Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Konsulentens klumme. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening. Højby, den 31. januar 2017"

Transkript

1 Højby, den 31. januar 2017 Konsulentens klumme Jeg kan lige nå det altså at få skrevet en klumme i januar. Der har været tryk på, og så fik jeg også holdt lidt ferie først på måneden. Jeg håber, at alle har haft en god juleferie og en god start på året. Der sker meget i løbet af et år. Derfor betyder det også rigtig meget, at der bliver ved med at være så mange, som gerne både vil deltage i diverse aktiviteter og hjælpe med at afholde dem. Jeg ser rigtig meget frem til alt det, der kommer til at ske i Den her klumme omhandler primært december måned Fra næste udgave begynder jeg at lave et tema, som jeg kalder: månedens profil. Det kan være enten en forening eller en person, som har en god historie eller på en eller anden måde kan bidrage til at inspirere andre. Så hvis der går en person rundt, som bør omtales, eller hvis der er en forening, som gør noget særligt eller bare har succes med at gøre noget helt normalt tager jeg gerne imod forslag. Foreningsudvikling i Højby Skytteforening I Højby Skytteforening har man efterhånden gennem nogle år haft interesse for at begynde at udvikle det tilbud, man har til medlemmerne. Der er blevet uddannet trænere og hjælpetrænere, og fem af dem deltager også på træningskulturworkshopsene. I december havde jeg det første indledende møde med foreningens trænere, instruktører og bestyrelse, som gerne ville implementere en månedlig holdtræning. Vi fik afstemt meget omkring det praktiske. Der var et par ting, som blev korrigeret en smule og andre, det måske var rart at blive bevidste omkring. Forventninger, mål og forhåbninger blev talt igennem og afstemt, ligesom de første tekniske fokusområder for træningen blev valgt. Vi var også inde på, hvordan det bedst kunne formidles til medlemmerne, at der ville komme et nyt månedligt tilbud, og hvilke forudsætninger det kræver at deltage i det. Målgruppen for holdtræningen er endt med at være 8-12 årige, som kommer lidt tidligere end de øvrige skytter, så der er tid til at få lavet opvarmning og gennemgå dagens fokusområde. I første omgang er det første torsdag i måneden for at se, hvordan skytterne tager imod det. Erfaringerne viser, at denne form for holdtræning er med til at tiltrække og fastholde medlemmer, da det bidrager til det sociale fællesskab, men også skaber en tydelighed omkring, at det at gå til skydning ikke kun handler om at trykke på aftrækkeren et antal gange. Hvis der er andre skytteforeninger, der er interesserede i at starte et foreningsudviklingsforløb eller høre nærmere om mulighederne, kan jeg kontaktes på: charlotte.jakobsen@dgi.dk eller Mulighederne er mange, og forløbene kan handle om meget andet end holdtræning, da der bliver taget udgangspunkt i den enkelte skytteforening og de behov og ønsker, der måtte være.

2 Procesdag For efterhånden noget tid siden blev det besluttet, at der skulle afholdes en procesdag for skydeudvalget og kontoret. Den blev afholdt søndag den 11. december. Deltagerne var skydeudvalget bestående af Susanne Højbjerg, Cecilie Højbjerg, Bjørn Madsen, Peter Søgaard og Anders Pedersen, samt suppleanterne Ivan Jørgensen og Bent Knudsen. De ansatte var repræsenteret ved Hans R. Sørensen, Estrid Andersen, Hanne D. Buch og undertegnede. Herudover deltog Hans Jantzen som repræsentant for DGI Fyns bestyrelse. På billedet ses skydeudvalget og suppleanterne. Dagen blev faciliteret af Johan Vest fra DGI Storstrømmen. Den tog udgangspunkt i de rammer, der er for samarbejdet. Der er f.eks. på forhånd fastlagt, nogle koncepter og indsatser, der skal prioriteres. Derudover er DGI Fyn Skydning jo en del af DGI, som er en ret stor organisation, hvor der er formuleret en overordnet mission samt vision og mål. DGI s mission: DGI vil styrke de frivillige foreninger som ramme om idræt med vægt på fællesskab, udfordring og sundhed for at fremme foreningslivets folkeoplysende kvaliteter. DGI vil med foreningen som udgangspunkt engagere flest mulige i idræt. DGI s vision: DGI opleves som en kompetent og værdifuld samarbejdspartner for idrætsforeningerne i forhold til at imødekomme danskernes behov for idræt og motion. DGI og DIF har desuden den fælles vision, at der i 2025 er 50 % af befolkningen, som dyrker idræt i en idrætsforening, og at 75 % af befolkningen dyrker idræt. DGI s mål: For DGI er foreningen kernen, og DGI s opgave er at styrke kernen ved at støtte arbejdet med at skabe flere aktive, flere medlemmer og flere frivillige.

3 Noget helt centralt her er det med flere medlemmer. Der er rigtig mange idrætter, som hører under DGI. For at skydning kan beholde sin status som en af de højt prioriterede idrætter altså en, der anvendes mange ressourcer på at understøtte og udvikle er det vigtigt, at idrætten har mange medlemmer. Det er den grundlæggende årsag til, at vi nu har både klassiske (riffel og pistol) og ikke-klassiske (airsoft, jægerklasser, bueskydning) discipliner. Johan tog udgangspunkt i de mål og vilkår, der specifikt er sat for arbejdet med skydning på Fyn i 2016 samt det potentiale, der fortsat er i udviklingen af medlemstal. Johan konstaterede, at det faktisk er gået rigtig godt i 2016, da målindfrielserne enten rammer måltallene eller ligger langt over på de områder, hvor der er klart definerede mål. På procesdagen blev skydeudvalget sat til via arbejde i mindre grupper at finde nogle værdier, der skal karakterisere arbejdet med skydning på Fyn. Det interessante her var, at selvom der var mange muligheder, og man ikke kiggede ved hinanden i grupperne, var der stor enighed. De valgte værdier er: kompetence, ansvarlighed, fællesskab, respekt og udvikling. Herefter blev fokus lagt mere over på den enkeltes bidrag til gruppen. Der blev både set på personlige karaktertræk og arbejdsopgaver, samt vurderet, hvad den enkelte kunne tænke sig hhv. mere og mindre af. Alt i alt var det en god dag. Hvor der blev skabt en større indsigt i og forståelse for, hvilke funktioner, opgaver og ansvarsområder, der ligger ved DGI Fyn Skydning. Arbejdet kommer til at fortsætte i den kommende periode, hvor det er planen, at der med jævne mellemrum udvælges et tema, som bliver gjort til at punkt på dagsordenen til skydeudvalgsmøderne. Susanne har haft fødselsdag Susanne Højbjerg, som jo er formand for skydeudvalget, har fødselsdag den 7. december og i 2016, fyldte hun 50 år. Eftersom det var en onsdag, var Susanne at finde på skydebanen i Tommerup Skytteforening, hvor hun ved siden af arbejdet i skydeudvalget er både træner og kasserer. Det må jo også være det eneste rigtige sted at opholde sig, når man er skydeudvalgsformand og fylder rundt. Bjørn Madsen og Peter Søgaard, begge fra Bullerup, tog på skydeudvalgets vegne forbi Tommerup Skytteforening og overraskede Susanne med en buket og en gave. Tillykke med fødselsdagen, Susanne. Det blev forhåbentlig en god dag.

4 Faciliteter i Postens Skytteforening Odense Postens Skytteforening Odense ligger under det store posthus i Odense. Hvis man ikke ved, hvor det er, kan det være en udfordring at finde den rigtige dør. Det opdagede Skydebaneforeningen Danmarks konsulent, Lotte Højmark Tang og jeg i hvert fald, da vi onsdag den 7. december var forbi foreningen for at høre nærmere om, at de gerne vil bygge en udendørs facilitet og derved skabe et endnu bedre tilbud til medlemmerne. Vi havde et rigtig godt møde, hvor skytteforeningens bestyrelse fortalte om, at de gennem en proces på 1-2 år er gået fra se begrænsninger til at se muligheder og håbe på en udvikling af forening, da den største begrænsning lige nu er for beskedne faciliteter. De var visionære og åbne over for både klassiske og ikkeklassiske skydediscipliner. Det er nu Søren Bendixen fra Skydebaneforeningen Danmark, der skal hjælpe skytteforeningen med at finde ud af, hvad der overhovedet er muligt. Faciliteter i Tommerup Skytteforening For at det er attraktivt at komme i skytteforeningerne, og for at kunne have nogle gode tilbud til medlemmerne, er det væsentligt at have gode faciliteter, som bidrager til at skabe muligheder. I Tommerup Skytteforening har der gennem meget lang tid været stor frustration grundet vand. Både grundvand, der siver op ved gulvet, og lækkede vandrør fra omklædningsrum over skydebanen, som siver ned gennem loftet og ad væggene. Der har ligget et kæmpe oprydningsarbejde i at få banerne gjort anvendelige, ligesom der stadig foreligger en lang proces med at få renoveret banerne. Lige nu er det kommunen, der styrer arbejdet. De laver prøver og forsøger at finde en løsning, som kan være holdbar i længere tid. Skytteforeningens bestyrelse er naturligvis frustreret, da man ikke rigtigt kan gøre andet end at forholde sig helt overordnet til, at det er en længere proces, som forhåbentlig ender ud i, at faciliteterne er renoverede i efteråret 2018 og indtil foråret i det mindste er anvendelige, selvom de skaber nogle begrænsninger.

5 Seniorsamling Vissenbjerg Torsdag den 8. december var jeg forbi Vissenbjerg Skytteforenings seniorafdeling. Jeg har hørt meget positivt om den store gruppe seniorer, foreningen formår at samle hver uge, så det var dejligt også at møde dem. Der var plads til en god snak om, hvordan det går i foreningen, nogle personlige historier og lidt tanker om de tilbud, der er. Det er i sig selv imponerende, at man hver uge kan samle personer, som kommer og skyder, men bestemt også kommer og snakker. Der er en hyggelig, selskabelig stemning, hvor der er plads til alle. De, der måske ikke helt har alderen, men hvor tidspunktet om formiddagen passer bedre end om aftenen, har mulighed for at deltage og indgår i fællesskabet på lige fod med de øvrige. Løst og fast Lige nu er jeg i færd med at arrangere kurserne i foråret. Der kommer to muligheder for at komme på hjælpetrænerkursus, så hold øje med aktivitetsmailen og hjemmesiden. Det bliver den 12. marts i Bullerup og den 25. marts i Nyborg. Den 11. marts kommer Alice Bjerregaard, som til daglig arbejder på SKV-kontoret og afholder SKV kursus. Det ligger i år på kontoret i Højby. Den 22. april er der kursus for bestyrelsesmedlemmer i skytteforeninger. Vi opfordrer til, at både nye og etablerede bestyrelsesmedlemmer deltager på kurset. Herudover vil jeg opfordre til, at man holde øje med aktivitetsmailen og hjemmesiden, hvor links til tilmelding vil komme, så snart de er klar. Mange hilsner, Charlotte

Konsulentens klumme. Status på Højby, den 16. januar 2018

Konsulentens klumme. Status på Højby, den 16. januar 2018 Højby, den 16. januar 2018 Konsulentens klumme Et nyt år er startet. Jeg håber, I er kommet godt i gang igen i skytteforeningerne. Ved slutningen af et år og starten på et nyt, er det naturligt at gøre

Læs mere

Konsulentens klumme. DGI årsmøde i Aalborg. Højby, den 22. december 2016

Konsulentens klumme. DGI årsmøde i Aalborg. Højby, den 22. december 2016 Højby, den 22. december 2016 Konsulentens klumme Så er det blevet tid for årets sidste klumme. Jeg vil benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Jeg har i tidligere

Læs mere

Jeg har været meget omkring det sidste stykke tid, så denne klumme omhandler det, der er sket fra sidste klumme og til og med oktober måned.

Jeg har været meget omkring det sidste stykke tid, så denne klumme omhandler det, der er sket fra sidste klumme og til og med oktober måned. Højby, den 20. november 2017 Konsulentens klumme Vintersæsonen kører for fuldt skrald, og jeg håber, at alle er kommet godt i gang. Der sker rigtig meget rundt omkring, og der er tilbud til alle aldersgrupper

Læs mere

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016

Konsulentens klumme. Skoleidrættens forårsfestival Svendborg. Højby, den 06. juli 2016 Højby, den 06. juli 2016 Konsulentens klumme Det er sommer og tid for, at rigtig mange holder ferie. Her er der dog alligevel et udpluk af det, der er foregået i juni måned samt en opfordring til at huske

Læs mere

Konsulentens klumme. Medarbejdernetværksmøde. Højby, den 28. april 2017

Konsulentens klumme. Medarbejdernetværksmøde. Højby, den 28. april 2017 Højby, den 28. april 2017 Konsulentens klumme Foråret er altid en travl tid med masser af tilbud både i form af kurser, stævner og flere af de store møder. Konsulentens klumme omhandler denne gang en del

Læs mere

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling. Højby, den 20. marts 2018

Konsulentens klumme. Foreningsudvikling. Højby, den 20. marts 2018 Højby, den 20. marts 2018 Konsulentens klumme Der er lige nu rigtig travlt i mange skytteforeninger. Det er højsæson for DM er, sæsonafslutninger og snart også starten på udendørssæsonen. Jeg vil ønske

Læs mere

Konsulentens klumme. Skytteaktivitetsmøde på Fyn. Højby, den 14. juni 2016

Konsulentens klumme. Skytteaktivitetsmøde på Fyn. Højby, den 14. juni 2016 Højby, den 14. juni 2016 Konsulentens klumme Denne gang har der været afholdt mange af de store møder både på Fyn og på landsplan. Der er dog også nogle kurser primært med fokus på træneruddannelser, og

Læs mere

Lørdag aften stod på diverse spil og en film på storskærm, og det var i det hele taget tydeligt, at deltagerne havde det godt sammen.

Lørdag aften stod på diverse spil og en film på storskærm, og det var i det hele taget tydeligt, at deltagerne havde det godt sammen. Højby, den 20. december 2017 Konsulentens klumme Julen nærmer sig hastigt. Derfor begynder der så småt at være lidt færre aktiviteter, der er dog altid rigtig mange aktiviteter i november, og i år har

Læs mere

Hjælpetræneruddannelse riffel og pistol i Allested/Vejle, Nr. Broby Skytteforening

Hjælpetræneruddannelse riffel og pistol i Allested/Vejle, Nr. Broby Skytteforening Højby, den 09. november 2016 Konsulentens klumme Oktober og november er blandt de måneder i løbet af året, hvor der er allerflest møder, kurser, workshops, seminarer, aktiviteter osv. Denne version af

Læs mere

Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen.

Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen. Højby, den 9. august 2017 Konsulentens klumme Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme, men nu er det blevet tid for en igen. Jeg håber, at alle har haft en god sommer og er klar

Læs mere

Denne klumme omhandler bl.a. lidt om nogle af de seneste aktiviteter, der er blevet afholdt.

Denne klumme omhandler bl.a. lidt om nogle af de seneste aktiviteter, der er blevet afholdt. Højby, den 19. december 2018 Konsulentens klumme Det er efterhånden noget tid siden, der sidst er kommet en klumme fra mig. Jeg havde en del afspadsering og noget ferie i løbet af sommeren, og efterfølgende

Læs mere

Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn.

Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn. Højby, den 27. marts 2017 Konsulentens klumme Vejret begynder at være godt, og der er DM ca. hver weekend. Flere har allerede skudt DM, og der er også kommet nogle medaljer med retur til Fyn. I sidste

Læs mere

Konsulentens klumme. Thurø esport. Højby, den 15. marts 2019

Konsulentens klumme. Thurø esport. Højby, den 15. marts 2019 Højby, den 15. marts 2019 Konsulentens klumme Der er gang i skydeidrætten på Fyn. Det er alletiders både at se det og at mærke en god efterspørgsel efter vores hjælp og efter de aktiviteter, vi udbyder.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 4. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 8. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening Lær at skyde i din lokale skytteforening Koncentration. Sigt. Ram plet. Alle kan gå til skydning uanset alder og fysisk form. Find et skytteforening i dit lokalområde og giv dig selv en udfordring Læs

Læs mere

Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger.

Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger. DGI Fyn Skydning Referat skytteaktivitetsmøde d. 27. april 2016 Der var mødt 37 skytter op (inkl. skydeudvalget), som repræsenterede 15 foreninger. Susanne Højbjerg bød velkommen til de fremmødte og bad

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018,

Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018, Referat Skydeudvalgsmøde mandag den 25. juni 2018, 17.00 20.30 Afholdes hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning. Deltagere: Lars Møller (LDB), Dorte

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Bevæg dig for livet Randers. Få et overblik over målsætninger og indsatsområder

Bevæg dig for livet Randers. Få et overblik over målsætninger og indsatsområder Bevæg dig for livet Randers Få et overblik over målsætninger og indsatsområder Bevæg dig for livet Randers Randers Kommune er visionskommune for Bevæg dig for livet, som er et landsdækkende samarbejde

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Referat af skydeudvalgsmøde d. 14. april 2015

Referat af skydeudvalgsmøde d. 14. april 2015 torsdag den 23. april 201 Referat af skydeudvalgsmøde d. 14. april 201 Til stede Skydeudvalget: Dorthe Overgaard Pedersen Andreas Gradischnig Peter Vester-Fabrin Svend Bodilsen DGI: Gitte Henriksen Dagsorden

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF

Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Træningsprogram Ungdom 8. oktober 4. december 2007 Hej Skytter Så tager vi fat på en ny vinterskydesæson i Gundsølille SG&IF Forord Man skyder ganske enkelt, til man har ramt plet, og så fortsætter man

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 0 1 7 / 2 0 1 8 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

HVILKE DRØMME HAR DU FOR DIN FORENING?

HVILKE DRØMME HAR DU FOR DIN FORENING? HVILKE DRØMME HAR DU FOR DIN FORENING? Kickstart jeres drømme og få mod til at tænke anderledes for jeres forening FORENINGS- UDVIKLING hvad er det? Har du drømme og ambitioner på din forenings vegne?

Læs mere

DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS

DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS Ingen selvfølge at unge dyrker sport Det første store dyk på frafaldsbarometret ses i de tidlige teenageår. Her mærker foreningerne

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger Kursusfolder De Danske Skytteforeninger 1 KURSUSOVERSIGT 2012 DDS landsplan Side 3 Lederuddannelse (i samarbejde med DGI) Side 5 Undervisning/formidling Side 6 Mentaltræning Side 7 Coaching Side 8 Våbenkonsulenter

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016,

Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016, Referat fra Skydeudvalgsmøde torsdag den 10. marts 2016, 17.30 22.30 Afholdt hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning Deltagere: Andreas Gradischnig,

Læs mere

Referat af Skydeudvalgsmødet onsdag den 14. marts 2018,

Referat af Skydeudvalgsmødet onsdag den 14. marts 2018, Referat af Skydeudvalgsmødet onsdag den 14. marts 2018, 17.30 20.30 Afholdes hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød Mødet starter med let forplejning. Deltagere: Svend Bodilsen, Andreas

Læs mere

LEDERUDDANNELSER 2010

LEDERUDDANNELSER 2010 DE DANSKE SKYTTEFORENINGER LEDERUDDANNELSER 2010 UDVIKLING AF DIG OG DIN FORENING Fællesskab for alle - mulighed for den enkelte DE DANSKE SKYTTEFORENINGER FormåL DDS lederuddannelser giver dig værktøjer

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Vordingborg Airsoft Forening - Anmodning om støtte til lokaler

Vordingborg Airsoft Forening - Anmodning om støtte til lokaler Vordingborg Airsoft Forening - Anmodning om støtte til lokaler Indhold Vordingborg Airsoft Forening - anmodning om støtte til lokaler... 2 Kort om Vordingborg Airsoft Forening... 2 Vores nuværende problemstilling

Læs mere

HALSNÆS KOMMUNE. Bevæg dig for livet - Lederakademi 2018/19 Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder

HALSNÆS KOMMUNE. Bevæg dig for livet - Lederakademi 2018/19 Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder HALSNÆS KOMMUNE Bevæg dig for livet - Lederakademi 2018/19 Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder Forord Det store folkelige fællesskab vi deler med hinanden i Halsnæs, får en af sine

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Resultatliste Telemarkstævne 2018

Resultatliste Telemarkstævne 2018 Riffel, 50m - Mesterskab BK1 1 122114 Simon Rosenkjær Horne Skytteforening 200/15 200/15 400/30 2 122828 Victor Holmegaard Fjelsted/Harndrup 198/07 200/09 398/16 3 121088 Nikolai Kling Larsen Horne Skytteforening

Læs mere

Skab en SucceSfuld. forening. med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF

Skab en SucceSfuld. forening. med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Skab en SucceSfuld forening med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF NÅ I MÅL MED TO STÆRKE MEDSPILLERE! 2 DGI og DIF har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor

Læs mere

GODT IDRÆTSMILJØ FOR UNGE

GODT IDRÆTSMILJØ FOR UNGE D D R Æ T S M I L J Ø I T O E G G N F O R U GODT IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS DANMARKS IDRÆTS-FORBUND INGEN SELVFØLGE AT UNGE DYRKER SPORT Det første store dyk

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde den 15. december 2016 Bilag 11.1

Hovedbestyrelsesmøde den 15. december 2016 Bilag 11.1 Hovedbestyrelsesmøde den 15. december 2016 Bilag 11.1 DGI s arbejde med målstyring. Formålet med målstyring er at sikre og tydeliggøre en klar sammenhæng mellem de strategiske prioriteringer og det daglige

Læs mere

Bestyrelsesmøde 5/2017 i Skydebaneforeningen Danmark

Bestyrelsesmøde 5/2017 i Skydebaneforeningen Danmark Bestyrelsesmøde 5/2017 i Skydebaneforeningen Danmark Åbent referat Dag og tid: Onsdag 29. november 2017 kl. 14.30-17.30 Deltagere: Bestyrelsen: Frank Lyngsø (FL), Kristian Ebbensgaard (KE), Nels Petersen

Læs mere

HIVO POSTEN. Fra vores grillhygge på Ellehøj

HIVO POSTEN. Fra vores grillhygge på Ellehøj HIVO POSTEN Fra vores grillhygge på Ellehøj Nummer 3 September 2017 2 HIVO Vejle Indholdsfortegnelse: Nyt fra bestyrelsen... 3 Nyt fra bowling... 7 Idrætstilbud... 8 Nyt fra fodbold... 11 Glimt fra sommeridræt...

Læs mere

Krocket. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior

Krocket. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger Krocket Krocket et udendørs spil med køller og kug ler. Få frisk luft, motion og konkurrence. Krocket er et taktisk og spændende makkerspil, hvor man konkurrerer

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 3 / 2 o 14. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 3 / 2 o 14. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 3 / 2 o 14 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Årsberetning Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Vejen den 18. februar 2016

Årsberetning Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Vejen den 18. februar 2016 Vejen den 18. februar 2016 Årsberetning 2016 Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Weekend træning Vi har i 2015 valgt at fortsætte med weekend træning hver anden weekend. Vi har prøvet os lidt

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Forord. Annette Westh Formand for Udvalget for Sundhed og Kultur

Forord. Annette Westh Formand for Udvalget for Sundhed og Kultur E N U M M O K S 17/18 e leder Æ 0 2 N i S m e L bedr rakad HA n endnu et - Lede for liv blive e t g i a d l i g t t æ d v i r Be st nye sk r ø f t e d Tag Forord Det er med stor fornøjelse, at jeg skriver

Læs mere

KROP OG KOMPETENCER DEN ÅBNE SKOLE

KROP OG KOMPETENCER DEN ÅBNE SKOLE KROP OG KOMPETENCER DEN ÅBNE SKOLE VIA University College 2 SÆT DIN SPORT PÅ SKOLESKEMAET 3 Med den seneste reform af folkeskolen er bevægelse, idræt og fysisk aktivitet for alvor kommet på skoleskemaet.

Læs mere

DGI - Kulturmåling 2015 (DGI - Kulturmåling 2013)

DGI - Kulturmåling 2015 (DGI - Kulturmåling 2013) Performance : 3,84 (3,79) Importance : 3,90 (3,94) Respondenter : 414 (360) Organisation 3,53 (3,38) 5.0 Økonomi 3,84 (3,68) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,03 (3,98) 3.0 Kunder / Foreninger / Samarbejdspa 3,66

Læs mere

Facilitetsstrategi for idrætsfaciliteter i Hedensted Kommune

Facilitetsstrategi for idrætsfaciliteter i Hedensted Kommune Facilitetsstrategi for idrætsfaciliteter i Hedensted Kommune Indledning I Hedensted Kommune ønsker vi, at alle har mulighed for at være fysisk aktive og dyrke fælleskabet i de lokale idrætsfaciliteter.

Læs mere

Koncentration og trivsel

Koncentration og trivsel Koncentration og trivsel Svinninge Skytteforening skaber trivsel og bedre koncentrationsevne blandt unge på specialeskole. Nogle af skolens idrætstimer omlægges til den lokale skytteforening, hvor der

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

DGI Bornholm. På rette vej med foreningsarbejdet

DGI Bornholm. På rette vej med foreningsarbejdet På rette vej med foreningsarbejdet DGI Bornholm I DGI Bornholm hjælper vi foreningerne mod nye oplevelser. I denne folder fortæller vi om nogle af de fordele, man kan opnå som medlem af DGI. www.dgi.dk/bornholm

Læs mere

UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017. Formål:

UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017. Formål: UDVIKLINGSPROJEKT 2014-2017 Formål: Klatresporten udvikler sig hurtigt I følge IFSC (International Federation of Sport Climbing) kommer der 3.000 nye klatrere til hver dag. Ses på sammenlignelige lande

Læs mere

Forår og Sommer 2019

Forår og Sommer 2019 Forår og Sommer 2019 VISIONEN FOR LEGEPARKEN OG HISTORIEN BAG.. Historien bag Legeparken i Klejtrup fylder 15 år og har igennem alle årene skabt skønne rammer i Klejtrup (Byen med verdenskortet og den

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB Boost din forening med en målrettet indsats for voksne FÅ DE VOKSNE I VANDET og skab udvikling og vækst i din svømmeklub

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Integration via Foreningslivet

Integration via Foreningslivet Integration via Foreningslivet Flere flygtninge og indvandrere ind i foreningslivet i Hjørring Kommune. Integration via foreningslivet Hjørring Kommunes Integrationsråd og Folkeoplysningsudvalg inviterede

Læs mere

Folkeoplysningspolitik

Folkeoplysningspolitik Folkeoplysningspolitik Revidering foretaget 8. november 2018 1 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD 3 VISION 4 Formål 4 Vision 4 MÅLSÆTNINGER 6 Det frivillige folkeoplysende foreningsarbejde 6 Folkeoplysende voksenundervisning

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en Hjælpetræner eller Træner 1 uddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion.

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en Hjælpetræner eller Træner 1 uddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en Hjælpetræner eller Træner 1 uddannelse dgi.dk/skydning og skytteunion.dk DGI Skydning & Dansk Skytte Union, 2016 Udgivet af: DGI Skydning & Dansk Skytte Union

Læs mere

FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND

FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND 1 FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND Jeg må desværre indlede min beretning med at informere Jer om, at vi i år bliver nødt til at indkalde til en ekstraordinær

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

Fagplan - Træner 1, hjælpetræner ungdom

Fagplan - Træner 1, hjælpetræner ungdom Fagplan - Træner 1, hjælpetræner ungdom Hjælpetræner/ungdomstræner uddannelsen er baseret på at skytter og forældre forholdsvis hurtigt kan indgå i et fast medhjælperteam for trænerne i skytteforeningen,

Læs mere

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE

Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE 1 Alt om Badminton i FIRMAIDRÆT ODENSE Badminton-træning med faste makkere er en rigtig god motion og hyggeligt samvær, men kom nu ud og prøv at møde flere : Hermed en oversigt over stævner og aktiviteter,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DGI FYN

VEDTÆGTER FOR DGI FYN VEDTÆGTER FOR DGI FYN Årsmøde, 11. marts 2016 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Vedtægter for DGI Fyn 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens

Læs mere

Ledelsens beretning for 2016

Ledelsens beretning for 2016 Ledelsens beretning for 2016 Vi forsøger at holde vores forening evig ung, interessant, stabil og udviklende. Vi vil gerne være på forkant med udviklingen, men vi vil lige så meget gerne være på højde

Læs mere

Badmintonskoler. DGI Badminton. Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere.

Badmintonskoler. DGI Badminton. Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere. DGI Badminton Badmintonskoler Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere. dgi.dk/badmintonskoler 18802_Badmintonskole_8-siders_A4haefte 180515.indd

Læs mere

SKAL DIN IDRÆTSFORENING VÆRE SENIORPARTNER?

SKAL DIN IDRÆTSFORENING VÆRE SENIORPARTNER? SKAL DIN IDRÆTSFORENING VÆRE SENIORPARTNER? Stil skarpt på 60+ og få støtte til foreningsudvikling, PR, nye aktiviteter og en masse andet. FÅ SENIORERNE I GANG - BLIV SENIORPARTNER Nu kan jeres idrætsforening

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

DGI Idræt for seniorer. DGI Idræt for seniorer. dgi.dk/senior

DGI Idræt for seniorer. DGI Idræt for seniorer. dgi.dk/senior DGI Idræt for seniorer DGI Idræt for seniorer Vi Mellem klæ r dig stolemotion på til en bedre og ironman svømmeundervisning /senior DGI Landsdelsforeninger Indhold 3 DGI Vestjylland 79 40 42 50 vestjylland@

Læs mere

På rette vej med foreningsarbejdet. DGI Bornholm. Vi sætter øen i bevægelse. www.dgi.dk/bornholm

På rette vej med foreningsarbejdet. DGI Bornholm. Vi sætter øen i bevægelse. www.dgi.dk/bornholm På rette vej med foreningsarbejdet DGI Bornholm Vi sætter øen i bevægelse www.dgi.dk/bornholm 2 Velkommen til DGI Bornholm Vi er en af DGI s 14 landsdelsforeninger. Vi har i øjeblikket 71 medlemsforeninger

Læs mere

Opgaver Arbejdsgrupper Ansvarlig Beskrivelse Mål Økonomi

Opgaver Arbejdsgrupper Ansvarlig Beskrivelse Mål Økonomi Opgaver Arbejdsgrupper Ansvarlig Beskrivelse Mål Økonomi Stævneprogram kursus Træner og Hjælpetræner kursus på pistol Hvad bliver vi målt på Kriterie modellen? Drejebøger for aktiviteter Oplæring af IR

Læs mere

Guide til Åben Hus Guide til skytteforeninger

Guide til Åben Hus Guide til skytteforeninger Guide til skytteforeninger Guide til Åben Hus 2017 Praktiske oplysninger til dig, der skal afholde Åbent Hus for riffeljægere lørdag den 22. april 2017 kl. 10-14 2 Formål Hvad indeholder Åbent Hus? 3 Formålet

Læs mere

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion.

Det Fælles Uddannelseshus. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse. dgi.dk/skydning og skytteunion. Vil du hjælpe andre med at nå deres mål? Ta en træner- eller hjælpetræneruddannelse dgi.dk/skydning og skytteunion.dk DGI Skydning & Dansk Skytte Union uddannelse, september 2014 Udgivet af: DGI Skydning

Læs mere

1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab budget Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab budget Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7. Løbenr.: 576 Generalforsamling den 31. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2016 + budget 2017 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Frivillighedsstrategi - DGI Midtjylland

Frivillighedsstrategi - DGI Midtjylland Frivillighedsstrategi - DGI Midtjylland DGI Midtjylland søger med denne strategi, at anvise en vej i hele organisationen i forhold til rekruttering og fastholdelse af frivillige. Strategien giver bud på,

Læs mere

LEDERUDDANNELSER 2009

LEDERUDDANNELSER 2009 DE DANSKE SKYTTEFORENINGER LEDERUDDANNELSER 2009 UDVIKLING AF DIG OG DIN FORENING Fællesskab for alle - mulighed for den enkelte DE DANSKE SKYTTEFORENINGER FORMÅLET/METODER At give dig værktøjer og metoder,

Læs mere

Haderslev Frivillighedsakademi, Træner og Lederuddannelse

Haderslev Frivillighedsakademi, Træner og Lederuddannelse E N U M M O K V E L S 17-18 0 R 2 i E m e D HA ig for livet - Lederakaat dblive en endnu bedre leder l Bevæg d ste nye skridt ti ør Tag det f Haderslev Frivillighedsakademi, Træner og Lederuddannelse 2

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Skab en SucceSfuld. fodboldklub. få et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF

Skab en SucceSfuld. fodboldklub. få et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF Skab en SucceSfuld fodboldklub få et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF NÅ I MÅL MED TO STÆRKE MEDSPILLERE! 2 DGI og DIF har en fælles drøm. Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion.

Læs mere

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016.

Åbent Stævne Næstrup Pokal NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Åbent Stævne Næstrup Pokal 2016. NJM. DM. PRÆMIEVÅBEN. Sommeren er forbi og dermed er det også ved at være slut med den udendørs skydning for 2016. Hermed følger en foreløbigt status og referat af aktiviteter

Læs mere

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING

PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING PROGRAM 2018 THORNING & OMEGNS JAGTFORENING WWW.THORNINGJAGT.DK Bestyrelsen Formand: Michael Langballe. 24 87 82 18 Næstformand: Carsten Bille Holst 26 78 85 88 Bestyrelsesmedlem: Karl Johan Kristensen

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

Referat af Årsmøde 2017

Referat af Årsmøde 2017 Ø-udvalget for skydning Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Mobilnr.: 51 27 32 34 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Referat af Årsmøde 2017 Dauglykke, den 25. november 2017 Deltagere:

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere