SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE"

Transkript

1 SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE

2 Hvordan foregår Idékonkurrencen?... 1 Hvordan bedømmes Idékonkurrencen?... 3 Regler for deltagelse i Idékonkurrencen... 4 Kontakt... 5 Tilmeldingsguide: Hvordan tilmelder man sig Idékonkurrencen?... 5

3 IDÉKONKURRENCEN Ungdomsuddannelsesniveau Et vigtigt element i Danish Entrepreneurship Award er Idékonkurrencen. Idékonkurrencen afholdes sideløbende for de tre uddannelsesniveauer; grundskolen ( klasse), ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser. Herunder kan du læse om Idékonkurrencen og de regler og tilmeldingsprocedurer, der gælder for deltagere på ungdomsuddannelserne. Indtaste en skriftlig præsentation på maksimum én side (2400 tegn) - deadline tirsdag d. 23. oktober 2018 kl Pitche din idé for en dommer to gange på Danish Entrepreneurship Award - begge gange 4 minutters pitch, 4 minutters feedback Besøge Rådgivningszonen for at få mere sparring på din idé For at være med i Idékonkurrencen skal du inden Danish Entrepreneurship Award indtaste en skriftlig idébeskrivelse. Den skriftlige idébeskrivelse må maksimum fylde én side á 2400 tegn inklusiv mellemrum, og den skal indtastes online via Min side. Du kan altså IKKE uploade en side, du selv har udarbejdet. I idébeskrivelsen skal du bruge skabelonen og forholde dig til kriterierne, som du kan læse mere om her. Der modtages kun skriftlige idébeskrivelser indtastet via Min side, så du kan IKKE maile eller sende din skriftlige idébeskrivelse med posten. Du skal indtaste din skriftlige idébeskrivelse senest den 23. oktober 2018, kl På dagen til Danish Entrepreneurship Award skal teamet to gange pitche deres idé for en dommer. Pitchet har en varighed af 4 minutter. Efter pitchet modtager teamet 4 minutters feedback fra dommeren og bliver derefter henvist til yderligere relevant rådgivning i Rådgivningszonen på Awarden.

4 Når alle teams har været igennem 1. pitchrunde, starter 2. pitchrunde, som foregår på samme måde. Til dit pitch må du gerne bruge hjælpemidler som fx computer, PowerPoints, skitser, prototyper, video, grafisk materiale og lignende, men du skal selv medbringe udstyret. Der er IKKE adgang til strøm, projektor eller andet til pitchrunderne. Når alle teams har været igennem to pitchrunder, bliver der fundet ét vinder-team for hvert af de fire spor, som dermed er sporvindere og kvalificerer sig til finalen (se bedømmelsesforløbet længere nede). Sporvinderne annonceres ca. kl , og finalen starter kl Se kriterierne for det mundtlige pitch her. I finalen dyster de fire sporvindere om at blive den samlede vinder af Idékonkurrencen for de videregående uddannelser. Hvert team skal her igen pitche deres idé for et dommerpanel, som i denne runde består af tre til fire dommere. Finalepræsentationen foregår på en scene og må maksimalt vare 4 minutter. Efter præsentationen har dommerne mulighed for at stille uddybende spørgsmål. I finalen er der også mulighed for at anvende forskellige hjælpemidler, som fx computer, PowerPoints, skitser, prototyper, video, grafisk materiale og lignende. Der vil her både være adgang til strøm og projektor. Vi vil gerne opfordre alle teams til at forberede en visuel præsentation, som fx PowerPoint eller Prezi, som de kan bruge, hvis de går videre til finalen. Det er dog ikke et krav at lave en præsentation. Når alle fire teams har præsenteret deres idé og svaret på dommernes spørgsmål, voterer dommerne og den samlede vinder på de videregående uddanelser kåres under det afsluttende awardshow (se bedømmelsesforløb længere nede). Vi anbefaler, at man i teamet udvælger én, der sørger for at skrive guldkorn, stikord og sætninger ned fra den feedback, I får på dagen, både af dommeren under den mundtlige præsentation og i Rådgivningszonen. På den måde kan I tage de gode råd frem igen på et senere tidspunkt og bruge dem i jeres videre arbejde med idéen.

5 Teamet, som kåres som den samlede vinder for ungdomsuddannelserne, får en præmie på kr ,-, som udbetales til uddannelsesinstitutionens konto. Dommerne er repræsentanter fra det danske erhvervsliv og organisationer. De vurderer både de indtastede skriftlige præsentationer, pitchrunderne og finalen. De fire sporvindere bliver fundet ved at lægge hvert teams pointscore fra den skriftlige præsentation (som er blevet bedømt forud for Awarden) sammen med deres pointscore fra de to pitches. Summen udgør teamets samlede pointscore. Det team i hvert spor, som har den højeste, samlede pointscore, bliver sporvinder og kvalificerer sig dermed til finalen. Sporvinderne annonceres ca. kl , og finalen starter kl Efter finalen kåres den samlede vinder for ungdomsuddanelserne. Vinderen bliver dét team, som har opnået den højeste, samlede pointscore for deres præsentation i finalen. Det betyder, at pointscoren fra den skriftlige præsentation og pitchrunderne IKKE tælles med i bedømmelsen i finalen. Der er udarbejdet bedømmelseskriterier for både skriftlig præsentation og pitch. I finalen bedømmes efter de samme kriterier som i pitchrunderne. Teamet bedømmes efter et pointsystem, hvor det team med højeste score går videre til finalen. Det team, der scorer højest i finalerunden, vinder samlet set konkurrencen. Se alle bedømmelseskriterierne på Awardens hjemmeside.

6 Efter Danish entrepreneurship Award modtager alle deltagende teams en mail med information om pointscore og placering i konkurrencen. Et team må maksimum bestå af fem personer, men enkeltpersoner kan også stille op. Alle personer i teamet skal tilmeldes Idékonkurrencen. Der kan kun tilmeldes én idé pr. team. Du kan IKKE deltage i både Da Vinci og Idékonkurrencen. Teamet skal ved tilmelding vælge en team-ansvarlig, som er den person, der modtager information om Idékonkurrencen og Danish Entrepreneurship Award. I Idékonkurrencen er det IKKE muligt at deltage, hvis: Du er registreret med CVR-nr. inden konkurrencens afvikling d. 15. november Du har skabt kapital ved din idé (sponsorater fra virksomheder og andre samarbejdspartnere er tilladt) Din idé allerede findes kopiering tillades ikke. Idéer må gerne tage afsæt i eksisterende opfindelser, men der skal i så fald videreudvikles på det eksisterende, og det skal skabe en ny værdi. Når teamet tilmelder sig Idékonkurrencen, skal man vælge et konkurrencespor. Ungdomsuddannelserne har disse konkurrencespor at vælge imellem: Science & Technology Ideer, der med ny teknologi eller ny anvendelse af teknologi har potentiale til at skabe værdi for en målgruppe Society & Globalization Ideer, der har potentiale til at skabe social eller samfundsmæssig værdi for en målgruppe Business & Service Ideer, der har potentiale til at skabe kommerciel værdi

7 Trade & Skills Ideer, der har potentiale til hurtigt at komme på markedet Har du spørgsmål om Idékonkurrencen på Danish Entrepreneurship Award, så kontakt Mette Meulengracht Jensen på eller tlf Denne guide er inddelt i fire steps. Nogle steps står underviseren for, andre er det eleverne, der skal gøre noget ved: Step 1: Underviseren registrerer sig selv Step 2: Underviseren opretter sine elevteams Step 3: Teamet tilmeldes Idékonkurrencen, hvilket underviseren og teamlederen kan gøre. Step 4: Teamet indtaster den skriftlige præsentation senest tirsdag d. 23. oktober 2018 kl Er du IKKE med i Company Programme, skal du følge hele denne guide fra step 1 til 4. Er du allerede tilmeldt Company Programme, skal du logge ind via Min Side på ffe-ye.dk med dit login og kodeord. Derfra skal du enten følge guiden fra step 2 og frem, hvis du endnu ikke har oprettet dine teams, eller fra step 3, hvis du allerede har oprettet dine teams. HUSK, at deadline for at tilmelde sig OG indtaste den skriftlige præsentation til Idékonkurrencen, er tirsdag d. 23. oktober 2018 kl

8 Gå ind på Awardens hjemmeside og klik på Tilmelding til Idékonkurrencen

9 Vælg nu Idékonkurrencen for ungdomsuddannelserne på listen i drop-down menuen. Indtast dine oplysninger.

10 Du modtager nu en bekræftelsesmail (tjek evt. dit spamfilter), hvor du skal klikke på bekræft din tilmelding her. Du bliver sendt videre til Min side, hvor du skal indtaste supplerende oplysninger. HUSK at tjekke, om feltet Uddannelse er korrekt. Klik på Bekræft.

11 Du er nu blevet sendt videre til forsiden på Min side. Her kan underviser oprette de teams, som skal deltage i konkurrencen på Danish Entrepreneurship Award. Er du CP-underviser vil du havne her, når du logger ind via Min side login på Klik på Opret Team for at oprette et team. Skriv teamets navn og klik på Opret.

12 Skriv navn og på teamets elever. Efterhånden som der tilknyttes elever til teamet, kan de ses på listen nederst. BEMÆRK; at du skal vælge ét medlem, som fungerer som teamleder. Det gør du ved at vinge en af eleverne af som leder. Det er denne person, som får information om konkurrencen og Danish Entrepreneurship Award tilsendt pr. mail.

13 De tilknyttede elever får nu en bekræftelsesmail (tjek evt. spamfilteret), hvor de skal klikke på et link for at bekræfte deres registrering. Når eleven klikker på linket, kommer de til bekræftelsessiden, hvor de skal indtaste supplerende oplysninger. Klik på Bekræft - herefter har eleverne adgang til Min side. Nu kan underviseren eller teamlederen tilmelde teamet til konkurrencen på Danish Entrepreneurship Award via min side (step 3).

14 Dette step er inddelt i et A- og B-spor, som fortæller, hvordan man tilmelder sig konkurrencen henholdsvis som underviser og som elev. Som underviser kan du se og tilmelde de oprettede teams på forsiden på Min side. Tilmeld hvert team til konkurrencen ved at trykke på Tilmeld team ud for Danish Entrepreneurship Award under Events. BEMÆRK: Er du ikke Company Programme-underviser, vil det kun være Danish Entrepreneurship Award, der fremgår af listen af events.

15 Tilmeld de ønskede teams ved at trykke på Gå til tilmelding ud for hvert enkelt team. Kryds først Idékonkurrencen af og herefter det spor teamet, ønsker at deltage i. Klik til sidst på Tilmeld.

16 Gentag processen med de øvrige team på listen, som du vil tilmelde til konkurrencen. Når alle teams er tilmeldt konkurrencen, ser det sådan ud.

17 Som teamleder kan man tilmelde sit teams via forsiden på Min side. Tilmeld teamet til konkurrencen ved at trykke på Tilmeld team ud for Danish Entrepreneurship Award under Events. BEMÆRK; Er du ikke Company Programme-elev, vil det kun være Danish Entrepreneurship Award der fremgår af listen af events.

18 Kryds først Idékonkurrencen af og herefter det spor, teamet ønsker at deltage i. Klik til sidst på Tilmeld. Når teamet er tilmeldt konkurrencen, kommer du tilbage til forsiden, som nu ser sådan ud. Husk at I også skal indtaste den skriftlige præsentation for at være med i Idékonkurrencen (step 4).

19 Som teamleder skal du indtaste dit teams skriftlige idébeskrivelse via forsiden på Min side. Dette gør du ved først at klikke på Bidrag.

20 Du kommer nu til den side, hvor du skal indtaste idébeskrivelsen, og hvor kan du se, hvad idébeskrivelsen skal indeholde. Du skal indtaste idébeskrivelsen direkte i feltet. Når du er færdig med indtastningen, klikker du på Færdig.

21 Nu har du to muligheder. Du kan enten klikke på Gem dit bidrag, hvis du ikke er helt færdig med din idébeskrivelse og gerne vil vende tilbage til den senere og rette. Her bliver din idébeskrivelse altså IKKE afleveret. Når du er helt færdig med din idébeskrivelse og vil aflevere den, skal du klikke på Aflever dit bidrag. Herefter har du IKKE længere mulighed for at redigere mere i idébeskrivelsen.

22 Når du har klikket på Aflever dit bidrag, får du en meddelelse om, at idébeskrivelsen nu er afleveret. Klik på Luk.

23 Du kommer nu tilbage til forsiden, hvor du har mulighed for at få vist din idébeskrivelse ved at klikke på Vis, men du har altså IKKE længere mulighed for at rette i idébeskrivelsen. Du og dit team er nu færdig med tilmeldingen og kan nu gå i gang med at forberede jeres pitch og gøre jer klar til Danish Entrepreneurship Award. Find ud af, hvilken viden I skal have med hjem, hvilke stande I skal besøge i Rådgivningszonen, og hvilke foredrag I vil se.

Danish Entrepreneurship Award. sådan deltager du i Idékonkurrencen (ungdomsuddannelserne)

Danish Entrepreneurship Award. sådan deltager du i Idékonkurrencen (ungdomsuddannelserne) Danish Entrepreneurship Award sådan deltager du i Idékonkurrencen (ungdomsuddannelserne) Danish Entrepreneurship Award - Idékonkurrencen for ungdomsuddannelserne Et vigtigt element i Danish Entrepreneurship

Læs mere

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN VIDEREGÅENDE UDDANNELSER

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN VIDEREGÅENDE UDDANNELSER SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN VIDEREGÅENDE UDDANNELSER Hvordan foregår Idékonkurrencen?... 1 Hvordan bedømmes Idékonkurrencen?... 3 Regler for deltagelse i Idékonkurrencen... 4 Kontakt... 4 Tilmeldingsguide:

Læs mere

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE Hvordan foregår Idékonkurrencen?... 1 Hvordan bedømmes Idékonkurrencen?... 3 Regler for deltagelse i Idékonkurrencen... 4 Kontakt... 5 Tilmeldingsguide:

Læs mere

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN VIDEREGÅENDE UDDANNELSER

SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN VIDEREGÅENDE UDDANNELSER SÅDAN DELTAGER DU IDÉKONKURRENCEN VIDEREGÅENDE UDDANNELSER Hvordan foregår Idékonkurrencen?... 1 Hvordan bedømmes Idékonkurrencen?... 3 Regler for deltagelse i Idékonkurrencen... 4 Kontakt... 5 Tilmeldingsguide:

Læs mere

SÅDAN DELTAGER DU I DA VINCI-KONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE

SÅDAN DELTAGER DU I DA VINCI-KONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE SÅDAN DELTAGER DU I DA VINCI-KONKURRENCEN UNGDOMSUDDANNELSERNE Da Vinci-konkurrencen Da Vinci er for elever på HTX, STX, EUX eller EUD, som f.eks. har undervisning i teknologi, naturvidenskabelige fag

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2015 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN OG DA VINCI UNGDOMSUDDANNELSERNE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske,

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2014 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN OG DA VINCI UNGDOMSUDDANNELSERNE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske,

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013. Ungdomsuddannelserne

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013. Ungdomsuddannelserne DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013 Ungdomsuddannelserne DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske, samt undervisere og ledere tilknyttet en dansk

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2014 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN OG DA VINCI UNGDOMSUDDANNELSERNE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske,

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2012 Ungdomsuddannelser DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske, samt undervisere og ledere tilknyttet en dansk

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2014 SÅDAN DELTAGER DU I IDÉKONKURRENCEN KORTE OG MELLEMLANGE UDDANNELSER SAMT KUNSTNERISKE DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende,

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABET I KORTE TRÆK

DANMARKSMESTERSKABET I KORTE TRÆK DANMARKSMESTERSKABET I KORTE TRÆK Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab er kulminationen på Fonden for Entreprenørskabs undervisningsforløb Company Programme, hvor elevteams fra landets ungdomsuddannelser

Læs mere

Company Programme kan integreres i mange forskellige fag på de forskellige ungdomsuddannelser

Company Programme kan integreres i mange forskellige fag på de forskellige ungdomsuddannelser Company Programme Hvad er Company Programme? Company Programme er et learning-by-doing-forløb, hvor elever fra ungdomsuddannelserne lærer at udvikle, afprøve og realisere gode ideer inden for alt fra social

Læs mere

COMPANY PROGRAMME SØNDERJYSK MESTERSKAB 2017

COMPANY PROGRAMME SØNDERJYSK MESTERSKAB 2017 COMPANY PROGRAMME SØNDERJYSK MESTERSKAB 2017 Retningslinjer for sønderjysk mesterskab 2017 Dato og sted Afholdes torsdag den 23. februar 2017 i det Store Auditorium på Det Blå Gymnasium Sønderborg, Sdr.

Læs mere

DANMARKSMESTERSKABET I KORTE TRÆK

DANMARKSMESTERSKABET I KORTE TRÆK DANMARKSMESTERSKABET I KORTE TRÆK Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab er kulminationen på Fonden for Entreprenørskabs undervisningsforløb Company Programme, hvor elevteams fra landets ungdomsuddannelser

Læs mere

Danish Entrepreneurship Award

Danish Entrepreneurship Award Danish Entrepreneurship Award - Videopitchkonkurrencen Guide og bedømmelseskriterier Danish Entrepreneurship Award - Videopitchkonkurrencen Er jeres team med i Idékonkurrencen til Danish Entrepreneurship

Læs mere

Company Programme. Retningslinjer for konkurrencen. - Danmarksmesterskabet i entreprenørskab

Company Programme. Retningslinjer for konkurrencen. - Danmarksmesterskabet i entreprenørskab Company Programme - Danmarksmesterskabet i entreprenørskab Retningslinjer for konkurrencen Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise Ejlskovsgade 3D 5000 Odense C www.ffe-ye.dk Company Programme -

Læs mere

Kom godt i gang

Kom godt i gang Kom godt i gang www.pengeuge.dk Denne vejledning gennemgår: 1. Log på med sikkerhedskode (kun til oprettelse af kontaktpersoner) 2. Definition af kontaktpersoner og gæsteundervisere 3. Opret og login kontaktperson

Læs mere

VEJLEDNING I BRUG AF EBGs HJEMMESIDE

VEJLEDNING I BRUG AF EBGs HJEMMESIDE VEJLEDNING I BRUG AF EBGs HJEMMESIDE Vejledning i brug af EBG s hjemmeside 2014/2015 www.business-games.dk Indholdsfortegnelse: Forord... 2 Login... 2 Til lærerne... 3 Skoleprofil... 3 Holdoversigt...

Læs mere

Vejledning til lærere Oprettelse på www.pengeuge.dk

Vejledning til lærere Oprettelse på www.pengeuge.dk Vejledning til lærere Oprettelse på www.pengeuge.dk Denne vejledning gennemgår: 1. Tilmelding Hvis det er første gang du er med i Pengeuge. 2. Log ind Hvis du var med i Pengeuge 2015 og allerede er oprettet.

Læs mere

Velkommen til opstartsmødet for CP-undevisere

Velkommen til opstartsmødet for CP-undevisere Velkommen til opstartsmødet for CP-undevisere Velkomst 10.00 Bordet rundt (hvem er jeg, hvorfor er jeg her) Hvad er Fonden for Entreprenørskab Nye Company Programme-undervisere 10.30 Præsentation af Company

Læs mere

Velkommen til Opstartsmødet i Company Programme. 26. august 2014 i Odense

Velkommen til Opstartsmødet i Company Programme. 26. august 2014 i Odense Velkommen til Opstartsmødet i Company Programme 26. august 2014 i Odense Program for dagen 10.00 Velkomst Bordet rundt (hvem er jeg, hvorfor er jeg her) Hvad er Fonden for Entreprenørskab Young Enterprise

Læs mere

Bedømmelseskriterier til de regionale mesterskaber 2017

Bedømmelseskriterier til de regionale mesterskaber 2017 Bedømmelseskriterier til de regionale mesterskaber 2017 Konceptbeskrivelse af ideen til de regionale mesterskaber og bedømmelseskriterier: Indhold til konceptbeskrivelse af ideen: Skriftstørrelse 12 Max

Læs mere

2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til senest 26. oktober.

2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til senest 26. oktober. Kære Innovatør, Her kan du læse mere om: 1) Udfordringen stillet af ARGO (Genanvendelse af tekstiler) 2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til camilla@corolab.dk

Læs mere

FONDEN FOR ENTREPRENØRSKAB MEDLEM AF JA WORLDWIDE. Bliv partner. Støt Fonden for Entreprenørskab

FONDEN FOR ENTREPRENØRSKAB MEDLEM AF JA WORLDWIDE. Bliv partner. Støt Fonden for Entreprenørskab FONDEN FOR ENTREPRENØRSKAB MEDLEM AF JA WORLDWIDE Bliv partner Støt Fonden for Entreprenørskab 2 Hvem er Fonden for Entreprenørskab? Entreprenørskab kan læres. Det er Fondens grundsten. Aktiviteterne og

Læs mere

2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til senest 26. oktober.

2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til senest 26. oktober. Kære Innovatør, Her kan du læse mere om: 1) Udfordringen stillet af ARGO (Genanvendelse) 2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til camilla@corolab.dk senest

Læs mere

2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til senest 26. oktober.

2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til senest 26. oktober. Kære Innovatør, Her kan du læse mere om: 1) Udfordringen stillet af DSV Transport 2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til camilla@corolab.dk senest 26.

Læs mere

Til de regionale mesterskaber gives der point for: 1. 3 siders konceptbeskrivelse min. dommerinterview min. pitch

Til de regionale mesterskaber gives der point for: 1. 3 siders konceptbeskrivelse min. dommerinterview min. pitch Bedømmelseskriterier til de regionale mesterskaber De regionale mesterskaber for studerende på korte og mellemlange videregående uddannelser sætter fokus på de studerendes evne til at handle på en forretningsidé

Læs mere

Konceptbeskrivelse af ideen til de regionale mesterskaber og bedømmelseskriterier:

Konceptbeskrivelse af ideen til de regionale mesterskaber og bedømmelseskriterier: Konceptbeskrivelse af ideen til de regionale mesterskaber og bedømmelseskriterier: Konceptbeskrivelsen uploades som en samlet PDF, via MIN SIDE. Krav: Skriftstørrelse 12 Max 3 sider á 2400 tegn i alt 7200

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

VÆGGEN. Københavns Museum byder dig velkommen i et stort fællesskab, der via VÆGGEN deler billeder og fortællinger om livet i København.

VÆGGEN. Københavns Museum byder dig velkommen i et stort fællesskab, der via VÆGGEN deler billeder og fortællinger om livet i København. KØBENHAVNS MUSEUM MUSEUM OF COPENHAGEN GUIDE TIL UPLOAD PÅ VÆGGEN Kære bruger Københavns Museum byder dig velkommen i et stort fællesskab, der via VÆGGEN deler billeder og fortællinger om livet i København.

Læs mere

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner

Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Vejledning til skoletjenesten.dk for institutioner Indhold Login: Hvordan logger man ind på sin institutions side? (2 steps)... 2 Om -siden: Hvordan udfylder man sin pædagogiske profiltekst (7 steps)...

Læs mere

2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til senest 26. oktober.

2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til senest 26. oktober. Kære Innovatør, Her kan du læse mere om: 1) Udfordringen stillet af Boligselskabet Sjælland. 2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til camilla@corolab.dk

Læs mere

vejledning sådan ARBejdeR du i ebg s RAppoRTvæRKTøj

vejledning sådan ARBejdeR du i ebg s RAppoRTvæRKTøj vejledning sådan arbejder du i ebg s rapportværktøj Vejledning for 2013/2014 Sådan arbejder du i EBG's rapportværktøj www.business-games.dk Indholdsfortegnelse: Forord... 2 Login... 2 Rapportværktøjet...

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Vejledning i brug af Skolepenge

Vejledning i brug af Skolepenge Vejledning i brug af Skolepenge Velkommen til Skolepenge. Skolepenge er fremtidens kontantløse betalingssystem til skoler og uddannelsessteder. Skolepenge består af et Skolepenge kort, hvor der kan indsættes

Læs mere

Herning Bibliotekernes Helpdesk

Herning Bibliotekernes Helpdesk Vejledning Herning Bibliotekernes Helpdesk Maj 2017 Side 1 af 21 Indhold Oprette dig som bruger... 3 Logge ind... 7 Oprette en sag... 9 Se liste over sager... 15 Tilføj information til en sag... 16 Yderligere

Læs mere

HåndOffice Holdopgaver

HåndOffice Holdopgaver HåndOffice Holdopgaver Holdopgaver... 3 Aktiviteter... 3 Opret aktivitet... 4 Aktivitets gentagelser... 8 Deltagere i aktivitet... 10 Oprette opgaver til aktivitet... 10 Send besked til deltagere.... 13

Læs mere

Kom godt i gang www.pengeuge.dk

Kom godt i gang www.pengeuge.dk Kom godt i gang www.pengeuge.dk Denne vejledning gennemgår: 1. Log på med sikkerhedskode (kun til oprettelse af kontaktpersoner) 2. Opret og login kontaktperson 3. Rediger profil og skift password 4. Vælg

Læs mere

Der er på siden også mulighed for at se highscorelisten for klassen. Denne er dog først tilgængelig når spillene er afsluttede.

Der er på siden også mulighed for at se highscorelisten for klassen. Denne er dog først tilgængelig når spillene er afsluttede. Tilmelding til Spillet For at kunne deltage i Spil For Livet, skal skolen være tilmeldt både selve Spil For Livet og Matematikkens Univers, idet spillet kun kan tilgås fra Spil menuen i Matematikkens Univers.

Læs mere

TrailerService Online elektronisk typetilmelding

TrailerService Online elektronisk typetilmelding TrailerService Online elektronisk typetilmelding Indholdsfortegnelse Forside... 3 Login... 4 Sagsoversigt... 5 Opret typetilmelding... 6 Rediger typetilmelding... 7 Vis sagsoplysninger... 10 Tilmeld til

Læs mere

2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til senest 26. oktober.

2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til senest 26. oktober. Kære Innovatør, Her kan du læse mere om: 1) Udfordringen stillet af Roskilde Festival 2) Vurderingskriterier og løsningsformat for din løsning, som skal udfyldes og sendes til karolina@corolab.dk senest

Læs mere

Vejledning til læreren. MG/FG - Skoleportalen

Vejledning til læreren. MG/FG - Skoleportalen 1 Vejledning til læreren MG/FG - Skoleportalen Indholdsfortegnelse Kom godt i gang... 3 Opret en prøve der er taget på papir med netscoring... 4 Indtastning... 5 Internetudgave... 7 Internetudgave med

Læs mere

Tilmelding foregår via www.startup.ffe-ye.dk og alle teams får ved tilmelding tildelt en TEAMPROFIL.

Tilmelding foregår via www.startup.ffe-ye.dk og alle teams får ved tilmelding tildelt en TEAMPROFIL. Start Up Programme Start Up Programme Start Up Programme er et entreprenørskabsforløb med konkurrencer, mødet med omverdenen og inspiration til undervisning i entreprenørskab. I forløbet arbejdes der med

Læs mere

Afhold team-webinars og styrk dit team.

Afhold team-webinars og styrk dit team. Afhold team-webinars og styrk dit team. Dette dokument indeholder den information du skal bruge for at kunne oprette og afholde et webinar for dit team, og er produceret af Dennis Nielsen til fri afbenyttelse.

Læs mere

Et forløb er en beskrivelse af et undervisningsforløb, som en klasse har gennemført.

Et forløb er en beskrivelse af et undervisningsforløb, som en klasse har gennemført. Indholdsfortegnelse Undervisningsressourcer... 2 Adgang... 2 Forløb... 3 Opret... 3 Rediger... 4 Slet... 4 Fag... 4 Emner... 4 Galleri... 5 Rediger... 5 Slet... 6 Undervisningsressourcer Undervisningsressourcer

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere

Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS)

Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Du finder ansøgningssystemet via linket på siden: http://kandidat.au.dk/optagelse/ansoegning/. Her skal du vælge punktet Sådan søger du og klikke på: Login

Læs mere

Vejledning Post modul

Vejledning Post modul Vejledning Post modul Post modulet ligger under rapporter, men først skal man sørge for at man har rettigheder til dette modul. Den rettighedsansvarlige skal ind under rettigheder og tildele POST til relevante

Læs mere

Vejledning til sms-afstemningssystem

Vejledning til sms-afstemningssystem Vejledning til sms-afstemningssystem Indhold Om systemet... 1 Opret mig som bruger... 2 Log på... 3 Om afstemninger... 3 Opret en afstemning med forskellige svarmuligheder... 4 Tilføj svarmuligheder...

Læs mere

1. Første gang du logger ind

1. Første gang du logger ind PMTO: Trin-for-trinvejledninger til terapeuten 1 Indhold 1. Første gang du logger ind... 3 2. Sådan gør du et behandlingsforløb aktivt igen (første gang du logger ind)... 4 3. Sådan logger du ind... 7

Læs mere

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk]

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] Opret din joblog Joblog på Jobnet.dk Joblog er et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, organisere og målrette din jobsøgning. Med joblog får du

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af aktiviteter

Læs mere

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Europass Mobilitetsbevis skal udfyldes og udstedes i mobilitetsdatabasen: http://mobilitet.europass.dk/.

Læs mere

Brugerhåndtering i WebUntis - 1

Brugerhåndtering i WebUntis - 1 Brugerhåndtering i WebUntis For at kunne logge på WebUntis, skal man være oprettet som bruger i WebUntis. I WebUntis kan du importere undervisere og studerende til menuen Stamdata. Det at en underviser

Læs mere

HåndOffice spiller ret og opret

HåndOffice spiller ret og opret HåndOffice spiller ret og opret For at kunne indtaste individuelle resultater for Liga og 1. divisions kampe skal spillere og officials være oprettet og placeret på et hold. Kvikguide. 1. Find Hold søg

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere 1 Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem målrettet undervisere: Indhold 1. Log på administrationssystemet

Læs mere

Et tilbud til alle forældre. Lille vejledning. Ødsted Skole

Et tilbud til alle forældre. Lille vejledning. Ødsted Skole Et tilbud til alle forældre Lille vejledning Ødsted Skole ForældreIntra 1 August 2008 ForældreIntra 2 August 2008 Kære forældre Fra skoleåret 2008/2009 vil vi som noget nyt benytte os af ForældreIntra.

Læs mere

WISEflow Guide til deltagere

WISEflow Guide til deltagere WISEflow Guide til deltagere Version 2.8.0 1 Indhold Deltager: Sådan kommer du i gang... 3 Opsætning af profil... 3 Flow-oversigt... 6 Flow-typer... 7 Flowets tilstand... 7 Hvordan afleverer jeg min besvarelse?...

Læs mere

Sådan opretter du dig som bruger:

Sådan opretter du dig som bruger: Vi har som bibliotek ikke lov til at videresende artikler elektronisk til dig. Derfor har Albertslund Bibliotek købt adgang til, at du selv kan finde artiklen/artiklerne og læse dem i fuldtekst. Det vil

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk?

Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk? Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk? Elevnavn: Kontaktlærer: Dette skema skal hjælpe dig med at få overblik over, om du kan alt det i elevplan, som er nødvendigt for, at elevplan kan være et godt

Læs mere

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net

Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Brugervejledning til www.sundhedspaedagogik.net Af Inger Hindhede Kjær (28.02.2013) Indholdsfortegnelse 1 Introduktion til platformen... 2 2 Login processen... 3 2.1 Login på siden... 3 2.2 Sådan logger

Læs mere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere

Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Energistyrelsens Tilskudsportal Vejledning for brugere Version 1.05 juli 2010 1 Velkommen til Tilskudsportalen Energistyrelsens tilskudsportal giver mulighed for oprettelse af en elektronisk ansøgning

Læs mere

Overfør filer til Office 365 - online

Overfør filer til Office 365 - online Introduktion til Office 365 online portal Office 365 er det nye system som vi overgår til efter sommerferien (skole året 2014-2015). Alle får pr. automatik tildelt en konto når de starter på Hjørring Gymnasium

Læs mere

Overfør filer til Office 365 - online

Overfør filer til Office 365 - online Introduktion til Office 365 online portal Office 365 er det nye system som vi overgår til efter sommerferien (skole året 2014-2015). Alle får pr. automatik tildelt en konto når de starter på Hjørring Gymnasium

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil

Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Vejledning til Facebook-virksomhedsprofil Tillykke med din Facebook-virksomhedsprofil. I denne vejledning finder du hjælp til hvordan du inviterer dit personlige netværk, hvordan du bliver administrator,

Læs mere

Oversigt. Tilmelding i Klubmodul. Opret profil

Oversigt. Tilmelding i Klubmodul. Opret profil Oversigt Tilmelding i Klubmodul Opret profil Ret profil Tilmeld kontingent Tilmeld dig et morgenmøde Tilmelding via Aktivitetsmenuen Tilmelding via forsiden Tilmelding i Klubmodul For at tilmelde dig skal

Læs mere

3. Vælg denne mulighed, hvis du har: Oprettet dig som bruger i det digitale ansøgningssystem. Se punkt 4.

3. Vælg denne mulighed, hvis du har: Oprettet dig som bruger i det digitale ansøgningssystem. Se punkt 4. Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Du finder ansøgningssystemet ved at klikke på Gå til ansøgning på siden: http://tilvalg.au.dk/kandidattilvalg/optagelse/ under punktet Sådan søger du. Login

Læs mere

02 Kursistens SIDER/06.05.2009. EfterUddannelse.dk 2 Kursistens sider beskrivelse af Aflevering 06.05.2009

02 Kursistens SIDER/06.05.2009. EfterUddannelse.dk 2 Kursistens sider beskrivelse af Aflevering 06.05.2009 1 EfterUddannelse.dk 2 Kursistens sider beskrivelse af Aflevering 06.05.2009 VEU SITEMAP 1.1.1 Login side admin (efteruddannelse.dk/admin) Skole login Upload dokument VEU admin login 4.0 VEU admin - ubehandlede

Læs mere

Lærervejledning til Stop Madspild Produktion

Lærervejledning til Stop Madspild Produktion Lærervejledning til Stop Madspild Produktion VELKOMMEN TIL I Stop Madspilds digitale forum gennemgår dine elever tre faser: Research, Findings og Produktion, før deres medieproduktioner er klar til at

Læs mere

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at:

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: - rette i stamdata og tilføje medarbejdere til institutionens/dagplejegruppens side - tilmelde medarbejdere til kurser

Læs mere

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent!

KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub introducerer nyt administrationssystem med online betaling af kontingent! KFUMs Tennisklub har tidligere anvendt Foreningspakken til at håndtere bogføring og medlemsdata og kontingentbetaling

Læs mere

Indhold Bestyrelsesweb... 2 Login... 2 Forsiden... 3 Ændring af kodeord... 3 Menu og navigering... 4 Ejendom Regnskab... 5 Ejendom Beboere...

Indhold Bestyrelsesweb... 2 Login... 2 Forsiden... 3 Ændring af kodeord... 3 Menu og navigering... 4 Ejendom Regnskab... 5 Ejendom Beboere... Indhold Bestyrelsesweb... 2 Login... 2 Forsiden... 3 Ændring af kodeord... 3 Menu og navigering... 4 Ejendom Regnskab... 5 Ejendom Beboere... 6 Beboere Beboer... 6 Beboere - Opkrævning... 7 Beboere Kontokort...

Læs mere

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som elev/bruger i systemet

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som elev/bruger i systemet FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som elev/bruger i systemet V 1.0 December 2016 DF Indhold Introduktion... 3 Oprettelse som elev... 3 Gennemgang af kompetenceoversigten... 8 Emne områder... 8 Registrering

Læs mere

Brugervejledning - Kundeportal - Fysioterapipraksis

Brugervejledning - Kundeportal - Fysioterapipraksis Brugervejledning - Kundeportal - Fysioterapipraksis Login til kundeportalen Tip! Det kan være en god ide at kopiere dit brugernavn og adgangskode fra den tilsendte e- mail. Der er udarbejdet en video omkring,

Læs mere

Vejledning til oprettelse af ny tilgængelighed, nye prisperioder og ændring af tekst og billeder

Vejledning til oprettelse af ny tilgængelighed, nye prisperioder og ændring af tekst og billeder Vejledning til oprettelse af ny tilgængelighed, nye prisperioder og ændring af tekst og billeder OBS: Denne vejledning gælder oplevelser! Log på http://v2.citybreak.com med det login og password du har

Læs mere

Vejledning: Sådan bruger du LIS. Hjerteforeningens landsindsamling 2018

Vejledning: Sådan bruger du LIS. Hjerteforeningens landsindsamling 2018 Vejledning: Sådan bruger du LIS Hjerteforeningens landsindsamling 2018 I vejledningen finder du følgende HVAD ER LIS?... 3 HVORDAN LOGGER JEG IND I LIS?... 3 SÅDAN ER LIS OPBYGGET... 3 OVERSIGT OG DATA...

Læs mere

Manual til Stoplinien.dk - Ekstranet for kommuner. 14.8.2009 Version 03

Manual til Stoplinien.dk - Ekstranet for kommuner. 14.8.2009 Version 03 Manual til Stoplinien.dk - Ekstranet for kommuner 14.8.2009 Version 03 Indhold 1. Log ind Konkurrencestyrelsen 2. Indtast kontaktdata Konkurrence- Udbuds- Energitilsynet Om KS området området 3. Indtast

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.9 Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN TILKNYTTER DU EN RELATION TIL DIN KONTO (ADMINISTRER FLERE

Læs mere

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 VEJLEDNING 1.0 Indhold VELKOMMEN 3 KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 SÅDAN OPRETTER DU EN QUIZ 10 Quiz info 11 Tilføj spørgsmål 12 Tilføj formel til

Læs mere

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur.

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. Adgang til Back-end Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. typo3 Skriv herefter brugernavn og adgangskode i de respektive felter og klik på Login Den følgende

Læs mere

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul Version 1.0 Indhold UMS SharePoint Portal... 1 Ny opgave... 2 Rediger opgave... 4 Office dokumenter... 5 Kursisters besvarelser... 6 Sådan ser kursister opgaven...

Læs mere

Vejledning i tilføjelse til EU-DK Support Drev

Vejledning i tilføjelse til EU-DK Support Drev Vejledning i tilføjelse til EU-DK Support Drev EU-DK Support drevet er kun for medarbejdere, som er medlemmer af EU-DK Support netværket. Alle med link til drevet kan se indholdet. Vær opmærksom på, at

Læs mere

GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL

GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL Kom i gang... 1 Oprette og redigere brugere... 3 Oprette relationer... 4 Opret relation til bruger placeret i en anden gruppe... 4 Flyt bruger... 4 Grupper... 5 Opret gruppe...

Læs mere

Vejledning: Sådan bruger du LUD. Hjerteforeningens Landsuddeling 2019

Vejledning: Sådan bruger du LUD. Hjerteforeningens Landsuddeling 2019 Vejledning: Sådan bruger du LUD Hjerteforeningens Landsuddeling 2019 Indhold HVAD ER LUD?... 3 HVORDAN LOGGER JEG IND?... 3 SÅDAN ER LUD OPBYGGET... 4 1. Dine stamdata... 5 1.1 Indsamlingssted... 6 1.2

Læs mere

Forhåndstilmelding: Vejledning i Login for grupper/kredse

Forhåndstilmelding: Vejledning i Login for grupper/kredse Forhåndstilmelding: Vejledning i Login for grupper/kredse Side 1 For at gøre det let for grupperne, har vi så vidt muligt lavet en integration med korpsenes egne medlemssystemer. Det gør det nemmere for

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til.

I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til. Tolkeportalen Brugervejledning til brug af tolkeportalens administrationssider Brugerroller I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til. Der findes i

Læs mere

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som vejleder i systemet

FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som vejleder i systemet FAGKOMPETENCER.DK Kom godt i gang som vejleder i systemet V 1.1 Juli 2017 DF Indhold Introduktion... 3 Sådan logger du på systemet som vejleder... 3 Oversigten... 5 Rediger en elevs oplysninger... 6 Opret

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Diakonissestiftelsen

cpos Online Quickguide Version Diakonissestiftelsen cpos Online Quickguide Version 1.1.2 Diakonissestiftelsen https://diakonissestiftelsen.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK

Læs mere

Indberetning til lønstatistikken via IDEP.web import af fil fra lønsystem eller regneark

Indberetning til lønstatistikken via IDEP.web import af fil fra lønsystem eller regneark Indberetning til lønstatistikken via IDEP.web import af fil fra lønsystem eller regneark Denne guide beskriver, hvordan man importerer en fil fra lønsystemet eller regnearksløsning til IDEP.web. Vær opmærksom

Læs mere

Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS)

Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Du finder ansøgningssystemet via linket på siden: http://kandidat.au.dk/optagelse/ansoegning/ Login foregår via WAYF (Where-Are-You-From). På ansøgningssystemets

Læs mere

LOGINVEJLEDNING INDHOLD

LOGINVEJLEDNING INDHOLD LOGINVEJLEDNING Denne loginvejledning er en hjælp til dig, der ønsker at oprette et login til at kunne ansøge om optagelse på en uddannelse på IT-Universitetet. Oprettelse af dette login foregår digitalt

Læs mere

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Læs grundigt denne vejledning igennem. BadmintonPeople.dk er skabt igennem et samarbejde imellem DGI og DBF. Meningen er at lette klubbernes ledere, administratorer

Læs mere