FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps."

Transkript

1 Facebook indsamler information om dig blandt andet gennem din Facebookprofil. Hvem kan se dine oplysninger, og hvordan beskytteer du selv dine data? I forbindelse med den nylige skandale omkring Facebooks deling af brugernes oplysninger, er flere begyndt at anbefale, at du sletteer din Facebook-konto. Det er dog ikke altid løsningen, for flere af os kan godt lidt at bruge Facebook til at holde kontakt med grupper, venner og andet. Hvis du ikke ønsker at slettee Facebook, men du gerne vil beskyttee dit privatliv, kan du i stedet sikre dine oplysninger på Facebook ved hjælp af dine indstillinger. Hvis du vil forhindre Facebook helt i at dele dine oplysninger med apps og programmer, kan du slå Facebooks såkaldte API-platform fra. Det forhindrer Facebook i at sende oplysninger om din profil til andre apps. Det forhindrer dig dog også i at bruge Facebook til at logge ind på fx Instagram, Twitteer eller andre apps. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps. Her skal du klikke på Rediger under feltet for apps, websites og plugins. Klik herefteer på Deaktiver platform (se billede nedenfor). Hvis du slår Facebooks API-platform fra på din Facebook-konto, kan Facebook ikke sende dine data videre til tredjepart.

2 Sådan begrænser du, hvad andre kan se på Når du trykker rediger på feltet, får du en side op, hvor du kan vælge, hvad andre brugeres apps kan se om dig. Facebook: Her kan du nemt markere, hvilke informationer du deler. Du kan også fjerne Når dine venner på Facebook bruger en app, kan de ofte finde din profil igennem den, markeringen ved dem alle sammen. Klik derefter på Gem. eksempelvis hvis de vil invitere dig til at bruge app'en. På grund af dette kan dine venners apps også se nogle basale oplysninger om dig som din fødselsdag, hjemby og andet. Disse informationer har de adgang til helt uden din samtykke. Hvis du vil begrænse, hvad dine venners apps kan se om dig, skal du: Gå i indstillingerne for apps og vælge den indstilling, der hedder Apps, andre bruger (Se billedet nedenfor). Hold styr på, hvad dine venner kan se og dele gennem applikationer i Facebook. På den måde sikrer du, at dine informationer ikke bliver delt.

3 Tjek, hvad andre ser på din profil Hvem kan se, hvad du lægger op på Facebook? Det kan du selv teste på din Facebook-profil. Klik på spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne på din profil, og find Genveje til privatindstillinger. Tryk på Hvem kan se mine ting? Tryk så på Vis som. Her får du vist din Facebook-profil, som andre ser den. Profilen kan du vælge at se som en person, der ikke kender dig, eller du kan vælge at se den som en af dine venner på Facebook. Du vælger i den sorte bjælke øverst til venstre. Vælg, hvem der kan se din personlige kontaktinfo Private oplysninger som , telefonnummer og din venneliste, kan være synlige på Facebook. Det kan du ændre, så det kun er dine venner, der kan se oplysningerne. Tryk på trekanten i det øverste højre hjørne på din profil. Klik på Indstillinger. Gå til Beskytteelse af personlige oplysninger i menuen til venstre. Find Sådan kan folk finde og kontakte dig midt på siden. Vælg Rediger til venstre for Hvem kan sende dig venneanmodninger?. Vælg Venners venner, hvis du kun vil kunne modtage venneanmodninger fra dine venners venner. Vælg Rediger til venstre for Hvem kan se din venneliste. Vælg Venner, Venner undtagen bekendte eller Kun mig for at begrænse, hvem der kan se dine venner. Vælg Rediger til venstre for Hvem kan finde dig ved hjælp af den adresse, du har angivet. Vælg Venner eller Venners venner for at begrænse synligheden af din . Vælg Rediger til venstre for Hvem kan finde dig ved hjælp af det telefonnummer, du har angivet. Vælg Venner eller Venners venner for at begrænse, hvem der kan se dit telefonnummer. Står der Ja ud for Vil du have, at søgemaskiner uden for Facebook linker til din profil, kan du deaktivere adgangen. Så er det ikke muligt at finde din profil gennem andre søgefunktioner end Facebooks egen. Tryk Rediger til venstre for Vil du have, at søgemaskiner uden for Facebook linker til din profil. Klik fluebenet fra i boksen Tillad, at søgemaskiner uden for Facebook linker til din profil.

4 Vælg, hvem der kan se dine opslag Deler du dine opslag med for mange? Arbejdsgivere, kollegaer og andre kan finde på at kigge på Facebook. Indhold, du deler på Facebook, kan du gøre helt eller delvist privat. Det betyder, at du selv vælger, hvem der kan se dine opslag. Klik på trekanten i øverste højre hjørne på din profil. Tryk på Indstillinger. Gå til Tidslinje og tagging i menuen til venstre. Her kan du ændre, om dine opslag skal kunne ses af alle, kun deles med dine venner, bedste venner eller kun med dig selv. Du kan også blokere enkelte personer fra at se dine opslag. Tjek opslag og billeder du er tagget i Facebook-venner kan dele billeder af dig, du ikke vil have på din profil. Du kan indstille Facebook, så du skal godkende opslag, du er tagget i, før andre kan se dem på din profil. Klik på trekanten i øverste højre hjørne på din profil. Klik på Indstillinger. Gå ind på Tidslinje og tagging i menuen til venstre. Vælg kategorien Gennemgang, og tryk på Rediger. Her kan du slå til, at du vil gennemgå alle opslag, du er tagget i, før de vises på din tidslinje. Godkender du ikke et billede, kan andre stadig se det på profilen hos den, der slog det op. Kontakt personen og få vedkommende til at fjerne billeder, du ikke vil have på Facebook og internetteet. Undgå at firmaer får adgang til dine oplysninger Downloader du apps, eller logger du ind på websites med din Facebook-konto? Apps og websites, du logger på med dit Facebook-login, får adgang til nogle af dine oplysninger. Det kan være oplysninger som navn, profilbillede, alder, køn, din venneliste og de opslag, du deler. Undgå at apps og websites har adgang til alle eller nogle af dine oplysninger. Tryk på trekanten øverst i højre hjørne på din profil. Gå ind under Indstillinger. Klik på Apps i menuen til venstre. Her kan du se, hvilke apps og websites, der har adgang til dine oplysninger.

5 Tryk på de specifikke apps og websites for at redigere i, hvilke informationer du vil dele. Her kan du slå notifikationer fra og kontrollere, hvilke oplysninger appen må bruge. Vælg Rediger i den grå firkant Apps, websites og plugins. Her kan du på én gang deaktivere alle apps, websites og plugins, der bruger dine oplysninger. Blokerer du apps og websites fra firmaer, kan de ikke længere hente oplysninger om dig gennem Facebook. Husk, at firmaer tidligere kan have gemt oplysninger som for eksempel din . Apps og websites du tidligere har hafte adgang til med dit Facebook-login, kan du ikke længere logge på, hvis du deaktiverer apps eller websites på Facebook. Du skal oprettee nye logins med en . Styr selv typen af reklamer på din Facebook Annoncører bruger oplysninger fra Facebook til at reklamere målretteet til dig. Indstillingerne for hvilke reklamer du ser på Facebook, kan du ændre. Tryk på trekanten i øverste højre hjørne på din profil. Gå ind under Indstillinger. Klik på Annoncer i menuen til venstre. Her kan du se, hvilken information annoncerne på Facebook er baseret på. Det er oplysninger som din alder, dit køn og din civilstand. Det er også Facebook-sider, du har liket, og opslag du har kommenteret på. Klik i det lille kryds i hjørnet af hvert interessefelt for at slettee interesser, du ikke vil modtage annoncer om. Skift kodeord jævnligt Hacking af din konto er altid en risiko, hvis du ikke er forsigtig med dit kodeord. Kodeordet skal du jævnligt ændre for at undgå, at din Facebook-profil bliver hacket. Og brug ikke dit kodeord til andet end Facebook. Tryk på trekanten i øverste højre hjørne på din profil. Klik på Indstillinger. Gå til Sikkerhed og login i fanen til venstre. Find feltet Login midt på siden. Klik på Rediger til venstre for Skifte adgangskode. Her skal du indtaste din gamle kode, og herefteer kan du lave en ny kode.

6 Klag til Facebook Misbrug af dine oplysninger kan ske. Mener du, at Facebook eller andre har misbrugt dine oplysninger, kan du prøve at kontakte Facebook direkte. Klik på spørgsmålstegnet i øverste højre hjørne på din profil. Gå til Rapporter et problem nederst i menuen. Klik på Generel Feedback. Tryk på linket Feedback om en funktion. Her kan du vælge, hvad din klage omhandler og skrive til Facebook. Hackere kan skaffee sig adgang til din profil, så du pludselig ikke kan få adgang til den. Sker det, skal du kontakte Facebook. Slet din Facebook-profil Ønsker du at slettee din Facebook-profil, så sørg for at gøre det korrekt. Sådan sletteer du din Facebook-konto permanent: 1.Åbn din browser, og gå ind på Facebook. Log på med og adgangskode og klikke på Log på. 2. Klik nu på pilen i øverste højre hjørne, og vælg punktet Indstillinger i menuen, der folder sig ud. 3. Nederst i højre hjørne klikker du på punktet Hjælp. 4. Før musemarkøren op på Administration af din konto, og klik på Deaktivering eller sletning af din konto. 5. Klik på punktet Hvordan sletteer jeg min konto permanent?, og vent lidt på, at en tekst dukker op. Klik på fortælle os om det, som står til sidst i første afsnit. 6. Du bliver nu dirigeret tilbage på Facebooks egen side, hvor du skal klikke på det blå felt Slet min konto. 7. Indtast din adgangskode i det øverste felt, skriv bogstaverne fra det forvredne billede i det nederste felt, og klik på OK.

7

Sådan bruger du Facebook

Sådan bruger du Facebook Sådan bruger du Facebook 1 Sådan kommer du på Facebook 2 Oprettelse af en Facebook-profil 3 Opsætte privatindstillinger, så kun venner kan følge med 4 Søge efter venner og bekendte 5 Skrive beskeder både

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

FACEBOOK STYR DIT PRIVATLIV PÅ UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010

FACEBOOK STYR DIT PRIVATLIV PÅ UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010 STYR DIT PRIVATLIV PÅ FACEBOOK UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010 1 ÅBOULEVARD 40, GÅRDHUSET 2200 KØBENHAVN N. HVORFOR DENNE GUIDE? Hvorfor skal alle mine venner have en nyhed om, at jeg lige

Læs mere

Gruppér dine Facebook-venner... 2. Kontrollér dine venners adgangsniveau til din profil... 2. Bestem hvem der har adgang til dine fotos...

Gruppér dine Facebook-venner... 2. Kontrollér dine venners adgangsniveau til din profil... 2. Bestem hvem der har adgang til dine fotos... Styr dit privatliv på Facebook Hvorfor skal alle mine venner have en nyhed om, at jeg lige er gået fra kæresten? Hvorfor kan jeg lige pludselig optræde i en annonce for Anders Foghs fanside? Hvordan har

Læs mere

Facebook optimal profilopsætning

Facebook optimal profilopsætning Facebook optimal profilopsætning 1. At sociale netværk på nettet er mere brugte end nogensinde kan ikke komme bag på nogen. Efter de seneste års fokus på Myspace, har Facebook nu taget føringen som det

Læs mere

Få styr på din Facebook indstillinger.

Få styr på din Facebook indstillinger. Få styr på din Facebook indstillinger. Dette hæfte giver et hurtigt overblik over nogle af de sikkerhedsindstillinger, du skal være opmærksom på, når du laver opslag. Revideret november 2014 SSP-koordinatorerne

Læs mere

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - og gør dem levende med Vine og Instagram Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag Vine Del

Læs mere

MYFONE APP GUIDE. Myfone til din iphone

MYFONE APP GUIDE. Myfone til din iphone MYFONE APP GUIDE Myfone til din iphone INDHOLD Login Opkald Aktivér funktioner Omstilling Seneste Kontakter Beskeder Funktioner Profiler Køér Telefonmøder Telefonsvarer Synkronisér kontakter 1 1 2 3 6

Læs mere

ipad for let øvede, modul 5

ipad for let øvede, modul 5 22052014AS ipad for let øvede modul 5 Sociale medier FaceBook Indledning Dette kursus er meget omfattende, selv om det kun dækker en mindre del af mulighederne i FaceBook. Hvis du ikke har kendskab til

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Litteratur her er noget udmærket materiale om facebook.

Litteratur  her er noget udmærket materiale om facebook. Guide til facebook Opret din facebook konto side 1 Startsiden s. 2 Lave et opslag 3 Oprette et album og bestemme hvem skal kunne se det. 5 Slette et album 7 Like og gemme og venner 7 Aktivitetslog 7 Oprette

Læs mere

10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK

10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK 10 SUPER-BRUGER TIPS TIL FACEBOOK (223) Kommentarer21. maj 2012 Denice Brun underfacebook, Sociale medier Vi bruger i gennemsnittet 6 timer om måneden på Facebook, derfor kender de fleste nok de gængse

Læs mere

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7 Indholdsfortegnelse 1. Log ind... 2 2. Glemt adgangskode?... 3 3. Ændre sprog... 6 4. Dashboard = Forsiden... 7 Side 1 af 8 IndFak er opdateret så du igen kan anvende alle typer anbefalede browsere: Internet

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

8 tips til Facebook sikkerhed

8 tips til Facebook sikkerhed 8 tips til Facebook sikkerhed SEPTEMBER 11, 2011 BY LEA THOMSEN14 COMMENTS Inden vi overhovedet starter med at forbedre din Facebook sikkerhed, er det værd at vide, at du aldrig kan få vandtætte skotter

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende Opret profil... 10 Trin 1: Find dine venner... 11 Trin 2: Udfyld oplysninger... 12 Trin 3:

Læs mere

facebook på jobbet - en guide til facebook-politik på virksomheden

facebook på jobbet - en guide til facebook-politik på virksomheden facebook på jobbet - en guide til facebook-politik på virksomheden FACEBOOK PÅ JOBBET Facebook er blevet utrolig populært i Danmark - også på arbejdspladsen. De sidste tal viser at knapt 2 mio. danskere

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende Opret profil... 10 Trin 1: Find dine venner... 11 Trin 2: Udfyld oplysninger... 12 Trin 3:

Læs mere

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone.

Myfone iphone Guide. En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Myfone iphone Guide En guide til Flexfones Myfone App til iphone. Indhold Introduktion 3 Download Flexfones app 3 Myfone 3 1.0 Login 3 2.0 Opkald 3 Omstilling 4 3.0 Direkte omstilling 5 4.0 Overvåget omstilling

Læs mere

Skift fra godkendelse med sms til app notifikation

Skift fra godkendelse med sms til app notifikation 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

LOGIN ENDOMONDO. Kære Løber! Denne lille instruktion viser hvordan man redigere:

LOGIN ENDOMONDO. Kære Løber! Denne lille instruktion viser hvordan man redigere: Kære Løber! Denne lille instruktion viser hvordan man redigere: 1) Connect med Facebook, Garmin Connect etc. 2) Synligheden af ens profil. 3) Tilføjelse af nyt træningspas. 4) Tilføjelse af venner/teams.

Læs mere

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram 1... 2... Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag

Læs mere

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen

Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen 14. marts 2016 Facebookmanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Sådan opretter du en side... 2 2. Sådan giver du rettigheder til dem, der skal administrere siden... 3 3. Sådan ændres sidens URL/brugernavn...

Læs mere

GUIDE TIL MYFONE APP. Myfone til din iphone

GUIDE TIL MYFONE APP. Myfone til din iphone GUIDE TIL MYFONE APP Myfone til din iphone INDHOLD Login Opkald Aktivér funktioner Omstilling Seneste Kontakter Beskeder Funktioner Profiler Køér Telefonmøder Telefonsvarer Synkronisér kontakter Brug for

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress.

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet og lægge nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen. KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Facebook!... 7 Louise Peulicke Larsen KAPITEL ET... 9 Lær Facebook at kende Opret profil... 10 Trin 1: Find dine venner... 11 Trin 2: Udfyld oplysninger... 12 Trin 3:

Læs mere

Skift fra godkendelse med token til app notifikation

Skift fra godkendelse med token til app notifikation 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

ipad for let øvede, modul 5 Facebook

ipad for let øvede, modul 5 Facebook 18082015 ipad for let øvede modul 5 Indledning Dette kursus er meget omfattende, selv om det kun dækker en mindre del af mulighederne i. Hvis du ikke har kendskab til, kan du med fordel bruge 2 kursusgange

Læs mere

ipad for let øvede, modul 5 Facebook

ipad for let øvede, modul 5 Facebook 17112014AS ipad for let øvede modul 5 Indledning Dette kursus er meget omfattende, selv om det kun dækker en mindre del af mulighederne i. Hvis du ikke har kendskab til, kan du med fordel bruge 2 kursusgange

Læs mere

Find din rådgiver på Facebook. - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner

Find din rådgiver på Facebook. - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner Find din rådgiver på Facebook - og deltag i/følg fagrelevante diskussioner Indhold Opret Facebook-profil Tilpas Facebook-profil Følg din rådgiver og få Venner Synes godt om sider Opret side for bedrift

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD PC...4 Mac...18 PC Sådan installerer du Chili Cloud på PC Åbn den mail du har modtaget med Chili Cloud

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD PC...4 Mac...18 PC Sådan installerer du Chili Cloud på PC Åbn den mail du har modtaget med Chili Cloud

Læs mere

Velkommen til AgeForce

Velkommen til AgeForce Velkommen til AgeForce Kapitel 1... 2 Opret din egen profil... 2 Log ind - og log ud - på AgeForce.... 4 Kapitel 2... 5 Fanebladet Hjem din profil... 5 Kapitel 3... 6 Rediger din profil... 6 Rediger dine

Læs mere

Vejledning til læreren. MG/FG - Skoleportalen

Vejledning til læreren. MG/FG - Skoleportalen 1 Vejledning til læreren MG/FG - Skoleportalen Indholdsfortegnelse Kom godt i gang... 3 Opret en prøve der er taget på papir med netscoring... 4 Indtastning... 5 Internetudgave... 7 Internetudgave med

Læs mere

Herning Bibliotekernes Helpdesk

Herning Bibliotekernes Helpdesk Vejledning Herning Bibliotekernes Helpdesk Maj 2017 Side 1 af 21 Indhold Oprette dig som bruger... 3 Logge ind... 7 Oprette en sag... 9 Se liste over sager... 15 Tilføj information til en sag... 16 Yderligere

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Deltagelse i projektet "Remind" herunder videosamtaler mellem behandler og patient

Deltagelse i projektet Remind herunder videosamtaler mellem behandler og patient Deltagelse i projektet "Remind" herunder videosamtaler mellem behandler og patient Samtykkeerklæring om deltagelse Brugervejledning til Remind Side 1 af 9 Side 2 af 9 Video Test Afprøv dit videoudstyr

Læs mere

www.kjellerupskole.dk

www.kjellerupskole.dk ForældreIntra er et lukket univers, hvor forældre skal angive brugernavn og adgangskode for at blive lukket ind. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktioner i ForældreIntra. Man finder

Læs mere

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad n Tema Internettet på ipad Opdateret d. 14.10.2017 Sofus Opdateret d. 31. januar 2017 Side 1 Indhold Side 3 Side 3 Side 4 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail.

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Hvis du kører Windows vista eller Windows XP, skal du kontakte lokal-support på skolen. Denne vejledning er to - delt: Del 1: Benyttelse af Office

Læs mere

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra:

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra: Login I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i : Man finder som et link nederst til venstre på skolens offentlige Informationsportal. Adressen er: www.samsoegades-skole.skoleintra.dk

Læs mere

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Til Tutorlægen Velkommen til den elektroniske portefølje. Den er blevet til i dialog mellem Dansk selskab for almen medicin og

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

Brunata App Brugervejledning

Brunata App Brugervejledning Side 1 Indhold 1. Hvad er Brunata App?... 2 2. Hvem har adgang til Brunata App?... 2 3. Aktivering... 2 4. Log ind... 3 5. Glemt adgangskode... 3 6. Forbrugsoverblik... 3 7. Forbrugssammenligning... 4

Læs mere

Brug af gallerier på fotorammenviborg.dk

Brug af gallerier på fotorammenviborg.dk Brug af gallerier på fotorammenviborg.dk En lille vejledning fra Margaret Skovsen Åbn din browser*) og tast navnet på dit galleri. Det vil typisk være af typen xxx.fotorammenviborg.dk eller xxxy.fotorammenviborg.dk,

Læs mere

Installations guide. Online harddisk (Chili Cloud) til PC og Mac

Installations guide. Online harddisk (Chili Cloud) til PC og Mac Installations guide Online harddisk (Chili Cloud) til PC og Mac 2 Indhold PC installations guide 04 Sådan administrerer du Chili Cloud 11 Gendan filer der er blevet slettet 16 Mac installations guide 18

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD PC...4 Mac...18 PC Sådan installerer du Chili Cloud på PC Åbn den mail du har modtaget med Chili Cloud

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på computer via waoo.tv FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Betjeningsguide... 8 TV-guide... 10 Bio... 12 Indstillinger...

Læs mere

Jobnet på mobilen Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk

Jobnet på mobilen Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk Jobnet på mobilen Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk Version: 2.0 Oprettet den 3. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. JOBNET PÅ MOBILEN... 3 1.1 FORBEREDELSE TIL BRUG AF JOBNET PÅ MOBILEN... 4 2. LOG

Læs mere

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf.

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. 5618 2600 Forældreintra 1 September 2007 Vejledning for forældre ForældreIntra

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på computer via waoo.tv. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på computer via waoo.tv Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Betjeningsguide... 8 TV-guide... 10 Bio...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

Så vil systemet have oploadet nogle billeder, du vælger en mappe enten på skrivebordet eller i billeder.

Så vil systemet have oploadet nogle billeder, du vælger en mappe enten på skrivebordet eller i billeder. Oprette et album og bestemme hvem skal kunne se det. s.1 Slette et album s 2 Lave et opslag s.5 Slette et opslag s. 6 Dele et opslag med andre s.6 Gemme s. 7 Aktivitetslog s 8 Oprette en begivenhed s.8

Læs mere

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre...

Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... Sådan logger du ind... 2 Hvilke mapper kan du tilgå... 3 Visning af eksempel af en fil... 5 Sådan deler du en fil... 7 Se hvad du deler med andre... 9 Offline synkronisering... 11 Klienter til mobile enheder...

Læs mere

Sådan opretter du en profil på Facebook:

Sådan opretter du en profil på Facebook: Sådan opretter du en profil på Facebook: 1. Gå til www.facebook.com 2. Hvis du får vist tilmeldingsformularen, skal du angive dit navn, din fødselsdato, dit køn og din e- mailadresse. Hvis du ikke får

Læs mere

www.munkebjergskolen.odense.dk

www.munkebjergskolen.odense.dk ForældreIntra er del af Munkebjergskolens hjemmeside. Her åbnes op for en større, direkte kontakt mellem skole og hjem. ForældreIntra er et lukket univers, som forældrene skal angive brugernavn og adgangskode

Læs mere

DKF Forum WWW.DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK. - kiropraktorernes samlingssted. Dato: 00-00-00

DKF Forum WWW.DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK. - kiropraktorernes samlingssted. Dato: 00-00-00 DKF Forum - kiropraktorernes samlingssted K L U B B E R Dato: 00-00-00 WWW.DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK 2 - Dansk Kiropraktor Forening DKF Forum - Kiropraktorernes samlingssted DKF Forum er kiropraktorernes

Læs mere

GENERELT PATIENTADMINISTRATION

GENERELT PATIENTADMINISTRATION 1.1 Log på - log af 1.2 Vælg Afdeling 1.3 Søgemuligheder 2.1 Patient administration GENERELT PATIENTADMINISTRATION PERSONALEADMINISTRATION 3.1 Opret nyt personalemedlem 3.2 Redigere personaleoplysninger

Læs mere

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang.

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang. Kære lærer! Med Medielogin får du og dine elever adgang til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten på alle platforme. Dermed kan du også logge ind på din telefon eller tablet. Men først skal du aktivere

Læs mere

WebTV. Vejledning til WebTV på web. Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV

WebTV. Vejledning til WebTV på web. Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV WebTV Vejledning til WebTV på web Vejledningen beskriver upload og deling af videoer på WebTV ITS 24-11-2015 WebTV Vejledning til WebTV på web Indholdsfortegnelse WebTV... 2 Login... 2 Navigation... 3

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Vejledning. Indhold. 1. Gratis Office 365 til ansatte og studerende på professionshøjskolen

Vejledning. Indhold. 1. Gratis Office 365 til ansatte og studerende på professionshøjskolen Vejledning Afdeling UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole IT Oprettet 20.02.2018 Redigeret 24.04.2019 Udarbejdet af Lone Petersen Dokumentnavn Gratis Office 365 Dokumentnummer 527701 Indhold 1. Gratis

Læs mere

Hotmail bliver til Outlook

Hotmail bliver til Outlook FÅ MEST UD AF DIN MAILKONTO: Hotmail bliver til Outlook Den populære e-mail-tjeneste Hotmail har fået en ordentlig overhaling og har samtidig skiftet navn til Outlook. Følg med i vores guide, og bliv fortrolig

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM

VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM Velkommen til Lasso! Vi er glade for, at du har valgt vores løsning og vi glæder os til at få dig i gang. INDHOLD: Velkommen til Lasso!... 1 INDHOLD:... 1 1) LOGIN I LASSO...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo TV Go... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo TV Go på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse

Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse Du kan søge en kandidatuddannelse, hvis du har afsluttet eller er i gang med at afslutte en adgangsgivende uddannelse. Adgang til ansøgningssystemet Du

Læs mere

Brugervejledning. Brugervejledning til app og web-indgang

Brugervejledning. Brugervejledning til app og web-indgang 1 til app og web-indgang 2 Indhold... 1 App... 3 Login... 3 Forside mulighed 1... 3 Forside mulighed 2... 4 Indstilling og profil... 5 Kort over netværksgrupper... 5 Virksomhedsoversigt... 6 Medlemsoversigt...

Læs mere

WISEflow Guide til deltagere

WISEflow Guide til deltagere WISEflow Guide til deltagere Version 2.8.0 1 Indhold Deltager: Sådan kommer du i gang... 3 Opsætning af profil... 3 Flow-oversigt... 6 Flow-typer... 7 Flowets tilstand... 7 Hvordan afleverer jeg min besvarelse?...

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Indhold Gratis Office 365 til ansatte og studerende... 1

Indhold Gratis Office 365 til ansatte og studerende... 1 Gratis Office 365 til ansatte og studerende Ansatte og studerende kan downloade og installere Office 365 (pt. = Office 2016) på deres private pc og/eller Mac. Office 365 må installeres på 5 enheder. Programpakken

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

Brunata App Brugervejledning

Brunata App Brugervejledning Side 1 Indhold 1. Hvad er Bruanta App?... 2 2. Hvem har adgang til Brunata App?... 2 3. Aktivering... 2 3. Log ind... 3 4. Glemt adgangskode... 3 5. Forbrugsoverblik... 3 6. Forbrugssammenligning... 4

Læs mere

RUT-ruteplanlægningsvejledning. Brugervejledning Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling

RUT-ruteplanlægningsvejledning. Brugervejledning Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling RUT-ruteplanlægningsvejledning Brugervejledning Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling 1 Indholdsfortegnelse Om RUT... 3 Om denne vejledning... 3 Hjælp... 3 Tilgang til RUT via Firefox... 3 Sådan logger

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

VEJLEDNING TIL BRUG AF LANDMAND.DK

VEJLEDNING TIL BRUG AF LANDMAND.DK VEJLEDNING TIL BRUG AF LANDMAND.DK 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Tilføj eller fravælg kort...3 Foretrukne...4 Bestem min startside...6 Mine links...7 Favoritter...8 Notifikationer...9 Pop up...10 LANDMAND.DK ER

Læs mere

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Inden du går i gang. For Mozilla Firefox brugere. For Internet Explorer brugere

Inden du går i gang. For Mozilla Firefox brugere. For Internet Explorer brugere Side 1 af 8 Inden du går i gang For at kunne bruge Alm. Brand Netbank skal du enten bruge Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Vi understøtter ikke brug af Google Chrome, og vi kan derfor ikke garantere,

Læs mere

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.:

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.: Brugervejledning til hjemmeside Kristian Kalajdzic Denne vejledning har til formål at hjælpe dig til at tilgå, vedligeholde og benytte din hjemmeside. Vejledningen henvender sig til hjemmesider bygget

Læs mere

TWITTER OG #KVÆGKONGRES

TWITTER OG #KVÆGKONGRES SEGES 17-02-2015 Dorte Marcussen Projekt Videnformidling og dialog via nye kanaler TWITTER OG #KVÆGKONGRES Skriv #kvægkongres i tweets på Kvægkongressen Er klar til på #kvægkongres at se på de muligheder

Læs mere

Indhold. Wiegaarden Go2net Manual Side 1

Indhold. Wiegaarden Go2net Manual Side 1 Indhold Manual til Wiegaardens Go2net CMS-løsning... 3 Login... 4 Administrationen... 4 Den øverste menu... 5 Styring af din menu på hjemmesiden... 5 Menustrukturen... 5 De grå ikoner... 6 De blå ikoner...

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. 1.Login og kodeord Download og udskriv filer Kontakt...15

INDHOLDSFORTEGNELSE. 1.Login og kodeord Download og udskriv filer Kontakt...15 Teknisk vejledning til NEBULA Sidst opdateret den 18. aug 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.Login og kodeord...3 1.1 Login...3 1.2 Skift adgangskode...3 1.3 Glemt adgangskode...4 2.1 Find rundt i videobiblioteket...5

Læs mere

SOS Børnebyerne Facebookmanual

SOS Børnebyerne Facebookmanual SOS Børnebyerne Facebookmanual Manual til brug af Facebook for SOS-lokalgrupper 2014 Facebookmanual til SOS-lokalgrupper Denne manual er til de SOS-lokalgrupper, som er på Facebook eller ønsker at oprette

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på iphone... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 14 FAQ... 16 Kontaktinformation... 18 VELKOMMEN

Læs mere

Instant Spam Control

Instant Spam Control Instant Spam Control - den nemme guide til jeres antispam-løsning Instant Spam Control er nemt at arbejde med eller lade arbejde for sig. 97% af al spam bliver automatisk sorteret fra. De sidste 3% kan

Læs mere

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit "Navn ", " Last Name " og " Password" - "Job Title " er ikke nødvendigt at bruge.

Et nyt vindue vil åbne beder dig om at indtaste dit Navn ,  Last Name  og  Password - Job Title  er ikke nødvendigt at bruge. Yammer for " Dummies " Manual Den URL Yammer er : www.yammer.com Du vil modtage en invitation til Yammer. Invitationen sendes til butikken e- mail -adresse (f.eks 2199@br-leg.dk ) og / eller til din butikschef

Læs mere

Brugervejledning i ændring af login-oplysninger i CO 2 -kvoteregisteret

Brugervejledning i ændring af login-oplysninger i CO 2 -kvoteregisteret Brugervejledning i ændring af login-oplysninger i CO 2 -kvoteregisteret Version april 2017 Denne brugervejledning er med det nye EU Login (version 8.08) 1 Brugervejledningen er kun en vejledning i at benytte

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Sådan logger du på Først skal du hente dit

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon...

Læs mere

TYPO3 TRIN FOR TRIN 2

TYPO3 TRIN FOR TRIN 2 TYPO3 TRIN FOR TRIN 2 De indledende øvelser er fuldstændig de samme som i TYPO3 TRIN FOR TRIN 1 side 1-2. Du åbner altså din browser, skriver ale.dk/typo3 i Adressefeltet, skriver dit Brugernavn (Username)

Læs mere

Vejledning til Forum på Foreningens Hjemmeside. Skrevet af Carl Andersen Vemmelev Webdesign

Vejledning til Forum på Foreningens Hjemmeside. Skrevet af Carl Andersen Vemmelev Webdesign Vejledning til Forum på Foreningens Hjemmeside Skrevet af Carl Andersen Vemmelev Webdesign 1 Anvendelse af vejledning: Vejledningen fortæller hvordan du bruger og formaterer indlæg på Korsør Roklubs Forum.

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere