STJÆR AVIS. med Storring, Høver og Søballe. Stjær Spejderne i færd med at lære at bruge kompas og lave aftryk af dyrespor i gips.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STJÆR AVIS. med Storring, Høver og Søballe. Stjær Spejderne i færd med at lære at bruge kompas og lave aftryk af dyrespor i gips."

Transkript

1 STJÆR AVIS med Storring, Høver og Søballe Nr årgang Februar, marts, april og halvdelen af maj 2014 Stjær Spejderne i færd med at lære at bruge kompas og lave aftryk af dyrespor i gips. Til venstre: Arbejdsdag i Stjær forsamlingshus i februar. Til højre: Dagplejen søgte om fliser via Stjær Avis i her er arbejdsholdet i gang med at lægge fliserne. Stjær Avis udgives af Stjær Sogns Borgerforening Avisen uddeles gratis til 750 husstande i området Storring, Høver, Stjær og Søballe. Næste deadline er søndag d. 27. april Avisen udkommer i weekenden den maj Indlæg modtages på mail adr.: eller afleveres i postkassen på Østerbro 10. Avisen kan læses i farver på Pris i løssalg

2 Materiale til avisen kan leveres på: eller i postkassen på Østerbro 10. Indsendt materiale må helst ikke være over 3500 anslag (hvis du har noget der er længere, så kontakt en fra redaktionen). Indsendt tekstmateriale bedes leveret i Word eller Publisher eller en håndskrevet seddel i postkassen. Ris og ros modtages også meget gerne Stjær Avis udgives af Stjær Sogns Borgerforening Redaktionens adresse: Østerbro 10, Stjær, 8464 Galten, (Christina) Avisen bliver husstandsomdelt gratis 4 gange om året til ca. 750 husstande i Storring-, Stjær-, Høver- og Søballe-området. Du kan købe ekstra aviser i Lokal- Brugsen i Stjær, for 12 kr. Deadline for næste udgave af Stjær Avis er: søndag d. 27. april 2014 Avisen udkommer i weekenden d maj Deadline-tidspunkt udsendes på Stjær-net - og på Brugsens opslagstavle, tre uger før deadline. Send gerne stof til avisen i god tid. Copyright! Kopiering er kærkomment - med angivelse af kilde! Redaktion: Sponsorer/ distribution/ trykning / Bjarne Schøler/ / Høver/ Mogens Kjærskov/ foto/ Webmaster/ Roy Blüthgen/ / Søballe/Jan Bardino/foto/ Storring/ artikler/ Merete Kirke/ foto/ Per Reipurth/ Layout/ foto/ Christina Monrad Layout/ foto/ Nina Møller Nielsen/ Artikler/foto/Mette Brandi/ Artikler/foto/Dorthe Skriver/ Artikler/ foto/layout/tina Krøyer/ Korrekturlæsning/ Gitte Reipurth / Det er dog mærkeligt hvad der kan komme op af et blækhus (HC Andersen) Skrift kan gemmes, tale glemmes (norsk ordsprog) Vi synes det er rigtig sjovt at lave områdets lokal-avis. Har du lyst til at bidrage med indslag, så send dem til Alt modtages med glæde. Indslag, artikler, ideer, omtaler, fotos, eller bare en lille vits!!!! Jo flere der deltager med små eller store ting, desto mere alsidig bliver avisen.. Kunne du tænke dig at deltage i redaktionsarbejdet, få dig en fast spalte, eller bare deltage med kvartalets vittighed eller lign.så skriv og hør uforpligtende nærmere på Hemmeligheden ved en journalistisk succes er, at gøre læserne så rasende, at de selv vil skrive halvdelen af din avis. (C.E.M. Joad) Intet stort er nogensinde skabt uden entusiasme. (Ralph Waldo Emerson)

3 Flet med levende pil Traditionen tro fletter vi til potter med levende pil, lørdag den 22 marts kl på pilelaugets mark imellem Søballe og Storring. Pris: 50 kr. Medbring: Varmt tøj Evt. en lille stol, 1 spand med sand 1 spand til god arbejdshøjde 1 god rosensaks Evt. piberenser Madpakke og drikkelse Vi starter med at få lidt inspiration, høst af pil og så skal der flettes. Vi (pilelauget) deler ud af den viden vi har, og evt. nye ideer afprøves. Med venlig hilsen Storring, Stjær og Søballes pilelaug Tilmelding: til eller sms på Foredrag om S M E R T E L I N D R I N G Hvad er smerter og hvordan kan de afhjælpes Du kan gøre mere, end du tror Mød pensioneret overlæge Alice Steinov og kinesiologerne Solveig Vegener og Vera Mølgaard, som vil informere om smerter og demonstrere det nyeste indenfor smertelindring: Videnskabeligt dokumenterede energiplastre Aftenens program: Hvilke slags smerter findes? Hvad gør smerter kroniske? Former for hjælp: traditionel behandling og egen behandling Sidste nyt på teknologiens himmel: LifeWaves energiplastre Demonstration af plastrene Spørgsmål og svar STORRING FORSAMLINGSHUS, Lilleringvej 14, 8464 Galten ONSDAG, DEN 12. MARTS 2014 KL Pris: 50,- kr. pr. person inkl. kaffe og te i pausen For yderligere oplysninger kontakt: Vera Mølgaard, kinesiolog, evt (sms) Kirsten Gade, sygeplejerske, akupunktør, Tilmelding til: Kirsten Gade senest

4 Gymnastik Udfordringer og muligheder for gymnastikken i Stjær Søndag d. 2.februar inviterede vi i gymnastikudvalget til en diskussion af de muligheder og udfordringer gymnastikken i Stjær står over for. Efter mødet tegnede der sig et billede af, at der ikke er tilstrækkelig drivkraft til eller interesse for at føre gymnastikken i Stjær videre i sin nuværende form og slet ikke til at udvikle den eller se på nye muligheder. Som det ser ud p.t., bliver konsekvensen, at vi i næste sæson bliver nødt til at reducere holdudbuddet. Det kommer sandsynligvis til at gå ud over spilopperne (de 4-5 årige), og måske pigefræs eller drengefræs (0.- 2.kl.) Vi håber naturligvis fortsat på, at der er nogen, der har lyst til at være med til at holde liv i gymnastikudvalget og gymnastikken i Stjær, og hører derfor gerne fra jer. Mvh gymnastikudvalget tlf.: tlf.: tlf.: Gymnastikopvisning Søndag d. 23. marts kl afholder vi gymnastikopvisning i Stjærhallen. Kom og se byens mange gymnaster vise, hvad de har lært i vinterens løb og gå ikke glip af årets gæstehold fra Acroteam tst Århus, der vil afslutte opvisningen. Vores gæstehold laver sportsacro, der er en kombination af spring, rytme og akrobatik. Holdet består af gymnaster i alderen 8-30 år. Entré 20,- for voksne. Børn gratis. Mvh Gymnastikudvalget 4

5 5

6 OPSLAGSTAVLEN Loppemarked på Bækken Lørdag den 3. maj 2014 fra kl. 09:00 til kl. 16:00. Bækken holder et stort fælles loppemarked. Vi har været i gemmerne for at finde guldet frem. Kom ind og gør en god handel der kan altid pruttes om prisen. Samtidig holdes der åbent hus på Bakkegaarden hvor der bl.a. vil være åbent i SmykkeCafeen og et par gamle petroleumsmotorer vil stå og tøffe på gårdspladsen. Fællesspisning i Stjær Kom til fællesspisning i Stjær og nyd et lækkert måltid og det gode samvær med andre Stjærborgere. Vi mødes 6-7 gange om året den sidste mandag i måneden kl , hvor vi skiftes til at lave mad. Alle er velkomne med eller uden børn Fællesspisning frem til næste avis bliver: MANDAG d. 31. MARTS 2014 i Stjær forsamlingshus Er I interesseret i at deltage, så kontakt Dorthe Skriver på / , Her bringer vi opskriften på de lækre kødboller i tomatsovs fra d. 27/1. Opskriften kommer fra Klaus Andersen og er beregnet til 6 personer: Tomatsovs: Et mellemstort hakket løg 3 dåser hakkede flåede tomater 2 pressede hvidløgsfed En dåse tomatpuré 1 dl. tomatketchup 1 tsk. salt 1 spsk. tørret oregano 1 spsk. tørret basilikum 1 spsk. olivenolie Peber Løgene svitses i olie og de øvrige ingredienser tilsættes, sovsen koges ind til en passende konsistens og smages til. Kødboller: 500 g. hakket svinekød 500 g. hakket oksekød 2 æg 4 spsk. rasp 2 spsk. mel 3 spsk. løgpulver 2 pressede hvidløgsfed 2 tsk. salt Peber Farsen formes til kødboller, som steges i olie. De stegte kødboller kommes i tomatsovsen og koges sammen med sovsen i mindst 20 min. 6

7 Stjær Forsamlingshus I samarbejde med AOF Skanderborg Bliv en bedre fotograf Kameraet har vi anskaffet os for at bruge det. Men hvad kan det egentlig? Er det kameraet der styrer dig - eller dig der styrer kameraet? På dette kursus bliver kameraet din bedste ven. lørdag d. 5. april + søndag d. 6. april kl. 10:00-16:00 Pris: kr. 600 Underviser: Fotograf Martin Schubert, Tilmelding på - søg på hold nr Gratis foredrag ved advokat Jette Jessen (H) onsdag d. 2. april 2014 kl. 19:00 21:30 i Stjær Forsamlingshus, Borgerforeningen er vært med kaffe/the og kage Telefonen ringer på advokat Jette Jessens kontor hos Ret&Råd Hinnerup. Det er en fremmed arbejdsløs jurist, som søger virksomhedspraktik. Jette er straks frisk på idéen, og der indgås hurtigt en aftale mellem advokaten og juristen. Mine privilegerede tre års barsels- og forældreorlov for at passe Jonathan hjemme i Stjærs trygge rammer blev nu udskiftet med plisseret nederdel og attaché-mappe. Ret&Råd Hinnerup er et lille alsidigt advokatkontor, som beskæftiger to advokater med hver sin sekretær samt en selvstændig ejendomsformidler. Her fulgte jeg Jette i tykt og tyndt i fire uger. Konkret arbejdede jeg med en række familie- og arveretlige problemstillinger samt grundforberedelse og research til den afsluttende hovedforhandling af diverse retssager. I løbet af mit praktikophold fik jeg mulighed for at overvære Jette afholde et foredrag om familie- og arveret. Selv som jurist blev jeg overrasket over vigtigheden af at have styr på juraen i privatlivet, og at uanset hvor i livet man måtte være og hvordan ens familiære forhold i øvrigt ser ud, er der overvejelser, som bør gøres og beslutninger, som bør træffes. Hvordan arver dine, mine og vores børn? Falder der arv til samleveren? Og hvem arver efter barnløse? Skal du giftes og hvad er fordelene ved særeje? Og hvem får egentlig din pension i tilfælde af skilsmisse? Eller ønsker du at sikre dine dyrebare børn ved børnetestamente eller dine gamle forældre ved generalfuldmagt? Alt dette har Jette en særlig evne til at formidle. Hun var frisk på ideen om også at holde et foredrag i Stjær. Jette Jessen er netop fyldt 50. Hun har arbejdet som advokat i 25 år, de sidste 23 hos Ret&Råd i Hinnerup med speciale i familie- og arveret. Hun har møderet for Højesteret, hvilket er et prædikat kun for landets allermest rutinerede advokater. Privat er Jette mor til to store teenagebørn, bosiddende i Brabrand og er tidligere basketballspiller på eliteplan. Jeanette Lykke Havholme Jette Jessen 7

8 Tilskud til Gør Det Selv Hos elselskabet Lokalenergi Handel A/S i Viby J er der kontante tilskud at få til en lang række lønsomme energiforbedringer i privatboliger. Tilskuddene gives ikke blot til store projekter som efterisolering og skift til nyere varmekilde vi yder også tilskud til mindre forbedringer som f.eks. udskiftning af halogenspots til LED spots eller montering af ur på cirkulationspumpen. Alle boligejere kan søge tilskud til energiforbedringer, der reducerer deres energiforbrug og dermed deres energiregning. Nem ansøgning Boligejerne søger tilskud via vores hjemmeside. Vi har lavet en online-løsning, hvor boligejerne hurtigt kan danne sig et overblik over, hvad de kan søge tilskud til, og hvor stort et tilskud de kan søge. Med få klik på tastaturet er en ansøgning udfyldt og indsendt den godkender vi inden for 24 timer, og boligejeren kan komme i gang med projektet. 8

9 Sponsorer søges Jeg er begyndt at løbe og har i den forbindelse sat mig for, at denne nye hobby skal føre til noget positivt ikke kun for mig selv, men også for andre. Jeg fandt muligheden for at løbe som sponsor og har derfor meldt mig som sponsorløber til Lillebælt Halvmarathon d. 3. maj, 2014, idet jeg her har muligheden for at støtte op om gode formål. De penge, jeg får ind, går til Børnecancerfonden, Julemærkehjemmene, De Danske Hospitalsklovne og Løb4Andre alle formål, som jeg finder værdige, og som jeg håber at kunne støtte med et bidrag, der vil gøre en forskel for mange. Hvis du synes, at du kan undvære et beløb til et af disse formål enten som privatperson eller som firma kan du sende mig en besked på eller , og du vil derefter modtage bankinfo til Løb4Andre, som indsamler pengene. Minimumbeløbet er 50 kr. Der gives giverdiplom for beløb fra 100 kr. og op. Der kan også købes klistermærker til 25 kr. Du kan læse mere på Jeg glæder mig til at høre fra dig, så mine anstrengelser vil blive belønnet! Med venlig hilsen David Pischke Bandemedlemmer søges Jeg søger Band medlemmer til et "voksen" hygge rockband her i Stjær. Jeg mangler en sanger /sangerinde, en bassist, en trommeslager og evt. en guitarist (jeg spiller selv guitar). Du skal have en smule erfaring med i bagagen, men ellers er det lysten til at spille, der er væsentlig. Skanderborg Kulturskole tilbyder assistance af en musiklærer hver anden øvesession, og vi kan benytte musiklokalet på Stjær skolen. Øvedagen bliver tirsdag eller onsdag kl Prisen for at deltage er 475 kr. pr person årligt, hvis vi er 4 medlemmer. Er du tændt/nysgerrig? Ring til mig på telefon nummer eller send en mail til og hør mere. Bo Vægter Vedr. nedlæggelse af Storring Børnehave Vi er en gruppe af forældre i nærområdet, der enten har børn i børnehaven, eller som skal have det inden for kort tid, og som finder det meget skuffende at børnehaven nedlægges og i stedet omdannes til vuggestue. Storring Børnehave er netop af os prioriteret fremfor Stjær Børnehave grundet de fine ydre rammer i form af masser af udenomsplads, funktionelle og for børnene attraktive legeredskaber, samt beliggenheden i en skøn natur og uden gene af trafik. Vi undrer os derfor aldeles over Skanderborg Kommunes prioritering, som virker til at være truffet uden inddragelse af de berørte parter. Hvorfor har man ikke overvejet at opretholde børnehaven, således at institutionen kom til at rumme både vuggestue samt børnehave? På grundarealet er der rigeligt med plads til udvidelse, og en integreret institution med både vuggestue og børnehave, som f.eks. forekommer i Veng, er jo tidens trend således overgangen til børnehave bliver så skånsom som mulig. Såfremt I som forældre, enten til et barn der nu går i Storring Børnehave, eller til et barn I havde planlagt skulle gå I børnehaven, vil vi meget gerne have en tilbagemelding, således at vi kan samles og derved vise Skanderborg Kommune at det ikke er alle i lokalområdet der bakker op omkring den trufne beslutning. Meld gerne tilbage senest 10. marts Jytte Elisabeth Nielsen Gitte Østergaard Christensen 9

10 Nyt fra Borgerforeningen Februar 2014, af Jesper Lumbye Andersen Fliser I starten af november havde vi en arbejdsdag, hvor vi lagde nye fliser i haven ved forsamlingshuset, hvor dagplejebørnene leger. Vi var godt en håndfuld stykker, som havde en hyggelig dag i det friske efterårsvejr. Tak til de, der hjalp med at lægge fliserne og til Bygma i Galten samt til Anne Marie og Morten, der har doneret fliser. Arbejdsweekend Midt i februar havde vi en arbejdsweekend. Ud over at trægulvene fik en omgang olie, blev der arbejdet videre med at få omdannet de to små tidligere omklædningsrum i kælderen til depotrum for de faste brugere i forsamlingshuset. Planen er at få det store depotrum i kælderen tømt, så det kan benyttes til andre aktiviteter - ideer er velkomne. Kontingent Sammen med denne udgave af Stjær Avis har du, hvis du bor i Stjær Sogn, modtaget en kontingentopkrævning til Stjær Sogns Borgerforening - med mindre du tidligere har meldt det til PBS. Vi vil i bestyrelsen gerne opfordre dig til at betale kontingentet og dermed støtte op om vores fælles forsamlingshus i Stjær, som danner ramme for en masse sociale aktiviteter i vores landsby. Det er ca. halvdelen af alle husstande i sognet, der er medlem af foreningen og der er dermed en bred opbakning til forsamlingshuset i lokalsamfundet. Vær opmærksom på, at du som medlem har mulighed for at leje lokaler i forsamlingshuset fra blot 300 kr. Foredrag om familie- og arveret Borgerforeningen har i samarbejde med jurist Jeanette Lykke og advokat Jette Jessen arrangeret en foredragsaften i forsamlingshuset med temaet familie- og arveret. Foredraget henvender sig både til ældre, som gerne med et testamente vil have indflydelse på fordelingen af en arv til de efterladte børn og børnebørn, og til yngre mennesker, som gerne vil forebygge økonomiske konflikter ved en eventuel skilsmisse o.lign. Der er fri entré til arrangementet og der serveres gratis kaffe/te og kage. Se opslag om tidspunkt for arrangementet på side 7 i denne avis. Weekend-fotokursus I weekenden april afholder vi i samarbejde med AOF et fotokursus i forsamlingshuset. Det er en opfølgning til det succesfulde weekendfotokursus, som blev afholdt i efteråret. Selv om kurset er tænkt som en fortsættelse, kan du sagtens deltage selvom du ikke var med på det første kursus. Moderne digitalkameraer er meget avancerede og har mulighed for at skabe nogle enestående billeder, men ofte har vi det bare sat på "auto", da de mange muligheder kan virke uoverskuelige. Weekend-fotokurset hjælper dig med at få styr på teknikken og samtidig få øje for at skabe billeder, der fortæller en interessant historie. Tilmelding hos AOF: eller Generalforsamling Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved tirsdag d. 8. april, hvor der er generalforsamling. Se opslag med detaljer i brugsen og på stjaer.net ca. to uger før generalforsamlingen. 10

11 Vi søger ny booker Annette, der gennem det sidste år har stået for at fremvise og tage imod reserveringer af forsamlingshuset har valgt at stoppe. Vi søger derfor én, der har lyst til at stå for det. Det er en meget vigtig opgave, da især weekendudlejningerne til fester udgør det vigtigste økonomiske fundament for driften af forsamlingshuset. Arbejdsopgaverne består i at besvare og telefonopkald samt at fremvise forsamlingshuset. Der bliver udleveret en mobiltelefon, og der er en afløser, der tager over, når du holder ferie. Du skal ikke tænke på forhold ifm. den økonomiske del, som kasseren tager sig af. Vi søger ny kasserer Dorthe, der gennem de sidste ca. fire år har været kasserer i foreningen har valgt at stoppe. Vi søger derfor én, der har lyst til at stå for det. Vi benytter et moderne regnskabssystem, som indeholder en del automatik, som letter arbejdet. Arbejdsopgaverne tager et par timer om ugen dog lidt mere ifm. årsregnskab. Kontakt gerne Jesper ( eller hvis du er interesseret eller har spørgsmål. 11

12 Dialogmøde, lukningstruet og fremtidsplaner, Af Peter Person Hvorfor giver Brugsen underskud? Brugsen i Stjær har igennem en årrække givet underskud og forklaringerne på dette problem er mange. Den tidligere uddeler Finn, var på rette vej hvis man skæver lidt til regnskabet, blandt andet derfor lykkedes det Finn at finde et mere attraktivt job. Finn havde efterhånden fået sig skudt ind på kundernes indkøbsvaner og behov. Da Dennis overtog biksen pegede pilen opad og Dennis fulgte Finns linje, men da lukkeloven gjorde det muligt for et stører antal dagligvarebutikker at udvide åbningstiderne, blev Dennis slået mindst to felter tilbage, og han havde knap nok fundet sig til rette i sin nye stilling. Dennis har forsøgt at få kunderne i tale, blandt andet inviterede vores uddeler 10 kunder til et dialogmøde, hvis formål var at få bedre indsigt i kundernes ønsker, indkøbsvaner og årsagen til at de lægger indkøb andre steder end i Stjær Brugs. De 10 udvalgte kunder bestod af 5 kernekunder og 5 kunder der lægger de fleste af deres køb i andre butikker. Dialogmødet samt andre tiltag har da også haft en positiv indflydelse på Brugsens regnskab, men det er desværre ikke tilstrækkeligt. Hvor lang tid vil Galten Brugsforening dække underskuddet i Stjær Brugs? Galten Brugsforening har igennem en længere årrække holdt hånden under Stjær Lokal Brugs, men da vores Brugs ikke bevæger sig hen imod sorte tal hastigt nok, har Bestyrelsen besluttet at 2014 skal være det år hvor tallene må rette sig væsentligt i positiv retning ellers bliver stikket trukket ud. Bestyrelsen bakker 100 % op omkring Dennis og erkender den vanskelige situation, og begge parter tror Brugsen har en fremtid i Stjær. Bestyrelsen har givet sine bud på hvilke tiltag der kan bringe Stjær Lokal Brugs ud af dødvandet og heldigvis er Dennis enig i disse bud. Men både bestyrelsen og Dennis er også enige om, at det i sidste ende er borgerne i Stjær og omegn der bestemmer Lokal Brugsens fremtid. Underskuddet i 2013 lød på kr. butikkens drift, søger Dennis sammen med aktivitetsgruppen et samarbejde med Borgerforeningen i Stjær omkring disse aktiviteter, hvor det er Borgerforeningen der er tovholder. Det er uddelerens og bestyrelsens ønske at hjælpegruppen/aktivitetsgruppen primært afvikler aktiviteter der allerede findes i COOP regi eller minder om disse. Her kan eksempelvis nævnes aktiviteter som; Savannah Storyteller, Smør din madpakke med Sebastian, Restaurant GoCook, Stop madspild og Änglamark information. Andre aktiviteter der også kunne afvikles i Brugsens regi, er øl og vin smagning, altså en præsentation af butikkens kommende og eksisterende produkter. Frivillige Brugsen har et aktivitetsudvalg som kalder sig selv for en hjælpegruppe. Hjælpegruppen består af Hanne Bjerregaard, Dorthe Hindborg, Lene Severinsen og Tage Borup. Dorthe Hindborg og Lene Severinsen stiller op til valg på den kommende generalforsamling d. 24. april i år. Jeg sidder i bestyrelsen på nuværende tidspunkt og er ikke på valg i Såfremt det lykkes Dorthe og Lene at komme i brugsforeningens bestyrelse, bliver det sandsynligvis nødvendigt at supplere og/eller forny aktivitetsudvalget. Kontakt endelig Dennis eller en fra udvalget hvis du er interesseret! Og så skal vi ikke glemme dem som giver et nap med af og til. Tages familie har ofte hjulpet, Conny Andersen har også sat sit aftryk og seniorerne takker vi også. Uanset om I er nævnt her eller ej, så vil jeg på Brugsens vegne takke alle der har givet et nap med det betyder virkelig meget. Bestyrelsesmedlem i Galten Brugsforening Peter Person Hvilke aktiviteter vil Brugsen diske op med i 2014? I løbet af foråret vil Stjær Lokal Brugs indkalde borgere i og omkring Stjær til et dialogmøde. Hensigten er at få Jeres bud på tiltag der kan redde Brugsen, men også at give kunderne en langt bedre indsigt i Brugsens situation og udfordringer. Bankospillet i Stjær Forsamlingshus og Juletræsfesten er super populære aktiviteter som Brugsen naturligvis gerne ser afviklet. Men da Dennis som uddeler er pålagt af bestyrelsen at holde fuld fokus på 12

13 13

14 INFO FRA PRÆSTEN KIRKENYT SAMTALER Enhver i sognet kan henvende sig til præsten og få en samtale, når man har brug for det; i ens hjem, på et af vores sygehuse eller i præstegården. Præster har absolut tavshedspligt. Ring eller skriv til præsten og aftal et tidspunkt eller mød blot op i præstegården til en samtale. KIRKEBIL Hvis du ønsker kirkebil, skal du blot kontakte Skanderborg Taxa på tlf.: Sæt X i kalenderen-arrangementer Eftermiddagsmøde Historien bag gravstenen Tirsdag den 11. marts 2014 kl i Konfirmandstuen v. Evald Sønderby Når man færdes på en kirkegård, er det som at stå foran et lokalhistorisk arkiv. Hver gravsten kan fortælle en historie, som det blot drejer sig om at finde frem. At finde og fotografere gravstene med specielle historier, underfundige tekster og fejlcitater, der ofte i en alvorlig situation kan kalde smilet frem, er en hobby, som Evald Sønderby begyndte at dyrke, da han for mange år siden gik i gang med at skrive slægtshistorie, og i den anledning besøgte mange kirkegårde for at kigge efter gamle familiegravsteder. Klik ind på FORÅRETS KONFIRMATIONER 4. maj kl i Stjær Kirke Asta Gaarde Aggergaard Stine Brandi Bukballe Victor Birk Domino Magnus Hostrup Ellebye Astrid Kristine Høgild Andreas Veldt Kjølhede Phillip Krøyer Kristensen Signe Malling Laursen Christian Møller Naja Buhl Brandt Sofie Rasmussen Mads Sofus Søe Sørensen Viktor Øvlisen 4. maj kl i Storring Kirke Mille Holm Clausen Emil Stabel Henriksen Natazja Jepsen Daniel Hauge Madsen Philippa Victoria Vandborg Skov Nielsen. August Parsberg Overbye Oskar Rasmussen Julie de Neergaard Ravn Louise de Neergaard Ravn Josefine Thorsted Busch Sørensen Mai Lodahl Thorsen Anne Patricia Bonadies Thøgersen Sebastian Dichmann Valentin Andreas Urup Vixø Rasmus Holm Magnussen Marco Damgaard Nielsen Det er efterhånden blevet til mange specielle gravstene med hver sin historie bag. Det er et udvalg af disse Evald Sønderby vil vise billeder af og fortælle om 11 marts Fastelavnsgudstjeneste Søndag den 2. marts kl Gudstjeneste i Storring kirke. Dernæst er der tøndeslagning i Storring Forsamlingshus. Kom gerne udklædt. Bedsteforældre-gudstjeneste Lørdag den 15. marts kl Kære bedsteforældre, tag jeres børnebørn med til en særlig bedsteforældre-gudstjeneste i Stjær Kirke. 14

15 KIRKENYT Klik ind på Gud & fællesspisning Torsdag den 27. marts Arrangementet begynder med gudstjeneste i Stjær kirke kl Som altid starter vi med gudstjeneste i Stjær kirke med Carstens gode fortællinger. Efter familiegudstjenesten følges vi til Forsamlingshuset, hvor vi spiser aftensmad sammen. Aftenens menu er pulled pork med alverdens tilbehør. Tag naboen og familien under armen og vær med. Alle er velkomne, der er ingen tilmelding, og maden er gratis. Øl og vand kan købes til rimelige priser. Påskemåltid Skærtorsdag den 17. april kl i Stjær kirke Kom og vær med til at fejre den største kirkelige højtid - påsken - skærtorsdag i Stjær Kirke. Vi starter med påskegudstjeneste ved Carsten Marvig og drager så i samlet flok til forsamlingshuset, hvor der serveres påskelam. For at sikre, at der er mad til alle, er det nødvendigt med bindende tilmelding senest lørdag den 12. april. Tilmelding kan ske til Kirsten Madsen på tlf.: eller på Påskemåltidet er gratis, øl og vin kan købes til rimelige priser. Hvad skal der ske til sommermødet og til Skt. Hans??? Har du lyst og tid til at være en del af gruppen, der arrangerer årets festlige sommermøde - herunder Skt. Hans - vil vi meget gerne høre fra dig! Vi mangler både kreative planlæggere og praktiske hjælpere, så der er brug for alle, uanset om du er den fødte båltaler, ka' arrangere lege for børn og voksne, komme med ideer til programmet eller optræde som "hoppepudevagt". Meld dig hos Carsten Marvig på tlf.: eller på mail: gerne inden 15 marts. Du er også velkommen til at ringe eller maile, hvis du vil vide mere! 15

16 Storring Vær med i forsamlingshuset Storring Forsamlingshus gør ikke meget væsen af sig - som det står der på bakken øst for kirken på en grå vinterdag. Men indenfor har folk fra egnen gennem generationer fejret livets store stunder og brugt huset til gymnastik, folkedans, fællesspisning, fredagscafé, generalforsamling, hobby-hygge, juletræsfest og meget andet. På forsamlingshusets loft står stadig kasserne med spil og legetøj fra dengang, hvor pigerne legede i lille sal og drengene tumlede omkring bordtennisbordet i store sal, når der var klubaften i forsamlingshuset. Meget er forandret - og dog. Det er kun få uger siden, at julemanden kiggede ud fra forsamlingshusets loftslem, og kom ned og fik en god snak med byens mindste børn. Som så mange gange før. Og tirsdag formiddage er der igen klubaktiviteter omkring et bordtennisbord i store sal. Spillerne er noget ældre end dengang da forsamlingshuset også var en ungdomsklub, men bordet er nyt! Dette er en opfordring fra forsamlingshusets bestyrelse: Brug dit forsamlingshus! Har du en god idé til nye aktiviteter, så lad os få en snak om det. For tiden arrangerer en kreds af aktive borgere med nysgerrighed omkring alternativ behandling foredrag mv. i huset. Det er vi glade for, for vi vil gerne have så mange som muligt ind og bruge huset - så vi får lokalt liv i forsamlingshuset og derved styrker fællesskabet i vores landsby. Men selvfølgelig har vi brug for indtægter til at drive huset og udvikle det. Derfor må vi også opfordre Storringborgere - nye såvel som gamle - til at støtte forsamlingshuset med et medlemskab. For par koster det 300 kr. om året - for enlige og for pensionister er det 150 kr. Hvis du betaler dit medlemskab på reg. nr kontonr , så dumper der et medlemskort ned i din postkasse få dage senere. Vores håb er, at vi ikke bare kan beholde vores fælles hus, men at vi også kan bevare de gode traditioner og tilføje nye aktiviteter, som kan tiltrække folk fra egnen. Selv om det på én gang er hyggeligt og højtideligt, når dirigenten konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt indvarslet, så KAN vores fælles hus godt bruges til andet og mere Dét arbejder vi for i bestyrelsen. Vil du være med? Karina Lauridsen, Solhøjparken 15 (formand), mail Flemming Staub, Solhøjparken 20 (kasserer), mail 16

17 Futsal, når fodbold indtager håndboldbanen. Af Francisco Mansilla Castaño Mange mennesker har sine egne hobbyer, nogle er mere kendte, andre næsten personlige og handler om noget man ikke har hørt før. Min hobby er sport, stort set alt hvor man kan deltage/konkurrere i En af de sportsgrene, jeg holder mest af, er ikke så kendt her i landet. Den hedder indendørs fodbold eller som UEFA kan lide at kalde det: Futsal. Hvad er futsal for noget? Futsal er en form for indendørs fodbold, der adskiller sig en del fra den type fodbold, man spiller mest i Danmark. Futsals historie går helt tilbage til 1930 i Uruguay hvor Juan Carlos Ceriani finder vejen til at spille fodbold i en gymnastiksal med målet tegnet på væggen. Udvikling af spillet og reglerne går parallel med forskellige forbund og er meget afhængig af, hvad for et kontinent der spilles i. I 1989 arrangerede FIFA det første VM under deres regler, og Brasilien sammen med Spanien har domineret den internationale scene siden da med 5 og 2 VM titler hver. Hvorfor er Futsal en populær sport i verden? Futsal kan spilles både udendørs og indendørs på enhver overflade og året rundt. Bare man har en bold og samler 5 venner, er man klar. I Spanien findes der et hav af turneringer arrangeret både af fodbold forbundet men især privat. Universiteter, skoler, regioner og kommuner arrangerer turneringer både på lokalt plan og på landsplan, og især de såkaldte 24 timers turneringer, hvor alle kan være med, er populære under byens festaktiviteter. Hvad er reglerne? I futsal er der 5 spillere på banen og en decideret målmand, der kan gribe bolden med hånden inden for målfeltet. Op til 12 spillere danner et hold. Banen ligner den fra håndbold, se billedet. Bolden er ude af spillet, hvis den kommer over banens linjer og skal sparkes ind for at fortsætte spillet. Der spilles to halvlege af 20 minutter, og tiden bliver stoppet, hvis bolden er ude. Bolden vejer 400 til 450 gram, men trykket gør at den ikke hopper for meget, hvilket letter tæmning og øger spillernes tekniske egenskaber. Frispark akkumuleres, og fra den sjette af slagsen sparkes frispark direkte på mål og uden mur på maks. 10 meter til målet. 17

18 Mange ville tro, at hvis man har spillet fodbold før, så er det lige til. Men futsal er præget af teknik, kondi og taktik, så man skal vænne sig til den. Det siges, at det er nemmere at skifte fra futsal til fodbold end omvendt, og det er ikke nogen hemmelighed, at de tekniske evner, som mange Brasilianske og Spanske fodboldspillere har, finder sine rødder i netop futsal. Hvorfor synes jeg så meget om futsal? Jeg har selv spillet mange år i Spanien, og jeg var meget glad for spillet. Jeg synes, det hjælper meget, når der skal spilles kort og præcist på små områder. Tæmning og aflevering af bolden under pres kan altid bruges på den store bane. I Danmark, har DBU for alvor taget sporten til sig og har ansat en landsholdstræner, der har ført holdet til en anden plads i UEFA kvalifikationsturnering til EM (dog i den præliminære fase). EM spilles i Holland mellem den 28. januar og den 8. februar i Der kan læses meget mere, og du kan downloade reglerne på alternativ_fodbold/futsal.aspx Er der noget sted i nærheden hvor man kan spille futsal? Jeg har set nogle der spiller i Århus og Skanderborg, men det kunne være sjovt, hvis der var noget i Stjær. Jeg kunne godt se mig selv som ansvarlig for en eller andet form for træning her i Stjær, hvis der var interesse, og hvis der kunne findes et passende tidspunkt i hallen. Har du en interesse eller en hobby som du har lyst til at fortælle om, eller måske søger deltagere eller ligestillede til, er du meget velkommen til at gøre som Francisco og sende mig en mail med en beskrivelse eller artikel, som jeg kan bringe på Storringsiden. Har du svært ved at skrive det selv, vil jeg gerne gøre det for dig, hvis du giver et interview. 18

19 af Mogens Kjærskov Ølsmagning i Høver Beboerhus Fredag d. 28. feb. kl Aftenen kommer til at handle om Thisted Bryghus gennem tiden og så med fokus på de øl man kan smage om aftenen. Thisted Bryghus har i dag mindst 20 forskellige øl i sortimentet - lige fra de lyse lette hvede øl til de mørke kraftige portere. En ting er dog tilfælles for dem alle: En øl fra Thisted Bryghus skal være en smagsoplevelse, hver eneste gang den åbnes og nydes. Sådan har det været siden 1902, og sådan skal det være de næste 100 år. Pris kr. 100,00 og alle er velkomne. Tilmelding senest d. 25. februar til Mogens Kjærskov på telefon Søndag d. 9. marts kl i Høver Beboerhus Så er alle børn og voksne i Høver inviteret til at slå katten af tønden, søndag d. 9. marts 2014, kl i Høver Beboerhus. Kom udklædte, der er præmier til den bedst udklædte, og selvfølgelig også til Kattekongen. Børnevenlig Fællesspisning Fredag d. 28. marts kl Så er der igen dækket op i Høver Beboerhus til en lidt mere børnevenlig fællesspisning. Spisningen begynder denne gang allerede 17.30, hvor der bydes på mad fra buffet. Prisen vil ligge på samme lave niveau som tidligere, og børn under 16 år kommer med til halv pris. GENERALFORSAMLING i Høver Beboerforening tirsdag d. 8. april 2014 kl i Høver Beboerhus DAGSORDEN: Formandens beretning. Aflæggelse af regnskab. Fastsættelse af kontingent for det kommende år. Indkomne forslag. Valg af bestyrelse og suppleanter. Valg af revisor og revisorsuppleant. Evt. vedtægtsændringer. Eventuelt. Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest en uge før generalforsamlingens afholdelse. MØD OP OG GØR DIN INDFLYDELSE GÆLDENDE. Madaften på børneniveau Onsdag d. 5. marts og d. 2. april kl. 17 til ca. 19 i Høver Beboerhus Vi mødes til en hyggelig madaften i Høver Beboerhus. Tá en ret med til et fælles madbord. Vi spiser kl og leger/spiller i salen bagefter. Medbring drikkevarer og ketcher/bold/spil eller lign. Mød bare op der er ingen tilmelding PS! Vi er fælles om anretning og oprydning, så er det hyggeligt for alle og vi kan overskue det på en hverdagsaften. 19

20 Søballe-siderne Referat fra generalforsamling i Søballe Borgerforening af 1999 den 15. januar ) Valg af dirigent Hans Lück blev valgt 2) Bestyrelsens beretning Medlemsmæssigt har 2013 været næsten lige så godt som året før, idet der ud over medlemmerne fra de 2 grundejerforeninger har været 17 fra resten af byen der frivilligt har meldt sig ind. Fastelavn blev som traditionen foreskriver holdt i Søgårdens lade med rigtig fint besøg. Sct. Hans var derimod lidt af en fuser, idet kun ganske få var mødt op til fællesspisning (der var udsigt til regn) men mon ikke vi holder fast i denne årlige tradition alligevel. Til bålafbrændingen var der som sædvanlig god tilslutning. Sommerfesten var derimod velbesøgt og gav godt 600 kr. i overskud til foreningen. Stor tak til udvalget der endnu en gang trak i arbejdstøjet og arrangerede en fest for hele byen. Adolf stegte kød og Per og Søren stod for at få teltet rejst. Vi overvejer at investere i et nyt telt, da det gamle efterhånden har nogle år på bagen og er ved at være slidt. En enkelt arbejdsdag blev det også til i juni måned med pænt fremmøde. Foruden bestyrelsens reparation af vores half pipe. Affaldsindsamlingen på datoen for DN s landsdækkende indsamling, fik vi også arrangeret i år. Og selv om det ikke umiddelbart ser rodet ud på vores indfaldsveje, lykkedes det alligevel at samle adskillige poser affald fra grøfter og skovkant. Der er slået græs gennem hele sommeren tak til Søren, Jesper og Adolf som i år har klaret denne opgave lidt på skift. Så har vi også fået nyt asfalt på vejene gennem byen ikke noget vi har haft indflydelse på, men dejligt er det da. Juletræstændingen med dans om træet og efterfølgende samling i Søren og Lenes garage var der vanen tro rigtig fint fremmøde til. Vi har investeret i nye lyskæder i år og har nu lys i 2 træer både det der køres til og sættes op samt det lille træ der på et tidspunkt skal klare opgaven alene. Vi har søgt om, og fået bevilget penge fra Skanderborg Kommunes Landdistriktpulje nemlig max ,- kr. til en såkaldt M-station. Pengene dækker 2/3 af anskaffelsessummen. Den sidste tredjedel skal vi selv betale. Pengene skulle faktisk have været brugt i 2013 med vi har fået forlænget fristen. Bevillingen har også medført at vi har skullet anskaffe CVR nummer, oprette NemIDadministrator og oprette en Nemkonto, for i det hele taget at kunne modtage tilskuddet. 3) Fremlæggelse af regnskab Fint regnskab med overskud, mod forventning. Det skyldes blandt andet at vi ikke nåede at købe den planlagte M-station inden nytår. Regnskabet godkendes 4) Indkomne forslag Bestyrelsen kunne have foreslået indkøb af nyt telt, men grundet overskud på kontoen fandt bestyrelsen det ikke nødvendigt. 5) Fastsættelse af kontingent Kontingentet fastholdes på kr. 350,- 6) Valg af bestyrelse Kim og Knud er på valg og genvælges begge. 7) Valg af revisor Rasmus genvælges 8) Eventuelt Vores nye M-station skal som start sættes fast til pælen på betonområdet med hængelås. Kan så evt. flyttes ved behov. Måske skal der på sigt laves et anker på græsplænen, hvis det er bedre. Fyrværkeri: Der henstilles til, at man koncentrerer affyringen af fyrværkeri til nytårsaften, da det er meget generende for dyrene i byen. Maria har haft kontakt til kommunen vedr. at der ikke kommer bus til byen i ferierne, det er nu blevet ændret, så vi har bus i ferien. Referent Lene Brand 20

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012 Februar 2012 Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår Kalenderoversigt over aktiviteter i omegnen Kære læser Hvis du læser dette sidder du med

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010. Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag:

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010. Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag: S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010 Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag: Kvindernes placering i Vikingesamfundet og eksempler

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes.

Klubberne Samuelsgården Stedet hvor venner mødes. Brugerråd: Formand: Ib Jensen Bo Marcher Jonna Kobbelgaard SFO leder: Conny Andersen Samuelsgårdens venner: Formand: Leif Erichsen Næstforman: Jesper Nielsen Asta Nørregaard Kasser: Jette S. Lauridsen

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid

Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid Ansøgning til Årets Landsby fra Jordløse, 5683 Haarby. Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid Årets tema handler om landsbyudvikling på tværs af generationer,

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016

Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Helhedsplanens Nyhedsbrev Nyt fra Arendalsvej og Lupinvej/Resedavej Nr.2 Marts 2016 Nyt fra Helhedsplanen Vil du være med? Kontakt helhedsplanen Opstart af nye aktiviteter s. 2 s. 3 s. 8 Nyt fra Helhedsplanen

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 3. - 2. kvartal 2012. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 3. - 2. kvartal 2012. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 3. - 2. kvartal 2012 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Infobrev til alle i Arrild sogn Få indblik i hvad der sker i Arrild i 2. kvartal af 2012. Alle har

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

Skolenyt uge 45

Skolenyt uge 45 Skolenyt uge 45 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Endnu en uge er gået. Vi har i denne uge været ramt en del af sygdom både blandt børnene, personalet og personalets børn. Men vi har forsøgt at

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 11. juni 2013 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby 2013.

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Referat General forsamling Laven og omegns borgerforening

Referat General forsamling Laven og omegns borgerforening Referat General forsamling Laven og omegns borgerforening Laven Børnehave 29/10-2014 Dirigent: Jakob Referent: Bodil Larsen Formandens beretning Af Bente Jensen Bestyrelsen den bedste måde et møde mennesker

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

TUSSENEWS. Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER

TUSSENEWS. Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER TUSSENEWS Nr. 48 April 2016 Denne avis tilhører: TAK FOR DENNE GANG 5.KLASSER Chefens Spalte Info fra klubben Kalenderen Billeder Månedens opskrift Resultater Flygtningestøttesang Quizz Indhold Februar

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. december 2012 januar 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. december 2012 januar 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN december 2012 januar 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. januar 2013. Det er nødvendigt for os at kende de

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere