Jeg er en af dem, der elsker følelsen af at oprette et nyt dokument i InDesign velvidende at dette er begyndelsen på noget.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg er en af dem, der elsker følelsen af at oprette et nyt dokument i InDesign velvidende at dette er begyndelsen på noget."

Transkript

1 Jeg er en af dem, der elsker følelsen af at oprette et nyt dokument i InDesign velvidende at dette er begyndelsen på net. Jeg kan slet ikke lade være med at få idéer: Det sker når jeg sover, står i badet eller kører bil (don t tell) - det er svært for mig ikke at handle på dem. Dial nærvær optager mig - i forhold til kolleger til kunden. Jeg vil gerne ind i hovedet på dem. Og jeg bliver glad, når jeg holdet omkring et projekt rammer plet. Den sociale dagligdag driver mig - jeg skal helst have det sjovt samtidig med, at det er ramme alvor... Jeg er jyde ind til benet, men har boet i København/Frederiksberg i 12 år her har jeg bl.a. fået min uddannelse, bureau- magasin erfaring. Jeg er godt gift med Lars. Vi bor nu i Aarhusforstaden Stavtrup med vores to døtre Sofie, 4 år Marie, 1 år. Det handler om kommunikation På de følgende sider kan du se et lille udsnit af hvad jeg har lavet. Der er meget mere, hvor det kom fra. * Mob: Mail@anetteba.dk *God kommunikation selvfølgelig

2 Efter mange år i den grafiske branche søger jeg mere dial nærvær. Jeg vil gerne ind til kernen der hvor jeg kan være med til at gøre en forskel. Jeg vil gerne lære nye arbejdsgange jeg nyder at være på det hold, der altid prøver at gøre det bedste både professionelt med produktet for øje i kollegiale forbindelser. Internt som eksternt. Jeg ønsker, at arbejde med mennesker, der brænder for et fælles mål. Og den sociale dagligdag driver mig jeg skal helst have det sjovt samtidig med, at det er ramme alvor. Hjertet kommer altid med mig på arbejde jeg sætter pris på en uformel ambitiøs omgangstone. Jeg kan slet ikke lade være med at få idéer: Det sker når jeg sover, står i badet eller kører bil (don t tell) - det er svært for mig ikke at handle på dem. Det handler om mig... Dial nærvær optager mig - i forhold til kolleger til kunden. Jeg vil gerne ind i hovedet på dem. Og jeg bliver glad, når jeg holdet omkring et projekt rammer plet. hvad jeg kan tibyde jer Den sociale dagligdag driver mig - jeg skal helst have det sjovt samtidig med, at Jeg det er øvet er ud ramme i at skrive alvor... kreative idéoplæg, tekster til katal magasin herunder formidling PR. Indhold Jeg er jyde ind til benet, men har boet i København/Frederiksberg brugbarheden i netop dette optager i mig. 12 En år nyhed, her har jeg et bl.a. tema, et design fået eller min en tekst uddannelse, skal give mening bureau- for magasin modtageren. erfaring. Være skarp vedkommende. Følge et givent koncept til en given modtager. Jeg er godt gift med Lars. Vi bor nu i Aarhusforstaden Stavtrup med vores to døtre Jeg er Sofie, i øvrigt vant 4 til år megen administration, Marie, 1 planlægning år. - herunder fotokoordinering samt budgethåndtering fra På mine de tidligere følgende arbejdspladser. sider kan du se et lille udsnit af hvad jeg har lavet. Der er meget mere, hvor det kom fra. På min hjemmeside findes flere referencer gode anbefalinger fra mine tidligere arbejdsgivere. I min karriere private projekter har jeg været vant til at tage mig af kunder indenfor mange forskellige erhverv Mail: mail@anetteba.dk Mob: baggrunde. Det ligger mig naturligt, at tale med Mail@anetteba.dk Mobil: lytte til mennesker afkode deres behov. Web: anetteba.dk

3 Det handler om erfaring hvad I kan bruge den til Grafiker/AD-ass - reklamebureau Ansv. Art Director - magasin Senior grafiker, PR marketing I 2003 blev jeg udlært som grafiker. Jeg har derfor 6 års bureauerfaring, hvoraf 2 år er som assisterende AD er. Bureauet havde primært kunder indenfor kultur tv. Jeg havde mange forskelligartede opgaver: Kampagner, visuel identiteter samt div. kataler prrammer for bl.a. Tivoli, Det Kgl. Teater, Folketeatret, Nørrebros Teater, DR m.f. Konceptudvikling lodesign for bl.a. DGI Det Kgl. Bibliotek. Superbruger af InDesign, Photoshop Illustrator. Koordinering af fotraf, kundemøder, korrekturgange trykkeri. Medforfatter af tekster kreative idéoplæg herunder korrektur. Kendskab til hele den grafiske produktion fra idé til tryk inkl. new bizz, salg strategi. I 6 år var jeg ansat på magasinet WOMAN hos Benjamin Media. De sidste 3 år som Art Director med ansvar for den visuelle stil, der senest betød re-design af bladet ultimo Jeg var kreativ chef sammen med redaktionschefen ansvarshavende for produktionen af bladet samt mit eget to AD-assistenters daglige arbejde - tre produktioner frem. Igennem dette arbejde har jeg indgået i et team af mange forsk. fagpersoner, herunder journalister, redigerende, fotrafer, salgs - pressefolk mv. Jeg er vant til tæt dial med mange forsk. samarbejdspartnere. Jeg kan overholde stramme deadlines budgetter samt arbejde som repræsentant for en større medievirksomhed. Fra januar 2011 til den 31. juli 2013 var jeg været ansat som senior grafiker hos Bestseller, VERO MODA med ansvaret for branding, supervision af elev, messe, kataler, fotoskydninger udvikling af div. Subbrands. I efteråret var jeg på holdet til relanceringen af deres eksklusive brand VERY dermed en del af at finde navn, koncept jeg designede deres nye look lo. Jeg har primært lavet kampagner, PR større magasin produktioner samt leveret uploadet filer online til internt brug i koncernen franchisetagere. Samtidig har jeg lavet et hav af ad hoc sager såsom flyers, plakater, skilte emballagedesign til brug i hele Europa. Fra den 1/8 har jeg arbejdet som freelancer er jobsøgende.

4 Helt konkret kan jeg tilbyde: En erfaren rolig hånd. Handlekraftig ambitiøs fremgangsmåde. Stilsikkerhed kritisk blik. Har det store overblik, men vil gerne have hænderne i benhårdt layout. Arbejder selvstændigt men teambevidst - altid! En stærk salgs- kommunikationsbevidsthed. Grafisk designer, udtryk/fotoansvarlig tekst-minded. Engageret i mine opgaver kolleger, professionelt privat. Et stort netværk i både Aarhus København. Og helt privat kan jeg tilbyde: Jeg er en 34-årig kvinde, som er jyde ind til benet, men har boet i København/Frederiksberg i 12 år Her har jeg bl.a. fået min uddannelse, bureau- magasinerfaring. Siden hen blev jeg godt gift med Lars. Vi bor nu i Aarhusforstaden Stavtrup med vores to døtre. Min passion er at have mange kreative som ikke/kreative projekter i gang plus at fotrafere, at shoppe at rejse.

5 Grafiker AD-ass - reklamebureau Jeg er en af dem, der elsker følelsen af at oprette et nyt dokument i InDesign velvidende at dette er begyndelsen på net. Jeg kan slet ikke lade være med at få idéer: Det sker når jeg sover, står i badet eller kører bil (don t tell) - det er svært for mig ikke at handle på dem. Dial nærvær optager mig - i forhold til kolleger til kunden. Jeg vil gerne ind i hovedet på dem. Og jeg bliver glad, når jeg holdet omkring et projekt rammer plet. Den sociale dagligdag driver mig - jeg skal helst have det sjovt samtidig med, at det er ramme alvor... Jeg er jyde ind til benet, men har boet i København/Frederiksberg i 12 år her har jeg bl.a. fået min uddannelse, bureau- magasin erfaring. Jeg er godt gift med Lars. Vi bor nu i Aarhusforstaden Stavtrup med vores to døtre Sofie, 4 år Marie, 1 år. På de følgende sider kan du se et lille udsnit af hvad jeg har lavet. Der er meget mere, hvor det kom fra. Mob: Mail@anetteba.dk De 3 vigtigste ting, jeg har lært: Flittighed betaler sig. Respekt for håndværk. God tone.

6 det kom fra Ansv. Art Director - magasin eba.dk De 3 vigtigste ting, jeg har lært: Teamwork dur. Respekt for processen. Ha det sjovt!

7 % % % % Jeg er en af dem, der elsker følelsen af at oprette et nyt dokument i InDesign velvidende at dette er begyndelsen på net. Senior grafiker, PR marketing Jeg kan slet ikke lade være med at få idéer: Det sker når jeg sover, står i badet eller kører bil (don t tell) - det er svært DNA messepå dem. for mig ikke at handle katal POST magasin/ tabloid DNA messe katal % % % % % messe Dial nærvær DNA optager mig - i forhold til katal kolleger til kunden. Jeg vil gerne ind i hovedet på dem. Og jeg bliver glad, når jeg holdet omkring et projekt rammer plet. % % sociale dagligdag driver mig POSTDen magasin/ tabloid skal helst have det sjovt samtidig POST at magasin/ det tabloid jeg med, er ramme alvor... Jeg er jyde ind til benet, men har boet i København/Frederiksberg i 12 år her har jeg bl.a. fået min uddannelse, bureau- Look-books magasin erfaring. Look-books Look-books Jeg er godt gift med Lars. Vi bor nu i Aarhusforstaden Stavtrup med vores to døtre Sofie, 4 år Marie, 1 år. På de følgende sider kan du se et lille Y magazine udsnit af hvad jeg har lavet. The Der er meget (the.y) mere, hvor det kom fra. THE Y MAGAZINE THE Y MAGAZINE The Y magazine (the.y) Mob: Mail@anetteba.dk De 3 vigtigste ting, jeg har lært: Ærlighed. Loyalitet. Handlekraft. % % % % VERO MO I dag er j ansat i VERO MO MODA I VERO dag er je marketing ansat i afdeling VERO MODAs Jeg sidd marketingmed katalo afdeling. Jegmagasin sidde - har vær med katal fotoansvar magasine blander - har være stadig ger fotoansvarl fotosti i blander m udtryk stadig gern i fotostil Jegudtryk. er an The Y magazi varlig for (the.y) (det Jeg eksklu er ans brand) varlig for so V re (detsenest eksklus lauchede s brand) som Y.A.S senesthvil reindebar na lauchede so koncept o Y.A.S hvilk design l indebaraf nav Lige nu sid koncept jeg med design af NO lo somnuersidd VE Lige MODAs jeg medstør NOO udgivelse. som er VER idé, koord MODAs størs ering u udgivelse. F idé,førelse. koordi ering ud førelse.

8 Privat eller som freelancer Projekt nye brandnavne PRIV lujasjournal.com lujasjournal.com Online magazine lujasjournal.com BLOGGER DET FÅR DU MED F]ln«jckkhaffaf_g_lj«faf_`gk>alf]kk\canafl]je f]\]j CgfkmdlYlagf`gkh]jkgfda_lj«f]jg_cgkln]bd]\]j Luja is both the girl from next door and the it-girl you want to be. >gj]\jy_ She is self-confident and busy striving for the best*m_]flda_]^«dd]klj«faf_]jh dyf\]n]b]f in life. Her passion is fashion Lj«faf_kcgf[]hlY^hjg^]kkagf]d[qc]djqll]j$<Yfa]d>g\]j and she wants to let you into her world of lujasjournal.com - welcome! F]ln«jcke \]jg_yjjyf_]e]fl]j$xj`mk@ f\zgd\ KONTAKT xj`mk@ f\zgd\ ;gykllg;gykl J>qk /(*(+)0),)))..(. *./,)*)/ S UNIVE RS E HEJ WOMAN DATER af^g8yyj`mk`yyf\zgd\&\c af^g8[gykllg[gykl\]feyjc&\c ]jac8j^qk&\c e inervis. EgitaridemTum curs bonsil ut auctude ffrebat usuppli, num pes ineque 1.com TABLE OF CONTENTS 2 ALPEUDFORDRINGEN LA MARMOTTE EN AF THE BIG SEVEN BUSINESS kt dnavne 3 BUSINESS.com 4.com e inervis. Egitari1 demtum curs bonsil ut ALPEUDFORDRINGEN auctude LA MARMOTTE 2 EN AF THE BIG SEVEN ffrebat usuppli, num pes3 ineque MATE MATIK e inervis. EgitaridemTum curs bonsil ut auctude ffrebat usuppli, num pes ineque 4 5 H e r s t y l e i s e x c l usive and true to all of her beliefs, constantly craving the new style s, # #/ # # 3) b o t h e d g y a n d e l e gant. She is a trendsetter and aware of the complimenting features of #/ / #/## 3 # 3 (# # # 5# / (# 5 # b o t h b e i n g g o o d a nd bad - but staying in between. # 3 # #!## ***# # # / $ CY KL IN G # # # /## / # 3 (# 5 4 ## # #2# (# # # # / / #/# / # #4 *# # # (#3 /# # / #/ * IK 3 E X 0 # / # # # " +1# # # # # 4 # 3 / (## # /# # 5# ## # * NB Kan syndrom? Jeg siger helst ikke nej til et sjovt projekt i privaten - det har henover årene resulteret i mange interegenessante udgivelse bekendtskaber, networking RE G AN 1 X L HEJ WOMAN DATER Dokumentarfilm Jeg del så g i desi konkurr hvis tid til det. elsker j tage bil Jeg er p neret om de proj jeg lav ingen op er for eller fo 5 prinsesser have downsprivat ND 2 X # # #.# # # #.# ) #+# ) # # ) %# #) # ) #, #, #.# " ) # # ) # ) # ) '# E e inervis. EgitaridemTum curs bonsil ut auctude ffrebat usuppli, num pes ineque 1 # # # %# # ) # ) ##. # # #, #* # # ) *# ) # * # # # ) # *'# # # # %#- # ) #, ) # & %#, # ) ) #.#* ) ) *# ) ) #+# # # # # $ Online magazine TA I S UNIVE RS - #.# # #) # )# # %# # # # # ) # ) '# # # #) # # # " '# # # # ) #.# - # #! # " #+#.# # %# # ) #) # ) # # ) ) # # '# # # # # 4 ## (# # # # 3 #, # (# # ## # / # # (# # 5 (## ## / # # / # /* UN lujasjournal.com BLOGGER r and the it-girl you want to be. v ing for t he best in life. Her passion i s f a s h i o n o rld of lu jasjournal.com - welcome! MO l. com # '# #(( # ) # # # #, # ) # #- # '## #, #- '# KAN KAN PRINSESSER PRINSESSER HAVEHAVE DOWNS DOWNS SYNDROM? SYNDROM? # / # # / # # /) # *# # # / # 3 #/# # / / ## 2# # / # # / # * Jeg si helst ik til et proje i priv - det henover resulte mange i essante kendtsk networki berige opgav Nr. 3 Aidsfondets design konkurrence

DESIGNER. Jeg ser frem til at høre fra jer, og vil meget gerne uddybe mine erfaringer, interesser og portefølje ved en personlig samtale.

DESIGNER. Jeg ser frem til at høre fra jer, og vil meget gerne uddybe mine erfaringer, interesser og portefølje ved en personlig samtale. DESIGNER INTRO Jeg er uddannet designer med en International Bachelor i Design og Business med speciale i design fra Via Design and Business (Teko). Jeg bestod med et 12-tal og er udvalgt til at vise min

Læs mere

Jeg vil være elev. Daniel K. P. Daniel Kongsted Petersen. Mobil: 21492281 Mail: danielkp@icloud.com Hjemmeside: www.danielkp.dk 1

Jeg vil være elev. Daniel K. P. Daniel Kongsted Petersen. Mobil: 21492281 Mail: danielkp@icloud.com Hjemmeside: www.danielkp.dk 1 Jeg vil være elev Daniel K. P. Daniel Kongsted Petersen Mobil: 249228 Mail: danielkp@icloud.com Hjemmeside: www.danielkp.dk Gå på opdagelse og læs om mig og mine kompetancer Jeg er altid frisk på en samtale

Læs mere

NICHLAS STILLING HANSEN PORTFOLIO

NICHLAS STILLING HANSEN PORTFOLIO NICHLAS STILLING HANSEN PORTFOLIO OPGAVE På mit arbejde ville vi prøve os med en ny måde at komme ud til vores kunder på. Vi har tidligere benyttet os af Post Danmarks mulighed for at sende brochurer ud

Læs mere

ansøgning Lars Gravesen marketing, grafiker, underviser, selvstændig, sælger, forfatter

ansøgning Lars Gravesen marketing, grafiker, underviser, selvstændig, sælger, forfatter ansøgning marketing, grafiker, underviser, selvstændig, sælger, forfatter Hobrovej 479 9200 Aalborg SV Mobil: 29760494 E-mail: lars@pixelfreaks.dk Skalborg den 15. September 2010 Jeg har lysten og evnerne

Læs mere

Charley Nordahn. Charley Nordahn I Ole Worms Vej 10 I Tlf: +45 61 65 56 64 I E-mail: mail@tjarli.dk I www. tjarli.dk

Charley Nordahn. Charley Nordahn I Ole Worms Vej 10 I Tlf: +45 61 65 56 64 I E-mail: mail@tjarli.dk I www. tjarli.dk Charley Nordahn CV 2005-2014 Info Charley Nordahn Fødselsdato: 16-02-1987 Civilstatus: Enlig uden børn Sprog Dansk Engelsk Resume eg har nu gennem en årrække studeret visuel udvikling på flere niveauer.

Læs mere

Designer med grafisk flair og et godt overblik

Designer med grafisk flair og et godt overblik DVS Entertainment I/S att.: Anne-Mette Lautrup 18.05.2010 Designer med grafisk flair og et godt overblik Efter telefonisk aftale med Anne-Mette Lautrup fremsender jeg hermed min ansøgning til stillingen

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

KREATIV IDÉ- & KONCEPTUDVIKLING

KREATIV IDÉ- & KONCEPTUDVIKLING KREATIV IDÉ- & KONCEPTUDVIKLING AGENDA Divergent vs. Konvergent tænkning Idéudvikling Kickstart kreativiteten Kreative metoder til idé- & konceptudvikling Konceptudvikling DIVERGENT VS. KONVERGENT Divergent

Læs mere

Curriculum Vitae. Resumé: Erfaring:

Curriculum Vitae. Resumé: Erfaring: Resumé: Mine spidskompentencer og passion er idéudvikling, konceptudvikling, prototyping, interaktionsdesign og digitale kommunikationsstrategier. Jeg har erfaring med strategisk planlæg-ning af kommunikation

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014

CURRICULUM VITAE. Hoda Al-Amood, 2014 CURRICULUM VITAE Hoda Al-Amood, 2014 Kontakt info: Navn: Hoda Al-Amood Født: oktober-1974 Civil stand: Samlevende Adresse: Mellemengen 3, 1TV 2980 Kokkedal Telefon: 31 25 04 34 E-mail: hodaal@gmail.com

Læs mere

ChriChri ApS. Astrid, Julie, Nikoline & Ida. Gruppe 5

ChriChri ApS. Astrid, Julie, Nikoline & Ida. Gruppe 5 ChriChri ApS Astrid, Julie, Nikoline & Ida Gruppe 5 Indledning Virksomhed Webuniverset ChriChri Branche Magasiner/ugeblade - Trykte medier Kilde: http://www.chrichri.dk Side 2 af 21 Virksomheder i branchen

Læs mere

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Portfolio Redesign Multimediedesign CPH business Akademi Emilie Arved Eriksen MULA 2014-2015 Indholdsfortegnelse Mind-map... 4 PBS... 5 WBS... 5 GANTT... 6 Brugertest...

Læs mere

TANJA LEE DALSGAARD. [ projektstyring ] [ struktur ] [ visuelt mindset ] [ tech-nørd ] [ grafisk overblik og overskud ] [ kommunikatør ] RESUMÊ

TANJA LEE DALSGAARD. [ projektstyring ] [ struktur ] [ visuelt mindset ] [ tech-nørd ] [ grafisk overblik og overskud ] [ kommunikatør ] RESUMÊ [ projektstyring ] [ struktur ] [ visuelt mindset ] [ tech-nørd ] [ grafisk overblik og overskud ] [ kommunikatør ] CV TANJA LEE DALSGAARD RESUMÊ FAGLIG PROFIL Jeg er 33 år gammel og bosat på Nørrebro

Læs mere

Magasinudvikling MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER

Magasinudvikling MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Magasinudvikling Trykt og d igital kommun ikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER 3052_Brochure_magasin.indd 3 13/05/14 08.13 01 Workshop Hele grundlaget for at kunne kommunikere målrettet med succes er,

Læs mere

grafiskproduktion & workflow grafisk produktion &workflow Jeppe Nedergaard

grafiskproduktion & workflow grafisk produktion &workflow Jeppe Nedergaard produktion &workflow grafisk Jeppe Nedergaard 1 faglighed... grafiskproduktion og workflow case... re-design og kvalitetssikring af folder kunde... biblioteket sønderborg programmer.. illustrator + indesign

Læs mere

Kreativeudfordringer.

Kreativeudfordringer. Dekoratør/VisualMerchandisersøgernye Kreativeudfordringer. Hvisiansæ termigfårienkolegamed masseraferfaringoginteresseforindretning ogdesign.engoddekoratørangriberopgavernemedetåbentsind.mitfocuseratskabe

Læs mere

Online. kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER

Online. kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Online kommunikation MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Analyse 01 og workshop Hele grundlaget for at kunne kommunikere målrettet og med succes er, at vi har gjort os umage med at definere en række principper

Læs mere

FDIH FRA SHOP TIL SERVICE.DK

FDIH FRA SHOP TIL SERVICE.DK FDIH FRA SHOP TIL SERVICE.DK EFFEKTIV ECOMMERCE ER I DAG LANGT MERE END ET OPTIMERET KØBSFLOW OG RELATEREDE TILBUD. I OPLÆGGET SÆTTER KLAUS BUNDVIG FOKUS PÅ TO TENDENSER, SOM SER UD TIL AT FÅ STOR BETYDNING

Læs mere

Involvering på sociale medier

Involvering på sociale medier Involvering på sociale medier Content Marketing og Employee Advocacy Maria Schwarz @mariaschwarz Fotos: Morten Fauerby, Montgomery.dk Seismonaut rådgiver virksomheder og organisationer i at navigere i

Læs mere

Kære samarbejdspartner

Kære samarbejdspartner Bibi Schou Madsen konferencekoordinator Kære samarbejdspartner Vi sender jer her en folder indeholdende navne og kompetencer på fem af vores medarbejdere i Odense Sport & Event. Det er alle dygtige og

Læs mere

Job søges som designer/designassistent

Job søges som designer/designassistent Job søges som designer/designassistent i Midtjylland Jeg hedder Mie Vinther Nielsen, jeg er 24 år og boende i Aarhus. Jeg er færdiguddannet designteknolog og bachelor med speciale i fashion design fra

Læs mere

www.tomasbjornsson.dk

www.tomasbjornsson.dk CURRICULUM VITÆ mobil e-mail web 2005-2007 Illustrator/grafi sk designer 4087 6114 tb@tomasbjornsson.dk, blog.tomasbjornsson.dk Rådmand Steins Allé 9, 3. th. 2000 Frederiksberg Uddannelse Cand.mag i visuel

Læs mere

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk

MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION. ulrichgorm.dk MARKEDSFØRING PR KOMMUNIKATION ulrichgorm.dk ulrichgorm.dk er Ulrich Gorm: en erfaren sparringspartner, der på freelancebasis kan hjælpe dig med alt lige fra strategi, planlægning og projektledelse til

Læs mere

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk spring ud i det Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk Virksomhedsudvikling med kundens drøm og bundlinje i fokus! Bianca Hegedüs - ejer. Baggrund: En international designer baggrund med mere end

Læs mere

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Personlige data Navn: Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Adresse: Kochsgade 26., 1.sal, 5000 Odense C. Mobil: 3136 7540 E-mail: jasmin.methe@gmail.com Fødselsdag: 1. juni

Læs mere

8997,- 9997,- HJEMMESIDE TILBUD. 4997,- Eller måndelig betaling på 425,- I en bindings periode på 12 månder, 14997,- spar 1000,-

8997,- 9997,- HJEMMESIDE TILBUD. 4997,- Eller måndelig betaling på 425,- I en bindings periode på 12 månder, 14997,- spar 1000,- HJEMMESIDE TILBUD Giv mig bare lige en Prof hjemmeside Jeg vil have en simpel & professionel hjemmeside, til at starte rigtig godt op på. (Billeder, tekster, Video, links) Finder eller fotograferer dine

Læs mere

Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Mobil nr.:

Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Mobil nr.: Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Gitte.dahl@outlook.dk Mobil nr.: 28891726 Erfaren og dynamisk salgskonsulent med gode resultater og skarpt blik for kundens behov. Den 1. marts 2017 Efter mange år i Horeca

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Graphic Pro ApS er et firma der beskæftiger sig med outsourcing opgaver inden for bl.a. billedbehandling.

Graphic Pro ApS er et firma der beskæftiger sig med outsourcing opgaver inden for bl.a. billedbehandling. Virksomhedsbeskrivelse Graphic Pro ApS er et firma der beskæftiger sig med outsourcing opgaver inden for bl.a. billedbehandling. Virksomheden startede op i sommeren 2010 og vores kernekompetence er billedbehandling

Læs mere

Ny dansk startup bobler af glæde

Ny dansk startup bobler af glæde Online trends Start-ups Guides to Social Media Home About Linked In gruppen Trends Start-ups Guides Articles search... Home» Articles» Ny dansk startup bobler af glæde Ny dansk startup bobler af glæde

Læs mere

5 min Tanker om tanker repetition fra sidste lektion og lidt nyt dialog med eleverne

5 min Tanker om tanker repetition fra sidste lektion og lidt nyt dialog med eleverne Lektion 4: Om forstyrrelser og ro i klassen 5 min Evaluering fra sidste lektion: Hvad virkede godt? 5 min Tanker om tanker repetition fra sidste lektion og lidt nyt dialog med eleverne 5 min Tanker på

Læs mere

Dorthe Riget. Tina Lindstam

Dorthe Riget. Tina Lindstam Dorthe Riget Tina Lindstam Vi har forenet vores kræfter og tilbyder nu vores kompetencer som en samlet pakke, når det gælder markedsføring og kommunikation. Det fælles samarbejde kalder vi... RIGET Marketing

Læs mere

Projektleder for bl.a. Arriva, Brøndby IF, Spar Nord Bank, C3, Amagerbanken, Sonofon, Sol og Strand, FC Midtjylland og FDB

Projektleder for bl.a. Arriva, Brøndby IF, Spar Nord Bank, C3, Amagerbanken, Sonofon, Sol og Strand, FC Midtjylland og FDB Curriculum Vitae Christian Hedegaard Møller Poppelhegnet 21, 2. th 2800 Kgs. Lyngby Tel: + 45 86 108 844 Mob: +45 61 665 464 M: Kontakt@chrmoller.org Profil Med en baggrund som Cand.IT med speciale i E-business

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

Social Media Marketing INDHOLDSPLAN. og strategi på SOCIALE MEDIER

Social Media Marketing INDHOLDSPLAN. og strategi på SOCIALE MEDIER Social Media Marketing INDHOLDSPLAN og strategi på SOCIALE MEDIER Kommunikation på sociale medier handler om at være tilstede, være relevant samt at tilføre værdi til dine følgere, potentielle kunder og

Læs mere

Halsstrækkende grafisk design

Halsstrækkende grafisk design Halsstrækkende grafisk design Fokuser på de signaler, din grafiske identitet udsender til eksisterende og potentielle kunder. Generelt om Stormes Grafisk Stormes Grafisk er en lille og nærværende grafisk

Læs mere

Instagram til virksomheder

Instagram til virksomheder Instagram til virksomheder Instagram har 1 mia. brugere og hvis jeres virksomhed ikke er aktiv på mediet, er det på tide at I bliver det. På kurset opretter vi en Instagram profil til jer, hvis I ikke

Læs mere

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så?

Interviewer: Men da du så kom ind på siden hvad var dit førstehåndsindtryk af den så? Transskribering af interview med EL Udført tirsdag den 27. November 2012 Interviewer: Hvordan fik du kendskab til Pinterest? EL: Øj, det er et godt spørgsmål! Hvordan gjorde jeg det? Det ved jeg ikke engang.

Læs mere

Husk til Camilla: at spørge Louise fra disko:wax om vi kan få Kesi til at booste for 500 kr næste gang han deler på Facebook

Husk til Camilla: at spørge Louise fra disko:wax om vi kan få Kesi til at booste for 500 kr næste gang han deler på Facebook Social Medie Drift Titel Status på projektet Social Medie Drift Husk til Camilla: at spørge Louise fra disko:wax om vi kan få Kesi til at booste for 500 kr næste gang han deler på Facebook Status Drift

Læs mere

grafisk design Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Grafisk Design

grafisk design Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Grafisk Design XDANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE CAMPUS KØBENHAVN Forprøve grafisk design Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Grafisk Design Del 1: Plakatserie Til efteråret afholder

Læs mere

Sia von Bülow

Sia von Bülow CV Sia von Bülow - 2017 RESUMÉ Jeg er ved at uddanne mig som multimediedesigner på KEA, og det er vigtigt for mig at være omhyggelig i mit arbejde, jeg overholder altid deadlines og jeg er grundig. Jeg

Læs mere

Jeg kan tilbyde jer at arbejde selvstændigt eller i et team, er god til at håndtere stress ved tunge projekter og alt for korte deadlines.

Jeg kan tilbyde jer at arbejde selvstændigt eller i et team, er god til at håndtere stress ved tunge projekter og alt for korte deadlines. ANSØGNING Kreativ nørd med masser af drive er klar til nye udfordringer Mit navn er Michael Jeg er klar til at uddybe mine tilegnede kompetencer i din virksomhed. Med mig får i en kollega, som er meget

Læs mere

Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby. birsind@hotmail.com. Gift med Martin, som er Tekniker hos FTZ. Sammen har vi Mille & Jonas på 9 år

Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby. birsind@hotmail.com. Gift med Martin, som er Tekniker hos FTZ. Sammen har vi Mille & Jonas på 9 år Curriculum Vitae Navn: Addresse: Postnr. og by Tlf.: E-mail: Født: Civil status: Birgitte Højer Sinding Hjortetakvej 26, Søby 8543 Hornslet 26196624 birsind@hotmail.com 9 juli 1980 Gift med Martin, som

Læs mere

Drømmer du om et job i reklamebranchen?

Drømmer du om et job i reklamebranchen? Drømmer du om et job i reklamebranchen? Reklamebranchen omfatter en lang række bureauer med forskellige funktioner hvoraf en del overlapper hinanden. Klassisk tænker man på et reklamebureau, når man taler

Læs mere

Tips til Model og Fotograf

Tips til Model og Fotograf Tips til Model og Fotograf af Signe Mørkeberg Sjøstrøm Tips til modeller MÅL For at kunne leve som fashion model i Danmark, er der desværre nogle kropsmål man skal kunne leve op til. Det betyder IKKE,

Læs mere

Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen

Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen CV Professionel profil Jeg er en passioneret, entusiastisk og ansvarsfuld kommende multimediedesigner, der har gåpåmod og er ivrig efter at gøre min hobby og uddannelse

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Webredaktør/Webmaster som bygger online medier der involverer, engagerer og beriger mortenvium@gmail.com

Webredaktør/Webmaster som bygger online medier der involverer, engagerer og beriger mortenvium@gmail.com Morten Vium Webredaktør/Webmaster som bygger online medier der involverer, engagerer og beriger mortenvium@gmail.com Summary Jeg starter ting. Det har jeg altid gjort, og det vil jeg altid gøre. Internettet

Læs mere

Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i

Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i 1 Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i mit daglige arbejde, men de tre som jeg har valgt at

Læs mere

NYHEDSBREVE OUTSOURCING AF NYHEDSBREV UDSENDELSE Pinkmarketing Bispensgade 10, 3 sal tv 9000 Aalborg www.pinkmarketing.dk I rigtig mange tilfælde er nyhedsbrevene virksomhedens bedste mulighed for at skabe

Læs mere

Content Marketing den kommercielle redaktion. Danske Medier, 14. januar 2014

Content Marketing den kommercielle redaktion. Danske Medier, 14. januar 2014 Content Marketing den kommercielle redaktion Danske Medier, 14. januar 2014 1 Intro til Morten Asmussen: 1. Berlingske Media er et stort mediehus med masser af medier. 2. Normalt er det journalisterne,

Læs mere

Resumé. Mediegrafiker (2003-2007) Københavns Tekniske Skole Sproglig Student (1999-2002) Frederiksberg Gymnasium

Resumé. Mediegrafiker (2003-2007) Københavns Tekniske Skole Sproglig Student (1999-2002) Frederiksberg Gymnasium Formalia. Personlige Oplysninger Fulde navn: Samer Mansoor Født: 30. maj 1981 Adresse: Nørrebro Vænge 1, 1. 23, 2200 Kbh. N Tlf.: +45 20 60 38 56 e-mail: sam@artrepublik.net Website: sammansoor.com uddannelse

Læs mere

Banner projekt. 1.semester

Banner projekt. 1.semester 1.semester 2013 33 Banner projekt Kamilla Klein: Kleinovich@gmail.com Asger Onsberg: Sofie Jensen: sofierough@gmail.com Cathrine Petersen: cathrinegpetersen@hotmail.com Gruppe nummer Hold Årgang Lærer

Læs mere

Special Edition! Complete guide to drawing vector both for beginners and trained artists. WAlkthrough

Special Edition! Complete guide to drawing vector both for beginners and trained artists. WAlkthrough TYPOGRAFI & OMBRYDNING Magasin WAlkthrough Detailed walkthrough on how to make stunning works of art. Learn from scratch Anyone can do it! Special Edition! Complete guide to drawing vector both for beginners

Læs mere

Titel: Hungry - Fedtbjerget

Titel: Hungry - Fedtbjerget Titel: Hungry - Fedtbjerget Tema: fedme, kærlighed, relationer Fag: Engelsk Målgruppe: 8.-10.kl. Data om læremidlet: Tv-udsendelse: TV0000006275 25 min. DR Undervisning 29-01-2001 Denne pædagogiske vejledning

Læs mere

Zappergenerationen (eller Popstarsgenerationen) Anne-Marie Dahl Fremtidsforsker, cand.scient.pol. sidefag i psykologi www.futuria.dk dahl@futuria.

Zappergenerationen (eller Popstarsgenerationen) Anne-Marie Dahl Fremtidsforsker, cand.scient.pol. sidefag i psykologi www.futuria.dk dahl@futuria. Zappergenerationen (eller Popstarsgenerationen) på arbejdspladsen Anne-Marie Dahl Fremtidsforsker, cand.scient.pol. sidefag i psykologi www.futuria.dk dahl@futuria.dk Hvem er popstars-generationen? 68-generationen:

Læs mere

Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning.

Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning. 1. E-MAGASINER (Herning) Hvem kan deltage: Studerende i Herning Kriterie for at bestå: Deltagelse i undervisningstiden, udarbejdelse af e-magasin, deltagelse i fælles fremlægning. På kurset lærer du at

Læs mere

Profil. Mine kompetencer

Profil. Mine kompetencer c u r r i c u l u m v i t a e Mikkel Drejer Bertelsen Ivar Huitfeldts Gade 79, 1. mf. 8200 Aarhus N Telefon: 61 70 21 40 mail: mikkel.drejer.bertelsen@gmail.com Profiler: linkedin.com/mikkelbertelsen Artikel-eksempler:

Læs mere

Grafisk Produktion og Workflow. Dokumentation

Grafisk Produktion og Workflow. Dokumentation Opgaven I Trip Trap WoodCare bliver der afholdt en Plejeskole hvert år, hvor sælgerne viser de forskellige forhandlere hvordan produkterne skal bruges, og hvad de kan bruges til. Der bliver derfor udleveret

Læs mere

MONA MIKKELSEN Multimediedesigner

MONA MIKKELSEN Multimediedesigner PROFIL Kreativ, engageret, nysgerrig og positiv Det er de første ord jeg kommer i tanke om, når jeg skal beskrive mig selv og det er dem der beskriver mig bedst, både personligt og professionelt. Jeg har

Læs mere

TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER

TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER TILTRÆK OG FASTHOLD DINE KUNDER Krøllede idéer Store budskaber...men ingen klar kommunikation Indsigt Instinkt Handling Simpelt koncept og stærk tiltrækning af de helt rigtige kunder VI SÆLGER ET GODT

Læs mere

Alex Paulsen Heimdalsparken 19, 1. th Holstebro. Herning, d. 11. maj Udtalelse vedr.: Alex Paulsen

Alex Paulsen Heimdalsparken 19, 1. th Holstebro. Herning, d. 11. maj Udtalelse vedr.: Alex Paulsen Alex Paulsen Heimdalsparken 19, 1. th. Herning, d. 11. maj 2015 Udtalelse vedr.: Alex Paulsen Alex tiltrådte hos StartupZoo d. 6. februar 2015 i kraft af sin uddannelse som e-konceptudvikler. Hans arbejdsopgaver

Læs mere

Mediegruppen bevæger mennesker

Mediegruppen bevæger mennesker Mediegruppen bevæger mennesker 03 Fra ide til færdig løsning Hos Mediegruppen har vi arbejdet med internettet siden bureauets start i 1997. Vi har været med fra de traditionelle løsninger i HTML og de

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel

OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel Læs annoncer Kærester - Venner - Sex - og meget mere... Mærke 00 Den optimistiske fyr OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel Jeg er en optimistisk hiv-smittet

Læs mere

Det gør vi anderledes. Forandring kræver engageret kommunikation Side 4-5

Det gør vi anderledes. Forandring kræver engageret kommunikation Side 4-5 nr. 1 2015 STRATEGIANALYSER PROJEKTSTYRINGSREDSKABER BLA OMSTILLINGSPARATHED BLA BLA KULTURSAMMEN- STØD FUSIONSLEDELSE BLA BLA INITIATIVFASER PSY- KOLOGBEREDSKAB KOMPETENCEÆNDRINGER ORGANI- SATIONSOMLÆGNINGER

Læs mere

Brand Equity. 25. januar 2010 HR Manager Jeanette Lauritsen

Brand Equity. 25. januar 2010 HR Manager Jeanette Lauritsen Brand Equity 25. januar 2010 HR Manager Jeanette Lauritsen Agenda Kort om Eniro Danmark Brand Equity Headlines på personlig branding Mine personlige erfaringer Eniros fokuspunkter Om Eniro Danmark A/S

Læs mere

LINKEDIN KURSER PROFILERING & NETWORKING 2 TIMERS INTENSIVT KURSUS DER STYRKER DINE MULIGHEDER

LINKEDIN KURSER PROFILERING & NETWORKING 2 TIMERS INTENSIVT KURSUS DER STYRKER DINE MULIGHEDER LINKEDIN PROFILERING & NETWORKING 2 TIMERS INTENSIVT KURSUS DER STYRKER DINE MULIGHEDER PROFILERING + NETWORKING = MULIGHEDER Med Linkedin kan du opnå resultater, du ikke troede var mulige. Du kan blandt

Læs mere

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2011. og kommunikation. Multimediedesigner

Visuel ID. 2. projekt 2. sem. marts 2011. og kommunikation. Multimediedesigner Multimediedesigner Visuel ID og kommunikation Fly away Fly away I wish that I could fly Into the sky So very high I'd fly above the trees Over the seas in all degrees To anywhere I please Let's fade into

Læs mere

Grafisk pro duktion & workflow. Portfolio for Kasper Rasmussen

Grafisk pro duktion & workflow. Portfolio for Kasper Rasmussen Grafisk pro duktion & workflow Portfolio for Kasper Rasmussen 2012 2015 G r a f i s k produktion & workflow focus denmark app #3 opgavebeskrivelse Versionering af Focus Denmark print magasin til magasin-

Læs mere

Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan?

Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan? Employee Advocacy Hvad, hvorfor og hvordan? Hvad er det der Employee Advocacy egentlig? Vi begyndte først rigtigt at høre om Employee Advocacy i løbet af 2016. Men faktisk er arbejdet med ambassadører

Læs mere

denmusikalskelegeplads.dk Sange fra børnehaven Duettens legeplads September 2014

denmusikalskelegeplads.dk Sange fra børnehaven Duettens legeplads September 2014 denmusikalskelegeplads.dk Sange fra børnehaven uettens legeplads Swing q=130 Omkvæd # # et var den hvi en hvide hest fra "uettens" legeplads de hest min bed œ j œ œ œ œ œ œ j œ œ œ œ j œ œ ste ven det

Læs mere

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ******

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ****** Workflow Svendeprøve Emil Momsen BeskrivelseN WorkFlow BeskrivelseN Side - 2 / 8 Arktis Brief Fra kunde Opgave / Indhold Kunden var WWF og opgaven gik ud på at få folk til at blive klar over, hvor alvorligt

Læs mere

Sia von Bülow. Wunderkind Layout af opslag til BT Metro, Berlingske og BT Billedbehandling: farvekorrigering og fritlægninger

Sia von Bülow. Wunderkind Layout af opslag til BT Metro, Berlingske og BT Billedbehandling: farvekorrigering og fritlægninger CV Sia von Bülow RESUMÉ Jeg er uddannet multimediedesigner på KEA og studerer pt en PBA i Digital Konceptudvikling. Det er vigtigt for mig at være omhyggelig i mit arbejde, jeg overholder altid deadlines

Læs mere

Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website. Sarah Winther, Hold B

Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website. Sarah Winther, Hold B Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website Sarah Winther, Hold B Dato: 18 sep. 2015 Kunde: Subsero Projekt: Ugeopgave 38 Kreativ Brief Case: Digitalt bureau: www.subsero Hvem er afsenderen? Sarah Winther

Læs mere

ALLER MEDIA EVENTKALENDER ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT

ALLER MEDIA EVENTKALENDER ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT ALLER MEDIA EVENTKALENDER E 1 INTRO EVENT I 360 0 SALG Tilgang Aller mediesalg arbejder med 360 0 løsninger. Event spiller typisk den opgave at skabe rammerne for det kreative omdrejningspunkt, som eksponeres

Læs mere

Jobsnuseren 2013-2014. - et kursus for 7. klasser i Gladsaxe Kommune. Gladsaxe Ungdomsskole

Jobsnuseren 2013-2014. - et kursus for 7. klasser i Gladsaxe Kommune. Gladsaxe Ungdomsskole Jobsnuseren - et kursus for 7. klasser i Gladsaxe Kommune 2013-2014 Gladsaxe Ungdomsskole Velkommen til Hvad er Jobsnuseren? Som en del af din uddannelsesvejledning kan du sammen med dine klassekammerater,

Læs mere

Resumé. Kompetencer. Erhvervserfaringer. Lene Hyllested Borkfelt Holcks Plads 1, 4 th 2700 Brønshøj 5045 6607 lebork.job@gmail.com

Resumé. Kompetencer. Erhvervserfaringer. Lene Hyllested Borkfelt Holcks Plads 1, 4 th 2700 Brønshøj 5045 6607 lebork.job@gmail.com CV 1 af 5 Resumé Jeg er uddannet grafiker fra [KTS] med overbygning i Visuel Identitet [Mediehøjskolen] + Computerdesign [KEA]. Gennem mere end 14 år, har jeg været ansat som Grafiker med brede opgaver

Læs mere

03. Grafisk design. Grafisk design. Identitet for Steentræ. Svendeprøveportfolio

03. Grafisk design. Grafisk design. Identitet for Steentræ. Svendeprøveportfolio 03 Grafisk design Identitet for Steentræ 18 Svendeprøveportfolio Mathias Steen Rasmussen Født 12/10/1990 Nordbanegade 26, st. th. 2200 København N 29 43 03 96 mmathizzle@gmail.com Uopfordret ansøgning

Læs mere

EMPLOYER BRANDING I PRAKSIS. Sep Mariagerfjord Erhvervsråd

EMPLOYER BRANDING I PRAKSIS. Sep Mariagerfjord Erhvervsråd EMPLOYER BRANDING I PRAKSIS Sep. 2018 Mariagerfjord Erhvervsråd Hvem er vi? MALENE KORSHOLM Client Director & Partner Cand.merc i Marketing 9 års bureauerfaring 6 år hos Pravda KARIM FRØLUND Senior Brand

Læs mere

Grafisk workflow. Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard

Grafisk workflow. Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard Grafisk workflow Dokumentation Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard Kunde: LASTAS Opgave: Magasin Programmer: Indesign, illustrator og photoshop Farverum: CMYK OPSTART Vi fik til opgave at lave et magasin

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

portfolio Alex Paulsen e-konceptudvikler PBA 2014 multimediedesigner ak 2012

portfolio Alex Paulsen e-konceptudvikler PBA 2014 multimediedesigner ak 2012 Alex Paulsen portfolio e-konceptudvikler PBA 2014 multimediedesigner ak 2012 Hej, Den Blå Planet Jeg designer web og grafik s. 4-5 Jeg hedder Alex Paulsen, og dette er min portfolio. Her præsenterer jeg

Læs mere

Hvorfor betale for ressourcer, du ikke bruger? Hvorfor tænke småt, når du kan tænke i ubegrænset kapacitet?

Hvorfor betale for ressourcer, du ikke bruger? Hvorfor tænke småt, når du kan tænke i ubegrænset kapacitet? Mantra goes Cloud Hvorfor betale for ressourcer, du ikke bruger? Hvorfor tænke småt, når du kan tænke i ubegrænset kapacitet? Hvorfor vælge en tung løsning, når du kan få samme energi ud af en let? Rigtig

Læs mere

fotografisk kommunikation

fotografisk kommunikation XDANMARKS MEDIE- OG JOURNALISTHØJSKOLE CAMPUS KØBENHAVN Forprøve 2016 fotografisk kommunikation 1/2 Professionsbacheloruddannelsen i Visuel Kommunikation Studieretning: Fotografisk Kommunikation Del 1:

Læs mere

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA

JOBOPSLAG. Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA JOBOPSLAG Senior Paid Social Specialist /PLUTONICMEDIA Senior Paid Social Specialist til Plutonic Media Plutonic Media søger en erfaren Senior Paid Social Specialist til vores kontor i København, der kan

Læs mere

Dedikeret til Gentofte og Jægersborg Kirkers Børne- og Pigekor. Phillip Faber. Halfdan-suite. For børnekor (2 lige stemmer) med klaverakkompagnement

Dedikeret til Gentofte og Jægersborg Kirkers Børne- og Pigekor. Phillip Faber. Halfdan-suite. For børnekor (2 lige stemmer) med klaverakkompagnement edikeret til entofte Jægersborg Kirkers Børne Pigekor Philli aber Halfdansuite or børnekor (2 lige stemmer) med klaverakkoagnement til tekster af Halfdan Rasmussen Teksten er benyttet med tilladelse af

Læs mere

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Social Media Strategi Muligheder og udfordringer November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Weblog: Hovedet

Læs mere

GØR DIG LÆKKER TIL ARBEJDSMARKEDET EK - Onsdag den 13. maj 2009

GØR DIG LÆKKER TIL ARBEJDSMARKEDET EK - Onsdag den 13. maj 2009 GØR DIG LÆKKER TIL ARBEJDSMARKEDET EK - Onsdag den 13. maj 2009 Aase Hoeck 1.0 Dagens arbejdsmarked 3.0 Markedsføring af talentet 4.0 Styrk dit konkurrencegén 1 www.karriereprofiler AASE HOECK Aase Hoeck

Læs mere

derfor skal du netværke

derfor skal du netværke derfor skal du netværke Fordi du når dine mål hurtigere og nemmere! Hver gang du møder et menneske, en kunde, en klient, vurderer han sin relation til dig. Gider han bruge sin kostbare tid på dig? Alle

Læs mere

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Foto: Iris Guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan håndterer du parforholdets faresignaler De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Faresignaler

Læs mere

SocialSemantics. Facebook-konkurrencer

SocialSemantics. Facebook-konkurrencer SocialSemantics Facebook-konkurrencer Agenda : Forstå at bruge det her og omsæt det til noget, der spredes på brugernes præmisser - vi er på udebane som virksomheder Hvad vil/kan virksomhederne på facebook?

Læs mere

13. - 29. Title: Name: City/Country: Size: Category: Passion for RED WEEKS Bruun's Galleri Aarhus, Denmark 32,000 m 2 Consumer and Trade Advertising

13. - 29. Title: Name: City/Country: Size: Category: Passion for RED WEEKS Bruun's Galleri Aarhus, Denmark 32,000 m 2 Consumer and Trade Advertising FASHiON FALL 13. - 29. sep. Title: Name: City/Country: Size: Category: Passion for RED WEEKS Bruun's Galleri Aarhus, Denmark 32,000 m 2 Consumer and Trade Advertising Creative idea A tribute to RED. The

Læs mere

Vejledning til brugen af bybrandet

Vejledning til brugen af bybrandet Vejledning til brugen af bybrandet Indhold Hvorfor bruge bybrandet? s. 3-4 Inspiration/ big idea s. 5-10 Syv former for bybranding s. 11-18 Brug af logoet s. 19-21 Find desuden flere cases, designelementer

Læs mere

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE BILAG 1: Ydelsesbeskrivelse INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Rammeaftalen og vil blive fjernet ved indgåelse heraf. Formål med bilag: Formålet

Læs mere

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? 200.000. 60 MIN. pr. udgave 88 % I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på leon@dcu.

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? 200.000. 60 MIN. pr. udgave 88 % I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på leon@dcu. Projekt1_Layout 1 22/01/15 15.42 Side 1 M E D I E P L A N 2 0 1 6 DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på leon@dcu.dk Omslaget #08-09_2015_1_Layout 1

Læs mere