a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr."

Transkript

1 a August 2013 b Årgang 13, nr. 8 Muslingeskal fra Dubai God sommer Pris: 10,00 kr.

2 Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener Plejecenterleder Inge Lise Clement Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen Teamleder stueetagen Mette Palholt Hansen Teamleder køkken/café Jytte Thøstesen Aktiviteten Bladudvalget Bladet udkommer 1 gang månedligt. Formålet med bladet er at informere om store og små begivenheder på Torstorp Plejecenter. Bladet indeholder praktiske oplysninger i forhold til deltagelse i plejecentrets aktiviteter, både i forhold til dagaktivitetstilbuddet, og i forhold til dagligdagen for beboerne. Bladudvalget, der nedsat af bruger- og pårørenderådet, har 2 medlemmer: Leif Andersson og Inge Lise Clement

3 Inge Lises side. Sikken en sommer. Hvor har vi nydt det. Vores nye havemøbler er rigtig kommet til sin ret. Og husk endelig, at de er så lette, at de er nemme at flytte lige til den krog i haven, som man gerne vil sidde i. Så der burde være rig mulighed for at finde en plads i skyggen, hvis det er det, man er til. Eller at finde en plads midt i solen, hvis det er det behov man har. Det er dejligt at se, at man som besøgende også bruger vores skønne haver. Og de er bestemt ikke blevet mindre skønne af, at der er plantet nye blomster. Mangen en kaffetår er blevet nydt i haven mens verdenssituationen er blevet vendt. Det giver en helt anden stemning, når man også kan opholde sig udendørs. Lige nu puster vi i varmen, og kunne også godt ønske os en lille regnbyge eller to. Det er jo det, der er så pragtfuldt ved den danske sommer, nemlig at den kan byde på lidt af hvert. Demensenheden var ikke lige med, da vi tidligere på sommeren renoverede blomsterbedene i de andre haver. De har nu taget skeen i egen hånd, og er gået i gang med at male plantekasserne, og få ryddet op i ukrudt og andre gamle planter. De har allerede nu fået genskabt en hyggelig have. Så må vi finde ud af, om der skal udskiftes planter her i efteråret, eller det skal vente til foråret. Forberedelserne til fødselsdagsfesten, der i år afholdes den 5. september, er i fuld gang. Vi kan stadig bruge flere gevinster til det lotteri, som forhåbentlig skal give et godt tilskud til støtteforeningens kasse. Vi håber, I alle vil støtte foretagendet og give en gave, der kan bortloddes. Se opslag herom andet sted i bladet. Nu har vi igen fået mulighed for at hejse flaget. Flagsnoren knækkede på en af de meget blæsende dage. En knækket flagsnor fordrer normalt, at man må lægge flagstangen ned, for at skifte snoren. Vores flagstang er 12 meter høj, så det r ikke nemt at nå toppen. Den er da også placeret på et beslag, der skulle gøre det rimeligt nemt at tippe den. Problemet er blot, at pergolaen er bygget efterfølgende, og den forhindrer at flagstangen skan lægges ned. Det problem måtte så løses ved at rekvirere en lift, så en mand kunne komme op og skifte snoren, uden at flagstangen blev lagt ned. Så nu er alt i orden igen, og flaget kan stryge til tops på diverse fødselsdage, både husets og beboernes. Inge Lise Clement Centerleder

4 Bruger- og pårørenderåd 2013, Torstorp Plejecenter Formand og repræsentant for pårørende: Leif Andersson Torvet 17 B, 1. th., 4720 Præstø Telefon: , Næstformand og repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Birgit Lassen Morelhaven 139, 2630 Taastrup Telefon: Medlemmer: Jørgen Jakobsen, repræsentant for beboerne Morelhaven 124, -6, 2630 Taastrup Ole Johansen, repræsentant for beboerne Morelhaven 124, -10, 2630 Taastrup Rigmor Sørensen, repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Hindbærhegnet 6, 2630 Taastrup Telefon: Winnie Grynnerup, repræsentant for pårørende Fredensvej 26, 2630 Taastrup Telefon: ; Suppleanter: Hermann (Knud Erik Lysen), repræsentant for beboerne Morelhaven 126, -1, 2630 Taastrup Telefon: Svend Ørnby, repræsentant for pårørende Lindevangshusene 26, st.th., 2630 Taastrup Telefon: Repræsentant for Seniorrådet: Tage Sørensen Månebakken 40, Fløng, 2640 Hedehusene. Tlf Tilsynsførende politikere: Merete Scheelsbeck Svend-Erik Hermansen Sekretær for Bruger- og pårørenderådet: Plejecenterleder Inge Lise Clement Opdateret den:

5 Banko Torsdag den 1. August Kl Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag.

6 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 31 Mandag 29/7 Tirsdag 30/7 Onsdag 31/7 Torsdag 1/8 Fredag 2/8 Lykkehjulet kom og vær med Stolegymnastik Fortællinger fra 1970érne Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Fysisk aktivitet Film fra fortælling af Vietnam Bowling Petanque Gl.Dags kuglespil På bræt fra vi hygger med kaffe/kage Selvkørende banko Oplæsning af Søren ryges bøger Vi hygger på terrassen med kaffe og kage. Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

7 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 32 Mandag 5/8 Tirsdag 6/8 Onsdag 7/8 Torsdag 8/8 Fredag 9/8 Avis læsning I bo enhed 124. st Stolegymnastik Gudstjeneste Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Sang koret mødes måske udendørs Fælles morgenmad I aktiviteten Negle pleje Socialt samvær/ Vi laver postkort Højt læsning af Mini banko For kørsels hold og beboere Quiz I bo enhed Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

8 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 33 Mandag 12/8 Tirsdag 13/8 Onsdag 14/8 Torsdag 15/8 Fredag 16/8 Gæt et ord _ K P _ Stolegymnastik Elektronisk dart Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Oplæsning Fra børnenes store citat bog Tøjstativet Oplæsning Af Aggi jensens bøger Tøj salg Avis læsning På terrassen Petanque udendørs fælles sang i bo enhed 128. st Div. spil Quiz I bo enhed 126.st Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

9 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 34 Mandag 19/8 Tirsdag 20/8 Onsdag 21/8 Torsdag 22/8 Fredag 23/8 Ris pose kast På gul plade Stolegymnastik Negle pleje i aktiviteten Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Ris pose kast Div. spil Nintendo wii Højtlæsning quiz danmarks spillet Gå tur i nær området Quiz Hjernegymnastik I bo enhed Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

10 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 35 Mandag 26/8 Tirsdag 27/8 Onsdag 28/8 Torsdag 29/8 Fredag 30/8 Dart Vi spiller elektronisk dart kom og vær med Stolegymnastik Negle pleje I aktiviteten Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Gå tur Vi går tur til de små haver Avis læsning i boenhed 126, Aktiviteten er lånt ud. Vi laver fysisk aktivitet udendørs Aktiviteten er lånt ud. Vi laver Fysisk aktivitet udendørs ballon kast Oplæsning Quiz I boenhed 124 st. Af Søren Ryges bøger Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

11 Torsdag den 5. september 2013 fylder Torstorp plejecenter 13 år Vi indbyder derfor til fødselsdagsfest Kl Forret Hellefisk med surbrød og senneps dressing. Hovedret Kalveculotte med rødvinssauce, små ristede kartofler, waldorfsalat, bønner m. bacon, sødt og surt, samt chips. Dessert Islagkage. Kaffe/the og chokolade Underholdning René Schmidt Komponist, Musiker og Folkesanger Der vil blive afholdt Amerikansk lotteri, så husk penge (5 kr.pr. lod) Pris Beboere 110kr. Gæster 150kr. Tilmeldning i aktiviteten senest den 29/

12 Sommerhygge med is og jordbær. Aktiviteten havde inviteret til sommerhygge under pergolaen i cafehaven. Det var meningen at vi skulle have nydt det dejlige danske sommervejr, og at beboere, brugere og personalet skulle have et velfortjent pusterum i skyggen, men da dagen oprandt, var det ikke nødvendigt at kravle i skygge, det var nemlig både koldt, vådt og blæsende. I stedet dækkede vi fint op med duge, blomster og servietter i Aktiviteten. Vi havde inviteret lidt ungdom fra fritidsklubben Basen, der kom 3 unge fra deres mentorgruppe samt en leder. Snart sad vi tæt bænket omkring 2 lange borde. Vi nød den frisklavede kaffe og spiste dejlige danske jordbær med is. Bagefter var der Quiz, og det var som altid imponerende at høre hvor velbevandret vores beboere er i danmarkshistorien og i geografi. De gav de unge baghjul og det var tydeligt at det kom lidt bag på dem. Det er jo netop sådan en oplevelse, der fjerner skel og styrker samværet mellem unge og ældre. Vi håber på mange nye oplevelser på tværs.

13 Vi mangler gaver til lotteriet til fødselsdagsfesten den 5. september. Torstorps fødselsdag plejer at blive fejret med et væld af gaver, der finder sin ejermand gennem et lotteri. Vi har gennem årene forsøgt forskellige metoder til at skaffe gaverne, uden at skulle ud at købe dem. Nogle år har det været en gruppe af friske brugere af aktiviteten, der har opsøgt byens handlende, og overtalt dem til at sponsere nogle gaver. Det er imidlertid blevet vanskeligere, da krisen kradser for de butiksdrivende. De sidste år har det så været vores leverandører, der har stået for skud. Nu står vi i den situation, at vi ikke længere har så mange leverandører, da en stor del af køkkenets indkøb er blevet samlet hos en enkelt leverandør. Det betyder, at vi igen må tænke nyt. Vi har derfor fået den idé, at hvis nu alle pårørende til beboerne ville donere en gave til formålet, så var vi jo allerede nået et godt stykke vej. Idéen med et lotteri er jo at det skal give overskud. Overskuddet fra lotteriet tilfalder ubeskåret vores støtteforening, så de kan forsøde tilværelsen for os med musik til fester og ture ud i omverdenen. Det er derfor vores håb, at alle vil være med på idéen, og på den måde støtte os i bestræbelserne på at få skaffet penge til fremtidige fornøjelser. Glem heller ikke at tilmelde jer festen. Det er dejligt både for beboerne og for medarbejderne, når der er pårørende, der vil komme og feste sammen med os.

14 Oplæsning ved Ældresagen. Her på Torstorp er vi så heldige at 2 frivillige fra Ældresagen kommer her i huset ca. hver 14. dag for at læse for vores beboere. Birgit og Niels har efterhånden sammen med Aktiviteten samlet en lille skare af trofaste tilhængere, som nyder at høre en god historie, og samværet. Samtidig med højtlæsningen drikkes der kaffe og spises køkkenets gode kage. Her på billedet har vi trukket os ud i vores dejlige have ved Aktiviteten, og har forenet det at kunne nyde det gode vejr med en dejlig historie. Vi ser frem til mange dejlige timer på denne måde og siger Birgit og Niels tak for deres engagement.

15 Grillparty i Aktivitetens have. Torsdag den 4. juli havde Aktiviteten indbudt til grillparty. Vi havde sådan håbet på godt vejr, og sørme om ikke vi var super heldige. Det var lunt og så dejligt at vi dækkede op ude som planlagt. Grillen blev støvet af og snart stod der et mega langt flot bord dækket med alt hvad der hører sig til af blomster, servietter og lyslygter. Haven blev pyntet med balloner og vores nye flagguilander. Vores nytilplantede plantekasser tog sig flotte ud, og den nye rose udsendte en vidunderlig duft. appetit. Grillpølserne lå og fristede sammen med dejlig kartoffelsalat og grøn salat samt pølsebrød. Vi sang også 3 dejlige sange før det blev tid til dessert. Desserten var is og jordbær. Efter dette dejlige måltid var det tid til at slå mave, og mens vi gjorde det var der igen livlig gang i sangbøgerne. Kl. ca kom de første gæster, de hjalp med at dække bordet, og begyndte de øvrige gæster at indfinde sig. Efter lidt start vanskeligheder i form af lidt rigelig røg fra grillen, ja, så kørte det hele bare på skinner. Vi havde alle en dejlig dag med 25 gæster i højt humør og med god Dagen sluttede med en god tår kaffe og friskbagt brød. En rigtig dejlig dag for os alle.

16 Vores nyanlagte bede. Her i sommer har vi nytilplantet bedene i cafehaven og haven ved Aktiviteten. Da planen blev godkendt, skulle planterne købes og Henrik skulle i gang med at fordele og plante. I løbet af kun en uge blev vores bede totalt fornyet, og nu skal der bare vand og tålmodighed til, før vi om et par år rigtig kan se hvor frodigt og smukt det bliver. I caféhaven er der 3 bede. Desuden er der planter ved alle stolper på pergolaen. Slyngrose Det ene bed er plantet til med pink roser omkranset med rosa salvie. Et andet bed er plantet til med store pink roser omkranset med lavendler. I begge bede har vi bevaret vores flotte sommerfuglebuske. Roser og lavendel Roser og salvie

17 Et tredje bed er plantet til med høstfloks i div. lilla nuancer. Omkring disse er plantet Skt. Hans urt i lys rosa med bordeaux farvet løv. Høstfloks og Skt. Hans urt Blåregn Ved pergolaen har vi bevaret blåregnen i midten, da den efterhånden er vokset godt til og giver behagelig skygge, Ved de andre stolper er der plantet slyngroser, både engelske slyngroser i sart rosa og en abrikosfarvet slyngrose, og klematis Montana med små hvide og rosa blomster. Vores håb er, at også disse planter vil brede sig hen over pergolaen og være med til at give en god og skyggefuld opholdsplads i haven. I haven ved Aktiviteten er der 2 bede. Disse bede har også fået nye planter. Det ene bed er plantet til med rosa/pink Fairy roser, omkranset af alunrod med mørkt løv og små aks med hvide blomster. Det andet bed har fået store blå hortensia i midten og Skt. Hans urt i mørk bordeaux i kanten Roser og alunrod Hortensia og Skt. Hans urt Vi håber at bedene må bringe glæde og vil brede sig og blive frodige, så der altid er noget forskelligt at kikke på. Planen er at lægge en masse løg til efteråret for at få det optimale look.

18 Gæt et ordsprog! Oven på den lange, varme sommer periode, har de fleste svært ved at komme i gang igen. Derfor denne lille konkurrence, som sætter gang i hjerne cellerne. D E _ R E _ D _ T _ M R O _ M _ D. En lille ledetråd: Ordsproget hentyder til, at det ikke altid betaler sig, at være fremme i skoene. Sidste frist for deltagelse Den heldige vinder bliver offentlig gjort i morellen, I september bladet. Navn: Adresse: Ord sproget er:

19 Middagsplan for August Hovedret Biret Tors. 1. Kogt oksekød m/ peberrodssovs Oksekødsuppe Fre. 2. Frikadeller m/ kold kartoffelsalat Kirsebærgrød Lør. 3. Revelsben m/ honningmarinade Tærte m/ skum Søn. 4. Glaseret skinke m/ flødekartofler Skovbærfromage m/ skum Man. 5. Skinkeschnitzler m/ smørsovs Jordbærkoldskål Tirs. 6. Fiskefrikadeller m/ picklessovs Forloren spejlæg Ons 7. Teriyakikylling m/ skysovs Solbærdessert Tors. 8. Græske frikadeller m/ tzatiki Ost & kiks m/ vindruer Fre. 9. Æggekage m/ sprængt flæsk Jordbærgrød Lør. 10. Ungarsk gullasch m/ mos Pandekager m/ is Søn. 11. Provence krydret nakke m/ skysovs Skovbærfromage Man. 12. Forloren skildpadde m/ ½ æg Frisk frugt Tirs. 13. Stegt flæsk m/ persillesovs Blommegrød Ons. 14. Fiskepakker m/ pesto & skinke Hybensuppe m/ skum Tors. 15. Kødboller m/ karrysovs Amerikansk frugtsalat Fre. 16. Stegt kylling m/ persille-skysovs Kærnemælksfromage m/ saftsovs Lør. 17. Skinkemignon m/ mild pebersovs Vaniljeis m/ chokoladesovs Søn. 18. Rullesteg m/ persille - skysovs Appelsinfromage m/ skum Man. 19. Medisterpølse m/ stuvet spidskål A-38 koldskål Tirs. 20. Kogt torsk m/ sennepssovs Blandet frugtgrød Ons. 21. Husmandskoteletter m/ hvid løgsovs Tunmousse m/ brød Tors. 22. Lasagne m/ grøn salat Henkogt frugt m/ skum Fre. 23. Stegt kalvelever m/ bløde løg, løgsovs Minestronesuppe Lør. 24. Kyllingeschnitzler m/ paprikasovs Rabarberkage Søn. 25. Flæskesteg m/ skysovs Citronfromage m/ skum Man. 26. Hakkebøf m/ bløde løg -skysovs Jordbærsuppe Tirs. 27. Pølser m/ varm kartoffelsalat Tærte m/ creme fraiche Ons. 28. Kalvehjerter i flødesovs Rødgrød Tors. 29. Krebinetter m/ stuvet ærter -gulerødder Æg & rejer m/ brød Fre. 30. Stegt fisk m/ persillesovs Ymerfromage m/ saftsovs Lør. 31. Kålrouletter m/ muskatsovs Pære Belle Helene Ret til ændringer forbeholdes. Hilsen køkkenpigerne

20 Åbningstider Aktiviteten: Aktiviteten er åben mandag fredag kl Medarbejderne vil dels lave aktiviteter i det særlige aktivitetslokale, dels lave aktiviteter rundt om i huset. Mandage og onsdage er indtil videre reserveret aktiviteter for beboerne på Torstorp Plejecenter. Tirsdag, torsdag og fredag er der åbent for borgere udefra sammen med beboerne på plejecentret. Caféen: Caféen har åbent alle ugens dage. Beboere, pårørende og borgere udefra er velkomne til at benytte caféområdet til almindeligt socialt samvær og småaktiviteter. Det kan forekomme, at caféen er optaget af et større arrangement, idet blandt andet husets fester afholdes her. Der er åbent for salg i caféen i følgende tidsrum: Hverdage: Morgenmad 08:00 10:30 Middagsmad 11:00 13:00 Eftermiddagskaffe :00 Weekend: Middagsmad 11:00 13:00 Kom indenfor, her er åbent.

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr.

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr. August 2015 Årgang 15, nr. 8 Roser fra café haven Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder Majbrith

Læs mere

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr.

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr.

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr. Januar 2015 Årgang 15, nr. 1 Godt Nytår Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Godt man stadig har lidt vinter forråd Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr.

April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr. April 2012 Årgang 12, nr. 4 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr.

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr. a Maj 2013 b Årgang 13, nr. 4 Der er grøde i luften! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr.

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Lille sommerfugl lille sommerfugl. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Trane dans Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6

Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Svane fotograferet i søerne i København Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr.

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr. Februar 2012 Årgang 12, nr. 2 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

April 2015 Årgang 15, nr. 4

April 2015 Årgang 15, nr. 4 April 2015 Årgang 15, nr. 4 God Påske Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Afrikansk Sortørn Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Juli 2012. Årgang 12, nr. 7

Juli 2012. Årgang 12, nr. 7 Juli 2012 Årgang 12, nr. 7 photo by Lisbet Tollstorff Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

Menuplan Hjemmeboende

Menuplan Hjemmeboende Uge 1 Hovedret Biret Grydestegt kylling m/persille, kartofler, skysovs,, ærter, grønne blomkål, peber Gammeldags kalvesteg m/kartofler, skysovs, Kogt sprængt nakke m/kartofler, lys sovs, blomkål, Stegt

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Hvalsø Ældrecenter September 2017

Hvalsø Ældrecenter September 2017 Hvalsø Ældrecenter September 2017 Zen-garden i Vedde Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

a Februar 2013 b Årgang 13, nr. 2 Pris: 10,00 kr.

a Februar 2013 b Årgang 13, nr. 2 Pris: 10,00 kr. a Februar 2013 b Årgang 13, nr. 2 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Selskab og Diner transportable

Selskab og Diner transportable Selskab og Diner transportable Vi byder dem velkommen til vores nye diner transportable kort Mørkøv Cafes køkken, håber de vil finde vores nye kort bredere og mere spændende, samt åbne en masse nye muligheder

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017

Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017 Menu på plejecentrene i Stevns Kommune - juni 2017 Ugedag Dato Menu Torsdag 1-6 Svenske kødboller, tranebærsovs, grønt, kartofler. Ymerkoldskål m. kammerjunker. Fredag 2-6 Kogt kalv, sur sød sovs, grønt,

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder: Så er vinduespartierne mod bækken udskiftet, og der er flere, der har givet udtryk for, at det virker. Vi arbejder på at få de resterende vinduer

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm.

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm. BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 11. april. Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken April 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken April Fredag den

Læs mere

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016 side 1/8 Kalkunstroganoff med bønner og løse ris Sprængt nakkefilet, peberrodssauce, gulerodsmix og kart. Halve æbler med cremesauce Svesketrifli Skinke med stuvet spinat og kartofler Oksekød med laurbærskysauce,

Læs mere

LIONS PARK BIRKERØD MARTS 2019

LIONS PARK BIRKERØD MARTS 2019 LIONS PARK BIRKERØD MARTS 2019 Kære beboere Dette er jeres avis. Vi vil byde velkommen til og tage afsked med beboere og personale og trykke månedens menu, kalender m.m. Vi tager løbende billeder fra arrangementer

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2018

Nyt fra Skovgården Maj 2018 Nyt fra Skovgården Maj 2018 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet (kørsel) Åbningstider:

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Kogt kylling med peberrodssauce, karotter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Kærnemælksfromage med saftsauce Klar suppe med urter, kød og melboller Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Januar 2019 Karen Maries hjørne. Så gik december lynhurtigt, men alligevel med plads og tid til hygge og vi kan endnu nyde alle lysene på træer og tage og hvor de ellers er. Og forhåbentlig

Læs mere

Levering Mandag den 2. Januar 2017

Levering Mandag den 2. Januar 2017 Levering Mandag den 2. Januar 2017 * Kylling med brun sovs, romanescokål og kartofler Farseret porre med skysovs, broccoli og kartofler Hakkebøf med løgsovs, blomkål og kartofler Irsk stuvning med rugbrød

Læs mere

november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr.

november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr. november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Levering Mandag den 2. December 2013

Levering Mandag den 2. December 2013 Levering Mandag den 2. December 2013 * Kalkungryde med euromix og ris Rullesteg med mørk persillesovs, asier og kartofler Kødboller med stuvet selleri, ærter og kartofler Forloren hare med vildtsovs, ribsgele

Læs mere

M enukort. Kirkebakken 19 - Taasinge Svendborg

M enukort. Kirkebakken 19 - Taasinge Svendborg M enukort Bregninge Mølle er en hyggelig gammel mølle som er indrettet til restaurant i 1950, Vi har plads til 100 personer i stueetagen, 48 personer på 1 sal & 32 personer på 2 sal, bemærk at der er trapper

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til biblioteksordningen, kan du kontakte Bente Schou fra Daghjemmet/Terapien. Telefon 29 36 73 50 E-mail: bsu@hvidovre.

Hvis du har spørgsmål til biblioteksordningen, kan du kontakte Bente Schou fra Daghjemmet/Terapien. Telefon 29 36 73 50 E-mail: bsu@hvidovre. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 10. marts. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JULI 2019 ENGPARKEN Til OL den 7. juni på det nye plejecenter i Ikast, Bøgildlund, vandt Aage, Knud, Martin, Kjær og Ebba guld blandt 6 hold fra kommunens plejecentre. Stort tillykke herfra.

Læs mere

Leg. blomkålssuppe med kødboller 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, 4. Amerikanske pandekager med 5. Hønsekødsuppe m.

Leg. blomkålssuppe med kødboller 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, 4. Amerikanske pandekager med 5. Hønsekødsuppe m. Uge Afleveres senest uge 0 Revelsben, skysovs, bønner og kartofler Frikadeller, stv. hvidkål, kartofler Flæskesteg, skysovs, kartofler, rødkål Stegt medister, skysovs, kartofler, rødkål Marineret kalkun

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Ryholtgård Nyt. September 2018

Ryholtgård Nyt. September 2018 September 2018 1 HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander Camilla Norby Larsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: Gt6j@suf.kk.dk

Læs mere

oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr.

oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr. oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. Plan 10 Periode: Mandag d. 06. Marts til Søndag d. 12. Marts Afleveres senest uge 6 1 Kogt oksekød, peberrodssovs, kartofler, bønner Svesketrifli 2 Frikadeller, skysovs, kartofler, rødkål Borgmestergårdssuppe

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JANUAR 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder Allerførst godt nytår til alle; - beboere, pårørende og medarbejdere i Engparken. Tak for samarbejdet i året, der er gået, og jeg glæder mig til

Læs mere

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr. adecember 2014 b Årgang 14, nr. 12 Det sørme det sandt december!! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Rammen om din næste fest!

Rammen om din næste fest! Rammen om din næste fest! Trappen 6, Guderup, 6430 Nordborg Telefon 74 45 34 84 Menukort Skal I holde fest? Så har vi rammerne her, som vi gerne vil vise frem, så vi kan tale om netop jeres fest, hvor

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN Nyt fra lokalleder Det er planen, at klippekort systemet, som jeg har nævnt i forrige månedsbrev, starter op i uge 28. Charlotte Albin bliver tovholder på udførelsen

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Henkogt frugt med råcreme 2. Æblesuppe med tvebakker 4. Kærnemælkskoldskål, kammerj. 5. Hønsekødsuppe m. kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21

Henkogt frugt med råcreme 2. Æblesuppe med tvebakker 4. Kærnemælkskoldskål, kammerj. 5. Hønsekødsuppe m. kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21 Uge Afleveres senest uge 0 Oksesteg, skysovs,kartofler, bønner Skinkemignonbøf, champignonsovs, kartoffelbåde, grillede grøntsager Krydret nakke, skysovs, kartofler, symfoniblanding Marineret kam med ramsløg,

Læs mere

Kl Tøj - Expressen i Café oasen

Kl Tøj - Expressen i Café oasen Hovergården April 2019 Dato Tid Arrangement Uge 14 Fredag d. 5/4 Kl. 10.00-12.00 Tøj - Expressen i Café oasen Fredag d. 5/4 Kl. 10.45 Spilledag Uge 15 Mandag d. 8/4 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 9/4 Kl. 10.00

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. 4 Periode: Mandag d. 23. Januar til Søndag d. 29. Januar Afleveres senest uge 52 1 Oksesteg, skysovs,kartofler, bønner Flødefromage med kirsebærsovs 2 Kogt nakke i frikassèsovs, kartofler Jordbærgrød,

Læs mere

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.:

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.: Marts 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2017

Nyt fra Skovgården Maj 2017 Nyt fra Skovgården Maj 2017 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet Åbningstider: Centret

Læs mere

Priser 2016. Smørrebrød uspecificeret Smørrebrød, flere end 50 stykker

Priser 2016. Smørrebrød uspecificeret Smørrebrød, flere end 50 stykker BBBB i Aalborg Bragt eller afhentes ved Bedre Buffet, Bragt eller Bagdør Bagdør til køkkenet (BBBB ApS) (CVR-nr 26 67 58 55) Skydebanevej 50, dk-9000 Aalborg www.bbbb.dk Betagende Borde Bedre Buffet BB@BBBB.dk

Læs mere

Menukort. lige uger. Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden

Menukort. lige uger. Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden Menukort ALLERGENER Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til afdelingens personale Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden MANDAG TIRSDAG Cremet grøntsagsssuppe,

Læs mere

Klassisk selskabsarrangement

Klassisk selskabsarrangement Klassisk selskabsarrangement Dag eller aftenarrangement I kan selvfølgelig sammensætte mellem retterne i klassisk og luksus arrangementer. Vores køkken kan alt, så har i andre ideer eller ønsker er vi

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag. Tomatsuppe m/ creme fraice og brødkrummer. Lun leverpostej Russisk salat

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag. Tomatsuppe m/ creme fraice og brødkrummer. Lun leverpostej Russisk salat Pålæg : Kryddersild m/ løg og kapers m/ sky og løg m/ kartoffelsalat og purløg m / karrymayo og bacon Laksepate m/ mayo og grønne asparges Champignon pølse m/ remulade og ristet løg Tomatsuppe m/ creme

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

MENU UGE 38 Mandag DAGENS LUNE RET KOLDE ANRETNINGER FYLDIGE SALATER TAPASANRETNING

MENU UGE 38 Mandag DAGENS LUNE RET KOLDE ANRETNINGER FYLDIGE SALATER TAPASANRETNING Mandag Filet af gris ( stk. pr. person ) Marineret med cayenne, citron og spidskommen. Serveres med en kold salat af hvedekerner, bagte tomater, majs og grønne urter () Squashsalat med kidney bønner, mynte

Læs mere

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen September 2019 Dato Tid Arrangement Uge 36 Onsdag d. 4/9 Kl. 12.00 Pandekagedag i Café oasen Torsdag d. 5/9 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 6/9 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 37 Onsdag d. 11/9 Kl. 13.45 Gudstjeneste

Læs mere

Fuglebakken januar 2017

Fuglebakken januar 2017 Fuglebakken januar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag den

Læs mere

Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN RISSKOV.

Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN RISSKOV. Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN 6 8240 RISSKOV www.aarhus.dk/omraadechristiansbjerg Januar Fredag d. 4. januar kl. 14 16 Banko Lotterisalg fra kl. 12.30

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. Plan 16 Periode: Mandag d. 17. April til Søndag d. 23. April Afleveres senest uge 12 1 Kogt kalv, peberrodssovs, kartofler, symfoniblanding Chokolademousse 2 Stegt medister, skysovs, kartofler, rødkål

Læs mere

Biblioteket kommer ikke i juli Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl GUDSTJENESTE

Biblioteket kommer ikke i juli Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl GUDSTJENESTE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer ikke i juli Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 7. juli kl. 13.45

Læs mere

Skovbærgrød med mælk 2. Æbleskiver med syltetøj 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Hønsekødsuppe m. kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21

Skovbærgrød med mælk 2. Æbleskiver med syltetøj 4. Risengrød, kanel/sukker, saft, 5. Hønsekødsuppe m. kød-melboller 6. Protino rabarberdessert 21 Uge Afleveres senest uge 0 Skinke, fløde kartofler, broccoli Kødboller i sur-sødsovs, kartofler, gulerødder, Morsøgryde, løse ris, majs Græske frikadeller, skysovs, kartofler, grøntsagsmix Marineret kalkunbryst,

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE

Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her torsdag den 17. december mellem kl. 9.00-10.30 Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Menu udbragt, kølet mad i Stevns Kommune - juni 2017

Menu udbragt, kølet mad i Stevns Kommune - juni 2017 Menu udbragt, kølet mad i Stevns Kommune - juni 2017 Ugedag Dato Menu Torsdag 1-6 Svenske kødboller, tranebærsovs, romanescokål, kartofler. Ymerkoldskål m. kammerjunker. Fredag 2-6 Kogt kalv, sur-sød sovs,

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Værestedet Café På Vejen PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Åbningstider: Tirsdag kl 14.15-21.30 Torsdag kl. 14.15-20.00 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

Festarrange menter. Når I bestiller jeres fest i Multihuset`s faciliteter er i sikker på at Jeres selskab bliver en festsucces.

Festarrange menter. Når I bestiller jeres fest i Multihuset`s faciliteter er i sikker på at Jeres selskab bliver en festsucces. Skave Multihus Viborgvej 201 7500 Holstebro Tlf.nr. 3026 7838. Festarrange menter Når I bestiller jeres fest i Multihuset`s faciliteter er i sikker på at Jeres selskab bliver en festsucces. Når i vælger

Læs mere

Sveskegrød, mælk 2. Solbær-hindbærsuppe m.tvebakker 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Ekstra grøntsager 21

Sveskegrød, mælk 2. Solbær-hindbærsuppe m.tvebakker 3. Risengrød, kanel/sukker, saft, smør 4. Oksekødsuppe med kød-melboller 6. Ekstra grøntsager 21 Østergade, Nykøbing Mors Tlf.: 0 / 0 Uge Afleveres senest uge Karbonader, skysovs, kartofler, buketsymfoni Morsøgryde med kartoffelmos Brændende kærlighed, rødbeder Fars. porre, skysovs, kartofler, gulerod/porre

Læs mere