Generelt i ROG. Beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelt i ROG. Beretning"

Transkript

1 Beretning Generelt i ROG Vi har i løbet af 2018 haft 1543 medlemmer igennem i sæsonen inkl. sommerhold. Vi har i de sidste mange sæsoner slået rekord med antal medlemmer, men i år er det ca. samme antal som i Vi meget stolte over, at vi har sat rekord de sidste mange sæsoner og at så mange medlemmer har lyst til at dyrke gymnastik i ROG. Vi har dog stadig ventelister, de er dog blevet kortere end de sidste par år, men det betyder stadig, at der er nogen der ikke kan gå til den sport de ønsker, desværre. Så ROG kan hele tiden bruge flere trænere så vi kan oprette flere hold og få flere til at dyrke gymnastik i ROG. En af grundene til den store medlemsstigning er, at vi kører sommerhold, når sæsonen slutter i marts/april måned og så at vi har fået flere træner, hjælpe træner og mini hjælper, det er rigtig dejligt. Vi er så heldige, at vi også har sat træner rektor i år og vi har nu ansat 100 trænere, hjælpetrænere og mini hjælpere i alt og det er vi meget stolte over, det er virkelig fantastisk, at så mange ønsker og være med til at give en hånd og være med så de mange børn, unge og voksne kan dyrke gymnastik på forskellige niveauer, det vil vi gerne sige tak for. Vi har også stadig fokus på vores trænere og det vi kalder trænerpleje, som sociale arrangementer, trænermøder og hjælper vores trænere med de udfordringer der nu måtte opstå. Derudover har vi fået mere fokus på kurser og vi er i gang med at få lavet en masse interne kurser. Det vil sige at vi holder kurserne hos os selv, så vi kan være der, hvor vi træner normalt, samt at trænerne selv har været med til at bestemme indholdet, så det passer til hvad de har brug for. Vi ønsker nemlig at vores trænere hele tiden bliver bedre og får nye værktøjer som de kan bruge i deres træning. Vi har denne sæson fået nyt medlemssystem, dette valgte vi for at hjælpe vores trænere og får at få et mere tidssvarende system, som også har en app-funktion. I forhold til betalingsformen er vi gået tilbage til halvårlig betaling på alle vores hold, da man i det nye system ikke kan lave månedlig betaling. Alle har dog også muligheden for at betale for hele sæsonen på én gang. Vi har i denne sæson også skulle forholde os til den nye persondatalov der trådte i kræft, så det har vi arbejdet grundigt med, så alle regler er overholdt af ROG. Bestyrelsen arbejder stadig på at afholde arrangementer, hvor man mødes på kryds og tværs af holdene, i håb om at medlemmerne kan mærke, at de er en del af et større fællesskab og måske skabe nogle nye venskaber. Vi arbejder på at lave flere fælles arrangementer for vores trænere, i håb om at de også får et bedre fællesskab og sammenhold.

2 I sommer deltog vi i Eurogym som blev afholdt i Belgien, vi havde et rejsehold som bestod af piger fra opvisningsholdet og teamgym. Det var en rigtig god oplevelse, for både trænere og gymnaster, så vi arbejder på, at lave et hold igen som skal afsted i sommeren 2020 hvor det bliver afholdt på Island. Sponsor / samarbejdspartnere Vi takker vores hovedsponsorer Sportmaster, Hvidovre Centeret og Nike. Vi takker også, World Cup Hallen - Rødovre Bowling og Ordrup Slagteren, der har støttet foreningen i denne sæson. Nye tiltag Vi har i år valgt at alle medlemmer skulle have en T-shirt med logo, som der er betalt i kontingentet. Dette er for at vores medlemmer skal genkende vores logo, så man viser at man er en del af foreningen. Målet er også, at medlemmerne vil tage T-shirt en på uden for foreningen. Vi har i år fået lov at bruge salene på Rødovre Gymnasium noget mere, det er vi glade for, så der er flere hold, der træner der denne sæson. I efteråret blev der holdt 2 klubaftener i Sportmaster i Hvidovre Centeret, hvor der var specielle rabatter til vores medlemmer. Det var en stor succes. Noget nyt er også et arrangement, hvor der var en rundvisning i Højesteret, som også var en succes, så vi håber vi kan få lidt flere af lignende arrangementer fremover. Børnehold Antallet af børnemedlemmer er også det samme som i 2017 med 1228 medlemmer under 25 år. Vi har dog også haft mange børn på ventelisterne, men vi har arbejdet hårdt for at få ventelisterne ned. Vi har søgt flere trænere og det gør vi hele tiden. Igen i år har hold for vi mange forskellige slags hold: 6 Forældre-barn-hold i flere aldersgrupper fra 1 år og op til 7 år, idet nogle børn har brug for at have en forælder med til træning helt op til 7 års-alderen 6 Børnehold for 3-6 årige, hvor der både er pigehold, drengehold og mix-hold. 11 Springhold for 6-14 årige, hvor der både er pigehold, drengehold og mix-hold. 1 Sports Acro for 7-20 årige 1 Rope Skipping for 6-16 årige 3 Parkourhold for 7-18 årige Dansehold for 4-14 årige, der desværre måtte lukke ned pr. 31. december 2018 pga manglende trænere.

3 Nye hold denne sæson var danseholdene, et forældre-barn-hold for de helt små 1-2 årige, Spring og Spilopper for 4-7 årige, hvor forældre er velkommen Idrætsgymnastik I denne sæson har vi 1 hold for idrætsgymnaster, som vil blive delt op i 2 hold i slutningen af sæsonen, så alle kan få den rette træning. Holdene har haft en ugentlig træning på en skole og en ugentlig træning i Rødovrehallen, men vil fra 1. april have begge de to ugentlige træninger i Rødovrehallen, hvor de har deres bom og barre, så de kan træne frem til konkurrencerne. Rytmisk Sportsgymnastik Vi har denne sæson 2 hold, et for 4-7 årige samt et Elitehold. De træner hhv. 2 og 3 gange om ugen, og har ekstra træninger op til deres konkurrencer. I foråret 2018 blev 2 af pigerne Duo/Mini både Sjællandsmestre og Danmarksmestre, så det er vi meget stolte af. Teamgym Det har været endnu en god sæson i TeamGym for ROG. Micropige 1 holdet var stort set helt nyt hold da næsten alle der blev Danmarksmester fra 17/18 rykkede op og blev minipige. Selvom niveauet var lavere end forrige sæson lykkedes det alligevel holdet at placere sig flot i 1. Division blandt de bedste micropigehold i Danmark. I talentrækken var micropigerne dog alt dominerende i Region Østdanmark! Micro 1 Talent vandt regionsmesterskaberne stort og på anden pladsen kom Micro 2 talent, imens Micro 3 talent blev nummer 4. Tre talent hold fra Rødovre i 1. Division må siges at være en kæmpe succes. De gode resultater har ført til, at vi år stiller med to micropige hold i Mesterrækken og kun ét i talentrækken. Det betyder flere udfordringer til holdene, hvilket er med til at øge udviklingen. Minipige 1 genvandt deres bronzemedalje til Regionsmesterskaberne og kom for første gang i 1. Division til Forbundsmesterskaberne, og placerede sig derved i top 8 af Danmark. Desværre blev holdet ramt af en del skader op til den sidste konkurrence, hvilket betød at holdet generelt var meget presset i konkurrence. Med et par store fejl endte holdet på en 8. Plads - som vi dog stadig er meget stolte af. På minipige 2 og 3 havde vi denne sæson valgt at aldersopdele holdene, så pigerne var samme alder. Holdene var på stort set samme niveau, og skulle derfor konkurrere mod hinanden i 4. Division til forbundsmesterskaberne. Minipige 3 kørte en fejlfri konkurrence og vandt divisionen. Minipige 2 havde et par store fejl, hvilket betød at de måtte nøjes med 4. pladsen. Det er første gang, at vores minipige hold er så højt placeret.

4 Mini Mix havde en forrygende sæson, til regionsmesterskaberne blev de nr. 2 og til forbundsmesterskaberne snuppede de guldet for næsen af Gladsaxe. Dermed kvalificerede de sig også til Danmarksmesterskaberne, hvor de kæmpede bravt, og her blev det til en 2.plads. Minipige talent dominerede talentrækken ligesom micropigerne. Alle konkurrencer som minipige talent stillede op i kom de hjem med både guld og sølvmedaljerne. De blev selvfølgelig også Region Østdanskemestre. For første gang kunne ROG tilmelde 4 juniorhold til forårets konkurrencer. Tre af holdene stillede op i mesterrækken og 1 hold i talentrækken. Alle hold leverede de bedste resultater for et juniorhold i ROG nogensinde. Juniorpige 1 blev nr. 2 i 2. Division til Forbundsmesterskaberne, hvilket gør at de indfriede målet om at være i top 10 i Danmark. Juniorpige 2 blev nr. 4 i 3. Division, og juniorpige 3 blev nr. 5 i 5. division, og nåede dermed deres mål om at blive det bedste 3. hold i Danmark. Juniorpige 4 blev Region Østdanskemestre i talentrækken og hentede dermed den sidste pokal i Region Østdanmark til Rødovre. Vi har derved vundet alle talentrækker i Region Østdanmark. Senior Mix skruede lidt op for ambitionerne i denne sæson. Selvom sværhedsniveauet ikke nødvendigvis var det samme som de øvrige hold i Senior Mix rækken viste de, at med sikre spring og flot stil kommer man langt. De kvalificerede sig til Danmarksmesterskaberne, hvor de fik en flot 4. plads. For første gang blev det samlede Danmarksmesterskab, hvor de 4 bedste hold i hver række møde, holdt i Brøndby. Der var stor opbakning fra ROG gymnaster, forældre og tilknyttede. Med et super morgenmad arrangement mødtes vi alle inden vi skulle nyde det bedste gymnastik i Danmark og heppe på vores to mix hold. Vi er stolte af at have skabt en kultur, hvor opbakning og støtte til hinanden er i fokus. I sæson 2018/19 har vi taget nye tiltag. Vi stiller blandt andet op med 3 drengehold i talentrækken, hvilket vi håber vil sætte gang i drengegymnastikken i ROG. Derudover har vi formået at oprette endnu et juniorhold, hvilket vidner om at vi kan holde på juniorpigerne i alderen år. Vi har allerede været til konkurrencer, hvor holdene har klaret det super flot og vi har allerede fået nye Region Østdanskemestre i ROG i Eliterækken. Micropige 1 endte på toppen af skamlen ligesom Mini Mix også gjorde. Minipige 1 skiftede i år bronzemedaljerne ud med sølvmedaljer og tager et lille skridt tættere på toppen af dansk gymnastik.

5 Opvisningsholdet ROG s opvisningshold startede i år stærkt op på 5. sæson med knap 40 gymnaster fordelt på 2 hold. De er i denne sæson blevet delt i alder, da det i sidste sæson til sidst viste sig, at være rigtig svært at tilgodese alles ønsker og niveau i træningen med kun 1 hold. Pigerne er stadig fælles i opvisningerne og træner 1 gang om ugen hver for sig og den anden gang sammen. Trods den store aldersforskel, arbejder pigerne super godt sammen og tager sig godt af hinanden. Denne sæson har været lidt anderledes end sidste, da vi har prøvet at fokusere lidt på mindre opvisninger og bedre opvisning, men alligevel har vi været til mange af opvisninger allerede og har mindst 3-4 stykker foran os endnu. Alle opvisninger i år har alle været forskellige fra hinanden, både tidsmæssigt og rekvisitmæssigt, hvilket har stillet store krav til de deltagende gymnaster og trænere. Som noget nyt i denne sæson, har vi haft et samarbejde med Københavns damehåndboldhold som kvalificerede sig til Champions League og vi har derfor opvist 2 gange i Brøndby Hallen til håndboldkampe, der er blevet sendt i tv. Dette var en stor oplevelse for mange af pigerne. Vi har også opvist til en floorball kamp hos RFC, (Rødovre Floorball Club) i Rødovre stadionhal, hvilket var en god oplevelse samt fedt at arbejde sammen med en anden lokal forening. Vi har haft en del gymnaster i denne sæson, som der har været på besøg, har gået på holdet lidt og så er stoppet igen, og især her ved 2. rate-betaling, har vi også kunnet mærke at nogle er stoppet på holdet. Ligeledes har vi haft stor udfordring i trænerteamet, på trods af de kun ca. 6 måneder vi har været i gang. I marts måned venter 3 opvisninger; Sjov lørdag, gymnasternes dag og forårsopvisningen og vi glæder os! Voksenholdene Antallet af voksen-medlemmer er næsten også samme antal som i 2017, og denne sæson har vi 240 medlemmer i voksenafdelingen. På voksenholdene kan man frit vælge mellem at betale halvårligt eller for en hel sæson. Vi har fortsat med klippe-kort ordningen, som vi kan se at der er rigtig mange der benytter sig af. Det giver en frihed at kunne komme på de hold, man ønsker uden at binde sig for en hel sæson. Som medlem i voksenafdelingens HOP MED hold kan man frit deltage på alle de forskellige HOP MED hold om ugen som man ønsker. På den måde kan man træne med på de forskellige træningsformer, som vi tilbyder.

6 Vi har 2 herremotionshold samt 1 kvindemotionshold, og de kører med de samme deltagere, som de har haft i mange år, og på herreholdet er alderen mellem år. Vi har også 2 rytmehold for kvinder, hvor der tilmeldes til det specifikke hold. Disse hold kører med stor succes. ROG s deltagelse i kommunale arrangementer Ud over de arrangementer vi holder i foreningen, deltager vi også i Sjov Lørdag 2 gange om året, som altid er en succes, samt i Rødovre Kulturnat, på Rødovredagen, FIRS fastelavnsfest som afholdes i Rødovrehallen. Som noget nyt i 2018 deltog vi også i Stafet for Livet. Mange tak Til sidst vil vi gerne takke alle, der har hjulpet ROG det sidste år: Vores Mini hjælpere, hjælpetrænere, trænere og forældre der har hjulpet til ved diverse arrangementer i foreningen. Herudover skal der også lyde en tak til Rødovre Kommune, Brugerbestyrelsen i Rødovrehallen, det praktiske personale på vores træningssteder, samt DGI og DGF. Mange tak til de nye sponsorer og samarbejdspartnere. Til sidst vil jeg gerne takke vores administrative medarbejder og bestyrelsen for et godt samarbejde. Jeg træder af som formand for at have mere tid til at være træner i ROG. Det har været lærerigt at sidde som formand i ROG. Jeg ser frem til en ny konstellation af bestyrelsen med en ny formand, som jeg håber, vil fortsætte det gode arbejde og kæmpe for ROG. På bestyrelsens vegne - TAK Februar 2019

Beretning Greve Gymnastik og Trampolin Ved Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018

Beretning Greve Gymnastik og Trampolin Ved Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 Beretning Greve Gymnastik og Trampolin Ved Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 Overordnet Endnu en sæson der er fløjet afsted. Foråret 2017 og frem til sommer, var som sædvanligt en utrolig travl

Læs mere

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening

SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening SÆSON 2014 2015 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2014/2015 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson, der bliver lige så begivenhedsrig som

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Underviser til dagligt på Gymnastikhøjskolen Ollerup, Bellinge Gymnasterne og OGF Det er en fantastisk mulighed for at lære mere og opleve suset fra et Europæisk

Læs mere

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Gymnastik. Sæsonen 2015 2016. Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk Gymnastik og Spring/rytme, TeamGym konkurrencehold, Familiegymnastik, Stram op, Step, Rytme, Sjipning og Rope Skipping konkurrencehold Sæsonen 2015 2016 Starter mandag den 31. august www.if32gymnastik.dk

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Formandens beretning 2015

Formandens beretning 2015 Formandens beretning 2015 Endnu engang er det en fornøjelse at kunne fremlægge årets beretning med det formål at fortælle om de aktiviteter, der har været i foreningen, de aktiviteter foreningen har været

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening December 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening Hilsen fra bestyrelsen Skrevet af: Anja Hauge Det var tid til juleferie, og det gælder også Roskilde Gymnastikforenings gymnaster. Foto: Anja Hauge

Læs mere

Igen må jeg indrømme, at det har været et rigtig godt år i Farum Gymnastikforening!

Igen må jeg indrømme, at det har været et rigtig godt år i Farum Gymnastikforening! 28. februar 2011 Formandens beretning for 2011 i FGF Igen må jeg indrømme, at det har været et rigtig godt år i Farum Gymnastikforening! Der er mange årsager og jeg håber at komme ind på de fleste i min

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

Information - Junior piger

Information - Junior piger Information - Junior piger Sæson 2018-2019 Kontingent tilmelding: https://www.tga.dk/cms/teamoverview.aspx Tilmelding til holdet, ekstra info osv.: https://goo.gl/forms/vycxky4lc1znnhq33 Hvad er TeamGym?

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2018 ved Generalforsamlingen den 27. marts 2019.

Bestyrelsens årsberetning 2018 ved Generalforsamlingen den 27. marts 2019. Bestyrelsens årsberetning 2018 ved Generalforsamlingen den 27. marts 2019. Medlems udvikling Endnu et år er gået, og igen ser vi tilbage på en imponerende sæson. Vi har i denne sæson været lidt færre gymnaster

Læs mere

Årsberetning 13. nov. 2013

Årsberetning 13. nov. 2013 Årsberetning 13. nov. 2013 Det her er så min 18. og sidste årsberetning, så læn jer bare tilbage og nyd det. Den kommer vist ikke til at adskille sig væsentligt fra de foregående 17. Traditionelt har jeg

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 22. Marts : Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 22. Marts : Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 22. Marts - 2017: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2016-2017 øget sit medlems tal, vort medlemstal er øget til 472 medlemmer.

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014

Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014 Munkebjerg Gymnastikforening. Formandsberetning. året 2014 464 gymnaster fordelt på 21 hold - 9 begejstrede børnehold, 4 veltrimmede voksenhold og 8 ambitiøse konkurrencehold, der alle træner, tonser og

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2017-2018 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING DAGSORDEN: Referat af generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 19. marts 2018 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Beretning Greve Gymnastik og Trampolin Generalforsamling tirsdag den 23. april 2019.

Beretning Greve Gymnastik og Trampolin Generalforsamling tirsdag den 23. april 2019. Beretning Greve Gymnastik og Trampolin Generalforsamling tirsdag den 23. april 2019. Så mødes vi atter til Generalforsamling tiden flyver afsted. Året 2018 har igen været et år med masser af aktivitet

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

ANSØGNING OM OPTAGELSE I SPONSOR PULJEN i Hvidovre kommune.

ANSØGNING OM OPTAGELSE I SPONSOR PULJEN i Hvidovre kommune. ANSØGNING OM OPTAGELSE I SPONSOR PULJEN i Hvidovre kommune. Hvidovre Gymnastik ( HVG37 ) ansøger hermed om del i Hvidovre kommunes Sponsorpulje 2016+2017 1. Begrundelse for fortsat del i Sponsorpuljen.

Læs mere

LILLERØD GYMNASTIK GENERELLE BETINGELSER

LILLERØD GYMNASTIK GENERELLE BETINGELSER 1 LILLERØD GYMNASTIK GENERELLE BETINGELSER Indholdsfortegnelse LILLERØD GYMNASTIK... 1 GENERELLE BETINGELSER... 1 INDLEDNING... 2 MEDLEMSKONTINGENT... 2 FERIE... 2 KONTINGENTPRISER... 3 VENTELISTER...

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring, skruer og saltoer. Gennem

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Sjællandsmesterskaber i TeamGym. for mini- og juniorgymnaster. i Roskilde Hallerne den 5. og 6. april 2012

Sjællandsmesterskaber i TeamGym. for mini- og juniorgymnaster. i Roskilde Hallerne den 5. og 6. april 2012 Sjællandsmesterskaber i TeamGym for mini- og juniorgymnaster i Roskilde Hallerne den 5. og 6. april 2012 Sjællandskredsen glæder sig til i samarbejde med Gadstrup TeamGym at byde velkommen til Sjællandsmesterskaberne

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017 Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Marts 2017 Velkommen Skrevet af: Anja Hauge Velkommen til Roskilde Gymnastikforenings nyhedsbrev. Her kan du læse om, hvad der sker i foreningen, og samtidig få

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Ansøgning om lokalestøtte til Rhythm Nation Juni 2014. Vedlagt: Lejekontrakt

Ansøgning om lokalestøtte til Rhythm Nation Juni 2014. Vedlagt: Lejekontrakt Ansøgning om lokalestøtte til Rhythm Nation Juni 2014 Vedlagt: Lejekontrakt Kort historik om foreningen og dens aktiviteter og behovet for lokaler, og herunder at I har haft lejemålet siden d. xx.xx.201x,

Læs mere

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015

TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 TEAM WOOD WORK World Skills São Paulo 2015 Nyheder 20. August 2015 De to danske snedkerdeltagere ved World Skills 2015 i São Paulo opnåede de højeste placeringer nogen snedkere har opnået ved et World

Læs mere

Cpu årsberetning 2014

Cpu årsberetning 2014 Cpu årsberetning 2014 Generelt set er vi yderst tilfredse med sæsonen 2014, som har budt på mange gode resultater i udlandet, kæmpe opbakning til DM og fuld fart på CPU s projekter SP2014 og EP2014. Vi

Læs mere

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring, skruer og saltoer. Gennem

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 Året for bestyrelsen Året 2017 har været et spændende år med masser af udvikling. Ved generalforsamlingen i februar blev bestyrelsens sammnensætning ændret. Vi fik ny formand,

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Information om hold og tilmelding sæson 2018/2019

Information om hold og tilmelding sæson 2018/2019 Information om hold og tilmelding sæson 2018/2019 Vi er nu klar med holdplanen for den kommende sæson, der starter mandag 3. september 2018 og løber frem til udgangen af april 2019. Læs mere om holdene

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Gymnastikafdelingens beretning 2008

Gymnastikafdelingens beretning 2008 Gymnastikafdelingens beretning 2008 Bestyrelsen Samarbejdet i Gymnastikafdelingens bestyrelse har været rart og udbytterigt. Vi bød velkommen til Iben Svensson Lund som nyt medlem i bestyrelsen. Underudvalg

Læs mere

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland

Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring, skruer og saltoer. Gennem

Læs mere

Ejby IF Gymnastik afdelingen

Ejby IF Gymnastik afdelingen Ejby IF Gymnastik afdelingen Referat af generalforsamling i Ejby Gymnastik den 20. marts 2013 kl. 19.00 i Klubhuset 1. Valg af dirigent Hanne Olesen blev valgt som dirigent. Hanne konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på!

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på! DGI Storstrømmen - L2017 Landsstævnehold Gymnastikhold - Du kan gå på! www.l2017.dk 2 GPF Landsstævnehold 2017 GF Præstø Fjord Målgruppe: Unge 15+ og voksne Instruktør: Terese og Lars Nerup Sted: Præstø

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Sports Acrobatik Udvalget Søndag den 30. oktober 2016 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

TIL MEDLEMMER AF KHIF GYMNASTIK

TIL MEDLEMMER AF KHIF GYMNASTIK TIL MEDLEMMER AF KHIF GYMNASTIK Sæsonen 2018-2019 VELKOMMEN TIL KHIF GYMNASTIK I KHIF Gymnastik arbejder vi for en målsætning om: At skabe glæde og motivation i et fællesskab om gymnastik og bevægelse,

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2015-16 8 Kontakt

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Medlemsguide. NBSIF Gymnastikafdeling

Medlemsguide. NBSIF Gymnastikafdeling Medlemsguide NBSIF Gymnastikafdeling Denne guide indeholder praktiske informationer til dig som er medlem eller overvejer at blive medlem i foreningen. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte

Læs mere

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Små rytmepiger 0.-2.klasse Vores hold er for piger som har lyst til at danse og bruge kroppen, på alle mulige måder. Til MGP musik og meget mere. - Sarah, Josefine og

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening

Munkebjerg Gymnastikforening Dagsorden for bestyrelsesmøde Munkebjerg Gymnastikforening Den 14. marts 2016 kl. 19.00 hos Maria Fengersvej 20, 5230 Odense M Fraværende: Ansvar Side 1 af 5 1. Meddelelser og formalia a) Godkendelse af

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Gymnastik Odder. Bestyrelsens beretning Generalforsamling 18. februar Indledning:

Gymnastik Odder. Bestyrelsens beretning Generalforsamling 18. februar Indledning: Gymnastik Odder Bestyrelsens beretning Generalforsamling 18. februar 2019. Indledning: 25-50-75... DIF og DGI s vision for idrætsforeningerne i Danmark: I 2025 skal 50 procent af den danske befolkning

Læs mere

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Side 1 5. marts 2012 Program Præsentation af Ungdomsudvalget Præsentation af strategien Præsentation af aktiviteter 2012 Orientering om udvalg Trænerudviklingssamtaler

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

VORDINGBORG BADMINTON KLUB

VORDINGBORG BADMINTON KLUB VORDINGBORG BADMINTON KLUB STRATEGI FOR UNGDOMSAFDELINGEN 2014-2019 1 INDHOLD 1. Sammenfatning... 2 2. Baggrund... 3 3. Målsætning... 3 4. Træningsstrukturen i 5-årsperioden... 3 5. Kontingent... 3 6.

Læs mere

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside.

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. juni 2013 22:51 Emne: Nyhedsbrev juni 2013 Kære medlem af Risskov Taekwondoklub, Sommeren er over os, og med det varmere vejr

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere