Solskin og varme perfekt dag til en tur i Ferrari Onsdag d. 1. juli 2015 NYHEDSBREV - JULI Ferrari Solskin og varme perfekt dag til en tur i Ferrari Skt. Hans Duften af helstegt pattegris blev startskuddet på Skt. Hans Se side 4 Se side 6 Vinsmagning

Læs mere

Nyelandsvej 87 2000 Frederiksberg Telefon 38 87 32 16 sdr.vang@frederiksberg.dk www.plejeboligerne-soendervang.dk

Nyelandsvej 87 2000 Frederiksberg Telefon 38 87 32 16 sdr.vang@frederiksberg.dk www.plejeboligerne-soendervang.dk Juli 2015 Nyelandsvej 87 2000 Frederiksberg Telefon 38 87 32 16 sdr.vang@frederiksberg.dk www.plejeboligerne-soendervang.dk Redaktion Iben Nørhede, Leif Hansen, Alice Sønderup, Helle Poulsen, Sonja Prebensen,

Læs mere

-kuller - vores egen avis

-kuller - vores egen avis Socialpsykiatrien på Bornholm Marts Maj 2014 -kuller - vores egen avis Kom, maj, du søde milde! Tekst: C. A. Overbeck Melodi: W. A. Mozart, 1791 Kom, maj, du søde, milde! Gør skoven atter grøn, og lad

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Pris: kr. 10 Holmegårdsparken - Ordrupvej 32-39 45 18 00 - www.holmegaardsparken.dk

Pris: kr. 10 Holmegårdsparken - Ordrupvej 32-39 45 18 00 - www.holmegaardsparken.dk Nr. 3/2013-2. årgang Pris: kr. 10 Holmegårdsparken - Ordrupvej 32-39 45 18 00 - www.holmegaardsparken.dk Holmegårdsparkens direktion Connie Engelund Direktør Torben B. Madsen Økonomidirektør Redaktion

Læs mere

BEBOERBLADET Mariehønen

BEBOERBLADET Mariehønen BEBOERBLADET Mariehønen Marts 2013 Statement No.: A:4 G.8 C:5 E:3 Udarbejdet: Marts 2013 Revideret: Marts 2013 Godkendt: Marts 2013 Erstatter: Forrige Indicator No.: 56 Alt det, vi behøver at sige, Er

Læs mere

VORES BLAD FAGRE NYE DIGITALE VERDEN BEBOERBLADET FOR ØSTJYSK BOLIG TEMA: TEKNIK. Artikler / Reportager / Billeder / Info / Nyheder SIDE 4-7

VORES BLAD FAGRE NYE DIGITALE VERDEN BEBOERBLADET FOR ØSTJYSK BOLIG TEMA: TEKNIK. Artikler / Reportager / Billeder / Info / Nyheder SIDE 4-7 August 2015 #18 Artikler / Reportager / Billeder / Info / Nyheder VORES BLAD BEBOERBLADET FOR ØSTJYSK BOLIG TEMA: TEKNIK FAGRE NYE DIGITALE VERDEN SIDE 4-7 TEMA SIDE 4-7: Teknikkens mange muligheder INTERVIEW

Læs mere

Livet skal leves hele livet

Livet skal leves hele livet OK-kram København/Frederiksberg august-september-oktober 2015 Blad nr. 3 Livet skal leves hele livet www.ok-frederiksberg.dk Facebook.com/okogkram Telefon 3321 6361 Juridisk rådgivning Den første tirsdag

Læs mere

-kuller - vores egen avis

-kuller - vores egen avis Socialpsykiatrien på Bornholm September November 2014 -kuller - vores egen avis Læs bl. a. om: Cafémøde om pårørendeindragelse. Se side 6. Blæksprutten holder fødselsdag! Onsdag den 3. september kl. 15-22

Læs mere

Sommertur til BonBon-Land lørdag den 17. august 2013 Se også side 4 og side 30

Sommertur til BonBon-Land lørdag den 17. august 2013 Se også side 4 og side 30 BEBOERBLADET Kongevænget HILLERØD ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Så er vi klar til BONBON-LAND turen Et kæmpe vandområde på 550 m 2 og en stor vandborg med 10 rutsjebaner med navnet Pelle Piratsprøjt er BonBon-Lands

Læs mere

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3 K L E M Å Kajak i svømmehallen 3 August 2009 Tømrermester Carsten Møller Sundparken 68 6100 Haderslev Tlf. 74 58 47 57 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev.

Læs mere

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 P.M. Møllersvej 26 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 72 83 Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 Maj - Juni 2015 1. 1 Pædagog Thomas Møller

Læs mere

juli 2013 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1

juli 2013 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 juli 2013 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Månedens leder Ny udgave af Lindebladet Vi har tidligere udgivet både Lindebladet og Kulturbladet.

Læs mere

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning juni 2015 Bladet kan også læses på aktivitetscentrets hjemmeside: www.aktivitetscenter.info Ledelse Funktion Navn Telefon Mail Centerleder og Ansvarshavende redaktør. Susanne Christensen Telefonnr. oplyses

Læs mere

VORES BLAD ENGAGEREDE BEBOERE BETYDER ALT BEBOERBLADET FOR ØSTJYSK BOLIG TEMA: BEBOERDEMOKRATI. Artikler / Reportager / Billeder / Info / Nyheder

VORES BLAD ENGAGEREDE BEBOERE BETYDER ALT BEBOERBLADET FOR ØSTJYSK BOLIG TEMA: BEBOERDEMOKRATI. Artikler / Reportager / Billeder / Info / Nyheder OKTOBER 2013 #07 Artikler / Reportager / Billeder / Info / Nyheder VORES BLAD BEBOERBLADET FOR ØSTJYSK BOLIG TEMA: BEBOERDEMOKRATI ENGAGEREDE BEBOERE BETYDER ALT SIDE 4-10 BEBOERDEMOKRATI FRA SIDE 4: September

Læs mere

Café Paraplyen. Årsrapport April 2012 Marts 2013. www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk

Café Paraplyen. Årsrapport April 2012 Marts 2013. www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk Café Paraplyen Årsrapport April 2012 Marts 2013 Nørregade 77 79 5000 Odense C Tlf.: 6612 8585 Et spisested, et værested og en social café www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk En selvejende

Læs mere

Mere om fastelavn 2014 i næste nr. af Bjergby Posten. Sjov Motion hver onsdag.

Mere om fastelavn 2014 i næste nr. af Bjergby Posten. Sjov Motion hver onsdag. Mere om fastelavn 2014 i næste nr. af Bjergby Posten Sjov Motion hver onsdag. *- Kære læsere. Tænk engang. Der er noget i luften Jamen hvor er det da fantastisk, at sidde her i februar måned med forår

Læs mere

hals Sommeravis Så blev der for alvor dækket Historien om hunden Læs side 10 De går efter det gode liv Læs side 16-17

hals Sommeravis Så blev der for alvor dækket Historien om hunden Læs side 10 De går efter det gode liv Læs side 16-17 LOplevelser og information til hele sommeren 2009 NR. 01 Sommeren 2009 ÅRGANG 1 hals Sommeravis gem avisen Så blev der for Historien om hunden Læs side 10 alvor dækket op i Lohals I år kan besøgende vælge

Læs mere

67. ÅRGANG. Medlemsbladet ÆLDRE SAGEN PÅ BESØG. HAB viste boliger for den 3. alder frem og trak over 200 seniorer af huse Læs mere på side 14

67. ÅRGANG. Medlemsbladet ÆLDRE SAGEN PÅ BESØG. HAB viste boliger for den 3. alder frem og trak over 200 seniorer af huse Læs mere på side 14 67. ÅRGANG Medlemsbladet ÆLDRE SAGEN PÅ BESØG HAB viste boliger for den 3. alder frem og trak over 200 seniorer af huse Læs mere på side 14 NR. 1 MARTS 2015 ADMINISTRATION HAB Varbergvej 63 6100 Haderslev

Læs mere

REDAKTIONEN. Else Christensen Ansv. redaktør Tlf. 8622 0495 Mail: dwmch2@c.dk. Inga Hansen Tlf. 2442 1902 Mail: ingafindal@gmail.

REDAKTIONEN. Else Christensen Ansv. redaktør Tlf. 8622 0495 Mail: dwmch2@c.dk. Inga Hansen Tlf. 2442 1902 Mail: ingafindal@gmail. REDAKTIONEN Else Christensen Ansv. redaktør Tlf. 8622 0495 Mail: dwmch2@c.dk Inga Hansen Tlf. 2442 1902 Mail: ingafindal@gmail.com Stof til bladet skal være redaktionen i hænde senest den 15. i måneden

Læs mere

Årsrapport 2011 for Café Parasollen

Årsrapport 2011 for Café Parasollen Årsrapport 2011 for Café Parasollen Et socialt og alkoholfrit værested tilknyttet KFUM s Sociale Arbejde Lavgade 5, 6100 Haderslev Tlf. 74 53 58 93 www.parasollenhaderslev.dk Udfordringer, smil og latter

Læs mere

B o l i g s e l s k a b e t Ø s t p a r k e n Nr. 1 maj 2008

B o l i g s e l s k a b e t Ø s t p a r k e n Nr. 1 maj 2008 Boligselskabet Østparken Nr. 1 maj 2008 Afdeling 1: Afdeling 2, 9 og 10: Afdeling 3: Afdeling 4: Afdeling 5: Afdeling 6: Afdeling 7: Afdeling 8: Afdeling 12 og 13: Hovedformand: Saltholmsgade, Bornholmsgade,

Læs mere

SKRÆPPEBLADET JUNI 2006. Nr.05. Skræppebladet på besøg i Livsværkstederne

SKRÆPPEBLADET JUNI 2006. Nr.05. Skræppebladet på besøg i Livsværkstederne SKRÆPPEBLADET JUNI 2006 Nr.05 Skræppebladet på besøg i Livsværkstederne ISSN 0906-267X Gudrunsvej 2, kld., 8220 Brabrand Tlf. 86 25 26 99. E-post: skraeppen@mail1. stofanet.dk Hjemmeside: www.skraeppebladet.dk

Læs mere

Askerød Tidende. September 2008 nr. 329-33. årgang. Dialog i Askerød

Askerød Tidende. September 2008 nr. 329-33. årgang. Dialog i Askerød Askerød Tidende September 2008 nr. 329-33. årgang Dialog i Askerød 1 Pensionistklubben. Program for september 2008. Vi gør også opmærksom på, at klubben har sin egen hjemmeside på adressen : www.askeroed.k-nettet.dk

Læs mere

bäxü [täxäüzxç GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1

bäxü [täxäüzxç GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1 bäxü [täxäüzxç Nr. 2 April 201 014 28.. årgang GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1 bäxü [täxäüzxç Kredsbestyrelsen Ansvarshavende redaktør Gitte Hess 20 93 53 06 efter 19.00 Kredsformand: Gitte Hess Kun

Læs mere

VORES BLAD PÅ GODT OG ONDT BEBOERBLADET FOR ØSTJYSK BOLIG TEMA: RENOVERINGER. Artikler / Reportager / Billeder / Info / Nyheder SIDE 4-10

VORES BLAD PÅ GODT OG ONDT BEBOERBLADET FOR ØSTJYSK BOLIG TEMA: RENOVERINGER. Artikler / Reportager / Billeder / Info / Nyheder SIDE 4-10 AUGUST 2013 #06 Artikler / Reportager / Billeder / Info / Nyheder VORES BLAD BEBOERBLADET FOR ØSTJYSK BOLIG TEMA: RENOVERINGER PÅ GODT OG ONDT SIDE 4-10 BISPEHAVEVEJ SIDE 14: Der bygges ungdomsboliger

Læs mere

Nr. 4 august 2014. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 40. årgang www.vindinge-if.dk

Nr. 4 august 2014. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 40. årgang www.vindinge-if.dk Nr. 4 august 2014 Udgivet af Vindinge Idrætsforening 40. årgang www.vindinge-if.dk Leverer smukke buketter til hele Danmark Bestil direkte pr. telefon eller via Facebook og hold øje med Facebook der er

Læs mere