Jeg er en af dem, der elsker følelsen af at oprette et nyt dokument i InDesign velvidende at dette er begyndelsen på noget.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg er en af dem, der elsker følelsen af at oprette et nyt dokument i InDesign velvidende at dette er begyndelsen på noget."

Transkript

1 Jeg er en af dem, der elsker følelsen af at oprette et nyt dokument i InDesign velvidende at dette er begyndelsen på net. Jeg kan slet ikke lade være med at få idéer: Det sker når jeg sover, står i badet eller kører bil (don t tell) - det er svært for mig ikke at handle på dem. Dial nærvær optager mig - i forhold til kolleger til kunden. Jeg vil gerne ind i hovedet på dem. Og jeg bliver glad, når jeg holdet omkring et projekt rammer plet. Den sociale dagligdag driver mig - jeg skal helst have det sjovt samtidig med, at det er ramme alvor... Jeg er jyde ind til benet, men har boet i København/Frederiksberg i 12 år her har jeg bl.a. fået min uddannelse, bureau- magasin erfaring. Jeg er godt gift med Lars. Vi bor nu i Aarhusforstaden Stavtrup med vores to døtre Sofie, 4 år Marie, 1 år. Det handler om kommunikation På de følgende sider kan du se et lille udsnit af hvad jeg har lavet. Der er meget mere, hvor det kom fra. * Mob: *God kommunikation selvfølgelig

2 Efter mange år i den grafiske branche søger jeg mere dial nærvær. Jeg vil gerne ind til kernen der hvor jeg kan være med til at gøre en forskel. Jeg vil gerne lære nye arbejdsgange jeg nyder at være på det hold, der altid prøver at gøre det bedste både professionelt med produktet for øje i kollegiale forbindelser. Internt som eksternt. Jeg ønsker, at arbejde med mennesker, der brænder for et fælles mål. Og den sociale dagligdag driver mig jeg skal helst have det sjovt samtidig med, at det er ramme alvor. Hjertet kommer altid med mig på arbejde jeg sætter pris på en uformel ambitiøs omgangstone. Jeg kan slet ikke lade være med at få idéer: Det sker når jeg sover, står i badet eller kører bil (don t tell) - det er svært for mig ikke at handle på dem. Det handler om mig... Dial nærvær optager mig - i forhold til kolleger til kunden. Jeg vil gerne ind i hovedet på dem. Og jeg bliver glad, når jeg holdet omkring et projekt rammer plet. hvad jeg kan tibyde jer Den sociale dagligdag driver mig - jeg skal helst have det sjovt samtidig med, at Jeg det er øvet er ud ramme i at skrive alvor... kreative idéoplæg, tekster til katal magasin herunder formidling PR. Indhold Jeg er jyde ind til benet, men har boet i København/Frederiksberg brugbarheden i netop dette optager i mig. 12 En år nyhed, her har jeg et bl.a. tema, et design fået eller min en tekst uddannelse, skal give mening bureau- for magasin modtageren. erfaring. Være skarp vedkommende. Følge et givent koncept til en given modtager. Jeg er godt gift med Lars. Vi bor nu i Aarhusforstaden Stavtrup med vores to døtre Jeg er Sofie, i øvrigt vant 4 til år megen administration, Marie, 1 planlægning år. - herunder fotokoordinering samt budgethåndtering fra På mine de tidligere følgende arbejdspladser. sider kan du se et lille udsnit af hvad jeg har lavet. Der er meget mere, hvor det kom fra. På min hjemmeside findes flere referencer gode anbefalinger fra mine tidligere arbejdsgivere. I min karriere private projekter har jeg været vant til at tage mig af kunder indenfor mange forskellige erhverv Mail: Mob: baggrunde. Det ligger mig naturligt, at tale med Mobil: lytte til mennesker afkode deres behov. Web: anetteba.dk

3 Det handler om erfaring hvad I kan bruge den til Grafiker/AD-ass - reklamebureau Ansv. Art Director - magasin Senior grafiker, PR marketing I 2003 blev jeg udlært som grafiker. Jeg har derfor 6 års bureauerfaring, hvoraf 2 år er som assisterende AD er. Bureauet havde primært kunder indenfor kultur tv. Jeg havde mange forskelligartede opgaver: Kampagner, visuel identiteter samt div. kataler prrammer for bl.a. Tivoli, Det Kgl. Teater, Folketeatret, Nørrebros Teater, DR m.f. Konceptudvikling lodesign for bl.a. DGI Det Kgl. Bibliotek. Superbruger af InDesign, Photoshop Illustrator. Koordinering af fotraf, kundemøder, korrekturgange trykkeri. Medforfatter af tekster kreative idéoplæg herunder korrektur. Kendskab til hele den grafiske produktion fra idé til tryk inkl. new bizz, salg strategi. I 6 år var jeg ansat på magasinet WOMAN hos Benjamin Media. De sidste 3 år som Art Director med ansvar for den visuelle stil, der senest betød re-design af bladet ultimo Jeg var kreativ chef sammen med redaktionschefen ansvarshavende for produktionen af bladet samt mit eget to AD-assistenters daglige arbejde - tre produktioner frem. Igennem dette arbejde har jeg indgået i et team af mange forsk. fagpersoner, herunder journalister, redigerende, fotrafer, salgs - pressefolk mv. Jeg er vant til tæt dial med mange forsk. samarbejdspartnere. Jeg kan overholde stramme deadlines budgetter samt arbejde som repræsentant for en større medievirksomhed. Fra januar 2011 til den 31. juli 2013 var jeg været ansat som senior grafiker hos Bestseller, VERO MODA med ansvaret for branding, supervision af elev, messe, kataler, fotoskydninger udvikling af div. Subbrands. I efteråret var jeg på holdet til relanceringen af deres eksklusive brand VERY dermed en del af at finde navn, koncept jeg designede deres nye look lo. Jeg har primært lavet kampagner, PR større magasin produktioner samt leveret uploadet filer online til internt brug i koncernen franchisetagere. Samtidig har jeg lavet et hav af ad hoc sager såsom flyers, plakater, skilte emballagedesign til brug i hele Europa. Fra den 1/8 har jeg arbejdet som freelancer er jobsøgende.

4 Helt konkret kan jeg tilbyde: En erfaren rolig hånd. Handlekraftig ambitiøs fremgangsmåde. Stilsikkerhed kritisk blik. Har det store overblik, men vil gerne have hænderne i benhårdt layout. Arbejder selvstændigt men teambevidst - altid! En stærk salgs- kommunikationsbevidsthed. Grafisk designer, udtryk/fotoansvarlig tekst-minded. Engageret i mine opgaver kolleger, professionelt privat. Et stort netværk i både Aarhus København. Og helt privat kan jeg tilbyde: Jeg er en 34-årig kvinde, som er jyde ind til benet, men har boet i København/Frederiksberg i 12 år Her har jeg bl.a. fået min uddannelse, bureau- magasinerfaring. Siden hen blev jeg godt gift med Lars. Vi bor nu i Aarhusforstaden Stavtrup med vores to døtre. Min passion er at have mange kreative som ikke/kreative projekter i gang plus at fotrafere, at shoppe at rejse.

5 Grafiker AD-ass - reklamebureau Jeg er en af dem, der elsker følelsen af at oprette et nyt dokument i InDesign velvidende at dette er begyndelsen på net. Jeg kan slet ikke lade være med at få idéer: Det sker når jeg sover, står i badet eller kører bil (don t tell) - det er svært for mig ikke at handle på dem. Dial nærvær optager mig - i forhold til kolleger til kunden. Jeg vil gerne ind i hovedet på dem. Og jeg bliver glad, når jeg holdet omkring et projekt rammer plet. Den sociale dagligdag driver mig - jeg skal helst have det sjovt samtidig med, at det er ramme alvor... Jeg er jyde ind til benet, men har boet i København/Frederiksberg i 12 år her har jeg bl.a. fået min uddannelse, bureau- magasin erfaring. Jeg er godt gift med Lars. Vi bor nu i Aarhusforstaden Stavtrup med vores to døtre Sofie, 4 år Marie, 1 år. På de følgende sider kan du se et lille udsnit af hvad jeg har lavet. Der er meget mere, hvor det kom fra. Mob: De 3 vigtigste ting, jeg har lært: Flittighed betaler sig. Respekt for håndværk. God tone.

6 det kom fra Ansv. Art Director - magasin eba.dk De 3 vigtigste ting, jeg har lært: Teamwork dur. Respekt for processen. Ha det sjovt!

7 % % % % Jeg er en af dem, der elsker følelsen af at oprette et nyt dokument i InDesign velvidende at dette er begyndelsen på net. Senior grafiker, PR marketing Jeg kan slet ikke lade være med at få idéer: Det sker når jeg sover, står i badet eller kører bil (don t tell) - det er svært DNA messepå dem. for mig ikke at handle katal POST magasin/ tabloid DNA messe katal % % % % % messe Dial nærvær DNA optager mig - i forhold til katal kolleger til kunden. Jeg vil gerne ind i hovedet på dem. Og jeg bliver glad, når jeg holdet omkring et projekt rammer plet. % % sociale dagligdag driver mig POSTDen magasin/ tabloid skal helst have det sjovt samtidig POST at magasin/ det tabloid jeg med, er ramme alvor... Jeg er jyde ind til benet, men har boet i København/Frederiksberg i 12 år her har jeg bl.a. fået min uddannelse, bureau- Look-books magasin erfaring. Look-books Look-books Jeg er godt gift med Lars. Vi bor nu i Aarhusforstaden Stavtrup med vores to døtre Sofie, 4 år Marie, 1 år. På de følgende sider kan du se et lille Y magazine udsnit af hvad jeg har lavet. The Der er meget (the.y) mere, hvor det kom fra. THE Y MAGAZINE THE Y MAGAZINE The Y magazine (the.y) Mob: De 3 vigtigste ting, jeg har lært: Ærlighed. Loyalitet. Handlekraft. % % % % VERO MO I dag er j ansat i VERO MO MODA I VERO dag er je marketing ansat i afdeling VERO MODAs Jeg sidd marketingmed katalo afdeling. Jegmagasin sidde - har vær med katal fotoansvar magasine blander - har være stadig ger fotoansvarl fotosti i blander m udtryk stadig gern i fotostil Jegudtryk. er an The Y magazi varlig for (the.y) (det Jeg eksklu er ans brand) varlig for so V re (detsenest eksklus lauchede s brand) som Y.A.S senesthvil reindebar na lauchede so koncept o Y.A.S hvilk design l indebaraf nav Lige nu sid koncept jeg med design af NO lo somnuersidd VE Lige MODAs jeg medstør NOO udgivelse. som er VER idé, koord MODAs størs ering u udgivelse. F idé,førelse. koordi ering ud førelse.

8 Privat eller som freelancer Projekt nye brandnavne PRIV lujasjournal.com lujasjournal.com Online magazine lujasjournal.com BLOGGER DET FÅR DU MED F]ln«jckkhaffaf_g_lj«faf_`gk>alf]kk\canafl]je f]\]j CgfkmdlYlagf`gkh]jkgfda_lj«f]jg_cgkln]bd]\]j Luja is both the girl from next door and the it-girl you want to be. >gj]\jy_ She is self-confident and busy striving for the best*m_]flda_]^«dd]klj«faf_]jh dyf\]n]b]f in life. Her passion is fashion Lj«faf_kcgf[]hlY^hjg^]kkagf]d[qc]djqll]j$<Yfa]d>g\]j and she wants to let you into her world of lujasjournal.com - welcome! F]ln«jcke f\zgd\ KONTAKT f\zgd\ ;gykllg;gykl J>qk /(*(+)0),)))..(. *./,)*)/ S UNIVE RS E HEJ WOMAN DATER af^g8yyj`mk`yyf\zgd\&\c af^g8[gykllg[gykl\]feyjc&\c ]jac8j^qk&\c e inervis. EgitaridemTum curs bonsil ut auctude ffrebat usuppli, num pes ineque 1.com TABLE OF CONTENTS 2 ALPEUDFORDRINGEN LA MARMOTTE EN AF THE BIG SEVEN BUSINESS kt dnavne 3 BUSINESS.com 4.com e inervis. Egitari1 demtum curs bonsil ut ALPEUDFORDRINGEN auctude LA MARMOTTE 2 EN AF THE BIG SEVEN ffrebat usuppli, num pes3 ineque MATE MATIK e inervis. EgitaridemTum curs bonsil ut auctude ffrebat usuppli, num pes ineque 4 5 H e r s t y l e i s e x c l usive and true to all of her beliefs, constantly craving the new style s, # #/ # # 3) b o t h e d g y a n d e l e gant. She is a trendsetter and aware of the complimenting features of #/ / #/## 3 # 3 (# # # 5# / (# 5 # b o t h b e i n g g o o d a nd bad - but staying in between. # 3 # #!## ***# # # / $ CY KL IN G # # # /## / # 3 (# 5 4 ## # #2# (# # # # / / #/# / # #4 *# # # (#3 /# # / #/ * IK 3 E X 0 # / # # # " +1# # # # # 4 # 3 / (## # /# # 5# ## # * NB Kan syndrom? Jeg siger helst ikke nej til et sjovt projekt i privaten - det har henover årene resulteret i mange interegenessante udgivelse bekendtskaber, networking RE G AN 1 X L HEJ WOMAN DATER Dokumentarfilm Jeg del så g i desi konkurr hvis tid til det. elsker j tage bil Jeg er p neret om de proj jeg lav ingen op er for eller fo 5 prinsesser have downsprivat ND 2 X # # #.# # # #.# ) #+# ) # # ) %# #) # ) #, #, #.# " ) # # ) # ) # ) '# E e inervis. EgitaridemTum curs bonsil ut auctude ffrebat usuppli, num pes ineque 1 # # # %# # ) # ) ##. # # #, #* # # ) *# ) # * # # # ) # *'# # # # %#- # ) #, ) # & %#, # ) ) #.#* ) ) *# ) ) #+# # # # # $ Online magazine TA I S UNIVE RS - #.# # #) # )# # %# # # # # ) # ) '# # # #) # # # " '# # # # ) #.# - # #! # " #+#.# # %# # ) #) # ) # # ) ) # # '# # # # # 4 ## (# # # # 3 #, # (# # ## # / # # (# # 5 (## ## / # # / # /* UN lujasjournal.com BLOGGER r and the it-girl you want to be. v ing for t he best in life. Her passion i s f a s h i o n o rld of lu jasjournal.com - welcome! MO l. com # '# #(( # ) # # # #, # ) # #- # '## #, #- '# KAN KAN PRINSESSER PRINSESSER HAVEHAVE DOWNS DOWNS SYNDROM? SYNDROM? # / # # / # # /) # *# # # / # 3 #/# # / / ## 2# # / # # / # * Jeg si helst ik til et proje i priv - det henover resulte mange i essante kendtsk networki berige opgav Nr. 3 Aidsfondets design konkurrence

ansøgning Lars Gravesen marketing, grafiker, underviser, selvstændig, sælger, forfatter

ansøgning Lars Gravesen marketing, grafiker, underviser, selvstændig, sælger, forfatter ansøgning marketing, grafiker, underviser, selvstændig, sælger, forfatter Hobrovej 479 9200 Aalborg SV Mobil: 29760494 E-mail: lars@pixelfreaks.dk Skalborg den 15. September 2010 Jeg har lysten og evnerne

Læs mere

Start din karriere her. hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder

Start din karriere her. hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Kreditforsikring 4 Hvad er kreditforsikring? 6 Medarbejderprofiler

Læs mere

Start din karriere her

Start din karriere her Euler Hermes Danmark Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder www.eulerhermes.dk 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Danmark 4 Hvad er

Læs mere

Jeg vil være elev. Daniel K. P. Daniel Kongsted Petersen. Mobil: 21492281 Mail: danielkp@icloud.com Hjemmeside: www.danielkp.dk 1

Jeg vil være elev. Daniel K. P. Daniel Kongsted Petersen. Mobil: 21492281 Mail: danielkp@icloud.com Hjemmeside: www.danielkp.dk 1 Jeg vil være elev Daniel K. P. Daniel Kongsted Petersen Mobil: 249228 Mail: danielkp@icloud.com Hjemmeside: www.danielkp.dk Gå på opdagelse og læs om mig og mine kompetancer Jeg er altid frisk på en samtale

Læs mere

Når kommunikation handler om salg. En god tekst skal sidde som et skræddersyet sæt tøj. TEMA Tekster. Talende køer dur ikke på tysk

Når kommunikation handler om salg. En god tekst skal sidde som et skræddersyet sæt tøj. TEMA Tekster. Talende køer dur ikke på tysk Magasinet for Forbundet Kommunikation og Sprog / nummer 76 / december / 2013 En god tekst skal sidde som et skræddersyet sæt tøj TEMA Tekster Frederik Preisler og Peter Dinesen, partnere og tekstfolk på

Læs mere

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

Skriv ansøgningen ANSØGNING

Skriv ansøgningen ANSØGNING ANSØGNING Skriv ansøgningen Du har ikke 15-minutes-of-fame, men 15-seconds-of-attention, når din ansøgning læses af den rekrutteringsansvarlige! Derfor handler det om at bruge disse værdifulde sekunder

Læs mere

ER DIT BRAND I LIVE?

ER DIT BRAND I LIVE? ER DIT BRAND I LIVE? Få fuld valuta for dine markedsføringskroner uden, at det koster dig kassen! Sidder du som marketingansvarlig i en afdeling, hvor I er presset på både tid og penge? Har I en kommunikationsstrategi

Læs mere

Social Medie. Produkt: Plakat, til henholdsvis Roliba og Den Frie Rådgivning. Anslag : 119.293 Afleveret den 3. juni 2014

Social Medie. Produkt: Plakat, til henholdsvis Roliba og Den Frie Rådgivning. Anslag : 119.293 Afleveret den 3. juni 2014 Social Medie Strategi For ikke- B2C virksomheder Produkt: Plakat, til henholdsvis Roliba og Den Frie Rådgivning. Anslag : 119.293 Afleveret den 3. juni 2014 Maibrit Christiansen 050690-1014 Tina Hansen

Læs mere

Indkøb af. Få gode råd til indkøb af de online værktøjer, der imødekommer turistens krav om tilgængelighed. Indkøb af digitale ydelser

Indkøb af. Få gode råd til indkøb af de online værktøjer, der imødekommer turistens krav om tilgængelighed. Indkøb af digitale ydelser Indkøb af digitale ydelser Få gode råd til indkøb af de online værktøjer, der imødekommer turistens krav om tilgængelighed. A f Indkøb af digitale ydelser Få gode råd til indkøb af de online værktøjer,

Læs mere

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Kurser og efteruddannelse EFTERÅR 2011 Danmarks Medie- og Journalisthøjskole strategi 1 4000 kursister på Ét år tager næppe fejl Hvis du overvejer at blive bedre til dit nuværende job eller at klæde dig

Læs mere

Komplet CV for Lise Gervig

Komplet CV for Lise Gervig Komplet CV for Lise Gervig Præsentation Jeg er født og opvokset i Kerteminde på Fyn, sammen med mine forældre og tre søskende. Jeg har altid været meget sportsinteresseret, derfor gik meget af fritiden

Læs mere

published by pej gruppen / nr. 04 juni 2010 15. årgang Mad og medier i magtkamp Fællesskabet er tilbage

published by pej gruppen / nr. 04 juni 2010 15. årgang Mad og medier i magtkamp Fællesskabet er tilbage published by pej gruppen / nr. 04 juni 2010 15. årgang T I D & T E N D E N S E Handelstendens: Internetsalg er ikke en kannibal Livsstil og kulturtrend: Mad og medier i magtkamp Internationale trendkilder:

Læs mere

femte drømmer om en dag at blive ledere.

femte drømmer om en dag at blive ledere. Hver femte drømmer om at blive leder Teknikeren #06 2011 En ud af fem TL ere kunne tænke sig at blive leder med personaleansvar. Dobbelt så mange mænd som kvinder har lederambitioner. Tekst: Morten Terp

Læs mere

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet Netværks Akademiet WORKBOOK DNA networking udnyt dit netværkspotentiale - FÅ HEMMELIGHEDEN VED AT KOBLE ENKLE EFFEKTFULDE COACHING-TEKNIKKER MED DINE NETVÆRKSKOMPETENCER Netværks Akademiet NAVN... VIRKSOMHED...

Læs mere

lighed 003 Maj 2008 Tema: Magasin for selvstændige, freelancere & mikrovirksomheder

lighed 003 Maj 2008 Tema: Magasin for selvstændige, freelancere & mikrovirksomheder Magasin for selvstændige, freelancere & mikrovirksomheder 003 Maj 2008 Tema: lighed Dansk Journalistforbund m e d i e r & k o m m u n i k a t i o n Journalistforbundet.dk/freelance 10 find din niche luksuskunder

Læs mere

Risikerer jeg at brænde ud TEST

Risikerer jeg at brænde ud TEST Risikerer jeg at brænde ud TEST Alfa- kvinder Lergravsvej 52, 4. tv. 2300 København S 2 Er du i risikogruppen for at brænde ud? Tag selvtesten og find ud af, om du bare har travlt eller om du faktisk l

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

/ Side 10. Hvordan sender du din ansøgning, og hvad skal du vedhæfte? Få svar på dét og andre spørgsmål. / side 23

/ Side 10. Hvordan sender du din ansøgning, og hvad skal du vedhæfte? Få svar på dét og andre spørgsmål. / side 23 Danske Karriere JEG VED, HVOR MIN KARRIERE STARTER, MEN IKKE HVOR DEN ENDER / Side 10 DANSKE GRADUATE Vær med på holdet, når vi hvert år ansætter graduates med vidt forskellige profiler og interesser.

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC

Best. Practice. Få mere ud af dine konsulenter. KMD sætter eksterne ressourcer i system. Konsulentindkøb uden omveje. Kun plads til de bedste SDC Best ProData Consult-magasin om IT, projekter og menneskene bag. Nr. 1, 2012 Practice KMD sætter eksterne ressourcer i system SDC Konsulentindkøb uden omveje Saxo Bank Kun plads til de bedste Kim Bendixen,

Læs mere

Konceptpapir. Nanna Bodenhoff Jensen, Jennifer Venia Olsen, Tanja Jakobsen & Charlotte Elvira Rasmussen

Konceptpapir. Nanna Bodenhoff Jensen, Jennifer Venia Olsen, Tanja Jakobsen & Charlotte Elvira Rasmussen Konceptpapir Nanna Bodenhoff Jensen, Jennifer Venia Olsen, Tanja Jakobsen & Charlotte Elvira Rasmussen Team: DK3 Semester: T2013_1sem By: Roskilde Hypotese: Et af elementerne kan med fordel være et push

Læs mere

Praktikvirksomhed: Estée Lauder Companies Inc. Charlotte Klintøe Øberg MulB13 Vejleder: Ivan Rosenvinge Frederiksen Antal anslag med mellemrum: 10.

Praktikvirksomhed: Estée Lauder Companies Inc. Charlotte Klintøe Øberg MulB13 Vejleder: Ivan Rosenvinge Frederiksen Antal anslag med mellemrum: 10. Praktikvirksomhed: Estée Lauder Companies Inc. Charlotte Klintøe Øberg MulB13 Vejleder: Ivan Rosenvinge Frederiksen Antal anslag med mellemrum: 10.909 Indholdsfortegnelse Estée Lauder Companies Inc. 1

Læs mere

Nyvalgt tillidsrepræsentant

Nyvalgt tillidsrepræsentant Nyvalgt tillidsrepræsentant Velkommen Tillykke! Fagligt Fælles Forbund (3F) byder dig velkommen som tillidsrepræsentant. Den største anerkendelse og klap på skulderen, du kan få, er at nyde dine kollegers

Læs mere

6 ugers selvvalgt uddannelse - dine muligheder hos os. Stærke. grafiske kurser

6 ugers selvvalgt uddannelse - dine muligheder hos os. Stærke. grafiske kurser 6 ugers selvvalgt uddannelse - dine muligheder hos os Stærke grafiske kurser Velkommen på kursus Om kurserne generelt Vores undervisningsmetode er en vekslen mellem tavleundervisning og arbejde ved computeren

Læs mere

Syv bud på den bedste ansøgning

Syv bud på den bedste ansøgning XXX Af xxx Syv bud på den bedste ansøgning Hvorfor skal tandplejen vælge dig som ansøger what s in it.. ikke kun for dig, men også for tandklinikken? Sidste spørgsmål er især vigtigt at få besvaret, og

Læs mere

Gecko - The live travel guide

Gecko - The live travel guide Gecko - The live travel guide Vejleder: Marc Kluge Anslag: 32111 Startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015 MULB http://avna.dk/gecko/index.php Augusta Lindskov Naundrup-Jensen

Læs mere

synopsis ChrisTina BeniTTa Bunk

synopsis ChrisTina BeniTTa Bunk synopsis ChrisTina BeniTTa Bunk opgave: Min opgave vil blive lavet ud fra materiale fra et nyopstartet firma der hedder Human Factories. Jeg vil ud fra deres materiale i form af tekst og billeder lave

Læs mere