Årets gang i Grundejerforeningen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årets gang i Grundejerforeningen"

Transkript

1 Årets gang i Grundejerforeningen 2015.

2 Julehilsen Da året 2015 nu synger på sidste vers, udsender bestyrelsen hermed Info-hæfte berettende om aktiviteterne i det forgangne år. Som I kan læse af de forskellige udvalgsberetninger har det været et travlt år, og med mange synlige resultater. Bestyrelsen ønsker alle medlemmer af Grundejerforeningen Bredballe Villapark en Glædelig Jul samt et Godt Nytår. På gensyn på den ordinære Generalforsamling i marts 2016, hvor bestyrelsen håber på et bredt fremmøde. Jens Nielsen Formand 2.

3 Hærværk - nej tak! Der er begået alvorlig hærværk mod fire træer i den fredskov, der tilhører Grundejerforeningen. Det er sket i den del af skoven, der ligger vest for Skovager og Vangeager. Dette er trist for skoven, og det er en respektløs handling over for alle, som nyder den skov, der tilhører os alle. Der er tale om hærværk af en særlig skadelig karakter fordi træerne, der har været livsdygtige, stolte og smukke i flere årtier, nu risikerer at dø af de meget bevidste skader, som de er blevet påført. Det er en strafbar handling, der er begået. Bestyrelsen ser på det med stor alvor og har anmeldt det til politiet, som nu undersøger sagen. Herudover har bestyrelsen søgt råd og vejledning hos Vejle Kommune. Politiet og/eller bestyrelsen modtager gerne oplysninger fra borgere, der kan hjælpe med at opklare, hvem der står bag dette alvorlige hærværk. Bestyrelsen for Grundejerforeningen Bredballe Villapark 3.

4 Grønt Udvalg Når vi her kort før årsskiftet ser tilbage på det forgangne år, kan vi med glæde konstatere, at vi har været heldige med de storme, der er gået hen over vores hoveder. Stormene har kun medført ganske få stormfældede træer. Samtidig må vi dog konstatere, at vi har fået besøg af en anden ødelæggende skadevolder på træerne kastanjesygen. Vi har været nødt til at fælde 4 kastanjetræer ved stien ved Overager og håber, at sygdommen begrænses ved disse træer. Der bliver plantet 4 træer som erstatning for kastanjetræerne. Der bliver også plantet et erstatningstræ for den store gamle ask, der blev fældet for et år siden ved østenden af det grønne område ved Tirsbæk legeplads. Plantningen vil finde sted inden foråret I forbindelse med at kommunen har skiftet entreprenør vedr. græsklipningen, har der været lidt problemer med, hvor vidt det var kommunen eller os, der skulle klippe forskellige steder. Vi har nu fået styr på dette, så vi forventer ikke de store problemer i det nye år. Vi har haft vedligeholdelsesarbejdet på de grønne områder i udbud her i efteråret. Efter udbudsrunden, er vores nuværende gartner OCK-Anlæg fortsat vores gartner i de næste 3 år. Vi har flere gange fået henvendelser fra beboere om manglende græsklipning på nogle områder, hvor de tidligere selv har klippet græsset, men nu er ophørt med dette. Vi hører gerne fra medlemmer, hvis der sker ændringer vedr. græsklipning, således at vi kan give gartneren besked om ændringen. I begyndelsen af november har gartneren klippet alt græsset i vores område for sidste gang i denne sæson, da Vejle Kommune stopper græsklipning medio oktober. Igen i år har vi i april måned deltaget i affaldsindsamlingen arrangeret af Grønt Forum. Der blev indsamlet rigtig meget affald. Vi var så heldige at vinde et bordbænkesæt for vores indsats. Bænkesættet er nu placeret ved legepladsen ved Tirsbækvej. Vi har fået stillet 2 ekstra skraldespande op i vores område, og 2 nye er på vej i det nye år, så fra 2016 har vi 15 skraldespande placeret rundt i området. Vi mener, at kunne se en positiv effekt af, at beboerne bruger skraldespandene. Ifølge gartneren, der tømmer spandene hver fjortende dag, er de næsten fyldte alle sammen. Igen i år har bestyrelsen valgt ikke at samle skraldespandene ind i forbindelse med nytåret. 4.

5 Ligeledes har vi her i efteråret fået stillet 4 nye bænke op i området. De andre bænke er blevet malet i løbet af efteråret. Da engområdet syd for Neder- og Kystager er blevet klassificeret som bevaringsværdigt overdrev, har vi som forsøg i år, valgt kun at klippe græsset én gang (lige før Sankt Hans). I forbindelse med en besigtigelse af området med biolog Bo Levesen fra Vejle Kommune fandt vi 2 meget sjældne og fredede svampe på engområdet. Vores fårehyrde gennem mange år ønsker at gå på pension. Grønt Udvalg arbejder på at finde en ny samarbejdspartner omkring afgræsning af området syd for Nederager. Jens Nielsen, Formand Grønt Udvalg Legepladsudvalg Alle legepladserne blev i foråret gennemgået med henblik på sikkerhed og vedligehold. Målsætningen er stadig at have 3 store legepladser (ved Bredager/Overager, Smalager og Tirsbækvejen) og et overvejende ønske om, at bibeholde de resterede små satellit-legepladser. Der er udarbejdet en 2-3 års handlingsplan for etableringeen af et større legeareal på legepladsen ved Smalager, med forskellige legeredsskaber i samarbjde med flere leverandører. Der er kommet fod/håndboldmål op ved legepladsen mellem Over- og Bredager, og tarzanbanen på legepladsen ved Tirsbækvej bliver udvidet med flere moduler, herunder det armgangsredskab der blev ødelagt at et vindfældet træ under stormen I Der afventes i skrivende stund Vejle Kommunes byggetilladelse til opsætning af de for i år planlagte nye legeredskaber. Bredballe Idrætsforenings fodboldafdeling U14 drenge har udført et godt stykke arbejde for Bredballe Villapark. De har stået for malerarbejdet af alle legeredskaberne af træ på legepladserne ved Tirsbækvej og Smalager, samt 21 bænke-sæt i området. Martin Degn Vendelbo, Formand Legepladsudvalg 5.

6 Teknisk udvalg Teknisk Udvalg er blevet gjort opmærksom på flere farlige trafikale situationer med krydsende knallerter og cykler på Storager og har kontaktet Vejle Kommune med henblik på at få etableret flere bomme. Vejle Kommune afslog opsætning af bomme med den begrundelse, at manøvrer uden om bommene ville tage mere fokus væk fra trafikken, og har i stedet malet hajtænder ved alle stier ud mod Storager. Vi kan se at det har hjulpet og vi får positive tilbagemeldinger fra medlemmer. Bredballe Villaparks sti og vejbelægninger er blevet udbedret af Vejle Kommune i årets løb med større lapper. Teknisk udvalg vil gerne opfordre alle medlemmer til at være opmærksomme på at der for træer og øvrig beplantning skal være en frihøjde på 2.75 meter fra sti eller fortov. Bjarne Andersen, Formand Teknisk Udvalg Skovudvalg I år kom der to nye bestyrelsesmedlemmer i skovudvalget. Der blev derfor afholdt en ekstra skovgennemgang med følgeskab af en rådgiver fra Skovdyrkerforeningen og Lars-Bo Christensen, som er forstkandidat og driftskoordinator for Natur og Friluftsliv i Vejle Kommune. Lars-Bo har en lang erfaring med pasning og pleje af bynær natur. I forbindelse med skovgennemgangen blev der gjort status over den pasning og pleje som de enkelte skovområder hver især kræver. Lars-Bo har senere skriftligt meddelt skovudvalget, at det er hans vurdering, at grundejerforeningen med Skovdyrkerne som rådgiver bedriver en balanceret og forbilledlig forvaltning af fredskov og natur, trods vanskeligt terræn, stor randeffekt og pres fra naboer. I juni blev der forsøgsvis ryddet i skovbunden med en slaglemaskine ca. 5 meter ind i skoven langs panoramastien ved Vange- og Skovager. Dette blev gjort pga. indtrængende vækst af brombær, brændenælde og gederams. For at lette dette arbejde i fremtiden, er der fræset ca.16 stubbe i dette område. 6.

7 Et fåtal af de fokustræer, der blev plantet i panoramaskoven i 2014, er gået ud, og bliver i november 2015 erstattet. Derudover er der blevet plantet mindre bøgetræer omkring fokustræerne for at fremme vækst af høje stammer. Det i 2014 påbegyndte udtyndingsarbejde i hundeskoven blev pga. de meget våde bundforhold først afsluttet hen over sommeren. Der er generelt blevet ryddet langs grundejerforeningens stier i skoven, ligesom der er beskåret i lavt nedhængende grene. Skovudvalget arbejder på udarbejdelsen af en 10 årig skovplan. Elizabeth Rømer, Formand Skovudvalg Festudvalg Skt. Hans var en dejlig aften med mange besøgende. Vejret viste sig fra sin gode side og vi fik de fine hekse sendt afsted. Musikken blev leveret af en god trio Gro, Bay og Vendt. Trine Verner Jensen, den nye skoleleder fra Kirkebakkeskolen, holdt årets båltale og FDF Vejle 5 sørgede for leg og forplejning. Festudvalget arbejder på markeringen af Grundejerforeningens 40 års jubilæum den 1. maj Så - sæt kryds i kalenderen og vær med til at fejre dagen. Pia Christensen, Formand Festudvalg Hjemmesideudvalg Hjemmesiden er i årets løb blevet udvidet med en søgefunktion samt interne sider forbeholdt bestyrelsen. De interne sider skal sikre arkivfunktion og at viden ikke går tabt ved udskiftning i bestyrelsen. Udvalget ønsker at gøre opmærksom på muligheden for at tilmelde sig et nyhedsbrev fra Grundejerforeningen. Nyhedsbrevene bliver sendt ud i forbindelse med at der bliver lagt nyheder på hjemmesiden. Charlotte Munk, Formand Hjemmesideudvalg 7.

8 Bestyrelsen Bestyrelsesformand / Formand for Grønt Udvalg Jens Nielsen Bredager 49 Tlf formanden@bredballe-villapark.dk Næstformand / Kasserer & kontingentopkræver / Formand Festudvalg Pia Christensen Overager 24 Mobil kontingent@bredballe-villapark.dk Sekretær / Formand Hjemmesideudvalg Charlotte Munk Thaasti Skovager 9 Tlf info@bredballe-villapark.dk Formand Skovudvalg Elizabeth Rømer Klokkeager 20 Tlf skovudvalg@bredballe-villapark.dk Formand Legepladsudvalg Martin Degn Vendelbo Klokkeager 16 Tlf legepladsudvalg@bredballe-villapark.dk Formand Teknisk Udvalg Bjarne Andersen Snareager 6 Tlf tekniskudvalg@bredballe-villapark.dk Bestyrelsesmedlem Palle Grundholm Hirseager 11 Tlf

Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling

Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016 kl. 19.30 i Sognegården, Kirkebakken, 7120 Vejle Øst Bestyrelsen Bestyrelsesformand / Formand Grønt Udvalg Jens Nielsen Bredager

Læs mere

Referat fra ordinær Generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016, Sognegården i Bredballe

Referat fra ordinær Generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016, Sognegården i Bredballe Referat fra ordinær Generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016, Sognegården i Bredballe OBS!!! Vi gentager successen med naturens dag - kom og vær med til at gøre Bredballe Villapark ren og pæn og fri

Læs mere

Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 16. marts 2015, Sognegården i Bredballe

Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 16. marts 2015, Sognegården i Bredballe Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 16. marts 2015, Sognegården i Bredballe. Formand Jens Nielsen bød forsamlingen velkommen. Fremmødte: 29, i alt 26 stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

indkalder hermed til ordinær generalforsamling

indkalder hermed til ordinær generalforsamling indkalder hermed til ordinær generalforsamling 12. Husk Grundejerforeningen har en hjemmeside med mange relevante oplysninger: www.bredballe-villapark.dk Onsdag d. 13. marts 2013 kl. 19.30 i Sognegården

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Så er det tid til forårsrengøring Søndag, den 27. april 2014 kl. 10 12 Vær med til at gentage succesen med at samle affald op i Vejle Kommunes natur og brug en dejlig forårssøndag i selskab med gode naboer.

Læs mere

Årets gang i grundejerforeningen 2017

Årets gang i grundejerforeningen 2017 Bestyrelsen: Bestyrelsesformand Anna Kjeldsen Underager 9 tlf. 40 27 82 44 E-mail: formanden@bredballe-villapark.dk Næstformand / Kasserer & kontingentopkræver Formand Festudvalg Pia Christensen Overager

Læs mere

Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 13. marts 2017, Sognegården i Bredballe

Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 13. marts 2017, Sognegården i Bredballe Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 13. marts 2017, Sognegården i Bredballe. Fremmødte: 32, 8 fuldmagter. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Nr. 3 januar 2007. Formandsklumme ved Helge Munk-Winther. Læserbrev i Hillerødposten om sti ved badmintonhallen

Nr. 3 januar 2007. Formandsklumme ved Helge Munk-Winther. Læserbrev i Hillerødposten om sti ved badmintonhallen Nr. 3 januar 2007 Nyhedsbrevet indeholder denne gang: OBS Generalforsamling: 27. marts i Kedelhuset ved Klaverfabrikken Først ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00, derefter Ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra det 48. bestyrelsesmøde

Referat fra det 48. bestyrelsesmøde Referat fra det 48. bestyrelsesmøde Dato: 7. September 2015 kl. 17:00 Sted: Hanne, Liseborgvej Deltagere Per B Jørgensen (PBJ) Søren Roslyng (SR) Juel (HJJ) Knudsen (BK) Lene Christensen (LC)- afbud Hanne

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013 Til stede: Afbud: Dagsorden: Jens Chr. Sørensen Formand Niels Chr. B. Nyborg Kasserer og næstformand Niels Matthiesen

Læs mere

Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 19. MARTS KL i Sognegården, Bredballe Kirke Kirkebakken 46

Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 19. MARTS KL i Sognegården, Bredballe Kirke Kirkebakken 46 Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 19. MARTS KL. 19.30 i Sognegården, Bredballe Kirke Kirkebakken 46 Velkomst v. formand Elizabeth Rømer DAGSORDEN iflg. vedtægterne 5.2.2 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal Stråmosen naturgenopretning i Ølstykke i Egedal 18. april 2016 extern Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oversigt, placering, og ejerskab... 4 3. Tidligere initiativer og status...

Læs mere

Årets gang i Grundejerforeningen 2014

Årets gang i Grundejerforeningen 2014 Oversigt over fredskov & friareal: Årets gang i Grundejerforeningen 2014 12 Kan ses og hentes på www.bredballe-villapark.dk Formanden har ordet Ebbe Bruun Laursen var hovedpersonen i etableringen af Bredballe

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015

OVERDREV NEWS. Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2015 nr. 1 Den 14. februar 2015 Dødsfald Fhv. flymekaniker Per Køncke Petersen, Fælleddiget 77, sov ind den 9. februar 2015 efter lang tids sygdom. Han blev 71 år.

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Vi arbejder inkluderende for at sikre alles ret til en plads i fællesskabet. Vores nøgleord er:

Vi arbejder inkluderende for at sikre alles ret til en plads i fællesskabet. Vores nøgleord er: VELKOMMEN TIL BØRNEINSTITUTIONEN HAMPELAND Vi arbejder inkluderende for at sikre alles ret til en plads i fællesskabet. Vores nøgleord er: Nærvær Anerkendelse. Samarbejde Struktur. Kære og forældre. Velkommen

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Årets gang i Grundejerforeningen

Årets gang i Grundejerforeningen Årets gang i Grundejerforeningen 2016 Billeder fra jubilæumsfesten den 1. maj. Da året 2016 nu synger på sidste vers, udsender bestyrelsen hermed dette års Infohæfte Årets gang i Grundejerforeningen. Som

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2009 Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening Bestyrelsen Formand: Jørgen Elsted Hansen Havstien 27 Kongeåvej 7A 6771 Gredstedbro Tlf.: 75 43 13 72 Fanø: 75 16 61 65 Mail: jehan@esbjergkommune.dk

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling

Velkommen til. Generalforsamling Velkommen til Generalforsamling 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. A. Bestyrelsens beretning B. Orientering fra udvalg 3. A. Regnskab for 2011 B. Budget 2012 4. Indkomne forslag 5. Valg til bestyrelsen

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Grundejerforeningen Frugtparken

Grundejerforeningen Frugtparken Grundejerforeningen Frugtparken Formand Per Toft Kjelstrup Nøddevej 41 7800 Skive Tlf: 97 51 01 13 Udskrevet 16. marts 2010 Fejning: Stikvejene vil også i år blive fejet, hvilket vil ske inden konfirmationerne,

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Espegårdens Grundejerforening Bestyrelsens beretning for 2010, marts 2011 Side 1af 7

Espegårdens Grundejerforening Bestyrelsens beretning for 2010, marts 2011 Side 1af 7 Bestyrelsens beretning for 2010, marts 2011 Side 1af 7 Bestyrelsens beretning omfatter de i årets løb behandlede væsentlige forhold vedrørende foreningen og dens medlemmer, samt andre forhold, der måtte

Læs mere

Årets gang i Grundejerforeningen.

Årets gang i Grundejerforeningen. Årets gang i Grundejerforeningen. 2009 i Grundejerforeningen: Kalenderåret nærmer sig sin afslutning og for os, er det derfor naturligt at gøre status for året der er gået. Vores vigtigste opgave er jo

Læs mere

Romalt har 3 hjertestartere

Romalt har 3 hjertestartere GRUNDEJERFORENINGEN ROMALT Romalt har 3 hjertestartere Se kortet på bagsiden Informations folder efteråret 2015 Nyt fra Grundejerforeningen Kære Grundejere I Grundejerforeningen Romalt Velkommen til den

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Rettet for beregningsfejl

Rettet for beregningsfejl Forslag 4.2.1 Særlig vedligeholdelse grønne områder Grundejerforeningen har indtil den ekstraordinære generalforsamling i april 2009, stået for al den udvendige vedligeholdelse af medlemmernes huse. Det

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag d.13. marts 2013 i Sognegården, Kirkebakken.

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag d.13. marts 2013 i Sognegården, Kirkebakken. Bestyrelsen. Bestyrelsesformand Henrik K. Sivertsen, Skovager 1, 7120 Vejle Ø Mobil 26 27 79 31 E-mail: siv_218@hotmail.com Næstformand Poul Steen, Nederager 12, 7120 Vejle Ø Tlf. 48 26 84 48 E-mail: fam5steen@hotmail.com

Læs mere

Tirsdag d. 28. oktober 2014 i Grejs Borgergård

Tirsdag d. 28. oktober 2014 i Grejs Borgergård Tirsdag d. 28. oktober 2014 i Grejs Borgergård Velkomst ved formand Arne Poulstrup Valgt dirigent: John Refsgaard Referent: Vibeke Overgaard Madsen Fremmødte: Ca. 100 personer Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Kongstedparken, Slagelse

Generalforsamling i Grundejerforeningen Kongstedparken, Slagelse Torsdag d. 6. marts 2014 Generalforsamling i Grundejerforeningen Kongstedparken, Slagelse Afholdt i Super Bowl & Golf Center Bredegade 50-56,, 6. marts 2014. 15 ejendomme var repræsenteret på generalforsamlingen

Læs mere

Hjemmesiden opretholdes og vedligeholdes fortsat af Morten Tovborg (BB11)

Hjemmesiden opretholdes og vedligeholdes fortsat af Morten Tovborg (BB11) NY BESTYRELSE Ved den ekstraordinære generalforsamling d. 14. Maj blev bestyrelsen fuldtallig og på det konstituerende møde blev posterne fordelt. Oplysning om bestyrelsens sammensætning, udvalg og kontaktoplysninger

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Endnu et år er gået i Nærum Park og ligesom de andre år har der været masser af aktiviteter ikke mindst på bygge og anlægsfronten. Som det efterhånden er tradition, har vi haft

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i Ejerforeningen Sauershøj Tirsdag den 25. april kl. 19.00 Spar Nords lokaler, Hasserisvej 113,9000 Aalborg

Ordinær Generalforsamling i Ejerforeningen Sauershøj Tirsdag den 25. april kl. 19.00 Spar Nords lokaler, Hasserisvej 113,9000 Aalborg Ejerforeningen Sauershøj Aalborg www.sauershoej.dk Ordinær Generalforsamling i Ejerforeningen Sauershøj Tirsdag den 25. april kl. 19.00 Spar Nords lokaler, Hasserisvej 113,9000 Aalborg Referent: Poul Erik

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 17. marts 2010 i Sognegården, Kirkebakken

Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 17. marts 2010 i Sognegården, Kirkebakken Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 17. marts 2010 i Sognegården, Kirkebakken Formand Henrik K. Sivertsen bød forsamlingen velkommen. Der var fremmødt 52 stemmeberettigede medlemmer, heraf

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Sommer & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Sommer & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Sommer & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg 8. januar 2013 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1.1. Vej & sti

Læs mere

Pleje og beplantningsplan for Hyldespjældet.

Pleje og beplantningsplan for Hyldespjældet. 1 September 2012 Pleje og beplantningsplan for Hyldespjældet. Friarealerne i Hyldespjældet er planlagt med idé og omhu. De gennemgående stræder og torve er beplantet med ahorn (spidsløn) for stræderne

Læs mere

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Juni 2015 Sommerhilsen Så er forårets generalforsamling og den ekstraordinære generalforsamling overstået. Jeg vil gerne

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær).

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær). Generalforsamling, Grundejerforeningen Mosen, 26/2 2014 Tilstede: 18, 27, 14, 20, 41, 37, 42, 28, 26, 31, 29, 15, 10, 19 og 13. 1. Valg af dirigent Henrik nr. 20 vælges som dirigent 2. Beretning Præsentation

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Notat til Det Grønne Råd

Notat til Det Grønne Råd Notat til Det Grønne Råd Miljø, Vand & Natur Dato: 30.1.2014 J. nr.: 04.00.00P35 Sags nr. 13/1191 Sagsbeh.: Ole Riemer Lokaltlf.: 9945 5508 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545 Fax 9945

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Grundejerforeningen Syren-, Jasmin- og Gyvelparken onsdag den 26. marts 2008.

Referat fra Generalforsamlingen i Grundejerforeningen Syren-, Jasmin- og Gyvelparken onsdag den 26. marts 2008. Referat fra Generalforsamlingen i Grundejerforeningen Syren-, Jasmin- og Gyvelparken onsdag den 26. marts 2008. Foreningens formand Hans-Arne Lauridsen bød velkommen til de 12 fremmødte medlemmer (inkl.

Læs mere

v/ formand Flemming Hansen, Birkevang 68, Fløng - 2640 Hedehusene - Tlf. 46565761 www.mollegard.dk

v/ formand Flemming Hansen, Birkevang 68, Fløng - 2640 Hedehusene - Tlf. 46565761 www.mollegard.dk MØLLEGÅRD GRUNDEJERFORENING v/ formand Flemming Hansen, Birkevang 68, Fløng - 2640 Hedehusene - Tlf. 46565761 www.mollegard.dk Flemming Birkevang 68 46565761 formand@mollegard.dk Formand Hansen Jens Birkevang

Læs mere

Årsberetning for HPII 2013/2014

Årsberetning for HPII 2013/2014 Årsberetning for HPII 2013/2014 Så gik der endnu et år og det er blevet tid til en årsberetning fra bestyrelsen. Handler Vi har haft en del handler i år. 53a, 54, 58b, 77a, 83 og 89a, så Eilif har haft

Læs mere

Formandens beretning 2009

Formandens beretning 2009 Formandens beretning 2009 Min beretning i år vil omhandle følgende hoved punkter: Arealpleje Hvad og hvem bestemmer? Trafik, veje og parkering Bestyrelsens arbejde Allerførst vil jeg gerne starte med at

Læs mere

ForeningenTyrings Ager

ForeningenTyrings Ager ForeningenTyrings Ager April 2010 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2010 Arbejdsdag/rengøringsdag lørdag den 24. april kl. 13.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Duemosen.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Duemosen. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Duemosen. Torsdag d. 12. april 2012 kl. 19:00 Rejsestanden, 3630 Jægerspris. Bestyrelsesmedlemmer repræsenteret på generalforsamlingen: Cathrine Axelsen,

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 14.09.2015 NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 Konklusion på efterårs-syn af boliger og fællesarealer. For 14 dage siden gennemgik bestyrelsen tilstanden af alle boliger og fællesarealer, fælleshus og miljøskuret.

Læs mere

Sommerhus-og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand

Sommerhus-og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand Årsberetningen 2014. Sommerhus-og Vedligeholdelsesforeningen Grenaa Strand Så mødes vi atter til den årlige generalforsamling. Indledningsvis vil jeg gerne takke for den fine orientering, vi fik af direktionen

Læs mere

Beretning generalforsamling 2013.

Beretning generalforsamling 2013. Beretning generalforsamling 2013. Set med foreningens øjne har det halve år i 2012 været dårligt, vores stiger har været i en dårlig forfatning, da vores stigemand ikke har kunnet holde dem i den stand,

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2015

Nyhedsbrev Oktober 2015 Nyhedsbrev Oktober 2015 Fælles Ude 42: I efterårsferien er der pasning for de tilmeldte børn. I denne uge er der ikke planlagt noget fast. Husk! Hvis der er ændringer til de udmeldte tider, skal det meldes

Læs mere

Bestyrelsesmøder 2008-2009

Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøde 06-05-2009 kl. 19.00 ved NC l: Godkendelse/opfølgning af referat fra 04. Februar 2009 2: Meddeleser/orientering fra formanden 3: Orientering fra kasserer 4: Orientering

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Så er det tid til forårsrengøring Lørdag, den 21. april 2014 kl. 13-15 Vær med til at gentage succesen med at samle affald op i Vejle Kommunes natur brug en dejlig forårslørdag i selskab med gode naboer.

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 113 Årgang 41 December 2015 2 Lundegårdsparken Glædelig Jul Beboerne i Lundegårdsparken ønskes en Rigtig Glædelig Jul samt

Læs mere

Arbejdet med børnemiljø hos. Børnehaven Kornblomsten. Marts 2015

Arbejdet med børnemiljø hos. Børnehaven Kornblomsten. Marts 2015 Børnemiljø Sådan! Arbejdet med børnemiljø hos Børnehaven Kornblomsten Marts 2015 Følgende dokumenterer vores arbejde med at undersøge børnemiljøet og udvikle det ved hjælp af bestemte indsatser. Trin 1:

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Højboskolens trafikpolitik

Højboskolens trafikpolitik Højboskolens trafikpolitik Skolebestyrelsen og skolens ledelse på Højboskolen har i 2013 udarbejdet nærværende Trafikpolitik for at bevidstgøre forældrekredsen, skolens elever og skolens ansatte om vigtigheden

Læs mere

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014...

R ØRPOSTEN. Havesæson 2014... R ØRPOSTEN Årgang 5 nummer 1 Forår 2014 Havesæson 2014..... Velkommen til en ny havesæson, som i år er startet rigtig godt, vi nyder sikkert alle de flotte forårsfarver i vore haver og netop nu de blomstrende

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde d. 12/2 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anne-Sofie A. Hansen (ASH) 19E Anders M Madsen (AMM) 20E Birte Martin () 18A Kenneth Hytting (KH) 11D Mark Anderson (MA) 14D Sidsel

Læs mere

Udkast til TMU Anlægsoversigt 2014. Anlægsaktivitet Overslags- Projektbeløb

Udkast til TMU Anlægsoversigt 2014. Anlægsaktivitet Overslags- Projektbeløb 1. Veje og pladser 1.42 Udskiftning af busskure 375 LL Ved flere stoppesteder trænger busskuret til at blive skiftet ud og i nogle tilfælde vil et skifte fra et træskur til et glasskur være pænest. I bymæssige

Læs mere

Pædagogiske læreplaner

Pædagogiske læreplaner Den personlige udvikling Barnet skal have mulighed for at: Det vil vi gøre ved at: Målene er nået når barnet: få del i betydningsfulde sociale og kulturelle erfaringer udfolde sig som en stærk og alsidig

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

PAS PÅ DE SMÅ I TRAFIKKEN. Opgaver til dig og dine forældre

PAS PÅ DE SMÅ I TRAFIKKEN. Opgaver til dig og dine forældre PAS PÅ DE SMÅ I TRAFIKKEN Opgaver til dig og dine forældre Det her er Arthur. Han er 6 år og lige begyndt i skole. Han har trænet skolevejen sammen med sin mor og far. Men der er stadig meget, han ikke

Læs mere

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på.

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Uge http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Fripladstilskud fra staten for skoleåret 2016/17 Ansøgning om nedsættelse af skolepenge hos bestyrelsen

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GVF torsdag den 31. marts 2016

Referat fra Generalforsamling i GVF torsdag den 31. marts 2016 Referat fra Generalforsamling i GVF torsdag den 31. marts 2016 Afholdt på Restaurant Egå Marina. Mogens Berg fra Fibia indleder aftenen med foredrag om fiber med internet/tv, som har ca. 900 tilsluttede

Læs mere

Velkommen. Mosede Bypark. til nye beboere i grundejerforeningen. Vesthegnet Blåhegnet Damhaven

Velkommen. Mosede Bypark. til nye beboere i grundejerforeningen. Vesthegnet Blåhegnet Damhaven Velkommen til nye beboere i grundejerforeningen Mosede Bypark Vesthegnet Blåhegnet Damhaven Velkommen til Grundejerforeningen Mosede Bypark. Vi håber at du/i bliver glade for at bo her. Grundejerforeningen:

Læs mere

Vuggestuen Fuglereden Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20. Se fugleredens hjemmeside: http://bremdal.struer.dk.

Vuggestuen Fuglereden Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20. Se fugleredens hjemmeside: http://bremdal.struer.dk. Vuggestuen Fuglereden Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se fugleredens hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00 Velkommen i Bremdal dagtilbuds

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Niels Bohrs Allé 10 ; Vuggestuen Kernen og Bølgerne Skovsbovænget 7 : Skyerne (de ældste) Åbningstid ; Mandag-torsdag: 6.30 16.45 Fredag ; 6.30-16.30 Tlf. nr.: 6375

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet

Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet Plantning af ny hæk, nye grunde på Faldet Som lovet, vil jeg hermed komme med forslag og anbefalinger, som forhåbentlig vil gøre det lidt nemmere, når vi skal vælge hvilken hæk der skal plantes omkring

Læs mere

Året gang hos familien Boss Henrichsen, som det gik i Bad Soden, med alle dets glæder og oplevelser.

Året gang hos familien Boss Henrichsen, som det gik i Bad Soden, med alle dets glæder og oplevelser. Året gang hos familien Boss Henrichsen, som det gik i Bad Soden, med alle dets glæder og oplevelser. Kære Venner og Familie, Jan som Julemand uden at blive genkendt af Björn Året 2002 var i vores familie

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Hjortholm

Velkommen til Børnehuset Hjortholm Velkommen til Børnehuset Hjortholm Vi vil i dette hæfte give jer en introduktion til institutionen og de informationer, der er vigtige for jer. Hæftet består først af informationer, der vigtige lige fra

Læs mere

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Dirigent Karina Grøn # 19 Referent Karina Grøn # 19, Katrine Møller Zederkof # 17 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere