Eleverne trives på erhvervsuddannelserne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Eleverne trives på erhvervsuddannelserne"

Transkript

1 Eleverne trives på erhvervsuddannelserne Elevernes trivsel skal øges frem mod Det er et af de mål for erhvervsuddannelsernes udvikling, der blev sat i Aftale om Bedre og mere attraktive erhvervsuddannelser forud for erhvervsuddannelsesreformen fra I 2018 er elevtrivselsmålingen på erhvervsuddannelserne gennemført for fjerde gang. Undersøgelsen viser at: Eleverne trives fortsat på erhvervsuddannelserne. På en skala fra 1 til 5 svarer eleverne i gennemsnit 4. Den generelle trivsel har været på samme niveau siden Elevernes angiver især en høj trivsel om Egen indsats og motivation samt Velbefindende, mens Fysiske rammer ligger lavest. Elever, der tager en erhvervsuddannelse med eux, angiver lavere trivsel på alle indikatorer end øvrige elever. Trivslen for elever i skolepraktik har været faldende fra 2015 til 2017, men i 2018 er der en lille positiv udvikling. Trivselsindikatorer Undersøgelsen af elevernes trivsel består af 33 spørgsmål samt 8 spørgsmål til elever i praktik/skolepraktik. Ud fra elevernes besvarelser på spørgeskemaet præsenteres elevernes trivsel i syv indikatorer: Egen indsats og motivation er elevernes opfattelse af egen forberedelse, motivation, koncentration og deltagelse. Læringsmiljø er en vurdering af lærernes forberedelse, faglig støtte, formidling, feedback og respekt. Velbefindende er oplevelsen af social trivsel og samarbejdsevner. Fysiske rammer er oplevelsen af de fysiske undervisningsforhold, vedligeholdelse, rengøring samt adgang til lokaler og udstyr. Egne evner er elevernes opfattelse af, hvordan de klarer sig fagligt. Generel trivsel er en samlet indikator bestående af de 28 spørgsmål som indgår i de fem indikatorer ovenfor. Praktik omhandler elevernes oplevelse af støtte og forberedelse i forbindelse med praktikken/skolepraktik samt samspil mellem skoleforløb og praktik/skolepraktik. Alle indikatorer måles på en skala fra 1-5, hvor 1 udtrykker den dårligst mulige trivsel og 5 udtrykker den bedst mulige trivsel. Se mere i bilag B.

2 Side 2 af 9 I 2018 trives eleverne fortsat på erhvervsuddannelserne Eleverne på erhvervsuddannelserne har generelt høj trivsel. På en skala fra 1 til 5 ligger trivslen på 4. Når det kommer til Egen indsats og motivation samt Velbefindende angiver eleverne den højeste trivsel. Disse indikatorer omhandler elevernes egen indsats, motivation og den sociale trivsel på skolen. De fysiske rammer på skolerne er den indikator, hvor eleverne angiver den laveste trivsel, jf. tabel 1. Elevernes samlede trivsel er uændret siden 2015, hvor den obligatoriske trivselsmåling blev indført. Desuden er variationen i de seks differentierede indikatorer fra år til år meget små, og fra 2017 til 2018 er der ingen udvikling, jf. bilag A. Figur 1. indgår kun i indikatoren, hvis eleven har svaret på mindst halvdelen af spørgsmålene. Tabellen viser gennemsnittet af elevernes trivselsscorer for hver indikator. Elever i eux-forløb angiver lavere trivsel Elever, der tager en erhvervsuddannelse med eux, angiver lavere trivsel på alle indikatorer end øvrige elever. Elever med eux angiver en generel trivsel på 3,9. Det er signifikant lavere med 0,2 point i forhold til elever, der ikke tager deres uddannelse med eux. Den indikator, hvor elever med eux angiver specielt lav trivsel er på Egen indsats og motivation, jf. figur 2.

3 Side 3 af 9 Figur 2. Note: Figuren viser gennemsnit på de fire indikatorer, hvor der er størst forskel mellem elever med og uden EUX-forløb, For hver elev beregnes et gennemsnit af svarene på spørgsmålene inden for hver indikator, hvilket kaldes elevens score på den pågældende indikator. En elevs besvarelse indgår kun i indikatoren, hvis eleven har svaret på mindst halvdelen af spørgsmålene. Bemærk: Elever med uoplyst elevtype indgår ikke i opgørelsen. Specielt elever med eux på uddannelser inden for kontor, handel og forretningsservice samt omsorg, sundhed og pædagogik angiver lavere trivsel end øvrige elever, jf. figur 3. På kontor, handel og forretningsservice udgør andelen af elever, som tager deres uddannelse med eux, omkring halvdelen af eleverne. På denne uddannelsesretning angiver eleverne, på tværs af alle elever, den laveste generelle trivsel, jf. bilag A.

4 Side 4 af 9 Figur 3. indgår kun i indikatoren, hvis eleven har svaret på mindst halvdelen af spørgsmålene. Elever med uoplyst elevtype indgår ikke i opgørelsen. Lidt højere trivsel blandt elever i skolepraktik Praktikindikatoren omhandler elevernes oplevelse af støtte og forberedelse i forbindelse med praktik/skolepraktik samt samspil mellem skoleforløb og praktik/skolepraktik. Her angiver elever, der har en praktikplads en højere trivsel end elever i skolepraktik. Fra 2015 til 2017 har trivslen desuden været nedadgående for elever i skolepraktik, men i 2018 er der en lille positiv udvikling i elevernes trivsel, jf. figur 4. Elever i skolepraktik angiver dog en lavere generel trivsel end elever i en uddannelsesaftale, jf. bilag A.

5 Side 5 af 9 Figur 4. Praktik-indikator fordelt på elever i uddannelsesaftale og skolepraktik, 2018 indgår kun i indikatoren, hvis eleven har svaret på mindst halvdelen af spørgsmålene. Forskel i trivsel på tværs af eleverne Analyse af elevtrivslen fordelt på elevernes karakteristika viser at 1 : - Kvinder oplever højere trivsel end mænd. - Indvandrer angiver højere trivsel end både elever af dansk herkomst og efterkommere af anden etnisk herkomst. - Elever over 25 år angiver højere trivsel end øvrige elever. Ovenstående og yderligere resultater kan findes på uddannelsesstatistik.dk. 1 Konklusionerne er statistisk signifikante på et 5-procents signifikansniveau i en model, hvor den generelle trivsel afhænger af elevens køn, alder, herkomst og uddannelse.

6 Side 6 af 9 Bilag A Tabel 1A. Gennemsnit på de syv indikatorer, 2015, 2016, 2017 og 2018 Indikator Generel trivsel 4,0 4,0 4,0 4,0 Egen indsats og motivation 4,2 4,2 4,2 4,2 Læringsmiljø 4,0 4,0 4,0 4,0 Velbefindende 4,4 4,3 4,3 4,3 Fysiske rammer 3,6 3,6 3,7 3,7 Egne evner 4,0 4,0 4,0 4,0 Praktik (kun hovedforløbselever) 4,1 4,1 4,0 4,0 indgår kun i indikatoren, hvis eleven har svaret på mindst halvdelen af spørgsmålene. Tabellen viser gennemsnittet af elevernes trivselsscorer for hver indikator. Tabel 2A. Generel trivsel, antal af elever fordelt på elever med eux-forløb, 2018 Generel trivsel 2018 eux alle elever Generel trivsel 4, Fødevarer, jordbrug og oplevelser 4, Kontor, handel og forretningsservice 4, Omsorg, sundhed og pædagogik 4, Teknologi, byggeri og transport 4, indgår kun i indikatoren, hvis eleven har svaret på mindst halvdelen af spørgsmålene. Tabellen viser gennemsnittet af elevernes trivselsscorer for hver indikator. 159 elever har øvrig uddannelsesgruppe.

7 Side 7 af 9 Tabel 3A. Generel trivsel for elever på hovedforløbet, 2018 Praktik type Generel trivsel Antal Uddannelsesaftale 4, Skolepraktik 4, Ingen af delene 4,1 692 Uoplyst 4,0 148 Alle elever 4, indikator, hvilket kaldes elevens score på den pågældende indikator. En elevs besvarelse indgår kun i indikatoren, hvis eleven har svaret på mindst halvdelen af spørgsmålene.

8 Side 8 af 9 Bilag B Baggrund Elevernes trivsel præsenteres i syv indikatorer, som alle måler forskellige dimensioner af elevtrivsel (se bilag B for mere information om udregning af indikatorer). Indikatorerne er: Egen indsats og motivation. Indikatoren bygger på otte spørgsmål, som omhandler elevernes opfattelse af deres egen forberedelse, motivation, koncentrationsevne og deltagelse i undervisningen. Læringsmiljø. Indikatoren bygger på otte spørgsmål, som omhandler elevernes oplevelse af lærernes forberedelse, faglig støtte, evne til at formidle og give feedback samt respekt for den enkelte elev. Velbefindende. Indikatoren bygger på fire spørgsmål, som omhandler elevernes oplevelse af social trivsel på skolen, deres samarbejdsevner og om de kommer godt ud af det med deres kammerater. Fysiske rammer. Indikatoren bygger på fem spørgsmål, som omhandler elevernes oplevelse af de fysiske undervisningsforhold, vedligeholdelse og rengøring på skolen samt adgang til lokaler og udstyr, som skal anvendes i undervisningen. Egne evner. Indikatoren indeholder fire spørgsmål, som omhandler elevens opfattelse af om de klarer sig i godt i skolen, hvordan de klarer sig fagligt på holdet, samt om de når det, de sætter sig for. Generel trivsel. Er en samlet indikator bestående af de 28 spørgsmål som indgår i de fem indikatorer ovenfor. Praktik. Indikatoren indeholder seks spørgsmål, som omhandler elevernes oplevelse af den støtte de fik til at finde en praktikplads, om de følte sig forberedte til skoleforløb, praktik eller skolepraktik, om det de lærer i skoleforløbene kan anvendes i praktikken, og om de er glade for at være i praktik eller skolepraktik. Spørgsmålene er kun stillet til elever på hovedforløbet. Afhængigt af om eleverne er i skolepraktik eller uddannelsesaftale, er der en mindre variation i formuleringen af spørgsmålene (f.eks. Jeg er glad for at være i praktik / Jeg er glad for at være i skolepraktik ). Alle indikatorer måles på en skala fra 1-5, hvor 1 udtrykker den dårligst mulige trivsel og 5 udtrykker den bedst mulige trivsel. Elevernes trivselsscore er i notatet kategoriseret i fire intervaller: 1,0-2,0 (ringest mulig trivsel); 2,1-3,0; 3,1-4,0 og 4,1-5,0 (bedst mulig trivsel).

9 Side 9 af 9 Bilag C Måleperiode og svarprocent I perioden 1. oktober til 1. december 2018 er den tredje nationale trivselsmåling på erhvervsuddannelserne gennemført. Trivselsmålingen er en del af erhvervsuddannelsens klare mål 4: Tilliden til og trivsel på erhvervsskolerne skal styrkes. Cirka elever har deltaget i trivselsmålingen i Målingen havde i 2018 en svarprocent på 73 procent 2. I 2017 var svarprocenten 72 procent. Indikatorer Spørgeskemaet om elevtrivsel indeholder spørgsmål indenfor flere dimensioner af trivsel. En efterfølgende analyse af data har vist, at der kan udledes seks differentierede indikatorer for trivsel samt én samlet indikator. Indikatorerne er beregnet som simpelt gennemsnit over alle svar, for elever, der har svaret på halvdelen eller flere af de spørgsmål, der indgår i hver indikator. Indikatorerne indgår blandt andet i den årlige statusredegørelse for implementering af erhvervsuddannelsesreformen som Undervisningsministeriet udarbejder. Indikatorerne er dannet på baggrund af en faktoranalyse, og er udtryk for grupperinger af spørgsmål, som måler den samme dimension af elevernes trivsel. To spørgsmål indgik ikke i faktoranalysen og kan derfor ikke indgå i indikatorerne. Det drejer sig om spørgsmålene Hvordan oplever du de faglige krav på skolen? Samt Hvordan oplever du de faglige krav i praktikken? Spørgsmålene har følgende tre svarkategorier: For store, Tilpas og For små. Da disse svarkategorier ikke umiddelbart kan rangordnes, kan spørgsmålene ikke inddrages i en faktoranalyse. Ydermere viste faktoranalysen at spørgsmålet Jeg er en person som let bliver distraheret og har svært ved at høre efter ikke passede godt ind i nogen af indikatorerne. De tre spørgsmål, der ikke indgår i indikatorerne, bliver i offentliggørelsen af resultaterne afrapporteret separat. Vil du vide mere? Det er muligt at få vist alle indikatorer og enkeltspørgsmål i ministeriets datavarehus på Det er i datavarehuset også muligt at fordele alle indikatorer og enkeltspørgsmål på institutionsniveau og andre baggrundsvariable. 2 Tre skoler har ikke indberettet deres svarprocent i 2018 og indgår derfor ikke i beregningen af den samlede svarprocent. Den samlede svarprocent på 73 procent er beregnet på besvarelser.

Fortsat høj trivsel på erhvervsuddannelserne

Fortsat høj trivsel på erhvervsuddannelserne Fortsat høj trivsel på erhvervsuddannelserne - Elevtrivselsmålingen Elevernes trivsel skal øges frem mod 00. Det er et af de mål for erhvervsuddannelsernes udvikling, der blev sat i forbindelse med indgåelsen

Læs mere

Opsummerende notat om resultater af elevtrivselsmålingerne

Opsummerende notat om resultater af elevtrivselsmålingerne Opsummerende notat om resultater af elevtrivselsmålingerne på EUD, 2015 Baggrund I perioden 1. oktober til 1. december 2015 er den første nationale trivselsmåling på erhvervsuddannelserne gennemført. På

Læs mere

Trivselsmåling på EUD, 2015

Trivselsmåling på EUD, 2015 Trivselsmåling på EUD, 2015 Elevernes trivsel præsenteres i seks indikatorer: Egen indsats og motivation, Læringsmiljø, Velbefindende, Fysiske rammer, Egne evner og Praktik, samt en samlet indikator Generel

Læs mere

Elevtrivselsmålingen på erhvervsuddannelserne, 2016

Elevtrivselsmålingen på erhvervsuddannelserne, 2016 Elevtrivselsmålingen på erhvervsuddannelserne, Sammenfatning I er erhvervsskoleelevers trivsel målt for anden gang. Elevernes trivsel præsenteres i følgende indikatorer: Egen indsats og motivation, Læringsmiljø,

Læs mere

Trivslen hos elever i folkeskolen er stort set uændret

Trivslen hos elever i folkeskolen er stort set uændret Trivslen hos elever i folkeskolen er stort set uændret Elevernes trivsel er vigtig for deres skolegang, og for at give de bedste muligheder for et godt læringsmiljø. De nye tal om trivslen i folkeskolen

Læs mere

Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017

Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017 Trivsel hos eleverne i folkeskolen, 2017 Resumé Dette notat viser resultater fra den nationale trivselsmåling fra foråret 2017 for eleverne i 4.-9. klasse i folkeskolen. Elevernes trivsel præsenteres i

Læs mere

Datavarehuset Temadage handlingsplaner

Datavarehuset Temadage handlingsplaner Datavarehuset Temadage handlingsplaner oktober 2017 Side 1 Program Handlingsplansrapporten i datavarehuset Nye muligheder for at arbejde med data i datavarehuset Værd at være opmærksom på i datavarehuset?

Læs mere

Virksomhedstilfredshedsmåling 2016

Virksomhedstilfredshedsmåling 2016 Virksomhedstilfredshedsmåling 2016 Som en del af Aftalen om Bedre og mere attraktive erhvervsuddannelser er der opsat et mål om, at praktikvirksomhedernes tilfredshed skal øges frem mod 2020. Den første

Læs mere

Beregning af indikatorer i trivselsmålingen på EUD. Indledning

Beregning af indikatorer i trivselsmålingen på EUD. Indledning Beregning af indikatorer i trivselsmålingen på EUD Indledning Dette notat beskriver udregningen af de indikatorer, der anvendes i forbindelse med visningen af resultaterne af trivselsmålingen på erhvervsuddannelserne.

Læs mere

Samlet indikator for elevtrivsel Erhvervsskolerne Aars

Samlet indikator for elevtrivsel Erhvervsskolerne Aars Samlet indikator for elevtrivsel I rapporterne vises Generel Trivsel, som er den samlede indikator for elevtrivsel på erhvervsuddannelserne. Indikatoren består af de 28 spørgsmål som indgår i de fem separate

Læs mere

Samlet indikator for elevtrivsel Erhvervsskolerne Aars 2017

Samlet indikator for elevtrivsel Erhvervsskolerne Aars 2017 Samlet indikator for elevtrivsel 2017 I rapporterne vises Generel Trivsel, som er den samlede indikator for elevtrivsel på erhvervsuddannelserne. Indikatoren består af de 28 spørgsmål som indgår i de fem

Læs mere

Samlet indikator for elevtrivsel Erhvervsskolerne Aars 2016

Samlet indikator for elevtrivsel Erhvervsskolerne Aars 2016 Samlet indikator for elevtrivsel I rapporterne vises Generel Trivsel, som er den samlede indikator for elevtrivsel på erhvervsuddannelserne. Indikatoren består af de 28 spørgsmål som indgår i de fem separate

Læs mere

En større andel af eleverne på erhvervsuddannelserne får praktikplads efter grundforløbet

En større andel af eleverne på erhvervsuddannelserne får praktikplads efter grundforløbet En større andel af eleverne på erhvervsuddannelserne får praktikplads efter grundforløbet Et af målene med erhvervsuddannelsesreformen, der trådte i kraft i august 2015, er, at flere skal fuldføre erhvervsuddannelserne.

Læs mere

2015 Elevtrivselsundersøgelsen

2015 Elevtrivselsundersøgelsen 2015 Elevtrivselsundersøgelsen Samlet rapport for VID Detail hovedforløb - 1932 Handel m/s & 1952 Detail m/s 322 respondenter. Undersøgelsen er gennemført i perioden fra den 19. oktober til og med den

Læs mere

Sammenligning af de københavnske med de nationale resultater i den nationale trivselsmåling, forår 2016

Sammenligning af de københavnske med de nationale resultater i den nationale trivselsmåling, forår 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Center for Policy NOTAT Til Børne- og Ungdomsudvalget Sammenligning af de københavnske med de nationale resultater i den nationale trivselsmåling, forår

Læs mere

2016 Elevtrivselsundersøgelsen Detailhandel m/s. Obligatorisk Elevtrivelsundersøgelse Hovedforløb. Rapport - Detaildivision - Hovedforløb

2016 Elevtrivselsundersøgelsen Detailhandel m/s. Obligatorisk Elevtrivelsundersøgelse Hovedforløb. Rapport - Detaildivision - Hovedforløb 2016 Elevtrivselsundersøgelsen Rapport - Detaildivision - Hovedforløb 1952 Detailhandel m/s 369 respondenter. Undersøgelsen er gennemført i perioden fra den 24. oktober til og med den 11. november i samarbejde

Læs mere

2016 Elevtrivselsundersøgelsen

2016 Elevtrivselsundersøgelsen 2016 Elevtrivselsundersøgelsen Samlet rapport for VID Værksted Smedeuddannelsen 9 respondenter. Undersøgelsen er gennemført i perioden fra den 24. oktober til og med den 11. november i samarbejde med @venquest.

Læs mere

Datadokumentation for Erhvervsuddannelser Undervisningsministeriets Datavarehus

Datadokumentation for Erhvervsuddannelser Undervisningsministeriets Datavarehus Datadokumentation for Erhvervsuddannelser Undervisningsministeriets Datavarehus Indhold 1 Praktikpladsstatistikken... 2 1.1 Praktikpladser... 2 1.2 Beskrivelse af nøgletal og dimensioner... 2 1.3 Bemærkninger

Læs mere

Trivsel og social baggrund

Trivsel og social baggrund Trivsel og social baggrund Den nationale trivselsmåling i grundskolen, 2015 Elevernes trivsel præsenteres i fire indikatorer - social trivsel, faglig trivsel, støtte og inspiration samt ro og orden. Eleverne

Læs mere

2015 Elevtrivselsundersøgelsen

2015 Elevtrivselsundersøgelsen 2015 Elevtrivselsundersøgelsen Samlet rapport for VID Medie hovedforløb - Web-Integrator & Digital Media 176 respondenter. Undersøgelsen er gennemført i perioden fra den 19. oktober til og med den 27.

Læs mere

2016 Elevtrivselsundersøgelsen

2016 Elevtrivselsundersøgelsen 2016 Elevtrivselsundersøgelsen Samlet rapport for VID EUD/EUX Business Grundforløb 1 Hovedområde - Kontor, handel og forretningsservice 47 respondenter. Undersøgelsen er gennemført i perioden fra den 24.

Læs mere

Optagelsesprøver på erhvervsuddannelserne 2018

Optagelsesprøver på erhvervsuddannelserne 2018 Optagelsesprøver på erhvervsuddannelserne 2018 Ansøgere til erhvervsuddannelserne, som ikke opfylder adgangskravene om mindst 02 i dansk og matematik, skal til en centralt stillet optagelsesprøve og en

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 SKOLERAPPORT. Nørhalne Skole, klassetrin Jammerbugt Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 SKOLERAPPORT. Nørhalne Skole, klassetrin Jammerbugt Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 SKOLERAPPORT Jammerbugt Kommune Indhold 1 Om rapporten... 2 1.1 Indikatorer for trivsel... 2 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser... 2 1.3 Rapportens

Læs mere

Optagelsesprøver på erhvervsuddannelserne 2017

Optagelsesprøver på erhvervsuddannelserne 2017 Optagelsesprøver på erhvervsuddannelserne 2017 Ansøgere til erhvervsuddannelserne, som ikke opfylder adgangskravene om mindst 02 i dansk og matematik, skal til en centralt stillet optagelsesprøve og en

Læs mere

Notat. Frafald på erhvervsuddannelserne. Version: Fordeling:

Notat. Frafald på erhvervsuddannelserne. Version: Fordeling: Notat Vedrørende: Skrevet af: Version: Fordeling: Frafald på erhvervsuddannelserne CDA Vester Voldgade 123 1552 København V Tlf.nr.: 35 87 88 89 E-mail: stil@stil.dk www.stil.dk CVR-nr.: 13223459 Et af

Læs mere

Frafaldsindikatorer til opfølgning på eud reformens klare mål 2, herunder socioøkonomisk reference og frafald fra uddannelsesstart til hovedforløb

Frafaldsindikatorer til opfølgning på eud reformens klare mål 2, herunder socioøkonomisk reference og frafald fra uddannelsesstart til hovedforløb Frafaldsindikatorer til opfølgning på eud reformens klare mål 2, herunder socioøkonomisk reference og frafald fra uddannelsesstart til hovedforløb Et af hovedmålene med erhvervsuddannelsesreformen er,

Læs mere

Statusredegørelse for implementering af erhvervsuddannelsesreformen for skoleåret

Statusredegørelse for implementering af erhvervsuddannelsesreformen for skoleåret Statusredegørelse for implementering af erhvervsuddannelsesreformen for skoleåret 2015/2016 Statusredegørelse for implementering af erhvervsuddannelsesreformen for skoleåret 2015/2016 Tekst: Undervisningsministeriet

Læs mere

Statusredegørelsen for folkeskolens udvikling

Statusredegørelsen for folkeskolens udvikling Statusredegørelsen for folkeskolens udvikling For skoleåret 2016/2017 Statusredegørelsen for folkeskolens udvikling For skoleåret 2016/2017 Layout: Presse- og Kommunikationssekretariatet, Undervisningsministeriet

Læs mere

Undervisningsministeriets Datavarehus med fokus på EUD-reformen. Netværksmøde i Odense, 28. januar 2015

Undervisningsministeriets Datavarehus med fokus på EUD-reformen. Netværksmøde i Odense, 28. januar 2015 Undervisningsministeriets Datavarehus med fokus på EUD-reformen Netværksmøde i Odense, 28. januar 2015 Dagens program: Foreløbige orientering om planer med DVH for erhvervsuddannelserne Nye statistiske

Læs mere

AARHUS BUSINESS COLLEGE

AARHUS BUSINESS COLLEGE AARHUS BUSINESS COLLEGE Resultater og potentielle indsatsområder 217 Hovedforløb @Ventures Elevtrivselsundersøgelse Indhold Elevtrivselsundersøgelse... 2 Personoplysninger... 4 Uddannelsesforløb... 5 Egen

Læs mere

ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE EUD 2015

ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE EUD 2015 AMU-VEST ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE EUD DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S Undersøgelsen på AMU - Vest AMU Vest EUD Elevtrivselsundersøgelse Der har deltaget i alt elever ud af mulige - samlet svarprocent,.

Læs mere

2015 Elevtrivselsundersøgelsen

2015 Elevtrivselsundersøgelsen 2015 Elevtrivselsundersøgelsen Samlet rapport for VID Medie grundforløb 76 respondenter. Undersøgelsen er gennemført i perioden fra den 19. oktober til og med den 27. november i samarbejde med @venquest.

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne TEC. Svarprocent: 81% (2252 besvarelser ud af 2774 mulige)

December Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne TEC. Svarprocent: 81% (2252 besvarelser ud af 2774 mulige) December 2018 Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 81% (2252 besvarelser ud af 2774 mulige) Elevtrivsel 80 82 81 83 86 86 72 78 Elevtrivsel Jeg trives på skolen Jeg kommer

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØET PÅ REBILD EFTERSKOLE Februar 2016 SKOLERAPPORT. Rebild Efterskole, klassetrin Rebild Kommune

UNDERVISNINGSMILJØET PÅ REBILD EFTERSKOLE Februar 2016 SKOLERAPPORT. Rebild Efterskole, klassetrin Rebild Kommune UNDERVISNINGSMILJØET PÅ REBILD EFTERSKOLE Februar 2016 SKOLERAPPORT Rebild Efterskole, 9-10. klassetrin Rebild Kommune Indhold 1 Om rapporten... 2 1.1 Indikatorer for trivsel... 2 1.2 Supplerende spørgsmål

Læs mere

Tilgang til erhvervsuddannelsernes grundforløb i sommeren 2017

Tilgang til erhvervsuddannelsernes grundforløb i sommeren 2017 Tilgang til erhvervsuddannelsernes grundforløb i sommeren 2017 Færre elever er startet på en erhvervsuddannelse efter reformen trådte i kraft, men flere kommer videre til uddannelsens hovedforløb. Det

Læs mere

Statistik og dokumentation

Statistik og dokumentation Statistik og dokumentation Konference om Erhvervsuddannelsesreformen i praksis, Odense 2. marts 2015 Laura Girotti Program : Orientering om foreløbige planer med DVH for erhvervsuddannelserne Statistik

Læs mere

2015 Elevtrivselsundersøgelsen

2015 Elevtrivselsundersøgelsen 215 Elevtrivselsundersøgelsen For erhvervsuddannelserne Svar: 344 besvarelser Elevtrivsel 1 Bedste resultat for skole (EUD) 92 85 84 4 2 Elevtrivsel af overordnede Indsatsområder 1 Bedste resultat for

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne. SCU - Skanderborg-Odder Center for Uddannelse

December Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne. SCU - Skanderborg-Odder Center for Uddannelse December 2018 Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne SCU - Skanderborg-Odder Center for Uddannelse Svarprocent: 95% (94 besvarelser ud af 99 mulige) Elevtrivsel SCU - Skanderborg-Odder

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne UC SYD. Svarprocent: 65% (77 besvarelser ud af 119 mulige)

December Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne UC SYD. Svarprocent: 65% (77 besvarelser ud af 119 mulige) December 2018 Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne UC SYD Svarprocent: 65% (77 besvarelser ud af 119 mulige) Elevtrivsel UC SYD Landsgennemsnit Social- & Sundhedsskoler 91 [-4] 83 93

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne UC SYD. Svarprocent: 49% (49 besvarelser ud af 101 mulige)

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne UC SYD. Svarprocent: 49% (49 besvarelser ud af 101 mulige) December 2017 Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne UC SYD Svarprocent: 49% (49 besvarelser ud af 101 mulige) Elevtrivsel UC SYD Landsgennemsnit Social- & Sundhedsskoler 95 [+5] 83 [-2]

Læs mere

Resultater fra den nationale trivselsmåling. Tabelrapport

Resultater fra den nationale trivselsmåling. Tabelrapport Resultater fra den nationale trivselsmåling 2018 Tabelrapport Udarbejdet af Dansk Center for Undervisningsmiljø December 2018 02 I Indholdsfortegnelse Den nationale trivselsmåling 2018 ------------------------------------------

Læs mere

2016 Elevtrivselsundersøgelsen

2016 Elevtrivselsundersøgelsen 2016 Elevtrivselsundersøgelsen Samlet rapport for Viden Djurs 892 besvarelser. Undersøgelsen er gennemført i perioden fra den 24. oktober til og med den 11. november i samarbejde med @venquest. Elevtrivselsundersøgelsen

Læs mere

FREDERIKSHAVN HANDELSSKOLE EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2018 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S

FREDERIKSHAVN HANDELSSKOLE EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2018 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S FREDERIKSHAVN HANDELSSKOLE EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 8 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S OVERORDNEDE RESULTATER Svarprocent: 8 (8 besvarelser ud af mulige) Trivselsindeks: [LG - ] Højeste indeks:

Læs mere

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2016 TECHCOLLEGE

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2016 TECHCOLLEGE ETU Elevtrivselsundersøgelse 06 TECHCOLLEGE TECHCOLLEGE Samlet: Grundforløb Grundforløb Hovedforløb Indledning Elevtrivselsundersøgelsen 06 er gennemført blandt TECHCOLLEGEs elever på grundforløb og hovedforløb

Læs mere

2017 Undervisningsmiljøvurdering. Erhvervsuddannelser Grundforløb & hovedforløb samlet

2017 Undervisningsmiljøvurdering. Erhvervsuddannelser Grundforløb & hovedforløb samlet 17 Undervisningsmiljøvurdering Erhvervsuddannelser Grundforløb & hovedforløb samlet Undersøgelsen er gennemført i perioden fra den 23. oktober til og med den. november 17 i samarbejde med @venquest. Undervisningsmiljøvurderingen

Læs mere

ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2016

ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2016 UCPLUS A/S ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S Undersøgelsen på UCplus A/S UCplus A/S Elevtrivselsundersøgelse Der har deltaget i alt elever ud af 9 mulige - samlet svarprocent 9,.

Læs mere

2016 Elevtrivselsundersøgelsen

2016 Elevtrivselsundersøgelsen 16 Elevtrivselsundersøgelsen For erhvervsuddannelserne UC SYD Svarprocent: 28% (34 besvarelser ud af 1 mulige) Elevtrivsel UC SYD Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU Bedste resultat for skole (EUD) 9 83 [-1]

Læs mere

Frafald på erhvervsuddannelsernes grundforløb

Frafald på erhvervsuddannelsernes grundforløb Frafald på erhvervsuddannelsernes grundforløb 2013-2016 Et af målene med erhvervsuddannelsesreformen, der trådte i kraft i august 2015 er, at flere skal fuldføre erhvervsuddannelserne. I dette notat beskrives

Læs mere

SKIVE COLLEGE EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2018 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S

SKIVE COLLEGE EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2018 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S SKIVE COLLEGE EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S OVERORDNEDE RESULTATER Svarprocent: % ( besvarelser ud af 59 mulige) Trivselsindeks: [LG - ] Højeste indeks: VELBEFINDENDE

Læs mere

2015 Elevtrivselsundersøgelsen

2015 Elevtrivselsundersøgelsen 2015 Elevtrivselsundersøgelsen Samlet rapport for Viden Djurs 760 besvarelser. Undersøgelsen er gennemført i perioden fra den 19. oktober til og med den 27. november i samarbejde med @venquest. Elevtrivselsundersøgelsen

Læs mere

Excel-adgang til DVH Erhvervsuddannelser. Vejledning

Excel-adgang til DVH Erhvervsuddannelser. Vejledning Excel-adgang til DVH Erhvervsuddannelser Vejledning Excel-adgang til DVH Erhvervsuddannelser Vejledning Forfatter: Center for Data og Analyse Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og Læring, juli

Læs mere

Virksomhedernes tilfredshed er uændret

Virksomhedernes tilfredshed er uændret Virksomhedernes tilfredshed er uændret - Virksomhedstilfredshedsmåling 2017 Praktikvirksomhedernes tilfredshed skal øges frem mod 2020. Det er et af de mål for erhvervsuddannelsernes udvikling, der blev

Læs mere

HADERSLEV HANDELSSKOLE

HADERSLEV HANDELSSKOLE EUD & EUX Elevtrivselsundersøgelse og Handlingsplan 216 HADERSLEV HANDELSSKOLE Indhold 1. Baggrund... 3 2. Formål... 3 3. Handlingsplan... 3 4. Metode... 3 5. Svarprocent... 4 6. Hyppighed... 4 7. Offentliggørelse...

Læs mere

AARHUS BUSINESS COLLEGE

AARHUS BUSINESS COLLEGE AARHUS BUSINESS COLLEGE Resultater og potentielle indsatsområder 217 Grundforløb @Ventures Elevtrivselsundersøgelse Indhold Elevtrivselsundersøgelse... 2 Personoplysninger... 4 Uddannelsesforløb... 5 Egen

Læs mere

Baggrund Processen Svarprocent Resultater Herningsholm EUD/EUX tillægsspørgsmål... 16

Baggrund Processen Svarprocent Resultater Herningsholm EUD/EUX tillægsspørgsmål... 16 INDHOLDS- FORTEGNELSE Baggrund... 1 Processen... 1 Svarprocent... 2 Resultater... 3 Herningsholm EUD/EUX tillægsspørgsmål... 16 Baggrund Hvert år gennemfører Herningsholm trivselsundersøgelser blandt eleverne

Læs mere

ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE EUD 2015

ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE EUD 2015 SKIVE HANDELSSKOLE ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE EUD DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S Undersøgelsen på Skive Handelsskole, EUD Skive Handelsskole EUD Elevtrivselsundersøgelse Der har deltaget i alt elever ud

Læs mere

TRIVSEL 2015/16 SKOLERAPPORT. Tjele Efterskole, klassetrin Viborg Kommune

TRIVSEL 2015/16 SKOLERAPPORT. Tjele Efterskole, klassetrin Viborg Kommune TRIVSEL 2015/16 SKOLERAPPORT Viborg Kommune Indhold 1 Om rapporten... 2 1.1 Indikatorer for trivsel... 2 1.2 Supplerende spørgsmål om fysiske og æstetiske omgivelser... 2 1.3 Rapportens indhold... 3 1.4

Læs mere

STRUER STATSGYMNASIUM EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2017 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S

STRUER STATSGYMNASIUM EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2017 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S STRUER STATSGYMNASIUM EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S Struer Statsgymnasium EUD/EUX Elevtrivselsundersøgelse OVERORDNEDE RESULTATER Svarprocent: ( besvarelser ud af mulige)

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne CELF. Svarprocent: 69% (506 besvarelser ud af 738 mulige)

December Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne CELF. Svarprocent: 69% (506 besvarelser ud af 738 mulige) December 2018 Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 69% (506 besvarelser ud af 738 mulige) Elevtrivsel Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU 82 82 82 83 [+2] [+3] 78 78 [+3] 86

Læs mere

2016 Elevtrivselsundersøgelsen

2016 Elevtrivselsundersøgelsen 16 Elevtrivselsundersøgelsen For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 419 besvarelser Elevtrivsel 84 83 9 Elevtrivsel [2] af overordnede Indsatsområder 72 69 75 [] 77 86 [] 73 82 68 64 [] 87 [-5] 89 77 []

Læs mere

Sammenhængen mellem elevernes trivsel og elevernes nationale testresultater.

Sammenhængen mellem elevernes trivsel og elevernes nationale testresultater. Sammenhængen mellem elevernes trivsel og elevernes nationale testresultater. 1 Sammenfatning Der er en statistisk signifikant positiv sammenhæng mellem opnåelse af et godt testresultat og elevernes oplevede

Læs mere

2016 Elevtrivselsundersøgelsen

2016 Elevtrivselsundersøgelsen 2016 Elevtrivselsundersøgelsen Samlet rapport for VID Værksted Grundforløb 2 Smed Industrioperatør Automekaniker Elektriker Entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen Ernæringsassistent Gastronom 47 respondenter.

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/2018 KOMMUNERAPPORT

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/2018 KOMMUNERAPPORT DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/2018 KOMMUNERAPPORT Indhold 1 1 Om rapporten Trivselsmålingen består af 40 spørgsmål for elever i 4.-9. klasse og 20 spørgsmål for elever i 0.-3. klasse. Denne rapport

Læs mere

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2016 TECHCOLLEGE

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2016 TECHCOLLEGE ETU Elevtrivselsundersøgelse TECHCOLLEGE Campus 2 - Hovedforløb Uddannelser: Frisør Kosmetiker Tandklinikassistent Gastronom Tjener Side 1 af 26 Indledning Elevtrivselsundersøgelsen er gennemført blandt

Læs mere

ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE EUD 2015

ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE EUD 2015 HADERSLEV HANDELSSKOLE ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE EUD DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S Undersøgelsen på Haderslev Handelsskole, EUD Der har deltaget i alt EUD elever ud af mulige - samlet svarprocent,. Baggrundsspørgsmål

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. Rybners. Svarprocent: 58% (601 besvarelser ud af 1039 mulige)

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. Rybners. Svarprocent: 58% (601 besvarelser ud af 1039 mulige) December 2017 Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne Rybners Svarprocent: 58% (601 besvarelser ud af 1039 mulige) Elevtrivsel Rybners Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU 84 82 84 83 78 86

Læs mere

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2016 TECHCOLLEGE

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2016 TECHCOLLEGE ETU Elevtrivselsundersøgelse TECHCOLLEGE Campus 3 - Hovedforløb Uddannelser: Landbrug Lastvognsmekaniker Personvognsmekaniker Industritekniker Smed Teknisk Designer Side 1 af 26 Indledning Elevtrivselsundersøgelsen

Læs mere

ROSKILDE HANDELSSKOLE EUD HOVEDFORLØB ELEVTRIVSELSMÅLINGER BENCHMARKINGRAPPORT ASPEKT R&D A/S

ROSKILDE HANDELSSKOLE EUD HOVEDFORLØB ELEVTRIVSELSMÅLINGER BENCHMARKINGRAPPORT ASPEKT R&D A/S ROSKILDE HANDELSSKOLE EUD HOVEDFORLØB ELEVTRIVSELSMÅLINGER 25 27 BENCHMARKINGRAPPORT ASPEKT R&D A/S Læsevejledning Roskilde Handelsskole EUD hovedforløb Elevtrivselsmålinger 25 27 Benchmarkingrapporten

Læs mere

2016 Elevtrivselsundersøgelsen

2016 Elevtrivselsundersøgelsen 16 Elevtrivselsundersøgelsen For erhvervsuddannelserne TEC Svarprocent: 1762 besvarelser Elevtrivsel TEC Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU Bedste resultat for skole (EUD) 82 83 [-1] 9 Elevtrivsel [2] af

Læs mere

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2018 TECHCOLLEGE

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2018 TECHCOLLEGE ETU Elevtrivselsundersøgelse 08 TECHCOLLEGE Campus - Hovedforløb Uddannelser: Automatik- og procesudd. VVS-energi Elektriker kommunikationudd. Grafisk Tekniker Personvognsmekaniker Bygningsmaler Murer

Læs mere

Social- og sundhedsuddannelsen

Social- og sundhedsuddannelsen Social- og sundhedsuddannelsen VI TROR PÅ, AT ALLE KAN. Handlingsplan for elevtrivselsundersøgelse 2015 UC Diakonissestiftelsen Jeg er en person, der godt kan lide at kende til og lære nye ting Jeg lærer

Læs mere

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2016 TECHCOLLEGE

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2016 TECHCOLLEGE ETU Elevtrivselsundersøgelse TECHCOLLEGE Campus 1 - Hovedforløb Uddannelser: Blikkenslager Bygningsmaler Murer Tømrer Byggemontagetekniker Elektriker Datatekniker Grafisk Teniker Mediegrafiker Webintegrator

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne TEC. Svarprocent: 68% (2036 besvarelser ud af 3005 mulige)

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne TEC. Svarprocent: 68% (2036 besvarelser ud af 3005 mulige) December 2017 Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne TEC Svarprocent: 68% (2036 besvarelser ud af 3005 mulige) Elevtrivsel TEC Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU 80 82 80 83 86 86 72 [-3]

Læs mere

NOTAT. Notat vedr. resultaterne af den nationale trivselsmåling foråret 2016

NOTAT. Notat vedr. resultaterne af den nationale trivselsmåling foråret 2016 NOTAT Center for Dagtilbud og Skoler Dagtilbud og Skoler Birkedalsvej 27 3000 Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsbeh. Lene Tetzlaff-Petersen Chefkonsulent Tlf. 25 31 27 82 ltp08@helsingor.dk www.helsingor.dk Notat

Læs mere

ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE EUD 2015

ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE EUD 2015 SVENDBORG ERHVERVSSKOLE ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE EUD BENCHMARKINGRAPPORT ASPEKT R&D A/S Svendborg Erhvervsskole EUD Elevtrivselsundersøgelse - Benchmarkingrapport Læsevejledning Benchmarkingrapporten har

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. Skovskolen. Svarprocent: 68% (57 besvarelser ud af 84 mulige)

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. Skovskolen. Svarprocent: 68% (57 besvarelser ud af 84 mulige) December 2017 Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne Skovskolen Svarprocent: 68% (57 besvarelser ud af 84 mulige) Elevtrivsel Skovskolen Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU 85 82 84 83 81

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. NEXT Uddannelse København

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. NEXT Uddannelse København December 2017 Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne NEXT Uddannelse København Svarprocent: 69% (2253 besvarelser ud af 3279 mulige) Elevtrivsel NEXT Uddannelse København Landsgennemsnit

Læs mere

Notat vedr. resultaterne af den nationale trivselsmåling foråret 2015

Notat vedr. resultaterne af den nationale trivselsmåling foråret 2015 Notat Center for Dagtilbud og Skoler Dagtilbud og Skoler Birkedalsvej 27 3000 Helsingør Tlf. 49282782 ltp08@helsingor.dk Dato 17.09.2015 Sagsbeh. Lene Tetzlaff-Petersen Notat vedr. resultaterne af den

Læs mere

2015 Elevtrivselsundersøgelsen December 2015

2015 Elevtrivselsundersøgelsen December 2015 15 Elevtrivselsundersøgelsen December 15 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 57% (4 besvarelser ud af 1355 mulige) Skolerapport Velkommen til Elevtrivselsundersøgelsen Indhold Del I Overordnede resultater

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne. Tradium. Svarprocent: 76% (1229 besvarelser ud af 1609 mulige)

December Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne. Tradium. Svarprocent: 76% (1229 besvarelser ud af 1609 mulige) December 2018 Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 76% (1229 besvarelser ud af 1609 mulige) Elevtrivsel Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU 83 82 84 83 [-1] 78 85 86 81 Elevtrivsel

Læs mere

2016 Elevtrivselsundersøgelsen December 2016

2016 Elevtrivselsundersøgelsen December 2016 16 Elevtrivselsundersøgelsen December 16 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: % (5 besvarelser ud af 755 mulige) Skolerapport Velkommen til Elevtrivselsundersøgelsen Indhold Del I Overordnede resultater

Læs mere

2015 Elevtrivselsundersøgelsen December 2015

2015 Elevtrivselsundersøgelsen December 2015 15 Elevtrivselsundersøgelsen December 15 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 66% ( besvarelser ud af 1226 mulige) Skolerapport Velkommen til Elevtrivselsundersøgelsen Indhold Del I Overordnede resultater

Læs mere

Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet

Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet Gentofte Kommune Indholdsfortegnelse 1 Om rapporten...2 1.1 Indikatorer for trivsel... 2 1.2 Rapportens indhold... 2 1.3 Læsning af figurer...3

Læs mere

SKIVE COLLEGE EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2017 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S

SKIVE COLLEGE EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2017 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S SKIVE COLLEGE EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 07 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S Skive College EUD/EUX Elevtrivselsundersøgelse 07 OVERORDNEDE RESULTATER Svarprocent: 0 (0 besvarelser ud af 0 mulige)

Læs mere

Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet

Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet Skolerapport Ærø Kommune Indholdsfortegnelse 1 Om rapporten...2 1.1 Indikatorer for trivsel... 2 1.2 Rapportens indhold... 2 1.3 Læsning

Læs mere

VARDE HANDELSSKOLE OG HANDELSGYMNASIUM EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2018 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S

VARDE HANDELSSKOLE OG HANDELSGYMNASIUM EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2018 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S VARDE HANDELSSKOLE OG HANDELSGYMNASIUM EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 8 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S OVERORDNEDE RESULTATER Svarprocent: ( besvarelser ud af mulige) Trivselsindeks: [LG - ] Højeste

Læs mere

Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet

Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet Sønderborg Kommune Indholdsfortegnelse 1 Om rapporten...2 1.1 Indikatorer for trivsel... 2 1.2 Rapportens indhold... 2 1.3 Læsning af

Læs mere

2015 Elevtrivselsundersøgelsen December 2015

2015 Elevtrivselsundersøgelsen December 2015 15 Elevtrivselsundersøgelsen December 15 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 67% (128 besvarelser ud af 192 mulige) Skolerapport Velkommen til Elevtrivselsundersøgelsen Indhold Del I Overordnede resultater

Læs mere

Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet

Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet Klasserapport Årre Skole, klassetrin 5 Varde Kommune Indholdsfortegnelse 1 Om rapporten...2 1.1 Indikatorer for trivsel... 2 1.2 Rapportens

Læs mere

Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet

Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet Den nationale trivselsmåling 2017/2018 Fra Undervisningsministeriet afdeling, 4.-9. klassetrin Varde Kommune Indholdsfortegnelse 1 Om rapporten...2 1.1 Indikatorer for trivsel... 2 1.2 Rapportens indhold...

Læs mere

Den nationale trivselsmåling 2016/2017 Fra Undervisningsministeriet

Den nationale trivselsmåling 2016/2017 Fra Undervisningsministeriet Den nationale trivselsmåling 2016/2017 Fra Undervisningsministeriet Skolerapport Vejen Kommune Indholdsfortegnelse 1 Om rapporten...3 1.1 Indikatorer for trivsel... 3 1.2 Rapportens indhold... 3 1.3 Læsning

Læs mere

KNORD EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2017 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S

KNORD EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 2017 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S KNORD EUD/EUX ELEVTRIVSELSUNDERSØGELSE 207 DATARAPPORTERING ASPEKT R&D A/S OVERORDNEDE RESULTATER Svarprocent: 7 (87 besvarelser ud af 227 mulige) Trivselsindeks: 73 [LG - 7] Højeste indeks: VELBEFINDENDE

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. SCU - Skanderborg-Odder Center for Uddannelse

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. SCU - Skanderborg-Odder Center for Uddannelse December 2017 Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne SCU - Skanderborg-Odder Center for Uddannelse Svarprocent: 92% (93 besvarelser ud af 101 mulige) Elevtrivsel SCU - Skanderborg-Odder

Læs mere

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2018 TECHCOLLEGE

ETU Elevtrivselsundersøgelse 2018 TECHCOLLEGE ETU Elevtrivselsundersøgelse 08 TECHCOLLEGE Campus - Hovedforløb Uddannelser: Landbrugsudd. Tandklinikassistent Kosmetiker Frisør Receptionist Tjener Gastronom Gourmetslagter Bager og konditor 0 Indhold

Læs mere

Den nationale trivselsmåling 2016/2017 Fra Undervisningsministeriet

Den nationale trivselsmåling 2016/2017 Fra Undervisningsministeriet Den nationale trivselsmåling 2016/2017 Fra Undervisningsministeriet Skolerapport Mariagerfjord Kommune Indholdsfortegnelse 1 Om rapporten...3 1.1 Indikatorer for trivsel... 3 1.2 Rapportens indhold...

Læs mere

Den nationale trivselsmåling 2016/2017 Fra Undervisningsministeriet

Den nationale trivselsmåling 2016/2017 Fra Undervisningsministeriet Den nationale trivselsmåling 2016/2017 Fra Undervisningsministeriet Skolerapport Vejen Kommune Indholdsfortegnelse 1 Om rapporten...3 1.1 Indikatorer for trivsel... 3 1.2 Rapportens indhold... 3 1.3 Læsning

Læs mere

Den nationale trivselsmåling i folkeskolen, 2016

Den nationale trivselsmåling i folkeskolen, 2016 Den nationale trivselsmåling i folkeskolen, Resultaterne af den nationale trivselsmåling i foråret foreligger nu. Eleverne fra.-9. klasses trivsel præsenteres i fem indikatorer: faglig trivsel, social

Læs mere

Den nationale trivselsmåling 2016/2017 Fra Undervisningsministeriet

Den nationale trivselsmåling 2016/2017 Fra Undervisningsministeriet Den nationale trivselsmåling 2016/2017 Fra Undervisningsministeriet Skolerapport Varde Kommune Indholdsfortegnelse 1 Om rapporten...3 1.1 Indikatorer for trivsel... 3 1.2 Rapportens indhold... 3 1.3 Læsning

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. EUC Nordvestsjælland. Svarprocent: 65% (555 besvarelser ud af 849 mulige)

December Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne. EUC Nordvestsjælland. Svarprocent: 65% (555 besvarelser ud af 849 mulige) December 2017 Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 65% (555 besvarelser ud af 849 mulige) Elevtrivsel Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU 87 86 82 82 83 83 77 78 Elevtrivsel

Læs mere

2016 Elevtrivselsundersøgelsen

2016 Elevtrivselsundersøgelsen 16 Elevtrivselsundersøgelsen For erhvervsuddannelserne Kold college Svarprocent: 83% (421 besvarelser ud af 57 mulige) Elevtrivsel Kold college Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU Bedste resultat for skole

Læs mere