REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 2. MAJ 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 2. MAJ 2018"

Transkript

1 DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 2. MAJ 2018 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Regnskabet 5. Justering af og fastlæggelse af kontingent til distrikt og kreds 6. Meddelelser fra DBF Vi får besøg fra DBf s hovedbestyrelse. 7. Forslag fra Distriktsbestyrelse, klubber eller enkeltpersoner 8. Valg af distriktsbestyrelse a. Valg af formand (modtager genvalg) b. Valg af bestyrelse (alle villige til genvalg) 9. Valg af revisorer og revisorsuppleant 10. Valg af 2 medlemmer til DBF s repræsentantskab 11. Valg af medlem til kredsbestyrelsen 12. Eventuelt Ad 1. Valg af dirigent Per Egelund bød velkommen, og en særlig velkomst til DBF s repræsentant Anna von Lowzow. Bestyrelsen foreslog Claus Hylling Christensen som dirigent. Han blev valgt og konstaterede forsamlingens lovlighed. Ad 2. Konstatering af stemmetal Der var 65 stemmer til stede, repræsenteret af 25 personer og 14 klubber

2 Ad 3. Distriktsbestyrelsens beretning Dirigenten overdrog ordet til bestyrelsens formand Per Egelund, som aflagde følgende beretning: Som i de tidligere sæsoner, startede den valgte bestyrelse arbejdet med at afholde et bestyrelsesseminar, hvor der blev set tilbage på det forgangne år, og lagt planer for det kommende. På mødet konstituerede bestyrelsen sig selv, og da formanden vælges på distriktets generalforsamling, omfattede konstitueringen (gen)valg af Søren Pirmo som næstformand, Otto Andersen som kasserer, Bo Ulrik Munch som turneringssekretær og Rudi Bjerregaard som sekretær. Da Thomas Binder efter mange års frivillig indsats, ønskede at træde af, blev Rudi Bjerregaard opfordret til at overtage ansvaret for distriktets IT, hvilket Rudi indvilligede i. Nye medlemmer Vi har i det forløbne år igen stort set formået at fastholde medlemstallet, hvilket i dagens situation må anses som relativt tilfredsstillende. Jeg bliver her nødt til at gentage sidste års indlæg, der var som følger: Vi må nok se i øjnene at vore medlemmer bliver ældre og ældre, og derfor vælger ikke at gå ud om aftenen, men derimod søger hen mod klubber hvor der spilles om dagen, her helt typisk ældresag og golfklubber. På årets klubledermøder, der stadig bliver godt besøgt, har vi kunnet konstatere at en række klubber hverken har lokaler eller undervisere til at oplære nye spillere, til at spille om eftermiddagen. Det er vigtigt at etablere et uddannelsesberedskab for nye interesserede, da tilgang af nye medlemmer til vore klubber er en absolut nødvendighed, ligesom det er nødvendigt at have et beredskab, set i lyset af DBf s satsning omkring markedsføring af bridgen, herunder Bridgens dag.

3 Bestyrelsen har tidligere tilkendegivet at ville støtte klubberne i det omfang det er muligt, da vi finder det nødvendigt at få en større medlemsfremgang i distriktet. Vi kan desværre notere at der ikke har været efterspørgsel efter en sådan støtte i den forgangne sæson, og vi vil derfor endnu en gang opfordre klubberne til at henvende sig, dersom I mener at vi kan være til nogen som helst form for hjælp i forbindelse med at skaffe nye medlemmer. Uddannelse Vi har i sæson udelukkende tilbudt turneringslederkurser, herunder Modul 1 2 3, for klubturneringsledere, samt Modul 4, der kan betragtes som dels overbygning på klubturneringslederuddannelsen, og dels som indgangen til forløbet for Kreds- og Distriktsturneringsledere. Desuden har vi haft premiere på Modul 5, hvor der deltog 9 kursister. I forbindelse med overgangen til de nye love, gældende fra 01. juli, 2017, har vi afholdt gå-hjem-møder, som har været godt besøgte. Pr. 01. september 2018, skal alle klubber overgå til BC3, hvilket bliver helt nødvendigt, da der fra denne dato slukkes for det nuværende BC2. BC3 har været under test det seneste år, og det er nu besluttet at tiden er moden til at tage den i brug, hvilket betinger at alle klubber overgår på samme tidspunkt. Det er oplyst fra såvel DBf som testerne, at dersom man er bruger af BC2, så vil man uden problemer kunne navigere i BC3. BC3 indeholder foruden BC2 s funktioner, en række nye funktioner og mulig-heder, som DBf har forventninger om, vil falde i god jord hos klubberne. Selvom det forlyder at overgangen til BC3 vil være problemfri, har vi i distriktet besluttet at afholde gå-hjem-møder i august måned, hvor vi specielt vil fokusere på forskellene mellem BC2 og BC3, samt hvilke nye funktioner der er tale om.

4 Der vil foruden blive frigivet en del oplysningsmateriale, over sommeren, ligesom der i forbindelse med festivalen i Svendborg vil blive afholdt instruktionsmøder. Distrikternes nye rolle Efter det afholdte fællesmøde om distrikternes rolle d. 11. marts, mellem repræsentanter for distrikterne og DBf, står det nu helt klart, at distrikterne fortsat vil have en central rolle at spille, såvel overfor klubberne og deres medlemmer, som overfor DBf. Det var også et resultat fra mødet, at de enkelte distrikter selv skulle finde den endelige form for rolle og det helst en rolle, der understøtter og supplerer klubberne i det daglige og på den måde er med til at reducere behovet for kontakt til DBf s sekretariat. Det lå ligesom i luften, at distrikterne kunne være første valg, når en klub havde et problem og at distrikterne opbyggede et beredskab omkring rådgivning indenfor de fleste aspekter omkring klubbernes liv. I vores distrikt finder vi denne rolle helt naturlig at tage på os og vi har allerede gennem vort samarbejde med distrikterne Storstrøm, Vestsjælland og Bornholm taget hul på denne udvikling gennem en række fælles møder. Udover at være en form for hjælpere for vores klubber har samarbejdet været fokuseret på følgende 3 hovedområder: 1. Turneringer, udvikling, nye og fælles 2. Undervisning, afholdelse og koncepter 3. Det sociale, besøg og events Det er vores overbevisning, at der ligger mange muligheder i ikke alene at udvikle disse 3 områder indenfor distriktet selv, men også i at udvikle disse områder i vores distriktssamarbejde. Vi har foretaget en SWOT-analyse af situationen, og den viser at nogen af styrkerne i distrikterne er det frivillige arbejde samt kontakten til klubberne. Disse to styrker bliver udvidet ved et samarbejde. Samarbejde vil også frigive resurser til en vores svagheder, nemlig produktudvikling.

5 Analysen er lavet ud fra vort eget distrikt, men vi tror, at efter en analyse for de øvrige samarbejdende distrikter vil vi kunne øge styrkerne, kunne vil minimere og eventuelt fjerne svaghederne og kunne realisere mulighederne. Vi har vedlagt vores analyse i summeret form, ligesom vi har vedlagt en oversigt over hvorledes vi vil tackle distrikternes klubber, i forbindelse med nødvendigheden af deres deltagelse, i etableringen af vores nye rolle. Interdistrikt samarbejdet Som nævnt i foregående afsnit, vil der være godt grundlag for et videre samarbejde, herunder fælles fokus og indsats i forbindelse med distrikternes nye roller. Vi vil herudover fastholde vort samarbejde omkring turneringer, samt de årlige samlede interdistriktsmøder, hvor de 4 bestyrelser mødes og udveksler ideer og erfaringer omkring hvad der rør sig i distrikterne. Turneringer Turneringsdeltagelsen i den forløbne sæson har haft en nedadgående tendens, idet nogle turneringer har haft stærk nedgang, hvorimod andre har haft en særdeles tilfredsstillende fremgang. Vi har forsøgte os i sæson med en ny holdturnering, som vi kaldte Østdansk Mixed holdmesterskab, hvor der deltog 4 hold. Vi valgte at gentage denne turnering i indeværende sæson, og der deltog 12 hold, en fremgang som vi betragter som ret tilfredsstillende. Den afholdte handikapturnering havde en fremgang på over 50%, da der deltog 34 par, der spillede i 4 rækker. For Åben par kunne vi konstatere en fremgang på 8 par, hvilket udgør 40% i forhold til sidste sæson. Vi vil fortsat afholde disse turneringer, ligesom vi forsøge at forny os, i form af nye turneringer, i bestræbelserne på at tiltrække langt flere spillere. I denne forbindelse vil vi gøre brug af vores internetsamarbejde.

6 Fremtiden Bestyrelsens tanker om fremtiden kan bedst udtrykkes ved atter en gang at gentage budskabet fra sæson og Vi vil forsøge at skabe en øget opmærksomhed omkring vore aktiviteter og turneringer, og dermed tiltrække endnu flere nye spillere end hidtil. Vi vil fortsat arbejde for udbredelsen af vores Nyhedsbrev, som sendes til alle klubber i distriktet, med opfordring til at sende det videre til medlemmerne. Vi vil arbejde for at endnu flere vil tilslutte sig vores Facebook-gruppe, som vi ser som en effektfuld og tidssvarende kommunikations platform. Herudover er vores dagsorden stadig at få flere medlemmer i distriktets klubber, samt flere ikke-dbf klubber der vælger at spille bridge i DBf regi. Vi vil igen opfordre til at I kommer med ideer og initiativer til hvorledes vi kan skabe den så nødvendige medlemsfremgang, og vi kan fra distriktets side støtte med såvel ressourcer som midler, i et vist omfang.

7 DISTRIKTØSTSJÆLLAND SWOT analyse distrikters samarbejde STYRKER God kontakt til klubberne Frivillige i bestyrelsen God økonomi God til undervisning MULIGHEDER Nye turneringsformer (mini hold, gullash turnering mm.) Ændrede turneringer (Flere tilmeldinger giver mulighed for styrke opdeling) Nye former for undervisning Tværgående events SVAGHEDER Dårlig kontakt til klubbernes medlemmer (kommunikation) Vigende tilslutning i forbundsturneringer Manglende produktudvikling Geografi TRUSLER Nedlæggelse af distrikter Nedlæggelse af forbundsturneringer Konkurrence fra klubber STRATEGI for distriktets klubkontakt ½ VIL KAN Præmier Brug som eksempel Rådgiv Uddan KAN IKKE VIL IKKE Motiver Vejled Fokuser på de andre

8 Efter Per Egelunds fremlægning af beretning blev der fra salen spurgt om distriktets rolle i Bridgens Dag. Per Egelund sagde, at distriktets rolle i den sammenhæng er at formidle samarbejde mellem klubber samt hjælpe med de forespørgsler, der kommer fra klubber i distriktet. Samtidig gjorde han opmærksom på, at han havde foretrukket, at forbundet havde bedt distrikterne om at formidle opgaven til klubberne, fremfor den nuværende arbejdsgang. Fra salen blev der gjort opmærksom på, at det var uhensigtsmæssigt, at DBf s generalforsamling lå før distriktets generalforsamling. Da der nu var 11½ måned til at de valgte repræsentantskabsmedlemmer skal til forbundets generalforsamling og fremsætte de forslag og kritik, som forsamlingen her har. Per Egelund lovede at tage det med i distriktets årsplanlægning.

9 Ad 4. Regnskabet Otto Andersen fremlagde regnskabet. Som ser således ud:

10

11 Han fremhævede, at der var et planlagt underskud på kr Årsagen til underskuddet skyldes underskud på turneringer og arrangementer. Distriktet er stadig velhavende og har en egenkapital på kr , hvilket er næsten det dobbelte af et års kontingent. Regnskabet blev godkendt Ad 5. Justering af og fastlæggelse af kontingent til distrikt og kreds Kontingentet til distrikt og kreds blev foreslået uændret med henholdsvis 20 kr og 3 kr. Dette blev vedtaget.

12 Ad 6. Meddelelser fra DBf Vi får besøg fra DBf s hovedbestyrelse af Anna von Lowzow. Hun havde følgende indlæg til forsamlingen: Tak for muligheden for at overvære jeres generalforsamling. Det er altid nyttigt at få lejlighed til at høre, hvad der foregår i distrikterne og i klubberne. Jeg vil give en orientering om årets gang i DBf og de spørgsmål, som hovedbestyrelsen har været optaget af. Status på DBf s sekretariat Det må være naturligt at indlede denne beretning fra hovedbestyrelsen med at give en status på DBf s sekretariat, som jo nærmest er helt nyt. Det er HB s vurdering, at den personaleafgang, der har været i sekretariatet hænger sammen med den forandringsproces, der blev igangsat som følge af beslutninger truffet i hovedbestyrelsen. Et resultat heraf er bl.a. ansættelsen af en udviklings- og klubkonsulent, der har til formål at understøtte DBf s klubber bedre og skabe grundlag for at udbrede bridgen til nye målgrupper. Der er ingen tvivl om, at personaleafgangen også har medført forsinkelser på en række områder, dårlig service m.v. Dette skyldes, at der ikke har været mulighed for at sikre vidensoverførsel fra gamle til nye medarbejdere. Jeg vil her gerne benytte lejligheden til at takke de frivillige i DBf, som har bistået sekretariatet med at løfte flere opgaver, der skulle løses i en ekstraordinær situation. Det regnskabsmæssige resultat for 2017 Årets resultat for 2017 blev et overskud på kr. Ledelsen vurderer det meget tilfredsstillende, at årets resultat for 2017 udviser et overskud. Der er tale om en forbedring i forhold til 2016, hvor resultatet blev et underskud på kr. Det budgetterede overskud ved årets begyndelse var sat til kr. En begrundelse for, at overskuddet ikke nåede det budgetterede er bl.a.:

13 at kontingentindtægten blev kr. lavere end budgetteret, ligesom dækningsbidraget for butikken blev ca kr. lavere end budgetteret. Overordnet set opfatter HB, at årets endelige resultat er tilfredsstillende i forhold til de opgaver og udfordringer, der har skullet løftes af nye medarbejdere samt udgifter til bl.a. ekstern regnskabsbistand, der ikke var kendt fra årets start. Nyt økonomistyringssystem I løbet af 2017 måtte vi erkende, at vores økonomistyringssystem ikke var tidssvarende i forhold til en effektiv økonomi- og regnskabsstyring. Samtidig var der en dårlig og kostbar support på systemet, som ikke gjorde det nemmere. Forbundets hovedbestyrelse besluttede derfor, at DBf ved årsskiftet 2017/2018 skulle overgå til et nyt økonomistyringssystem, e-conomics. Det blev samtidig besluttet at midlerne hertil, skulle findes gennem en række omdisponeringer indenfor det eksisterende budget. Temadag om distrikternes rolle Søndag den 11. marts mødtes DBf s distrikter til en temadag om distrikternes rolle. Temadagen havde til formål at drøfte Distrikternes nuværende opgaver og rolle i DBf s forbundsstruktur jf. vedtægternes 10 Distrikterne som bindeled mellem DBf og klubberne. Distrikternes fremtidige rolle og opgaver. Resultatet af temadagen er bl.a. at lægge op til en bedre vidensdeling mellem distrikterne og at distrikterne i højere grad skal gøre sig synlige over for klubberne som sparringspartnere i forhold til en bred vifte af temaer, f.eks. bestyrelsesarbejde, undervisning og koordinering vedr. Bridgens Dag etc. Ligesom DBf (sekretariatet) og distrikterne imellem skal være opmærksomme på at trække på hinandens kompetencer, så det i sidste ende giver synergi til klubberne. Konkret blev det også aftalt, at der skal udarbejdes en hvidbog for distrikter til inspiration.

14 Under indlægget var der en længere debat om BC3 og den måde DBF har valgt at udrulle skiftet fra BC2 til BC 3. Der var i forsamlingen stor usikkerhed om DNF havde styr over en konvertering for alle landets bridgeklubber på kun 4 måneder, samtidig med at undervisningsmateriale først bliver udarbejdet i starten af juli. Man havde svært ved at få øje på, at klubber uden særlig it-erfaring skulle kunne klare konverteringen på så kort tid. Man havde svært ved at tro på, at DBf havde de nødvendige mandskabsmæssige resurser. Der blev efterspurgt det tidsmæssige aspekt i forbindelse med overførsel af data fra BC2 til BC3. Man efterspurgte en plan B, når nu A brød sammen. Anna von Lowzow indrømmede, at dette ikke var hendes kompetenceområde og at hun derfor ikke kunne svare på det. Hun lovede at tage problemerne med hjem til bestyrelsesmødet i maj. Bo Ulrik Munck udtalte sig på vegne af breddeudvalget og tilbød undervisning i form af Gå hjem møder samt møder, hvor deltageren tog deres egen computer med og hvor der ville være undervisere tilstede, som kunne hjælpe dem med opsætning og test. Der var i forsamlingen tilslutning til undervisning og helst så tidligt som muligt. Fra forsamlingen blev der udtrykt ros til DBf s repræsentant for et levende og engageret indlæg og ærlige svar. Ad 7. Forslag fra Distriktsbestyrelse, klubber eller enkeltpersoner Ingen forslag Ad 8. Valg af distriktsbestyrelse a. Valg af formand (modtager genvalg) Per Egelund blev genvalgt som formand b. Valg af bestyrelse (alle villige til genvalg) Søren Pirmo, Otto Andersen, Bo Ulrik Munch og Rudi Bjerregaard blev genvalgt

15 Ad 9. Valg af revisorer og revisorsuppleant Allan Christiansen og Jan Gjermansen blev genvalgt som revisorer Henning Druedal blev genvalgt som revisorsuppleant Ad 10. Valg af 2 medlemmer til DBF s repræsentantskab Per Egelund og Søren Pirmo blev genvalgt Ad 11. Valg af medlem til kredsbestyrelsen Søren Pirmo blev genvalgt Ad 12. Eventuelt Der blev spurgt til, hvad gør man når der hverken var erfaring med BC2 eller BC3 i klubben. Per Egelund svarede, at det ikke var et krav i forbindelse kurserne i BC3, at man havde erfaring i BC2. Per Egelund takkede dirigenten for god ledelse af generalforsamlingen, hvorefter dirigenten erklærede generalforsamlingen for afsluttet.

REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 8. MAJ 2019

REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 8. MAJ 2019 DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 8. MAJ 2019 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Regnskabet

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND Referat fra distriktsseminar, 7. juni, kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard() (efterfølgende/ca. kl. 18.30,

Læs mere

Talepapir til brug for HB-medlemmernes deltagelse i distriktsgeneralforsamlinger i DBf, foråret 2018.

Talepapir til brug for HB-medlemmernes deltagelse i distriktsgeneralforsamlinger i DBf, foråret 2018. Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Talepapir til brug for HB-medlemmernes deltagelse i distriktsgeneralforsamlinger i DBf, foråret 2018. Indledning

Læs mere

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT 11. marts 2019 Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(PE), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard(RB) 1. Godkendelse

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Formand Per Egelund: Distriktets rolle fremover, hvad mener du?

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Formand Per Egelund: Distriktets rolle fremover, hvad mener du? Formand Per Egelund: Distriktets rolle fremover, hvad mener du? DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 1. kvartal 2018 Nyhedsbrev 6 Efter det afholdte fællesmøde om distrikternes rolle d. 11.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 Formand Per Egelund: Flere medlemmer til distriktets klubber hvad gør vi? I de sidste mange år har vi som distriktsbestyrelse set vores

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 Formand Per Egelund: Distrikternes nye rolle, eller distrikternes svanesang? Efter premieren på fri tilmelding til DM-2017 for Senior par

Læs mere

Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017

Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017 Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017 Tilstede: 25 personer fra 16 klubber og distriktsbestyrelse Dagsorden: 1. Velkomst ved PE 2. Nyt fra DBF, ved BUM 3. Nyt fra Distriktet,

Læs mere

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen.

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. REFERAT Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Preben Salling. Preben

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2016/17

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2016/17 DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2016/17 På bestyrelsens vegne skal jeg herved aflægge beretning for 2016/17. Vi har holdt 3 bestyrelsesmøder. På mødet den 20.5.2016 konstituerede bestyrelsen sig med genvalg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl REFERAT Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen og også til Per Egelund fra DBF. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg.

Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Referat af: Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Der startes med spisning kl. 18.00 tilmelding påkrævet (nederst)

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Kritisk revisionsprotokollat 2014

Kritisk revisionsprotokollat 2014 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32 B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Kritisk revisionsprotokollat 2014 1. Indledning Klarup/Grenaa 6. april 2015 Revisionsprotokollatet er udarbejdet

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

, ny sæson, nye muligheder

, ny sæson, nye muligheder DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 3. kvartal 2018 Formand Per Egelund: 2018 2019, ny sæson, nye muligheder Her i begyndelsen af september, tager vi hul på den 80. sæson i DBf og dermed

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Generalforsamling i DBf Distrikt Nordjylland

Generalforsamling i DBf Distrikt Nordjylland Generalforsamling i DBf Distrikt Nordjylland Onsdag d. 14. maj 2013 kl. 19.00 REFERAT 1. Konstatering af stemmetal Formanden konstaterede hvilke klubber, der er til stede og oplæste stemmetal 2. Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012 Generalforsamling efterår 202 - referat Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 202 Afholdt i Stensballegaard Golfklub Deltagere: Distriktsledelsen: Peter Bøgelund Riis (PBR), Bjarne Nielsen, Bjarne

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen:

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL. 18.00 Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: 18.00-19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00-20.30 Spisning

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger Forslag til vedtægter for SIND, Regionskreds Midtjylland NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. I

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016

Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016 Deltagere Hovedbestyrelsen København Nordsjælland

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Love For Dansk Skak Union 8. Hovedkreds 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger: Grundejerforeningen Niverød Park Nord" indkalder herved til ordinær generalforsamling 2016 mandag den 2. maj 2016 kl. 19.30 på Nivå Skole Syd, lokale 19. Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

8 Hovedkreds vedtægter

8 Hovedkreds vedtægter 8 Hovedkreds vedtægter Nuværende Foreslag Begrundelse/kommentar 1 Hovedkredsens formål er udbredelsen og kendskabet til skakspillet i samarbejde med skakklubberne i Hovedkredsens område. Dette sker gennem

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

FORENINGEN TEOLOGI FOR LÆGFOLK (TFL) FORSLAG TIL ÆNDRING AF VEDTÆGTERNE

FORENINGEN TEOLOGI FOR LÆGFOLK (TFL) FORSLAG TIL ÆNDRING AF VEDTÆGTERNE FORENINGEN TEOLOGI FOR LÆGFOLK (TFL) Generalforsamlingen 28. juni 2016 kl. 19.00 på Diakonhøjskolen i Aarhus FORSLAG TIL ÆNDRING AF VEDTÆGTERNE Gældende vedtægter 1, NAVN OG HJEMSTED Navn: Foreningen Teologi

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn.

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl. 11.00 i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formanden aflægger

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Stk.1 Foreningens navn er Personaleforeningen i Tryg. Foreningens hjemsted er: Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup Foreningen er en sektion

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referent: Hon. Sekretær Stig Borg William Grahn, formand for Asserbo Golf Club, bød forsamlingen velkommen og mindedes sammen med de

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Vedtægt for IDA Tele

Vedtægt for IDA Tele INGENIØRFORENINGEN I DANMARK Vedtægt for IDA Tele 1. Navn og område Stk. 1. Selskabets navn er IDA Tele. Stk. 2. IDA Tele er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Stk.

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat (H) Ulrik

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland.

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland. V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T Hadsten K R E D S. I A F D E L I N G Østjylland. D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1. NAVN I. Kredsens navn er: Haveselskabet Hadsten

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere