FARVEL, HELD OG LYKKE I FREMTIDEN VELKOMMEN TIL NYE BØRN OG DERES FORÆLDR. Næstved. Næstved. Mikkel hos Christina T. Mikkel hos Christina T.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FARVEL, HELD OG LYKKE I FREMTIDEN VELKOMMEN TIL NYE BØRN OG DERES FORÆLDR. Næstved. Næstved. Mikkel hos Christina T. Mikkel hos Christina T."

Transkript

1

2 VELKOMMEN TIL NYE BØRN OG DERES FORÆLDR Næstved FARVEL, HELD OG LYKKE I FREMTIDEN Næstved Noah hos Ulla Karoline hos Ulla Mikkel hos Christina T. Luke hos Christina T. Mikkel hos Christina T. Sander hos Mette J. Malthe hos Christina M. Villum hos Christina M. Pelle hos Mette J. Oliver hos Mette J. Cecilie Hector Pelle Eline hos Mette J hos Arina hos Glennie hos Glennie Noah hos Arina Noah hos Helle Liva hos Glennie Chilli hos Helle Osman hos Glennie Osman hos Helle Oskar hos Helle Liva hos Lene Sira hos Lene Karrebæk Karrebæk Xander hos Pia Jacob hos Pia August hos Pia Emma hos Pia Xander hos Pia Menstrup Menstrup Elliot Isabella hos Mette hos Mette Ida hos Mette C.

3 Fodby Fodby Luna Charlie Johan hos Connie hos Connie hos Connie Vallensved Vallensved Emma hos Sonja Emma hos Sonja Bertram hos Sonja Alma hos Sonja Benjamin hos Sonja Smilla hos Sonja Elliot hos Tove Elliot hos Tove Ronja hos Tove Mille hos Tove Hilde hos Tove Malthe hos Tove Ea hos Tove Tillykke til dagplejere i gruppen: Tillykke til Lene er nedkommet med en dreng d Tillykke til Mette C. med 25 års jubilæet d Farvel til dagplejere i gruppen: Farvel til Pia i Karrebæk og Sanne i Næstved som skal videre i livet med nye udfordringer. Tak for samarbejdet. Held og lykke fremover. Velkommen til nye dagplejere i gruppen: Velkommen til Christina M., Mie og Susanne, vi glæder os til samarbejdet.

4 GULD KORN: Vi er ude og gå tur og snakken går på hvad vi skal hjem og spise, efter en lille stille pause siger Alma så: "Jeg kan ikke lide ostehaps, det var kun da jeg var barn jeg kunne det." D-dag 2015 D-dagen dagplejens dagaltid 2. onsdag i maj, er en landsdækkende aktivitet som skal være med til at synliggøre dagplejen. Vest troldene, Ll Næstved og Gæstehuset havde valgt at markere dagen sammen. Vi mødtes på H.C.Andersensvej og gik i optog gennem byen til Rådmandshaven, med i optoget havde vi klovnen Karla så alle vidste at her var fest og sjov, vognene var pyntet med flag og balloner, Vest troldene havde valgt at købe

5 dagplejebluser til børnene, så man var ikke i tvivl om at her var det dagplejere med børn der kom gående! Vejret viste sig ikke fra sin bedste side det blæste og var ret koldt - men lidt ekstra tøj på gjorde underværker. Optoget gik op over Axeltorvet og til Rådmandshaven hvor der var stillet pavillon op og der ventede frugt og boller som var sponsoreret af Kvickly og Kiwi. Vi fik prøvet legepladsen og så blev der lavet masser af sæbebobler. De fleste havde madpakker med og de blev spist inden vi tog hjem til en velfortjent middagslur! Skrevet af Birgit GLÆDELIG JUL TEAM VEST ØNSKER ALLE BØRN OG DERES FORÆLDRE FRA VESTTROLDENE EN RIGTIG GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR MANGE JULEHILSNER KONSULENTERNE MAJBRITT, SUSANNE OG TINE

6 Åbning af Børnekulturugen/Næssikoncert Næssi, alle Næstved børns skøøøøne store grønne drage åbnede Børnekulturugen i maj, og gav den gas med sammen Ulla Abdullahs Cocobongoband. Vi tog forventningsfulde hjemmefra med madpakker og regntøjet, og mødtes med de andre voksne og børn fra Vesttroldene. Da Næssi kom cyklende ind på pladsen og indtog scenen, var det ikke nemt at sidde eller at stå stille, så der blev danset til de dejlige rytmer, fantastisk at se børnene finde sammen, med de andre dagplejers børn. Da koncerten var færdig og det begyndte at trække sammen til regn, valgte nogle af os at gå på biblioteket, for at spise vores madpakker ved de små borde, der er lige udenfor indgangen og mange folk kom lige hen og fik en lille snak med børnene og os voksne inden de gik ind.. Så gik turen ellers hjem, til middagsluren, og til eftermiddagsfrugten blev der sat Næssi musik på cd afspilleren. Skrevet af Mette C, Menstrup

7 En tur i Biografen. Under børnekultur ugen, var vi nogle dagplejere som var så heldige at få billetter til biografen med vores største børn. Børnene var meget spændte, og da lyset blev dæmpet og filmen gik i gang, blev der ro i alle rækker. Vi så 4 korte film som passede til vores børnegruppe, der iblandt en film om to fugleunger som skulle passe på en flok små musseunger, som lavede en masse ballade og de var ikke til at holde styr på. Vi så også en film om Cirkeline som havde fødselsdag. Vi havde en god tur, og jeg er ikke i tvivl om at børnene syntes at det var en super god oplevelse. Sonja Vallensved.

8 Formiddagshygge i Hyllinge Børnehus D var alle børn og dagplejere fra gamle Firkløver, inviteret til hygge og fri leg i børnehaven. Allerede ude på parkeringspladsen, kunne vi dufte hva der ventede os. Mariannes skøøøønne nybagte boller, uhmmmm og så må man spise ubegrænset og ingen tvivl om at det gjorde børnene, men sandelig også de voksne. Vejret var med os, måske lidt koldt, men bare man rører sig og det gjorde børnene, de udfordrede den store legeplads og fandt sammen med nogle af de gamle dagplejebørn. De sørgede for at vores børn fik cykleture rutcheture, ja sågar trilleture ned af den store bakke. Vi sluttede af med at spise vores madpakker, og så gik turen hjemad til en god og lang middagslur. Vi glæder os allerede til næste års besøg. Skrevet af Mette C. Menstrup

9 Sommer tur for alle i vest troldene d. 26. juni på Marvede gl. skole. Alle dagplejere mødt ind i PLUS/legestue senest kl. 8.00, hvor der var samling / formiddagsmad for de voksne og hvor dagens program blev gennemgået. Ved 9 tiden var der samling med alle børnene hvor vi startede med at synge goddag sang og så fik de formiddagsmad, som bestod af, forskelligt frugt, hvoraf noget af det var sponsoreret af Vallensved brugs, samt hjemmebagt brød. Så blev det tid til at alle skulle ud, land pigerne havde arrangeret en overraskelse der ville komme ca. kl. 9.45, og derfor havde alle fået besked på at det var godt at have regntøj og støvler på ud, da aktiviteten havde noget med vand at gøre. Ja som i nok har gættet, kom der en brandbil ind i skolegården med blå blink og det hele. Vi er så heldige at Ida, som er i dagpleje hos Mette C, har en rigtig sød farfar som er brandmand og ville komme en times tid og underholde med brandbilen, blå blink, vandsprøjt og at alle dem som havde lyst, børn som voksne, at sidde inde i brandbilen. Der blev rigtig sprøjtet med vand og alle de børn der ville/turde, prøvede at sprøjte med vand, med hjælp fra brandmanden. der blev hoppet i vandpytter, nogle lage sig ned i vandet og andre stod under strålen og nød regnen. Da børnene var mættet af indtryk, gik vi om på legepladsen, hvor hvert barn fik en brandhat, dem der havde lyst gik selv hen til brandmanden og fik sat hat på hovedet. vi takkede brandmanden for at han ville gi sig tid til at komme, og nogle af børnene gik med om i skolegården for at vinke farvel da brandbilen kørte med udrykning. En rigtig god oplevelse for vores skønne børn. Lige inde børnene skulle have frokost kom vores konsulenter, Tine, Susanne og Majbrit og var sammen med os et par timer, dejligt at I havde tid til at være der alle 3 og ikke bare et øjeblik. efter børnene havde spist og var puttet, var det tid til de voksne skulle have lidt frokost og socialt samvær. Vi som sammenlagt gruppe Vest troldene som jo består af by og land piger har brug for at lære hindanden at kende godt, da vi på en eller anden måde kommer fra 2 kulture. Efter nogle lækre tærter og salater samt ikke at forglemme jordbærkage, begyndte børnene at komme op fra middagsluren og hentet. Land pigerne blev til sidst og fik ryddet de sidste ting op, og kørte fra legestuen ved tiden, for nogle en rigtig lang dag på en fredag, men det var det hele værd. Tak til alle der var med til at begynde på et nyt kapitel i Vest troldene. Næste gang vi alle er samlet på Marvede gl. skole er d. 17. september Skrevet af: Sonja, Helle og Connie.

10

11 SOMMER TRÆF I Herlufsholm Kirke En så hyggelig halv time med de mindste børn til årets sommertræf i Herlufsholm kirke. Denne gang var temaet frø. Der var fortælling og fagtesange f.eks. En lille frø i mosen sad. Vi hilste også på den festlige grønne frø, og fandt kirkens bamse Bumle, som havde gemt sig ved orgelet. Bumle ville gerne se et frø og se frøet vokse sig til en flot blomst. Til slut fik alle børnene en frø tegning med hjem, som de kunne farvelægge og snakke videre om. Skrevet af Arina

12 Hver 2. Onsdag, mødes dagplejerne fra byen, på en legeplads der ligger på Johanne Korchs Vej i Næstved. De, der har tid og lyst kommer og deltager i et par hyggelige timer, for både børn og voksne. Hvis vejret er til det, tager nogle dagplejere madpakker med, og holder "skovtur" på legepladsen. På legepladsen får børnene rig mulighed for at lære de andre børn og voksne bedre at kende. Der er gode sparringspartnere for både store og små - altid en at lege med. Der bliver bl.a. Øvet balancegang på kanten af sandkassen, vippet på sandkager, og rutsjet fra legetårnet. vippen, lavet en masse Skrevet af Christina T.

13 Idrætsdagen tirsdag d.19/5 Igen i år havde vi valgt at sige ja tak til at deltage i kulturugens idrætsdag, og formiddagens program i Rådmandshaven passer fint ind i vores læreplan krop og bevægelse. Af aktiviteter kan bl.a. nævnes: Motionsbane, trille med store bolde, puste sæbebobler, leg med faldskærm og kaste bolde gennem store og små huller.

14 Især motionsbanen hvor børnene her kunne balancere, hoppe på trampolin og lege på madras var sjovt. - og så at puste sæbebobler var også spændende. En super god formiddag, hvor både børn og voksne fik nogle hyggelige og sjove timer sammen. Skrevet af Mette J.

15 I dagplejen hos Vest troldene arbejder vi med brobygning. Gruppen er inddelt i flere små grupper, hvor hver gruppe samarbejder med hver deres børnehave. Her får de store børn fra dagplejen indblik i hvordan det er at gå i børnehave, og børnene vænnes stille og roligt til de større sociale omgivelser. På billederne er vist et besøg hos børnehaven Spiloppen. Det var dejligt solskinsvejr. Så børnene legede på legepladsen, og fik brugt kroppen på cyklerne samt i den store sandkasse. Skrevet af Arina

16 BEDSTE / OLDE DAG D. 8. OKTOBER 2015

17 BEDSTE / OLDE DAG D. 8. OKTOBER 2015

18 TEATERTUR Fredag d. 9. oktober var vi i teateret i Børnekulturhuset inde i Næstved. Vi skulle se TEATER BLIK med forestillingen HOV. Vi var 4 dagplejere og børn fra VestTroldene og vi fik en V.I.P. forestilling, da børnehaven der også skulle have været der, havde meldt fra. Alt på scenen var hvidt og lavet i papir og med musik og kun meget lidt tale, blev vi fanget i en verden af magi, hvor papir var foldet til fantastiske rekvisitter, som var i bevægelse hele tiden. Der var store poser som damen skuespilleren kunne gemme sig i, der var frøer, fugle, poser der gemte flere poser og en harmonika der også kunne bruges som kjole. Alle sad vi tryllebundet børnene levede sig helt ind i denne fortryllende forestilling med den rolige stemning, dæmpede musik og der fantastiske papir der blev levet i skuespillerens hænder. Skrevet af Sonja og Tove

19 Julen 2015 Sidst i november starter julen med en lille hyggelig aktivitet, hvor vi tager i skoven og finder julemanden. Her havde han dejlige pebernødder og rosiner med til alle børnene. Bagefter sang vi lidt julesange, inden vi vinkede på gensyn til julemanden, hvor vi ses igen til vores juletræsfest. Ho, ho Vi ses igen til næste år.

20 Juletræet i Vallensved Brugs Dagplejebørn har tradition tro igen i år pyntet juletræ i Vallensved lokal brugs. Juletræet er blevet pyntet af dagplejebørn fra Vallensved og Fodby 11 år i træk. Brugsen kvitterede med pebernødder og risengrød. Mvh Connie, Tove og Sonja, kommunale dagplejere.

21 Jul i VestTroldenes landgruppe 4 kommunale dagplejere fra Fodby, Vallensved og Menstrup, afholdt d. 4/12 et vellykket julearrangement på Marvede Gl. skole. Der var et flot fremmøde af forældre og bedsteforældre. Dagen startede med frugt og kaffe som var en sponsorgave. Da traktementet var overstået var der underholdning i form af julesange, som blev fremført af 5. klasse fra Hyllinge skole v. Lars Ebert. Derefter var der mulighed for kreativt værksted inden frokosten blev serveret. Under frokosten dukkede den lokale klovn, Karla, op med sin kuffert fyldt med gaver, i form af bøger, til alle børnene. Gaverne var blandt andet sponsoreret af Marvede sparrekasse fond. Efter en begivenhedsrig formiddag, gik nogle meget trætte børn hjem til en velfortjent middagslur. Skrevet af Connie, Mette C, Tove og Sonja

22 Juletræsfest i byen Hyggelig juletræsfest, hvor vi gik om juletræet og sang julesange. Efter lidt tid kaldte vi på julemanden, som kom med ind og sang sammen med os. Efter vi havde sunget, delte julemanden gaver ud til børnene. Vi havde en dejlig formiddag, hvor vi hyggede med æbleskiver, klementiner og pebernødder. Bagefter var der frie udfoldelser iblandt alle legeaktiviteterne, hvor familierne hyggede med deres guldklumper.

23 Bladudvalg: Tove fra Vallensved Mail: Connie fra Fodby Mail: Vi vil med glæde modtage indlæg fra forældrene, konsulenterne og dagplejerne. Sidste frist for indlevering til bladavisen er 19/ VEST TROLDENE

VESTLIGE NÆSTVED - MENSTRUP - FODBY VALLENSVED - HYLLINGE

VESTLIGE NÆSTVED - MENSTRUP - FODBY VALLENSVED - HYLLINGE VESTLIGE NÆSTVED - MENSTRUP - FODBY VALLENSVED - HYLLINGE Dagplejere på barsel: D. 1. januar 2017 gik Christina Meldgaard på barsel D. 13. februar 2017 går Christina Tranberg på barsel Vi ønsker dem begge

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00.

Åbningstider: Mandag-Torsdag 6.15-17.00 Fredag 6.15-16.00. Spisetider Der åbnes op 6.15 hvor der tilbydes morgen mad indtil kl. 8.00. Velkommen til Saltum SI - børnehaveen hvor jeres barn nu starter på et nyt kapitel i sit liv. Vi håber på et godt samarbejde med jer forældre, Og at jeres barn må trives her hos os. Åbningstider: Mandag-Torsdag

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2015

Nyhedsbrev Oktober 2015 Nyhedsbrev Oktober 2015 Fælles Ude 42: I efterårsferien er der pasning for de tilmeldte børn. I denne uge er der ikke planlagt noget fast. Husk! Hvis der er ændringer til de udmeldte tider, skal det meldes

Læs mere

VELKOMMEN I MIT HJEM

VELKOMMEN I MIT HJEM VELKOMMEN I MIT HJEM Jeg hedder Mari-Louise og har arbejdet som dagplejer siden 2001. Var lige væk 8 måneder i 2008. Hvor jeg arbejdede i køkkenet hos Frømandskorpset i Kongsøre. Mit hjem, som udover mig

Læs mere

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale ØSTENVINDEN Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale Nyt fra ledelsen Kære alle i Børneby Øster. Nu hvor året er ved at gå på hæld, er det tid til at skue tilbage på endnu et år med

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Velkommen i. Tegnet af Lindagil de splittergale tagnere

Velkommen i. Tegnet af Lindagil de splittergale tagnere 16 Velkommen i 16 Tegnet af Lindagil de splittergale tagnere Voldum Børnehave 2 15 Østervænget 1 8370 Hadsten Hej Vi vil gerne byde dig velkommen i Voldum Børnehave, vi glæder os meget til du starter her

Læs mere

Nyhedsbrev for Troldeungerne

Nyhedsbrev for Troldeungerne Nyhedsbrev for Troldeungerne Så startede vi alle friske op efter en dejlig og velfortjent sommerferie. Håber I alle har nydt det, og fået batterierne ladet op. Desværre har vi måtte sige farvel til Olivia

Læs mere

FARVEL, HELD OG LYKKE I FREMTIDEN VELKOMMEN TIL NYE BØRN OG DERES FORÆLDRE. Menstrup. Menstrup. hos Gunhild. Hyllinge. Hyllinge. hos Lone.

FARVEL, HELD OG LYKKE I FREMTIDEN VELKOMMEN TIL NYE BØRN OG DERES FORÆLDRE. Menstrup. Menstrup. hos Gunhild. Hyllinge. Hyllinge. hos Lone. VELKOMMEN TIL NYE BØRN OG DERES FORÆLDRE Menstrup Magnus Hyllinge Ea Lærke Freja hos Gunhild hos Lone hos Lone hos Lone Vallensved Luca hos Tove Freja hos Tove Malthe hos Tove Lukas d. 1/6 hos Tove Oliver

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Vallensved: Kasper hos Tove Ida hos Tove Julius hos Birgit

Vallensved: Kasper hos Tove Ida hos Tove Julius hos Birgit FARVEL, HELD OG LYKKE I FREMTIDEN Fodby: Simone hos Connie Menstrup: Karoline hos Mette d. 31/7 Asbjørn hos Mette d. 31/7 Hyllinge: Lærke hos Ann-Birgit Magnus hos Ann-Birgit Vallensved: Kasper hos Tove

Læs mere

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63

VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 VESTERMARIE BØRNEHUS VESTERMARIEVEJ 16 3700 RØNNE Tlf.56 92 43 63 Børnehuset er en integreret institution, med børnehave og en skolefritidsordning. Vi er en mindre landinstitution, omgivet af marker og

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Musik og Idræts dagplejer Janett Larsen

Musik og Idræts dagplejer Janett Larsen Musik og Idræts dagplejer Janett Larsen Kirsebærbakken 3, 4572 Nr. Asmindrup 26216884/59311033 Jeg vil gerne give børnene en tryg og rolig hverdag i dagpleje. Der er altid tid til knus, kram og trøst.

Læs mere

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen

Lørdag eftermiddag. Søndag morgen Drømmekommunen Der var engang en familie, der ville tage på ferie langt væk fra København. De valgte en by, der hed Halsnæs, fordi de havde hørt hvor fantastisk og fortryllet den var blevet. De tog af

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 5. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 5. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 5 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 5 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge5_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 11.23 Uge 5 l Verden omkring

Læs mere

VESTLIGE NÆSTVED - FODBY VALLENSVED - HYLLINGE

VESTLIGE NÆSTVED - FODBY VALLENSVED - HYLLINGE VESTLIGE NÆSTVED - FODBY VALLENSVED - HYLLINGE Lidt billeder fra bedsteforældre dagen den. 5/10-2017 Tak til alle de søde bedsteforældre der deltog i arrangementet. Og som kom og legede samt hyggede sammen

Læs mere

Evaluering af årshjul for Børnehuset Mariehønen 2014 2015.

Evaluering af årshjul for Børnehuset Mariehønen 2014 2015. Årshjul 2014 2015: Årshjulet 2014 2015 er beskrevet i form af en skriftlig redegørelse, en planche, ugeplanerne, dokumentationsmapperne samt Barnet bog, der alt sammen er placeret i vores fællesrum, hvori

Læs mere

Nyhedsbrev September 2015

Nyhedsbrev September 2015 Nyhedsbrev September 2015 Fælles Høstmarked på skolen lørdag den 5. september. Det plejer at være rigtigt hyggeligt. Familie/Arbejsdslørdag Lørdag den 19.september er der arbejdslørdag for alle udvalg.

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien. bb bbb Børnebiksen, Juli 2013. GOD SOMMER. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så er det sommer, selvom vejret ikke helt viser det. Men

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2014 STØT VORE SPONSORER - de støtter os Så blev der Pigefrokost igen. Beslutningen om en Pigefrokost 2014 blev taget og en Invitation blev sendt ud. Arrangementet

Læs mere

Bevægelsesdagplejer Dorthea Marie Rønnov Hansen kaldenavn: Dorthe Højvang Nord 63 6580 Vamdrup Tlf: 21600192 + 75583409

Bevægelsesdagplejer Dorthea Marie Rønnov Hansen kaldenavn: Dorthe Højvang Nord 63 6580 Vamdrup Tlf: 21600192 + 75583409 Bevægelsesdagplejer Dorthea Marie Rønnov Hansen kaldenavn: Dorthe Højvang Nord 63 6580 Vamdrup Tlf: 21600192 + 75583409 Kontakt mig gerne for uforpligtende besøg. Velkommen til min dagpleje. Mine åbningstider:

Læs mere

KULTURBØRNEHAVEN Lauge Koch

KULTURBØRNEHAVEN Lauge Koch Velkommen i KULTURBØRNEHAVEN Lauge Koch Velkommen Kære forældre. Med denne velkomstpjece vil vi gerne byde jer velkommen til Kulturbørnehaven Lauge Koch. Formålet med denne pjece er, at give jer et indblik

Læs mere

ÅRSTIDS-DAGPLEJER NINNA SCHMIDT

ÅRSTIDS-DAGPLEJER NINNA SCHMIDT ÅRSTIDS-DAGPLEJER NINNA SCHMIDT Som årstidsdagplejer skal man introducere dagplejebørnene for årstidens skiften højtider og traditioner, der er forbundet hermed ud fra børnenes præmisser. Gennem arbejdet

Læs mere

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen LÆS OM: I vores første udgave af avisen fortæller børn, hvad en avis er. Børn fortæller om hvordan det er at være i dagplejen, Børnehaven Lystruplund, Børnehaven Hasselhøj, Minihøj, Hurlumhejhuset og Møllehuset

Læs mere

Børnebyens kostpolitik

Børnebyens kostpolitik Børnebyens kostpolitik Kernehuset / Kastanjehuset PILDAMSVEJ 4 C HAVNBJERG 6430 NORDBORG Kostpolitik: Sund mad God madpakke Hyggelige måltider God oplevelse behov Redigeret oktober 2011 Forord Kostpolitikken

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Integreret Institution Tangebo

Integreret Institution Tangebo Integreret Institution Tangebo Kostpolitik 1 Tangebos kostpolitik. Forældrebestyrelsen og personalet i Tangebo har sammen udarbejdet nedenstående kostpolitik. Vi har søgt viden og vejledning hos rejseholdsmedarbejder

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Langhøj Dagtilbud. Mariehønen. Integreret vuggestue og børnehave. Mariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 irs@struer.

Langhøj Dagtilbud. Mariehønen. Integreret vuggestue og børnehave. Mariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 irs@struer. Langhøj Dagtilbud Mariehønen Integreret vuggestue og børnehave Mariehønen Bækvej 6, Asp 7600 Struer Tlf. 96 84 89 40 irs@struer.dk http://langhoej.struer.dk Velkommen i Langhøj Dagtilbud, Mariehønen. Når

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Forældrenes idé-katalog til fremme af den gode trivsel på Hareskov Skole

Forældrenes idé-katalog til fremme af den gode trivsel på Hareskov Skole Forældrenes idé-katalog til fremme af den gode trivsel på Hareskov Skole Trivslen på Hareskov Skole angår os alle, og som forældre har vi også et ansvar for at fremme den gode trivsel. Dét har de fleste

Læs mere

Velkommen hos. natur. Mettes dagpleje

Velkommen hos. natur. Mettes dagpleje Velkommen hos natur Mettes dagpleje Pænt Goddag Hej, jeg hedder Mette Marie Bruun. Jeg er fra 1980, er uddannet maler i 2001 og pædagog med speciale i børn og natur i 2007. Jeg er gift med Ricco, sammen

Læs mere

Velkommen til Birgits Dagpleje

Velkommen til Birgits Dagpleje Velkommen til Birgits Dagpleje Velkomst og fakta om dagplejeren: Jeg er født i 1961 og har en datter og en søn Henriette og Tommy, som er født i 1988 og 1991. Min mand har 2 sønner Jimmi og Tommi fra 1978

Læs mere

Velkommen i dagpleje hos

Velkommen i dagpleje hos Velkommen i dagpleje hos Sofie Kappel Hækvej 18 4540 Fårevejle. Tlf. 22284785 Jeg er født i 1981, og har to drenge fra 2003 og 2005, som jeg deler 7/7 med deres far. Er startet som dagplejer i november

Læs mere

STØT BARNETS SPROGUDVIKLING IDEHÆFTE TIL FORÆLDRE, PÆDAGOGER & DAGPLEJEN

STØT BARNETS SPROGUDVIKLING IDEHÆFTE TIL FORÆLDRE, PÆDAGOGER & DAGPLEJEN STØT BARNETS SPROGUDVIKLING IDEHÆFTE TIL FORÆLDRE, PÆDAGOGER & DAGPLEJEN Tale-hørekonsulenterne PPR Brønderslev Tal med dit barn Børn lærer sprog, når de er sammen med vigtige personer i deres liv, især

Læs mere

Kunst med melklister

Kunst med melklister Kunst med melklister Hvornår: Torsdag d. 6. og 13. juni 2013 Deltagere: Alle dagplejere og børn i gr.l Hvorfor: Vi har alle erfaret at de fleste børn er vilde med at røre ved noget der er klisteret og

Læs mere

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole Marts 2014 Udeskole Vi var ude i skoven ved et bål hus, og der skulle vi lave nogle opgaver, nogle af opgaverne var matematik idræt musik dansk og naturteknik, vi

Læs mere

Børnene hjælper selv med at dække bord og rydde af, de har hver deres farve på tallerkner og kopper.

Børnene hjælper selv med at dække bord og rydde af, de har hver deres farve på tallerkner og kopper. Velkomst og Fakta om dagplejeren Jeg hedder Anni Schneider Mørup, jeg er født i 1970, er gift med Benny, og sammen har vi Karina fra 1996, Malene fra 1998 og Matias fra 2004. Vi bor på Mørkholtvej 12 i

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Daginstitutionen. - en informationspjece til forældre. Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard

Daginstitutionen. - en informationspjece til forældre. Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard Daginstitutionen - en informationspjece til forældre Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard HVAD ER EN DAGINSTITUTION? 2 DERFOR ER DET VIGTIGT AT GÅ I DAGINSTITUTION? 3 HVERDAGEN I DAGINSTITUTIONEN 3 SAMLING

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Støv og Lommeuld Nr. 4 mandag d. 30/11-2009

Støv og Lommeuld Nr. 4 mandag d. 30/11-2009 Støv og Lommeuld Nr. 4 mandag d. 30/11-2009 Øvej 3 - Undløse - 4340 Tølløse Tlf.: 72 36 74 80 - Fax: 59 24 89 01 undloeseskole@holb.dk www.undloese.dk Det sker i december Torsdag d. 3-3A, 4A, 5A, 6A, 7A,

Læs mere

Varmt farvel til Jer alle.

Varmt farvel til Jer alle. Personale nyt: Jette kommer tilbage fra barsel til august, og Trine stopper samtidig som barselsvikar. I Regnbuen skal vi sige velkommen til vores nye studerende Sandie, der kommer ud i sin første praktikperiode

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2013.

bbb Børnebiksen, April 2013. bbb Børnebiksen, April 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Håber I alle har nydt en dejlig påskeferie, med afslapning, påskeæg og

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Med Jesus i båden -3

Med Jesus i båden -3 Med Jesus i båden -3 Jesus udfordrer Mål: Forklar børnene, at Jesus udfordrer dem, der vil leve med ham, så de kan lære at stole på ham. På denne måde kan Jesus gøre det umulige igennem os. Tekst: Matt.

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder:

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Din kontaktperson hedder. Vi har aftalt at du og dine forældre kommer på besøg dag den / klokken. Det vil være

Læs mere

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe

Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Vuggeriet og Lysegrøn gruppe Faktaoplysninger: Børnetal og stuer: Vuggestuen i Tusenfryd er delt op i stuer. Der er plads til ca. 12 børn på hver stue. Alt efter antal af børn i afdelingen er barnet tilknyttet

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. December Januar 2015. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. December Januar 2015. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra Kontoret. Foran os venter en dejlig ferie med tid til hygge og afslapning

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

BØRNEHAVEN Lauge Koch

BØRNEHAVEN Lauge Koch Velkommen i BØRNEHAVEN Lauge Koch Velkommen Kære forældre. Med denne velkomstpjece vil vi gerne byde jer velkommen til Børnehaven Lauge Koch. Formålet med denne pjece er, at give jer et indblik i børnehaven

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Velkommen I Dagplejen

Velkommen I Dagplejen Velkommen I Dagplejen Dorrith Glibstrup Skovvejen 23 6064 Jordrup Mobil nr. 4016 9267 Åbningstider: Man-tors 6.45-16.30 Fredag 6.45-15.45 Jeg hedder Dorrith Glibstrup og er født i 1962. Jeg har været dagplejer

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

De 2-3 årige på grøn stue

De 2-3 årige på grøn stue Dagens Høst I september måned har alle børn i Dybbølsten Børnehave arbejdet med temaet høst. Vi har på de 3 stuer haft forskellige aktiviteter og oplevelser. Nogle af disse oplevelser vil vi dele med jer.

Læs mere

Velkommen i Børnehaven Myretuen

Velkommen i Børnehaven Myretuen Velkommen i Børnehaven Myretuen VI HAR ALTID VARM KAFFE PÅ KANDEN Børnehaven Myretuen Egeballe 1A 5672 Broby Tlf. 72 53 44 20 / 72 53 44 21 Indhold Velkommen... 2 Åbningstider... 2 Lukkedage... 2 Adresse...

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

DII Delfinhuset Bredevej 2c, 8250 Egå Tlf. 8674 2799 / E-mail: hmjun@aarhus.dk

DII Delfinhuset Bredevej 2c, 8250 Egå Tlf. 8674 2799 / E-mail: hmjun@aarhus.dk Informationsmateriale til nye forældre i Delfinhusets vuggestuegruppen Indholdsfortegnelse Delfinhuset.... 2 Dagsrytme i vuggestuen.... 3 Aktiviteter. 4 Forældresamarbejde.. 5 Status- og udviklingssamtalen....

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Præsentation af Nordlyset. Personalet. Mål for Personalet

Præsentation af Nordlyset. Personalet. Mål for Personalet Præsentation af Nordlyset Nordlyset er en kommunal børnehave Vi har en basis normering til 25 børnehavebørn i alderen 3-6 år og 5 småbørn i alderen 2,6-3 år. Vi har ind imellem dagplejebørn i gæstepleje.

Læs mere

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse.

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse. Fraugde Børnehus Jakobsstigen 1 5220 Odense Sø Tlf.: 63 75 34 25 Åbningstider: Mandag torsdag: 6.15-16.30 Fredag: 6.15-16.15 Kære forældre Velkommen til Fraugde Børnehus Vi håber at I her kan få svar på

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Skovparken!

Velkommen til Børnehaven Skovparken! Velkommen til Børnehaven Skovparken! Med disse sider vil vi gerne give jer nogle praktiske oplysninger og give jer et indtryk af, hvordan det er at gå i vores børnehave. Der er specielt to forhold, der

Læs mere

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016

Næste orientering udkommer 1.oktober 2016 Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.1 September 2015 53. Årgang Kære elever og forældre Så er det nye skoleår skudt i gang igen. Som det efterhånden er blevet for vane, er det også et

Læs mere

VIGTIGE OPLYSNINGER VELKOMMEN TIL SØRUPHUS EN SKOVBØRNEHAVE I GULDBORGSUND KOMMUNE

VIGTIGE OPLYSNINGER VELKOMMEN TIL SØRUPHUS EN SKOVBØRNEHAVE I GULDBORGSUND KOMMUNE VIGTIGE OPLYSNINGER SKOVBØRNEHAVEN SØRUPHUS SØRUPVEJ 23 4863 ESKILSTRUP 54454008 SOERUPHUS.GULDBORGSUND.DK mhols@guldborgsund.dk VELKOMMEN TIL SØRUPHUS NYTTIGE HJEMMESIDER: Mitguld.guldborgsund.dk WWW.guldborgsund.dk

Læs mere

Smørhullet. Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094. Velkommen til Smørhullet:

Smørhullet. Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094. Velkommen til Smørhullet: Smørhullet Skolevej 5, Frørup Tlf. 6333 7094 Velkommen til Smørhullet: Denne folder er tænkt som en introduktion til nye forældre og andre interesserede, dels for at give nogle vigtige oplysninger, men

Læs mere

om konkrete problemstillinger. I tilslutning til ordinært møde i Børn og Undervisningsudvalget afholdes dialogmøde med dagplejens forældrebestyrelse.

om konkrete problemstillinger. I tilslutning til ordinært møde i Børn og Undervisningsudvalget afholdes dialogmøde med dagplejens forældrebestyrelse. Mødedato: 24/1 2011 kl. 17.30 i Villa Villakulla Mødedeltagere: Personale: Nadja, Janne, Betina Forældre: Casper, Mette, Bodil og Kaisa. Afbud: Stina, Louise, Søren, Birgitte, Michael og Mette Referent:

Læs mere

Velkommen i Svalen. En daginstitution for de 0-6 årige. Et godt sted at være

Velkommen i Svalen. En daginstitution for de 0-6 årige. Et godt sted at være Velkommen i Svalen Et godt sted at være En daginstitution for de 0-6 årige Skolegade 2, Holbøl 6340 Kruså. Tlf. : 73 76 84 45 Mail:svalen@aabenraa.dk Hjemmeside: svalen-holbøl.dk eller svalen-holboel.dk

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret:

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Først så vil jeg gerne beklage alle de problemer, der har været med at få jeres betaling for pladsen i Børnebiksen og for maden til at være helt rigtig. Dette skyldes

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Forældre udsagn fra Vestbirk Naturbørnehave

Forældre udsagn fra Vestbirk Naturbørnehave Forældre udsagn fra Vestbirk Naturbørnehave Hvorfor valgte vi netop Vestbirk Naturbørnehave?: Vi valgte Vestbirk børnehave, fordi vi ønskede en børnehave med mulighed for nærhed og tryghed. Fordi vi fornemmede

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere