Forslag 4 svarer til 9A, hvorfor overskriften til forslaget ændres fra 4 til Forslag 9A.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag 4 svarer til 9A, hvorfor overskriften til forslaget ændres fra 4 til Forslag 9A."

Transkript

1 I forbindelse med at forslag 9 og forslag 9A i bladet fremstår som et samlet forslag, har bestyrelsen anmodet L&R om at forholde sig til dette, som 2 selvstændige forslag. Jeg har modtaget følgende fra L&R: Til BK's bestyrelse ved Karen Maybom Du har anmodet L&R om at opdele betænkningens kommentarer vedrørende forslag 9 svarende til en ønsket opdeling af forslag 9 i henholdsvis et forslag 9 og et forslag 9A, hvilket sidste i den afgivne betænkning har nomenklaturen 4. L&R har intet at indvende imod den ønskede ændring af nomenklaturen, idet L&R allerede har opdelt forslagskompleks 9 i følgende forslag 1), 2), 3) og 4). Forslag 4 svarer til 9A, hvorfor overskriften til forslaget ændres fra 4 til Forslag 9A. I nedenfor citerede afsnit under forslag 9 udgår 4) som en konsekvens af den ønskede opdeling. "Det fremsatte forslag omhandler: 1) ændring af farvekode fra ikke godkendt til uønsket, 2) avlsrestriktioner, 3) omregistrering med tilbagevirkende kraft af farvekode for allerede registrerede boxere med farvekoden ikke godkendt, 4) tilføjelse til lovenes vedrørende avlsrestriktioner samt godkendelse heraf ved urafstemning iflg. gældende regler." For en ordens skyld skal det bemærkes, at det kun er forslag 9A (4), der er et lovforslag. På Lov og Responsaudvalgets vegne Med venlig hilsen Mogens Gregersen Dette har udmøntet sig i nedenstående opdeling: Forslag 9 Forslagstiller Lene Krull, Kennel Falka - Lene og Kai Stennicke, Kennel The Roligans - Charlotte Olsen og Hans Henrik Bangsø, Kennel Imines - Malene Kofod, Kennel Bekkaylabox - Erik Hansen, Kennel Chabrinell - Heidi Glisborg - Gina Larsen - Mona Donabet - Joan og Jeppe Jepsen, Kennel de Cosmus Brylle - Ellen og Bjarne Jakobsen, Kennel Nusja - Line Sørensen, Kennel Unique Paws - Kirsten og Ib Christensen, Kennel Tisobox - Louise Pahle, Kennel Kulsvierkrogen.

2 Der indstilles til Boxer-klubbens generalforsamling 2019 at beslutte, at boxere med mere end 1/3 hvidt kan benyttes til avl ved at ændre farven fra ikke godkendt til uønsket. Forslag: Generalforsamlingen bemyndiger BK s bestyrelse til at indsende forslag til DKK s sundhedsudvalg vedrørende ændring af farven ikke godkendt farve for boxere med mere end 1/3 hvidt til uønsket farve. Uønsket farve må kun parres med fuldfarvet. Boxere med mere end 1/3 hvidt registreret som ikke godkendt farve kan omregistreres efter godkendelse af DKK. Forslaget er gældende for racen Boxer Racenummer DKK Motivation for forslaget: Dansk Kennel klub har to farvekoder for fejlfarver: uønsket farve og ikke godkendt farve. Uønsket farve bruges primært om farver, der ikke er diskvalificerende fejl i henhold til standarden, men som er uønskede. Uønsket farve udløser ikke avlsforbud. Ikke godkendt farve bruges primært om farver, der er diskvalificerende i standarden, denne farvekode udløser automatisk avlsforbud. For boxeren, er det boxere med mere end 1/3 hvidt, der registreres med ikke godkendt farve. Dette ønsker vi at ændre, så de i stedet registreres som uønsket farve. Baggrunden er dels, at farven ikke er diskvalificerende i henhold til standarden og dels, at boxere med mere end 1/3 hvidt kan bruges i avl med fuldfarvede, denne kombination vil ikke give hvide hvalpe, men udelukkende hvalpe, der er farvede med hvidt. Boxer FCI standard - fejl, der ikke er diskvalificerende: Ved at åbne op for avl med boxere med mere end 1/3 hvidt, giver det opdrætteren mulighed for at udvælge den bedst egnede i kuldet til avl på baggrund af sundhed og mentalitet uanset farve. Dette praktiseres i andre nordiske lande ex. Norge, Sverige og Finland.

3 Ovenstående forslag, om ændring af farven fra ikke godkendt farve til uønsket farve, har Dansk Kennel Klub s Sundhedsudvalg i øvrigt rettet henvendelse til Boxer-klubbens bestyrelse omkring d. 11. juni L&R betænkning: Forslag 9 Forslaget er komplekst, hvorfor L&R indledningsvis finder anledning til at bemærke: Et avlsforbud nedlægges af BK, men skal godkendes af DKK. En avlsrestriktion er en aftale mellem BK og DKK, som skal godkende restriktionen. Avlsforbud og avlsrestriktioner vedtages som nedenfor nævnt og skal altid godkendes af DKK (Sundhedsudvalget). Gældende regler Reglerne om avlsforbud og avlsrestriktioner findes dels i lovenes , dels i bilag til lovene: Bilag 1, 5.2 og dels i Bilag 4, 7.2 Hvem kan beslutte omhandler kompetencen. BK er berettiget til at fastsætte specielle regler for eget avlsarbejde, samt indføre avlsforbud og restriktioner, såfremt der foreligger arvemæssige begrundelser herfor. Avlsforbud og restriktioner skal dog godkendes af DKK (Sundhedsudvalg). Hvorledes træffes beslutningen Om fremgangsmåden Efter Bilag 1, 5.2 kan indstillinger til DKK om ændringer af regler for stambogsføring samt avlsret (hvilket vil sige avlsforbud og eller avlsrestriktioner) kun finde sted efter GF s vedtagelse på den i 5.1 og 5.3 foreskrevne måde. Det vil sige, at mindst 3/4 af de afgivne stemmer er for ændringsforslaget. Hvis dette ikke er tilfældet men mindst halvdelen af de afgivne stemmer er for forslaget, prøves dette ved urafstemning, hvor der gælder almindelig stemmeflerhed. Efter Bilag 4, 7.2 er BK berettiget til at udstede avlsforbud under iagttagelse af BK s love Dette avlsforbud er individuelt men skal være begrundet i foreliggende arvemæssige forhold. Avlsforbuddet skal godkendes af DKK. Bestyrelsen handler på GF s vegne, hvor den er legitimeret dertil af GF, som BK s højeste myndighed.

4 Det fremsatte forslag omhandler: 1) ændring af farvekode fra ikke godkendt til uønsket, 2) avlsrestriktioner, 3) omregistrering med tilbagevirkende kraft af farvekode for allerede registrerede boxere med farvekoden ikke godkendt, Forslag: Generalforsamlingen bemyndiger BK s bestyrelse til at indsende forslag til DKK s sundhedsudvalg vedrørende ændring af farven ikke godkendt farve for boxere med mere end 1 / 3 hvidt til uønsket farve. Uønsket farve må kun parres med fuldfarvet. Boxere med mere end 1 / 3 hvidt registreret som ikke godkendt farve kan omregistreres efter godkendelse af DKK. Forslaget er gældende for racen Boxer Racenummer DKK Forslaget består af 3 forslag. Udvalget finder anledning til at nævne: 1) Et forslag om at bemyndige BK s bestyrelse til at indsende forslag til DKK s Sundhedsudvalg om ændring af farvekoden ikke godkendt til uønsket. Beslutning om ændring af farvekoder kan kun træffes af DKK. Ændringen medfører at det automatiske avlsforbud bortfalder. Inden DKK træffer beslutning afstemmer DKK med BK München og FCI. Der er tale om at bemyndige, hvorved forstås at give nogen en formel tilladelse/fuldmagt til at gøre noget, eller udtrykt på en anden måde, ret til at træffe bindende afgørelser eller aftaler på bestemte områder. Det er en ret/ fuldmagt, men ikke en pligt, i modsat fald skulle formuleringen være, at GF pålægger bestyrelsen... Hvis det ønskes at forpligte bestyrelsen til at gøre noget bestemt, skal dette ske ved et pålæg. At give nogen ret til... eller pålægge nogen.... er ikke det samme. Såfremt man vil ændre "bemyndige" til "pålægge" må det opfattes som så væsentlig en ændring, at der er tale om et nyt forslag. Forslaget er undergivet reglerne om almindelig stemmeflerhed. 2) Forslag: Uønsket farve må kun parres med fuldfarve. Der er tale om at indføre en avlsrestriktion. Afgørelse herom skal træffes i overensstemmelse med lovenes og Bilag 1, 5.1, 5.2, 5.3.

5 Det er uklart hvad, der menes med begrebet fuldfarve. Efter almindelig forståelse betyder fuldfarve, at der ikke forekommer selv det mindste hvide aftegn. Ordet fuldfarve bør defineres. Restriktionen skal godkendes af DKK. Vedtagelse af forslaget kræver, at indstilling til DKK er vedtaget af generalforsamlingen med mindst 3/4 af afgivne stemmer. Hvis dette antal ikke opnås kan vedtagelse ske hvis mindst halvdelen af de afgivne stemmer er for forslaget og dette derefter vedtages ved urafstemning med almindelig stemmeflerhed (Bilag 1, 5.2, 5.1, 5.3). 3) Et forslag om, at boxere med mere end 1 / 3 hvidt registreret som ikke godkendt farve kan omregistreres efter godkendelse af DKK. Dette forslag gælder for alle boxere, der er registreret med farven ikke godkendt. Forslaget har tilbagevirkende kraft, gældende for alle boxere. Ud fra almindelige foreningsretlige regler og hensyn bør regler ikke tillægges tilbagevirkende kraft, medmindre der foreligger ganske særlige og vægtige grunde, hvilket der ikke ses at foreligge i dette tilfælde. Forslaget er undergivet almindelig stemmeflerhed. Forslagene 2 og 3 hænger sammen med forslag 1 og forudsætter, at DKK træffer beslutning om at ændre farvekoden, jf ovenfor. 2) og 3) kan først træde i kraft, når de er godkendt af DKK. Forslag 9A Forslagstiller Lene Krull, Kennel Falka - Lene og Kai Stennicke, Kennel The Roligans - Charlotte Olsen og Hans Henrik Bangsø, Kennel Imines - Malene Kofod, Kennel Bekkaylabox - Erik Hansen, Kennel Chabrinell - Heidi Glisborg - Gina Larsen - Mona Donabet - Joan og Jeppe Jepsen, Kennel de Cosmus Brylle - Ellen og Bjarne Jakobsen,

6 Kennel Nusja - Line Sørensen, Kennel Unique Paws - Kirsten og Ib Christensen, Kennel Tisobox - Louise Pahle, Kennel Kulsvierkrogen. Endvidere indstilles der til Boxer-klubbens generalforsamling 2019 et ændringsforslag til Boxer-klubbens Love og Regler 2018 paragraf ang. forslag om restriktioner, der sendes til DKK s Sundhedsudvalg. Den nuværende formulering er: 10. Avlsråd og avlsarbejde BK er DKK s sagkundskab i avlsarbejdet vedrørende den tyske boxer. BK er berettiget til at fastsætte specielle regler for eget avlsarbejde, samt indføre avlsforbud og restriktioner, såfremt der foreligger arvemæssige begrundelser herfor. Avlsforbud og restriktioner skal dog godkendes af DKK s sundhedsudvalg. Der foreslås følgende ændring: linie 4: Inden forslag om restriktion, som gælder for hele racen, sendes til DKK s sundhedsudvalg, skal forslaget godkendes af Boxer-klubbens medlemmer ved urafstemning iflg. gældende regler. Forslaget kan også godkendes ved indsendelse af fra medlemmerne som sendes til Boxer-klubbens revisor efter samme regler som ved urafstemning. Motivation for ændringsforslaget: Forslagsstillernes ønske, om at reglen bør ændres, skal ses i lyset af, at en ændring af avlsrestriktioner, som gælder for hele racen, skal forelægges BK's medlemmer til godkendelse, før de sendes til DKK s Sundhedsudvalg, og ikke som reglen er i dag, at et flertal i BK's bestyrelse (3 medlemmer) alene kan beslutte hvilke avlsrestriktioner, der skal være gældende for hele racen. L&R betænkning: Der indstilles til Boxer-klubbens generalforsamling 2019 et ændringsforslag til Boxerklubbens Love og Regler 2018 paragraf ang. forslag om restriktioner, der sendes til DKK s Sundhedsudvalg. 10. Avlsråd og avlsarbejde Gældende formulering: BK er DKK s sagkundskab i avlsarbejdet vedrørende den tyske boxer. BK er berettiget til at fastsætte specielle regler for eget avlsarbejde, samt indføre avlsforbud og restriktioner, såfremt der foreligger arvemæssige begrundelser herfor. Avlsforbud og restriktioner skal dog godkendes af DKK s sundhedsudvalg.

7 Ændringsforslag: linie 4: Inden forslag om restriktion, som gælder for hele racen, sendes til DKK s sundhedsudvalg, skal forslaget godkendes af Boxer-klubbens medlemmer ved urafstemning iflg. gældende regler. Forslaget kan også godkendes ved indsendelse af fra medlemmerne som sendes til Boxer-klubbens revisor efter samme regler som ved urafstemning. Ved forslaget indsættes efter den gældende tekst en tilføjelse gældende for avlsrestriktioner, idet det foreslås, at forslag om restriktioner gældende hele racen inden indsendelse til DKK s Sundhedsudvalg skal godkendes af medlemmerne og underkastes urafstemning iflg. gældende regler. Efter Bilag 1, 5.2 skal indstilling til DKK om ændring af avlsret (feks avlsrestriktioner) finde sted efter vedtagelse på GF evt. med efterfølgende vedtagelse ved urafstemning, Jf Bilag 1, 5.1, og 5.3 Fremsættes der således forslag om avlsrestriktioner kræver en vedtagelse af disse, at de på generalforsamlingen vedtages med mindst 3/4 af afgivne stemmer. Opnås denne majoritet ikke men mindst halvdelen af de afgivne stemmer er for, skal forslaget underkastes urafstemning. Restriktionerne skal derefter godkendes af DKK s sundhedsudvalg. Det fremsatte forslag vedrører alene avlsrestriktioner gældende for hele racen og er ikke i overensstemmelse med Bilag 1, 5.2, 5.3 og 5.1, som ikke er foreslået ændret på denne GF. Konklusion: Forslag 9A kan derfor ikke vedtages. Hermed lovforslag opdelt korrekt, med korrekt L&R betænkning Karen Maybom, Formand

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er anerkendt

Læs mere

Love for Tysk Jagtterrier Klub (DK)

Love for Tysk Jagtterrier Klub (DK) Love for Tysk Jagtterrier Klub (DK) Navn & hjemsted 1 Klubbens navn er: Tysk Jagtterrier Klub (DK). Klubben er stiftet den 26. juni 2005. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Klubben er en specialklub,

Læs mere

Love for Welsh Corgi Klubben

Love for Welsh Corgi Klubben Love for Welsh Corgi Klubben Gældende fra 12.2.2010 Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Welsh Corgi Klubben. Klubben er stiftet den d. 7.5.1974 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3.

Læs mere

Vedtægter for Broholmerselskabet

Vedtægter for Broholmerselskabet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet. Broholmerselskabet er stiftet den 20.04.1979. Stk. 2. Broholmerselskabets hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

LOVE, REGLER, PROPORTIONER OG FUNDATSER FOR DANSK POINTER KLUB

LOVE, REGLER, PROPORTIONER OG FUNDATSER FOR DANSK POINTER KLUB Love For LOVE, REGLER, PROPORTIONER OG FUNDATSER FOR DANSK POINTER KLUB 1. 2. Klubbens navn. 1.1 Klubbens navn er Dansk Pointer Klub (DPK). 1.2 Den har sæde og værneting fælles med formanden for DPK. 1.3

Læs mere

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Klubbens navn er Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde. Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 31. januar 1976. Stk. 2. Specialklubben

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark

Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark Overenskomst mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark 1 Nærværende overenskomst er indgået mellem Dansk Kennel Klub (DKK) og Schæferhundeklubben for Danmark i henhold til DKKs love og

Læs mere

Love for BASSET KLUBBEN (Specialklub under Dansk Kennel Klub.) Af 1.juni 2017.

Love for BASSET KLUBBEN (Specialklub under Dansk Kennel Klub.) Af 1.juni 2017. Love for BASSET KLUBBEN (Specialklub under Dansk Kennel Klub.) Af 1.juni 2017. Basset Klubbens love 1:Navn og hjemsted. Stk.1: Klubbens navn er: BASSET KLUBBEN. Klubben er stiftet d. 15. november 1968.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

VEDTÆGTER FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB VEDTÆGTER FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Navn & hjemsted 1, stk. 1 Klubbens navn er: Dansk Nova Scotia Duck Tolling Retriever Klub (- i daglig tale kaldet Tollerklubben ). Klubben er

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

PUDELKLUBBENS LOVE 2018

PUDELKLUBBENS LOVE 2018 PUDELKLUBBENS LOVE 2018 Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Pudelklubben. Klubben er stiftet den 17. april 1948. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der

Læs mere

Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde

Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Bilag 05 Avlskommissorium med forlag til rettelser Avlskommissorium for Klubben for Gamle Danske Hønsehunde Avlskommissorium vedtaget på generalforsamlingen 7. april 2018-28. april 2019 1 Formål og formalia

Læs mere

Love for. Dansk Leonberger Klub

Love for. Dansk Leonberger Klub Page 1 of 6 Love for Dansk Leonberger Klub 1. Navn og hjemsted Stk.1 Klubbens navn er Dansk Leonberger Klub (forkortet D.L.K) D.L.K. er en specialklub der er anerkendt af og samarbejder med Dansk Kennel

Læs mere

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted Motivation: Broholmselskabet fik pr. 1.1.2015 ny overenskomst med DKK og dermed et nyt ansvar som specialklub for Broholmerracen. På opfordring fra DKK ønsker Broholmerselskabet at så vid udstrækning det

Læs mere

Love for Dansk Chow Chow klub Gældende fra 5. marts 2011

Love for Dansk Chow Chow klub Gældende fra 5. marts 2011 Gældende fra 5. marts 2011 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Klubbens navn er DANSK CHOW CHOW KLUB (forkortet DCCK) stiftet d. 4. marts 1972. Stk. 2 Klubbens hjemsted og værneting er hos den til enhver tid siddende

Læs mere

Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark

Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark Ramme oplæg for Avlsgodkendelse i Rottweiler Klubben Danmark Dette oplæg er opfølgningen på nedestående note i seneste blad. Med udgangspunkt i vision og de oplæg som er kommet fra tidligere avlsråd er

Læs mere

I forhold til FCI-standarden af de af klubben repræsenterede racer samt udbrede kendskabet hertil blandt medlemmerne og offentligheden.

I forhold til FCI-standarden af de af klubben repræsenterede racer samt udbrede kendskabet hertil blandt medlemmerne og offentligheden. Love Juli 2015 1. 1. Klubbens navn er SPIDSHUNDE- KLUBBEN stiftet den 4. juni 1968. 2. Dens hjemsted er hos den til enhver tid siddende formand. 3. Specialklubben er anerkendt af og samarbejder med Dansk

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 23. april 2018 til følgende dagsordenspunkt:

De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 23. april 2018 til følgende dagsordenspunkt: TDC Pensionskasse TDC Pensionskasse (CVR-nr. 71967611) ( Pensionskassen ) Bilag B1 til dagsordenens punkt d. De fuldstændige forslag til den ordinære generalforsamling den 23. april 2018 til følgende dagsordenspunkt:

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub:

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: Vedtægter for Slangerup Svømmeklub: 1: Foreningens navn er Slangerup Svømmeklub med hjemsted i Slangerup By, Frederikssund Kommune. 2: Klubbens formål er at varetage medlemmernes fælles interesse for svømmesportens

Læs mere

Responsum om et avlsforbud nedlagt af Dansk Kennel Klub

Responsum om et avlsforbud nedlagt af Dansk Kennel Klub Professor, dr. jur. Erik Werlauff 1 Responsum om et avlsforbud nedlagt af Dansk Kennel Klub Helle Dan Pålsson, Hørve (herefter blot: hundeejeren), har ved telefonsamtale den 12. ds og mail af 13. ds.,

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold

Nuværende: Selskabets navn er Psykologisk selskab for børnesagkyndige i familieretlige forhold Vedtægtsændringer, børnesagkyndigt selskab I samarbejde med psykologforeningens sekretariat har vi lavet et tjek af selskabets vedtægter, som på flere områder viser sig at være forældede eller forkerte

Læs mere

Forsikringsklubben GF POST-TELE

Forsikringsklubben GF POST-TELE Forsikringsklubben GF POST-TELE Forslag til nye vedtægter for forsikringsklubben GF POST TELE Baggrund Som følge af at GF ændrer ejerstruktur og klubberne dermed bliver ejere af GF Medlemsselskabet a/s,

Læs mere

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub.

Vedtægter for Slangerup Svømmeklub. Bestyrelsen har blandt andet på baggrund af ændringer i vores tilmeldingssystem udarbejdet følgende forslag til ændringer i vedtægterne for Slangerup Svømmeklub. Generalforsamlingen bedes tage stilling

Læs mere

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub 1 Navn og hjemsted 1.1 Klubbens navn er Frederikssund Tennis Klub. 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikssund Kommune. 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at virke til tennissportens

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr

VEDTÆGTER. for. Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr VEDTÆGTER for Scandinavian Brake Systems A/S Cvr-nr. 32774210 J.nr. 206102 AMH/TPJ - 26.04.2016 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er SCANDINAVIAN BRAKE SYSTEMS A/S. Dets hjemsted er Svendborg Kommune.

Læs mere

Love for Dansk Polarhunde Klub.

Love for Dansk Polarhunde Klub. Love for Dansk Polarhunde Klub. 1. Navn & hjemsted. stk. 1. Klubbens navn er Dansk Polarhunde Klub (forkortet DPHK). Klubben er stiftet den 13.09.2009. stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

VEDTÆGTER AF 19 MAR Slangerup Svømmeklub Idrætsvej Slangerup Tel

VEDTÆGTER AF 19 MAR Slangerup Svømmeklub Idrætsvej Slangerup Tel VEDTÆGTER AF 19 MAR 2014 Slangerup Svømmeklub Idrætsvej 3 3550 Slangerup Tel. 26 14 35 23 formanden@slsk.dk www.slsk.dk INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORENINGENS NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. MEDLEMSSKAB... 1 4.

Læs mere

Ændringsforslag til DKK s Stambogsføringsregler

Ændringsforslag til DKK s Stambogsføringsregler Ændringsforslag til DKK s Stambogsføringsregler Pkt. Nuværende 1. Forældredyr skal inden parringen være optaget i Dansk Hundestambog eller anden anerkendt FCI stambog. Danskejede hunde skal være stambogsført

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Kreds 30 Greve 1 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Kredsens formål... 3 3. Medlemskab...

Læs mere

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl. 17.00 1. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Forelæggelse af den reviderede

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JYSKE BANK KREDS 1: Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR JYSKE BANK KREDS 1: Navn og hjemsted Bilag 5: Forslag til vedtægtsændringer fremsat af kredsbestyrelsen Side 1 NUVÆRENDE TEKST NY ORDLYD BEMÆRKNING VEDTÆGTER FOR JYSKE BANK KREDS 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Jyske Bank Kreds, der

Læs mere

Lovforslag Stillet af bestyrelsen

Lovforslag Stillet af bestyrelsen Lovforslag Stillet af bestyrelsen Forslag til ordinær generalforsamling 11. november 2014 Ændringsforslag til 3 b: Ordet med tilføjes, så der står i forbindelse med. Motivation: Redaktionel ændring Ordet

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen 1 Foreningens navn er: Teleforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Hvidovre Kommune. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 3 Foreningens formål er efter ansøgning til bestyrelsen at: Støtte

Læs mere

VEDTÆGTER FORMÅL HJEMSTED MEDLEMMER

VEDTÆGTER FORMÅL HJEMSTED MEDLEMMER Af 23. maj 2016 VEDTÆGTER 1 FORMÅL Textil & Tøj, Brancheforeningen for im og eksportører har til formål at fremme sammenholdet indenfor branchen og i enhver henseende at varetage medlemmernes erhvervsmæssige

Læs mere

Vedtægter for Retrievernes Jagthundeklub.

Vedtægter for Retrievernes Jagthundeklub. Vedtægter for Retrievernes Jagthundeklub. 1 Navn 1. Klubbens navn er Retrievernes Jagthundeklub, herefter RJK. 2. RJKs hjemsted og værneting er den til enhver tid siddende formands postadresse. 2. Formål.

Læs mere

VEDTÆGTS ÆNDRINGSFORSLAG FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Bestemmelse Nyt vedtægtsforslag Gældende vedtægt Kommentarer

VEDTÆGTS ÆNDRINGSFORSLAG FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Bestemmelse Nyt vedtægtsforslag Gældende vedtægt Kommentarer 1 - Navn & hjemsted Navn & hjemsted Klubbens navn er: Dansk Nova Scotia Duck Tolling Retriever Klub, herefter og i daglig tale kaldet Tollerklubben. Tollerklubben er stiftet den 27. september 1997 1, stk.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden.

V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden. V E D T Æ G T E R V E D T Æ G T E R F O R KLITTENS BORGERFORENING 1. Foreningens navn er KLITTENS BORGERFORENING. 2. Foreningens hjemsted er Ringkøbing-Skjern kommune, og adressen er c/o formanden. 3.

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

DANSK SHETLAND SHEEPDOG KLUB

DANSK SHETLAND SHEEPDOG KLUB DANSK SHETLAND SHEEPDOG KLUB Indkalder hermed til Ordinær Generalforsamling Lørdag d. 11. april 2015, kl. 11.00 på Danhostel Fredericia (Fredericia Vandrerhjem), Vester Ringvej 98, 7000 Fredericia Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt

Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i. Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Newfoundlandklubben i 2012 Danmark Newfoundlandklubben Newfoundlandklubben i Danmark i Krav og avlsanbefalinger for newfoundlandopdræt Danmark NFK Sundhedsudvalget v/wivi Mørch 01-05- 2012 Indledning...

Læs mere

rejseudbyderens konkurs m.v.) Til 1

rejseudbyderens konkurs m.v.) Til 1 Ændringsforslag stillet den [xx]. februar 2015 Ændringsforslag Til 2. behandling af Forslag til lov om ændring af lov om en rejsegarantifond (dækning af tab ved køb af flyrejser i tilfælde af rejseudbyderens

Læs mere

Greentech Energy Systems A/S, CVR-nr

Greentech Energy Systems A/S, CVR-nr Som følge af at generalforsamlingen den 24. april 2009 ikke kunne gennemføres indkaldelse til ny ordinær generalforsamling i Greentech Energy Systems A/S, CVR-nr. 36696915 Generalforsamlingen afholdes:

Læs mere

OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8

OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8 OMX Den Nordiske Børs København Meddelelse nr. 25 Nikolaj Plads 6 6. maj 2008 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i med følgende DAGSORDEN: Dampskibsselskabet

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer Vedtægter For Nimtofte Vandværk A.m.b.a CVR nummer 34775702 Stiftet den 1 januar 2013 1 VEDTÆGTER FOR NIMTOFTE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FIH REALKREDIT A/S

VEDTÆGTER FOR FIH REALKREDIT A/S VEDTÆGTER FOR FIH REALKREDIT A/S 1 Navn og hjemsted Selskabets navn er FIH Realkredit A/S. Dets hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Selskabets formål er at drive alle former for realkreditvirksomhed,

Læs mere

Vedtægter for Optikerforeningen

Vedtægter for Optikerforeningen D.O. I \ Maj 2016 1.1 Vedtægter for Optikerforeningen 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Optikerforeningen". Foreningens hjemsted er administrationskontorets adresse. 2 FORMÅL Foreningens formål er:

Læs mere

VEDTÆGTER. for ANDELSSELSKABET. LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER. for ANDELSSELSKABET. LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER for ANDELSSELSKABET LANGESKOV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER for Andelsselskabet Langeskov Vandværk a.m.b.a. NAVN OG HJEMSTED: 1. Selskabets navn er Andelsselskabet Langeskov Vandværk a.m.b.a. Selskabets

Læs mere

Betænkning. Forslag til lov om ændring af forskellige skattelove

Betænkning. Forslag til lov om ændring af forskellige skattelove Skatteudvalget L 121 - Bilag 11 Offentligt Til lovforslag nr. L 121 Folketinget 2005-06 Betænkning afgivet af Skatteudvalget den 19. april 2006 Betænkning over Forslag til lov om ændring af forskellige

Læs mere

Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12

Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12 1 1. Bankens navn er Skjern Bank A/S. 2. Hjemsted er Ringkøbing-Skjern Kommune. 2 Selskabets formål er at drive bankvirksomhed

Læs mere

Vedtægter for foreningen "BumbleBees"

Vedtægter for foreningen BumbleBees Vedtægter for foreningen "BumbleBees" 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn: BumbleBees (underafdelinger Mini og Biografklub) Stk. 2. Foreningen er stiftet den 24. januar 2014. Stk. 3. Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S V E D T Æ G T E R FOR Viborg Håndbold Klub A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Viborg Håndbold Klub A/S. 1.2. Binavne skal være følgende: Viborg HK A/S (Viborg

Læs mere

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter.

Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. 1. Kredsens navn og hjemsted Stk. 1 Kredsens navn er Sydbank Kreds. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Stk. 2 Kredsens hjemsted er Aabenraa Kommune. 2. Formål

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 107 1 af 6 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S I henhold til vedtægternes pkt. 8.4 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling

Læs mere

Godkendt på bestyrelsesmøde 12-09-2013. Vedtægter for DTU... Klubbens navn er DTU... Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet,...

Godkendt på bestyrelsesmøde 12-09-2013. Vedtægter for DTU... Klubbens navn er DTU... Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet,... STANDARDVEDTÆGTER (De med understreget og kursiv skrevne bestemmelser kan normalt ikke fraviges. Det er ikke tilladt at indføre paragraffer, der annullerer disse) Godkendt på bestyrelsesmøde 12-09-2013

Læs mere

DANSK CONNEMARA PONY SELSKAB

DANSK CONNEMARA PONY SELSKAB FORENINGENS VEDTÆGTER 1 Navn, hjemsted og bestemmelser Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Connemara Pony Selskab (DCPS) og er stiftet d. 15. januar 2011. Stk. 2. Foreningens hjemsted følger den til enhver

Læs mere

Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Rød skrift er den foreslået nye tekst og sort skrift er den oprindelige tekst. Ud for hver sorte sætning er der en kommentar, der

Læs mere

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen

VEDTÆGTER. for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING. Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den Dirigent Mads F. Petersen VEDTÆGTER for EBELTOFT HANDELSSTANDSFORENING Vedtaget på generalforsamling i Ebeltoft den 28.02.2018. Dirigent Mads F. Petersen Indledning: Foreningen blev under navn af Ebeltoft Handelsforening stiftet

Læs mere

UDKAST 07.05 VEDTÆGTER. Klejtrup Udvikling ApS CVR-nr. J.nr. 129431-Jesper Bierregaard

UDKAST 07.05 VEDTÆGTER. Klejtrup Udvikling ApS CVR-nr. J.nr. 129431-Jesper Bierregaard UDKAST 07.05 VEDTÆGTER FOR Klejtrup Udvikling ApS CVR-nr. 129431-Jesper Bierregaard 2 af 8 1 NAVN 1.1 Selskabets navn er Klejtrup Udvikling ApS. 2 FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive virksomhed med

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX Telecom A/S)

Læs mere

Teleforeningen af 2003

Teleforeningen af 2003 Teleforeningen af 2003 Generalforsamling i Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele afdeling Øst 93 Indholdsfortegnelse Dagsorden.. side 95 Dagsordenens punkt 1 Valg af dirigent.. side

Læs mere

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT Kommentar [n1]: Marts 2011 VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens

Læs mere

tat meddelelse

tat meddelelse tat meddelelse 18.04.1994 J. nr. 0.4.3..Erstatter: Om: Ny standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger. Indledning TAT s hovedbestyrelse har i efteråret 1993 og foråret 1994 foretaget en gennemgang af standardvedtægten

Læs mere

Pudelklubbens love 2016

Pudelklubbens love 2016 Pudelklubbens love 2016 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er Pudelklubben. Klubben er tilsluttet Danske Kennel Klub. Klubbens hjemsted og værneting er den til enhver tid siddende formand. 2 KLUBBENS FORMÅL

Læs mere

Betænkning. Forslag til lov om ændring af lov om arbejdsmiljø i Grønland

Betænkning. Forslag til lov om ændring af lov om arbejdsmiljø i Grønland Arbejdsmarkedsudvalget L 79 - Bilag 7 Offentlig Til lovforslag nr. L 79 Folketinget 2004-05 Betænkning afgivet af Arbejdsmarkedsudvalget den 15. december 2004 Betænkning over Forslag til lov om ændring

Læs mere

tat meddelelse J. nr

tat meddelelse J. nr tat meddelelse 15.01.01 J. nr. 0.4.3. Om: Standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger 2001 Indledning TAT s hovedbestyrelse godkendte i 1994 en ny standardvedtægt for lokalafdelinger, der udsendtes den 18.04.

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

Æ n d r i n g s f o r s l a g. til. Forslag til landstingsforordning om folkeskolen. Fremsat af landsstyret til andenbehandlingen.

Æ n d r i n g s f o r s l a g. til. Forslag til landstingsforordning om folkeskolen. Fremsat af landsstyret til andenbehandlingen. 23. april 2002 FM 2002/29 Æ n d r i n g s f o r s l a g til Forslag til landstingsforordning om folkeskolen. Fremsat af landsstyret til andenbehandlingen. Til 1 1. Paragraffen affattes således: " 1. Folkeskolen

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (6) Navn 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (DMU). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/ Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/12 2000. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aalborg kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

LOVE Gældende fra d. 25 marts Rev. 1983, 1984, 1988, 1995, 1996, 2010, MIDTSJÆLLANDS SVÆVEFLYVEKLUB

LOVE Gældende fra d. 25 marts Rev. 1983, 1984, 1988, 1995, 1996, 2010, MIDTSJÆLLANDS SVÆVEFLYVEKLUB LOVE Gældende fra d. 25 marts 1982. Rev. 1983, 1984, 1988, 1995, 1996, 2010, 2011. MIDTSJÆLLANDS SVÆVEFLYVEKLUB LOVE. 1 Klubbens navn er: MIDTSJÆLLANDS SVÆVEFLYVEKLUB Klubbens hjemsted er svæveflyvecentret

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde afholdt på Skype den 11. november 2018

Referat af bestyrelsesmøde afholdt på Skype den 11. november 2018 Referat af bestyrelsesmøde afholdt på Skype den 11. november 2018 Mødt Tove Baukjær (TB), Peter Nielsen (PN), Susie Hansen (SH), Marie Hamming (MH), Marianne Roth (MR), Marie-Louise Slettegaard (MLS),

Læs mere

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub Som vedtaget på generalforsamlingen den 24. februar 1983 Revideret i april 1985, februar 1995, februar 2000, juni 2001 og april 2003. 1 Klubbens navn er Pyttur, som binavn

Læs mere

Ad dagsordenens pkt. 2 Bestyrelsens orientering om plan for kapitalforhøjelse.

Ad dagsordenens pkt. 2 Bestyrelsens orientering om plan for kapitalforhøjelse. Fondsbørsmeddelelse nr. 06-2008. Forløb af ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S. Indkaldelse til ny ekstraordinær generalforsamling i Viborg Håndbold Klub A/S. Indgåelse af betinget

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs VEDTÆGTER For FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs Vedtægter for fodboldafdelingen..1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Midtdjurs s Fodboldafdeling. Foreningens hjemsted

Læs mere

! Det der er skrevet med gennemstreget slettes & det med fed understreget er ændrings forslagene.

! Det der er skrevet med gennemstreget slettes & det med fed understreget er ændrings forslagene. ! Det der er skrevet med gennemstreget slettes & det med fed understreget er ændrings forslagene. Godkendte vedtægter efter triologi princippet. 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Østjysk Bmx Klub

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

TIL AKTIONÆRERNE I GREEN WIND ENERGY A/S

TIL AKTIONÆRERNE I GREEN WIND ENERGY A/S TIL AKTIONÆRERNE I GREEN WIND ENERGY A/S Green Wind Energy A/S afholder ordinær generalforsamling fredag den 31. oktober 2008, kl. 14:00 på adressen Kalvebod Brygge 47, 1560 København V Bestyrelsen i Green

Læs mere

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Forhandlingsfællesskabet... 3 1 Formål og opgaver... 3 2 Medlemmer... 3 3 Forhandlingsret...

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN EBELTOFT VIG

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN EBELTOFT VIG Vedtægter Sejlklubben Ebeltoft Vig side 1/6 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN EBELTOFT VIG 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Sejlklubben Ebeltoft Vig. Dens hjemsted er Ebeltoft, Syddjurs Kommune. Klubben

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere